hits

mars 2013

GUTTEN I DEN STRIPETE PYJAMASEN

Jeg har nettopp sittet og sett på film sammen med Didrik. Filmen som gikk på tv Norge. Gutten i den stripete pyjamasen. Det må være en av de tristeste og fineste filmene jeg har sett. Den er helt jævlig, men samtidig får det en til å smile. Guttungene som har hovedrollene er så nydelige og samtalene mellom dem er så betydningsfulle samtidig som den tyske guttungen ikke forstår helt opplegget dem har på denne "gården". Jeg har kun sett denne filmen 2 ganger. Første gangen var det på ungdomsskolen, da satt alle jentene og gråt mens jeg prøvde alt jeg kunne for å holde tårene tilbake. Dette er første gang jeg bare lot tårene trille. Filmen er verdt alle tårene. Har du ikke sett denne filmen anbefaler jeg på det høyeste at du ser den, virkelig. En film man husker for resten av livet. Har du sett Gutten i den stripete pyjamasen & hva syntes du om den?

 

AMAZING NIGHT

Hei dere og goood påske <3 Har alle hatt det fint hittil i påsken? Jeg dro til Ida med jentene tidligere for å slappe av litt der før vi ble hentet for så å dra til Voodoo. Jeg har absolutt endret mening på utelivet på byen. Dette er første gang jeg ordentlig har kost meg på byen. Stemningen var helt perfekt, ikke noe bråk og jeg møtte på å utrolig mange herlige folk. Mennesker kom bort til meg og spurte om jeg var Madeleine bloggeren. Det var så nydelige folk, jeg ble så glad at jeg ga dem alle klem og ja, herregud så snille dem var! Jeg møtte på andre kjente fra Fredrikstad som jeg ikke hadde sett på lenge, jeg ble så glad. Aldri møtt så mange herlige og fantastiske mennesker i løpet av EN kveld før, denne kvelden var helt knall. Sitter enda og gliser stort over tanken på hvor vellykket kvelden i går var faktisk. Aldri kost meg så masse før tror jeg.WHICH DRESS?

Hallo gode lesere. Ble ikke noe trening på meg i dag, trener med Caroline søsteren min i morgen i stedet. Jeg skal på Voodoo i kveld og jeg sliter virkelig med å finne ut hva jeg skal ha på. Jeg har funnet 3 kjoler og en jumpsuit som det står mellom og dere må hjelpe meg litt. Temaet er classy og jeg har derfor valgt ganske enkle farger på plaggene. Men likevel sliter jeg. Jumpsuit er sinnsykt deilig å ha på, men problemet vil bli når jeg skal på do, da må jeg dra av hele jumpsuiten ned til bena. Det er så idiotisk plassert med doer på det utestedet så ja.. Ååh, help!!1.

2.


3.


4.I GÅR KVELD

Hei dere! I går ble det plutselig spontant gjort av meg å dra på en fest sammen med Ida og Malin i Son. Vært på tre fester i ferien, dette er ikke meg, haha. Da vi kom frem til festen var det første jeg tenkte kaos. Møtte på flere folk fra Moss, det var så ufattelig tilfeldig at vi alle sammen var der egentlig. Jeg og Ida ble der ikke lenge i det hele tatt, ble litt for mye for oss. Det kom mer og mer folk hele tiden og var ingen sitteplasser osv... Derfor kom Didrik og Sondre til Son for å hente oss. Hadde utrolig flaks med hentingen! I dag tror jeg at jeg skal ta meg en tur på Spenst ettersom jeg ikke har noe planer for i dag. Men i kveld er det konseptslipp for Gods Of Asgard. Tror jeg skal ta meg turen dit. Var litt usikker i starten men nå må jeg slutte å si nei til så mye og heller bli med på mer!REPOST

BOYAAA! Fått skikkelig bloggspirit i dag, haha herregud å lite jeg har gjort i dag. Men det er jo selvfølgelig supergøy å blogge, ha en blogg der du deler ingenting og alt. I hele dag har jeg hatt SKIKKELIG lyst til å handle inn masse tilbehør til å lage søte cupcakes og kaker og ja, alt egentlig. Blitt et skikkelig godtemonster. Alltid vært matmonster, så det er ikke noe nytt. Ah, appropo mat... Kebabtallerken, pizza margarita eller pommes frites hadde vært så digg nå. Flere år siden jeg har spist kebabtallerken, siste året har det godt til å spise de to siste. Anyways! Tenkte bare å ta en liten repost på bilder som ble tatt på forskjellige fotoshooter hos Jeanett Haslien (bloggen hennes finner du her). Har allerede planer om en ny fotoshoot med hun, må bare vente til det blir litt varmere ute. Ha en fin kveld!

NYE GODBITER BESTILT

Hei dere! Har nettopp sittet og sett på en utrolig kjedelig film samtidig som jeg har ryddet litt. Sier litt om hvor spennende filmen var... Jeg har vært flink med bruk av pengene mine i det siste så synes jeg selv har fortjent å bestille meg noen nye godbiter. Uansett når jeg først kjøper ting, kjøper jeg aldri noe forbanna dyrt. Dyre ting kan jeg heller la forbli drømmer og nøye meg med andre flotte produkter til mye billige priser og fremdeles ha litt penger igjen. Jeg ser omkring på rommet mitt og har allerede lyst på nytt skrivebord, bord til tven, tapet på veggen og en hylle. I hodet mitt ser det helt fantastisk ut, men om det blir det i virkeligheten vet jeg ikke. Først må jeg bare finne disse varene først, haha. 

Rød Coca Cola Tank HER - Hype Beanie HER - Love Iphone Case HER - Hvit Coca Cola Tank HER

VANS TANKTOP

ALOHA! Åhh, jeg elsker lyden av fugler utenfor vinduet mitt. Det hjelper meg til å få så vår-stemning. Det er egentlig helt utrolig hvor fort tiden har gått siden vi gikk inn i det nye året 2013. Da jeg tenker tilbake har jeg egentlig ikke opplevd en dritt etter 2013 startet, haha. Det må jeg virkelig få snudd på. Noe som gjør meg glad er at jeg endelig skal på ferie på et helt nytt sted for meg, Kreta. Det gleder jeg meg virkelig til, og innen da SKAL jeg ha kjøpt meg Canon 600D. Jeg er sånn veldig gammeldags når det gjelder å kjøpte nye ting. Jeg vil alltid forholde meg til det jeg har i stedet for å gå over til noe nytt. Som foreksempel Iphone 4. Jeg kjøpte 3 samme Sony Ericsson telefoner kun fordi jeg likte den og ikke ville kjøpe noe nytt, som Iphone 4. Men til slutt ble jeg overtalt og det ble en Iphone på meg likevel. Så det blir nok et kamera på meg også, hørt så mye bra om dette kameraet, Canon 600D, at jeg nå skal holde meg til det i stedet for å bli usikker igjen. Får ta meg en kjapp tur ned på JapanPhoto og høre litt der. Nå føler jeg at jeg bare sitter og skriver ting som egentlig er ganske teit, så derfor slutter jeg her.


