hits

februar 2011

HVILKE SKO VILLE DU VALGT ?


Lil Wayne Feat Nicki Minaj - Knockout

Heyaaa! Lenge siden jeg har tatt en slik vs om sko. Tror jeg egentlig ikke har gjort det før. Haha. Jeg har vært litt usikker på hvem sko jeg skal kjøpe. Men jeg har funnet ut hvem det ble til. Skal snart bestille dem. Hihi. Og nå kan dere ha det litt fun med å si hvem dere likte best & hvem dere tror jeg valgte!


DEIL 1

DEIL 2

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvem ville du valgt & hvem tror du jeg valgte ?

- Vi snakkes ! <3

EN EKSTRA DAG FRI ER IKKE GÆRNT


Swollen Members - Blackout (Credz til Mike)

Heyaaa! Jeg hadde helt glemt at jeg skulle på sykehuset i dag. Det er ikke noe spesielt, men skulle bare til sånn vanlig sjekking og snakke litt med legene angående litt av hvert. Hihi. Det er jo ikke gærnt å ha en ekstra dag fri da! Sinnsykt deilig, haha. Og i morgen er det kort skoledag. Digg sa du? Yaman.

Flink pike og skifta på senga mi i går. Fikk gullstjerne i boka mi fordi jeg gjorde det. Neida, haha! Siden Sindre fikk søkt inn Tv3 hos meg blir det Top Model på meg i dag. Endelig går jeg ikke glipp av det.


Jeg og pappa dro bort til farmor og farfar. Like koselig vær gang.

Fregnetrynet & trøtta...

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvordan har ferien din vært så langt eller deilig å være tilbake på skolen ?

- Vi snakkes ! <3

FOR EN GOD MIDDAG

Tinie Tempah - Swedish House Mafia - Miami 2 Ibiza

Heyaaa! Mamma fikk smiska med seg meg ned på Brun og bli for å ta sol. Haha. Det er så sykt deilig å lukke øynene og se for deg at du ligger i en solseng med en drink ved siden av og bare venter på å bli tæn. Hadde det vært hula hula sang & bølger i bakgrunnen i musikken. Da hadde jeg sovna lett!!!

Da vi kom hjem var pappa full i gang med matlagingen. Det ble gratinerte poteter med kyllingkjøtt og peppersaus med grønnsaker. Det er en av de beste matrettene jeg har smakt på lenge. Master chef jo.


Ser du noe eller mamma???? Haha.

Ah, pappa er så sykt flink til å lage mat!

Også har jeg blitt veldig dilla på doc, så ut som en panda hvis jeg lukka munnen. Hahaha.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Tatt\ tar du sol & har du en Master Chef i familien ?

- Vi snakkes ! <3

SISTE DAGEN I VINTERFERIEN


Ne-Yo - Give Me Everything (Credz til Maria)

Heyaaa! Dette suger hardcore mye. Det er siste dagen i vinterferien for meg og mange fler. Skulle gjerne hatt en ekstra uke fri. Føler at jeg ikke fikk gjort så mye ut av ferien som jeg skulle ønske jeg fikk gjort. Siden det er siste dagen i ferien burde jeg vel kanskje prøvd å få gjort noe ut av den. Men jeg er helt sykt sløv. Haha. Skal vel bli litt deilig å komme tilbake til skolen også. Hihi. Peace out, dudez.Hva syns du om sangen & bildet ?
Er dette din siste dag i feiren eller har din så vidt startet ?

- Vi snakkes ! <3

1,2,3 NÅ ER VI SNART BLINDE


Lady Gaga - Born This Way (Credz til Kinga)

Heyaaa! Har besøk av Kinga nå. Lørdagskos med beste jenta. Elsker det! Får kanskje pappa til å kjøre i butikken så han kan kjøpe brownies som jeg og Kinga kan lage senere i kveld. Jeg har egentlig ganske lyse øyevipper og derfor har jeg noe som heter Kolokrem som er permanent farge for vipper og bryn. Den er sykt bra, jeg bruker askebrun. Passer meg bedre enn mørkere eller lysere.

Har hørt man blir blind hvis man får sånt inn i øya. Kan ikke garantere at vi blir det. Kan ikke garantere at vi ikke treffer inn på øya til hverandre heller. Haha. HA EN SINNSYKT BRA LØRDAG FOLKENS!


Hei Kinga....

Tsjillern med sånn krem på øyevippene. Var omtrent 1 tonn på øya...

Hils på strutsen dere, og Kinga bak da. Hihi Btw, drit fin med krem rundt øya!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du farget bryna eller vippene dine før ?

- Vi snakkes ! <3

ANTIPUKK, LOLKARTONG OG LUMPIFÅR


Flipsyde - Happy Birthday (Polow Remix)

Heyaaa! Tror jeg stikker ned på kjøkkenet og legger inn litt lasagne snart. Mmm. Jeg er helt sykt i munche humør nå. Haha, over til overskriften. Jeg kom nettopp på at jeg har noen sykt teite ord på noen av mappene mine som ligger på skrivebordet. Da jeg adder inn nye bilder, lager jeg nye mapper og skriver det første som faller inn i hodet mitt. Og det var resultatet. Kule og spesielle ord eller hva? Haha!

Siden i går kveld har jeg hatt trøbbel med nettet fordi vi har ny rutter, eller hva det heter. Jeg missliker så sterkt å ha problemer med nettet. Jeg blir stressa, rasende & hei, jeg er datafreak så vet dere det! :)


Sykt fet kusine, og ho dreper meg vel nå for å ha lagt ut det her. Hehe, love yah puz1<3<3

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du rare ord på mappene dine & blir du stressa\ irritert da du ikke får nettet til å funke ?

