hits

Antrekk

ANTREKK: MIN LØRDAGS LOOK

Nå har jeg bestemt meg for å bli flink til å gå med heler igjen. Altså jeg gikk på de høyeste helene før og det er snakk om tynn hel på 13 cm. Det verste av alt er at dette gikk jeg med på fester før, og det gikk helt fint. Klart man begynte å kjenne det i bena etterhvert, men jeg har mistet det helt og jeg savner det litt. Det er så kult å kombinere streetwear med heler for å gjøre det maskulint og feminint. Jeg kjenner mer og mer på at når jeg bærer så store plagg, som er oversized, er det kjekt å ikke drukne helt. Derfor liker jeg å kle meg opp med heler så jeg ikke forsvinner i plaggene. Noen bukser ser rett og slett bedre ut med et par heler til, og denne buksen synes jeg så bedre ut slike. Disse buksene måtte jeg legge opp siden var alt for lange for meg, men jeg elsket fargen så mye at jeg betalte litt ekstra for å legge de opp. Jeg kan ikke huske å ha måttet lagt opp noen bukser før, men fysøren så raskt gjort det er. Nå skal ingenting stoppe meg fra å kjøpe alt for lange bukser til en som er 165.

Nå skal jeg straks ut døren fordi jeg skal på en halloweenfest i kveld hos kusinen min som bor her i Oslo. Halloween kommer alltid så brått føler jeg, så igjen gikk jeg for et enkelt kostyme. Forrige år var jeg en munk (haha), mens i år er jeg kledd ut som Ghostbusters. Føler at jeg alltid går for behagelige kostymer, og det kommer jeg ikke til å gi meg med haha.

Ha en riktig god lørdag dere <3

Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 presetJakke fra Vero Moda // Genser fra Flat Top // Bukse & sko fra Zara // Totebag fra Pleasures // Solbriller fra Frank Walton

ANTREKK: OVERSIZED JEANS

Å våkne opp til at det er kaldt på soverommet er så godt, spesielt når du kan ligge å strekke deg i en evighet før du trenger å stå opp. Å stå opp og glede seg til planene for helgen er fantastisk. Så fort jeg kom ut av dusjen, så tok jeg på meg mine nye jeans som jeg elsker alt for mye. Dette er buksene jeg la ut en story om på Instagram, der jeg i et desperat forsøk prøvde å få tak i de i størrelsen min. De var utsolgt i de butikkene jeg hadde vært i, så jeg følte sjansen var veldig liten. Jeg faller alltid for produkter som enten er utsolgt eller for dyre... Heldigvis har jeg supre venner som klarte å få tak i dem i en annen by på Weekday, og da gjenstod det kun å prøve buksene. De er en veldig loose fit, så hvis du holder buksene oppe foran deg så tenker du bare "nope, de er alt for store", men de passet!!! Jeansen har en skikkelig wow-faktor synes jeg, og de er bare helt rå på.

Nå er jeg i Fredrikstad og klar for en skikkelig sleepover hos Emilia, som jeg ikke har sett på over en måned. Vi er godt plantet i sengen med holiday dipp, salt potetgull og julebrus!!!! Hat meg for dette, men så fort julebrusen kommer i butikk så kjøper jeg det. Jeg klarer ikke å vente.
Jakke fra Acne Studios // Genser fra Flat Top // T-skjorte fra Tommy Hilfiger (sponset) // Bukse fra Weekday // Sko fra Zara // Totebag fra Pleasures // Solbriller fra Frank Walton

ANTREKK: BACK TO BASICS

I går hadde jeg en skikkelig koselig, og avslappende dag som jeg har planlagt at resten av helgen min skal være. Det begynte å bli en stund siden sist jeg hadde vært med Nora, så vi bestemte oss for å ha en tacofredag hos henne i går sammen med en annen venninne som heter Karoline. Nora har flyttet tilbake til Fredrikstad nå, så det er utrolig gøy å vite at avstanden mellom oss er kortere nå, til tross for at vi sjeldent får sett hverandre siden vi er så opptatte begge to. Vi har begynt å bli flinkere til å planlegge lenger frem i tid, så vi har spikret flere datoer som vi skal være med hverandre nå. Det sier litt om hvor hektiske hverdager vi har! Det er nesten sykt synes jeg. Jeg hadde tid til alt og ingenting før, mens nå må alt planlegges for at det skal bli nok tid til alt. 

Jeg skal prøve å bli flinkere på å variere hva jeg går med, for jeg favoriserer plagg og bruker de gang på gang, mens annet bare ligger i skapet og ikke blir brukt. Denne gangen tok jeg på meg en skinnjakke jeg ikke har brukt på leeeenge, grunnet fordi jeg sliter med å style skinnjakker. Er det bare jeg som synes det er vanskelig? Snakk om et luksusproblem..

Nå skal jeg pakke håndkofferter og gjøre meg klar for noen fine dager i Oslo <3

Skinnjakke fra Bodaskins // Genser fra Flat Top // Bukse fra Riccovero // Sko fra Acne Studios

ANTREKK: LOOSE FIT

Dagene i Paris er over, og de har gått så fort at det nesten ikke føles ut som om jeg har vært der. Til neste gang vet jeg at jeg bør være i Paris hvertfall èn uke og ikke noe mindre for å få tid til å slappe av litt mellom alle slagene. Med tanke på at dette var min første gang i Paris, så har jeg litt blandet følelser om hva jeg synes om byen. Arkitekturen var nydelig, og noe jeg kunne sett på i en evighet, men den romantiske feelingen alle snakker så mye om kjente jeg ikke noe særlig til. Jeg føler derfor at Paris er så hypet opp til å være den mest romantiske byen at jeg nesten forventet å kjenne romantikken i luften. Det var noen fine dager, virkelig, men jeg har lært til neste gang å ikke ha for høye forhåpninger om at denne så kalte kjærlighetsbyen. Men heller å ta det litt som det kommer, og ikke skape meg noen høye forventinger, for da blir alltid skuffelsen større. 

Den siste dagen dro vi på Louis Vuitton Foundation siden været ikke var helt på topp, og det derfor var greit å gjøre noe innendørs. Jeg elsker å dra på art museum og det er noe jeg absolutt aldri skal slutte å dra på. Når det er sagt, gleder jeg meg ekstremt mye til helgen som kommer. Da er det nemlig Collective Oslo Fashion Art Festival og der tror jeg det kommer til å bli vist mye som er inspirerende.


Skjorte fra ByTimo // Bukse fra Riccovero // Sko fra Nike // Veske fra Morris 

ANTREKK: OVERSIZED BLAZER

Dag nummer 2 i Paris bestod av ekstremt mye gåing for å utforske steder vi har fått anbefalt fra både dere, og som vi har funnet på nettet. Jeg tror ikke jeg har tatt metroen så mye som det jeg har gjort her i Paris, men likevel blir jeg ikke særlig tryggere på det. Jeg prøver å beholde roen, selvom det er tydelig at jeg blir stresset blant så mange ukjente mennesker. Heldigvis er reisefølget mitt flink til å berolige meg, og få tankene over på andre steder - det trengs. På fredagen gikk vi i den fine parken, Promenade Plantèe som opprinnelig er en nedlagt toglinje. Den kan minnes veldig om High Line i New York, så det var veldig koselig å gjøre noe lignende på en så fin og varm dag. Vi ønsket også å sjekke ut den kjente og fargerike basketball banen på Pigalle, uheldigvis hadde vi ikke fått med oss at man må søke om lov for å ta bilder der på forhånd. Så dette ble derfor mer for øynene våres, og det gikk helt greit. Banen er bare så fascinerende at jeg gjerne skulle hatt noen bilder å vise de rundt meg. Men da vet vi dette til neste gang, så er vi litt bedre forberedt <3

Jeg er veldig glad for at jeg spurte dere om hjelp til hva jeg trengte å ha med meg til Paris med tanke på været. Dere hjalp meg mer enn dere tror, og jeg er så glad for at jeg fikk brukt en av de nye blazerne mine med en enkel og sort kjole til. Den perfekte kombinasjonen av ikke for varmt og ikke for kaldt, vil jeg si.


Blazer fra Riccovero // Kjole & solbriller fra Nelly // Sko fra Puma // Veske fra Morris 

ANTREKK: TURTLENECK

Jeg har et elsk/ hat forhold til de dagene jeg knipser så ufattelig mange bilder. Det er kjekt å ha mye å vise, men fy søren så mye rart og unødvendig jeg knipser av og til. Heldigvis var det veldig mye bra i går, til at tiden gikk fort og jeg hadde mye som skulle gjøres. Noe jeg vanligvis planlegger, men som jeg ikke gjorde i går var antrekket jeg hadde på meg. Jeg hadde kun sett det for meg i hodet, uten å vite om det passet eller ikke før jeg pakket det med meg inn til Oslo på onsdag. Det som sjokkerte meg var turtlenecken i off-white. Jeg har ikke gått med det på evigheter og ikke en som er så tight. Når du ikke elsker kroppen din er det så enkelt å switche over til store klær som dekker alt. Det var nesten rart å se meg selv med noe tettsittende, men det overrasket meg over hvor behagelig jeg følte meg i den. Å gå med trange overdeler betyr for meg at resten skal være baggy bare for at det skal få litt mer dybde, og man ikke føler seg klistret fast i noe. Jeg kan fort føle meg kjerring i en turtleneck, så med riktig styling resulterer det til noe jeg følte meg i går; fresh.


Turtleneck & bukse fra Riccovero // Blazer fra Only // Sko fra Puma // Solbriller fra Nelly

ANTREKK: SILKE

I denne perioden prøver jeg å bli komfortabel med å bli lys i huden, å miste brunfargen. Det er så fucked up at man ikke skal kunne føle seg fin uten å være brun året rundt. Jeg er bare så lei av å alltids føle en tvang for å gjøre små endringer for å føle meg bra, og solarium er èn av tingene jeg har kuttet ut sterkt. Jeg var helt rå på å ta solarium før, det var snakk om flere ganger i uken. Men jeg har lært meg at jeg føler meg bedre av å ta det èn sjelden gang, enn hver eneste uke. Og kanskje jeg en dag kutter det helt ut, hvem vet. Jeg ser andre pene mennesker på gaten som er lyse i huden, og jeg tenker "jeg vil også se sånn ut". Det er pent å være lys i huden synes jeg, på denne årstiden er det helt normalt òg. Så hvorfor skal det være en skjult konkurranse om å holde lengst på brunfargen? Jeg må jobbe mye med meg selv, også med mye annet som surrer rundt i tankene mine. Jeg er på god vei, for jeg har skrubbet av meg brunfargen i dusjen og jobber med å akseptere at jeg blir lysere for hver dag som går. Jeg blir sur på meg selv over at en så liten bagatell skal ha så mye å si. Skjerp deg Madeleine.

Helgen har vært så fin og avslappende med min kjære - og jeg tok han med for å smake på den gode gulrotkaken de har på Cafe Riis. Gud som jeg har savnet en så saftig kake som de lager! Den er faktisk så god som jeg skal ha den til, jeg bare sier det <3

Genser fra Weekday // Skjørt fra Zara // Sko fra Acne Studios // Solbriller fra Nelly

ANTREKK: ENKEL I HVIT OG SORT

Nå er jeg inne i en liten sånn boble der jeg nok en gang tror jeg har tid til å gjøre alt, uten å ha nok timer i et døgn til å rekke alt. Jeg vet ikke hvorfor jeg selv lurer meg til å tro at jeg får det til, når jeg gang på gang beviser meg selv om at det ikke er mulig. Jeg tror jeg lider av et eller annet, at jeg er redd for å gå glipp av noe som skjer. Dette er sånn jeg holdt på da jeg var bitteliten og gikk på barneskolen. Jeg kom hjem og hadde tisset på meg hver eneste uke siden jeg trodde jeg kunne holde meg litt lenger siden jeg ikke ville dra hjem tidligere enn alle andre. Det er til og med flaut å fortelle dere det kjenner jeg. Takk gud for at jeg ikke lenger tisser i buksen nå gitt! Anyways... Det har skjedd MYE denne helgen, så jeg skal kjøre på med uken som har gått i morgen så jeg får samlet opp alt i et innlegg der det er tillatt at det er litt rotete.

Jeg nevnte at jeg hadde kjøpt meg en ny jakke forrige uke, som er helt enkel men så innmari fin. Det eneste jeg savner på jakken er å ha tilgangen til å ta en knyte i livet, derfor tenker jeg å sy på begge sidene - og finne et sort "belte" som kan passe til jakken. Jeg er avhengig av å få lukket jakker tilfelle det blåser, for jeg klikker så lett når det blåser i alle kanter. 

Mitt første antrekk i den nye jakken ville jeg style opp med hvitt. Lite visste jeg at det var siste gangen jeg brukte den hvite buksen min nå som den er ødelagt av en blåfarge, som jeg ikke vet hvor kom fra... Jeg er derfor på jakt etter en ny hvit bukse, enten i pent stoff eller jeans - men ønsker en loose fit på den <3 Trenger deres hjelp!

Jakke fra Zara // T-skjorte fra Acne Studios // Bukse fra Nelly // Sko fra Puma

ANTREKK: KNITWEAR

Annonse for LOUDS

Dette innlegget har jeg gledet meg til å skrive, og vise dere siden jeg er SÅ glad i den nye genseren min. Igjen opplevde jeg nok en gang at jeg måtte ha et plagg etter å ha posert i plagget på shoot med Louds. Det er sprøtt hvordan man føler at et plagg bare snakker til deg, som om det forteller deg at meg skal du ha. Jeg føler det med visse plagg, og spesielt med min nye knitwear fra Samsøe. Når jeg går med den, kjenner jeg bare at jeg er så klar for høsten - noe jeg aldri har vært tidligere. Jeg har verken likt høsten, eller gledet meg til høsten, mens nå er det annerledes. Jeg klarer ikke å finne ord på hvordan det er forandret, det bare skjedde. Jeg gleder meg til de kaldere tidene der jeg kan ta frem en oversized genser som denne og bare bo i den. Den er fin, enkel å style og beste av alt; den klør ikke. Jeg reagerer fort på klær som kan stikke eller klø litt, så jeg følte meg litt heldig med denne <3

Nå skal jeg straks komme meg innover til Oslo og nyte hvert eneste sekund av denne helgen. Det gjenstår bare å finne ut av et siste antrekk for helgen, og jeg kjenner at det er litt krise i heima - det er så typisk meg å sette sammen antrekk i siste liten...

Og folkens; sorry! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid føler at jeg er nødt til å se til siden så fort jeg har håret i en dott. 

Genser fra Samsøe HER // Bukse fra Zara // Sko fra Puma HER // Totebag fra Santai HER

ANTREKK: HØSTJAKKEN ER TILBAKE

Reklame - Inneholder annonselenker fra Louds.

Det var ingen sjokk at noe at det første jeg ville gjøre i går var å dra innom den nye Zara butikken som har åpnet i Oslo. Den er enorm, men så sykt oversiktlig i forhold til hva den gamle var. Det er så god plass, og stilen de har gått for i den nye butikken er så luksuriøs og ren. Jeg fant ingenting annet enn en jakke jeg allerede har sett på tidligere, så den skal jeg vise dere i løpet av kort tid. Etter litt shopping på både meg og Kristoffer, tok vi oss en pause på Stockfleths cafèen som jeg føler er vår greie. Iskaffen og deres ismocha er kjempegod - men jeg er alltid på utkikk etter andre steder med god iskaffe (helst med karamellsmak) så hit me up hvis du vet om en god cafè her i Oslo. Vi skulle feire Thea på kvelden, min gamle sjef på Urban, men også en god venninne av min kjæreste. Det var kjempekoselig da jeg ikke hadde sett igjen flere gamle kollegaer på en god stund. Det er ikke alltid alkoholen smaker like godt, og i går gjorde den ikke det. Men jeg hadde det likevel gøy til tross for lav promille. Hvis man er med riktig folk, trenger man liksom ikke så mye mer enn det for å ha det gøy.

Det går mot de kaldere tidene, og derfor passet det bra å finne frem en av mine høstjakker som er perfekt til temperaturen som er ute nå. Jeg ville ha en balanse i antrekket, for jeg ønsket ikke å bli for varm siden jakken varmer litt ekstra. Jeg liker looken med shorts og lange jakker, så siden jeg aldri har testet den selv - gjorde jeg det i går og jeg elsket det. 


Jakke & solbriller fra Nelly // Genser fra LOUDS (utsolgt) // Shorts fra Weekday // Sko fra Puma // Totebag fra Tom Wood 
 

ANTREKK: ALL BLACK EVERYTHING

Gårsdagen var så fin, dere aner ikke (før i morgen). Jeg har tatt litt bilder, så dere får sett hvor mye vi har kost oss den dagen, bare vent. Uansett om vi sier at vi skal være ute av hotellrommet før klokken 20:00 sharp går det seriøst ikke. Det har skjedd hver dag nå og jeg er sikker på at det samme skjer i morgen. Men er man på ferie så er man på ferie si! Det ble derfor knipsing av bilder i rekordfart og vi var for sent ute til the golden hour så vi måtte nøye oss med mørkere toner. Overraskende nok var lyset sykt bra, som jeg ikke forventet og bildene ble derfor i fine farger sånn som jeg liker de.
 

Jeg fikk en kommentar av en søt jente på Instagram, som lurte på om jeg kunne vise hvordan man styler Vagabond skoene med annet enn kjoler og skjørt. Og overraskende nok elsker jeg skoene med shorts, jeg har bare ikke fått vist dere det før nå! Så enkle sko som passer til hva som helst - og det mener jeg virkelig. 
 

T-skjorte fra Balenciaga // Shorts fra Weekday // Sko fra Vagabond // Totebag fra Santai // Smykket fra Asos

ANTREKK: DETAILS

Inneholder sponsede produkter.

Nå befinner jeg meg i Oslo og er godt plantet i sofaen etter en avslappende dag med Kristoffer. Jeg på formiddagen for å få mer ut av dagen, og tiden før jeg satte meg på toget var mer stressende enn nødvendig. Jeg vet ikke med dere, men jeg kan bli så forbanna hvis jeg har planlagt et antrekk, og plutselig ser at værmeldingen melder regn. Sta som jeg var nektet jeg å ta på meg genser, gikk ut døren og kjente raskt at jeg måtte snu for å slenge på meg en genser. Da jeg kom til Oslo var det ikke noe regn å se, så her hadde jeg vært umulig å ha med å gjøre for ingenting basically. Dette beskriver hverdagen min kort oppsummert, og det er nesten flaut å se hvor mye en værmelding kan påvirke meg til tider. MEN jeg er glad og fornøyd nå, for jeg fikk gått rundt i antrekket mitt. Grunnen til at jeg liker looken her så godt, er fordi jeg elsker alle de små detaljene som har noe å si for hele antrekket og jeg har fått luftet den nye vesken min.

Jeg skal forresten på en spontantur med Nora i morgen og kommer hjem på lørdag, kan dere gjette hvor vi skal?
 

T-skjorte fra XX-XY // Shorts fra Weekday // Sko fra Puma // Totebag fra Acne Studios // Solbriller fra Louds (sponset) // Klokke fra Daniel Wellington

ANTREKK - BRYLLUP

Sist jeg var i et bryllup så var jeg en liten søt brudepike, og det er så mange år siden at jeg ikke husker mye av bryllupet. Det var derfor så herlig å få oppleve å se noen gifte seg en gang til, og bare få kjenne på hvor ekte og hvor mye kjærlighet det er i luften. Jeg tok en del bilder for tanten min i dag som giftet seg, og det har jeg valgt å dele i morgen i et stort bildedryss så dere kan se hvor flott det var. Før det hele startet rakk jeg å komme meg nedover til byen og ta bilder av meg selv, for denne gangen er det et sjeldent syn dere får se av meg. Jeg kler meg sjeldent opp i kjoler som jeg føler meg skikkelig sofistikert og kvinne i, men den sjeldne gangen jeg gjør det føler jeg meg bra. Rosafargen er det eneste jeg sliter med å vende meg til, siden jeg ikke liker rosa ellers men på denne flotte kjolen passet fargen helt perfekt.

Jeg har litt hodepine, og skriver derfor et lenger innlegg i morgen <3 Føler så raskt synd på meg selv når jeg ikke er helt i form, så nå skal jeg trøste meg med potetgull og dipp.

 

⇓  B E A U T I F U L     O P E N     B A C K  ⇓

 

Kjole fra Asos // Sko fra Vagabond 

ANTREKK: BLAZER LOOK

Herregud for noen dager jeg nyter for tiden, det kan ikke bli mer feriemodus enn hva jeg føler på nå. Så det har absolutt blitt utnyttet, og jeg har gjort så mye koselig - spesielt de to siste dagene. Jeg skal skrive mer om gårsdagen i et eget innlegg i morgen, for det ble så koselige bilder at det fortjener et eget innlegg rett og slett. Nå er det all about me, men med STORT fokus på blazer jakken jeg ikke har vist dere før. Denne kjøpte jeg faktisk for en eller to måneder siden på salg hos Nelly til bare litt over 200 kroner. Den er helt rå, og jeg elsker alle måtene man kan bruke den på. Jeg valgte å gå for en åpen look, men med knyting i livet for å forme kroppen min litt mer. Dette er hva jeg elsker med slike jakker, har du ikke mye former så skaff deg en blazer for å jukse deg til litt mer. For å holde blazeren i fokus kjørte jeg på med en svart shorts til, for å få det til å se ut som et sett og spice det hele opp med splitter nye sneakers.

Vet ikke hva som skjedde med humøret mitt i går, men fyfader så mye jeg smilte. Mer om det kan dere lese på bloggen i morgen!
 

Blazer fra Only // Topp fra Vero Moda // Shorts fra Weekday // Sko fra Nike // Totebag fra Tom Wood // Solbriller fra Mango

ANTREKK: FESTIVAL LOOK

Denne dagen har vært ganske fin, samtidig som at jeg føler at jeg har gjort alt for lite. Dagen startet med at jeg dro til posten siden jeg har solgt noen ting på Tise, og for dere som ikke følger meg der er det bare å skrive @madeleinepedersenn i søkefeltet så finner dere meg. Jeg selger litt klær og sko siden stilen min stadig vekk forandrer seg. Da er det greit å selge noe, og da ønske nye ting velkommen! Det å gå opp til posten var i seg selv en treningsøkt, for fader så svett jeg var da jeg stod og skulle trekke kølapp. Jeg klager absolutt ikke over at vi har fint vær, men litt vind hadde vært flott det. Etter at pakkene var sendt og det var i boks, dro jeg hjem for å nyte noen episoder av Love Island (jeg er så hekta på alt som handler om lykke og kjærlighet), før jeg dro til Sverige med mamma og pappa. Nå er jeg klar for å se Are You The One finalen fra siste sesongen på Viafree, giiiiira.


Jeg har fremdeles en del bilder fra Slottsfjell og jeg tenker ikke å la de slippe unna bloggen da det er så mange fine. Opp i alt kaoset som foregikk der, rakk jeg å ta noen bilder av antrekket mitt, takket være Agri som er en fotograf. Han hadde litt freetime og med en så dyktig fotograf trengte vi seriøst bare 10 minutter før vi begge var fornøyde med innholdet. 


Gidder ikke engang å beklage for at dere ser denne shortsen så ofte, for jeg elsker den så mye. Den passer til alle overdeler, så det betyr nesten at jeg bør skaffe meg flere lignende. Hvis dere har sett noen lignende i samme passform, men i andre farger - tell me!
Skjorte fra BikBok (Martina sin hehe) Shorts fra Weekday // Sko fra Jim Rickey // Totebag fra Santai // Skjerf fra Hermes // Solbriller fra Mango

DE PERFEKTE FESTIVAL BUKSENE

Annonse for Louds


Etter en så hektisk helg kunne jeg nesten droppet macen og latt den bli igjen hjemme, for jeg har ikke rørt den et sekund fordi timeplanen har vært så tight. Fra fredagen til i dag har jeg vært i Tønsberg på Slottsfjell sammen med resten av Det Nye gjengen og flotte kollegaer som jobber i Egmont/ People. Jeg visste ikke hvilke forventninger jeg skulle ha til Slottsfjell siden jeg digget Stavern, men festivalen var bra og jeg hadde det veldig gøy. Det eneste jeg har lagt merke til at jeg sliter med når det kommer til festivaler er at jeg tenker alt for mye på hva jeg skal pakke med, og spesielt hva jeg skal ha på meg. Det er så alt mulig anledning at det nesten gjør det verre. Heldigvis fikk jeg plukket ut noen nye varer fra Louds, og de kom tidsnok til da jeg skulle reise - så det var helt nydelig. Rask på leveringen, og produktene jeg valgte ut falt også veldig i smak.


Varene jeg valgte ut var en bukse fra Levis og noen sko fra Jim Rickey. Begge disse varene har jeg hatt på meg i en tidligere shoot i studioet med Louds, og jeg digget produktene så mye at jeg måtte bestille de nå. Buksen - altså oh my god!!! De små detaljene på begge sidene av benia er hot, og passformen er akkurat som jeg liker det på jeans. Dette er ingen highwaist bukse sånn egentlig tror jeg, men jeg bestilte den litt større for å kunne kjøre en oversized stil med en enkel topp til. Skoene jeg valgte ut sjokkerte jeg meg selv med ved å digge. Det er borrelås på dem, og jeg vet ikke hva det er, men det er bare så fuckings genialt og sparer meg for de sekundene du må ned på kne for å knyte lissene. Jeg kjenner at lysten for flere sko med borrelås er veldig stor nå.


Her kommer det litt bilder fra antrekket mitt første dagen på Slottsfjell. Stor takk til @agrisoltan som kunne hjelpe meg med bilder <3


Link til buksen HER, llink til skoene HER & link til solbrillene HER.

ANTREKK: PUMA THUNDER ELECTRIC

Klokken er litt over 18, og til tross for at jeg egentlig har god tid stresser jeg likevel over at jeg skal være et annet sted om 3 timer HVIS ting går som planlagt. Det sier litt om hvor uvanlig det er for meg å ha så her god tid, det stresser meg. Ellers i dag har jeg gjort alt annet enn å stresse, jeg sov lenge, slang på meg bikinien og dro ut til Larkollen for å sole meg med Martina og Silje. Det var ikke lenge vi var på land, før vi ble med noen venner ut med båten og solte oss på vannet istedenfor. Jeg har ikke hatt en eneste dag her hjemme hvor jeg har hatt tid til å bare legge meg ned for å sole meg, og kun slappe av. Så denne dagen passet meg helt perfekt. Jeg ser at jeg mister fargen veldig fort om dagene, så nå gjelder det å bygge opp brunfargen på nytt og forhåpentligvis blir den der lenger. Har noen egentlig tips til hvordan brunfargen kan vare lenger? Jeg smører meg med bodylotion hver dag, men likevel flasser det som bare pokker...


Jeg har endelig fått brukt de nye skoene mine fra Puma som jeg kjøpte i Barcelona og jeg er så forelsket. Jeg kan ikke tro at jeg vurderte å ikke kjøpe dem, når jeg liker de så godt som jeg gjør. De skiller seg ut fra hva jeg har fra før av, og det er som regel de som blir elsket mest. Modellen er Thunder Electric og har nylig vært release på dem, så det kommer fremdeles nye og fine farger i denne modellen. Nesten litt skremmende i og med at jeg er redd for at det skal komme finere sko jeg vil ha. MEN det skal sies at jeg er meget fornøyd med disse <3 Genser fra Acne Studios // Shorts fra Weekday // Sko fra Puma // Totebag fra Tom Wood // Solbriller fra KaiBosh

ANTREKK: NØYTRALE FARGER

Så var man i Barcelona...


Det er absolutt ikke meningen å være så fraværende på bloggen, men tiden har ikke strukket til da det har vært ting å gjøre hele tiden. Jeg kjenner at det er litt kjipt å ikke være like tilgjengelig for dere som jeg ellers pleier å være. Dagene er fullbooket med planer noe som resulterer til at jeg ser jeg burde vært her lenger for at tiden skal strekke til. Likevel, siden jeg har vært avlogget så har jeg sett så mye fint som jeg skulle ønske jeg kunne ta bilder av med øynene mine. Det hadde spart meg for mye tid, og mange flotte bilder on the run. 


Jeg og kjæresten kom til Barcelona i går, og typisk som det er kommer vi på det varmeste på lenge har vi fått høre. Jeg var allerede sliten i går da vi kom til hotellet vi bor på i 3 netter, men jeg ville likevel utforske litt - dessverre var energien helt borte så gårsdagen var nesten blurry for min del. Siden jeg er så glad i antrekket jeg hadde på meg i går klarte jeg ikke å skippe det å ta bilder av det til tross for hvor SJUKT sliten jeg så ut. Fineste fargekombinasjonen jeg har hatt på lenge, og skjorten er så luftig og god på varme sommerdager som dette. 


I dag har jeg både shoppet to ting og vært på et museum som jeg skal blogge om i morgen - gled dere. Kan dere gjette jeg har kjøpt?<3Skjorte fra Riccovero // Shorts fra Weekday // Sko fra Nike // Totebag fra Santai

ANTREKK: ALDRI FOR MYE BEIGE

Det er selvfølgelig den perioden jeg har mest å gjøre, at solen skal dukke frem og gradene stiger til 30. Men jeg kan ikke klage så veldig mye lenger, siden jeg reiser til Spania til lørdag og der kommer solen til å steke på meg i hele 11 dager. Til tross for mye å gjøre om dagen og jeg har bilder fra alt mulig, har jeg lyst til å vise dere antrekket mitt som jeg hadde på meg denne lørdagen. Jeg har fått helt dilla på å gå med samme farger om dagen, og lage et sett ut av forskjellige styles. Så til en av festivaldagene passet det seg å ha på shorts på grunn av været, og da slo jeg til med å bruke antrekket jeg har ventet så lenge på å få vise frem. Jeg vet ikke med dere, men fargen beige er en av mine favoritter og har vært det veldig lenge. Det er bare først nå jeg finner skikkelig fine plagg med den flotte fargen, som gjør at klesskapet mitt begynner å fylle seg opp med mye beige plagg.


Før vorset som skulle være hos Nora den lørdagen, ville jeg være med Emilia og Ryan til et kult location de ville sjekke ut. Og det endte opp med at vi fant en annen bygning og bare tok alle bildene inne der, og FYSØREN det var nydelig der inne. Det naturlige lyset som kom inn var helt fantastisk og ga bildene den fargen jeg elsker over alt på jord.


Jakke fra NA-KD // Topp fra Vero Moda // Shorts fra Weekday // Sko fra DiaDora // Solbriller fra Mango

ANTREKK: NOT DRESSED FOR THE RAIN

Annonse for LOUDS


Jeg kan ikke huske alle gangene jeg våknet av regnet i natt, for det var så kraftig nedbør. Jeg lå og ba til gud om at det ikke skulle begynne å lyne og tordne fordi jeg er redd for sånt. Jeg blir paranoid, tenker at det verste kan skje, og at det kommer til å skje. Hvis jeg begynner å tenke slikt, ligger jeg og svetter ihjel frem til jeg selv klarer å roe meg ned. Så jeg vet ikke hvor lenge jeg holdt meg selv oppe i natt, men det var alt for lenge, det er sikkert. 


Hvis det er en ting som ikke passer stilen min så er det dårlig vær. Jeg har ikke klær som passer til regnfulle dager, som denne søndagen har å by på nå. Da jeg pakket til Oslo i går, var jeg dum og ikke sjekket værmeldingen før jeg var her. Man ser klart at det er noe jeg burde gjort, da jeg kun har med meg sommerklær. Det er meg i et nøtteskall, jeg er aldri kledd for regnet. Det stoppet meg likevel ikke fra å tvinge med meg typen ut i regnet for å ta noen bilder tidligere i dag. Hvis jeg vil vise frem noe jeg har tenkt på lenge, da klarer jeg ikke å legge det fra meg før det er blitt vist. Dere har allerede sett to av produktene fra LOUDS før, men aldri ordentlig stylet opp som nå! Og begge er på salget, wiii.


Siden det er søndag passer det perfekt å fortelle dere at LOUDS kjører salg på utvalgte varer som dere kan sjekke ut HER. Sommersalget gir deg opptil 40-50% på Asfvlt, Bjørn Borg, Birkenstock, Cheap Monday, Ellesse, MAMB, Santa Cruz, Vans og Puma. Happy shopping!♥


Genser fra Holzweiler HER // Shorts fra Weekday // Sko fra Asfvlt HER

ANTREKK: SHORTSEN JEG BOR I

Å våkne helt uthvilt i dag og vite at dagen kom til å bli bra var helt fantastisk. Vi hadde på alarm tidlig nok til å rekke hotellfrokosten, eller hvert fall jeg og Nadine. I natt hadde dessverre Ida migrene, og følte seg dårlig da hun våknet. Så vi tok derfor med frokost opp til henne på sengen, og etter en lang dusj følte hun seg bedre heldigvis. Da var det på med finstasen, føle seg freshere enn hva vi gjorde i går og gripe dagen. Vi har bare gått rundt i byen, sjekket ut sidegater og kost oss på en ellers så fin dag. 


Det var SÅ fint å våkne opp til sol, og bare vite hva man skulle slenge på seg i dag morges. Jeg bor så og si i den nyeste shortsen min fra Weekday, grunnet fordi den passer til absolutt alt. Stoffet, passformen og fargen er helt perfekt om du spør meg. Til å ha en liten rumpe, har jeg endelig funnet en shorts som faktisk er fin på rumpen min, så jeg er i himmelen egentlig. Med litt vind, og vite at vi skulle gå en del i dag tok jeg på meg en behagelig silkegenser for å være sikker for å ikke bli litt frossen. Jeg vil nok si at jeg nailet antrekket i dag - helt ærlig så følte jeg meg sykt bra i antrekket og det var deilig.
Genser fra Gina Tricot // Shorts fra Weekday // Sko fra Acne Studios // Totebag fra Tom Wood // Solbriller fra Mango

ANTREKK: STRIPETE TIRSDAG

Jeg har blitt helt dilla på kjoler om dagen, det at du får et helt antrekk ved å bare bruke ett plagg er det jeg digger. Sleng kjolen over hodet og der har du looken din for i dag. Det er hva jeg kaller luksus! Jeg har som sagt funnet nye skatter, og nok en kjole er ny i klesskapet til tross for at jeg skrev om en annen i går. Kjærligheten min for kjoler stopper virkelig ikke. Det er bare så perfekt om sommeren. Den stripete kjolen er enkel å style opp med et par sneakers, men den passer like bra til med et par heler. Dette er en kjole jeg kan se for meg at jeg kan bruke i mange år fremover på grunn av den enkle og rene stilen. Den er oversized til tross for at jeg kjøpte den i en liten størrelse, men det var hele poenget. Jeg kunne ikke hatt den noe særlig mer baggy, da hadde det blitt for posete. Men på grunn av knytingen i livet, gir den deg litt kvinnelige former som jeg mangler - og derfor er dette blitt en av mine favoritt kjoler denne sommeren.


Jeg var på et event i dag, og der var det hagefest med dresscode; romantisk & floralt eller bohemsk, fruktig & flagrende. Man kan enkelt se hvilken stil jeg gikk for.
Kjole fra Nelly // Totebag fra Santai // Sko fra Diadora // Solbriller fra Kaibosh

ANTREKK: BLOMSTRETE I GRØNN

Jeg sitter på balkongen i leiligheten til kjæresten min nå, og er så fornøyd over gårsdagen. Det var en lang dag, men litt av en minnerik dag. Jeg skal blogge om dette i morgen forhåpentligvis, men akkurat nå skal jeg dele noen andre bilder med dere før jeg forsinker absolutt alt på bloggen. Sånne ting gjør meg stresset, når jeg ikke får blogget i riktig rekkefølge og bare stokker om på bildene. Så nå skal jeg gjøre riktig, og vise dere noen bilder fra 16.mai - den dagen var så varm at det fremdeles sjokkerer meg når jeg tenker på det. Jeg dro inn til Oslo med håndkofferten min og en totebag på skulderen. På vei til leiligheten kjente jeg at ryggen min var våt, og jeg angret fort på klesvalget mitt der jeg gikk. Jeg hadde på meg en stoffbukse og penskjorte som var alt for varmt. Jeg fikk fort panikk for jeg har ikke tenkt over at jeg har solgt mesteparten av sommerklærne mine på Tise, og derfor er uten sommerklær. Det ble derfor noen hastekjøp på nettet, og jeg venter nå på en ny pakke med sommerklær jeg forhåpentligvis blir fornøyd med.


Antrekket mitt den dagen ble fort endret til en behagelig og nydelig sommerkjole så raskt jeg kom opp i leiligheten. Du vet du er svett når du nekter at kjæresten din kan ta på deg på noen minutter. Uansett, kjolen løste mange problemer og det var så befriende å gå med kjolen hele dagen. Etter en dag i den kjolen har jeg klart å overbevise meg selv om at jeg skal gå mer i kjoler denne sommeren.


Kjole fra NA-KD // Sko fra Common Projects // Solbriller fra Mango // Totebag fra Tom Wood // Belte fra River Island

KJÆRE SOMMER, DU KOM BRÅTT

Reklame - inneholder reklamelenke fra LOUDS


Kjære sommer, du kom brått. Disse varme dagene innebærer en god del søvnproblemer og svetteproblemer for min del. Men mye godt selvom, som for eksempel at jeg så vidt rører sminkepungen min! Det er veldig deilig å la huden puste og ikke ha et lag med sminke som irriterer huden hele tiden. Jeg har blitt mye flinkere til å gå uten sminke, og jo mer farge jeg får desto mindre sminke blir det. Jeg gleder meg til å se hvordan denne sommeren blir for min del siden jeg har et mål om å ha ansiktet mitt være i fred, unntatt de gangene jeg skal på noe spesielt. Det er greit å sminke seg i ny og ne, jeg kommer ikke akkurat til å la den sminkepungen stå urørt. Jeg vil bare jobbe med meg selv, ikke skamme meg for at jeg har fregner og andre rødheter i ansiktet. Alt er jo normalt å ha, så hvorfor har jeg en tendens til å føle meg tvunget til å skjule det? Ikke vet jeg, og heller ikke de rundt meg. Så sommer 2018, du skal jobbes med.


Jeg sitter med leggene i kryss nå, og på kort tid er det allerede klamt og ekkelt. Noe sier meg at jeg bør komme meg ut på verandaen og sole meg i det fine været. Det er akkurat hva jeg skal gjøre nå. Det tar meg overraskende lang tid før jeg får farge om dagen, men jeg gir meg ikke. Solfaktor 30 er fremdeles der jeg vil holde meg what so ever.


Ha en finfin dag, kjære lesere♥


Skjorte fra BikBok // T-skjorte fra LOUDS her // Shorts fra Levi's // Solbriller fra Mango

ANTREKK: SUNDAY STROLL

Man får nesten dårlig samvittighet av å sitte inne foran pcen og blogge, når været er så utrolig fint men jobben må gjøres folkens. Jeg har tatt flere bilder enn hva jeg kan huske fra helgen som har vært, og det i seg selv sier litt om hvor fjern jeg har vært. Jeg har hatt mye i tankene, heldigvis bare gode, men det er så mye som skjer at jeg glemmer mye - og det er ikke likt meg å gjøre. Etter å ha sett noen bilder kom jeg på at jeg ikke engang har publisert dem, men har så mye fint å si om den dagen at jeg rett og slett måtte ta frem pcen og blogge nå. Søndagen som var hadde jeg og kjæresten min en koselig date hvor vi kjøpte oss softis med makroner fra Pascal, og satt oss i slottsparken for å nyte solen. Jeg tror vi begge ble sjokkerte over hvor god den softisen var, så god at vi nå har sagt at dette må bli en vane for oss å gjøre. Kjenner at jeg vil ha den softisen allerede nå igjen, så kanskje jeg skal lure til meg en til i morgen når jeg drar inn til Oslo igjen.(Første gang jeg har klart å ta et vellykket gå-bilde, så stolt!)

Kjole fra H&M // T-skjorte fra Sixth June // Sko fra Acne Studios // Totebag & ringer fra Tom Wood // Solbriller fra Mango

ANTREKK: BALENCIAGA

Etter en langhelg i Oslo er det veldig godt å komme hjem igjen til Moss. Dagene jeg er hjemme føler jeg er mer avslappende enn dager jeg er i Oslo, og ikke at det kommer som noen sjokk akkurat. Men spesielt nå kjente jeg at det var deilig å komme hjem og kunne være inne i timevis uten at jeg skal ditt eller jeg må datt. Jeg har storkost meg i Oslo denne helgen, og hatt ekstra med tid til å gjøre hva jeg vil - så nå er energien min ganske tom siden jeg ikke har fått ladet opp. Derfor dere, er det deilig å ha late dager som jeg har foran meg nå.


