hits

januar 2012

NY HEADER

BOYAAA! Endelig har jeg fått skaffet meg ny header og jeg digger den så jævlig mye akkurat nå. Den er laget av den fineste longboard chicken, camillayes!! Ta en tur innom bloggen hennes, garanterer deg at du vil bli veldig inspirert av hun. Hun lagde egentlig to bilder til meg, men jeg digget de så sykt at jeg bestemte meg for å endre det til header i stede siden jeg trengte virkelig ny. Tusen takk for bildene!


-Orket ikke å geeke i flere timer for å få den perfekte størrelse i headern, men veldig fornøyd!

Hva syns du om bildet ?
Enig med at det var deilig med ny header ?

- Vi snakkes ! <3

GUESS WHO

Alohaaa! Akkurat nå sitter jeg med bestevennen min Kinga. Forferdelig mange av dere har reagert på at hun ikke har vært på bloggen på evig lenge. Dere har tydeligvis ikke skjønt hvorfor. Hun har flyttet langt unna og vi går på to forskjellige skoler med forskjellige planer vi må følge. Derfor er det vanskelig å prioritere tiden hvor vi begge er ledige. Men endelig fant vi en dag, så nå skal vi kose oss masse!

Hva syns du om bildet ?
Sliter du med å prioritere tiden i blant ?

- Vi snakkes ! <3

WANTS RIGHT NOW

Alohaaa! Er det ikke så typisk at da du finner masse fint er du blakk? Og da du endelig har penger du kan bruke er tingene du så på utsolgt? Sånn er det for meg nå, blakk og har funnet fine ting. Klærene er fra forskjellige nettsider så jeg skriver på hvor den er fra under bildene tilfelle dere lurer!


Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Junkyard

Junkyard

Junkyard

Asos

Carlings

Hva syns du om bildene ?
Hva likte du best av det jeg la ut ?

- Vi snakkes ! <3

COLD OUTSIDE THEREFORE I SHALL EAT

Boyaaa! Har dere lagt merke til at jeg er mindre opptatt på vinteren? At det eneste jeg gjør er å ha vennene inne men ikke noe annet... Grunnen til det er at jeg hater kulden, bokstaveligtalt. Jeg er rudolf og løve på vinteren fordi nesen blir rød og håret mitt blir stort pga kulden. Derfor mens det er kaldt ute spiser jeg heller meg mett på masse chnadder og er mer aktiv om sommeren. Keen på sommer nuu!!Hva syns du om bildet ?
Liker du vinteren eller sommeren best & hvorfor ?

- Vi snakkes ! <3

FAMILY LOVE

Wadduuup! Herregud nå er jeg så fryktelig mett. Jeg klarer ikke å beherske meg da det kommer til å spise. Jeg spiser til jeg er stappmett. Den er litt kjip. Malin dro nå nettopp etter å ha kost oss veldig! Planene var å dra til Særp på fest der men å skaffe ride var ikke i planen. Hehe, wopzii... Derfor skal jeg spise enda mer, bare vente liiiiitt til så er jeg klar. Så tror jeg kjæresten kommer en liten tur. Koselig!


Mamma og verdens beste kusine.

Family løøw.

Ikke alt går som det skal da moren din hopper opp på ryggen din.


Hva syns du om bildene ?
Har du gjort noe spesielt i dag & sliter du med ride avogtil ?

- Vi snakkes ! <3

KUSINEKOS

Halla! Nå har jeg nettopp fått besøk av kusinen min Malin som skal være her i dag. Blir ganske koselig!! Skal ut og ta noen bilder nå som er standar, haha. Etterpå skal vi hjelpe til med middagen som forresten er hjemmelagde gratinerte poteter. Det beste er alltid hjemmelagd!! Blir yummii, kos dere videre i dag!

Hva syns du om bildene ?
Hva er dine planer for i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

TGIF

Alohaa! Maten i går var kjempe god, blir ikke siste gang Didrik skal lage middag her i huset. Starter som alltid 10:30 på fredager, skal ikke klage. Læreren fortalte oss en dårlig nyhet i siste timene "Jeg må dessverre gå to minutter på 14:00" Det var fryktelig leit å høre. For en kjip fredag, hehe. Kom hjem til en fin ting, gutten min var hos meg. Denne fredagen begynner å bli ganske bra nå syns jeg. God helg!


