hits

februar 2015

NIKE AIR MAX THEA

I går tok jeg meg en velfortjent middag, nemlig hjemmelagde gratinerte poteter dynket i saus og med kylling. Dette er favorittmaten min og det spiser jeg de dagene jeg virkelig synes jeg fortjener det. Det tar så lang tid å lage at det blir litt mer spesielt (haha herregud). Etter jeg hadde spist 3 omganger med dette i løpet av kvelden, var øynene mine så slitne at jeg sovnet vel når klokken var rundt 23:00. Da klokken var 05:00, våknet jeg av at jeg måtte på do og mens jeg var på badet begynte plutselig nesen min å renne. Der satt jeg med trusa nede på doen og blødde neseblod som bare fy. Jeg har kun blødd neseblod 3 eller 4 ganger i livet mitt, så jeg blir faktisk sykt gira når jeg blør neseblod. Sykt ekkelt og teit madde, ja det vet jeg godt.

Ingenting er som å våkne på morgenen å ta på seg sine nye sko. Når det er snakk om hvilke sko dette er, så var det bare enda mer stas å ta de på seg. Jeg har endelig fått et til par fra Nike Air Max Thea, denne gang med litt neonfarger og print på seg. Jeg har de andre helt hvite, som jeg bruker hver eneste dag så å kunne bytte ut dem litt med disse her, det blir helt topp! Litt krise at de er helt hvite, og det er jeg som bruker dem. En av de første dagene jeg brukte skoene, tråkket jeg rett i gørre med dem og det var jo bare så typisk skulle skje! Når jeg først kjøper meg helt hvite sko, så må jo slikt skje eller hva? Kanskje denne karmaen forsvinner nå, med tanke på at jeg har fått skoene i andre farger.


Skoene er sponset og de kan du finne her.

Likte dere skoene?♥

GÅRSDAGENS ANTREKK 270215

Jeg åpnet på Urban i dag og denne dagen har gått til å pakke opp 43 store esker. Jeg hater, men også elsker å pakke opp, alarmere og legge produktene frem fordi det tar så lang tid - men samtidig går tiden så fort. Jeg har aldri tilbringt en dag på jobb, da det eneste jeg har rukket å gjøre er å pakke opp varer. Men da fikk jeg jaggu meg opplevd det nå også!

I gårsdagens antrekk, brukte jeg tidenes kosegenser. Den er så fluffy, stor og bare GOD. Det er som et teppe, bare de har sydd det sammen til en genser som faktisk ser bra ut. Gråfargen er også til å smelte av, den fargen går til absolutt alt synes jeg. Grått, sort og hvitt - heaven on earth. Jeg var aldri glad i disse fargene før (sort og hvit er ikke en farge madde, ja ok men jeg synes det er en farge), men jeg forstår nå hvorfor folk alltid har likt dem. Det er vel ikke første gangen dere legger merke til buksen og skoene jeg bruker, disse har blitt noen av mine favoritter gjennom vinteren. Skoene må straks byttes ut med litt mer vårsko, men buksen - den skal være med meg gjennom hver årstid. Jeg er faktisk så fornøyd med den at jeg i hodet mitt har vurdert å dra en dag til London bare for å shoppe den i andre farger så si meg fornøyd å dra hjem igjen. Men jeg vet jeg ville blitt fristet av så mye annet der også, det har så og si skjedd 2 ganger tidligere.

Denne helgen har jeg noe morsomt på gang med Side2mote. Jeg skal nemlig ta over @side2mote på Instagram og håper dere vil følge meg der for å bli litt bedre kjent♥


Jakke fra Vivikes // Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Henry Kole // Veske fra Versace // Klokke fra Nick Cabana

Hva synes dere?♥

TRIANGL SWIMWEAR

Dette innlegget startet jeg på i går, siden jeg visste at jeg kom til å ha meget dårlig tid med å blogge i dag før jobb. Til vanlig starter jeg ikke før 15:00, men siden sjefen min er 50% sykemeldt så er det noen få endringer i dette for tiden. Det betyr mer penger i lommeboka, og det gjør ikke meg noe! Jeg har hørt at vi har fått inn så mye nytt mens jeg har hatt fri siden forrige onsdag, så jeg er litt redd for at jeg vil svi av noen lapper på jobben i dag. Ellers ville jeg bare fortelle dere en liten gladnyhet! Vi på Urban Moss har endelig fått vår egen instagramkonto og kommer da til å legge ut godbiter og nyheter fra butikken våres. Hvis dere vil, så kan dere gjerne følge oss på @urbanamfimoss. Vi fikk godkjenning i går, så det er derfor ikke mye bilder å se der enda. Men det kommer seg fort skal jeg si dere, nesten så jeg kommer til å spamme med bilder for så mye flott vi har i butikken.

Siden jeg ikke rakk å ta bilder til 2 innlegg i dag, tok jeg disse bildene i går for å ha det klart til i dag. Det var et ganske bra valg av meg å ta. Det er litt stas å vise frem denne bikinien til dere, fordi jeg har som dere fleste vet ikke like pupper og venter på å få dato til en "operasjon" så jeg kan få fikset på det ene brystet som er lite. Derfor, som mål, skal jeg tørre å bruke bikinier som jeg faktisk elsker når puppene mine endelig blir like. Forhåpentligvis til sommeren (!!!!!). Jeg har i alle år brukt bikinier som går tvers over for å skjule mest mulig, og det er jeg faktisk dritt lei. Jeg vil kunne bruke bikiniene jeg ønsker, og disse Triangl bikiniene har jeg alltid vært forelsket i, men aldri kunnet brukt pga puppene mine. Det skal bli så fantastisk godt å bruke bikiniene man ønsker, uten å måtte tenke på at man må skjule noe. Forresten, fargekombinasjonen på denne bikinien er helt elsk.

Antrekksbilder kommer på bloggen senere i kveld, hvis jeg ikke blir for sen. Vi blogges! ♥
Til informasjon, så er ikke denne bikinien sponset via bloggen.

Hva synes dere & hva slags bikinier liker du best?♥

WEDNESDAY INSPO

Jeg kan ikke huske sist jeg sov så dårlig som det jeg gjorde i natt. Ikke bare brukte jeg flere timer på å sovne, men jeg våknet nesten hver eneste time av smerter i kroppen. Det er noe som jeg har hatt siden jeg var liten, men smertene klarer jeg ikke å beskrive... Det er smerter i bena mine som bare blir verre hvis jeg beveger på meg, noen ganger er det også så vondt at jeg må ta smertestillende. Da jeg våknet var smertene heldigvis borte, men jeg tror kanskje jeg bør bestille enda en legetime for å få sjekket dette. Litt merkelig at de samme smertene dukker opp hver eneste måned på samme sted.

Nå er det onsdag, og er det noe som jeg ikke har lagt ut på en god stund så er det litt inspo! Jeg finner utrolig mye inspo på tumblr, men er alltid på utkikk etter mer å se på. Derfor, hvis du har tumblr, legg gjerne til en link til siden din i kommentarfeltet. Jeg er ikke kresen på følgeknappen på tumblr for å si det sånn. Så er det jo en ting man aldri kan få nok av, og det er for mye inspirasjon. Jeg har vel hatt tumblr siden 2011/2012, men jeg var mye mer aktiv da enn det jeg er nå. Det går litt i glemmeboksen selv om dette er noe jeg kan drømme meg bort i, i evigheter. Nesten så man blir litt deprimert av å se alle disse flotte klærne, husene, dyrene og menneskene. Men likevel, er det ganske motiverene til tider.

