hits

februar 2013

KONKURRANSE: VINN BRUN OG BLID SOLKORT

Hei dere! Håper dere alle har det kjempe bra, nå er det ikke lenge siden jeg holdt en konkurranse. Men nå er jeg allerede så heldig at jeg får holde en konkurranse i samarbeid med brunogblid. Det er noe jeg vet er veldig populært blant unge og faktisk eldre. Den avsluttes neste lørdag eller søndag. Allerede neste søndag er det en ny konkurranse hvor dere kan vinne noe til en høy verdi. Konkurransen er veldig enkel, det eneste du trenger å gjøre er:

- Like fanpagen til brunogblid HER
- Legge igjen mailen din i kommentarfeltet
- Deler du innlegget på facebook kan du kommentere 4 ganger når du vil som øker din vinner sjanse.


Jeg trekker 3 vinnere:

1. plass 10 solkort
2. plass 2 solkort
3. plass 1 solkort

MASSE LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

BLACK/ WHITE

Hej! Åh, jeg sov så ufattelig godt i natt at det ikke er makan. Husker ikke sist jeg sov så lenge. Da klokken ringte våknet jeg og tenkte "Jøss, det er skole i dag". Fordi det føltes ut som om jeg hadde sovet så lenge som man ofte gjør i helgene. Den følelsen har jeg ikke hatt på evigheter. Men da jeg kom på skolen og satt meg ned i media timen, hadde jeg en lue med nesten samme farge som bhen jeg hadde på i går. I 5 sekunder trodde jeg bhen min lå på pulten, litt trøtt kanskje. Didrik er på Beitostølen med klassen sin, vært det siden tirsdag og han kommer hjem i morgen. Jeg gleder meg så mye til å se han igjen og endelig kunne sove med han. Rart hvor ensom jeg føler meg uten han om nettene, skremmende. 

På bilde under har jeg faktisk ikke markert brynene mine 1% engang. Jeg har alltid en tvang til å måtte markere dem litt siden jeg har så lite hår som vokser der at jeg må ordne litt på spesielle steder. Så er det en annen ting ved dette bilde, jeg takler ikke å ha på mascara på undervippene. Da ser jeg ut som en edderkopp i ansiktet. Har dere tvang med noe dere bare må gjøre ved dere selv som alltid er synlig for andre?BAZAR KONKURRANSE

Hei dere! Jeg får mail om forskjellige konkurranser jeg kan dele med dere osv, og jeg syns disse konkurransene er såppas bra at jeg ikke klarer å overse dem. Denne gangen er det en SUPER bra konkurranse. Den er veldig enkel også, beste av alt så er dere med i trekningen av 2 ipad mini. Det er altså to vinnere. For å være med i den konkurransen (link her) trenger dere kun å opprette en gratis bazar konto. En annen ting jeg kanskje tror dere ville likt er at bazar er også en side hvor man kan selge ting på bazar som å legge inn annonser, helt gratis. Noe for dere? Da burde dere hvertfall lese dette: Hvis du oppretter en anonnse eller fler, er du faktisk med i en ny trekning (link her)av tre vesker fra Marc Jacobs hvor det blir trukket ut tre vinnere. En ting du må huske er at du må være over 16 år for å delta i denne konkurransen.

To fluer i en smekk, registrerer du deg er du med i trekningen av Ipad mini. Det er jo egentlig ganske nyttig å ha med seg, ser at det blir mer og populært omkring. I tillegg om du legger ut en annonse (som er helt gratis) er du med i en trekning av tre vesker fra fantastiske merke Marc Jacobs. Sinnsykt kult ikke sant?!

Her er tingene du kan vinne hvis du registrerer deg og eventuelt legger ut annonse: Det er ikke en konkurranse som er på min blogg, så vinneren blir trukket av Bazar.

// Reklame

DAGENS OUTFIT 27.FEB.13

Hei dere! Tror jeg snart skal ta meg en tur på Spenst, liker ikke å trene alene så skal høre om pappa kanskje vil bli med. Over 1 uke siden jeg har trent, veldig skuffet over meg selv egentlig. Jeg har jo lyst på strammere ben, sprettrumpe og markert mage. Og sånn som jeg holder på nå vil jeg ikke få resultater. Jeg er bare ikke flink til å motivere meg selv, jeg spiser som jeg vil. Trener når jeg vil. Men jeg må virkelig skjerpe meg nå, virkelig. Brukte den nye jakken min i dag, se så fin den er!!


Jakke Carlings Genser, skjorte, bukse & lue Junkyard Sko DinSko Solbriller SunglassesShop

DENNE RAKKER'N SKAL NED

BOYAA! Hadde visst ikke tysk i dag noe som er kjempe deilig. I norsken hadde vi det kjempe morsomt, jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gruer meg sånn til dette foredraget fordi det er jo bare meningen å ha det litt gøy! Skal ha foredraget til fredag, hvor jeg typisk har en historieprøve også. Uflaks? Det har jeg massevis av. Nå sitter jeg og ser på Hell's kitchen på tv3, elsker å se på sånt. Mens jeg ser på dette har jeg en god rakker om skal ned!!!NEW IN AND THE WINNER OF THE JUNKYARD COMPETITION

Hei dere! I går var jeg en kjapp tur i byen med Martine for å bare titte litt. Jeg hadde sett på samme jakke i Bergen som jeg kjøpte på Carlings i går. Jeg elsker den så utrolig mye. Men det som er litt dumt er at den jakken er en feilvare som vil si at glidelåsen har blitt ødelagt på flere så derfor sank dem prisen ned til 399kr i stedet for 899kr. Ettersom den var billig og fin slo jeg til, får håpe det ikke skjer med min. Da er det jo egentlig bare å sy på ny glidelås. Jeg har en utsatt prøve i morgen som jeg må øve til, fikk forresten utsatt fremføringen jeg egentlig skulle ha i dag av personlige grunner så jeg er litt mer avslappet nå. Jeg tror faktisk ikke det er noe bra for meg at jeg stresser så mye og er så nervøs. I HVERTFALL tingene jeg bestilte på nettet kom i går og i dag, kjempe fornøyd.