Tanktop fra Junkyard (direktelink)

- IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN PÅ JUNKYARD HER

LAST NIGHT

Hallo. I går kveld skulle jeg på fest hos Lien som planlagt. Vi slet med å finne skyss dit men Camilla var en reddende engel og kunne kjøre oss ut dit ettersom hun skulle dit selv. Hun var også en reddende engel da vi skulle hjem, hun hadde allerede dratt men jeg og Didrik krysset fingrene for at hun ikke hadde dratt langt og hun var kun 3 minutter unna. - Bare så ingen misforstår, hun kjørte i edru tilstand, ikke noe fyllekjøring her. Kvelden var vellykket, koselig og mange flotte mennesker der. Alltid gøy å bli kjent med fler selv om jeg egentlig synes det er skummelt. Jeg er alltid redd for å gjøre dårlig første inntrykk. Jeg drakk nesten ingenting i går men jeg hadde det kjempe gøy selv om. Veldig glad for at jeg fikk komme, absolutt!! Nå skal jeg ned for å lage meg litt tomatsuppe og makaroni, det er så godt. Hadde dere det fint i går? <3


JEG DIGGER DERE

Hallo mine søte <3 Jeg satt nettopp og fikset meg på badet da jeg tittet ut på postkassen våres og det var en pose som lå der. Derfor tok jeg på meg sko og jakke får å hente pakken. Da jeg så i posten la jeg merke til at det var bilder av meg. Da skjønte jeg med en gang at dette var blogglesere, og derfor smilte jeg virkelig stort. Da jeg tok opp pakken var det laget en telefonveske, krage med nagler og de hadde laget et super søtt maleri til meg. Til meg!!!! Aldri blitt behandlet slik av mennesker som jeg ikke kjenner før, aldri. Derfor er det en så ufattelig stor betydning for meg å faktisk vite at det er mennesker der ute jeg ikke kjenner, som ser opp til meg. Skulle virkelig ønske jeg kunne gitt disse jentene en stor klem akkurat nå. Og generelt til dere andre, jeg digger dere. Dere må aldri tvile et sekund på å sende meg en mail eller legge igjen en kommentar, jeg leser absolutt alle fordi jeg faktisk ikke får tusenvis som andre som ligger høyere enn meg får. Dere gjør dagen min såååå bra!
Tusen hjertelig takk til dere jenter <3

GOD MORGEN

God morgen flotte lesere <3 I natt sov jeg utrolig godt. Jeg pleier alltid å våkne tidlig, som 06:00, rundt der. Det er så irriterende plagsomt fordi når jeg først har ferie ønsker jeg selvfølgelig å kunne sove lenger. Denne natten sov jeg lenge, endelig!!! Ble overrasket da jeg hadde sovet til 11:30, haha. Jeg gikk rett i dusjen etter å ha våknet, ble der en god stund. Da jeg skulle barbere meg var jeg så uheldig, hver eneste gang jeg skal barbere meg klarer jeg alltid å ta fingrene for nær barberhøvelen slik at jeg får røsket av en bit av neglen. Denne gangen var det ille, aldri fått røsket av så langt inn. I dag er festen til Lien og jeg gleder meg veldig, drar dit sammen med Didrik. Tror ikke det blir noe drikke på meg ettersom polet er stengt. Men drikke er ikke noe problem for meg, klarer å ha det minst like gøy i edru tilstand, bare ikke like klønete kan man si! 

IN LOVE

Hei og god kveld! Haha, jeg sitter faktisk og ser på paradise hotell. Savner hvordan paradise hotell var før, da fikk de faktisk med gøyale og sprudlene mennesker, ikke minst good looking folk! Noen andre som føler det samme? Jeg surfet litt på forskjellige tumblr brukere i stad og fikk nesten hjertet i halsen da jeg så et bilde. Et bilde av en gudommelig fet beanie. Jeg er forelsket. En engel fra Twitter postet nettopp en link hvor hun fant luen, takk til Celine <3<3<3<3 Du reddet meg akkurat nå. Hvor deilig er ikke denne luen?!?!


FAVORITES FROM NELLY

Hallo kjære lesere. Akkurat nå sitter jeg bare å ser på Tv3, er alltid så mye bra som går der på dagen. Eller bare å innrømme at jeg er en tvslave med andre ord. Jeg har ingen planer for i dag, blir vel bare til å varme opp til i morgen til jeg skal på fest hos Lien. Jeg elsker hjemmefester, det er så mye bedre enn å dra ut på byen. Det er alltid så mye galt og syke mennesker der. Jeg er den personen som minst er ute etter drama og alt, så derfor holder jeg meg mest utenfor det også. Jeg var innom Nelly i stad og fant litt produkter som jeg likte å tenkte bare å vise dere det nå!!!!!!!!

Kjole n1 HER - Kjole nr 2 HER - Kjole nr 3 HER

Hårstrikk nr 1 HER - Genser HER - Hårstrikk nr 2 HER

Sko nr 1 HER - Sko nr 2 HER - Sko nr 3 HER

Neglelakk nr 1 HER - Neglelakk nr 2 HER - Neglelakk nr 3 HER - Neglelakk nr 4 HER

GALAXY NAILS FAIL

Hei dere! Før Top Model Sverige startet satt jeg inn gratinertepotetene inn i ovnen. Dem skal stå der en hel time, det er sååå lenge å vente. Men ettersom jeg følger med på Top Model går tiden mye fortere. Gleder meg til å spise favorittmaten min! Vurderer å lage peppersaus ved siden av, det er super godt. Tidligere i dag hadde jeg god tid og søkte derfor på galaxy nails på youtube for å se hvordan man lagde det. Jeg har undervurdert det helt sykt. Jeg syntes det så ufattelig enkelt ut, men jeg klarte langt ifra å få et bra resultat på neglene mine. Så hvis noen av dere vet om noen bedre filmer på youtube, gjerne send meg link til dem :-) 

DAGENS OUTFIT 26.MAR.13

Hei dere! Jeg kommer ikke over hvor godt det er med påskeferie. Enda bedre er det når det er meldt fint vær hele ferien! Forsvinner mer og mer snø ute, det gjør meg overhodet ingenting. Didrik serverte meg gårsdagens middag til frokost i dag, like godt i dag som det det var i går. Jeg lagde stroganoff med kylling. Supergodt!! Nå skal jeg opp til Gobua med Sondre og Didrik for å spise litt der. Det er en så hyggelig kiosk. Jeg innbiller meg at pølsene der er så mye bedre selv om man kan lage dem like gode hjemme. Det er nok bare det at den kiosken er så koselig at jeg da mener pølsene også blir bedre. Ha en fin dag!
Genser BikBok Skjorte Junkyard Bukse BikBok Sko Vans Lue Junkyard Solbriller Oakley Lommebok Nelly