Følg meg gjerne på tumblr: www.madeleinepedersenn.tumblr.com


Likte du noen av bildene & hva heter du på tumblr?♥

SAY HELLO TO MY SHOES

Dette innlegget har tatt en evighet å få fikset, og ikke minst fått ordnet i stand. Jeg hadde aldri trodd det ville ta så lang tid å ta bilder av alle skoene mine, men der tok jeg jammen meg feil gitt. Jeg ville få dette innlegget litt systematisk, og derfor ikke drittbilder av skoene mine. Så jeg fikk med Ida ned til byen for å handle inn et hvit teppe som jeg kunne bruke som "gulv" til skoene. Jeg har uansett lett etter et slikt teppe, det kan være så fint til å fokusere på andre produkter i en senere anledning, så 199 kr var et godt kjøp her. Etter å ha hatt bilder av alle skoene mine, innså jeg at det er på tide å vaske mange av dem. Tenk at så mange sko som jeg har, har jeg likevel klart å få de fleste ganske så møkkete. Etter å ha hatt shoot med skoene, har jeg begynt å like noen av mine gamle Vans igjen. Det var en periode jeg bare MÅTTE ha alle Vans jeg kom over, så til slutt hadde jeg så mange at jeg ikke fikk brukt dem. Jeg håper virkelig dere liker dette innlegget og ikke minst liker skoene mine, de er bebbine mine.

Noen av disse skoene ligger allerede ute for salg på salgsinstaen min @madeleinepsalg♥ Ta gjerne en titt hvis du fant noen godbiter under!

LET'S GO:


Nelly - House Of CB - Nelly.


Nelly alle sammen.


Husker dessverre ikke første paret - River Island.


New Balance alle sammen.


Adidas alle sammen.


Nike alle sammen.


Nike alle sammen.


Vans alle sammen, bortsett fra det blå paret som er fra Hype.


Vans alle sammen.


Vans alle sammen.


Alle er fra Converse + et par lave til som er i hvit.


Public Desirè - Dna - Asos


Henry Kole - Nelly

Likte dere skoene mine & hvilke par likte dere best?♥

FRESHHHH

I natt så jeg Oscar utdelingen sammen med Didrik, og herlighet så lenge det varte... Vi sovnet begge ved 4 tiden, og sa oss da fornøyde. Jeg kjempet så lenge for å holde meg våken, siden jeg alltid er den som sovner først når vi ser på sent på tv. Men endelig var det en annen som sovnet først, høhøhø! Ble virkelig sjokkert over alle de fantastiske kjolene på den røde løperen, det var faktisk veldig vanskelig å finne en favoritt, men da Emma Stone dukket opp da ble jeg solgt. Dette er sånne kjoler som jeg kommer til å vise meg i, hvis jeg noensinne skal på noe galla-ish greier. Ikke alle kler den fargen hun hadde på seg, så jeg måtte nok ha hatt en annen farge. Emma Stone er en av mine favoritt skuespillere litt under Angelina Jolie, som jeg forresten aldri så på Oscar utdelingen i går før jeg sovnet?? Satt hele tiden å prøvde å finne hun, men det var lettere sagt enn gjort.

Siden jeg la meg så sent i natt, sov jeg derfor veeeeeldig lenge i dag. Sov helt frem til 14:00, men så hadde jeg heller ingen planer i dag og stresset meg derfor ikke opp fra sengen. Planen var egentlig Oslo med kjæresten, men det har vært så stygt vær ute i dag så det droppet vi ganske raskt. Utenom det, har jeg derfor fått klippet håret mitt som var på tide å få gjort. Mamma klippet både håret mitt og Didrik sitt i dag. Ganske deilig å ha en mor som før jobbet som frisør, så du slipper å betale flere hundrelapper for en klipp! Eneste er at mamma elsker mitt lange hår og nekter å være den som skal klippe det kort, hvis det noen gang skal skje. Så da ble det kun det vanlige i dag, nemlig tuppene. Føler meg mye mer fresh nå etter en klipp, så ser det tykkere ut nå også så nå er jeg blid og fornøyd igjen♥

I morgen tenkte jeg å vise frem flere av mine favoritter, så da lar jeg dette være litt deres valg. Sist stod det mellom alle skoene mine og alle klokkene mine - hva vil dee helst se i morgen?Så du på Oscar utdelingen i natt ?♥

GIFT TO ME FROM ME

God søndag, mine kjære lesere! Helgen min var vært veldig avslappende, samt veldig stressende med tanke på ting jeg faktisk har måttet gjort. Men denne søndagen kan jeg endelig senke skuldrene og føle meg litt lettere igien, og det føles veldig bra. I går på lørdagen, var jeg ute på en middagsdate med min kjære bestevenninne, Ida. Vi spiste helt herlig mat på Alexandro's, hvor jeg alltid bestiller favoritten min. Nemlig husets peppersteak og Alexandro's sjokolademousse til dessert. Jeg elsker å spise ute, men må passe på å ikke spise for ofte ute, så det ser litt dårlig ut for lommeboken min. Derfor er det herlig å spise ute med god samvittighet med gode venninner, etter å ha fått lønningen inn på kontoen, it feels good.

Det er èn ting som har gått veldig i glemmeboksen for meg, og det er å vise min kjære nye bebbi. For en liten stund tilbake, fikk jeg endelig pakken min i posten med min nye Givenchy t-skjorte. Helt siden Kim Kardashian la ut et bildet av seg selv i denne, har jeg lett som bare søren etter denne t-skjorten. Det føltes så godt å endelig finne t-skjorten etter mye leting på nettet. Den er i størrelse medium, selv om jeg gjerne skulle hatt den i large som jeg elsker å ha t-skjortene mine i. Men jeg har fått så mange slag i trynet (ikke bokstaveligtalt), men venner har sagt at nå må jeg begynne å gi litt faen i rumpa mi og ikke drukne i store klær hele tiden. Jeg er egentlig veldig fornøyd med t-skjorten i denne størrelsen, så jeg gleeeeeder meg til å style opp denne til et helt antrekk.

Resten av denne søndagen skal gå til å ha filmkveld med min kjære, og kose oss greit mye med masse godt (spesielt popcorn med smørsmak som er favoritten i huset). Ha en super søndag videre♥Hva synes dere & hvordan har helgen deres vært?♥

ORGANIZE YOUR MAKEUP

// I samarbeid med Makestyle.no

Alle vi jenter er vel enige om å ha en ting til felles; sminke. Og er det noe jeg hater på det sterkeste, så er det rot i sminken. Det begynner nesten å koke inne i meg, når jeg ser venninner ha det rotete i sminken sin, for å ikke se oppe i sminkepungen med pudder overalt og knust speil osv. Det er nesten så jeg vil ta tak i sminkepungen og vaske den selv, for hvem ønsker seg ikke oversikt i sminken sin, som er ryddig og pent? Jeg har et sminkehjørnet på skrivebordet mitt, der det er litt krangel om hva som skal få mest plass. Det er også blogghjørnet mitt og spisehjørnet mitt and so on, så takket være Cosmetic Organizer har jeg det ryddig og oversiktelig i all sminken min hele tiden. Det beste av alt, det ser fantastisk bra ut! Så mange leppestifter, neglelakker og mascaraer som jeg har, er det utrolig deilig å ha noe som gjør det oversiktelig i sminken og likevel får det til å se bra ut. Tror heller ikke jeg er den eneste som er veldig glad for at det er gjennomsiktig, da vet jeg hvor alt er selv om det er "pakket" ned. Så mye sminke som jeg har nå, sparer jeg så mye tid på å lete etter hvor den og den sminken ligger fordi disse boksene er gjennomsiktig. Jeg tror også jeg har vært ganske så heldig med all sminken min, for alt får plass helt perfekt i disse Cosmetic Organizer boksene.

Det er utrolig mange måter å stable disse boksene på, mens jeg har bestemt meg for å holde det ganske enkelt med tanke på den lille plassen jeg har. Tenkte derfor å vise dere hvordan jeg har organisert min sminke, og kanskje dere liker det♥
Boksene til venste finner du her og her, mens boksen til høyre finner du her.


Sist men ikke minst smykkeskrinet her, som jeg igjen bruker til noe litt annet. Men uansett er det jo GENIALT!

Hva synes dere & har dere disse geniale cosmetics organizers selv?♥

CRAZY PRINT

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN BLE LENA! Gratulerer så mye til deg, du vil bli kontaktet veldig snart.


