ANTREKK 090215

Siden midnatt har jeg måttet faste helt frem til jeg fikk tatt blodprøver hos legen i dag klokken 11:30. Jeg trodde fastingen ville bli null problem, frem til jeg selv forstod hvor matmoms meg faktisk er. Helt siden jeg var liten, har jeg hatt vonde og dårlige minner med sprøyter osv med tanke på operasjonene mine som har vært mer smerte enn glede. Etter operasjonene mine på barneskolen, måtte jeg ha full narkose for å rotfylle en tann. Og til å komme til denne narkosen var ikke bare bare, skal jeg fortelle dere. En av sykesøsterne skulle stikke en nål inn i blodåren min, men bommet over 5 ganger før hun endelig trodde hun fikk det til. Plutselig begynte det å sprute blod ut av hånden min fordi hun ikke hadde fått det til ordentlig – og da gråt jeg skal jeg si dere. Så helt siden da, må jeg faktisk følge med helt fra de setter en sprøyte/ nål i kroppen min, helt frem til de tar den ut.

Hele grunnen til at jeg har tatt blodprøver er bare for å få svar på hvordan det går med kroppen min. Det er viktig å ta vare på seg selv, og et legebesøk eller to er riktig vei å gå da. Selvfølgelig er det litt skremmende å vente på svar, jeg føler meg frisk og ser frisk ut. Men likevel kan det være noe skjult i kroppen min som ikke er bra – og derfor synes jeg det var på tide å ta en sjekk. I tillegg til at jeg allerede har vært hos legen 2 ganger på 2 uker, skal jeg dit allerede nå til onsdagen for å sjekke litt av hvert, en av tingene jeg må sjekke er den ene føflekken jeg har på underarmen min. Føflekker kan ha kreft i seg, og flere i familien har måttet fjerne føflekker på grunn av denne risikoen. Heller et legebesøk for mye, enn et legebesøk for lite.


Jakke fra Mistress Rocks // Bukse fra Weightless // T-skjorte fra Urban // Sko fra Junkyard  (sponset) // Solbriller fra Rayban

Hva synes dere?♥

21 kommentarer

Siste innlegg