hits

mars 2011

SLAPPERA MED ENDRE


Cir.Cuz - Radio (Credz til Endre)

Heyaaa! Akkurat nå slapper jeg av med fete Endre. Har ikke sett han på lenge. Så det var kjempe kos å se han igjen. Hihi. Han er jo en skikkelig rå gutt. Har vært med han i hele dag, og Endre slappera godt i senga med skolepcen nå. Men nå skal jeg se videre på Paredise Hotel!


Gangster da.

Chillern med Endre!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva har du gjort i dag & ser du på Paradise Hotel ?

- Vi snakkes ! <3

SNØEN BEGYNNER Å GÅ MEG PÅ NERVENE


Uoki Toki - Welcome To Zombieland 8beat Dubstep (Credz til Simen)

Heyaaa! Jeg begynte endelig å få skikkelig sommerfølelse, det har vært så deilig vær de siste dagene, bare sol og faktisk passe varmt. Utrolig nok så skal snøen komme tilbake å ødelegge gleden for flere av oss. Snøen begynner å gå meg på nervene. Hadde det vært noen som hadde styrt været med en kontroll nå, da ber de serr om bråk. Hehe. (HAARP halla) Men tiden går sakte hvis man bare skal klage!

Om ikke så lenge er det påskeferie, og om bare kun en dag er det helg!!! Føler at det kommer til å bli en kjempe bra helg. Nå må jeg tjene litt penger videre på Mall World, swette litt. Så brb, and peace out.


Mall World og foooooooood.

Lille sniket jeg. Tok siste båtisen som pappa sikkert prøvde å gjemme. Thihihi. Sucker!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Begynner snøen å gå deg på nervene også ?

- Vi snakkes ! <3

SE HVA JEG HAR FÅTT AV TVILLINGENE

Heyaaa! Jeg begynner serrrrrr å lure på hva som skjer for tiden. Folk gir meg enten klær eller diverse andre saker. Det er mega søtt og super koselig! Har fått skjorte, hettegenser, solbriller og hempsmykker nå. Det må nok være at jeg har hypnotisert dem! Neida. Hihi. Det er kjempe søtt at dere gir meg ting dere ikke lenger bruker eller trenger, setter veldig stor pris på det OG dere da, selfølgelig. Hihihi.


Tusentakk Madelen og Emilie!

Hva syns du om bildet ?
Likte du tingene jeg har fått & søtt gjort, ikke sant ?

- Vi snakkes ! <3

PUGGINGS PÅ G, ELLER KANSKJE F?

Heyaaa! Sorry, har dårlig humor noen ganger.... Jeg skal hvertfall prøve å sette meg mer inn i pugginga nå enn det jeg har gjort. Måtte swette Mall World litt til. Som ble til over 4 timer, hehe. Det er noe som heter respekt for desperate swette Mall World gamere! OG for grandiosa. Prøven er på fronter, så den er nok ikke så veldig vanskelig. Nå skal jeg pugge videre, ta en dusj og dermed se på Paradise Hotel.Hva syns du om bildet ?
Hva er du mest avhengig av mobil, tv eller pcen ?

- Vi snakkes ! <3

TRØTT

Heyaaa! Jeg la meg litt for sent i går og er ganske ferdig nå. Må bruke mye vilje på å holde dem oppe. Haha. Blir en powernap på meg, så puggings til gymprøva vi har i morgen om styrke, dans, volleyball, basket ball og sikkert mer. Good night. Når jeg er sykt trøtt kan jeg sovne i utrolig rare stillinger:


Haha, sover godt her ja!

Hva syns du om bildet ?
Har du ofte dager hvor skolen tar all energien din & sover\sovner du i rare stillinger?

- Vi snakkes ! <3

G'DAMN FOR EN INZANE KJIP TIRSDAG

Heyaaa! Jeg har hatt tidenes kjedeligste tirsdag. Sittet på rumpa og spilt Mall World på face helt siden jeg kom hjem. Vært litt flink siden jeg har lagd mat til meg og ziz. Men blir fort kjedelig når du bare sitter foran pcen hele dagen i stedet for å gjøre noe ut av den. Well done! Jeg skal swette videre med gaminga og ta frem yogurten når Paradise Hotel starter snart. Men fy faen så lame Paradise Hotel er i år, haha!!!!Hva syns du om bildet ?
Enig med at Paradise Hotel suger vilt i år ?!

- Vi snakkes ! <3

TINGENE MINE HAR KOMMET


Junk - Life Is Good

Heyaaa! Tingene som jeg og Vivian bestilte for litt over en uke siden har kommet frem fra Junkyard. Anbefaler den siden noe helt sinnsykt. Det er så jævlig mye fett der skal jeg si dere. Jeg er forelsket i tingene mine! Gad damn it, husker ikke sist jeg ble så inzaane lykkelig. Kanskje pga det er lenge siden jeg har vært så lykkelig. Hihi. Skal slutte å brife mere... Lol jk, skal brife med bilder jo. Check it out!


Klistremerker, hva er det for noe? Hehe. Alle er fra junkyard, alohahemp, laundry og via venner.

Speil som sier du er søt er kult. Syns det var litt fett med klistremerke på tven og jeg...

Nye klokka mi! Kostet bare 199kr i et annet merket, i nixon koster den som vanlig 999kr. NICE!

Nye vans sko. Bare 329kr! De er omtrent så knalle i virkeligheten, siden jeg redigerte skoene litt. Hihi.

Sjekk den fornøyde gladjenta der a.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du tingene & hva likte du best hvis du må velge ?

- Vi snakkes ! <3

SESONG PREMIERE AV TWO AND A HALF MEN

Heyaaa! I dag fikk jeg endelig brukt den nye treningstightsen min. Følte meg som en skikkelig fitness chick jo. Haha. Like gøy på zumba som vanlig, men vi har lært nye danser som jeg virkelig ikke får til. Salsa er det verste..... Klarer ikke fot trinnene. Hehe. Men det er sesong premiere av Two And A Half Men i dag klokka 22.30. Alle i huset gleder seg nok vilt til det. Pappa og mamma er stor fan sånn serr.

Jeg var usynelig for de i huset og de spiste middag uten meg. Så jeg legger meg med rumlende mage i dag. Haha! Hardt liv. Men nå skal jeg legge meg godt i senga til sesong premieren starter. Chillern joo!


Digger den serien der så jævlig mye!

Hva syns du om bildet ?
Skal du se sesongpremieren i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

MCFLURRY I SKOLETIDEN ER IKKE GÆRNT!


Drake - Best I Ever Had

Heyaaa! Dette må jeg tilføye, jeg var overraskende våken i dag! Fant ut av hvis jeg danser og hører på musikk om morgningen blir jeg ganske våken. Haha. Så har jeg vært flink til å spise mat på skolen. I tilegg har det blitt en liten standar ting å spise mcflurry i skoletiden for meg og Vivian. Vi har noen veldig snille venner som kjører ned på McDonalds og kjøper det for oss. Not bad, go mcflurry<3<3<3 Hihihihi.

Får man muligheten til å spise det, sier man jo ikke nei heller! Brannalarmen gikk på skolen i dag, stakkars mennesker som ikke hadde på seg nok klær... Flaks så er god været ganske bra på vei hit!


OooOooOOOoOooOoo, ser jeg en mcflurry? Ok, sorry..... bildet passa bare litt inn. Hehe.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Er du en morgenfugl & enig med at man sier ikke nei til en mcflurry ?!

