hits

mars 2012

TOPSHOP WANTS

Alohaa! Jeg har lagt ut nye ting til salgs på salgsbloggen min nå. Sjekk det ut ved å trykke på DENNE linken. Har satt av denne dagen til å bare slappe av og se på tv siden jeg skal på jobb i kveld. Jobben kan være ganske stressende til tider. Hvertfall på lørdager så derfor prøver jeg å unngå med å bli utslitt før jeg skal på jobb. Smarta! Tenkte jeg kunne la dere sikle litt på noen godbiter fra Topshop.com!
Hva syns du om bildene ?
Hvilken vare likte du best ?
 
- Vi snakkes ! <3

WORK OUT

Halla! Jeg stod opp halv tolv i dag for å trene med søsteren min på Spenst. Veldig lenge siden jeg har trent nå igjen på grunn av litt private ting osv. I tilegg til at det ligger veldig mye latskap bak dette. Det var ekstremt deilig å trene igjen, føler deg alltid så mye bedre når du har trent enn når du avslår en treningsøkt. Nå har jeg vært i dusjen og sitter å spiser frokosten min akkurat nu. Ha en fin dag dere!!Hva syns du om bildene ?
Trener du, i så fall hvor ofte ?

- Vi snakkes ! <3

PROUD

Boyaaa! Våknet opp til verdens søteste trynet ved siden av meg. Kunne lagd hva som helst til han der, fuck yea mer enn kun en sandwichhh. Lagde god middag så kom Martine og plukket oss opp. Svippet en kjapp tur innom Gobua fordi jeg er fast kunde der, hehe. Kjørte Didrik hjem for å pakke litt til vi kjørte han ned til togstasjonen fordi han skal bort i ferien. Jeg har sittet på med Martine to dager på rad nå og legger svært godt merke til at hun er mye sikrere og roligere i trafikken nå. Er så stolt over den jenta!Hva syns du om bildene ?
Hva har du gjort i dag & skal du bort i påsken ?

- Vi snakkes ! <3

PÅSKEFERIE

Alohaaa! Jeg syns det er litt merkelig at det allerede er påskeferie. Føles ikke ut som det, men jeg har ingenting i mot litt ferie nå. Den skulle gjerne vært litt lenger!  Det skal bli så deilig! Jeg har ingen planer for denne ferien så tar det som det kommer. Ønsker absolutt alle sammen en riktig god påskeferie!


Fotograf: Jeanett Haslien

Hva syns du om bildet ?
Hva er dine planer for påskeferien ?

- Vi snakkes ! <3

CONGRATZZZ

CONGRATZZZZ TIL MARTINE SOM ENDELIG HAR FÅTT LAPPEN!!! Herregud, jeg er så stolt av deg Martine. Hun fikk lappen i dag og vi feiret med å råne rundt sammen med Anders og Didrik. Hadde det utrolig koselig. Vi dro til Halmstad og var litt der så dro vi til Mcdonalds fordi gutta ville ha hamburger. Så typisk meg og Martine som ville ha pølse fra Gobua. Hehe! Hatt en veldig fin dag med disse folka!Hva syns du om bildene ?
Vil du gratulere Martine med bil lappen ?

- Vi snakkes ! <3

VINN IPHONE DEKSEL

Halla! Da kjører jeg i gang med nok en konkurranse for noen klasse venninner som står bak Lykkelabben UB som er en elev bedrift ved Malakoff skole. De har igjennom et prosjekt på skolen bestemt seg for å gjøre en god ting. Å lage Iphone 4 deksel med dyrepring og gi alt overskuddet til WWF. WWF sitt arbeid i Norge har som mål å beskytte og bevare naturverdiene og det biologiske mangfoldet i hav- og kystområder, på land og i ferskvann. Om det er noe mer du lurer på om WWF sitt arbeid, kan du gå inn på hjemmesiden deres wwf.no!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å gå inn på Lykkelabben på facebook og like siden. Dermed skriver du at du har likt og føyer på navn og mail adressen din. Masse lykke til :-)
KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

TRØTTULFEN

Wadduuup! I dag har jeg vært hos Malla aka Malin som er kusinen min. Er så glad for at vi har ett så nært forhold ettersom vi er i familie. Veldig glad i den jenta der! Jeg hadde foredrag i en IT klasse i dag, helt ærlig hadde jeg ikke forberedt meg noe særlig. Det var første gang jeg tok alt på sparket. Men å møte den frykten er det bare evig deilig da du beseirer den. Overrasket over meg selv at jeg turte det egentlig... Jeg har vært kjempe trøtt de siste dagene. Så tror jeg legger meg nå faktisk. Sleep tight!Hva syns du om bildet ?
Når pleier du å legge deg i hverdagen ?

- Vi snakkes ! <3

WANTS FROM JUNKYARD.NO

Halla! Tenkte jeg kunne slenge inn litt deilige godsaker fra junkyard.no ettersom det er favoritt butikken min. Det beste med den nettbutikken er at det kommer nye varer hver eneste dag. Vår kolleksjonene har allerede begynt å sprenge ut på junkyard.no og jeg er serr i lykkerus. Det er alt for mye digg der.

Hva syns du om bildene ?
Hvilken vare likte du best ? 

- Vi snakkes ! <3 

GOOD DAYS

Boyaaa! Jeg har vært med Patti, Didrik og Martine i hele dag. Det har vært ganske deilig ettersom vi har munchet en del på Gobua. Jeg elsker pølsene der, herregud dere er best pølsene mine<3<3 Avsluttet selvfølgelig med softis da. Nå sitter vi alle usosiale hos meg, elsker livet. Dere får sove godt i natt!

Hva syns du om bildene ?
Har du gjort noe koselig i dag ?

- Vi snakkes ! <3

CAPSENE MINE

Wadduuup! Fyfan i dag har det vært skikkelig sommervær. Jeg dro serr på meg bikinien og solte meg. Didrik la allerede da merke til at fregnene mine begynte å komme frem skikkelig. Har bare kost meg i hele dag faktisk. Flere av dere har spurt om jeg kan vise bildet av alle capsene mine. Jeg har faktisk kun to stk dere, haha. Men kan godt si hvor dem er fra osv. Jeg er i hvertfall sykt fornøyd med dem begge!


DC capsen er fra Junkyard.no og jeg husker dessverre ikke størrelsen.

L.A Lakers capsen er fra Junkyard.no og det er one size.

Hva syns du om bildene ?
Har du handlet på junkyard.no før ?

- Vi snakkes ! <3

GOOSEBUMPS

Alohaa! Akkurat nå sitter jeg og slappera med Martine. Flere av dere har lurt på om det er Martine fra Blanke Ark og en gang for alle: Ja, det er Martine fra Blanke Ark. Jeg er målløs over The Voice deltakeren Monika. Hun er  ubeskrivelig god til hva enn hun får til med stemmen. Favoritten, helt klart!Hva syns du om videoen ?
Hvem av disse jentene syns du er flinkest ?

