hits

januar 2014

OBEY SHOOT BY EMIL SOLLIE

God kveld! Jeg fikk nettopp noen flere bilder fra shooten jeg gjorde i fjor på høsten sammen med Emil Sollie for Junkyard. De gikk litt i glemmeboksen, men nå får jeg endelig vist dere dem! Åh, som jeg savner sol og varme nå, for å ikke snakke om brunfargen min. Det å bare kunne gå ut, uten å tenke på at man må huske på skjerf og votter. Det er gode tider det! I Moss kommer det bare mer og mer snø nå, synes det er nok nå jeg... Det er kjekt med snø i juletider, og kanskje greit med snø nå som jeg og jentene skal på hyttetur om 2 uker. Det gleder jeg meg masse til! Jeg har ikke vært på en hyttetur siden jeg var et lite barn. Jeg elsket å stå på langrennski som liten og det er det vi skal på denne hytteturen. 


 


Trykk HER for å komme til nettsiden til Emil Sollie og trykk HER for å følge han på Facebook.

Hva synes dere?♥


SELFIE PICTURES IN MY NEW BATOKO SWEATER

Åååh, i dag var det ingen bekymringer å våkne opp til. Jeg kunne ligget så lenge jeg ville i dag, men det er litt deilig å stå opp tidligere og lage seg god frokost. I hvert fall da jeg ikke har gjort det på en god stund. Til frokosten ble det smoothie, jeg elsker smoothien jeg lager. Fikk oppskriften fra DonutCompany og helt siden da har den vært smoothien jeg lager hele tiden. Jeg er litt gira på å prøve ut noen nye smaker, så hvis dere har noen gode oppskrifter på lager så gjerne skrik ut ♥

Genseren jeg har på meg beskriver vel meg ganske greit og det tror jeg mange venner kan si seg enige i, som om man er avhengig av den gode og ikke minst usunne maten. Jeg digger denne genseren som jeg fikk sponset av Batoko. Jeg var litt redd for at genseren ville være liten i størrelsen, så jeg var veldig spent da jeg åpnet pakken. Heldigvis er den perfekt i alt som er mulig å peke på, stoffet er godt - minner meg veldig om Obey stoffet på hettegenserne. Så det er selvfølgelig en stor bonus! Jeg er super fornøyd med å ha valgt genseren i størrelse large, den er ikke for lang og er så lang som jeg har mine andre gensere. Tipp topp, tommel opp for min nye genser. Jeg fikk en shorts sponset fra nettbutikken og, men det faller inn så unaturlig for meg å ta bilder i shorts på denne tiden av året. Dere må derfor vente litt til før dere kan se den godbiten. En ting er å ta bilder i denne koseshortsen som jeg bruker på bildene som forresten er fra Nike, men en ola shorts nå? Det får vente, hihi.


 


Trykk HER for å komme til genseren

Hva synes dere om genseren?♥

OSLO

Da har jeg kommet hjem etter en lang dag i Oslo. Det har vært utrolig spennende, litt skummelt men mye moro. Resultatet klarer jeg knapt å vente på, jeg kan egentlig ikke tro jeg ble med på dette med tanke på hvor usikker jeg blir foran kameraer. Etter at alt var i boks møtte jeg og Didrik på Isak for å dra på Egon. Lengtet lenge etter den gode bakte poteten der, åh som jeg nøt hver eneste bit av den poteten. Jeg er sånn som vet jeg kunne spist en til, men ikke vil være den eneste som bestiller en gang til. Det var flaut sist gang da jeg var på date med Didrik, så nå holder det med en. I Oslo blir det selvfølgelig mye gåing, litt kaos og mange trapper. Dagen i dag er den verste dagen for meg å være super aktiv når jeg er så støl som jeg er nå. Sånn går det når det er lenge siden man har trent vettu! 

Min kveld skal bestå av Netflix, enda mer Netflix og masse godis. Så dere får ha en riktig god torsdagskveld!♥


 Har du hatt en travel dag i dag?♥

OSLO I MORGEN

I morgen drar jeg inn til Oslo for å gjøre noe veldig morsomt. Jeg kan dessverre ikke fortelle dere hva jeg skal fordi det er hemmelig, men er ikke lenge til jeg kan vise dere det. Det er første gang jeg er med på noe slikt, så jeg ser derfor veldig frem til dette. Åh, som jeg vil fortelle dere dette!! Dere får bare vente å se, jeg gleder meg til å se resultatet ♥ Det blir derfor ingen blogging før litt senere på dagen, men bilder blir det hvert fall. Dere skal få en liten tease!


Forrige uke tror jeg det var, ble jeg intervjuet 4 ganger og det tror jeg er rekord. En av dem som ville intervjue meg var av Byavisa. Mormor ringte meg i stad for å fortelle at hun nettopp satt og leste Byavisen da hun så intervjuet med meg. Veldig søtt og godt å høre at hun er stolt av meg, det setter jeg veldig pris på. Jeg ble intervjuet om hvor lenge jeg har blogget, tiden det tar og hendelser med lesere. Så det er veldig hyggelig at de interesserte seg i å få høre historien om Andrea Gjeldnes. Et av spørsmålene er hvorfor jeg tror leserne mine leser bloggen min, og jeg har faktisk ikke fått en ordentlig bekreftelse på hvorfor som gjør at jeg kan si "De leser den fordi..." Men at jeg heller skriver at jeg tror, så hvorfor leser dere egentlig bloggen min?


 Hva er dine planer for i morgen?♥

BRA START PÅ DAGEN

Alarmen på mobilen ringte 11:00 i dag, hoppet rett ut av sengen og inn i treningsklærne mine. Jeg skulle nemlig på min første treningsøkt med Ida. Jeg har sagt opp medlemsskapet mitt på Spenst på grunn av at jeg ikke liker å trene alene etter at søsteren min sa opp der. Derfor har jeg meldt meg inn på Ditt treningssenter, hvor jeg gikk på dansing før faktisk. På Ditt treningssenter kan jeg trene med Ida, Anni, Nadine og Julie anytime. Det tror jeg vil hjelpe meg mye på motivasjonen, jeg håper det. Det var en veldig god og hard treningsøkt for ben og rumpe i dag. Det er ikke deilig å trene, men det er deilig å dra hjem og tenke på at du har gjort noe fornuftig i stedet for å sove i evigheter. Jeg vil komme meg inn i rutiner igjen, som jeg hadde før. Da var det skole, blogging og trening. Det har vært stille en stund nå og jeg har skammet meg litt over det, føles så mye bedre av å ha gjort noe fornuftig. Så nå skal det bli gode rutiner! ♥ Før vi trente tok vi kroppsanalyse, og jeg ble sjokkert da mannen gikk igjennom resultatet og sa jeg hadde veldig bra tall. Så det var godt å høre, men litt uvirkelig også. Eneste jeg må opp i er fettprosent, men det visste jeg allerede fra før av. Jeg har en ganske høy forbrenning forhold til hva som er normalt. Det sa han seg helt enig i da han fikk høre hva jeg spiser. Jeg er glad for at jeg tok denne kroppsanalysen, perfekt tid og nå gleder jeg meg til å komme i gang. 