OBEY

Hei mine flotte lesere. Jeg beklager for min dårlige blogging i det siste. Men som alle vet, alle har sine familieproblemer, noen små og noen store, som ødelegger en person. Da er blogging det siste jeg tenker på. Jeg er glad i familien min, veldig glad for at jeg har dem ved min side. Det har ikke hendt meg noe, bare følelsesmessig, meg går det bra med. Det er allerede mye bedre og det gjør meg lykkeligere. Når familien min er på topp, er det den beste familien jeg kunne bedt om. Jeg har vært så sterk og flink til å skjule det for så mange, ikke at jeg kommer til å fortelle hva som skjer. Men bare slik at dem forstår hvorfor jeg ikke har vært helt meg selv i det siste. FAMILIE KOS OG VINNEREN AV JUNKYARD KONKURRANSEN

Hei og god dag kjære lesere! Er faktisk så gøy å kunne si kjære lesere, husker før da jeg nesten ikke hadde noen lesere syntes jeg det ble helt på tryne å si det. I går kveld ble det en liten tur ut med Iselin og Martine på en fest likevel, det ble ikke før sendt vi dro ut så formen ble bedre til da. Var kjempe spontant gjort og det var faktisk kjempe gøy. Lenge siden jeg har vært på fest nå egentlig, kjenner jeg har savnet det litt. Stemningen er alltid så koselig. Jeg er ikke fan av noe som helst drikke egentlig, hater lukten og blæh.. Noen ganger takler jeg ikke rusbrus engang fordi det minner meg så mye om alkohol og fyllesyk dagen etter. Men jeg smakte på rose vin i går, og jeg likte det faktisk. Jeg ble veldig sjokkert faktisk, men da vet jeg hvert fall om noe jeg liker som det er alkohol i. Nå har jeg kommet hjem fra familiekos hos tante Siv. Vi var ute og grillet, var kjempe godt med pølse. Etter familiekosen hos Siv tok jeg og Didrik turen på Gobua for å ta litt dessert der med enda mer pølser og is. Ble sittende der oppe en god stund fordi det var så godt og varmt der ettersom solen stekte.


Galaxy genseren min er fra Asos & smykket er fra Chiquelle.


Det er på tide å kåre vinneren av junkyard-konkurransen jeg har holdt nå i ca 1 uke, må nok en gang i takk for så mange som meldte seg på. Elsker å se at så mange melder seg på fordi det er kun gode tegn på at konkurransen er bra. Det vil bli en ny konkurranse nå om ikke lenge, så gled dere! Vinneren av konkurransen ble Mats Fjell. Gratulerer så mye med din nye Obey genser! MOM HAVE CUT MY HAIR

God kveld! Jeg er enda kvalm og skal straks ned for å få i meg noe litt mer forfriskende enn en kvalmende brownies, nemlig granateple. Jeg blir så fasinert at hvordan granateple ser ut, de er så søte og fint lagd, haha. Som dere vet klippet mamma tuppene mine, jeg begynner å gå ganske lei håret mitt. Kanskje jeg burde satse på litt nytt neste gang jeg tar hårklippen? Håret mitt blir aldri som jeg ønsker, og i dag rettet vi det opp litt. Men fremdeles er det noe som ikke stemmer føler jeg. Bortsett fra det er jeg stor fornøyd med nytt og friskt hår. Jeg sier til meg selv hver gang etter at jeg har klippet meg at jeg skal roe ned på rettingen av håret. Det skjer jo virkelig aldri. Jeg er flink i starten, men så innbiller jeg meg at nå kan jeg starte å rette det igjen. Hvordan er det med dere?JACK DANIELS

Hei dere! Etter treningen tok jeg en lang dusj, deretter klippet mamma håret mitt litt fordi det trengtes. Jeg hadde planer om å dra på fest i dag, men jeg er blitt ganske kvalm nå så det ble plutselig ikke så mye fest i kveld på meg likevel. Jeg bestilte to jack daniels tskjorter fra Ebay ettersom jeg hadde planer å klippe den ene over til singlett, ble den ødelagt så hadde jeg en reserve. Men tskjorten som jeg gjorde om til singlett ble jeg fornøyd med så derfor ønsker jeg å selge den andre jeg har ettersom jeg la merke til at mange digga den. Om du da er interessert i å kjøpe den, trykk HER for å komme til salgsbloggen min :-)
BLUE AND SILVER NAIL ART

Hei og god morgen! Jeg har sovet kjempe godt i natt og spist god frokost. Klokken 14:00 skal jeg dra å trene med søsteren min, endelig få litt ut av dagen. En liten stund siden sist jeg har trent så gleder meg til følelsen av å være ferdig med en treningssøkt. Det er super deilig! Jeg er ikke flink til å motivere meg selv, derfor skulle jeg gjerne hatt en personlig trener. Men jeg synes det er alt for dyrt så derfor blir det mindre trening på meg. I går prøvde jeg en av mine nye deborah neglelakker, jeg må si jeg er helt forelsket i denne neglelakken. Den er jo helt perfekt! Glitteret deler seg perfekt og det tar ikke lang tid før det har tørket til og med. Sitter og stirrer på neglene mine skikkelig ofte for øyeblikket siden jeg syntes det ble så fint. Skal prøve meg på galaxy negler om ikke alt for lenge, må bare få litt lenger negler først. Hva er planene deres for i dag? 


Neglelakken finner du HER.

MY NEW PRODUCTS

Hei! Nettopp vært på posten og butikken med pappa. Hentet først noen pakker jeg og Didrik ventet etter vi har handlet litt på Ebay. Deretter en tur på butikken for å handle inn poteter, peppersaus, pepperbiff og svinekoteletter. Skal straks ned å lage litt mat så det skal bli godt, sitter og sulter her. I det siste, eller for litt over 1 uke siden handlet jeg ting på Nelly fordi jeg ville ha litt nytt. Endelig begynt å få lange negler igjen, så denne gangen SKAL jeg klare å la dem vokse. Handlet derfor inn noen nye neglelakker i sammeslengen ny bukse osv. Dere får se det på bildene under. Forigår var jeg ute med Didrik og spiste på La Gondola, super mat. Og før det kjøpte Didrik en parfyme til meg som jeg elsker. Kvelden før bestilte han noen ekstremt fete Vans til meg som jeg har sett på i flere mnd. Hvor heldig er ikke jeg?! Jeg elsker skoene, herregud. 
Nixon klokke fra Ebay.
Leppestifter fra Nelly.


Strikker fra Nelly.


Deborah neglelakker fra Nelly.


Ralp Lauren parfyme fra Parfymelle.
Vandoren Vans fra Ebay.


Dr.Denim bukse fra Nelly.

