hits

januar 2016

BEHIND THE SCENES FROM THE JUNKYARD SHOOT

Klokken 07:30 ringte alarmen på mobilen og noe av det første jeg gjorde på fredagen var å komme meg fort inn på badet for å rense ansiktet. Vi skulle være på stedet vi skulle ha shooten 09:00, i tillegg til å rekke å spise frokost på hotellet, pakke sammen sakene, sjekke ut og komme oss dit. Jeg trodde 1 time var nok, men det var litt stressende, men heldigvis var vi der tidsnok. Det beste med den morgenen var at jeg ikke skulle sminke meg eller ordne håret mitt, for det stod makeup-artisten for. Ingenting er bedre enn å få andre til å gjøre den kjedelige jobben for deg, haha. Studioet vi skulle være i var kjempestort, noe som var veldig deilig. Vi tok på musikk og startet morgenen med makeup og styling, og var klar for å starte shooten da klokken nærmet seg 11:30. Underveis var jeg litt stresset og hadde veldig smerter. Jo mer ejg tenkte over det, jo verre føltes det. Dagen før hadde jeg hatt feber som gikk opp og ned, den kom litt tilbake den morgenen samt de vondeste mensensmertene jeg hadde hatt ever. Det var som om noe spjæret inni meg. Heldigvis fikk jeg tatt noen piller mot smertene så jeg kunne forberede meg på shooten. Det var en liten periode der jeg satt helt gone og lurte på om jeg skulle besvime, men så langt gikk det ikke heldigvis.

Jeg legger fryktelig merke til at det tar tid for meg før jeg er vant til å stå og posere foran en fotograf, men kanskje etter 30 minutter så gikk det mye bedre. Sjenerte meg måtte åpne meg litt og prøve å imponere de jeg jobbet med, og teamworket var så bra synes jeg. Jeg skulle fotograferes i 6-7 forskjellige antrekk med da 6-7 forskjellig attitudes, og alle hjalp hverandre. Vi fant fort ut av hva som funket og hva som ikke funket fordi alle var veldig effektive. Vi kunne nemlig ikke få noen forsinkelser siden siste toget fra Gøteborg den dagen gikk 17:55. Så det var fullt kjør helt fra tidlig på morgenen til siste liten. Men en liten lunsjpause fikk vi tid til, samt noen pauser innimellom hvor jeg spiste sjokoladekake. Fantastisk miks; Står modell og spiser sjokoladekake i småpausene. Det beste med alle shooter er å høre "It's a wrap people!!!". Så fort jeg fikk høre det måtte jeg løpe bak for å skifte fort siden taxien var der om få minutter, og jeg og søsteren min begynte lure på om vi rakk toget hjem. Vi rakk det heldigvis og kunne slappe av på hjemreisen med musikk i ørene.

Jeg kan ennå ikke helt fortelle dere hva denne shooten er i forbindelse med, men her har jeg maaange behind the scenes bilder jeg kan tease dere litt med. Something big is happening with Junkyard!

Hva synes du om bildene?

HOTEL FLORA

// Sponset opphold.

Gårsdagen var så crazy og lang at jeg ikke fant tid til å blogge, da det var fullt kjør hele veien. Men i dag derimot, så har jeg tid! Jeg tenkte å vise dere litt bilder av hotellet jeg og søsteren min sov på, siden jeg syns det var så kult. Jeg rakk dessverre ikke å ta bilder av resturanten/ cafèen som de hadde på hotellet, det var faktisk den som var det kuleste. Jeg er nesten litt sur på meg selv for at jeg ikke rakk det.... Hotellet vi bodde på heter Hotel Flora, og ligger veldig sentralt til i Gøteborg, vi kunne gå rundt ett hjørne bare og vips var vi å sentrum med alle butikkene overalt. Etter vi hadde lagt fra oss bagasjen på rommet, og bare slappet av litt, dro vi ut for å finne et sted å spise. Det endte opp med å bli vanskeligere sagt enn gjort. Vi fant til slutt et sted å spise på, hvor vi tok en rask matbit og dro tilbake på hotellet for å ikke legge oss så alt for sent. Men da vi skulle hjem igjen gikk vi i en sirkel 3-4 ganger, og var som en labyrint vi aldri kom oss ut av. Brått forstod vi hvor vi var og kom oss hjem, men ingen av oss skjønner hvordan vi kunne gå i en sirkel, da det føltes ut som om vi gikk rett hele veien haha.

Vi tok på oss pysjamasen, fant frem pcen og satte på The Shannara Chronicles mens vi bestilte en pizza opp til rommet for å få i oss litt kveldsmat. Men kvelden stoppet ikke der, ingen av oss var noe spesielt trøtte selvom vi skulle opp tidlig, så da ble det en thriller film på oss før vi tok kvelden. Det var virkelig deilig å sove i de sengene, så det var leit å måtte stå opp så tidlig da sengene nesten ikke ville la oss gå..

Jeg skal fortelle litt mer om hva jeg har gjort, og mer behind the scenes bilder i morgen!

Gjorde du noe koselig i går?

GØTEBORG

I natt sov jeg nesten ingenting, jeg var for spent, for nervøs, for nysgjerrig og for gira til å klare å slappe av i kroppen. Men jeg sovnet til slutt, men kanskje ikke lenge nok. Litt søvn er bedre enn ingenting! Jeg startet morgenen med å ta meg en lang og varm dusj, deretter forsette pakkingen min. For i dag skulle jeg nemlig til Gøteborg med søsteren min. Vi skal bare være her for 1 natt, og trengte derfor ikke så å ha med oss så veldig mye bagasje. Det holdt med 1 sekk, 1 veske og 1 liten koffert for oss søstrene. Det er helt utrolig, men jeg klarer aldri å være effektiv med å pakke kofferten - for jeg må ta det rolig, ta den tiden jeg trenger slik at jeg ikke glemmer igjen noe hjemme. For da man har dratt, er det rett og slett for sent. Toget vårt fra Moss gikk 13:44 og grunnen til at vi tok dette tidlige toget er fordi vi uansett ikke var i Gøtebrorg før 17:00. Det er litt deilig å ha litt tid i denne byen når man først er her, men det eneste vi rakk før vi måtte til hotellet var å få i oss litt mat. Nå er det ny episode av The Shannara Chronicles som står for tur, litt nattmat og deretter natten på oss, før det er tidlig opp i morgen.