Så er det på tide å kåre vinneren av junkyard konkurransen: Kjempe mange som meldte seg på noe som er dødsbra. Vinneren av junkyard konkurransen som vinner valgfritt plagg er  Ingvild K.H og gratulerer så mye til deg. Håper du blir veldig fornøyd med din nye tanktop. Til dere andre: Det starter en brun og blid konkurranse 28. februar hvor dere kan vinne 10 solkort. Gled dere!!!


Jakke Carlings

T-skjorte Hollywood

Kjole Nelly

Sko Nelly

Iphone Veske Nelly

THREE PARTY OUTFITS BY ME

Hei dere! Føler meg ikke helt på topp i dag dessverre... Litt vanskelig å beskrive men er bare slapp og lei. Tok en liten titt innen klesskapet mitt i stad og tenkte at jeg kunne mikse litt klær sammen og gjøre det til festantrekk som jeg har gjort før her på bloggen. Synes det er veldig gøy så fikk søsteren min til å ta en par bilder. Hvilket festantrekk ville du brukt?

1.

Genser Sheinside (direktelink) Skjørt RutStore Sko Nelly Klokke DanielWellington Smykke Chiquelle

2.

Genser Sheinside (direktelink) Shorts Sheinside (utsolgt) Sko Nelly Armbånd Husker ikke
 
3.

Genser Sheinside (direktelink) Shorts MadLady Sko Footway Lommebok Nelly Smykke Dobb

SAS DRØMMEREISE

Hei dere! Dere husker for litt siden hvor det brøt ut store mengder av SAS bilder på instagram hvor man kunne vinne tur? Alle fikk med seg at det bare var tull etterhvert. Men nå kan jeg med all glede fortelle at det jeg nå skal fortelle dere er ordentlig, at det virkelig skjer på ekte!!! Vinn din drømmereise med SAS her.

Har du noen drømmeønsker om hvor du ønsker å dra i livet? Da burde du lese dette: SAS holder nå en instagram konkurranse hvor du skal legge ut bilde av et sted du ønsker å reise, er du kreativ av deg desto større sjangse er det for at du vinner denne konkurransen. Når du legger ut bilde som viser hvor i verden du vil reise må du huske å skrive hvor du vil og tagge #DrømmeSAS slik at de får sjekket det ut. Premien i denne konkurransen består at tur - retur flybillett for to personer med SAS, til en SAS destinasjon selvfølgelig. Hvor herlig hadde det ikke vært å vinne sin drømmereise å ta med din bestevenn, kjæreste eller et nært familiemedlem? Jeg har veldig lyst til å melde meg på denne konkurransen selv, men så er jeg dessverre ikke så veldig kreativ av meg. Men det er alltid verdt et forsøk, har så mange ønsker at jeg skal jaggu meg ta en sjans. 

Det er veldig viktig at du følger informasjonen som står under her for å kunne delta i denne ufattelig kule konkurransen:

For å delta i denne SAS konkurransen må du være fylt 18 år. Du må ikke glemme å være kreativ, fordi dem belønner kreativitet! Det er jury som velger ut vinner, juryen består av representanter fra SAS Markedsavdeling og DDB Reklamebyrå. Konkurransen startet allerede 1. februar og avsluttes 1.mars 2013, så nå gjelder det virkelig å satse ettersom det kun er få dager igjen til konkurransen avsluttes. Viktigste av alt så er det ikke lov å legge ut upassende bilder som bryter med Instagram eller Facebook sine gjeldene regler. Høres dette greit ut? I så fall, sett i gang med å vinn din drømmereise og lykke til!

 Gjerne kommenter her i innlegget hvor i verden du drømmer om å reise og hvorfor :-)

// Reklame

DAGENS OUTFIT 25.FEB.13

Hei dere! Akkurat fått vite at jeg har foredrag i morgen, nr 2 ut, noe som gjør meg ganske nervøs og jeg har ikke øvd noe enda så dette er jo helt perfekt. Pokker altså, dette ødela faktisk hele dagen min. Verste jeg vet er fremføringer. Jeg har så ufattelig uflaks om dagen. Noen som vil bytte liv en liten periode? Dere synes jeg sikkert overdriver så forferdelig mye nå men fremføringer er noe jeg er kjempe redd for. Klarer ikke å styre den redselen, skulle ønske jeg var en av dem som bare synes det er gøy og ikke stresser. Hvordan er det med dere?
Genser Junkyard Bukse Nelly Sko Vans Solbriller RayBan

NEW IN FROM LONDON

Hei allihopa! Reiste hjem fra Bergen i går og tok tog på vei hjem. Jeg hater tog, utrolig kjedelig å sitte på rumpa i 6-7 timer. Så skifte tog for så å sitte 1 time til. Men Didrik ville ikke betale litt ekstra for flybilletter så ble tog dessverre. Det var utroooolig deilig å komme hjem etter en lang dag, var hjemme rundt 00:30 ca. Søsteren min Caroline har vært i London i 4 dager mens jeg var i Bergen og hun kjøpte noen gaver til meg som jeg likte skikkelig godt. Fikk nye vans, parfyme, godis & singlet. Heldig som har en så snill søster!OREODREAM

Hei dere! I går handlet vi inn ingredienser til å lage oreokake. Resultatet ble kjempe bra og den smakte innmari godt men utrolig kvalmende samtidig. Klarer aldri å spise opp et helt stykke av oreo fordi det er så kvalmende. Men til å være to gutter og to jenter som lagde denne sammen ble det utrolig nok bra. Men herregud så stressende det var på kjøkkenet, alle ville gjøre alt. Måtte selvfølgelig ta bilde av den flotte oreokaken, den ble faktisk dødspen om det er mulig å si det på den måten.