SUMMER OUTFIT 220313

ENDELIG ER DET PÅSKEFERIE ÅÅÅÅÅÅÅÅH!<3 Ser at det er mange som allerede er på god vei til et varmere strøk, gjett om jeg er misunnelig. Men jeg tittet litt på spa hoteller osv i stad og fant et veldig nydelig et i Larvid. Farris Bad. Så jeg prøver å få med meg Didrik dit for en kjempe koselig ferie, blir der vel kun 2-3 netter. Likevel vet jeg det hadde blitt super koselig, booke en suite så man har utsikt over havet og alt, åh som jeg drømmer meg bort. Verste av alt er at det faktisk ikke var noe spesielt dyrt til å være et av Nordens fineste hoteller. Når det er snakk om å drømme seg bort ser jeg for meg antrekket på bildene under langs strandkanten på sommeren, å bare nyte lyden av bølger og mennesker som koser seg. Hva er planene dere for påskeferien? 
Topp Stylegodis (utsolgt) Shorts Husker ikke Bikini Cubus Sko Stylegodis (direktelink) Solbriller Stylegodis (direktelink)


- IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN PÅ JUNKYARD HER 

HIPSTUUUH

BOYAA! Nok en dag hvor jeg gadd å ordne meg litt mer enn det jeg gjør til vanlig, er alltid slik at man føler seg litt bedre etter å ha fikset seg. Så det var godt! Startet skoledagen med 2 timer media og informasjonsskunnskap. Etter disse timene gikk jeg først i auditoriet fordi jeg trodde vi skulle se film, så er det plutselig ingen fra klassen min der. Derfor stikker jeg opp i det vanlige klasserommet hvor kun 2 elever sitter. Så er det visst at vi ikke har noen lærer og bare skal jobbe med det vi holder på med i religion og etikk. Jeg er ikke på noen grupper fordi jeg alltid bare er den som er igjen til slutt og blir slengt på hos en tilfeldig gruppe, kjipt men sant. Haha. Derfor ble det bare 2 skoletimer på meg. Holdt på å tryne på vei hjem fra skolen da, ganske kleint da det skjer rett foran trafikken.

Kjøpte meg en tie dye Jack Daniels tskjorte på Ebay for 1 uke siden. Klippet den om til en tanktop og jeg elsker den.


SMÅ GLEDER

Hei dere! Ååh, utrolig deilig at jeg kun hadde TO timer på "skolen" i dag, var kun på kino med norsken så sluttet vi. Fikk organisert studiearbeid i tysken så lenge vi leverer inn en oppgave til fredag. Mye deiligere det enn å måtte bli igjen på skolen til 16:25. Virkelig. Filmen Viktoria synes jeg var utrolig dårlig, men det var noen kommentarer i filmen som var morsomme så det var greit. Synes det var litt dårlig skuespill av og til så satt og irriterte meg over det en stund. Da jeg kom hjem møtte jeg på en sovende Didrik som hadde vært å kjøpt roser til meg og litt godteri. Måtte le av at han hadde kjøpt ovnsbakt leverpostei til meg også fordi jeg synes det er så godt, haha. Godgutten min det. Små gleder i hverdagen lyser virkelig opp! Startet sent i dag og våknet tidligere enn da alarmen skulle ringe så rakk å fikse meg litt ekstra i dag faktisk.

Dette innlegget skulle egentlig vært postet før 15:00, men ettersom tiden med å laste opp bildene for 30 minutter på kun et bilde gadd jeg virkelig ikke å vente lenger. Derfor dro jeg en tur til byen med mamma og Didrik. Hehe.


 

KONKURRANSE: VINN VALGFRITT PLAGG FRA JUNKYARD.NO

Aloha allihopa! Ettersom junkyard konkurransene jeg har holdt tidligere har falt i smak hos dere lesere er det på tide med en ny. Denne gangen er det den beste junkyard konkurransen jeg har kjørt. Nå for tiden har junkyard masse salg og dem har fått inn mange nye produkter som da gjør denne konkurransen enda bedre. Denne gangen skal dere få lov til å velge hvilket som helst plagg fra hele junkyard butikken som du ønsker deg. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:

- Lik fanpagen til junkyard HER
- Gå inn på junkyard HER , finn produktet du ønsker og legg igjen lenken i kommentarfeltet.
- Legg igjen mailen din slik at jeg får konktaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

MASSE LYKKE TIL!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET! 
OPPDATERT

Hei! Har gått igjennom litt på rommet mitt og ute på gangen ettersom jeg har to skap og alt for mye klær egentlig. Innbiller meg selv at joda, jeg har masse plass jeg! Men nei, det stemmer ikke. Og i tillegg deler jeg og Didrik skap som gjør det til enda mer klær. Det jeg har som tar mest plass er uten tvil gensere og skjorter, så skal ta en titt igjennom det senere og da blir det lagt ut mer på salgsbloggen. Som dere da har skjønt har jeg allerede nå oppdatert salgsbloggen min. Trykk HER for å komme direkte til bloggen.

Ellers la jeg merke til noe veldig rart på salgsbloggen, at det går an å like innleggene jeg skriver der. Det er ganske rart fordi jeg kun kopierte over dette designet til salgsbloggen. Så om noen vet noe om hvordan jeg kan få lagt til sånn facebook like-knapp på denne bloggen, gjerne si ifra!

SLEEPYHEAD

Hei dere! Jeg er slapp og kan ikke huske sist jeg sov så dårlig som det jeg gjorde i natt. Våknet noe med 03:30 og var våken en stund. Da alarmen ringte i dag kjente jeg på både hele meg og kroppen at jeg ikke orket skole i dag, så nå ligger jeg i sengen. Tenkte at jeg snart skal gå ned for å lage meg noe frokost, kokt egg og bacon fristet veldig nå for øyeblikket. Planene for i dag er å kun tilbringe tiden i sengen og bare ta det rolig. Gleder meg faktisk litt til skolen i morgen fordi vi skal på kino i norsken for å se filmen Victoria. Har noen av dere sett den?BLACK SWEATHER

Hei dere! Om ikke lenge blir jeg hentet av Nathalie så skal vi til Thea for et russemøte. Må virkelig få gjort unna litt av hvert ettersom det ikke er lenge igjen til russetiden. Jeg skal ikke være med på noen treff, så min russetid vil nok bli veldig avslappet, jeg har så mange eksamner at jeg ikke vil bli utslitt til jeg skal ha dem. Prioritering, det er det ikke ofte jeg ordner. Ellers håper jeg dere har hatt en fin dag så langt! 

 
Link til genseren her.

GOD MANDAG

Hallo! I dag har jeg hatt en skikkelig bra start på dagen. Våknet og var klar for en treningssøkt på skolen ettersom jeg kun har timer til 09:15. I dag hadde vi styrketrening og spinning med stikkball og jogging som oppvarming. Jeg, lille flisa, vant i stikkball. Det var litt gøy, haha. Jeg har aldri vært så svett etter en gymtime før, fyttikatta. Syntes alle gjorde en skikkelig bra innsats i dag og det var gøy. Da jeg kom hjem var det rett i dusjen og så ned på kjøkkenet for å lage meg en liten form med hjemmelagde gratinertepoteter. Nå spiller jeg Mall World som jeg er så hekta på mens Didrik ligger i sengen og spiller Black Ops. Ja, vi er et ganske sosialt kjærestepar må jeg få lov til å si.BEACHIT DESIGNS

Hei! Som dere har lagt merke til har vi i BeachIt vært så heldige å få en aktiv designer, Ivar Grøtta,  til å komme med litt innspill og ideer til vårkolleksjonen. Vi har allerede surfesmykker i boks, men vi skal bestille fler i ett sett så derfor ønsker vi å høre litt med hva dere ønsker. Dere har sett noen av bildene vi har lagt ut på Instagram om noen av Beachit ideene. Tenkte å dele resten av ideene med dere her og nå. Så kom gjerne med innspill og forslag til hva dere ønsker. VIKTIG: Gjerne tegn noe du liker og send det inn til oss. Alle forslag setter vi like stor pris på! Du kan legge ut bilde ditt på Instagram, tagge Alohaamad eller Didriksterud, eller legge det ut på Twitter å tagge Alohamad eller Didriksterud. Om du ønsker litt mer privat send det til oss på enten BeachIt@hotmail.no eller Maddepaddeeblogg@hotmail.no! La dine sprøe ideer falle ned på arket.