- Vi snakkes ! <3

NÅ SKAL JEG SLAPPE AV MED FILM

Heyaaa! Mamma mekka litt vafler i stad, overraskende spiste jeg bare en... Alltid spist rundt 4 stk. Haha. Matvraket utvikler seg positivt! Jeg har blitt anbefalt å se på Charlie St. Cloud. Den ser fin og veldig trist ut! Sier jo heller ikke nei til å se en film med kjekkasen Zac Efron. Hihi.


"We will always be brothers" Ntaaaaaaaa.

Hva syns du om videoen ?
Har du sett den filmen & noen filmer du vil anbefale ?

- Vi snakkes ! <3

SHE GOT STYLE

Heyaaa! Jeg er så utrolig slapp i dag, kan takke meg selv som ikke har fått i meg nok næring egentlig. He-he. Men skal ikke klage, hihi! Jeg tror jeg skal finne fram en film og  bare slappe av med det i dag. Har ikke så mye energi kjenner jeg. Her om dagen kom mamma inn i stua og da sa jeg bare DAAAAMN! Ho mor hadde jo stil. For en gangs skyld hadde ho fiksa seg sånn sykt. She got style.

PS! Føler meg som DEN mammadalten siden jeg legger ut outfit bilder av min mor. Hahahaha. Små flaut, men mamma blir nok bare glad da ho ser jeg har delt dem med dere, no kiddin. Heahea.


Ntaaa, sjekk morra mi har stil jo!!!! Måtte så klart bare blogge om det. Hehe<3<3<3

Hvis jeg skal rette på en ting misunner jeg øynene til mamma, ho har grønne. Det er så fiiiint.

Hva syns du om bildene ?
Kan lett kalle det der stil eller hva ?!

- Vi snakkes ! <3

GÅRSDAGENS INNKJØP 25.MAR.11

Heyaaa! Jeg har alltid måtte bruke mamma sin treningsbukse fordi jeg har vært så lat til å kjøpe min egen. Men i går fikk pappa meg med på Mosseporten for å titte på treningsbukser. Prøvde to stk som falt i smak. Den ene likte jeg utseendet på, den andre pga kvaliteten. Så jeg valgte den som satt best og som jeg følte meg supahwoman i. Yeeah. Er ikke så lett å være superwoman, nej... Hehe.


Det sto mellom den helt svarte med best kvalitet, eller den med gråe striper og best på utseendet.

Treningstights Intersport 499kr. Jeg gikk for kvaliteten!

Nå sitter jeg å døtter i meg dette.

Hva syns du om bildene ?
Likte du innkjøpet mitt & hva ser du på når du kjøpe ting, kvalitet eller utseendet ?

- Vi snakkes ! <3

GOOOOD MORGEN

Heyaaa! I går var jeg skikkelig trøtt. Satt å gjespa hvert 5 min tror jeg. Derfor la jeg meg litt tidligere enn jeg vanligvis hadde gjort når det er helg. Men det er sinnsykt deilig å bare ligge i senga, lukke øynene og bare la tankene strømme igjennom hodet ditt mens du hører på den chilleste musikken som er på mobilen din. DET kaller jeg chill. Våkna også tidligere i dag, så da kan jeg lett si god morgen, dere!


Hehehe, amatør i redigering hallaaaa.

Hva syns du om bildet ?
Hva syns du er deilig når du skal legge deg ?

- Vi snakkes ! <3

MCFLURRY IN THA HOUSE

Heyaaa! Når jeg kom hjem fra skolen sa pappa at jeg skulle komme ned i kjelleren. Trodde jeg hadde gjort noe. Så ser jeg plutselig en valp som ligger i sofaen. Da sier pappa at vi har kjøpt en hund. Jeg fikk helt sjokk og begynte slikt "Nej, nej, nej! Dere har seriøst ikke gjort det. Si det er kødd!!!" Den virket så ekte! Men heh, jeg ble punk'd av Pedersen familien min. Følte meg så sykt taper der jeg satt.... Hahaha.

Pappa gjorde det litt opp igjen, vi tok en tur til Mc'donalds og kjøpte McFlurry. Så nå slapper jeg av og ser på Norske Talenter. Vet ikke hva som skjer videre i kveld. Så det som skjer, det skjer!


Har enda ikke smakt den med nonstop, men hitil er daim fortsatt min favoritt!

Oreoo.

Hva syns du om bildene ?
Beste smaken i McFlurry & ser du på Norske Talenter ?

- Vi snakkes ! <3

GOD HELG ALLE SAMMEN


The Glitch Mob - Nalepa Monday Remix

Heyaaa! Nok en uke har gått og det er så deilig å kunne si til dere god helg alle sammen! Håper dere får en utrolig bra helg, og får noe ut av den i stede for å kjede dere hjemme i god sofaen. Husk at dere skal bli torturert nok en uke til mandag. Derfor bruk helga på noe nyttig!


Mat & pink panter ut på tur!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Deilig med helg & hva er dine planer for helga ?

- Vi snakkes ! <3

SE HVA JEG HAR FÅTT

Heyaaa! Jeg begynner å lure om folk virkelig liker å gi meg gaver eller om folk tror jeg har bursdag flere ganger i året. Her om dagen fikk jeg nok en hettegenser. Men denne gangen av Vivian. Syns det er så søtt og koselig gjort av vennene mine. Hihi! Se hva jeg fikk denne gangen.


Tusentakk, solbolla!

Hva syns du om bildet ?
Likte du genseren & søte venner jeg har ? Hihi.

- Vi snakkes ! <3

HER ER SVARENE PÅ SPØRSMÅLENE

MAYDAYMAYDAY! En grunn til at jeg sjeldent har spørsmålsrunde er fordi jeg ikke flink til å svare bra.... Ah, så flaut. Hihi. Håper dere fikk nok svar på det dere lurte på!

Går du første året elr andre året?
- Jeg går første året på 1STUC (Studiespesialisering første året klasse C)

Klassen min, STUC1.

Er det vanskelig å komme inn?
- Nei, det er ikke vanskelig å komme inn så lenge du virkelig har lyst. Jeg kom inn med et snitt på 3.6. Men jeg tror det spørs jo også litt hvor mange det er som har bra karakterer, de velger jo så klart de med toppkarakterer først og setter de med lavest snitt på ventelista.

Er det veldig likt u-skolen? - Det er utrolig likt ungdomsskolen bare at du mister mat&helse, musikk og k&h. Det er som å gå det om igjen, noe jeg liker. Jeg liker å forholde meg til det samme, i stede for å måtte prøve ut nye ting.

Er det vanskelig? - Det er så klart vanskelig, men husk å hold hodet høyt og ikke gi opp for enkelt. Du kan gi opp når som helst, ingen stopper deg unntatt deg selv. Videregående skole er der du må lære deg å ta eget ansvar for valgene du tar, og deretter ta konsekvensene. Både positivt og negativt.

Hva er det som er forskjell på u-skolen og studiespes? - Forskjellen er nok at du står helt på dine egne ben, ingen lærere pusher deg eller noe. Du må ta det mye mer seriøst. Du kan gi opp akkurat når du vil og hoppe av skolen\ ta et friår. Det er helt opp til deg selv.

Hvordan er karakterene dine? - He-he... Jeg er ingen skolelys, og sier det rett ut. Karakterene mine er helt vannvittig dårlige. Det er ingenting jeg er stolt av, skammer meg utrolig mye over det. Men jeg gir ikke opp!

Kan man velge hvilket fag man vil bli undervist i? - Det kan du ikke første året, men andre året kan du velge mellom mange forskjellige fag. Eneste du får valgt i første er om du vil ha vanskelig (t) eller lett matte (p).