- Vi snakkes ! <3

HALLA JUNKFOOD OG MCFLURRY


Tom Frager - Birds Ask For You

Et ord: Nam. Jeg husker ikke sist jeg spiste junkfood fra Mc'Donalds. Jeg er ikke så fan av det stedet som jeg var for 10 år siden? Haha. Men dæven så godt det er å døtte inn noe så usunt i stryta. Hvertfall da du veit det er McFlurry som dessert. Daaamn. Deilig junkfood på en fredag etter trening. LIKER!


JUNKFOOOD!

MCFLURRY<3<3<3

Hva syns du om sangen & bildene ?
Spiser du junkfood ofte & liker du McFlurry ?


- Vi snakkes ! <3

FILMKVELD SLASH KOSEKVELD HOS TRAM


Chiddy Bang - Here We Go

Heyaaa! Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, ikke bokstavelig talt for da kommer jeg nok til å skade meg, men jeg skal ta en kjapp dusj. Så skal jeg fikse meg litt fordi jeg skal leke med Kinga beste. Vi skal i butikken å se på hårfarge fordi Kinga vil farge håret litt mørkere. Vi får se hva vi finner, hihi! Etter det skal vi videre til Tram for å ha en filmkveld slash kosekveld med flere gøyale folk. Herlig, herlig, herlig!

Har vi tid så skal vi kanskje en kjapp tur innom Campino for å ha en liten kyllingsalat date. Lenge siden sist det der. Nå må jeg virkelig få litt fart i meg her så jeg ikke får det så veldig travelt, hehehehe.


Det er så klart tatt i dag. Jeg savner virkelig varmen.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Skal du på noe kosekveld i dag eller hva skal du ?

- Vi snakkes ! <3

THIS IS REAL BEAUTY


Eminem Feat Dr. Dre & Skylar Grey - I Need A Doctor

Heyaaa! Som dere vet er Kinga min bestevenn. Ho er verdens herligste jente. Jeg tror ikke ho selv vet hvor mye ho betyr for meg. Men jeg virkelig digger ho jenta der, ho får meg alltid i så godt humør! Personligheten hennes er ubeskrivelig. Men hennes utseendet, jeg kan seriøst ikke sette ord på det engang. Du er helt syk, jentami. My bestfriend and soulsister. I Love You.


DAMN 1.

DAMN 2.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Enig med at dette er real beauty & at Kinga er helt syk ?!

- Vi snakkes ! <3

GJESTEINNLEGG FRA BOLLA!

Hola Bolla. Nå har jeg greid å rote meg borti bloggen til en superkul padde. Nemlig maddepadde. hehe! Vil bare medele noen fakta fra meg. Jeg har kjent denne jenta her siden jeg begynte på skolen. Altså VGS. Alle disse månedene har jeg lært meg dette :

  • Hun ler av alt det jeg sier. Selvom det ikke er morsomt.
  • Hun spiser enten den rød eller vanilje yoghurten på skolen.
  • Hun FAILER hver eneste dag, selvom om hun sier at hun ikke gjør det.
  • Hun ELSKER alt som har med poteter og farger å gjøre.

Kommer ikke på flere i farten jeg asss! Åjjjj, glemte å si hvem jeg var jeg.. Hehe. Me ja, jeg er Vivian, altså Vivian som er bak denne bloggen HER! Hehe. Men straks må jeg avslutte. Men vil bare si at jeg DIGGER DEG og din herlige personlighet. PHSJJJOOJSHS og PSSST! HAHAHAH. BOLLA BOLLA. OOLALA! OK.. Nå stopper jeg.

Slenger inn noen bilder fra tiden med deg:
Sist og ikke minst, Madde sovna på skolen, i kantinen foran alle. Alle gikk forbi og skjønte ikke en dritt hvorfor jeg og Karoline satt og lo av.

Likte du bildene? Hva skal du i dag?

OVERNATTA HOS VIVIAN

Heyaaa! I går så fikk jeg og Vivian plutselig sykt hastverk med foredraget vårt som skal være klart til etter ferien. Så derfor bestemte vi at jeg skulle natte hos ho så vi kunne fortsette. Men lol, vi gjorde ikke en dritt. Vivian feita meg opp. Vi mekka vafler som ble gode, jeg drakk masse melk (haha) Og vi så på SE OPP. Den var jo morsom jo. Haha. Digga noen av de kommentarene de kom med. Hahaha.

Vi ble ganske trøtte etterhvert på kvelden så vi bedda. Typisk, noen med skjult id ringte meg og vekka meg. Jeg har en liten anelse om hvem det var men alikevel. Vi sov godt i natt og nå skal vi slappe av!


Vivian som var flink å mista vaffler på bakken, brant seg og ja.. Skillsa unge.

Poserer med en utrolig fasinerende tallerken.

Chillern lettmelk joo!

Hva syns du om bildene ?
Sett Se Opp & hva er standar tingen du og vennene dine gjør på sleepover ?

- Vi snakkes ! <3

FOR EN LÆTTIS VELKOMST JEG FIKK


Neon Trees - Animal

Heyaaa! I går stakk jeg til Didrik for å se igjen han cp tarden. Han bor i Oppdal, men kom på besøk her hjemme. Da Didrik slapp meg inn stakk han i stua før meg og begynte å mumle med seg selv. Jeg skjønte ikke en dritt, så jeg snudde meg og der satt Sondre med buksa nede og chilla i kroken i boksern. For en lættis velkomst jeg fikk. Jeg skvatt no sykt, men det var jo seriøst sykt morsomt! Haha.

De bestilte kebab og de var jo ganske flinke til å grise må jeg si... Sondre stakk litt tidligere så ble jeg igjen hos Didrik og slappet av. Fikk et smykket av han som betyr mye for han, og for meg nå. Hihihi!Hva syns du om sangen & bildet ?
Fått en slik lættis velkomst før eller lignende? Haha.