I morgen er det en spennende dag i vente, og jeg klarer knapt å vente med å fortelle dere om hva som foregår og hva som faktisk skal skje! Dette har jeg holdt hemmelig i over 1 halvt år, og det skal jammen meg bli godt å fortelle dere hva jeg har holdt på med den siste tiden. I mellomtiden får dere kose dere med litt bilder fra turen;


Kan du gjette hva det er som jeg skal fortelle dere i morgen?

SPILLELISTENE MINE PÅ SPOTIFY

Om dagene er det helt utrolig hvor mye musikk betyr for meg, som om det er det jeg trenger i hverdagen. Aldri før har jeg hatt en sånn avhengighet, I just can't live without music atm. Jeg prøver å oppdatere listene mine så ofte jeg kan på Spotify, det er ikke alltid man finner den musikken man leter etter. Men jeg er på god vei, og jeg kjenner jeg blir glad da jeg bare tar frem øreproppene eller bare går inn på Spotify, for da er det tid for avkobling. Jeg drar til Gøteborg i morgen, og da har jeg masse med tid til å høre på listene mine. Jeg gleder meg til å sitte på toget, ha musikk i ørene og se ut på naturen.

Trykk på bildene for å komme direkte til spillelistene på Spotify!

Min Get wasted liste (denne er det litt mer fart i):

Min Good vibes liste (denne oppdaterer jeg oftest):

Min Close your eyes liste (min kjære soveliste):

Har du noen sanger du vil tipse meg om?

ANTREKK: BEIGE, BLACK AND DENIM

I dag hadde jeg og venninnene mine noen store planer for dagen. Det hele startet med at klokken ringte 08:40, og jeg bokstavelig talt spratt opp av sengen for å rense ansiktet mitt raskest mulig så det fikk puste litt før jeg la sminken. Hvis det er noe jeg bruker lang tid på å ordne, så er det øyenbrynene mine. Men i dag trengte jeg ikke å fikse dem siden jeg skulle nemlig inn til Oslo med jentene for å fikse bryna der. Det var ikke før senere på dagen, men vi tenkte å slappe litt av i Oslo når vi først var der. I det jeg satt meg inn i bilen klokken 10:00, fikk vi beskjed om at timene våres hadde blitt utsatt til en annen gang pga personlige grunner. Det var litt kjedelig, men absolutt forståelig! Da tok vi heller en dag her hjemme, hvor jeg også fikk tatt antrekksbilder til bloggen med hjelp av min bestie Ida.

Jeg har egentlig sinnsykt mange kåper/ jakker, men finner jeg èn favoritt er det den som blir brukt mest. Jeg har derfor lyst til å prøve å variere litt mer mens jeg kan, før det er for varmt ute til å bruke alle de fine kåpene. Da kommer jeg til å klikke på meg selv for å bare ha gått med svart og blå kåpe denne vinteren. Så nå er det bort med dem (forhåpentligvis) og inn med gamle favoritter. Kåpen jeg hadde på meg i dag kunne ikke engang Ida huske var så fin, så det sier litt om hvor dårlig jeg er på å variere på ytterjakkene. Den er veldig lys, så jeg ville derfor ha litt kontraster + det lille ekstra. Da endte jeg opp med all black, men med en liten smak av denim rundt hoftene og mine favoritt sko denne vinteren fra Nike. Disse skoene er faktisk noen av de varmeste skoene jeg har, og er mye tykkere enn vanlige sneakers - så ja, jeg overlever vinterkulden med disse.Kåpe fra Vivikes // Genser fra Urban // Skjorte fra Obey // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra River Island // Solbriller fra Asos // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

FØLG MEG PÅ SNAPCHAT

Hele denne uken har jeg fri fra Urban, eller tatt meg fri siden jeg reiser bort noen dager til helgen. Jeg har derfor i dag tatt meg en ekstra søndag for å varme opp til de neste dagene. Kanskje ikke helt en vanlig søndag siden jeg har snakket med businesspartnere, men alt som kan gjøres fra sengen klager jeg overhodet ikke på. Bortsett fra det, har jeg også noe annet spennende på gang. Jeg skal kanskje få meg en ekstra jobb til, så da har jeg 3 jobber og det synes jeg er kjempegøy. Mer kan jeg ikke si, før det har gått igjennom - men jeg krysser fingrene! Nå for øyeblikket sitter jeg foran pcen med Ida bak meg i sengen. Vi hadde avtalt i dag å lage middag sammen etter hun var ferdig i Oslo, så nå venter vi på at de hjemmelagde gratinerte potetene snart skal bli ferdig så vi kan fortsette på kylling, grønnsaker og viltsausen. Kjenner at magen min nesten rumler av å snakke om den middagen her... Det skal bli så godt!

Ellers tror jeg de fleste av dere har fått med dere at jeg har åpnet snapchaten min. Jeg legger ut noe der HVER eneste dag, og hadde vært kjempegøy hvis flere vil følge meg der for å få et ekstra innblikk av hva jeg driver med. Det er sikkert 2-3 år siden sist jeg hadde den åpen, så litt skummelt er det - men det er også dritgøy! Legg til Alohaamad om du ønsker

Slenger med noen bilder fra snapchat i dette innlegget;Hva skal du denne uken?

