hits

februar 2017

HOODIE KINDA DAY

Jeg trenger snart en ekstra hylle i klesskapet til flere hoodies, fordi nå begynner det virkelig å ta plass her i gården. Det høres kanskje litt negativt ut, men jeg? Jeg elsker hettegenserne mine overalt på jord. Hvis dere lurer på hvorfor jeg noen ganger ikke har antrekksbilder på bloggen, så er det fordi jeg har gått i samme hettegenseren i flere dager. Til og med kanskje fått noen matrester på seg, but heeey - det stopper ikke meg fra å gå rundt i favoritten. Jeg har multitasket til de grader i dag, knipset bilder til 2 forskjellige innlegg og knipset noen ekstra bilder som skal ut på IG om noen dager. Så akkurat nå er jeg møkklei av å se på meg selv på bilder og å ha et sterkt lys fra pcen som lyser opp hele ansiktet mitt. Det skal bli så deilig å lukke den pcen snart, men jeg har fremdeles noen ting å gjøre før jeg kan si adios.


Av alle steder jeg kunne knipset bilder, så endte jeg opp i stua for å vise frem den nye leppestiften min fra Inglot. Jeg klarte å miste den andre favoritten min for 1 uke siden ca, så takk og lov for at jeg raskt fant en ny favoritt derfra. Denne er litt mer nude, kan minne veldig om Velvet Teddy fra MAC - som jeg nå ikke bruker mer. Inglot er ikke testet på dyr, og det gjør meg litt glad å kunne fronte en ny favoritt sånn sett. Kanskje dere vil like den like mye som det jeg gjør? Denne heter HD Lip Tint Matte nr 17, and I reeeeeeeally love it.
Hettegenseren er fra Topshop til dere som lurer.


Likte dere leppestiften?♥

GOODIES

// Innlegget inneholder adlinks.


En day-off var akkurat det jeg trengte i går, og jeg setter pris på at denne mandagen har vært så rolig. Jeg våknet opp med hodepine og en ganske sår hals, så jeg har da knasket på smertestillende i dag for å føle meg litt bedre. Forhåpentligvis er formen bedre i morgen, og det burde den være også siden jeg skal på en shoot på onsdag. Da er det litt kjekt å føle seg fresh og frisk! Ellers så har jeg gått på en liten smell, siden jeg har hatt mer å gjøre enn det jeg trodde. Jeg våknet opp til alt for mange mailer, meldinger og telefoner. Da skjønte jeg med en gang at det var noe jeg hadde glemt. Heldigvis var jeg hjemme, og kunne prioritere dette med en gang før jeg gjorde noe som helst annet. Verste jeg vet er å skuffe folk, og at jeg glemmer viktige datoer som dette, det er ikke meg.


Så for å få tankene på et annet sted har jeg sett film og sjekket litt på nettet etter litt inspirasjon til nye antrekk. Selv om jeg ikke kjøper nye klær for tiden, så hjelper det å se på nyheter i nettbutikker bare for å få ny inspirasjon. Jeg finner alltid noe nytt, så nå tenkte jeg å dele nye godbiter med dere. Jeg har skjønt dere vil ha et slikt innlegg med produkter fra Junkyard også, så skal jeg kanskje ta det èn gang i måneden?1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER // 18 HER


Hva synes dere?♥

ANTREKK: XX-XY BOMBER

Jeg er litt stolt av meg selv, for jeg har nemlig endelig satt meg ned og sett serien Nobel. Det er 1 serie, 8 episoder - så klart ser jeg ferdig dette på få dager. Jeg trodde ikke jeg ville like denne serien så godt, fordi jeg er ikke fan av norsk skuespill generelt. Men jeg ble positivt overrasket over serien, holdt det spennende og gjorde slik at det var vanskelig å lukke pcen etter èn episode. Sånt digger jeg! Nå som serien er sett ferdig, skal jeg straks hoppe i dusjen for å gjøre meg klar til kveldens festligheter med jentene. Nå gjenstår det bare å finne ut av hva man skal ha på i kveld, like vanskelig hver eneste gang...