- Vi snakkes ! <3

EN RÅ KVELD


B.O.B - Ghost In The Machine

Heyaaa! Det ble tatt helt sykt mange bilder hos Tææn i går. Så var litt vanskelig å velge ut hvem bilder jeg skulle dele med dere men... Hihi. Men det var drit morsomt der og ganske koselig! Jeg er trøtt og sliten som faen nå, så skal bli drit deilig å legge meg i kveld. But anyways, takk for en rå kveld!


Amanda, Minhchau & meg. Søte jenter, hihi.

Michaella. Søtt? Ja.

Morer oss her vett.

Noen fikk litt for mye drikke i seg? Stakkars Amanda...

Adil, Haris, meg, Kinga & Amanda. Godt humør!

Ah, blir så glad av å se det bildet her egentlig. Hihi.

Minhchau. Sexy? Ja.

Adil, Kinga & meg.

Min jente.

Meg & Amanda. Sover søtt her ja!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hadde du en bra dag i går du også ?

- Vi snakkes ! <3

SLEEPOVER HOS MINHCHAU MED BESTE JENTA


Dimitry G. - Let's Rock Bitch (Credz til Kinga)

Heyaa! Da stikker jeg snart til Minhchau for å natte der sammen med beste jenta, Kinga. I tilegg har Tææn fest, så vi kommer nok til å se noen fyllesvin. Haha. Skal bli kjempe fett å natte der. Jeg burde egentlig starte å pakke ned det jeg skal ha med dit. Men magen min skriker, så må nok gå ned å mate den litt. Stakkars pusen, får ikke mat når den skal. Ufffff. Kos dere videre i kveld, det skal hvertfall vi!


Verdens beste jente!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Skal du noe fett i dag & er du sulten ganske ofte ? (Hihi)

- Vi snakkes ! <3

DENNE SANGEN FÅR MEG TIL Å SLAPPE AV

Heyaaa! Sov visst litt lenge i dag, hihi. Er jo helt vannvittig deilig med ferie, trengte det utrolig mye. Tror ikke jeg er den eneste som er enig der! Men ziz sendte meg en sang her om dagen, etter første avspilling ble jeg helt hekta på den. Den sangen får meg til å slappe av. Den er utrolig digg slash fin!


Hva syns du om sangen ?
Hva slags sanger får deg til å slappe av ?

- Vi snakkes ! <3

SØNDAGSFILM OG SLØVHET PÅ G

Chiddy Bang - Bad Day (Sykt hekta på den nå, daamn!)

Heyaaa! Dette suger... Jeg går hele dagen og gleder meg til at vi skal spise hamburger da pappa forteller meg at vi ikke skal det. Haha. Hamburger fra Breisand er for godt! Tror jeg stikker ned  nå snart på kjøkkenet og leker litt Master Chef og mekker noe digg food. Så blir det søndagsfilm senere i kveld!

Det har vært en ganske sløv dag hvis jeg ser bort ifra familie bursdagen. Men jeg hører på musikk & slappera med Fangene på Fortet. Husker det gikk på tv for veldig lenge siden. Det er litt fett, synes jeg!


Chillern lettmelk joo! - Og helmelk, sjokomelk og ja.. U name it.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Skal du se på søndagsfilmen & følger du med på Fangene på Fortet ?

- Vi snakkes ! <3

MAMMA BURDE VÆRT MED I TANGERUDBAKKEN

Chiddy Bang - All Things Go

Heyaaa! Vi dro til Larkollen for å feire bursdagen til tanta mi som ble 31 år for 1-2 uker siden. Gratulerer med dagen som var & god bedring med den fine feberen slash forskjølelsen din. Hihi. De har flyttet til et enormt pent hus. Det var mye større enn jeg trodde. Fyttikatta så misunnelig jeg er på dere. Skulle gjerne bodd der selv. Vi satt og snakka om tangerudbakken helt random mens vi og spiste. Hahahaha.

På vei hjem satt mamma og lagde cp lyder. Jeg tror mamma burde vært med i tangerudbakken. Flere i familien er nok enige i det der. Haha. Jeg har ganske hodepine nå, så jeg skal slappe av i dag tror jeg.


Lille Brage. That boy is so dangerous.

Kulern hos tante & kule onkel i bakgrunnen.

Søstrene & lille Brage i farta bak.

Gangster jenta & sippetrynet fattern.

Søtt i grunn av søstera mi. Hihi.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du en ganske spesiell mor eller far? Haha.

- Vi snakkes ! <3

FAMILIEBURSDAG NÅ SNART


Flipsyde - Skipping Stones

Heyaaa! Er det noe jeg ikke liker så er det da jeg har dårlig tid og nettopp har stått opp og ser dopa ut, så må jeg fikse meg til familiebursdag. Kommer jo sikkert til å sovne der! Haha. Kanskje det blir noen små pinligheter der. Siden familien min noen ganger kaller meg for bloggkjendisen. Haha. Småsøtt da. Men nå må jeg kjappe meg å fikse meg ferdig så vi ikke kommer for sent. Nam, halla kake<3<3<3


Trøtt sa du? Hahaha.

Chi9s.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Noe du ikke liker da du står opp & dine planer for dagen ?

- Vi snakkes ! <3

THAT'S MY DRUG!!!

Far East Movement Feat Keri Hilson - Don't Look Now (Credz til Vivian)

Heyaaa! Tydeligvis var det flere av dere som var keene på å se skjorter, luer & solbrillene mine. Så hvorfor ikke poste alt i et innlegg? Haha. Det jeg liker mest må nok være solbriller. Har alltid likt solbriller, men i fjord gikk det over grensa. Jeg har 59 stk nå... Sykt! Luer kom etter solbrillene. Jeg kjøpte fler og fler fordi det er så sykt chill å bruke det. Bruke det året rundt, ah! Har vel rundt 20 stk.

Skjortene som kom i butikkene ble bare fetere og fetere. Ble ett must for meg å kjøpe skjorter. Søstera mi inspirerte meg litt med skjortene hennes. Jeg har faktisk ingen anelse om hvor mange vi har. Haha!


