hits

januar 2018

MITT FRAVÆR

Mitt fravær fra sosiale medier skyldes at jeg er syk og stresset siden jeg reiser til København på onsdagen. Jeg skal dit på fashionweek med en viktig kunde og jeg kan derfor ikke være så syk som det jeg er nå, så jeg har prøvd mye for å bli friskere. Det er endelig bedre, men langt ifra bra nok! Jeg har følt meg som en dass siden fredag, men våget likevel å ta en sjanse på at formen ikke ble verre så jeg ble med ut på byen i Oslo på lørdag. Vorset gikk helt plettfritt, men etter èn bulmers på byen så klarte jeg ikke å svelge mitt eget spytt engang og jeg følte at jeg ble kvalt. Før jeg visste ordet av det mistet jeg stemmen min, og da sa jeg til de jeg var med at jeg må tilbake til leiligheten for jeg er dårlig. Tenk at en så bra kveld med alkohol og venner ble byttet ut med kakao, lakerol og Special Victims på tven.


Jeg har fått utrolig mange gode tips i dag etter jeg la ut en snap om at jeg trengte råd mot sår hals og feber. Til nå har jeg drukket te med honning, sitron og kanel mens jeg går på tabletter for kronisk bronkitt som lindrer hosten umiddelbart. Jeg har fått andre gode tips, så jeg skal teste ut noen av dem i dag siden jeg skal innover til Oslo allerede i morgen for å sove over til onsdag morgen da flyet til København går tidlig på morgenen.


Jeg tror på mirakler, så det er virkelig et mirakel hvis jeg er frisk på onsdag♥ I mellomtiden så har jeg ingenting å gjøre hjemme, så jeg skal legge ut mer på Tise @madeleinepedersenn i dag så jeg hvertfall gjør noe litt nyttig på en kjip mandag. Forrige uke da jeg la ut ting der solgte det i rekordfart, så prøv å hold dere litt oppdaterte så dere får tak i det dere ønsker før det har blitt solgt - hater å måtte skuffe dere haha...
Lite visste jeg at isoen var alt for høy på de bildene her, men jeg er syk så det er lov å være fjern nå :-)))))))

OPPMERKSOMHET 24/7

Nå sitter jeg nydusjet med pcen foran meg og har endelig god tid - hvor har det blitt av den gode tiden denne uka? Jeg har vært på møter i Oslo, en siste tur innom Ski for en veldig god stund (jeg skal fortelle hvorfor om ikke lenge) og jeg har fått Chili levert på døra som skal være hos oss hele helgen. Når vi først er hjemme, så er han så oppmerksomhetssyk hele tiden og det er egentlig bare megasøtt. For hos mamma og pappa er noen alltid hjemme, så jeg hadde vel også cravet oppmerksomhet så og si hele tiden. Det er som sagt tredje gangen vi passer Chili som er en langhåret chihuahua, og jeg kaller den for lille reven i heima. Pelsen på han er så lik som på en rev, så der er kallenavnet fra. Det blir litt rart å ikke sove med han i sengen i natt da jeg sover borte i kveld, men han er blitt så glad resten av flokken så det blir bare koselig for dem tror jeg.


Jeg har et par timer igjen her hjemme, før jeg skal komme meg avgårde til Oslo. Det er et stort vors i kveld, og venninnen min Martina er med så dette blir så bra. Jeg har en sånn vane at jeg alltid farger brynene mine før helgen, og denne gangen gjorde jeg det i dag i all hastverk. Jeg gjør samme feilen gang på gang, og jeg må snart lære. Jeg bruker egentlig brunsort, og ikke sort - men sist hadde de kun den svarte soo that's why! Jeg glemmer at jeg ikke skal la fargen sitte på like lenge som den brune, og nok en gang har jeg fått litt lilla bryn. Snart begynner jeg å rocke den looken tenker jeg.


