hits

februar 2012

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1

Kjenner du Vebjørn Høie? Nei, jeg kjenner ikke han. Men vet at det er en kompis av Didrik.

Kan du lage en video der du viser hvordan du sminker deg? :) Det kan jeg godt få gjort nå snart, det tar vel toppen 5 min så er jeg vel ferdig. Haha.

Står du på twintip? Jeg har prøvd kun en gang & da gikk det vel helt greit med hopp og rails. Kunne skadet meg mye mer.

Favoritt smykke, favoritt armbånd og favoritt klokke?

Fra Tyrkia

Fra Tyrkia

Fra Tyrkia

Hva er det beste med å blogge? Å få så fine tilbakemeldinger av leserene & se på statistikken at den stiger. Så syns jeg det er så koselig med mail fra dere!!!!

Hva er favorittsangen din - om du MÅ velge en? Har egentlig ingen spesielle favorittsanger men en jeg hører på ofte for tiden er denne:


Hvordan får du til de krøllene på siden? Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg driver med. Jeg bare tvinner håret rundt rettetangen & danser salsa med rettetangen i håret. Haha.


Var du og Didrik gode venner før dere ble sammen? Ja, vi har kjent hverandre siden slutten av 10'ende klasse & nå går vi på 2.vgs.

Har du et forbilde? Nei, jeg har ingen forbildet. Jeg skulle gjerne ønske jeg hadde et så jeg hadde noen å se opp til i hverdagen. Ikke misforstå jeg ser så klart opp til mine herlige venner! :)

Åssen kamera bruker du? Jeg bruker speilreflekskameraet til søsteren min Nikon D500.

Favoritt outfit? Det er så vanskelig å velge, men dette er i hvertfall to av dem.
Hvor ville du bodd vist du ikke bodde der du bor nå? Ett sted hvor det var varmt & der jeg kunne klart å være lykkelig uten at noen skulle komme å ødelegget det på noen få sekunder. Du har virkelig baller hvis du tørr å si livet er perfekt. For da tar det ikke lang tid før det snus fortere enn du kan blunke.

Beste minne? Vanskelig å velge så jeg tar topp 3 på denne! Da Kinga begynte på ungdomskolen min, vi klikka med en gang. Hennes første uke spurte jeg om hun ville bli med meg hjem. Husker hun lærte meg fotball ettersom jeg ville lære litt om hennes idrett. Da Martine var med meg til Tyrkia i tre uker, det skjedde så mye lættis der. Det var nok den beste ferien jeg har hatt. Til slutt året jeg fikk en flott kjæreste & jeg virkelig innså hvordan det å være forelsket var. Det er helt fantastisk!

Utrolig hvor fort jeg & Kinga ble så gode venner. En jente jeg virkelig er glad i!

<3


Får du mange stygge kommentarer? Nei, det får jeg faktisk veldig sjeldent. Det tar ofte flere mnd før det dukker opp en. Men jeg bryr meg ikke no særlig om dritt kommentarene. Syns det bare er lættis at noen i det hele tatt skal gidde å komme med slike ting over nettet. Haters gon' hate, potatoes gon potato.

Bruker du mye penger på å handle på nett? Jeg bruker ikke mye penger på det syns jeg. Jeg begrenser pengebruket mitt hver gang jeg handler over nettet. Det skjer aldri at det er over 1000kr som blir brukt.
 
Spotify lista di? Here you go: Daamn

Kan du legge ut noen gamle bilder av deg? Haha, å nei.... Greit, hvis det virkelig er dette dere vil se så ikke blame it on me..

Meg til venstre & min kjære søster til høyre.
Hvor lenge har du spart på håret ditt, og er fargen naturlig? Jeg har spart håret mitt siden slutten av 2008 da det var til brystet. Hårfargen er 100% naturlig. Solen tar av seg stripingen :)

Hvilke hårprodukter bruker du? Jeg bruker ingen spesielle hårprodukter bare helt vanlig shampoo & balsam. Men burde egentlig snart starte med hårkurer osv bare så det holder seg friskt & sunt til sommeren.

Hvor kjøper du skjell-armbåndene dine? (eller hvor er de fra i det hele tatt) De har jeg kjøpt i Tyrkia. Jeg har også fått armbånd av Kinga som er fra Polen. Så der forresten i Bergen også da jeg var der sist. Husker ikke hvor det var så dette var egentlig lite til hjelp. Haha :(

Hvilken størrelse er det i Lakers-capsen? Det er One size caps. Det er med knepping bak på Lakers capsen så den passer til absolutt alle hoder. Digger det! - For jeg har lite hodet...


Hva liker du minst med kroppen? Det står mellom høyden min, rumpa & magen for å være helt ærlig med dere. Jeg vil være høyere, enkelt for meg å se ut som en drittunge hvis jeg ikke fikser meg. Jeg er bare veldig ufornøyd med den.. Rumpa kan jo fort bli misforstått & se ut som en gammel trestamme fra 1800-tallet. Magen min skulle jeg ønske var strammere & fastere. Jeg mangler ett ribbein på høyre side som gjør meg svært misfornøyd & ser mer ut som ett twintip hopp enn mage.

Hva liker du mest med kroppen din? Det er for meg veldig vanskelig å svare på. Følger bare min søsters likes on my body. Hun liker skuldrene mine pga de er markerte & er en fin form på dem. Får vel si at det er det jeg er mest fornøyd med hvis jeg må velge noe.

Hvor høy er du? Det får jeg ofte spørsmål om. Ser jeg virkelig så lav ut?! Haha. Jeg er 1.65 & ville gjerne ha vært 1.70 fordi det syns jeg er en så pen høyde på jenter. Heldigriser!

Hvor mye veier du? Det varierer veldig. Det må nok være pga jeg er så ivrig etter å veie meg både på morningen, dagen & kvelden. Men det som vanligvis viser på vekten er 47kg.