- Vi snakkes ! <3

KLIKKINGS

Halla! Etter å ha stilt klokken en time frem så følte jeg meg som en gammal rusten dass på skolen i dag. Men jeg ble pusset opp litt så ble mer våken etterhvert. Forresten jeg er så keen på sommer nå at jeg klikker. Klikker enda mer da det er meldt snø og kulde til påskeferien. Det er under en uke til påskeferien!!! Fyfan, det skal bli så deilig. Ingen planer for påsken så nå skal jeg slappe ordentlig av.Hva syns du om bildet ?
Gleder du deg til påskeferien ?

- Vi snakkes ! <3

VINNERNE AV GAVEKORT PÅ 200KR

Heyaaa! Da har jeg endelig fått tid til å trekke ut vinnerene av miinto.no konkurransen jeg har hatt i en uke nå. Først og fremst vil jeg si at det er så gøy å se at det er så mange som melder seg på. Vinnerne av gavekort på 200kr hver ble Anette O Undhjem og Anine Grøndahl! Gratulerer så mye til dere begge to. Skal ha en ny konkurranse nå til uken så stay tuned og ha en fin søndag videre, lesere!Hva syns du om bildet ?
Vil du gratulere disse to jentene ?

- Vi snakkes ! <3

BLITT FADDER

Alohaaa! I går var jeg en tur med Malin, Patrick og Steffen før jeg ble hentet av gutta fordi vi skulle til Camilla og spise taco der. Det var kjempe koselig, så på filmer og bare slappet av. Jeg har nettopp kommet hjem fra en barn dåp hvor jeg har blitt fadder til verdens skjønneste Bertine. Hatt det koselig!!EN 3 SEKUNDERS VIDEOSNUTT AV MEG OG PATTI:


Hva syns du om videoen & bildene ?
Er ikke Bertine super søt & failer du ofte slik med iphonen ?

- Vi snakkes ! <3

FUN

Halla! Kom over at jeg plutselig, eller ikke plutselig. Har jo holdt på med det en stund nå. Men jeg skriver nesten absolutt alle overskriftene på engelsk. Alt høres egentlig generelt bedre ut på engelsk. I love you - Jeg elsker deg. Gad, la meg bli engelsk. Haha. Men festen i går var koselig. Endte opp med muffins krig osv. Fint merke etter en stygg muffins på skulderen. Nå slapper jeg av med Malin etter at vi tok en tur opp på gobua og kjøpte pølse i lompe. Elsker pølsene der. i love you <3<3 Nå er jeg så sykt mett.


Det dere ser på dette bildet er hamstring av pizzasnurrer, hvem er den skyldige?

AKKURAT NÅ:

Facebook<3<3<3

Hva syns du om bildene ?
Hva er dine planer for i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

HEARTING IT

Wadduuup! Hearting it, yea. Didrik dro for en stund siden og etter det har jeg bare slappet av før jeg tok en rask tur til byen med pappa. Må si det ikke kan bli bedre da pappa har tatt ut sommerbilen vår som vi kjørte rundt i. Ah, jeg kan nesten ikke vente til å se på alle vår\ sommer kolleksjonene som snart eksploderer ut i alle butikker. Nå hjelper jeg til med å lage gulrotkake ettersom jeg skal i dåp til en vakker kusine i morgen. Glemte å fortelle at jeg er fadderen!!! Utrolig gøy egentlig. Det skal bli koselig!

Hva syns du om bildene ?
Er du fadder til noen i familien din ?

- Vi snakkes ! <3

SUMMERFEELING

Alohaaa! Herregud sykeste godværet ute akkurat nå. Våknet opp klam som faen og så ser jeg ut til DET været. Herlighet, endelig begynner sommeren å komme. Allerede i mars?! Hvis været fortsetter slik så vil det nok bli den beste sommer. Planene for i dag går nok til å til å cruise litt og derretter stikke opp på gobua for å kjøpe verdens beste pølser i lompe og avslutte med en god softis, gleder meg!!!


Yezz da, jeg gleder meg til ordentlig sommer og varme!!

Hva syns du om bildene ?
Har det endelige sommerværet kommet hos deg ?

- Vi snakkes ! <3

WILD FRIDAY

Halla! Da stikker jeg på bursdagsfesten til Mina og Mia som ble 18år her om dagen. Gratulerer så mye med dagen som var!!! Gleder meg kjempe mye, men formen ble plutselig ganske merkelig. Så får håpe formen blir bedre utover kvelden. Satser i hvertfall på det, vil ikke gå glipp av denne godfesten!!!


Sorry for utrolig dårlig og grelle bilder, men har dårlig tid. Hehe..

Hva syns du om bildene ?
Har du noen planer i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 23.MAR.12

Boyaaa! I dag startet jeg ikke før halv elleve som vanlig. Elsker fredagene!! Jeg, Vivian og Martine dro ned til byen en kjapp tur og jeg fikk endelig kjøpt neglakken jeg hadde siklet på lenge. I tilegg så klarte jeg ikke å holde fingrene fra fatet så endte opp med at jeg kjøpte en laidback hettegenser.


Hettegenser BikBok 299kr

Neglakk H&M 39.50 kr

Hva syns du om bildene ?
Likte du det lille innkjøpet mitt ?

- Vi snakkes ! <3

CRUZE DAG

Halla! I dag har jeg vært med Martine og jeg fikk hun med ut for å stå på longboard for første gang!! Hun var jo drit flink, ellers så var det bare jeg som var flink til å forklare henne hvordan man skulle ha balansen osv. Kødda, du er ett naturtalent. Hatt en passe lættiz dag med Martine. Merket på longboardet mitt er Sector 9,  jeg er veldig fornøyd med det! Du får kjøpt det på Laundry til 2400kr.


Vest Carlings Skjorte Fra Kinga Genser Carlings Bukse Cubus Sko Junkyard Caps Junkyard

Mitt første tryn på longboard måtte dokumenteres.Nye appen til Martine, kalles madde XD

Hva syns du om bildene ?
Har du gjort noe kuzii i dag ?

- Vi snakkes ! <3

EN STOR TAKK

Halla! For flere dager siden fikk jeg en veldif in mail av en jente som heter Marte. Hun driver med redesign av klær og hun sendte meg noen klær hun hadde redesignet, altså som hun hadde klippet opp. Denne jenta har virkelig talent. Utrolig stilig. Så jeg vil gi en stor takk til deg, Marte!!! Håper du fortsetter med dette og kommer langt med det. Legger ut spotify listen min siden flere av dere har spurt: Daamn
Hun mekket en singlet og, men kamera gikk ut for strøm. Men tuuusen takk nok en gang :-)

Hva syns du om bildene ?
Var ikke Marte flink & subscriber du meg på spotify ?

