hits

februar 2014

DET ER FREDAG

I dag hadde jeg en utrolig bra dag på jobben, følte meg flott og bare ville spre den gode energien min over til andre mennesker. Noe jeg synes er veldig gøy å kunne gjøre på jobben er å hjelpe gutter. Noen gutter aner ikke hva de er ute etter, men likevel trenger nye klær. Det er derfor så herlig å se at de faktisk liker det jeg foreslår, men fremdeles synes det er uvant. Det er så mange skjulte skatter på Urban, at du må nesten ta deg god tid i butikken før du velger å snu. Nå for øyeblikket har jeg nettopp satt inn mat i ovnen som skal stå der i 1 time, før jeg endelig kan nyte middagen min. Så 1 time er lenge, men det går fort da man blogger synes jeg.

Nå skal jeg over til noe helt supert! Det er fredag, vinterferie for noen av dere og det er jo bare helt fantastisk godt, ikke sant? Ikke nok med at det er helg og ferie for noen, men Junkyard har salg på massevis av varer. Det er opptil 80% rabatt på utvalgte varer på Junkyard. Det beste av alt er at salgsvarene kan du få 10% rabatt på hvis du bruker rabattkoden "SNOW10". Altså litt ekstra salg. Burde være sånn oftere synes nå jeg, salg er så flott og godt. Fristen på denne rabattkoden går ut i kveld, så bruk den før den har gått ut. Litt ekstra glede i helgen fortjener du♥ Ha en super helg og vinterferie til dere som har det!

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET


 

Hvordan har dagen din vært så langt?♥

SMOOTHIE

I dag hadde jeg overhodet ingen planer, jeg ville bare ligge i sengen min med den late innstillingen min denne dagen. Men den ble fort til noe bedre da pappa lurte på om jeg ville bli med å trene. Denne treningsøkten har vært den beste jeg har hatt på lenge. Du vil alltid imponere faren din med å gi alt du har til du ikke lenger klarer mer. Så det er vel derfor jeg faktisk klarte mer enn hva jeg hadde forventet, ga bånn gass og selv pappa er vilt sterk. Jeg er super svak i armene forhold til hvor sterk jeg er i bena, så jeg liker å trene bena mest. Men nå må jeg få litt mer muskler i armene, bare kyllingvinger der akkurat nå. Pappa ga meg en klapp på skulderen og sa det var en bra treningsøkt og at jeg var flink. Følte meg ganske stolt da. Etter treningen hoppet jeg rett i dusjen, og mens jeg lot håret luft-tørke lagde jeg med jordbærsmoothie. Helt fantastisk godt når du i tillegg koser deg med MasterChef Australia på TLC. Jeg skal opp tidlig i morgen fordi jeg skal åpne på Urban, så med tanke på den harde treningsøkten med pappa, kommer jeg til å sove kjempe godt i natt. 

Hva har du gjort i dag?♥

SENGEKOS

I går dro Didrik til Bergen for å ta en langhelg med familien der oppe. Så i går ble det litt sengekos for meg selv med snacks, film og energidrikke. Jeg har blitt kjempe dilla på Burn som jeg var dilla på for 1 år siden, og dette var kjempe interessant å lese om tenker jeg?.. Jeg så Mirror Mirror på Netflix med vakre Lily Collins. Jeg blir så sjokkert over at det finnes så vakre mennesker, elsker virkelig utseendet hennes. Jeg liker litt sånn eventyrlige filmer, så det var deilig å se denne filmen mens jeg koste meg med druer. Men etter druene gikk jeg rett over på ostepop og melkesjokoladen. Ostepop var på tilbud til kun 9kr, det er jo helt crazy. Skal være litt sånn!


 

Hva slags filmer liker du?♥

TRAVEL DAG

VINNEREN AV BRUNOGBLID KONKURRANSEN BLE CAMILLA! Gratulerer så mye med 10 solkort. Du vil bli kontaktet veldig snart.

 I dag har jeg ikke fått rukket å blogge noe før nå på kvelden. Grunnen til dette er fordi jeg har hatt veldig mye å gjøre siden tidlig i dag. Kjenner jeg er litt sliten akkurat nå, så det skal bli deilig å ta det med ro resten av kvelden. Jeg var på parkteateret i dag for å lære mer om salg på Amfi sammen med Lien og Ida. Det var veldig lærerikt og veldig morsomt! Ganske greit å kunne lære seg dette, få litt nye ideèr. Etter vi var ferdige der, så dro jeg og Ida for å ta sol. Så nå er det ikke mer sol på en stund, fått helt sinnsykt mange fregner tilbake nå. Får dem alltid tilbake så fort jeg får litt farge i ansiktet, blir like paff hver eneste gang jeg ser hvor mange fregner jeg har. Akkurat nå har jeg og Ida fått i oss litt grønnsakssuppe som vi lagde, skal jaggu meg gå ned å ta litt til. Var så godt!♥


 

Hva har du gjort i dag?♥

FARGET BRYNA

Her om dagen farget jeg brynene mine nok en gang. Brynene mine blir så fort lyse, og ser derfor ut som jeg har mistet mye hår. Så jeg vurderer alltid å nappe brynene mine, men så tenker jeg at det er verdt et forsøk å farge dem for å se om de kommer tilbake. Det gjorde de! Så jeg begynner endelig å få mer hår på bryna nå, og at de blir mer fyldige. Men det er fremdeles en lang vei til jeg er fornøyd med brynene. Det jeg vil skal vokse ut nå er hårene helt foran, de bruker drit lang tid på å vokse ut. Jeg har sett det komme mer nå, så det er håp om å få finere bryn. Jeg glemte helt å ta bilder underveis til bloggen, så neste gang jeg farger bryna skal jeg vise dere det steg for steg. Jeg føler meg mye friskere i ansiktet, jeg og Ida tok sol i går. Jeg har ikke tatt sol på over et halvt år nå fordi jeg måtte roe ned. Så det var utrolig deilig å ligge i solsengen med musikk på full guffe og bare tenke at jeg endelig vil se friskere ut med litt farge i ansiktet. Og en siste ting som jeg har frisket opp, smilet mitt. Å bleke tennene har gått litt i glemmeboksen, men siden jeg ikke har gjort noe særlig i dag var det på tide å få et hvitere smil.Er du fornøyd med brynene dine & når sist tok du sol?♥

DANIEL WELLINGTON

I dag skal jeg en tur til Ida, før vi skal til byen å se på tapet til det nye rommet hennes. Jeg er så jelly på hvor stort rom hun har fått. Det er 3 rom, en stue, et walkin-closet og et soverom. Er det rart jeg blir jelly når hun får dette? Jeg skal hjelpe hun litt på veien til drømmerommet, så jeg er skikkelig gira på å se etter tapet nå. Etter vi har bestemt oss for hvilken tapet hun skal gå for, tar veien videre til min første treningsøkt i februar. Jeg må virkelig bli flinkere til å trene, ellers er det ikke vits at jeg er medlem og sløser med pengene. Så derfor har jeg og Ida inngått en avtale om at vi skal bli flinkere. Jeg vil ikke skrive så mye om trening her på bloggen, rett og slett fordi jeg selv ikke ønsker. 