Jeg og jentene mine har begynt å tenke på en sydentur i sommer nå som vi virkelig er klare for å sette et mål og spare.  Men vi vet enda ikke hvor vi ønsker å dra. Jeg vil til LaPoint, men jeg forstår godt at ikke alle vil dra dit. Jeg har hatt lyst til å dra til LaPoint helt siden jeg leste bloggen til Marcus Eek for flere år siden. Så hvis noen av dere har vært på noen herlige sydenturer som dere vil anbefale hadde det vært mye til hjelp. Første gang vi skal dra på sydentur sammen så denne turen vil bli flott uansett hvor vi drar. Jeg tror denne sommeren kommer til å bli veldig, veldig fin.


 Har du noen planer for sommeren allerede?♥

IPHONEDAY

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN BLE MALIN FLADSETH! GRATULERER SÅ MYE♥

I går på kvelden var jeg nede i kjelleren for å se etter noe godt å spise da mamma plutselig spurte om vi skulle bake eplekake. Jeg har aldri bakt det før, så det hørtes super morsomt ut og jeg svarte selvsagt ja. Vi satt frem alt av bakevarer vi fant, vi fulgte ingen oppskrift og resultatet ble helt sykt. Åh, så god den kaken ble og så fin den var! Jeg spurte mamma om vi ikke skal prøve å begynne med å bake hver uke, prøve ut litt nye ting som ikke blir prøvd i huset, det var hun med på så jeg gleder meg til å komme i gang med baking. Det er så gøy å bake, lage mat og bare vente på resultatet. Hvert fall strålende når det smaker godt. Jeg skal faktisk lage kylling-stroganoff nå snart, elsker den gryten.

I dag stod jeg opp tidlig for å gjøre meg klar til tidligvakten. Det føltes ut som om jeg skulle på skolen, sånn som det var i gamledager da Didrik alltid startet senere enn meg. Ville alltid bare legge meg ned igjen med han. Jobbet fra 09:00 til 16:00, lang vakt men det går faktisk kjempe fort på morningen. Da jeg først fikk jobben, stengte jeg bare men nå foretrekker jeg å åpne. Neste gang jeg skal jobbe nå blir til lørdag, samme vakt bare jeg drar 14:00 eller 15:00. Må bare få skrike det ut nok en gang at vi har fått inn OBEY i butikken våres, endelig. På det ene iphonebildet under her, bruker jeg den nye hettegenseren våres. Jeg er helt forelsket i den og bruker den som kosegenser nesten hver kveld. Vi har ikke mange av den i butikken, så vær kjapt ute med å sikre deg den hvis du er gira.


Pleier du å bake/ lage mat?♥ 

GÅRSDAGENS ANTREKK 26.JAN.14

Jeg og Didrik så ferdig siste sesongen med Dexter i natt. Hadde jeg sett på den alene hadde tårene rent som bare det. Utrolig trist slutt, men noe sier jeg at det kommer en sesong til med Dexter. Hvis ikke kommer jeg til å være sur på han for alltid. Planene for i går var egentlig å få tatt antrekksbilder, men siden jeg og Ida ikke hadde all verdens med tid i Sverige ble det ikke noe av. Derfor stod jeg opp i dag for å fikse meg og ta på antrekket jeg hadde i går, for å få ordnet antrekksbilder i dag. Hver gang etter mamma har klippet meg sier jeg til meg selv "Nå skal jeg være flink til å ikke rette, krølle eller føne håret mitt." Men det løftet blir brutt hver eneste gang. Det er da man har friskt hår man hvert fall til ordne håret sitt, eller hva mener dere?


 


Vans skjorte fra Junkyard // Obey hoodie fra Urban // Bukse fra GinaTricot // Vans sko fra Junkyard

Hva synes dere?♥

SVERIGE

Åh, i dag har dagen vært helt super synes jeg. Ikke en vanlig søndag, og det er jeg glad for. Jeg våknet opp til at pappa skulle sette opp en lampe på rommet mitt, som jeg er kjempe glad for at jeg endelig har fått satt opp nå. Jeg har en lampe som er kjempe svær, sikkert 2 meter som tar plass på rommet så beste løsningen var å kjøpe lampe da. Jeg bestemte meg for å ta en lang og varm dusj, i det jeg skulle inn i dusjen sendte Ida meg melding og ble da en tur til Sverige etter jeg hadde dusjet.

Begge var super sultne da vi kom frem på Nordby Shoppingsenter. Vi satt oss godt til rettet og nøt en helt ok middag. Jeg har savnet den gode smaken av chicken curry, så jeg tror jeg kommer til å spise det hver eneste gang jeg er i Sverige, hvert fall en god stund fremover. Vi kjøpte ikke annet enn mat til familien, bortsett fra 2 poser godteri og en tights på meg da. Klarer aldri å la være å kjøpe godteri når jeg er i Sverige, og når jeg først er i gang så er det ingen som kan stoppe meg. Derfor skal dette bli en fantastisk søndagskveld foran tven. Lage meg en smoothie og døtte i meg nok av godteri.   Har dere hatt en fin helg?♥

MAKE WAY

I går endte jeg opp med å hjelpe Martina litt på jobben, siden vi har fått inn masse nye varer nå. Jeg er super gira, kjøpte meg en hoodie og longsleeve fra Obey. Jepp, vi har ENDELIG fått inn Obey! Lykkerus, et av favoritt merkene mine har endelig kommet i butikken jeg jobber. Bedre enn det blir det nok ikke. Ble en liten tur ut med Ida senere på kvelden, alltid koselig å være med den jenta der. Hun er så nydelig når hun ler på grunn av de søte tenna hennes. Ja, jeg er en beundrer. Det var min tur til å åpne på Urban i dag og det gikk kjempe fint, koser meg på jobb og jobber med en god gjeng så fornøyd er jeg. Jeg hadde gjort en deal med Martina om at vi skulle dra på Breisand etter jobb for å ta en saftig hamburger der med god samvittighet. Skulle nesten hatt den dressingen som smoothie der. Okei, kødder nå er jeg bare ekkel.