Hvordan ligger du ann i karaktere og slikt på skolen? Ligger vel midt på treet kan jeg si. Jeg har null motivasjon som gjør meg lat & ukonsentrert på skolen. Jeg får stort sett mest 3'ere. Noen ganger 4 & 5, men det er ikke så ofte. Vurderer egentlig å skifte skole til Kirkeparken, men det er enda usikkert.

Hvor får du liksom inspo til stilen din?:P Det får jeg fra alt fra av mennesker jeg møter helt random på gaten til venner. Så geeker jeg i blant på nettet hvor jeg stopper innom sider med sinnsykt fete klær som jeg blir inspirert av og vil kjøpe selv bare. Street, surf & beach style er noe jeg vil si jeg blir mest inspirert av.

Hvor møtte du Didrik/hvordan ble dere kjent? Må bare fortelle noe latterlig først. Noen få dager før jeg så han for første gang kom jeg innom facebook brukeren hans helt random & sa til meg selv "herregud så fin han der var" & irriterte meg sterkt over at det ikke fantes slike kjekkaser her i Moss. Jeg var helt målløs over hvor fin den gutten var. Elsket det blonde håret husker jeg. Men morsomt at det forandret seg kjapt ettersom han nemlig kom herfra. Bildet som gjorde meg betatt av en jeg ikke engang visste hvem var & hvor han kom fra var dette bildet her:


Første gangen jeg så Didrik var på Ica Maxi i toppen 5 minutter med mange andre venner. Da jeg dro kunne jeg ikke engang huske hvordan han så ut. Etter den dagen begynte vi å snakke sammen på msn & vi kommuniserte utrolig bra. Kom godt overens & lo av absolutt alt han skrev. Husker hver gang jeg så han logget på åpnet jeg chatten vår for å vente på at han skulle snakke med meg. Det tok knapt 5 sek før han gjorde det. Vi hadde en avsluttningsfest i 10'ende klasse hvor Sondre i klassen min tok med seg Didrik. Det var først da vi snakket sammen for første gang. Husker at jeg stod nede på stranden og snakket med noen andre så kom det en bak meg og holdt rundt meg mens jeg kjente hodet plasserte seg på skulderen min. Da jeg tittet på hvem det var ble jeg målløs & lykkelig over at det var Didrik. Det var så søtt! Hadde det ikke vært for at vennene mine kjente Didrik på den tiden vet jeg ikke hvordan det hadde vært nå egentlig. Merkelig!

Har du alltid hatt den (kles)stilen du har? Nei, det har jeg ikke. Denne stilen fikk jeg først i 9 klasse hvor jeg begynte å henge meg på med gutta som gikk i fargerike baggy bukser. Derfra bare tørte jeg å skille meg ut mer & mer som har ført til den stilen jeg har nå i dag.

Anser du deg selv som populær? Nei. Jeg anser meg selv overhodet ikke som populær. Kort sagt. Bare pga jeg har en mengde med gode venner kaller ikke jeg det å være poppizzz. Denne bloggen har faktisk gjort slik at jeg har blitt stoppet opp å blitt spurt om jeg er maddepadde, følte meg poppizzz at the moment da. Men svaret er definitivt nei. Jeg ser ikke meg selv som en populær jente.

Når begynte du å drikke? Hva synes du om "ungdommer" som er avholds? Jeg startet å drikke etter å ha begynt på videregående skole. Ble bedt på flere fester osv som førte til mer drikke og oftere. Men jeg stikker ofte på fester uten drikke for jeg klarer å ha det like moro uten drikke som med drikke. Det er bare herlig å kose seg med litt drikke. Jeg vil si jeg drikker med klasse fordi jeg ikke gjør noe galt i fyllen & behersker meg bra. Ungdommer som er avholds gir jeg bare credz til. Utrolig flott at de har grenser for hva de gjør & ikke blir lett påvirket av andre. De vil ha kontroll over hva dem gjør & det har jeg overhodet ingenting i mot.

Hva er det dyreste plagget du eier? Det må vel være en random jakke, kanskje den gule DC jakken. Den koster litt over 2000kr. Jeg er ikke så opptatt av priser osv. Fighter ikke mot noen for å ha det dyreste plagget. Tenker heller fornuftig at jeg heller kan få kjøpt mere billig enn lite dyrt.

Hva liker du best med deg selv? Jeg liker at jeg er så positiv & sprer glede som jeg har fått hørt fra andre venner. At jeg kommer godt overens med andre. At jeg klarer å være meg selv & ikke blir fort påvirket av andre slik at jeg blir som dem. Dette er ikke ment som bitchy. Jeg er bare glad for at jeg fornøyd med personligheten min & ikke vil forandre den kun for at enkelte personer da skal like meg bedre.

Når begynte du med photoshooter? Hvordan fikk du de "jobbene" ? :) Jeg begynte med photoshootene i slutten av 2011 rundt november\ desember. Jeg kontaktet Jeanett Haslien på bloggen hennes ettersom det stod at hun hadde åpen test-fotografering for de som ville melde seg på. Da tenkte jeg bare why not? Det hørtes jo veldig gøy ut. Og etter det har det bare vært slik at hun har kontaktet meg for å ta litt mer bilder da hun eventuelt har fått en ny farge på veggen osv. Kjempe gøy & en utrolig flink fotograf er hun!!

Fotograf: Jeanett Haslien

Mest CRAZY ting du har gjort? Da jeg tenker tilbake på hva jeg har gjort må jeg si at fy faen for en kjedelig liv jeg har levd. I løpet av 17 år har jeg ikke gjort noe crazy annet enn å hoppe ned fra en veranda som var ca 6 meter så jeg faceplantet og ødela kjeven min for resten av livet. Eller vinteren 2010 da jeg & Kinga med guttaboyz kasta en fotball på ett vindu på Krapfoss fordi vi kjedet oss. Endte opp med at vi ble jagd av to biler og ble sperret på en bro slik at jeg, Kinga & Tommy måtte slenge oss ned under broen for å ikke bli dratt inn i bilene til disse galingene. Disse folka var serr gale i huet. Skyt meg i huet og kall meg krakk sier jeg bare. Pga en jævla fotball, haha.