Hvordan er en typisk skoledag? - En typisk skole dag må vel være at det er mye fail, sang og mange latter attack. Jeg har det så gøy på skolen med vennene mine.


Er det en veldig tøff linje, altså at det er mye lekser, mange prøver/prosjekter osv? - Det er ikke en veldig tøff linje, men det er nok noen perioder hvor du blir usikker på om du har valgt riktig eller ikke. Fordi du ikke vet om du klarer å takle presset. Den er ikke så tøff som alle skal ha det til å være. Noen ganger er det overraskende hvor sløvt det kan være. Det er mye opp og ned med hvor mange prøver vi har. På en mnd har vi  ca 2-4 prøver. Vi har ikke så mange prøver som de fleste tror. Så bare slapp av.

Hvor lang tid bruker du på lekser ? - Hvis det er hjemmelekser kan jeg nok bruke alt fra 1-3 timer med lekser. Jeg er ikke den som er flinkest til å konsentrere seg, derfor bruker nok jeg litt ekstra tid forhold til andre.

Sitter du sånn driit lenge hver dag? - Overhodet ikke! Jeg har helt sinnsykt mye fri fra lekser osv siden vi er så heldige og får muligheten til å jobbe med leksene vi får på skolen i selve timen. Og det vi ikke får gjort ferdig på skolen blir da hjemmelekser. Jeg vet ikke med de andre klassene i STU om de har det sånn eller om det bare er min klasse som er utrolig heldige med lærerne. Men alikevel har vi en god del små innleveringer, litt stress men det fikser vi.

Og visst det er prøver , er det store mengder med sider man må lese da? - Det er helt opp til hvor stort kapittelet er. Men lærerne er så greie og forteller oss hva de vil spørre oss om, så derfor leser vi bare på småting i kapittelet. Ellers så skumleser vi gjennom hele kapittelet. Dvs. at vi leser fort igjennom i stede for å ta oss god tid. Lærerne forteller oss at å lese hjelper ikke så mye, ta heller å gjør oppgaver osv, hjelper mye mer!

Jeg har hørt at det er mer chill enn på ungdomsskolen, er det sant? - Er enig i det du har hørt. Du har retten til å velge fritt. Du møter nye personer som viser seg å være helt sykt herlige. Det fleste av oss syns er chillest er nok alle de pausene vi får i løpet av en da. Og du får lov til å stikke til andre steder så lenge du jobber med skolearbeidet.

Har dere mye gym? - Ja, vi har gym 2 timer i uka. Vi hadde mer gym på ungdomsskolen, så savner det en del. Men jeg digger gymtimene. De er helt sykt morsomme noen ganger. Haha.


Hvordan er selve skolen? - Selve skolen er nok ikke det mest moderne du kan gå på, men det er en utrolig fin skole. Og jeg stor trives der, som mine venner gjør også. Den er enorm syns nå jeg forhold til min gamle skole, Bytårnet. De første ukene jeg gikk på Malakoff klarte jeg å rote meg bort i mange forskjellige ganger osv.

Er det godt miljø osv? - Det er et fantastisk miljø på skolen! Jeg er så utrolig fornøyd med miljøet her på skolen. Det er ingen problemer her. Og vi har mange fine perioder hvor man kan sette seg opp på en liste og skrive ned noe du vil vise for skolen som eventuelt dansing eller synging.

Kan du liksom fortelle om hvordan kantina er? - Kantina vår er kjempe bra, finnes nesten bare sunn mat\ drikke der og er mye forskjellig bra utvalg. Litt små fail at vi har en Vina kiosk rett ved siden av skolen som selger så mye usunt. Men det liker nok vi alle svært godt. Hihi. Det er stor plass hvor vi kan sitte på stoler og pulter.

Er linjen din god å gå på? - Det syns jeg den er, virkelig. Hvis du er usikker på hva du vil bli når du blir stor, hadde jeg nok valgt studiespesialisering for å være helt sikker. Det er akkurat det jeg har gjort. Utenom usikkerheten må jeg nok si at linjen er utrolig bra.

Hva er værst? u-skolen elr vidregående ? - Det er definitivt videregående. Du må komme deg igjennom dette selv, ta valg selvom du er usikker. Det er en risk, men den sjangsen må du bare ta. Men på ungdomsskolen pusher de deg til visse grader og forteller om at det er så og så mye lekser på videregående skole. Men vet dere hva? Det er bullshit. Jeg hadde faktisk mye mer lekser på ungdomsskolen enn det jeg har på vgs. Thank God for that!

Hvis du ikke hadde valgt allmenn, hva ville du valgt da?
- Da hadde jeg nok valgt helse & sosial.

Hvorfor valgte du det? - Jeg valgte studiespesialisering fordi jeg hadde\ har ingen anelse om hva jeg har lyst til å bli når jeg blir stor. Derfor vil jeg ha større utvalg av hva jeg kan velge istede for å ha få valg muligheter.


Hva er det beste ved det, og værste? - Beste er folka, alle er så forskjellige men på alle måter positivt! Det negative er leksene, strevet for å få det gjort.

Hvilke tider slutter du på skolen, har du samme tid hver dag eller er det forskjellig fra dag til dag? isfåfall når? - Mandag 14.40, tirsdag 13.15, onsdag 13.45, torsdag 12.30 og fredag 13.15.

Hvilke fag liker du best? - Gym så klart, men utenom gym tror jeg det står mellom samfunnsfag eller engelsk.

Har du noen fag med 5 som standpunktskarakter? - Skulle så gjerne ønske det. Men har ikke fått det i løpet av videregående, bare på ungdomsskolen.

Er dere på pcen i hver eneste time? - Nei, det er vi ikke. Det er timer hvor vi ikke får lov til å ta opp pcen. Men over halvparten av skoletimene bruker vi på pcen.

Hva syns du om svarene & bildene ?
Var det greie svar & hvem linje har du tenkt til å velge tror du?

- Vi snakkes ! <3

SPØRSMÅL ANGÅENDE STUDIESPESIALISERING?

Kim Churchill - Truest Intentions (Credz til Fredrik)

Heyaaa! Jeg går på Malakoff på studiespesielisering eller lettere sagt almenn. Det er noen av dere som er ganske nysgjerrige på hvordan den linjen egentlig er. Om det er mye lekser, om det er veldig tøft og om man trenger baller til å takle alt. Siden flere har spørt, så kan dere stille meg spørsmål så skal jeg prøve å svare så godt som jeg kan slik at dere forstår hvordan linjen er. Jeg svarer senere i dag\ kveld!Hva syns du om sangen & bildet ?
Er det noe du lurer på angående studiespesialisering? Kjør på!

- Vi snakkes ! <3

DENNE ER NÅ AVSLUTTET, MEN ER DET NOE MERE DERE LURER PÅ SÅ SPØRR MEG GJERNE UNDER PÅ MENYEN "KONTAKT" SÅ SVARER JEG DER!

DAGENS OUTFIT 23.MAR.11


Zero 7 - Destiny (Credz til Mike)

Heyaaa! Armbåndet som jeg fikk av Kinga i sommer røk i går, skjellene falt av bare... Sykt dritt. Men jeg fikk en ide om å ta skjell i håret. Hihi. Resultatet ble at jeg satt å tenkte på sommeren hele tiden. Minna meg så sykt om sommer. Men go været er godt i gang så ingen sure miner her! Hihihi.


Skjorte H&M Tshorte Quicksilver butikk Bukse BikBok Sko Laundry

Mine favoritt solbriller er fra Coolshop.no

Fiska litt med håret mitt på stranda i går, endte opp med skjell. He-he-he.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & kommer det fine været seg hos deg ?