Jeg fikk en veldig god start på dagen da en mann stod i døren for å levere en pakke til meg. Da jeg kjente på pakken skjønte jeg med en gang hva dette var, og da smilte jeg stort. Maren som jobber på Urban har hatt denne klokken en stund, og jeg har siklet så etter den hver eneste gang hun har brukt den. Jeg har aldri vært fan av fargen lilla, men etter å ha sett klokken hennes forandret jeg mening med en gang. Jeg har fått meg en ny DanielWellington klokke med rosè gull, den er helt nydelig! Alt ved den er perfekt, så enkel og flott som den er. Første gang jeg har en klokke i rosè gull, så at det ble denne klokken klager jeg virkelig ikke på. Nye favoritt klokken, uten tvil ♥ 

Bruk rabattkoden "madeleine" for å få 15% rabatt på alt på nettbutikken til DanielWellington. Rabattkoden varer frem til slutten av mars.


 
Klokken finner du her. (Sponset)

Likte du klokken?♥

NELLY AND ASOS WANTIES

Det ble dessverre ikke noe spatur på oss denne helgen, det blir om 2 uker for før det har ingen av oss tid faktisk. Jeg med jobben og Didrik skal ha kjøretimer, oppkjøring og en tur til Bergen nå snart. Så da har jeg noe å se frem til! Siden vi bare skal være hjemme og slappe av i dag, kunne jeg ikke la være å titte litt på klær. Nelly er den siden jeg er mest innom, så kommer Asos rett etter. De har alt fra A til Å og jeg bruker alltid å finne meg noe fint på begge stedene. Denne gangen fant jeg mange godbiter fra både Nelly og Asos som jeg med glede skal vise dere nå♥ Ha en riktig god søndag!


Sequin Long Sleeve Dress her // Scroll 3/4 Long Cardigan her // Rosy Leather Knit Dress her (Adlinks)


Ilona Cutout Harness Boot her // U Authentic Vans her // Slip In Shoe her // Chunky T her  (Adlinks)


Superdry Dress her // River Island Dress her 


Crop With Short Sleeve her // French Coat her // Hype Case her // Graphic Print Bikini her 

Likte du noen av produktene over?♥

FEIRING AV MARTINE

I går ble det utrolig stressende dag for meg. Kvelden før overnattet jeg hos søsteren min i den nye leiligheten for første gang, vi så på The Host og You're Next. Likte begge filmene kjempe godt, men også to helt forskjellige filmer. Søsteren min har sykt bra smak når det gjelder filmer, så jeg lar hun alltid bestemme hvem vi skal se. Jeg skulle egentlig ikke på jobb før 13:00 til 17:00, men endte opp med å ta tidligvakten i stedenfor. Så etter jeg var ferdig på tidligvakten måtte jeg innom leiligheten til Caroline, for så å hente tingene mine og dra hjem for å fikse meg til bursdagsfeiringen til Martine. Hun fylte 20 år på torsdag, stor jente nå! Det var kjempe koselig. Det var reker og vin, men ettersom jeg ikke likte reker spiste jeg litt før jeg dro dit og slo heller til med en loff med kun smør og ikke reker. Haha. Tiden gikk faktisk veldig fort og ble kjent med 2 nye jenter som var helt supre. I tillegg lagde Martine en hjemmelagd kake som var helt sykt god. Oreobunn med jordbær-ostekrem, hvis jeg ikke tar feil. Det var jordbærbiter i kaken og åh, den var så god og frisk i smaken.

Jeg skulle egentlig være med jentene videre ut på kvelden, men jeg og Didrik skulle på spa i dag så jeg måtte pakke og slikt. Derfor ble det mer riktig å dra hjem, enn å rote det til i dag. Didrik hadde plutselig blitt veldig syk utover kvelden i går etter jeg kom hjem. Til slutt sa det stopp. Da han sov måtte jeg vekke han fordi han skrek, skalv og ikke klarte å ligge i ro. Han våknet flere ganger av at han hadde vondt i hodet. I dag dro han til legen for å få svar, og han har nå fått medisin han skal gå på og må bli sengeliggende i hele dag. Vi har derfor ombooket og skal kanskje til Son i morgen hvis han er bedre. Legen sa det var en kjapp prosess og at han ville bli fort bedre. Så veldig gode nyheter, selv om vi ikke fikk dratt i dag. Jeg kommer derfor til å bli hjemme med Didrik for å passe på han i dag.


 Hadde du en fin fredag & har du noen planer for i dag?♥

NYE RAYBAN SOLBRILLER

I forigårs fikk jeg en pakke på døren fra Sunglassesshop.no som har hatt problemer med å finne frem til riktig hus ettersom alle nr på husene er fjernet. Rekkehuset vårt er endelig ferdig nå, takk og lov. Slutt på bråket, og kan endelig sove godt uten å bli vekket 07:00. Jeg har aldri hatt slike RayBan solbriller som dette før, så jeg var veldig spent på om jeg ville passe til dem. Er det bare meg eller føler alle andre seg også mer voksne med disse type solbriller? Kanskje bare jeg som er veldig rar. Men av en eller annen grunn føler jeg at jeg ser mer voksen ut med disse. Klager ikke! Jeg er veldig fornøyd med dem og har planer om å kjøpe et par andre RayBan solbriller så fort jeg får neste lønning, forhåpentligvis. Jeg har vært både klokkedilla og solbrilledilla i en evighet nå. Hver gang jeg vil selge et par solbriller tenker jeg "Åh, disse er så fine til det antrekket" eller "Åh, shit disse vil bli fine på sommeren". Mens klokker, det bruker jeg hver eneste dag. Likevel skal jeg snart legge ut 2 dyre klokker til salgs. Jeg har vært så lat med å oppdatere salgsbloggen nå. Men til uken skal jeg sette av tid til å få lagt ut noen produkter som veldig gjerne vil få en ny eier ♥


Link til solbrillene her. (Sponset solbriller)

Likte du solbrillene og har du et par RayBan solbriller selv?♥
 

KONKURRANSE: VINN 10 SOLKORT FRA BRUNOGBLID

Nå som det er vinter er det nok ikke bare jeg som savner brunfargen min. Det er alltid først på vinteren jeg innser hvor brun jeg egentlig var på sommeren, skjer hver eneste vinter. Derfor har jeg en gledelig nyhet å fortelle dere at jeg i samarbeid med BrunogBlid nå skal kjøre en utrolig flott konkurranse. Premien er 10 solkort på 80 kr. Det er altså soling for over 10 ganger - avhengig av hvor lenge du pleier å sole deg. Konkurransen vil vare i akkurat 1 uke, som vil si at den avsluttes neste torsdag.

Eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:
♥ Like BrunogBlid på facebook her.
♥Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


Konkurransen er for både gutter og jenter til dere som lurer!

Likte du denne konkurransen?♥

ALENE TID

Ingenting er bedre enn å komme hjem fra jobb og spise favorittmaten din. Det gjorde jeg i dag og det var så godt. Jeg spiste mens jeg så på Brud på kjolejakt på TLC. Jeg hatet dette programmet før, men nå som jeg bare ser mer og mer på det, blir det bare bedre og bedre. Alle disse brudene er så vakre i kjolene, og herlighet for så mange flotte kjoler det finnes der ute. Jeg har nå bestemt at den dagen jeg gifter meg - hvis det noen gang skjer, så skal jeg ha en havfruekjole. De er så fine! Fremhever formene til en og tar pusten fra andre. Men som Randy sier, folk tror de vet hva de vil ha men de velger noe helt annet. Verste frykten min må være at jeg ikke føler noen kjoler er "the one". Jeg blir nesten på gråten hver gang jeg ser en brud blir skuffet fordi de ikke fikk den følelsen av at dette er kjolen de bruker på bryllupsdagen. Det må være så hjerteknusende..

MEN nå kan jeg ikke lage et innlegg om brudekjoler, har jeg gått fra vettet? Håper virkelig ikke det... Jeg skal jobbe til fredagen på Urban her i Moss, så på torsdag overnatter jeg hos søsteren min som har leilighet i byen så det ikke blir så langt å gå. Ikke at det er så langt å gå fra før av, men jo kortere, jo bedre. Eller så er det bare jeg som er veldig lat. Jeg går nok for det siste der, uff. Men nå skal jeg pakke meg inn i dynen og se på en film på Netflix i nytt sengetøy. Like deilig hver eneste gang ♥ Ha en god kveld mine kjære lesere!

Noen gode filmtips å komme med som ligger ute på Netflix?♥

ROMANTISK HELG

I går kveld savnet jeg virkelig Didrik, ville ha en kosekveld med han med smoothie og brownies som vi glemte kvelden før. Men den kosetiden får vi tatt igjen når vi skal til SonSpa nå til helgen. Koble litt ut og bare ha litt alene tid. Det er fantastisk godt. Didrik spurte meg så søtt om jeg ville være med han til Son, først forstod jeg ikke hva vi skulle der, til han sa at vi skulle på Spa. Jeg sa selvfølgelig ja med et stort smil. Det er ikke så ofte vi gjør slike ting sammen, så da vi først gjør sånt er det veldig koselig. Vi blir der bare en natt, men får kost oss mye likevel. Gleder meg til å bare sette meg ned i boblebadet, lene hodet tilbake og bare lukke øynene for noen sekunder. Romantisk helg for to, jeg gleder meg♥ Har du noen koselige planer for helgen?♥

SURFEDRØMMEN MIN SKAL BLI VIRKELIG

Aldri har jeg vært jenta som tør å gjøre ting uten andre venner. Men det er på tide å gripe mulighetene, og denne gangen noe jeg aldri trodde kom til å skje.

Helt siden jeg gikk på ungdomsskolen har min store drøm vært å lære meg å surfe. I en veldig tidlig alder fikk jeg også vite at min far var en tidligere surfer, men måtte gi seg på grunn av at han ble syk. Det gjorde meg bare enda mer interessert i å lære meg å surfe. Nå i en alder av 19 år, skal jeg endelig oppfylle ønsket mitt om å dra til Bali, på surfcampen Canggu for å lære meg å surfe. Men surfing er bare en del av det jeg skal oppleve i Bali. Jeg skal bli kjent med nye mennesker, dra på shoppingturer og sole meg til jeg ikke orker solen lenger. Jeg kan knapt vente med å dra, åååh jeg er så reisesyk nå!♥ Jeg skal reise med Lapoint som jeg vet veldig mange av dere kjenner godt til. De har de mest utrolige feriepakkene å velge mellom, nesten for godt til å være sant. Det er veldig mye som er inkludert i disse pakkene, blant annet  fri bruk av surfeutstyr, transport til surfesteder og mat er selvfølgelig inkludert. Dette til bare 3752 kr!!! Jeg synes dette er utrolig billig med tanke på opplevelsen, stedet og det som er inkludert. Så ca 4000 kr på en slik tur + flybilletter, ingen tvil om at det er verdt den prisen. 

Det finnes også en ungdomscamp for dere mellom 12-17 år i Portugal og på Stadt, sjekk det ut her & her.

Jeg kommer selvfølgelig til å ta Level 1 som er for nybegynnere. Jeg har aldri surfet før, og kunne derfor ikke valgt noe annet. Jeg aner ikke hvordan det kommer til å gå, vil nok ta en god stund før jeg får balansen på brettet, men den tiden er jeg villig til å ta. Man kan velge mellom level 1, 2 eller 3. Det kommer helt an på hvor erfaren du er. Det er derfor tidenes godnyhet å vite at jeg ikke vil være den eneste nybegynneren der nede, haha. Man lærer alle de grunnleggende ferdighetene og kunnskapene, slik at man slipper å gjøre alle de nybegynnerfeilene. Takk gud for det, haha!  Leksjonene varer omtrent i 2 timer av gangen og det synes jeg er helt toppers. Etter dette kan man selv velge om man vil surfe mer på egenhånd eller finne på noe annet. Tenk å surfe på bølgene på Bali, hvor fantastisk vil ikke det bli?En vanlig dag der nede er å stå opp, få i seg god frokost før det er på med surfeutstyr og surfe i flere timer. Etter disse surfetimene kan man selv bestemme hva man ønsker å gjøre resten av dagen. Alt fra å bli liggende i sofaen for å se film, spille gitar og kose seg med resten av menneskene som er på campen eller ta seg en drink ute.
Jeg vet fremdeles ikke når jeg skal reise, jeg har veldig god tid på å bestemme meg men jeg vil ikke vente for lenge på å dra til Bali. Det er en tanke som har lurt seg rundt i hodet mitt litt nå. Jeg og kjæresten min har aldri vært i utlandet sammen før. Så ville ikke dette vært en perfekt ferie? Dette er en drøm som går i oppfyllelse for meg, livet smiler!