Hva pleier du og kjæresten din å gjøre i hverdagene?:) Enten stikker vi til andre venner & slappera der, eller er hjemme hos hverandre, ser på filmer, slappera mens vi lager god mat & kake. Pleier ofte å bli en kinodate eller at vi spiser ute. Så har vi dager hvor vi holder på å drepe hverandre med all den lekeslåssingen som ender opp med masse blåmerker. Husker nå sist endte det opp med at han hadde så bra tak i meg på senga at jeg slang med i salto ut av senga slik at jeg landet på ryggen. Herregud da fikk vi begge to lættis. Noen ganger stikker vi også ut for å se hvem som klarer å kaste stein på bakken XD Må si jeg digger hvordan vi er mot hverandre, både bestevenner & kjærester.

Er du fornøyd med deg selv? Utseende, vekt osv Hadde dette vært en dagbok hvor jeg hadde stilt meg selv disse spørsmålene hadde jeg svart mer konkret og gitt mye fyldigere svar enn det jeg skal nå. Fornøyd & fornøyd, står på to ben, har to armer jeg kan bruke. Har alt jeg trenger men selvfølgelig. Skulle ønske jeg var like heldige som vennene mine & alle disse modellene som popper opp uansett hvor du snur ansiktet ditt. Fantastiske kropper med vakre kvinnelige former. Jeg skulle ønske jeg ble født uten den feilen jeg ser hver dag i speilet. Øret mitt. Manglet et da jeg ble født som har ført til operasjoner som videre har ført til et manglet ribbein & flere arr. Men jeg lever enda så whateva man. Vekten min er vel grei, veier 47kg.

Er du en fryse pinne eller er du veldig varm av deg ? :) Siden du har så ekstremt langt hår, og det er jo så synsykt varmt å ha! Hmm. Jeg er vel så & si midt på. Håret mitt er ingen problem for meg på sommeren med mindre det er farlig varmt ute og jeg ikke har med meg noe strikk. Blir så klart varmt i nakken noen ganger men jeg er så vant med det så det tenker jeg stort sett ikke noe spesielt på som et problem.

Heter du Madeline? er det norsk, eller kommer du utenlandsk fra? Jeg heter Madeleine & jeg er helt norsk. En mengde personer syns jeg har utenlandske trekk. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor...

Hvordan ser dine hverdagsnegler ut? Og hva gjør du med dem når du skal f.eks. på fest? Husker da du fiksa neglene dine hele tida, det var så kult! Kanskje du kunne begynne med det igjen? :) Ååh utrolig gøy at noen husket det. Jeg elsket å fikse neglene mine! Men nå har jeg hatt en periode hvor jeg begynte å bite igjen.. Men nå holder jeg på å spare så det er ikke lenge igjen før jeg begynner med dette igjen. På fester tar jeg bare på en matchende neglakk til antrekket. Svart slår aldri feil, heller ikke hvis eller grålig metall farge.
Tjener du penger på bloggen? Nei. Jeg tjener ikke penger på bloggen. Men jeg har blitt spurt om det noen få ganger men har takket nei til tilbudene fordi det ikke har vært noe som interresserer meg.

Har du mange sponsorer? Helt siden jeg startet å blogge har jeg vel hatt rundt 6-8 sponsorer. Det er noe jeg er veldig takknemlig for :) Akkurat nå for øyeblikket har jeg to sponsorer.

Trives du godt på Malakoff? Ville du anbefalt Malakoff eller Kirkeparken? Jeg trives godt med vennene mine på Malakoff & det er ett godt skolemiljø på den skolen. Men den skolen gir meg null motivasjon & jeg syns ærlig talt lærerne burde få litt bedre metoder å lære bort stoff på enn å kun gjøre det ved en enkel powerpoint. Nå får jeg sikkert nedsatt karakter så fort en av lærerne leser dette. Lættizzz. Anbefaler Kirkeparken for dere som er i tvil. Malakoff er den mest ghetto skolen her i området. Kirkeparken er det utrolig fint & ser veldig luksuriøst ut forhold til Malakoff. Kirkeparken har mer variert & bedre utvalg av mat enn det Malakoff har & Kirkeparken har nok sitteplasser i friminuttene til alle også forhold til Malakoff. Det syns jeg er latterlig her på Malakoff. Vi har ikke engang nok sitteplasser til en god del elever på skolen.

Hvor lenge har du og didrik vært sammen ? I dag har jeg & Didrik vært sammen i nøyaktig 143 dager. Det er helt utrolig hvor fort tiden flyr selv da jeg føler tiden stopper opp da jeg er sammen med han.

Kan du fortelle om kjæresten din, om hvordan dere ble sammen o.s.v? Vi holdt på i starten av 1vgs. Men Didrik flyttet til Oppdal, han skulle bli der ett helt år & vi begge skjønte at avstand forhold ikke ville fungere mellom oss to. Etter vi gjorde det klart at det var helt over snakket vi ikke sammen på evigheter før han tok kontakt med meg igjen. Jeg hadde gitt opp håpet for oss, men det hadde ikke han gjort. Akkurat derfor var jeg villig til å gi det en ny sjangse. Det som gjorde det enda enklere var at han flyttet tilbake til Moss. Vi begynte å henge sammen & følelsene kom tilbake enda sterkere. Begge la merke til at det begynte å bli mer alvorlig enn første gangen & viste ingen tegn til at noen av oss ikke likte det. Så vi tok det derfra & ble enige om at vi kunne gi det et forsøk. Det går ikke en dag jeg angrer på at jeg ga den flotte gutten en ny sjangse. Folk sier at ingen personer fortjener en ny sjangse. Men det gjorde denne gutten. Vi hadde en første sjangse, men det fungerte bare ikke fordi vi ikke var klare. Andre sjangsen var vi klare & det har vist seg til at jeg har blitt lykkeligere enn noensinne.