IS IT REALLY OVER?

Jeg kan ikke tro at denne helgen allerede er over. De 2 siste dagene har gått så fort at jeg virkelig trenger en liten hviledag denne søndagen. Det er èn ting som popper opp i hodet mitt på grunn av dager som dette som går så fort, og det er at jeg har storkost meg så mye at tiden har forsvunnet. Det er hva som skjedde denne helgen. På fredagen brukte jeg alt for lang tid til å finne ut av hva jeg skulle ha på meg før jeg skulle gjøre meg klar til stengevakten på Urban. Jeg trodde all black antrekket skulle bli stygt og ganske kjedelig, men det endte opp med å bli et av tidenes favorittantrekk (!!!!). Etter stengingen ble jeg hentet av Ida og Kinga for å ha en koselig kveld på Cafè Riis med iskaffe og gulrotkaken jeg har snakket så mye om. En veldig fin måte å avslutte en fin kveld på! Men den sluttet egentlig ikke der, for etter cafè besøket, dro jeg hjem til Ida hvor vi bare slappet av frem til klokken hadde blitt for mye og jeg måtte komme meg hjem for å få i meg litt søvn. Dagen etter skulle jeg åpne på Urban, altså i går på lørdagen. Det gikk virkelig fort den dagen, før jeg visste ordet av det hadde jeg bare hivd i meg middagen hjemme før jeg ble hentet av Ida og Kinga.

Planene for lørdagen var å dra på kino med resten av gjengen i Oslo for å se filmen The Revenant. Jeg ble helt sjokkert over hvor stor kinoen var på Grünerløkka, og ikke minst hvor mange mennesker som var der. Jeg tror jeg sa "wow, så mange det er her" sikkert 50 ganger, og ble helt drittunge da jeg så godteri utvalget der. Bare dette var en opplevelse i seg selv. Forventningene jeg hadde til filmen vi så var litt blandet, men den var mye bedre enn hva jeg trodde. Jeg håper virkelig Leo får sin Oscar nå, for den er fortjent skal jeg si dere.

Denne søndagen skal jeg slappe av så mye jeg kan, for uken som er i vente er det MYE som skal skje på få dager. Can't wait!!

Cardigan, genser & caps fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&jennings

Hvordan har din helg vært?

- Ikke glem å legg meg til på snapchat; Alohaamad!

WHAT A GREAT DAY

Vinneren av Triwa konkurransen ble; Johanna E!! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart.


Dagen i dag har vært kjempebra!! Jeg våknet til et iskaldt rom, med en varm dyne og pledd over meg mens jeg tenkte "her kan jeg ligge i flere timer i dag". Det er så deilig med de dagene du våkner tidlig, og bare kan bli liggende i sengen. Jeg var så frossen at jeg tok meg en varm dusj før det ble makaroni med bearnaise til frokost mens jeg så på Ellen DeGeneres Show. Et av mine favorittshow uten tvil, derfor er det herlig at det går på formiddagen så jeg kan se på det mens jeg fikser meg. Planene mine for dagen var å være med Hao, og å finne et koselig sted å spise. Vi skulle egentlig ta det i Moss siden han var på vei hjem fra Oslo, men endte like gjerne med å dra til Fredrikstad sammen å spise der siden utvalget er så mye bedre der. Vi bestemte oss for å spise på Ocean, som jeg aldri hadde tenkt over var en resturant på dagtid, men kun en nattklubb. Siden jeg aldri hadde spist der, var jeg kjempespent på å se menyen og ikke minst å oppleve hvordan maten var. Det var virkelig 10/10!!! Vi hadde begge det samme til hovedrett, men til dessert tok vi noe forskjellig. Jeg måtte bare ha sjokoladefondanten siden han hadde snakket så mye om den. Den desserten gjorde meg rett og slett lykkelig. Selvom vi begge hadde tid til en middag, hadde vi det litt travelt likevel. Så det ble en rask, men koselig middag før vi begge måtte komme oss hjem. Jeg hadde dessverre ikke med kameraet mitt, så det eneste jeg har å by på i dag er noen selfies jeg tok raskt i dag.

Jeg har forresten åpnet snapchaten min, så hvis du ønsker å følge meg der legg gjerne til Alohaamad


Hva har du gjort i dag?

ANTREKK: A TASTE OF BLUE

Jeg ville i går ha kjempegod tid før jeg startet åpningsvakten min på Urban, og satte derfor alarmen på 07:25. Men likevel var det et eller annet som gjorde slik at jeg somlet meg igjennom morgenen frem til klokken hadde blitt så mye at jeg måtte dra. Det er så merkelig at jeg noen ganger kan fikse meg på rekordfart, mens andre ganger er jeg tregere enn en snegle. Før jeg dro, bestemte jeg meg for å slenge på meg en ny caps fra Adidas. Antrekket mitt manglet noe, og det var på hodet det ekstra tilbehøret skulle være i går. Sånn type antrekk jeg hadde på meg i går, man man nesten kalle for mitt signaturantrekk. Selvom jeg går i mye forskjellig, er denne type stilen favoritten. Jeg sørget for å ha med meg stort skjerf, varme sko og god jakke på vei til jobben, siden jeg skulle videre inn til Oslo rett etter jeg sluttet. I går kveld feiret vi nemlig Nadine som fylte 21 år på mandagen. Vi spiste ute på SüdØst Asian, som jeg faktisk har spist på èn gang tidligere. Det var så koselig at jeg ikke ville hjem, men nå er vi fast bestemt på at vi skal prøve å få til dette oftere, det å samle alle sammen og bare kose oss. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye som det jeg gjorde i går. Vi lo så mye at det gjorde vondt.

