hits

februar 2016

WORK WORK AND MORE WORK

Denne helgen har bare bestått av alt for mange festligheter, bokstaveligtalt. På lørdagen startet jeg dagen med en åpningsvakt på Urban, og så fort jeg var ferdig på jobb var det rett hjem for å dusje og gjøre meg klar for en morsom kveld med venner! Ida og Ingvild kom til meg litt tidligere på kvelden, hvor vi bare pratet litt og drakk litt før vi skulle på en hjemmefest med mye godfolk. Jeg vet ikke hva annet jeg kan si enn at jeg har fått en stor smak for hjemmefester. Ingen forsvinner, sånn som ofte skjer ute på byen, men man sitter heller samlet og har det veldig koselig. Da vi dro dit var det fremdeles rolig vors, men helt ut av det blå var det kaos og bare ganske lættis. Med en god drink i hånden, og riktig musikk som bare gir den perfekte stemningen - da kan man ikke be om så mye mer. Den kvelden gikk til mye latter og sprell, mer enn hva jeg forventet. Søndagen derimot hadde jeg forventet skulle bli såååå kjedelig og lame på grunn av fyllesyken som kom. Men det endte med at noen av oss sjokkerende nok var våkne tidligere enn andre, og bestemte oss derfor å sette på god musikk mens vi vasket hele leiligheten/ hytten for lørdagens festligheter. Etter leiligheten luktet himmelsk og var shinet, tok det ikke lang tid før vi alle dro på Campino og hadde frokosten der. Den frokosten var alt annet enn kjedelig, haha. Selvom alle var greit slitne, var det noen av oss som var litt mer sporty enn andre. Da snakker jeg om meg, Ida og Ingvild som bestemte oss for å ta en liten gåtur på Alby i det fine været. Det var kjempekoselig og litt av en måte å avslutte en morsom helg på.


Søndagen måtte jeg bruke som en restday, og derfor har jeg ikke annet enn noen bilder fra jobben på lørdagen. Men noen bilder er vel bedre enn null? Jeg hadde alt for mye å gjøre på jobben i dag, selvom kameraet var med så det ble derfor ingen nye bilder å vise. Om litt må jeg lallebua for jeg skal nemlig åpne på Urban i morgen før jeg har en uke full av forberedelser foran meg. Ha en fortsatt fin kveld!


Ikke glem å følg meg på Snapchat: Alohaamad.Jakke fra BikBok // Genser & skjorte fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Triwa


Hva synes dere & har dere hatt en bra helg?

CAFÈ RIIS

I går hadde jeg en date avtale, en svært etterlengtet date med Ingvild. Det er utrolig lenge siden vi har gjort noe sånt sammen, så det var virkelig på tide å ta igjen tapt tid. Vi har kjent hverandre i mange år, men som flere sikkert kjenner seg igjen i, så hender det noen ganger at man bare mister litt kontakt uten at det er med vilje, så dette måtte vi bare ordne opp i raskest mulig. Det er veldig rart å tenke på, for hun er ikke bare en god venninne som har vært der for meg, men hun er også en helt utrolig kollega fra Urban som alltid stiller opp. Det er veldig gøy å tenke på, vi er gode venner og jobber i tillegg sammen - og når vi først jobber sammen har vi det latterlig gøy på jobb. Men enda godt vi har det enda mer gøy utenfor jobben sammen. Det BESTE med dette er at hun endelig har begynt å blogge igjen, og denne gleden/ lykken er det bare bloggere som forstår seg på. Endelig kan vi ha bloggshots sammen igjen (!!!!). Vi dro i går bort på Cafè Riis og hadde en lunsjdate der, før jeg skulle på Urban for å ta stengevakten klokken 15:00. Ingen av oss orket en posjon hver, så vi tok like greit lunsjen på deling og en himla god iskaffe til dessert. Det er merkelig hvor fort tiden går da man er i godt lag dere, og daten gikk så fort i går at vi allerede har lagt planer sammen for lørdagskvelden i dag med Ida også. Så dette blir en forbanna bra lørdag, og det gleder jeg meg til!


Det ble en veldig sen natt i går, siden jeg var med Ida. Vi spiste taco hos hun og koste masse med vofsa som dere kaaanskje så på snapchaten min? Hahaha, hver eneste gang jeg er der må jeg filme den søte vofsa, I just can't help it. Med bare 4-5 timers søvn, klarte jeg å stå opp i dag for å gjøre meg klar for åpningsvakten på Urban, men nå kjenner jeg at det kanskje skulle passet bedre med 8 timers søvn istedenfor, heh. Det får jeg ta igjen i natt, det er nemlig søndag i morgen, noe som betyr null planer.


Ha en riktig god lørdag dere!
Sjekk gjerne ut bloggen hennes her.


Så det ikke koselig ut?

ANTREKK: LAYERS ON LAYERS

Den siste måneden har jeg fått en ny smak innenfor streetstyle. Nemlig lag på lag med klær. Dere vet jo min store kjærlighet for skjorter rundt livet? Nå har jeg ikke byttet ut den med noe nytt, men heller fått en med litt variasjon - som passer perfekt for meg som bruker skjorter rundt livet 24/7. Jeg elsker cardigan, og spesielt nå på vinteren når det er veldig kaldt ute. Istedenfor å bare ta på seg en chill hettegenser for å holde varmen, har jeg på en genser, deretter cardigan og så bomberjakke utenpå. Det faller kanskje ikke i smak hos alle, men det er vel derfor det er til inspirasjon å se nye stiler. For et eller annet har inspirert meg til å prøve ut dette, og selvom det er noe nytt for meg så falt det i smak. Beste av alt er at det ser bra ut og er i tillegg varmt. Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å gå sånn her før jeg blir lei, men da er det jo kjekt å ha skjorter som jeg elsker hahaha. Det er ganske crazy hvor mye en bomberjakke kan bety for et antrekk, det er med på å løfte absolutt. Det går fra å være basic, til å bli mer street blandet med litt rocka - og der har vi stilen min.


Solen skinte i dag, og jeg visste det kom til å bli en bra dag for å ta antrekksbilder i byen før jeg skulle på jobb. Jeg hadde en avtale med Ingvild før jobben, og det skal jeg skrive et eget innlegg om i morgen. Frem til da kan dere kose dere med nye antrekksbilder som hun var så snill og tok.

Jakke fra BikBok // Cardigan fra Junkyard (sponset) // Genser fra Urban // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Nike // Veske fra Versace // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Triwa


Hva synes dere om antrekket?