Hva er det fineste du vet om? Kjæresten min! Selvfølgelig også å se at vennene mine har det bra. Det gjør meg så glad å se dem har det bra.

Hva er det beste med Didrik? Personligheten hans. Han er så morsom, samtidig så pjuskete herlig & litt av en sjarmør. Jeg har det alltid så morsomt med han. Ofte det verker i ansiktet pga jeg har smilt for mye med han. Noe jeg også elsker ved han er at uansett hvilket humør jeg er i, får han meg alltid i bedre humør.

Har du noen gang vært superfjortis? Hm aldri hatt superpush up med kløft osv. Aldri brukt brunkrem eller foundation. Men pudder & mascara fungerte bra for meg den tiden. Her er det mest fjortisbildet jeg fant:

8.klasse!

Hva syns du om bildene ?
Klar for en del 2 & var det greie nok svar ?

- Vi snakkes ! <3

DREAMS

Halla! Formen har kun blitt verre så derfor har jeg ikke gjort noe i dag. Holder meg ikke så jeg blir frisk. I det siste har jeg drømt masse rart, derfor er det noe jeg digger å gjøre. Gå på google og søke på drømme tydning. Utrolig merkelig hva drømmer kan bety. Feks da du faller ned i ett hull og våkner rett før du treffer bakken betyr det at du vokser. Kjipt at jeg ikke har drømt det på evigheter, heh. That sucks!Hva syns du om bildet ?
Pleier du å huske drømmene dine å sjekke dem ut på drømme tydning ?

- Vi snakkes ! <3

ZICKNESS

Boyaaa! Jeg har blitt syk, feber, forkjølelse osv. Ble det dessverre i Bergen. På skolen i dag mente venner at jeg hadde My, smurf og bestemor stemme ettersom den er så hes. Forhåpentligvis er jeg frisk til i morgen, kanskje litt for mye å satse på men vi får se. Det er visst mange som er syke for tiden...Hva syns du om bildet ?
Er du syk eller har vært det nå i det siste ?

- Vi snakkes ! <3

FINAL BLOW OUT SALE 70%

Halla! Dere husker nok tingene jeg sist fikk fra junkyard.no? Akkurat nå er det final blow out sale og det er 70% avslag. Junkyard.no må seriøst være den beste nettsiden for å kjøpe klær og diverse ting. De har absolutt alt du trenger eller ville måtte ha. De updater nye ting hver eneste dag så stay tuned! Jeg anbefaler dere på det sterkeste å ta en titt innom. Jeg garanterer dere at dere ikke går fra den siden tomhendte. Tenkte jeg kunne vise dere tingene jeg fikk for en liten stund siden. Digger det!!


Singlett 399 kr

Klokke 100 kr (salg)

Hva syns du om bildene ?
Likte du tingene & handler du mye på junkyard.no ?

- Vi snakkes ! <3

LITEN OPPDATERING

Halla! Vi brukte 16 timer til Bergen, vi kom frem rundt ca tolv på kvelden og skulle egentlig vært fremme rundt åtte tiden. Buss livet rockerrrr. Jeg har det kjempe bra i Bergen. Har ikke giddet å tatt noen bilder... Til nå har vi bare slappet av hjemme ettersom det har regnet, god været det!! Vi var med farmoren og farfaren i går, og de var så hyggelige. Jeg og Kizzy tok visst hele plassen til Didrik i går da vi sovnet ved ett uhell. Jeg elsker å sove. I dag vet jeg ikke hva som skjer. Men blir nok noe gøy!


Søteste hunden Kizzy.

Hva syns du om bildet ?
Er du den personen som elsker å sove ?
 
- Vi snakkes ! <3 

HOT BEATS 3

I dag får dere seks sommersanger/gladsanger. Jeg vet ikke hva med dere, men jeg får veldig sommerfølelse av disse. Check it out:


Shaggy ft Kat Deluna-Dame


Daddy Yankee- Lovumba  


Tom Boxer & Morena ft Warner-Deep in Love  


Flo Rida-Wild Ones 


WET FINGERS ft Anna Montgomery-Turn Me On


Bei Maejor-Fell In Love

Skal gjøre mitt beste for å poste et innlegg til idag, som vil bli mitt siste. HVIS jeg ikke får det til, vil jeg bare takke for meg og si at Madde har noen supre lesere! Keep it goin! 

Får du også sommerfølelse av disse sangene? 
Kin 

SMINKE

Det var noen som lurte på om jeg kunne lage sminkevideo, men det har jeg dessverre ikke tid til. (Ikke at det er så veldig mye å se på heller.) Men jeg kan jo legge ut bilder! Jeg har så klart ikke med meg alt i og med at jeg er ute og reiser, men dere får iaf se det jeg har med meg her i PL.


1. Mineralpudder/Sephora 2. Solpudder/Sephora 3. Blush/Sephora 4. Concealer/ Sephora

B
ørster: 5. Solpudder/Elf 6. Blush/Essence 7. Pudder/Sephora

8. Lipgloss/Essence (My favorite milkshake) 9. Telescopic/Loreal 10. Masterpiece/Maxfactor 

I tillegg har jeg med meg en øyenbrynspenn fra H&M (suger egentlig), pinsett fra Sephora og et leppestift fra MaxFactor i fargen rød (297). Nåååå rusler jeg til byen for å shoppe litt til. Den første shoppingrunden ble ikke helt vellyket...kjøpte altfor lite :'(

Hvordan sminke bruker du og er det noe du vil anbefale meg?
Kin 

HOT BEATS 2


Knaan ft Nelly Furtado- Is anybody out there?