Ha en fin lørdag - så snakkes vi i morgen♥
MEETING

Hvis jeg rekker å publisere dette innlegget før jeg må ut døren så har jeg nok satt en ny rekord for meg selv. Jeg velger å tro at jeg rekker å gjøre alt i siste liten, istedenfor å planlegge det nøye - noe jeg ellers alltid gjør. Men i dag har jeg bare tenkt at jeg kan begynne å gjøre ting klart da jeg straks skal ut døren. Det høres ut som om jeg har det skikkelig hektisk, men jeg skal bare til Oslo for å kose meg med kjæresten før jeg må tidlig opp i morgen. Jeg har nok et møte på Egmont klokken 10 i morgen, noe som kanskje betyr at jeg kan fortelle dere litt mer enn hva jeg har gjort hittil. Når det er så tidligere møter, er det mye bedre å kunne overnatte i Oslo så jeg slipper å bruke ekstra tid på morgenen for å komme meg fra Moss til Nydalen. Noen ganger trenger jeg skjønnhetssøvnen min, spesielt når det er møter så jeg vil være uthvilt og kjenne at jeg er skikkelig klar for en ny dag.


Denne uken så skjer det mye moro for min del, og jeg gleder meg SÅÅÅ mye! Jeg skal sitte barnevakt for nydelige Chili hunden, som jeg har passet to ganger før for en venninne. Det er helt vilt hvor glad jeg har blitt i den vofsa, og den er ikke min engang!! Men den er min for 3 dager, så det skal jeg utnytte. Bortsett fra dette så er jeg invitert på et koselig vors i Oslo, så det vil bli èn natt uten Chili - men resten av familien min er så glad i den hunden der at det ikke er noe problem.


Jeg har sløvet som bare pokker frem til nå, også gått rundt i huset og tatt unødvendige bilder. Så unødvendige bilder er det eneste jeg har å komme med nå dere, sorry not sorry.Jeg har en uskreven regel om at jeg ikke skal poste iPhone bilder på bloggen, meeeeen ops.

SHOPPESTOPP

Du vet du fikk kjørt deg på treningen når du føler du har mestret noe ved å bare komme deg opp og ned trappene. Rumpa kniper seg igjen, uten at jeg selv kan styre det og bena mine er så støle at jeg ønsker å gå minst mulig i dag. Så det jeg har gjort til nå er å rydde rommet, kaste unødvendige ting som bare tar plass og jeg har spist to gode måltider i dag allerede. Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker smør og servelat på brødskiven og det har jeg forsynt meg med flere ganger i dag. Klokken er litt over 16, og jeg gleder meg til å lage pasta med fløte og kikkoman saus som har vært favoritten i mange år!


Nå er det en periode jeg må stramme inn budsjettet litt til å kunne kose meg litt ekstra på tur i New York. Så jeg har bestemt meg for å ha shoppestopp frem til april. Det eneste som er lov å kjøpe er objektiv til Sony kameraet mitt, alt annet er strengt forbudt til da. Jeg har aldri virkelig satt meg inn for å ha shoppestopp før, men jeg kjenner jeg trenger det litt også. Bli kvitt mye som jeg kan selge, og faktisk nyte at skapene mine ikke er stappfulle av ting jeg så vidt bruker. Jeg har endelig kommet over denne kneika, at jeg ikke trenger å bli en syk samler for å være fornøyd med tingene jeg eier. Det er så godt å føle en slik mestring, men det er også skummelt at det har vært en avhengighet. Nå gleder jeg meg bare til å måtte være litt kreativ med det jeg har i skapet, og bruke det oftere men bare på forskjellige måter. Det kan bli en utfordring for meg som hater å gå i det samme ofte, men helt ærlig så er det bare meg selv som legger merke til det. Jeg trenger å sette mer pris på de tingene jeg allerede har, så kjære shoppestopp; let's do it!


Noen andre som har/ har hatt shoppestopp og har noen råd å komme med?


JEG SKAL TIL NEW YORK

Denne helgen har jeg sørget for å slappe av, ta det med ro og ikke stresse meg. Etter min meltdown som skjedde her om dagen, så tror jeg løsningen er å stresse mindre, ikke overtenke og heller tenke at det ordner seg. Jeg uroer meg alt for mye, jeg vil bare ikke si det til mine kjære for å virke svak eller ute etter oppmerksomhet. Men bare der overtenker jeg, så jeg må jobbe litt med meg selv og skjønne at jeg får til ting jeg vil uansett. Å ha en helg uten planer er nok en slik helg alle trenger en gang i blant. For det er nemlig der man mikser med å være spontan og lat. Jeg har vært begge deler, men i dag imponerte jeg meg selv med en treningsøkt, og det var godt for sjela. Jeg tror jeg trengte å dra på treningsenteret bare for å få mye stress ut av kroppen, og tømme hodet mitt for unødvendige tanker.