Nå sitter jeg klar og mett, for å dra ned til byen og møte Ida på jobben før vi skal videre på treningen. Men først må jeg en kjapp tur på posten for å få sendt unna litt pakker, så kan jeg endelig stryke det dra To Do listen min. Det er fortsatt mye arbeid som gjenstår for meg denne helgen, og nå er det bare å få det gjort. Men først, skal jeg starte helgen med en god treningsøkt med Ida, og det er jeg kjempe klar for i min nyeste tights fra Adidas. Aldri sett en så fresh treningstights før, og god er den å! Derfor blir det enda bedre å dra på treningen når du i tillegg har fått deg litt nytt treningstøy, er dere ikke enige? Motiverer alltid litt ekstra dette.

Dere får ha en riktig god helg!♥

Likte dere tightsen & hva er deres planer for helgen?♥

TA VARE PÅ HÅRET DITT

// I samarbeid med Lab Pharma

Den siste tiden har jeg begynt å gå inn for å ta litt bedre vare på meg selv, ved å få nok av vitaminene jeg trenger og litt ekstra. Det nyeste jeg har begynt å gå på nå, er Hair Care tabletter. Hair Care er utviklet for å både bidra til, og vedlikeholde hårpigmentering og hårvekst (midt i blinken for meg). Jeg har veldig langt hår, og har derfor satt ned foten for å bli flinkere til å behandle håret mitt som det fortjener. Selv om det er langt, er det nokså tørt og slitt, det mangler det lille ekstra. Jeg har aldri gått på tabletter som skal gjøre noe for håret mitt, men hvis håret mitt kan bli behandlet godt og bli reparert med tabletter- hvorfor ikke? Noe av det flotteste jeg kan se på en annen jente, er hennes sunne og friske hår. Et sunt og friskt hår kan gi en så vannvittig glød til en person, at man nesten bare må si "wow, se på håret hennes". Hvem drømmer vel ikke om sunt og friskt hår?

Dere skjønner nok godt at disse tablettene ikke fikser ferdig utvokst hår, men er derfor mulig å påvirke ny hårvekst. Jeg klipper håret mitt hver 3-4 mnd, så for å få i gang denne produseringen av flottere hår, blir det å klippe et par cm ekstra for hver gang. Hair Care tablettene må brukes i minst 6-12 mnd for at man skal få et synlig resultat. Så her er det ingen snarveier til flott hår! Men for å hjelpe deg på veien, anbefales det å ta 2 tabletter daglig i minst 6 mnd. Tablettene inneholder biotin, ølgjær, hirse, kobber, sink og selen. Av den grunn må dere være oppmerksomme på referanseverdiene til Hair Care før dere tester ut dette produktet, dersom du inntar flere kosttilskudd med de samme ingrediensene samtidig. Det tar tid for å få de synlige resultatene, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

For hva er det ikke man sier, skjønnheten kommer fra innsiden♥


For å bestille Hair Care kan du trykke her. Det er nå en kampanjepris i tillegg, som vil gi deg 40% på kjøp av disse tablettene. Ønsker du å følge dem på facebooksiden deres, trykk gjerne her.

Er du flink til å ta vare på håret ditt, eventuelt hvordan?♥

TODAYS DETAILS

I dag har jeg fått gjort unna mye bloggarbeid og litt mer personlig arbeid på et par timer, og det føles ganske godt. Jeg har hatt så dårlig med tid i det siste at det har vært så mye å gjøre, men som jeg ikke har rukket å få gjort. Derfor fikk jeg byttet vakt i dag, og har resten av uken fri fra jobb. Det er veldig ålreit, nå som det er mye å gjøre for meg. Da kan jeg endelig sette meg ned, og gjøre en god jobb uten å stresse. For jeg er ikke god under stress, og leverer derfor ikke like bra som det jeg vet at jeg kan. Resten av denne uken skal det gå mye i fokus på bloggen, for man vet aldri når jeg brått får mye å gjøre igjen. Jeg må derfor utnytte tiden mens jeg kan!

Når det er sagt, tenkte jeg å vise dere noe nytt jeg har fått. Kjæresten min jobber litt for Mikkel Christiansen med merke MichelQelb. De produserer utrolig mye ekslusivt og luksuriøst, og de fikk nettopp inn nye lommebøker og kortholdere. Jeg falt pladask for den ene kortholderen i hvit med ekte pytonskinn, jeg har faktisk villet ha sko i denne fargen og skinnet. Men blir det ikke sko, så blir det kortholder! Jeg har aldri hatt kortholder før, men alltid tenkt på at det er ganske greit å ha tilfelle du skal et sted og ikke vil drasse rundt på en stor lommebok. Disse produktene er enda ikke lagt ut på nettbutikken, så hvis du vil følge dem for oppdateringer om dette merke, hva som er nytt eller hva som kommer snart, følg dem gjerne på @michelqelb på Instagram. Legger også ved at dette ikke er noe jeg har fått sponset, jeg har fått denne av kjæresten min som gave og har selv valgt å skrive fritt som jeg vil rundt dette produktet. Simple as that♥
 Kåpe fra Vivikes // Klokke fra Larsson&jennings // Kortholder fra MichelQelb

Hva synes dere om dagens detaljer?♥

ENERGISK KICK

I går føltes det ut som om jeg ikke rakk å leve, fordi jeg hadde så mye å gjøre at jeg aldri fikk en pause fra "livet". Jeg gjorde vel så og si ikke SÅ mye, men likevel var det så mye at jeg bare rakk å dusje og så legge meg til å sove.. Dagen startet med at jeg stod opp, sminket meg klar til en liten bloggshoot, deretter blogget jeg - og bare dette tar litt tid dere. Alt fra innlegget, til å ta bilder til du er fornøyd og ikke minst redigere dem mye finere. Å stå oppreist i 6 timer, er i seg selv en treningsøkt spør du meg. Og etter denne 6 timers økten på Urban, ble det styrkeøkt med Ida etter 20:00. Da var vi klare for egentlig ingenting, dro på trening uten å vite hva vi egentlig skulle trene. Men det endte opp med å bli en av mine beste og morsomste treningsøkter på en veldig god stund. Vi begge var apekatter - jeg tuller ikke. Og det sykeste var at selv om vi trente mye, føltes det ikke ut som om jeg ble sliten. Aldri følt det sånn før, men tror jeg bare faktisk hadde det ganske bra på treningen at jeg fokuserte mer på å gjennomføre ting enn å tenke så mye på "shit nå er jeg sliten". Beste avslutningen på en bra dag - være i syden i 28 minutter.

Ettersom jeg har vært så opptatt og effektiv det siste døgnet, har jeg ikke fått tatt noe særlig gode bilder. Heller ikke i dag, siden jeg har åpnet på Urban og gjort noen ærender i dag. Men noe Ida var bestemt på, var nemlig å få treningsbilder til bloggen min. Det liker jeg! Pleier aldri å ta bilder på treningen, men er vel litt moro å se slikt? Har lest at noen av dere ønsket det, men kan ikke love akkurat så sykt modellbilder her altså..


Skjønner ikke hvordan mennesker kan se bra ut under en øvelse, funket ikke her.

Hva har du gjort de siste dagene?♥

WING LINER AND PONYTAIL CURLS

I dag har jeg en super hektisk dag, og har faktisk ikke all verdens tid med å blogge for øyeblikket. Jeg starter 1 time tidligere på jobben i dag, så det ble brått litt dårligere tid enn forventet. Jeg skal stenge på Urban, og rett etter dette blir det en treningsøkt med Ida og så avslutter vi med sol sikkert. Derfor vil jeg bli ganske sen i dag, og tar derfor ingen sjanser på at jeg rekker å blogge senere i kveld. Da jeg kommer hjem, må jeg nesten rett i dusjen og så legge meg med tanke på at jeg skal åpne på Urban dagen etter. Likevel fikk jeg tatt meg tid til å krølle håret litt, som tar bare noen minutter i forhold til å rette det. Er det noe jeg angrer på at jeg prøvde ut er dipliner, jeg er ikke fornøyd med den og får ikke tatt det bort med mindre jeg skal starte helt på nytt med sminken. Det har jeg ikke tid til nå, dessverre. Den ble tegnet på litt for langt ned i forhold til vippene mine, så neste gang skal jeg øve, øve og øve til jeg blir en mester. Sminken min blir aldri on point når jeg stresser eller har dårlig tid, så Madeleine? Dropp dipliner neste gang du har litt dårlig tid!