Mens jeg var i Fredrikstad i går så tenkte jeg å slenge på meg den nye bomberjakken min fra Junkyard. Jeg er bombesikker på at hvis jeg går igjennom alle jakkene mine, så er de fleste bomber. Men i hvertfall!! Fargen på XX-XY jakken er spesiell, og ikke en farge jeg har sett noe til tidligere. Det var vel det som gjorde meg obessed med den. Den er liksom grå, men også blå - vanskelig å sette ord på. Den ser noen ganger lysere ut enn hva den egentlig er, og andre ganger ser den mer blå ut. Mens akkurat nå ser den grå ut (?). Dette er herremodellen, og de er ganske store i størrelsen så jeg valgte derfor å ta x-small i den. Likevel er den baggy, og jeg får plass til tykke hettegensere under, så det er akkurat perfekt for meg.


Btw, dere aner ikke hvor irritert jeg er over at jeg poserer likt med armen på alle bildene. Tror det hjalp meg litt med attituden, hehe.


Bomber fra Junkyard (sponset) // T-skjorte fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Henry Kole // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Quay


Hva synes dere?♥

CHOW BURGERS

Det er endelig helg og jeg er sååå glad!!! Jeg startet dagen ganske tidlig i dag, da jeg avtalte med Martina at vi skulle finne på noe koselig sammen. Det er noen uker siden sist vi har sett hverandre, så da tenkte vi å gjøre noe litt ekstra koselig på denne fredagen. Vi bestemte oss for å dra til Fredrikstad og tilbringe litt av dagen der siden det har vært kjempefint vær i dag. Sol og hele pakken, eneste minuset er vel kulden som fortsatt er her. Men i dag fikk jeg endelig litt følelser av at det var vår og det var så deilig. 


Noe annet skikkelig deilig jeg skal fortelle dere nå er hvor vi spiste lunsj hen. Jeg har aldri vært der før, men på Chow Burgers hadde de seriøst digg burger. Jeg hadde ikke spist noe før vi var der, så hamburger til frokost - det var heaven on earth. Det var ganske vintage lokalet, og det gjorde jo meg ganske gira siden jeg digger når man går all inn i interiøret når man spiser ute. Det har mye å si på stemningen der, synes jeg faktisk. Til dessert delte vi en oreo milkshake og herregud det er den sykeste milkshaken jeg har smakt. Bare trist burgeren gjorde meg så mett, for hvis ikke hadde jeg slukt hele den alene.


Ønsker dere alle sammen en riktig god helg!♥Så det ikke godt ut?♥

FAVORITE BREKKIE

Det er litt morsomt hvordan denne uka gikk fra å ha 100% fri fra alt, til å gjøre veldig mye forskjellig alle dager. Det er så rart, for det er ikke lenge siden jeg hadde et helt døgn for meg selv hvor jeg faktisk elsket å ikke ha noe å gjøre. Mens nå setter jeg så mye mer pris på de gangene jeg går ut døren og faktisk gjør noe mer nyttig enn å sitte inne en hel dag. Kanskje jeg har forandret meg, blitt litt mer levende enn noengang - men det er ikke en negativ forandring fra min side. Jeg elsker å ha noe å gjøre, jeg elsker å kunne fortelle venner og familie noe nytt hver dag. Jeg har ikke gjort noe store greier i dag, men jeg setter bare generelt mer pris på ting for tiden. Jeg var med min kjære mormor for å handle på formiddagen i dag, og det var så koselig. Tenk at å gjøre noe så normalt, kan bli noe så koselig. Det liker jeg!


Det er en rett som har vært favoritten min i mange år, kanskje helt siden 8.klasse? Det startet med at mamma pleide å lage den, og jeg synes det var så godt at hun til slutt ville lære meg det så jeg kunne lage det oftere selv. Det er makaroni med brokkoli, fløte og kikkoman som er the shit her. Det er ferdig på under 10 minutter og det passer både til frokost, middag og kveldsmat. Jeg spiser det mest som frokost fordi jeg elsker å starte dagen med middag til frokost-ish.


How to:


Du trenger makaroni, matfløte, kikkoman, brokkoli og pepper. Kok opp makaroni og brokkoli sammen, og hell ut alt vannet med en sil når det er kokt ferdig. Hell maten opp i kjelen igjen og tilsett nok fløte til at du akkurat kan se det på kanten av det som er i kjelen. Kok det opp i 2 minutter og husk å rør hele tiden. Tilsett kikkoman etter hvor mye smak du ønsker (jeg er ikke noe glad i kikkoman ellers, men her er det faktisk godt med litt ekstra smak), samme med pepper. Og så vipps har du en rett på under 10 minutter♥