Det er ikke lenge siden dette ble bestilt, men dagene har bare gått helt i surr så jeg har glemt å fortelle at jeg skal til New York. Igjen!!! Denne gangen reiser jeg med min kjære Martina og dette blir så bra da vi er et godt reiseteam. Vi reiser i april og blir borte i èn uke som gjør at vi har god tid til å kose oss. Å bare være der noen få dager, det er alt for lite da New York er en så stor by. Jeg var der i fjor sommer med venninnene mine og da hadde vi kun 3 dager der noe som er alt for lite når man har så mye man vil se og gjøre. Martina og jeg var så fornøyde med hotellet vi bodde på forrige gang, at vi booket rom der igjen. Hotellet Club Quarters ligger veldig sentralt til, noe vi elsket sist siden veien var kortere til absolutt alt. Jeg har aldri vært der i april, kun når det var vært dritvarmt eller dritkaldt så jeg tror dette blir en perfekt balanse. Jeg SKAL ha kjøpt meg nytt objektiv innen vi reiser, det er et must!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG KNAKK SAMMEN

Det er år siden sist jeg gråt, og det var jævlig å kjenne på det igjen i går. Jeg skulle på et kurs senere på ettermiddagen i Oslo for å lære meg å redigere filmer i et spesielt program. Oppgaven vår var enkel; film deg selv slik at du har noe å redigere på kurset. Jeg følte meg bra helt frem til jeg så videoen som varte i nesten 20 minutter og alt forandret seg. Jeg så på meg selv under en sminkevideo jeg lagde tidligere i går, og jeg tenkte bare æsj gjennom hele videoen. De gangene jeg likte meg selv var da jeg så bort. Hva er det for noe? Jeg mener... Slik har jeg ikke følt det på lenge. Jeg stod på kjøkkenet og gråt. Jeg ble frustrert fordi jeg ikke forstod hvor alle disse følelsene og tårene kom fra - og hvorfor kom alt nå? Jeg måtte jobbe med meg selv for å ikke kollapse, be meg selv om å roe meg ned og puste rolig. Jeg har aldri følt noe slikt før, og det kom så uventet. Det var som om jeg har hatt det for bra alt for lenge, og noe ville at jeg skulle ha det jævlig igjen.


Når det er sagt så var onsdagen(dagen før) en bra dag. Jeg hadde et møte klokken 12:00 på Egmont som jeg nå har begynt å tilbringe litt av tiden min hos. Jeg kan ikke avsløre hva jeg holder på med enda, men ventetiden blir bare kortere og kortere. Noe som gjør at jeg snart kan fortelle alt! Det å ikke kunne si noe er vanskelig, for jeg vil at folk skal vite hva morsomt jeg holder på med. Men samtidig så er det gøy å kunne tease litt, og være hemmelighetsfull. Senest i går var jeg igjen på Egmont for å lære meg Premiere Pro som er kjekt å kunne da jeg kanskje bør bli flinkere på video? Men for meg var det to ting jeg måtte sette meg inn i; lære meg Premiere Pro og lære meg hvordan Mac fungerer haha. Det var mye på en gang, men når jeg først lærer meg det så tror jeg det blir vannvittig gøy.


Nå skal jeg til Martina for å ha en avslappende dag med god mat, så skal vi på kino senere i kveld for å se Pitch Perfect. Jeg gleder meg!
BILDEDRYSS FRA BUDAPEST

Det at dere sender meg meldinger om tips i Budapest setter jeg seriøst skikkelig pris på. For det er ikke ofte jeg opplever så mange bra steder på tur, men denne gangen var vi ufattelig heldige med stedene vi dro på. Derfor kjære lesere; bare fortsett med å spør meg - jeg elsker å få snakket litt med dere og få sett hvem dere er. Jeg har ikke vært hjemme èn uke engang men kjenner allerede at jeg lengter etter å reise mer på grunn av opplevelsene. Budapest var så fint at jeg gjerne kunne vært der i flere dager, og hotellet vi bodde på gjorde kanskje hele oppholdet helt perfekt.