EARLY MORNING

Jeg vil bare starte med å si tusen takk for alle gratulasjoner og all støtten jeg har fått etter jeg gikk ut med den store nyheten i går. Det er fremdeles så jeg føler noen nesten må slå meg i ansiktet for å virkelig skjønne at dette faktisk skjer, det er virkelig. Fuckings 6 år med blogging, og i en alder av 21 år har jeg designet min egen kolleksjon. Det er nesten så jeg må le, fordi jeg vet ikke hvordan jeg skal reagere på dette, det er bare helt sykt. Men uten å si for mye - det er mer i vente! Dette året skal bli mitt år, og det skal jeg for første gang klare på egenhånd med gode mennesker rundt meg.


Alle biter begynner å falle på plass for tiden. Noe av det jeg elsker mest ved dette er rutinene jeg har begynt å få. Jeg står ikke opp senere enn klokken 10:00 hver dag, med mindre det har blitt en sen dag kvelden før. Jeg står opp noen dager, uten å vite hva planene er. Men det er evigheter siden jeg har hatt null planer, og derfor elsker jeg denne perioden i livet mitt. En av mine høydepunkter den siste mnd er at jeg har gått opp 6 kg, mye på grunn av hard trening og derfor større matlyst som kommer naturlig når man trener oftere. Det var det som stod på planen for i dag, å ha en hard styrkeøkt med storesøsteren min. Jeg trente faktisk i går også, jeg var sprek og gikk ned til byen i minusgrader mens solen endelig kom frem. Det var en oppvarming i seg selv, for da jeg kom frem til treningsenteret var jeg allerede svett. Jeg trente veldig lenge i går, og bena mine var helt gelè da jeg skulle gå i trappene. Av en rar grunn, er det ingen stølhet å se i dag og derfor kjørte jeg på med en liten reprise av gårsdagens økt, men også litt mer fokus på overkroppen. Bena skal få hvile resten av uken, så skal heller overkroppen få kjørt seg!


Siden jeg er så på farten på tiden, så kunne det vært mye til hjelp å få høre litt hva dere ønsker å se mer av på bloggen. Så kan jeg sette meg ned å planlegge litt. Det er trossalt dere som har gjort at jeg har kommet så langt som jeg har gjort, og jeg vil derfor gjøre dere fornøyde som lesere.
Hvordan går det med dere for tiden?

MADELEINE PEDERSEN ❤ JUNKYARD XX-XY

// I samarbeid med Junkyard


Nok en drøm har gått i oppfyllelse, og det er nesten så tårene kommer.


Det er helt VILT at denne dagen endelig er kommet. Jeg kan endelig fortelle dere hva jeg har drevet med i sommer sammen med Junkyard. I all hemmelighet, har jeg og Junkyard XX-XY samarbeidet med å lage en vårkolleksjon sammen. Dette var helt nytt for dem, og også noe helt nytt for meg. Men dette takket jeg ja til uten å nøle, denne muligheten skulle jeg ta. Det har vært mye hardt arbeid, mange møter og reiser for å få dette til å skje - men som man alltid sier hardt arbeid lønner seg. Dette har resultert til det jeg aldri trodde kom til å skje. Jeg har designet min egen kolleksjon!!!! Noe av det beste med det hele er at jeg har designet den sammen med Junkyard XX-XY som har vært mine partnere i mange, mange år. Det betyr derfor veldig mye for meg, og det er en ære av å være samarbeidspartnere med dem.


Kolleksjonen vi valgte å gå for har absolutt alt. Vi designet 10 produkter som representerer meg og ikke minst Junkyard XX-XY, så det er 2 stiler i èn kolleksjon. Det er min personlige stil med en bit av streetstyle. Men i en slik kolleksjon kan man ikke glemme de cozy og basice produktene man bare må ha i klesskapet sitt. Det er derfor jentete, kosete og chill vi gikk for i denne stilen her. Alle disse produktene kan styles om hverandre, og jeg er sikker på at du finner noe du liker - det håper jeg i hvertfall! Plaggene er laget for og av meg, men det er passer perfekt til alle andre Junkyard Girls også.


For å se alle bildene og produktene jeg har designet trykk HER.


Hva synes dere?

BRA START PÅ UKEN

Planene for gårsdagen var først og fremst at jeg og søsteren min skulle rydde litt i leiligheten til farmor, siden den endelig har blitt solgt. Farmor gikk som sagt bort i sommer, og hver eneste gang vi går bort til leiligheten venter jeg fremdeles på den gode klemmen jeg alltid fikk av hun da vi kom på besøk. Det er virkelig så rart og trist å se leiligheten så tom. Savnet er stort etter både hun og farfar gikk bort, men man må ikke glemme å fokusere på de gode stundene vi hadde sammen. Jeg og søsteren min fant så mye morsomt da vi ryddet, nesten så man følte at man ble bedre kjent med dem. Vi brukte lang tid på å rydde og gå over ting, men etter det var gjort så var det deilig å ha fått det overstått. Det neste som stod for tur etter dette, var å komme seg ned på treningssenteret for å ta ukas første styrkeøkt. Men jeg kom meg aldri så langt og ble heller en sleepover hos min bestevenn istedet. Da er det vel greit?


Jeg og Ida hadde alarm på til klokken 10:00 i dag, siden vi hadde lagt store planer for dagen. Linda fylte nemlig år i dag og vi bestemte oss like greit for å dra inn til Oslo å feire bursdagen hennes der, på resturanten som heter Olivia. Men før vi kom så langt, dro vi hjem til meg når klokken var nærmere 11:00, lagde oss god eggomelett med rundtstykker til frokost, tok en liiiiten pause og deretter startet med å fikse oss. Da alle tre av oss var klare for å dra til Oslo, var første stoppet Smoothie Exchange som Ida er avhengig av, bokstaveligtalt. Mens vi koste oss med den i hånden, tok vi turen igjennom Karl Johan for å titte litt før vi bestemte oss for å spise middag. Da vi kom oss til resturanten på Aker Brygge slukte vel så og si alle den gode maten, men likevel hadde vi plass til dessert selvom vi nesten sprakk av å være mette. Jeg har sagt det før, men sier det igjen; Jeg går ingen steder uten å ha spist dessert, for det er det beste.


Jeg hadde dessverre ikke med kameraet mitt, men fikk tatt et par bilder med iPhonen. Noen ganger handler det ikke om kvaliteten, men øyeblikkene si:
Så det ikke koselig ut & har du gjort noe gøy i dag?


Ikke glem å følg meg på Snapchat - legger ut snaps hver dag: Alohaamad.