CHINAPALACE AND NEW IN

Hei allihopa! Da er vi hjemme igjen etter en lang dag i byen og Lagunen. Vi spiste middag på China palace, en utrolig fin resturant. Får alltid den følelsen av at man er i Kina. Er ikke tull engang, og de morsomme klutene man får etter man har spist. Kjempe gøy! Etter middagen begynte vi å titte litt rundt. Jeg var i skikkelig shoppehumør men fant dessverre ingenting egentlig bortsett fra et par nye Ray Ban solbriller. Jeg er forelsket i dem! Da vi stakk på Lagunen måtte vi prøve ut den nye donut butikken, utrolig søt butikk og jordebær smoothien jeg kjøpte smakte helt fantastisk.BYEN

ALOHA! Nå har jeg nettopp ordnet meg ferdig og venter på at de andre skal bli klare så skal vi dra en tur til byen. Det skal bli så koselig. Været ute er jo helt topp! Solen skinner over Bergen, det er det ikke ofte her. Så det passet egentlig helt perfekt at godværet skulle komme nå som vi tar turen til byen. Må prøve å holde meg til å ikke kjøpe noe spesielt selv om jeg allerede har brytet det "løftet" til meg selv. Skal noen av dere til byen i dag? Kanskje vi ses!Ikke glem junkfredagskonkurransen HER!

TULL OG TØYS

Hei dere! Dere er utrolig søte mot meg, tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg <3 Det gir meg så mye blogglyst. Gleder meg til å komme hjem og blogge skikkelig nå kjenner jeg. Jeg har nettopp dusjet, prøvde å ta noen bra bilder men en iphone 4 og en jente som ser ut som en bestemor etter en dusj er ikke den perfekte match. Derfor tenkte jeg å dele et annet delikat bilde av meg som viser sånn ca hva slags bilder jeg sånn egentlig driver å tar av meg selv. Noen som klarer å gjette hvilken tyggis jeg har i munn? :):):):)


En ting som gjorde meg jævlig glad i stad var at pappa har bestilt reise til Kreta!!! Blir pappa, mamma, meg og søsteren min. Herregud jeg gleder meg såååå mye. Jeg har aldri vært i Kreta før. Endelig får vi prøvd ut noe nytt, var virkelig på tide. Noe som gjorde meg enda gladere var at som alle fedre (de aller fleste) så er de aldri flinke til å si søte ting. Jeg ble skikkelig glad når pappa skrev "jenta våres". Kan ikke huske at han har sagt noe sånt før. Det var så søtt synes jeg. 

UNNSKYLD

Hei! Ser jeg rykker lenger og lenger ned på topplisten nå. Har skjønt hvorfor en god stund, bloggingen min er ikke like bra nå som jeg er i Bergen og det vil jeg unnskylde for.. Jeg har ikke med kamera ettersom søsteren min skulle til London og ville ha det med. Så her kjører jeg på med dritt iphone bilder med sugen kvalitet. Blogger ikke engang mye i løpet av en dag. Men så lenge jeg oppdaterer, er vel ikke det litt bra? Jeg vet ikke helt med dere, men jeg lover at når jeg kommer hjem skal jeg blogge mye bedre og oftere. Jeg er ikke en typisk "rosablogger", jeg orker rett og slett ikke å fikse meg hver eneste dag for å se bra ut. Jeg gidder hvert fall ikke å bruke penger på å bare sitte på en cafè og kanskje waste masse penger der, når jeg kan lage så mye god mat hjemme. Til mye billigere pris også. Jeg har ikke klassiske vegger eller rom i huset mitt hvor jeg bare kan stelle meg opp et sted og få en drit bra bilde som de andre bloggerne får til. Jeg gidder ikke å gjøre så mye ut av det. Jeg er en lat jente, som ikke gjør så mye på fritiden sin egentlig. Det er det jeg har å blogge om. Herregud, nå innser jeg hvor rævva blogger jeg egentlig er. 

GOD AFTEN

BOYAA! Håper det står bra til med dere alle. Vi er nå hjemme fra en kamp hvor laget til Lise vant 5-0. Kjempe bra! Jeg har trodd hele tiden at 28 februar er nå til helgen, men det vil da si at junkyard konkurransen varer lenger. Kan avsløre at det vil bli en brun og blid konkurranse den 28 februar hvor du kan vinne mange solkort. Det blir digg! Akkurat nå skjer ikke stort, vi har tenkt til å ta en rolig kveld og bare slappe av med godteri som vi har kjøpt inn. Jeg kjøpte en grå bukse i dag fra Carlings som det var 50% på! Koster bare 150kr og det gjorde meg kjempe glad. Ønsker meg en sånn grå bukse lenge, så hadde super flaks.

                 

                 

                 
                 Fikk en søt hund på besøk, null stress.

SOTRA KAMP

Hallo! Nå har jeg fryktelig dårlig tid, skal på Sotra med resten av familien til Didrik for å se Lise stjerna spille fotballkamp. Har ikke gjort noe spesielt i dag annet enn å ha vært med Didrik ned på politistasjonen for å fikse nytt pass. Nettopp spist middag så er kjempe mett. Fikk høre at det er et senter i Sotra så kanskje det blir litt små titting, jeg vet ikke men kanskje. En annen tilfeldig ting jeg bare vil ta med her er at jeg fikk super lange øyevipper i dag, ble sjokkert. Har mine tider hvor dem er super lange, men det er sjeldent. Så kjempe gøy at jeg fikk så lange i dag! Har ikke tatt noe bildet av det fordi jeg ikke gadd å ta noe av meg selv, og synes det faktisk er litt kleint å spørre andre om å ta en egobilde. Er så vant til at det er mamma som tar bildene, haha. Ææææh, nå må jeg dra. Hadebra og kos dere videre i dag!GOD MORGEN FRA BERGEN

Hei lesere! Jeg våknet til en ivrig hund som var i sengen i dag, gud som jeg skvatt. Jeg, Lars og Didrik har spist frokost nå mens vi har spilt kort. Vri åtter, elsker det spillet. Vi har ikke tenkt til å gjøre noe spesielt i dag ettersom Lars ikke er helt frisk. Nå sitter vi bare i stuen og ser på tv. Ganske koselig i grunn. Føler ikke for å gjøre noe i dag, er i sånn skikkelig slappmodus i dag.