Har du noe spesielt du liker å lage deg til frokost?♥

BOUT TIME

Jeg kan ikke telle på fingrene på hvor mange ganger jeg har hørt dere stille spørsmålet om når jeg skal skifte header. Til mitt forsvar har jeg bare ikke følt at noen av bildene jeg har knipset til nå har egnet seg som en header. I tillegg så synes jeg det er en big ting å endre på bloggen, siden dette endrer ganske mye på helheten og hvordan andre sitt syn på bloggen er. Jeg satt i går kveld og tenkte "hvor lenge siden er det egentlig siden sist jeg byttet header?". Jeg sjekket derfor opp i arkivet og fant ut at det er nærmere 2 år siden (!!!!!). Det er ganske sykt, og veldig latsabb gjort av meg. Så det tok ikke lang tid før jeg begynte å redigere litt headere på pcen, og kom frem til en jeg kunne bruke. Jeg ønsket et veldig enkelt design på bloggen min, og noe som er lyst slik at man får en litt god følelse. Jeg håper jeg har tatt riktig valg, og at dere er fornøyde med valget. Jeg tror det var ganske bra at jeg endret akkurat nå, for jeg ønsker å ta bloggen mye mer seriøst i 2017 enn hva jeg har gjort i alle mine år som blogger.


Før:Nå:Hva synes dere - det var på tide å skifte nå? Haha♥

COZY VIBES SHOOT BY CHRIS ABOLADE PART II

Klokken 06:00 startet dagen min, og det er ingen som har fått meg opp så her tidlig før for å stikke å trene. Det er ingen andre enn min bestevenn som fikk meg med på det syke greiene her. Men det var faktisk veldig deilig å starte dagen så tidlig for engang skyld. Det var ikke den beste økten, men styrketrening ble det og det er ganske bra med tanke på at jeg ikke trodde jeg var i stand til å være menneskelig så tidlig på døgnet. Så det største sjokket her nå er vel at jeg kunne tenkt meg å gjøre dette igien, oftere. For dette fikk meg til å føle meg bra, og det likte jeg.


Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd jeg ville få en så koselig respons på fotoshooten. Litt fordi jeg aldri har hatt en så "lettkledd" shoot før, og var redd folk ville dømme - noe folk alltid gjør. Så jeg vil bare si tusen takk igjen, selvom jeg har svart på alle kommentarer. Men jeg blir så glad over hvor snille dere er mot meg om dagen. Jeg får ikke takket nok føler jeg. Jeg var litt usikker på om jeg skulle dele bildene fra del 2 i dag, fordi jeg føler det blir litt mye meg, meg og meg på forsiden her nå, haha. Men jeg har ikke knipset noen bilder i dag, faktisk hatt en ganske rolig og avslappende dag. Så derfor kjører jeg på med del 2 nå, si meg gjerne hvilken shoot dere likte mest bare for gøy! Vi er allerede i gang med å planlegge en ny shoot, og jeg er såååå gira.
Hva synes dere om bildene?♥

COZY VIBES SHOOT BY CHRIS ABOLADE PART I

Kjære andre bloggere; Jeg lurer på hvordan dere klarer å bestandig være på reisefot, uansett om det bare er til en annen by eller en lenger reise. Jeg er helt utslitt fordi jeg aldri har reist så mye frem og tilbake som det jeg har gjort forrige uke. Jeg begynner å bli forkjølet i tillegg, og det kan egentlig bare være siden denne mandagen er som søndagen for meg. Hele denne uken har jeg null planer, men planene begynner sakte men sikkert å dukke opp - men dette kan bli gøy! Både en rolig og morsom uke, hvis ting går etter planlagt.


Helgen som var tilbringte jeg ganske mye tid i Oslo. Jeg var på en fotoshoot med Chris Abolade på fredagen just for fun, som er kjempegod på å knipse bilder. Temaet for shooten skulle være så enkelt som cozy vibes. Oversatt til mitt språk; Oversized t-skjorter og hettegensere. Jeg har aldri hatt en slik shoot før, fordi man viser litt mer hud. Men jeg tenkte til meg selv at det er jo slik jeg går hjemme, så burde det være en big deal på en shoot da? En annen tanke jeg hadde var at jeg har lagt på meg rundt 15 kg, og jeg vil ikke skjule det mer. Så litt av den shooten her følte jeg var en liten "feiring" for å ha fått til akkurat dette. Vi knipset en hel dag, i 2 forskjellige leiligheter og jeg synes resultatet ble dritfett. Jeg fikk 83 (!!!!) bilder fra shooten, så deler opp bildene utifra leilighetene vi var i så det ikke blir spam. Han heter @chrisabolade på Instagram hvis dere skulle ønske å sjekke ut arbeidet hans.
Hva synes dere om bildene?♥