Skulle endelig få se igjen jentami i dag, men hun ble dessverre syk i går... God bedring kin, ilu!

Hva syns du om bildet ?
Deilig med helg eller hva?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 26.JAN.12

Wadduuup! Som dere vet, hverdagen min går til sløving om vinteren. Jeg missliker vinteren sterkt så er gjerne inne og g33ker enn å fryse ute. Dere skjønner tegningen.. Digger at jeg ser ut som en dass på skolen og da jeg kommer meg hjem dusjer jeg så fikser meg til ingenting. Det har blitt en veldig god vane akkurat nå. Gutten min kommer senere i kveld og skal lage nachos til middag. Blir spennende!


Vest Carlings (gave fra Didrik) Tshorte Quicksilver Bukse GinaTricot


Hva syns du om bildene ?
Liker du vinteren & gjort i dag ?

- Vi snakkes ! <3

DETTE ER ETT MUST HAVE FOR MEG

Halla! Hodet mitt har ikke helt samarbeidet med meg i dag. Kjente det allerede i gymtimen da jeg var redd jeg skulle besvime. Men hjalp med litt drikke!! Litt paracett og ibux burde gjøre susen. Jeg har ikke gjort noen spesielle ting i dag, bare vært hjemme og slappet av ettersom formen ikke har vært helt som vanlig. Kom på en ting, noe som er ett must have for meg, en slags daglig dose må være tyggis.Hva syns du om bildet ?
Hva er det du ikke kan gå en dag uten ?

- Vi snakkes ! <3

MY FAVORITE OUTFITS

Alohaa! Jeg tenkte jeg kunne poste ett innlegg med favoritt outfitene mine ettersom jeg får masse tilbakemeldinger angående stilen min. Det er veldig hyggelig å få høre så mye fint fra dere! Og en stor takk til Stine B for en fantastisk søt fanvideo. Får dessverre ikke sett den fra youtube... I dag skal jeg se å få plassert rumpa mi på Spenst, må virkelig begynne å trene igjen nå kjenner jeg. Challenge accepted!

Angående hvor jeg kjøper klærene mine varierer. Men favoritt butikkene mine er uten tvil Urban, Carlings, BikBok, Laundry, Sportshopen og nettsiden junkyard.no!!! Dere får ha en bra dag videre, hihi.


Skjorte BikBok Bukse Cubus Sko Laundry Caps Junkyard Klokke Junkyard

Skjorte BikBok Tshorte BikBok Shorts Cubus Sko Økonomisko

Topp H&M Shorts H&M Sko Vetikke

Skjorte BikBok Tshorte Quicksilver Shorts Quicksilver Sko Laundry Caps Junkyard Klokke Junkyard

Skjorte H&M Topp BikBok Bukse GinaTricot

Skjorte BikBok Vest Kingasin Bukse Ginatricot Sko Laundry

Topp H&M Vest Kingasin Bukse GinaTricot Skjerf VeroModa

Singlett Cubus Bukse GinaTricot

Tshorte Quicksilver Bukse Carlings eller BikBok Sko Laundry

Hoodie Gave fra Didrik Joggebukse SportShopen Lue Carlings

Singlet Junkyard Shorts H&M Sko Laundry

Tshorte Quicksilver Shorts Quicksilver

Topp GinaTricot Shorts BikBok eller Carlings Caps Junkyard Klokke Junkyard

Hva syns du om bildene ?
Hvilken outfit likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

PEACE AND LØW

Alohaa! Akkurat nå føler jeg meg drit fjern. Tror jeg burde få i meg noen piller snart, hodepine til tusen. Didrik spiser middag her i dag så det blir kuuz som vanlig. Ellers hadde jeg en fin skoledag! Bortsett fra at Scarlett har meldt meg på toppjenta på topp.no siden. Hun har latet som om det er meg som skriver om meg selv aka jeg høres ut som en selvdigger. Fuck you! Hahaha, lukter revenge snart jeg.Hva syns du om bildet ?
Hva er dine planer for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

LYKKE

Halla! I dag har jeg ikke gjort noe stort bortsett fra å hatt besøk av en jævla tard ved navn Didrik. Han overnatter i natt så det blir koselig. Stikker i butikken nu for å kjøpe inn oreo så er det oreois mekking. Det blir kuuz. Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg, så får dere ha en god natt!