Noen andre som har reist med Lapoint før og vil fortelle litt om den fantastiske opplevelsen?♥

// Reisen er sponset av Lapoint

DAGENS ANTREKK 18.FEB.13

Didrik dro til Hemsedal i dag, han må virkelig være lei meg etter å ha vært hjemme med meg mindre enn 2 døgn. Neida, joda.. kanskje. Krysser fingrene for at han bare har fått tilbake skigleden sin. Men før han dro, tok han noen antrekksbilder av meg. Det er veldig rart å tenke på, før taklet jeg kun at mamma tok bilder av meg, aldri vært komfortabel med at søsteren min tar bilder av meg og typen? Det var ikke snakk om. Det var så flaut, men en gang må man hive seg ut i det. Og han er den som alltid tar bildene av meg nå, flink som han er! Jakken tok jeg med meg ut i dag, til og med et skjerf, men i dag var det helt grei temperatur ute så jeg slo til med antrekksbilder uten jakken. Tror det ville blitt litt dårlig med jakken på uansett, stjeler så mye av antrekket det å bare ha på en jakke. Jeg som heller har det jeg virkelig vil vise under. I dag valgte jeg å gå for et veldig enkelt antrekk, men å style det opp med solbriller, klokke og mine nye herlige Vans sko med zebraprint. 
Jakke & skjerf fra Urban // Genser & sko fra Junkyard // Bukse fra GinaTricot // Klokke fra Ebay // Solbriller fra Solglass.no

Hva synes dere om dagens antrekk?♥

DAGENS ANTREKK 17.FEB.14

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN BLE SOLVOR! Du vil bli kontaktet veldig snart.


I dag har jeg fått ordnet litt på bloggen min, noen som ser hva jeg har endret på? Vel, jeg har ordnet slik at overskriften endelig matcher innleggene mine som blir skrevet "midt på" siden. Det siste jeg endret på i dag er menyen min som er under headerbildet mitt. Jeg har lenge ønsket å gjøre noe med det, og i dag var dagen jeg endelig fikk endret på det. Jeg har lagt til flere sider dere kan gå inn på, for å kunne følge meg. Veldig mange spør hva jeg heter på instagram, twitter og på tumblr så nå kan dere endelig trykke på disse på menyen og komme direkte til sidene. Eneste som mangler nå er en ny header, men jeg jobber med det. Jeg innså bare mer og mer hvor rett dere hadde om at headerne ikke viste hvem jeg var. Så jeg har derfor fått min snille venn Thomas til å lage en header, han har lagd header for meg i flere år. Så gleder meg masse til å se hva han har fått til, har gitt han noen bilder som viser hvem jeg er tvers igjennom.

BRRRRRRRRRRRRR! Mye sol ute er det, men varmt er det langt ifra. Åh.. Jeg droppet jakken for å ta antrekksbilder ute nå, og herlighet hvor kaldt det ble etter noen minutter. Blir nok å ha på jakken på de neste antrekksbildene på bloggen. Nå som det endelig ikke blir mørkt ute før rundt 18:00 tiden, får jeg tid til å ta flere antrekksbilder. Det tror jeg nok dere har savnet veldig mye, og jeg må bare beklage for at jeg har vært så dårlig på det nå. Snøen vil nok snart komme tilbake, så jeg må utnytte den tiden jeg har til å få tatt flest mulig antrekksbilder. Er dere ikke enige der?♥

 
Genser fra Junkyard (Sponset) // Bukse fra TopShop // Sko fra Junkyard // Solbriller fra MadLady // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes dere om dagens antrekk?♥

THE PERFECT SHOES

Jeg har endelig funnet meg de perfekte skoene, de som beskriver meg og de som bare lyser opp et helt antrekk. Det er ingen overraskelse at disse skoene er fra Vans, men det som overrasker er stadig vekk de nye printene som er på skoene. Tigerprint har ikke vært like populært som leopardprint, men disse type sko tror jeg vil falle i smak hos veldig mange. Handler kun om hvordan du bruker dem. Jeg gleder meg fryktelig mye til å bruke disse skoene. Nå som all snøen er borte her i Moss også, kan våren bare komme. Jeg dro på hyttetur når det snødde forferdelig mye ute, og kom hjem til null snø. DET var deilig det. Solen har endelig kommet tilbake, skinner så fint inn i vinduene nå så jeg skal få tatt antrekksbilder i dag. Er i skikkelig godt humør for tiden, og blogglysten er helt på topp takket være dere. I går lå jeg på 24.plass på blogg.no og i dag ligger jeg på 25.plass, tusen takk til dere alle sammen for støtten jeg får og for at dere leser bloggen min♥

IKKE GLEM JUNKYARDKONKURRANSEN SOM AVSLUTTES SENERE I DAG! TRYKK HER FOR Å DELTA. 


 


Vans skoene finner du på Junkyard her. (Sponset sko)

Hva synes du om skoene?♥

SISTE KVELDEN PÅ RENÅFJELLET

Nesten litt trist å tenke på at dette var den siste kvelden på hytten til Victoria. Selv om vi ikke gjorde all verdens med ting, var det bare utrolig koselig, avslappende og ikke minst en super bra tur. Vi bestemte oss for å lage et ordentlig godt måltid, og herregud som alle gledet seg til at maten ble ferdig. Det ble utrolig mye til overs, men bedre med for mye enn for lite. Ble bare enda mer spising utover kvelden! Vi satte oss i stuen, satt samlet i sofaen og nøt den siste kvelden vi hadde sammen. Det er forresten super hyggelig å se at jeg har noen følgere og lesere fra Rendalen, og alt det søte dere har tweetet om. Åh, dere er herlige hele gjengen ♥ Jeg hadde helt glemt å legge ut bilde av hytten vi var på, så nå kommer i hvert fall bilde av den koselige hytten. Dere får ha en super fin søndag videre mens jeg skal kose meg masse med søndagsfilmen. Cameron Diaz har alltid vært en favoritt hos meg og mamma.Hvordan har din helg vært?♥

RENÅFJELLET

I dag bestemte vi oss for å ta en god tur i Renåfjellet, bare nyte den herlige utsikten. Jeg ble så forelsket i utsikten, det er så pent her på Rendalen. Vi var 4 jenter, de andre jentene tok seg en rask tur ut på skiene. Skiglade mennesker! Vi tok oss heller en god gåtur, det var veldig koselig men også ganske kaldt. Vi kom hjem akkurat da de var ferdige å stå på ski, så det var perfekt timing. Fyret opp i peisen, og begynte å diskutere hva vi ville ha til middag i kveld før vi dro ned på butikken nok en gang for å handle. Endte opp med litt for mye godteri, men hallo. Godteri er godt! Da vi skulle kjøre opp til hytten igjen, slet vi med å komme oss opp den ene bratte bakken, bilen satte seg fast 3 ganger. Men kom oss til slutt opp, og det er det viktigste. Akkurat nå går jentene rundt med ansiktsmasker og i koseklær, før vi skal begynne med maten om litt under 2 timer. Gleder meg som en unge til å lage maten, og ikke minst å spise den. 