Madonna ft LMFAO- Give me all your love (remix)


Red Cafe ft T-Pain- Feeling Hood


Snoop Dogg ft Wiz Khalifa- Smokin on


Chris Brown- Turn Up The Music

Like/Dislike?

BUSY

Hei og hå! Dere klarte å gjette riktig, jeg er i Polen! Hadde det utrolig travelt i dag, men jeg eeeelsker det! Det kan høres litt rart ut men jeg liker faktisk å stresse av og til,haha! Over til det jeg har gjort i dag:


Gått ute i kulda


Lona i byen

og vært en sugen fotograf og blogger

Ellers har jeg vært med familien og kjøpt inn litt småting. I morgen skal jeg ta buss til en annen by for å titte innom butikker som ZARA, Pull&Bear, Bershka og Stradivarius. Favorittbutikker! 

Hvordan er været hos deg og har du noen favorittbutikker?
Vi blogges! x
Kin 

HOT BEATS


Childish Gambino- Heartbeat

Shwayze ft Adele- I won't go
 
Chiddy Bang- By Your Side 
T.I ft Dr.Dre- Popped Off
Joe Budden- No Church in Wild

Like? Vil dere ha 5 nye sanger hver dag?

MORNIN'

Hejaa! Nå har jeg fikset meg litt og skal straks til byen. Merker først nå at det er en del ting jeg har glemt hjemme...Opsiii! Også må jeg fikse meg en ordentlig digg frokost så jeg orker å holde ut en hel dag på beina. Det var noen som lurte på hvor jeg var. Klarer du å gjette hvor i verden jeg befinner meg ATM?
Er du like surrehue som meg når det gjelder pakking?

Ha en fin dag! x
Kin 

ARRIVED

God kveld dere! Flyturen gikk helt greit, litt kjedelig å fly alene men det funker så lenge man har musikk i ørene. Grunnen til at dette innlegget kommer så sent er fordi jeg måtte vente på flyplassen i en time før jeg ble henta. For øyeblikket befinner jeg meg i mormor og morfars casa og har planer om å legge meg tidlig i håp om å få sovet i mer enn gårsdagens stusselige 3 timer. I morgen skal jeg stå opp tidlig for å få ut så mye som mulig ut av dagen. Må blant annet til byen for å veksle valuta. 

Beklager for ufattelig dårlig kvalitet på bildene, men har ikke hatt tid til å ta noen ordentlige bilder. Kommer sterkere tilbake i morgen (forhåpentligvis????).  

Nighty night ♥ 
Kin 

 

RESERVE

God dag alle sammen! Bloggpia har dratt til Bergen og tatt seg litt fri fra bloggen. Dette resulterer i at jeg, Kinga, må pine dere med unødvendig crap i en liten periode. Jeg skal selv reise i kveld så det kan bli litt kaos med innlegg akkurat i dag (og egentlig ellers), men skal så klart gjøre mitt beste! 

I dag har jeg vært stressa til tusen. Er det en ting jeg hater så er det å pakke, derfor utsetter jeg det til siste liten. I tillegg måtte jeg dra til byen for å ta ut penger og handle inn litt ting og tang. Nå er jeg forsåvidt i boks, og det eneste som gjenstrår er å stappe i seg en saftig hamburger for å så stikke på flyplassen. Det kommer forhåpentligvis et innlegg senere i kveld også! 

Sååå venta jeg i hundre år på to brødhuer og tryna midt på Amfi. U go girl

Har du ferie, i så fall, skal du reise noen steder?
Hva vil DU at jeg skal blogge om?

PUSS! 
Kin 

 

 

VI SNAKKES!!

Halla! Nå er jeg helt ferdig med å pakke og gleder meg til nok en Bergen tur med kjæresten i vinterferien. Vet egentlig ikke når vi drar hjem, tar det som det kommer. Blir enten på fredag eller lørdag. Herregud gleder meg til å treffe den morsomme og gode familien der igjen. Ikke minst for å få æren av å spise den gode maten. Forresten gratulerer så mye med dagen til min kjære Martine! Love you<3Hva syns du om bildet ?
Bor du i Bergen eller har vært der før ?

- Vi snakkes ! <3

WORK

Halla! På jobben i går kveld gikk tiden veldig sakte. Men da klokken ble 00:00 kom det mennesker i ett kjør og da ble jeg stående i arbeid i ca en time før jeg i det hele tatt fikk muligheten til å la hendene slappe av. I dag stod jeg opp med tett nese og jeg håper så inderlig at jeg slipper den satans forskjølelsen nok en gang. Kjæresten kommer i dag og skal lage middag, det blir kuselig. Så må jeg huske på det viktigste jeg må gjøre i dag, pakke. For jeg skal nemlig bort i morgen!! Gleder meg veldig.


Jeg har visst grønt hår og jobber på Lucky.

Samma det vel, sokker er sokker!!

Hva syns du om bildene ?
Hva gjorde du i går & jobber du ?

- Vi snakkes ! <3

GALAXY LOVE

Wadduup! Jeg jobbet i natt og ble fullstendig ferdig.. Dere faste lesere har lagt merke til har jeg kuttet ut å legge inn sanger i hvert innlegg. Grunnen til det er at noen ganger har jeg så dårlig tid at jeg ikke rekker det. Så derfor har jeg helt kuttet det ut og heller lager ett eget innlegg med mange sanger. Vet ikke helt om dere er like fan av det? Tror jeg kanskje skal vurdere å ta det tilbake slik jeg hadde det før. Disse galaxy sangene får jeg av både venner og finner dem selv. Vennene mine har den feteste smaken.

Hva syns du om sangene ?
Hvilken sang likte du best & noen sanger du vil anbefale ?