Hva syns du om bildene ?
Har du gjort noe spennende i dag ?

- Vi snakkes ! <3

FOTOSHOOT BY JEANETT HASLIEN

Halla! I slutten av 2011 ble jeg fotografert av Jeanett Haslien som er en utrolig flink fotograf. Jeg fikk noen av bildene i fjord og i går kom resten av bildene! Jeg må si det er veldig ulikt meg å ha en slik stil. Jeg har det alltid så gøy på de shootene. Hvis du er keen på å bli fotografert av Jeanett Haslien er det bare å gå inn på bloggen hennes for å få mer informasjon om fotograferingene. Hun er veldig flink!!!Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3
 

MY GALAXY MUSIC

Halla! Jeg må si jeg håper ikke det blir flere slike jobbekvelder som i går, litt av ett stress for alle sammen. Men følelsen da du er ferdig og skal hjem i sengen din, den er deilig den! Dere har lurt på om jeg kan legge ut Spotify listen min, men det er kun de som er venner med meg på facebook som får tilgang til den. Aner ikke hvorfor det er sånn.. Derfor kan jeg legge ut sangene som jeg hører på for tiden!

    

    

     

    

     

Hva syns du om sangene ?
Hvilken sang likte du best & hvem sanger hører du på for tiden ?

- Vi snakkes ! <3

KJÆRESTEN

Halla! Gutten min kom til meg etter at han hadde stått på <3twintip<3 og tjilla sammen. Det er så deilig å bare kunne slappe av sammen, ikke ta feil. Jeg elsker da vi går ut også, han er fantastisk! Jeg jobber i kveld fra 23:00 til 03:00, det er ca 30 band som skal spille aka parti all night! Kos dere i kveld.

Hva syns du om bildene ?
Står du på twintip eller snowboard ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 21.JAN.12

Booyaa! Jeg har ingenting nyttig å si til dere bortsett fra at jeg endelig forsto hvordan man lager bølger med rettetang i dag!!! Men jeg er vilt noob så tok bare to på hver side. Haha. Øvelse gjør mester! Jeg skal jobbe i dag så derfor tar jeg det rolig (lol når tar jeg det liksom ikke rolig). Singletten jeg har på klippet jeg i stad. Det var en tshorte, fornøyd med resultatet. Håper dere får en kjempe fin lørdagskveld!!!


Singlet Cubus Bukse GinaTricot
Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & planer for i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

GOD MORGEN!

Alohaa! Våkner opp og stikker på toalettet for å pusse tennene. Stopper opp i fem sekunder og tenker wtf. Det er snø ute, igjen. Hvor langt i ettertid skulle den komme? DU SKULLE VÆRT HER I JULA!! Makan til frekkas. Må ha det tjilleste livet ever. Skal ingenting i dag aka geeke twitter, tumblr, facebook og blogg. Badass skalaen eksploderer snart. Didrik har fucka latter og Patrick elsker kvisen sin, hehe.Hva syns du om bildene ?
Har det snødd mer hos deg ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 20.JAN.12

Halla! Da var denne dagen bortkastet. Jeg har ikke gjort en dritt. Selvfølgelig spist middag, gått på do, trykket på fjernkontrollen, skifta til chille klær, dissa meg selv i speilet og svelget en hest. Men ikke mer enn det. Kleint da det er helg og ikke har planer. Maddeklein moment 2012! James Bond er real hustla.


Skjorte H&M Singlet H&M Bukse GinaTricot Skjerf VeroModa


Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & gjort noe mer interessant enn meg i dag ?

- Vi snakkes ! <3

MY DREAM CLOTHES

Wadduuup! Null planer i dag, og det er helg. Hva skjedde med det sosiale, okei. Aldri hatt ett spesielt sosialt liv. Men var opptatt i helgene, hva har skjedd? Jeg fikk meg twitter og tumblr. Pappa dro for å kjøpe mat i stad. Fin samtale med ho sis. Sis: "Skriv ned hva vi skal ha" Mad: "Gjør det du, du skal ha mye" sis "Nei? Skal bare ha happy meal, 2 cheeseburgere, 1 mcflurry og fanta" Hahaha. Jeg tok kun to chicken salsa liksom. Tenkte jeg kunne vise dere div klær jeg skulle ønske jeg virkelig hadde. Fyfan!!!
Hva syns du om bildene ?
Fant du deg noen favoritter blant disse diverse klærene ?