WHAT A DAY

Uka er straks over, og det er nesten så jeg gleder meg til det.. Jeg har gjort så mye denne uka her og har liksom ikke helt fått en dag til å slappe ordentlig av. Så jeg kjenner at det skal bli så deilig å se frem til en ny uke, for den som kommer er roligere enn denne som har vært ganske hektisk. Jeg dro til Oslo i går for å besøke et Showroom for Calvin Klein og Inglot, samt snakke litt med de som jobber der for å bli litt bedre kjent. Møte var dødgøy og herlighet så mange flotte ting det var å se på. Det er ganske crazy at jeg ikke har gjort lignende tidligere, for dette digget jeg skikkelig! Dere har jo lest på bloggen at jeg har blitt en storbruker av sminken fra Inglot, og dette hadde de selvfølgelig fått med seg så de hadde lagd den herlige goodiebagen til meg. Fargene på de forskjellige produktene er spot on, og jeg gleder meg til å vise dere enda mer fra Inglot - siden jeg så dere likte den leppestiften på sminkeinnlegget mitt. Og tro meg, denne vil dere kanskje like ENDA bedre.


Etter et koselig møte på Frogner var jeg klar for en middagsdate med Ingvild på Egon. Begge siklet etter baktpotet (sjokk), så da ble det en skikkelig saftig baktpotet på oss begge. Vi hadde begge litt ekstra tid etter middagen, og da tok jeg med ho på Kunstskolen i Oslo. En kompis av meg skulle vise frem noe han hadde laget på en catwalk visning - så da dro vi dit for å sjekke det ut, og det var dritkult. Første gang jeg har dratt på noe sånt, og det blir ikke den siste.


Jeg kjenner det er skikkelig godt å være tilbake i sengen, så nå skal jeg se film og så ta kvelden tidlig (sier det hver gang, men skjer aldri).

Gjorde du noe gøy i går & hvordan er formen din for tiden?♥

ABOUT LAST NIGHT

Jeg kom hjem fra Oslo i går, og bare 1 time etter jeg er hjemme så ringer det på døra. Brått blir jeg ropt ned og hører dette "Madeleine, det er blomster til deg". Og hva svarer jeg til det mens jeg sitter på rommet mitt "Haha lol". Men jeg går ned, og der er det en bukett til meg som er pent pakket inn og jeg skjønner ingenting. Jeg åpner buketten, og inni den ligger det en bamse og røde roser med en kort hvor det står " Happy Valentine. Från en beundrare!". Eneste jeg tenkte de første sekundene var om denne personen var svensk? Eller om den ansatte i blomstebutikken, som leverte buketten på døra var svensk. Jeg stod vel og tittet på rosene i 10 minutter før jeg gjorde noe som helst annet. Så mange tanker i hodet på så kort tid. Hvordan har jeg fortjent en så koselig gest som dette her? Og enda viktigere, hvem er min hemmelige beundrer?


Jeg trodde ikke jeg var fan av slike klissete greier som bamser og roser, men å faktisk bli overrasket med dette - det gjorde fart på sakene si. Jeg hater at jeg ikke enda vet hvem dette er, jeg vil bare si så STOR takk for at du gjorde dagen min enda bedre. Så kjære hemmelige beundrer; Jeg utfordrer deg til å faktisk stå frem, jeg er så nysgjerrig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg snart.


Roser er røde, fioler er blå.

Min kjære beundrer, stå frem nå.


Hvor koselig er ikke dette?!♥

MY FAVORITE MAKEUP LOOK

Åååh, jeg hadde det så gøy i går! For meg var det ingen valentinsdag, men heller en helt normal dag. Jeg hadde lenge hatt lyst til å dra på Post Malone konserten på Rockfeller, men da jeg så klart fikk med meg konserten, da var billettene utsolgt. Av en ren tilfeldighet og noe jeg kaller skjebnen, fikk jeg varsel på Facebook om at det var noen få billetter igjen. Samme minuttene de billettene kom ut, hadde jeg kjøpt billetter og jeg kunne ikke tro at jeg skulle få dratt på konserten likevel. Jeg var skikkelig i lykkerus under hele konserten i går, og utrolig fornøyd med å endelig ha sett han live.