 Hentet en sponset pakke fra Bubbleroom i går, mens jeg måtte få sendt andre pakker. Det var en fin overraskelse å åpne den søte esken og se det fine smykket som lå inne i den. Jeg er fryktelig glad i gull, så jeg ble kjempe glad over å ha fått et så pent smykket. Jeg har likt disse smykkene kjempe lenge, men aldri kjøpt dem og hvorfor vet jeg ikke. Forhåpentligvis blir det ikke lenge til jeg kan bruke dette smykket, så det ser jeg veldig frem til. Men denne helgen blir det ikke. Jeg skal ta meg en rolig helg, ordne litt med sparing og slikt så det skal bli deilig. Ting begynner å falle på plass, og jeg smiler om dagen. Håper dere alle får en super helg ♥


 
Smykket finner du her.

WANTIES FROM NELLY

I natt tok jeg en liten tur innom Nelly, ble plutselig i shoppingmood men bestilte ingenting. Jeg synes de stadig vekk får inn kulere og kulere varer. Jeg gleder meg stort til å se sommerkolleksjonen på Nelly, det skal bli spennende! Håper må mange fargerike kjoler. Jeg har faktisk ikke plass til flere kjoler i skapet mitt nå, så jeg lurer på hva jeg skal gjøre. Om jeg bare hadde større rom, så kunne jeg hatt større skap. Men jeg er fornøyd med det jeg har nå, virkelig! Ellers tok jeg en kjapp tur innom Hype. Elsker den nettbutikken, skulle ønske de hadde mye mer. Siden de ikke har så stort utvalg, lurer jeg derfor på om noen av dere vet om en nettbutikk eller to som har slike type produkter?


Poppy Dress her // Tiger Dress her // Stay Dress her
 
Solid Shiny Bikini her // Dazzling Bikini her (Likte kun overdelene på begge)


Glimmer Sko her // Paradox Sko her

// Adlinks

DAGENS ANTREKK 23.JAN.14

I natt gikk jeg og Didrik ned i kjelleren for å se på film. Tven min er så gammel at det ikke lenger går an å spille dvd på den... I tillegg satt jeg og Didrik barnevakt i helgen på feste, Didrik klarte å glemme igjen Playstation-kabelen så jeg har vært uten Netflix i 6 dager. Jeg savner virkelig Dexter, vi pleier alltid å se 2 episoder av Dexter før vi legger oss. Men over til en annen sak nå. Jeg holdt løftet mitt i dag, så håper det gleder dere litt. Fikk endelig tatt antrekksbilder ute og føler meg mye bedre som blogger nå bare på grunn av dette. Det er veldig kaldt ute i dag, så jeg fikk brukt den nye skjorte-jakken min som jeg har fått sponset fra Junkyard. Jeg må si jeg elsker, elsker, elsker den. Ikke bare er den fin, men den er også veldig god og varm. Det er noe annet nytt på disse bildene og, som dere sikkert ikke ser. Mamma klipte håret mitt her om dagen, men man ser så vidt forskjell unntatt at det er friskere. Men det skal jeg ikke klage på, deilig er det!


 
Skjorte fra Junkyard // Genser fra Asos // Bukse fra TopShop // Sko fra Junkyard // Klokke fra JolliTime

Hva syns dere?♥

MIN INSPIRASJON DENNE UKEN

Kom på at det er lenge siden jeg har delt min inspirasjon, så hva er vel bedre enn å dele det nå? Hadde planer om å ta antrekksbilder til bloggen i dag, men så fort mørkt som det blir ute nå må jeg øke tempoet. Derfor jeg elsker sommeren, og bloggen min om sommeren. Jeg får blogget så mye bedre og bildene blir så mye bedre føler jeg selv. Men det blir antrekksbilder i morgen, ingen unnskyldning. Jeg er nesten daglig innom tumblr, jeg finner så utrolig mye inspirasjon der. Jeg er stadig på utkikk etter nye jeg kan følge der, så gjerne skriv ned din tumblr så tar jeg en titt i dag. Jeg kommer ikke til å gjøre noe stort i dag, så derfor er det ganske herlig å lage seg en god smoothie og sette seg godt til rette med tumblr ♥Hvis du likte disse bildene, gjerne følg meg på tumblr her.

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD FOR 1500 KRONER

Da er det endelig på tide å kjøre en ny konkurranse i samarbeid med Junkyard. Konkurransen vil vare i akkurat 1 uke som vil si at den avsluttes neste tirsdag. Premien denne gangen er valgfri produkter for hele 1500 kroner. Nå som det er masse salg på Junkyard kan du gjerne ta deg en titt der, og se om du finner noe fint til en billigere pris!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:

 ♥ Like fanpagen til Junkyard her
♥ Følge @junkyardnorge på Instagram
♥ Link til produktene du ønsker deg og legg igjen mailen din 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETRELAXING DAY

I dag har jeg bare slappet av og kost meg masse med å bare se på tv. Jeg skal koke meg litt nudler snart og bare vente på at Didrik kommer hjem så vi kan lage god smoothie. En annen ting som kom som et sjokk for meg i dag var en mail jeg fikk tidligere. Jeg fikk mulighet til å være med i et program som selvfølgelig handler om blogging, men mye mer enn bare det. Det er alt fra triste og alvorlige, til positive og underholdene. Målet for dette programmet er å gi et godt og nyansert bilde av hvordan det er å være ung i Norge i dag. Det privatlivet jeg har utenom bloggen min vil jeg skal forbli privat, og det var grunnen til at jeg måtte takke nei til dette. Men at jeg fikk denne muligheten overrasket meg stort, og jeg er veldig takknemlig. 