- Vi snakkes ! <3

THANK GOD IT'S FINALLY FRIDAY

Halla! Jeg og kjæresten lagde sykt god pizza i går. Patti gikk glipp av noe der. Uka har gått fort. Det er fredag, wtf.. Tusen takk til alle som følger meg på tumblr og twitter. Dere må følge Joachim på twitter. Han er singel og eventyrlysten. Den perfekte daten fra hans side er en date på mcdonalds hvor du spanderer nok chicken salsa til han så han blir med deg hjem. Han er en shempe kosebamse med en søt katt som alle elsker å kose med og han elsker å surfe. Ps! Han velger bløtekake framfor brownies.Hva syns du om bildet ?
Vil du følge Joachim på twitter så er du puz ?

- Vi snakkes ! <3

FOLLOW ME ON TUMBLR

Booyaaa!!! Da har jeg endelig skaffet meg tumblr side. Det var flere comments som innebar spørsmål om jeg kunne skaffe meg det så why not egentlig. Har postet 61 ting der, allerede! Viiilt, endelig ett sted hvor jeg kan garantere dere at dere vil se min inspirasjon, hva jeg blir inspirert av osv. Håper dere vil følge meg på tumblr, det hadde jo bare gjort det enda bedre. #alohamad.tumblr.comHva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best & har du tumblr ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 18.JAN.12

Alohaa! Det ser ut som om dere har savnet outfit innleggene mine en god del. Derfor lover jeg at jeg skal prøve å poste ut outfit bilder hver eneste dag. Med mindre jeg går i noen helsikes stygge klær da. He-he. I dag skal jeg skrive norsk stil som skal innleveres til fredagen, skal skrive om folkediktning. Gjerne kom med noen forslag til hva jeg kan skrive om, for trenger litt ideer så jeg får til en bra stil! Hihi.


Skjorte BikBok Hoodie Vans Bukse Cubus Skjerf VeroModa Caps Junkyard Klokke Gave fra Kinga
Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & vil dere ha oftere outfits ?

- Vi snakkes ! <3

WANTS FROM URBAN

Halla! Jeg hater virkelig å starte på skolen 09:40 på onsdager og 10:30 på fredager hver eneste uke. Seriøst, kan jeg vær så snill starte tidligere? Håper dere forstod at dette var ironi. Kunne ikke vært bedre!! Akkurat  nå sikler jeg over ting på Urban tenker meg hvor rått det hadde vært å gå med dette på våren/sommeren. Kan ikke sommeren snart komme... Jeg savner sol og varme. Sommer kom igjen nu!
Hva syns du om bildene ?
Likte du tingene fra Urban & hva likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 17.JAN.12

Wadduuup! Haha, digger at jeg er for lat til å sminke meg før skolen men da jeg kommer hjem stikker jeg på badet og fikser meg for no reason. Meningsløst, går inne og satser på at noe skal skje siden jeg er piffet opp. Den fikk en jackpot i dag, skal på shino med sæsten og se The Darkest Hour. Ser bra ut på traileren og de fjerner jo som oftest det beste fra trailerne. Blir bra vett, gleder meg veldig!


Genser Junkyard (sis sin, som jeg kjøpte i julegave til hun. Hihi) Tights H&M

Øyenbrynstegneren min er tom så måtte bruke en helt fucka tegner, ikke noe fan....
Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & sett The Darkest Hour ?

- Vi snakkes ! <3

BETTER LATE THAN NEVER

Halla! Da Didrik var hos meg i går tok vi begge en powernap. Begge var ganske slitene etter den lange turen hjem fra Bergen. Så stod vi opp og gikk ned for å sette inn lasagne om forresten er mega god. Kjøpte to krokanruller på skolen i dag så får jeg gaven av Kinga hvor det er dobbelt opp med sjokolade. Wasted money!! Sen julegave ettersom hun var i Polen hele julen, og sliter veldig med å få tid til å svippe innom Larkollen. Men som jeg vet, skal jeg se igjen den vakre jenta der nå til helgen. Blir deilig!