Forresten så har Junkyard STORT salg på hjemmesiden deres, hvor dere kan få tak i haugevis av godbiter til en billig pris. Sjekk det ut her.Jakke fra Vila // Genser fra BikBok // Skjorte & skjerf fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Caps fra Junkyard (sponset)

Hva synes dere?

- Ikke glem å melde deg på konkurransen min hvor du kan vinne en valgfri TRIWA klokke her.

TING DU IKKE VISSTE OM MEG

Jeg så at dette falt litt i smak sist jeg hadde innlegg om ting dere trolignok ikke visste om meg. Det er nesten gøy å analysere seg selv, for brått sitter du der og syns så mye spesielt om deg selv, haha. Det tok meg kanskje 1 uke å komme på alt det jeg har skrevet ned, for man må virkelig gå inn for å finne ting som ikke er så åpenbart at andre vet. Det er vel kun de nærmeste som kanskje har lagt merke til disse tingene, og jeg etterhvert da jeg begynte å skrive ned disse notatene på iphonen. Jeg håper det faller like mye i smak denne gangen også!

 Jeg er ett skikkelig familiemenneske. Jeg elsker å bare være hjemme og ikke gjøre noe så lenge familien min også er der. Derfor elsker jeg at vi har en kanin. For den har liksom ført oss alle litt nærmere. Visste dere at da den første eller andre kaninen våres døde, tok pappa med oss til dyrebutikken for å kjøpe fisker siden han aldri ville ha en kanin igjen? Jeg og Caroline hadde valgt ut fiskene vi ville ha, så sier pappa "vi skal ikke bare kjøpe denne kaninen da?". Siden den gang har vi alltid hatt kanin i huset, selvom han sier nei hver gang. Men innerst inne elsker han kaniner, det bare vet vi.Jeg klarer aldri å skrive rett uten linjer. Det starter kjempebra, men ender i en katastrofe. Skal jeg skrive ned noe, må jeg ha linjer ellers lager jeg mine egne.

Jeg klør så hardt i hodet mitt at jeg begyner å blø. Dette skjer heldigvis ikke ofte, men jeg er ganske flink til å klø meg alt for hardt en sjelden gang. Det resulterer til skorper og flass, jeg hater det....

Jeg blir alltid super tørr på hendene mine om vinteren. Det er fryktelig irriterende! Men jeg har alltid med meg en håndkrem som jeg tar opp så ofte som jeg kan så huden min ikke sprekker og blir så tørr.

Jeg leser svært mye nyheter og holder meg oppdatert med alt som skjer her i verden. Dette resulterer til at jeg er veldig aktiv på like-knappen på Facebook da artikler popper opp.

Jeg er faktisk sjenert når det gjelder nye mennesker. For jeg overtenker alt for mye og føler at hvis jeg ikke sier noe bra eller imponerende er det over og ut. Jeg er redd for at folk ikke skal like meg som person, og derfor sitter jeg med munnen igjen, smiler litt og kanskje sier noen ord i ny og ned for å være en del av samtalen. Hender også at jeg ler, så folk hører at jeg er tilstede. Men etter 1 time kanskje, så åpner jeg munnen myyyyyyyyye mer. Rart det der.

Jeg elsker å dra på kino. Det har jeg gjort helt siden jeg var liten. Jeg elsker den følelsen man får av å sitte i en sal og bare se en bra film på storskjermen og høy lyd, med masse godteri og brus. Kunne jeg valgt selv, hadde jeg dratt på kino nesten hver dag, kanskje også alene.Jeg donerer bort klær og sko så ofte jeg kan til mennesker som trenger det. Jeg har så mye som jeg ikke bruker, så istedenfor at det bare blir liggende ubrukt, er det greit å gi til noen som trenger det.

Jeg hater høyden min. Jeg er 165 og steller meg nesten alltid på tå for å virke høyere på bilder. Og ellers prøver jeg å strekke på meg mest mulig for å virke høyere.

Jeg skulle ønske jeg ble sponset med mat. Altså det er noe jeg har drømt om og jeg håper det en gang skjer. Hahaha.

Noe av det ekleste jeg vet om er å sove med sminke. Jeg klarer det overhodet ikke uansett hvor trøtt og sliten jeg er. Edru eller beruset, sminken SKAL av.

Dette er noe flere har kommentert, som jeg etterhvert la merke til selv. Hver eneste gang jeg smører på pålegg, skal det være perfekt og det skal dekke alle kanter og være like mye overalt. Alt skal være dekket til før jeg spiser det. Jeg bruker derfor lenger tid på å smøre maten min enn hva andre gjør. Og jeg vil alltid smøre selv, ikke la andre gjøre det for meg.

Er det en ting jeg skulle ønske jeg kunne så er det å se meg selv igjennom andres øyne. Gløder jeg når jeg smiler? Smitter det over på andre? Er jeg blek når jeg er såret og trist? Jeg tror ofte jeg er flink til å skjule ting, men hva om alle andre ser det, men bare ikke meg selv?

Jeg klarer ikke å drikke alkohol til mat. Jeg klarer ikke å nyte det til maten selvom jeg så veldig gjerne skulle ønske jeg kunne det.

Jeg svelger aldri tyggis. Jeg gjorde det veldig ofte for noen år tilbake, men så ville jeg bare endre på den vanen. Jeg får nesten angst av å måtte svelge den nå i dag.Da jeg gikk i 9-10.klasse ønsket jeg meg regulering selvom jeg hadde helt rette tenner. Jeg synes det var så fint på alle andre, og spesielt de som hadde farger på reguleringen.