- Vi snakkes ! <3

SALGSBLOGG

Wadduup! Utrolig nok så har jeg nå startet en salgsblogg ettersom dere ønsket det. Sjekk ut bloggen ved å gå inn på maddepaddeesalg.blogg.no! Hold dere oppdaterte for det vil nok komme mer inn på denne bloggen i løpet av uken. Utrolig gøy å se at dere er så interresserte i å kjøpe klærene osv :-)Hva syns du om bildet?
Kommer du til å holde deg oppdatert innom salgsbloggen min ?

- Vi snakkes ! <3

VIDEOSNUTT FRA MOSS AVIS

Halla! I går var jeg nettgjest hos Moss Avis. Det er jeg utrolig takknemlig for. Takket være Moss Avis så har jeg nesten doblet antall lesere. Det gikk veldig bra og det gikk kjempe fort. Den timen jeg satt der føltes normalt som kanskje 20 minutter. Tenkte jeg kunne linke ut til videosnutten fra i går ettersom jeg er veldig dårlig på å oppdatere dere med videoblogger, hehe.... Les hele saken HER ! Ha en fin dag :-)Hva syns du om videoen ?
Fikk du svar på det du lurte på eller er det noe du fortsatt lurer på?

- Vi snakkes ! <3 

CRUZINGZ

Alohaaa! Jeg har bare slappet av som jeg skrev at jeg kom til å gjøre. Angående nettgjest greiene, så kommer nok videoen senere i kveld! Stay tuned. Jeg fikk med ziz ut på cruzingz og det var så deilig å stå på longboard i dag. Herlig at det ikke var no spesielt kaldt ute heller, dere får kose dere videre i dag!Hva syns du om bildene ?
Står du på longboard eller skateboard ?

- Vi snakkes ! <3

ALOHAMAD

Boyaaa! Da er jeg endelig hjemme og klar for å bare slappe av resten av kvelden. Det gikk helt knall nede på Moss Avis, Thor Erik er såppas hyggelig og enkel å snakke med så jeg var ikke nervøs. Håper i hvertfall dere fikk greie nok svar på det dere lurte på. Forresten jeg er blitt helt avhengig av twitter, det er så lættizzzz. Der kan du spre så mye kødd, ulogiske saker og faenskap- som dere selvfølgelig ikke må ta alt det jeg skriver for seriøst. En god advarsel, hehe! Følg meg på twitter @ALOHAMAD


Denne skjorten er fra BikBok!!!

Hva syns du om bildet ?
Har du twitter & hva heter du der ?

- Vi snakkes ! <3

NETTGJEST FOR MOSS AVIS I MORGEN

Wadduuup! I morgen er jeg så heldig og skal være nettgjest for Moss Avis. Det vil si at jeg blir sendt på direkten slik at akkurat DU kan få stilt meg de spørsmålene du lurer på om meg slik at jeg svarer deg på direkten. Alt du trenger å gjøre for å få stilt spørsmålene dine er å gå inn på denne nettlinken og skrive ned spørsmålene dine og huske på navn så svarer jeg på spørsmålene i morgen!!!!! Jeg er på direkten fra 15:15 til 16:15. Må si jeg er ganske nysgjerrige på hva dere lurer på. Men det skal nok bli kjempe gøy!!Hva syns du om bildet ?
Har du noe du lurer på som du vil spørre meg om? -Gå inn på linken over!!

- Vi snakkes ! <3

NYE SHADEZ

Halla! Kom hjem til en pakke på lørdag. Glemte helt å blogge om det ettersom jeg var opptatt hele helgen. Solbrillene er fra solbrillekongen.no og jeg absolutt digger solbrillene der. Jeg har en ekstrem "fetishh" for solbriller med fargerikt speil så øynene dine ikke er synlige igjennom. Veldig fornøyd!

Hva syns du om bildene ?
Likte du de nye solbrillene mine ?

- Vi snakkes ! <3

NIGHT'Z

Alohaaa! Ahhhh, så deilig det er å være ferdig med presentasjoner nå. I det siste har jeg drømt masse rart om døden og tenner. Derfor elsker jeg å finne ut hva dem betyr som å gå inn på drømme tydning. Lurer på hva jeg kommer til å drømme om i dag. Didrik overnatter i dag også, det er så godt å ha kjæresten sin tilbake nå. Hvertfall da vi bøller så mye. Dere får i hvertfall sove godt, kjære lesere!Hva syns du om bildet ?
Har du hatt en bra dag i dag ?

- Vi snakkes ! <3

VINN GAVEKORT PÅ 200 KR PÅ MIINTO

Alohaaa! Jeg har inngått ett samarbeid med miinto.no og ser virkelig frem til dette. Premien er gavekort på 200kr på miinto.no! Jeg trekker ut hele TO vinnere som får gavekort på 200kr hver. Eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden deres. Dette kommer jeg til å dobbeltsjekke. Etter du har likt siden skriver du i kommentarfeltet at du har likt og husker på å skrive inn navn og mail adresse. Lykke til!


Kjolen finner du HER


Øredobbene finner du HER                                                Ringen finner du HER    

Hva syns du om bildene ?
Vil du være med i denne konkurransen ?!

- LYKKE TIL ! <3

VINNEREN AV MAMMEE APPLE ARMBÅND

Hallo! Da er det på tide at jeg kårer vinneren av Mammee apple armbåndet. Jeg syns det er et kjempe stilig armbånd ettersom det er hvit og passer til det meste. Utrolig mange som meldte seg på så det var utrolig gøy! Og stor takk til dere alle som meldte dere på. Vinneren av Mammee Apple armbåndet ble Marie Sundby!! Gratulerer så mye. Pyntdeg.no vil kontakte deg innen denne uken så du får premien!Hva syns du om bildet ?
Vil du gratulere Marie som vant ?

- Vi snakkes ! <3

GOOD FEELING

Alohaaa! Jeg har aldri tatt tog alene og det gjorde jeg for første gang i går. I tilegg måtte jeg av i Ski for å ta buss videre inn til Oslo S. Var så sikker på at jeg kom til å rote meg bort. Men det gikk bra! Møtte Didrik og Isak så stakk vi bort på Mc'Donalds og tok frokosten der. Det var så godt å se igjen kjæresten sin!!!! Vi dro til Isak hvor Patrick ventet på oss. De gutta er så geniale. De dusjet og fikset seg til vi stakk ut og spiste på Egon! Det var kjempe koselig og jeg klarte ikke å bestille annet enn bakt potet. Hehe! Vi fikk ekstra besøk mens vi spiste på Egon av Martin som er kompisen til Isak og Didrik, hyggelig fyr!!


Martin, Isak Jordhøy og Patrick N Berglund på facebook jenter.


Hva syns du om bildene ?
Har du også hatt en bra helg ?