Jeg kan ikke huske at jeg skrev noe om hva jeg shoppet mens jeg var i New York, men på antrekket mitt er det faktisk to ting som er splitter nytt. Jeg handlet faktisk kun 4 ting i nyc, men det kostet likevel litt. T-skjorten jeg har på meg, lette jeg etter overalt uten hell, helt frem til jeg fant den på siste forsøk. Den er bare så sexy, som flere andre har kommentert. Den andre tingen som er nytt er skoene. Denne modellen har jeg hatt før, men de ble dessverre ødelagte i dempingen at jeg nå var nødt til å skaffe meg noen nye siden mine forrige var så høyt elsket. Jeg elsker kanskje disse mer, siden de går til flere looks, enn de forrige som var litt crazy i fargefronten.T-skjorte fra Balenciaga // Bukse fra Weekday // Sko fra Nike // Solbriller fra Mango // Ringer fra Tom Wood

ANTREKK: HOW I LOOK ON RAINY DAYS

I går var første dagen på lenge jeg bare hadde planer med venninner og ikke noe jobb. Jeg kjente at det var så godt å bare ta det helt med ro, uten noe stress om å prestere godt nok for noen. En skikkelig jentekveld var akkurat hva jeg trengte, og det hadde jeg med Emilia i Fredrikstad. Vi dro først ut for å spise på en chill resturant, der jeg også bestilte min første frivillige øl noensinne (!!!!!). Jeg absolutt HATER øl, men jeg har så lyst til å like det og har hørt at dette bare er en tilvendingssak - er det noen som kan bekrefte dette eller fortelle sin historie om hvordan dere klarte å like øl? Det høres så rart ut å spørre om det, men jeg klarte det med vin og har så lyst til å få det til med øl. Smaken er bare så spesiell og rar, men jeg vil også kunne kose meg med en kald pils i varmen. Ha den samme nytelsen som resten av flokken har, hahah.. For å oppdatere dere med hvordan det gikk med ølen i går, så klarte jeg ikke halve glasset engang, men at jeg i det hele tatt drakk flere slurker gjør meg en smule stolt.


På veien hjem til Emilia dro vi innom matbutikken for å kjøpe litt snacks til jentekvelden og jeg tror vi klarte å dekke alle behovene våres. Vi hadde søtt, salt, surt og you name it - det var ikke noe vi ikke hadde i går. En ting jeg må si er at du vet så godt at du er omringet av flotte mennesker når tiden går alt for fort og man begynner å lure på hvor tiden ble av. Emilia er en av de menneskene, og jeg gleder meg såå mye til å feire henne neste helg♥Kåpe fra Filippa K // Hettegenser fra Urban Classics // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Totebag fra Tom Wood

ANTREKK: CHIC LOOK

Tid i New York: 13:47


Dagene her i New York går så fort at det nesten er litt skremmende. Vi har så mange aktiviteter vi ønsker å få gjort mens vi er her, og jeg tror det er en av grunnene til at dagene går så fort som dem gjør. Det er litt rart å tenke på at vi kom hit på mandag, og vi skal hjem om et par dager bare - altså hvor ble det av den gode tiden? Vi har nesten ikke tid til å slappe av, og det er sprøtt når vi er her en uke og likevel bare går, går og går. Jeg tror at på søndag og mandag får vi mer tid til å slappe av og bare vandre rundt uten å ha et mål, ikke trenge å se på klokken. Heller bare nyte de siste dagene med å titte i butikker, finne en koselig cafè og bare sitte der en stund mens vi blir fascinert over menneskene som går forbi oss.


Vi dro innom Wall Street bare for å ha opplevd det, og lyset mellom alle de høye bygningene var bare så flott at vi knipset antrekksbildene der. Jeg elsker når solen gir det fine og varme lyset man får om sommeren, og akkurat her fikk det meg til å lengte etter sommeren enda mer. Antrekket er en av mine favoritter, og grunnen til det er fordi jeg elsker chic-looken man får ved å gå i et sett. Det er ikke mange antrekk som kan få meg til å føle meg fin, men dette gir meg litt selvtillit og det har jeg bare godt av.


Jakke fra Zara // Genser fra Weekday // Bukse fra Nelly // Sko fra Acne Studios // Sekk fra Forever21 // Solbriller fra Mango

ANTREKK: GIRLS

Tid i New York: 10:08


Nå har vi nettopp fått i oss frokosten på hotellet her og den er så god, men ganske overpriced. Enda godt vi kun er her èn uke så det ikke blir alt for mye penger som går til frokosten. Så langt har vi nesten ikke brukt en krone på noe som helst her, så jeg er spent på å se når det eksploderer og vi begge bruker for mye penger. Jeg har ikke shoppet noe enda, til tross for at jeg har vært innom butikker jeg ville i. Det virker som om det ikke er min periode til å shoppe på i disse dager. Vi skal innom Saks Fifth Avenue i dag for å titte, og hvis jeg ikke finner noe der heller så er jeg ganske sikker på at jeg reiser hjem uten å ha handlet noe. Ikke at det er noe galt i det, men for meg er det ganske sykt og det vet jeg at de rundt meg synes også. Jeg er egentlig nødt til å finne meg en tykk genser mens vi er her, for det er kaldt og surt - noe jeg ikke pakket til da det var meldt bedre vær, men shit au!


Og dere; Jeg beklager for at jeg alltid ser bort til venstre på bilder så fort jeg har håret opp. Jeg irriterer meg SÅ mye over det, men bildene blir best da føler jeg heheh.


Jakke fra egen kolleksjon // Genser fra LOUDS // Bukse fra Nelly // Sko fra Puma // Sekk fra Forever21

ANTREKK: MY VERY OWN DESIGNED JACKET

Jeg har ingen dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget mens jeg har vært på en spennende tur i Berlin som dere sikkert har fått med dere. Aldri har jeg tatt så mye bilder overalt, og filmet så mye som jeg har gjort - så jeg gir meg selv en klapp på skulderen. Jeg er dårlig på å filme meg selv, men filmet i hvertfall gjennom en hel dag som jeg tror dere kan like godt - den skal klippes sammen og gjøres klar raskest mulig så jeg kan legge den ut på bloggen. Det er greit at video er kleint for meg, men det finnes så mange forskjellige måter å gjøre det på, så jeg tror kanskje jeg har funnet min greie. Men det gjelder å se når jeg ser igjennom alt jeg har filmet. Det er så mye jeg må gå igjennom at jeg ikke vil begynne.


I går var jeg i Berlin, i dag er jeg i Norge - så snakk om travle dager. Jeg klarte å få satt av noen minutter til å knipse et par antrekksbilder underveis i det hele, for dette måtte jeg få tatt bilder i. Jakken jeg har på meg var jeg med på å designe for noen år tilbake, og jeg liker den bare enda bedre nå enn hva jeg har gjort tidligere. Så kjære Madeleine; Fader for en god jobb du gjorde noen år tilbake.


Jeg er så sliten og kjenner at jeg gleder meg til å legge hodet mitt på puten - så dere får sove godt, for det skal jeg ♥Jakke fra min egen collab kolleksjon // Genser fra Weekday // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Solbriller fra Mango // Totebag fra Santai

ANTREKK: SPRING FEELS

(Annonse for Egmont Publishing)


Dette har virkelig vært en finfin dag og den er enda ikke over. Jeg startet dagen før sola hadde stått opp, og det var derfor en god følelse da solen endelig skinte frem på vei til jobb. Det er sprøtt hvor mye solen kan gi meg på så kort tid, det bare gir meg så mye glede og energi for dagen. Spesielt i dag, som kom til å bli en bra men lang dag hjalp det på humøret at det var sol og man endelig fikk et hint av at våren er her. Det var nemlig duket for nok et møte med Ghost på Egmont, noe vi har fast hver måned for å få en liten heads up på hva som har skjedd siden sist og hvordan tiden fremover vil se ut. Alt er så profesjonelt som gir meg en indre ro og gjør slik at jeg bare kan nyte den tiden her, hvor det kommer til å skje mye. For tro meg når jeg sier det, jeg har aldri hatt så mye å gjøre før og jeg er mektig imponert over influencere som klarer å ta på seg så mye arbeid HVER dag. Hardt arbeid gir resultater, det skal sies!


Kristine og jeg hadde litt fritid etter vårt først møte for dagen, og gikk derfor ut for å nyte solen mens vi kunne før vi skulle i et nytt møte etter lunsjen. Det skal sies at dette er en bra dame, og det er gøy at vi jobber så tett med hverandre når det gjelder kunden.
Kåpe fra Zara // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Weekday // Sko fra Nike // Solbriller fra LeSpecs

ANTREKK: MY FAVORITE

Nå befinner jeg meg i Lillehammer sammen med Martina, og vi ligger ganske døde i sengen etter en tur i bakken. Vi bestemte oss for å dra hit for noen uker siden, for å ha noe litt annet å gjøre så fort det ble helg. Jeg føler at vi har blitt skikkelig reisebuddies uansett om det er til et annet land eller bare et annet sted her hjemme. Det er veldig gøy, og ekstra kjekt med en som liker å gjøre spontane ting hele tiden! Vi kom til Lillehammer i går, og kjørte så klart innom det folk er helt ville etter, nemlig bolleland - de populære espabollene. Jeg ble jo ikke imponert at all, men det kommer kanskje ikke som noe sjokk da jeg ellers ikke er noe særlig glad i boller.. Bilturen tok noen timer, men føltes likevel så kort ut siden vi kjørte i fint vær og alltid hadde noe fint å se på. Så fort vi kom frem til huset vi bor i denne helgen, knipset vi noen raske bilder før solen gikk ned. Jeg føler dere har sett dette antrekket hundre ganger nå, men jeg er bare så glad i det så da får dere se det enda en gang - heldige som dere er!


I kveld skal vi ut en tur for å se hva utelivet i Lillehammer har å by på, og jeg har aldri vært her før så det kan bli spennende.

Jakke fra Asos // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Sekk fra Forever21 // Solbriller fra Ray-Ban

ANTREKK: NEVER TOO MUCH DENIM

Jeg har så vidt tørt å lese kommentarene i forrige innlegg, rett og slett fordi jeg var vært redd for hva folk har skrevet. Men jeg gjorde det til slutt, og det ble en god del tårer - men gode tårer denne gangen. Bare det å se hva dere skriver, ikke minst hvor mye, og at dere bryr dere - det er mer enn jeg kunne bedt om. Jeg klarer ikke å svare hver og en av dere, for jeg vet jeg ønsker å si akkurat det samme til dere alle. Jeg setter så stor pris på det, og dere har alle så rett i hva dere skriver. Jeg må ta tid til meg selv, og jeg har glemt meg selv den siste tiden. Så dette skal snus på, og jeg tror det blir noen fine uker fremover selvom det kan bli hektisk. Men jeg må lære meg å si nei til ting, og være så ærlig og si at jeg trenger en fridag til å gjøre absolutt ingenting. Spørsmålet er om jeg tør å si det som det er, eller om jeg finner på en unnskyldning, vi får se.


Jeg var på Strømmen Storsenter i dag med Nora som jobber i Det Nye for å snakke litt om produktene vi begge har testet fra Boots Apotek. Det er helt sinnsykt hvor mye man påvirker hverandre til å gjøre teite ting, men fyfaen som jeg trengte å være barnslig i dag - så mye har jeg ikke ledd på lenge, og jeg elsket det. Siden det skulle være en koselig hang-out slang jeg på meg noen gamle denim favoritter som det aldri kan bli for mye av. Det var kanskje hakket for kaldt, men det var verdt det.


Jakke & genser fra Flat Top // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Belte fra H&M

ANTREKK: SIMPLE IN BEIGE

Nok en spennende dag er over for min del, og jeg gleder meg til å kunne fortelle mer om denne dagen allerede på torsdag. Jeg har vært på en video-innspilling i dag på Egmont med en ny kunde som jeg synes er skikkelig stas. Det går egentlig aldri helt opp for meg at en kunde velger meg, blant mange andre. At jeg blir valgt liksom... At noen liker meg så godt at de vil ha meg, de vil jobbe med meg. Jeg har flere ganger vært en av de profilene det står mellom, men gang etter gang har jeg mistet avtaler fordi de har funnet noen bedre. Det er litt surt, litt vondt men mest av alt lærerikt. Så å endelig være den som blir valgt, det betyr så mye for meg at jeg ikke klarer å sette ord på det. Senest i dag fikk jeg høre om nok en kunde som vil jobbe med meg. Jeg klarte ikke å skjule gleden min engang, og rett etterpå fikk jeg lov til å ta med meg fire poser med potetgull - KAN dagen bli noe bedre? Jeg tviler sterkt.


Men dagen ble bare bedre! Jeg tok en matbit med Anja som jeg ikke har sett på en stund nå, og det var veldig hyggelig med en liten catch up siden sist. Vi begge hadde ikke all verdens med tid, så vi var derfor produktive og knipset bilder før vi måtte videre. Det er lenge siden jeg tok bilder i denne kåpen, og det var derfor på sin plass å style den opp enkelt igjen. Jeg kan ikke beskrive det, men jeg bare elsker absolutt alt ved den kåpen.Kåpe & genser fra Asos // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Belte fra H&M // Ringer fra Tom Wood // Smykke fra Weekday // Øredobber fra Bjørklund

ANTREKK: RED AND PINK DETAILS

Jeg lengter etter varmere tider så mye at jeg får gåsehus av å tenke på været som er nå. Jeg er ikke glad i vinteren ellers, og nå synes jeg at den har vart ganske lenge. Det holder nå. Gi meg vår og varme - på den måten har jeg lenger utholdenhet og tålmodighet til å stå ute for å knipse bilder. Spesielt nå som jeg har kjøpt meg et nytt objektiv til kameraet mitt nå. Dette er til Sony A6000 og forskjellen med kitlinsen og 50mm linsen er helt vill. Jeg kjøpte den i går, og da var det rett ut på gaten for å teste den ut. Skarpeheten er mye bedre enn hva jeg har knipset bilder med før - men nå er det ofte kjæresten min som tar bilder av meg med sitt kamera som er bedre, så der også er forskjellen stor.


Det var litt ekstra kaldt i går, så jeg måtte kjøre på med en ziphoodie for å holde på varmen da jeg kun hadde en t-skjorte på meg. Jeg er så dårlig på å kle meg etter været når det er kaldt. Alt jeg bruker er nesten bare t-skjorter, for så enkel er jeg av meg. Men med kaldere tider så må det varmere klær til, så til en så unik kåpe som jeg har - er det bare rått med en hoodie under for å få en skikkelig streetlook som jeg er veldig fan av. Den kåpen er fremdeles det fineste jeg eier så jeg gru-gleder meg til da jeg må henge den bort mot sommeren. Det er heldigvis en stund til, så jeg skal rocke den jakken så lenge jeg kan frem til da.


Nå har jeg nesten levd et døgn uten Gossip Girl og må fortsette. Oh yes da, jeg er ho berta som ser den serien først nå. Allerede på sesong 5 og kjenner jeg gleder meg til å få tilbake det sosiale livet mitt.Kåpe fra Acne Studios // Hettegenser fra BikBok // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra TopShop // Sko fra Vans // Sekk fra Zara

ANTREKK: BASIC IN BLACK

Jeg blir helt satt ut av hvor gode dere er mot meg etter gårsdagens innlegg. Det er alltid skummelt med forandringer, og hvertfall en så stor som dette. Jeg blir derfor så takknemlig for forståelsen og støtten jeg får fra dere, selv når jeg ikke kjenner dere. Så etter å ha delt den nyheten og endelig fått det ut har jeg sovet veldig godt. Når man sitter og holder igjen slike ting påvirker det meg litt, så nå føler jeg meg overraskende bra og det er litt takket være dere. I tillegg har jeg jo plutselig dukket opp på annonse som vises på Snapchat. Altså HVA SKJER!! Jeg får helt hetta av tanken på at dette skal rulle i 60 dager typ. Jeg er helt ny på filming og video, men jeg trenger som sagt å komme meg ut av komfortsonen min. Så øving gjør mester, og det har jeg satt som et mål. Bli mer bekvem foran kamera når det kommer til filming. Jeg har allerede fått feedback fra flere av dere på denne annonsen og takk for at dere er så snille, virkelig.


Jeg skal overnatte i Oslo helt frem til onsdag siden jeg har noen møter denne uken, og jeg kom på søndag. Jeg lever i en håndkoffert frem til da så det er begrenset med hvor mye jeg får pakket med av klær. Så tidligere i dag var jeg ute og knipset bilder i et helt svart og enkelt antrekk som alle har sett en eller annen gang før. Nå venter hele gjengen på at middagen skal bli ferdig, så i mellomtiden trenger vi å finne en bra film å se mens vi spiser. Så er det noen som har forslag til filmer?


Jakke & t-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Nelly // Sko fra Vans // Sekk fra Forever21 // Ringer fra Tom Wood // Øreringer fra Asos

ANTREKK: GIVENCHY PARIS

Den nest siste dagen vår i Budapest steppet vi up gamet og gjorde litt mer på èn dag. Vi hadde store planer om å endelig dra på et av museumene jeg hadde lest så mye om, sett mye av og gledet meg mye til. Det endte med at vi kom dit og det så helt mørkt ut, det tok en liten stund før vi endelig fant en nettside som skrev at dette museumet ikke er ferdig før i 2020. Så dere - vi skal tilbake dit i 2020 for å oppleve tidenes museum. Vi dro for å spise middag på noe som heter Vintage Garden, og det er et av de beste stedene jeg spiste middag mens vi var her. Dette er en kreativ resturant som egentlig består av at du spiser i en hage omringet av planter og gode omgivelser, men dette er nok hakket kulere mot de varmere tidene. Nå hadde de juletema der, og bare det var skikkelig koselig. Mens vi ventet på maten, fikk jeg plutselig øye på en jente som gikk mot meg og jeg kunne kjenne at jeg begynte å bli skikkelig varm i trøya da jeg ikke visste hva som skjedde. Hun kom til bordet vårt og spurte om jeg var Madeleine Pedersen, siden hun visste jeg var i Budapest ettersom hun fulgte meg på Instagram.


Jeg føler at jeg har visnet for mange, men fortsatt blomstrer og vokser for hver dag som går. Derfor ble jeg sjokkert over å bli kjent igjen av noen som bor i Budapest. Det betydde mer for meg enn det jeg rakk å fortelle den 19-årige jenta.


Kvelden var fortsatt ung, og vi var derfor ivrige etter å oppleve Szimpla Kert som mange hadde tipset om. Jeg ble ikke skuffet over stedet, det var veldig stort og fascinerende med all kreativiteten på stedet, men det er nok litt mer passelig for en skikkelig kveld med alkohol. Vi tok derfor et par drinker der, og bestemte oss for å teste ut Mazel Tov som bare lå noen minutter unna. Dette stedet var nok litt mer vår stil denne kvelden, stilig og chill. Jeg elsket hvor åpent det var der, og at selv på kvelden kunne man bestille litt cocktail snacks. Skal dere dit, bestill søtpotetfriesen - den var syk!


Turtleneck fra Asos // T-skjorte fra Givenchy // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Ringer fra Calvin Klein

ANTREKK: NEUTRAL COLORS WITH A PEACH DETAIL

Jeg håper ikke det bare er jeg som sliter skikkelig med å pakke med meg riktig mengder med klær, altså da ikke for mye. Selvom jeg hater å si det, så tenker jeg myyye på bildene som blir tatt. Og med det så snakker jeg om variasjonen på bildene, alt fra bakgrunnen til hva du har på det. Så å være på tur i fem dager og bare reise med et par sko og èn jakke, det er for lite. Jeg pakket med meg en ekstra jakke, da min kjære Acne jakke som er gullverdt for meg. Det var et dyrt kjøp, men jeg er fremdeles like glad i den, hvis ikke mer, og da sier jeg meg fornøyd selvom det svidde skikkelig av lommeboken min. Med to jakker på turen, trengte jeg også litt variasjon med sko (what a shocker)... Jeg pakket med meg hvite sneakers fra Puma, svarte Air Force fra Nike og et litt penere valg fra Common Project i fersken farge. Det er rart at jeg falt for en slik annerledes farge på skinnsko, men den er sååå fin og ekstra fin på sommeren til sommerbrune legger. Du kan ha på deg verdens kjedeligste, hvis ikke enkleste antrekk og bare style det opp med slike sko og man nailer det.


Jeg er overhodet ikke flink på å ordne håret mitt, men takk gud for at jeg endelig har klart å lage en frisyre med hjelp av 10 strikker i håret. Dette hjelper spesielt de dagene det blåser ekstra mye, som det gjorde da vi knipset disse bildene. Jeg kan bli så forbanna på noe så lite som hår i vinden hvis det blåser mye, og på en kjærestetur som dette er det greit å unngå det hehe.
Jakke fra Acne // Skjorte fra Holzweiler // Bukse fra Nelly // Sko fra Common Projects

ANTREKK: RED PANTS

Noe jeg burde lært meg etter all reisingen jeg har gjort, er å faktisk PRØVE klærne før jeg pakker dem ned. Jeg er sånn at jeg nøyer meg med hvordan det ser ut i hodet mitt, og da antar at det er fint. I går hadde jeg en hendelse med en av buksene jeg har pakket med, den er vasket èn gang. Jeg tok den på meg bare 30 minutter før vi skulle på en Michelin resturant og så at den hadde krympet i vask. Altså why Madeleine... Blir litt forbanna på meg selv at jeg aldri gidder å ta meg tiden til å prøve klær før jeg tar de med, men i dette tilfelle så vet jeg at jeg ikke hadde tatt med den buksen hvis jeg så den hadde krympet. Men jeg er overraskende nok glad for at jeg tok den med. For antrekket i sin helhet ble faktisk litt kulere med en bukse som denne. Trodde aldri jeg kom til å være en av de som likte akkurat slike bukser, men der kan man ta feil si!


Å reise med en gutt gir deg halvparten så god tid som du ellers hadde brukt på å ordne deg. Now that's a fact!!!! Jeg er litt glad for at jeg har begrenset med tid, for det gjør at jeg innser at bilder kan være bra nok selvom jeg ikke har stått 1 time foran speilet. Og ikke minst at du gir litt mer faen, jeg elsker det.


Jeg tuller ikke når jeg sier at den buksen her gikk ned til skoene før.Jakke fra Asos // T-skjorte fra Tiger of Sweden // Bukse fra Nelly / Sko fra Puma // Sekk fra Forever21 // Belte fra H&M

MY LATEST OUTFITS PART 5

Jeg liker når det blir litt variasjon i bloggingen her, og at man kan gå litt bortifra det vanlige som blir vist hele tiden. Når det er sagt, synes jeg det er gøy med en liten vri på akkurat dette. Jeg bladde igjennom arkivet mitt nå og jeg så noe jeg hadde glemt at jeg postet før. Nemlig en liten oversikt over mine antrekk fra tidligere - og det er jo litt gøy å få oppsummert i ett innlegg, er det ikke? Bare det å se hvordan stilen min startet i 2017, og hvordan den har utviklet seg til nå er spennende. Så jeg tenkte å vise dere mine antrekk gjennom 2017, for sist jeg gjorde dette var faktisk i 2016 - så det er på tide å notere ned dette til neste gang. Men jeg skal også bli flinkere til å fokusere mer på mote dette året, og ha mer relaterte innlegg til mote enn hva jeg har hatt før.


Jeg har nå blitt litt dårlig, sitter med hettegenseren av og på nå på grunn av feberen. Og ved siden av det så stapper jeg dopapir i nesa for at den ikke skal renne. Dette stresser meg veldig da jeg skal til Budapest nå til onsdagen, så er det noen som har noen tips til hvordan jeg kan bli kvitt dette fort?♥
ANTREKK: NOT DRESSED TO STAND IN LINE

Et av mine nyttårsforsetter skulle være å stå opp tidligere for å få mer ut av dagen, men der må jeg legge på en annen ting også. Da må jeg bli flinkere til å legge meg tidligere, kanskje prøve meg på 00 og ikke 03 som det ble i natt. Det har ikke akkurat skjedd noen forandringer på meg siden i fjor gitt, men vi er på dag tre av det nye året, så jeg skal nok klare å snu på dette allerede denne uken. Flere ting må til for at jeg skal kunne snu om på ting, og det er vel der jeg kan være litt korttenkt noen ganger.


Jeg føler jeg lever i julegavene mine om dagen, for det er så og si det eneste jeg har lyst til å gå i da det er nytt. Det skremmer meg hvor fort jeg blir lei av "gamle" plagg, men det sier kanskje litt om hvor spontan handelen har vært. Men en annen ting er det at når du går under å være en moteblogger, så er det ikke kult å poste bilder i samme klærne hele tiden, da går man lei som er helt åpenbart her. Derfor er det så kjekt da man endelig har noe nytt å vise frem, som nå! Av det jeg har på meg i dette antrekket, så er kåpen, hettegenseren og sokkene gaver jeg har fått - og jeg kjenner jeg vil ha mer sånt. Noe jeg ikke allerede har i skapet fra før av, men som gjør at det blir mer variasjon. Jeg tror jeg nettopp fikk enda et nyttårsforsett? Å ikke kjøpe mye av det samme, men heller kjøpe produkter som jeg ikke allerede har fra før av.


Uansett; Dette var ikke akkurat det jeg så for meg at jeg skulle stå i kø med i over 40 minutter inn til Stress. Da hadde jeg uten tvil tatt kledd på meg bedre! Beste av alt med denne køen var at jeg ikke kjøpte meg noe etter å ha stått i en så lang kø.
Kåpe fra Asos // Hettegenser fra Holzweiler // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Sokker fra Asos

ANTREKK: T-SHIRT WITH A TURTLENECK

Dagen det var 1.desember satt jeg og bare tenkte over at jeg hadde ingen planer denne måneden bortsett fra de tradisjonelle feiringene. Dette ble fort vendt om på, og kalenderen min i desember er seriøst fullbooket bortsett fra et par dager jeg har skrevet hvile med store bokstaver. Det er julerush straks, og jeg jobber derfor mye på Urban fremover, dette er egentlig bare deilig da jeg allerede har brukt mye penger på gaver. Så det blir en grei lønn i januar, og det er litt av motivasjonen, og også en grunn til at jeg sprenger budsjettet på julegaver. Jeg er så ræva på å holde meg innenfor budsjettet i juletidene, fordi jeg bare elsker å gi folk gaver og glemmer litt at vi har blitt enige om en pris. Men for meg handler det ikke om verdien av gavene, men faktisk bare det å vite at jeg gleder en annen person som setter pris på det. I år har jeg prioritert flere små gaver, så det blir flere presanger enn kun èn stor. Jeg er endelig godt i gang med presanger, og kjenner jeg stresser mindre av det.


Jeg har noe morsomt å fortelle dere, eller en nyhet for min egen del. Det er at jeg har kjøpt meg et nytt kamera, Sony A6000. Jeg har seriøst brukt mange måneder på å bestemme meg for om jeg skal kjøpe det eller ikke, men på black friday slo jeg til. Å få 1500 kroner i rabatt, det skjer ikke ofte! Jeg har sett youtubevideoer for å lære meg mer om kameraet, og jeg er fremdeles amatør men jeg ser allerede flere innstillinger med kameraet som jeg er veldig fornøyd med. På bildene under var klokken 15:00, altså det begynte å bli mørkt ute, likevel med bare kit-linsen så ble det helt greie bilder. Jeg skal kjøpe en ekstra  linse, så det kommer til å ha myyye å si. Dette er jobben min, så å ha et ekstra kamera hjelper meg veldig her. Gleder meg til å teste det ut enda mer!


Hvis noen er kjent med dette kameraet, hit me up with some good tips!


Jakke fra Acne // Turtleneck fra Flat Top // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Sekk fra Forever 21

ANTREKK: THE PERFECT BALANCE

Hvis jeg skal oppsummere helgen min kort, så har det vært enda en helg med bare festligheter og god stemning. Men jeg kjenner at jeg vil ha en helg uten alkohol nå, for noen ganger bare kjenner du når det har vært for mye alkohol og du faktisk må ta en pause fra det. Jeg er der nå, og jeg ser frem til en rolig helg siden denne uken her kommer det til å være mye som skjer. Jeg velger å ikke fortelle noe denne gangen, for sist jeg gjorde det så snudde flaksen seg veldig fort og jeg mistet en avtale jeg håpet på å få. Noen ganger må man bare bite i det sure eplet og faktisk ta seg sammen. For det er slik denne bransjen fungerer, og man må faktisk være forberedt på alt som kan skje. Det er en av grunnene til at jeg har hatt det litt kjipt i det siste, for mange drømmer forsvant. Jeg er den personen som tenker at all nedgang skjer for en grunn, og derfor prøver jeg å ikke la det påvirke meg for mye men heller jobbe meg oppover til noe annet bra igjen.


Den perfekte balansen mellom feminint og maskulint er stilen jeg valgte å gå for denne gangen. Å blande en klassisk look med en av de mest trendy jakkene om dagen ble en perfect match. Det er helt sykehus at jeg følte meg fresh nok til å ta på meg all white, og dra innover til Oslo på en søndag for å knipse litt bilder der på formiddagen til tross for at jeg drakk kvelden før. Men det handler om balanse her, som jeg nevnte. Jeg har gått litt bort fra trange jeans, og heller fokusert mer på bukser som både ser fine ut og er behagelige på - og da mener jeg behagelige selv etter et stort måltid hvor magen er ti ganger så stor men forstatt får plass i buksa. Noen som føler'n?Jakke HER (sponset) // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Nelly // Sko fra Vans

ANTREKK: DENIM ON DENIM

Jeg dro inn til Oslo i går for å spise litt med Silje og Anja før jeg skulle videre klokken 18 til Frogner for en liten innspilling som jeg forteller mer om i morgen.Tid og lys er et must å prioritere, så det første vi jentene gjorde da vi møttes var å knipse bilder asap. Jeg hadde selvfølgelig glemt å lade kameraet mitt på lenge, og hadde ikke strøm nok til å ta bilder. Heldigvis er vi 3 influencers, og Silje reddet meg litt ut av den knipen der så vi fikk tatt bilder med hennes kamera. Meeen så er det et annet problem her, for meg. Jeg har fremdeles ikke klart å hente meg helt inn i den kulden her, så jeg sa at disse bildene knipser vi raskt og stikker videre. Jeg vil ikke fryse, og jeg vil heller ikke at to andre skal stå å fryse på grunn av meg. Det hadde aldri falt meg inn å ta bilder blant mange blader, men av en sprø grunn likte jeg det - for første gang.


Jeg kledde meg opp i denim layers, og jakken er jo i det tynneste laget. Det er grunnen til at jeg kjørte på med en hettegenser under, for å beholde varmen. Dette antrekket skapte jeg i hodet mitt, og har seg slik at det nå har blitt et av mine favoritt antrekker på lenge. Det var bare så chill, oversized og fullstendig ola all over the place. Siden looken var ganske mørk, ville jeg freshe det opp med noen hvite sneakers. En liten fun fact om akkurat disse skoene; Det er dem varmeste skoene jeg eier. Så ja dere, jeg trenger vintersko. Tar imot tips!


Jakke fra NA-KD // Hettegenser fra Urban Classics // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Sekk fra Forever 21 // Ringer fra Calvin Klein

ANTREKK: STRIPES

Mange av dere har lenge spurt meg om når jeg skal flytte ut, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg jobber med saken. Det å være 22 år, snart 23 år og fremdeles bo hjemme, det suger litt som dere sikkert forstår. Men hadde det ikke vært for at jeg bor hjemme nå, hadde jeg ikke vært så på god vei til å kjøpe min egen leilighet som det jeg er nå. Jeg prøver å spare til at jeg har nok i egenkapital så jeg kan kjøpe. Det tar sin tid, men den tiden er verdt det. Jeg ønsker å kjøpe en leilighet i Oslo, og det er dyrt. Det er derfor jeg fremdeles bor hjemme, jeg vil ikke kjøpe/ leie noe midlertidig. Da velger jeg heller å bli boende hjemme, noe jeg trives med, og få spart mer enn hva jeg kunne gjort hvis jeg allerede hadde flyttet ut. Jeg kjenner jeg trenger en forandring med hvor jeg bor, nye mennesker, nye steder og en bedre versjon av meg. Ved å bli så selvstendig å eie sin egen leilighet, så tror jeg at jeg kommer til å vokse veldig på den biten der. Og jeg gleder meg så mye til å flytte ut!! Men akkurat når jeg kommer til å flytte ut er litt usikkert, jeg håper innen 2018 - men det er avhengig av at jeg får tilbud om samarbeid osv. Kan ikke annet enn å krysse alt jeg har for at dette kommer til å bli bra.


Disse jakkene av striper, ruter and you name it har det vært mye snakkis om, noen hater dem og noen elsker dem. Jeg tror ikke det finnes en mellomting akkurat her, for enten liker du dem eller så liker du dem ikke. Jeg måtte vokse litt på den trenden her, før jeg bestemte meg for å prøve èn og se hva jeg syntes. Endte opp med at jeg digget dem mer enn jeg forventet, kun på grunn av den store variasjonen du får i jakken hvis du skal sammenligne med de andre jakkene jeg har hjemme. Variasjon er det jeg liker, og spesielt med jakker.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke fra Zara // Genser fra Flat Top // Bukse fra BikBok // Sko fra Nike // Veske fra XX-XY

ANTREKK: COMFY PANTS

På onsdag formiddag skulle vi opp tidlig for å rekke en sinnsykt god hotellfrokost som bestod av stekte poteter (!!!), bacon, egg og egentlig alt du ønsker å spise til frokost, men sjeldent gidder å lage. Ferskpresset juice og lukten av varm mat er en så syk kombinasjon når du er på hotell. Slike opplevelser som å bare kunne tilbringe noen netter på et hotell, det elsker jeg. Å kunne føle seg litt bortskjemt, men også føle seg fortjent til det er en god følelse. Vi kunne dessverre ikke sitte alt for lenge på frokosten, for vi måtte gjøre oss klare for en lang dag. Fra vi gikk ut fra hotellet klokken 10:30, så var det fullt kjør frem til klokken 04:00 ish på natten. Men mer om hva vi gjorde i alle disse timene skal jeg fortelle dere om de neste dagene, for her har jeg koselige bilder å dele.


Jeg er evig takknemlig for at jeg tok med meg en av mine beste bukser, også kalt mine comfy pants. Jeg lurer på om dere begynner gå møkklei de buksene her, for jeg har dem i 3 farger - faktisk ikke vist dere dem i den hvite fargen, den er dødsfin. Men stoffet kan kanskje ikke se så behagelig ut for noen (?), men der tar dere så feil. Skal du gå mye, eller bare ikke føler for en tight jeans dag så er du nødt til å prøve ut disse. De kommer i veldig mange farger, så det er umulig å ikke finne en som faller i smak. Jeg har mine i XS hvis dere skulle lure!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe fra Zara // T-skjorte fra Junkyard // Bukse fra Nelly // Sko fra Puma // Belte fra H&M // Klokke fra Daniel Wellington // Solbriller fra Ray-Ban // Sekk fra Forever21

ANTREKK: CALVIN KLEIN LOGO

En middag, dessert, sørlandschips og farris senere er jeg endelig klar for å ta frem pcen og jobbe litt. Gårsdagen var pretty awesome som dere kanskje har fått med dere, og hodet mitt har fått kjent på det i dag. Jeg drakk ikke så mye i går, men jeg tror jeg begynner å bli voksen jeg nå. Plutselig har jeg gått fra å aldri være fyllesyk uansett hvor mye jeg drikker, til å bli fyllesyk av bare noen glass. Det var derfor litt typisk at en dag som dette skulle det være buss for tog, og så rett til familieselskap hvor det første jeg tok på var en velkomstdrink. Jeg kjenner på meg selv at jeg vil ha en rolig helg før jeg reiser nå neste uke, bare for å ha litt alenetid - jeg elsker sånt, og nå er det en stund siden sist så nå skal jeg bare ligge hjemme i sengen og kose med meg filmer.


Jeg kjenner at jo mer jeg ser i klesskapet mitt, jo mer vil jeg bli kvitt - jeg er liksom på evig jakt etter en fortsettelse av stilen min. Og den strekker ikke til hvis jeg ikke har plass her. Derfor kommer jeg nok til å legge ut litt mer i løpet av de neste ukene på Tise for å se om noen av mine kjære får seg et nytt hjem. I mellomtiden kan dere få se to nye produkter jeg har mottatt fra Junkyard. En Calvin Klein t-skjorte med en veldig fin fit og noen så enkle men likevel freshe sko fra Nike i modellen Loden. Veldig ny modell for min del, men dæven så gode og fine sko dette er. Kommer jo fra en som er skoguri, så merk mine ord.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe fra Acne Studios // T-skjorte her (sponset) // Bukse fra Nelly // Sko her (sponset & er nå på tilbud) // Belte fra H&M // Solbriller fra RayBan

ANTREKK: OVERSIZED DENIM JACKET

Nå er det ikke lenge siden jeg kom inn døren etter en åpningsvakt på Urban, som gikk bra som alltid. For hver eneste gang jeg jobber nå, tenker jeg bare mer og mer på kick-offet som skal være i november. Det er ganske perfekt timet, for samme helgen kick-offet er, er også den helgen jeg har bursdag. Og jeg er vel litt kjent for å være den som ikke feirer bursdagen min, så det er veldig gøy å vite at det skjer noe på dagen min. Det er fremdeles en liten stund til, men herlighet å fort det kommer til å gå!


I går var kanskje ikke helt dagen for å gå med en denimjakke da det både var kaldt og regnet. Men heldigvis holdt jakken meg varm da den er foret, jeg tror det er en av grunnene til at jeg elsker den ekstra mye. Og apropos ekstra - hvor ekstra er ikke den jakken her? Den er baggy, lang og tar bare sjukelig mye plass. Men det er derfor den er så fet. Jeg er veldig obsessed med ting som skiller seg ut, og nå som det blir kjøligere ute ligger fokuset mitt på jakker og hvordan man rocker dem. Jeg kjenner det er lettere å style antrekk når det ytterste plagget er der fokuset ligger, enn på sommeren da det er helt omvendt. Ta som et eksempel det jeg har på meg her, en Levis t-skjorte og enkle jeans. Det i seg selv er kjedelig - synes jeg. Men med en unik jakke, funker det så sykt bra sammen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke fra NAKD // T-skjorte fre Levis // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Sekk fra Forever21

ANTREKK: TEDDY JACKET

Det var noe jeg unngikk å fortelle dere dagen jeg var i Oslo sammen med Monica. For jeg hadde selvfølgelig fått øye på en jakke fra Weekday som bare virket så utrolig fin. Men så er det alltid slik at mange jakker som regel er mindre fine på, ulempen jeg har hatt med mine 3 (!!!) nye jakker er at alle har vært perfeksjon. Jeg har gått litt bananas med budsjettet mitt på jakker den siste måneden, men vet dere hva? Det føles faktisk helt greit. For jakker er noe du alltid har bruk for, og de jakkene jeg har kjøpt meg er så forskjellige at jeg er helt frelst nå. Jeg måtte innom Weekday for å prøve den spesielle teddy jakken, bare for å få det gjort. Jeg var usikker på fargen, siden det er en farge jeg aldri har sett meg selv i før - og der kommer usikkerheten. Jeg brukte kanskje noen minutter på å bare føle litt hvordan det var å ha på jakken, og så sa jeg til Monica "Nei, vet du hva. Jeg må ha den". Jeg har brukt den èn dag, og det er sååå mange som har kommentert den allerede. Det er kjempekoselig synes jeg, og samtidig så skjønner jeg hvorfor så mange er gale etter å få vite hvor den er fra. For dere; Den er helt sinnsyk. Dette er en farge jeg tror jeg vil elske for alltid, spesielt når det gjelder dette plagget. Bruker du denne jakken, så er det aldri et kjedelig antrekk du går i.


Kan dere forstå at jeg er forelska?