- Vi snakkes ! <3

SPØRSMÅLSRUNDE

Wadduuupp readers!! Ja, nå er det virkelig på tide at jeg har en spørsmålsrunde. Jeg tror jeg tar del 1 på vanlig innlegg og kanskje del 2 på video. Vi får se!! Spørr om akkurat hva dere lurer på men ikke forvent at jeg skal svare helt tydelig og konkret på visse spørsmål hvis de er veldig private. Det er mitt eget valg som jeg selv tar. Slå løs med spørsmål, tror jeg avslutter den i løpet av en eller to uker.

Hva syns du om bildene ?
Har du noen spørsmål du vil stille meg ?

- Vi snakkes ! <3

FANTASTIC MOOD

Alohaa! I går var det overraskelses bursdag for Christoffer som ble 18 år!! Utrolig at 50 stk klarte å holde dette tett. Det gikk helt suverent. Så ut til at absolutt alle hadde en kjempe bra kveld. The Snæss Project live på festen var fett! Håper han hadde det like bra som oss, stakkarsen ble litt vell full. Tyder nok på at alt var bra. Haha. Takk for at jeg fikk komme! Tok ingen bilder så stjeler dem fra Caroline.


Henrik og Caroline.

Live og Caroline pluss noen griser bak i der. He-he.

<3

Christoffer som ble 18 år og Caroline!

Hva syns du om bildene ?
Hadde du en bra kveld i går ?

- Vi snakkes ! <3

GTFO

Boyaaa! Årets første flue kom inn på rommet mitt nå nettopp. GTFO!!! Det var lite futt i den, men den var veldig svær så jeg løp til det andre hjørnet av rommet mitt så den ikke skulle komme så ondskapelig mot meg. Fortsettelse følger... Først og fremst.. og sist... God vinterferie til alle sammen! Det er en del som enda ikke har det, så æddabædda. Dere får glede dere litt lenger. Gleder meg som rakkeren til å få i gang denne ferien. Jeg vet i hvertfall at hva denne kvelden skal by på kommer til å bli dundranes bra!


Fiiiin start på vinterferien!

Typen på rett plass.


Hva syns du om bildene ?
Har du vinterferie nå & planer for ferien ?

- Vi snakkes ! <3

ONE DAY LEFT

Alohaa! Først vil jeg bare ønske Malin, Anna, Otto og Eirik en god tur til Sør Afrika! Håper dere svetter av dere swaggen. Jeg og kjæresten lagde boller i går. De ble kjempe gode. Mulig jeg gir opp mat karrieren og lar Didrik lage mat 4 ever. Han er litt av en kokk da det blir mer søl på han enn mer mat å spise, neida. Hadde rettslære prøve i dag, skrev fuckings fire sider. Aner ikke hvordan jeg fikk det til. Jeg kommer til å deprimere le hvis jeg får stryk. Skrev mer på en prøve enn på en stil. Litt av et geek!

Hva syns du om bildene ?
Det er snart vinterferie, gleder du deg ?!

- Vi snakkes ! <3

FOTOSHOOT BY JEANETT HASLIEN

Halla! Jeg fikk nettopp en melding fra Jeanett Haslien om at det siste bildet vi tok er ferdig redigert. Må si jeg virkelig elsker fargene på dette bildet. Jeg beundrer virkelig hun for hennes talent. Hun er så flink og vet hva hun driver med. Gå på bloggen hennes for å se flere fantastiske bilder hun har tatt HER!


Fotograf: Jeanett Haslien

Hva syns du om bildet ?
Leser du bloggen hennes ?

- Vi snakkes ! <3

NEW IN FROM JUNKYARD

Wadduuup! Fikk melding om at pakken min hadde kommet fra verdens beste nettbutikk. Til alle dere om lurer på hva favoritt butikken min er, junkyard er den villeste og feteste butikken. De har så stort utvalg og kommer med nyheter hver eneste dag. Det er forresten 50% salg på over 1000 varer der akkurat nå så ta en titt. Jeg garanterer deg at du vil finne noe som du vil like. Sjukeste butikken helt serr.


Lett at dette er min nye favoritt singlet.

Og denne klokken bare i grønn!

Hva syns du om bildene ?
Likte du de nye tingene mine & har du handlet på junkyard før ?

- Vi snakkes ! <3

MY VALENTINE

Happy Valentine's Day!!! Dere får kose dere masse med kjæresten deres. Til dere som er single, bruk pengene dine på å skjemme deg selv litt bort i dag med kjærlighetsfilmer og masse godt. Typen ligger dårlig i sengen min akkurat nå så gjett om jeg skal skjemme bort denne gutten selvom dette egentlig er den offisielle fridagen for alle jenter. Jeg vet i hvertfall at jeg skal kose meg masse med sæsten i dag. ilu


Kjæresten min er god. Å komme hjem til slike lapper er så søtt.


Hva syns du om bildet ?
Hva skal du i dag på Valentine's Day ? 

- Happy Valentines Day ! <3 

WHAT A SHIT MONDAY

Halla! I dag har jeg ikke gjort noe stort, tror jeg begynner å bli lei av å sitte på pcen. Det får meg kun til å innse hvor usosial jeg er, herregud det er ille. Ellers kommer snart Patrick som er hjemme igjen og Didrik til meg snart. I mellom tiden setter jeg meg ned å øver på medie foredraget mit! Ha en fin kveld.Hva syns du om bildet ?
Har du noe foredrag denne uken ?

- Vi snakkes ! <3

LAST NIGHT WAS HILARIOUS

Alohaaa! Etter jeg var ferdig med å knipse bilder av gutta osv stakk jeg inn for jeg måtte rekke å fikse meg til jentekvelden hos Ida som var veldig koselig. Veien tok videre til festen hos Lien i Larkollen. Det er kjempe lenge siden sist, så det var så utrolig gøy og koselig å kose seg med masse godfolk. Våknet i dag og gjett om jeg var støl etter jeg prøvde å stå på twintip for første gang. Railet og hoppet. Jeg ga egentlig faen i hva som kom til å skje, tenkte ikke en dritt. Bare kjørte.. Tenke kan man gjøre senere!