Jeg har fått litt ros for sminken jeg bruker, og det setter jeg så stor pris på. Jeg har brukt de samme sminkeproduktene i kanskje 6 år, og det sier litt om hvor fornøyd jeg er. På huden bruker jeg bareMinerals foundation pudder som gir litt ekstra glød i ansiktet, mens på kinnbena har jeg en blush fra theBalm samt highlighter fra samme merke. Det varierer veldig på hvilken farge jeg bruker i kinnene, siden jeg noen ganger er "blekere" enn andre ganger. Jeg har nylig farget brynene mine hjemme, og trenger derfor mindre sminke på dem som dagen noe som jeg elsker. Likevel har jeg spicet dem opp litt med en brynpensel fra Anastasia Beverly Hills i fargen blonde og avslutter med en gjennomsiktig Clear Gel fra samme merke. Spørsmålet som blir stilt mest er mascaraen jeg bruker, og nå for øyeblikket er det Telescopic i gull fra L'Oreal. Så over til siste finishen jeg er forelsket i, nemlig leppestiften Lip Tint fra Inglot i farge 36. Denne tørker ut og sitter en hel dag på leppene uten at noe forsvinner. Love it!Hva synes dere om denne looken?♥

PROUD MOMENT

Denne mandagen hadde jeg egentlig trent som en ekstra søndag, for de burde eksistere. En dag holder ikke med å komme seg etter helgen, jeg er en av de som kunne trengt to. Heldigvis fikk jeg gjort noe nyttig i dag. Jeg hjalp til med middagen i heima som bestod av kalkunbryst, poteter, grønnsaker og viltsaus. Dette er seriøst noe av det beste noen kan fore meg med, no joke. Jeg er i syvende himmel de gangene dette blir servert! Til tross for en god middag, ble jeg spurt om jeg ville bli med å trene i dag med jentene. Jeg hadde ingen unnskyldninger å komme med på hvorfor jeg ikke skulle si ja, så jeg fikk den lille rumpa mi ned på treningssenteret i dag også. Jeg har trent 2 ganger i løpet av 2 uker, dette er et stolt øyeblikk som jeg skal nyte frem til neste gang jeg trener. Jeg lurer på når det kommer til å bli, fordi denne uka her er så hektisk som det er mulig at den kan bli. Det er bare gøy, for da får jeg litt ekstra ting å blogge om istedenfor at det skal bli mye av det samme hele tiden.


Jeg blir stadig vekk mer aktiv på Snapchat forresten, så følg meg gjerne der for å bli litt bedre kjent med meg. Mye som ikke blir nevnt her på bloggen, men som ofte blir vist på Snapchat - så det kan jo være litt gøy å få med seg? Legg i så fall til Alohaamad♥Ikke det beste innlegget på bloggen, men jeg er stolt så det får gå...


Har du hatt en god start på uken?♥

ANTREKK: NIKE LOGO

Du Madde du Madde.... På lørdag skulle jeg sove over i Oslo hos Ingvild, siden vi skulle på et vors før alle skulle ut på byen. Jeg er så forbanna dårlig på å pakke med meg ting til sleepover, og spesielt om det er litt langt unna fra meg. Det endte derfor opp med at jeg tok med meg en trillekoffert. Og ja, den var faktisk stappfull av klær, dilldall og pcen min. Jeg vet ikke hvordan jeg klarer det, men det er nesten flaut at jeg må ha med en koffert på overnatting. Vi hadde begge fri hele dagen, så da bestemte vi oss like greit for å gjøre litt ut av den. Da møttes vi litt tidligere for å ha god tid til å titte litt, spise god mat og bare være sammen fordi vi ikke har muligheten til det så veldig ofte. Det er alltid like koselig å være med den dama der. Jeg håper ikke det bare var meg som synes det, men i går var det bikkjekaldt i Oslo. Likevel var jeg fast bestemt på å ta antrekksbilder i kulda nok en gang, og i går var det så kaldt at det ble begrenset med hvilke bilder jeg kunne bruke. Jeg anstrengte meg så sykt på mange av bildene for å ikke fryse ihjel, at jeg så helt kald ut i blikket og nei vettu hva... Gi meg sommer!!!!!!