Ha en flott lørdag, kjære lesere ♥ Hva slags planer har du for i kveld?♥

TACOKVELD MED JENTENE

I går ble det tacokveld med jentene som var utrolig bra. Jeg stekte kjøttdeigen, Anne-Berit skjærte opp tilbehør og Victoria ordnet i stand middagsbordet. De andre tre jentene dro ned til butikken for å handle inn litt brus og slikt som vi hadde glemt da vi var i butikken tidligere i går. Det var så utrolig koselig å spise ved bordet med lav musikk og masse snakking. Skjønner ikke hvorfor vi ikke har fått til dette tidligere, men det vil hvert fall ikke bli den siste gangen vi gjør dette. Det vet jeg. Etter vi hadde spist, satte vi oss i stuen og koste oss med drikke. Bare tanken på at vi var på fjellet, og alle var i godt humør, det var helt fantastisk. Ida, Kine og Anne-Berit hadde gjort en avtale om å løpe ut i snøen - det hadde jeg aldri gjort, siste jeg ville i går var å svømme rundt i snø i kulda. Men tøffe som jentene var, løp de ut med adrenalinkick til tusen og skrek som bare rakkern. I dag har vi ikke så veldig mye planer, er ikke så veldig mye å finne på her i Rendalen. Men herlighet for en fint sted! Vi er så høyt oppe i fjellet at utsikten er helt syk. 


 Hadde du en fin fredagskveld?♥
 

RENDALEN

Kjøreturen til Rendalen var lettere sagt enn gjort. Vi skulle følge Victoria i bilen men de mistet vi etter 1 minutt hver eneste gang. Verste stedet å miste dem var i Oslo, GPS var helt feil der vi kjørte så vi måtte bare satse. Heldigvis fant vi trygt frem, utrolig nok! Da vi kom frem satt vi oss ned i stuen i kanskje 1 time, før det var å re opp for å legge seg til å sove. Jeg sov utrolig godt, kanskje på grunn av den lange turen.

I dag stod vi opp, tok på oss supertøy og kjørte ned til Jokerbutikken for å handle inn til frokost og middagen. Like greit å få handlet alt vi trengte i dag. Etter vi hadde spist god frokost, var det på tide å ordne oss til skituren. Jeg hadde på superundertøy, treningstights og skibukse utenfor. Det var ikke snakk om at jeg skulle fryse på skituren. Uheldigvis hadde Ida fått tatt med en skisko i 37 og en skisko i 35, de var prikk like så forstår at det fort kunne gå galt. Så der stod jeg uten skisko, mens alle de andre var klare. Men, vi hadde flaksen med oss for plutselig fikk Ida øye på noen skisko som stod under den ene benken i gangen. Så jeg fikk meg en skitur i dag, men den ble ikke lenger enn 2 timer. Veldig godt å komme inn i varmen og kunne glede seg til en tacokveld med jentene senere i kveld.

Litt iphonebilder, turte ikke å ta med kameraet på turen. Og så mye som jeg ramlet, er jeg ganske glad over at det ble liggende på hytta. 
 

Hva synes du om bildene?♥

HYTTETUR

Da drar jeg endelig på hyttetur med 5 andre herlige jenter, helt utrolig at vi har fått det til. Flaks alle kunne ta seg fri fra jobben denne helgen, så dette skal bli ordentlig koselig vet jeg. Vi kommer til å være på hytten til Victoria i 4 dager hvor vi bare står på ski og slapper av. Tror jeg har litt godt av å koble ut og ta en avslappende helg som dette. Den siste perioden nå har vært stressende for meg, så det blir godt å bare legge fra seg alt hjemme og ta seg en velfortjent langhelg. Med tanke på hvem jenter som skal være med vil den bli helt super! Alle jentene er sunne bortsett fra meg, så jeg lurer på hvordan det skal gå haha. Jeg har sikret meg 2 ostepop-poser, var på tilbud til 10 kr - gjett om jeg ble gira. Jeg kommer sikkert til å spise opp begge i dag, burde kjøpt 4 stk.......

Jeg kommer til å ta med pcen og kameraet, så det vil bli blogging mens jeg er på hytteturen ♥ Har du vært på hyttetur i år?♥
 

INSPIRATION THIS WEEK

VINNERNE SOM FÅR TO DØD SNØ 2 BILLETTER BLE CAMILLA, NINA, CAROLINE, ISABELLA & JANNE! Dere vil bli kontaktet snart.


I går kveld ble Ida med meg hjem og vi lagde oss god middag som vi slappet av med i sengen. Tror Ida var ganske sliten, fordi plutselig hadde hun sovnet der hun lå. Til slutt måtte jeg følge med på Ida så hun ikke sovnet flere ganger, har en liten anelse om hvor kjipt det ville vært å sovne godt inn og plutselig måtte kjøre hjem til seg. Da jeg stod opp i dag tidlig, ville jeg virkelig ikke opp av sengen fordi jeg sov så dårlig i natt. Men da kan jeg trøste meg med at jeg jobber på Urban, rolig og stille om morningen. Vi har fått masse nytt på Urban, blant annet nye Dr.denim bukser så du burde ta deg en tur ned til Urban altså.♥ Siden det er en ny uke, betyr det mer inspirasjon og derfor legger jeg ut ukens bilder som har inspirert meg på tumblr. Følg meg på tumblr her.Hva synes du om bildene og hva heter du på tumblr?♥

LITEN FORANDRING

For litt siden skrev jeg om en konkurranse Beauty Inn kjørte på facebook, for at dere som meldte dere på via bloggen min skal få med dere hvem vinnerne er skriver jeg det ned her: 

1.plass Reanethe Lørby Solberg.
2.plass Pia Hanna Maria Kjærstad.
3.plass Becca Stephens.
4.plass Jenni Hnem.
5.plass Whan Lee


Jeg har endelig fått bølgetangen min fra MakeStyle og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, den er ikke sponset bare så det er sagt. Hver eneste krone er betalt fra egen lomme. Før jeg dro på jobb i dag, tok jeg meg tid til å teste den ut og jeg er kjempe fornøyd med hvordan resultatet ble. Det er super fint og det ser så naturlig ut synes jeg. Jeg fikk ikke til samme bølger/ krøller som Styleconnection, men shit au! Man kan ikke være like flinke i alt. Når det da også er snakk om hår så er jeg alt annet enn flink på å ordne håret mitt. Misunner alle andre som klarer å gjøre så mye med håret sitt. Her går det for det meste til rett hår, eller å sove med fletter om kvelden. Drit kjedelig, men raskt ferdig og derfor jeg liker det - eller fordi jeg ikke gidder å gjøre noe annet mer spennende. Hvis noen kanskje har noen raske frisyrer å tipse meg om, bring it on!