Håper dere får en super fin dag i dag♥
Genseren finner du her. (Sponset)

Hva synes dere?♥

BLACK SHOES ON POINT

Jeg har lenge siklet over et par Givenchy sko som er spesial lagde, som betyr at de er det umulig å få tak i nesten, samt noen Louis Vuitton sko som jeg holdt på å kjøpe mens jeg var i New York med Didrik. De var så dyre at jeg ikke kunne kjøpe dem, skoene var faktisk ikke verdt så mye for meg at jeg var villig til å betale denne prisen for dem - de kostet nærmere 7000kr, så dere skjønner vel greia her. Skoene jeg har siklet etter er de klassiske slip-on skoene. Jeg har et par mønstrete slip-on sko fra Vans, men vil gjerne ha noen litt mer klassiske denne gangen, nemlig svarte eller hvite.

Da jeg har 0 ting å finne på, og til slutt leter og leter etter nettsider jeg ikke har vært innom før, finner jeg raskt noen skjulte skatter. Denne gangen fant jeg noen sko som var midt i blinken for meg, og med en ganske kul detalj som jeg ikke ser ofte. Jeg liker å ha ting som skiller seg litt ut, i stedet for å gå med ting som alle andre også har. Dette vet jeg ikke om kun er en god ting eller også er en dårlig ting. Fra min side kan det være litt godt og blandet. Jeg liker å høre å kjøpe ting som alle andre ikke har, det skaper interesse for andre og faktisk for meg selv. Skoene jeg fant denne gangen er fra nettsiden Public Desirè og er ikke sponset via bloggen, bare så det er sagt. Det som gjør disse skoene så spesielle er denne lille tuppen på skoene som har metall speil på seg. De hadde vært drit kule uten dette, men med min smak, syntes jeg de bare ble enda fetere med noe litt utenom det vanlige. Hva synes dere?♥

En siste ting; Ja, jeg vet at jeg er sko-gal.

 Likte du skoene?♥

FROSTED APPLE

Går det an å glede seg skikkelig til å vise frem noen dufter? For jeg er helt DER hele tiden da det er snakk om dufter. Det er nå litt over 1 måned siden jeg var i New York med kjæresten, hvor jeg handlet greit mange dufter fra Victoria's Secret. De hadde da kommet med en ny kolleksjon med nytt design på noen av disse bodymist sprayene og body lotions. En av duftene jeg forelsket meg i heter Frosted Apple. Aldri i min villeste fantasi kunne jeg tro at dette luktet så godt som det faktisk gjorde. Jeg skulle ønske jeg kunne spise denne lukten, for så godt luktet det faktisk.

Helt siden i går har jeg hatt smerter i kroppen som jeg ikke har kunnet beskrevet. Jeg våknet i dag, og hadde akkurat samme smertene. Jeg har legevakten i bakhodet, tilfelle det skal bli verre nå. Men i dette sekundet har det roet seg litt, og der håper jeg det blir. Det er jo som alle vet valentinsdagen i dag, men smarte meg hadde klart å tatt feil av hvilken dag det var på. Derfor ble ikke denne dagen helt som planlagt, men kanskje like greit siden jeg ikke orker å gjøre noe spesielt pga formen min. Det blir derfor kosing med god middag, godteri og filmer resten av kvelden her i heimen. Får heller feire litt ekstra når jeg føler meg topp igjen! Uansett, så gjelder ikke denne dagen å gi hverandre gaver for meg og kjæresten min. Det holder masse å bli overrasket med røde roser og cupcakes på døren her i gården.

Og dere? Ha en super fin valentinsdag♥Har du noen favorittdufter fra VS & hva er dine planer for i dag?♥

ANTREKK 130215

Her om dagen fikk jeg endelig svar på blodprøvene jeg hadde tatt, eneste de manglet svar på var D-vitamin, men det var ikke såå viktig. Det var da jeg først gikk inn til legen min at jeg tenkte "shit just got real" i tilfelle det skulle være dårlige nyheter. Sjokkerende nok var det kun 2 røde streker som vistes på skjermen, som betydde dårlig (under normalen). Ikke at det er bra i det hele tatt, men jeg trodde virkelig jeg skulle få dårlig tilbakemeldinger som at jeg må gjøre endringer i livet mitt og blablabla. De eneste røde strekene var stoffskiftet mitt, men der manglet jeg 0,01 % for å være innafor og fikk derfor beskjed om at jeg egentlig var innenfor siden det var så lite som skilte meg ut fra normalen. Den andre som var litt dårlig var mangel på jern, så det er super lett å fikse. Dro rett på apotoket og kjøpte noen jerntabletter jeg går på hver dag nå samt spiser mye mer med jern i seg. Godt å vite at det jeg hadde litt problemer med kan fikses så lett. Det er litt av en lettelse.

Tenkte at det er vel litt greit å informere dere litt om resultatene og legebesøket mitt, da jeg allerede har skrevet om det på bloggen. Nå blir det ikke flere legebesøk på en stund tror jeg! Nå gjelder det bare å vente på svar angående brystene mine, så jeg kan ikke si at jeg er helt rolig og avslappet enda - men snart.

Jeg gjorde så mye effektivt på jobben i går, at da jeg kom på jobben i dag stod jeg der og tenkte hva i all verden skal jeg gjøre nå. Heldigvis kom det pakker med påfyll av varer som tar litt tid å pakke opp, og generelt ryddig osv i butikken som også kan få tiden til å gå fortere. Siden det var litt stille på morgenen i dag på Urban, tok jeg bilder av antrekket mitt. Kan ikke huske sist jeg hadde med meg kameraet på jobb, men er jo litt greit med bra bilder på jobben også?
Jakke, skjerf, sko & overdel fra Urban // Bukse fra TopShop // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes dere?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI VARER FRA JUNKYARD XX-XY TIL EN VERDI AV 2000 KRONER OG 2 BILLETTER TIL BY:LARM

Aldersgrense for å delta i denne konkurransen er 20 år.

I samarbeid med Junkyard.no er jeg så heldig og får holde nok en konkurranse på bloggen. Men denne gangen er den litt anderledes med tanke på aldersgrensen. Grunnen til at det er 20 årsgrense på konkurransen er fordi dere kan vinne billetter til by:Larm som er en musikkfestival midt i Oslo mellom 4.mars-7.mars. For å freshe opp denne konkurransen litt ekstra,blir premien også valgfri varer fra Junkyard XX-XY til en verdi av 2000 kr. Det er vel en OK premie eller hva? Det er så kjipt at man ikke kan melde seg på sine egne konkurranser, for innimellom skulle jeg gjerne vunnet premiene på mine egne konkurranser. Anyways, jeg håper så mange som mulig får meldt seg på selv om det er 20 års grense.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:
Like facebooksiden til Junkyard her.
Like facebooksiden til by:Larm her.
Huske på å legge igjen mailen din, slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

LYKKE TIL!♥

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!!!!!!!!!!!!!!!Likte du denne konkurransen?♥

KOSEBUKSA PÅ JOBB

Det må vel være en drøm å ta med seg kosebuksen på jobb? Heldigvis jobber jeg i en så fet butikk, at joggebukse er lov så lenge den er fra butikken selv. Dette er en av mine favoritt joggebukser fordi den kan styles opp til et festantrekk eller bare brukes hjemme som en kosebukse. I mitt tilfelle denne gangen, kjørte jeg på litt rocka/ hipster stil på jobben i går med en crop top fra Urban. Det er så deilig å bruke en joggebukse, men likevel føle deg fikset nok til å gå rundt med joggebukse på jobben. Meeeen med bare joggebukse og crop top, synes jeg det atter en gang manglet noe som ble prikken over i'en. Det ble selvfølgelig å kjøre på med en skjorte rundt livet (i all hemmelighet for å også dekke til rumpa mi). Jeg personlig likte antrekket mitt i går veldig godt, ekstra godt fordi det var så behagelig å gå med men viktigste av det hele - det føltes veldig meg.