Gårsdagen var kort sagt et eventyr jeg bare ikke ville skulle ta slutt. Jeg hadde det så gøy og kvelden ble bare bedre og bedre. I går var bra, i dag var ikke bra for å si det sånn... Men jentene ordnet i stand til DEN koselige frokosten og den tror jeg vi alle hadde ekstremt godt av.Jakke fra Vila // T-skjorte fra Nike // Bukse fra TopShop // Sko fra Skoringen // Veske fra Calvin Klein // Koffert fra River Island // Choker fra Asos


Hva synes dere & har dere hatt en fin helg?♥

DEN PERFEKTE DETALJ

Klokken var nøyaktig 13:49 og jeg forstod at jeg hadde kastet bort en god del av dagen min til ingenting allerede. Det fortsatte i en god tid før jeg 4 timer senere endelig bestemte meg for å komme meg ned på treningsenteret for å gjøre NOE ut av dagen. Jeg har en tendens til å bare bli liggende i sengen hvis jeg har null planer, og overraskende nok går de timene i sengen så fort at det brått er kveld. Så at jeg la ut snapchat av at jeg vurderte trening, det var den motivasjonen jeg trengte - igjen. Mange mente det var helg og at det var bare tull å trene, mens fitnessfolka selvfølgelig prøvde så godt de kunne for å motivere meg. De vant jo egentlig?? Det er ikke ofte jeg trener på en fredda, men i dag overrasket jeg meg selv med en økt.


Det er sånne dager her det bare er heaven on earth. Når du ser ut som en spøkelse med fett hår og kviser på de verste stedene og du plutselig finner upubliserte bilder. Der ga jeg meg selv en klapp på skulderen og sa takk madde. Jeg tok disse bildene på mandagen før jeg aldri kom så langt som å blogge, og da er det jo kjekt å vise de nå! Nyeste klokken min selv om den ikke er sååå ny, men gaaaad - de detaljene som er på denne klokken går igjen i flere av de andre jeg eier. Men er det rart sier bare jeg. Jeg elsker denne klokken, og dette er ikke første klokken fra Triwa heller.


Hvis dere finner noe fint på hjemmesiden deres, fikk jeg en rabattkode i sammenheng med instagramen min. Så bruk Madeleine15 og få 15% rabatt på alt fra Triwa frem til 15.mars♥


Hva synes dere om klokken & hva har dere gjort i dag?♥

ANTREKK: BEIGE VS BLACK

Minusgradene stoppet ikke meg i dag, det godtok jeg bare ikke. Men om bildene ble ratt på rekordfart? Jepp, det kan jeg notere ned. På akkurat 11 minutter sa jeg at nå holder det, nå stikker vi. Jeg håper for gudsskyld ikke at det bare er jeg som kan bruke opp til 20-30 minutter på å knipse bilder. Nå som det er dritkaldt ute må det bare gjøres så fort som fy, før jeg blir stiv som en stokk av kulden. Ikke bare er det kaldt for meg, men tenk de som knipser bildene av meg som må ha fingrene ute hele tiden for å trykke på kameraet - dere er heltene i hverdagen min, just so you know.


Jeg er veldig glad i kontraster på antrekk, men også å ha det ganske enkelt. Det er ofte jeg eksprimenterer med looks, og det kan bli litt mye - men sånt synes jeg bare er fett så lenge jeg føler meg bra i det jeg går i. Derimot gikk jeg for en litt annen stil i dag, ganske enkel men typisk meg. Jeg bor i hettegensere om dagen, dere ser meg ikke i noe annet med det første. For å ikke gjøre antrekket for hverdagslig og "sløvt", stylet jeg det opp med noen heler for å spice det opp litt. Jeg er også helt klar over at det ikke er sol ute, men det lyset som er ute kan blende meg selv om solen ikke er tilstede. I tillegg så synes jeg alltid antrekkene mine blir freshere med solbriller - dunno why, men det gjør liksom litt ekstra og det lille ekstra digger jeg.

Kåpe fra Vivikes // Hettegenser fra Urban Classics // Bukse fra TopShop // Sko fra Duffy // Solbriller fra Junkyard


Hva synes dere?♥

THINGS I WANT BUT CAN NOT BUY

// Innlegget inneholder adlinks.