Jakke fra Weekday // T-skjorte fra Tiger Of Sweden // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Puma // Bag fra Louis Vuitton // Belte fra H&M

ANTREKK: COMFY IN BEIGE

Åh, denne dagen har bare vært så koselig at jeg skulle ønske jeg kunne oppleve den èn gang til. Jeg sliter litt med å holde igjen på det jeg skal skrive, siden jeg også knipset bilder til et innlegg jeg vil publisere i morgen. Sååå i hvert fall kan jeg fortelle at jeg dro inn til Oslo i dag for å ha litt hyggetid med Monica. Hun har nylig blitt en Side2 blogger, så det er kjempegøy! Før vi kom oss nedover til Aker brygge så stoppet vi opp i Prinsens gate for å ta litt bilder der. Uansett hvor jeg snur meg hen der, så er det fine bygninger overalt og det digger jeg. Litt av grunnen til at jeg også liker Oslo mer og mer, for man får en spesiell blogglyst der når det er fine steder overalt.


Jeg har ett sånn hat og elsk forhold til antrekket jeg hadde på meg i dag. Jeg fant frem en gammel bukse jeg ikke har brukt før, men som jeg alltid har likt (?). Så jeg ville style den opp med en oversized t-skjorte i dag og med en clean kåpe til. Men jo mer jeg gikk rundt i buksen, jo mer usikker ble jeg på buksa. Den passer kanskje best hjemme i sengen med litt snacks. Det var bare så vanskelig å avslå den på grunn av det myke stoffet. Det var en sånn dag i dag, der jeg bare ikke klarte å ta på meg jeans.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe fra Zara // T-skjorte HER (sponset) // Bukse fra River Island // Sko fra Puma // Klokke fra Larsson&Jennings

ANTREKK: MY NEW COAT

På lørdagen etter å ha startet dagen med en god iskaffe, var det duket for en dag med mye kos og inkludert mye vandring. Karl Johan kan virke kort, men når man går der for å shoppe da er det en helt annen verden. Det skal sies at jeg rotet meg bort inne på Høyer. Jeg fant seriøst ikke utveien og fikk nesten panikk fordi jeg ikke så en utvei. Da jeg endelig kom meg ut derfra, gikk jeg innom Filippa K og møtte på en kompis av meg som jobbet der. Jeg har sagt både til dere, og til meg selv at jeg trenger en ny kåpe. Men jeg trodde aldri at jeg skulle finne en så flott kåpe så fort! Jeg falt umiddelbart for kåpen på grunn av den mørkebrune/ burgunder fargen. Det er ellers en slik type passform jeg elsker på kåper, ikke for tynn og ikke for tight. Jeg har forstått at jeg bør begynne å investere litt mer penger i jakkene jeg kjøper. For senest i forigårs måtte jeg kvitte meg med flere jakker som ser ut til å ha blitt påkjørt - no joke. Og det føles litt ut som et tap, for jeg trodde jeg gjorde et kupp, men så veide produktet opp til den lave prisen. Så dere, jeg skal bli flinkere til å bruke pengene mine på ting som varer lenger enn bare gjennom èn vinter.


Som sagt er fargen på kåpen helt amazing, og løfter derfor mitt simple antrekk til et helt annet nivå.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe fra Filippa K // T-skjorte fra Flat Top // Bukse fra Bershka // Sekk fra Forever21 // Sko fra Vans // Klokke fra Triwa

ANTREKK: BLACK LEATHER JACKET

Jeg tilbringte helgen min i Oslo, og jeg har kost meg så utrolig mye med herlige mennesker. I tillegg til dette så har jeg innsett at jeg ikke er så kresen på matfronten som det jeg trodde. Jeg trengte bare et ekstra push i ryggen for å våge å smake på så mye nytt. Jeg tror magen min har fått seg et matsjokk, men for all del - jeg har hatt en vill matopplevelse. Kunne jeg tatt denne helgen på replay, så hadde jeg gjort det med en gang. Altså gud bedre å så mye god mat jeg har fått i meg. Det er nesten så jeg angrer på at jeg ikke knipset bilder av alle rettene, men jeg var for opptatt med å nyte det så jeg vil nok si det er en god grunn.


Jeg har fått veldig mye ros for buksene jeg går med, og blant annet disse som er litt cozy i looken. Jeg kjøpte den samme buksen i svart nå også, rett og slett fordi det er en enklere farge som jeg kan gå med oftere enn den i burgunder/ lilla som folk husker bedre. Svart er det lettere å lure seg unna med, enn farger som skiller seg ut. Til den buksen valgte jeg å kjøre all black med mine nye Puma platform sko. Jeg har dem også i suede, men et par holder ikke, så derfor trengte jeg et par i skinn også. 


Bruker dere rabattkoden MADELEINEP15 får dere 15% rabatt på kjøp over 500 kroner på Junkyard. Det gjelder ikke for salgsvarer eller Limited Edition produkter. Koden er gyldig ut 30.september - happy shopping♥Jakke fra Zara // T-skjorte fra Never Denim // Bukse fra Nelly (adlink) // Sko fra Junkyard (sponset) // Veske fra Louis Vuitton // Solbriller fra Triwa // Armbånd & klokke fra Daniel Wellington

ANTREKK: DENIM

Jeg kjenner at jeg har den dårlige perioden min med meg selv nå. Den der at uansett hva du gjør, uansett hvordan du sminker deg så bare føler du det ikke. Jeg har ikke den gode viben min, som jeg ellers har og den er veldig savnet nå. Jeg har det ellers veldig gøy med å ta bilder til bloggen osv, men mens jeg gjorde det i dag synes jeg bare alt var dritt. Så dritt at jeg til slutt bare sa "vi har det nå". Fordi jeg ser ikke poenget med å ta flere bilder når jeg uansett vet jeg ikke vil bli fornøyd fordi det er psykisk. Heldigvis er det vanlig, og jeg vet mine bedre dager er rett rundt hjørnet - så forhåpentligvis er jeg sprudlende Madde igjen. Jeg beklager for dette, men jeg vil bare ikke late som om alt er helt fab hele tiden når det ikke er det.


Jeg har innsett at jeg snart må legge vekk min favoritt jakke, og derfor prøver jeg å bruke den så mye jeg kan nå før det blir for kaldt. Når det blir kaldt må jeg rett og slett ordne meg noen nye jakker, for etter jeg har lett litt i hva jeg eier - så er det litt for gammelt og slitt nå. Da slo tanken meg at jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte meg en jakke med litt varme i. Jeg skal derfor sjekke litt på nett, og se om jeg finner noe som jeg kan bo i resten av året. Jeg shopper alltid med så god samvittighet når det virkelig er noe jeg trenger, haha.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke fra Flat Top // Hettegenser HER (sponset) // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nelly // Solbriller fra Michael Kors

BYE SPAIN

Vår nest siste dag prioriterte vi å gå en siste gang ned til stranden for å bare ta litt bilder, nyte solnedgangen og bare kose oss før middag. Det er en befriende følelse å bare gå på stranden på kvelden, se på havet og kjenne sanden mellom tærne dine. Vite at du reiser til stedene du ønsker, og får det til. Dette året her har jeg reist mer enn jeg trodde jeg skulle få til, og det er fremdeles èn reise som gjenstår i oktober men det er ikke langt. Jeg har kost meg uendelig mye på denne turen, mye på grunn av reisepartneren uten tvil. Å ha en så avslappende ferie får en til å tenke mer på hvor takknemlig man burde være. Det at man jobber for å kunne reise rundt, det er så money well spent - jeg kan ikke si det noe bedre enn det. Jeg har satt meg noen mål for hvor jeg ønsker å reise til neste år, så nå gjelder det bare å være like flink med sparingen slik at det går i oppfyllelse. Spørsmålet jeg funderer på er om neste år kan bli et enda bedre reiseår, det tror jeg kan bli ganske vanskelig med tanke på den uforglemmelige USA turen med jentene mine.


Akkurat nå sitter jeg hjemme på rommet mitt, og har endelig fått pakket ut av begge koffertene mine fra turen. Nå skal jeg straks pakke sekken min og komme meg innover til Oslo for en koselig kveld der. Ha en riktig god helg, lesere!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjolen er fra NAKD, og den er såååå god å ha på seg.

ANTREKK: SILKY DRESS

Da vi var med guttegjengen for noen dager siden så tipset de oss om en strand som kalles for Laguna Rosa. Stranden har altså rosa vann, men "sanden" er faktisk kun salt. Jeg synes det hørtes helt sykt ut, og det samme gjorde Martina. Derfor ville vi få til en kveld der, hvor vi så solnedgangen og faktisk bare sjekket den ut for gøy. Selvfølgelig shoote litt, som var en del av planen. Det rareste jeg la merke til på denne stranden er hvor rart det føles ut da jeg gikk på bare salt. Det lagde så mye lyd, og det var helt hvitt. Jeg har ikke vært på annet enn vanlige turiststrender, så jeg ble litt målløs av dette. På grunn av solnedgangen som var ganske skarp, så var det vanskelig å se hvor rosa vannet egentlig er. Men det kan bli veldig rosa innimellom, og det var litt av det vi håpet vi kom til, men som vi ikke kom til i går. Det gikk fint for oss begge, for stranden var i seg selv utrolig pen og litt gjemt. Vannet der er så salt at man kan ligge å flyte der evig, så vi skulle nesten hatt en til dag der hvor vi kunne få sjekket det ut. Vi prøvde oss på en shoot underveis mens solnedgangen gikk ned, men jeg tror jeg aldri har sett et mer orange bilde av meg før, så vi kjørte heller på etter solen hadde gått ned.


Jeg kunne ikke annet enn å ta frem den fineste kjolen jeg pakket med meg på turen, for å gjøre shooten litt fin i og med at vi stod rett over en nydelig solnedgang. Så less is more, det var det jeg gikk for til denne anledningen. Jeg kan ikke annet enn å elske fargen på denne kjolen, den er så unik.


Forresten; Hva synes dere om at jeg har begynt å publisere mer antrekk på bloggen?


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole fra H&M // Sko fra River Island // Smykke fra Nelly

ANTREKK: HELLO THERE BAMBI

Jeg har SÅÅÅÅÅ lenge gledet meg til å vise dere denne t-skjorten helt siden jeg kjøpte den i Miami Design District. Det er så rart å tenke tilbake til da jeg gikk inn i butikken, sjekket alle hjørner og hyller for den t-skjorten, men ikke fant den. Jeg ville gi det et siste forsøk å spørre de ansatte om de hadde den kjente bambi t-skjorten inne. Jeg ble stående i 2.etasjen og var helt ærlig ganske sikker på at den var utsolgt for lengst. Men så sier Martina "Madde, se", jeg snur meg og ser ned i trappen, jeg ser noen t-skjorter henger over armen til han ene og jeg tenker bare "fyyyyfaen". Der var t-skjorten, etter flere år med leting, så var den foran øynene på meg. Det er helt vilt å tenke over at jeg reagerte sånn bare pga en t-skjorte, men helt siden jeg så den på svenske motebloggeren Kenza for mange år siden har jeg crushet som fader på den. Det er en dyr t-skjorte, absolutt. Men for meg betyr den mye mer enn dere kan forstå, jeg fortjente den, virkelig.


Jeg føler meg fierce i denne, og derfor må jeg style opp resten av antrekket like fet som overdelen. Grunnen til at jeg pakket med meg høye støvletter til Spania var for dette antrekket, så dere kan bare forestille dere planleggingen her haha.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorte fra Givenchy // Shorts fra Dr.Denim // Sko fra Nelly // Sekk fra Forever21 // Solbriller fra RayBan // Belte fra H&M // Klokke fra Larsson&jennings

ANTREKK: MY VACATION DRESS

Etter å ha reist litt mer de siste 2 årene, så har jeg bare lagt mer og mer merke til hva jeg virkelig er glad i hjemme i klesskapet mitt. Det er mye av det samme som alltid blir med meg på tur, spesielt visse shortser, men også en utrolig behagelig kjole. Denne er flere år gammel, og jeg hadde aldri anledning til å bruke den hjemme i Norge følte jeg. Så slo det meg at det kunne være den perfekte feriekjolen. Den er hvit, så det er ekstra fint å bruke den når man er sommerbrun. Samtidig så er den veldig baggy, men med knyting i livet slik at du kan style den litt som du selv ønsker. Jeg liker å stramme den litt i livet, bare så man ser litt mer "formfull" ut. Nå har ikke jeg mye former, men dere skjønner hva jeg skal frem til haha.


I fjor da jeg var i Spania stylet jeg den opp med en strandhatt og noen fine sandaler fra River Island. Så hadde jeg den også med til USA turen hvor jeg brukte den som en chillekjole når vi gikk rundt og tittet. I går derimot valgte jeg en litt mer naturlig look, og stylet den opp med noen nye øredobber jeg fant her om dagen. Det er så deilig når man finner den ene kjolen man bare forguder på ferie!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole fra Nelly // Sko fra Roberto Rosso // Solbriller fra RayBan // Øredobber fra H&M

ANTREKK: DARK SHADES

Vi lengter fremdeles etter finere vær her nede, men å klage hjelper ikke så mye på humøret så da finner vi heller på andre ting å gjøre. Like skuffet nok en gang å dra vekk gardinene og se at det småregner, men regn i Spania er ikke like møkk som hjemme i Norge. Så vi slang på oss litt klær, og gjorde oss klare for en dag i Torrevieja - der har jeg ikke vært siden jeg var en drittunge, såååå mange minner!


Vi knipset litt bilder fra gårsdagen, og for å ikke skrive for mye om dette tenker jeg å heller fokusere på antrekket mitt. Det hender ofte at jeg bare forsvinner inn i en boble, og skriver mer om noe annet enn der fokuset egentlig skal være. Det skjedde nettopp for å være ærlig, så den delen måtte jeg slette. Jeg prøver å steppe up gamet akkurat her og bli flinkere til å poste antrekk - jeg håper dere liker det? For jeg er jo en moteblogger så den biten der burde jeg klare å holde på topp, samt så liker jeg veldig godt å vise frem det jeg går i. Men jeg er ikke like flink til å få knipset bilder av det, men nå har jeg jo Martina og det er faktisk helt knall. Ho minner meg på at jeg må ta bilder, og sånt er skikkelig deilig når det ofte kan gå litt i glemmeboksen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjorte fra BikBok // T-skjorte fra Levis // Shorts fra Dr.Denim // Sko fra Puma // Klokke fra DanielWellington // Solbriller fra Michael Kors

ANTREKK: BLACK AND BURGUNDY LOOK

Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet med Martina, etter at vi endelig kom frem til Spania i går kveld. Vi var ganske sent fremme på hotellet, og det eneste vi gjorde da var å pakke ut og så legge oss. Dessverre våknet vi til dårlig vær og ikke så mye sol å se på himmelen, så da fant vi på noe annet sprell enn stranden. Vi dro til La Zenia og tok en liten shoppingtur der i det dårlige været, så vi hvert fall fikk noe ut av dagen enn å sitte på rumpa og bare stirre ut av hotellrommet. Det er jo veldig typisk at det skulle være litt dårlig vær her akkurat nå, for alt annet har gått kjempebra hittil. Vi håper på bedre vær i morgen, vi har enda 10 dager som vi skal være her, og solen må dukke opp på noen av dem. Hvis ikke blir jeg rett og slett gal.


Jeg er ganske fornøyd med at jeg pakket med meg litt chille klær å bare gå rundt i, for det er ingen vits i å freshe seg opp på grå dager. Så da kjørte jeg nok en gang på med favoritt t-skjorten og stylet den opp med skjørtet mitt som jeg bare har brukt èn gang siden jeg kjøpte det. Det er faktisk superfint, og det ble enda finere da jeg stylet det opp med ett belte til. Antrekket mitt har litt rosè farger i seg på grunn av knappene som er på skjørtet, så da bestemte jeg meg for de rosa/ orange solbrillene mine fra RayBan. Litt fin match, og gir antrekket litt mer farger som jeg likte her.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorte fra XX-XY // Skjørt & sekk fra Forever21 // Sko fra Puma // Belte fra H&M // Solbriller fra RayBan

OUTFIT @ WORK

Jeg kan ikke fatte og begripe hvor fort den uka her går. I morgen er det torsdag, og jeg har bare for mye jeg burde ha gjort, men som jeg ikke har gjort enda. Blant annet å pakke til ferien min som starter neste uke. Jeg er ikke ho som til vanlig pakker noen dager før, men gjerne ho som planlegger i flere uker. Men det passer bare ikke akkurat nå, og jeg får derfor prøve å få tid til det på fredag, lørdag eller søndag.


I dag og i morgen befinner jeg meg på jobb, og det er stort sett det dagene går i. Jeg husker den tiden jeg alltid knipset bilder på jobben da jeg jobbet i Moss, men i Ski er det noe helt annet. Det er noe å gjøre hele tiden, så akkurat der er det litt vanskelig å få til noe. Heldigvis var det litt stille i dag, og jeg fikk derfor knipset noen bilder på jobben som jeg skal vise dere nå. Jeg har aldri vært for slike bukser som jeg har på meg under her, før jeg faktisk prøvde dem selv. De er vannvittig gode å gå i, og enda diggere å bruke på jobben. Sååå første dag med den buksa på, og jeg stylet den like gjerne opp med en oversized t-skjorte. Det er nok favoritt overdelen min, for den brukes til så mye forskjellig. For å ikke gjøre antrekket for dagen for svart, tok jeg frem de crazy Nike skoene som bare lyser opp hele gulvet der jeg går. Jeg absolutt elsker dem!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Klokke fra Daniel Wellington

ANTREKK: COLORFUL

I går var den store kvelden jeg både hadde gledet meg til og gruet meg til. Jeg skulle på preparty med Daniel Wellington, før festen dro videre til selveste årets fest - ELLE. Det er helt sinnsykt at jeg ble bedt med på dette i og med at jeg aldri ellers viser meg på slike events osv. Men jeg er kjempeglad for at jeg dro, og overraskende nok veldig fornøyd med antrekket jeg gikk for. Jeg har knipset litt bilder fra festen, så de får dere sett i morgen.


Jeg googlet ELLE, jeg sendte meldinger til folk og jeg prøvde å se for meg hva folk gikk med på en slik fest. Men jeg fant ingen fasitsvar, før Kristine Ullebø til slutt fortalte meg at man går i akkurat det man vil. Man kan være stivpyntet, eller chill så da kunne jeg endelig puste ut og være mindre nervøs for å ikke passe inn. Jeg hadde ikke mange dager på meg å finne antrekk så gjett om jeg har stresset. Jeg sjekket ut nettsiden til Zara, og plutselig satte jeg sammen et antrekk i hodet og jeg bare måtte inn til Oslo og få tak i det. Dette er noe jeg aaaldri har gått med før, så det var uvant. Men hvor ofte er man på en ELLE-fest dere? Derfor mikset jeg mange farger, og kjørte på med noen ville øredobber som bare gjorde hele looken vill. Jeg har i det siste hørt at jeg ser indianer og ser eksotisk ut, så jeg tror jeg ærligtalt spøkte litt med dette og lagde et antrekk ut av det haha.


Btw; Hvis du skal på en ELLE-fest, så lær deg å prøv antrekket et par dager i forveien så du ikke ender opp med å måtte klippe opp kjolen 1 time før du skal på festen :))))


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole & øredobber fra Zara // Sko fra Nelly // Veske fra Calvin Klein

ANTREKK: DENIM LOOK

Denne kvelden her har seriøst ikke gått til noe annet enn redigering på Lightroom. Jeg har endelig skaffet meg det, og det er jo helt sinnsykt bra - men bra for de som faktisk skjønner seg på det. Jeg har brukt snart 3 timer på å prøve å skjønne meg på dette, selv om jeg allerede har fått litt hjelp. Men jeg trenger et kurs på dette her, for det her nailer jeg bare ikke på egenhånd. Jeg kan vel støtte meg med at ingen var proffe den første perioden de hadde det her. Kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg til å bruke en evighet på å bli flink på det her. For jeg er så rastløs, og en som gir opp veldig fort når jeg aldri får til ting på pcen. Men nå har jeg betalt 1500 kroner, så nå har jeg ikke noe valg haha. Jeg ber derfor om litt støtte på disse bildene, for jeg har brukt 3 timer og jeg aner ikke hva jeg har gjort?? Så nå orker jeg ikke å redigere mer, og legger derfor ut bildene nå enn å gjøre dem verre.


Bortsett fra å ha brukt 3 timer på noe man kunne brukt 5 minutter på, har jeg grillet og kost meg skikkelig i dag. Det har vært litt sommervær og det må man selvfølgelig utnytte. Det ble litt kjølig utover kvelden, så veldig fornøyd med at jeg slang med meg denim jakken min!


Jakke & t-skjorte fra Flat Top // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Adidas // Belte fra H&M

ANTREKK: VINTAGE LOOK

Jeg vet ikke hva som foregår med meg for tiden. Men jeg føler bare at jeg er mer selvsikker stilmessig, og at jeg har mer makt over hva jeg vil gå i. Det er sprøtt å prøve å finne ord til å beskrive hvordan jeg har det, for det er litt vanskelig. Det viktigste av alt er at jeg føler meg bra, bedre. Sånn vil jeg at det skal fortsette. Jeg har i sååå mange år alltid trodd man må gjøre så mye ut av hva man går med, men det er det man ikke behøver å gjøre. Jeg har tatt noen steg tilbake, og forstått at jeg må ta det rolig og la det style seg selv. For noe så basic, kan være noe av det fineste jeg går i. Og ikke bare det, men også det mest behagelige. Denne gamle buksen jeg har på meg i dette antrekket er 2 eller 3 år gammel, og jeg elsker den mer enn noen gang. Dere har kanskje lagt merke til det, at jeg elsker joggebukser som kan brukes til hverdags også. Hva er mer behagelig enn det egentlig? Å gå uten, ja. Meeeen det er ikke helt greit i offentligheten, så derfor styler jeg meg opp i mer behagelige klær og det er kjempedeilig. Jeg lekte litt i hodet med hva jeg ville style opp den buksen med, og jeg ville umiddelbart få en mer vintage look og valgte derfor å gå for Levi's med striper. En liten prikk over i'en er å kjøre på den vesken jeg kjøpte av en merkelig grunn. Den var stygg, og derfor ville jeg ha den. Fra stygg til unik forvandlet den seg til å bli en fet veske jeg nå er glad for at jeg kjøpte.


T-skjorte fra Junkyard (sponset) // Bukse fra BikBok // Sko fra Puma // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Quay

ANTREKK: BURGUNDY PANTS

For å være helt ærlig så er nok ikke Nelly så glad i meg som en kunde. Og jeg skal fortelle dere hvorfor. Jeg bestiller nemlig mye fra Nelly, og blant den bestillingen er det mye forskjellig som kjoler, bukser, bikinier og t-skjorter. Men det er sjeldent jeg finner akkurat det jeg er ute etter når jeg bestiller, og når det gjelder bukser er dette ekstremt vanskelig for meg. Jeg har ikke så mye former, og ikke akkurat de lengste bena, så de buksene sitter helt smashing på noen av modellene på nettbutikken deres og sitter som en søppelsekk på meg. Så jeg bestilte 5 bukser derfra, som ble ganske dyrt kan man si, men på utsatt betaling slik at jeg ikke får fakturaen før sent i september. Det jeg digger da er at jeg får prøvd, og så tatt vare på det jeg vil ha mens jeg returnerer resten. Beste av alt? Jeg venter ikke på å få penger tilbake, for jeg betaler ikke før neste mnd for det jeg da valgte å beholde. Da slipper jeg med å stresse med at jeg egentlig hadde trengt de pengene jeg nå venter på. Dette er kanskje en litt slu måte, men for meg så er dette sykt digg - spesielt når det gjelder å handle bukser på nett.


SÅ dere; Jeg har fått meg en ny favorittbukse fra Nly Trend og den er så behagelig å ha på. Beste av alt den gir deg ikke hengerumpe selv om den er litt baggy. Det er sjeldent jeg synes jeg får grei rumpe i bukser, men denne her funka - og funka for meg er store saker, haha. Den brukes vel kanskje helst til pene anledninger, men jeg valgte å style den opp med nye, freshe slip on sko fra Vans. Det er SÅ gøy å ha dem på nytt, med tanke på hvor ofte jeg bruke disse skoene da jeg var liten drittunge.
T-skjorten fra XX-XY // Bukse fra Nelly her (adlink) // Sekk fra Forever 21 // Sko fra Junkyard (sponset) // Solbriller fra Ray-Ban

ANTREKK: MIXED COLORS

De verste innleggene jeg kan skrive er når jeg har skikkelig dårlig tid, og i skrivende stund kunne jeg ikke hatt dårligere tid. Men jeg må bare få blogget, siden et innlegg som egentlig skulle ut i går kveld måtte vente til denne uken, så derfor kan jeg ikke gå èn dag til uten en lyd. Så derfor tenkte jeg å vise dere antrekket jeg hadde på meg denne lørdagen. Det var et spontankjøp fordi det var sommertema på vorset, og da stresset jeg som bare pokker på jobben og fant meg noe skikkelig billig jeg bare kjørte på med. Jeg har aldri vært så glad i velvet stoff, men kjolene jeg fant på BikBok denne gangen overrasket meg positivt. Det er slike kjoler jeg elsker fordi man kan style dem så forskjellig. Men min absolutt favoritt som dere sikkert kjenner til, er å ta en t-skjorte under. Da blir det ikke så pyntet, men heller en mer chill look. Jeg vet ikke helt hvordan jeg endte opp med å mikse blått med lilla, men man skulle trodd det egentlig ikke funket sammen. Men da jeg prøvde det hjemme så likte jeg det kjempegodt fremfor å ha en svart t-skjorte under. Det fikk bare en litt mer sommerfølelse, og det var den jeg var ute etter. Hvorfor vi hadde sommertema, og spesielt dette vorset forteller jeg mer om i morgen, nå må jeg dra!♥Jakke & t-skjorte fra Urban // Kjole fra BikBok // Sko fra Puma // Solbriller fra Ray-Ban

ANTREKK: PAINKILLER

Onsdagen da vi feiret Thomas var det greit å fokusere på å ikke fryse ihjel siden vi satt der langt utover natt. I tillegg så var det kinda igjennom en skog, og det vil si masse insekter og dyr. Så jeg droppet både kjole og shorts denne gangen, selv om jeg elsker å gå i det. Men da kunne jeg heller bruke favoritten min som er boyfriend jeansen fra Dr.Denim. Det er så mange som har spurt hvor den er fra, og tro meg når jeg sier det; Jeg har sett alle mulige kunder prøve denne, uansett som du er tynn som en stokk eller har skikkelig kurver, så er dette en bukse som er dritrå på deg. Man kan bruke den til alle anledninger også, det er vel det jeg digger mest med den. Den tar seg bra ut på fester, og ganske bra bare til å slappe av i òg. Jeg kan ofte synes at denim on denim kan bli litt for mye, men denne gangen synes jeg det passet ganske greit sammen. Det er greit å ha noe lett man kan ta over skuldrene når man begynner å fryse litt, og denne oversized olaskjorten min er fremdeles en favoritt. Den har jeg hatt i kanskje 6 år, hvis ikke lenger.


For å gjøre antrekket litt mer spicy, valgte jeg å gå for røde lepper. Og det som er fantastisk med denne leppestiften fra Inglot er at den blir matt og sitter godt fast på leppene. Eneste måten du kan få den av på er å bruke en oljebasert sminkefjerner fra Inglot. Så jeg kaller denne for den ultimate fylle-leppestiften fordi du kun trenger å ta på den èn gang.
Skjorte fra BikBok // T-skjorte fra NAKD // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Puma // Belte fra H&M // Smykket fra Nelly // Klokke fra Larsson&Jennings

ANTREKK: CUTE BUT NOT THAT CUTE

Jeg har hatt en kjole hengende over klesskapet mitt en liten stund nå, og bare stirret på den. Fordi den er så vannvittig fin på en unik måte, men så er den også så unik at jeg aldri helt har skjønt når jeg skal kunne bruke den. Sååå siden jeg skulle på en DDE konsert i går, begynte jeg å tenke for meg selv på noe som slo meg skikkelig. Man sier alltid at man venter til den riktige anledningen, men en eller annen gang må man ta saken i egne hender og bare lage den anledningen der og da. Det var akkurat det jeg gjorde i går, med tanke på valg av antrekk og jeg kunne ikke valgt en bedre look for den kvelden. Hvis denne kjolen kommer inn i flere farger enn denne, så kommer jeg seriøst til å kjøpe alle sammen. Den er så behagelig å ha på seg, og man føler seg bra i den - og sånn skal det være.


Den er søt, men ikke så søt fordi jeg stylet den opp med denim jakke og sneakers som gjorde det litt mer casual. Jeg hater å føle meg søt i klær, det er kanskje ikke så feil å føle seg søt, men jeg vil heller føle meg chill i det jeg går i. Derfor ble det en liten vri på denne søte kjolen, og den lille vrien med bare en t-skjorte under kjolen kan endre på så mye. Den kan nok være utrolig vakker uten mye dilldall på, mer sofisikert men det var ikke det jeg var ute etter da den ble kjøpt.
Denimjakke & t-skjorte fra Urban // Kjole fra H&M // Sko fra Puma // Solbriller fra Ray-Ban

ANTREKK: SKIRT VS WALL

Jeg sitter på veldig mye følelser om dagen, og jeg klarer ikke å finne ut av hvordan jeg skal få skrevet det ned på bloggen. Ingenting negativt, bare så sykt mye varme følelser og jeg må få det ut snart. Jeg har det så bra nå, veldig bra nå og jeg er redd for at det skal endre seg. Den uflaksen har jeg hatt så mange ganger før, men jeg har valgt å gi faen og gjøre det jeg føler for - så får det heller slå tilbake på meg senere selv om jeg har stått på mitt. Det er omtrent et år siden jeg endelig fant meg selv, forstod at jeg turte skremmende ting og lærte meg å komme ut av komfortsonen oftere. Jeg var vant til å være sperret inne i et egg som endelig klekket, og jeg lærte meg å føle meg fri på en helt ny måte. Jeg vet at jeg er den beste utgaven av Madeleine som jeg noensinne har vært, og det har jeg også kjempet for i en lang og tøff tid. Å nå et slikt mål gjør at man kan senke skuldrene, og bare ha det gøy. Det er akkurat det jeg gjør, og jeg har det så bra. Jeg håper det bare for guds skyld fortsetter slik.


Til tross for antrekket mitt i dag, var jeg barnevakt for 2 skjønne jenter sammen med noen venninner. Det er ikke akkurat det beste man burde ha på seg når man skal fly rundt med sykt aktive barn, men det gikk fint. Jeg la ikke merke til det før nå at veggen bak meg nesten er i samme farge som skjørtet mitt. Og siden jeg svært ofte sliter med overskrifter fikk jeg bare den "aha" idèen da seff.T-skjorte fra Ellesse // Skjørt & sekk fra Forever21 // Sko HER (sponset) // Solbriller fra Michael Kors // Klokke fra Triwa

ANTREKK: ALL BLACK

Tid i Orlando: Tirsdag 11:53


Etter en dag i Universal Studios, så var vi ganske klare for en ny dag på den nye parken Volcano Bay. Dette er en badepark som har vært åpen i under 2 måneder hvis jeg ikke hørte feil av taxisjåføren, så det er splitter nytt og derfor fremdeles litt de trenger å forandre på. Ikke ment som negativt, men det var litt mye kaos i den parken og det er fullt forståelig siden det er såppass nytt. Vi fikk en klokke "Tabutabu" som vi skulle gå med hele dagen for å scanne inn hvilke sklier vi ville ta. De fleste skliene lå på en ventetid på ca 1 time, mens andre lå opp til nesten 3 timer. Det som var negativt her var at du kunne ikke ta andre sklier i mellomtiden uten av tiden på den sklien du scannet inn blir satt på pause. Så med andre ord; Tiden pauser for den sklien du står i kø for hvis du velger å gjøre noe annet i mellomtiden. Jeg skulle heller ønske at man kunne scanne inn alt man ville, så har man full oversikt på klokken om hvem man rekker og ikke rekker. For vi stod i kø for en sklie i 3 timer, og det er ikke såååå gøy med tanke på at man vil ta så sykt mye annet også. Men alt i alt så var det likevel kjempegøy da man først fikk tatt skliene, så det er absolutt noe jeg anbefaler til dere som elsker vannparker osv.


Parken ble stengt utover dagen fordi det var en storm på vei, så derfor dro Martina og jeg tilbake på hotellet for å dusje før vi dro til outleten nok en gang. Jeg fant den diggeste joggebuksa ever til 80 kroner så da ble den selvfølgelig med meg hjem den dagen. Jeg kan forresten ikke vente med å komme meg hjem til Norge for å kunne ordne håret mitt og ansiktet mitt ordentlig. Det er umulig i den fuktigheten her, haha.

T-skjorte fra Nike HER (sponset) // Shorts fra Dr.Denim HER (sponset) Sko fra Adidas // Solbriller fra Michael Kors // Belte fra H&M

ANTREKK: EASY TIGER

Tid i Orlando: Søndag 00:04


Altså wow.... Vi har ikke vært i Orlando en natt engang, og jeg elsker livet her allerede. Flyet vårt gikk klokken 11 i dag morges, noe som resulterte til at rommene våres ikke var klare innen vi var på hotellet. Derfor skiftet vi fort til noe litt varmere, tok på oss solbrillene og lot bagasjen stå igjen. Da bestemte vi oss for å sjekke ut den gigantiske outleten Orlando har å by på. Jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente med tanke på at det bare hørtes ut som en vanlig outlet med visse produkter. Men dette er noe av det største jeg har vært borti, vi var der rundt klokken 14 og vi var ikke hjemme igjen på hotellet før klokken var litt over 22. Det sier litt om hvor bra det faktisk var der! Vi alle har svidd av penger på shopping, og dette var den siste dagen vi hadde til shopping her. For i morgen og dagen etter skal vi på Universal Studios for å oppleve litt ekstra moro før vi er klare for hjemreise.


Jeg rakk å knipse noen bilder i går kveld på Bahamas før det var på tide å pakke ned alt og gjøre seg klar for en tidlig morgen. Denne "kjolen" jeg har på meg er faktisk en t-skjorte for gutta fra Junkyard. Så fort jeg så den tenkte jeg med en gang at den skal jeg ha fordi jeg vil bruke den som en baggy hverdagskjole OG som en nattkjole. Jeg elsker å sove i store t-skjorter og bare chille i dem, så denne var helt perfekt for meg. Logoen med tigeren på gjorde bare det lille ekstra som jeg søkte etter, så en hvit basic kjole? Absolutt ikke.


Og litt skryt til Ida for å ha flettet håret mitt, ho er pro.Jakke fra Flat Top // Oversized t-shirt fra XX-XY HER (sponset) // Sko fra Converse // Veske fra BikBok // Solbriller fra Ray-Ban

 

ANTREKK: DENIM SKIRT AND CROSSOVER BAG

Tid på Bahamas: Lørdag 23:39


Dette har vært en meeega lang dag, og det er så godt å tenke over at vi nå endelig er på Bahamas. Jeg er her, men det har bare ikke gått opp for meg helt enda. Tenk at lille meg på kanskje 13 år drømte om å dra til Bahamas en gang, men tenkte at jeg aldri kom til å ha råd til en slik reise. Mange år senere og jeg sitter her. Det er så uvirkelig, og det er egentlig denne opplevelsen med jentene også. At vi kan nyte dette sammen, og faktisk vite at dette er en reise vi aldri kommer til å glemme er en fin tanke. Jeg skal være på min drømmedestinasjon i hele 7 netter, og bedre kunne det ikke blitt. Eneste negativet her er at det er ganske dyrt her, og vi bor på et hotell som heter Paradise Harbour Club & Marina. Det ligger litt unna sentrum, samtidig som det er et pluss fordi vi slipper mye bråk i forhold til hvordan det var i Miami. Vi har SÅ mye vi vil gjøre her, men det vil bli begrenset med aktiviteter på grunn av budsjettet. Så jeg er spent på å se hva vi fikser denne uka.


Vi tok taxi over bruen og inn til sentrum for å få i oss middag før vi skulle legge oss, og så sliten som jeg har vært droppet jeg å ordne meg noe spesielt. Jeg føler varmen gjør meg ganske slapp, og jeg orker liksom ikke å sminke meg så mye hver gang. Så derfor ble det et veldig avslappet antrekk i dag med et nytt denim skjørt som jeg ikke har vist dere før. Det er såå behagelig og stretchy!
Topp & skjørt fra Urban // Sko fra Converse // Veske fra Adidas // Solbriller fra XX-XY

ANTREKK: RIVER ISLAND SUMMER LOOK

Tid i Miami: Onsdag 23:35


Kvelden i går ble fort endret til å gå fra turbuss til å ende opp på det sykeste utestedet her nede. Vi gikk rundt og tittet litt i gatene lenger nede her i området. Det skal hotellet ha skryt for, beliggenheten er helt utrolig her. Vi er rett ved alt, og så sentralt at det ikke tar lang tid til noen steder. Sparer oss for tid og krefter - hørtes lat ut, men det er fordi jeg er lat. Da vi hadde vært innom Dash butikken og stod utenfor bare for å tenke litt over hva vi skulle videre, stoppet det en fyr som begynte å prate med oss. Etter kort tid fikk vi med oss at han var promotør, og at han kunne få oss inn på utestedet LIV med VIP behandling og bord. Jeg tror vi alle fikk hakeslep da, for vi har snakket litt om at vi gjerne ville dratt på det utestedet her, og nå skjedde det brått. Derfor avlyste vi alt annet vi hadde på agendaen for å gjøre oss klare til en vill kveld med festing. Og etter å ha opplevd utelivet i Miami, må jeg bare si wow.... Uten tvil det beste jeg har opplevd hittil med utesteder og generelt stemningen. Det er faktisk crazy hvor mye det å bare være en jente kan gi deg.


Flaks for meg så knipset jeg noen bilder av antrekket mitt i går før jeg skiftet til festantrekk. Jeg må bare fortelle en kort historie om denne kjolen for det er litt funny. Jeg vurderte å ikke kjøpe denne SÅ mange ganger fordi jeg synes den var så stygg at den ble litt kul. Det er så mye jalla på den, at jeg til slutt tenkte "en gang kommer jeg vel til å få bruk for den". Og den gangen ble i går.Hele antrekket er fra River Island unntatt klokken som er fra Larsson & Jennings.

ANTREKK: DENIM SKIRT

Det å starte uken med å ha fri, og i tillegg ha pent vær - det er det lenge siden jeg har opplevd. Dette måtte derfor nytes kjapt som bare pokker, fordi man vet aldri når det dukker opp skyer og solen forsvinner. Dagen startet tidlig med å være med jentene på helsestasjonen for å ta siste dose med HPV, jeg har min siste dose i august og det skal bli så godt å være ferdig. Det var så godt og varmt at vi tok oss en rask tur ned på bryggen for å knipse litt bilder, og tror jeg har funnet ett nytt location for bilder!! Elsket bakgrunnen på bildene, og jeg er som regel ganske kresen på å finne steder å ta bilder. Det er fordi jeg er perfektsjonist og hater at det er for mye farger og ting som foregår bak meg. Samtidig som det noen ganger kan være kult, men ikke alltid det egner seg på bildene jeg ser for meg! Siden vi var såppas tidlig oppe i dag, og hadde så mye tid til overs så dro vi til Alby og spiste lunsj der. Det er så vannvittig pent og koselig der på sommeren, så det var godt å spise der i varmen igjen.


Jeg har vært så heldig og har fått tatt ut 3 av de nyeste denimskjørtene vi har fått inn på Urban, og bare sjekk hvor fint dette er! De andre to er minst like fine, men jeg tror faktisk dette er favoritten. For første gang på evigheter kunne jeg ha på denimskjørt og det har jeg savnet veldig. Det er en så basic look, så man kan egentlig bare style opp slike skjørt akkurat som man vil og det er kult uansett hva man ender opp med.
T-skjorte fra Vans // Skjørt fra Urban HER // Sko fra New Balance // Veske fra BikBok // Klokke fra Larsson&jennings

 

MIN 17.MAI KJOLE

Åååååh, jeg er så glad!!!! Jeg har endelig langhelg, og sist jeg elsket dette ordet var på skolen. Den følelsen da læreren fortalte klassen at det var langhelg og alle bare jublet, og ble så glade. Akkurat sånn har jeg det nå, og det passer meg helt perfekt å ha langhelg nå. Jeg har nemlig viktige planer for denne helgen, og det kunne fort blitt vanskelig å få til hvis jeg skulle jobbet ved siden av. Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra jobben, sett siste episoden som er ute av Pretty Little Liars med søsteren min og må nå begynne å redigere litt bilder som jeg skal dele på bloggen i morgen.


