TIME FOR LUNCH

Dagene går helt i surr for meg, jeg sliter med å følge med på hvilke dager det er og ikke minst datoer. Det er ikke helt meg å surre så mye som det jeg gjør nå for tiden, men det er kanskje derfor man kaller det julestress. Det er garantert det jeg har fått nå, for jeg er enda ikke ferdig med julegavene. Jeg er heldigvis noen skritt nærmere, men må få til de siste gavene denne uken – hvis ikke tror jeg at jeg snart blir sprø.

Jeg prøver å kose meg så mye som jeg bare kan nå mens jeg har fri, for fra og med torsdag jobber jeg ut hele helgen og det tror jeg blir kaos. Derfor passet det helt perfekt med å starte mandagen med en lunsjdate med noen av jentene. Vi spiste lunsj på Cafè Riis, der vi stort sett alltid spiser lunsj siden maten er så enkel og god. Mens jeg så på menyen overhørte jeg at de hadde poteter med aioli, så det ble en ekstra rett på meg. Så fort jeg ser poteter på en meny er jeg solgt, da skal jeg ha det. Jeg bestiller nesten alltid gratinert kylling med nachos og dipp, for det er sånn god snacks man aldri går lei. Jeg ville egentlig unne meg en gulerotkake til dessert, men jeg var så mett at jeg forlot cafèen uten dessert. Det er svært sjeldent det ser, for jeg er et dessertmenneske.

Hva spiser som regel du på en cafè hvis du skal ha lunsj?♥

7 kommentarer

Siste innlegg