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Denne helgen her at gått så det suser, og det er grunnen til at det har blitt dårlig blogging denne helgen. Men jeg tenker at jeg heller vil ha gode innlegg, enn dårlige.. Det er skremmende med tanke på hvor bra de siste innleggene mine har slått an, jeg har ikke lyst til å ødelegge det med et dårlig innlegg da. Men alle bloggdager kan ikke være like gode! Dette innlegget jeg poster nå skulle egentlig ut tidligere denne helgen, men det ble utsatt litt og derfor publiseres det først nå. Det er vel ingen bedre måte man kan starte mandagen sin på, enn å kjøre i gang en ny konkurranse?


I samarbeid med Junkyard, som er mine faste samarbeidspartnere, kan DU få muligheten til å vinne valgfri produkter til en verdi av 1500 kroner. Nyhetene strømmer inn på nettbutikken deres om dagen, og dette gavekortet vil derfor komme godt med til den heldige vinneren som da trekkes om 2 uker. Konkurransen er for både gutter og jenter, i tillegg til at du kan melde deg på så mange ganger du bare måtte orke for å øke vinnersjansene dine.


For å delta må du:

Like Facebooksiden til Junkyard Norge her.

Like Facebooksiden til bloggen min her.

Følge @junkyardnorge på Instagram.

Følge @madeleinepedersenn på Instagram

  Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET
Likte du denne konkurransen?

OBSESSED WITH THIS OUTFIT

Den siste tiden har bestevenninnen min Ida hatt en smak for kjoler og strømpebukser med sneakers til. Veldig basic og pent! Det var så ufattelig pent på hun, at jeg følte for å prøve ut noe nytt, og derfor noe i samme duren - med litt mer meg. Jeg egentlig HATER å gå med strømpebukser, men til dette antrekket jeg satte sammen elsket jeg det over alt på jord. Dette antrekket skal jeg uten tvil bruke igjen på våren og sommeren uten strømpebukse. Siden jeg tok en åpningsvakt på Urban, er det selvfølgelig viktig å representere butikken våres gjennom klesstilen - derfor veldig bra hvis vi har på oss klær derfra. Så siden jeg er bitt av denne Adidas-basillen ble det den populære svarte jakken, hvit hullete kjole fra TopShop og hvite Nike sneakers til. I tillegg så vet dere hvordan jeg er med nakne håndledd, altså det skjer bare ikke. Derfor ble det min kjære favoritt gullklokke som freshet opp antrekket litt ekstra i dag. Men antrekket var ikke det eneste jeg planla godt i forveien i går kveld. Jeg bestemte meg nemlig for å stå opp 07:15 i dag, istedenfor 07:30/ 07:45, for å ha god tid til å tegne på dipliner, just in case jeg failer som vanlig. Men det gikk plettfritt i dag også??? Jeg forstår virkelig ikke hva det er, brått har jeg flaksen på min side om dagen og det elsker jeg. Jeg kjørte på med en litt tynnere dipliner i dag, noe som falt litt mer i smak enn den tykke jeg tegnet på sist. Men et spørsmål jeg stiller meg selv hver gang jeg tegner på denne diplineren er HVOR lang den egentlig skal være? Jeg beregner lengden utifra hvor lange vippene mine er, så jeg tegner alltid på diplineren etter jeg har påført mascara, mens jeg vet at andre gjør det først.


Nå må jeg faktisk pakke ned treningsklær osv, for nå skal jeg nemlig ta en styrkeøkt nr 2 denne uken! Ha en riktig god kveld.
Jakke fra Junkyard (sponset) // Kjole fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&Jennings


Hva synes dere?

JEG TESTER PRODUKTER FRA MAKESTYLE

// I samarbeid med Makestyle.

Hvis det er noe jeg elsker ved å være en blogger, så er det de gangene jeg får muligheten til å teste ut nye produkter. Og denne tirsdagen gikk til akkurat dette! Mange av dere har gjentatte ganger spurt meg om hvordan jeg får håret mitt til å skinne så mye, eller hvordan den naturlige glansen kommer frem i håret mitt. Det er kun èn ting jeg har tenkt her, og det må rett og slett ha noe med hvilken rettetang jeg bruker på håret. I over et halvt år, hvis ikke mer, har jeg brukt en lilla rettetang fra MAST som jeg fikk sponset av Makestyle for lenge siden. Noe jeg elsket ved den var at den ikke lugget håret mitt da jeg rettet det, noe jeg har opplevd med tidligere rettetanger. Jeg har vært så glad i den, at jeg nå fikk den sponset i fargen all black. Ingenting er som en ny rettetang, det må jeg bare få sagt. Noe som er kjempeartig ved denne er at du kan skru på en vibrasjon i Gizmo rettetangen som den heter. Denne vibrasjonen gjør at de pleieproduktene du allerede har tatt i håret blir bedre infiltert/ gnidd inn/ massert inn bedre i håret. Så for dere som er flinke til å bruke hårprodukter, så kunne denne rettetangen gjort susen. Noe annet tipp topp med dette produktet er at den har Premium Tourmalin plater i titanium som gjør det ekslusivt og den retter ut håret svært raskt enn hva jeg har opplevd med andre rettetanger.

Nå som jeg i tillegg har klippet håret mitt kortere, er det viktig for meg å bruke riktige hårprodukter som ikke sliter så alt for mye på håret. Å rette håret er ikke det beste da akkurat, men da gjør jeg det heldigvis med et godt produkt som beholder glansen. I tillegg til at jeg slipper lugging av hår som setter seg fast i rettetangen.

Resultat:


Så ser dere kanskje at jeg har brukt dipliner i dag, noe jeg aldri bruker lenger. Grunnen er så enkel som fordi jeg SLITER med å tegne på, og det blir bare et stort klin rundt ved øyet mitt fordi jeg alltid må fjerne litt og litt. I dag testet jeg ut en dipliner fra Makestyle som heter Iceliner Wintermark. Aldri i min villeste fantasi trodde jeg det skulle bli så lett som det var med dette produktet. Det var lett å påføre diplineren, enda lettere var det å fjerne det som kom utenfor. Av en merkelig grunn kunne man bare bruke litt av negelen for ta det av som en ansiktsmaske - dette er genialt så jeg slipper å få skorper rundt øynene for å ha brukt for mye q-tips, haha. Denne tåler vann, tørker fort og har langvarig hold. En ny favoritt her! PS: Den er heller ikke testet på dyr.

Hva syns du om produktene & resultatene?