 Men nå skal jeg over til noe annet artig! Som dere vil digge. Beauty Inn holder nå en konkurranse på Facebook hvor du kan vinne flotte behandlinger hos dem. Denne konkurransen er allerede i gang og avsluttes 7.februar. Premien vil være gyldig i en mnd etter at vinneren er kåret, så bare vær litt ops på det. Eneste du trenger å gjøre er å like fanpagen til Beauty Inn, dele konkurransen og derretter skrive "Delt og likt BeautyM32". Jeg skal være med å trekke vinneren så derfor er det viktig at du skriver BeautyM32. For å komme tl denne konkurransen, trykk HER.


Genseren min er herfra! Ikke glem det store salget Junkyard har nå, trykk her for å komme til salget.


Hva har du gjort i dag? ♥

CANON POWERSHOT

Hei lesere! Nå har jeg vært eier av Canon Powershot en stund, prøvd ut forskjellige ting som jeg virkelig har likt. Med dette lille kameraet kan du gjøre så mye forskjellige ting. Du kan gjøre bilder og videoer enda mer glødene på selve kameraet, noe jeg synes er ganske stilig er at du kan velge fisheye-effekten på kameraet (det blir best resultat med runde motiver.) Miniatyreffekt funker kjempe bra på dette kameraet også, jeg har ikke filmet like mye som jeg har tatt bilder. Men det skal jeg bli flinkere på. Når du tar bilder med fargebytte kan du for eksempel ta bilde av en bil, blomst, møbler og så videre for å å kunne endre fargen. Med filmklipp tar kameraet 4 sekunder film hver gang du tar et bilde og setter det sammen til en liten film. Litt som Vines og Instagram, du viser noen små videosnutter av hvordan dagen din har vært  med mye bedre kvalitet. Det er mange flere effekter du kan leke med og kameraet er perfekt for meg. Det er lite og enkelt, jeg tar det med meg nesten overalt. Foretrekker dette lille kameraet når jeg skal dra til steder fordi det er skremmende å ha med et stort speilreflekskamera som jeg alltid drasset med meg før. 

Jeg er ikke så veldig flink på kamera, men siden jeg har fått inntrykk av at mange av dere lesere er opptatte av motiver og slikt kan jeg gjerne legge til disse motivene her. Smart auto (58 typer motiver), Program AE, Lukkerprioritet AE, Blenderprioritet AE, Manuell, Egendefinert 1, Egendefinert 2, SCN (Ufokusert bakgrunn, portrett, glatt hud, smart lukker - smil, blunkeselvutløser, ansiktsselvutløser.) Høyhastighetsserie HQ, Håndholdt nattfoto, Under vann, Snø, Fyrverkeri, Stitch Assist). Med andre ord, masse du kan gjøre med dette lille kameraet og derfor jeg mener dette kameraet er spesielt.

  

Hvilket kamera har du?♥ 

// I samarbeid med Side2 & CanonNorge 

HAPPY BIRTHDAY

I går fylte Nadine 19 år og hadde gjort i stand til en koselig kveld hjemme hos hun, før vi skulle videre ut på byen. Hun hadde laget sunn pizza til oss, aldri smakt det før så det var artig. Til dessert var det gulrotkake, som jeg virkelig elsker, med sykt god glasur. Ville egentlig forsyne meg flere ganger men magen sa stopp. Vi vorset og hadde det kjempe koselig. Jeg for engangs skyld var i slaget sammen med de andre og vi hadde det så gøy hos Nadine. Jeg er sånn at hvis jeg har drukket en helg, så må det gå flere uker før jeg kan drikke igjen. Så kvelden i går var kvelden. Da vi forlot huset og var på vei til Fredrikstad var absolutt alle i slaget. Da vi var på vei til Tiger Tiger hadde dessverre Nadine, bursdagsbarnet glemt legitimasjon og måtte dra helt hjem igjen for å hente det. Føltes som en evighet før hun endelig kom tilbake. Det er lenge siden jeg har kost meg så mye som det jeg gjorde i går, jeg møtte på så mange herlige mennesker der i går at jeg ikke ville kvelden skulle bli over. Til dere lesere som kom bort til meg: Dere var så gode!♥
 
Min fantastiske kjole som jeg er helt forelsket i er fra TopShop.


LONDON DAG 2

Tror ikke jeg har vært tydelig nok med en ting, og det er at JEG ER HJEMME! Vi var der kun 1 natt. Siste shoppingdagen våres som var på torsdag var litt mindre stressende, bortsett fra at vi måtte være tilbake på hotellet 15:00 for å ordne taxi inn til flyplassen. Jeg gikk litt mer bananas denne dagen, kanskje fordi jeg tenkte for meg selv at jeg faktisk var på en shoppingtur. Fra første butikken jeg var innom kom jeg ut med en TopMan pose, kjøpte gave til Didrik og pappa der. I tillegg til noen godbiter til meg selv. Vi bestemte oss for å gjøre oss ferdige på Oxford Street for så å dra på det store senteret Selffridges. Jeg ville oppleve Westfield, men det hadde vi ikke tid til. Så det må bli på neste Londontur! Da vi kom på det store senteret sa jeg bare "oooh shit". Altså, virkelig, det var en hel etasje med KUN sminke og parfyme - de 3 andre jentene var i himmelen. Jeg synes det var sååå gøy å se de andre jentene bli sminket og de ble så fine. Jeg hadde tenkt til å se etter en Marc Jacobs klokke som kostet rundt 600 kr, men jeg fant aldri den klokken dessverre.

Vi så på klokken og tenkte bare "SHIT". Vi begynte å få dårlig tid. Heldigvis fikk vi en taxi som kunne kjøre oss til hotellet, så vente på oss i 5 minutter og deretter kjøre oss til flyplassen. Taxi var så mye bedre enn buss denne dagen. Da vi kom frem på flyplassen måtte vi åpne koffertene for å pakke det litt bedre, kaste poser og esker som tok mye plass. Jeg gruet meg veldig til å veie min koffert, var så redd for at jeg hadde overvekt. Men da jeg så hvor mye kofferten min veide tenkte jeg bare "hvordan i all verden kan min veie minst av alle?". Min veide kun 9 kg, noe som fikk meg til å tenke på at jeg kunne shoppet mye mer. På denne flyplassen hadde de selvfølgelig Victoria's Secret så jeg endte opp med noen godsaker derfra som jeg gleder meg til å vise dere! Jeg har lyst til å lage video av innkjøpet mitt, men jeg må få ordnet kameraet hos JapanPhoto - jeg må virkelig få gjort det. Føler et vanlig innlegg blir litt kjedelig denne gangen, synes ikke dere?