             

LAGUNEN

Hei dere! Morsomt å se at der er så mange ivrige allerede nå på junkyard konkurransen, betyr jo kun en ting. At dere liker den! Så det er veldig koselig. Jeg, Didrik, Lars og Lise stakk på Lagunen i stad for å bare titte litt rundt, se om vi fant noe. Men fant ingenting bortsett fra godteri, hehe. Vi har kjøpt inn Skyfall så den skal vi se i kveld, har ikke sett den så gleder meg ufattelig mye. Jeg elsker James Bond filmene.
            

KONKURRANSE: VINN VALGFRITT PLAGG FRA SWEET SKATEBOARDS

Aloha allihopa! I samarbeid med junkyard skal jeg kjøre en ny konkurranse. Denne konkurransen er den feteste som jeg har kjørt hittil så dette vil dere garantert like. Dere kan vinne et valgfritt plagg fra Sweet Skateboards. Dette håper jeg er noe som faller i smak hos dere, er veldig sikker på det i hvertfall! Tenkte å bare informere dere om at det er vintersalg på junkyard nå hvor du får opptil 30% rabatt. For å komme direkte til salget trykk HER.  Konkurransen avslutted rundt 25-27 februar.

Eneste du trenger å gjøre for å delta i junkyard konkurransen er:

- Like fanpagen til junkyard HER
- Gå inn på Sweet Skateboards å velge ut et plagg du ønsker deg HER
- Legge igjen mailen din & direktelink til plagget i kommentarfeltet

MASSE LYKKE TIL ALLE SAMMEN!!!!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

OI DA

Hei! Gjett hva jeg og resten av gjengen har drevet med helt siden rundt 13:00 i dag Vi har spilt monopol, ble først ferdig nå. Jeg og Didrik var i finalen og jeg tapte, ehehehe. Utrolig hvor fort tiden gikk! Og noen av dere skjønte kanskje det jeg hadde skrevet i går var feil. Jeg trodde det var søndag, så vi skal til Lagunen i morgen. Tenkte bare å fortelle dere at jeg skal sette i gang en junkyard konkurranse senere i kveld, så hold dere oppdaterte. Dette vil bli den beste junkyard konkurransen jeg har hatt.

BERGEN

Hei dere! Unnskyld for sen blogging og ja... Men har bare vært veldig sliten og trøtt i dag. Vi har gått tur med Kissy, kjøpte inn snadder på Kaien Easy A og laget taco til middag. Det smakte kjempe godt. Jeg er ufattelig trøtt nå så tror jeg skal legge meg etter jeg har publisert dette innlegget. Vet ikke helt hva planene er for i morgen, men Lars og Lise har ikke vinterferie enda. Da blir det nok til at jeg og Didrik sover lenge i morgen, det har jeg ingenting i mot. Blir vel en tur på Lagunen kanskje. Jeg vet at jeg ikke kan handle inn noe her i Bergen ettersom baggen min så vidt gikk igjen da vi skulle dra hjemmefra. Men jeg vet selv at noe kommer jeg nok til å kjøpe, bare vent.

                

GOOD NIGHT

God kveld mine kjære lesere! Nå er jeg ferdig dusjet og er klar for sengen. Skal opp tidlig i morgen og da flytog inn til gardemoen, så fly til Bergen hvor vi blir hentet av faren til Didrik. Egentlig hater jeg å fly, har flyskrekk. Men å ta tog som tar mye lenger tid orker jeg ikke. Husker første gangen jeg ble med Didrik til Bergen, det ble masse forsinkelser. Gjett hvor lang tid vi brukte. Måtte vente på ferje, maxitaxi og buss. Vi brukte 16 timer frem til Bergen. Og med fly tar det 40-50 minutter, så det er ikke et vanskelig valg å ta. Skal snart sette på en film på netflix, men først vil jeg ha litt poteter med bearnaise. Eller rettere sagt, bearnaise med poteter ettersom jeg drukner potetene i sausen. God natt :*

PAKKER TIL I MORGEN

Hei allihopa! Nå har jeg akkurat spist god mat, poteter og bearnaise selvfølgelig. Ah, det er så godt det. Skulle ikke vært lov engang. I morgen drar jeg til Bergen med Didrik for å tilbringe vinterferien hos familien hans der. Gleder meg kjempe masse til å møte dem igjen. En ganske gjennomført familie vil jeg si, de har humor, utstråling, gode egenskaper og mye mer. Min familie nr 2. Lillesøsteren til Didrik er en av de nydeligste jentene jeg har sett og møtt. Latteren hennes er så nydelig, ikke minst stemmen hennes. For å ikke glemme Kissy som er hunden. Håper hun husker meg, for hun skal nemlig sove med meg alle nettene fremover. Jeg pakker jo alltid for mye, så det skal bli gøy å se om alt får plass i baggen. Må gjøre som jeg alltid pleier å gjøre når jeg reiser, ta på meg det som tar mest plass. Haha, smarta. 