- Vi snakkes ! <3

OSLO NEXT

Halla! I dag stod jeg opp sykt tidlig, selv mamma ble paff over det og kalte meg flink. Jeg har ikke sett Didrik på ca 2 uker nå og klarer knapt å vente til jeg får se han igjen i dag. Skal inn til Oslo for å møte han så skal vi spise god middag og bare gå litt rundt å se. Dette kommer til å bli en kjempe koselig dag. Enda hyggeligere, han skal sove her så blir å slappe av med kjæresten med film og noe godt!!!!

Hva syns du om bildene ?
Hva er planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

KONGE KVELD

Boyaaa! Som dere sikkert vet dro jeg til Larkollen på 18års festen til Veum. Det var utrolig gøy der! Lo så mye at jeg kjenner jeg på en måte er øm i ansiktet nå. Så er det så koselig å bli kjent med nye ansikter. Musikken var på topp, humøret kunne ikke vært bedre så denne kvelden var absolutt vellykket! En ekstra takk til Veum for at jeg fikk komme. Og til Lien, Ask og Rikke som fikk meg hjem i går!!

Hva syns du om bildene ?
Hadde du en bra kveld i går ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 16.MAR.12

Halla! Jeg bruker usedvanlig lang tid på å fikse meg da jeg skal bort. Sjukt egentlig. Men jeg er i hvertfall klar som ett egg! - Hvorfor sier man egentlig klar som ett egg? Wierd... Uansett, skal til Larkollen til 18-års festen til Veum. Det skal bli så koselig. Festene hos han slår aldri feil! Kos dere masse i kveld!


Jumpsuit Tyrkia -Fant ikke minnebrikken til kameraet så får bli dette bildet jeg har brukt før.

Hva syns du om bildet ?
Likte du outfiten min & hva skal du i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

BYEN

Boyaaa! Dro ned til byen med Iselin, Vivian og Kinga etter skolen. Utrolig deilig vær på vei ned dit forhold til turen opp. Måtte be pappa hente oss... Vi slappet av med årets første slush og må si den slushen var ekstra god. Ellers var det mye latter som sagt. Vi tok en tur innom Kirkeparken også for å hilse på de andre som går der. Jeg syns den skolen er så fin jeg... Men nå skal jeg lage litt god mat så see yaa!Hva syns du om bildene ?
Stikker du ofte til byen etter skolen ?

- Vi snakkes ! <3

HARRYTUR TIL SVERIGE

Halla! Tok meg to sek før jeg endte opp i bilen til Herman, han fikk lappen i går. Gratulerer!!! Jeg dro til Sverige med Lien, Herman, Michael og Ida-Marie. Det var utrolig koselig tur må jeg si! Etter Sverige turen dro vi kjapt innom Larkollen så Herman byttet bil til mercedesen. Fy søren den var deil! Veien tok videre inn til Fredrikstad hvor vi bare slappet av. Må si dette har vært en deilig dag med dåzene mine.Hva syns du om bildene ?
Har du gjort noe koselig i dag ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 15.MAR.12

Halla! Foredraget vil jeg si gikk helt greit. Vil ikke forvente noen som helst ting så lar det gå som det går. Jeg dro ned til byen med Vivian som jeg ikke har hengt med på evigheter for å kjøpe inn noe for mamma og så fant jeg noe selv. Kom hjem til ringene fra pyntdeg.no som har kommet! Veldig fornøyd.


Skjorte H&M 199kr Shorts GinaTricot 349kr Mascara H&M 179kr Ringer pyntdeg.no


Hva syns du om bildene ?
Likte du innkjøpet mitt & hva likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

MOMENT OF TRUTH

Boyaaa! Mens Martine tok tatoveringen som tok litt over tre timer pugget jeg til fremføringen jeg har til i morgen. Har om en norsk forfatter fra 1600-tallet. Kan absolutt ingenting utenatt, så der virkelig frem til i morgen. Hehe. Jeg er nok den personen som er mest pingle på å holde foredrag. Blir så nervøs før jeg skal ha det at jeg blir kvalm. Kan knapt vente til da jeg er ferdig med fremføringen. Elsker den følelsen så sjukt. Og etter jeg er ferdig med den, kan jeg bare slappe av å glede meg til en avslappet og bra helg.Hva syns du om bildet ?
Kommer du deg bra i gjennom fremføringer eller sliter du som meg ?

- Vi snakkes ! <3

TATOVERING

Halla! Herregud, Scarlett rapet meg vilt i stad på facebook, fanpagen og på blogg.no det beklager jeg utrolig for... Jeg har overhode ingen planer om å slutte med å blogge. Jeg ble med Martine ned til byen i dag fordi hun har nemlig tatovert seg!!! Åh, er så stolt og glad nå. Tatoveringen er enda ikke ferdig men den ble så utrolig fin. Gleder meg til å se resultatet. Hun tatoverte seg på Attitude nede i byen rett ved Campino. Kim, han som tatoverte henne var kjempe flink!! Så det er verdt å ta en tur innom dere!

Hva syns du om bildene ?
Var ikke tatoveringen til Martine super fin ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 13.MAR.12

Wadduuup! I dag har jeg cruiset litt på longboard og vært en tur i byen med mamma. Hun sa vi skulle ta sol og hun sa jeg var likbleik, dermed så mye friskere ut etter å ha tatt sol. Haha, litt av en sjarmør ho mor. Jeg har sittet med skolepcen foran meg i hele dag og lagd powerpoint osv ettersom jeg har foredrag i norsk til torsdagen. Gruer meg så klart til denne fremføringen også men det skal nok gå greit!


Genser\ jakke H&M Singlett H&M Tights H&M Sko Junkyard Shades Huskerikke
Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten & hva har du gjort i dag ?

- Vi snakkes ! <3

PARADISE

Boyaaa! Noen av dere har lurt på om jeg har instagram, men det har jeg dessverre ikke. Først må jeg skaffe meg iphone, hehe. Jeg har så utrolig lyst på iphone 4 nå, gaad. Været i dag er helt ubeskrivelig, sykt deilig å se sola hele dagen og gradene stige. Blir nok litt cruising med longboardet på meg senere i dag. Jo, forresten Rafael overrasket meg i går med et bildet han hadde mekket til meg, tusen takk!


Credz til Rafael!

Hva syns du om bildet ?
Er du fornøyd med sånn været er i dag ?

- Vi snakkes ! <3

TREECLOTHING

Halla! Didrik kjører forresten for et dritrått klesmerke som jeg råder alle til å sjekke ut! Lik facebookpagen og se ting som kommer til snart på http://www.facebook.com/TreeClothing.2009!  Jeg har fått en genser som er fra det merket av Didrik og jævlig fornøyd. Enda fetere er at du kan ta av armene på genseren. Så jeg garanterer deg at du ikke vil angre hvis du kjøper noe fra den siden!Hva syns du om bildene ?
Har du likt facebook siden deres ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 12.MAR.12

Wadduuup! Fortalte jo i stad at jeg hadde vært i byen og brukt halvparten av pengene mine. Det gikk til undertøy, mat og en sykt rå genser som jeg ikke klarte å holde meg unna. En prøve og fremføring er nå unnagjort og nå gjennstår det bare et foredrag igjen. Skal ha om en forfatter på 1600- tallet. Noen tips til hvem jeg kan ha om? Blir så deilig da jeg er ferdig med denne fremføringen. Ser frem til en bra helg!