Er det en ting jeg har lært under denne turen i London så er det å IKKE gå med sko med hæler på.
 LONDON DAG 1

London dag 1 var helt kaos, mer kaos enn jeg hadde tenkt meg. Ingen av oss fikk sovet noe spesielt så alle var trøtte og ville bare komme frem til hotellet vårt. Bussen vi satt på fra flyplassen i London var utrolig liten og trang at jeg fikk panikk, ble andpusten og ikke klarte å slappe av. Aldri sittet på en så trang buss før, men enda godt det kun var 1 time. Da vi ble satt av måtte vi finne taxi så vi kom oss videre til hotellet, vi gikk i sikkert 10 minutter før jeg bestemte meg for å ta opp skjerfet fra kofferten min siden det var så kaldt, plutselig skriver jeg "NEEEEEEEI". Alle jentene skjønte ingenting så sa jeg "jeg har feil koffert!". Ved litt uflaks fikk jentene gitt meg feil koffert, jeg lå jo å halvsov mens to av jentene hadde begynt å ta ut koffertene våres. Da jeg tok i mot håndkofferten som jeg kjøpte dagen før tenkte jeg "Jepp, den er svart, den er min." Enkelt å greit. Så da begynte vi å stresse som bare pokker. Første steget jeg setter i London har jeg allerede mistet kofferten. Vi måtte finne en taxi som kunne kjøre til det siste stoppet bussen var innom før den dro tilbake til flyplassen. Ettersom vi allerede var 10-15 minutter bak skjemaet til bussen tenkte jeg bare at jeg har mistet den for godt, og stakkars personen som jeg hadde kofferten til... Da taxien satte oss av så vi ingen buss. Plutselig kommer det en kjent buss og kjører forbi oss, der sitter riktig bussjåfør og vinker til oss. Jeg ble sååå glad. Det var ren flaks at han ikke kjørte tilbake.  

Da vi hadde lagt fra oss alle koffertene på rommene våres skulle vi rett å få i oss litt mat. Nå som jeg hadde hatt uflaks kunne det ikke bli verre, trodde jeg. I det Anni skulle betale for maten sin funket plutselig ikke kortet hennes. Vi gikk derfor til nærmeste minibank for å sjekke om det gikk der, det gjorde det heller ikke. Anni har Sparebank1 og det funker tydeligvis ikke i utlandet. Tenk, 4 jenter drar på shoppingtur og kortet ditt funker plutselig ikke mens alle de andre jentene med DnB kort funker. Hun ringte til Sparebank1 og de kunne ikke gjøre noe, så jeg tok derfor ut et par tusen til Anni som hun kunne shoppe for og slikt. Så det endte derfor godt til slutt. Men utover dagen var det de andre 2 jentene sin tur til å ha litt uflaks, men ikke like uflaks som meg og Anni. Vi hadde nesten ikke tid til å slappe av, var så mange butikker vi skulle innom og vi hadde allerede mistet tid. Jeg tok ikke et eneste bilde med kameraet mitt, nesten ingen med mobilen min heller. Jeg ble helt sjokkert over hvor store butikkene var der vi gikk på Oxford Street. Jeg var så redd for å gå bananas med shoppingen min første dagen at jeg nesten ikke kjøpte noe. Da vi hadde gått rundt på Oxford Street i nærmere 9 timer var det på tide å spise middag. Vi spiste middag på London SteakHouse. Jeg smakte på verdens beste kjøtt, jeg ble nesten forelsket i hvor godt og saftig det var. Jeg bestilte peppersteak med baktpotet (bombe). Andre jentene var like fornøyde med sin rett og vi kunne endelig slappe av litt. Aldri har det vært så herlig å legge seg før, etter som så travel dag.

En siste ting: Jeg har virkelig savnet bloggen. Tusen takk til alle som har vært innom selv om jeg ikke har blogget ♥

Har du vært i London før? ♥

NEW DRESS FROM ASOS

Hei dere! I natt skal jeg overnatte hos Ida ettersom vi drar til London TIDLIG på onsdagen. Vi må stå opp rundt 03:00 for å rekke flyet som går 07:05. Kommer til å bli så kaos denne morningen med 2 andre jenter. Men herregud, føler det blir som en film. Jeg kan ikke tro at jeg skal til London for første gang i mitt liv med venner, aldri dratt til utlandet med andre enn familien min så åh dette skal bli så gøy å oppleve. Vi blir 4 jenter, Julie drar sammen med oss så vi fikk med en ekstra. Det betyr ekstra mye moroheter. Lover å ta masse bilder til bloggen!


 Anyways, nå må jeg ikke drømme meg bort i London. I går fikk jeg pakken som jeg bestilte fra Asos mens jeg var i Bergen. Kjolen er ikke liiiiike fin i virkeligheten som den var på bilene. Den var mye mer turkis og knall, men jeg klager ikke. Den er fremdeles dødsfet. Jeg skal ha meg med denne til London for vi jentene skal ut å ta en drink den ene kvelden vi er der. Bare for å kose oss, ikke noe party hard. Blir ganske kjipt å ha hangover på dag nr.2 med shopping. Det skal ikke bli meg for å si det sånn. 
KOSETID MED KJÆRESTEN

I går kveld ble det litt kosetid med kjæresten ettersom jeg drar fra han i dag. Ikke ofte jeg sier dette, alltid han som pleier å være på farten. Vi så på Dexter som vi begge elsker. Jeg pakket ingenting i går, så jeg får starte på det nå veldig snart. Jeg skal ikke ha med meg så mye, så derfor er det ganske kjipt å glemme det lille jeg skal ha med. Kjenner det begynner å gå opp for meg at jeg drar til London nå. Jeg skrev dette på twitter, men alltid godt med flere svar. Jeg aner ikke hvor mange merker/ butikker det er i London, så gjerne skriv dem ned her så skal jeg sørge for å prøve å ta en tur innom de fleste mens jeg er der. Ha en super fin tirsdag ♥
 

REDIGERINGS APPER

Hei dere! Har fått en del kommentarer her på bloggen og på instagram angående hvor jeg redigerer bildene mine hen. Jeg synes at å svare på slike spørsmål som dette bare er gøy! Så hvis dere lurer på mer, bring it on. Jeg har ikke super mange apper, men de få jeg har elsker jeg virkelig. Jeg heter Alohaamad på instagram hvis du vil følge meg der.