Jeg er kontrollfreak når det kommer til tingene jeg eier. Jeg vet hvor alle tingene mine er, hvordan de skal stå osv. Jeg legger fort merke til at noen har vært på rommet mitt for det er alltid en parfyme, neglelakk eller sminkekost som er satt feil tilbake. Fersker ofte mamma i dette, selvom hun nekter frem til jeg legger fram bevisene på bordet.

Det er ofte jeg skulle ønske jeg ikke var kjent. For jeg lurer på om det er grunnen til at mye har skjedd. Jeg skulle ønske jeg kunne gå igjennom en gate uten at folk så på meg. Jeg lurer ofte på hvordan jeg hadde hatt det uten bloggen og instagram. Hadde jeg hatt det bedre? Det får jeg aldri vite.

Jeg har høydeskrekk, men mest i rulletrapper. Jeg vet ikke hva det er, men jeg grøsser virkelig av rullestrapper som er lange. Spesielt den som er på kinoen her jeg kommer fra. Jeg holder meg så hardt fast at jeg blir klam i hendene og lener nesten all vekten min fremover så jeg ikke skal ramle bakover.

Jeg har begynt å samle på skoesker igjen............... Jeg skjønner ikke hvorfor, men de er så fine haha.


Genseren er sponset og den finner du her.

Visste du noe av dette om meg & kan du fortelle noe om deg selv?

BESTFRIEND O'CLOCK

På fredagen var jeg som sagt ute å spiste med Ida etter jobben. Det passet egentlig helt perfekt for oss begge, siden hun hadde vært hos frisøren og var good to go da jeg var ferdig på jobben. Vi stod og egentlig ikke ante hva eller hvor vi skulle spise. Så kom jeg på en italiensk resturant jeg ikke hadde spist på, siden i sommer. Derfor ble det en italiensk middag på oss som var en strålende måte å starte helgen på! Mens vi så igjennom menyen, bestilte vi hver vår cola og sprite. Det vi ikke visste var at vi fikk KUN italiensk drikke, og spriten jeg fikk var helt syk. Den smakte som en sånn god sitrus klemme-is, om dere forstår hva jeg mener. Den var så god at jeg måtte spørre om hvor man fikk kjøpt den, og det var kun via dem. Så jeg vet at jeg kommer til å kjøpe den spriten der før eller siden. Det ble pasta carbonara på oss begge og en alt for god panna cotta til dessert. Uansett hvor mette vi begge to ble av hovedretten, skulle vi finne plass til en dessert.

En liten stund etter at maten hadde synket og vi hadde fått slappet av litt, måtte vi videre for å gjøre noen kjappe ærender før vi skulle ned på togstasjonen for å hente Nadine. Vi skulle tilbringe fredagen sammen som endte opp med bare masse latter og tull hele kvelden, før det var på'n igjen på lørdag. Vi bestemte oss for å ha en kosekveld med pysj, godteri og film. Vi så Iron Man (som jeg bare elsker) og deretter startet vi å se på Petter Uteligger, som Ida har anbefalt meg å se. Vi rakk å se hele 5 episoder før vi tok natten og jeg må bare få sagt at wow, for en dokumentarserie. Så mye følelser og ensomhet at det gjorde vondt selvom det var så koselig å se på. Jeg håper på å få sett siste episoden i dag, hvis ikke får det bli i morgen!

Håper dere har en flott søndag
Har du hatt en fin helg?

JOBBHELG

Fredagen min har vært helt suveren! Jeg startet dagen med en tidligvakt på Urban. Som betyr at jeg alltid planlegger antrekket jeg skal ha på meg èn dag i forveien. Jeg vil alltid spare mest mulig tid på å finne klær på morgenen, for det har jeg gjort en gang før da jeg halvsov og det endte ikke bra. Jeg er ganske frossen for tiden, så det ble derfor en god genser og varm skjorte rundt livet som alltid. Det er veldig kaldt ute, noe som gjør at det er kaldere i butikken våres enn hva det er til vanlig. Så det er viktig å ha på seg gode klær på jobb om dagen. Vakten min besto for det meste av å ta bilder av nye produkter vi har fått inn til Instagramen våres. Jeg har begynt å ta med Olympus Pen kameraet på jobb for å knipse gode bilder av det vi har i butikken, noe som får tiden til å fly! Så da det er lite å gjøre, tar jeg frem kameraet og finner noe jeg kan ta bilder av. Med tanke på alt det fine vi har fått inn, så er det vanskelig å unngå. Etter jobben var jeg med Ida og spiste litt, og jeg knipset et par bilder som jeg tenkte å vise dere i morgen.

Dagen i dag har også gått til å jobbe på Urban, så det har vært en god blanding av jobb og å være med venner denne helgen. Jeg har ikke all verdens med tid nå til å blogge heller siden jeg bare skal få i meg litt mat, før jeg skal ut og finne på noe sprell med venninnene mine. Uansett hva det blir til, så tror jeg denne lørdagen blir veldig fin.

Btw; Er det noen som vet hva man kan gjøre mot sinnsykt statisk hår???????

Genser fra Adidas // Skjorte fra Dickies // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike

Hva synes dere?