Genser\ jakke H&M 299kr

Hva syns du om bildet ?
Likte du det lille innkjøpet mitt ?

- Vi snakkes ! <3

WILLY WONKA TOWN

Alohaaa! I dag var jeg med Lien til byen for å ta ut penger ettersom jeg fikk lønningen min. Over halvparten er brukt, faen heller... Lien skulle kjøpe seg drikke på en automat og den automaten var serr helt rå at jeg kalte den inspirert av willy wonka og at dette var den nye willy wonka town. Filmet det også, hehe. Etter det møtte vi Thomas og Veum i byen. Spiste på campino og bare slappet av. Brått skulle Lien velge ut et klesplagg jeg skulle prøve. Ble faktisk forelsket i den stilige skinn tightsen!


Plagget er fra Gina tricot!
Hva syns du om bildene ?
Har du hatt en bra dag så langt ?

- Vi snakkes ! <3

KONKURRANSE: VINN MAMMEE APPLE ARMBÅND

Heyaaa! Da var det på tide å starte nok en ny konkurranse på bloggen i samarbeid med Pyntdeg.no! Alt du trenger å gjøre for å bli med i denne konkurransen er å gå inn på facebooksiden deres og trykke på liker. Det gjør du ved å gå inn på DENNE linken. Etter du har gjort det skriver du i kommentarfeltet at du har likt siden mens du må ta med navnet ditt og mailen din slik at de får kontaktet deg. Lykke til dere!

Hva syns du om bildene ?
Er du med i denne konkurransen ?

- Vi snakkes ! <3

SHIT DAY

Alohaa! What a shit day. Er jeg den eneste som syns tanken på at mandag er så langt ifra fredag, men fredag er så nærme mandag er ganske teit? Det skulle vært helt omvendt. Søndager er kjipe syns jeg. Fordi det går til å tenke på at i morgen er det skole. I tilegg så har jeg matteprøve og medie fremføring i morgen. Gruer meg veldig, men følelsen du får inni deg etter å ha gjennomført det, den er så deilig.

Hva syns du om bildene ?
Hvem av redigerings fargene likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

KÅRER VINNEREN AV GOLDEN PEARL RING

Halla! Da var det på tide å avslutte denne konkurransen ettersom det er to konkurranser som alleree starter nå til uken. Så følg med for å kunne vinne flotte ting!! Det er så deilig å kunne gi slike ting til alle de herlige leserne mine. Vinneren av Golden Pearl Ring ble Benedikte Oldervoll!!! Gratulerer så mye. Du vil bli kontaktet av Smejfashion.no i løpet av uken og får ringen tilsendt hjem til deg!

Hva syns du om bildene ?
Er du klar for to nye konkurranser ?!

- Vi snakkes ! <3

GIRLS NIGHT

Alohaaa! I går var jeg på jentekveld hos Nathalie med flotte jenter. Det er vanskelig å ikke le med de jentene, herregud de er virkelig noe for seg selv. Noe jeg digger! Vi dro i butikken og ranet butikken for snop som jeg sa og dro tilbake for å se på filmen Crazy Stupid Love, blir aldri lei av å se den filmen. Den syns jeg er utrolig bra. Hadde det veldig koselig og tusen takk for at jeg fikk komme, rave Nathalie!Hva syns du om bildene ?
Hadde du en bra kveld i går ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 10.MAR.12

Halla! I dag har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig. Bare slappet av litt med familien. Det er alltid koselig!! Jeg skal på jentekveld hos Nathalie med andre fine jenter. Det skal nok bli kjempe koselig. Skal i butikken å rane den for snop. Ser frem til det, for jeg er utrolig godterisyk i dag. Kos dere i dag!


Topp Søsteren min sin Bukse GinaTricot


Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & hva skal du i dag ?

- Vi snakkes ! <3

BESTILT

Halla! I går jobbet jeg for Martine som er syk. Masse god bedring, godjenta! Jeg ble helt overrasket over hvor stille det var på Lucky på fredager ettersom jeg jobber kun på lørdager da det er kaos. Jeg jobbet med søte Marte i går og det var kjempe koselig. Vi sluttet faktisk tidligere på jobben siden vi ble kjapt ferdig med å rydde, new record! Jeg har bestilt noen ringer fra pyntdeg.no og gleder meg til å få dem!


++ en sølv tiger ring som ble utsolgt samme dagen!!

Hva syns du om bildene ?
Likte du ringene jeg har bestilt ?

- Vi snakkes ! <3

VIDEOSNUTT OG BILDER

Halla! Jeg er overrasket over at videoen etter intervjuet med Moss Avis allerede er ute. Så tenkte jeg kunne vise dere videoen ettersom dere savner videobloggene mine. Legger til noen bilder fra intervuet også. Må si jeg er målløs over hva jeg har oppnådd med bloggen allerede nå. Jeg er virkelig sjokkert.Hva syns du om bildene & videoen ?
Nå er jeg litt nysgjerrig på hva akkurat du syns er en bra blogg ?

- Vi snakkes ! <3

INTERVJU MED MOSS AVIS

Halla! Som dere vet fortalte jeg litt om at jeg ble intervjuet av Moss Avis i går. Kan ærlig innrømme at jeg var nervøs da jeg ventet på dem ettersom de skulle komme hjem til meg. Jeg kom hjem til ett overraskende ryddig rom. Mamma hadde gjort en bra jobb!! Intervjuet gikk bra føler jeg. Det er ute på nettavisen i morgen, det kommer både en liten videosnutt og bilder. Blir spennende å lese det! Jeg ligger forresten på 25.plass på topplisten i hele Norge. Det er helt sjuuuukt, tusen takk til dere alle sammen!


Hyggelige Trine som intervjuet meg.

Hva syns du om bildet ?
Aner dere hvor takknemlig jeg er for at jeg har så knalle lesere som dere ?!

- Vi snakkes ! <3

WANTS THIS WEEK

Alohaaa! Som både jenter og gutter geeker vi på nettbutikker og skulle ønske vi hadde det plagget. I dag har konsentrasjonen sviktet med fra øving til foredrag og prøve. Skulle så inderlig ønske jeg hadde penger til å kjøpe alt dette. Da hadde virkelig stilen min gått bananas. Det er foressten en genser på BikBok jeg tenker på hele tiden. Tror jeg er betatt av den, hehehe. I hvertfall her er noen god biter!