Iphonevesken du ser på bilde under kan også brukes til en vanlig lommebok, du kan ta av snorene om det faller mer i smak til bruk av lommebok og/ eller iphonevesken.VINNEREN AV MULBERRY VESKEN

Hei! Da er det på tide å kåre vinneren av Mulberry vesken. Utrolig mange som meldte seg på og det gjør meg sååå glad for da vet jeg at dere liker det jeg kan gi dere. Vil takke alle som meldte seg på, det blir en ny konkurranse kanskje allerede neste fredag, hvem vet! Vinneren av Mulberry vesken ble Sara Margrethe Ommedal, gratulerer så mye med din nye fantastiske veske fra Mulberry! <3 Til dere andre, ikke glem at det er flere konkurranser som venter, sjangsen er der enda. Og ikke glem at dere fremdeles kan bestille en gratis prøve av Shai barberhøvelen her.

 

FARGING AV BRYN

Hei! Nå har jeg akkurat dusjet og ferdig med å farge brynene mine. Jeg har lyse bryn på et par steder så grunnen til at jeg farger dem er fordi jeg slipper å farge dem med en vanlig øyenbrynspenn fra H&M. Noe som er ganske irriterende til tider. Men utenom det, farger jeg dem litt ekstra der jeg ser det har begynt å vokse mer. Etter denne fargingen la jeg merke til at brynene mine endelig begynner å bli bedre og nærmer seg sånn jeg ønsker å ha dem. Denne øyenbrynsfargingen jeg bruker er fra Cubus, og det er gjort på 3 minutter. Sinnsykt enkelt og får et så bra resultat. Du må rense brynene og passe på at de er helt rene. Så påfører du en slags veske på en q-tips som du da skal bløte øyenbrynene dine med. Dette skal tørke i 2 minutter. Så følger det med en mascarabørste som du skal påføre en gelè på som du da skal gre på brynene, men det er veldig viktig at du ikke treffer huden fordi fargen setter seg med en gang. Dette leste jeg jo selvfølgelig ikke første gangen jeg prøvde det så gjett om resultatet ble dårlig, haha. Etter du har påført gelèn skal du la det være på i 3 minutter, så vaske det av med pats med rensevann eller vanlig sminkefjerner. Kjempe enkelt! Den øyenbrynsfargen finnes i flere forskjellige farger, jeg bruker askebrun fordi det ser mest naturlig ut på meg.

Før:


Under behandling:


Resultat:
NEW IN FROM NIKE

Hei og god morgen! Ligget i sengen helt til nå egentlig. Kjempe deilig synes jeg. I går var jeg og hentet en pakke på ICA som var fra junkyard. Jeg var så heldig å fikk velge ut noen ting fra junkyard så jeg fant en vans singlett jeg likte, nike free run sko som dessverre var litt for små så de må jeg returnere og så en ny favoritt bukse fra Nike som er helt sinnsykt god å ha på. Den er så lett og stoffet elsker jeg. Digger at den er litt tight nederst og blir mindre tight jo lenger opp du kommer. Den kostet 440kr, syntes det var ganske billig til å være en såååå deilig bukse. Jeg bestilte den i S og den sitter kjempe bra synes jeg. Digger at den er løs på rumpa faktisk, haha. Junkyard har alltid vært favoritt butikken min, finner alltid noe jeg liker og er aldri kun en ting heller. Sist men ikke minst, sinnsykt bra service med kjapp leveringstid.


Se så fin og deilig den er!!! Direktelink til buksen her.

NÅ ER DET HELG

GOD HELG ALLIHOPA! Åh, kjempe digg at det er helt nå. På skolen i dag var det mangfoldige malakoff som det er hvert år. Rakk dessverre ikke å gå rundt på poster og så videre for å få smakt litt på mat og kaker. Jeg som er så glad i det. Min klasse i KK3 startet mangfoldet med denne filmen vi hadde hatt i prosjekt. Vi hadde veldig liten tid på dette, så det var spørsmål om vi kom til å rekke det men det gjorde vi! Det ble sykt bra på storskjerm og med høy lyd. Overraskende bra. Denne helgen skulle jeg egentlig på spa med Didrik som var en julegave, en veldig sen julegave, hehe. Men Son spa ringte for et par dager siden og fortalte at de dessverre hadde dobbelbooket rommet vårt. Det var utrolig kjipt syntes vi begge... Så nå spørs det om jeg finner på noe annet sprell å gjøre denne helgen, hva skal dere?

-IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN PÅ JUNKYARD HER

NEW IN FROM NELLY

Hei dere! For noen dager siden bestemte jeg meg for å bestille sånn liten sminkehylle til litt diverse ting. Satte den opp i dag og synes den ble kjempe fin der den står. Alt det jeg bruker fikk plass i den så jeg tror jeg gjorde en kjempe bra handel der. Og denne hyllen var ikke dyr i det hele tatt synes nå jeg. Hadde en stappfull toalettmappe der før som tok drøyt mye plass og bare så grisestygt ut der den var plassert. Det er så deilig å kunne se tingene rett foran seg og vite hvor det er i stede for å måtte lete skikkelig nede i toalettmappen for å finne den. Alt er så mer organisert med den, elsker at den er helt gjennomsiktig så man kan se rett igjennom den, det var bare en bonus. Den er dessverre utsolgt fra Nelly så får dessverre ikke linket til den... Men den sminkehyllen finnes i andre modeller på Nelly, så det er bare å handle selv om!

Jeg har nettopp kommet hjem fra en Sverige tur med Martine. Jeg fant faktisk ingenting jeg ville ha, jeg som gledet meg skikkelig til å handle litt. Lette spesielt mye etter en treningstights som er i den modellen som er helt svart og skinner litt. Jeg aner ikke hva den heter så hjelp var det ikke å få, får nesten bare spørre noen venner på skolen om de vet hva den heter, fordi jeg vil virkelig ha den. Jeg kjøpte godteri, det gjorde jeg selvfølgelig. Ingenting er som en vanlig handletur til Sverige uten å handle inn godteri! Gjett om jeg skal kose meg masse i kveld. 