Hva syns du om bildene ?
Likte du det jeg fikk & har du dreamcatcher ?

- Vi snakkes ! <3

OFFISIELLE FAILER DAG

Wadduuup! I dag drakk jeg meg drita på iskaffe for å holde ut første skoledagen. Jeg satt på biblioteket med noen av de andre fra medie klassen og hadde hardcore parti med 90-talls musikk. Hvem klarer å moppe gulvet og tryne med publikum til stede montro? Hehe, meg. Allerede fått blåmerket av den teite moppen. Hvem klarer å danse latterlig på biblioteket så kommen en spesiell gutt inn og gir meg ett bitch blikk? Lol, meg igjen!!! Nå skal jeg vente til jeg får servert favoritt maten min på bordet!!! #Livet.Hva syns du om bildene ?
Hva er dine planer for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

HOME SWEET HOME

Halla! Da er jeg på skolen etter 7-8 timer på tog med Didrik. Jeg har forelsket meg i to ting, søteste hunden Kissy og Bergen. For en fin by! Aldri vært borte i en morsommere familie enn det der. Savner allerede Bergen og den gode familien. De får en meget stor bonus for å ha servert den gode maten og. Håper på en tur dit igjen om ikke så lenge. I dag skal jeg virkelig slappe av, blir filmkveld med Didrik.


Ganske så sjuuuk utsikt!!

En litt trøtt Didrik på vei til fotballkampen til Lise!! 

Hva syns du om bildene ?
Har du hatt en bra helg du også ? 

- Vi snakkes ! <3 

HJEMREISE SNART

Boyaa! Jeg og Didrik vant forrestem pizza konkurransen. Med pizzasaus, bacon, biff, pommes frites og bearnaise. Blogget dessverre ikke noe i går, men vi hadde det veldig koselig hele familien og bare slappet av. Gikk en lang tur med hunden Kissy sammen med søte Lise. Det var veldig koselig!!! I dag har jeg vært i byen med Didrik og Lars. Tok fløibanen, har høydeskrekk men den utsikten var helt sjuuk. Tenker på hjemreisen nå. Jeg har hatt det veldig bra, håper på en tur til Bergen ganske fort igjen!!Hva syns du om bildet ?
Har du tatt Fløibanen i Bergen før ?

- Vi snakkes ! <3 

HELT OK I BERGEN

Halla! Det tok ca 13 timer før vi var fremme i Bergen pga vi ble forlatt av en buss uten noen varsling om dårlig vær. Men flaks det var seks andre personer som også skulle til Bergen. Det vil si at en mann bestilte taxi og vi kom frem til slutt. Det ble tog, buss, buss, taxi, ferje, taxi og så buss. Familien til Didrik er helt vannvittig koselig. Strømmen gikk så ble vi sittende med stearinlys og hadde det morsomt.

I dag har jeg vært på Akvariet med Didrik, Lars og Lise. Aldri sett noen søtere aper enn de der. Pingvinene var ikke så stygge de heller. Skal ta med en hjem! Etter det dro vi til en kinesisk resturant. Det var drit fint der!!! Nå skal vi konkurrere om hvem som lager den beste pizzaen. Vinner lett, see ya! 
Handlet inn maten til i kveld med guttane, her er han fjerne Lars. Han er swett gamer.

Hva syns du om bildene ?
Har du vært i Bergen før & deilig med helg ?
 
- Vi snakkes ! <3 

HADEBRA

Booyaa! Dette har jeg gledet meg til veldig kan jeg si. Jeg har pakket i hele kveld for å passe på at jeg ikke har glemt noe. Hvorfor skal alltid jenter være så mye mer "ordentlig" da det gjelder å pakke? Gutter bare slenger med seg tullball og er ferdig på 10 minutter. Vil ha det livet. Jeg stikker til Bergen med Didrik i morgen og blir der frem til søndagen. Det kommer til å bli shempe kooz! Aldri vært i Bergen før så det skal bli ganske gøy. Ser virkelig frem til en konge helg med kjæresten. Kos dere masse hæime!Hva syns du om bildet ?
Keen på at jeg skal blogge selvom jeg er i Bergen ?