Fine hauen med solbriller.

Jeg digger RayBan\ Wayfarer mest! Fant ikke alle solbrillene mine, sis har noen av dem. Hih.

Gammelt bildet, men orka ikke å legge ut alle om igjen. Har kjøpt flere luer etter dette bildet ble tatt.

Rett etter jeg hadde ryddet tilbake skjortene fant jeg flere skjorter som ikke ble med. Haha. Herlig!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Fant du noe du likte best av, luer, solbriller & skjortene ?

- Vi snakkes ! <3

EN SEN GOD MORGEN HER

DJ Tatana - Autumn Sun Oliver Southey Remix (Credz til Tøffen) - Spol til 01:00

Heyaaa! Jeg sov vannvittig godt i natt, men fillern at jeg ikke husker drømmen... Husker nesten aldri drømmene mine. Jeg syns det er sykt kjipt. Haha. Når jeg så på klokka mi var den plutselig noe med to, helt sånn plutselig. Det sa POFF, så var klokka mye. Hihi. Jeg har hørt at noen av dere ønsker at jeg skal vise dere alle skjortene jeg bruker. Vil dere det, så kommenter ja i kommentarfeltet! :)

Akkurat nå sitter jeg og muncher gratinerte poteter med peppersaus. God start på dagen det. Senere i dag skal Malin kusina mi kanskje natte her, er litt usikkert enda. Men vi får se hva det blir til vettu.Hva syns du om sangen & bildet ?
Vil du at jeg skal legge ut bilder av skjortene jeg bruker ?!

- Vi snakkes ! <3

SYKT SLITEN OG TRØTT NÅ


Tom Frager - Home (Credz til Fredrik)

Heyaaa! Jeg rakk ikke å lage noe mat, så jeg tok med meg et langt brød og løp til Kinga så vi skulle rekke bussen. Vi kom akkurat for sent og måtte vente 25 min. Haha. Hos Tææn satt Steen, Helle, Kenneth & Stian å gamet selfølgelig. Swette gamere hele gjengen! Fant ut at jeg ikke eier skills i playstation spill osv. Fml... Vi så på en film dokumentar av en ekte hendelse om gjenferd og hekser.

Jeg fikk dessverre ikke med meg alt pga noen tøysekopper hadde det utrolig gøy med å bite hverandre. Haha. Jeg får se ferdig resten av slutten en annen gang fordi nå er jeg bare helt sykt trøtt og sliten. Hihi.


Ferie, og jeg kommer tilbake som en vaskekjerring i huset. Hihihihihi. Stil jo.

Yeah, that's my girl!

Siden jeg ikke rakk å mekke mat tok jeg med brød til byen som jeg gikk rundt og fora på. Heh.

Ehm, fine matrester slash ewwhet du har mellom tenna?..... ilu<3<3<3<3

Hva syns du om sangen & bildene ?
Gamer du & noen filmer du vil anbefale ?

- Vi snakkes ! <3

VINTERFERIE


T.I Feat Eminem - That's All She Wrote

Heyaaa! Det er vinterferie og jeg er så klar for å kunne chille og sove sykt lenge hver dag. Er så deilig å tenke på at det er ferie nå. I tilegg er jeg i sykt godt humør om dagen. Det liker vi svært godt! Jeg skal bare ete så stikker jeg til Tææn med Kinga, hvis jeg får lov av foreldra mine. Dere får kose dere jævlig mye i ferien<3 HA EN SYKT BRA VINTERFERIE ALLE SAMMEN! (Får dere som har det da, hehe)


Hehehehhee. Happy face!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du vinterferie & hva er dine planer ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP


Fragma - Oops Sorry

Heyaaa! Rett etter skolen dro jeg, Vivian, Iselin & Tram til Mosseporten for å stikke på Bikbok siden det var salg. På vei ned bakken klarte jeg å stange i et skilt og tryne bakover, deretter høre chicksa le... Spesielt Iselin. Haha. Sykt fail. Skjønner ikke at jeg klarte å gå på et skilt egentlig...... Jeg fant noe av det jeg hadde planer om å kjøpe. Men dessverre så var det ikke like mye digg, som det er på Amfi. Hihi.

Vi stakk til Mc'Donalds for å ete McFlurry, sykt nam! Da det bare var meg og Tram igjen stakk vi bort for å leke litt da en liten jente på 4 år ville leke med oss. Ho var drit nydelig, ho ga meg slengkyss. Ntaaa.


Topp BikBok 249 (30%) Genser BikBok 199kr (30%) Skjorte BikBok 299 (30%) Mascara H&M 129kr Sminkefjerner H&M 59kr Solbriller GinaTricot 59kr

Nå tar jeg det lungt med å ete meg mett på kyllingsalat. Nam!!!!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du innkjøpet og hva likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

CHILLER MED GOJENTA MARTINE

Heyaaa! Jeg har vært på Ryggestorsenter for å møte Martine. Og dæven så godt det var å få se igjen ho jenta der. Vi er så utrolig gode venner, og derfor er det drit lame at vi ser hverandre så sjeldent. Men vi har jo litt av sommeren planlagt vi!<3 Gjett om. Vi koste oss med is og drikke. Ho hadde fiselyder på mobilen som ho spilte av da vi satt inne i butikken. Gad damn it jeg ble så himla flau da ho gjorde det!

Vi har endelig kommet oss hjem og fått varmen tilbake. Jeg har settet inn baktepoteter og skal bli deilig å få spist det. Så kommer Sindre senere i kveld, skal bli deilig å se igjen han gutten der også. Hihi.


Martine jo.

Hva syns du om bildet ?
Enig med at det er deilig å se igjen gode venner da du ikke har sett dem på lenge ?!