SWEDEN

I går våknet jeg av alarmen min klokken 10:30. Jeg, Ida og Victoria hadde nemlig planlagt en liten tur til Sverige for å ha noe å gjøre siden alle hadde fridag. Men før vi i det hele tatt kom oss ut på E6, tok vi frokosten på McDonalds siden ingen hadde rukket å spise frokost hjemme. Tidenes frokost skal jeg fortelle dere, haha. Jeg hadde overhodet ingenting jeg skulle kjøpe i Sverige, men jeg elsker å bare kjøre rundt med venner at jeg sa ja uten å nøle engang. Det er noe så spesielt med å se på veien mens du hører på avslappende sanger. Enda bedre blir turen når du har nye sanger som du bare MÅ vise til venninnene dine. Jeg har fått meg en ny favoritt sang, en jeg hører på nesten hele tiden fordi den gir meg en god følelse som går igjennom hele kroppen min. Den ble spilt av på turen for å si det sånn! Da vi kom frem på Nordby Shoppingsenter, hadde jeg rukket å skrevet en liten liste på ting jeg skulle handle for resten av familien, og noe jeg var tom for som jeg måtte ha påfyll av. Mens jeg var inne på godteributikken, kom det en veldig hyggelig leser bort til meg og fortalte at jeg gjorde en god jobb. Det var uendelig godt å høre, og så hyggelig å få møtt på noen av leserne mine. For som hun sa "man får et helt annet inntrykk av bloggere i virkeligheten" Håper inntrykket var bra, haha!! Vi hadde alle fått kjøpt det vi var der for, og tok derfor en koselig lunsj på en asiatisk buffè før vi gjorde oss ferdig på senteret og dro hjemover. En harrytur til Sverige på en kald og kjedelig dag, slår aldri feil.

Selvom det bare var en liten harrytur, så er det alltid kjekt med å ha med kameraet så man faktisk kan få knipset litt bilder. Så her er et lite bildedryss fra gårsdagen;
Gjorde du noe koselig i går?

- Ikke glem å melde deg på konkurransen min hvor du kan vinne valgfri TRIWA klokke her.

KONKURRANSE: VINN KLOKKE FRA TRIWA

I samarbeid med TRIWA kjører jeg i gang med min første konkurranse her på bloggen sammen med dem. Dette er stort for meg siden jeg har flere ganger har spurt om å kunne gi leserne mine en så fin konkurranse. Endelig fikk jeg svaret jeg håpet på, ett ja. Dere vet hvor fornøyd jeg er med klokkene deres, det er vel en av grunnene til at jeg stolt kan si jeg er ambassadør for dem. At dere nå kan vinne en av klokkene fra hjemmesiden, det må jeg bare understreke at det er helt fantastisk gøy! De har så mange enkle design, men også mange med spesielle design som gjør klokken så unik. Siden jeg kjører denne konkurransen, fikk jeg velge ut 2 forskjellige klokker som dere kan velge mellom. Dette på grunnlag av at det da er garantert at du finner klokken i din smak. Jeg håper jeg har tatt noen bra valg! Begge klokkene har ur på størrelse på 36mm, med andre ord en perfekt størrelse. Konkurransen vil som alltid vare i ca 1 uke.

For å delta:
Like facebooksiden til TRIWA her.
Like facebooksiden min her.
Følge @triwaworld på Instagram.
Følge @madeleinepedersenn på Instagram.
Kommentere hvilken klokke du ønsker deg.
Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!


Trykk HER for å sjekke ut klokke nr 1 & trykk HER for å sjekke ut klokke nr 2.

Hvilken klokke vil du ha?

ANTREKK: BLACK COAT AND BLACK BOOTS

Kjære verden, blogglesere og meg selv; Jeg gjorde det. Endelig ga jeg meg selv et spark i rumpa og kom meg ut i kulden for å ta antrekksbilder til bloggen. I går kveld var jeg så bestemt at jeg satte på alarm i dag for å komme meg i dusjen, og sminke jeg ferdig til det fremdeles var lyst ute. Jeg går nesten inn i en vinterdvale, som kan sove meg igjennom vinteren, men ikke i dag. Jeg må selvfølgelig rose mamsen som lå varm og god under teppet på sofaen i kjelleren, som uheldigvis måtte bli med meg ut i kulden i dag. Vi stod ute i maks 10-15 minutter og måtte si oss ferdige da begge stod stive som pinner ute i gaten. Så nå for øyeblikket, mens jeg blogger, har jeg nok en gang pakket meg inn i tepper for å holde meg varm. Det sies at det skal bli mye kaldere ute, og jeg fryser som bare rakkern allerede. Can't wait!

Antrekket jeg har på meg i dag, var egentlig noe helt tilfeldig som ble satt sammen. Jeg trodde det ville bli alt for kjedelig siden det var så enkelt, men det funket for meg. Det som gjorde det vanskeligst med antrekket var støvlettene jeg valgte å ha på i dag. For meg blir det for dumt å posere med converse sko i minusgrader, så da fant jeg frem noen gamle favoritter i stedenfor som er varmere og mer innafor i denne kulden. Så ser stod jeg med støvletter og jakken jeg ville bruke, men ante ikke hvordan jeg skulle få frem mer farger og liv i antrekket. Da snakket setningene til meg "Keep it simple" og "Less is more". Jeg kjørte på med en helt vanlig denim bukse, en oversized hvit genser, militærgrønt skjerf for å holde varmen og en beige veske med nydelige detaljer for å spice opp antrekket. Kanskje ikke et av favoritt antrekkene akkurat, men jeg klarte i hvertfall å få meg selv til å holde varmen uten å se ut som en innbakt kebab.


Jakke fra Vila // Genser & skjerf fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Bianco // Veske fra River Island

Hva synes dere?

WINTER WONDERLAND

Brrrrrrrr, det er så kaldt ute!!!! Det hadde ikke gjort noe med en liten sydentur i disse kalde dagene. Jeg er den personen som ikke liker snø og kulde, men så vakkert som det er når det er hvitt overalt, da ombestemmer man seg raskt. I en uke har jeg utsatt å ta antrekksbilder ute på grunn av kulden og all snøen som faller, men tror jaggu meg at jeg snart må bite sammen tennene og bare få det gjort før snøen brått forsvinner. Det er bare ufattelig pent med antrekksbilder ute i snøen, det blir så fine kontraster i bildene pga alt er hvitt og fokuset da blir bedre på deg. Jeg tror denne mandagen skal gå til å legge frem noen antrekk som kan passe godt inn i disse vinterdagene. Forhåpentligvis står jeg opp med riktig ben i morgen og kommer meg ut døren for å knipse noen bilder av meg selv. Men denne kulden stanser meg gang på gang, haha I hate it... Hva gjør man ikke for bloggen a dere, er det ikke det man sier?