VALENTINE'S DAY

Hei dere! Jeg og Didrik feiret valentinsdagen i går med å spise på en italiensk resturant, det var så utrolig god mat der og stemningen fikk deg til å føle ut som du var i syden. Jeg spiste pasta carbonara, kjempe godt! Didrik tok noe med tigerreker, noe jeg ikke likte... Etter middagen var vi så trøtte og mette at vi droppet kinoen, dro heller til mormoren hans og slappet av der. Han hadde kjøpt to klesplagg til meg fra Carlings, noe han traff midt i blinken på. Jeg ga han to klokker, den ene var daniel wellington klokke som jeg vet han elsker og den andre husker jeg ikke helt merke på. Fant heller ikke den klokken nå.. Men så ut som han ble fornøyd med begge to så det gjorde meg kjempe glad. Måtte dessverre avslutte valentinsdagen tidligere ettersom jeg måtte øve til prøven som jeg skulle ha i dag, men ikke hadde likevel. Litt kjipt, men da er jeg heldig og får øve mer. Noe som gleder meg mye nå er at det er vinterferie, jippi !Hadde dere en fin valentinsdag & har dere vinterferie nå?


Direktelink til klokken her.
 

RIGHT NOW

Hei allihopa! God Valentinsdag alle sammen. Dagen i dag består av middag ute på byen og kino på kvelden sammen med min kjære Didrik. Vi har snart vært sammen i 17 mnd og fler skal det jaggu meg bli. Kommer til å bli kjempe koselig i dag. Men har dessverre 3 ting jeg også må få gjort i løpet av i dag. En lekse, en innleveringsoppgave og øve til kk prøve til i morgen. Må nok starte allerede nå hvis jeg skal rekke alt dette i løpet av i dag. Skal jo fikse meg etterpå også, og jeg er ikke akkurat så kjapp når det gjelder slikt... Hva skal dere i dag?
Genseren er fra Junkyard (direktelink her)

NEW IN FROM NELLY

ÆÆÆÆÆÆH! Jeg er i lykkerus av å endelig fått riktig vare fra Nelly, dette må jo nesten feires synes jeg. Haha. Jeg fikk min riktige SDLR lommebok, den er super fin og har masse plass. Gleder meg til å bruke den fremover. Den er så pen og enkel. Min forrige Quicksilver lommebok er ganske slitt så var på tide med en ny en. Jeg bestilte en dr.denim bukse også, jeg elsker dem skikkelig. Har kun 3 stk av dem, men likevel er jeg fornøyd med dem alle. Har faktisk ingen grå bukser så dette er den første.


Bukse link - Lommebok link


WORK OUT

Hei! Jeg hadde skole til 16:00 i dag og da jeg kom hjem slappet jeg av 30 minutter før jeg og pappa bestemte oss for å stikke å trene. Det var kjempe gøy å trene med pappa, så han ble litt stolt av hva jeg klarte. Pappa er jo skikkelig biff, så jeg følte meg kanskje liiiiiiitt dum når jeg tok de samme øvelsene som pappa men mye mindre vekt. Haha. Jeg må hoppe i dusjen nå så hjelpe pappa med å lage grønnsakssuppe. Jeg blogger mer i kveld om noe jeg har bestilt fra nelly og som jeg ENDELIG fikk riktig og. Ha en fin kveld videre!


Dette er en av øvelsene jeg gjør hver gang jeg trener 3 x 10 med 100kg. 

HOLY SHIT

Hei! Denne holy shit er fordi i området der jeg bor er vannet nå stengt i 24 timer fordi de må fikse rørene. Ja, et helt døgn. Så nå har vi fyllt bøtter med vann slik at en og hver som skal på do må skylle ned med det vannet. Føler meg så urenslig, æsj. Forhåpentligvis går dette døgnet fort. Kom på at jeg skal på spinning i dag, men skal jeg svette osv uten å dusje så blir det et problem. Dere tenker nå "du kan jo bare dusje på treningssenteret?" Tingen er at jeg ikke liker å vise kroppen min til andre, jeg hater det faktisk. Så nå røyk jo den planen om å ta spinning i kveld.

JEG HAR BLITT TEGNET I LINEART

Hei! Jeg fikk en mail i går av en kjempe hyggelig jente, hun har tegnet meg i lineart og jeg synes det var ufattelig stilig gjort. Det råeste er at man ser det ligner, ikke minst selve måten det har blitt tegnet på. Setter så stor pris på å få slike mailer, alltid like hyggelig. Tusen hjertelig takk for en kjempe kul tegning kjære Julie <3DAGENS OUTFIT 11.FEB.13

Hei allihopa! Det er superflott vær ute nå som smitter over hos meg kjenner jeg. Solen steker og søte små snøkrystaller faller ned i rolige Moss. Hva som står for i dag vet jeg ikke. Men Didrik skal lage mat igjen, lykkerus. Er det noe som er deilig å se på så er det når gutta lager mat, og da er det ikke snakk om å putte en grandiosa i ovnen. Men ordentlig mat. Det er digg det! Forresten, ettersom kinokonkurransen er over er det kun noen dager igjen før en ny junkyard konkurranse står for tur.
Genser Sheinside (direktelink) Bukse GinaTricot Sko Footway

SURFNECKLACE

Hei dere! Vi hadde ikke gym i dag, som betyr at jeg hadde fri hele denne dagen. Likevel våknet jeg rundt 08:00, fikk ikke sove igjen. Derfor har jeg ligget frem til nå og sett på filmer på Netflix. Jeg bestilte noen surfesmykket fra ebay for bare noen dager siden og de kom på lørdag. Jeg er forelsket og jeg elsker dem. Perfekt størrelse og nydelig sommerfølelse ved å bare se på dem. Satser på at BeachIt smykkene blir like flotte som disse, vi får faktisk bilder av BeachIt smykkene om noen dager. Gleder meg veldig. Jeg har forresten noen nydelig kjoler som jeg har lagt ut på salg på salgsbloggen min, ta en titt! Kommer til å bli mye nytt på salgsbloggen fremover, så hold dere oppdaterte.