Fra Nelly:


Fra BikBok:
Fra Carlings:
Hva syns du om bildene ?
Hva syns du var det fineste aka hva likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 09.MAR.12

Booyaaa! Jeg skulle egentlig være med Susanne i dag men det ble dessverre ikke noe av. Så det får bli en av dagene neste uke! Lenge siden jeg har vært med hun. Martine er syk i dag, så tar vakten hennes på jobben i dag aka more cash. Kan ikke klage på det! Så dagen i dag går til å øve til matteprøve og medieforedrag som er til mandagen. Forhåpentligvis skuffer ikke konsentrasjonen meg i dag. Haha.
Lue Carlings Grå hettegenser Gave fra Didrik Lilla Genser SportShopen Bukse Gave fra Kinga

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & hva skal du i helga ?

- Vi snakkes ! <3

GIRL INSPO

Halla! Jeg ble intervjuet av Moss Avis i dag, veldig gøy! Gikk bra føler jeg. Blogger mest sannsynlig mer om det i morgen. Jeg har bare slappet av i dag. Og snakket litt med sis angående tatoveringer. Vi skal forhåpentligvis ta en lik, noe som betyr noe for søskerskapet vårt. Hadde vært drit stilig syns jeg!!

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

KONY 2012

Hei dere! Jeg så en dokumentar med Didrik i går og denne dokumentaren er verdt å se. Jeg har ikke ord for hvor jævlig jeg syns dette er. Du vil bli målløs, se filmen først og så deler du den!!Hva syns du om videoen ?
Har du delt denne dokumentaren ? 

- Vi snakkes ! <3 

UPDATES ON MY FANPAGE

Wadduuup! Det tok meg drøyt litt over 4 timer å bli ferdig med svarene på spørsmålsrunden. Grunnen til det var fordi en Didrik et eller annet var for zøt så jeg ikke klarte å ignorere han. Søteste beiste jeg vet om. Jeg stakk innom fanpagen min i stad og la merke til at det nå er over 1000 som liker bloggen min på facebook. Det er så koselig å se! Så om du vil ta deg en titt så stikk innom fanpagen og liiik! Haha, herregud. Ble akkurat med typen ned på togstasjonen for å si hade, så klarte jeg å gå på en fuckings søyle så jeg har fått hovent øye. Fett at Moss Avis skal ta bilder av meg i morgen da... Just my luck!Hva syns du om bildet ?
Følger du fanpagen min på facebook ?

- Vi snakkes ! <3

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 2

Hvor er den stripete ute jakka di fra? Den er fra Anton Sport. Men begynner å gå ordentlig lei den ettersom det er så mange som har den nå føler jeg. Ser i hvertfall slik ut. Så ganske keen på ny jakke!

Hva er det morsomste minne du har med Kinga?
Det må nok være den kvelden jeg fikk med Kinga til å kjøpe dyre masker på nille. Vi gikk med de maskene hele kvelden. Så gikk jeg rundt å skrek til småunger. Så ble det senere & vi møtte på en drita mann som ville gynge med oss på gyngehester. Da vi var ferdige løp vi gjennom gågaten og skrek at purken var etter oss så kommer det en gammel mann ut med rema1000 poser og tar dem i været for han trodde sikkert vi skulle rane han. Dere skulle vært der. Det var så lættis.

Hvilken skole går du på nå? Jeg går på Malakoff Vgs. Heldige meg, det tar meg toppen 15-20 min å gå dit.

Favoritt idrett? Hm. Jeg har faktisk ingen favoritt idrett ettersom jeg ikke går på noe. Men det siste jeg gikk på var badmington & det syns jeg var veldig gøy! Gikk faktisk på dans da jeg var yngre. Ellers liker jeg å spille fotball selvom jeg ikke er skillsa.

Hvordan er det å gå studiespeialisering? Tar det mye av tiden din privat? Det er egentlig veldig deilig. Angrer vel snart på at jeg faktisk sa det der. Men vi får mulighet til å gjøre ferdig lekser i timen. Som da gir mindre hjemmelekser. Jeg har sjeldent hjemmelekser så derfor tar det ikke mye av tiden min privat.
 
Hvor kjøper du klærene dine? Jeg Kjøper klærene mine ofte på BikBok hvis jeg ser etter noe pent. Ellers er favorittene Junkyard.no, Carlings & SportShopen på Nordby ShoppingSenter.

Kan du fortelle litt om "historien" bak stilen din? Siden du har en ganske, kul, spesiell og egen stil :) Digger den! Tusen takk du! :) Det var først i 9.klasse jeg begynte å kjøpe fargerike klær. Jeg ble inspirert av gutta som syklet bmx ettersom de hadde fargerike bukser. Så det er faktisk der det startet. Etter min første fargerike bukse turte jeg å skille meg mer og mer ut.


Hvordan er du på skolen? (den galne, den trøtte, den glade osv) Tro det eller ei, men jeg er faktisk den stille personen. Jeg tørr ikke å snakke i klassen. Det er fordi jeg har såppas dårlig selvtillit da det kommer til min intelligente side. Jeg tørr ikke å rekke opp hånden. Og hvis jeg kan svaret på noen spørsmål, rekker jeg aldri opp hånden fordi jeg vet noen andre fra klassen vil komme med en mye bedre uttalelse om akkurat det spørsmålet.

Si tre ting du vil gjøre før du dør? Det vil være å dra på en skikkelig jentetur til et eller annet varmt sted & tilbringe en herlig ferie med dem som vil bli uforglemmelig. Lære meg å surfe, forhåpentligvis få dratt til nok ett varmt sted hvor hele familien kan få surfet ettersom pappa surfet før. Og til slutt vil jeg så ille gjerne se mamma få det bedre ettersom hun har en sykdom hun ikke kan styre.

Hvordan sminke bruker du i hverdagen? Jeg bruker ikke så mye sminke. Kun mascara & øyenbrynstegner. Det er alt jeg bruker uansett om det er fest eller ikke. Kanskje jeg påfører litt dipliner & øyenskygge på fester. Men det er kun av og til at jeg gjør.

Jeg beundrer øyevippene dine, hvordan får du de til å være slik "oppover". Uansett hvor mye jeg bruker vippetang, så går de ned når jeg tar på mascara. Noen tips? Hihi, tusen takk. Veldig hyggelig sagt! Jeg har faktisk en naturlig "zipp" på øyevippene mine. Kanskje prøve å ta vippetangen etter å ha påført mascaraen selvom det vil skade øyevippene. Ellers vet jeg ikke hva annet du kan gjøre...
Farger du håret eller øyenbrynene? Hårfargen min er 100% naturlig. Jeg farget det i 10'ende klasse husker jeg. Men etter den gang har jeg kuttet det ut fordi jeg er seriøst alt for kresen på hårfargen min at jeg bare lar den være. Jeg farger øyenbrynene mine av og til pga jeg får så fort lyse bryn som gjør det vanskeligere for å påføre øyenbrynstegneren.