Hotellet vi bodde på heter Boscolo og ligger i den nye delen av byen. Ønsker du å føle deg som en prinsesse, eller en prins så må du bo her. Prisene for et slikt opphold synes jeg var ekstremt gode. Servicen der var kjempebra, du føler deg nesten som en kjendis på måten du blir behandlet på - man blir rett og slett skjemt bort. Det synes jeg alle fortjener å bli en sjelden gang. Så uten at jeg skal skrive for mye om kun hotellet, ber jeg dere om å søke det opp, for det er helt vilt hvor flott det er der. Det store plusset var at det lå veldig sentralt, det gjorde at vi på kort tid fikk opplevd mye. Noe vi gjorde den siste dagen var å gå over Chain Bridge som satt sammen Buda og Pest som èn by, og ikke to. Vi tok fløybanen opp for å se utover byen, og siden det var litt kaldt ble vi ikke der så lenge før vi avsluttet med biff til lunsj (!!!). Det var siste dagen våres, og vi ville enkelt og greit bare ha en siste feiring av en vellykket tur.


Jeg har fremdeles bilder jeg ikke har publisert, så nå kommer de siste♥

VI HADDE BADEKAR <33333 Beste med å bo på hotell uten tvil!Vi så ut som dasser her hver morgen til tross for noe så vakkert som dette, for JA dette er frokostområdet på hotellet - New York Cafèen.


En av rettene vi spiste på Onyx - det var såååå mye uventet og godt under sjokoladetaket. Mmm.


MY MAN.Jeg kjøpte meg kun èn ting på turen, og det er denne fine paraplyen fra en matbutikk dagen det regnet en del - er forelska i den. Beste kjøpet evah.


ANTREKK: GIVENCHY PARIS

Den nest siste dagen vår i Budapest steppet vi up gamet og gjorde litt mer på èn dag. Vi hadde store planer om å endelig dra på et av museumene jeg hadde lest så mye om, sett mye av og gledet meg mye til. Det endte med at vi kom dit og det så helt mørkt ut, det tok en liten stund før vi endelig fant en nettside som skrev at dette museumet ikke er ferdig før i 2020. Så dere - vi skal tilbake dit i 2020 for å oppleve tidenes museum. Vi dro for å spise middag på noe som heter Vintage Garden, og det er et av de beste stedene jeg spiste middag mens vi var her. Dette er en kreativ resturant som egentlig består av at du spiser i en hage omringet av planter og gode omgivelser, men dette er nok hakket kulere mot de varmere tidene. Nå hadde de juletema der, og bare det var skikkelig koselig. Mens vi ventet på maten, fikk jeg plutselig øye på en jente som gikk mot meg og jeg kunne kjenne at jeg begynte å bli skikkelig varm i trøya da jeg ikke visste hva som skjedde. Hun kom til bordet vårt og spurte om jeg var Madeleine Pedersen, siden hun visste jeg var i Budapest ettersom hun fulgte meg på Instagram.


Jeg føler at jeg har visnet for mange, men fortsatt blomstrer og vokser for hver dag som går. Derfor ble jeg sjokkert over å bli kjent igjen av noen som bor i Budapest. Det betydde mer for meg enn det jeg rakk å fortelle den 19-årige jenta.


Kvelden var fortsatt ung, og vi var derfor ivrige etter å oppleve Szimpla Kert som mange hadde tipset om. Jeg ble ikke skuffet over stedet, det var veldig stort og fascinerende med all kreativiteten på stedet, men det er nok litt mer passelig for en skikkelig kveld med alkohol. Vi tok derfor et par drinker der, og bestemte oss for å teste ut Mazel Tov som bare lå noen minutter unna. Dette stedet var nok litt mer vår stil denne kvelden, stilig og chill. Jeg elsket hvor åpent det var der, og at selv på kvelden kunne man bestille litt cocktail snacks. Skal dere dit, bestill søtpotetfriesen - den var syk!