Så må jeg bare spørre dere om noe ganske tilfeldig her. Jeg har aldri vasket converse sko før, og aner ikke hva som anbefales og hva som ikke anbefales å gjøre. Kan noen hjelpe meg litt her? Mine hvite converse, er snart svarte....Hva synes du om antrekket mitt?♥

VISSTE DU DETTE OM MEG?

Vinnerne av kinobillettene til Jupiter Ascending er: Tiril, Stine, Lotte, Camilla og Marita. Husk å vær tilgjengelig på mailen deres, så dere får mottatt deres billetter. Gratulerer så mye!!


Jeg starter litt tidligere på kveldsvakten på Urban i dag, så jeg begynte smått på dette innlegget i går kveld før jeg skulle legge meg. Jeg trenger å ha god tid på morningen, uten å måtte haste fikse meg. For da blir jeg alltid stresset og glemmer noe som mest sannsynlig var ganske viktig å få med seg på jobben. Hver eneste morgen før jeg skal på jobb, må jeg ha litt over 1 time på å fikse meg og faktisk bare ta det med ro. Derfor, for å ha litt bedre tid i dag - trengte jeg kun å ta bilder til dette innlegget og så er det klart til publisering! I en stund nå, har jeg tenkt meg litt om med hva som er litt rart/ typisk meg. Og da kom jeg brått på flere ting, og tenkte derfor å dele dette med dere nå. Det er vel litt moro?

♥ 1. Jeg har en greie for sjiraffer, elefanter og ugler. Jeg synes dette er noen av de fineste skapningene på jorda.

♥ 2. Da jeg var liten hadde jeg naturlig blondt hår - da snakker jeg nesten platinablondt hår. Med årene har det bare blitt mørkere og mørkere.

♥ 3. Jeg er ganske hard mot meg selv og er mega flink til å få meg selv i veldig dårlig humør. Hvis jeg først er i gang - da torturerer jeg meg selv med alt det fæle jeg har opplevd.

♥ 4. Hver eneste gang jeg åpner på Urban, må jeg alltid på do når klokken er 10:00. Det er sinnsykt merkelig, hver eneste gang jeg føler jeg må på do, ser jeg på klokka og da er den enten 10:00 eller bare noen minutter over.

♥ 5. For kanskje nærmere 1 år tilbake, samlet jeg på skoesker og Gud vet hvorfor. Jeg synes bare alle skoeskene var så sinnsykt fancy, at jeg ikke ville kaste noe så "fint". Tenkte alltid at jeg kunne bruke det til å opprettholde andre ting i dem eller ha dem til desember, så jeg kunne pakke inn gaver mye finere. (er det mulig)

♥ 6. Hver eneste gang jeg skaffer meg en ny Mascara må jeg ALLTID lukte på den. Skjønner ikke helt greia med det, eller hvor jeg har fått det fra. Men plutselig sitter jeg der og færsker meg selv i at jeg lukter på en ny mascara.

♥ 7. Jeg har spilt Mall World på facebook i 3 år og er på 4.plass i hele verden på fashion shows. Ikke annet enn flaut - men enda flauere er det at jeg betaler 99kr i måneden for å være VIP medlem. Og tror jeg glemte å nevne en ting for dere, jeg er 20 år :-))))))))))

♥ 8. Jeg tar vare på alt for mye som er unødvendig. Tenker alltid "kan sikkert få bruk for dette i en senere anledning". Vips har det gått 1 år og ligger fremdeles på det samme stedet ubrukt.

♥ 9. Jeg spiser aldri ordentlig frokost, selvom dette er det viktigste måltidet. Jeg erstatter det heller med macaroni og fløte, pizza eller varmer opp gårsdagens middag og spiser det til frokost. Jeg er et middagsmenneske.

♥  10. Det kan plutselig komme til en dag hvor jeg bare står og stirrer på klesskapet mitt i full frustrasjon fordi jeg ikke husker hvordan stilen min er eller hvordan jeg styler meg selv opp. Da ender jeg som regel opp med joggebukse og godteri i sengen.Visste du noe av dette & kjenner du deg igjen av noen de?♥

ANTREKK 090215

Siden midnatt har jeg måttet faste helt frem til jeg fikk tatt blodprøver hos legen i dag klokken 11:30. Jeg trodde fastingen ville bli null problem, frem til jeg selv forstod hvor matmoms meg faktisk er. Helt siden jeg var liten, har jeg hatt vonde og dårlige minner med sprøyter osv med tanke på operasjonene mine som har vært mer smerte enn glede. Etter operasjonene mine på barneskolen, måtte jeg ha full narkose for å rotfylle en tann. Og til å komme til denne narkosen var ikke bare bare, skal jeg fortelle dere. En av sykesøsterne skulle stikke en nål inn i blodåren min, men bommet over 5 ganger før hun endelig trodde hun fikk det til. Plutselig begynte det å sprute blod ut av hånden min fordi hun ikke hadde fått det til ordentlig - og da gråt jeg skal jeg si dere. Så helt siden da, må jeg faktisk følge med helt fra de setter en sprøyte/ nål i kroppen min, helt frem til de tar den ut.

Hele grunnen til at jeg har tatt blodprøver er bare for å få svar på hvordan det går med kroppen min. Det er viktig å ta vare på seg selv, og et legebesøk eller to er riktig vei å gå da. Selvfølgelig er det litt skremmende å vente på svar, jeg føler meg frisk og ser frisk ut. Men likevel kan det være noe skjult i kroppen min som ikke er bra - og derfor synes jeg det var på tide å ta en sjekk. I tillegg til at jeg allerede har vært hos legen 2 ganger på 2 uker, skal jeg dit allerede nå til onsdagen for å sjekke litt av hvert, en av tingene jeg må sjekke er den ene føflekken jeg har på underarmen min. Føflekker kan ha kreft i seg, og flere i familien har måttet fjerne føflekker på grunn av denne risikoen. Heller et legebesøk for mye, enn et legebesøk for lite.
Jakke fra Mistress Rocks // Bukse fra Weightless // T-skjorte fra Urban // Sko fra Junkyard  (sponset) // Solbriller fra Rayban

Hva synes dere?♥

SUNDAY MOOD

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kinoen, etter å endelig ha sett filmen Jupiter Ascending med Nadine. Som dere vet, har jeg vært så gira på å se denne filmen helt siden jeg fikk sett traileren og skrev om den for bare et par dager siden. Endelig hadde jeg en dag uten noen som helst planer, og fikk dratt for å se denne filmen. Jeg likte denne filmen på flere grunnlag. De skal ha for at det var spenning hele tiden, og at Mila Kunis så helt FAAAB ut i denne filmen. Ekstra gøy var det å se filmen i 3D da det er så mye effekter og skyting i filmen, det fanger blikket mitt i hvert fall. Sånne filmer her er slike filmer jeg synes man bare må se på kino, du får ikke samme følelsen hjemme i stua med mindre du har hjemmekino. Dere som vinner kinobillettene til denne filmen bør glede dere!