Jeg blir litt møkklei meg selv nå, for jeg må lære meg å prioritere riktig med tiden. For å ikke snakke om å kanskje bytte ut vesken min med en håndkoffert slik at jeg kan ha med meg pcen hvor enn jeg drar. Jeg blogger faktisk bare når jeg er hjemme, siden jeg aldri har noen vesker/ bagger som er store nok til å få plass til den håpløse pcen min. På mandag tenkte jeg å ha god til hele dagen til å knipse bilder og gjøre meg klar til Oslo som jeg skulle til senere på kvelden, men så ble jeg spurt om jeg ville være med til Sverige en tur, og jeg vil liksom ikke gå glipp av noe så da ble det endringer i planene. Da jeg kom hjem fra Sverige hadde jeg knapt med tid til å fikse meg, og den gode tiden var looong gone. Jeg ble litt senere enn jeg hadde forventet i går, sånn går det da man har det alt for gøy. Heldigvis er hele morgendagen booket til å knipse bilder ute så lenge det ikke er dårlig vær, og noen kan stille opp som fotograf (heh). Jeg har en jakke jeg gjerne vil vise dere, som jeg har brukt flere ganger - men den er så fin at jeg må vise den igjen.


Jeg har prøvd meg på litt shoppestopp den siste tiden siden jeg må spare til USA turen jeg skal på i juni. Så å ta turen innom nettbutikker er det dummeste jeg kunne gjort nå som det passer dårlig å få lyst på mye fint. Jeg fant faktisk alt for mye fint denne gangen...1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


Hva synes dere om produktene & har du hatt shoppestopp noen gang - hvordan gikk det?♥

BYE MY LOVE

Jeg stengte på Urban Ski i går sammen med sjefen, og jeg visste ikke hva jeg burde forvente da jeg skulle på jobb. Med tanke på salget visste jeg det ville bli kaos, men det var kaos på en oversiktelig måte (?). Haha, det er så rart å si, men opp i alt kaoset så gikk det sykt bra og det var amaaazing å være på farta helt siden 14:00 til 18:00. Det var til og med noen følgere som kom innom og slo av en rask prat ved kassa, sånt gjør meg så glad. Etter en vellykket arbeidsdag, satt jeg blid og fornøyd på toget hjem til Moss og gledet meg skikkelig til å se igjen lille vofsa. Det ble en god velkomst da jeg så søtnosen min igjen. Å ha en sånn reaksjon da man kommer hjem, eller bare har vært borte i maks 10-15 minutter det gjør så godt for sjela. Jeg synes det er ekstra stas å sove med Chili. Han starter alltid ved føttene mine, og midt på natten kommer han under dyna og ligger inntil meg. Liten vofs, men herlighet for en stor personlighet han har.


Jeg gruer meg sånn til å gi tilbake hunden nå straks, siden de jeg passer hunden til har kommet hjem fra London. Man blir så vant til de ekstra lydene i hjemmet som kommer fra den lille guttungen her. Ikke minst den kjærligheten du får, det høres jo ut som om jeg er forelska - men ja, det er jeg faktisk. Det er vel flere personer her i gården som har blitt forelska, vi kriger alle om å få mest oppmerksomhet fra han.


I'm gonna miss ya lil fellah♥


Er han ikke skjønn & har du hund?♥

NÅ ER JEG OFFISIELT EN BLOGGER

Vinneren av junkyardkonkurransen er: TAISA. Gratulerer så mye! Du vil bli kontaktet veldig snart.


Kan dere gjette når morgenen min startet? Nøyaktig 05:30. Da våknet jeg av at det var en liten vofs som lagde mange pipelyder i ansiktet mitt. Jeg har aldri våknet opp til at verdens minste hund sleiker meg i ansiktet og blir så gira av å se at jeg våkner. Jeg forstod med èn gang at han måtte på do, og da ble det en liten tur ut før vi la oss igjen for å sove videre til 09:45 da jeg ble vekket. Egentlig sykt digg å bli vekket av en søt hund, istedenfor den fæle alarmen på iPhonen. Jeg har allerede spammet snapchaten min litt, men jeg ser det er mange av dere som fremdeles lurer på hvilken rase Chili er. Det er en langhåret chihuaha og han er bare 5 måneder - smelter!!!! Tenk at noe så lite har klart å smelte fire hjerter her i gården. Han er så snill og har ikke gjort noe han ikke har fått lov til enda, så dette har gått bra så langt. Det er første gangen jeg sitter barnevakt for en hund en hel helg, men shit folkens. Jeg tror jeg har fått en ny hobby.


Jeg tok meg en rask dusj, eller prøvde i hvertfall med tanke på at Chili ikke lot meg være i fred. Jeg har vært så bestemt på å få knipset noen bilder med hunden, men det er litt vanskelig å få gjort ute siden det er så kaldt. Jeg rakk noen kjappe bilder, så får jeg heller prøve på noen koseligere inne i løpet av helgen. Men dere? Nå føler jeg meg offisielt som en blogger, endelig hatt shoot med en hund - yaaassss.