Bølgene/ krøllene har falt litt ut ettersom jeg ordnet det i dag tidlig, men har holdt seg veldig bra. 

Hva synes du?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD FOR 1500 KRONER

Ny måned betyr ny konkurranse, er sånn vi liker det, er det ikke? Jeg har i hvert fall fått ordnet nok en Junkyardkonkurranse denne mnd, det vil nok bli Junkyardkonkurranse i alle mnd fremover. Jeg håper på det, synes det er så gøy å kunne ha det så ofte. Så denne mnd kan dere vinne valgfri produkter fra Junkyard for hele 1500kr. Det kan være et dyrt plagg, eller flere plagg - det bestemmer dere helt selv. Konkurransen vil vare i akkurat 1 uke, så vinneren trekkes neste mandag. 


Eneste dere trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:
♥ Like Junkyard på facebook her.
♥ Følge @junkyardnorge på instagram.
♥ Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


Fant noen godbiter på Junkyard så dere får en liten anelse om hvor mye rått de har fått inn!

Likte du denne konkurransen?♥

GIRLS NIGHT OUT

VINNEREN AV VINCENT VOLTAIRE KONKURRANSEN BLE MALENE! Du blir kontaktet på mail om ikke lenge.


Denne helgen har vært helt super!! Åh, som jeg har stor kost meg sånn. Før jeg ordnet meg til lørdagskvelden hos Victoria, skulle Didrik klippe seg. Mamma har vært frisør før, så hun klipper alle i huset og vennene mine. Jeg har alltid likt Didrik med langt hår, men fy søren for en kjekkas han ble med kort hår! Kjempe fin ble han.  Vi vorset hos Victoria før vi dro til Fredrikstad. Måtte le litt da Nadine nok en gang stakkar glemte legitimasjon så vi måtte kjøre for å hente det. Andre gang på rad, hun er så søt. Jeg og Nadine er faktisk tremenninger, som vi lenge ikke visste før jeg til slutt måtte spørre pappa. Det at så mange herlige og ikke minst flotte jenter er samlet en kveld, er ikke alltid like enkelt å få til. Så kvelden var absolutt perfekt. Det var så mange kjente ansikter på TigerTiger på lørdag. Kusinen min, Malin, var også der så det var første gang vi var på byen samtidig og at begge var i ekstra godt humør. Det må virkelig gjentas, og det har jeg sørget for. For neste gang er det nemlig jeg som er verten.♥Hadde du en bra helg?♥

DØD SNØ 2

Er du tøff nok for dette? Denne filmen trodde du kanskje ikke var noe for deg, men jeg tror du tar veldig feil. Kanskje du ikke vet hva du og kjæresten din skal gjøre på Valentinsdagen enda, så dette ville vel vært en perfekt date? Død Snø 2 ble kåret til en av verdens ti beste zombie-filmer av Rolling Stone, og på MTV Scream- Awards ble den nominert til "Beste horror movie" og "Most Memorable mutilation". 

Disse zombiene er ikke bare zombier, de er Nazizombier. En helg haug av dem! På ordne fra en råtten Führer er zombiene fra Død Dnø tilbake for å gjøre opp en gammel tysk gjeld. I fortsettelsen av den episke splatterkomedien fra 2009 må Martin, den eneste overlevende fra den første filmen, bevise at det or mer faenskap  i Nord- Norge enn selv Nazizombiene er forberedt på. I blod, tarmer, hjerner og struper ikke er det eneste som blir dratt opp dra mørket. Gammelt hat råtner ikke, så er du tøff nok til å se filmen? Jeg håper jeg er tøff nok. 

Hvis du tror du er tøff nok, legg igjen navn og mailadresse for å vinne 2 kinobilletter. Jeg trekker ut 5 stk, som vinner 2 billetter hver!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Her er traileren til Død Snø 2:


Ikke glem premieren som er 12.februar!  
Om du ønsker, kan du gjerne følge Død Snø på Facebook HER.

// I samarbeid med Nordisk Film 

DET ER LØRDAG

Hei lesere! I dag åpnet jeg på Urban. Vi har alltid en "To do list" som jeg elsker, litt søtt og er enkelt å se hva som trengs å gjøre da. Jeg støvsugde og vasket hele butikken, så nå er en ren og pen skal jeg si deg. Jeg har ikke alt for god tid til å blogge nå heller dessverre. Jeg skal ut med jentene i dag, siste helgen Victoria får dratt på byen før hun drar til Florida. Det er helt vannvittig hvor fort tiden har gått, husker vi snakket om det for litt siden, men nå er plutselig reisen rett rundt hjørnet. Victoria skal bli personlig trener, og jeg vet hun kommer til å gjøre det bra i Florida. Denne kvelden skal vi sørge for blir like bra, hvis ikke bedre enn forrige gang vi var på byen. Nå må jeg hoppe i dusjen, fikse meg, spise middag og så dra til Victoria hvor vi skal vorse. Ønsker dere alle sammen en riktig god lørdag ♥


Kjøpte denne Flattop genseren fra Urban i går, elsker den!!!

Hva skal du i kveld?♥
 

DAGENS ANTREKK 07.FEB.14

Etter personalmøte i går var det masse å gjøre på jobben i dag, tror ikke jeg stod 5 minutter uten å gjøre noe. Heldigvis jobbet jeg med Jonas, så vi fikk fart på butikken og den ser mye bedre ut nå! Jeg skal åpne i morgen også, så det blir en deilig lørdag før jeg skal ut med venninnene mine å kose oss litt. Planene for i dag er å sitte barnevakt med Ida, synes alltid det er så gøy og ikke minst koselig å sitte barnevakt. Vi kommer til å kose oss mye i kveld med god mat og ikke minst potetgull. Jeg har ikke tid til å skrive noe mer ettersom Ida sitter rett bak meg i sengen og venter, så ha en fin helg!♥

Dette innlegget skulle blitt publisert tidligere i dag, men pga problemer med blogg.no har det ikke blitt publisert før nå.
Genser fra BikBok // Skjorte fra Carlings // Bukse fra TopShop // Sko fra Urban // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere om antrekket mitt i dag?♥
 