Turtleneck fra Asos // T-skjorte fra Givenchy // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Ringer fra Calvin Klein

KIOSK RESTURANT & BAR

Det at jeg nå sitter hjemme i min egen seng allerede er kun tegn på at turen min har gått alt for fort. Men jeg har storkost meg, noe inn i granskauen mye. På bare fem dager har vi gjort så mye, og oppelvd mye morsomt. Det beste med alt dette er at vi har hatt så utrolig flaks med stedene vi har vært. Det er takket være veldig mange tips som vi har fått av dere, og mennesker her. En av stedene vi sjekket ut var KIOSK, dette er en plass du både kan spise på og drikke. Vi spiste der èn gang, og maten jeg prøvde var jeg fornøyd med. Ellers har vi dratt hit for å bare slappe av med noen drinker flere ganger, siden dette var et så hipt sted med en god atmosfære. De spiller aukustisk musikk der, det er rimelige priser, lokalet ligger rett ved elven og man føler at man passer godt inn. For meg spiller det en stor rolle, for jeg klarer ikke å slappe av eller kose meg hvis jeg konstant føler meg stresset over at jeg egentlig ikke passer inn. Men dette stedet er et sted for alle som bare ønsker å slappe helt av.


Jeg fikk en favoritt cocktail på dette stedet som heter La Passion, så dette er virkelig en drink jeg anbefaler. Jeg er ikke glad i sterke drinker, for da klarer jeg ikke å nyte dem. Denne derimot hadde en god balanse mellom det sterke og friske. Allerede søkt opp alt som er i denne for at jeg forhåpentligvis kan klare å lage den her, wish me good luck.

ANTREKK: NEUTRAL COLORS WITH A PEACH DETAIL

Jeg håper ikke det bare er jeg som sliter skikkelig med å pakke med meg riktig mengder med klær, altså da ikke for mye. Selvom jeg hater å si det, så tenker jeg myyye på bildene som blir tatt. Og med det så snakker jeg om variasjonen på bildene, alt fra bakgrunnen til hva du har på det. Så å være på tur i fem dager og bare reise med et par sko og èn jakke, det er for lite. Jeg pakket med meg en ekstra jakke, da min kjære Acne jakke som er gullverdt for meg. Det var et dyrt kjøp, men jeg er fremdeles like glad i den, hvis ikke mer, og da sier jeg meg fornøyd selvom det svidde skikkelig av lommeboken min. Med to jakker på turen, trengte jeg også litt variasjon med sko (what a shocker)... Jeg pakket med meg hvite sneakers fra Puma, svarte Air Force fra Nike og et litt penere valg fra Common Project i fersken farge. Det er rart at jeg falt for en slik annerledes farge på skinnsko, men den er sååå fin og ekstra fin på sommeren til sommerbrune legger. Du kan ha på deg verdens kjedeligste, hvis ikke enkleste antrekk og bare style det opp med slike sko og man nailer det.


Jeg er overhodet ikke flink på å ordne håret mitt, men takk gud for at jeg endelig har klart å lage en frisyre med hjelp av 10 strikker i håret. Dette hjelper spesielt de dagene det blåser ekstra mye, som det gjorde da vi knipset disse bildene. Jeg kan bli så forbanna på noe så lite som hår i vinden hvis det blåser mye, og på en kjærestetur som dette er det greit å unngå det hehe.
Jakke fra Acne // Skjorte fra Holzweiler // Bukse fra Nelly // Sko fra Common Projects

ANTREKK: RED PANTS

Noe jeg burde lært meg etter all reisingen jeg har gjort, er å faktisk PRØVE klærne før jeg pakker dem ned. Jeg er sånn at jeg nøyer meg med hvordan det ser ut i hodet mitt, og da antar at det er fint. I går hadde jeg en hendelse med en av buksene jeg har pakket med, den er vasket èn gang. Jeg tok den på meg bare 30 minutter før vi skulle på en Michelin resturant og så at den hadde krympet i vask. Altså why Madeleine... Blir litt forbanna på meg selv at jeg aldri gidder å ta meg tiden til å prøve klær før jeg tar de med, men i dette tilfelle så vet jeg at jeg ikke hadde tatt med den buksen hvis jeg så den hadde krympet. Men jeg er overraskende nok glad for at jeg tok den med. For antrekket i sin helhet ble faktisk litt kulere med en bukse som denne. Trodde aldri jeg kom til å være en av de som likte akkurat slike bukser, men der kan man ta feil si!


Å reise med en gutt gir deg halvparten så god tid som du ellers hadde brukt på å ordne deg. Now that's a fact!!!! Jeg er litt glad for at jeg har begrenset med tid, for det gjør at jeg innser at bilder kan være bra nok selvom jeg ikke har stått 1 time foran speilet. Og ikke minst at du gir litt mer faen, jeg elsker det.