Ellers har jeg fått en ny sang på hjernen, som faktisk Nadine spilte av forrige helg. Jeg har veldig stor omkrets for smaken min i musikk, jeg liker alt fra pianosangen Riwer Flows In You fra Twilight filmen til Psychosocial av Slipknot - skylder på søsteren min der. I mellom denne musikksmaken ligger pop ganske høyt oppe ved siden av Hiphop/ R&B. Denne sangen som jeg hørte forrige helg heter Mary av 2 AM Club og minnet meg sykt om sangen Paper planes av MIA, som der igjen vekker ganske gamle og gode minner. Derfor likte jeg denne sangen ekstra godt. Jeg digger refrenget og hvordan det bare går fra tonene opp og ned. Jeg er vel ikke den eneste som synes denne sangen minner litt om Paper planes?♥

Har du en sang du er skikkelig dilla på for tiden & har du sett Jupiter Ascending enda?♥

THE PERFECT VALENTINE'S GIFT

Nå er det ikke veldig lenge igjen til den spesielle dagen er her, det er selvfølgelig valentinsdagen jeg snakker om. For hver eneste år som går, blir det vanskeligere og vanskeligere for meg å finne den perfekte valentinsgaven til kjæresten min. Men jeg har mine ideèr og en av disse var spot on i år. Klokker er det noe man som regel ikke har mye av, og heller ikke tenker noe særlig over. Det er først når din kjære åpner opp gaven, og ser at det er en klokke der, som gjør han veldig glad. Gutter vil nok alltid være gutter, med det så mener jeg at de sjeldent kommer til å fortelle hva de ønsker seg. For dere som har disse som forteller det til dere - dere er fader meg heldige. Men for oss som trenger litt tips og råd til en fin valentinsgave, er det kjekt å få litt hjelp fra andre der ute.

Etter min smak foretrekker jeg å overraske med en god middag med en flott dessert - en mett kjæreste er en fornøyd kjæreste. Så kommer det til den delen som jeg elsker da, nemlig gutteparfymer. Hvem er det som ikke sniffer på klærne til kjæresten sin fordi det lukter så himla godt? Overrask han derfor med den perfekte parfymen som du vet han liker, og du må jo forhåpentligvis like den du òg, siden det er du som kommer til å lukte dette hele tiden fremover. Etter min smak hadde jeg overrasket han med Tom Ford eller Versace parfyme, som jeg vet han er glad i - og fordi de lukter himmelsk!

Sist men ikke minst; Ønsker du å bruke litt ekstra penger på kjæresten din, vil jeg uten tvil anbefale klokker. Og med det, Daniel Wellington klokkene. Jeg nesten forguder disse fine klokkene som er til både herre og til dame. Jeg tror neppe han blir ufornøyd med en splitter ny Daniel Wellington klokke på armen sin. Det eneste med å bruke penger på en slik klokke, er selvfølgelig prisen. Det kan brått bli litt i overkant av dyrt, i forhold til hva du/ dere tenkte å bruke på hverandre - passer det perfekt å få litt rabatter.

Hvis dette er noe for deg eller din kjære, overrask han (eller hun) med en nydelig Daniel Wellington klokke. Når det er sagt, har jeg så klart en rabattkode å dele med dere så dere får det litt billigere. Bruk rabattkoden "ValentineMadde" og få 15% rabatt på alle klokkene fra DanielWellington.com frem til 28.februar♥

Hva synes du er den perfekte valentinsgaven & har du kjøpt noe til din kjære enda?♥

// Reklame

BRA START PÅ HELGEN

Dessverre måtte jeg fjerne Max Factor innlegget som jeg skrev tidligere i dag, de vil nemlig få til en liten konkurranse hvor dere kan vinne noe ganske så flott! Derfor vil det bli publisert litt senere, og vil da innebære en stilig konkurranse i tillegg.

Jeg har derfor ikke drit mye kult å dele med dere i dag. Men dere vet hvordan jeg er, jeg nekter å la det gå èn dag uten blogging og det skal ikke skje i dag heller. Jeg kan jo derfor bare oppsummere dagen min i dag til dere. Jeg sov til 12:40 i dag, SYKT digg skal jeg si dere. Jeg brukte god tid på å fikse meg til stenging på Urban i dag klokken 15:00. Helt siden jeg har vært på jobb, har jeg ikke hatt tid til å ha pause eller noe som helst - jeg har altså holdt meg i 10 timer, før jeg har kunnet gå på do. Mirakel at jeg ikke gjorde på meg i buksa, hahaha. Så mye som det var å gjøre, rakk jeg nesten ikke å kjenne at jeg måtte på do engang. Det har vært så utrolig hektisk siden vi har helt syke tilbud og salg i butikken nå. Og siden både jeg og Linnea har vært sååå flink i dag, klarte vi 100% med glans! Det er helt fantastisk å gå fra jobben og vite at du har gjort en drit bra jobb. Spesielt da du endelig kan ta deg helg du også.

Nå står det Ristorante pizza i ovnen, og så står Breaking Bad for tur på Netflix. Kos dere masse i kveld og ha en super helg!♥


Sorry for iPhone kvalitet, men hadde ingen andre bilder å dele med dere i dag dessverre....

Hva har du gjort i dag & har du hatt en bra start på helgen?♥

ALLE PARFYMENE MINE

Først av ALT, vil jeg bare si tusen takk for alle de gode og flotte tilbakemeldingene som jeg har fått på mitt forrige innlegg. Det betyr så mye å få høre dette, og ah, jeg kan ikke få sagt hvor snille dere er♥

Jeg sjokkerte meg selv i dag morges da jeg stod opp 08:20 for å trene rumpe med Ida og Nadine, før Ida skulle på jobb. Men så ble jeg ikke så sjokkert likevel, da jeg sovnet etter å ha dusjet hjemme. Sov til 15:00, for å være helt presis og ærlig - enda ærligere skal jeg være, det var sykt deilig. Jeg har kjent på øynene mine at de har fått litt for lite søvn de siste dagene, så denne "lille" powernapen gjorde susen. Siden etter jeg våknet, har jeg ryddet rommet, fått opp saker og ting som skulle vært unnagjort for litt siden og endelig fått tatt bilder av alle parfymene mine.

Det er noen ting jeg aldri klarer å slutte å kjøpe, selv om jeg har masse nok. Da snakker jeg generelt om klær, sko og spesielt parfyme. Parfymer bruker man aldri opp raskt, og jeg som har en samling på 12 parfymer. Det er sykt unødvendig, og det vet jeg. Men jeg bare elsker å ha mye å velge mellom - og hvert fall når det kommer til å lukte søtt og godt. Smaken min i parfymer er nemlig veldig søt. Jeg elsker tropiske, søte dufter. Og jeg har fått tak i alle disse nå og kan si meg godt fornøyd på en stund. Ut i fra at jeg har 12 parfymer, har jeg likevel mine favoritter. Det er helt klart Victoria's Secret Scandalous på første plass, Abercrombie & Fitch Sweet Reveal på andre plass og til slutt Escada Turquoise Summer på tredjeplass. Alle disse lukter kjempe søtt, men er likevel så utrolig unike på luktene og DET elsker jeg. Nå håper jeg bare at jeg klarer å holde fingrene fra fatet og stå imot fristelsen til å kjøpe flere parfymer, hvis det plutselig dukker opp en ny som lukter amaziiiiing.Hva heter dine favoritt parfymer & har du noen av de jeg har?♥

FINALLY

I går var jeg hos legen min veldig tidlig på dagen, for å snakke om noe jeg har hatt komplekser med siden jeg gikk på barneskolen. For veldig lenge siden skrev jeg et innlegg på bloggen min om at mine bryster ikke var like, og at det faktisk er en stor forskjell på dem. Dette fikk jeg bekreftet i går, og av en merkelig grunn, var det deilig å høre det fra en lege. Da fikk jeg liksom endelig et ordentlig svar på at ja, forskjellen synes, og det synes veldig godt. Vi snakket derfor lenge som hva jeg ønsket å gjøre, og silikon ga jeg streng beskjed om at det ønsket jeg meg ikke. For meg er det ikke viktig å få større pupper, men heller bare ha like, slik at begge passer inn i en bh.

Da jeg var mindre skjønte jeg fort at det var noe rart når den ene puppen min var større enn den andre. Jeg husker godt at med årene fikk jeg høre "når du blir 18 år vennen, da er de like store". Men det skjedde aldri og jeg er lei av å måtte vente. Ganske lei av å måtte skjule de lille formene jeg har også.