- Vi snakkes ! <3

ZUPAH SALG PÅ BIK BOK I MORRA


Marcus Only & Dreamon - Nobody (Credz til Alexander)

Heyaaa! Trente med sis i går, ellers skjedde det ikke noe spesielt fett i går. Haha. På Alanya har de en drit god kebabrull at jeg ikke klarte å motstå den i dag og i går. Hihi. Deilig lunsj mat på skolen, yaman! Fast date der, Vivian... Jeg skal se igjen et super herlig trynet senere i dag. Nemlig Martine jenta!!! Ho jobber hele tiden så jeg får dessverre ikke sett ho så ofte. Men vi skal heldigvis leke sammen i dag, hihi.

Det er supersalg på BikBok i morgen på Mosseporten. Håper jeg kan låne litt penger av foreldrene mine så jeg kan kjøpe litt vårklær slash sommerklær. Hihi. Men nå maser mamma om at jeg må vaske opp!Hva syns du om sangen & bildet ?
Skal du på supersalget i morgen & hvor ofte trener du ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 15.FEB.11


Jay Sean - Freeze Time (Credz til Donika)

Heyaaa! På skolen i dag var jeg full av energi. Endelig er gamle Madeleine tilbake! Haha. Jeg og Vivian var på vei til rommet vi skulle ha prøve i da vi så en fyr som lå på gulvet og sov. Da tok jeg opp kameraet og startet å filme. Så fort jeg åpnet kjeften våkna han, jeg og Vivian stakk som faen. Små flaut for oss å bli busta av å filme en dud som sover... Haha. Har også funnet ut noe ganske tåpelig.

Jeg er så sykt flink til å sikle da jeg drikker. Glemmer å lukke munnen helt. Chillern lettmelk joo! Har en kul jente som disser meg for det, ops. Jeg mente fler... Fu dere. Æ slæng ut dagæns autfait.


Dæven så sur jeg er i dag, håhåhå.

Skjorte H&M Bukse gave fra Kinga Tshorte SportShopen Lue Carlings

Btw, endelig fått msn på hjemmepcen min igjen. SYKT DIGG SKAL JEG SI DERE!!!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & har du en uvane ?

- Vi snakkes ! <3

VALENTINS DAGEN BLE TIL EN FAIL DAG FOR MEG

Red Cafe - Hottest In Da Hood (Credz til Bjørn)

Heyaaa! I går var valentins dagen min en date med Karoline. Vi dro ned til byen for å spise Oreo kake. Etter vi hadde spist tok vi en tur rundt i byen og så på klær. De har drit mye fett der nå jo!!!! Vi gikk inn på BikBok og henta noen fete hatter og klær vi prøvde. Jeg digga dem så sykt. Merket at jeg har blitt litt inspirert av cowboy stilen. Syns den er så rå! Vi ble kastet ut av prøverommet på H&M, drit flaut.

Tydeligvis skremte vi kundene. Vi dro til Lysthuset for å spise der. Jeg tryna på vei ut av doen og brøt jo ut i latter. Både Karoline & de som jobbet der lo av meg. Jeg fikk Karoline til å le noe så vannvittig mye hele tiden at det var helt sykt. Haha. Drepte ho nesten da ho satt fast drikke i halsen. Sorry søtah <3<3


Ntaaa, lærerne satte opp dette hvor vi kunne ta kaker & godteri. Kjærlighets musikk var der også!

Tææn & Kenneth er jo veldig romantiske?

Valentins ballongjentene & Runar!

Sitter ved siden av to søte jenter, er livet herlig eller ER det herlig?

Eskil og Karoline. Haha, taper.....

How'ya doin?

My sweet hippie friend, Karoline.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hadde du en bra Valentins dag & noe søtt som skjedde ?

- Vi snakkes ! <3

VALENTINE'S OUTFIT AND NAILZ


Empty Trash - Shades Of Love

HAPPY VALENTINE'S DAY!<3
Ha det kjempe koselig i dag med dine venner og\ eller din kjæreste. Jeg skal nok bare slappe av alene? Fettt........ Får vel ha en sånn usynlighets kjæreste som jeg skal beundre i dag. Yeah. Da var den planen i boks, eller i eske. Hihi. Slenger ut dagens Valentine oufit!


Brukt papir platene til å få til hjertene. De kan kjøpes på Cubus for 99kr i 3'pack!

HEART HEART HEART HEART HEART HEART HEART HEART HEART HEART HEART HEART
Skjorte Enten H&M eller Carlings (Ziz sin) Bukse GinaTricot

Syns det er så sykt søte ruter på skjorta!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten, neglene & hva er dine planer på Valentins dagen ?

- Vi snakkes ! <3

TO NYE SKJORTER

White Lies - Street Light (Credz til ziz)

Heyaaa! Jeg har sittet å lakket neglene mine til i morgen. Det er jo Valentine's Day! Følte for å matche dagen litt. Så gled dere til å se neglene mine i morra! Jeg kjører rød & hvit stil i morgen. Just for fun! Her om dagen kom både ziz & pappa inn med nye skjorter til meg. Ziz hadde ikke brukt for sin lengre & pappa sin var for liten til han. Da sa jeg bare JA TAKK TIL SKJORTER! Daamn så mange jeg har nå.

Jeg har faktisk ikke tellinga på hvor mange skjorter jeg har nå. Serrrrrr ikke tro jeg kjøper skjorter bare for å ha skjorter. Jeg bruker det utrolig ofte fordi jeg virkelig digger det. Takk for to awezome skjorter!


Fra min superkule ziz.

Fra min fete far.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du skjortene & gleder du deg til Valentine's Day ?

- Vi snakkes ! <3

SØNDAGSKLIPP AV HÅRET MITT!


Willow Smith - I Whip My Hair

Heyaaaa! Er utrolig lenge siden sist jeg klippa håret mitt. Jeg har mast på mamma lenge nå pga tuppene mine har begynt å bli flisete. Endelig orket mamma å gjøre noe med det i dag. Jeg tok en kjapp tur i dusjen, og tok en liten hårkur. Håret ble sykt mykt!!!!! Så startet mamma klippingen av håret mitt. Jeg syns det var nok det ho klippa av, litt uvandt for meg. Men jeg ser det mye bedre enn andre. Hihi.