MEETING IN OSLO

I dag har jeg hatt det veldig travelt, spennende og ikke minst gøy. Jeg hadde et møte i Oslo i dag på formiddagen, og trengte heldigvis ikke å dra inn alene siden Ida skulle til Oslo hun også. Derfor dro vi inn til Oslo sammen og deretter hvert vårt. Jeg hadde et lunsjmøte på kjelleren i Paleet, som jeg aldri har vært på før. Men jeg kan med en gang si det ikke blir den siste heller! Veldig dempet og avslappet stemning der. Møtet jeg hadde i dag var med mine sjefer fra Side2 som jeg jobber for, og en eventuelt samarbeidspartner som fremdeles er litt hemmelig. Møtet gikk kjempebra og jeg er kjempespent på hva dette blir til, for noe blir det i hvertfall! Eneste spørsmålet er bare hvor stort det kommer til å bli. Underveis tok vi en matbit, og uten at det kom som noen sjokk tok de flotte sjefene mine sushi - mens jeg overhodet ikke liker slikt, og endte opp med italiensk pizza. Det er noe jeg digget der vi spise, for selvom du sitter på en plass, kan du bestille mat fra de andre småresturantene rundt i kjelleren. Jeg orket ikke heeele pizzaen selvom det var tidenes lunsjmåltid, men jeg bare måtte ha plass til en dessert siden jeg er et dessert mennesket. Etter å ha sett på dessertmenyen endte jeg opp med pannacotta med en herlig saus og gode frukter til. Da den var spist opp var jeg ganske fornøyd!

Noen av de vi hadde møtet med dro tidligere enn meg og Tone, så etter vi var ferdig med å ha pratet litt osv på resturanten, ble jeg med tilbake til hovedkontoret til Side2. Jeg har nemlig ikke vært i det nye lokalet deres etter de flyttet, og det er nesten utrolig at jeg ikke har vært... Utrolig fint var det der, og jeg fikk hilst på både nye og gamle ansikter som var kjempekoselig. Jeg ble der i omtrent 30 minutter for å vente på Ida som straks var ferdig på skolen. Det som stod for tur var nemlig å ta en liten tur innom Karl Johan for å titte litt i butikker, og ta oss en matbit før vi dro hjem til Moss igjen. Etter god start på uken, føler jeg meg helt tom for jeg har nemlig null planer denne uken, så nå blir det å sette seg ned å planlegge litt hva jeg skal fylle disse dagene med.
Har du hatt en fin start på uken?

UPDATE DENNE HELGEN + ANTREKK

Torsdag: På torsdagen lagde jeg ett innlegg om mine favoritt øvelser, og blogget for det meste om hva jeg hadde gjort på treningen men ingenting mer. For dere som følger meg på snapchat, så fikk dere kanskje med dere at jeg gjorde noe 00:00 på natt til fredag. Jeg ville brått ha en liten forandring på håret, så jeg fikk moren min til å klippe av 10-15 cm av håret mitt så det stopper akkurat under brystene mine. Det ser ikke mye ut, men forskjellen er stor. Det er første gang på 8 år at jeg har hatt så her "kort" hår. Men jeg elsker det.

Fredag: Dagen min startet 07:15 av at alarmen min ringte og jeg skulle fikse meg til åpningsvakten på Urban. Siden jeg hadde en ny hårklipp ville jeg derfor stå opp ekstra tidlig for å krølle håret mitt og føle meg skikkelig fresh på jobben. Kvelden før hadde jeg fått hentet en ny pakke fra Junkyard, og en av produktene som kom var hettegenseren fra Adidas. Den har jeg siklet på i evigheter og det var derfor helt FAB å endelig få den. Etter åpningsvakten ble jeg invitert over på sleepover hos Linda sammen med Ida, og det ble derfor tacofredag, nye negler og mye prat som stod på menyen. For første gang på lenge, var det som om jeg sov i himmelen. Søte langhårete chihuahuaen til Linda sov sammen med meg i sengen, og den insisterte på å sove helt inntil meg hele natten. Jeg ble vekket flere ganger av at Leo kom krypende mot meg for å kose, men jeg var så lykkelig at jeg bare lo og sovnet igjen.

Lørdag: Jeg og Ida dro hjem etter sleepoveren for å gjøre oss klare for stenging på Amfisenteret vi begge jobber på. Jeg på Urban, og hun på Narvesen. Vi visste ikke hva lørdagskvelden våres skulle by på, men en ting hadde vi lovt hverandre og det var å være spontane. Planene var å bare bli hjemme i Moss og slappe av, men så tok vi en avgjørelse på å dra til Oslo å drikke der med Nadine og noen flere. På 10 minutter hadde vi pakket baggene, fått på oss antrekket og satt i bilen på vei ned til togstasjonen. Før vi visste ordet av det var vi ute på byen og hadde det kjempegøy med venner. Jeg har tvunget meg selv til å prøve noe nytt, nemlig å lære meg å like øl og rødvin - som er noe jeg hater like mye. Hittil går det bra, neste gang forhåpentligvis enda bedre.

Søndag: Vi dro på Espresso House hvor Julie jobber og tok frokosten der, før vi dro hjem til Nadine, tok en liten uventet lur og slappet av frem til vi skulle ta toget hjem til Moss. Denne søndagen har med andre ord blitt brukt til å komme seg etter gårsdagen. Men jeg kan ikke slappe helt av enda, for jeg må nemlig forberede meg til et møte jeg skal ha i morgen i Oslo, så ønsk meg lykke til!

Jeg skulle gjerne fortalt mye mer detaljert om hvor GØY jeg har hatt det denne helgen. Men siden jeg ikke kan skrive for mye, følg meg heller på snapchat Alohaamad - for mye av moroa blir fanget på bilder og filmer, believe me.
Genser fra Junkyard (sponset) // Bukse fra Dr.Denim // Skjorte fra Asos // Sko fra Nike // Klokke fra Triwa

Har dere hatt en fin helg & likte dere antrekket mitt?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hvem er Madeleine i vennegjengen?
- Jeg vil si at hun er den sprudlende jenta som aldri er sur eller lager drama.

Er hun storspiser og hva slags mat liker hun best?
- Hun er ingen storspiser akkurat, for det ender som regel med at jeg spiser opp halve tallerken hennes enten vi er ute på restaurant eller ikke. Hun ELSKER definitivt fløtegratinerte poteter, pasta med fløte og kikkoman eller bare pasta med bernaisesaus. Hun kunne spist dette til alle måltider. Når vi er ute og spiser går det som regel alltid i pepperbiff eller lasagne. Det er vel klassikerne hennes.

Skostørrelse?
- Som oftest 37, noen ganger hender det også at hun må ned til 36,5 eller opp til 37,5.

Favoritt kjendis og tvprogram?
- Kardashians eller Masterchef kanskje? Hun ser for det meste på filmer/serier.

Favoritt sang?
- For øyeblikket er det Whole Lotta Lovin - Dj Mustard

Hvordan er Madeleine i fylla?
- Hun er den som alltid danser og synger av full hals, men likevel har kontroll. Svært sjeldent for full eller dårlig.