♥ En app som jeg bruker på nesten alle bildene mine er VSCOcam, veldig fine farger man kan redigere dem i og det er så enkelt. Den har ikke stort utvalg av effekter, faktisk fordi de beste allerede er valgt ut der.

♥ Whitagram som har tatt helt av er favoritten hos meg, det er så kjedelig å måtte beskjære alle bildene så alt ikke blir med i et bilde. Derfor veldig fint å kunne ha hvit ramme på sidene av bildet. Jeg bruker det på sikkert 90% av alle bildene jeg legger ut.

♥ Squaready er nesten det samme som Whitagram, bare du kan få gjort så mye mer med rammene. Her kan du til og med få ramme rundt hele bildet - utrolig pent synes nå jeg. Jeg har begynt å bruke den litt nå i det siste og er kjempe fornøyd.

♥ Camera+ kan du beskjære bilder i den størrelsen du vil, det er flere sider med forskjellige farge-effekter. Du kan redigere på klarheten, legge til rammer og eksperimentere som bare søren. Denne appen har jeg hatt lengst, bruker den hver eneste gang jeg skal beskjære bilder.

♥ Sist men ikke minst InstaStitch. Dette er sånn just in case app som jeg har hvis jeg vil legge til flere bilder i et bilde. 


Her har jeg brukt både Camera+ for å beskjære bilde og VSCOcam i farge-effekt F2 som er favoritten.

Hvilke apper bruker du?♥
 

LEOPARD PRINT

Endelig fant jeg skoene jeg har lett lenge etter, har sett dem så mange steder men aldri funnet dem faktisk. Tumblr er et så trist sted å finne alt for mye fint, som du aldri finner ut hvor er fra. Snakker selvfølgelig om et par Vans. De har leopard print på seg som gjør skoene sinnsykt fete. Dyreprint har vært veldig populært en veldig god stund, men jeg har faktisk ikke likt det så godt før jeg så disse skoene. Skoene er fra Junkyard - beste utvalget av Vans synes nå jeg. Jeg får virkelig aldri nok av Vans. Vi har noen sinnsykt fine på Urban som jeg skal ta å kjøpe etter Londonturen med mindre jeg finner nye sko der. Det er faktisk bare 4 dager igjen til jeg drar, ææææh!

Siden jeg er inne på Junkyard kan jeg i samme slengen nevne det store salget som er nå. Det er salg opp til 70% rabatt på massevis av varer. Det er bare helt sykt! Pengene forsvinner på salg, men er jammen meg deilig å kjøpe ting på salg og vite at du sparer litt. Trykk HER for å komme til salget.


 


Link til skoene her.

Hva synes du om de nye skoene mine?♥

BEACHIT HOODIES ENDELIG HER

Hei dere! Nå har vi endelig fått inn våre nye BeachIt hoodies som var vært flere uker forsinket. Det har både vært kjipt for oss og for dere har jeg sett. Men endelig, endelig er de her. Jeg elsker dem alle, dette er det jeg har vært mest fornøyd med av alt vi har produsert. Genserne er helt perfekte, jeg bruke den ene på jobb i dag faktisk. Genserne er 100% bomull og er printet med sublimination så de holder seg nesten evig i vaskemaskin. De fåes i 4 forskjellige størrelser som er medium, large, x-large og xx-large. Jeg har large i mine gensere - men på bildene under har jeg medium og jeg er 1.65. Didrik har xx-large på bildene under og han er 1.87. Genserne vil koste 399 kr og 25 kr frakt i starten. Genserne vil være ute på nettbutikken våres, BeachItClothing.com allerede i morgen. Hvis noen av dere lurer på noe er det bare å kontakte oss! 


 Hvem likte du best? ♥

NEW NAILS AT BEAUTY INN AKERSGATE

Hei lesere! I går var jeg som sagt i Oslo for å sette på gelenegler med gelish. Jeg ante ikke hvordan det ville bli eller hvor mye jobb det faktisk er for å få neglene så fine som de ble. Tram var den som satte på negler på meg, hun har kun gjort dette i 1 mnd og er super flink. Jeg ble så fasinert av alt det utstyret de brukte på neglene mine at tiden gikk så fort. Kan ikke tro at jeg satt der i over 1 time da det gikk så fort. Jeg var veldig sikker på hvilken farge jeg skulle ha på neglene mine helt fra hun begynte. Det ble hvitt og grunnen er fordi det er så enkelt, passer til alt og er kjempe fint.

Sist jeg blogget om Beauty Inn Akersgate var det snakk om 30% på negler, vipper, hudbehandlinger og massasje. Denne rabatten gjelder fremdeles og varer frem til 15.februar. Adressen er Stockflethgate 51 B. For å få denne 30% rabatten skal dere kun sende en melding til 976 14 254 for å booke, bruk kode BeautyM30 - som skal stå i meldingen.


♥ Step nr.1 er rett etter dø hud har blitt fjernet fra neglene. De har også skyvet huden lenger ned slik at neglene blir lenger. 
♥ Step nr.2 har hun nettopp tatt på gelenegler som skal bli klippes til den lengden jeg ønsker å ha på neglene.


♥ Step nr.3 her er geleneglene blitt klippet i lengden jeg ønsket meg, veldig fornøyd med lengden! Deretter filte hun neglene mine både over og på sidene så de skulle bli i den formen jeg ønsket - rette/ firkantet. 

RESULTAT:

♥ Under den hvite neglelakken har det blitt lagt på gelish som gjør at neglene sitter lenge og får en mer naturlig look. Denne gelishen gjør også dine naturlige negler enda sterkere.
 
En litt fornøyd kunde:

Aldri satt på negler før, verken selv eller fått andre til å gjøre det. Etter mitt første besøk på Beauty Inn Akersgate kan jeg med en gang si at dette blir ikke siste gangen jeg setter på negler.
 

BLACK AND WHITE

God morgen flottinger! Håper dere har hatt en super fin morgen ♥ Jeg var med Martine i går og hadde det superkoselig. Hun hadde med seg sin søte lille kookier hund til meg. Den blir bare søtere og søtere + galere. Vi dro til slutt hjem til Martine og så på film der, bare slappet av. Veldig deilig å ha rolige kvelder med venner synes jeg. Det var så godt og varm hos dem at jeg ble søvning, duppet av flere ganger. Krysser fingrene for at ingen av dem så det. I dag blir det litt mer å gjøre skal jeg si dere, i dag skal jeg til Oslo for å sette på negler hos Beauty Inn Sagene. Venninnen min Tram som jobber der skal sette på neglene så blir spennende. Alltid visst at hun kom til å bli noe innenfor negler siden barneskolen. Hun har alltid elsket å ordne neglene sine og andre sine. Jeg har aldri hatt på fake negler før, så jeg både gruer og gleder meg. Blir nok sykt uvant! Men også veldig fint kan jeg tenke meg.