Fant ut at jeg hadde lengre hår enn det jeg trodde. Det nådde meg lengre enn til rævsprekken. Haha! Så hejdå 5 cm. PS!!! Håret mitt vokser fort så lucky me for at det snart rekker meg ned til sprekken igjen.


Man kunne se tydelig hvor det var slitt. Haha.

FØR: Det som er slitt bøyer seg faktisk til venstre. Heahea.

ETTER: Sunt & friskt!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Så du egentlig noe forskjell & noen hårkurer du vil annbefale ?

- Vi snakkes ! <3

FÅTT STORT SJAKKBRETT PÅ SKOLEN


Far East Movement - Fetish

Heyaaa! Jeg har seriøst ikke en dritt å gjøre her hjemme. Orket ikke å bli med for å trene da jeg ikke er i form. Så jeg har gamet Mall World & Bar World, prøvde å sjenke besteveninna mi som er bartenderen med shots. Men ho spyr jo aldri.... Haha. Her om dagen fikk vi et stort sjakkbrett på skolen. Jeg syns det er skikkelig morsomt å se på folk som spiller det fordi det er skikkelig hjernetrim. Digger det. Hihi.

Jeg er dessverre ikke noe spesielt god i sjakk, så jeg forholder meg til å følge med da de andre fra klassen spiller det. Det hadde vært sykt fett hvis jeg kunne lært meg å spille sjakk sykt bra. Yeeeah.


Arne & Vivian. Disse gulingene er sykt fete.

Jeg ser jo overdrevent fornøyd ut da vi fikk stort sjakkbrett på skolen. Haha.

Vil du spille sjakk med meg? Hihi.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Kan du spille sjakk & hva slags spill liker du ?

- Vi snakkes ! <3

GRATULERER MED MORSDAG


Villa Nah - Daylight (Credz til ziz)

Heyaaa! I dag våkna jeg noe med åtte. Haha, serrrrrrr. Føler at jeg sover i evigheter! Trenger tydeligvis ikke mere søvn enn det der. Jeg begynner å bli friskere, noe som er drit deilig. Men nesa mi er sykt tett og jeg har nesten mannestemme. Det er ganske fett i grunn. Haha. Jeg stakk ned i kjellern og der får jeg gave av pappa. Det er tydeligvis morsdag i dag. Så gratulerer med morsdag!

Jeg skjønte jo ikke en dritt da jeg fikk gave. Jeg fikk Puma Deodorant Spray. Jeg digger den! Lukter helt sykt godt, også er den veldig bra i tilegg. Ziz fikk det samme og mamma fikk pysj. Tusentakk pappa<3


HAHA, vinduet mitt ser nedtørka regna ut. Hvis det var bra nok beskrivelse. Haha.

Har parfymen til denne sprayen, så nå har jeg jo straks hele settet.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Visste du at det var morsdag & har du fått noe enda ?

- Vi snakkes ! <3

DIGG Å VÆRE SYK I HELGA


Matt And Kim - Daylight

Heyaaa! Når jeg våkna i dag tidlig, rundt 9 av meg selv, merka jeg at jeg ikke var på topp. Jeg har blitt forskjøla & hodepinen er i hvertfall godt på plass. Haha. Martine skulle komme til meg i dag men ho har fått omgangs syken, god bedring!<3 Litt wierd at vi begge er syke når vi skulle henge med hverandre i dag. Haha. Vi får ta det igjen til uka ellernoe lignende. Nå skal jeg bare ta det helt med ro og slappe av!!!Hva syns du om sangen & bildet ?
Gjort noe fett i dag & hva skjer i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

TACO AND NAIL ART

Promoe - Colgate White

Heyaaa! I går når sis & pappa kom hjem fra trening skulle vi ha taco til middag. Jeg er ikke spesielt fan av det, men det er jo drit godt. Men ikke favoritten min. Det er så klart poteter og bearnaise. Spist det to ganger i uka. Jeg som skal være sunn. Jeg lata som om jeg var i en bursdag hvor vi spiste oss mette på usunne ting. Slik funker det for meg nå. Btw, jeg hadde sykt teit & random drøm her om dagen. Haha.

Filmen Love And Other Drugs var bra.  Likte den ganske godt. Hovedskuespilleren Jake Gyllenhaal er så søtkjekk. Husker at jeg og Caroline ikke klarte å bestemme oss for hva han var så det ble søtkjekk.


Det der så egentlig bare tørt ut og lite mettende. Men det holdt for meg.

Skriften er med tusj, gjorde det på skolen i går. Haha. Men jeg skal prøve meg på palme negler!

Fornøyd jente.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Liker du taco & hva syns du om neglene mine ?

- Vi snakkes ! <3

JAPANSK GODTERI


Flipsyde - Angel

Heyaaa! Ziz kom hjem og sa at jeg måtte smake på japansk godteri. Først vedda jeg nesten på at det var noe kvalmende ho hadde kjøpt som jeg ville brekke meg av. Men det var kjeks med sjokolade og jordebær saus. Det var driiiiit digg. Stakk på shoot med Nathalie i dag, og dæven så kaldt det var! Haha. Begge frøs på hendene. Men ho fikk i hvertfall gjort skoleprosjektet sitt om klokka og det er jo bra.

Caroline, sis, har endelig lastet ned Love And Other Drugs. Så jeg skal se den nå snart. De stikker på trening mens jeg blir her hjemme og nyter livet på facebook. Snakk om mye liv på en fredagskveld, dere!


Litt fet eske syns jeg.

Kanskje smugtitte om sis har noen flere igjen? Haha.

Vurderer å lage noe mat og kose meg med mens jeg ser på filmen.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du sett filmen & smakt på japansk godteri før ?