I dag våknet vi opp til enda mer snø ute, og det er utrolig hvor mye snø som har kommet de siste 2-3 dagene. Jeg startet dagen med å spise frokost på sengen, varme rundtstykker og eggomelett med appelsinjuice til - en av de beste måltidene jeg kan få i meg på morgenen rett og slett. Mens jeg satt og spiste, begynte jeg å tenke på at jeg ville ta noen snøbilder i skogen, men ikke alene. Derfor fikk jeg med storesøsteren min ut i kulden og knipset noen raske bilder før fingrene våres var stive av frost. Det er så pent med denne snøen at jeg gjerne skulle ønske jeg hadde lappen så jeg kunne ta meg en liten roadtrip. Next year, hopefully!

Er det mye snø hos dere & liker dere vinteren?

SUNDAY VIBES

Da jeg våknet opp i dag tenkte jeg med en gang etter å ha sett ut "niks, jeg blir inne i dag". Det snør kjempemye og jeg tviler på at jeg har noen sko høye nok til å kunne komme meg igjennom snøen uten å bli våt. For å ikke snakke om gårsdagens styrkeøkt på Ditt Treningssenter, som i dag har gjort bena mine helt gelè. Det høres kanskje ut som om jeg klager, men helt ærlig digger jeg det. Det er deilig å kjenne på stølheten igjen etter en lang pause, og merkelig hvor mye bedre man sover etter å ha trent i tillegg. Det hadde jeg nesten glemt! Det står mer trening på planen til uken, men akkurat i dag skal jeg ta det helt med ro i joggisen. Jeg skulle gjerne sett på en ny serie jeg har begynt å følge med på, som heter The Shannara Chronicles med Austin Butler.. Men dessverre har jeg sett alle de 4 første episodene som har blitt sluppet ut, og må vente i nærmere 16 dager før det kommer ut nye... Allerede hekta på serien, og anbefaler virkelig den til dere som liker litt sånn fantasy filmer/ serier. Falt veldig i smak hos meg, og enda mer i smak da Austin Butler ser så bra ut. Crushet på han helt siden han var med i The Carrie Diaries. Heldigvis er det ikke lenge igjen til sesong 6 B kommer ut med Pretty Little Liars, så jeg har noe å se frem til de neste dagene og ukene!

Et must for meg denne søndagen er å sette meg godt til rette med den nyeste utgaven av Det Nye. Jeg har blitt hekta på blader, så hvis dere har noen andre magasiner å anbefale, let me know!

Hvilke magasiner abonnerer du på?♥

MINE FAVORITT TRENINGSSKO

Vinneren av Junkyardkonkurransen ble Hannah P. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet veldig snart.


Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg skulle ønske jeg trente hver uke og hadde rutinene på plass, men nei. Jeg har ikke gått innenfor ett treningstudio på snart nærmere 2 måneder, før i dag. Jeg har perioder hvor jeg er kjempeflink, men de dagene jeg blir støl forsvinner motivasjonen helt siden kroppen min er død. Jeg må bare komme meg inn i treningen så er det ingenting som kan stoppe meg. Det er nesten deprimerende å tenke på at eneste som kan endre på dette er meg selv, men jeg skal klare det. Jeg har klart det flere ganger, og skal klare det igjen og i tillegg holde motivasjonen oppe.

Er det noe som er spesielt viktig innenfor trening, så er det sko. Jeg har vært borti så mange sko som er dårlige for meg, at det ofte har hendt at jeg har hatt smerter i føttene mine i flere dager. Jeg har prøvd free run sko fra Nike, vanlige air max thea fra Nike, joggesko fra Adidas som jeg ikke husker navnet på og mange flere, men det har bare aldri fungert på meg. En av grunnene er fordi jeg trenger sko med skikkelig demping i. Etter jeg fant de perfekte treningsskoene for meg, har jeg aldri gått over til noen andre. Det er bare ingen som er like bra som dem, og sånn er det. Dere har sett skoene, sikkert hørt meg skrive om dem før, men jeg gjør det igjen. Mine Nike Lunarglide 5 sko er mine favoritter som har passet perfekt til både kondisjon og styrketrening. Jeg har hatt dem i 3 år, eller kanskje 4 og er fremdeles kjempegode å bruke. Det skal bli deilig å bruke dem igjen, etter en liten lang pause.

Har du noen favoritt treningssko?

FAVORITES FROM NELLY

// Innlegget inneholder adlinks.

I natt traff minusgradene her jeg bor, og jeg kan ikke huske sist jeg så det var så mange minusgrader ute enn hva det er i dag. Det viser 12 minusgrader ute, og alle i huset går med varme klær, ovner er på og stearinlys er tent for å holde varmen. Da jeg skulle legge meg i natt, var det så kaldt på rommet mitt at jeg la meg med en genser, joggebukse, sokker, teppe og dyne. Det er helt fryktelig å våkne opp i ett kaldt rom, så å våkne opp med lag på lag med stoff var så deilig. Siden det er så kaldt ute har jeg holdt meg inne i hele dag, jeg er ikke ett vintermennesket... Verste humøret jeg kan komme i er hvis jeg er kald, eller er sulten hahaha. For mitt eget beste, og andre, så ble jeg inne i dag. Det er ikke så ille med dager som dette heller, gå i tøfler og drikke varm kakao mens man ser på filmer fra sengen.