- Vi snakkes ! <3

SØT VIDEOHILSEN FRA EN AV MINE LESERE

Heyaaa! I går fikk jeg til sendt en videoblogg. Silje, som denne jenta heter lagde en videoblogg hvor ho ville hilse til meg. Det er så utrolig søtt å få slike ting, og det betyr så vannvittig mye for meg!!! Må si at jeg satt å smilte for meg selv, se så søte lesere jeg har. Hihi. Får ikke sagt det nok, men at dere leser bloggen min er utrolig gøy og koselig for meg! Vil gjerne dele den søte videobloggen med dere.


Ntaa, søskenkjærlighet. Tusentakk for en kjempe søt hilsen, Silje!<3

Hva syns du om videoen ?
Enig med at det er kjempe søtt da lesere gjør slikt ?

- Vi snakkes ! <3

MIN INSPIRASJON AKKURAT NÅ


The Drums - Let's Go Surfing

Heyaa! Jeg bladde igjennom ca 117 sider i stad om surfing. Haha. Ble så vannvittig inspirert. Tenk å bare kunne våkne opp hver dag, håpe på at bølgene er like bra som dagen før, ta på seg bikinien og dra med seg surfebrettet ned på stranda mens du kruser rundt i den awezome bilen din med vennene dine. Verste av alt, det er tusenvis av mennesker som har det sånn. G' damn, misunner dem så sykt mye!

Det er en ting jeg skal gjøre, en ting jeg har bestemt meg for å gjennomføre før det er for sent og det er lære meg å surfe. Faren min var surfer før, kanskje jeg er like skillsa som det han en gang var? Hihi.
Bilder tatt fra We heart it, redigert av meg.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva inspirerer deg for tiden & skal jeg fortsette med å dele inspirasjonen min ?

- Vi snakkes ! <3

KOMMENTAR NR 10 000


Neon Trees - Animal

Heyaaa! Jeg satt nettopp å leste igjennom en del kommentarer som jeg har fått nå i det siste og fyfaen dere er så søte. Dette høres sikkert skikkelig klisjè aktig ut. Men dere lyser serrrrr opp dagen min. Jeg har ingen forventninger av at dere skal skrive så mye awezome som dere gjør på bloggen min. Dere er syke. Jeg fikk min kommentar nr 10 000 i går kveld. Jeg syns det er rart å tenke på det egentlig. Jeg vil takke for at dere leser bloggen min og er så fete som kommenterer! Digger dere<3 PEACE OUT.


SOMMER 2010, SER FREM TIL SOMMEREN 2011!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Vet dere egentlig hvor søte og awzome dere er ?!

- Vi snakkes ! <3

MANGFOLDIGE MALAKOFF 2011

Heyaaa! På fredagen var vi så heldige og kunne ha mangfoldige på Malakoff. Det er at elever fra skolen vår tar oss med inn i deres kultur. Vi får smake på kjente retter fra det landet og få informasjon om kulturen og mye mer. Jeg syntes det var kjempe gøy å få smake på maten. Etter mat smakingen ble det satt opp scene og folk kunne fremføre ting helt frivillig. Noen sang, noen danset til kulturene.

Jeg ble dratt opp av Farnosh og måtte danse. Det var sånn passe flaut, men gøy! Haha. Fredagen var utrolig digg. Kunne fore masse forskjellig mat istede for å gjøre lekse crap og den slags shit. Sykt deilig.


Vyni, Tram, Sang, Vymi og Vivian.

Kaos og helt utrolig varmt der. De fleste fikk sterk hodepine etterhvert.

Litt forskjellig matretter i de forskjellige landene.

HAHA, er så sykt trøtt der. Men halla Tram.

Dilpak og en random liten søt gutt ho fanga. Haha.

Skjønne jentene! Kristin, Caroline og Malene.

Dansing. Haha!

Sang, Waqas og meg.

Paparazzii.

Hva syns du om bildene ?
Har du hatt Mangfoldige på skolen din ?

- Vi snakkes ! <3

JEG KAN MOTSTÅ ALT UNNTATT FRISTELSER


Chiddy Bang - Here We Go

Heyaaa! På skolen i dag klarte jeg ikke å beherske fristelsene ved å ha vannkrig med Vivian. Ho endte opp med å avsløre hvem farge ho hadde på bh'en sin siden toppen hennes var gjennomvåt og gjennomsiktig. My work is done, gutta skal få ha det fun. HAHA! Neida. Det var ganske gøy. Jeg fikk nesten løpt ned en gutt. Mens Vivian skrek over hele kantina fikk jeg et lite forsprang. Hehe, badassen.

Ho tok så klart revenge senere, men jeg eide henne lett best. Jeg kan motså alt unntatt fristelser. Den var jo litt eiiiiiiiiid da. Jeg har problemer med å motstå fristelser ganske ofte. Haha. Brb lizm. Lekser...


Hihihihi.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Åssen er det med deg, kan du motstå alt unntatt fristelser ?

- Vi snakkes ! <3

SYKT HERLIG VÆR UTE

Neon Trees - Animal (Daglige dose, sykt bra sang)

Heyaaa! I går hadde jeg chillekveld med Kinga beste. Vi tok det helt med ro og bare slappet av i senga med hver vår pc. Uansett hva vi gjør, er det like kozii å være med den herlige jenta. Hihi! Jeg våknet i dag morges av at det var oversvømmelse av swette jeg lå i. Neida. Men det var serrrrr drit varmt på rommet mitt. Heahea. Når jeg ser ut er det sykt herlig vær og ikke dårlig temperatur heller. Vår følelse, halla!!!

Jeg var så badass i går og stjal det ene påskeegget i lillakartong fra ziz. Stikker inn på rommet mitt så ligger det enda et egg. Da var jeg plutselig ikke så bad lengre når ho faktisk ga meg egga sine. Hehe.Hva syns du om sangen & bildet ?
BTW, er det noe spesielt dere har lyst til at jeg skal blogge om ?

- Vi snakkes ! <3

BURSDAGEN TIL MALIN

The Roots - Birthday Girl

Heyaaa! Mens jeg ventet på å bli henta av Rebecca så sto jeg og sang for meg selv. Kommer opp for meg at det går folk forbi meg da jeg ser opp. Flaut. Når vi kom frem var det mange andre fine jenter der! Vi satt oss ved bordet og maten skulle bli servert. Det var kjempe godt. Kunne knapt vente på desserten som var oreokake, muffins med masse glasur og gulrot kake. DET VAR INZAANE GODT!

Kommer ikke over hvor god maten og desserten var. Resten av kvelden hadde vi det koselig og bare slappa av mens vi fora med snadder og drikke. Vil takke for at jeg fikk komme i bursdagen din, Malin!<3


Her har vi da det vakre bursdagsbarnet, Malin. Se på den fine kjolen!

Kristin, Jenny og Anine.

The birthday girl and the hippie.

Rebecca og Caroline. Kjempe fint!

Kristin og hennes kjære oreokake. Fine og gale jenta som spiste sykt mye oreo.

Inger og Malin.

Martine, Maiken, Sara og Scarlett. HOT HOT HOT!

Meg og Martine, ho kledde virkelig røde lepper. Ho var litt usikker, skjønneru.

Maiken, Caroline og Malin. Bursdagsbarnet ble flau da ho åpna kortet og fant kondomer. Haha!

Vilde og meg. Søte jenta.

Vilde, meg, Martine og Scarlett. Koselig kveld alle sammen, virkelig.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hadde du en like bra kveld som det jeg hadde ?!