Med tanke på alle øreoperasjonene mine gjennom årene, fjernet de brusken på mitt høyre ribbein i første operasjonen som betydde at jeg nesten manglet et helt ribbein. Selv om de fikk til å forme brusken til øret jeg har nå i dag, dukket det opp nye problemer med kroppen min. Siden jeg mangler ribbein på høyre side nå, ser mitt høyre bryst automatisk større ut. Med andre ord, det har egentlig doblet størrelsesforskjellen. Og nå vil jeg fikse opp i dette. Jeg venter nå på svar, og mest sannsynlig vil det bli å bruke eget fett for å fylle det minste brystet mitt like "stort" som mitt større bryst. Jeg er overhodet ikke flau over å dele dette med flere tusenvis av mennesker her på bloggen, og det er faktisk veldig sykt å si ettersom dette er noe jeg har komplekser med den dag i dag.

Over til noe litt mer "spennende", har jeg hatt litt av hvert å gjøre i dag. Jeg har blant annet satt opp innlegg jeg ønsker å dele med dere fremover. Dette er faktisk noe jeg har lagret på notater på iPhonen. Så fort jeg har skrevet om den ene tingen som jeg har notert ned, får det et kryss som sier CHECK. Det har faktisk funket. Finner jeg noen inspirerende bilder eller innlegg som andre har skrevet, skriver jeg det ned så fort jeg kan eller lagrer bilder for å kunne ta lignende selv. Derfor, mye av det dere har villet se på bloggen, har blitt skrevet ned her på notater. Så hvis dere har flere ønsker om ting jeg skal dele på bloggen, skriv så mye dere kommer på♥


Jeg har faktisk i sikkert over 1 år, hatt lyst til å klippe håret mitt i denne lengden. Men så liker man å ha langt hår også...


Genseren er forresten fra Urban.

Hva vil du se mer av på bloggen min?♥

KONKURRANSE: VINN KINOBILLETTER TIL JUPITER ASCENDING

Har dere fått med dere den nye filmen som heter Jupiter Ascending? Åh, jeg mååååå se denne filmen! Det er to gode skuespillere som er med i denne filmen, og for meg blir det spennende å se disse to i rollene. Jeg snakker selvfølgelig om Channing Tatum og Mila Kunis. Min smak i filmer har gått fra å være kjærlighetsfilmer til veldig mye action og spesielt litt sånn overnaturlige ting som Sci-Fi filmer. Denne filmen så jeg traileren til for litt siden og jeg er allerede oppslukt i den - uten å ha sett den. Det er flere kjente skuespillere med, så jeg tror denne filmen er helt rå og lever opp til mine forventninger.

Filmen handler om Jupiter Jones (som spilles av Mila Kunis) som ble født under en vakker nattehimmel, med tegn som pekte ut et liv og en skjebne fylt av store hendelser. Og nå, som voksen, drømmer Jupiter om stjerner. Kontrasten er stor mot den kalde virkeligheten hun lever i, med tanke på at hun jobber som rengjører av toaletter - med et liv oppstykket av en lang rekke vonde opplevelser. Først når Caine (som spilles av Channing Tatum), en genetisk konstruert eks-militær, kommer til jorden for å finne Jupiter Jones begynner hun å innse at hun har større ting i vente. Hennes genetiske signatur plasserer henne som den neste i rekken til en ekstraordinær arv som kan forandre hele balansen i universet. Kan tro hun får hjertet i halsen av å gå fra en rengjører av toaletter til å kunne forandre hele balansen i universet!

Høres dette spennende ut? Da bør du følge med nå. Jeg er så heldig og får trekke ut hele 5 vinnere som får 2 billetter hver til den nye filmen Jupiter Ascending. Reglene for å delta i denne konkurransen er veldig enkel. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen mailen din og svare på dette spørsmålet:

Hvem spiller den kvinnelige hovedrollen i Jupiter Ascending?♥
Vinnerne vil bli trukket 10.februar, masse lykke til!!!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNERNE ER TRUKKET.


Vil du se denne filmen?♥

// I samarbeid med SF Norge

MEET & GREET THE DEXTAPE PÅ URBAN ++ MER

Hei kjære lesere!!! Siden jeg jobber på Urban, har jeg fått med meg noe sinnsykt moro som skjer i dag. De fleste av dere kjenner kanskje til The Dextape? De drar nå på norgesturne med filmen og kommer til din by for et premierearrangement. (Men det er kun visse butikker i Norge, ikke alle). De vil komme med cast&crew fra filmen for å engasjere folk til å bli med på premierevisningen og ikke minst premierefesten. Gøyeste av alt, de rigger opp et enkelt DJ setup hvor dem selv spiller musikk og lager stemning i butikken. Nå over til det morsomste; De lodder ut et par premiere/ fest billetter til de oppmøtte, og casten signerer posters. Du kan altså derfor sikre deg billetter til premieren og festen ved å møte opp på Urban Moss mellom klokken 16:30-17:30. Og husk, premieren er klokken 18:00.

For at du skal få en liten oversikt når dem kommer til DIN by, gå inn på denne facebooksiden og finn ut mer.


Bare så jeg får sagt dette med en gang, dette innlegget er verken sponset eller noe jeg får betalt for. Av og til er det koselig for oss bloggere å bare kunne spre litt glede/ morsomheter på bloggen, ved å informere dere om events/ konkurranser som dette. Nå er jo dette jobb relatert fra min side, men dere skjønner greia? Når det er sagt, skal jeg fortelle dere om noe annet godt. Dere aner ikke hvor digg det er å ha en mor som bruker samme skostørrelse som deg, frem til hun faktisk kjøper de Reebok skoene du har siklet etter helt siden de kom i butikken. Jeg skal ikke lyve, jeg har holdt på å kjøpe dem et par ganger. Men at mamma kjøpte dem nå, gjorde meg ganske fornøyd med samvittigheten min og fristelsen jeg klarte å stå imot. Endelig er Reebok Classic White i hus, og jeg kan endelig stjele dem litt av mamma. Selv om vi har ganske forskjellig smak på ting, er det enda godt at når det først klikker mellom oss, at det er slike godbiter som dette som dukker opp i heimen. Kunne faktisk ikke vært mer fornøyd nå, de er jo helt SINNSYKT fine og tidenes mest behagelige sko å gå med♥

Skal du på Meet & Greet med The Dextape & hva synes du om Reebok skoene?♥

IRRITERT

Jeg deler sjeldent raseri-innlegg på bloggen. Men nå synes jeg jaggu det er på tide å fortelle dere noe, dele noe jeg har hatt på hjertet en god stund. Dette er noe jeg har sett igjen hos mange andre bloggere, og jeg har opplevd å få dette på bloggen selv. Og en gang for alle, kan dere ikke bare forstå dere litt på oss bloggere eller iallfall prøve, jeg mener se for deg at du var i min situasjon og at det var du som blogget?

Blar du igjennom på en blogg, kommer du til å møte på reklameinnlegg, sponsede produkter og adlinks til produkter. Hva er det første en leser tenker da? Jo, nemlig "herregud reklameinnlegg igjen, adlinks igjen srsly, da får'a sponset produkter IGJEN, kan hun/ han gi faen i å reklamere for ting så ofte?"

Jeg skjønner dere på en måte, men VÅKN OPP! Dette er måten vi bloggere tjener penger på. Ja, det er lettjente penger. Digg er det også. Men du ser ikke meg gå løs på en freelance journalist (som igjen også sitter mye hjemme og skriver leserinnlegg.) Likevel er det en stor forskjell på jobbene våres, men la oss alle heller fokusere på at vi faktisk gjør noe for å få inn penger på kontoen våres, enn å fokusere på hvordan vi får det. Og viktigste av alt; Vi har i hvertfall en inntekt. Men det vil alltid være de som kun skal fokusere på det negative, sånn er det bare og det vet jeg.