Retter du ofte håret? (hvis du retter det-bruker du varmebeskyttelse?) Jeg retter ut håret sjeldent for tiden. Foretrekker å ha det krøllete. Blitt en ny favoritt faktisk!  Jeg bruker aldri varmebeskyttelse da jeg retter det ut. Noe jeg burde gjøre så det holder seg friskt egentlig. Haha!
Hva synes du om livet ditt akkurat nå?? :DD Åhh. Jeg har det helt fantastisk akkurat nå. Nesten perfekt. Eneste jeg savner er den gode kontakten jeg hadde med Kinga før. Merker at den begynner å forsvinne veldig. Noe jeg syns er utrolig trist...

Har du noen uvaner? Hm uvaner. For å være helt ærlig er jeg faktisk ganske slask på å pusse tenna på kvelden før jeg legger meg. For det er så kjiipt, da må jeg opp fra sengen så på badet & i løpet av den tiden har jeg blitt helt våken igjen. Ellers må det være at jeg er utrolig lat for tiden, gidder ikke engang å gå på butikken som er 5 minutter i fra meg. He-he, tjillelivet 2012.

Dømmer du andre mennesker? Hvis ja, hva dømmer du dem etter? Nei, jeg dømmer ikke mennesker hvis du mener at jeg sier ting om dem før jeg i det hele tatt kjenner dem. Hvis venner for eksempel sier noe om personer jeg ikke jenner lar jeg meg ikke påvirke så enkelt av det. For helt ærlig, en sjangse er en sjangse nok til å forandre ditt syn på den personen. Så jeg lar derfor være å dømme personer før jeg kjenner dem.

Hvor mange kjærester har du hatt før Didrik? Jeg har aldri hatt en slik ordentlig kjæreste som han før. Hvis vi ser bort i fra barndommen. At en så bra gutt som Didrik er min første kjæreste er helt ubeskrivelig herlig.

Jeg sier tre navn: Justin Timberlake, Zayn fra One Direction og Zac Efron. En måtte du ha giftet deg med og bodd med resten av livet, en måtte du ha ligget med kun en gang, og en måtte du ha drept. Hvilken person ville du valgt til hva? :D Hahaha, herregud dette spørsmålet var sykt random!! Digger bigtime. Den jeg måtte ha giftet meg med og bodd med resten av livet må nok være Zac Efron, en jeg måtte ha ligget med kun en gang ville ha blitt Zayn fra One Direction & den jeg måtte ha drept vil da bli Justin Timberlake.

Kan du vise din favorittbukse, genser, topp og caps? :-) Selvfølgelig kan jeg det. Hihi!


Favoritt buksen min.
Favoritt genseren min også den chilleste å gå med.


Beatles toppen er en av favorittene mine nå for tiden.

Favoritt Capsen L.A Lakers

Klarer du deg 3 dager uten sminke? på skolen osv Det er null stress for meg, pleier egentlig aldri å bruke sminke på skolen. Ettersom jeg kun også bruker mascara & øyenbrynstegner bryr jeg meg ikke særlig om hvordan jeg ser ut på skolen.

Hva synes du om utlendinger? Jeg dømmer ikke etter farge. Jeg har overhode ingen verdens ting i mot utlendinger. Omtrent alle utlendingene jeg kjenner er jo døds fete.

Hvordan føles det å være i et forhold? Det er egentlig helt utrolig for meg. Av to grunner. 1: At dette skjedde med meg & mitt første forhold har vart så lenge. Det at vi er så trygge på hverandre gjør meg bare enda mer forelsket. 2: At jeg faktisk fikk denne gutten. Jeg tenker fortsatt på det hver eneste dag. Hvordan jeg klarte å få en slik gutt. En gutt som alle vil ha. Det er helt sjuukt.

Bor du hos foreldrene dine eller alene? Åh, skulle gjerne bodd alene men det gjør jeg dessverre ikke. Å bo i sin egen leilighet aka hybel. Jeg misunner seriøst alle som gjør det.

Er du fornøyd med deg selv? Det er så enkelt som nei. Jeg har mine dager hvor jeg føler at jeg ser bra ut, men skulle gjerne ønske de dagene var oftere. Det er faktisk en grunn til at jeg legger ut gamle bilder fordi jeg føler at jeg ser ut som en dritt den dagen. Og da har jeg heldigvis andre bilder jeg kan poste ut.

Fester du mye? Nei, jeg fester ikke mye. Men skulle ønske at jeg gjorde det så inderlig. Savner å være på fyllen. Men hver eneste gang det er fylla så må jeg jobbe & det suget så ekstremt mye.
Hva syntes du om dreads? Kunne du hatt det selv? Dreads må være noe av det feteste jeg vet om det er så laydback. Jeg har vurdert det en del ganger å skaffe meg det. Men det er så dyrt i tilegg til at det vil bli kjipt da jeg skal ta det ut igjen for da må jeg nok ganske sikkert klippe meg.

Hvor finner du alle de inspo-bildene dine? Spesielt hår-inspo'n! LUUV IT! Jeg elsker dem selv. Jeg blir så misunnelig og fasinert av alle de stilige hårfrisyrene. Jeg finner faktisk alle på weheartit bare å søke på hair osv så kommer det opp!

Tre positive og tre negative ting om deg selv? Jeg er snill, veldig enkel å snakke med & er en gladjente. Jeg er veldig følsom, jeg er avhengig av sosiale medier & tilbringer for lite tid med familien min.

Ser du for deg en framtid med didrik? Jeg har ikke akkurat tenkt så langt frem i tid enda. Men sånn som det er nå ser jeg absolutt en fremtid sammen med Didrik :)

Tjener du penger selv? eller får du av foreldrene dine? Jeg tjener mine egne penger. Angrer nesten litt på at jeg skaffet meg jobb for nå får jeg ikke lenger penger da jeg spørr med mindre jeg sulter ihjel på skolen.

Skal du noe gøyt i sommer? utlandet eller noe? <3 Jeg skal til Tyrkia med mamma og pappa. Det skal nok bli veldig koselig og avslappende. Men litt kjipt at søsteren min ikke ville være med i år. Da blir jeg definitivt ensom der nede..

Er du og magnus lie gode venner? <3 Nei, vi er ikke gode venner. Kan egentlig kun si vi er bekjente. Men han virker som en koselig gutt!