THE PERFECT CARDIGAN

Nå som jeg har fri fra jobben i dag, skal jeg gå igjennom masse klær og tilbehør som jeg kommer til å legge ut på salgsbloggen i løpet av helgen. Det er allerede 4 par pumps som jeg vet jeg skal selge, blandt annet noen klokker (noen av dem er dyre) og klær selvfølgelig. Jeg innrømmer selv at jeg har alt for mange kjoler når jeg ikke får plass til en kleshenger til i skapet mitt, så kjoler vil det bli litt av og. Det er en favoritt kjole jeg skal ta farvel med, og det er min fine glaxy kjole fra Chicy. Dette er hva jeg allerede vet jeg kommer til å legge ut for salg, så jeg har ikke peiling på hvor mye jeg faktisk kanskje kommer til å legge ut. Men det vil vi finne ut av ganske raskt. I mellomtiden kan du gjerne ta en tur innom salgsbloggen min her 

 Den perfekte cardiganen er endelig blitt min. Jeg er stor fornøyd med at jeg til slutt bestemte meg for å kjøpe denne nydeligheten på Nelly. Jeg bestilte med Express tid for 3 dager siden og pakken kom til meg i går kveld. Det har aldri gått så fort med Express fra Nelly før, så dette var bare helt konge. Cardiganen er fra River Island og har super søte pappegøyer på seg med fullt av blader overalt. Denne cardiganen kommer nok til å bli et av klesplaggene som vil bli mest brukt i sommer. Vil style den opp med svarte Vans, denimshorts, svart hatt og brune lepper. 
 

Hva synes dere om cardiganen?♥


 

NY HEADER?

En veldig, alt for lang stund siden jeg har byttet header. Det er enkelt og greit fordi jeg ikke klarer å lage det selv, og føler det bare blir mas å spørre andre. Men mine kjære lesere har vært så snille mot meg og har laget noen kjempe fine headere. En av disse headerne vil bli den nye jeg skal ha på bloggen min, men hvem vet jeg ærligtalt ikke. Så derfor trenger jeg deres hjelp med å bestemme hvilken dere liker best og gjerne fortell hvorfor også! Jeg liker at de er veldig forskjellige, for det blir derfor enklere for meg å velge.

Hvis du føler for å lage en header til meg, så er det bare å sende meg headeren til maddepaddeeblogg@hotmail.no.

Nr1.

Laget av Marit Andrisdotter Kvam.

Nr.2

Laget av Cecilie Rønning Fremstad.

Nr.3

Laget av Thomas Ransof.

Nr.4

Laget av (?) Si ifra hvis du har lagd den, så skriver jeg inn navnet ditt hvis du ønsker.

Nr.5

Laget av (?) Si ifra hvis du har lagd den, så skriver jeg inn navnet ditt hvis du ønsker.

Nr.6

Laget av (?) Si ifra hvis du har lagd den, så skriver jeg inn navnet ditt hvis du ønsker. 

Hvilken header likte du best og hvorfor?♥

TUESDAY

Jeg har vært i en rettssak i dag som jeg velger å ikke skrive noe mer om. La oss bare si at denne mannen skulle vært buret inn for lengst. I hele dag og i går har det vært fullt kaos i huset ettersom det har vært menn her som har satt på nye vinduet og byttet ut døren til litt mer moderne stil. Hele huset vårt ser ut som et drapshus som Dexter har ordnet, både litt morsomt og ganske skummelt på kveldene, haha. De har startet 07:00 begge dagene, og i morgen blir nok siste dagen før alt er på plass. Det er veldig kaldt i huset ettersom vinduer og døren ikke er helt ferdig isolert, så her fyrer vi opp med ovn og stearinlys. Bare koselig å være samlet nede i kjelleren med resten av gjengen♥

Det er har vært en stund siden jeg har handlet noe på Ebay. Men etter å ha sett alle de herlige drikke-glassene med super søte sugerør i på tumblr, måtte jeg bare skaffe meg slike selv. Jeg har også sett bloggeren Eirin har tatt bilder med slike sugerør, og det er jo bare så skjønt synes jeg. Syntes de blå var så herlige, men selvfølgelig tok jeg med en pakke rosa sugerør også - da har jeg i god tid fremover. Jeg elsker å bare titte på mye forskjellig på Ebay, men det store spørsmålet er alltid hva jeg skal søke på. Det finnes alt fra a til å, så det er bare å bruke hodet så finner man masse interessant. Min søster bestilte for noen uker tilbake et par surfebilder som hun skulle ha i leiligheten sin. De er mega fine, så fine at jeg vil bestille slike bilder selv, men er så vanskelig å vite hvor jeg skal henge dem opp på rommet mitt. Med tiden kommer det nok noen fine ideèr, la oss håpe på det!Hva pleier du å søke på når du titter litt på Ebay?♥

PLANLEGGING AV EN SYDENTUR MED JENTENE I SOMMER, ENKLERE SAGT ENN GJORT

Da er det endelig blitt avgjort at jeg og jentene skal dra på en sydentur i sommer. Vi blir 8-9 stk til sammen, litt usikkert hvor mange vi blir og om det passer for alle. Men vi håper på at så mange som mulig kan! Det vi sliter mest med er å finne et sted å dra til. Vi vil ha en blanding av fest og avslapping, Magaluf og Aya Napa er utelukket. Vi har søkt masse på nettet, men vi har ikke funnet noen gode kandidater (haha). Vi er blitt enige om å være 1 uke sammen i syden, så vil jo helst at både hotellet, oppholdet og stedet er flotters! Så hvis dere har noen ideèr om hvor vi kan dra, setter vi veldig stor pris på om du kan hjelpe oss litt på veien steder, hotell og pris ♥Skal du på noen sydenturer i år?♥
 

LITT NETTSHOPPING

I går kveld unnet jeg meg litt nettshopping. Tenkte at siden jeg ikke brukte mange tusenlapper i London, er det akseptert å shoppe litt hjemme. Burde vel egentlig ikke tenke slik, men endte opp med noen nye godbiter fra forskjellige nettsider som det er direktelink til under bildene. For tiden er jeg blitt veldig glad i brun leppestift, synes det er veldig kledelig og gikk for den litt lysere tonen siden jeg allerede har en mørk fra Young Blood som jeg er kjempe fornøyd med. Jeg kjøper alltid billige leppestifter og er like fornøyd hver eneste gang. Jeg har også kjøpt meg en ny sommerlig cardigan som jeg gleder meg til å bruke i sommertidene. Tenk hvor fin den blir til Vans sko, denim shorts og en ganske enkel overdel. For å ikke tenke på til flotte sommerkrøller med den nye bølgetangen fra MakeStyle. Denne bølgetangen er en favoritt hos veldig mange bloggere, men det var Styleconnection som fikk meg til å kjøpe den. Jeg har blitt helt forelsket i de flotte krøllene hennes, så jeg måtte bare spørre hun om hvilken tang hun brukte for å få de perfekte krøllene. Lurer på om jeg kanskje skal lage en videoblogg hvor jeg tester den ut, hadde det vært noe for dere?♥

 
Link til Flormar leppestiften her // Link til River Island Cardiganen her (Adlinks)

Link til bølgetangen her

Klarte ikke å dy meg med å ikke bestille den herlige, hvite kjolen fra Asos. Tenk så fin den blir til brunfargen man får om sommeren! Jeg måtte bare bestille den enkle oversized t-skjorten også, den blir så fet til den nye blomster capsen min.