Ha en riktig god helg alle sammen♥

Hettegenser fra Junkyard her (sponset) // Kjole fra Asos // Caps fra The Hundreds // Sko fra Junkyard her (sponset)


Hva synes dere om antrekket & er ikke Chili SUPERSØT?♥

FØRSTE DAGEN OVERSTÅTT

Første dagen på ny arbeidsplass er overstått, og det kunne ikke gått noe bedre føler jeg. Jeg åpnet alene, og ja - helt ærlig så gruet jeg meg en god del siden det var et nytt sted. Jeg jobbet alene fra 10:00 til 15:00 og på den tiden svettet jeg en god del, lo mye og stresset rundt. Det blir som å ha en prøve, siden du må pugge hvor forskjellige ting er og den hukommelsen min har aldri vært min sterke side. Så mitt største mål for dagen var å lære meg hvor alle sko stod, meeeeen det får jeg bare ta det som det kommer litt senere haha. Det var ikke sjans å lære alt det på en gang, så der prøvde jeg litt for mye. Så de gangene jeg ikke pugget, da koste jeg meg i den fine butikken og bare danset og sang - liten feiring av at jeg fremdeles jobber i Urban. Den første dagen på Urban Ski er overstått, og jeg gleder meg til å stenge nå til lørdagen. Da er det klart for ekstremsalg og dette kan bli kaaaoooos.


Så for å snakke til girltalk: Jeg har funnet den perfekte spotten til å ta selfies i speilet. Det blir jo ikke bedre enn det når man i tillegg får med alle de fine skoene i bakgrunnen. Det er helt sinnsykt at jeg overlevde denne dagen uten å handle noe, for fyfader så mye fint vi får inn om dagen!! Beklager for litt jobbprat, men jeg er bare kjempeglad nå♥


Denne kvelden ble Chili levert på døren, som jeg skal passe hele helgen. Det er en langhåret chihuhua, men denne er bare helt vilt søt. Sjekk ut snapchaten min for søthetfaktor tusen, @alohaamad.


Hettegenser fra Junkyard her (sponset) // T-skjorte fra Sixth June // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike


Hvordan har deres dag vært og hva synes dere om antrekket?♥

ANTREKK: THRASHER

Jeg sitter igjen med en litt tom følelse nå som Urban Moss ikke eksisterer lenger. Det føles ganske uvirkelig, og jævlig kjipt faktisk. Jeg jobbet der i over 3 år, og på alle de årene har jeg opplevd så mye bra på den arbeidsplassen. Jeg fikk nye venner, bedre forhold til gamle venner som ble kollegaer og jeg ble en bedre selger. Det var stedet jeg følte meg trygg, så trygg at jeg tok på visse sanger og danset som bare pokker - noe jeg kun gjør på badet og på rommet mitt fordi det er min safespot. Det kjipeste er å vite at Team Moss ikke er lenger, vi som ble et så sykt bra team og hadde det lættis på jobb. Vi avsluttet som Monstermoss og det er den råeste avslutningen jeg kunne bedt om. Det har vært tårer og latter den siste perioden, men fy fader for en bra jobb vi har gjort helt siden vi visste at vi skulle legge ned. Jeg ble spurt om hva jeg ville videre, hvor jeg ønsket å jobbe, hva planene mine var fremover osv. Det var vanskelig å svare på, fordi jeg sa at jeg nektet å jobbe et annet sted fordi Urban har blitt en så stor del av meg. Så når det er sagt, kan dere hilse på den nye ansatte på Urban Ski. Første vakten min er allerede i morgen og jeg gleder meg som bare pokker! Wish me good luck♥


Jeg var vært litt lei meg på grunn av dette, så derfor har jeg ikke blogget på flere dager siden siste dagen var i går. Men nå starter et nytt kapittel og nå er jeg back on track på sosiale medier. Starter derfor med et etterlengtet antrekksinnlegg. Btw; Jeg velger alltid de verste stedene å ta bilder på grunn av trafikken, sorry Ida.
Bomber fra BikBok // T-skjorte fra Junkyard her (sponset) // Bukse fra TopShop // Sko fra Miss Selfridge // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Ray-Ban // Choker fra GinaTricot


Hva synes dere?♥