Jeg knipset veldig mange bilder i går på 17.mai, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer om dagen i går litt senere. Men akkurat nå skal jeg vise dere antrekket mitt for denne store dagen! Jeg vurderte sterkt å bestille meg festdrakt. Jeg bestemte meg for å ikke gjøre det, og heller spare til en bunad på 1-2 år og derfor kjøpe en maxikjole fra Nelly. Dette er første maxikjolen min, og dere vet hvordan det er å være 1.65 og bruke en så lang kjole. Jeg var så treg med å prøve kjolen at jeg ikke prøvde den før i går på selveste dagen!! Den var så lang at jeg hadde kun et valg når det gjaldt hvilke sko jeg skulle gå i, og da ble det de høyeste helene mine på 13 cm. Det er helt sykt valg, men det måtte bare bli dem... Jeg har aldri hatt en så fin kjole før, så denne skal jeg beholde og bare beundre i en evig tid - that's so clishè.Kjolen finner dere her. - Adlink.

WORK MODE

Dagene går i jobbing på Urban og det er mye som skjer i tillegg som gjør at jeg blogger litt uregelmessig. Jeg kan med andre ord ikke fortelle dere hvor mye jeg gleder meg til å ha fri, for å kunne slappe av og bare fokusere mer på bloggen. Det er stadig syke ansatte og andre kriser på jobben som gjør at jeg stiller opp mer enn planlagt. Jeg trenger virkelig disse pengene nå, og det er vel grunnen til at jeg har jobbet så mye den siste perioden. Jeg reiser på ferie i juni, og det er derfor så bra om jeg kan ha litt ekstra lommepenger på denne turen takket være alle vaktene jeg takker ja til. Heller litt mer enn litt for lite på denne turen og det målet kommer jeg til å klare fint med disse vaktene! Jeg har til nå vært ute på ærender med venninnen min for å gjøre ting klart til den store dagen i morgen, og skal nå begynne å gjøre meg klar til nok en stengevakt på Urban. Det er helt vilt, for 1.mai skrev jeg om hvor fort denne måneden ville gå og jeg ønsker egentlig at det gikk litt saktere. Jeg sliter nesten med å holde tempoet oppe om dagen, for jeg har så mye i tankene nå og det stresser meg litt. Heldigvis kan jeg snart slappe av, og det er en tid jeg ser frem til.


BTW; Jeg har fått meg nye favorittsko fra New Balance som jeg har fått av Urban, og de er så fine!

Jakke, hoodie & sunnies fra XX-XY // Joggebukse & sko fra Urban // Veske fra BikBok

ANTREKK: ALL BLACK X RED LIPS

Herlighet for en flott torsdag jeg hadde i går! Jeg startet dagen nok en gang med en tidlig treningsøkt med mah bestfriend, denne gangen trente vi det jeg hater og ellers prøver å droppe - nemlig armer og rygg. Jeg er så dårlig på å trene dette fordi jeg vet jeg er svak i overkroppen i forhold til i bena. Jeg elsker å trene ben, men det er fordi jeg vet hva jeg skal trene, og har mine rutiner der. Så thank god for at Ida er flink til å trene overkroppen, for da er det noen som kan hjelpe meg og pushe meg litt. Armene mine er helt ødelagte i dag, og enda godt jeg har en fridag for disse armene får ikke til en shiiiit i dag vet jeg.


På ettermiddagen dro jeg inn til Oslo for å møte min kjære Ingvild. Hun leser som bare pokker til eksamen, men hun hadde litt tid til overs og kunne derfor bli med meg på et spennende event som jeg skal fortelle dere om i morgen. Jeg var så usikker på hva jeg skulle ha på, fordi jeg ikke ville være for pyntet så derfor tok jeg på meg vanlig chille klær og stylet det litt opp med røde lepper som jeg ikke har brukt på SÅ lenge. Det er allerede noen som har spurt hvilken leppestift det er, og det er min 3 år gamle leppestift fra Mac i fargen Ruby Woo. Den er faktisk så gammel at det ikke går an å bruke den med mindre jeg har en leppomade med meg.Jakke & solbriller fra XX-XY // Genser fra Thrasher her (sponset) // Bukse fra TopShop // Sko fra Puma // Veske fra BikBok


Hva synes dere?♥

ANTREKK: BLACK COAT WITH GIRLFRIEND JEANS

Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet med Sara og vi skal straks gjøre oss klare for kveldens festligheter. Jeg møtte faktisk Sara på første Urban Kick-offet jeg var på siden hun også jobber her. Vi klikka med en gang, og har helt siden da hatt litt kontakt. Så da jeg fikk høre at hun kom til Oslo i påsken, da måtte vi bare få til noe koselig sammen. Det er jo snart 2 år siden, så det er helt sinnsykt hvor fort tiden har gått! Men jeg er derfor kjempeglad for at vi endelig får møttes og vi like gjerne bare booket oss et rom på Comfort Hotell haha. Da slipper vi begge med å stresse avgårde senere, og kan derfor bare kose oss i hele kveld og se frem til en deilig frokost i morgen.


Det har snødd litt i Oslo, så da måtte jeg bare droppe det antrekket jeg egentlig skulle ha på meg i dag for å så finne et nytt. Da ble det hettegenser som ikke er noen sjokk, og den nye favoritten min fra Dr.Denim. Jeg har litt delte meninger om den buksa akkurat nå, den satt perfekt helt frem til jeg vasket den for noen dager siden. Så tror jeg har ødelagt den litt.... Men jeg er så glad i den at det ikke skulle sjokkert meg hvis jeg finner på å kjøpe den på nytt.


Jakke & solbriller fra XX-XY // Hettegenser fra Urban Classics // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Henry Kole // Veske fra Calvin Klein


Hva synes dere om antrekket?

ANTREKK: FAUX FUR

Denne helgen har vært sååå morsom, som alle helgene den siste tiden har vært. Eneste kjipe som skjedde denne uken var vel at det var buss for tog, det har aldri gjort meg så forbanna som det gjorde denne lørdagen. Jeg hadde varetelling 18:00 i Ski, og tok derfor buss dit 17:30. På den veien skulle det visst skje litt av hvert, og jeg var ikke på varetellingen før nærmere 20-30 minutter etter stenging. Men heldigvis gikk det dritfort og alle var fokuserte da vi først var i gang. Vi ble ferdige så fort at jeg rakk å dra hjem for å fikse meg fort, og så på vors med jenteene før vi skulle på byen. Om jeg vil få med meg alt som skjer? Gjett om, haha.


Antrekket jeg har på meg i dag synes jeg er litt lættis, hendelsen bak det digger jeg. For 1 uke siden stod jeg og skulle hjelpe Ida med å velge jakke til antrekket sitt før vi skulle på byen. Da tok jeg frem en pelskåpe som jeg prøvde for gøy og jeg følte meg så sjukt boss at jeg sa hun måtte si ifra da hun skulle selge den. Da gikk samtalen slik:


"Jeg kjøper den sånn serr liksom"

"Serr? Da selger jeg den nå"

"Ææh hvor mye skal du ha for den?"

"Hm, hva tenker du?"

"3 drinker på byen?"

"Deal"


Kåpe fra Lindex // T-skjorte fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Henry Kole // Veske fra Versace // Klokke fra Triwa // Solbriller fra Quay //


Hva synes dere?♥

ANTREKK: GREEN LEATHER JACKET

Jeg har seriøst elsket den uka her selvom jeg ikke har hatt noe særlig å gjøre. Men det har gitt rom for å lage planer, og det var vært så mye energi på meg den siste tiden så jeg har derfor gjort noe med det. Jeg har trent flere ganger denne uka her, samt gått turer med jentene mine og mamsen. Passe fornøyd med at jeg har gjort dette på kort tid, for i dag kom drittværet tilbake. Nesten litt kjipt da jeg hadde tenkt til å skrive litt om hvor vårfølelse jeg har fått den siste tiden, for akkurat nå forsvant den fryktelig fort etter å ha sett ut av vinduet mitt.


Temperaturen i går var så perfekt at jeg kunne ta frem skinnjakkene mine igjen!! Jeg har kun to stykker, så jeg har lagt en liten plan til meg selv om at jeg skal skaffe meg enten en svart basic skinnjakke til våren eller gå litt bananas og kjøre på med en som er ganske rød. Jeg synes virkelig alle burde ha minst èn svart skinnjakke i garderoben sin, så det er nesten litt irriterende at jeg ikke har det selv. Likevel får jeg si meg veldig fornøyd med den grønne og brune jeg har. Unike er dem, og det er ikke skinnjakker man finner hvor som helst. Den grønne skinnjakken jeg hadde på meg i går kjøpte jeg mens jeg var i London i fjor, det tok meg omtrent 2 minutter før jeg forstod at jeg kom til å angre hvis jeg ikke kjøpte den. Sånne ting kaller jeg kjærlighet ved første blikk, så JA - jeg tror på dette.
Jakke fra Stradivarius // T-skjorte fra BikBok // Bukse fra TopShop // Sko fra NLY // Solbriller fra Quay


Hva synes dere?♥

ANTREKK: DENIM AND THRASHER

Klokken var 04:23 da jeg så på klokken i natt. Det føltes ut som om jeg hadde sovet i en evighet, og glemt alt det viktige jeg skulle ha gjort. Følelsen jeg hadde da jeg hadde våknet var en blanding av prestasjonsangst og stress om hverandre. Jeg klarte ikke å sette fingeren på hva som var galt, og da begynte alle tanker å surre rundt i hodet mitt. Jeg la meg igjen før jeg virkelig ble gal i hodet, og våknet med følelsen av stress igjen. Da skjønte jeg raskt at det er på grunn av presset på bloggen, om å gjøre en bra nok jobb for dere lesere og for kundene mine. Jeg klarte ikke å gå rundt med den følelsen i hele dag, så jeg har derfor knipset og filmet klart til 3 innlegg som skal ut på bloggen. Og det føles så sjuuuukt godt å ha gjort det. Jeg gleder meg spesielt mye til å vise dere èn ting, men det må vente litt til.


Jeg hadde litt tid til overs og lurte meg derfor med på en liten kjøretur for å få knipset bilder av et antrekk jeg satt sammen ganske random. Nok en gang, så er et av antrekkene jeg setter sammen i full fart blitt en favoritt. Jakken har jeg allerede vist dere, men jeg sa jeg ville style den litt bedre opp og dette er hva jeg endte opp med. Jeg kunne gått for sneakers, men jeg følte virkelig for å bli litt høyere i dag haha.


Jakken er dessverre ikke ute i butikk lenger, da jeg kjøpte min for flere år siden. Men helt ærlig så stemmer jeg for at Urban får den inn igjen, men også i svart. Hvor amazing hadde ikke det vært!
Jakke fra Urban // Hettegenser fra Thrasher // Bukse fra TopShop // Sko fra Duffy // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Ray-Ban


Hva synes dere?♥

OLD BUT GOLD

Jeg har fått et par tilbakemeldinger fra dere supre lesere på grunn av mitt fravær fra bloggen, som skjer innimellom. Så gjerne som jeg skulle likt å kunne blogge hver eneste dag, siden det er jobben min, så har jeg også en annen jobb. Jeg kan ikke prioritere begge jobber 100%, jeg må fordele det. Sånn jeg velger å gjøre det er at når det er bloggtid, da er det fullt kjør. Samme med jobben min på Urban, da fokuserer jeg kun på å gjøre en bra jobb der - og så ta en dag om gangen. Det er ingen unnskyldning, og det er ikke det jeg prøver å få frem heller. Men hvis jeg ikke hadde hatt en ekstra jobb på si, da kunne jeg gitt mye mer på bloggen - men jeg tjener ikke nok, helt seriøst. Å få vakter på Urban er dødsviktig for meg når jeg har dårlige måneder med bloggen med null kunder. Derfor hender det at jeg noen ganger takker ja til flere vakter, enn hva jeg egentlig er satt opp til, fordi jeg trenger pengene. Det verste jeg vet er å skuffe noen, og jeg føler jeg skuffer dere de dagene jeg ikke blogger, men igjen så får det bare bli sånn. Bare vit at jeg setter veldig pris på dere, hehe pls♥


Jeg var passe sliten, men sinnsykt fornøyd etter gårsdagens stengevakt på Storo. Det var SÅ gøy og jeg følte jeg varmet opp litt til åpning på Ski i dag. Jeg fikk litt dårlig tid i morges, så slang spontant på meg en 3 år gammel jakke fra Flat Top med fôr. Jeg innså etter dagens bruk at den er dritkul, og den kommer dere lett til å se mer av på bloggen. Jeg skal uten tvil få til bedre antrekksbilder enn disse fra jobben i dag.
Hva synes dere om jakken?♥

ANTREKK: GIRLFRIEND JEANS

Jeg må begynne å sette grenser på antall ganger jeg kan dra inn til Oslo, for hver eneste gang jeg gjør det så skjer det alltid så mye. Jeg elsker det, sååå mye men det skaper litt problemer for bloggingen. Heldigvis har jeg knipset bilder av antrekket i dag, så føler meg litt flink. Dagen startet allerede klokken 09:00 i dag, for da skulle jeg pakke alt klart til en overnatting i Oslo og så mye mer. Jeg var først med Ida som skulle ordne brynene sine på Bogstadveien som tok ca 2 timer. I mellomtiden gikk jeg en liten runde alene i Oslo's gater og koste meg i finværet, kjøpte meg frokost og ventet på Ida. Etter vi var ferdig der, kjørte vi opp til Ingvild som jeg skal overnatte hos i kveld for å legge av håndkofferten min og litt poser med enda mer (hehe). Derfra gikk jeg og Ida ned til Storo Storsenter og knipset litt bilder på veien, før jeg skulle gjøre meg klar for min første vakt på Urban Storo. Jobbet kun 4 timer, men det var kjempegøy på de timene. Jeg kjenner jeg er litt sliten akkurat nå, men nå skal jeg blogge ferdig før jeg skal gjøre meg klar for en tur ut på byen - er man i Oslo så er man i Oslo.


Jeg kjøpte min første girlfriend jeans fra Dr.Denim denne uken og i'm lovin in! Det er sinnsykt uvant men jeg liker den avslappet stilen man får i disse buksene. For å ikke gjøre det for basic, stylet jeg det opp med litt freshe detaljer som knallrød veske og noen stilige Puma sko til.


Ha en riktig god helg♥Jakke fra XX-XY // Genser & bukse fra Urban // Veske fra BikBok // Sko fra Puma // Solbriller fra Ray-Ban


Hva synes dere?♥

WORK OUTFIT

Nå begynner det å bli en liten stund siden sist jeg jobbet på Urban i Ski, så det var ganske deilig å være tilbake der. Man savner ganske fort de kveldene man må planlegge antrekket man skal ha på jobb dagen etter - sånn er det hvert fall her. Fremover blir det litt mer jobbing her med tanke på at ansatte skal bort og at man rett og slett bare trenger noen ekstra som kan stille opp. Jeg skal faktisk jobbe på Storo neste uke!! Jeg har aldri jobbet der før, så jeg både gruer meg og gleder meg siden jeg ikke vet hvordan det er der. Sånn var det på en måte i Ski også, men den kneika har jeg kommet meg ganske over nå faktisk. Det begynner å føles mer normalt der, enn hva det har gjort tidligere - og det er et godt tegn.


Antrekket jeg hadde på meg i dag har blitt et favoritt antrekk, som jeg ikke så komme. Jeg stylet lyse farger sammen, enn å skape kontraster i antrekket som jeg ellers ville gjort. Jeg fikk plutselig veldig lyst til å lyse opp, og være litt fargerik i dag. Da tok jeg frem en genser jeg ikke har brukt så mye som er fra Flat Top, for så å ta en oversized genser under med splitt på siden - for å skape litt layers on layers. Jeg er fremdeles bitt av den basillen der, og tror ikke jeg kommer til å bli kvitt den med det første. Jeg har hatt litt vondt i venstre foten min siden torsdagen, så da kjørte jeg på med de mykeste skoene jeg eier. Nemlig Reebok Classic, de har det vært helt himmelsk å bruke i dag.

Gensere & sko fra Urban // Bukse fra TopShop


Hva synes dere om antrekket?♥

ANTREKK: XX-XY BOMBER

Jeg er litt stolt av meg selv, for jeg har nemlig endelig satt meg ned og sett serien Nobel. Det er 1 serie, 8 episoder - så klart ser jeg ferdig dette på få dager. Jeg trodde ikke jeg ville like denne serien så godt, fordi jeg er ikke fan av norsk skuespill generelt. Men jeg ble positivt overrasket over serien, holdt det spennende og gjorde slik at det var vanskelig å lukke pcen etter èn episode. Sånt digger jeg! Nå som serien er sett ferdig, skal jeg straks hoppe i dusjen for å gjøre meg klar til kveldens festligheter med jentene. Nå gjenstår det bare å finne ut av hva man skal ha på i kveld, like vanskelig hver eneste gang...


Mens jeg var i Fredrikstad i går så tenkte jeg å slenge på meg den nye bomberjakken min fra Junkyard. Jeg er bombesikker på at hvis jeg går igjennom alle jakkene mine, så er de fleste bomber. Men i hvertfall!! Fargen på XX-XY jakken er spesiell, og ikke en farge jeg har sett noe til tidligere. Det var vel det som gjorde meg obessed med den. Den er liksom grå, men også blå - vanskelig å sette ord på. Den ser noen ganger lysere ut enn hva den egentlig er, og andre ganger ser den mer blå ut. Mens akkurat nå ser den grå ut (?). Dette er herremodellen, og de er ganske store i størrelsen så jeg valgte derfor å ta x-small i den. Likevel er den baggy, og jeg får plass til tykke hettegensere under, så det er akkurat perfekt for meg.


Btw, dere aner ikke hvor irritert jeg er over at jeg poserer likt med armen på alle bildene. Tror det hjalp meg litt med attituden, hehe.


Bomber fra Junkyard (sponset) // T-skjorte fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Henry Kole // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Quay


Hva synes dere?♥

ANTREKK: NIKE LOGO

Du Madde du Madde.... På lørdag skulle jeg sove over i Oslo hos Ingvild, siden vi skulle på et vors før alle skulle ut på byen. Jeg er så forbanna dårlig på å pakke med meg ting til sleepover, og spesielt om det er litt langt unna fra meg. Det endte derfor opp med at jeg tok med meg en trillekoffert. Og ja, den var faktisk stappfull av klær, dilldall og pcen min. Jeg vet ikke hvordan jeg klarer det, men det er nesten flaut at jeg må ha med en koffert på overnatting. Vi hadde begge fri hele dagen, så da bestemte vi oss like greit for å gjøre litt ut av den. Da møttes vi litt tidligere for å ha god tid til å titte litt, spise god mat og bare være sammen fordi vi ikke har muligheten til det så veldig ofte. Det er alltid like koselig å være med den dama der. Jeg håper ikke det bare var meg som synes det, men i går var det bikkjekaldt i Oslo. Likevel var jeg fast bestemt på å ta antrekksbilder i kulda nok en gang, og i går var det så kaldt at det ble begrenset med hvilke bilder jeg kunne bruke. Jeg anstrengte meg så sykt på mange av bildene for å ikke fryse ihjel, at jeg så helt kald ut i blikket og nei vettu hva... Gi meg sommer!!!!!!


Gårsdagen var kort sagt et eventyr jeg bare ikke ville skulle ta slutt. Jeg hadde det så gøy og kvelden ble bare bedre og bedre. I går var bra, i dag var ikke bra for å si det sånn... Men jentene ordnet i stand til DEN koselige frokosten og den tror jeg vi alle hadde ekstremt godt av.Jakke fra Vila // T-skjorte fra Nike // Bukse fra TopShop // Sko fra Skoringen // Veske fra Calvin Klein // Koffert fra River Island // Choker fra Asos


Hva synes dere & har dere hatt en fin helg?♥

ANTREKK: BEIGE VS BLACK

Minusgradene stoppet ikke meg i dag, det godtok jeg bare ikke. Men om bildene ble ratt på rekordfart? Jepp, det kan jeg notere ned. På akkurat 11 minutter sa jeg at nå holder det, nå stikker vi. Jeg håper for gudsskyld ikke at det bare er jeg som kan bruke opp til 20-30 minutter på å knipse bilder. Nå som det er dritkaldt ute må det bare gjøres så fort som fy, før jeg blir stiv som en stokk av kulden. Ikke bare er det kaldt for meg, men tenk de som knipser bildene av meg som må ha fingrene ute hele tiden for å trykke på kameraet - dere er heltene i hverdagen min, just so you know.


Jeg er veldig glad i kontraster på antrekk, men også å ha det ganske enkelt. Det er ofte jeg eksprimenterer med looks, og det kan bli litt mye - men sånt synes jeg bare er fett så lenge jeg føler meg bra i det jeg går i. Derimot gikk jeg for en litt annen stil i dag, ganske enkel men typisk meg. Jeg bor i hettegensere om dagen, dere ser meg ikke i noe annet med det første. For å ikke gjøre antrekket for hverdagslig og "sløvt", stylet jeg det opp med noen heler for å spice det opp litt. Jeg er også helt klar over at det ikke er sol ute, men det lyset som er ute kan blende meg selv om solen ikke er tilstede. I tillegg så synes jeg alltid antrekkene mine blir freshere med solbriller - dunno why, men det gjør liksom litt ekstra og det lille ekstra digger jeg.

Kåpe fra Vivikes // Hettegenser fra Urban Classics // Bukse fra TopShop // Sko fra Duffy // Solbriller fra Junkyard


Hva synes dere?♥

NÅ ER JEG OFFISIELT EN BLOGGER

Vinneren av junkyardkonkurransen er: TAISA. Gratulerer så mye! Du vil bli kontaktet veldig snart.


Kan dere gjette når morgenen min startet? Nøyaktig 05:30. Da våknet jeg av at det var en liten vofs som lagde mange pipelyder i ansiktet mitt. Jeg har aldri våknet opp til at verdens minste hund sleiker meg i ansiktet og blir så gira av å se at jeg våkner. Jeg forstod med èn gang at han måtte på do, og da ble det en liten tur ut før vi la oss igjen for å sove videre til 09:45 da jeg ble vekket. Egentlig sykt digg å bli vekket av en søt hund, istedenfor den fæle alarmen på iPhonen. Jeg har allerede spammet snapchaten min litt, men jeg ser det er mange av dere som fremdeles lurer på hvilken rase Chili er. Det er en langhåret chihuaha og han er bare 5 måneder - smelter!!!! Tenk at noe så lite har klart å smelte fire hjerter her i gården. Han er så snill og har ikke gjort noe han ikke har fått lov til enda, så dette har gått bra så langt. Det er første gangen jeg sitter barnevakt for en hund en hel helg, men shit folkens. Jeg tror jeg har fått en ny hobby.


Jeg tok meg en rask dusj, eller prøvde i hvertfall med tanke på at Chili ikke lot meg være i fred. Jeg har vært så bestemt på å få knipset noen bilder med hunden, men det er litt vanskelig å få gjort ute siden det er så kaldt. Jeg rakk noen kjappe bilder, så får jeg heller prøve på noen koseligere inne i løpet av helgen. Men dere? Nå føler jeg meg offisielt som en blogger, endelig hatt shoot med en hund - yaaassss.


Ha en riktig god helg alle sammen♥

Hettegenser fra Junkyard her (sponset) // Kjole fra Asos // Caps fra The Hundreds // Sko fra Junkyard her (sponset)


Hva synes dere om antrekket & er ikke Chili SUPERSØT?♥

FØRSTE DAGEN OVERSTÅTT

Første dagen på ny arbeidsplass er overstått, og det kunne ikke gått noe bedre føler jeg. Jeg åpnet alene, og ja - helt ærlig så gruet jeg meg en god del siden det var et nytt sted. Jeg jobbet alene fra 10:00 til 15:00 og på den tiden svettet jeg en god del, lo mye og stresset rundt. Det blir som å ha en prøve, siden du må pugge hvor forskjellige ting er og den hukommelsen min har aldri vært min sterke side. Så mitt største mål for dagen var å lære meg hvor alle sko stod, meeeeen det får jeg bare ta det som det kommer litt senere haha. Det var ikke sjans å lære alt det på en gang, så der prøvde jeg litt for mye. Så de gangene jeg ikke pugget, da koste jeg meg i den fine butikken og bare danset og sang - liten feiring av at jeg fremdeles jobber i Urban. Den første dagen på Urban Ski er overstått, og jeg gleder meg til å stenge nå til lørdagen. Da er det klart for ekstremsalg og dette kan bli kaaaoooos.


Så for å snakke til girltalk: Jeg har funnet den perfekte spotten til å ta selfies i speilet. Det blir jo ikke bedre enn det når man i tillegg får med alle de fine skoene i bakgrunnen. Det er helt sinnsykt at jeg overlevde denne dagen uten å handle noe, for fyfader så mye fint vi får inn om dagen!! Beklager for litt jobbprat, men jeg er bare kjempeglad nå♥


Denne kvelden ble Chili levert på døren, som jeg skal passe hele helgen. Det er en langhåret chihuhua, men denne er bare helt vilt søt. Sjekk ut snapchaten min for søthetfaktor tusen, @alohaamad.


Hettegenser fra Junkyard her (sponset) // T-skjorte fra Sixth June // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike


Hvordan har deres dag vært og hva synes dere om antrekket?♥

ANTREKK: THRASHER

Jeg sitter igjen med en litt tom følelse nå som Urban Moss ikke eksisterer lenger. Det føles ganske uvirkelig, og jævlig kjipt faktisk. Jeg jobbet der i over 3 år, og på alle de årene har jeg opplevd så mye bra på den arbeidsplassen. Jeg fikk nye venner, bedre forhold til gamle venner som ble kollegaer og jeg ble en bedre selger. Det var stedet jeg følte meg trygg, så trygg at jeg tok på visse sanger og danset som bare pokker - noe jeg kun gjør på badet og på rommet mitt fordi det er min safespot. Det kjipeste er å vite at Team Moss ikke er lenger, vi som ble et så sykt bra team og hadde det lættis på jobb. Vi avsluttet som Monstermoss og det er den råeste avslutningen jeg kunne bedt om. Det har vært tårer og latter den siste perioden, men fy fader for en bra jobb vi har gjort helt siden vi visste at vi skulle legge ned. Jeg ble spurt om hva jeg ville videre, hvor jeg ønsket å jobbe, hva planene mine var fremover osv. Det var vanskelig å svare på, fordi jeg sa at jeg nektet å jobbe et annet sted fordi Urban har blitt en så stor del av meg. Så når det er sagt, kan dere hilse på den nye ansatte på Urban Ski. Første vakten min er allerede i morgen og jeg gleder meg som bare pokker! Wish me good luck♥


Jeg var vært litt lei meg på grunn av dette, så derfor har jeg ikke blogget på flere dager siden siste dagen var i går. Men nå starter et nytt kapittel og nå er jeg back on track på sosiale medier. Starter derfor med et etterlengtet antrekksinnlegg. Btw; Jeg velger alltid de verste stedene å ta bilder på grunn av trafikken, sorry Ida.
Bomber fra BikBok // T-skjorte fra Junkyard her (sponset) // Bukse fra TopShop // Sko fra Miss Selfridge // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Ray-Ban // Choker fra GinaTricot


Hva synes dere?♥

OH HELLO SPORTY LADY

Ja, det er faktisk lov til å være meget fornøyd etter dagens innsats. For det første så åpnet jeg på Urban og jeg åpner ikke der før 09:00, men satt på med Ida ned 08:15 så jeg loket en god del. Jeg tok bare på litt sminke denne morgenen, fordi nå for øyeblikket er det ikke vits å fikse seg til jobben da det er kaos. Det er hvertfall min unnskyldning til å se litt sløvere ut for tiden. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å trene etter jeg var ferdig på jobb, men som alle andre var det enkle spørsmålet om jeg faktisk kom til å gjøre det. AND I DID!!!!! Det mest skremmende er jo da jeg la det ut på Snapchat, for da ble det nesten sånn at jeg måtte trene for å ikke vise at jeg feiget ut haha. Vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg prøver å bli litt mer lowkey og chill på Snapchat - ikke sånn at alt skal være så on fleek. Det er litt digg egentlig, for dere blir kanskje litt "lettere" kjent med meg da? Akkurat her trenger jeg litt feedback, kjenner det på hele meg at jeg trenger en bekreftelse på hvordan jeg er på den appen fordi det er så useriøst.


Overraskende nok hadde jeg med kamera på jobben, men knipset ikke bilder før etter. Litt dårlig idè med tanke på kaoset. Jeg fikk uansett Ida til å knipse noen kjappe (eheheh not) bilder av meg før jeg dro videre på treningen. Jeg trodde egentlig ikke at et så lame antrekk kunne føles så bra, but heeey - lærer hver dag.


BY THE WAY: Følg meg på SnapChat @alohaamad♥

Jakke fra BikBok // Hettegenser fra Urban // T-skjorte fra Sixth June // Tights & sko fra Nike


Hvordan har din dag vært?♥

ANTREKK: MILITARY WINTER

For noen dager siden takket jeg ja til et intervju med Byavisen her i Moss. Det er maaange år siden sist jeg har takket ja til å bli intervjuet siden jeg har vært usikker, redd og pingle faktisk. Så har jeg takket nei siden jeg ikke hadde det så bra før, og det derfor ikke passet med et intervju. Derfor - nå som det ikke kunne vært noe bedre, da var det nesten skjebnen at det dukket opp en forespørsel om akkurat dette. Intervjuet handlet om temaet forbilde, som betyr veldig mye for meg den dag i dag. Det er så betydningsfullt ord, og derfor noe jeg mer enn gjerne takket ja til å bli med på. Jeg linker gjerne opp til artikkelen/ deler den med dere her på bloggen da den er publisert. Litt av en start på 2017, I like it♥


Antrekket i dag var ikke planlagt i det hele tatt. Det var litt sånn antrekk-i-siste-lita-antrekk, men det endte opp med å bli et nytt favoritt antrekk hos meg. Jeg kommer uten tvil til å ha samme style litt senere, men med litt andre farger og hoodies. Forhåpentligvis noen andre stilige boots også, som jeg fikk i julegave av fammen. Men de må jeg gå inn før jeg klarer å bevege meg utendørs med dem. Det ser ut som en rakett er fyrt opp i rumpa på meg, haha. Jeg har lagt merke til at jeg har fått en greie for cropped hoodies med t-skjorter og gensere under. My kind of layers!! Jeg får bare ikke nok av det, og enda bedre - nok en grunn til å gå med hoodies.

Jakke & hoodie fra BikBok // Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Henry Kole // Veske fra Calvin Klein // Choker fra GinaTricot


Hva synes dere?♥

ANTREKK: BLACK BOMBER WITH A TASTE OF ORANGE

For første gang på veldig lenge så er jeg målløs over hvor gode dere har vært mot meg. Aldri i min villeste fantasi så jeg for meg at forrige innlegget ville få en slik respons. Det gjør meg så ufattelig glad at dere tar dere tid til å kommentere noe som betyr mye for meg, og at dere bare er så sykt snille. Det gir meg stor glede å vite at de uperfekte innleggene faller så godt i smak, det gjør at jeg lettere våger å åpne meg til dere. Jeg vil bare si tusen takk til hver og enkelt av dere, det betyr så mye for meg. Dere aner ikke♥


Jeg våknet opp i går og så jeg lå på 28.plass på blogg.no, og i dag ligger jeg på 20.plass (!!!!!!)  - sist jeg lå så høyt oppe husker jeg ikke, men det er en flott følelse. Litt skummelt siden jeg skrev om noe personlig, men det gikk jo fint! Dagen i går startet allerede 07:00 for meg, og jeg skulle gjøre meg klar til nok et møtet i Oslo. Denne gangen for å bli kjent med Astrid Holm som har begynt å jobbe for Side2. Sinnsykt kul dame!!! Vi dro på Kulturhuset for å ta en iskaffe mens jeg ble intervjuet med noen syke spørsmål som dere kanskje så på Snapchat. Både gleder meg og gruer meg til å se videoen siden hun filmet meg, men det er litt sånn "bli kjent med Madeleine" video på noen få minutter. Siden vi hadde så god tid, gikk vi litt rundt i Oslo for å finne et greit location for å knipse noen bilder før jeg litt senere satt på toget hjem igjen til Moss. Jeg hadde litt ekstra energi etter møtet, og dro derfor på trening for å ta en rask styrkeøkt før det ble litt julehandel med bestevenninnen min.


Bomber jakke her (sponset) // T-skjorte her (sponset) // Bukse fra TopShop // Sko fra Duffy // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Asos // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

ANTREKK: BASIC ON A MONDAY

Planene mine for denne dagen var nada, for å si det rett ut. Men siden det er noen ansatte på jobben som er syke, stilte jeg opp til stenging på Urban i dag. Det er alltid kjekt med litt ekstra penger i lommen, så fikk jeg hvertfall kommet meg litt ut døren også. Jeg bestemte meg derfor å få tatt 2 fluer i en smekk, å ordne meg litt til å ta antrekksbilder før jeg skulle på jobb. Jeg brukte nærmere 1 time for å finne noe basic som jeg kunne ha på meg til en av mine favorittkåper fra Vivikes. Grunnen var faktisk fordi jeg ikke fant bukser uten hull på knærne, så det fikk meg til å forstå at jeg må kjøpe meg nye bukser uten hull. I tillegg ville jeg prøve 3 boyfriend jeans jeg hadde liggende i skapet, men de kom seg ikke over lårene mine dessverre. Så der har jeg enda en unnskyldning til å kjøpe nye bukser.


Joggebuksen jeg har på meg i dag har jeg fått så mange meldinger om på Snapchat, og dessverre må jeg fortelle dere at den er 2 år gammel. Så jeg tviler på at den fremdeles finnes i butikk... Jeg hadde glemt hvor behagelig den er, og hvor fin den er til å bruke til hverdags. Det ble derfor en veldig basic styling av antrekk på meg i dag, siden jeg ikke hadde så mange overdeler som gikk til buksen. Da var det like greit å bare kjøre på med hvit t-skjorte og hvite sneakers - det som aldri slår feil.
Kåpe fra Vivikes // T-skjorte fra Urban // Bukse fra BikBok // Sko fra Nike // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

ANTREKK: BIRTHDAY LOOK

Kan ikke tro jeg er 22 år, vil ikke engang vokse opp og nå er jeg blitt 22 år. Flotte saker! Neida, gøy å bli 22 når man har så sinnsykt flotte venner og har hatt det beste året på evigheter. Jeg har aldri følt meg så mye som meg selv, som det jeg gjør i dag. Det er en god følelse og en følelse som har vært savnet. Ting er så bra, og det blir bare bedre. Dagen min startet veldig bra med en overraskelse på døra der Martina stod med gave og roser til meg. Da jeg fikset meg ferdig dro vi ned til byen for å kose oss med en lunsjdate, og da ble jeg igjen overrasket av min beste Ida som dukket opp med roser. Så jeg drukner allerede i roser, og jeg elsker det. Blir så glad i sjela for sånne små overraskelser som det! Nå gjenstår det bare å glede seg i kveld, gode venner og god mat - kan ikke bli bedre. Det skal bli en sååå fin kveld, kjenner jeg er rastløs allerede.


Så mine damer og herrer! Sjeldent syn, men i dag pyntet jeg meg over gjennomsnittet mer enn hva jeg har gjort før, tror jeg. De nye støvlettene mine måtte testes, jeg overlevde men jeg hadde mine øyeblikk der jeg snublet og var nærme på falle. Jeg skal virkelig gå med dem inne for å lære meg å bruke dem, for de er så fine på at jeg vil ha et par i rød eller sort. Siden de er så lange, matchet en baggy kjole dem best. Og denne kjolen har man allerede sett på mange andre flotte jenter, så jeg måtte bare skaffe meg den selv. Basic, men så fin å se på og så digg å ha på.


Bomber fra BikBok // Kjole fra Nelly // Støvletter fra Nelly // Veske fra River Island // Choker fra GinaTricot - Adlinks


Hva synes dere?♥

ANTREKK: PINK DRESS WITH BLACK COAT

Altså jeg har gruet meg SÅ mye til å ta antrekksbilder i minusgrader nå som også snøen har lagt seg i Moss. Men jeg trosset været og kuldegradene, og kom meg ned til byen for å knipse noen bilder som Martina hjalp meg med. Dette er et stort sjokk for meg, og må si at jeg er stolt over meg selv. For nå skal dere få vite en ting; Jeg klager sjeldent over ting. Men så fort det er kuldegrader ute, da kommer klagingen min frem og den slutter ikke. Jeg kan ikke noe for det, og så fort jeg har sagt en setning med litt klager i så må jeg bare le fordi det faktisk blir for dumt.


Hvis vi ser bort ifra klagingen min fra i dag, så har jeg en kult antrekk å vise dere. Det er veldig kult for meg, som ellers aldri kler meg i fargen rosa. Og når jeg først har valgt det, velger jeg en rosafarge man ikke kan unngå å se. Jeg er hun jenta som hater rosa, men som kledde seg opp i rosa i dag for første gang på veldig lenge. Jeg og rosa har bare aldri kommet veldig godt overens, selv om jeg ikke kan forklare hvorfor. Da jeg fikk øyet på kjolen fra Fila var det gjort, jeg bare måtte ha den og jeg var nødt til å bruke den asap. Jeg stylet den opp med et helt sort antrekk for å ha fokuset på kjolen. Kåpen jeg stylet den opp med er forsåvidt nå den òg. Jeg trodde ikke jeg skulle like den så godt, men fordi den er oversized, lang og uten belte i hoftene - er det nettopp derfor jeg liker den så godt.


Kåpe fra XX-XY her (sponset) // Kjole fra Fila som også er på salg nå her (sponset) // Sko fra Nly Shoes // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Quay


Hva synes dere?♥

ANTREKK: BLACK AND GOLD

Nå skal jeg la tankene mine bare fosse ut, for jeg blir ofte så forbanna på meg selv for de tåpeligste grunnene. For eksempel fikk jeg litt "angst" i går etter å ha lagt ut en post om antrekket mitt. Jeg satt og stirret på det i 5 minutter og tenkte hele tiden "burde jeg slette det eller ikke?". Jeg får disse tankene så ofte, selvom jeg hater å innrømme det. Men det er fordi jeg føler ting ikke er bra nok. Man skulle vel tro at en person med over 100 000 følgere på sosiale medier skulle ha litt bedre selvtillit siden hun allerede poster alt ting ellers. Dessverre er det ikke sånn, hvertfall ikke for meg. Jeg vet ikke hva som får meg til å tenke slikt om meg selv noen ganger, at det ikke funker og ikke er bra nok, for det funker - det er det som er greia. Det trenger ikke å være perfekt. Denne dagen hvor disse bildene ble tatt, prøvde jeg ut så mange locations at det nesten rakk å bli mørkt ute fordi jeg ikke synes jeg ble bra på noen bilder. Jeg husker jeg følte at antrekket mitt var så kult, men følelsen jeg hadde da det gjaldt utseendet mitt den dagen var irriterende negativ. Man kan bli litt blind når man ser på bilder av seg selv, men den dagen der vet jeg seriøst ikke hva som skjedde med. For i går kveld var første gangen jeg gadd å se på bildene i det hele tatt, og de var helt greie - de funker. Det var det som var planen hele tiden, at så lenge bildene funket så var det bra nok.


Jeg var blind da, men ikke blind i dag. Så nå skal dere endelig få se noen antrekksbildene. Det er en liten stund siden nå, og det er fordi jeg prøver å gjøre meg klar til kulden og de mørke tidene. For jeg må rekke å ta bilder før 1600, og da er jeg avhengig av andre i tillegg #blogglife.Bomber fra Criminal Damage // Topp fra GinaTricot // Bukse fra TopShop // Sko fra Puma // Veske fra River Island


Hva synes dere?♥

ANTREKK: OVERSIZED BOMBER & CALVIN KLEIN

Det føles så bra å kunne si at jeg har fått tak i billetter til Drake konserten som skal være den 5.mars i Norge. Altså dette er enda mer jeg kan krysse av på ting jeg vil oppleve, endelig se Drake live. Jeg er ikke sånn superfan at jeg stalker han liksom, men musikken han lager er noe jeg digger. Det skal bli helt vilt, og det gleder jeg meg til. Så fort jeg fikk kjøpt billetter, var det på tide å sette seg inn i bilen for å rekke flyet som gikk til Bergen. Ida og jeg er her for å besøke venninnen vår Malene som jobber i sjøforsvaret. Så vi bestilte like greit et hotellrom for å få det ekstra kos denne helgen! Å være tilbake i Bergen er så koselig, siden det alltid har vært en by jeg liker helt siden første gang jeg besøkte den for flere år siden. Til nå har vi utforsket sentrum området, men ikke så mye rundt enda. Så i morgen derimot har vi et trang tidsskjema vi skal følge for å rekke alt før vi drar på søndag.