SUNSHINE

Hei allihopa!! Håper dere er like heldige som det vi i Moss er med været i dag, fyttikatta som det stråler her nå. Utrolig flott vær, solen steket så mye at knæra mine ble glovarme. Det var kjempe godt å endelig drikke litt kakao og senke skuldrene å tenke på noe annet enn skolearbeid. Om ikke så alt for lenge skal jeg dra til Sverige med min kjære Martine og titte litt. Vet i hvert fall om en ting jeg skal kjøpe, capri-sonne. Det er helt ufattelig godt å ta seg en når man er super tørst. Satser på at jeg finner meg noe fint i Sverige. Har dere noen planer for i dag?REDLIPS

Hei dere! Stod opp klokken 07:10 i dag og jeg var så kjapp at jeg var ferdig da klokken kun var 07:20, derfor rakk jeg faktisk å fikse meg litt ekstra. Et mirakel har skjedd, JEG har vært kjapp på morningen. Et magiskt øyeblikk for Madeleine den 14.03.13. Er ferdig på skolen så er hjemme og slapper av. Venter på at Hell's kitchen skal begynne, starter jo ikke noe med før 14:00, men uansett. Jeg elsker matprogrammer. Man blir så sulten og så inspirert selvom man selv ikke gidder eller har lysten til å prøve ut de samme rettene. Skal ned å lage meg litt mat om noen få strakser, men først ut på verandaen og ta en kopp kakao med min kjære mor. Koselig når det er så pent vær ute!

SHOWER

Hei dere! Åh, mamma kom om med sinnsykt gode lapper (sånn som er pannekake, bare mini). Er så dårlig på å forklare, herregud haha. Sittet og koset meg med det nå. Var helt perfekt timing, kom ut fra dusjen og der ropte mamma på hjelp fordi hun holdt på å miste litt av hvert i bakken der hun stod så stakkarslig i trappen. Hadde egentlig tenkt til å ta bilder etter jeg hadde dusjet, ikke spør hvorfor. Men jeg dusjet i så varmt vann at det var som tåke på badet. Derfor tok jeg noen reddebilder før dusjen. He-he smarta.
Skjorta er fra Urban & dekslet er fra Ebay.

SOME ROOM PICTURES

Hei! Deilig å være ferdig med norskskriveøkten vi hadde i dag, jeg aner ikke hvordan det gikk. Men enda verre er det da Daniel sitter i tysken foran meg og sier "har du øvd mye til religionsprøven i morgen eller?". Jeg trodde han tullet, men innså kjapt at det var visst så sant som det kan bli. Jeg får virkelig ikke en dag fri fra skolen nå, fyttikatta. Fredag er jeg bombesikker på at jeg kan slappe av for, men vedder jeg? Haha nei, ikke med min flaks. Jeg har nettopp spist litt ris og peppersaus, kjedelig men godt. Spiste tre pianoyoghurt på skolen, må lære meg å ta med bedre mat. Er ikke fornøyd med skolematen vi har i det hele tatt da vi sammenligner skolematen våres på Malakoff med skolematen på Kirkeparken, makan til flott utvalg. Der lager dem det fra bunnen av, du sier hva du ønsker. Der har dem både varm mat og kald mat, et skikkelig godt utvalg. Er alt for lei skolematen vi har på skolen. Synes det burde bli litt forandringer der nå. Hvordan er det med maten på skolen deres?Den nydelige sekken til venstre er fra Madlady.se (direktelink)

SUMMER OUTFIT

Hei! Er ikke så godt og varmt ute, skulle egentlig ut å ta litt bilder til bloggen med nye kjolen fra Chiquelle som jeg viste dere. Hadde et par RayBan fra SunglassesShop jeg også ønsket å ta noen kjempe knalle bilder av, men kulden ute får meg til å ikke ville gå ut. Derfor valgte jeg å gjøre det ganske enkelt og bare mikse sammen det jeg egentlig skulle ha på ute. Jeg har tre par RayBan og de som er på bildene under er mine nyeste, jeg vet ikke helt om de passer til ansiktsformen min, så får se om jeg kanskje får det til å se bedre ut. I dag ser jeg jo ut som en dass med babyhår stikkende ut over alt. Men solbrillene i seg selv, herregud, kan ikke annet enn å elske dem. De er så sommerlig synes jeg, ikke rart jeg tok dem! Noe som jeg digger ved den nettsiden jeg bestilte solbrillene fra er at de har en stilguide som hjelper deg enkelt til å finne hvilke solbriller du er ute etter, det finner du her. Og litt ut av det blå, dere måå sjekke ut Oakley valget dem har her, elsker dem med frogskins. Kjolen gleder jeg meg til å kunne bruke og forhåpentligvis ta kjempe flotte bilder i på stranden med flott brunfarge og skikkelig strandhår, gleder meg sånn.


Kjole Chiquelle (direktelink) Solbriller Sunglassesshop (direktelink

Nettsiden Chiquelle har forresten kommet ut med en ny reklamevideo med de nye godsakene dem har i nettbutikken. Synes klærne de har på den nettbutikken bare blir bedre og bedre for hver gang de slipper ut en ny kolleksjon, de har nå kommet ut med beauty kolleksjon nå også. Heller ikke glem at Junkyard kjører nå en spesiell kampanjekode: jitv som gir 20% avslag!! 
 

MANDAG

Hei! Ble igjen på skolen i dag etter jeg sluttet for å jobbe litt ekstra med et medie prosjekt jeg og Tram holder på med. Jeg har gått glipp av 5 timer så tok igjen litt i dag. I dag er det mandag og starten på en ny stressende uke. I morgen har jeg tysk foredrag, vanskelig å konsentrere seg og faktisk gidde å øve til noe du faktisk ikke forstår. Det vi har lært i tysken er å analysere setninger, samme som man har lært i norsk. Vi har ikke lært noe muntlig, og det er utrolig dårlig synes nå jeg. Til onsdag har jeg allerede norsk tentamen, har allerede 1 i norsk så forventet ikke at noe mirakel skal skje der. Blir godt å få denne uken overstått også kjenner jeg, noen andre som har litt å gjøre denne uken?KAMERA HJELP

Hei dere! Jeg er på jakt etter kamera som er bra med fokus på både filming og bilder. Det jeg bruker nå er søsteren min sitt og er Nikon D5000 og det suger. Vil ha et kamera hvor fargene blir veldig lik virkeligheten, hvis dere skjønner. Blir helt feil farger med det kameraet jeg bruker nå. Og har kjøpt flere fjernkontroller og ingen av dem har fungert. Derfor lurte jeg på om noen av dere vet litt mer om kameraer enn det jeg gjør, jeg har rett og slett ikke peiling. Men jeg ønsker veldig gjerne et kamera som kan man vri skjermen mot seg så man kan se på seg selv mens bilde blir tatt. Jeg er dårlig på å forklare, men håper dere skjønner det. Vil gjerne ha et kamera som har med fjernkontroll og. Det er veldig mange forskjellige meninger om hvilket kamera som er best, men kunne dere kanskje hjulpet meg litt på veien mot nytt kamera? Takk på forhånd!KONKURRANSE: VINN EN FANTASTISK MULBERRY VESKE I SAMARBEID MED SHAI

Hei! Dere husker vel for litt siden så mottok jeg Shai barberhøvelen? Det er enda en av mine favoritter, jeg gleder meg faktisk til å bruke den hver eneste gang jeg skal dusje. Bena mine er myke som aldri før, og de skinner mer faktisk. Det er egentlig helt utrolig synes jeg, får så baby hud at det skulle ikke vært mulig. Husk at denne Shai barberhøvelen får dere fremdeles prøvd gratis HER.Jeg er så heldig nå og får lov til å dele ut en Mulberry Bayswaterveske veske i samarbeid med Shai. Dere får selv velge fargen dere ønsker. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvem jeg liker best, står mellom den mørkeste og mellomste fargen. Ganske clean, så den passer til det meste og det er bra. Jeg synes faktisk denne premien er helt utrolig. Selv jeg ble skikkelig glad da jeg fikk lov til å gi bort en sååå fin premie. Jeg vet at mange av dere jentene liker dette merke og slike vesker så dette synes jeg var helt knall. 

Eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:
- Om du ønsker større vinnersjanse går du inn HER og bestiller en gratis prøve av Shai barberhøvelen.

- Legge igjen en kommentar med hvilken farge på vesken du ønsker.
- Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. 


LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!
// I samarbeid med Shai

VINNERNE AV BRUN OG BLID KONKURRANSEN & MER

Hei dere! Jeg har prøvd å få med noen til Sverige men da har det enten vært at de jobber eller ikke har penger. Sååå typisk da jeg endelig har penger. Men Carsten reddet meg fra en kjedelig lørdag, deilig at den ikke blir like dårlig som i går. Vi skal bare være med resten av gutta, spille gitar og bare slappe av. Det er så koselig å være med de gutta fordi stemningen er alltid på topp med dem. Usikkert når jeg drar enda, men kan være når som helst fordi de skal ringe da de kommer. Derfor burde jeg egentlig rydde ferdig i huset osv, fordi jeg blir vel hos gutta til i kveld og i kveld kommer mamma og pappa hjem fra Tyrkia. Jeg har ikke skrevet noe om det på bloggen fordi jeg er redd det kanskje er noen galinger som leser den som da tenker at de kan bryte seg inn i huset, ja, kanskje litt i overkant av teit men jeg har hvert fall vært på den sikre siden så det er jeg glad for. Det har vært kjempe deilig å være alene hjemme, men skal søren meg bli deilig at de kommer tilbake og skal få gjort litt husarbeid.

Vinnerene av brun og blid konkurransen er kåret og vil bare si en stor takk til alle som meldte seg på. Vinnerne av brun og blid konkurransen ble 1.plass = Eva L.K, 2.plass =  Mari & 3.plass = Nadia. Gratulerer så mye! Sjekk mailen deres så fort dere kan så jeg kan få adressen. Det kommer allerede en ny konkurranse i morgen hvor du kan vinne noe ganske kult synes jeg i hvertfall. Så gled dere! 


Caps BeachItClothing Tshirt Hollywood Klokke DanielWellington

GOD HELG

God helg alle sammen!!! Åh, i dag i norsktimen var jeg så glad med tanke på at det snart var helg. Kjempe deilig med helg nå! Fyttikatta skal bli deilig å slappe av nå. Ellers er det kvinnedagen i dag så gratulerer så mye til alle kvinner <3 Jeg og Didrik skal kanskje på kino senere i kveld. Blir nok veldig koselig, kanskje vi tar en tur på en resturant først og piffer dagen opp med litt ekstra romantikk. Det er ikke dårlig synes jeg. Sunne meg spiste stor pommes frites på skolen til lunsj i dag, nå har jeg døttet i meg is og potetgull. Allerede vil jeg lage meg noe med bearnaise, jeg er for glad i mat. Hva er deres planer for helgen?

- IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN PÅ JUNKYARD HER

CURLY HAIR

Hei allihopa! Jeg har bare vært hjemme i hele dag for å ta det litt med ro. Kvalmen er nesten helt borte nå så det er kjempe deilig. Jeg var så redd for at jeg kom til å få omgangssyken. Sist jeg hadde det var vel på barneskolen, og godt er det! I morgen for første gang starter jeg 09:30 på skolen fordi vi holder på med dette kk prosjektet som jeg har sagt litt om tidligere, filmen er snart ferdig. Kanskje dere vil se den om det ønskes? Jeg sitter nå og kjeder meg skikkelig, men siden jeg ikke gjør noe spesielt vurderer jeg å stikke en tur i dusjen. Hater tanken på at jeg skal dusje, men når jeg først dusjer blir jeg der i en evighet. Ganske rart, men det er jo så sant.

Ellers har jeg i det siste ikke giddet å gjøre noe med håret mitt. Egentlig ikke giddet å sminke meg noe heller. Vil heller sove lenger, sånn er det med meg. Rutinen min er å dusje, la håret tørke litt mens det fremdeles er litt fuktighet i det fletter jeg to fletter på hver side og sover med det til jeg tar dem ut neste morgen. Ikke alltid det blir like bra, da tar jeg heller bare en hestehale og drar på skolen. Beundrer disse jentene som orker å krølle, rette, sminke seg det lille ekstra før skolen. Men jeg beundrer sengen min for mye til å orke det, hehe. Hvordan er det med dere?

MORNING SICKNESS

Må først starte med å si dere en liten ting. Ofte når noen av dere kommenterer på bloggen min skriver dere "håper du ser denne" før dere starter. Jeg leser absolutt alle kommentarene mine fordi jeg ikke får sånn tusenvis av kommentarer daglig, uansett om jeg hadde fått det hadde jeg alltid hatt tid til å lese det dere skriver på bloggen min fordi det faktisk betyr mye for meg. Jeg elsker å sette meg ned, logge inn på blogg.no og gå på nye kommentarer og lese igjennom alle sammen. Fordi dere skriver så utrolig bra, og mange av dere er ikke så store heller. Det er dødstilig å legge merke til! Dere formulerer dere så utrolig bra da dere bare legger igjen både søte, lange og korte kommentarer. TUSEN TAKK!

I går etter jeg og Didrik hadde spist brownies så skulle vi legge oss for å se på film ble jeg plutselig kjempe kvalm. Det kom skikkelig brått på og følte alt satt i halsen og bare ventet på å komme opp. Jeg var kjempe redd for at jeg plutselig skulle kaste opp at hjertet mitt nesten var i halsen selv. Jeg aner ikke om det var på grunn av kaken eller om det har vært noe annet jeg har spist. Da jeg våknet i dag var denne kvalmen like ille, så jeg valgte derfor å bli hjemme i stedet for å gå rundt på skolen og være redd jeg plutselig vil kaste opp. Veldig irriterende at det skulle vare til i dag også ettersom jeg har kort skoledag på torsdager i tillegg til at jeg ikke hadde noe til i dag. Uflaksen er visst med meg enda ser jeg. Burde få i meg noe ordentlig mat snart ettersom jeg spiste middag alt for tidlig i går. Kanskje det kan være litt av grunnen... Noen andre som er syke i dag? 