Jeg har forresten kåret vinnerne av den siste konkurransen hvor du kunne vinne kinobilletter til Beautiful Creatures. Vinnerne ble: Hilde, Martine Nielsen, Anne Håndlykken, Julie Tvilde og Helene Nilsen. Gratulerer såå mye til dere og gled dere til filmen!!!

DAGENS OUTFIT 10.FEB.13

Hei dere! Nå skal jeg snart en tur til mormor for å gratulere henne med morsdagen sammen med mamma. Lenge siden sist jeg så mormor nå så det skal bli kjempe koselig å få se henne igjen. Sitter allerede nå og gleder meg til søndagsfilmen som går i kveld, noen andre om gleder seg?


Jakke Sheinside (direktelink) Genser Sheinside (direktelink) Bukse Junkyard Sko Dinsko

SUNDAY

Hei & god morgen kjære lesere! Kom nettopp på en rar ting, hvorfor sier noen hei bloggen? Det er jo leserne man skal snakke/ skrive til. Nok om det, det hørtes ikke like kult ut nå lenger. Grunnen til at jeg har vært dårlig på å oppdatere bloggen denne helgen er fordi det eneste jeg har gjort er å tilbringe dagen i sengen, ble dårlig i går så jeg var jo helt ubrukelig og ikke orket noen ting. Men kom noe godt med det! Endelig lagde Didrik middag til meg, sjeldent syn. I dag må jeg gjøre en egentreningsinnlevering, ikke noe vanskelig men jeg har fått glemt det noen av gangene så nå må jeg rekke det innen fristen. En annen ting også, noen av dere spør om jeg kan lage et innlegg om hva jeg trener. Men jeg trener bare det jeg klarer, kjører på med de treningsapparatene jeg forstår meg på. Jeg er ingen proff i dette, og hvertfall ikke når det kommer til å spise sunt. Jeg forstår ikke hvordan folk klarer å kun spise ting som salat og havegryn osv. Jeg hater havregryn, salat med forskjellig tilbehør blir jeg fort lei av også. Vurderer nå og lage meg macaroni med bearnaise til frokost. Stygge sannheten. Snakker vi fitness inspirasjon?LØRDAGSMORGEN

Hei! Siden 10 i dag tidlig har jeg og Didrik sett på filmer. Utrolig koselig å bare ligge i sengen og slappe av med tanken på at det er helg. Jeg tror jeg nå har sett en av verdens fineste filmer faktisk, Gutten og delfinen. Den er basert på en ekte historie som gjør den enda bedre synes jeg. Noen andre som også har sett den? Men nå skal jeg hoppe bort til sengen igjen og se på nok en film. Kanskje på tide med litt ordentlig mat i stede for godteri, haha. Ha en fin lørdag!SVERIGETUR

Hei dere! Rett etter skolen le jeg hentet av Martine så dro vi videre inn til Sverige, kom hjem først nå så jeg er veldig dau og sliten. Handlet masse nam og skammer meg nå for innkjøpet av godteriet. Men hehehe, det er helg. Skulle egentlig på konsert med Carsten for å se på fetteren hans, rakk det dessverre ikke så det var veldig dumt. Jeg kjøpte meg noe annet fint også. Garderoben min blir større og større, så det betyr at det snart vil bli mer på salgsbloggen min. 
Singlet BikBok

Bukser BikBok & GinaTricot

Undertøy New Yorker & GinaTricot

Neglelakk & leppestift GinaTricot

- IKKE GLEM JUNKYARDFREDAGSKONKURRANSEN HER

FANVIDEO

Hei dere! Fikk en kommentar om at det var en jente som hadde laget en liten fanvideo av meg, husker ikke sist jeg fikk det så dette ble jeg utrolig starstrucked for. Og da jeg så fanvideoen ble jeg så rørt av tanken på at leserne mine faktisk tar seg tid til å gjøre noe som dette. Det er akkurat dette som viser hvor gode lesere dere er. Jeg blir så lett rørt av sånne ting som dette her, når jeg faktisk forstår at folk setter pris på det jeg gjør at jeg ikke skal legge noe skjul på at jeg fikk litt tårer i øynene. Aldri vær redd for å sende noe til meg, det er kjempe koselig og betyr veldig mye for meg. Tusen takk for en fantastisk søt fanvideo, Tonje!<3 Var ikke dette super søtt gjort?!

 

DAGENS OUTFIT 07.FEB.13

Hei allihopa! Nettopp kommet hjem fra en solariumstid med min kjære søster. Tar det sjeldnere enn 1 gang i uka, kanskje 2 ganger i mnd? Jeg er heldig som har arvet veldig sterke pigmenter av min mor og far, så brunfargen holder seg veldig lenge. Nå venter jeg på at middagen skal bli ferdig, taco med potetstappe i form. Fantastisk god mat! Etter det skal jeg i dusjen, så starte å øve på foredraget jeg skal ha i morgen. Vi får ikke karakter på dette foredraget og likevel gruer jeg meg helt sykt.
Genser Junkyard (direktelink) Bukse GinaTricot

GÅRSDAGENS INNKJØP 06.FEB.13

Hei! Jeg var i byen en kjapp tur med gode Martine og bare tittet litt i går kveld. Jeg hadde utrolig flaks da jeg gikk inn på Carlings. Har sett på en genser der veldig lenge, men jeg synes den var dyr så jeg kjøpte den ikke. Men i går var den på 70% så gjett om jeg gikk ut at butikken med et smil i ansiktet og en pose i hånden. Endelig! Jeg sluttet tidlig i dag fordi jeg var flink å valgte ut meg selv om første ut i samtaleprøve med to andre. Jeg fikk karakter 3, egentlig fornøyd med den ettersom jeg ikke kan så mye om tema vi hadde. Jeg gidder ikke å fremstå som et skolelys når jeg ikke er det, jeg må søke som privatist i dag også i 1p og 2p. Siste muligheten til å melde meg på ellers får jeg ikke gjort det før i november, og det vil jeg virkelig ikke vente så lenge.