Rett etter vi hadde sjekket inn på Thon Hotel, gikk vi nedover til sentrum og stoppet et sted for å knipse litt bilder. Både jakken og hettegenseren jeg har på meg kjøpte jeg her om dagen, og jeg er så fornøyd. Begge plaggene er ganske oversized og er noe jeg kommer til å bruke mye i vinter, det var nesten for varmt å bruke i dag. Til dette var jeg litt crazy og kjørte på med høye boots som er over 1 år gamle og kun brukt èn gang, frem til nå. De er egentlig sinnsykt kule, men litt vanskelig å style opp synes jeg.


Jeg klarer dessverre ikke å leve i annet enn hoodie om dagen. Men over til noe annet; Ser dere at jeg har klipt meg?♥

Jakke & genser fra BikBok // Bukse fra TopShop // Sko fra Nelly // Veske fra Calvin Klein (sponset) // Solbriller fra Quay


Hva synes dere?♥

ANTREKK: FLAT TOP COAT

Det er vanskelig for meg å tro at klokken ikke er mer.... Jeg har vært våken siden 09:00 i dag og jeg har fått gjort så mye! Det føles så sinnsykt deilig når man får gjort mye man har utsatt, og nå er absolutt alt i boks. Jeg startet dagen med en harrytur til Sverige med venninnen min Martina. Det morsomste er de gangene man drar dit uten å ha en liste over hva man skal kjøpe. Alltid gøy å se hva man ender opp med, og i dag endte jeg opp med overraskende mye (og unødvendig) alkohol, men det er kjekt å ha tenker jeg! Er jo så mye som skjer resten av måneden, så da er jeg klar i hvert fall. Vi dro også en liten tur til Strømstad sentrum for å knipse litt bilder, før vi kom oss videre. Jeg skal kanskje være glad for at klokken ikke er mer, for i morgen reiser jeg til Bergen og det gleder jeg meg utrolig mye til. Det er så lenge siden jeg har vært der, og det skal bli godt å komme tilbake for å skape nye minner.


Jeg har gledet meg så mye til å vise dere min nye høstjakke, for den er alt jeg har ønsket meg! Vi fikk den inn for en liten stund siden på Urban, og helt siden den gang har jeg siklet etter å kjøpe den. Nå som det også er veldig kaldt ute, var det på tide å vise den frem på bloggen. Jeg kan umulig være den eneste som synes fargen på kåpen er helt nydelig?
Kåpe fra Urban (sponset) // Hettegenser fra Adidas // Bukse fra TopShop // Sko fra Reebok // Skulderveske fra River Island // Solbriller fra Ray-Ban


Hva synes dere?♥

ANTREKK: HEELS AND HOODIE

Kvelden i går var en veldig trist en, jeg kan ikke huske sist jeg var så lei meg. Jeg hadde faktisk glemt hvordan det var å ha så mange følelser som bestod av frustrasjon, sinne og skuffelse. Jeg kjøpte derfor mye godteri og gratinerte poteter for å få humøret opp - typisk trøstespising. Men etter mange tårer, sover man alltid godt - og den søvnen var så god. Jeg kommer til å fortelle hva det er når tiden er inne, mens nå skal jeg bare gi bånn gass fremover. Nothing can stop me i'm all the way up.


Jeg dør av hva jeg skal fortelle dere nå, men siden jeg er litt sur følte jeg for å være litt dark i dag med sminken (haha lol). Derfor kjørte jeg på med mørke lepper og mørk øyenskygge som jeg aldri har brukt sammen før. Jeg bare følte antrekket kledde denne sminken. Antrekket er egentlig enkelt, men på grunn av små detaljer gjorde det antrekket mer spesielt, hvert fall hva jeg synes. Denne genseren har vi nettopp fått inn i Urban, og den minner meg litt om Yeezy kolleksjonen på grunn av fargen og passformen. Den har splitter på siden av bena, som jeg bare digger! Det begynner å bli kaldt ute, så da passet det ganske bra med å bruke den ene bomberen som har blitt en favoritt hos meg. Overraskende nok ville jeg bruke heels i dag, noe jeg aldri gjør ellers. Og jeg skjønner nå hvorfor jeg ikke gjør det, på grunn av de fantastiske vannblemmene man får. Gotta love it! Men jeg følte virkelig for heels, og da ble det sånn haha.


Håper dere får en kjempebra helg!♥

Bomber fra Urban her (sponset)  // Hettegenser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nelly


Hva synes dere?♥

MY LATEST OUTFITS PART 4

Dette innlegget har vært savnet fra bloggen har jeg forstått. Derfor setter jeg stor pris på når dere sier ifra om innlegg dere savner på bloggen, for da får jeg ordnet opp i det! Det som stod for tur denne gangen er et innlegg om alle mine siste antrekk og selv jeg synes det er litt gøy å se på alle antrekkene. Gir meg litt ekstra inspirasjon til hva jeg kan bruke neste gang og ikke minst å prøve å få til litt mer variasjon i både bilder og antrekkene jeg har på meg. Jeg har muligens fri fra jobben i morgen, så da skal jeg sette av litt tid til å sette sammen kule antrekk osv fremover. Å kanskje legge bort noen plagg jeg har brukt litt for ofte, slik at jeg kan vise dere hva annet fint jeg har! I tillegg til det må jeg bli kvitt litt klær, for jeg legger merke til at det er mye som ikke blir brukt så da er det kanskje på tide å gi dem til en ny eier.


Dette innlegget var som sagt veldig ønsket på bloggen, men hvis det er noe annet dere skulle ønske å se - rop ut!Hvilke antrekk like dere best?♥

ANTREKK: BONITA BOMBER

Jeg kan aldri på forhånd vite hvilke dager jeg blogger og hvilke dager jeg tar meg fri, før det bare skjer. Dere vet at de dagene jeg blogger minst på er i helgene siden det er da jeg har mest å gjøre, blant annet å tilbringe tid med venner. Ukedagene er da jeg blogger best, siden jeg har best tid til å prioritere og planlegge innlegg til bloggen bedre. Jeg så for meg at jeg muligens rakk å blogge tidligere i dag, men siden jeg hadde venninner over på frokost og planer i byen før jeg skulle på jobb ble det for liten tid. Noen ganger ønsker jeg at et døgn varte i 48 timer mens andre ganger kunne dagene like gjerne bare vart i 12 timer. Jeg bøyer meg virkelig i støvet til de bloggerne som klarer å gjøre så sinnsykt mye på bare èn dag, bare leit jeg ikke er hun. Men til tross for liten tid i dag, fikk jeg knipset noen bilder av antrekket mitt før jeg måtte komme meg på jobb. Det eneste jeg ikke ble fornøyd med på bildene var lyset, de periodene kommer ganske sjeldent men når lyset er så dårlig blir det automatisk mange tanker om at jeg burde slette alt. Alt kan ikke alltids være på topp, så jeg får trøste meg med det haha.


Jakken jeg har på meg er en tynn bomber som jeg har beundret veldig lenge i butikken jeg jobber i, og jeg ble derfor så glad da jeg fikk denne sponset forrige uke. Den kommer i 3 forskjellige farger, og jeg lover dere at jeg skal vise dem alle. Jeg skal bare ta ganske nøye research rundt i byen og finne områder med pent lys før jeg knipser mer.Bomber fra Urban her // T-skjorte fra Sixth June // Bukse fra TopShop // Sko fra Junkyard her (Sponset) // Veske fra River Island // Solbriller fra Junkyard


Hva synes dere?♥

ANTREKK: CHILL BUT READY TO PARTY

Lørdagen ble mye bedre enn jeg kunne forventet på innflyttningsfesten til Martina. Det var mange nye ansiktet å se, men også veldig mange gamle - som det var veldig hyggelig å se igjen. Hun hadde stått skikkelig på for å gjøre denne kvelden gull, hun lagde sangria til gjestene og selvfølgelig jellyshots som er the bomb. Litt tidligere på dagen mens vi jentene fikset oss ferdige til gjestene kom, rakk jeg å knipse noen bilder av antrekket mitt for kvelden selv om det ikke var noe spesielt ved det. Men dette antrekket er så typisk meg! Jeg kjørte på med favoritt kjolen fra Nelly og en skjorte rundt livet som alltid. Men nå som jeg blar igjennom disse bildene, vil jeg nesten felle en tåre. I går kveld skjedde det et lite uhell i vaskemaskinen når søsteren min skulle henge opp klærne. Alt som hadde vært hvitt, beige og grått hadde nå blitt blått på grunn av en knall blå shorts som hadde skjult seg mellom alle klærne. Dette inkludert den fine kjolen jeg har på meg på bildene under. Gjort er gjort, og man får ikke fikset noe på det så da kan jeg kanskje med god samvittighet bestille denne kjolen på nytt og i samme slengen ta med den i en annen farge bare for å gjøre meg selv litt ekstra glad.


Fra og med i går etter jeg gikk fra jobben har jeg fri frem til jeg skal åpne nå til lørdagen, og tror dere det nytes eller? Denne dagen har vært så avslappet at jeg faktisk sovnet på sengen i stad mens jeg så på en film. Så nå skal jeg straks sette på en ny film og kose meg med lasagnen som straks er ferdig!Kjole fra Nelly // Skjorte fra Urban // Sko fra Noodles // Veske fra River Island // Klokke fra Larsson & Jennings


Hva synes dere & kunne du gått slik på en fest?♥

TWO DIFFERENT BOOTS & TWO DIFFERENT OUTFITS

// I samarbeid med Skoringen.


Uken som har gått har vært både opp og ned. Jeg har prøvd så hardt for å bli frisk, og jeg kan endelig så jeg føler meg bedre!! Det var derfor perfekt å kunne komme meg ut, knipse noen bilder i de noe bootsa jeg har fått nylig. Som dere sikkert husker fra i fjor, bruker jeg sneakers som vintersko - og det er fordi jeg ikke har noen andre sko jeg kan bruke mot de kaldere tidene. Forrige uke mottok jeg 2 par i en semsket look som jeg skulle lage ett litt annerledes innlegg med, og for meg selv var dette faktisk en liten utfordring, men en utfordring jeg bare måtte takke ja til. Skoene jeg mottok er noe av det samme, men også så forskjellige i hver sin stil. Et sort par som alle jenter burde ha i hjemmet sitt og et blått par som er litt mer vågale på grunn av fargen. Jeg synes personlig at begge er stilrene og passer til hver anledning. Derfor bestemte jeg meg for å style opp disse skoene til hvert sitt antrekk, et hverdagsantrekk & et festantrekk for å vise dere hvordan jeg bytter ut mine sneakers med stilfulle boots.


Til hverdags liker jeg ikke å være for pyntet, så jeg synes det aldri slår feil med hullete jeans og en god hettegenser. Det kan ofte bli kjedelig, men da kan man gjøre det mer stilig med en lang kåpe og noen sunnies. Når det gjelder festantrekk føler jeg noen ganger for å dra den helt ut men også noen ganger å være litt dempet. Det beste jeg vet om er en baggy kjole og en kul bomber til - det er så enkelt men slår aldri feil!


De har nylig kommet med høst & vinter kolleksjonen så trykk gjerne HER for å ta en titt♥


Antrekk nr 1:Kåpe fra Vila // Hettegenser & bukse fra TopShop // Solbriller fra Junkyard // Sko fra Skoringen


Antrekk nr 2:Bomber fra BikBok // Kjole fra Nelly // Klokke fra Triwa // Solbriller fra Quay // Sko fra Skoringen


Hvilket antrekk likte dere best & hvorfor?♥

ANTREKK: BASIC AT WORK

Jeg måtte ta meg en forfriskende dusj for å føle meg fresh på jobben i dag, deretter lage favoritt frokosten min som er pasta med fløte og kikkoman. Det slår aldri feil, uansett hvilket måltid det er. Siden jeg både svetter og fryser tok jeg en beslutning om å bruke skjørt og t-skjorte på jobben. Det er alltid mye å gjøre på lørdager, og ender alltid opp med at jeg står under viften så det ble det perfekte antrekket i dag. Det var faktisk fullt kjør helt siden jeg om til jobb og til jeg dro fa jobben i dag. Selv om vi stengte 18:00 i dag, var det fremdeles kunder i butikken og jeg klarte ikke å kaste dem ut. Så det ble litt shopping på overtid for dem, og det gjorde meg ingenting siden det hadde vært en så bra dag på jobben. Uken som har gått på Urban avsluttet virkelig med et stort smell i dag. Jeg håper ikke dere har så mye imot at jeg skriver litt om jobben min iblant - litt vanskelig å unngå når jeg jobber litt mye om dagen.


Rett etter jobb så hadde jeg og Ida litt tid til overs, derfor ble det knipset litt antrekksbilder selv om jeg ikke hadde noen planer om det. Følte det ikke var noe spesielt ved antrekket mitt i dag, men alt trenger jo ikke å ha den absolutte wow-faktoren for å kunne egne seg på bloggen? Utenom det, så elsker jeg disse plaggene som sitter så behagelig på kroppen. Skjørtet er favoritten her, det er semsket skinn og er så deilig å ha på. Dette måtte jeg selvfølgelig ha i sort òg!
T-skjorte & skjørt fra Urban // Veske fra Versace // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson & Jennings // Solbriller fra Asos


Hva synes dere?♥

ANTREKK: DENIM SHORTS

Jeg tror jeg aldri har hatt det så gøy på vors og fest før som det jeg hadde i går. Det er alt for mye som skjedde til at jeg kan skrive ned alt her i innlegget. Men for å prøve å holde det kort, kan jeg gi det et forsøk; Vi vorset i leiligheten og jeg fikk lyst til å leke noe annet enn "jeg har aldri". Så jeg fant ut at jeg like gjerne kunne lage en drikkelek ut av Uno kortene. Den slo ganske bra an med tanke på at alle forlot leiligheten i godt humør! Gjett om jeg skal kjøpe meg Unokort når jeg kommer hjem a! Vi fortsatte litt av vorset på et utested som heter Ultra, før vi bestemte oss for å dra bort på Velice som er 5 minutter unna. Der er det alltid stappfullt uansett hvilken dag det er, og denne kvelden hadde alle det sinnsykt gøy. Hvis denne kvelden hadde blitt filmet, så tror jeg folk hadde hatt latterkrampe i god tid fremover etter å ha sett alt som skjedde, men for at dere ikke skal gå glipp av alt; Kan dere sjekke ut Snapchaten min Alohaamad for å se litt av gårsdagens/ nattens festligheter.


Jeg bestemte meg for å kjøre på med et enkelt antrekk siden det er så varmt, så da tok jeg frem den gamle Levis shortsen min. Den har jeg ikke brukt på lenge siden den har vært for stor, frem til nå som jeg har lagt på meg. Til shortsen tok jeg den nyeste toppen min og noen behagelige sneakers jeg kunne bruke på byen. Jeg fikk anledningen til å prøve ut den ene leppestiften min fra MAC i fargen Stone, og jeg vet ikke helt hva jeg synes om en så mørk farge på leppene, kanskje et hat/ elsk forhold til den for øyeblikket.Topp fra Urban // Shorts fra Levis // Sko fra Noodles // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

ANTREKK: BEACH INSPIRED OUTFIT

Det er sprøtt at vi har vært her 1 uke allerede, og reiser hjem om bare få dager. Det har gått alt for fort, og det er sykt! Men de siste dagene nytes, og dagen i går har vært den beste hittil uten tvil. Jeg knipset litt bilder som jeg skal bruke i et mer hverdagslig innlegg, mens jeg skal vise dere antrekket mitt nå. Dette antrekket hadde jeg planlagt i hodet mitt før jeg dro til Spania, men jeg hadde ingen anelse om at denne kjole/ toppen skulle være så gjennomsiktig og kort bak (!!!). Thank God for at jeg pakket med meg en kort olashorts som jeg måtte ha på meg under denne overdelen. Hvis ikke hadde jeg blitt lei meg over at antrekket jeg så for meg aldri ble knipset under ferien. Men det var en ting jeg fikk lyst til å gjøre med antrekket og det var å få det mer strand-inspirert. Derfor kom jeg på at jeg hadde en strandhatt som jeg ikke hadde brukt enda, samt at jeg ville style dem opp med favoritt solbrillene mine. Jeg elsker fargen på glassene og de gjør så mye i helheten på dem - ønsker meg dem i en annen farge også faktisk, men det kan vente.


Jeg tenkte meg ikke om da jeg sa jeg ville ta antrekksbildene nede ved stranden, for der er det stappfullt av mennesker. Vi prøvde flere steder, men det var umulig å ikke få med mennesker på bildene. Derfor endte jeg opp med å bokstaveligtalt shoote bildene nede på stranden. Men der ble det både nippler og rumper med på bildene, så av alle antrekksbildene som ble knipset var det disse som kom best ut av all nudenessen.

Overdel fra Nelly // Sko & veske fra River Island // Hatt fra H&M // Solbriller fra Ray-Ban


Hva synes dere?♥

ANTREKK: ADIDAS AND BRAIDS

Kort fortalt bestemte Ida, Nadine og jeg meg for å lage taco i leiligheten - har man alt man trenger tilgjengelig, hvorfor ikke bare lage god mat der? Faktisk sykt hvor mye penger vi har spart på å ikke spise ute hele tiden, alt fra lunsj til middag. Det har vi bare tatt i leiligheten. Ferie på budsjett, men for moroskyld egentlig! Etter vi hadde spist taco begynte vi å gjøre oss klare til å gå ned til byen for å sjekke ut markedet som er der. Der fant jeg favorittgodteriet mitt i en godtebod. Da jeg var liten og reiste til Spania med familien, var det dette godteriet jeg alltid ville ha. Så da minnene kom tilbake, måtte jeg bare kjøpe det selv om det ikke er noe spesielt ved det. Smaker fremdeles akkurat det samme som det gjorde da, og det var godt for både munnen og magen. Siden vi skulle opp tidlig i dag for å rekke stranden, begynte vi å gå litt hjemover, men da stoppet vi opp ved en iskremcafè vi måtte teste ut. Jeg følte meg som en liten drittunge igjen i den cafèn og det var så fantastisk.


Jeg tok på meg noe av det mest behagelige jeg har med på denne turen, som er Adidas kjolen min. Den er så comfy og ikke minst kjempekul synes jeg. Jeg orket ikke å gjøre så mye med antrekket, men noen ganger stemmer det at less is more. Da Ida flettet håret mitt (som hun har mast om så lenge) løftet det antrekket. Jeg har nesten glemt at hårfrisyrer kan være med på å forme et antrekk. Så kanskje vi ser mer av hårstylisten Ida på bloggen fremover!Kjole fra Adidas (sponset av Junkyard) // Sko fra Noodles // Solbriller fra Asos


Hva synes dere om antrekket og håret?♥

ANTREKK: PARTY OUTFIT

Gårsdagen hadde vi noen koselige planer senere på kvelden etter litt taning i solen. Vi jentene har allerede fått litt brunfarge her nede, og det er så gøy. For første gang bruker jeg høyere faktor enn det jeg har gjort før, da har jeg alltid bare startet på noe lavt. Men jeg har blitt litt mer obs på huden min nå så her i leiligheten har vi alle faktorer på plass. Mens vi er her i Spania fikk vi med oss at noen andre jenter fra Moss også var i området, så det vi gjorde var å invitere dem over på vors her i gårkveld og så dra ut på byen. Er det noe jeg ikke visste her, så er det at klubbene er åpne til nesten 08:00 på morgenen, så vi dro ut da klokken var rundt 02:00 og hadde det ganske koselig så lenge det varte! Vi var litt slitne og trøtte, så vi festet ikke til morgenen haha.


Jeg pakket med meg noen festantrekk, siden jeg visste det kom til å bli en tur ut på byen en av dagene. Så da fikk jeg endelig anledningen til å bruke den gule toppen min, som jeg nylig kjøpte i svart siden jeg elsker den. Jeg elsker formen på toppen, hvor pen og enkel den er på - så dere skjønner kanskje hvorfor jeg kjøpte den i svart òg. Jeg har svært få girly topper i klesskapet mitt, så denne i knallgul gjorde susen.


Det er mange av dere som spurte meg på SnapChat i går om hvilken leppestift jeg hadde på meg. På bildene har jeg på meg Lip Tint Matte fra Inglot i fargenummer 16. Denne sitter på hele kvelden uten at du må ta på mer, gotta love it! Det er så deilig å slippe å tenke på at man må ta på seg mer på leppene. Eller så er det bare jeg som er forbanna lat.

Topp & skjørt fra Urban // Sko & veske fra River Island // Klokke fra Larsson & Jennings


Hva synes dere?♥

ANTREKK: BROWN LEATHER JACKET

I dette øyeblikk sitter jeg på et hotellrom i Karl Johan mens kusinen min står på badet og fikser seg. Vi skal nemlig på en innflyttningsfest til Ingvild her i Oslo, og da dro vi inn tidlig i dag for å få slappet av litt før vi skal drikke. Vi har shoppet litt (kan man kalle 2 leppestifter for shopping?) og har bare gått ute i det fine været. Det er virkelig den perfekte dagen til at sommerværet skulle komme tilbake. Humøret mitt blir alltid bedre med pent vær, og jeg håper for gudsskyld ikke at dette kun er meg. Fint vær resulteter til en happy Madeleine. Malin og jeg skal straks begynne å vorse litt på hotellrommet her før vi skal komme oss til Grunerløkka hvor festen skal være. Vi gleder oss så mye!


Det er ikke ofte jeg knipser antrekksbilder i Oslo, men når jeg først er her er det obligatorisk ting å gjøre for oss bloggere. Men skrekken for å gjøre det i en folkemengde er der fremdeles, så vi tok det like gjerne i gaten hotellet vårt ligger. Jeg har gledet meg kjempemye til å bruke dette antrekket helt siden jeg bestilte denne skinnjakken på nettet for litt over 1 uke siden. Bestilte med express siden jeg måtte ha den før jeg drar til syden, og jeg er SÅ fornøyd. Brunfargen på skinnjakken har en liten sjarm i seg som jeg falt for, og i tillegg ser jeg ikke denne fargen på skinnjakker ganske ofte - så det kommer vel ikke som noen sjokk at den måtte jeg bare ha. Den kostet litt under 1000-lappen og det synes jeg var en veldig grei pris med tanke på hvor fin den er.


Ha en fin torsdag, kjære lesere♥
Skinjakke fra Asos // Kjole fra TopShop // Sko fra Converse // Koffert & Veske fra River Island // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

ANTREKK: MILITARY DRESS WITH A BOHEMIAN STYLE

Om dagen er jeg overalt føles det ut som, og det er så gøy! Hvis dere følger meg på SnapChat så ser dere kanskje at jeg er litt på farten om dagen. Jeg er nødt til å nyte dette mens jeg kan og har muligheten til det. Hva jeg gjorde i går skal jeg lage et eget innlegg om i morgen eller på torsdag, mens nå skal jeg visere dere et kanskje tilfeldig antrekk jeg satt sammen, men som ble et favoritt antrekk. Jo mer jeg planlegger antrekkene mine, jo mindre liker jeg dem virker det som. Dette antrekket satte jeg sammen i en fei. Det blåste ute, men det var likevel sol og pent vær. Så mitt spørsmål var om jeg kom til å fryse litt på grunn av vinden. Jeg vurderte sneakers, men jeg bestemte jeg fort for å velge sandalene jeg elsker og kjøre på med mer detaljer enn bare en enkel kjole til. Det er den perfekte kimonoen etter min mening, og den har jeg brukt litt too much i det siste! Men til dette antrekket gjorde den susen synes jeg, og siden det blåste litt passet det ganske bra.


Jeg tro til Son med Victoria i dag, hvor vi bare koste oss i finværet siden begge hadde fri fra jobben. Jeg knipset noen bilder som jeg tenkte å vise dere en av de neste dagene! Victoria bestemte seg for å ta antrekksbildene av meg der det er mest trafikk, og gjett om vi brukte lang tid. Men en ting er sikkert, menneskene i Son er sååå hyggelige at vi fikk sjokk noen ganger - og det er nesten trist.


Kimono fra BikBok // Kjole fra Nelly // Sko & veske fra River Island // Klokke fra Larsson & Jennings


Hva synes dere?♥

ANTREKK: COZY IN THE SUNSET

De 2 siste dagene har jeg vært evig takknemlig for at jeg har hatt fri. Det har vært så fantastisk vær ute, så jeg lå på verandaen i flere timer i går og solte meg - noe huden min faktisk trengte. Men siden jeg brukte for lav faktor på hele kroppen inkludert ansiktet mitt endte jeg opp solbrent som bare søren. Det kokte i ansiktet mitt hele kvelden, og det passet egentlig veldig dårlig da vi var på Losen i Larkollen og hygget oss med mange. Jeg våknet hos Victoria med Ida, og ble kjørt hjem tidligere på dagen for å få mye ut av dagen. Det var litt overskyet i starten, men solen kom frem etterhvert og da la jeg meg ut på verandaen igjen med familien min og fikk litt ekstra farge. Denne gangen brukte jeg en av de høyeste faktorene vi hadde hjemme for å ikke bli dobbelt så ille i dag, det hjalp heldigvis og jeg håper på at rødheten har roet seg ned til i morgen. Da er det nemlig på tide med bursdagsfeiring!!


Den jenta jeg er utenom bloggen er hun som ALLTID har på seg denne kose-shortsen så fort jeg er innendørs. Det er verdens beste shorts som jeg har hatt i 3 år. Den brukes ca hver dag egentlig, og jeg blir knust da den må vaskes fordi jeg elsker den. Jeg nektet å gå ut av shortsen i dag, og tenkte heller at jeg kunne shortsen til et kult antrekk. Jeg kan ikke si jeg gjorde så mye, annet enn å slenge på mer koseklær som passet til å ha på seg utendørs. Så en ekstra topping av det hele; Min kule caps fra The Hundreds.


Genser fra BikBok // Shorts fra Urban // Sko fra Nike // Caps fra The Hundreds (Sponset) // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

ANTREKK: BLACK TURTLENECK

Jeg har noen spesielle tendenser til å velge alt for varme antrekk de dagene jeg er på jobb, og det skjedde i går - igjen. Denne gangen var det helt ekstremt dårlig! Da jeg stod opp 07:25 var det overskyet og kjølig ute, jeg så ikke annet enn gråe skyer på himmelen og tenkte "endelig får jeg brukt det antrekket jeg har fantasert om". Jeg starter dagen med støvsuging av butikken, og brått begynner sola å skinne inn der jeg jobber. Jeg går frem og tilbake under airconditionet som vi har i butikken for å kjøle meg ned, for jeg gikk med all black errythang som bestod at svart bukse, svarte sko og svart turtleneck genser på jobb. Bra jobba det? Jeg overlevde jobben i klamhet og mye svette over leppa, og gledet meg til å gå ut i frisk luft fordi det ENDELIG hadde blitt litt overskyet. Tror jeg aldri har jublet over det før, men i går bar det priceless. Det eneste jeg kunne bedt om var litt vind og skyer på himmelen, og det fikk jeg.


Antrekket mitt passet været utover dagen og da skulle jeg jaggu meg knipse noen antrekksbilder i byen mens jeg rakk det. Det var egentlig perfect timing siden rett etter jeg hadde tatt bildene begynte det å regne litt smått noe jeg egentlig sa meg fornøyd med. Dere har garantert lagt merke til at disse skoene blir brukt ofte, men de er verdens beste for mine føtter - har så mye kjærlighet for de skoene. De gjorde resten av antrekket som jeg stylet opp med en oversized turtleneck genser som har et åpent snitt på begge sider av hoftene og mine favoritt jeans! For å piffe opp antrekket synes jeg Versace vesken gjorde sitt siden det har et Medusa design med svart og gult i seg.


Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra Versace // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

ANTREKK: ALL BLACK PARTY LOOK

Vinneren av Junkyard konkurransen ble Barbro! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart.


Før jeg sier noe som helst annet; WOW! Jeg vet ikke hva jeg skal si til mitt forrige innlegg, dere har gjort meg helt målløs. Jeg føler ikke at en takk er nok for å beskrive hvor takknemlig jeg er for tilbakemeldingene. Kommentarene deres ga meg nesten en ekstra push for å fortsette det jeg driver med, og det setter jeg så stor pris på. Jeg lover å svare på alle kommentarene straks, for dette er noe av det fineste jeg har opplevd på bloggen før. Tusen hjertelig takk til hver og en av dere♥


I helgen hadde noen av oss jentene bestemt oss for å teste ut et utested i Fredrikstad som jeg aldri hadde vært på før. Det er flere år siden vi jentene har vært ute på byen der, så det var på tide å komme seg dit! Men før vi gjorde noe som helst mer, var det på tide å samle girsla for å fikse oss sammen som vi alltid gjør. Vi sminket oss, vorset litt og koste oss så mye. Jeg og Anne-Berit ble litt tidligere ferdig med å fikse oss enn de andre, så vi stakk ut i gaten for å knipse litt festantrekk bilder. For det kan jeg ikke huske sist jeg delte med dere. Jeg hadde på meg et skjørt som egentlig har blitt for lite for meg, jeg sliter med å få det over lårene mine uten av det lager lyder i sømmene dessverre haha. Overdelen sjokkerte meg og kanskje de andre - for jeg går aldri med topper som kan vise litt utrigning. Men det passet så bra til skjørtet, for det ble gjort om til en nesten kjole. Vi dro ut på Nini Beach som gikk over forventningene etter hva jeg hadde hørt tidligere, og vi hadde det så gøy.Uten å ha planlagt det, er faktisk hele antrekket mitt fra Urban.


Hva synes dere?♥

ANTREKK: DRESSED UP IN PINK

Det er èn kjole jeg har ventet så lenge med å bruke siden jeg alltid så for meg hvordan det ville bli å bruke den i utlandet. Så den kjolen var det første plagget jeg pakket ned i kofferten. Jeg elsker absolutt alt ved kjolen, selv rosafargen. Jeg vet ikke hva det er, men forholdet mitt til rosa har aldri vært bra og hvorfor vet jeg ikke... Det forandret seg veldig raskt da jeg så kjolen på Nelly for mange måneder siden. Kjolen er så luftig, behagelig og spesiell slik at fargen bare løfter den mer opp til å bli en unik kjole. Den har små detaljer i seg som for eksempel alle duskene man knyter på de forskjellige stedene til mønstrene som er på kjolen. Jeg vil uten tvil kalle denne kjolen for den perfekte sommerkjolen. Den er veldig pyntet, så man kan enten velge å tappe litt ned med noen enkle sneakers, velge en mellomting som for eksempel sandaler eller gå all inn med hlye pumps til. Jeg valgte mellomtingen som er sandaler med litt høyde i seg og med gulldetaljer. Jeg har aldri fått brukt disse skoene ordentlig godt før, men det fikk jeg gjort begge dagene nede i Portugal og jeg tror dette er mine favoritter denne sommeren. Jeg elsker at jeg føler meg litt høyere i skoene, samtidig som at jeg elsker fargen på skoene.


Antrekket skiller seg litt ut fra det vanlige, og derfor bestemte jeg meg for å style den opp med litt klassisk tilbehør som en klokke fra Daniel Wellington. Klokken er mye mindre enn de vanlige klokke derfra, og jeg synes det er sjarmen med denne klokken. Så søt og liten med nydelige diamanter på uret at man bare må ha den. Dette er en av favoritt klokkene mine, og dere kan kanskje forstå hvorfor!
Kjole fra Nelly // Sko & veske fra River Island // Klokke fra Daniel Wellington


Hva synes dere?♥

ANTREKK: MY TWO FAVORITES

Nå har jeg hele TO favoritter å vise dere, og det jeg elsker mest av alt er at disse går så bra til hverandre. Mens jeg var i London kjøpte jeg som sagt verdens feteste skinnjakke i grønn. Helt utrolig hvordan jeg bare ble styrt mot den da jeg var i butikken, jeg visste at om jeg ikke kjøpte den ville jeg angre for resten av livet mitt - så det kunne jeg ikke la skje. Grønnfargen skiller seg ut fra alle andre type skinnjakker jeg har sett på tidligere. Jeg elsker jo alltid det som er litt sjeldent og som skiller seg ut, så ingen sjokk over at dette ble mitt favoritt innkjøp fra London. Den kostet litt over 1000 kroner, men siden jeg kun har en annen skinnjakke så kjøpte jeg denne med god samvittighet.


Så er det tilbake til min gamle favoritt! Min kjære flotte jumpsuit som er designet av meg i samarbeid med Junkuard XX-XY. Denne har vært utsolgt i flere måneder nå, og det er så gøy å se at veldig mange likte den kjempegodt! Derfor har det blitt påfyll av den i nettbutikken nå, og da anbefaler jeg dere om å kjøpe den mens den er på lager - for den ble fort utsolgt forrige gang. Fortere enn jeg forventet. Jeg har den i størrelse XS, og som dere ser sitter den veldig pent på. Den har strikk i midjen som gjør at den sitter som du ønsker, etter hvordan du strammer den i tillegg til at den har en åpen rygg som gjør den litt mer feminin. Et smart trekk her er den tynne strikken som går over ryggen, den gjør at overdelen ikke faller ned men holder seg på plass der den skal. Denne kan man bruke til hverdags, og i tillegg style den opp til en festantrekk. Hvis noen av dere kjøper denne og legger ut et bilde med den på Instagram - tagg gjerne @madeleinepedersenn i bildene slik at jeg kan se hvordan dere styler den opp.


For å ta en nærmere titt på den trykk gjerne HER.
Skinnjakke fra Stradivarius // Jumpsuit fra XX-XY by Madeleine Pedersen // Sko fra Noodles // Veske fra Versace // Solbriller fra Triwa


Hva synes dere?♥

ANTREKK: WHITE WITH A TASTE OF RED

Til tross for at vi tok maaange koselige bilder sammen, jeg og jentene på mandagen - sørget vi for at jeg kunne ha noe å blogge om i dag. Jeg har nemlig jobbet i dag, siden det er Mossedager her jeg kommer fra. Så jeg har stått ute i gågaten i flere timer for å selge klær på tilbud fra Urban. Det begynte dessverre å regne etterhvert, og siden jeg ikke stod under tak ble alt bært inn og jeg kunne slutte tidligere. Ida jobbet også i dag, så vi møttes for å ta en koselig matbit sammen før vi dro hjemover. Hele helgen min består av jobb, men selvfølgelig mye kos! Jeg skal vurdere om jeg tør å ta med kameraet mitt på en bursdagsfest jeg skal på i morgen i Oslo, men vi får se haha.


Dette antrekket hadde jeg ingen planer om å ta bilder av, fordi jeg ikke følte det var så fint/ kult. Men etter meninger fra jentene, så var det ingen tvil om at jeg burde ta bilder, så derfor ble det bilder! Ganske greit å ha venner rundt meg som kan hjelpe meg med å si om antrekkene mine er fine nok til bloggen eller ikke. For dette var en sykt hverdagslig antrekk fra min side, men som de andre likte godt. Så det er rart hvordan man noen gang kan bli blind, og ikke helt selv se hva som er fint nok. T-skjorten og buksen jeg har på, er et av innkjøpene mine fra London. Basic t-skjorte, men i verdens deiligste stoff!! Kjøpte den i den største størrelsen for å kunne kose meg i den og har allerede brukt den som sove -tskjorte. Jeg følte jeg måtte kjøre på med litt kontraster i antrekket for å få litt liv i det. Den hvite bomberen synes jeg ble perfekt til den matte og røde vesken jeg har hatt en god stund.
Bomberjakke & veske fra BikBok // T-skjorte & bukse fra TopShop // Sko fra Noodles // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa


Hva synes dere om antrekket?♥

ANTREKK: THE MOST PERFECT HOODIE I'VE EVER SEEN

Sjokkerende nok, den siste dagen i London da vi hadde veldig dårlig tid - var også da alle ble interesserte i å ta antrekksbilder. Derfor tok vi det i en typisk bakgate i England, rett ved cafeèn vi spiste frokosten på. Jeg skulle ønske det var slike vakre bygninger som det her hjemme også, man blir så fasinert og får lyst til å ta bilder av alle bygningene du går forbi. Det hadde nesten vært en god grunn til å flytte til England, på grunn av bygningene - er det ikke? Haha, ikke langt ifra i hvert fall. Første dagen shoppet meg mest på Topshop. Der fant jeg 3 nye bukser, i samme modellen som de jeg har her hjemme som flere av dere har spurt om. Mens jeg bærte på alle disse buksene, var det helt tilfeldig at jeg kom over et stativ med verdens fineste hettegenser på. Den er helt enkel, men fargen på hettegenseren gjorde at jeg ikke kunne gå forbi den. I tillegg måtte jeg handle nytt antrekk jeg kunne ha mens jeg var her i London, siden jeg hadde pakket med meg nada. Jeg hadde faktisk sett for meg at jeg skulle shoppe som en gal, men for første gang fant jeg ikke så mye som jeg håpet på. Kjedelig for meg, men sinnsykt deilig for lommeboken. 


Selv om det ikke ble mange plagg som ble kjøpt, er jeg sinnsykt fornøyd med de produktene jeg kjøpte. Jeg kunne faktisk ikke vendt ryggen til noen av plaggene, for jeg vet jeg ville angret. Det ene plagget jeg ville angret mest på hvis jeg ikke kjøpte det, må være denne hettegenseren. Et av de beste kjøpene mine fra London. Jeg kan sikkert telle på fingrene på hvor mye jeg kjøpte, men kunne det vært gøy med en kort innkjøpsvideo i stedenfor ingen?

Bomberjakke fra BikBok // Hettegenser & bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra River Island


Hva synes dere?♥

ANTREKK: CRAZY BOMBER

Jeg har blogget i nærmere 6 år, og tanken på hvor jeg begynte og hvor jeg er nå - det er sprøtt å tenke over. Etter 6 år mer blogging, og jeg er fremdeles ikke lei. Jeg kommer nok aldri til å ta denne bloggen forgjeves, og hva jeg får på grunn av den. Jeg må også gi meg selv en klapp på skulderen, for man må jobbe for det og det mener jeg at jeg har gjort. Jeg har hatt mye flaks, men det har kommet fra at jeg har prøvd. Derfor er jeg så heldig som har noen av mine flotteste samarbeidspartnere som har vist seg å være interesserte i et langt samarbeid fremover. Jeg startet med mange sponsorer, men bestemte meg til slutt å ta dette mer seriøst og tok derfor bare på de få jeg likte best og som jeg kunne stole på å ha en ordentlig avtale med.


Antrekket jeg skal vise dere i dag, har jeg mikset opp med produkter jeg har fått sponset fra noen av de jeg digger mest. Junkyard og Urban. Dere vet at jeg har samarbeidet med Junkyard en veldig god stund, men har dere visst at jeg også samarbeider med Urban, selv som en ansatt av denne butikken? Det er noe jeg virkelig er glad for, og setter veldig stor pris på. Bomberjakken er noe for seg selv, og noe jeg ikke har sett før. Nettopp derfor jeg falt pladask for den da vi fikk den i butikken. Den går bra til jeans, skjørt, kjole og you name it! Selv om den var ganske fargerik, ville jeg av egen vilje ta på meg en rosa tettsittende t-skjorte, for å blande den girly looken med streetstyle looken. På føttene har jeg kun gått i svarte og hvite sko den siste tiden, og det var derfor på tide med en ny farge denne gangen. Disse skoene har jeg i andre farger, men jeg har aldri gått med noen så behagelige sko og vil derfor passe på at jeg flere par av dem mens de er tilgjengelige.

Bomberjakke fra Urban (sponset) // T-skjorte fre GinaTricot // Bukse fra TopShop // Sko fra Junkyard (sponset) // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

ANTREKK: THE PERFECT COMBINATION

Det er 2 ting jeg er spesielt flink til for tiden, og det er å skvette av alt og å drite meg ut. Det hele startet for noen dager siden hvor jeg skulle sjekke en video på Facebook mens jeg var på Urban og spilte av musikk fra Spotify. Før jeg rekker å reagere kommer det stønnelyder i hele butikken fordi jeg er så lettlurt, og nå vet at man ikke kan stole på noen videoer lenger. Heldigvis var det ingen kunder i butikken der og da. Men så heldig var jeg ikke i dag dessverre... Ikke lenge etter at jeg hadde åpnet på Urban i dag, gikk jeg ned for å gå fort på do, og da jeg var tilbake var det fullt kjør i butikken. Det kom plutselig en kunde innom som skulle ha seg et par sko, og mens han satt på benken og jeg stod mot han for å hjelpe han - trengte han en størrelse som var på lageret. I det jeg var på vei inn på lageret, så jeg meg selv i speilet og fikk hakeslep. Jeg hadde søren meg gått med buksesmekken oppe i 2 timer, mens jeg hadde på meg kort tettsittende topp. Verste av alt var at i buksesmekken hadde alt vrengt seg så man faktisk så inn i buksa. Jeg måtte derfor bruke noen sekunder på å ta meg sammen, og ikke bli evig flau før jeg gikk tilbake til kunden. Gjett om han la merke til at jeg hadde dratt om glidelåsen..