- Vi snakkes ! <3

GÅRSDAGENS OUTFIT 11.FEB.11


Hurts - Stay

Heyaaa! I'm back in black. Jeg følte meg sykt taper som ikke fikk stalket noen gjennom facebook på 24 timer. Haha. Carsten fikk æren av å si de fine ordene "Du får seieren" Jeg vant joo. U GOT PWND! Jeg har innsett at jeg er mer avhengig av facebook en jeg egentlig trodde. Og at det skjer  mye på face i løpet av 24 timer. 41 varsler, de fleste gnidde det inn i trynet mitt at jeg ikke kunne svare dem. Hahaha.

Jeg skal snart ut for å stå modell for Nathalie som har et skoleprosjekt om "klokke". Ho må ha en person som står modell og bærer på en klokke, Nixon Vega Mint, sa selfølgelig ja. Hihi! Blir morsomt.


Genser Carlings (ziz sin) Bukse Cubus Hippie bånd H&M (Tror jeg)

Nei, er ingen hippie! Not at all....

Prøvde ut en ny mascara som ziz har. IsaDora Wig Wham Heavy Lashes Mascara. Sykt bra!

Fregnetrynet, hihi.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & stått modell for noe prosjekt eller lignende før ?

- Vi snakkes ! <3

JEG BLIR BORTE I NØYAKTIG 24 TIMER!!!


Leona Lewis - Alive (Credz til ziz)

Heyaaa! Jeg har blitt med på et super teit veddemål med Carsten & Michael. Jeg fikk ikke lov til å si nei, fuck dere hardcore.... Veddemålet går ut på at jeg ikke får lov til å sitte på pc1, ikke ha kontakt med den i det hele tatt & ser de en liten aktivitet på nettet taper jeg og må gi dem et eller annet. Husker ikke helt hva tapern måtte gjøre. Det finner vi ut på fredag. Haha. Jeg kommer til å vinne lett, duuuudez.

Jeg er tilbake på fredag, rett etter skolen. Yeah. Haha. Vi har tatt et veddemål om at vi skal trekke lapper om hva vi skal gå i på sommeren en skoledag. Dette skal bli fett å se hvordan det ender. Haha!


Ler godt for meg selv, jeg vinner det så sykt lett. Dere får vite hvem som vant til fredagen!

See you guys on friday!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Tapt et veddemål før & hva var konsekvensene (eller motsatt) ?

- Vi snakkes på fredag ! <3

DAGENS OUTFIT 09.FEB.11

Toni Granello - Wings Of Love Remady Radio (Credz til Kinga)

Heyaaa! Stod opp til morgen i dag og kjente at halsen min var svææært sår. Tror jeg begynner å bli forskjøla, jeg er så flink til å ha jakka oppe.. Hehe. Følte meg rar da jeg fikk meg mere våken ved å strekke ut hånda i været. Haha. I mange innlegg jeg har skrevet har jeg funnet ut at jeg høres ut som et skikkelig matvrak. Nevner at jeg er sulten sykt ofte. Haha. Og nå skal jeg snart ned å mekke mat. Hihi.

Jeg har droppa trening i en hel uke nå. Droppa fordi jeg har hatt foredraget & mye lekser. Så i dag skal jeg & Karoline shake sykt på Zumba for å ta igjen de fortapte timene. Yeeah. Slenger ut dagen outfit!


Mamma hjalp meg med å lage kanelboller (den ble jo utrolig lang men, haha).

Ble syyykt godt! Mamma er så master chef.

Lue Carlings Skjorte Carlings Bukse BikBok

Btw, spist sykt mange ganger i dag. Nå døtter jeg i meg mere middag. Hehehe.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Liker du kanelboller & er du ganske energifull om morningen ?

- Vi snakkes ! <3

PHOTOSHOOT MED EMILIE


Bonobo - Kiara (Credz til verdens beste & feteste bror, Mike)

Heyaaa! Sorry for mæd sen blogging. Men jeg måtte hjem og lage meg noe mat, ble poteter (hehe). Så pakke ned luer, solbriller & ta med speilrefleks kameraet til sis fordi jeg skulle nemlig ha en liten mini shoot med Emilie. Ho har spørt meg før om vi kunne ha en slik fotoshoot siden ho syns jeg redigerer bilder osv så bra. Ntaa! Morsomt å ta bilder med søte jenta, Emilie. Ble så sykt kaldt etter hvert. Haha!

Emilie lo mens jeg hadde fått blodforstoppning i bena nok en gang. Snilla<3<3<3 Jeg fikk tatt noen sykt fine bilder av Emilie. Er skikkelig stolt, jeg. Ho er jo en vanvittig nydelig jente skal jeg si dere. Hihi.


"DIN SKYLD!!!!"

Fineste bildet jeg noen gang har sett av Emilie.

Jøss, her er smilet på vei ja.

Kunne vært et sånt katalog bildet for fete solbriller. Og så klart fet jente!

Forvirra slash sadface? Hehh.

Søte Emilie.

Morsom dag med deg!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvem av bildene likte du best & åssen kamera har du ?

- Vi snakkes ! <3

HYTTEKOS I BRANÄS DEL 3

Kid Cudi - Simple As (Credz til Bjørn)

Heyaaa! Etter vi hadde spist den super gode middagen. Lagde Karoline en kjempe god sjokoladekake. Den var helt sykt god, luftig og ahh. Beste sjokolade kaken jeg har spist på lenge. Var bare en bit igjen som jeg & Karoline delte. Hihi. Vi stakk opp og koste oss med å se på Gullfisken. Fy søren så morsomt det var. Hahaha! Vi var begge inzaane trøtte & slitne etter en sykt morsom dag i bakken.