Nei, det er kanskje ikke rettferdig at vi kan tjene mer enn dere som sliter ræva av deres på jobben, ved å bare sitte foran datamaskinen og taste i vei på tastaturet vårt. Men sånn er det, alt er ikke like rettferdig her i verden. Visst pokker hadde jeg vært sjalu og kanskje litt smålig forbanna over at fisefine rosabloggere som ikke anstrenger seg noe særlig kan tjene mer enn meg i mnd, som faktisk står opp tidlig på morgenen, kjører til jobb og er ikke hjemme før etter en vanlig arbeidsdag. Men jeg skal fortelle dere en ting, hadde dere hatt en blogg, og fått en forespørsel om å reklamere for et produkt for en viss sum, dere hadde ikke takket nei. Tro meg.

Vi har utgifter vi og, som for eksempel en ganske så høy skatt. Det er ikke slik at vi sitter igjen med kjempemasse penger, iallfall ikke jeg.

Jeg kunne faktisk levd på bloggingen min, men vet dere hva? Jeg liker å tjene litt ekstra, derfor er jeg i tillegg deltidsansatt i en klesbutikk. Jeg vil oppleve verden, ha råd til det jeg ønsker meg, spare så mye jeg kan i måneden, og hvordan gjør jeg det? Jo, ved å jobbe, og hva gjør jeg? Jeg jobber! Jeg jobber for det, men jeg får det kanskje lettere servert enn dere andre. Det er jeg helt klar over selv. Men gir det dere god nok grunn til å klage på hvordan vi tjener pengene våres? Det er direkte frekt.

Når denne inntekten jeg får fra bloggen kan hjelpe meg ved å nå mine mål i livet, og det dukker opp flere forespørsler som kan hjelpe meg på veien, så klart takker jeg ja til det. Du takker vel ikke nei for å bli igjen litt lenger på jobben, for å tjene litt ekstra - gjør du? Reklamerer vi bloggere for ting flere ganger i løpet av en mnd, er det en god mnd for oss. Blir du satt opp på vaktlistene mye, er en god mnd for deg. Det er nesten crazy å sammenligne det på denne måten, men det er faktisk sånn det er.

Til syvende og sist;

Jeg irriterer meg over personer som alltid skal hakke ned på oss bloggere fordi vi får den og den inntekten og de godene som fører med. Jeg kan forstå at det føles urettferdig på mange måter for andre som har "vanlige/normale jobber" og jobber hardt, men klag nå heller til de som styrer summen av penger vi bloggere får (dere er jo også med på å styre inntektene våre i og med på at dere leser den). Lettjente penger er det på mange måter, men nå er det slik at iallfall JEG har en annen jobb ved siden av og ikke KUN blogger. Jeg liker å ha noe å gjøre og driver med to ting jeg faktisk liker. Bloggen har gitt meg mange muligheter på veien og jeg ser frem til hva som vil skje videre.

Det handler ikke kun om det å få ting gratis for meg, men å se hva bloggen eventuelt kan føre til videre for meg i fremtiden. Og skulle det ikke gå helt som forventet og det ender opp med å bli slik at jeg ikke lenger har den muligheten jeg nå har i dag, til å tjene penger med bloggingen (som jeg en dag er ganske forberedt på vil skje), har jeg iallfall en annen jobb ved siden av. Det ville ikke være det verste som kunne skje. Kanskje ender jeg opp med å studere og.

Wow, det føltes godt å få ut dette. Takk for meg.Hva synes du om akkurat dette?

GOSSIP

Ordet gossip, helt ærlig - hvem liker ikke å høre litt saftig gossip nytt om andre, spesielt kjendiser? I kjendisverdenen så er det alltid mye som foregår, rykter som både er sanne og falske. Men gossip trenger ikke nødvendigvis å være noe sladrete. På Gossip.no som nylig ble lansert, skal det foregår mye mer enn kun saftige rykter om kjendiser. Dette vil bli en ny norsk underholdningsside som tilbyr internasjonalt kjendisstoff (FINALLY). Innholdet på denne nye nettsiden vil bestå av film/ tv-stjerner, fashion, musikk, gossip, topplister, røde løperen og mye mye mer! Det beste av alt er at denne nettsiden er basert på video. Dette vil si at du slipper å lese stoff i en all evighet om det nye om kjendisene, men heller lene deg tilbake og følge med på hva videosnuttene har å by på. Så er det jo alltid litt artigere å se kjendisene i action, if you know what I mean. Det vil være morsomheter med for eksempel hva kjendiser er med på, flauser, skandaler, stjel stilen osv. Alt du vil vite om kjendisene, publiserer Gossip.no på deres nettside før du vet ordet av det. Vi får med andre ord de siste og beste kjendisnyhetene innenfor fashion, skjønnhet, styling, underholdning, forhold, trening, romantikk og generell gossip. Alt vi ønsker å vite om kjendiser, nå på et og samlet sted.

Er det noe jeg fant litt artig å lese om på Gossip.no så var det 15 bevis på at kjendisene en gang så ut som dine klassekamerater som du kan lese om her, Kardashians hushjelp forteller hvem som roter og griser mest i huset som du kan lese om her og bli med Triana i garderoben på Paradise Hotell som du kan lese om her. Triana bruker alltid de fiiiineste kjolene på dette programmet og derfor synes jeg det er ekstra spennende å få en liten rundtur i garderoben hennes under denne innspillingen. Så er det jo bare super moro å høre litt gossip fra selveste hushjelpen til Kardashian familien, haha!

Følg gjerne facebooksiden til Gossip.no HER for mer informasjon og oppdateringer om kjendiser♥Hva synes du om denne nettsiden & hvilke kjendiser er du fan av?♥

// I samarbeid med MTG TV

NELLY FAVORITES

Da er det søndag igjen, og jeg synes disse ukene begynner å suse forbi. Jeg kan ikke tro at det er 01.februar allerede i dag, for jeg henger ikke helt med om dagen siden alt foregår så innmari fort synes jeg. Derfor skal jeg bruke denne søndagen på å forberede meg til en ny uke, med mer jobbing og trening. Men før jeg skal sette i gang med dette, er jeg nødt til å vise dere favorittene mine på Nelly. Dere vet vel sikkert hvor lenge jeg har handlet på Nelly og visst om Nelly, det er jaggu meg et par år. Men har jeg visst at man bare kan trykke på dette så kalte hjertet så det kommer på favoritter??? NEI. Hvor dum går det an å bli? Jeg har hele tiden tatt bilder av tingene jeg har likt, eller lagret linkene på andre steder. Det har aldri falt meg inn at det kunne være "legge til favoritter" opplegg her. Det jeg prøver å si er at etter jeg fant ut om denne knappen, så går det ganske hardt for seg på denne siden. Derfor tenkte jeg å vise alle mine favoritter som jeg har lagret på Nelly. Kanskje det faller i smak hos dere, kanskje ikke! Jeg har også begynt å smugtitte på bikinier allerede, jeg er alltid tidlig ute med bikinier til sommeren - med andre ord, være klar før alle andre er det.

Dere får ha en super koselig søndag♥


Nly Trend High Neck Scuba Dress her // River Island Lace Insert 2 Dress her // Miss Selfridge Cross Neck Skater Dress her


Nly One Structure Fabric Crop Top and Skirt her // Nly Trend Cross It Dress her // Nly Trend High Neck Scuba Dress her


Vero Moda Vmrisk Short Pu Jacket her // Nly Design Fuzzy Long Cardigan her // Nly Trend Crop Zipper Top her


Panos Emporio Paros Bikini her // Nly Beach Mix&Match Push Up Bra her // Hot Anotomy Bow Tie Push Up Bikni Set her


Adidas Sq Ccrun Ls Pink Shirt her // Casall Printed Essential Tights her // Adidas Sq Ccrun Ls Blue Shirt her


Nike Air Max Thea Black Print her // Nike Benassi Jdi Print her // Nike Air Max Thea Blue Print her


Selected Femme Sfanni Flower Tex Shoe F her // Nly Shoes Pump her // Michael Kors Colby Sneaker her

Likte du noen av favorittene mine?♥

// Adlinks