Link til oversized t-skjorten her // Link til Skater Dress her

 Hva synes dere om produktene & har du shoppet litt i det siste?♥
 

KONKURRANSE: VINN EN KLOKKE FRA VINCENT VOLTAIRE

På søndager pleier jeg alltid å sette meg godt til rette foran pcen og lese igjennom alle bloggene jeg følger. Det er alltid det jeg gjør på søndager. Siden jeg selv vet at det er flest lesere innom bloggen min på søndager, tenkte jeg å starte denne nye kokurransen på akkurat dette dagen så flest mulig får meldt seg på. I samarbeid med Vincent Voltaire kan du nå vinne en klokke fra deres nettbutikk. Hvilken klokke det blir er hemmelig, så du som vinner får en ekstra god overraskelse når du åpner pakken din. Konkurransen er like enkel som alltid, den varer i kun 1 uke som betyr at den avsluttes neste søndag.

Eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:
♥Like fanpagen til Vincent Voltaire her.
♥ Følge @Vincentvoltaire på Instagram.
♥ Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET Likte du denne konkurransen?♥
 

EN HVIT SØNDAG ER EN BRA SØNDAG

God søndag, mine flotte lesere♥  I dag er det søndag, og jeg skal skjemme meg selv bort med litt skjønnhetsprodukter i dag. Det som har stått øverst på listen i dag er å teste ut SmileLab. Jeg har prøvd ut kanskje 5 forskjellige tannblekinger, men ingen har gitt meg så gode resultater som det jeg har ønsket meg. Så i sommer kjøpte jeg meg SmileLab Sensitive via Erica Mohn som hadde en rabattkode på disse produktene på en nettbutikk jeg ikke husker hvem var. Med SmileLab Sensitive fikk jeg ikke den store forskjellen så jeg faktisk kunne se at tennene var hvitere. Det var mer sånn at jeg innbilte meg "de må jo ha blitt hvitere nå". Men ingen andre så det. Det kan ha noe med hvor sterke tennene dine er, jeg har alltid brukt det sterkeste av tannblekinger og da jeg har fått de beste resultatene. Så jeg var litt kjapp i det jeg kjøpte SmileLab i sommer da jeg senere kom på at jeg hadde kjøpt Sensitive, litt uflaks men sånt skjer da man ikke leser nøye nok.

Nå følger jeg BliVakker på Twitter og de hadde januarsalg på mange varer. Jeg gikk rett inn på nettbutikken for å se om det var salg på SmileLab og ble veldig glad da jeg så det var 38% rabatt. Forrige gang fikk jeg 10% eller 15% ved bruk av rabattkoden til Erica Mohn, nå er ble det 38% i sparing og kostet kun 296kr. Jeg foretrekker strips fremfor sånn kost med gelè på, eller hvordan jeg kan forklare det. Det blir alltid så grisete. Mens jeg hadde på stripsen var jeg så spent på resultatet. Jeg har hørt så mye positivt om SmileLab så det måtte bare funke på meg også. Da jeg tok av stripsene etter 30 minutter, hadde jeg et hvitere smil og var en veldig fornøyd kunde. Nå gjenstår det kun å farge brynene mine, siden de allerede begynner å bli lysere igjen.

Dette har jeg ikke fått sponset pga bloggen :-)


Jeg sjekket nettopp om de hadde SmileLab Sensitive på BliVakker, men de har kun Advanched som er den vanlige som er den jeg har nå. 
Du skal ha på stripsen i 30 minutter, det virker lenge men hvis du har noe du kan gjøre i mellomtiden går tiden mye fortere.

Her har jeg da på stripsen, tennene ser automatisk mye hvitere ut så fort stripsen er satt på.


Resultat:

Tennene er ikke redigert på bildene i det hele tatt, kun hele bilde som jeg alltid gjør.

Bruker du tannbleking eller har prøvd?♥ 


 

TIDLIGVAKT PÅ URBAN

God lørdag! I dag var det jeg som åpnet på Urban og tok tidligvakten der. Jeg satt på med Ida ned som starer en halvtime før meg, og bare satt utenfor for å holde hun med selskap. Heller det enn å måtte ta buss alene, ned til byen. Ingenting er så godt som en varm kakao på morgenkvisten, veldig deilig å starte dagen rolig og bare kunne slappe av.

Her satt da trøtte meg utenfor Narvesen, mens flinke Ida gjorde i stand mat og slikt.


Men det er lørdag, så man har all grunn til å smile!!!♥♥♥


Mens jeg gikk rundt i butikken så jeg de nye varene vi hadde fått inn, fikk selvfølgelig mine favoritter. Jeg var på nippet til å kjøpe Flattop jakken med hvite armer, åh som jeg digget den jakken. De er veldig store i størrelsen, altså så dere forstår meg rett - jeg har på meg XS på bildene under, så den skal være så stor. Dere vet sikkert også hvor glad jeg er i Vans? Vel, vi har fått inn 2 nye Vans i butikken som jeg en eller annen gang må kjøpe meg. For å ikke snakke om de nye Nike skoene vi har fått! Det er ikke sunt å jobbe i denne butikken, så mange fine nyheter hele tiden.
Det beste jeg kan spise på en tidligvakt er uten tvil et pepperoni pizzastykket fra Narvesen, smaker fantastisk på morningen med en kanelbolle til dessert. Jeg jobbet alene frem til 14:00 da Martin kom for å ta stengevakten. Vi jobbet sammen 1 time før jeg var ferdig. Mens Martin var opptatt kom en av mine skjønneste lesere, Medina, på besøk. Det er så herlig å se hvor glad hun blir når hun ser meg, er så gøy å snakke med hun. Føles ut som om jeg kjenner hun selvom jeg bare har snakket med hun et par ganger, men gud som den jenta har en utstråling! Jeg har vært så glad og hatt masse energi på jobb i dag, det føltes helt fantastisk og enda mer fantastisk var det å avslutte dagen på jobben med en liten ostepop-handel på Narvesen, før jeg dro hjem.
 

Hva synes du om bildene & hvor jobber du?♥