- Vi snakkes ! <3

CAMPINO

Halla! Ettersom jeg ble ferdig med innleveringene tidligere enn forventet i går dro jeg ned til byen for å møte Didrik og Patrick som var på shåpping. Gutta var sultene så vi stakk bort på Campino og spiste der. Jeg ble keen på krokanrull og Patti ville ha sitronmåne så vi tok en kjapp tur innom Kiwi. Drittungen Didrik slo meg i hodet med krokanrullen så det falt sjokolade ned fra himmelen. Gratis sjokolade, hehe.


Fjortisser.

Ble plutselig militær dinner på Campino. He-he!

Hva syns du om bildene ?
Hvilken sjokolade liker du best ?

- Vi snakkes ! <3

RIGHT NOW: I LOVE KARMA AND TWITTER

Wadduup! Akkurat nå slapper jeg av. Endelig kan jeg slappe av for vet dere hva? Jeg hadde fem innleveringer. Klarte nesten alle bortsett fra en, men den ene er en norsk stil. Som ikke skal innleveres før neste uke. Der slo karma godt tilbake. Jeg starter helgen allerede nå. Hvorfor gjør du det da Madeleine? Får vente å se vettu. Kan si en ting, jeg gleder meg helt sinnsykt mye. Kommer til å bli bra! Forresten, jeg har blitt twitter nærkis. Det rocker enhjørninger ass. Følg meg på twitter #alohamad!!!Hva syns du om bildet ?
Har du bra karma for tiden ?

- Vi snakkes ! <3

HOMEWORK


Martians VS Goblins (Credz til Didrik)

Halla! Må ta meg bloggfri i dag, har så alt for mye å gjøre. Jeg har 5 innleveringer til i morgen. Den ene er unnagjort så nå gjelder det kun å skrive to stiler så er de i boks og. Makan til tortur hjemme. Forresten, blir jeg ferdig med dette til i kveld blir det shino med gutta. Tviler litt, men håper på at det blir!!Hva syns du om sangen & bildet ?
Sitter du hjemme med mye lekser nå ?

- Vi snakkes ! <3

VELDIG BRA KVELD


Basement Jaxx - Feelings Gone Rusko Remix

Halla! I går dro jeg til Thomas med Martine som dere vet. Jeg syns det er så koselig å være hos han. Du føler deg hjertelig velkommen så fort du går inn den døren. Huset dems må være det koseligste jeg har vært i noen gang. Elsker kjøkkenet dems. Haha. Vi koste oss med å lage taco og stakk ned i garasjen hvor vi så Kick-Ass på stor skjerm. Det var en veldig bra kveld, håper på en slik kveld til om ikke lenge!


Master chef vol 1.

Master chef vol 2.

Hehe, konser en del.

Agurk syns jeg er best på taco. Sånn nyttig informasjon liksom.


Hva syns du om sangen & bildene ?
Hadde du en fin helg & er du glad i taco ?

- Vi snakkes ! <3

TAKIN OFF

Wadduup! Nå skal jeg til Larkollen med Martine for å endelig treffe Thomas igjen. Holdt på å si at det er år og dager siden jeg har sett han, men det er i hvertfall en god stund siden. Det skal bli koselig å se igjen han gutten der. Vi skal mekke taco og bare slappe av. Gleder meg. Fin avsluttning på søndagen!!


Denne jenta kom forresten og hentet meg til jobben. Kan ikke klage!!!

Mistet faen meg frokosten i trappa etter å tryne. Var de siste skivene, fml.


Hva syns du om bildene ?
Hva er dine planer denne søndagen ?

- Vi snakkes ! <3

THAT FEELS LIKE ME

Heyaa! I går jobbet jeg kun med jentene. Det var faktisk ganske morsomt. Og enda bedre, det var ikke så mye kaos som det har vært de andre gangene jeg har jobbet. Så jeg var ikke så sliten i går som jeg vanligvis pleier å bli.  Passe deilig!! Forresten jeg raget på twitter i går, beklager. Men jeg ville virkelig ha den jævla krokanrullen. Jeg vurderer snart å gå på kiwi siden det er søndagsåpent. #Desperado.Hva syns du om bildene ?
Kjente du deg igjen i noen av disse ?