Hvor ofte trener Madeleine?
- Det varierer veldig. Hun kan ha treningsfri i 1 mnd, til og plutselig trene 3-4 ganger pr. uke. Med andre ord, veldig varierende. Kommer helt an på om jeg er treningsmotivert, om hun er det, om vi har tid osv. Men hun er veldig flink til å prestere når hun først kommer seg dit.

Har hun kjæreste eller noen i kikkerten?
- Nei, det har hun ikke. Men det er vel alltids noen i kikkerten.

Hva er hennes beste kvalitet?
- Det jeg liker aller best med Madeleine er at hun ALDRI er sur, og henger seg ikke opp i små bagataller. Vi har aldri hatt noen krangel, og det kan jeg ikke se for meg heller. Hun er alltid inkluderende og forståelsesfull.

Hva er hennes verste uvane?
- Hun biter negler, og har en tvang om at neglene ALLTID må være 100% stelt og nylakkert, og at hun sprayer seg med parfyme, bodyspray og tar på deo opptil flere ganger om dagen. Det er egentlig ikke noe negativt ved det, men det er en tvangstanke jeg ikke forstår meg helt på til tider. Hun har også en uvane med at hun må ha smør 110% i alle kanter og hjørner på brødskiven ellers takler hun ikke å spise den.

Favoritt Kardashian/Jenner?
- Kendall Jenner

Er det noen rare ting Madeleine sier?
- Ikke annet enn at hver gang hun skal være seriøs og si noe hun virkelig mener, så sier hun "tingen er at", når det engang ikke er snakk om en ting. Haha.

Hvis du skulle ta med Madeleine på hennes drømmedag, hva ville du gjort?
- Tatt hun med på en plass med evig antall hunder

Hva bruker hun mest penger på?
- Hmm, mat kanskje? Hun er veldig glad i å nyte god mat og snacks. Man skulle tro hun brukte mye penger på sko/klær, men hun får det meste sponset. Så hun er ganske heldig sånn sett. Misunner virkelig den innsasten hun gjør hver mnd når det kommer til sparing.

Anser du henne som lat?
- Både og. Hun er veldig glad i å ligge hjemme og late seg fremfor å gå ut.

Hva tror du hun ville passet å jobbe som?
- Vanskelig å si. Men jeg vil tro noe innenfor markedsføring, fotografering, modell, mote eller regnskap, faktisk.

Er hun lett å bli kjent med?
- Jeg vil si hun er lett å være med, for hun kommer overens med de fleste. Men ikke like lett å komme helt inn på henne, og det tviler jeg det er mange som gjør.

Hvordan ser en vanlig dag ut for henne?
- Hvis man ser bort i fra de dagene hvor hun jobber på Urban, så våkner hun rundt 12 og tilbringer mesteparten av tiden hjemme i sengen eller foran pcn. Ettersom hun er blogger og i tillegg elsker å være hjemme. Ellers er hun for det meste med meg, eller ute på bloggrelaterte ting.

Hva er planene hennes for fremtiden?
- Hun tar en dag av gangen, og ønsker ikke kaste seg ut i et studie hun ikke er 100% sikker på. Hun tjener godt på bloggen, og har opptil flere muligheter der for øyeblikket som hun ønsker å fokusere på. Urban er også et sted hun trives veldig godt, så pr. dags dato så ønsker hun å fortsette med dette.

Hvordan gikk det med opp i vekt prosjektet?
- Det er lettere sagt enn gjort. Hun har hatt perioder hvor hun har prøvd å gå opp, men med den syke forbrenningen hennes så er det nok veldig drastiske tiltak som må til. Men tror hun holder seg på en stabil vekt om dagen, og den går i hvert fall ikke nedover.

Hvordan er det å være bestevenn med en kjent blogger?
- Det er ikke sjans for oss å gå igjennom for eksempel Oslo uten at noen kjenner igjen Madeleine og vil ta bilde, men det er jo alltids bare hyggelig. Det har jo også ført til at jeg har blitt litt "kjent" pga henne. Hun får jo også veldig mange goder via bloggen som jeg også får benyttet meg av. Så klager jo absolutt ikke på det. Eneste negative til tider er det at jeg føler på at hun må blogge hver dag, og at jeg/vi blir stresset om vi ikke har fått tatt bilder i løpet av en kveld osv. Blir faktisk litt påvirket av bloggen og tenker ofte at vi må gjøre noe som er kult å vise på bloggen, eller at jeg føler jeg må sminke meg selvom vi egentlig bare skal slappe av. Men jeg hjelper til mye på bloggen både som fotograf og sjåfør, og ikke minst ideer. Så vil tro jeg er en god bloggvenninne?

Beskriv henne med 3 ord
- Omtenksom, glad og trofast.

Er dere like som personer?
- Vil si at vi både er like og ikke. Vi har veldig mye til felles, men samtidig ikke. Det er nettopp det som er så bra, for da kan vi motivere hverandre til ting som den ene ikke er like flink til.

Hvordan er Madeleine når hun er sur?
- Det er hun faktisk aldri, så det kan jeg faktisk ikke si noe på.

Kan dere ha video sammen?
- Det kan vi helt sikkert få til. Bare å komme med forslag til hva vi eventuelt kan gjøre.

Hvor høy er Madeleine?
- 165cm

Hvor mye veier Madeleine?
- Føler det er et spørsmål som er privat, så det ønsker jeg ikke å svare på. Hun skrev det for en stund siden på bloggen og da ble hun beskyldt for å øke kroppspresset, så dropper det denne gangen.

Hvilken egenskap med Madeleine verdsetter du mest?
- At hun er 100% til å stole på, og det er jeg ikke i tvil om.

Hvis Madeleine skulle reist ut på en øy, hva hadde hun tatt med seg og hvorfor?
- Lipgloss/lepomade, deo, parfyme og solbriller ville vært første pri. Hun er rett og slett avhengig, så derfor.

Har madde tenkt å flytte for seg selv snart?
- Det er vel en stund til tror jeg. Hun liker seg veldig godt hjemme og ønsker å spare godt med penger før den tid. Hun ønsker heller og kjøpe enn å hive penger ut vinduet på å leie. Selvom jeg gjerne skulle ønske jeg bodde med hun.

Hva liker Madeleine ved gutter?
- Hun liker gutter med langt hår, markert kjeve, en som er morsom og har en spesiell/egen klesstil, og ikke minst at han er til å stole på.

Hvordan møttes dere to?
- Det husker jeg faktisk ikke helt, men jeg tror det var via den fjortisstiden hvor alle festet sammen.

Har hun opplevd mye vi ikke vet om?
- Hun har vært igjennom mer enn dere kan tenke dere, og det skal jeg ikke gå inn på siden det er veldig privat.