- Vi snakkes ! <3

GÅRSDAGENS OUTFIT 18.MAR.11

Heyaaa! Vi skulle jo ha sofisikert stil. Da tenkte jeg bare at jeg kunne ta noe enkelt. Derfor slang jeg på den ene toppen jeg hadde kjøpt på BikBok og en vanlig mørk tights med litt hippie crap ved siden av. Haha! Jeg prøvde ut midtskill, noe som jeg ikke har hatt på flere ÅR! Og jeg forstår virkelig grunnen til hvorfor jeg går med sideskill, blir jo mere indianer slash hippie med midtskill. Hahaha.


Topp BikBok Tights H&M

Vannvittig uvanlig å se meg med midtskill. Bare så det er sagt for 8703508 gang, håret mitt er ekte.

Konsa jente og paparazzi mor ?

Rettetanga som sliter helt sykt på håret mitt.... Hater den!

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & har du midtskill eller sideskill mest ?

- Vi snakkes ! <3

BURSDAG NEXT


New Kid - Turbulens (Credz til Vivian)

Heyaaa! Døtta i meg litt ostepop nå og skal ta en kjapp tur i dusjen før jeg begynner å fikse meg til bursdagen til Malin i klassen. Skal bli utrolig koselig, gleder meg veldig! Jeg er bare veldig stressa for at jeg ikke finner noe å ha på meg. Vi skulle ha sofisikert stil. Thihihihi. Da møter jeg nok opp i onepiece, tror jeg! Neida, hahaha. Vi får se hva det blir til. Kommer til å bli en bra kveld.Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva er planene dine for fredagen ?

- Vi snakkes ! <3

POWERNAP PÅ G!!!


The Ark - Stay With Me

Heyaaa! Jeg har vært helt utslitt de to-tre siste dagene. Aner ikke hva det kommer av. Både mamma, pappa og Caroline har bare sløva på sofaen slash senga pga sterk hodepine. Kanskje det er noe som går nå. Haha. Jeg har ikke følt meg noe bra i det hele tatt så jeg tok meg en powernap og våkna først nå. Håper jeg ikke får problemer med å legge meg i kveld. Det blir sinnsykt nedtur hvis det skjer. Heh.Hva syns du om sangen & bildet ?
Åssen er formen din & når du tar en powernap, sliter du med å sovne senere da ?

- Vi snakkes ! <3

GAVE OG PAKKE I POSTEN LIZM

Heyaaa! Vi hadde volleyball i gymmen i dag. Jeg tok sats og begynte å løpte mot høyere, i det andre sekundet blir jeg plutselig løpt på av Andreas som også skulle ta ballen. HAHA! Jeg vet ikke helt hva som skjedde, fikk litt black out. Men gøy var det i hvertfall! Vi hadde matteprøve i dag, sannsynlighets regning osv. Det gikk faktisk helt greit. Håper jeg ikke failer hardt nå og får stryk... Haha. Nedtur x1000!

Kinga kom innom her om dagen og leverte høytalerne mine som jeg har lånt henne en stund. Så fikk jeg en super fet quicksilver hettegenser av ho. Digger den vilt mye. Tusentakk min awezome bestevenn<3


Quicksilver genseren jeg fikk av verdens beste.

Parfyme, lipgloss, øyenskygge, nail polish og armbånd.

Lucky me som får disse tingene pga min mor er medlem av VeVay.

Hva syns du om bildene ?
Likte du gaven & det jeg hadde fått i posten ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 16.MAR.11


The Ark - Breaking Up With God (Credz til Pappa)

Heyaaa! Jeg kjøpte inn små plast strikker fordi jeg ville prøve ut fletter på siden. Slik at det så ut som sidecut. Haha. Noe jeg blir utrolig rasende over at at plast strikkene røsker i hårstrående dine hvis du skal få dem ut igjen. Auuu. Men mamma fiksa flettene, skillsa mor joo. Ganske morsomt å se at folk la merke til håret mitt på skolen. Fikk noen søte komplimenter av søte folk. Hihi!


Genser Carlings Bukse BikBok sko Laundry Solbriller RayBan butikk

Man ser flettene best på dette bildet, på bildet under ser jeg ut som en ape på hodet... HAHA!


Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & prøvd den "sidecut" frisyren før ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP OG BESTILLING 15.MAR.11

Heyaaa! I skoletiden stakk jeg og Vivian ned til byen for å titte på sko osv siden det er pris fest i byen. Haha. Laundry hadde dame klær og sko på 50%!!! Sinnsykt herlig. Jeg som trengte nye sko. Jeg klarte ikke å vente med å kjøpe noen sko til jeg skulle dit senere med Karoline etter skolen. Haha. Ble en ekstra by tur på meg i dag. Hihi. Faktisk tre, siden jeg henta pcen min som har vært på repr.

Henrik skal bestille noen ting fra Junkyard for meg og Vivian i kveld. Allerede gitt fra meg cash. Blakk som f!!! Men fytti som jeg gleder meg til å få tingene mine. Damn. Ah, nam. Mat i huset og få nå. BRB.


Genser Carlings 99kr Sko Laondry 299kr (tror jeg) Strikker Cubus 19kr Hardisk (?) 899kr

Pc1 min er endelig hjemme! Klistremerkene er fra Laundry butikken og Junkyard nettsiden.

NYE SKO! Tro meg, de jeg bruker er helt fucked up nå:

Pene dahh<3<3<3<3

Sko Junkyard 329kr

Klokke Junkyard 199kr

Random klistremerker fra Junkyard 126kr til sammen

Hva syns du om bildene ?
Likte du innkjøpet mitt & hva likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

YUMMIIII

Heyaaa! Vært hjemme i dag, ensom og grå, som jeg fortalte dere jeg ville bli i dag. Hehe. Jeg har fokusert ganske mye på geografi foredraget som jeg skal ha på onsdag. Kjenner at jeg gruer meg utrolig mye. Hater virkelig å ha foredrag foran flere folk... Men god middag, det er noe jeg alltid har tid til. Akkurat nå, er det denne maten jeg vil stappe inn i munnen min. Master chefen pappa!


Ahh, poteter og verdens beste kjøtt. Mmmm.

Hva syns du om bildet ?
Hva er ditt forhold til foredrag & så ikke maten digg ut ?!

- Vi snakkes ! <3

ME, MYSELF AND I PHOTO


Chiddy Bang - Bad Day (Deiligste sangen for tiden!)

Heyaaa! Slutta to timer tidligere på skolen i dag pga prøven vi hadde forrige uke. Måtte bli igjen to timer etter vi slutta. Det var nedtur. Men vi tok det igjen i dag. Det var mega deeeil. Perfekt for min mage som startet å rumle på vei hjemover. Jeg har ingen venner i dag så jeg tok bilder av meg selv. Hihihi.


Me.

Myself.

And I.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Skal du være ensom i dag & digg med korte skoledager?

- Vi snakkes ! <3

R4ND0M


Erik og Kris Feat Byz - Ølbriller

Heyaaa! Inzaane lame søndag. Søndager er nesten alltid kjipe sånn serrrr. La meg legge vekt på nesten. Håper i hvertfall dere har hatt en fet helg og fått gjort noe ut av den. Mandag i morgen, nok en stressfull uke med lekser og torturasjon. Baggah! Kos dere videre på en lame søndag. Btw, søndagsfilm i kveld jo.Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du hatt en bra helg & skal du se på søndagsfilmen ?