Meg og Nathalie på jentekvelden!

Gir Nathalie og Ida Marie credzen for å ha fikset the smokey eyezzzz.

Ho fine Nathalie.

Min gode bestevenn, love you!

Bashkim,Scarlett, meg, Kristoffer og Ole Martin. God folk.

Råeste Scarletten du kan finne.

Andreas med hans stilige øyenfarger!

Bloggkjærringa. Hahahaha.

Den talentfulle Ida Marie som lager de fineste krøllene, sykt.

Fineste Julie!

Hva syns du om bildene ?
Hadde du det bra på lørdagen ?

- Vi snakkes ! <3

LEKING I SNØEN

Waduuup! Didrik overnattet og da vi stod opp tok vi på oss skiutstyr for å stikke ut å knipse litt bilder av Didrik som stod på twintip mens jeg og Emil var fotografene. Han gutten er serr god på ski.... Endte opp med at jeg ville prøve å raile på ett av rørene, plutselig måtte jeg hoppe osv. Sist jeg stod på ski var i 9.klasse... Men det var faktisk veldig gøy, så tror ikke det blir siste gang jeg prøver det, hehehehe.

Hva syns du om bildene ?
Står du på twintip eller snowboard ?

- Vi snakkes ! <3

TRENINGS MODUS

Waduuup!!! Jeg fikk 5'er på historie foredraget mitt! Herregud lykkerus, nå er faktisk alt perfekt. Det var litt av en bra start på helgen. Denne helgen skal jeg kose meg masse. Pappa kom hjem med en pose til meg, tydeligvis sportsklær men viste ikke helt hva. Endelig fikk jeg en ordentlig treningstights igjen ettersom min gamle ble stjålet. Haha, hvem i helvete stjeler en brukt trenings tights? Må le av det..


Denne Spenst tshorten fikk jeg etter arbeidsuken på ungdomskolen. Kom til nytte den ja!

Trenings tightsen er fra XXL!


Hva syns du om bildene ?
Har du kommet inn i trenings modus enda ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 09.FEB.12

Alohaaa! Nå er jeg så sjukt i lykkerus, noe helt uventet skjedde i dag. Venter med å si det så kan dere lure litt lenger. Dagen i dag har gått til å kaste bort tiden på å sitte på pcen. Ja, den tåler meg oki? Skulle ønske jeg var like rik i virkeligheten som jeg er på Mall World. Forresten, penger er no dritt...


Skjorte H&M Singlet H&M Bukse Cubus Sko H&M Lue Carlings Klokke Husker ikke
Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & gjort noe litt mer spennende enn meg i dag ?

- Vi snakkes ! <3

ZAPPER ZNICKERZ

Boyaaa! Vilt random overskrift men hvem bryr seg? Startet skoledagen med å se på film de første timene, det slår aldri feil. Hvertfall ikke da hoved skuespilleren er Leonardo DiCaprio. Litt av en kjekkas da han var ung! Føler meg litt som en pirat i dag, beige baggy bukse nede i de høye svarte skoene. Sent ute med halloween outfiten. Neida, nå over dramatiserer jeg. Noe vi jenter er flinke til å gjøre, hehe.


Klør i tenna til typen. Daglig misbruk! Det ser faktisk ut som en smiley!

Kuzer litt i timen med Christine.

Hva syns du om bildene ?
Enig med at Leonardo var mer kjekkas før & keen på dagens outfit ?

- Vi snakkes ! <3

NAIL POLISH BY ME

Alohaaa! I dag har jeg slappet av med Caroline, søsteren min bare og tatt det med ro. Hun var innom en blogg som det hadde blitt lagt ut ett negl bildet og så sa jeg at jeg klarte sånn ca å mekke det samme. Da ble det til at jeg mekka negl dekorasjoner på neglene hennes. Det er utrolig lenge siden jeg har gjort det, så var egentlig veldig gøy å prøve å gjøre det på nytt. Fy søren jeg skal spare til lange negler nu!

Hva syns du om bildene ?
Likte du dekorasjonen & bruker du ofte neglakk ?

- Vi snakkes ! <3

ZUMBAHHH

Wadduup! Jeg har ikke trent på evigheter pga latskapen min og fordi jeg legger så stor vekt på at håret mitt ser helt forferdelig ut etter jeg ble barbert for en stund siden. Haha. Teit jeg vet. Starter 12:15 i dag, veldig deilig! I gymmen i dag skulle vi mekke egen trening enten inviduell eller felles. Så noen av oss jenter ble da enige om å ta zumba. Det var latterlig gøy, så dumt ut men herregud det er så gøy.


L.A Lakers capsen er fra Junkyard, mange som har lurt på det!

Hva syns du om bildet ?
Er du flink til å trene på fritiden din ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 07.FEB.12

Wadduuup! Jeg ble plutselig veldig dårlig på outfitsene igjen. Hihi, flinke meg. Derfor husket jeg på å gjøre det i dag.  Eller, det er mer latskap om jeg skal være helt ærlig. Haha. Didrik er her om ikke så veldig lenge, han skal sove over her så det blir veldig koselig. Dere får kose dere videre i kveld!


Vest Gave fra Didrik Singlet H&M Tights H&M Sko H&M


Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & hva skal du i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

BLOG AWARD 2012

Alohaaa! Hahahaha, herregud. Maria facerapet meg på skolen i dag med noe som kunne vært mulig. Som betyr flere likes. Strømmet inn med likes med en gang. Herregud så kleint... Må virkelig si bra gjort til Maria. Ellers hadde vi besøk av en forfatter på skolen i dag som ble en trenings inspirasjon for oss fleste etter den fremføringen. Digget personligheten hans, han snakket virkelig rett fra leveren.


Dette er Scarlett, hun må virkelig være den merkeligste jenta jeg kjenner.

Haha, luringen Maria!

Hva syns du om bildene ?
Blir du ofte facerapet eller faceraper andre ?