Jeg er helt in loooove i antrekket jeg satt sammen i dag. Perfekte kombinasjonen av mørke og nøytrale farger. Jeg klarer ikke å komme meg ut av denne kimono-boblen min for øyeblikket, jeg synes bare det er SÅ fint. Hvert fall når det finnes så mange fine og spesielle som den jeg har på meg i dag. For å lyse opp antrekket litt, tok jeg på meg hvite sneakers og orange solbriller med glass. Just the way I like it!

Jakke fra MistressRocks // Kimono & t-skjorte fra BikBok // Bukse fra TopShop // Sko fra Noodles // Hatt fra Bits&Bobs // Veske fra River Island // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Triwa


Hva synes dere om antrekket?♥

ANTREKK: PRINT MADE BY ME

Dagen i går gikk virkelig i ett kjør fra 06:45 på morgenen, da startet nemlig min dag. Jeg våknet helt av meg selv, lysvåken selvom jeg ikke skulle opp før 07:30 for å gjøre meg klar til åpningsvakten på Urban. Jeg stod derfor opp og hadde en helt amazing morgen. Satt og koste meg med frokostblanding på kjøkkenet, noe jeg aldri rekker før jobb. Samt at jeg hadde plenty av tid på badet, det var som heaven on earth. Ida hentet meg etter jobben, og vi satt på rommet mitt og fikk spontant lyst til å gjøre noe. Da kom jeg på en idè, nemlig å lære Ida å stå på longboard siden det var så fint vær ute. Tro det eller ei, men hun gikk fra å ikke klare å ha begge bena på brettet, til å sparke fra og kjøre i fart. Ble nesten litt rørt, så forhåpentligvis blir vi cruise-temaet til sommeren! Det var så godt å ha brettet på føttene igjen, lenge siden jeg har stått og det er fordi jeg ramlet drit hardt en gang i Bergen.


Denne onsdagen har jeg hatt fri fra Urban, og når det er sagt så har jeg da fått prioritert den andre jobben (bloggen) mer. Da man har så mye tid, passer det alltid bra med antrekksbilder og i dag var det storesøsteren min som tok bildene. Jeg har på meg min egne designede kimono, som jeg bare elsker. Jeg klarer ikke å beskrive med ord hvor høyt jeg elsker printet. Tenk at det bare er èn i verden som har skapt dette printet, meg og designerne i Gøteborg. En drøm som har gått i oppfyllelse, men enda er for godt til å være sant.


Siden jeg har fått så mange flotte tilbakemeldinger på kolleksjonen min, har jeg nå skaffet dere en rabattkode som gir dere 15% på ALT fra min kolleksjon HER. Rabattkoden dere må bruke er MADDEXXXY og varer til lørdag 23.april.
Bomber fra BikBok // Kimono fra XX-XY by Madeleine Pedersen // Kjole fra TopShop // Sko fra Converse // Solbriller fra Junkyard her (sponset)


Hva synes dere?♥

ANTREKK: TRYING OUT SOMETHING NEW

Denne helgen har vært ganske hektisk og jeg har ikke hatt et eneste øyeblikk hvor jeg ikke har hatt noen planer. Siden pcen har ligget hjemme, og jeg har vært på farten har det blitt en bloggfri helg. Men samtidig så har det betydd nye bilder, selvom jeg kanskje ikke akkurat blogget, så gjorde jeg jobben med å ta bilder. Det skal jeg derfor vise dere i dag og i morgen.


På fredagen bestemte Ida, Nadine og jeg meg for å ta en tur til Sverige for å handle litt. Jeg skulle ikke ha noe bortsett fra litt drikke der, men likevel er det ingenting som slår en liten roadtrip over grensa her, haha. Vi jentene dro innom Strømstad først, og så på Nordby Shoppingsenter for å titte litt og få i oss litt mat. Det utrolige ved denne turen var at vi dro fra Moss ved 16:00 tiden, og var ikke hjemme igjen før klokken var rundt 21:00. Jeg forstår virkelig ikke hvordan tiden kunne gå så fort, men det betyr bare at vi koste oss veldig - noe vi gjorde. Hvis jeg kunne valgt, så skulle jeg ønske det å kjøre rundt i en bil med god musikken på var noe jeg gjorde nesten hver eneste dag. Det er en så avslappende følelse, som jeg virkelig liker ved det. Jeg knipset så vidt noen bilder på fredagen, men på lørdag derimot ble det flere bilder! Jeg tenkte derfor å vise dere antrekket mitt for i går, og skrive litt mer om hva jeg gjorde i Oslo i morgen.


Antrekket mitt er egentlig veldig utenfor min komfortsone. Det var tettsittende, uten å ha noe som dekket til på både lår og rumpe. Men det var bare noen minutter rumpa luftet seg på Operataket for bildenes skyld, så det var vel verdt det. Viktig å teste ut noe nytt innimellom, er det ikke?

Jakke fra Urban // T-skjorte fra GinaTricot // Bukse fra TopShop // Sko fra Noodles // Veske fra River Island // Solbriller fra Quay


Hva synes dere?♥

ANTREKK: BRIGHT WITH A TASTE OF BLUE

Akkurat i dette sekundet sitter jeg på toget og er på vei til Gøteborg sammen med Ida. Jeg skal nemlig på en ny fotoshoot i samarbeid med Junkyard som jeg gleder meg veldig til. Det er litt over 2 måneder siden jeg sist var i Gøteborg, og det skal bli gøy å komme tilbake dit. Sist jeg var der, hadde jeg med min storesøster - men denne gangen har jeg med min bestevenninne. Blir gøy for meg å se hvordan hun synes dette er, siden det er første gang hun blir med meg på en sponset tur. Men hun allerede har sagt at det føles ut som om hun skal til London, selvom det bare er Gøteborg. En av grunnene til at Ida er med på denne turen er fordi jeg trenger en som kan hjelpe meg med diverse ting det neste døgnet. Alt fra å være der for meg til å hjelpe meg med å ta behind the scenes bilder. Hun er jo den som alltid tar bilder av meg, så jeg kunne vel ikke funnet en bedre person til å gjøre denne jobben!


Før vi satte oss på toget til Gøteborg, var begge ferdig tidlig med å fikse oss og pakke ned det vi trengte. Derfor dro vi ned til byen og knipset mitt reiseantrekk, derimot litt bilder sammen og bestemte oss for å dra innom den nye Deli De Luca butikken vi har fått i Moss (!!!!!). Jeg tror INGEN aner hvor høyt jeg elsker Deli, og det er derfor crazy at det har kommet til i hjembyen min. Siden vi var så i ekstase prøvde vi ut is-sorbet, pizza, kake og spiste nudler før vi måtte dra videre. Bedre start på denne dagen kunne vi ikke fått tror jeg. Vi gikk derfra mette og fornøyde, og noen smaker rikere.
Jakke & skjerf fra Urban // Genser fra BikBok // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Noodles // Caps fra Adidas // Veske fra River Island // Klokke fra Larsson & jennings


Hva synes dere?

ANTREKK: JACKET MADE BY ME, MYSELF AND I

Å ha en fridag var virkelig det jeg trengte! En dag hvor all energien som har vært til overs endelig kunne slippes løs. Hvis det er en ting jeg og Ida alltid gjør uansett hvor vi er på vei hen, så er det å ta turn up i bilen med våre favorittsanger og da går det hardt for seg. En av de beste tingene jeg vet om er faktisk å kjøre rundt og høre på musikk med Ida, den feelingen er amazing. Det ble en liten repeat i dag, og det var sååå godt!


Ida kom til meg siden jeg ikke hadde fikset meg ferdig, og i tillegg trengte jeg hjelp til hvilket antrekk jeg skulle gå for i dag. Da er det kjekt å ha litt hjelp når man står fast. Ikke alltid lurt å overtenke ting. Jeg endte opp med ett antrekk jeg er in love with. Spesielt frakken fordi den betyr noe helt spesielt for meg. Denne har jeg designet selv i samarbeid med Junkyard XX-XY. Jeg har aldri i mitt liv hatt en lang, grå frakk og da jeg fikk muligheten til å designe en jakke selv - så visste jeg nøyaktig hva jeg ville ha. Det ser dere resultatet av under. Jeg ville ha den veldig lang, men baggy så man får plass til store hettegensere under. Hvis jeg kunne endret noe på den, hadde jeg ikke endret noe fordi den er akkurat som jeg vil ha den. Det merkelige er at jeg var usikker på den i starten, og jeg forstår virkelig ikke hvorfor...


I feel so proud of myself.


Jakke fra Junkyard her // Hettegenser fra Adidas // Bukse fra TopShop // Caps fra New Era // Sko fra Noodles // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?

WORKING MY ASS OFF

Dagene mine går stort sett i jobbing, trening og å være med venner. Så det er vanskelig å få tid til alt det man egentlig ønsker, for brått er 24 timer ikke nok timer til å gjøre alt man vil rekke på ett døgn. Noen andre som føler det samme? Jeg har nesten ikke hatt fri fra Urban, og ideène til hva man kan blogge om da fryser litt. Ukene fremover blir det i tillegg mer jobbing enn vanlig, så jeg bør sette meg ned og planlegge litt hvordan jeg skal få tid til alt. Anstrenge meg litt mer enn hva jeg har gjort til nå. Men i morgen har jeg endelig en fridag, så jeg skal prøve å gjøre litt ut av dagen og eventuelt se om jeg får til antrekksbilder. Været har vært ganske rart, det regner, blåser som bare pokker, er overskyet og brått pent vær på èn dag. Så det er nesten stafett å komme seg ut å rekke å knipse bilder for det dårlige været kommer. Men i morgen har jeg troa på at det skal bli en fin dag! I mellomtiden kan dere få se noen bilder jeg knipset på jobben på påskeaften før jeg skulle til mormor for å spise middag der.


Jeg har plutselig blitt kjempeglad i skjørt, som jeg var for kanskje 1 år siden. Såå enkelt og behagelig å ha på, men vinden tok meg nesten på vei til mormor. Brått hadde Marilyn Monroe i en nyere versjon dukket opp, heheh. Angrer virkelig ikke på det kjøpet av settet dere ser på bildene under, så søtt og enkelt!


Jakke, skjørt, genser & skjerf fra Urban // Sko fra Nike // Veske fra River Island


Har du mye å gjøre om dagen og hva synes du om antrekket?

ANTREKK: BEIGE SHADES

Følelsen av å ha frihelg er jammen meg deilig! Det er disse dagene jeg burde prioritere ting som virkelig er viktig, eller for meg gjelder det vasking og rydding av rom, men det har jeg ikke startet med... Jeg har derimot fått i meg for mye søvn, og levd et slow motion liv de 2 siste dagene. Alt jeg har gjort, har jeg brukt så sinnsykt lang tid på å gjøre at det er irriterende. Selv i dag som jeg skulle ut med Ida, satt jeg på sengen i en evighet for å forberede meg til at jeg skulle sminke meg. Jeg klarer bare ikke å sminke meg med en gang, for det er så forbanna kjedelig, er dere ikke enige? I dag hadde jeg flere grunner til å sminke meg, for i dag skulle jeg slå 2 fluer i èn smekk. Det er så deilig for oss bloggere da vi vet vi får tatt bilder til 2 innlegg på èn dag. For meg så gjelder det både antrekksbilder og selve dagen, hva den har bestått av. Så hva jeg har gjort i dag, skal dere få høre om i morgen.


Nå skal dere få se antrekket for dagen! Uten at jeg hadde noen antrekk i hodet, endte jeg opp med dette som egentlig er veldig tilfeldig satt sammen. Eneste jeg hadde bestemt var jakken som er fra Vivikes. Men alt det andre kom litt etter litt. Jeg synes det er vanskelig å sette sammen antrekk når det er kaldt ute, for da blir det litt den der layers on layers - og den er jeg ikke særlig god på. Derfor kjørte jeg en veldig enkel stil i dag med en hvit genser og svart bukse, og bare freshet det litt opp med skjerf og kule sneakers.Jakke fra Vivikes // Genser fra AWA // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra River Island // Skjerf fra Urban // Klokke fra Larsson & Jennings


Hva synes dere?

ANTREKK: MY VERY OWN JUMPSUIT

Herregud det var deilig å gå ut av Urban i dag etter å ha avsluttet nok en dag på jobb. Det er nemlig slik at jeg har resten av uken fri (!!!!!!). Så nå blir det mer og bedre blogging siden jeg har litt av hvert å vise dere fremover. Jeg gleder meg kjempemye til å vise dere dette, og det er fordi jeg vet dere kommer til å like det selv. Bedre blir det jo ikke! Etter at jeg var ferdig med åpningsvakten min, gikk jeg ned til Ida på Narvesen for å ta meg en liten matbit der før jeg avsluttet med enda en softis. Hun skulle egentlig ta bildene av meg i dag, etter jobb, men siden hun skulle stenge så ble det litt endringer i planene. For disse bildene måtte ut i dag, det var notert ned og skulle derfor gjennomføres. Så ble det ikke av min faste private fotograf Ida, ble det jaggu meg han pappa. Han var så snill og stilte opp som fotograf og ga seg ikke før bildene var fine. Det som er morsomt er at for hver eneste gang han knipser bilder, blir de bare bedre og bedre. For meg betyr det bare flere muligheter for å kunne ta bilder ute oftere ved litt hjelp, så det blir å tvinge han far flere ganger fremover. Vi dro ned på sjøbadet og tok bildene der for å få med litt vann og sol, noe pappa synes var kjempefint som igjen resulterte til vårbilder.


Antrekket jeg har på meg i dag betyr veldig mye for meg. For jeg har nemlig på meg min kjære jumpsuit fra kolleksjonen, som jeg har designet. Å gå med klærne jeg har designet gjør det hele bare mer virkelig og sprøtt. Men for all del, mest stolt. Tenk at jeg går i noe jeg har designet, noe jeg har jobbet for og noe som er fint? Denne jumpsuiten skriker meg. Jeg elsker de kosete og enkle, og ikke minst hverdagslige jumpsuitene. Min derimot, elsker jeg overalt på jord. Den sitter som et skudd på bena, tight nok men ikke for tight, og jo lenger opp jo mer baggy blir den. Men for å ikke få den for posete, har jeg en justerbar strikk over hoftene slik at den skal sitte enda bedre. Noe som gjør denne litt utenom det vanlige er at den har en liten åpen rygg - det var dessverre for kaldt for å flexe rygg, men skal vise dere det en annen gang.


Nå kan du få hele 15% rabatt på alt fra kolleksjonen min på Junkyard.no her - så sjekk det ut og bruk dette tilbudet før det er for sent. Det varer fra og med i dag, helt frem til 19.mars. Rabattkoden er "MADDEXXXY"!


Jakke fra IvyRevel (sponset) // Jumpsuit fra Junkyard (har størrelse XS i den) // Sko fra Nike // Caps fra Urban // Veske fra Louis Vuitton // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?

ANTREKK: BRIGHT WITH A PONYTAIL

Som om det ikke var nok snø i går, våknet jeg til bare enda mer i dag. Så mye at valget mitt av sko var helt på trynet i dag.... Jeg har igjen vært på farten denne dagen, men siden jeg knipset litt bilder osv er det bedre å ha det i et eget innlegg hvor jeg kan skrive litt mer utfyllende om det der. Eneste jeg kan si var at jeg overhodet ikke hadde sett for meg å ta antrekksbilder i dag, og droppet derfor dusjen. Men så spontan som jeg er dreit jeg i hvor fett håret mitt var i dag, satte det opp i en stram hestehale og dynket det ned med hårspray. Jeg hadde nemlig et møte tidligere i dag, som ble utsatt til i morgen så jeg droppet da å dusje heh. Før jeg visste ordet av det, satt jeg på med Ida ned til byen siden hun skulle på jobb mens jeg hadde noen andre planer. Tror jeg aldri har fikset meg så raskt før, men likevel sett menneskelig ut haha.


Antrekket mitt i dag var først veldig tilfeldig valg, før jeg gikk over til hvilken jakke jeg ønsket å bruke. Da bestemte jeg meg med en gang å gjøre antrekket litt lysere. Det er ikke første gangen dere ser denne kombinasjonen hos meg, det er det en stor grunn til - fordi jeg bare elsker lysegrått og lyseblått sammen. Nå som det også er så hvitt ute, ble det bare enda mer lys stemning i bildene som jeg likte. Det er veldig rart, men så fort jeg tar på meg den blå jakken så bare vet jeg at det blir en bra dag. Den gjør et eller annet med humøret mitt som jeg ikke kan sette ord på, men positivt er det.

Jakke & skjerf fra Urban // Genser fra Adidas // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?

WORK WORK AND MORE WORK

Denne helgen har bare bestått av alt for mange festligheter, bokstaveligtalt. På lørdagen startet jeg dagen med en åpningsvakt på Urban, og så fort jeg var ferdig på jobb var det rett hjem for å dusje og gjøre meg klar for en morsom kveld med venner! Ida og Ingvild kom til meg litt tidligere på kvelden, hvor vi bare pratet litt og drakk litt før vi skulle på en hjemmefest med mye godfolk. Jeg vet ikke hva annet jeg kan si enn at jeg har fått en stor smak for hjemmefester. Ingen forsvinner, sånn som ofte skjer ute på byen, men man sitter heller samlet og har det veldig koselig. Da vi dro dit var det fremdeles rolig vors, men helt ut av det blå var det kaos og bare ganske lættis. Med en god drink i hånden, og riktig musikk som bare gir den perfekte stemningen - da kan man ikke be om så mye mer. Den kvelden gikk til mye latter og sprell, mer enn hva jeg forventet. Søndagen derimot hadde jeg forventet skulle bli såååå kjedelig og lame på grunn av fyllesyken som kom. Men det endte med at noen av oss sjokkerende nok var våkne tidligere enn andre, og bestemte oss derfor å sette på god musikk mens vi vasket hele leiligheten/ hytten for lørdagens festligheter. Etter leiligheten luktet himmelsk og var shinet, tok det ikke lang tid før vi alle dro på Campino og hadde frokosten der. Den frokosten var alt annet enn kjedelig, haha. Selvom alle var greit slitne, var det noen av oss som var litt mer sporty enn andre. Da snakker jeg om meg, Ida og Ingvild som bestemte oss for å ta en liten gåtur på Alby i det fine været. Det var kjempekoselig og litt av en måte å avslutte en morsom helg på.


Søndagen måtte jeg bruke som en restday, og derfor har jeg ikke annet enn noen bilder fra jobben på lørdagen. Men noen bilder er vel bedre enn null? Jeg hadde alt for mye å gjøre på jobben i dag, selvom kameraet var med så det ble derfor ingen nye bilder å vise. Om litt må jeg lallebua for jeg skal nemlig åpne på Urban i morgen før jeg har en uke full av forberedelser foran meg. Ha en fortsatt fin kveld!


Ikke glem å følg meg på Snapchat: Alohaamad.Jakke fra BikBok // Genser & skjorte fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Triwa


Hva synes dere & har dere hatt en bra helg?

ANTREKK: LAYERS ON LAYERS

Den siste måneden har jeg fått en ny smak innenfor streetstyle. Nemlig lag på lag med klær. Dere vet jo min store kjærlighet for skjorter rundt livet? Nå har jeg ikke byttet ut den med noe nytt, men heller fått en med litt variasjon - som passer perfekt for meg som bruker skjorter rundt livet 24/7. Jeg elsker cardigan, og spesielt nå på vinteren når det er veldig kaldt ute. Istedenfor å bare ta på seg en chill hettegenser for å holde varmen, har jeg på en genser, deretter cardigan og så bomberjakke utenpå. Det faller kanskje ikke i smak hos alle, men det er vel derfor det er til inspirasjon å se nye stiler. For et eller annet har inspirert meg til å prøve ut dette, og selvom det er noe nytt for meg så falt det i smak. Beste av alt er at det ser bra ut og er i tillegg varmt. Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å gå sånn her før jeg blir lei, men da er det jo kjekt å ha skjorter som jeg elsker hahaha. Det er ganske crazy hvor mye en bomberjakke kan bety for et antrekk, det er med på å løfte absolutt. Det går fra å være basic, til å bli mer street blandet med litt rocka - og der har vi stilen min.


Solen skinte i dag, og jeg visste det kom til å bli en bra dag for å ta antrekksbilder i byen før jeg skulle på jobb. Jeg hadde en avtale med Ingvild før jobben, og det skal jeg skrive et eget innlegg om i morgen. Frem til da kan dere kose dere med nye antrekksbilder som hun var så snill og tok.

Jakke fra BikBok // Cardigan fra Junkyard (sponset) // Genser fra Urban // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Nike // Veske fra Versace // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Triwa


Hva synes dere om antrekket?

OBSESSED WITH THIS OUTFIT

Den siste tiden har bestevenninnen min Ida hatt en smak for kjoler og strømpebukser med sneakers til. Veldig basic og pent! Det var så ufattelig pent på hun, at jeg følte for å prøve ut noe nytt, og derfor noe i samme duren - med litt mer meg. Jeg egentlig HATER å gå med strømpebukser, men til dette antrekket jeg satte sammen elsket jeg det over alt på jord. Dette antrekket skal jeg uten tvil bruke igjen på våren og sommeren uten strømpebukse. Siden jeg tok en åpningsvakt på Urban, er det selvfølgelig viktig å representere butikken våres gjennom klesstilen - derfor veldig bra hvis vi har på oss klær derfra. Så siden jeg er bitt av denne Adidas-basillen ble det den populære svarte jakken, hvit hullete kjole fra TopShop og hvite Nike sneakers til. I tillegg så vet dere hvordan jeg er med nakne håndledd, altså det skjer bare ikke. Derfor ble det min kjære favoritt gullklokke som freshet opp antrekket litt ekstra i dag. Men antrekket var ikke det eneste jeg planla godt i forveien i går kveld. Jeg bestemte meg nemlig for å stå opp 07:15 i dag, istedenfor 07:30/ 07:45, for å ha god tid til å tegne på dipliner, just in case jeg failer som vanlig. Men det gikk plettfritt i dag også??? Jeg forstår virkelig ikke hva det er, brått har jeg flaksen på min side om dagen og det elsker jeg. Jeg kjørte på med en litt tynnere dipliner i dag, noe som falt litt mer i smak enn den tykke jeg tegnet på sist. Men et spørsmål jeg stiller meg selv hver gang jeg tegner på denne diplineren er HVOR lang den egentlig skal være? Jeg beregner lengden utifra hvor lange vippene mine er, så jeg tegner alltid på diplineren etter jeg har påført mascara, mens jeg vet at andre gjør det først.


Nå må jeg faktisk pakke ned treningsklær osv, for nå skal jeg nemlig ta en styrkeøkt nr 2 denne uken! Ha en riktig god kveld.
Jakke fra Junkyard (sponset) // Kjole fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&Jennings


Hva synes dere?

UPDATE DENNE HELGEN + ANTREKK

Torsdag: På torsdagen lagde jeg ett innlegg om mine favoritt øvelser, og blogget for det meste om hva jeg hadde gjort på treningen men ingenting mer. For dere som følger meg på snapchat, så fikk dere kanskje med dere at jeg gjorde noe 00:00 på natt til fredag. Jeg ville brått ha en liten forandring på håret, så jeg fikk moren min til å klippe av 10-15 cm av håret mitt så det stopper akkurat under brystene mine. Det ser ikke mye ut, men forskjellen er stor. Det er første gang på 8 år at jeg har hatt så her "kort" hår. Men jeg elsker det.

Fredag: Dagen min startet 07:15 av at alarmen min ringte og jeg skulle fikse meg til åpningsvakten på Urban. Siden jeg hadde en ny hårklipp ville jeg derfor stå opp ekstra tidlig for å krølle håret mitt og føle meg skikkelig fresh på jobben. Kvelden før hadde jeg fått hentet en ny pakke fra Junkyard, og en av produktene som kom var hettegenseren fra Adidas. Den har jeg siklet på i evigheter og det var derfor helt FAB å endelig få den. Etter åpningsvakten ble jeg invitert over på sleepover hos Linda sammen med Ida, og det ble derfor tacofredag, nye negler og mye prat som stod på menyen. For første gang på lenge, var det som om jeg sov i himmelen. Søte langhårete chihuahuaen til Linda sov sammen med meg i sengen, og den insisterte på å sove helt inntil meg hele natten. Jeg ble vekket flere ganger av at Leo kom krypende mot meg for å kose, men jeg var så lykkelig at jeg bare lo og sovnet igjen.

Lørdag: Jeg og Ida dro hjem etter sleepoveren for å gjøre oss klare for stenging på Amfisenteret vi begge jobber på. Jeg på Urban, og hun på Narvesen. Vi visste ikke hva lørdagskvelden våres skulle by på, men en ting hadde vi lovt hverandre og det var å være spontane. Planene var å bare bli hjemme i Moss og slappe av, men så tok vi en avgjørelse på å dra til Oslo å drikke der med Nadine og noen flere. På 10 minutter hadde vi pakket baggene, fått på oss antrekket og satt i bilen på vei ned til togstasjonen. Før vi visste ordet av det var vi ute på byen og hadde det kjempegøy med venner. Jeg har tvunget meg selv til å prøve noe nytt, nemlig å lære meg å like øl og rødvin - som er noe jeg hater like mye. Hittil går det bra, neste gang forhåpentligvis enda bedre.

Søndag: Vi dro på Espresso House hvor Julie jobber og tok frokosten der, før vi dro hjem til Nadine, tok en liten uventet lur og slappet av frem til vi skulle ta toget hjem til Moss. Denne søndagen har med andre ord blitt brukt til å komme seg etter gårsdagen. Men jeg kan ikke slappe helt av enda, for jeg må nemlig forberede meg til et møte jeg skal ha i morgen i Oslo, så ønsk meg lykke til!

Jeg skulle gjerne fortalt mye mer detaljert om hvor GØY jeg har hatt det denne helgen. Men siden jeg ikke kan skrive for mye, følg meg heller på snapchat Alohaamad - for mye av moroa blir fanget på bilder og filmer, believe me.
Genser fra Junkyard (sponset) // Bukse fra Dr.Denim // Skjorte fra Asos // Sko fra Nike // Klokke fra Triwa

Har dere hatt en fin helg & likte dere antrekket mitt?

ANTREKK: BEIGE AND WHITE

I går kveld fikk jeg en helt unormalt energi igjennom hele kroppen som bare gjorde at jeg ble rastløs til de grader. Jeg ville ut, leke, hoppe, gjøre et eller annet - men pga det forferdelige været var det vanskelig å komme på noe å gjøre. Så der satt jeg, alene på rommet mitt med mye energi jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av. Derfor tenkte jeg en syk tanke som jeg sjeldent tenker, og som jeg sjeldent tar intiativ til. Nemlig å trene! Dessverre fikk jeg ikke med noen ned på treningen, så da dro jeg like gjerne alene ned og trente stykre i litt over 1 time. Ufattelig deilig å få ut den energien som bare satt fast i kroppen min! Noe jeg overrasket meg selv over, er å faktisk dra ned på treningsenteret alene. Jeg hater å trene alene, rett og slett fordi jeg er alene rundt andre mennesker. Men jeg klarte det, og det er så deilig å si. Stølheten har kommet på plass i dag, og det passer derfor perfekt at det ikke blir trening igjen før i morgen.

Da jeg stod opp hadde jeg null planer, men jeg er litt smart - for det ender alltid opp med å skje et eller annet. Så det er alltid lurt å fikse seg litt! Siden det endelig var sol å se ute, kjørte jeg på med et par nye solbriller som dere garantert har sett tidligere. Dere husker vel kanskje Lene Orvik's sin solbrillekolleksjon? Endelig har jeg fått dem, bedre sent enn aldri. Ikke nok med det, så har jeg fått en rabattkode "MadeleineP" som gir dere hele 40% som dere kan bruke på hjemmesiden til ShadesOfNorway. Koden er gyldig ut februar!


Kåpe fra Vivikes // Genser fra Adidas // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nly Shoes // Veske fra River Island // Solbriller fra ShadesOfNorway (sponset)

Hva synes dere om antrekket?

ANTREKK: RED, DENIM AND BIG HAIR

I dag var Ida så snill og kunne kjøre meg til jobben, mens hun skulle ut på farten selv. Så det var kjempedeilig å kunne bruke lang tid på morgenen i dag, for jeg sovnet virkelig ikke før 01:30 i dag og stod opp igjen 07:25. Jeg klarer aldri å sove godt de dagene jeg skal jobbe, fordi jeg er livredd for å komme forsent selvom det aldri har skjedd. Må lære meg å slappe av mer, så kommer den gode søvnen tilbake tror jeg! I omtrent 1-2 uker har jeg hele tiden sagt "i morgen skal jeg ha håret sånn" og aldri skjedd før i dag. Jeg hadde så god tid at jeg fikk kreppet håret mitt med en spesiell tang jeg har hatt en stund. Jeg sliter veldig med å få volum i det lange håret mitt, så denne tangen hjelper veldig på det! Jeg hadde faktisk glemt hvordan det var å ha så "stort" hår med masse volum, but I loved it. Litt mye hår som gikk i ansiktet mitt i hele dag, men det får bare være hahaha. Jeg kommer nok ikke til å gjøre dette så ofte med håret mitt iogmed at det tar så lang tid å få det til, men de gangene jeg har tid kommer jeg til å slå til med denne frisyren, bare med en liten tvist maybe. Har man volum i håret blir det uansett finere om det så er i en hestehale eller en rotete dott, som jeg har det nå.

Siden jeg jobbet på Urban i dag, slo jeg til med et laidback antrekk som bestod av hullete jeans og rød bomberjacket. Jeg kommer meg virkelig ikke over denne Adidas basillen, og fikk nylig tak i den røde jakken i sort også. Jeg har lett etter den SÅ lenge, men har vært utsolgt hele tiden frem til en uke tilbake omtrent. Endelig er den min, og jeg skal style den opp og vise den på bloggen i løpet av denne uken tenkte jeg. Jeg håper bare været blir litt bedre, for nå er det bare regn og klin ute.

På bildene under har jeg forresten på meg min nyeste MAC leppestift Verve!


Bomberjacket fra Adidas // Genser fra As Well As // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?

ANTREKK: BEIGE, BLACK AND DENIM

I dag hadde jeg og venninnene mine noen store planer for dagen. Det hele startet med at klokken ringte 08:40, og jeg bokstavelig talt spratt opp av sengen for å rense ansiktet mitt raskest mulig så det fikk puste litt før jeg la sminken. Hvis det er noe jeg bruker lang tid på å ordne, så er det øyenbrynene mine. Men i dag trengte jeg ikke å fikse dem siden jeg skulle nemlig inn til Oslo med jentene for å fikse bryna der. Det var ikke før senere på dagen, men vi tenkte å slappe litt av i Oslo når vi først var der. I det jeg satt meg inn i bilen klokken 10:00, fikk vi beskjed om at timene våres hadde blitt utsatt til en annen gang pga personlige grunner. Det var litt kjedelig, men absolutt forståelig! Da tok vi heller en dag her hjemme, hvor jeg også fikk tatt antrekksbilder til bloggen med hjelp av min bestie Ida.

Jeg har egentlig sinnsykt mange kåper/ jakker, men finner jeg èn favoritt er det den som blir brukt mest. Jeg har derfor lyst til å prøve å variere litt mer mens jeg kan, før det er for varmt ute til å bruke alle de fine kåpene. Da kommer jeg til å klikke på meg selv for å bare ha gått med svart og blå kåpe denne vinteren. Så nå er det bort med dem (forhåpentligvis) og inn med gamle favoritter. Kåpen jeg hadde på meg i dag kunne ikke engang Ida huske var så fin, så det sier litt om hvor dårlig jeg er på å variere på ytterjakkene. Den er veldig lys, så jeg ville derfor ha litt kontraster + det lille ekstra. Da endte jeg opp med all black, men med en liten smak av denim rundt hoftene og mine favoritt sko denne vinteren fra Nike. Disse skoene er faktisk noen av de varmeste skoene jeg har, og er mye tykkere enn vanlige sneakers - så ja, jeg overlever vinterkulden med disse.Kåpe fra Vivikes // Genser fra Urban // Skjorte fra Obey // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra River Island // Solbriller fra Asos // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

IS IT REALLY OVER?

Jeg kan ikke tro at denne helgen allerede er over. De 2 siste dagene har gått så fort at jeg virkelig trenger en liten hviledag denne søndagen. Det er èn ting som popper opp i hodet mitt på grunn av dager som dette som går så fort, og det er at jeg har storkost meg så mye at tiden har forsvunnet. Det er hva som skjedde denne helgen. På fredagen brukte jeg alt for lang tid til å finne ut av hva jeg skulle ha på meg før jeg skulle gjøre meg klar til stengevakten på Urban. Jeg trodde all black antrekket skulle bli stygt og ganske kjedelig, men det endte opp med å bli et av tidenes favorittantrekk (!!!!). Etter stengingen ble jeg hentet av Ida og Kinga for å ha en koselig kveld på Cafè Riis med iskaffe og gulrotkaken jeg har snakket så mye om. En veldig fin måte å avslutte en fin kveld på! Men den sluttet egentlig ikke der, for etter cafè besøket, dro jeg hjem til Ida hvor vi bare slappet av frem til klokken hadde blitt for mye og jeg måtte komme meg hjem for å få i meg litt søvn. Dagen etter skulle jeg åpne på Urban, altså i går på lørdagen. Det gikk virkelig fort den dagen, før jeg visste ordet av det hadde jeg bare hivd i meg middagen hjemme før jeg ble hentet av Ida og Kinga.

Planene for lørdagen var å dra på kino med resten av gjengen i Oslo for å se filmen The Revenant. Jeg ble helt sjokkert over hvor stor kinoen var på Grünerløkka, og ikke minst hvor mange mennesker som var der. Jeg tror jeg sa "wow, så mange det er her" sikkert 50 ganger, og ble helt drittunge da jeg så godteri utvalget der. Bare dette var en opplevelse i seg selv. Forventningene jeg hadde til filmen vi så var litt blandet, men den var mye bedre enn hva jeg trodde. Jeg håper virkelig Leo får sin Oscar nå, for den er fortjent skal jeg si dere.

Denne søndagen skal jeg slappe av så mye jeg kan, for uken som er i vente er det MYE som skal skje på få dager. Can't wait!!

Cardigan, genser & caps fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&jennings

Hvordan har din helg vært?

- Ikke glem å legg meg til på snapchat; Alohaamad!

ANTREKK: A TASTE OF BLUE

Jeg ville i går ha kjempegod tid før jeg startet åpningsvakten min på Urban, og satte derfor alarmen på 07:25. Men likevel var det et eller annet som gjorde slik at jeg somlet meg igjennom morgenen frem til klokken hadde blitt så mye at jeg måtte dra. Det er så merkelig at jeg noen ganger kan fikse meg på rekordfart, mens andre ganger er jeg tregere enn en snegle. Før jeg dro, bestemte jeg meg for å slenge på meg en ny caps fra Adidas. Antrekket mitt manglet noe, og det var på hodet det ekstra tilbehøret skulle være i går. Sånn type antrekk jeg hadde på meg i går, man man nesten kalle for mitt signaturantrekk. Selvom jeg går i mye forskjellig, er denne type stilen favoritten. Jeg sørget for å ha med meg stort skjerf, varme sko og god jakke på vei til jobben, siden jeg skulle videre inn til Oslo rett etter jeg sluttet. I går kveld feiret vi nemlig Nadine som fylte 21 år på mandagen. Vi spiste ute på SüdØst Asian, som jeg faktisk har spist på èn gang tidligere. Det var så koselig at jeg ikke ville hjem, men nå er vi fast bestemt på at vi skal prøve å få til dette oftere, det å samle alle sammen og bare kose oss. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye som det jeg gjorde i går. Vi lo så mye at det gjorde vondt.

Forresten så har Junkyard STORT salg på hjemmesiden deres, hvor dere kan få tak i haugevis av godbiter til en billig pris. Sjekk det ut her.Jakke fra Vila // Genser fra BikBok // Skjorte & skjerf fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Caps fra Junkyard (sponset)

Hva synes dere?

- Ikke glem å melde deg på konkurransen min hvor du kan vinne en valgfri TRIWA klokke her.

JOBBHELG

Fredagen min har vært helt suveren! Jeg startet dagen med en tidligvakt på Urban. Som betyr at jeg alltid planlegger antrekket jeg skal ha på meg èn dag i forveien. Jeg vil alltid spare mest mulig tid på å finne klær på morgenen, for det har jeg gjort en gang før da jeg halvsov og det endte ikke bra. Jeg er ganske frossen for tiden, så det ble derfor en god genser og varm skjorte rundt livet som alltid. Det er veldig kaldt ute, noe som gjør at det er kaldere i butikken våres enn hva det er til vanlig. Så det er viktig å ha på seg gode klær på jobb om dagen. Vakten min besto for det meste av å ta bilder av nye produkter vi har fått inn til Instagramen våres. Jeg har begynt å ta med Olympus Pen kameraet på jobb for å knipse gode bilder av det vi har i butikken, noe som får tiden til å fly! Så da det er lite å gjøre, tar jeg frem kameraet og finner noe jeg kan ta bilder av. Med tanke på alt det fine vi har fått inn, så er det vanskelig å unngå. Etter jobben var jeg med Ida og spiste litt, og jeg knipset et par bilder som jeg tenkte å vise dere i morgen.

Dagen i dag har også gått til å jobbe på Urban, så det har vært en god blanding av jobb og å være med venner denne helgen. Jeg har ikke all verdens med tid nå til å blogge heller siden jeg bare skal få i meg litt mat, før jeg skal ut og finne på noe sprell med venninnene mine. Uansett hva det blir til, så tror jeg denne lørdagen blir veldig fin.

Btw; Er det noen som vet hva man kan gjøre mot sinnsykt statisk hår???????

Genser fra Adidas // Skjorte fra Dickies // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike

Hva synes dere?

ANTREKK: BLACK COAT AND BLACK BOOTS

Kjære verden, blogglesere og meg selv; Jeg gjorde det. Endelig ga jeg meg selv et spark i rumpa og kom meg ut i kulden for å ta antrekksbilder til bloggen. I går kveld var jeg så bestemt at jeg satte på alarm i dag for å komme meg i dusjen, og sminke jeg ferdig til det fremdeles var lyst ute. Jeg går nesten inn i en vinterdvale, som kan sove meg igjennom vinteren, men ikke i dag. Jeg må selvfølgelig rose mamsen som lå varm og god under teppet på sofaen i kjelleren, som uheldigvis måtte bli med meg ut i kulden i dag. Vi stod ute i maks 10-15 minutter og måtte si oss ferdige da begge stod stive som pinner ute i gaten. Så nå for øyeblikket, mens jeg blogger, har jeg nok en gang pakket meg inn i tepper for å holde meg varm. Det sies at det skal bli mye kaldere ute, og jeg fryser som bare rakkern allerede. Can't wait!

Antrekket jeg har på meg i dag, var egentlig noe helt tilfeldig som ble satt sammen. Jeg trodde det ville bli alt for kjedelig siden det var så enkelt, men det funket for meg. Det som gjorde det vanskeligst med antrekket var støvlettene jeg valgte å ha på i dag. For meg blir det for dumt å posere med converse sko i minusgrader, så da fant jeg frem noen gamle favoritter i stedenfor som er varmere og mer innafor i denne kulden. Så ser stod jeg med støvletter og jakken jeg ville bruke, men ante ikke hvordan jeg skulle få frem mer farger og liv i antrekket. Da snakket setningene til meg "Keep it simple" og "Less is more". Jeg kjørte på med en helt vanlig denim bukse, en oversized hvit genser, militærgrønt skjerf for å holde varmen og en beige veske med nydelige detaljer for å spice opp antrekket. Kanskje ikke et av favoritt antrekkene akkurat, men jeg klarte i hvertfall å få meg selv til å holde varmen uten å se ut som en innbakt kebab.