Hvis noen nevner hun, hva hadde vært det første de tenker da?
- At hun er veldig hyggelig, sosial og morsom å være med.

Er det noe hun ikke liker ved seg selv?
- Operasjonsøret, arret på magen pga fjernet ribbein og rumpa si.

Hva er det hun hater?
- Blir vel noe av det samme som ovenfor.

Er hun flørtete av seg?
- Næ, mer overhyggelig, som igjen noen gutter kan takle som flørting.

Har hun tatt noe i leppene eller fikset på nesen?
- Nei, det har hun ikke.

Hvordan glede hun, liksom hva blir hun glad for?
- Hunder uten tvil! Hun elsker dem og blir så lykkelig bare av å se dem.

Hvordan får man et bestevenn-vennskap til å vare?
- Det handler å være til å stole på, glede hverandre, bygge hverandre opp osv. Det er mange faktorer som spiller inn.

Skal hun reise noe i år?
- Helt sikkert. Regner med det blir en tur på oss i sommer. Enten til en storby eller et varmt sted for å slappe av.Håper disse svarene var greie! Hvis det er noe mer dere lurer på, så er det bare å skrive i kommentarfeltet så svarer jeg etterhvert

ØVELSER JEG TAR

Jeg våknet nettopp opp fra en liten powernap jeg ikke klarte å motstå. Jeg stod som sagt opp tidlig i dag for å ha en treningsøkt med Ida før hun skulle på skolen. Selvom vi var oppe tidlig, hadde vi en knall treningsøkt og jeg lurer på hvordan jeg kommer til å klare å gå ned trapper i morgen. Støl i både armer og lår, men jeg er gaaanske stolt over meg selv som har trent 3 ganger denne uken. Noe som var veldig spesielt med akkurat denne treningsøkten jeg hadde med Ida, var at hun nesten tvang meg til å ha med kameraet for å knipse bilder av øvelsene jeg liker. Det var egentlig ingen dum idè, så da endte jeg opp med kamera på trening. En gang måtte vel bli den første der også? Haha. Til å være en blogger, er det ganske sykt hvor noia jeg får for å ta frem kameraet på offentlige steder. Likevel forstår jeg ikke hvorfor, for det er så vidt at andre enser det. Slår dette innlegget an hos dere, så kan jeg love dere at det ikke blir siste gang jeg kjører et slikt innlegg.

Med tanke på at jeg trente bena hardt på mandagen, og fremdeles var støl i dag - klarte jeg å gjennomføre en styrkeøkt på rumpe og ben. Dette er det jeg elsker å trene når jeg først trener, fordi jeg er mye sterkere der enn hva jeg er i overkroppen. Så derfor tenkte jeg å dele mine favoritt øvelser med dere og muligens få tips om noen nye øvelser!Øvelse nr 1: Benpress. Dette er uten tvil favoritten min og har vel vært det i kanskje 6 år tror jeg, eller i hvertfall helt siden jeg begynte å trene det. Jeg har aldri klart mer enn 120 kg på denne, men er kjempegira på å slå det snart.
Øvelse nr 2: Booty Builder. Denne liker jeg overhodet ikke, kun fordi man kjenner at den tar rumpa skikkelig - så det er vel egentlig bare positivt.. Dette apparatet er helt genialt for de som ønsker å stramme stumpen og få mer stump.
Øvelse nr 3: Leg Curl. Denne øvelsen har jeg ikke testet ut så veldig lenge, men til nå er den hvertfall en god øvelse for meg så lenge jeg kjenner at den tar. Det er det vikigste!
Øvelse nr 4: Glute Press. Denne øvelsen synes jeg helt ærlig er kjedelig, men det er likevel en øvelse jeg tar når jeg trener siden jeg alltid kjenner det etterpå.
Øvelse nr 5: Squat. Disse to øvelsene på bildene under er de jeg trener mest da jeg skal trene rumpe. Jeg liker å ta vanlig squat med stang og noen kiloer på, men med kettlebell blir det litt variasjon som jeg også liker veldig godt.
Likte dere dette innlegget & hvilke øvelser er dine favoritter?

JUST DID IT

En av grunnene til at jeg føler bloggen min er litt kjedeligere om dagen er rett og slett fordi jeg er så mye på farten at jeg ikke får knipset bilder. Dette skal jeg bli flinkere til, for det er så mye å knipse her. Jeg har faktisk vært så sosial at jeg nesten har glemt å blogge, det er god følelse men også fælt samtidig. Det er helt fantastisk å ha så mye å gjøre, men jeg må selvfølgelig finne tid til dette òg. Jeg vet ikke helt hva som skjer med denne energien min om dagen, men et eller annet er det og jeg elsker det. Det er onsdag i dag, og det er allerede 2 gang jeg trener denne uken. Og for noen av dere er det kanskje ingenting, men for meg som vanligvis ikke trener mer enn 2 ganger i måneden (haha) så skjønner dere hva jeg mener. Jeg trente alene på mandagen, og bena mine er gelè enda. Med tanke på at jeg hadde en styrkeøkt med søsteren min i stad, ble det rygg og armer. Hvis det er èn ting jeg hater å trene så er det armer. Det er sååå kjedelig i forhold til å trene ben, kanskje fordi jeg er mye sterkere i bena enn hva jeg er i armene men... Det gjelder bare å finne noen morsomme øvelser så blir det bedre tenker jeg. Det hadde vært supert om noen av dere hadde noen tips til gode øvelser for overkroppen - og eventuelt ben. Alltid kjekt å prøve ut noe nytt, og med tanke på at jeg skal trene igjen i morgen tidlig med bestevenninnen min. Kanskje vi har noe nytt å prøve ut på morgenkvisten? Jeg vet allerede nå at jeg kommer til å være støl i hele kroppen, så det skal bli gøy å se hva jeg klarer å trene i morgen haha.

Ellers har jeg veldig lyst til å spørre dere om noe jeg har tenkt på! Jeg lurer på om det hadde vært interessant for dere om jeg har Ukens favoritter her på bloggen, hver søndag? En leser tipset meg om dette, og det falt veldig i smak hos meg. Så si gjerne hva dere synes om denne ideèn og eventuelt hva dere ønsker mer av på bloggen.

Ikke glem å følg meg på snapchat: Alohaamad
Har du noen morsomme øvelser å anbefale?