Jeg tuller ikke når jeg sier at den buksen her gikk ned til skoene før.Jakke fra Asos // T-skjorte fra Tiger of Sweden // Bukse fra Nelly / Sko fra Puma // Sekk fra Forever21 // Belte fra H&M

WOKE UP IN BUDAPEST

Det er lenge siden jeg har følt det slik jeg føler det nå, bare evig lykke og frihet. Jeg vet ikke om det er byen, eller om jeg bare generelt føler at jeg har det skikkelig bra - men noe er det, og det føles amazing. Jeg våknet opp i Budapest, og det føltes så godt. Å sove på hotell, det er en opplevelse i seg selv. Jeg sover alltid så godt da jeg er på tur, kanskje fordi jeg som sagt er ekstra lykkelig da. Det gir mening for meg, og som et mål dette året så vil jeg reise mye. Det at jeg allerede er i Budapest, første måneden i det nye året er en veldig god start. Jeg tror ingen av dere har fått med dere nøyaktig hvorfor jeg er i Budapest, men det skal jeg fortelle dere. Jeg hadde bursdag i november, og jeg fikk denne turen i gave av kjæresten min. Jeg ble så målløs at jeg satt med hendene foran øynene mine for å ikke begynne å gråte. Det er kanskje fordi jeg aldri har følt meg så godt behandlet i et forhold før, noe som betyr veldig mye for meg.


Vi sjekket inn i går, men gjorde ikke stort annet enn å bare gå rundt i området av der vi bor. Dagen i dag har vært litt annerledes, på en bra måte. Det startet med frokost på New York Cafè som er på hotellet vårt, deretter gjorde vi oss klare for å spise en tre-retters lunsj på Onyx som har en Michelin stjerne. Dette er første opplevelsen min med en slik resturant, og det var veldig unikt. Vi fikk tips om High Note Skybar litt lenger unna, så siden vi var i nærheten så dro vi opp dit for å ta et par drinker! Drinkene var gode, og fyyysøren for en pen utsikt det var der.


Nå sitter jeg med håndkle på hodet etter å ha badet i bassenget på hotellet her, og er klar for å se en ny serie vi startet på i går♥

MY LATEST OUTFITS PART 5

Jeg liker når det blir litt variasjon i bloggingen her, og at man kan gå litt bortifra det vanlige som blir vist hele tiden. Når det er sagt, synes jeg det er gøy med en liten vri på akkurat dette. Jeg bladde igjennom arkivet mitt nå og jeg så noe jeg hadde glemt at jeg postet før. Nemlig en liten oversikt over mine antrekk fra tidligere - og det er jo litt gøy å få oppsummert i ett innlegg, er det ikke? Bare det å se hvordan stilen min startet i 2017, og hvordan den har utviklet seg til nå er spennende. Så jeg tenkte å vise dere mine antrekk gjennom 2017, for sist jeg gjorde dette var faktisk i 2016 - så det er på tide å notere ned dette til neste gang. Men jeg skal også bli flinkere til å fokusere mer på mote dette året, og ha mer relaterte innlegg til mote enn hva jeg har hatt før.


Jeg har nå blitt litt dårlig, sitter med hettegenseren av og på nå på grunn av feberen. Og ved siden av det så stapper jeg dopapir i nesa for at den ikke skal renne. Dette stresser meg veldig da jeg skal til Budapest nå til onsdagen, så er det noen som har noen tips til hvordan jeg kan bli kvitt dette fort?♥
DETTE ER JEG AVHENGIG AV

Jo eldre jeg blir, desto mer kjent blir jeg med meg selv og noen ganger overrasker jeg - det må jeg si. Jeg har så mye rart for meg at det er irriterende, men det er også litt gøy. Senest i går så skulle jeg bare under sengen min for å finne en notatblokk, men det endte opp med at jeg shinet rommet mitt 90%. Mangler noen prosenter enda fordi jeg ikke moppet over gulvet, men bare støvsugde but anyways!!! Da jeg ryddet så fant jeg ut av mye rart, spesielt noen ting jeg er avhengig av men som jeg egentlig prøver å skyve unna. Derfor fant jeg raskt ut av at det er en liste over ting jeg er avhengig av, som det kan være gøy å dele med dere. Avhengig av så klart flere betydninger, og i denne sammenhengen er min betydning det å må ha og jeg må gjøre osv.