Jakke fra Vila // Genser & skjerf fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Bianco // Veske fra River Island

Hva synes dere?

BACK ON TRACK

Endelig tilbake på jobb, og det er jammen godt å få orden på gamle rutiner for øyeblikket. Det kjipeste jeg opplevde i dag var da klokken ringte 07:30, og jeg skulle stå opp. Jeg var dum i går og så en film som heter Room med søsteren min i går kveld, og var derfor ikke i seng før klokken var over 01:00. Jeg kjenner virkelig at øynene mine gleder seg til å legge seg i kveld, og det gjør jeg selv. Åpningen på Urban i dag var veldig rolig, så jeg hadde store planer om å ta bilder av produkter vi har inne i butikk. Men prioriterte først litt bilder til bloggen, og før jeg visste ordet av det var kameraet tomt for strøm. Jeg mener, hvor typisk er ikke det? Eneste negative mef Olympus Pen kameraet, det går fort tomt for strøm, ellers er det bare jeg som bruker det svært mye...

Hver eneste kveld før jeg skal på jobb, planlegger jeg alltid antrekkene mine så jeg slipper å stresse med det samme dagen. For ellers ender det opp med at jeg bruker for mye tid på å lete, enn å faktisk gjøre meg klar til jobb. Det verste jeg vet om er å stresse tidlig på morgenen til jobb, så jeg prøver å unngå det så ofte som mulig. I går fikk jeg brått en stemme i hodet mitt som sa "grått, bare grått". Jeg mikset derfor sammen forskjellige lysegrå toner og tror jeg har funnet et av mine favoritt antrekk for tiden. Men på vei ut døren slang jeg på meg min kjære babyblå kåpe for å bare få noen andre lyse toner inn i antrekket.  Det er så merkelig hvordan keep it simple virkelig fungerer. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde dette antrekket i andre farger.
Jakke, genser, skjorte, sko & caps fra Urban // Bukse fra TopShop

Hva synes dere?

ON REPEAT

Disse dagene går nesten i surr for meg om dagen. Julestresset har virkelig truffet meg hardt i år, og med stress på skuldrene har det vært litt vanskelig å kombinere stress og 2 jobber samtidig. Det har vært mye å gjøre på jobb, forberedelser og rett og slett gi 100% av seg selv på jobb nå i desember. Det er nesten så man må skru på turboknappen for ellers klarer man ikke å håndtere alle kundene samtidig og hjelpe dem så godt man bare kan. Man blir derfor veldig sliten etter en jobbdag og legger seg faktisk rett ned på sofaen da man kommer hjem og blir liggende der for å varme opp til nok en jobbdag. Etter gårsdagens åpning som gikk i fyr og flammer (ikke bokstaveligtalt), men tiden gikk nesten for fort. Brått stod jeg med klær i hendene bak kassen og så at jeg sluttet for 5 minutter siden. Jeg var så in the game, at det nesten var kjipt å legge fra seg klærne. Men jeg kunne heldigvis glede meg litt, for jeg skulle nemlig på posten og så ut å handle enda flere julegaver med bestevenninnen min Ida. Endte opp med at jeg kjøpte meg et par kosesokker og en billig partykjole som jeg muligens bruker på nyttårsaften. Så det ble mer enn bare julegaveshopping, men også mye kos. Vi passet på å få i oss litt mat, og et kakestykket før vi startet shoppingen. Kvelden avsluttet med at vi satt inne på McDonalds og skulle gå til bilen våres da jeg sa "Ida?... Stengte ikke den andre siden av Mosseporten 21:00?". Eneste jeg hørte Ida sa var "NEI?!?!". Bommen var stengt, og der stod vi uten å skjønne hvordan tiden kunne løpt fra oss. Ida skjønte ikke hvordan vi skulle komme oss ut, mens jeg bare måtte se om det var noen andre utveier. Vi kom oss heldigvis ut derfra og kunne avslutte kvelden med en god latter.

Selvom jeg hadde mye å gjøre i går, hadde jeg tid til å knipse noen bilder tidlig på morgenen mens det var stille.

Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&Jennings

Hvordan har du taklet dette julestresset & likte du jobbantrekket mitt?

ANTREKK: BLUE COAT

Planene mine denne morgenen var egentlig å stå opp tidlig for å dusje og deretter fikse meg til sminke tutorialen jeg skulle ta bilder av i dag. Men selvfølgelig hadde jeg klart å glemme å lade batteriet til speilreflekskameraet jeg bruker til å ta selvutløser bilder på. Så der gikk den planen i dass, og jeg gikk derfor for å sjekke om mamma eller søsteren min var våken så de kunne ta antrekksbilder av meg istedenfor siden jeg allerede hadde fikset meg. Begge sov, og da stod jeg i toppen av trappen og sa til meg selv høyt "ingen kan ta bilder av meg". Da kommer pappa og sier forsiktig "... jeg kan ta bildene jeg?". Det er en første gang for alt, og denne gangen var det første gang min kjære pappa tok antrekksbilder av meg. Spør dere meg gjorde han en dritgod førstegangs-jobb med å være fotografen. Han fikk til og med skryt av naboene, da han stod ute i gaten med kameraet i hånden. Etter denne dagen, denne fotograferingen så kommer jeg nok dessverre til å ha bruk for fattern oftere om han vil eller ikke.

Etter shooten ute i gaten våres, kjørte pappa meg ned på jobb for å ta kveldsvakten min på Urban. Det var en veldig kort vakt siden jeg startet 14:00 og jobbet til 18:00. Men det er bare deilig å kunne stenge butikken tidligere på en lørdagskveld, det klager jeg ikke på. Nå sitter jeg i pysjbuksen min og venter på at det snart er klart for baktpotet og deretter film. Ha en strålende lørdagskveld!

By the way, denne kåpen har blitt en stor favoritt.Kåpe fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes dere?

MY NEWEST ADIDAS JACKET

Døgnrytmen som jeg egentlig skulle få endret på i løpet av de dagene som gikk, gikk helt ræva. Det endte opp med at jeg ikke sovnet før 02:00 i dag, og skulle opp igjen 07:30, for å bli hentet av Ida 08:15. Likevel, sjokkerende nok, kom jeg meg igjennom arbeidsdagen uten noen problemer. Jeg startet dagen med en god iskaffe med karamelsaus og italiensk salat på rundstykket til frokost. Jeg har fått helt dilla på dette pålegget at det er farlig. Beste måten å spise det på må være på varme rundstykker, bedre blir det ikke! Så mett mage, betyr godt humør for min skyld. Jeg følte meg også ekstra fresh i dag siden jeg brukte min nyeste adidas bomber fra Junkyard. Jeg har vært sinnsykt rastløs etter å få den nye jakken at det var som julaften for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne falle for en slik farge, siden jeg ikke eier noe i den fargen. Men av en eller annen grunn ble jeg tiltrukket av fargen. Siden den er knall/ mørk, så ville jeg skape litt kontraster ved å kjøre på med en hvit hullete dr.denim bukse. Jeg liker hvite bukser mer og mer for hver dag som går, spesielt etter jeg klippet hull i den. Det er veldig rent, og derfor kjempelett å style opp. Jeg tror dette (nok en gang) har blitt ett av mine favoritt antrekk de siste tidene. Jakken passet veldig bra til buksen etter min smak, og når du er fornøyd med ett antrekk - så vet du at arbeidsdagen blir bra, og det ble den.

Vinneren av Junkyardkonkurransen som jeg kjørte på Instagram denne uken trekkes i kveld. Så følg med, jeg vil tagge vinneren i konkurransebildet.Jakke fra Junkyard her (sponset) // T-skjorte fra Urban // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

JUST ANOTHER WORK OUTFIT

I dag morges hadde jeg utrolig god tid med faktisk alt. Jeg satt på alarm tidligere enn jeg vanligvis pleier, og gikk rett i dusjen for å våkne litt der. Mens jeg satt med håndkle på hodet, spiste jeg hjemmelagde gratinerte poteter som jeg lagde i går kveld, mens jeg fant frem hva jeg skulle ha på, på jobben i dag. Stengevakten min startet 14:00 i dag, og frem til jeg skulle ned til byen lå jeg i sengen ferdigsminket og bare så på TV til pappa skulle kjøre. Jeg virkelig elsker slike dager hvor jeg har tid til å slappe av før jeg skal videre, istedenfor å stresse frem til jeg faktisk er der. På jobben i dag var det så stille at jeg til og med fikk tatt antrekksbilder på jobb. Det er sjeldent jeg kan ta slike bilder på jobb, siden det vanligvis alltid er kunder som kommer og går. Men i dag hadde jeg kjempemye tid til overs, som gjorde at Ida kunne ta turen innom for å knipse noen raske bilder før hun dro hjem. Genseren jeg har på meg på bildene under har blitt den nye favoritten min. Jeg er litt overrasket selv siden jeg kun har 2 plagg som er i burgunderrød. Det er et eller annet med denne fargen som bare gjør at jeg faller for den. Hvis jeg ikke husker feil, kjøpte jeg den genseren forrige helg og siden da har jeg brukt den flere ganger allerede. Jeg synes det er så kult å style de opp sånn som jeg har gjort i dag, ganske avslappende men litt rocka samtidig. Dette er vel den stilen/ antrekket jeg går i mest. Alltid sneakers, skjorte rundt livet og en tettsittende jeans.

Akkurat nå sitter jeg i stuen hjemme hos Ida med Malene og ser på håndballkampen, sjokkerende nok. Eneste som er gira i denne sofaen er Malene som skriker hvert 10'ende sekund. Mens jeg er usosial og blogger, så nå bør jeg legge fra meg pcen og kanskje leve meg litt inn i kampen selv. Ha en riktig god lørdag, mine kjære lesere!

Genser, skjorte & sko fra Urban // Bukse fra TopShop // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

ANTREKK: FAUX FUR AND LEATHER

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN BLE ARIANA! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart for å få gavekortet ditt.


I dag stod jeg opp litt tidligere enn jeg trengte, for å kunne få god tid til å fikse meg og ordne meg til å ta antrekksbilder. På denne perioden av året er det seriøst over og ut hvis jeg ikke planlegger. Noen dager blir det mørkere ute raskere, mens andre dager holder det seg lyst ute lenger. Så før jeg la meg i går kveld, sa jeg til meg selv at i morgen skal jeg ta antrekksbilder. Jeg var fast bestemt, og det føles kjempegodt å ha rukket det før det ble mørkt ute. Med tanke på at jeg ikke har lappen, så hadde jeg veldig flaks for at Ida ikke jobbet i dag. Hun var derfor så snill og kjørte meg ned til byen for å finne et sted vi kunne ta bildene. Jeg trenger alltid noen til å ta antrekksbildene av meg nå med det nye kameraet mitt. Det er helt umulig å få tatt dem selv siden kamerastativet ikke funker på Olympus Pen kameraet. Jeg får ikke vridd skjermen for å se meg selv og det blir da vanskelig for å se hvordan bildene blir. Jeg sparer meg for tid hvis noen andre er snille og tar bildene av meg. Derfor veldig kjekt å ha en venninne som Ida!

Antrekket jeg har på meg sjokkerer meg mer enn hva det kanskje sjokkerer dere. Jeg går aldri i skinnbukser, eller falsk pels jakke og for å ikke glemme støvletter med høy hel. Men i dag følte jeg for å sjokkere litt. Selvom jakken er noe jeg aaaaldri hadde gått i tidligere, er den herved en av mine fineste jakker. Jeg elsker overgangen fra hvit til svart, passformen og størrelsen på jakken. Jeg tror den kommer til å se helt smashing ut i et litt mer hverdagslig antrekk enn hva jeg har på nå i tillegg. Så fremover kan jeg leke og utforske litt med hva som passer til. Som jeg har sagt tidligere; Man må våge for å finne stilen sin. Spør dere meg, har jeg mange forskjellige stiler som er MIN stil, og jeg liker det. Jeg vet aldri selv hva jeg kan finne på å gå i.Jakke fra IvyRevel (sponset) // Genser fra BikBok // Skinnbukse fra IvyRevel (sponset) // Sko fra Nelly // Veske fra River Island // Solbriller fra Triwa // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

ANTREKK: TURTLENECK AND RIPPED UP JEANS

Hahahaha jeg klarer faktisk ikke å holde meg da jeg tenker på hvordan dagen min startet. I dag var det nemlig åpning på den nye butikken Rusta, som vi har i Sverige, bare at det nå kom til senteret her vi bor. De første 100 kundene som kom, fikk ett gavekort på 1000 kroner hver. Dette måtte jo derfor jeg og Ida være med på!!!! Jeg satte da klokken på ringing 09:00 i dag, Ida stod utenfor 09:07 og hadde allerede sjekket tilstandene på senteret før det hadde åpnet. Jeg hadde knapt vært våken i 15 minutter før vi stod i kø da klokken var 09:20. Vi stod der omtrent 15 minutter før vi fikk vite at de første 100 allerede hadde fått nummeret sitt og at vi bare kunne glemme å være en av dem 100. For å være ærlig, var vi sikkert noe med nr 200. Det var fullt kaos og vi hørte noen hadde sovet ute for å være først i køen. Vi får heller tenke at det da var noen som kanskje trengte dette gavekortet mer enn oss! Vi dro hjem til meg og spiste frokost, før Ida var så snill og kjørte meg til trafikkskolen hvor jeg hadde dobbeltime 11:45. Jeg vet virkelig ikke hva som foregikk oppe i hodet mitt under disse kjøretimene, men jeg har aldri vært så klønete som det jeg var i trafikken i dag. Fikk angst av å være meg selv nesten... Ikke fullt så vellykket denne gangen, men humøret ble litt bedre da jeg skulle på Norli for å treffe Tram. Hun skulle tilbake til Oslo, så vi slo av en prat med iskaffe, makroner og muffins før vi begge måtte dra.

Jeg hadde ingen planer om å ta antrekksbilder i dag, men det var fremdeles lyst ute innen jeg var hjemme så da var det å tvinge søsteren min ut for å ta bilder. Til å ha vært på farten i hele dag, var det veldig bra valg av genser og bukse. Jeg har vært helt frossen i det siste, så det var ikke ett spørsmål om hvilken genser jeg ville gå for. Hvitt og sort slår aldri feil sammen, det gjorde det heller ikke i dag med min favoritt bukse fra TopShop.
Jakke fra Selected Femme // Genser fra BikBok // Bukse fra TopShop // Sko fra Converse // Veske fra River Island // Solbriller & klokke fra Triwa

Hva synes dere?

ANTREKK: BLACK AND BLUE EXPLOSION

For meg har det vært litt tøft å gjøre meg vant til de nye tidene som er i vente. Det blir nemlig mørkere ute tidligere, og jeg som er helt vannvittig B-menneske sliter litt med å få teken på lyset om dagen. Men jeg begynner å få litt mer peiling nå, alt før klokken 15:00 er innafor, ellers blir lyset for dårlig til å ta bilder ute. Så det er det jeg sliter med om dagen, ellers er alt helt tipp topp! Det er i tillegg litt vanskelig å få tatt disse antrekksbildene alene, uten noen andre, så heldige meg har hatt litt flaks på hvilke dager jeg jobber, nå som jeg hadde fri måtte jeg bare gripe sjansen og spørre om Ida kunne være med å ta et par bilder som brått ble 199 bilder. Hun vet akkurat hvordan bilder jeg ønsker, selvom hun aldri sier "jeg vet ikke om dette ble bra, du må se". Hun er også ganske perfeksjonist når det gjelder hvordan håret skal ligge på bildene, og vi bloggere blir litt sure hvis vi finner et bilde som faktisk ble dødsbra - men håret lå feil. Altså WHYYYYY! Thank god for at Ida er tilstede.

Antrekket jeg bestemte meg for å bruke i dag, kom litt ut av det blå. Jeg elsket genseren som bare lå liggende i bunken med sponsede klær. Jeg synes den var så fin, men likevel litt vanskelig å style opp. Derfor stylet jeg den opp med noe annet jeg også synes er vanskelig, nemlig hvite bukser. Dette er 2 gangen jeg går med hvite bukser, og det er igjen et mirakel at det ikke er en eneste flekk på den enda. Jeg liker kontraster, derfor ble det en svart jakke til de lyse plaggene og sølvfarger i detaljer. Jeg tror jeg har funnet meg en ny favoritt genser, dere.Jakke fra Urban // Genser fra IvyRevel (sponset) // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

JOGGIS PÅ JOBB

Haha, jeg vet ikke om mange av dere vet dette, men jeg virkelig elsker å gå i joggebukse. Jeg har flere joggebukser enn vanlig jeans i klesskapet mitt. Så fort jeg har kommet hjem, slenger jeg på meg en av mine mest behagelige joggebukser og kosegensere. Dette er faktisk hver dag. Jeg bruker til vanlig kun høytlivsbukser, ala plenty modellen fra Dr.Denim hvis dere forstår litt mer. Så det er ganske udigg å gå en hel dag med at noe strammer inn magen din, men det blir derfor enda diggere å ta av seg denne stramme buksen og hoppe inn i noe så behagelig som en joggebukse. Jeg kunne sikkert skrevet ned 100 punkter om hvorfor joggebukse er best, men det skal jeg spare meg for nå. Jeg prøver å gå i joggebukse så ofte som mulig, og det ender derfor opp med at jeg går med joggebukse på jobb noen ganger. Derfor er det så deilig at det finnes den litt mer penbuksen, i joggebukse modell, som man faktisk kan style opp sykt enkelt og pent, enn å se slaskete ut på jobb. Det er selvfølgelig visse regler i klesbutikker, og det har egentlig alltid vært det at man ikke kan gå med joggebukse på jobb fordi man skal se fin og fresh ut. But not now anymore!!!! Takket være designere, kan man nå gå i de mest behagelige buksene selv på jobb, men likevel se velkledd ut. Man kan mikse og matche så mye med joggebukser, blant annet å få det til å se ut som en jumpsuit eller litt mer den stilen jeg kjørte for i dag - som er en av favoritt lookene mine på jobb; supercozy.

Nå skal jeg legge meg godt til rette og se på 21 Jump Street. God lørdag!!!Cardigan & genseren er fra Urban, mens joggebuksen er fra BikBok.

Hva synes dere?

ANTREKK: BEIGE COAT

Jeg har vært opptatt hele denne dagen, og det føles fantastisk godt å kunne gjøre noe ut av dagene jeg har fri fra jobben. Litt rart å si med tanke på at bloggen er en jobb i seg selv, but you get it dont'ya. Jeg har vært med Tram hele dagen, har vært flink å tatt litt bilder som jeg skal dele med dere i morgen. Akkurat nå skal jeg vise dere antrekket for dagen. Flinke Tram vet nøyaktig hvordan bilder jeg vil ha, i og med at hun blogget selv før. Til å være i midten av oktober, hvor kulden sniker seg innpå en, var det overraskende godt vær til å tilbringe dagen ute. Sol og nydelig vær, og da surrer jo kun en ting opp i hodet mitt - nemlig antrekksbilder. Det er alltid så himla vanskelig å finne steder man kan ta bilder på, men i dag var det gjort på et blunk. Jeg tror dette faktisk er ett av mine favorittantrekk denne høsten.

Jeg ville gå for veldig lyse toner i dag, men også kjøre en laidback stil med caps på hodet. Long time no see! Rett og slett helt herlig å ha noe på hodet så håret ikke går i ansiktet hele tiden. Den flotte kåpen jeg hadde på meg i dag, er en av de fineste jeg eier. Den kjøpte jeg i fjor vinter, og jeg er like forelsket i den fremdeles. Jeg vurderte sorte bukser, men denne lysebeige fargen passet så godt til min grå petite bukse at det måtte bare bli den. Så for at dette antrekket skulle bli ordentlig gjennomført med lyse toner, endte jeg opp med en hvit skulderveske & hvite sneakers til. Hvordan skal jeg klare å bytte ut mine kjære sneakers med vintersko, det spørs haha...

Kåpe fra Vivikes // Genser & caps fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra Nelly // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

ANTREKK: BOMBER

Jeg må starte med å fortelle om noe som skjedde for bare to dager siden. Jeg er en jente som virkelig aldri blør neseblod, om det så har vært at jeg har fått et kne, basketball, albue, skulder osv i trynet. Aldri har jeg blødd neseblod av den grunn, men brått satt jeg på do hos Ida og nesa mi begynte å renne. Jeg tenkte det bare var snørr siden jeg var forkjølet, men så fort jeg tok hånden min borti nesa - da fosset det ut. Jeg blør svært sjeldent, så jeg fikk helt panikk. Da jeg er hjemme senere samme dagen, sitter jeg igjen på do og brått fosser det med blod, igjen. Det stanser etter noen minutter og jeg begynner å tenke at dette er litt rart. Så dere, senere denne kvelden sitter jeg ved skrivebordet mitt på pcen, og nesen begynner å renne igjen, denne gangen var jeg bombesikker på at det var snørr, men jaggu meg tok jeg ikke feil. Denne gangen blødde jeg mest, det stanset ikke før 10 minutter hadde gått. Og jeg sitter igjen med et spørsmål, hvorfor bare helt ut av det blå blødde jeg neseblod 3 ganger på èn dag, helt uten videre? Er dette normalt, skjer dette stadig vekk med andre også? Jeg kan telle på fingrene på hvor få ganger jeg har blødd neseblod siden jeg kom til verden, og så skjer det 3 ganger på samme dag?...

De siste dagene har jeg fundert veldig på det, og det kan tydeligvis komme av lite søvn og mye stress - noe som passer meg perfekt, spesielt det sistnevnte. Jeg er ikke flink til å slappe av om dagen. Jeg stresser veldig mye siden det er mye som foregår akkurat nå. September og oktober har vært 2 stressende måneder for meg, og det var vært så mye at jeg nesten har villet sette meg ned og bare bryte ut i tårer, for så sliten har jeg vært. Å ha 2 jobber er veldig slitsomt, hvertfall når du har en ekstrajobb som du jobber på opptil 5 ganger i uken og en fulltidsjobb som er bloggen - noe som er i bakhodet ditt 24/7, og i tillegg jobber med deg selv. Det har vært så mye den siste tiden at jeg faktisk har lagt fra meg alt arbeid og bare stirret i veggen, fordi det har blitt for mye. Etter denne måneden er over, kan jeg senke skuldrene og bare se frem til bursdagen min som er i midten av november, håper jeg.
Bomberjacket fra Junkyard HER (sponset) // Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Skjorte fra Gina Tricot // Sko fra Nike

Hva synes dere?

ANTREKK: RED AND BLACK

Med tanke på at jeg sover ufattelig dårlig om dagen, gikk det dritbra på jobben i dag. Jeg var virkelig i nuet eller hva man sier! Tror denne dagen er den raskeste vakten jeg har hatt på lenge, selvom jeg ikke hadde så veldig mye å gjøre på jobben i dag. Før jeg visste ordet av det, var vakten min over og jeg var på vei til Ida hvor vi skulle sitte barnevakt for lillesøsteren og lillebrorer hennes i noen timer. Jeg tror vi er tidenes barnevakter som lagde eggedosis fordi alle fikk sukkerkick, hahahaha jeg må le. Alle satt og bare lagde smattelyder fordi vi alle ville ha noe godteri, og brått nevnte jeg eggedosis, fordi jeg kunne ikke huske hva det smaker. Brått stod vi med hvert vårt glass fyllt med eggedosis. Men tror det vil bli en evighet til jeg smaker på eggedosis igjen, fyfader så kvalmende. Vi gikk rett fra eggedosis til salt popcorn, og sa oss da veldig fornøyde med gomlingen vår.

Siden jeg hadde kledd meg opp og sminket meg til ett mennesket i dag, bestemte jeg meg for å ta antrekksbilder. Men det var lettere sagt enn gjort med den irriterende vinden. Det er sånne type problemer jenter med langt hår har, og hvertfall bloggere med hår i alle kanter. Jeg ville egentlig stå ute i gaten, men der var vinden på sitt verste så jeg må beklage litt for at det ikke ble de beste bildene. Men antrekket får dere sett så får jeg heller komme tilbake litt sterkere i neste antrekksinnlegg på bloggen. Jeg har skjønt at det beste lyset er før 17:00, så det må jeg også jobbe litt med heretter.
Jakke fra Mistressrocks // Genser, skjerf og sko fra Urban // Veske fra Versace // Skjorte fra Asos // Bukse fra TopShop // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

ANTREKK: UNBLOGGED

Dessverre fikk jeg lite tid til å få blogget etter jobben i går, jeg måtte nemlig få i meg litt søvn rett etter jobben og deretter komme meg ned igjen på Urban. Vi skulle på salgskurs på Strømmen, som er litt unna Moss her jeg bor. Det tar litt over 1 time inn med bil, så med tanke på at kurset startet rundt 21:00, fikk vi litt hastverk med å komme oss av gårde i og med at vi stenger 20:00. Da vi endelig kom frem på Strømmen Storsenter, var det nesten til å gå seg vill, for det var virkelig et stort senter vi skulle på. Helt vilt hvor mange bra butikker, resturanter og smoothiebarer de har der. Nesten så man vil ta seg en tur dit kun for det, i en senere anledning haha. Salgskurset var sammen med alle fra regionen, og noe av det vi gjorde som faktisk er sykt lærerikt er å bli delt opp i lag og ha rollespill hvor noen er selgere og andre er kunder. Resten av gjengen skal da følge godt med på hva som var bra og hva som var dårlig - og sjokkerende nok, ga det sykt bra resultat. Ellers var det litt snakkis og pizza underveis mens vi pratet om hva det innebærer å være en god selger osv. Det er første gangen jeg er med på et salgskurs med forskjellige Urban butikker, så for meg var det veldig nyttig og lærerikt. Eneste jeg gruet meg vilt til var turen hjem. Kurset var ikke ferdig før 23:55-ish (?). Og med tanke på at vi skulle kjøre hjem til Moss igjen, så hadde vi en liten roadtrip å "glede" oss til. Spesielt jeg som skulle ÅPNE i dag klokken 09:00. Jeg fikk ikke lagt meg før klokken var nærmere 02:00, siden vi kjørte litt feil på veien hjem og det var omkjøring på E6 så vi måtte ta en annen vei og blablabla. Tre trøtte jenter i en bil, som bare ville komme seg hjem til lille Moss, var brått på vei til Kristiansand, hahahaha jeg dør. Overraskende nok gikk det supert å åpne i dag, men måtte slå til med en liten powernap etter jobben i dag også.

Jeg har jobbet hver eneste dag denne uken, og det var vært veldig mye som har måttet gjøres. Derfor har kameraet blitt liggende hjemme... Første gangen siden jeg skaffet meg kameraet. Men heldigvis kom jeg på at jeg har et antrekk jeg aldri fikk postet for litt over 1 uke siden. Endte opp med å publisere et annet antrekk jeg ble mer fornøyd med dagen etter disse ble tatt. Men blant alle antrekk man bruker, så får man jo noen favoritter og ikke-favoritter. Jeg tror kanskje jeg ikke likte antrekket pga frisyren ødela? Jeg vet faktisk ikke.Jakke fra Selected Femme // Genser fra Ivyrevel HER (sponset) // Bukse fra Dr.Denim // Veske fra River Island // Sko fra Nike

Hva synes dere?

ANTREKK: DENIM AND WHITE

Akkurat nå ligger Ida i sengen min og bare venter på at jeg skal gjøre meg ferdig på pcen, så jeg har derfor ikke all verdens med tid til å skrive dette innlegget. Jeg har tatt masse bilder fra i dag allerede, men enda mer bilder skal det bli tatt i kveld. Derfor venter jeg med å vise disse bildene til i morgen, og smeller derfor til med 2 antrekksinnlegg på rad. Håper ikke det gjør noe! Det var endelig litt sol å se i dag samt litt varmere ute, så da fikk jeg den perfekte muligheten til å bruke den hvite cardiganen min fra Urban, den har jeg faktisk i alle fargene vi har inne - så fine synes jeg dem er. Jeg elsker lengden på cardiganen, og overraskende nok liker jeg den meget godt i hvit. Det synes jeg ser så bra ut til denim bukser. Dette er favoritt fargen min fra Dr.Denim, nemlig light sky i Plenty modellen. Veldig mange har lurt på hvilke bukser jeg bruker, og det er kun Dr.Denim Plenty og TopShop buksene fra Joni Petite. Jeg er 1.65 så lengden jeg bruker i bena varierer alt fra 28 til 32! Håper dere fikk svar på det dere lurte på nå i hvertfall, hvis ikke er det bare å si ifra om det skulle være noe annet.

Dere får ha en super lørdag
Flat Top Cardigan & genser fra Urban // Bukse fra Dr.Denim HER (sponset) // Sko fra Nike // Veske fra River Island // Klokke fra Larsson&Jennings // Solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere om antrekket?

ANTREKK: COAT YOUR STYLE

Jeg vet ikke om veldig mange av dere vet dette, men i tillegg til at jeg jobber i Urban er jeg også ambassadør for selveste Urban. Dette startet vel før jeg begynte å jobbe i denne butikken, hvor jeg fikk mer og mer peiling på dette merke. Så for meg, er det utrolig gøy å være en ansatt men også ha den som jobb på bloggen. Det er faktisk 2 fluer i èn smekk! Hadde dere blitt med meg inn i klesskapet mitt, hadde dere sett at nærmere 70% av alt jeg eier er fra Urban. Men under halvparten er spons, du handler faktisk så sykt mye mer i en butikk hvis du jobber i den. Det er hvertfall sånn med oss ansatte der jeg jobber, haha. Dere skulle bare sett permen våres med alle kvitteringene. Gjennom årene har Urban fått mer og mer fashion style, og mer kjente merker inn i butikken - noe jeg digger BIGTIME. Så å kunne samarbeide med Urban gjennom bloggen, det synes jeg er kjempeknall. For som dere sikkert vet, elsker jeg Urban.

Urban har et eget merke som heter Flat Top, som produserer utrolig mye pent til jente. Den siste tiden har Flat Top fått inn mange nye kåper til jente, og i den anledningen har de satt igang en konkurranse "Coat Your Style" hvor DU kan vinne den kåpen du ønsker. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å dra innom en Urban butikk, finne den kåpen du liker godt og ta et bildet av deg selv med kåpen på, legge bildet ut på instagram og tagge #UCYS så er du med i trekningen om en ny kåpe. Lykke til alle sammen!!!

Under ser dere min favoritt kåpe fra Flat Top som jeg har i xs, kanskje du finner en annen favoritt?Skjorte & Flat Top jakke fra Urban HER (sponset) // Genser fra Adidas // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Solbriller fra Quay

Hva synes du om antrekket?

ANTREKK: SVEA FUSKEPELS

Jeg er helt dø etter helgen, og det kjenner jeg på en mandag dere. Skal fortelle litt mer om helgen min i et annet innlegg, akkurat nå skal jeg vise frem min nye jakke fra Svea. Sjokkerende nok vurderte jeg å ta antrekksbilder i går, altså dagen etter fylla. Men det var ikke snakk om engang, alle ville bare hjem og sove inkludert meg selv. Etter jeg og de andre søte bloggjentene var i Oslo i samarbeid med Junkyard og Svea, var de så utrolig snille at de ville gi oss en Svea jakke fra deres nyeste kolleksjon. Hvor snilt er ikke det? Åååh, jeg er så fornøyd med samarbeidet jeg har med Junkyard. Mitt lengste og beste samarbeid, som har vart i nå snart 5 år. Jeg ville egentlig ha en svart Svea jakke, men jeg begynte å tenke litt for meg selv at jeg skulle være litt yolo (hehe) og kjøre på med en farge jeg aldri bruker. Jeg falt derfor overraskende nok på den burgunderrøde jakken. Jeg synes det har en litt mørk romantisk farge, så hvorfor ikke? Jeg har stått modell i speilet med denne jakken på, i en veldig god stund nå for å se om jeg liker fargen eller ikke, og jeg liker den, veldig! Det er så deilig å ha litt variasjon i alle jakkene mine, og burgunderrød? Første plagget jeg har i den fargen tror jeg. Men det blir overhodet ikke det siste plagget. Det har allerede begynt å bli 15 grader her, så denne jakken varmer utrolig godt i disse tidene! I tillegg til jakken, har jeg endelig fått meg nye hvite converse sko, det var jammen på tide.

Noe jeg ønsker å informere dere om er at disse nye høstjakkene til Svea er med fuskepels. Veldig mange har veldig ofte lett for å tro det er ekte pels uten å ha lest et eneste ord, derfor var det likegreit å ha det med i overskriften så ingen misforstår. Jeg har størrelse x-small i jakken hvis noen lurer.


Sponset Svea jakke fra Junkyard HER // Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Converse fra Junkyard HER // Solbriller fra Rayban

Så over til et magisk øyeblikk for meg. Her fikk jeg nettopp øye på noe, og får et lurt glis:Så kom det enda nærmere, og jeg fikk forelska-masken på mens jeg spurte om jeg kunne klappe den:
Jeg blir seriøst som en liten drittunge så fort jeg ser en hund, bokstaveligtalt.

Hva synes dere om antrekket?

ANTREKK: LEATHER AND TURTLENECK

I hele dag har jeg vært med Ida og vi har tatt livet med ro rett og slett, haha. Vi har somlet som bare det i hele dag, brukt 2 timer ekstra i byen i stedet for bare 1. Jeg kjøpte meg noen nye ting til rommet mitt, blant annet duftepinner og en ananas til pynt. Jeg var egentlig ganske klar for å gjøre om mye på hyllene mine, med tanke på at de har stått urørt i sikkert et halvt år nå. Men det var bare ikke helt den dagen for å handle inn masse nytt. Jeg må faktisk tenke litt om før jeg bare kjøper noe. Jeg har så mye dilldall til rommet mitt som bare aldri kom seg opp på verken hyllene eller veggene mine - fordi jeg ikke hadde nok plass. Den glippen vil jeg ikke gå på igjen. Derfor er det greit å ta ting litt med ro, planlegge hva jeg vil gjøre om og hva jeg vil kjøpe. Jeg venter nå på 8 plakater i forskjellige størrelser som skal opp på veggen min ganske snart. Jeg kan knapt vente til å få dem opp på veggen, og ikke minst bare få dem. Håper det blir like fint i virkeligheten, som det det ble i hodet mitt.

Jeg var veldig usikker på om jeg skulle være litt risky å ta antrekksbilder i dag selvom det regnet. Etter litt tenking kjørte jeg på! Det er ikke bare bare å stå ute i regnet og vinden, men antrekksbilder ble det jaggu meg likevel. Det begynner å gå mot kaldere tider, og det passet da perfekt å bruke den nye oversized turtleneck genseren min. Jeg ville ha den litt lang fordi jeg synes slike gensere er så stilig til tighte jeans og boots. Jeg vet ikke helt om jeg liker genseren eller ikke, fordi det er uvant å gå med en strikket turtleneck. Kanskje jeg blir mer vant til det snart, det håper jeg. For genseren er virkelig flott å se på! Det sies at man ikke skal bruke skinnjakke når det regner, men for antrekket sitt skyld måtte jeg bare ta på meg favoritt skinnjakken.Skinnjakke fra Zara // Genser fra BikBok // Bukse fra TopShop // Boots fra Duffy // Veske fra River Island // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

ANTREKK: WHITE AND BLUE

I dag har jeg bedt jentene over på filmkveld og kos hos meg. Veldig lenge siden sist, så nå som jeg er hjemme alene med søsteren min, måtte jeg bare slå til! Før jeg begynte å ordne med til kvelden, vasket jeg og støvsugde hele huset og det blir man søren meg svett av altså. En treningsøkt i seg selv, haha. Da jeg ble ferdig med dette, gjenstod det å finne ut av hva jeg skulle ha på meg - girlsproblem. Det er aldri lett! Men så kom jeg på at jeg kanskje burde pynte meg litt siden jeg skulle ut å ta antrekksbilder med Nadine og Ida før resten av jentene skulle komme. Så det ble noe veldig nytt på meg denne gangen. Vi kjørte ned til byen, brukte alle 6 øynene og lette etter locations som kunne sett bra ut. Brått skrek jeg "DER!!!", så var valget gjort.

For litt siden kjøpte jeg meg en blå kåpe på 60 eller 70% fra butikken jeg selv jobber på. Jeg hadde siklet etter den en god stund, men pga prisen tenkte jeg "jeg trenger den jo egentlig ikke..." Men da den var på salg så måtte jeg bare slå til, det var på tide at jeg sluttet å sikle. Siden jeg kjøpte den i sommer, har det vært for varmt å bruke den før i dag. Det var den perfekte anledningen! Jeg ville gå for en veldig girly og classy look i dag, og kjørte på med white errthang fra topp til tå. Jeg har aldri hatt en hvit bukse før og det er virkelig skummelt å gå med noe hvitt. Helt utrolig at den enda ikke har fått noen flekker på seg, men nå som jeg har sagt det kommer de nok ganske snart. Jeg har også fått skaffet meg noen flotte nye høstsko til den herlige kåpen. De hvite bootsa er fra Nelly og de er superfine, og ikke minst gode å gå i. Eneste negative med skoene er at de er svært glatte under, så går du med dem inne på et senter eller i butikken, pass på. Jeg har holdt på å gå på trynet et par ganger bare i dag.

Forresten, jentene tror det er et blad jeg har på bildet med skoene - jeg tror det er en bebifrosk - hva mener dere?

Kåpe & t-skjorte fra Urban // Dr.Denim bukse fra Junkyard (sponset) // Boots fra Nelly // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva syns dere om antrekket?♥

ANTREKK: COMFY JUMPSUIT

Jeg vil bare starte dette innlegget med å si tusen takk til alle de flotte kommentarne jeg fikk på svar på spørsmålsrunden min. Dere er fantastiske♥ I dag føler jeg meg fremdeles ikke helt frisk, men noen ganger hjelper det litt på formen og føle at man ser bra ut - er dere enige? Jeg startet derfor med å sminke meg, ordne meg litt på håret for sovesveisen min er ikke et syn dere ønsker å se, grave litt i klesskapet for å se om jeg hadde noe jeg ikke hadde vist dere og voilà!! Før jeg visste ordet av det var jeg endelig gira på å ta nye antrekksbilder med mitt nye kamera. Det er så rart hvordan et nytt kamera kan gi deg en ny gnist på bloggfronten. Det føltes så herlig, det må jeg få sagt. Eneste problemet for meg som gjenstår nå er å bruke hodet for å finne steder som er kjempeflotte til å ta bilder på. Jeg bor der det ikke er noe bygninger å se, bare grønn plen, lekeplass over og barnehage ved siden av liksom. Derfor så kjekt at man da har 2 spreke ben å gå på, så får jeg ta meg en liten gårunde en av de neste dagene og lete etter noen fine steder. Til da får dere nøye dere med der jeg tok antrekksbildene i dag. Appropo steder å ta antrekksbilder, dere har vel ingen tips til locations der det ser bra ut? Er nå man føler på det å skulle hatt billappen, huff. Godt jeg er i gang med det, for å si det sånn!

Antrekket jeg har på i dag er et av mine favorittantrekk. Jeg trenger virkelig ikke å si mer;
Jumpsuit fra Asos // Skjorte fra Urban // Sko fra Noodles // Veske fra NLY Trend // Klokke fra Larsson&Jennings // Solbriller fra Quay

Hva synes dere om antrekket?♥

CASUAL

Spesielt de siste dagene, har jeg tenkt veldig mye på om jeg skal kjøpe meg Olympus Pen kameraet. Som blogger ønsker jeg å kunne ta bedre bilder enn de under, jeg ønsker mer fokus, blurring i bakgrunnen og ikke minst bedre lys. Jeg har kameraet Canon 600D, og har vurdert å kjøpe nytt objektiv til det. Jeg synes bare det fokuserer litt dårlig på meg, eller generelt ansiktet mitt. Jeg VET jeg har fregner liksom både i ansiktet og på armene, men de kommer seriøst aldri frem på kameraet med mindre jeg kun tar skikkelig close-up. Kanskje derfor jeg burde investert i et nytt objektiv til Canon 600D. Hater å måtte være så usikker på hva jeg skal investere i... Av en eller annen grunn føler jeg virkelig for å teste ut Olympus Pen. Til å være så lite, tar det utrolige bilder og er veldig lett å forstå seg på. Man kan i tillegg redigere bildene på kameraet, rett og slett nesten redigere det ferdig der før du overfører dem til pcen. Kameraet er veldig lite og tar derfor ikke så stor plass i vesken, noe som faller i smak. Kanskje etterhvert investerer jeg i nytt objektiv til kamaeraet mitt, samtidig som jeg har Olympus Pen. Det er vel 2 fluer i en smekk. Viktigste for meg er bare å få testet og lekt litt med dette Olumpys Pen kameraet og se om det lever opp til mine forventninger, forhåpentligvis deres også. Blir jeg fornøyd, kjøper jeg et ekstra objektiv til det og sier meg fornøyd med nytt kamera da. Jeg blir så gira bare av å skrive om det at jeg vil kjøpe ett nå med en gang. Men hvis noen av dere eventuelt har Olympus Pen kamera, kunne dere kanskje fortalt meg litt om hvorfor dere liker det så godt, og hva som kanskje er negativt ved det?