Derfor med lag på lag med klær og tepper, har jeg sittet ved skrivebordet mitt og sjekket ut nyhetene på Nelly. Siden sist har de fått inn så mye fint som jeg tenkte å vise dere nå! For mitt eget beste har jeg holdt meg mest mulig borte fra nettbutikker i og med at det er januar og det er så mye nytt, for å ikke snakke om tilbud man kommer over. Et av mine mål for 2016 er nemlig å spare enda mer enn hva jeg gjorde i fjor, og det har allerede startet bra. I begynnelsen nå, får det holde med å se på flotte klær, istedenfor å kjøpe dem òg. Jeg har alt jeg trenger, jeg vil bare ha mer (girlsproblem), så nå skal jeg sette grenser. Sparing over nye klær fremover, det skal bli gøy!


1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

Likte dere noen av mine favoritter?

BACK ON TRACK

Endelig tilbake på jobb, og det er jammen godt å få orden på gamle rutiner for øyeblikket. Det kjipeste jeg opplevde i dag var da klokken ringte 07:30, og jeg skulle stå opp. Jeg var dum i går og så en film som heter Room med søsteren min i går kveld, og var derfor ikke i seng før klokken var over 01:00. Jeg kjenner virkelig at øynene mine gleder seg til å legge seg i kveld, og det gjør jeg selv. Åpningen på Urban i dag var veldig rolig, så jeg hadde store planer om å ta bilder av produkter vi har inne i butikk. Men prioriterte først litt bilder til bloggen, og før jeg visste ordet av det var kameraet tomt for strøm. Jeg mener, hvor typisk er ikke det? Eneste negative mef Olympus Pen kameraet, det går fort tomt for strøm, ellers er det bare jeg som bruker det svært mye...

Hver eneste kveld før jeg skal på jobb, planlegger jeg alltid antrekkene mine så jeg slipper å stresse med det samme dagen. For ellers ender det opp med at jeg bruker for mye tid på å lete, enn å faktisk gjøre meg klar til jobb. Det verste jeg vet om er å stresse tidlig på morgenen til jobb, så jeg prøver å unngå det så ofte som mulig. I går fikk jeg brått en stemme i hodet mitt som sa "grått, bare grått". Jeg mikset derfor sammen forskjellige lysegrå toner og tror jeg har funnet et av mine favoritt antrekk for tiden. Men på vei ut døren slang jeg på meg min kjære babyblå kåpe for å bare få noen andre lyse toner inn i antrekket.  Det er så merkelig hvordan keep it simple virkelig fungerer. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde dette antrekket i andre farger.
Jakke, genser, skjorte, sko & caps fra Urban // Bukse fra TopShop

Hva synes dere?

NEW PURSE: MATT RED

Første uken i 2016 er i gang, og jeg er så klar til å komme godt i gang etter en avslappet og fin ferie med familien min. Noe av det første jeg må komme i gang med er virkelig å ordne på døgnrytmen min. I dag satte jeg klokken på alarm 11:30, men tro det eller ei, for første gang i historien, har jeg klart å skru den av i søvne (?). Jeg er den som alltid våkner av alarmen min, og aldri legger meg til å sove igjen. Så døgnrytmen min er visst mer fucked up enn hva jeg trodde, haha. Bare døgnrytmen blir fikset, så er det ingenting som skal stoppe meg fra god blogging fremover. Jeg har sååå mye fint jeg har lyst til å vise dere. Alt fra julegavene jeg fikk i år, til et par godbiter jeg har kjøpt til meg selv. Jeg har virkelig aldri fått så mye fint før, og har knapt fått brukt noe av det òg. Levd i pysjamas hele julen, men nå er det tilbake til gamle rutiner.

Noe av det første jeg veldig gjerne vil vise dere i dag, er en av julegavene mine som jeg har siklet på helt siden den kom i butikk. Denne vesken er rett og slett et must have!! For meg som bare har svarte skuldervesker, så er dette noe nytt for meg, som jeg bare digger til de grader. Jeg er veldig glad i fargen rød, men jeg har dessverre ikke så mye klær i denne fargen. Derfor passet det perfekt med en skulderveske, som jeg bruker hver dag når jeg er ute på farten for å gi antrekkene mine litt mer farger. Størrelsen på vesken passer kjempebra til hva jeg alltid drasser med meg rundt omkring. Alt fra mitt lille kamera til iphone, og mye annet unødvendig som kan få plass. Skuldervesken er verken for stor eller for liten, med andre ord; Den perfekte hverdagsvesken.

Hva synes dere om vesken?

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

De siste dagene har gått så forferdelig fort og en av grunnene til at bloggingen har vært litt stille. Jeg har flere innlegg som skal ha blitt postet, men på grunn av at jeg ikke har fått grønt lys av samarbeidspartnere må jeg vente litt til. Så da har det brått gått fra flere innlegg å poste til null på kort tid. Men jeg har heldigvis fått ordnet et innlegg jeg har gledet meg til å publisere til dere, og det er selvfølgelig årets første konkurranse på bloggen. Hvordan starter man 2016 på bloggen bedre enn en konkurranse?

Så min første konkurranse i 2016 kan du være så heldig å vinne et gavekort fra Junkyard på hele 1500 kroner. Nå er det jo et nytt år og da er det ganske deilig å kunne starte med noen nye godbiter i klesskapet sitt. Derfor blir det èn heldig vinner som kan vinne denne flotte premien. Dere må ikke glemme at denne konkurransen er for både jenter og gutter, dere kan også melde dere på så mange ganger dere bare måtte orke! Konkurransen avsluttes om ca 1 uke, og vinneren annonseres her på bloggen.

For å delta må du:

Like Facebooksiden til Junkyard Norge her.
Like Facebooksiden til bloggen min her.
Følge @junkyardnorge på Instagram.
Følge @madeleinepedersenn på Instagram
  Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!
Likte du denne konkurransen?