- Vi snakkes ! <3

FAMILIEMIDDAG OG CHILLINGS HOS MARTINE


Ice Cube - Do Ya Thang

Heyaaa! I går etter jeg var ferdig på Zumba måtte jeg kjappe meg hjem for å dusje og så dra ned til byen for å se igjen gojenta mi, Martine. Skal jeg fortelle dere noe utrolig? Jeg fikk julegaven min i går. HAHA! Vi har nesten ikke sett hverandre, så julegaven ble litt forsinka den.. Hehehe. Vi dro hjem til Martine og bare slappa av helt vilt mye. Det var så godt å se igjen ho sprudlende jenta der.

Plutselig satt familien på Zumba, de hadde dvd med zumba. Da ble det shaking på rumpa. Haha. Ekstra trening! Til middag fikk vi kyllingsalat, kunne velge mellom kjøtt og mye mer. Det var kjempe godt!


Martine som tok av på zumba hjemme hos seg selv. Haha!

Flinke faren og Lillian lagde utrolig god mat! Tror jeg døtta i meg en god del hvitløks baguetter. Hihi.

Julegaven som endelig kom fram til meg. Hahaha. Digga alt!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Sen julegave eller hva & liker du kyllingsalat ?

- Vi snakkes ! <3

MINE PLANER FOR LØRDAGEN


Chiddy Bang - Here We Go

Heyaaa! Mine planer for lørdagen er å bare ta det helt med ro som jeg sa denne helgen kom til å bli. Jeg vil ikke ha noe hastverk ditt eller datt. Jeg har lagt planer om å bare døtte i meg grove knekkebrød i dag pga jeg var helt forferdelig usunn i går. IM' LOVIN' IT<3 Her kommer den fine lista:

- Brownies kake
- Stor Pommes Frites
- 7 grove knekkebrød
- McFlurry med daim
- McChicken meny
- Loff med smør
- Kanelboller
- Beger is


PEACE OUT! XOXO.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Du likte den fine lista mi & hva er dine planer for lørdagen ?

- Vi snakkes ! <3

STIKKER PÅ SHAKE RUMPA TIME


Ketz - Mad Men

Heyaaa! Avtalte med Karoline om at jeg skulle bli med på Zumba i dag klokka 14.00 så må nok stikke snart for å få tatt zumba kort før vi kommer for sent. Haha. Skal bli deilig å shake på rumpa så tidlig for en gangs skyld etter alt det jeg spiste i går. Dere aner ikke hvor mye jeg døtta i meg. Må være rekord i 2011, på hvor mye jeg har spist på en dag. Haha. Lett om jeg skal trene det bort i dag!


Agree!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Klar for å høre det jeg har døtta i meg på mindre enn 24 timer ?

- Vi snakkes ! <3

SHOPPING OG BAKING AV KANELBOLLER


Lazee - Top Notch

Heyaaa! Jeg ble med Karoline på Mosseporten siden ho hadde gavekort der. Med en gang vi kom fram stakk vi rett på Mc'ern og kjøpte McFlurry med daim. Det er så godt! Etter at vi hadde sett litt på klær en god stund ville jeg ha hamburger... Hehe. Vi dro derfor tilbake på Mc'ern og spiste junkfood. Snakk om å feire at det er helg, dere! Haha. Vi måtte ta bussen tilbake til sentrum så ta bussen hjem til meg.

På vei til bussholdeplassen sank Karoline igjennom snøen og tryna, sklei, snubla og endte opp med at ho krabbet. Fikk så lættis. Når vi kom til meg var det på med sløve klær og i gang med bakingen! Hihi.


Syns det var drit fint av Karoline, ser skikkelig sårbar ut der. Hihi.

Enda et drit fint bildet av Karoline.

JUNKFOOD!

McFlurry med daim, har enda ikke prøvd med oreo eller nonstop. Looking forward to that.

Sløveeeeee.

Mekking av kanelboller, de ble jo drit gode. Men.... mødre kan fortsatt dette mye bedre! Haha.

"Maddeeeeeee?"

Hva syns du om sangen & bildene ?
Baker du ofte & hva er best i McFlurry som nonstop, oreo eller daim ?

- Vi snakkes ! <3

GOD HÆLJ ALLE SAMMEN!


Mike Posner - Bow Chicka Wow Wow

Heyaaa! Amund har bursdag i dag og har blitt 17 år, gratulerer med dagen! Han ga meg kake, det er han som skal få ting og ikke gi! Men tusentakk selvom. Hihi. Den var kjempe god. Det er helg og det er sinnsykt digg. Skal bare chille og ta det helt med ro til jeg skal tilbake til the reality. Altså skolen... Haha. Lien spanderte pommes frites på meg siden jeg gikk og sultet ihjel. Hyggelig gjort! Føler det vil bli en hamstre helg. Det vil si at jeg spiser enormt mye. Har spist kake, pommes frites nå.

Etterpå kommer Karoline, vi skal bake kake! Glæd mæ. Vi har smoothie maskin på kjøkkenet som er ubrukt. Kanskje på tide å teste den ut? Frister veldig å mekke smoothie. Siden det er så smooth.Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva er dine planer for helga & lagd smoothie eller oreo kake før ?

- Vi snakkes ! <3

PS! Stem på bidraget til Kinga her. Går ann å stemme på nytt hver dag!

NEW YORK INSPIRERT


Dan Black - Life Slash Dreams

Heyaaa! Mamma ble plutselig utrolig gira på å vise meg noe ho og pappa hadde kjøpt i stad. Ho viste meg et vannvittig pent maleri i gata i New York. Utrolig fett! Så snudde jeg meg og der sto den fete New York lampa som mamma hadde kjøpt. Det er bygninger som det er hull i så stråler lyset igjennom og gjør at man kan se bygningene tydeligere. Sinnsykt fett. Endelig litt forandringer!

Jeg tror uten tvil at mamma og pappa har blitt New York inspirert. Hva er det neste? En leilighet i New York, kanskje? Hahahaha. Neida! Det er så deilig med nye ting i kjellern. Party up next lizm<3<3<3


Har jeg fortalt dere at jeg har noen rare foreldre? Digger dem forde da!

Pappa poserer med den blanke veggen.

Mamma poserer med den blanke veggen.

Slutt resultatet! Inspirert av New York de der.

Ser jo lett at jeg eide han da? Hehehehe.

Digga den lampa, sjekk så fet!!! Pappa måtte seffff vise brus flasker i bakgrunn. Haha.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva syns du om resultatet & ikke sant lampa var fet ?

- Vi snakkes ! <3

PS! Stem på bidraget til Kinga her. Går ann å stemme på nytt hver dag!

SLØV OUTFIT 10.MAR.11


Bonobo - Kiara

Heyaaa! Når jeg var på vei til skolen med Karoline var det fint vær, det var sol og var utrolig koselig. Føltes ut som om våren var på vei. Utrolig deilig! Enda deiligere, jeg var utrolig sløv med stilen i dag. Det er så deilig å ha sløve dager. Det var noen i 96- kullet som hadde sånn hospitering, det var en som spilte på munnspill, det fikk meg til å tenke sykt på sommeren.

BTW! Jeg har fått noen spørsmål om jeg har slutta med sminke. Jeg bruker det ikke så ofte som før lenger. Syns det er ganske deilig å slippe det. Men bruker det noen ganger, mest i helgene, hihihi!


Lue Carlings Tshorte en butikk i Tyrkia Bukse SportShopen

Det som står med stor skrift på tshorta er "Time is money, BOOM!!!"

Sminkefriiiiii.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du den sløve outfiten, bruker du sminke & hva bruker du ?

- Vi snakkes ! <3

PS! Stem på bidraget til Kinga her. Går ann å stemme på nytt hver dag!