» Jeg er avhengig av å samle på skoesker. Etter flere år med fornektelser og ting jeg har sagt som at jeg har kastet skoesker - det kommer bare mer, og jeg klarer ikke å kaste det.


» Jeg er avhengig av å finne ting i klesskapet mitt som jeg kan selge. Det har blitt så sjukt nå at jeg kan stelle meg på gulvet mitt og bare stirre i alle kanter og kroker for å se etter ting som kan selges.


» Jeg er avhengig av å ta på meg parfyme så fort jeg har stått opp av sengen. Jeg bare elsker å konstant lukte godt, så hvorfor ikke bare starte dagen med det også tenker jeg da..


» Jeg er avhengig av håndkrem. Jeg tror jeg har rundt 10 håndkremer med godlukt, hvis ikke flere.


» Jeg er avhengig av å alltid ha en vannflaske på nattbordet mitt. Jeg drikker så mye vann hver dag, og er det en ting som kan gjøre meg unødvendig sur så er det hvis flasken min er tom.


» Jeg er avhengig av å smøre pålegget over hele brødskiven. Det vil si at jeg ikke kan spise den med mindre hele er dekket med for eksempel leverpostei eller smør.


» Jeg er avhengig av å få i meg poteter. Dette er helt rart, for jeg er jo glad i poteter. Men er det normalt å crave det hele tiden, døgnet rundt? Uansett hvor jeg drar hen, så vil jeg alltid ha poteter. Spiser det til lunsj på jobb hver gang, og jeg kan likevel dra hjem å spise det flere ganger om dagen. DET ER BARE SÅ SYKT GODT! Potit, potet, patatas.


» Jeg er avhengig av å alltid ha tyggis og lepomade i jakkelommene mine. Jeg finner konstant tyggispakker overalt.


» Jeg er avhengig av å ha system i skuffene mine uansett hva det ligger i dem.


» Jeg er avhengig av å barbere meg hver eneste gang jeg dusjer. Dette kan umulig være sunt, men jeg bare eeelsker å ha silkemyk hud og ønsker å ha den følelsen hele tiden.


» Jeg er avhengig av å sjekke alarmen på iPhonen min minst 10 ganger før jeg legger meg bare for å være helt sikker på at jeg fremdeles har på alarmen.


» Jeg er avhengig av å alltid ha på meg neglelakk. Jeg føler meg så ufikset uten!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HØYHÆLTE SKO ALLE KAN GÅ I

Jeg satt her kanskje i omtrent 10 minutte og funderte over om jeg skulle ha denne overskriften eller "Ukens tips". Men da slo det med at jeg ikke har hatt uka som har gått på veldig lenge, så jeg skal nok begynne med det igjen - for det slo så bra an sist. Det er også en enkel måte hvor dere kan bli bedre kjent med meg, gjennom de minste ting! Er dere enige?


Så selvom dette innlegget ikke heter ukens tips, ønsker jeg likevel å tipse dere om noe. Da jeg var yngre, fra 16 til 19 klarte jeg å gå på pumps som var opptil 15 cm høye og med tynn hæl. Hvordan jeg klarte å gå med dette uten at det så ut som om jeg hadde fått en rakett opp i rumpa er et stort spørsmål. Jeg husker at det ikke var så behagelig etter flere timer, og akkurat der mister jeg litt den verdien av sko som sa koster flere lapper - men som ikke er komfortable å gå i. Jeg gikk rett fra hæler til sneakers, og der har jeg stått stille i flere år. Men jeg fant nylig et par lakksko fra Zara som er stilrene i designet, og hadde hæler på 6 cm. Dette er pumps man gjerne kan bruke til hverdags, for de er så enkle men likevel så fine å se på. Grunnen til at jeg mener de kan brukes til hverdags er fordi de er behagelige å gå med, du får støtten du trenger i skoen og du mister ikke balansen på en så lav hæl som dette. I disse skoene føler jeg meg som en kvinne, og ikke lenger en ungdom som skal tøffe seg med å ha på seg de høyeste skoene på en fest - not anymore.