- Vi snakkes ! <3

WORK ALL NIGHT


Avenged Sevenfold - So Far Away

Heyaa! Planene var egentlig at jeg skulle til Lien i Larkollen i dag, men min kjære far kunne ikke kjøre meg likevel. Ganske kjipt. Så jeg har egentlig bare tusla rundt i huset i hele dag og bare slappet av. Tok meg en ekstremt lang dusj i stad. Dusj syngingen min overrasker stadig. Haha! Jeg skal jobbe i natt, gruer meg litt. Blir sikkert litt kaos. Før det kommer gutten min en liten tur til meg tror jeg. Hihi!


Jeg kjeder meg veldig nå også hvis dere lurte.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Jobber du & spesielle planer for i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

PEPPESKOS


AutoKratz - Always More

Halla! I går kom jeg hjem fra evig god munchis nede på Peppes med Malin og guttane. Først var det kun meg og Malin som munchet pizza med pommes frites og bearnaise. Ekstremt god!!! Så til høydepunktet, oreodream. Etter vi hadde spist ferdig kom gutta og slappet av med oss. Var veldig koselig og noen fine pinlige øyeblikk. Hehe, det var ikke noe nytt. Hvertfall hatt en bra fredag kan jeg si.


Peppes munchis.

En av de beste pizzaene jeg vet om.

Inkludert den beste desserten jeg har smakt.

Didrik ser ut som en tard. Helt normalt! Joachim ser ut som en inntørket gammel mann.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva syns du er den beste pizzaen og desserten ?

- Vi snakkes ! <3

TEGNING FRA CAMILLA ELISABETH

Halla! For noen dager siden spurte Camilla om hun kunne tegne meg siden hun fortalte at hun ble en del inspirert av bildene mine. Selvfølgelig sa jeg jo ja til det. Jeg har kjent hun siden jeg var liten og helt siden den gang har hun alltid vært mega flink til å tegne. Ble helt målløs da jeg så tegningen...


Tusen takk for en sjokkerende bra tegning, Camilla!

Hva syns du om bildet ?
Er ikke Camilla helt syk til å tegne ?

- Vi snakkes ! <3

PRICELESS


Adele VS Skrillex - Set Fire To Everyone

Alohaa! Rart at helger er gratis egentlig. Hvis man kunne kjøpe helger hadde jeg serr gitt dem hver eneste krone jeg hadde. Det skal bli så deilig med helg nå. Planene for i dag er å kanskje henge med Martine så tar turen videre til Peppes kos med Malin. Kvelden derimot går til geeking av facebook. Selvfølgelig, hva ellers består helgen min av. Hehe. Håper dere alle sammen får en deilig helg!


Spiste oreo med Didrik, Patrick og Martine i går. Det var gøtt.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva gjorde du i går & planer for helgen ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 05.JAN.12

Halla! Super deilig å ha en dag fri fra skolen pga jeg måtte på sykehuset for en laserbehandling angående øret mitt. På vei hjem dro jeg og pappa gjennom Norwegian Outlet og da fant jeg en genser jeg hadde sett på junkyard. Tror dere virkelig jeg bare lot den ligge der? Haha, lol. Kjøpte den selvfølgelig. Nå fikk jeg lyst på grandiosa, synd kiwi ikke leverer på døra. Går ned og mekker noe godt!


Hettegenser Vans 399 kr Maleri Random Butikk (en liten gave til ziz) + free stickers

Hva syns du om bildet ?
Likte du innkjøpet mitt & er du glad i grandiosa ?

- Vi snakkes ! <3

I MISS THOSE DAYS


2AM Club - Only For Me

Japp, jeg savner de dagene. Dagene hvor jeg var sommer brun. Man føler seg automatisk mye mer good looking, innrøm det. Haha. Å tenke på varmen, sol, sene sommerkvelder, nattbading, grillkos osv med venner vil jeg legge meg ned på bakken og grine på en liten unge som ikke får isen sin. Jeg.er.så.gira.på.sommer!! Siden jeg er teit skal jeg vise dere noen pictures hvor brunfargen tok plass.

Hva syns du om bildene ?
Hvis du kan velge en ting du savner med sommeren, hva vil det være ?

- Vi snakkes ! <3

OREODREAM


DJ Broiler - Jul Med Broiler

Halla! Nå har jeg kommet hjem fra Martine. Fyfan så deilig det var å se igjen hun. Slappet av i kjellern hennes med musikk. Ikke dårlig! Kan ikke si det er no mindre dårlig da jeg hiver meg inn på oreodream med en gang jeg kommer hjem. Må nok være en ting jeg er veldig glad i, oreo is. Hihi! Love ice cream.Hva syns du om sangen & bildet ?
Er du like glad i oreo is som det jeg er ?