Sleepyheadz. Søndagen kom og vi begynte å pakke ned alle tingene vi hadde hatt med. Så gjenstod det bare å si hade bra til en knall bra helg. Jeg vil takke utrolig mye for en sinnsykt bra helg & at jeg fikk oppleve den koselige turen med dere. Nok en gang, tusentakk for en sykt herlig opplevelse! :D


Sinnsykt gode sjokolade kaka Karoline lagde. Mmm!

På vei ut fra den fiiine hytta.

Ganske fornøyd etter en super bra helg.

Digger det bildet der.

GOOD BYE!

Hallaaaaaaa.

Lekte proff fotograf på veien hjem. Hehe.

Sliten? Jaaa.

Thehehehe, Karoline sovna. Hihihihihi.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Så du på Gullfisken i helga & har du hytte ?

- Vi snakkes ! <3

HYTTEKOS I BRANÄS DEL 2


Daughtry - Life After You (Credz til Jørgen)

Heyaaa! På lørdagen våknet jeg av at jeg skulle snu med da jeg klarte å skalle hodet mitt hardt i treseng-kanten. Jeg lo for meg selv til Karoline våkna av det. Vi var skikkelig spente på å dra til bakken. Vi var ferdig påkledd og skulle ta heisen jeg hadde grua meg til hele veien. Jeg faila, jeg hang etter heisen. Karoline gjorde det sjæl. Taper, hihi. Jeg hadde seriøst glemt hvor deilig & gøy det var å stå på snowboard. Fyfaen så gøy det var! Sykt mange fine tryn på oss begge. Karoline kjørte ned et hinder. Trodde jeg skulle dævve av latter. Ho kjørte bare videre så en liten gutt måtte sette det opp igjen. Haha!

I samme bakken fikk jeg ganske stor fart så jeg tryna, spinna rundt noen ganger & slædda bortover. Ble sykt svimmel. Da slo karmaen nok en gang tilbake, og Karoline var den som lo denne gangen. Haha. Vi kom hjem sent & tok en varm dusj så stakk vi inn i badstuen. Til middag hadde Cato & Lise lagd gratinerte poteter med biff & peppersaus. Det må nok være den beste peppersausen jeg har smakt.


Skioutfiten til Karoline, tha real gangstah shit!

Små nervøs før jeg skulle i bakken kan man si. Haha.

Står ved siden av en bra jente der.

KLARE FOR BAKKEN!!!!

Den fine dritt bakken både jeg & Karoline faila i. Her hadde jeg endelig fått balansen!

Karoline chillern som dere ser.

Flink pike og hører på mamma da ho sa jeg måtte bruke hjelm!!!

Matpause på toppen av fjellet.

Så var vi klare for badstuekos!

Herlig jente det der, hihi.

Hva syns dere om sangen & bildene ?
Går det greit at jeg deler opp bildene slik at det kommer en del 3 også ?

- Vi snakkes ! <3

HYTTEKOS I BRANÄS DEL 1


Method Man & Redman - Da Rockwilder (Credz til Bjørn)

Heyaaa! Nå har jeg kommet hjem fra en helt utrolig KNALL bra helg med Karoline, faren & stemoren hennes. Bilturen varte i litt over 4 timer. Var 4 lattermilde timer skal jeg si dere! Vi storkoste oss med snadder, brus & sang så det holdt. Da vi kom frem var det utrolig deilig å få frisk luft. Hytta var kjempe fin! Den var kjempe fin inni også. De hadde det utrolig koselig der. De hadde badstue i tilegg!!! Sykt digg.

Vi gikk og titta litt rundt i området. Før vi stakk inn for å pakke ut & re opp sengene. Til middag spiste vi bakt potet. Det var drit godt. De hadde fått med seg at jeg elsket poteter. Haha. Artig det da. Resten av kvelden gikk til chilling med film & kos. Og utrolig glede av at vi skulle stå på snowboard dagen etter.


Spente jenter i baksetet her vettu!

Karoline er bli og fornøyd da vi er fremme ved hytta.

Vi tok jo en liten tur i området da vi var fremme.

Hytta & Karoline ved inngangs døra.

To fornøyde jenter da vi endelige er fremme.

Kveldskos med familien!

Karoline luringen kunne ikke si hade til sin Mac så ho tok den med. Du assa!

Sorry for random greie som at puta er der....

Karoline poserer mens jeg holder på å tisse i buksa sånn serr mens jeg er på vei ned trappa.

" Du Madde???? Skal du legge deg snart...?" Hehe.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du hatt en like bra helg som det jeg har hatt ?

- Vi snakkes ! <3

DA STIKKER JEG PÅ FJELLET


Citzien Cope - Sons Gonna Rise (Credz til Jesper)

Heyaaa! Jeg fortalte dere jo at jeg skulle blogge mye mer i dag. Men det blir dessverre ikke noe mere blogging på meg. Karoline spørte i går om jeg ville bli med på fjellet. Vi skal til Sverige, ikke så alt for lenge unna trysil & stedet heter Branâs. Det skal bli kjempe fett & jeg er utrolig spent. Skal bli morsomt å stå på snowboard igjen med Karoline. Sist gang endte det opp med harde fall. Haha! Fikk knust mobilen min gjorde jeg og, jeg tar ikke med mobilen opp i bakken. Skjer ikke, fått meg en lærepenge.

Jeg drar nå snart & kommer hjem på søndag. Ser frem til en sykt koselig opplevelse med Karoline & hennes familie på hyttekos. Har det alltid utrolig morsomt med Karoline. Drit lenge siden jeg var på fjellet sist. Kanskje da jeg gikk i tredje klasse? Haha. KOS DERE MYE I HELGA SÅ SNAKKES VI<3


Jeg håper og ønsker deg en riktig god helg!

Peace out and take care. Håper ikke jeg faktisk må skrive at det er kødd på alle slike bilder. Haha.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Skal du på fjellet i helga & hva står du på ?

- Vi snakkes på søndag! <3

PS! Jeg er usikker på om jeg blogger mens jeg er på fjellet. Vi får se!