ANTREKK 020415

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg viste dere antrekket mitt. Greia er at jeg har SÅ god tid til å ta bilder av antrekkene mine hver eneste dag, men jeg hater alle stedene jeg kan ta dem. For eksempel disse bildene som ble tatt i dag, det var sånn jeg tok bilder i sikkert 2010. Likevel klarer jeg ikke å finne på bedre steder å ta bilder. For å stå midt ute i veien med et enormt kamerastativ, mens andre mennesker ser på? Nei, det klarer jeg ikke. Området jeg bor på er ikke fint, ingen fine steder å se når man snur ser rundt. Da må man ta bilen og kjøre en tur for å finne et sted, men det er ikke lett det heller skal jeg si dere. Eneste jeg får trøste meg med er alt godteriet jeg har, og at det i hvertfall ble noen antrekksbilder. Får søke på Google om fine områder å ta bilder, i håp om å finne noe.

Litt i klagehumør på bildene mine i dag. Men da vil jeg veldig gjerne høre om dere vet om noen gode sider/ programmer i å redigere bilder i? Photoshop har jeg gitt opp, hehehe… PhotoScape2 er der jeg redigerer alle bildene mine nå, men hadde vært deilig med noe nytt tror jeg.


T-skjorte HER (sponset) // Bukse HER (sponset)// Sko fra Converse // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

16 kommentarer

Siste innlegg