- Vi snakkes ! <3

KAOS


Cali P - Strong

Boyaa! Allerede nå har stresset begynt. Innlevering i løpet av dagen, prøve til fredagen og prøve til mandag. Må bare elske slike dager hvor alt kommer som en flom i ansiktet ditt. Jeg skal bruke denne dagen til å slappe ganske mye av. Spise en god del mat, siden de loffeskivene med servelat ikke akkurat var så mettende. Love food. Ellers er jeg dopa på at sommeren snart skal komme aka varmen.Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du noen spesielle planer for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

INSPO AGAIN

Halla! Det å være tilbake på skolebenken er så kjipt. Vil ha mere ferie, håper det går fort til vinterferien. Akkurat nå sitter jeg og muncher i meg loffeskiver med servelat mens jeg ser på Ungkaren eller hva det heter på tvnorge. Har kanskje tenkt meg en tur til Martine som er hjemme fra Bergen igjen i dag og. Gleder meg til å se igjen den kjerringa der. Ho er sånn helt ok laydback å henge med. Hihi, iluer henne.


Hva syns du om bildene ?
Hvordan syns du det er å være tilbake på skolebenken ?

- Vi snakkes ! <3

SMÅLIG IRRITERENDE

Wadduuup! Noe som er smålig irriterende er at da jeg først har noe å blogge om henger blogg.no seg hos meg. Den er så kjip... Nok en gang, unnskyld for sen blogging. Men har vært så opptatt om dagen.  Slappet av en del med Patrick og gutten min i går. Det er ingenting å klage på, alltid like fett med de der gutta fra The Wolfgang. Didrik har vært her og spist middag i dag å greier. Favoritt maten min faktisk.

Hva syns du om bildene ?
Hva er favoritt maten din & gjort noe fett i dag ?

- Vi snakkes ! <3

PINKY PICTURE BY JEANETT HASLIEN

Halla! Våknet av at Patrick ringte meg og vekket meg fra mine overtroiske krefter fra drømmene mine. Da var det rett i dusjen så kom den pattingen til meg. Hehe! Jeg var litt sulten så vi fikk pappa til å stikke å lufte kylling vingene sine til Mc Donalds for å kjøpe god mat. Fikk for en kort stund siden en melding fra fotografen Jeanett Haslien om at nok ett bildet av meg var ute på bloggen hennes.


Fotograf: Jeanett Haslien

Hva syns du om bildet ?
Har du gjort noe spennende i dag da ?

- Vi snakkes ! <3

MIN FEIL

Halla! Nå har jeg litt dårlig samvittighet. Føler at jeg har blogget litt dårlig nå, men selvom ligger statistikken jevnt og det vil jeg takke for. Men har vært ganske opptatt de siste dagene. Tilbringt mesteparten av tiden med kjæresten og familien min. Jeg slappet av med Patrick og Didrik i går, mekka mye mat. Endte opp med at jeg tok meg natt mat siden jeg kjedet meg. Da ble det kjede-spising!!!


He-he, var finere med litt tekst i ansiktet der ja.

Munche gutta.


Hva syns du om bildene ?
Hva gjorde du i går & planene for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

GODT NYTTÅR

Godt nyttår alle sammen! Jeg håper dere fikk en fantastisk bra start på ny året. I går var Didrik hos oss og spist familiemidddag. Så stakk vi videre til mormoren hans og hilste på hun, og så stakk vi til Kjell hvor vi koste oss enda mer. Endte opp med at vi skulle tilbake til mormoren da klokken slo 00:00, derfor måtte vi løpe til taxien. Vi rakk det akkurat. Beste nyttårsaften noen sinne. Lekte drittunger med raketter. Didrik fikk kastet rakett i nesten hodet på Theodor og Theodor fikk hivd en i hodet mitt. Haha!


Ganske kosete rundt bordet.

Drittungene.

Drittungene del 2.

Frokosten, veldig søt.

Hva syns du om bildene ?
Hadde du en bra nyttårsaften ?

- Vi snakkes ! <3