Jeg har fått en nydelig skinnveske sponset fra SheInside. Den er svart og hvit, utrolig fin og stripete. Veldig enkel og går til nesten alt. Jeg ser veldig frem til å bruke den. Kommer til å ta seg godt ut i sommerantrekkene mine som jeg har oppe i hodet mitt. Den er større enn de jeg vanligvis liker og har, men denne kunne jeg ikke motstå. 


 
Bildene ble tatt i går slik at jeg ikke stresser sånn helt sykt i dag med tanke på at jeg skal til Oslo nå snart.

HVITERE TENNER

Hei kjære lesere! I natt overnattet jeg hos Ida hvor jeg bestemte meg for å ta med et nytt tannblekingsett som jeg skulle teste ut. Gledet meg kjempe mye til å få hvitere tenner. Og det fikk jeg jaggu meg også! vi testet ut den første pakken som heter Supero Pro Withening Strips. De skulle du ha på i 1-2 timer, jeg og Ida klarte kun 1 time ettersom vi var så utålmodige. Vi fikk resultat etter 1 time, men hvitere tenner skal det bli hvis jeg husker på å bruke det ofte nok så jeg opprettholder fargen og i tillegg får hvitere tenner. Det anbefales å gjøre det 2-3 ganger om dagen. Så et godt tips er å gjøre det på morningen når du står opp og skal ordne deg osv. Da går tiden mye fortere med stripsen på. På kvelden da du skal sitte på pcen eller slikt vil tiden også gå fortere da. Da du er ferdig med å bruke stripsene skal du skulle munnen din med masse vann så ingenting sitter igjen. Det jeg pleier å gjøre er å pusse tennene med kun vann for at alt som sitter godt forsvinner. Du kan kjøpe Supero Pro Whitening Strips her.FØR:


ETTER:

Vet ikke om dere klarer å se det helt, men før var tennene mine mer gule enn det de er nå. Wohoo!

I dag testet vi ut den andre tannblekingen, nemlig en som skal gi deg hvitere tenner på 30 sekunder ved å bruke munnskyld. Det varer kun i 5 timer, men man skal gjøre det på morningen og på kvelden. Så tennene vil holde seg så hvite. Verken jeg eller Ida var noe særlig godtroende mot at man kunne få så raskt resultat. Men vi begge ble sjokkerte over å ha fått hvitere tenner på kun 30 sekunder med munnskyld. Utrolig stilig produkt vil jeg si. Jeg hadde ingen ising i tennene og ikke noen andre smerter heller. Føler meg automatisk mer glødene nå eller hva jeg kan si, kjempe deilig følelse og jeg er kjempe positivt overrasket over begge produktene jeg har prøvd ut. Anbefales med god samvittighet. Du kan kjøpe 5 Hour Whitening her.


Jeg har ikke fått prøvd ferdig dette munnskyldet, men etter å ha prøvd det allerede 1 gang i dag, har det blitt resultater som varer. Kan gjerne vise dere bilder om et par dager så dere kan se resultatet hvis dere ønsker?
 

GOLD DETAILS

I den siste tiden har jeg begynt å like øredobber mer og mer, jeg har en hel haug med det fra før av. Men nå snakker jeg om pynte-øredobber, det har jeg ingenting av. Disse øredobbene som jeg fikk sponset av SheInside likte jeg veldig godt, gleder meg til å bruke de til en anledning som forhåpentligvis ikke er lenge til. Jeg foretrekker gull fremfor sølv, og derfor valgte jeg disse øredobbene. Men man finner ikke alltid det man liker i fargen man ønsker, derfor har jeg et smykke jeg må vise dere senere, detaljene er superflotte på dette smykket.


Øredobbene finner du her & klokken finner du i nærmeste Urban butikk.
 

GOOD MORNING SUNSHINE

Det går ikke an å komme seg tilbake til døgnrytmen før jeg skal stå opp 07:45 til lørdag, nemlig fordi jeg skal jobbe da. Vi holder på å fikse husene her i gatene så det kommer menn 07:00 hver morgen for å dra ut planker og alt. Det er bråker og rister så mye, det kjennes nesten ut som om noen gjør det på rommet ditt. I går var det helt forferdelig faktisk, Didrik var våken til noe med seks og fikk derfor ikke sovet mer enn 1 time før dem begynte på huset. Heldige meg som bare hører på et øret, kan bare legge meg ned på det jeg hører på så det blir mindre bråk. Finnes noen fordeler med det, muahaha. Didrik har dratt til Hemsedal nå og skal være der frem til torsdag, jeg har derfor god tid på å ta selfies her på rommet mens han er borte. Takler ikke å ta selfies i nærheten av andre, må være på et rom helt alene. Derfor startet jeg i dag, med en morgen-selfieshoot med mitt nye elskbare sengesett fra Ellos.
 Har du hatt en god morgen?♥

ROOM PICTURES

Mens vi var i Bergen dro Lily og Bjørn en tur på Ikea sammen med Lise. Da de kom tilbake hadde de kjøpt helt vannvittig gode duftlys til bare 15 kr stk. Lily la merke til hvor godt jeg likte dem, så noen dager etter var de en tur på Ikea nok en gang, da kom hun tilbake med 2 herlige duftlys til meg. Jeg er helt forelsket i lukten på disse to, må nesten ta meg en tur på Ikea selv snart. Jeg har blitt helt sykt glad i stearinlys, duftlys og you name it. Lurer på hvor spesiell lukt det ville blitt hvis jeg hadde tent alle duftlysene mine. Jeg har satt opp nye lys, og har shinet rommet mitt nå. Er fremdeles ikke ferdig med det, rett og slett fordi jeg ikke aner hva mer jeg skal gjøre. Men jeg skylder dere bilder av rommet mitt, det gjør jeg.  Hva syns dere? ♥ Gjerne kom med forslag til hva mer jeg kan gjøre med rommet mitt. Jeg er så misfornøyd med veggen over skrivebordet og den veggen hvor døren er.