Hvorfor er du aalltid så brun? Selvbruning, hvis du bruker det, kem då? Åh, deilig å høre at hvertfall noen syns jeg fortsatt alltid er så brun. Har ikke lenger noe skille så det som er igjen nå må være det lille fra da jeg har tatt sol som er en god evighet siden. Men vurderer å begynne litt forsiktig. Fordi jeg er ganske keen på å bli tan.
Hvorfor tegner du på øyenbrynene dine? Ikke frekt. Men jeg forstår virkelig ikke hvorfor dere skal gidde å klage på brynene mine. Dere skjønner vel at jeg er såppas ufornøyde med mine naturlige bryn og at det er derfor jeg tegner på? Haters gonna hate. Srsly, jeg syns jeg ser bedre ut med å tegne på enn å la dem være så lyse. Uansett tegner jeg ikke overdrevent mye hvor jeg ikke har bryn. Jeg følger kun mønsteret på brynene mine og former dem litt bedre. Har du et problem med det er det en ære av å få være problemet ditt i så fall.

Hvordan ser håret ditt ut når det er helt natulig?<3


Hva syns du om bildene ?
Fornøyde med denne spørsmålsrunden & svarene ?

- Vi snakkes ! <3

SKYT MEG I HUET OG KALL MEG KRAKK

Wadduuup! Formen er opp og ned hele tiden. Da mener jeg altså forkjølelsen. Så fort jeg tror jeg har blitt frisk står jeg opp morningen etter og skulle trodd noen hadde enten teipa eller putta lim inn i nesa mi. Har hatt en tretimers powernap i dag. Veldig deilig! Men blir alltid enda fjernere, så powernap funker ikke helt på meg. Hehe... Jeg holder på å svare på den siste delen av spørsmålsrunden. Interressant å lese og få se hva dere egentlig lurer på. Satser på at det blir postet i morgen! Så stay tuned, broskizzz.Hva syns du om bildet ?
Hvordan har du det om dagen ?

- Vi snakkes ! <3

KONKURRANSE: VINN GOLDEN PEARL RING

Halla! Dette syns jeg er perfekt timing til å ha konkurranse på ettersom jeg har fått flere lesere i det siste, sjokkerene nok. Denne konkurransen er premien fra smejfashion.no hvor dem har masse fine ting. Det eneste du trenger å gjøre er å like fanpage siden deres HER og skrive i kommentarfeltet at du er med. Denne konkurransen lar jeg pågå i en uke. Så trekker vinneren i løpet av neste uke. LYKKKE TIL!

Hva syns du om bildene ?
Hva syns du om ringen & er du med i konkurransen ?!

- Vi snakkes ! <3

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET OG TUSEN TAKK FOR ALLE SOM BLE MED!

THANK YOU SWEETHEARTS

Wadduup! De to siste dagene har vært merkelige her på bloggen min. Fikk ny rekord to dager på rad og kom høyere opp på topplisten. Det er helt sykt for meg. Satt sjokkert foran pcen i går da jeg så hvor høy statistikken min hadde blitt. Min nye rekord på bloggen er nå 2165 og jeg ligger nå på 43.plass på forsiden av blogg.no! Vil bare si tusen takk til dere alle som leser og kommenterer bloggen min. Det er så koselig med tilbakemeldinger på det jeg gjør. Kanskje jeg slår til med en konkurranse snart? :)


Morra trynet skjer.

Skjorte vetikke Vest Carlings Tshorte Quicksilver Bukse Cubus Sko Junkyard

Hva skoledagen min inneholder<3<3<3

I medie timen fikset tram håret til meg og Iselin. Den chicken er drit flink.

Resultatet etter at Tram flettet håret mitt.

Hva syns du om bildene ?
Keen på en konkurranse ?

- Vi snakkes ! <3

LAZY SLAYER

Boyaaa! Jeg var på jobb i natt og det gikk ganske bra denne gangen. Endte jo opp med morsomheter på kjøkkenet da vi ryddet for å stenge stedet. Jeg jobber på Lucky som er en natt klubb aka natt discotek. Veldig gøy å jobbe der! Lazy day! Nå sitter jeg med kjæresten og passer på han ettersom jeg tror han har blitt smittet av meg. Hihihi. Whateva man, betyr at jeg snart er frisk. Slemma2012, ilu didmeister.Hva syns du om bildet ?
Har du hatt en bra helg ?

- Vi snakkes ! <3

ZUMMER INSPIRATION

Wadduup! Tok litt feil i dag. Selvom det var rålig fint vær ute var kulden der. Hehe, ble inne jeg da. Husker ikke sist jeg hadde inspirasjons bilder på bloggen. Hvis dere lurer hvor jeg finner de forskjellige bildene er det på weheartit og på randome tumblr sider som består av surf eller summer på nettsiden.Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

GOD MORGEN SUNSHAINZ

Alohaa! Det er så fint vær ute at jeg nesten vil skrike. Begynner å få ordentlig vår følelse. Nesten ikke mer snø eller is ute. Ah, paradise! Akkurat nå har jeg spist god oreois med sjokoladesaus som aldri slår feil på en morning som dette. Har ikke noen store planer i dag bortsett fra at jeg skal jobbe, men det er ikke før i kveld så får se hva som skjer i dag. Kanskje jeg stikker ut for å cruise på longboardet!!! Jeg var hos Thomas i Larkollen i går med Martine for å ha trash party. Lættizzzz. Vi lagde taco & så på film i garasjen som det er ganske digg å være i. Jeg spiste godiz biler uten å få bot. Sykt badass til tider.Hva syns du om bildet ?
Er det fint vær hos deg & planer for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

KLASSEBILDET OG MAGIC MUFFIN

Wadduuup! I dag tok vi klassebildet. Må si jeg syns det er så flaut, hvertfall da bildet blir tatt i kantinen med publikum. Har noen venner som har startet en ungdomsbedrift som selger sunne muffins. Muffinsen er proppet med vitamine, omega 3 & 6, lite fruktsukker sov. Egentlig ganske genial, og så smaker den kjempe-godt! Støtt dem ved å like siden dems www.facebook.com/SunnMuffins. De skal være med på fylkesmessa, så det hadde betydd masse! Ellers er jeg med patti & didjik nå, straks lage middag.


Litt av en god klasse det ja.

Gjør meg en liten tjeneste å lik Magic Muffin pagen på facebook, takker på forhånd .

Det har vært utrolig bra vær så langt i dag. Vår følelse!

Jeg var litt zøt mot kjæresten min ettersom han skulle komme til meg etter skolen.

Hva syns du om bildene ?
Har du tatt klassebildet enda ?

- Vi snakkes ! <3

BYEN

Alohaa! Jeg ble hjemme fra skolen i dag også, tror jeg aldri har vært så lenge syk som det jeg har vært nå. Utrolig kjipt men sånn er det bare. Det var utrolig fint vær i dag, og jeg er sjuk. Sa til meg screw dat im going out. Jeg dro til mommo altså mormor med Malin, Didrik og Patrick. Alltid så koselig å se den dama ettersom hun alltid er like glad og er så søt! Så tok vi en kjapp tur innom byen på slutten.Hva syns du om bildene ?
Har du gjort noe spennende i dag ?

- Vi snakkes ! <3