Antrekket mitt for i går ble overhodet ikke det jeg egentlig skulle ha på meg, haha. Jeg bare klarte ikke å gå ut av denne kosegenseren, som er en av mine favoritter. Men jeg ville ikke ha på bukse eller noe stramt, og da ble det et lett valg. Skjørt slår vel aldri feil til en litt oversized genser, det er hvertfall noe jeg synes er super pent på jenter. Enda søtere blir antrekket hvis man kjører på med en dott på hårfrisyren. En av grunnene til at jeg liker denne frisyren er fordi det jukser meg til å se litt høyere ut, haha. Lenge siden jeg har hatt denne dotte-sveisen, så kanskje på tide å se den igjen snart.
Genser & skjørt fra Urban // Sko fra Converse // Veske fra River Island // Solbriller fra Triwa

Hva synes dere?♥

DAGENS ANTREKK 300715

I dag våknet jeg av at jeg nesten svettet ihjel i sengen. Selvom det føltes helt forferdelig, føltes det så godt å dra opp rullgardinen og endelig se solen igjen. De siste dagene har det vært mye regn, og i forigårs var kanskje den verste regndagen på evigheter her i byen. Men jeg liker også at det regner, for da har jeg en god grunn til å bare være inne. Jeg har perioder hvor jeg kan være veldig på farten hele tiden, og andre perioder hvor jeg bare er på rommet mitt. Den perioden har jeg hatt i 2 uker nå, i dag var vel den første dagen jeg gikk ut sånn ordentlig på en god stund (matbutikken teller ikke). Det har skjedd mye i familien den siste tiden, men mer vil jeg ikke dele her på bloggen. Det er en av grunnene til at jeg har blogget veldig ustabilt de siste ukene. Jeg trengte en pause. Ting begynner å bli bedre og at det var fint vær i dag gjorde ting enda bedre akkurat nå. Noe som gjorde alt enda bedre igjen der, var at jeg og søsteren min dro på kino! Vi så den nye filmen Paper Towns, og jeg likte handlingen og slutten veldig godt. Jeg liker når ting er klisjè, men det er enda bedre når uventede ting skjer.

Så dere. Det var fint vær i dag, frem til klokken ble nærmere halv seks. Da begynte skyene å komme frem. Heldigvis fikk jeg tatt noen antrekksbilder i en ny playsuit i dag, som jeg forresten liker kjempegodt. Jeg har svært få klær i hvitt, og det er fordi jeg alltid klarer å søle på noe av det hvis jeg først bruker hvitt. Tror dere ikke at jeg klarte å søle leppestift på den? Vinden sin feil, alt bare blåste opp i ansiktet mitt og traff så klart leppene mine. Ikke en bra start, men bedre ble det da en søt pus ville være med på bildene mine. Den la seg ned etter hver halvmeter den gikk, og skulle så absolutt gjøre det rundt oss. Den var bare så søt og kosete!!! Jeg er ikke sånn veldig, veldig glad i katter iogmed at jeg ikke vet hvor jeg har dem, de gjør akkurat som de selv vil, så jeg er alltid litt pinglete med katter. Men denne pusen, den var super kosete♥
Playsuit fra IvyRevel (Sponset) // Sko fra Nelly // Ray-Ban fra Junkyard (Sponset) // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

DAGENS ANTREKK 210715

Dette innlegget ble postet mye senere enn jeg hadde forventet. Slik går det når man finner alt annet så mye mer interessant, enn å sitte på stumpen med pcen. Da jeg startet å redigere bildene, ville jeg plutselig rydde rommet, plutselig smake på tyggiser og brått lakke neglene. Haha, at det går an... Er ikke bare bare å gå igjennom 119 bilder, når så og si alle er ganske like. Man blir nesten syk i hodet. Men er det noe som virkelig gjør en gal, så er det når nettet henger seg. Just perfect!

I dag følte jeg for å gå med joggebukse og null sminke, men jeg følte ikke for å se ut som en slask nok en gang. Så etter å ha tatt på meg litt sminke, fikk jeg en bedre idè. Jeg kom på at hvis jeg finner en sort t-skjorte, som matcher til joggebuksen, kan jeg style det om til en jumpsuit. Jumpsuit er bare såå behagelig, pent og enkelt! Jeg lagde da bare min egen hjemmelagde jumpsuit for en dag. Det har vært litt overskyet og kaldt i dag, så siden jeg allerede var inne på fargen svart, ville jeg gå all in. Svart bukse, svart t-skjorte, svart jakke og svart veske. Eneste som var i en annen farge var nemlig skoene mine, de var kritt-hvite! Hvite skinnsko er desidert en favoritt hos meg nå for tiden, eller generelt hvite sko. Ganske risky å bruke hvite sko, men man klarer jo ikke å motstå det heller.

Hvis håret mitt har en god dag i morgen, blir det litt av en konkurranse her på bloggen. Så kan dere gjette hva den innebærer?♥
Jakke fra BikBok // T-skjorte, bukse & sko fra Urban // Veske fra River Island // Solbriller fra Triwa // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

ANTREKKET FOR KVELDEN

Først vil jeg bare takke for alle fine kommentarer på mitt forrige innlegg. Utrolig snilt at mange av dere tok tiden til å svare meg. Jeg håpet på det beste, men fryktet det verste. Jeg var på ultralyd i går og da fikk jeg bekreftet at jeg har betennelse i spyttkjertelen som har blitt til lymfeknuter. Vanligvis blir pasienter satt på en antibiotikakur med en gang, men de ønsket ikke å gi meg noe fordi dem ville undersøke meg neste fredag med ny ultralyd. Så det føles litt ut som om de ikke helt vet hva det er, med tanke på at de ikke satte meg på antibiotikakur som er anbefalt for alle med betennelse i spyttkjertelen. Jeg ville jo helst slippe å gå rundt med denne kulen i flere uker, for nå kjenner jeg at den er der og den irriterer meg veldig. Men jeg får se på det positivet, jeg får håpe den forsvinner i løpet av uken, hvis ikke måtte jeg bli sendt videre til en hals og øye-lege.

I går ble det bryggekos med Linnea og Mathilda, hvor vi koste oss veldig hele kvelden. Utover kvelden kom det mange kjente ansikter som gjorde at kvelden bare ble bedre og bedre. God stemning og live musikk gjorde susen for de fleste av oss i går, haha. Vi tok det litt rolig i går, med tanke på at det er Urban fest i Oslo i dag. Når det er sagt, ble det store spørsmålet vi alle jenter stresser over; "HVA POKKER SKAL JEG HA PÅ?!?!?!". Det er sååå sommervær ute nå, men siden vi skal drikke hele kvelden/ natten blir det brått kjølig og det verste humøret jeg kan komme i, er om jeg fryser. Det er helt sant og det er forferdelig. Jeg er ikke 100% sikker på antrekket, men jeg har et godt øye til det jeg har lagt frem på sengen nå. Det er ikke en gallafest vi skal på, så her er det hullete jeans og skinnjakke som står på menyen.. I think! Blir å freshe opp det hele med røde lepper, så er jeg klar.

Ha en fantastisk lørdag!!
Skinnjakke fra Zara // Topp og Dr.denim bukse fra Urban // Skjorte fra GinaTricot // Klokke fra Larsson&jennings

Hva skal du i kveld?

YESTERDAYS OUTFIT

I hele dag har jeg ikke kunnet slappe av, jeg har vært stresset hele dagen og det tror jeg ALLE toppbloggere forstår grunnen til. Når du jobber som blogger på fulltid, er det verste som kan skje at enten pcen din krasjer eller nettet ramler ut. Nettet vi har er ikke til å skryte av akkurat, og helt siden vi oppgraderte det til raskere har vi hatt dårligere nett enn vi noensinne har hatt. I dag har vi verken hatt tv-signaler eller nett. Noe mer irriterende er at man til vanlig kan dele nett fra mobilen. Men det gikk ikke i dag gitt, så hvordan har det seg slik at jeg likevel får blogget nå? Jeg desperat sendte melding til Ida og lurte på om jeg kunne komme over for å få blogget. Jeg har aldri vært så desperat før etter å blogge, nesten litt gøy! Det er en stor lettelse i hvertfall, for endelig får jeg vist dere mitt nye favoritt antrekk.

Denne jumpsuiten var en av produktene jeg kjøpte på nettbutikken til Asos for toppen 1 uke siden. Hvis denne kommer inn i flere farger, skal jeg pokker meg kjøpe dem alle. En mer behagelig jumpsuit og som ser drit bra ut, skal man lete lenger etter. Den koster under 500 lappen, og jeg er forelsket. Du tar på deg ETT klesplagg, og voilà så har du ett helt antrekk. Det er jo bare helt fantastisk?! I går valgte jeg å style den opp med converse, gull tilbehør og hvit jakke. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal ta på meg denne godbiten, haha.

Blogger mer om gårsdagen i morgen, fininger. Da kommer det bildedryss fra feiringen til Ida bestie


Jakke & veske fra BikBok // Jumpsuit fra Asos // Sko fra Converse // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Larsson&Jennings

Hvordan ville du stylet opp denne jumpsuiten?

GÅRSDAGENS ANTREKK

I går var været så vanskelig å lese, i det ene sekundet var det stekende sol og over 20 grader, andre sekundet regnet det og var overskyet. Men det var en ting jeg var bestemt på å ha på meg i går, og det var min fineste kimono fra River Island. Denne har jeg hatt i 2 år snart? Kanskje mer, men denne elsker jeg mest av alle kimonoene jeg eier. Tenk hvor enkelt og "kjedelig" antrekket mitt ville vært i går hvis jeg hadde en svart eller hvit kimono på meg. Den fra River Island sprer så mye moro synes jeg! Føler meg skikkelig fresh og bra mens jeg har den på meg, så den passet derfor perfekt i går. Siden det foregår mye på denne kimonoen, ville jeg roe det litt ned, men likevel freshe det opp med en grå magetopp, hullete jeans og avslutte det hele med noen flotte sommer-sandaler.

Mens jeg var i byen med Ida i går, hadde jeg så mye dilldall i hendene mine at det var på tide å kjøpe en liten skulderveske. En perfekt, svart liten veske som jeg får plass til iphone, lipgloss, kortholder og nøkler i. Den er helt perfekt! Endelig trenger jeg ikke å ha en stor veske med meg kun for å få plass til all dilldalle, sier meg veldig fornøyd nå. Denne vesken kommer nemlig til å bli brukt i kveld, nå gjenstår det bare å finne ut av resten av antrekket så er jeg klar for bursdagsfeiring!!

Ha en herlig lørdag, mine kjære lesere.
Kimono fra River Island // Topp og sandaler fra Urban // Bukse fra TopShop // Solbriller fra Triwa // Klokke fra Larsson&jennings // Veske fra BikBok

Hva synes dere?♥

WORK OUTFIT

I dag sov jeg så godt, våknet til og med før alarmen min gikk. DET skjer ganske sjeldent. Men gud hvor deilig det var å kunne ligge noen minutter ekstra i sengen, det er alltid godt å ha tid til overs. Jeg hadde store planer om å ta bilder av et nytt sommerantrekk jeg har satt sammen, men da jeg kikket ut av vinduet var det ikke annen enn grått og trist. Det regner innmari mye ute nå, så da var det bort med sommerklærne og fram med et varmt og godt jobb-antrekk. Er det noe jeg mener, så er det at alle jenter burde ha minst en cardigan i garderoben sin. Hvert fall lik denne jeg har på meg, det føles ut som et teppe som man bare kan pakke seg inn i på slike dager som dette. Ingenting er mer behagelig enn å ha på seg behagelige klær på jobb, tror jeg traff midt i blinken i dag. Hvis jeg kunne, hadde jeg tatt på meg joggebukse - men skal jo se litt ordentlig ut på jobben, så derfor tok jeg på de godeste buksene, nemlig dr.denim buksene. Jeg er så frelst av disse buksene, kjøpte faktisk en ny modell fra dr.denim som jeg skal vise dere i løpet av uken. Den er så fin! Litt mer jeans, enn sånn tights-aktig. Store spørsmålet er om jeg skal klippe hull i den på knærne eller ikke, blitt litt forelsket i bukser med hull i seg. Jeg har faktisk funnet frem 3 andre bukser jeg tenkte å klippe opp. Men vet dere har spurt om å få se hvordan jeg gjør det, så da skal jeg lage steg for steg til hvordan man lager sin egen hullete bukse. Kunne det vært noe?♥

Ha en riktig god onsdag!
Cardigan, genser & bukse fra Urban // Sko fra New Balance // Veske fra River Island // Klokke fra Triwa

Likte dere jobbantrekket mitt?♥

ANTREKK 050615

Selv om solen skinte i dag, var det ikke varmt nok til å vise frem en av mine favoritt shortser. Så det får vente til en annen gang, i mellomtiden kan jeg vise dere min første pen-bukse. Samtidig som denne er veldig crazy, er den veldig pen av seg som gjør at denne kan brukes til mange fine anledninger hvor man skal kle seg pent. Det jeg likte godt med denne buksen er at den har knyting i livet, så denne kan jeg heise opp dit jeg ønsker å ha den uten av den skal ramle, eller ikke sitte godt nok fast. Jeg synes denne var veldig fin til å ha som en høytlivs-bukse. Stoffet på den er så luftig og lett, at det er så jeg nesten bruker denne som en kosebukse snart tror jeg. Pen er den, og denne tror jeg er såå fin til en lang cardigan/ kimono - det må testes ut!

Ellers, ser dere noe nytt med håret mitt? Ingenting stort, men jeg har klippet håret litt mer enn jeg vanligvis pleier å gjøre. Jeg har veldig lyst til å teste ut bryst-lengde på håret mitt. Altså at det stopper rett under brystene mine. Jeg synes den lengden er utrolig fin! Men siden jeg ikke har hatt denne lengden på mange år, klipper jeg det gradvis oppover i stedet for å ta farvel med alt håret brått. Det må være så kjipt å være misfornøyd med en hårklipp, og den følelsen vil jeg bare ikke ha så her er det greit å være pinglete mener nå jeg. Jeg har fått mange spørsmål om jeg har farget håret mitt mørkere den siste tiden, men jeg har ikke gjort noen som helst ting med det. Så kanskje håret mitt lever sitt eget liv om dagen?
Genser fra Urban // Bukse fra Ivyrevel (Sponset) // Sko fra Nelly // Veske fra River Island // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Triwa

Likte dere antrekket?♥

ANTREKK 250515

Utrolig lenge siden sist jeg hadde antrekk på bloggen, og mye av grunnen er fordi jeg ikke liker hvordan bildene blir. Kvaliteten på bildene suger og jeg er ikke så kamera-geni at jeg vet hva jeg skal fikse på. Det som er mest irriterende er at kameraet brått fokuserer på tingene som er bak meg, og ikke jeg som står i midten. Noe annet jeg trenger hjelp med er å finne noen nye redigeringsprogram til bilder. Jeg har brukt PhotoScape2 i sikkert 5 år, og det gjør ikke så mye pent med bildene egentlig... Så ja, jeg føler meg shitty på grunn av noe så lite som dette. Men alle andre bloggere har så fine bilder, at jeg bare trekker meg selv lenger ned, i stedet for opp. Også en av grunnene til mitt fravær fra bloggen, fikk en liten periode hvor jeg bare ikke følte meg bra nok. Alle tar disse fine bildene, selv med et billig kamera, så noe gjør jeg veldig feil haha...

Antrekket mitt i dag består av flere av mine nyeste innkjøp. Skinnjakken har jeg blitt helt forelsket i, og den er like pen på som av synes jeg. Det ble et veldig svart og grått antrekk i dag - men noen dager føler man for å være fargerik, andre ganger ikke. Jeg håper bare det snart blir litt varmere ute så jeg kan begynne å gå i litt mer farger, det meste jeg har i farger er sommerklær, så nå begynner jeg å bli ganske rastløs. Har så mange fine antrekk i hodet som jeg bare MÅ få vist dere snart♥
Jakke fra Zara // T-skjorte fra Adidas // Bukse fra TopShop // Sko fra Noodles // Veske fra Louis Vuitton // Solbriller fra RayBan (Sponset)

Likte du antrekket?♥

COZY WERK OUTFIT

Hjertet mitt gråter av tanken på at jeg egentlig kunne befinnet meg i Ibiza for øyeblikket. Jeg var en av 200 heldige bloggere i Europa som fikk forespørsel om å være med på Nelly Pool Party. Å dra til Ibiza er liksom en drøm, og at dette kunne jeg oppleve med tidenes fest med andre verdenskjente bloggere, det er enda sykere. Vi fikk ikke vite hvor vi skulle, bare at vi måtte ha med pass. Dette var så spontant at jeg skrek! Men siden bloggen ikke er den eneste jobben min, så fikk jeg ikke dratt siden jeg jobbetr 8-9.mai og ingen kunne ta vaktene for meg. Surt, men sånn er arbeidslivet! Får bare håpe at jeg får denne muligheten i en senere anledning, virkelig. Det ser virkelig ut som om alle bloggerne koser seg som bare pokker i Ibiza, og det skjønner jeg godt. Jeg får late som jeg er der med dem i tankene mine!

Antrekket jeg hadde på meg på jobben i dag, er faktisk et av mine favoritt antrekk. Men grunnen sjokkerer meg selv og sikkert dere. Jeg liker IKKE rosa, rosa synes jeg ikke kler meg så godt av en merkelig grunn. Så når jeg fant denne kosete jakken på GinaTricot, kunne jeg ikke annet enn å kjøpe den. Hadde den vært i blå, grå, hvit eller svart så hadde jeg kjøpt den i stedet for i rosa. Men hallooooo, se hvor fin den er! Den er heldigvis grå inni (haha). Det er som å gå med et av dine beste kosetepper rundt deg på jobb, men likevel se bra ut. En annen ting jeg hadde på meg i dag som er min nr 1 favoritt, det er nemlig buksen. Jeg har klippet opp denne Dr.denim buksen selv, og har sett veldig mange av dere lurer på hvordan jeg har gjort det. Så kanskje jeg skulle laget et innlegg steg for steg om hvordan man skal gjøre det riktig?♥

HA EN KNALL HELG!
Jakke fra GinaTricot // Bukse fra Dr.Denim // T-skjorte fra Urban // Klokke fra Larsson&Jennings // Solbriller fra Triwa


Min kjærlighet for disse sokkene er så stor at jeg bare måtte ha dem med på bloggen.

Hva har du gjort i dag?♥

ANTREKK 220415

I dag var det lønningsdag, og denne gangen smiler jeg bredt for jeg kan sette mye mer av på sparing enn det jeg vanligvis kunne ha gjort. Jeg har faktisk tittet litt på leiligheter på finn, men jeg er veldig kresen av meg så jeg vil ikke kjøpe/ leie noe bare for å komme meg bort. Jeg har det ganske bra hjemme, så å komme seg bort herfra haster ikke. Da får jeg også litt bedre tid til å se på flere leiligheter. Noe annet jeg har gjort i dag så var det å ta frokosten på Go'bua, etter i går måtte jeg bare rett tilbake dit i dag for å kjøpe pølse i lompe og en toast. Denne kiosken har vært der siden jeg var liten, så er så kos å kjøpe noe nam der!

Etter å ha vært på kurs i dag, var det fremdeles mye sol å finne ute og ble derfor ENDELIG noen antrekksbilder. Der har jeg vært litt dårlig den siste tiden, men var jammen på tide å få til noe da det var varmt nok til å bruke skinnjakken min. Jeg har 2 skinnjakker tror jeg, og den jeg har på meg i dag er den "nyeste" av dem, som derfor var lett å finne frem. Jeg elsker faktisk denne skinnjakken, den er ikke helt vanlig som alle andre - og siden jeg er den jeg er, liker jeg å ha ting alle andre ikke har. Stylet opp denne jakken til en rocka stil i dag, skjorte rundt livet og hullete jeans ♥ Forresten, søsteren min skal få skryt for å ha vært fotografen i dag!


Jakke fra Mistressrocks // T-skjorte, sko og Dr. Denim bukse fra Urban // Skjorte fra Asos // Solbriller fra RayBan

Hva synes dere?♥

WERK OUTFIT - BLACK ERRTHANG

I dag åpnet jeg på Urban etter nesten 1 uke fri, og det var jammen godt å være tilbake til gamle rutiner (selvom det er digg å sove lenge.) Vi har fått inn så mye nytt at det var en glede å jobbe i dag rett og slett. Helt utrolig at jeg gikk fra butikken uten å handle noe, men nå må jeg virkelig bli litt flinkere med å ikke kjøpe bare for å kjøpe. Jeg kjøper ting som er fint til det og det plagget, så blir det aldri brukt igjen, og det må jeg skjerpe meg med. Må lære meg å heller investere mer i ting jeg kan bruke oftere og som går til mer, målet for dette året tror jeg. Men om jeg klarer det, det er spørsmålet.

Antrekket jeg valgte frem i dag, var sånn halvt våken og halvt i søvne antrekk. Da jeg kom på jobb stod jeg egentlig å tenke "hva i alle dager tok jeg på meg?". Eneste jeg husker fra i dag tidlig er at jeg bestemte meg for å ha på joggebukse, ingenting annet. Sminken ble med på jobb og alt, forstår ikke hva jeg kunne bruke 1 time på i dag morges da jeg ikke sminket meg, haha. Ganske tilfeldig at alt ble svart i dag, men svart er jo bra det også! Jeg bruker sjeldent kun svart, men likte det overraskende godt - jeg har fremdeles stor kjærlighet for fargerike ting ♥ Denne svarte joggebuksen la jeg ut på et av mine nyeste innkjøp for litt over 1 uke siden, så her ser dere kanskje liiiiitt hvordan den ser ut på. Super cozy og clazzy!

Vi kjører forresten en super konkurranse på instagram nå, sjekk ut @urbanamfimoss for å se hva premien er.
Bukse og sko fra Urban // Jakke fra (?) // T-skjorte fra Adidas

Vi har også fått inn 3 nye sett på jobben, og et av de nye settene vi fikk har jeg på meg under her. Jeg ble helt forelsket da jeg prøvde det på, nå gjenstår det bare om jeg skal kjøpe det eller ikke, hva synes dere?Likte dere antrekket mitt?♥

ANTREKK 020415

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg viste dere antrekket mitt. Greia er at jeg har SÅ god tid til å ta bilder av antrekkene mine hver eneste dag, men jeg hater alle stedene jeg kan ta dem. For eksempel disse bildene som ble tatt i dag, det var sånn jeg tok bilder i sikkert 2010. Likevel klarer jeg ikke å finne på bedre steder å ta bilder. For å stå midt ute i veien med et enormt kamerastativ, mens andre mennesker ser på? Nei, det klarer jeg ikke. Området jeg bor på er ikke fint, ingen fine steder å se når man snur ser rundt. Da må man ta bilen og kjøre en tur for å finne et sted, men det er ikke lett det heller skal jeg si dere. Eneste jeg får trøste meg med er alt godteriet jeg har, og at det i hvertfall ble noen antrekksbilder. Får søke på Google om fine områder å ta bilder, i håp om å finne noe.

Litt i klagehumør på bildene mine i dag. Men da vil jeg veldig gjerne høre om dere vet om noen gode sider/ programmer i å redigere bilder i? Photoshop har jeg gitt opp, hehehe... PhotoScape2 er der jeg redigerer alle bildene mine nå, men hadde vært deilig med noe nytt tror jeg.
T-skjorte HER (sponset) // Bukse HER (sponset)// Sko fra Converse // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

ANTREKK 100315

Jeg er faktisk dritt lei å stå foran denne hvite veggen utenfor huset vårt, men jeg gidder ikke å gå tusen mil (haha) for å finne et fint sted med et så stort stativ. Folka her i huset nekter å gå lenger enn til hagen våres, så der har dere grunnen til hvorfor det som regel blir denne hvite veggen. Jeg vet ikke hva dere synes, om dere er litt lei eller om dere bare er fornøyde så lenge dere får sett antrekket mitt. Antrekket jeg har på meg i dag er vel utroooolig behagelig må jeg si. Hvem elsker vel ikke en enkel baggy kjole? Toppen av det, ville jeg ha litt farge på antrekket mitt og da passet de nye skoene mine perfekt til. Disse fikk jeg til jul, men jeg har brukt en evighet på å endelig få brukt dem. Jeg liker de så utrolig godt og vet de kommer til å bli en sommerfavoritt! Jakken jeg bruker er også en av mine favoritter, fargen og hvordan den er designet er bare 100% sånn jeg ønsket meg den. Det eneste som er uvant er at jeg har denne i x-small, mens jeg vanligvis har jakker baggy. Men kanskje på tide å ta en i sin riktige størrelse.

Jeg trenger veldig sårt hjelp på hvordan man kan ha fokuset på kameraet på kun seg selv, altså at bakgrunnen ikke får like mye fokus som det du fokuserer på. Jeg har fått det forklart, men likevel skjønner jeg ikke hvordan jeg fikser det på MITT kamera. Jeg har Canon 600D, så regner med at det ikke er så avansert som jeg skal ha det til. Kanskje jeg bare bør ta turen ned til Japan Photo, og få de til å fikse det for meg. Eller om dere eventuelt har en anbefaling på et annet kamera eller objektiv til mitt, så tar jeg i mot all hjelpen jeg får ♥


Jakke fra Selected Femme // Kjole fra Junkyard  (sponset) // Sko fra Asos // Veske fra Versace // Solbriller fra Quay // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes dere?♥

GÅRSDAGENS ANTREKK 270215

Jeg åpnet på Urban i dag og denne dagen har gått til å pakke opp 43 store esker. Jeg hater, men også elsker å pakke opp, alarmere og legge produktene frem fordi det tar så lang tid - men samtidig går tiden så fort. Jeg har aldri tilbringt en dag på jobb, da det eneste jeg har rukket å gjøre er å pakke opp varer. Men da fikk jeg jaggu meg opplevd det nå også!

I gårsdagens antrekk, brukte jeg tidenes kosegenser. Den er så fluffy, stor og bare GOD. Det er som et teppe, bare de har sydd det sammen til en genser som faktisk ser bra ut. Gråfargen er også til å smelte av, den fargen går til absolutt alt synes jeg. Grått, sort og hvitt - heaven on earth. Jeg var aldri glad i disse fargene før (sort og hvit er ikke en farge madde, ja ok men jeg synes det er en farge), men jeg forstår nå hvorfor folk alltid har likt dem. Det er vel ikke første gangen dere legger merke til buksen og skoene jeg bruker, disse har blitt noen av mine favoritter gjennom vinteren. Skoene må straks byttes ut med litt mer vårsko, men buksen - den skal være med meg gjennom hver årstid. Jeg er faktisk så fornøyd med den at jeg i hodet mitt har vurdert å dra en dag til London bare for å shoppe den i andre farger så si meg fornøyd å dra hjem igjen. Men jeg vet jeg ville blitt fristet av så mye annet der også, det har så og si skjedd 2 ganger tidligere.

Denne helgen har jeg noe morsomt på gang med Side2mote. Jeg skal nemlig ta over @side2mote på Instagram og håper dere vil følge meg der for å bli litt bedre kjent♥


Jakke fra Vivikes // Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Henry Kole // Veske fra Versace // Klokke fra Nick Cabana

Hva synes dere?♥

ANTREKK 290115

I går da jeg dro til Sarpsborg med pappa, for å vitne i en rettsak, ble det dessverre mye venting. Til slutt var det lunsjpause i 1 time, når jeg allerede skulle vært inne for å vitne for en halvtime siden. Pappa synes tydeligvis ventetiden var ganske lang, siden han sovnet ute i gangen på Tinghuset haha. Vi bestemte oss derfor å gå ned til sentrum for å få tiden til å gå litt raskere. Da fant jeg to godsaker på BikBok og på GinaTricot. Jeg har lenge ventet på at den varme, rosa pledd-cardiganen skal komme inn igjen på GinaTricot, etter Ida kjøpte den siste de hadde her i Moss ble jeg helt forelsket i den. Den er jo så fin, varm og ikke minst super søt! Og det sykeste er at jeg aldri kjøper ting som er rosa, siden jeg egentlig ikke liker den fargen. Men jeg klarte ikke å motstå denne cardiganen, og er så fornøyd over at jeg endelig fikk kjøpt den. Toppen jeg kjøpte på BikBok er helt enkel med høy hals, derfor jeg likte den. Den er kjempe fin til skjørt hvis du skal på fest og spesielt med jeans til med skjorte rundt livet. Digger at denne toppen er så enkel at den kan brukes til mye forskjellig. Men i dag ville jeg få for en casual look, og en veldig kosete look med verdens søteste cardigan. Jeg tror jeg er frelst!


Cardigan fra GinaTricot // Topp fra BikBok // Bukse fra TopShop // Sko fra HenryKole // Veske fra RiverIsland // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

GÅRSDAGENS ANTREKK 270115

Mens jeg og Martine skulle kjøre hjemover i dag, fikk jeg en så Bergen følelse av det ene stedet vi kjørte forbi. Jeg spurte derfor om vi kunne stoppe opp for å ta noen bilder, og brått ble det antrekksbilder også. Flinke Martine som har tatt alle disse bildene! Dere skulle bare sett hvordan HUN poserte bak kameraet. Det var nesten så begge knærne hennes var i bakken, det var dem faktisk en gang da hun ramlet - men hun skal ha for innsatsen som fotograf. Det ble brått drit gøy å posere og se mot hun, da hun poserte mye mer enn meg. Apropo det, det er så gøy å se på alle de som skal ta bilder av andre, så står de der og poserer selv. For å ikke snakke om når de sier "SMIIIIL" så står de bak kameraet og gliser som bare søren selv.

Antrekket mitt i går var ganske rocka, noe jeg har savnet å bruke en liten stund nå. Jeg stylet antrekket opp med en av mine nyeste gensere og veske. Genseren er av ingen andre enn Jay-Z, så dere kan bare tro Didrik, kjæresten min sikler etter denne. En ting jeg sikler veldig på for tiden er den nye vesken min. Den kan du gjøre til 2 forskjellige vesker faktisk. På bildene under ser den helt rett ut, men hvis du trykker på direktelinken til vesken, ser du at den blir brukt på en annen måte. Så det er litt genialt med denne vesken, og kanskje en av de største grunnene til at jeg digger den. Jeg har følt den er litt vel jentene, men altså det er bare tull og tøys. Den er enkel og svart, med stor nok plass til meg som alltid har med mye unødvendig i veskene mine. Så denne vesken skal absolutt bli brukt mye fremover♥


Jakke fra Urban // Genser fra Pouvir.no // Skjorte & bukse fra GinaTricot // Sko fra Converse // Veske fra Chiquelle.com // Klokke fra NickCabana

Hva synes dere?♥

// Innlegget inneholder sponsede produkter via Instagram

ANTREKK 190115

Da jeg våknet i dag, så ut av vinduet og så at det hadde snødd mye, da var jeg raskt opp på bena for å ordne meg til antrekksbilder. Jeg har ventet SÅ lenge på at det endelig skulle komme snø igjen, så jeg kunne ta flotte antrekksbilder med den nye kåpen min med fiiiin hvit bakgrunn. Det er så rart hvordan man ser for seg hele settingen og så blir man så sykt misfornøyd fordi det ikke ble som du så for det i hodet. Jeg er egentlig ikke noe fornøyd med bildene av hele antrekket, grunnen er fordi jeg ikke liker måten jeg poserer på, hvordan jeg bærer klærne i dag osv. Men det funker, siden snøen hjelper litt på den fine stemningen på bildene. Så i dag var det en god blanding av flaks og uflaks. Jeg skylder på at det var minusgrader ute jeg, det får meg jo nesten til å bli fryst ute. Jeg er uansett super glad for å se litt (mye) snø igjen.


Jakke fra Vivikes // T-skjorte fra Eleven Paris // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Nike

Hva synes dere & er det snø hos dere?♥

ANTREKK 130115

I går kveld kjedet jeg meg så sinnsykt mye at jeg begynte å gjøre så sylt mye unødvendig dritt. Da snakker jeg om å bare flytte på ting på rommet, og så sette det tilbake fordi det så teit ut. Dette gjorde jeg i sikkert 2 timer, før jeg kom opp med en ny idè. Jeg har fremdeles ikke fått vist dere alt jeg kjøpte fra New York, på meg - blant annet litt ting jeg har fått til jul også. Så jeg la frem sikkert 5-6 antrekk på sengen som har blitt stylet opp med dette + sponset ting. En av de smarteste tingene jeg gjorde, var å ta bilder av antrekkene før jeg la det tilbake. Det hadde vært så sykt kjedelig å komme på dette etter man hadde ryddet alt vekk. Nå vet dere hvor fornuftig kveld jeg hadde i går, haha.

Antrekket mitt i dag, er desidert et av mine favoritter fra alle de jeg la frem i går kveld. Carhartt genseren tror jeg er den kuleste genseren jeg eier for øyeblikket, samt mine favoritt sko som jeg bare måtte style opp med denne genseren. Jeg synes i tillegg at skoene passet veldig bra til mine boyfriend jeans. Noen ganger kan jeg slite med å finne ting som jeg kan style denne buksen opp med, men det er jo lett som en plett! Er bare ikke alltid jeg føler for denne "slække" stilen nedentil og dessuten så er det en stor forandring fra å gå fra alle disse SUPER tighte buksene jeg bruker, til boyfriend jeans. Men dette er noe jeg må bli vant til, fordi boyfriend jeans er drit kult.

Jeg har en liten gladnyhet til dere som er klokke-elskere som meg; På NickCabana.com kan du nå få 15% rabatt på ALLE produktene helt frem til 15.februar. Bruk rabattkoden "maddepaddee" som gir deg 15% rabatt på alt på nettbutikken. Kanskje du vil gi deg selv en litt sen julegave eller en tidlig bursdagsgave til en av dine kjære?♥
Carhartt genser & boyfriend jeans fra Junkyard (sponset)  // Nike sko fra Urban // Klokke fra NickCabana

Hva synes dere?♥

ANTREKK 030115

Jeg hadde egentlig tenkt til å publisere dette innlegget tidligere i dag, men den ekstra halvtimen jeg sov i dag - gjorde så jeg ikke rakk det likevel. Men det viktigste av alt, jeg rakk å ta bildene før jobb & har tatt bilder noen nye jakker jeg skal vise dere ganske snart på bloggen også. Jeg startet på jobb 14:00 i dag, og skulle egentlig ut å spise etter jeg var ferdig 18:00. Det ble brått til at jeg dro hjem for å spise Campino mat (som jeg forresten venter på skal komme på døren snart, håper jeg) og deretter skulle rekke en film som startet 20:00 på kino i dag. Dessverre er ikke dette helt min dag, så dette rekker vi ikke siden vi enda ikke har spist. Derfor blir det hjemmekino i dag med masse godteri og potetgull, så blir det forhåpentligvis kino i morgen i stedet.

Looken jeg valgte å gå for i dag var uten tvil mørk. Men jeg ville derfor tone litt ned med sminken så det ikke bare ble mørkt. Tror jeg har lært en ting i dag, og det er å droppe disse nydelige skoene på jobb i 4 timer. Det går greit på fester med slike heler, men da sitter man litt også (hehe). Det var verdt det siden jeg følte meg høyere på jobben i dag, og at det føltes ut som om jeg gikk på catwalk for hvert eneste steg jeg tok.


Genser fra Urban // Skjorte fra GinaTricot // Bukse fra TopShop // Sko fra HenryKole // Klokke fra DanielWellington

Hva synes dere?♥

ANTREKK 281214

I dag som jeg har fri fra så og si alt, bestemte jeg meg likevel for å stå opp tidlig for å ta litt bilder til bloggen. Sånt er litt stressende for oss bloggere siden det ikke er lyst ute så lenge, og for at mine bilder skal bli fine og klare, må jeg ta dem ute rundt 12:00-14:00 tiden. Med andre ord ikke alltid like lett å få til. Heldigvis gikk det veldig greit i dag, hvis jeg ser bort i fra at jeg holdt på å fryse ihjel på hendene i 10 minus mens jeg hadde shoot. Jeg pleier å si til meg selv at så lenge det er for bloggen, er det verdt det. Men helt ærlig, det kan godt bli litt varmere ute liksom.

Jeg rakk å teste ut MAST Vol.2 fra Makestyle på håret før jeg skulle gå ut å ta antrekksbilder i dag. Jeg tror dette har blitt den nye favoritt krøllstaven min. Den lager så utrolig fine, store og naturlige bølger på håret ditt. Det er akkurat sånne bølger jeg elsker. Det blir ikke for mye, men likevel noe ekstra så du ser litt mer "fikset" ut, hvis jeg kan bruke det ordet. Disse bølgene passer veldig bra til hverdags, og eventuelt partylook hvis du vil gå for noe litt mer nedtonet på håret. Denne looken vil nok passe perfekt for meg fremover, både på fester og til hverdags. Jeg velger å tro at det tar så lang tid å krølle håret i forhold til å rette det, men det er faktisk helt motsatt. Jeg kommer nok til å spare veldig mye tid fremover med denne krøllstaven og DET ser jeg veldig frem til ♥


Bomberjacket fra Junkyard // T-skjorte fra Adidas // Bukse fra Ginatricot // Sko fra Nike

Hva synes dere?♥

DAGENS ANTREKK 061214

I dag fikk jeg endelig sovet ut, men likevel satt jeg på alarm klokken 11:00 for å ikke sove for lenge. Begynte raskt å finne frem antrekk, deretter å fikse meg for å få tatt antrekksbilder før jobb. For første gang, bruker jeg kamerastativet jeg fikk av Didrik til å ta egne antrekksbilder ute. Så jeg vet ikke helt hva jeg synes om bildene, om de ble bra eller helt ok. Men er det noe som er HELT ok med dette bildet, så er det den nye Versace vesken min. Jeg har aldri forstått greia med å kjøpe dyre designervesker, til jeg kjøpte min første. Jeg er helt forelsket i vesken, kunne jeg sovet med den i sengen hadde jeg sikkert gjort det. Men det er ganske unormalt, så det dropper jeg. Jeg ville pynte meg litt om, siden dette er første gangen jeg bruker den nye vesken. Da ble det det nyeste jeg har handlet på Urban. Hvitt og flott!

Pappa har bursdag i dag, så det blir litt feiring etter jobb med kalkun og god dessert. Dette gleder jeg meg skikkelig til, ordentlig julemat! Litt senere utover kvelden skal jeg drikke sammen med jentene mine, så denne helgen tror jeg blir helt perfekt ♥


Genser, skjørt & sko fra Urban // Veske fra Versace

Hva synes dere?♥

BOYFRIEND JEANS & MINT CARDIGAN

God dag mine kjære lesere! I dag lå jeg sengen til langt over hva jeg egentlig hadde planer om. Men jeg hadde all verdens med tid, så hvorfor ikke? Til slutt ble jeg rastløs av å bare ligge i sengen, så derfor var det på tide å ordne seg til jobb. Jeg skal stenge på Urban i dag, så det er vel stort sett det som kommer til å skje i dag. Jeg har ingen planer for resten av kvelden, og har en følelse av at det kun blir å tilbringe kvelden i sengen med filmer. Man har litt godt av det i blant - for meg, mange ganger hehe.

Jeg valgte å style mine nye boyfriend jeans fra Junkyard.no med en av mine favoritt cardiganer fra Urban og med en enkel t-skjorte som også er fra Urban. Alt i alt, så synes jeg dette funker. Jeg har aldri hatt boyfriend jeans før, så å gå fra sykt stramme bukser med stretch, til disse store buksene var litt av en forandring. Det er faktisk utrolig behagelig å gå med denne buksen, den bare henger og slenger - hvis det ikke blir for teit å si. Jeg er veldig fan av fargen på denne buksen og at den er litt hullete. Litt greit å ha bukser som ikke er prikk like som resten av de man eier. 

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg♥

 
Boyfriend jeansen finner dere her. (Sponset)

Hva synes dere?♥