HJEMREISE

I dag drar jeg og Didrik hjem til lille Moss. Jeg har hatt en kjempe fin juleferie, skal bli godt å komme tilbake til gamle rutiner. Min kjære mor har gitt klare tegn på at hun har savnet meg, så gleder meg kjempe mye til å komme hjem. Det er klart jeg savner venner og familie da jeg er borte fra dem, så nå kiler det nesten i magen tanken på at jeg skal se dem igjen snart. Høres ut som om jeg har vært på utvekslingsår, men har bare vært borte 1,5 uke. Flyet vårt går 20:00, så det er ikke lenge igjen til vi skal dra til flyplassen nå. Ønsker dere en riktig god søndag ♥


Har faktisk begynt å like hestehale på meg selv, enkelt og fint. Driter bare mer og mer i øret mitt, så det er jeg stolt over meg selv for.

VINNEREN AV NYTTÅRSKONKURRANSEN

Da er det på tide å avslutte den siste desemberkonkurransen i år. Tusen hjertelig takk for alle deltakelser! Det var vært kjempe hyggelig å ha kjørt disse konkurransene, spesielt stor takk til all tilbakemeldingen jeg har fått. Vinneren av min siste konkurranse i 2013 som vinner en valgfri klokke fra VincentVoltaire ble Martin Storaker. Gratulerer så mye, du vil snart bli kontaktet.


 I dag har jeg, Didrik og Lars vært i byen en tur. Skulle sett trynene til oss alle som måtte stå opp "tidlig" i dag. Døgnrytmen min er helt snudd på hodet, så det er like greit at jeg fikk stått opp tidligere i dag. Vi gikk kun rundt å tittet på ting, ble ikke noe shopping i dag. Unntatt 31 shake-tyggis fra Nille. Jeg elsker de tyggisene, bare trist smaken ikkevarer evig. Vi hadde gledet oss veldig til å spise på DonutCompany, den dagen vi bestemmer oss for å spise der er det selvfølgelig stengt. Vi ville derfor dra på Lagunen for å spise der, men var jaggu meg stengt der også. Vi endte opp på Coop og Meny for å handle middagen våres der, gleder meg til å lage maten senere i kveld. Men nå er det Pippi Langstrømpe, ha en riktig fin lørdagskveld ♥

 

 

CUPCAKES

I går kveld bestemte jeg og Lise oss for å lage cupcakes. Vi kjøpte 2 pakker og 2 pakker frosting. Jeg elsker å lage ting selvom jeg ikke er en Masterchef. Vi begge syntes sjokolade-frostingen var litt for sterk, så vi droppet å ta det på så mange. Tok heller fluffy-frostingen, men den var smakte ikke veldig mye så vi tilsatte litt ekstra sukker. Vi hadde våre uhell og fikk oss en god latter begge to. Resultatet ble bra, de ble søte og de smakte veldig godt. Tok meg en muffins til frokost i dag også, wopsi.

Min siste desemberkonkurranse avsluttes i morgen, trykk HER for å melde deg på før det er for sent ♥ Dere må heller ikke gå glipp av det fantastiske romjulssalget på Junkyard, opp til 50% på massevis av varer!! Trykk HER for å komme til salget. Har du kjøpt deg noe nytt nå i romjulssalget?♥

VINNEREN AV JULAFTENKONKURRANSEN I SAMARBEID MED JUNKYARD

Hei og riktig god kveld mine flotte lesere. Da er det endelig på tide å kåre den heldige vinneren som får velge ut valgfri varer hos Junkyard for hele 3000 kroner. Tusen takk for alle som har meldt seg på denne konkurransen. Vinneren av julaftenkonkurransen er Ellinor! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet om ikke lenge.

Til dere andre: Jeg kjører en helt fantastisk konkurranse i samarbeid med VincentVoltaire. Dette er akkurat like klokker som DanielWellington, like dyre men bare litt mer variasjon. Trykk HER for å komme til konkurransen.


Følg @VincentVoltaire på Instagram.
 

NEW IN FROM ASOS

I går kveld satt jeg på pcen og ville titte litt på noen nettbutikker. Det er en liten stund siden sist jeg var innom Asos, og derfor var det en av nettbutikkene jeg var innom. Jeg fant med en gang ting jeg likte, men jeg ville ikke gå helt bananas så det ble derfor kun 2 ting jeg bestilte derfra. Jeg fant en kjole jeg bare ble helt forelsket i, den er så spesiell og fargene på kjolen er helt perfekt. Den var sykt billig til å være så fin, kan si jeg fikk litt sjokk akkurat der. Siden jeg allerede var i gang, bestilte jeg mitt første Iphone 5 deksel med diamanter på. Det er så sykt kult at det er steiner på dekslet og ikke bare et bilde. 

Jeg kårer vinneren av julaftenkonkurransen i samarbeid med Junkyard senere i dag, så følg med!♥ 


River Island kjole her // Diamant Iphone 5 deksel her

MIN NYTTÅRSAFTEN

Ikke lenge etter jeg publiserte mitt siste innlegg i går var maten endelig klar. Det luktet sååå godt at magen min kunne blitt mett på den gode lukten. Bare babler jeg nå... Vi satte oss til bords og nøt hver eneste bit. Spesielt jeg og Didrik ettersom vi kun spiser det 1 gang i året. Da vi var ferdige med å spise satte vi oss ut i stuen. Lille Kissy vofsa er kjempe redd for fyrverkeri, så jeg og Didrik passet på hun i hele går. Så hun er veldig glad i oss nå ser det ut til, hun vil være hos oss hele tiden og sover med oss. Det har jeg ingenting i mot, hehe. Jeg blir såå forelsket i denne vofsa, hun var så redd at vi fikk ikke engang lov til å være på kjøkkenet for å ordne dessert før hun kom og satte seg rett ved oss. Da vi alle skulle ut for å fyre opp litt fyrverkeri, lå Kissy nede i kjelleren der det lager minst lyder. Vi hadde den fine utsikten utover havet og i alle retninger egentlig. Men kameraet mitt klarte ikke å fange noen bra bilder, så ble dessverre ikke slike bilder i år.
 

Manglet bare pinnekjøttet på dette bildet her.
 Så over til litt Iphone bilder ettersom det var den som var med meg overalt i går kveld:
Hadde du en fin feiring?♥