- Vi snakkes ! <3

STOKA LIKSOM

Wadduuup! Akkurat nå har jeg spist ferdig en halv pizza med pepperoni. Jeg fjerna pepperonien, litt for sterkt. Vær så god for informasjonen. Tweetet live fra dassen har jeg også gjort i dag. Fikk vite hva jeg skal ha om på foredraget i medie, sosiale medier. Passet meg perfekt ettersom jeg er en aktiv bruker av alt. Haha! Nå skal jeg kuuze meg med tv og geeking av nettsider siden det er jeg kongen på. Forresten flasken jeg fikk med meg hjem etter jobben på lørdagen tjiller en god del med meg. Helt normalt liksom!


Nye fylleflaska, hehe XD

Kosa meg på dassen, er i tullehumør i dag. En liten advarsel bare!

Hva syns du om bildene ?
Er du en aktiv bruker av sosiale medier ?

- Vi snakkes ! <3

FAVORITTENE

Wadduuup! Jeg har blitt veldig interessert i The Voice som går på fredagene. Det jeg syns gjør programmet enda mer livlig er at "dommerne" er uavhengig av utseendet og tenker kun på stemmen til den som fremfører. Enda stiligere og spennende er at den sangeren kan velge hvilket lag den vil på slik at "dommerne" på en måte kjemper for å fortjene sangeren. Tenkte jeg kunne vise dere mine favoritter.Hva syns du om videoene ?
Følger du med på The Voice & hvem er dine favoritter ?

- Vi snakkes ! <3

TODAYS INSPIRATION

Halla! Herregud det var litt av en jobb i går kveld. Jeg var utrolig trøtt så det var kjempe deilig å komme hjem til sengen sin. Fikk med meg en flaske hjem, den rekker meg vel nesten opp til rumpa. Nye fylleflaska det!! Haha, neida. Den var bare så stilig at jeg måtte ta den med hjem. Jeg er forresten veldig lei snøen, kommer bare mer og mer. Den skulle vært her på julaften, fuuu. Nå skal jeg lage litt frukust!!!Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 04.FEB.12

Wadduuup! Jeg kan ikke si starten på dagen var så veldig bra ettersom jeg ønsket å sove lenger men ikke kunne fordi mamma sa jeg hadde to minutter på meg til å kle på meg så skulle vi dra til byen. Det er noe jeg hater, å stresse. Men jeg rakk det og jeg ble veldig fornøyd med det jeg fikk kjøpt i byen. Hihi!


Sko H&M 299 kr Singlet H&M 149 kr Tights H&M 149 kr

Neglakk H&M 39 kr Mascara H&M 179 kr Dipliner H&M 39 kr Øyenbrynstegner H&M 29 kr

Hva syns du om bildene ?
Likte du innkjøpet mitt & hva likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

BEST OM MORNINGEN

Halla! Det var kjempe koselig på 18års festen til Christoffer. Masse godfolk der og musikken var bra. Bortsett fra Sondre som absolutt skulle sette på den villeste party låten Akon - Lonely.... Jeg koste meg veldig mye og håper i hvertfall Christoffer hadde en bra kveld. Holdt på å le meg i hjel da jeg så Didrik komme ut med kylling i munnen og hånden hver eneste gang han var på kjøkkenet, søtt. Jeg våknet tidlig i dag og må ærlig si det aldri har vært bedre med pizza til frokost. Best om morningen ja!!


Kjæresten.

Ida, Malene og meg. Utrolig fine jenter!

Glad i deg, Malene!

Jentan koser seg.

Hva syns du om bildene ?
Hadde du det bra i går kveld ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 03.FEB.12

Halla! Da har jeg endelig fikset meg ferdig til festen, det skal nok bli veldig koselig kan jeg tro. Jeg skal bare få fikset noen småting så er jeg klar til å dra dit sammen med kjæresten. Jeg har forresten startet med noen random hårkurer mamma har i skapet og de begynner virkelig å fungere!! Ha en fin helg dere.


Jeg har serr lite fest\pynte klær så måtte selvfølgelig låne nok en gang!

Kjole Malensin Sko Martinesine Smykke fra mamma og pappa
Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & hva skal du i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

THE FEAR IS OVER

Boyaaa! I går tilbringte jeg hele dagen på rommet mitt siden jeg måtte øve på foredraget som forreten gikk helt greit. Fikk hjerneteppet men hadde ark foran meg så derfor, greit. Å stå foran klassen er fortsatt en frykt for meg. Men den blir bedre håper jeg. Det er fredag og i kveld skal jeg fikse meg til 18års festen til Christoffer. Det skal nok bli veldig koselig, så jeg kommer nok til å ha det veldig bra!

Hva syns du om bildene ?
Hva er planene dine denne helgen ?

- Vi snakkes ! <3

ADIOZZ

Alohaaa! Jeg har bare en ting å si: Hadebraa. Nei, jeg slutter ikke å blogge men jeg må ta resten av dagen bloggfri siden jeg har innlevering til i dag og foredrag til i morgen. Derfor snakkes vi i morgen hvor det er helg og jeg gleder meg kjempe masse til å slappe av og bare kose meg masse!!! Adiozz.Hva syns du om bildet ?
Har du det litt stressende nå som det gjelder skolen ?

- Vi snakkes ! <3

FLINK

Wadduuup! Martine og Didrik var hos meg i går, ganske tjill. Gjorde ikke noe spesielt bare slappet av. Ble forresten sleep over av Martine. Jeg hadde ett lite uhell i gymtimen i dag. Jeg ble nikket til i full fart i trynet dermed gikk jeg rett i veggen og ned på bakken som ikke kunne blitt ett bedre resultat av skeiv nese! Den ble passe hoven, men det har begynt å gå ned nuu. Føler meg litt badass. Haha, flink da!Hva syns du om bildet ?
Er du flink til å skade deg i gymtimene ?

- Vi snakkes ! <3