ANTREKK: BEIGE AND WHITE

I går kveld fikk jeg en helt unormalt energi igjennom hele kroppen som bare gjorde at jeg ble rastløs til de grader. Jeg ville ut, leke, hoppe, gjøre et eller annet - men pga det forferdelige været var det vanskelig å komme på noe å gjøre. Så der satt jeg, alene på rommet mitt med mye energi jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av. Derfor tenkte jeg en syk tanke som jeg sjeldent tenker, og som jeg sjeldent tar intiativ til. Nemlig å trene! Dessverre fikk jeg ikke med noen ned på treningen, så da dro jeg like gjerne alene ned og trente stykre i litt over 1 time. Ufattelig deilig å få ut den energien som bare satt fast i kroppen min! Noe jeg overrasket meg selv over, er å faktisk dra ned på treningsenteret alene. Jeg hater å trene alene, rett og slett fordi jeg er alene rundt andre mennesker. Men jeg klarte det, og det er så deilig å si. Stølheten har kommet på plass i dag, og det passer derfor perfekt at det ikke blir trening igjen før i morgen.

Da jeg stod opp hadde jeg null planer, men jeg er litt smart - for det ender alltid opp med å skje et eller annet. Så det er alltid lurt å fikse seg litt! Siden det endelig var sol å se ute, kjørte jeg på med et par nye solbriller som dere garantert har sett tidligere. Dere husker vel kanskje Lene Orvik's sin solbrillekolleksjon? Endelig har jeg fått dem, bedre sent enn aldri. Ikke nok med det, så har jeg fått en rabattkode "MadeleineP" som gir dere hele 40% som dere kan bruke på hjemmesiden til ShadesOfNorway. Koden er gyldig ut februar!


Kåpe fra Vivikes // Genser fra Adidas // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nly Shoes // Veske fra River Island // Solbriller fra ShadesOfNorway (sponset)

Hva synes dere om antrekket?

MY WEEKEND

I går ble det null blogging, og det er på grunn av festlighetene som skjedde på lørdagen. Den søndagen trengte jeg virkelig for å få tilbake energien. På lørdagen skulle jeg og Ida fikse oss sammen hos meg, og gå litt catwalk for hverandre siden vi aldri finner ut av hva vi skal ha på. Jeg hadde så vidt dusjet den formiddagen før Ida var så søt og ville komme tidligere siden hun kjedet seg sånn. Sånne meldinger er det beste! Vi endte derfor opp med å få alt for god tid til å ikke gjøre noe, før vi endelig startet med festsminken våres, fant frem antrekkene for kvelden og pakket med det vi trengte siden vi skulle sove hos Linda. Hver eneste gang jeg skal pakke med meg LITT ender jeg opp med den største bagen ever fordi jeg vil ha med for mye enn for lite. Ser ut som jeg skal på en evig reise med all den bagasjen jeg har med, haha. Da vi kom hadde hun laget god spagetti til oss, som vi fikk i oss før vorset startet med kort og hele pakken. Senere var vi klare for å dra videre til hjemmefesten vi skulle på og der fortsatte den gode stemningen. Det er noe med hjemmefester som bare aldri blir dårlig, og den kvelden der tok ikke slutt før vi dro hjem på morgenen fra nachet. Likevel var vi jentene oppe igjen etter 4-5 timers søvn og fikk i oss god frokost som fineste Linda ordnet til oss. Bedre start på søndagen kunne det ikke blitt, med lille vofsen hennes ved siden av meg som også så ganske sliten ut der han sov.

Jeg pleier som regel aldri å ha med kameraet på sånne ting som dette, men nå ble det litt tryggere siden jeg skulle sove der. Derfor ble det knipset en god del bilder, og her får dere se noen av dem. Håper alle har hatt en fin start på uken!

Hadde du en bra helg?

LET'S TALK ABOUT JEANS

Jeg skulle egentlig lage dette innlegget i går, men jeg ble litt for sent ute med å ta bildene at da jeg endelig var klar så var det mørkt ute... Derfor planla jeg absolutt alt til punkt og prikke for å få det til i dag, selvom jeg har planer i dag. Dette er noe jeg har tenkt på lenge å blogge om, og det er fordi dere leserne har spurt om dette. For jeg skal love dere en ting; Det tok meg evigheter å finne de perfekte buksene for lave meg.

Jeg skal selvfølgelig tipse dere om bukser i dag, spesielt til oss som har litt kortere ben. Det er en evig kamp å finne bukser som passer benlengden min, det kom til et punkt der jeg bare ga opp letingen, frem til jeg dro til London med jentene for 2 år siden. På Topshop hadde de en hel avdeling med bare bukser som gikk i waist og length størrelser. Og for første gang elsker jeg bukse-shoppingen! Jeg tok med meg mange forskjellige størrelser og modeller inn i prøverommet, og der fant jeg modellen jeg hadde lett etter. Min perfekte bukse heter Joni Petite og er fra TopShop. Denne er perfekt til ALLE uavhengig av hvilken størrelse du bruker og hvilken lengde du trenger i bena. De har alle størrelsene, og er en litt høytlivsbukse som er det eneste minuset. Den går akkurat over navelen, som både kan være bra og dårlig. Men det beste med disse buksene er passformen, de er tighte, stretchy og finnes i veldig mange forskjellige farger. Jeg endte opp med svart, en svart med hull i, en mørkeblå, en lyseblå og en grå. Likevel etter 2 år, har et eller annet skjedd med bena mine. De har muligens vokst litt... Størrelsen 25/28 passet perfekt for 2 år siden, men nå i dag blir lengden 28 litt for kort på bena mine synes jeg. Jeg var derfor veldig smart den ene gangen jeg kjøpte buksene, for da bestemte jeg meg å ta en i lengden 30. Denne lengden passer perfekt på mine ben i dag, og jeg er 165 cm høy. Men ofte har ikke alltid høyden så mye å si, for noen er lenger i overkroppen eller motsatt - så ALLTID prøv. Det er bare kjedelig at man må over til London for å få tak i buksene...


TopShop buksene er desidert min favoritt, som jeg aldri kommer til å vende ryggen til. Men er det noen andre jeg har fått mer smak for så er det Dr.Denim buksene i modellen Plenty. For 1 år siden, var de alt for lange for meg i bena, men jeg tror Dr.Denim har gjort en liten endring på buksene. De er i dag ikke like lange, selvom de fremdeles er litt for lange. Men det funker, så jeg er ganske fornøyd! Jeg trodde jeg hadde funnet topp 2 buksemodellene jeg elsket, men for 2 uker siden fant jeg en ny (!!!!). Denne er også fra Dr.Denim, men modellen heter Domino. Denne er jeg ikke 100% sikker på hva lengden er i bena, men det er veldig nærme 30. Det som er helt fantastisk med denne buksen er at den er i Plenty modell i livet altså ikke for høy og ikke for lav, men nederst på bena er det glidelås, som gjør at den sitter kjempestramt og fint på. Sist men ikke minst, så synes jeg prisen på disse buksene er tipp topp!!Domino buksen er sponset og den funner du her.