LASAGNE I SKOLEPAUSEN SLÅR TIL BRA


Bruno Mars Feat Charice - Wherever You Are (Credz til Tææn)

Heyaaa! Vi fikk fri fra halv ti, til kvart over tolv. Hvor deilig er ikke det?! Derfor stakk jeg og Vivian hjem til meg for å lete etter noe å hamstre. Vi tok lasagne og det slår til bra det. Var kjempe deilig å endelig være mett på skolen. Haha. Hadde uflaks i dag. Jeg tryna i slushen (snøen), sank ned i slushen og havna i en diger sølepytt. Hvem var publikum? Vivian. Ho dro til med vannvittig mye latter. Hehe, snill du.

Deilig å være ferdig med naturfag prøven, men kan ikke si jeg følte det gikk glimrende. Men endelig kan jeg slappe av resten av uka. I dag skal jeg shake rumpa på zumba nok en gang. Det er utrolig gøy!!!!!


Lasagne i ovnen jo.

Klare for naturfagsprøve som du ser. Haha.

Oink Oink.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du uflaks veldig ofte & hva skal du i dag ?

- Vi snakkes ! <3

PS! Stem på bidraget til Kinga her. Går ann å stemme på nytt hver dag!

DAGENS OUTFIT 08.MAR.11


Cunninlynguists - Lynguistics

Heyaaa! Jeg skulle trene i dag med Karoline, først ble det til at det kanskje var for sent å trene rundt åtte tiden. For det andre ble det til at det var nyttigere om jeg brukte dagen min på å pugge til en sykt kjip naturfagprøve som vi skal ha ETTER skolen i morgen. For det tredje, så skal jeg ikke syte mer. Hihi. Jeg tar det igjen i morgen på zumba. Jeg skal hvertfall ta en dusj før jeg setter i gang pugginga.


Vind i håret? Haha.

Haha, skillsa i å redigere bilder i picnik. Langt ifra skills det her.

Lue Carlings Skjorte BikBok Bukse BikBok Utslitte sko som jeg elsker Loundry.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten & situasjoner som å måtte velge skolearbeid fremfor annet suger, right ?

- Vi snakkes ! <3

PS! Stem på bidraget til Kinga her.

EHEHEHE ET BRA TIPS


Lloyd - Lay It Down (Credz til Blina)

Heyaaa! Jeg vil gi dere et ganske bra tips. Aldri tren magen dagen før du skal danse zumba. Den dagen du våkner, skal reise deg opp, kjennes det ut som om det er et kjede\ tau rundt magen din som holder deg nede i senga. Haha. Bra forklart. Men et lite tips.. Eller kanskje det bare er jeg som ikke er så veldig sporty... HIHI! Vi har naturfag prøve i morgen og jeg må være flink pike å øve i dag. Thihi.

Jeg skal trene med Karoline i dag også, dropper å trene magen i dag. He-he. Ho har vært syk noen dager nå så skal bli morsomt å trene med ho igjen. Btw, fant noen gamle bilder akkurat nå. Ntaa.


Digger det bilde sykt mye egentlig. Både jenta & fargene!

Kinga, meg & Tram. Gikk oss litt lost på en åker? Hehe. Den tok aldri slutt.

Tram, Kristin, Blanca & meg. Savner alle turene med gamle trinnet vårt.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Blir du fort støl i kroppen eller er du fitness x1000 ?!

- Vi snakkes ! <3

PS! Stem på bidraget til Kinga her.

ZUMBA OG PARADISE HOTELL

Heyaaa! Ble med ho awezome Marianne på Zumba i dag. Haha, kommer ikke over det. Folk sier JEG lager mange utrykk, døde av utrykkene hennes. Haha. Det var nye danser på zumba på meg i dag, nye danser, nye fail. Marianne lo, fuck deg. Men det var jo veldig gøy da. Hihi. Tørka svetta fra panna en del ganger, jo vær så god for en nyttig informasjon dere. Hehe. Så tok jeg meg en kjapp dusj før...

Det var over til Paradise Hotell!!! Guttene jeg likte best må nok være Joachim pga den fete personligheten, Kim & Mats pga utseendet hittil. Endelig har Paradise Hotell kommet tilbake. Daaamn.


Fine Marianne, sportye Marie og meg da. 16 tonn, lett!

Flink til å tøye ut, myke unge...

Hva syns du om bildene ?
Trener du Zumba & så du på premieren av Paradise Hotell ?

- Vi snakkes ! <3

PS! Stem på bidraget til Kinga her.

FOR EN KLISJE FLAUSE


Tinie Tempah - Frisky

Heyaaa! I mattetimen i dag var Caroline uheldigvis utsatt for en stor flause. Jeg er snill og står over å fortelle dere hva som skjedde. Flaut nok at det kom ut på facebook. Haha! Men dæven steike for en klisje flause. Hahaha. Konge, med andre ord. Nysgjerrige nå? Hihi. Jeg orker ikke å le i dag, trente magen min ganske mye i går og er sinnsykt støl. Så verker noe voldsomt når jeg ler. Haha.


Mobil kvalitet<3 Nå har jeg spist meg mett på makaroni, og skal finne fram trenings klær straks!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du hatt noen syke flauser før som du vil dele ?

- Vi snakkes ! <3

PS! Stem på bidraget til Kinga her.

KLASSEBILDET I MORRA


Tyga - Black And Yellow (Credz til Vivian)

Heyaaa! I morra er det klassebildet og jeg ser frem til å bruke min gangstahood skjorte så jeg kan se tilbake i tid, når jeg er oldemor og si "Once upon a time, I was a gangstashit!" Spøkfull er jeg også i dag. Hihi. Lurer på åssen klassebildet blir. Vivian fortalte at ho sikkert endte opp med å le sykt av meg eller at det er noe annet ho ler av. Takk a. Jeg håper virkelig ikke jeg ser ut som en fjott i morgen. Haha.


Du fikk ikke tilfeldigvis lyst på tyggizzzz nå? Forstår deg godt hvis du vil stå over... Heh.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har dere tatt klassebildet enda eller skal dere nå snart ?

- Vi snakkes ! <3

PS! Stem på bidraget til Kinga her.

SLITEN ETTER EN HARD TRENINGSØKT MED ZIZ


AutoKratz - Always More

Heyaaa! Jeg våkna klokka seks i dag tidlig av at jeg fikk rykninger. Jeg skvetter plutselig og våkner av at hele meg shaker sykt. Haha. Rart i grunn, men sant er det. Sovnet igjen, og min kjære søster vekker meg ved å poke meg på øyet, trodde det var en edderkopp kanskje. Noia. Vi skulle trene på Spenst litt tidligere enn vanlig. Så jeg fikset meg og lagde meg litt frokost før jeg skulle til Spenst med ziz.

Vi hadde ganske hard treningsøkt på Spenst. Har aldri forbrent så mange kalorier på en dag før. Stolt over oss begge! Vi hadde det ganske lattermildt der. Tårene bare rant... Nydusjet og stappmett nå. Digg!


Kanskje nøyaktig 5 minutter etter jeg sto opp. Haha, halla trøtta!

Daglig dosen.

Tran er langt ifra det beste jeg har smakt. Men syntes den smaker mye bedre med sitron smak.

Grove rundstykker med smeltet smør og melk til frokost.

På Spenst!

Sunne ziz, og sjekk den nice tattoen hennes.

Hahahaha. Caroline tryna 2 ganger, sklei nok sikkert 5 ganger minst. Skills.

Heh, holdt på å tryne der egentlig. Hihi.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva foretrekker du, trene tidlig eller sent ?