Carlings

Cubus

Cubus

Cubus

JEG HAR BLITT TEGNET

Hei! Hatt lang skoledag i dag... Jeg hadde egentlig foredrag i dag, men vi rakk desverre ikke alle. Kjempe glad for det! Men jeg har foredrag og samtaleprøve i morgen, i tillegg til foredrag på fredag. Livet på studiespesialisering på malakoff. Ellers fikk jeg en kjempe hyggelig mail i går av en jente som heter Kristin. Hun hadde tegnet meg og jeg synes det var så nydelig gjort at jeg veldig gjerne ville poste et innlegg om det her på bloggen. Ikke vær sjenerte for å sende meg ting på maddepaddeeblogg@hotmail.no. Prøver så godt jeg kan på å svare alle.


Tuusen hjertelig takk for en kjempe flott tegning, Kristin! <3

INSTAGRAM

Hei hei! Kjempe gøy å se at mange er ivrige etter å vinne billettene til kinofilmen. Tror faktisk jeg skal ta meg en tur på kinoen selv, for den ser veldig bra ut synes jeg. Ellers er det en del som jeg har lagt merke til som enda lurer på hva jeg heter på instagram. Jeg heter ALOHAAMAD. Har sett at flere har lagt ut bilder av meg der og tagget meg, tagget meg som inspirasjon til klesstilen deres osv. Det er super gøy for meg å se at dere mener det, og enda søtere at dere tagger meg. Prøver så godt jeg kan å like alle bildene som blir tagget med navnet mitt. Håper jeg har gjort en litt god jobb? Om det er noe annet dere lurer på innenfor accounter jeg har så gjerne skriv det ned her i kommentarfeltet så svarer jeg så fort jeg kan. Gjerne legg igjen instagram brukeren deres her også, kan ikke love at jeg følger alle akkurat... Men tar gjerne en titt innom så mange jeg klarer! Kjempe gøy å få sett hvordan dere ser ut, det synes jeg faktisk er kjempe moro.KONKURRANSE: VINN 2 BILLETTER TIL BEAUTIFUL CREATURES

Hei! Jeg er så heldig og nå får dele ut billetter til 5 heldige personer som da får 2 billetter til å ta med seg en venn. Denne konkurransen er litt mer egnet til dere som liker litt vampyrfilmer som Vampire's diaries og litt sånn twilightinspirerte mennesker. Denne filmen heter Beautiful Creatures og den er basert på den bestselgende romanen av forfatterne Kami Garcia og Margaret Stohl. Denne filmen er veldig orginal, ondskapsfull og selvfølgelig morsom. Det handler om en overnaturlig kjærlighetshistorie om en helt vanlig gutt (Ethan Wate) som forelsker seg i en outsider som helt ønsker å være normal. Denne jenta (Lena Duchannes) bærer på en livsfarlig hemmelighet som forandrer livene deres for alltid. Lena advarer Ethan om at han kan bli skadet av å være sammen med henne. Men på Lenas 16-årsdag kommer alt ut av kontroll. Hun vet at det nærmer seg tiden for at lyset og mørket skal slåss om å verve henne i det gode eller ondes tjeneste. Verste av alt er at Lena frykter for Ethans sikkerhet. Hun må til slutt ta en valg når mørket nærmer seg, hva det blir til kan dere finne ut av ved å se denne filmen. Den hørtes spennende ut eller hva?

Denne filmen har norgespremiære 15. februar, men du kan også dra på førpremiæren 14. februar som er på selveste Valentines' Day! For å bestille billetter går du inn her og hvis du ønsker å holde deg oppdatert om filmen og boken går du inn her. Vinnerne kåres allerede den 11. februar. For å være med i denne konkurransen må du svare riktig på dette spørsmålet:

Hva kaller Lena's familie seg for, i stede for hekser ?

- Legg igjen mail adressen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

MASSE LYKKE TIL ALLE SAMMEN! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

VINNEREN AV SWEET SKATEBOARDS LONGSLEEVE

Hei! Da er det på tide å kåre vinneren av junkyardkonkurransen. Det er ny rekord på hvor mange som har meldt seg på denne gangen, og det er kjempe bra! Både for meg og dere. Jeg blir glad av å se at så mange virkelig ønsker å vinne denne konkurransen. Vinneren av konkurransen ble: Rebecca!!!! Gratulerer så mye. Alle som da heter det, sjekk mailen deres både i dag og i morgen. Du vil bli kontaktet innen da. Håper du blir fornøyd. Ikke glem at det kommer er ny konkurranse i morgen, der trekker jeg hele 5 vinnere så gled dere. WORK OUT

Hei solstråler! Hadde zumba i gymmen i dag (egentrening) sammen mange fine jenter. Nå holder vi på å lage egen dans, og utrolig nok fant vi ut alle trinnene i dag. Så nå gjelder det bare å lære seg dem så er vi klare. Etter at jeg sluttet 09:15 dro jeg hjem hvor jeg bare slappet av og ventet til Nathalie kom og hentet meg så vi dro opp på Spenst for å trene. Bena mine er så gelè nå at det jeg ikke kan annet enn å le. Det ser så dumt ut. Men kjempe deilig følelse etter å ha gjennomført mandagens treningssøkt.