Bruker du noen spesielle bukser?

SPØRSMÅLSRUNDE - IDA SVARER

Nå er det fryktelig lenge siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde her på bloggen, så kanskje det er på tide å kjøre i gang en ny? Det er noen av dere leserne som har spurt om dette i en veldig god stund, og eventuelt ønsket at jeg skulle kjøre i gang ukens spørsmål. Men jeg føler ikke jeg får SÅ mange spørsmål at det strekker til å blogge om hver uke. Det kan derfor være greit å samle alle spørsmålene i ett innlegg, som da blir dette. Jeg tenkte å gjøre en liten endring på spørsmålsrunden denne gangen, og det vil da være min bestevenn Ida som svarer istedenfor meg selv. Det kan bli både gøy for meg og for dere å eventuelt høre hva Ida har å si og hvordan hun svarer på de forskjellige spørsmålene dere lurer på. For meg blir det veldig gøy å se hva dere er nysgjerrige på, og jeg skal så klart be Ida om å svare så godt hun kan på det dere lurer på!Noe spesielt dere lurer på? Fyr løs!

THIS T-SHIRT IS EVERYTHING

Planene mine for i dag var å trene, vaske rommet mitt, ta oppvasken og vaske badet. Men jeg har gjort alt annet enn dette hittil, haha. Jeg vet ikke hva det er med denne dagen, men alt jeg planlegger blir ikke gjennomført fordi jeg er sykt surrete og treig. Til og med hodet mitt henger etter alt annet føles det ut som. This day is not my day.... Jeg skal få til alt bortsett fra treningen, siden jeg skal stenge på Urban i dag. Etter stengingen skal jeg stikke videre på jentekveld hos mine kollegaer fra jobben som jeg ser veldig frem til. De skal nemlig presentere noe nytt de har begynt med, så det skal bli kjempegøy å høre mer om dette!

For litt siden mottok jeg en sinnsykt kul t-skjorte fra Junkyard, som jeg bare måtte ha. T-skjorten er fra Eleven Paris, som flere av overdelene mine er fra. Mye av printet de bruker på klærne deres, går igjen i veldig mange av dem og det er derfor jeg elsker dette merke. Jeg har egentlig hatt planer om å ta bilder ute med den, men det har bare vært alt for kaldt til å stå med en t-skjorte ute, så da ble bildene inne istedenfor. For hvis det er èn ting jeg hater over alt på jord, så er det å fryse. Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker produktene fra Eleven Paris, men en ting er sikkert og det er at t-skjorten min har alt jeg ser etter. Den er veldig lik den grå jeg har, om noen av dere husker den. Derfor artig med en med mye farger og en uten, perfekte variasjonen. Den er dessverre utsolgt for øyeblikket, men de har masse annet kult som dere kan sjekke ut her.


Likte du t-skjorten & hva er planene dine for i dag?

FAVORITES FROM NELLY

Nå begynner det snart å bli 1 mnd siden sist jeg la ut godbiter fra Nelly, og jeg har tenkt at det er nok å gjøre det kun èn gang i mnd og ikke flere. Jeg husker jeg hadde en periode der jeg tok helt av med disse innleggene med Nelly, at det ble så mye at jeg kuttet det ut. Men de har så mye fantastisk fint der at det MÅ vises frem. Så en avtale med meg selv, og til dere; Ikke mer enn èn gang i mnd. Mye kan skje på 1 mnd og det har det jaggu meg gjort på nettbutikken deres. Jeg følger dem på Instagram, og fikk med meg at de får TopShop på Nelly i Danmark, Sverige og i en til - men ikke Norge. Hvor irriterende er ikke det??? Ikke nok med at TopShop ikke sender til Norge fra før av, men når det dukker opp en liten mulighet via Nelly, dropper de Norge. Innmari kjedelig for oss som liker mye av det dem har på TopShop, men sånn er det haha. Det er kanskje like greit de ikke får inn det i Norge, for da hadde jeg gått bananas tror jeg. Det gjorde jeg nemlig de gangene jeg var i London...

For å ikke bable for mye nå, så tenkte jeg å vise frem favorittene mine fra nettbutikken deres. Mens jeg sjekket det ut, dukket det opp et tilbud de har satt i gang med fra og med klokken 18:00 i dag. Det er nemlig at hvis du trykker deg inn på nettbutikken deres her så får du 20% rabatt på alle NLY Brands ved bruk av rabattkoden "NLYBRANDS". Litt greit å dele den med alle, i tilfelle noen ikke har fått det med seg :-)


1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

Noe dere likte?

// Adlinks

ANTREKK: RED, DENIM AND BIG HAIR

I dag var Ida så snill og kunne kjøre meg til jobben, mens hun skulle ut på farten selv. Så det var kjempedeilig å kunne bruke lang tid på morgenen i dag, for jeg sovnet virkelig ikke før 01:30 i dag og stod opp igjen 07:25. Jeg klarer aldri å sove godt de dagene jeg skal jobbe, fordi jeg er livredd for å komme forsent selvom det aldri har skjedd. Må lære meg å slappe av mer, så kommer den gode søvnen tilbake tror jeg! I omtrent 1-2 uker har jeg hele tiden sagt "i morgen skal jeg ha håret sånn" og aldri skjedd før i dag. Jeg hadde så god tid at jeg fikk kreppet håret mitt med en spesiell tang jeg har hatt en stund. Jeg sliter veldig med å få volum i det lange håret mitt, så denne tangen hjelper veldig på det! Jeg hadde faktisk glemt hvordan det var å ha så "stort" hår med masse volum, but I loved it. Litt mye hår som gikk i ansiktet mitt i hele dag, men det får bare være hahaha. Jeg kommer nok ikke til å gjøre dette så ofte med håret mitt iogmed at det tar så lang tid å få det til, men de gangene jeg har tid kommer jeg til å slå til med denne frisyren, bare med en liten tvist maybe. Har man volum i håret blir det uansett finere om det så er i en hestehale eller en rotete dott, som jeg har det nå.

Siden jeg jobbet på Urban i dag, slo jeg til med et laidback antrekk som bestod av hullete jeans og rød bomberjacket. Jeg kommer meg virkelig ikke over denne Adidas basillen, og fikk nylig tak i den røde jakken i sort også. Jeg har lett etter den SÅ lenge, men har vært utsolgt hele tiden frem til en uke tilbake omtrent. Endelig er den min, og jeg skal style den opp og vise den på bloggen i løpet av denne uken tenkte jeg. Jeg håper bare været blir litt bedre, for nå er det bare regn og klin ute.

På bildene under har jeg forresten på meg min nyeste MAC leppestift Verve!


Bomberjacket fra Adidas // Genser fra As Well As // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?