- Vi snakkes ! <3

PS! Husk å stem på bidraget til Kinga her.

SLØV DAG MED KINGA THE KING


Mike Posner - Don't Walk Away

Heyaaa! Jeg stakk kjapt i dusjen før jeg stakk til byen med Kinga. Det er utrolig glatt nå pga snøen holder på å smelte. I'm warning ya. Utrolig hvor mange kjente vi møtte på i byen. Men det var bare koselig det da. Hihi. Vi dro hjem til meg og mekka litt food og chilla før vi stakk ut og tok noen bilder. Bildene var helt inzaane mislykka av meg så de ble deleted lettttt. Haha. Men ble fete av Kinga!

Vi så på skjønnheten og udyret på Disney Channel. Minner meg så sykt om barndommen. Men alle Disney filmene er best for å si det så enkelt. Jeg er skikkelig trøtt nå så blir ikke lenge til jeg bedder.


She got her own style and a ice cream too.

Ntaa, se så søt.

Haha, drit pent.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Enig med at Disney filmene er best & hvem Disney film liker du mest ?

- Vi snakkes ! <3

PS! Stem på bidraget til Kinga her.

HAHA! DENNE MÅ DU BARE SE

Heyaaa! Tææn og Kinga kom til meg i går, koste oss med is og snadder. Thihi. Hadde en meget praktfull aften med dem. Etter de stakk kom Kjell og Anders til meg. Vi bare chilla og de viste meg en sykt lættis video som jeg skal vise dere nå. Garanterer deg latter. Haha! Sjekk ut den her:


Hahahahaha, gir credz til Kjell for å ha vist meg denne!

Hva syns du om videoen ?
Lo du av den & noen andre videoer du vil anbefale eller dele med oss ?

- Vi snakkes ! <3

PS! Stem på bidraget til Kinga her.

VIL DU VÆRE SÅ SNILL Å GI DIN STEMME ?


Akon - Chasin You (Credz til Kinga)

Heyaaa! Kinga er med i en foto konkurranse som går ut på vennskap. Premien er et speilrefleks kamera. Sykt rått! Trykk her for å gi din stemme. Det er et bildet av meg & henne. Setter utrolig stor pris på om akkurat DU vil gi din stemme til hennes bidrag i denne konkurransen. Det betyr sykt mye for oss begge. Tusen takk på forhånd til dere som stemmer! Som ho skrev "One soul in two bodies".


Dette bildet har Kinga bidratt med, sykt awezome om du vil gi din stemme til hennes bidrag!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Vil du være så awezome å stemme på Kinga sitt bidrag ?

- Vi snakkes ! <3

MORSOMT PÅ PEPPES I GÅR


Pretty Lights - Fly Away Another Day (Credz til Bjørn)

Heyaaa! Jeg var på Peppes med Kinga, Haris, Kenneth & Tææn i går. Det var kjempe morsomt. Vi spiste Nachos pizza & som dessert Oreo Dream. Vi ville gjøre noe litt ekstra for Kenneth siden han hadde bursdag så han fikk kake med stjerneskudd. Ntaa! Det var jo lett mange latterkramper. Sykt glade og lattermilde folk. Men det er langt ifra negativt. Jeg hadde det kjempe morsomt!

Vi ba om regninga, og ble sittende med et sjokk alle sammen i noen sekunder. Haha. Håper Kenneth koste seg og hadde det ganske morsomt. Han hadde et lite uhell.... HAHA. Skal ikke fortelle dere hva...


Tææn & Kenneth er kjent for sine romantiske.

Nachos pizzaa.

Bursdagsgutten som fylte 18 år!

Å halla bff<3

Random? Men slappera godt der. Haha.

Dopeheadz hvis jeg får lov til å bruke det ordet. Thihihi.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Spiser du ofte på peppes & hva spiser du som oftest der ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 03.MAR.11


Tinie Tempah Feat Ellie Goulding - Wonderman (Credz til Bjørn)

Heyaaa! I mattetimen slutta vi elleve, og enda bedre, vi hadde matte resten av dagen til vanlig. Så det var litt av en kort skoledag å slutte elleve! Men jeg ble igjen med Vivian fordi jeg ville ha friminutt. Haha. Når jeg kom hjem var mamma så sykt sulten at vi mekka litt food. Vurderer å mekke litt mer food nå, hihi!


Skjorte fra H&M eller Carlings (ziz sin) Tshorte SportShopen Bukse GinaTricot


Hva syns du om sangen & bildene ?

Likte du outfiten & enig med at det er digg å slutte tidlig ?!

- Vi snakkes ! <3

TURER TIL PEPPES NÅ

Heyaaa! Har drit dårlig tid nå, tror jeg må få pappa til å kjøre meg ellers blir vi forsinka pga meg. Det liker jeg ikke.. Haha. Jeg, Kinga, Tææn, Haris & Kenneth skal på Peppes og ha det koselig der. Siden Kenneth har blitt 18 år i dag! Er flere stk som har bursdag i dag, hinter til noen spesielle,  Kenneth & Malin. Gratulerer med dagen begge to!<3 Jaja, nå må jeg slutte å skrive og få litt fart i meg nå. Hehe.Hva syns du om bildet ?
Skillsa i å få skikkelig hastverk noen ganger ?

- Vi snakkes! <3

HVORDAN JEG LAGER MØNSTER PÅ NEGLENE


Chris Medina - What Are Word (Credz til Julia)

Heyaaa! Noen av dere har vært ganske nysgjerrig på åssen jeg får til disse mønstrene på neglene mine. Flere trodde jeg faktisk var så skillsa at jeg klarte det uten noe hjelpemidler. Men der tok de nok litt feil. Kan vise dere på bildene under hvordan jeg gjør det så dere forstår bedre. Håper jeg.. Haha. Negl-settet får du kjøpt på Cubus for omtrent rundt 100 lappen! Følger med tre neglakker slik jeg kjøpte dem.


Hadde seriøst ikke giddi å lakke neglene mine forhånd som feks disse hjertene! Haha.


Step 1: Her er denne papirlappen som jeg bruker for å få div mønstre på neglene mine. Jeg fester den på neglene, slik at den ikke vil falle av.


Step 2: Da du har festet papirbiten godt nok på neglen kan du starte å lakke den hvor mønstre vises. Det er utrolig enkelt, og spiller ingen rolle om du griser eller ikke. Fordi det du bommer på kommer på papirbiten som du kan fjerne!


Step 3: Da du er ferdig med å lakke den er det bare å rive av på kanten hvor det er en liten bit på som du tar tak i og drar forsiktig bort. Så blir resultatet slik på bildet over!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du prøvd slik neglmønster stæsh før  ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 01.MAR.11


T- Pain Feat Chris Brown - Best Love Song (Credz til Kinga)

Heyaaa! Jeg syns det var ganske gøy å være tilbake på skolen. Døtta i meg stektris fra Vina kiosken. Jeg hadde fine latter anfall med Vivian. Vi hadde en fin scene hvor vi skvatt sykt av tøffen som banka høyt på ruta. Jeg ble tomat & flau som bare det i dag. Haha. Fin dag. Det jeg ikke liker er da folk ser meg flau eller tomat, for da begynner jeg å små fnise som høres utrolig dumt og. Det ser dumt ut og!!


Lue Carlings Hettegenser SportShopen Skjorte BikBok Bukse Cubus Sko Laundry

Innmari deilig vær ute også, passe temperatur. Jeg er glad!

Si hei til min søte mor da!!!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & er det fint vær hos deg ?

- Vi snakkes ! <3