Vil bare si tusen takk for alle kommentarene jeg har fått i det siste, det er så utrolig koselig. Noe av det dere skriver aner jeg ikke hva jeg skal svare på fordi det er så ubeskrivelig stort for meg. Dere hjelper meg til å få en bedre dag, dagen er ikke den samme uten dere. Kliss klass, samme det. Jeg mener det virkelig, dere er så gode og snille mot meg. Tusen takk <3

PEPSIMAX KAMPANJE I SAMARBEID MED G-SPORT

Hei! På fredag var jeg i Oslo på Pepsimax kampanjen på G-Sport sammen med andre fine bloggere. Vi var så utrolig heldige og fikk velge ut varer til en viss sum. Gikk vi over grensen måtte vi betale selv, det gjorde meg overhode ingenting. Jeg valgte ut masse fint. Valgte selvfølgelig ut flere ting til både søsteren min, kjæresten min, mamma og pappa. Så ut som alle ble glade, så det gjorde meg enda gladere. Vil bare takke så mye jeg kan for at jeg fikk lov til å være med på denne koselige kvelden. Denne kampanjen varer kun i februar hvor hver og en pepsimax flaske på 0.5L og 1.5L er verdt 100 kr hos G-Sport. Vannvittig ikke sant? Det som er poenget og så dere forstår det bedre er at dere må handle for det dobbelte. Altså den ene flasken tilsvarer 100kr som da betyr at du må handle for 200kr slik at du får 50% på absolutt alle artikler G-Sport fører. Men det kan ikke kombineres med lokale tilbud. Skal komme med noen eksempler under:

La oss si at du eventuelt har lyst på nye Nike Free Run sko til 1599 kr. Så drar du i butikken og kjøper 8 pepsimax flasker som tilsvarer 800kr. Da får du skoene for 799 kr. Eller et annet eksempel som dere kanskje forstår bedre, får du tilsammen 5 000 kr som verdikupong hos pepsimax betyr det da at du skal handle for 10 000 kr, men kun betale 5 000 kr. Jeg er ingen verdens mester i å forklare, men håper dere forstår dette. Ellers er det bare å gå inn på PepsiMax.no, registrere med mail eller facebook og så lese mer om denne kampanjen der så er det bare å sette i gang og nyte kampanjen som varer i februar. Så kjapp deg til nærmeste butikk for å kjøpe en (eller fler) pepsimax flasker. Når du har en kode på pepsimax flasken, registrerer du koden som du finner på innsiden av hver flaske, når du da har alle kodene du ønsker så er det bare å trykke på løs inn verdikupong. Etter du har gjort dette vil du da få tilsendt en kode på mobilen din som du da verifiserer, og da vil du få en verdikupong på melding. Ta med deg denne verdikupongen som du får på mobilen til en G-Sport butikk og la moroa starte!

Lene - Meg - Anette - Caroline - Kristin

- Min søte pappa i bakgrunnen som jeg veldig gjerne ville ha med meg på fredag.

Produktene jeg valgte:

Sportsbh, shorts, treningsokker & treningssko.

Tskjorte & utejakke.

Tskjorte.

Tskjorte & treningsjakke.

Treningstights & treningssko.


// Reklame

GOD MORGEN

Hei dere & god morgen! Kanskje en litt sen god morgen, men jeg har hvertfall hatt en god morgen. Frokosten bestod av vaniljeis med sjokoladesaus og oreokjeks. Litt av en perfekt start på søndagen. Enda bedre ble den da jeg så hvilken film som skal gå i kveld, ååååh den er så fin. Etter å ha ett Hellstrøm inviterer så fikk jeg veldig lyst til å lage noe nytt i dag, så får se om jeg har det kicket når det nærmer seg middagstid. Alltid gøy å prøve noe nytt! Lagde forresten brownies i går, prøvde ut en ny en som gjorde kaken mer seig. Den smakte helt fantastisk. Det blir nok ikke siste gang jeg lager den kaken der. Hvordan er dere, er dere glad i å lage mat?

DAGENS OUTFIT 02.FEB.13

BOYAA! I dag skulle jeg egentlig til min flotte Ingvild, men slet med å skaffe skyss så ble dessverre ikke noe av. Så nå krysser jeg fingrene for at Didrik ikke skal noe så jeg kan lage god middag og kake med han i dag. Fikk plutselig et sånt kick hvor jeg ville bake både kake og muffins. Vil lage mini cupcakes, har sånn bittesmå muffinspapir eller hva det heter (haha) så forhåpentligvis blir det en lørdagskveld med kjæresten og ikke en alenekveld. Solbrillene jeg har på meg under er jeg helt forelsket i. Har brukt dem såååå mye i det siste, behandler dem som mitt eget barn. Hvis dere vil titte litt mer på disse solbrillene så trykk her for hjemmesiden og her for direktelink til solbrillene. Men nå skal jeg prøve å smiske til meg en kjøretur til butikken, vil ikke gå i den kulden her... Hva er deres planer for i dag?
Jakke Junkyard Skjorte BikBok Bukse RutStore Sko DinSko Skjerf BikBok Hansker Cubus Solbriller SolGlass

TEASER

Hei dere! Jeg sa jo i går at jeg skulle blogge om pepsimax i dag, men jeg tror jeg utsetter det til i morgen. Fordi da er det flest innom og flest som får med seg denne store kampanjen som er positiv for absolutt alle. Og da er det flest som også får meldt seg på, så håper det er greit for dere at jeg utsetter det og at dere skjønner hvorfor. Ønsker jo at så mange som mulig får med seg dette, for dette er faktisk helt vilt.WHAT A DAY

Hei dere! Unnskyld for sen blogging i dag. Jeg hadde kun 1 time hjemme etter skolen før pappa og jeg dro inn til Oslo. Skal fortelle mer om det i morgen! Må bare si at det har vært en skikkelig morsom og ikke minst koselig dag. Veldig takknemlig for at jeg ble spurt om å få være med på dette, nå øker vel nysgjerrigheten deres? Hohoho. Men men, gled dere til jeg forteller dere. Dere vil elske pepsi max etter den dagen.

Vi hadde historieprøve, og vi gledes oss veldig:


Jeg ble fasinert av sollyset på vei hjem fra skolen, 10 sekunder før jeg ble bambi på isen:


Sneekpeak fra dagen i Oslo:

-Bilde lånt av Thomas fra hans instagram.
IKKE GLEM JUNKFREDAGSKONKURRANSEN HER