Så hvorfor er disse skoene så spot on som jeg får dem til å være? De har utseendet, kvaliteten og høyden jeg er på utkikk etter. Men det beste av alt er prisen på disse. Lakkskoene ligger på 199 kroner (sjekket nettbutikken og de er nå nedsatt til 139 kroner) og for slike sko som dette kunne jeg med glede betalt mye mer fordi de har reddet meg fra å tro jeg aldri kunne gå med hæler igjen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: NOT DRESSED TO STAND IN LINE

Et av mine nyttårsforsetter skulle være å stå opp tidligere for å få mer ut av dagen, men der må jeg legge på en annen ting også. Da må jeg bli flinkere til å legge meg tidligere, kanskje prøve meg på 00 og ikke 03 som det ble i natt. Det har ikke akkurat skjedd noen forandringer på meg siden i fjor gitt, men vi er på dag tre av det nye året, så jeg skal nok klare å snu på dette allerede denne uken. Flere ting må til for at jeg skal kunne snu om på ting, og det er vel der jeg kan være litt korttenkt noen ganger.


Jeg føler jeg lever i julegavene mine om dagen, for det er så og si det eneste jeg har lyst til å gå i da det er nytt. Det skremmer meg hvor fort jeg blir lei av "gamle" plagg, men det sier kanskje litt om hvor spontan handelen har vært. Men en annen ting er det at når du går under å være en moteblogger, så er det ikke kult å poste bilder i samme klærne hele tiden, da går man lei som er helt åpenbart her. Derfor er det så kjekt da man endelig har noe nytt å vise frem, som nå! Av det jeg har på meg i dette antrekket, så er kåpen, hettegenseren og sokkene gaver jeg har fått - og jeg kjenner jeg vil ha mer sånt. Noe jeg ikke allerede har i skapet fra før av, men som gjør at det blir mer variasjon. Jeg tror jeg nettopp fikk enda et nyttårsforsett? Å ikke kjøpe mye av det samme, men heller kjøpe produkter som jeg ikke allerede har fra før av.


Uansett; Dette var ikke akkurat det jeg så for meg at jeg skulle stå i kø med i over 40 minutter inn til Stress. Da hadde jeg uten tvil tatt kledd på meg bedre! Beste av alt med denne køen var at jeg ikke kjøpte meg noe etter å ha stått i en så lang kø.
Kåpe fra Asos // Hettegenser fra Holzweiler // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Sokker fra Asos

2018

Jeg håper dere alle hadde en vannvittig fin feiring av det nye året, det hadde jeg og mine. Vi er i 2018 - hvor sykt er ikke det? Jeg vet ikke hva jeg kan forvente av dette året, men det eneste jeg vil er at det skal slå 2017 selvom det blir veldig vanskelig. Jeg tror dette kan bli mitt år, for jeg er mer bestemt nå enn noensinne. Jeg har så flotte mennesker rundt meg, og de motiverer meg til å ikke gi opp. Jeg skulle ønske jeg kunne samlet alle mine kjære under et tak og feiret nyttårsaften med dem, men akkurat det er litt umulig da de er så godt spredt. Men selvom ikke alle kunne være samlet, så feiret jeg nyttårsaften med folk jeg har blitt veldig glad i. Jeg feiret denne kvelden i Oslo sammen med min kjæreste og hans venner - noe jeg er veldig takknemlig for. Å gå inn i det nye året sammen med en så fin gjeng, det gir meg så mye glede. Hele denne dagen bestod av så mye glede, allerede før flere av oss hadde sett synet av den svære kalkunen. Vilja stod for måltidet som seriøst var SÅ godt, og for å ikke snakke om daim-isen som var helt nydelig OG hjemmelaget. Flere av oss var med på å gjøre i stand leiligheten til feiringen mens kalkunen stod i ovnen og jeg synes vi gjorde en ganske bra jobb. Her skjønte man at det ble feiring for å si det sånn. Etter et godt måltid, og flere timer med vors, kom vi oss til Majorstua der klokken slo 00:00 og vi alle stod med hvert vårt stjerneskudd og skrek "godt nyttår". Kvelden, eller natten fortsatte på et utested der vi sikkert var i maks 1 time, før vi ville tilbake til leiligheten og fortsette feiringen der.


Jeg kunne skrevet sååå mye mer om denne kvelden, virkelig. Men nå skal heller bildene få fortelle litt!♥♥♥♥