 

YOU AND ME

Hallo! Martine ble senere enn ventet så det blir byen i morgen i stedet, blir bare stressende med 1 time til det stenger. Vil ha litt bedre tid til å titte litt rundt i butikker. Så i kveld skal jeg bare slappe av med gutten min, har veldig lyst til å bake noe. Kjøpte ikke inn bakeingredienser i stad så flaks for meg er Didrik er tur ute med noen kompiser nå så han handler det inn da han er på vei hjem senere i kveld. Da skal vi lage en kjempe god brownies! Han øvde på teorien i hele går, så i dag er det satt av tid til meg, endelig. Vi har nettflix, så blir nok en film derfra mens vi skal kose oss med litt godteri regner jeg med. Jeg kommer ikke over hvor deilig det er å ha en gutt som du vet kommer hjem til deg hver eneste dag som du skal tilbringe kveld og natt med. Å se det trøtte trynet hans om morningen er som gull for meg, bare enda bedre. 

INSPIRATION

Hei dere! Nettopp vært en kjapp tur på posten for å hente en pakke Didrik hadde bestilt med Martine. Skal til byen med Martine etterpå men hun måtte hjem og spise først så blir nok ikke så god tid vi får i byen, men det går nok sikkert bra uansett. Det er lenge siden jeg har oppdatert tumblr siden min, men oppdaterte litt på den i går og tenkte å dele noen av bildene med dere nå. Tumblr siden min heter alohamad.tumblr.com! Har du tumblr, i så fall hva heter den? :-)I GOT THE SUN IN MY POCKET

ALOHA! Ettersom jeg var i studio i går etter skoletiden fikk vi avsparere timene i kk i dag av den grunnen og fordi Bjørg dessverre har brukket et ribbein.. Da hun kom på skolen og sa vi ikke kunne få hun til å le minnet det meg skikkelig om da jeg hadde operert på barneskolen. Da kunne jeg ikke le fordi det gjorde så vondt, haha. Jeg var så heldig og fikk utsatt tyskforedraget mitt til neste tirsdag fordi vi har hatt så mye stress med skolen de siste dagene. Enda bedre ble humøret da jeg så det var sol ute, kan ikke våren bare komme nå?! Det fine været gjør meg så positiv og glad, rett og slett fordi det er min tid. Jeg elsker solen, varmen og stemningen med naturen og menneskene. Alle stråler sånn. Gleder meg virkelig til at snøen skal bli borte, da er det på tide å bytte til gode sommersko og sommeroutfits. Da skal jeg love dere at det blir mye bedre bilder. 
Jakke Carlings Skjorte Junkyard Bukse Junkyard Sko DinSko Solbriller RayBan

SNEAKPEEK

Hei dere! Sliter litt med tysken, vi har ikke lært sås mye språklig kun analysering av tekster i tysken. Så det å øve på noe jeg ikke aner hva betyr i tillegg til at det ser ut som tilfeldige ord som bare er satt sammen er litt umulig nå, haha. Men dette foredraget bryr jeg meg faktisk ikke noe om ettersom jeg kun skal holde for en person. Vi har endelig fått bilder av hvordan beachit smykkene vil se ut, vi skal bestille fler i ulike farger så er du ikke fornøyd så ikke bli fortvilet, det vil komme fler. Tenkte bare å vise dere hvordan det ligger an så kan dere si deres mening om dem :-)SLITEN

Hei! Nå er jeg hjemme fra å hatt det kjempe gøy i studio med mange fra kk klassen. Vi holder på med et prosjekt som vi skal ha til Mangfoldet på Malakoff så har vi laget en musikkvideo. Sangen ble spilt inn i dag og ble drit bra! Foredraget gikk dårlig forhold til andre jeg har hatt, lot nervene ta over. Prøven i media gikk dårlig, måtte skrive minst 5 sider, hvis ikke så KANSKJE vi var heldige og kan få en 2'er. Teit spør du meg. Men kun et foredrag igjen nå og det er tysk som er i morgen. Nå skal jeg jaggu meg spise noe, jeg er skrubbsulten. Dere som følger meg på twitter vet jeg har vært litt shoppegal i det siste så bestilte noe for litt siden som kom i dag, skal vise dere det senere denne uken. Kjempe fornøyd!MAKE IT STOP

Hei dere! Har en veldig dårlig dag i dag. Er super stresset og uflaksen jeg har hatt med meg i det siste slo til for noen minutter siden. Fikk melding på facebookgruppen til medie at jeg skal ha prøve i morgen. Rått å få vite det kvelden før, jævlig rått. Jeg har foredrag i morgen som jeg gruer meg mye til og enda bedre får jeg en uventet melding om at jeg har prøve i morgen og. På onsdag skal jeg ha tysk foredrag, er ikke ferdig med verken foredraget eller powerpointen. Jeg er en som ikke takler så mye stress så jeg vil egentlig bare grine nå. Tanken på at jeg skal ha 6 eksamen til våren får jo humøret mitt bare enda dårligere. Forstår ikke hvorfor jeg går på skolen, har ikke lært en dritt, redd jeg har konsentrasjonsproblemer som jeg ikke tør å finne ut, hvert på nippet til å droppe ut alt for mange ganger i tillegg til at skolen bare har gjort meg emosjonell. Tredje året på videregående skole på studiespesialisering og tenker fremdeles på hvorfor jeg i det huleste valgte denne linjen når jeg så vidt takler den. Hvor dum er ikke jeg som allerede hadde dårlige karakterer på ungdomsskolen og trodde jeg ville klare meg fint på studiespesialisering. Jeg har aldri sett makan før, jeg får dårligere karakterer enn noen gang. Jeg har stryk i norsk (hvordan det er mulig skjønner ikke jeg engang, mener da at så lenge jeg skriver norsk, skriver så mye vi får beskjed om i tillegg til skriver om tema vi får beskjed om og likevel får jeg en 1'er?) Jeg har 1 i nynorsk, jeg er i mot at vi må ha dette faget så lysten er der ikke. Jeg måtte søke som privatist i 1p og 2p i mattefagene. Det er nå jeg virkelig trenger et mirakel. Jeg vil bare bli ferdig og aldri sette foten inn på noe som har noe med skolen å gjøre igjen.LYKKE

Hei dere! Det er fremdeles mange av dere som spør om Didrik bor hjemme hos meg, og om vi bor alene. Didrik hos meg hvor mamma, pappa og søsteren min også bor under samme tak. Mer enn dette trenger dere ikke å vite. Vi har det kjempe fint og Didrik har bodd her i litt over 1 år nå. Utrolig deilig å ha en gutt hos seg hele tiden som du vet bare er din. Vi gjør alt sammen. Det er sjeldent han ber kompiser over hit, alltid han som stikker til kompisene sine. Og med meg er det da begge deler. Vi har aldri problemer med hva vi skal se på eller hva vi skal spise til middag fordi vi har så lik smak på egentlig alt bortsett fra litt av hans gangster musikk. Haha. Vi ble sammen 11. oktober 2011 og har da vært sammen over 1 år og ca 5 mnd. Har det kjempe bra med han, mye latter men selvfølgelig kommer det alltid små diskusjoner/ krangler inn i bilde. De fleste er utrolig teite, så vi bare gir oss. I et forhold er det nesten umulig å ikke være uenige i ting. Sånn er det bare! Dette er gutten jeg kan se for meg å tilbringe resten av livet med, som bestevenn og kjæreste. Er jeg lykkelig? Gjett om. Er det noe annet dere lurer på angående meg og Didrik så er det bare å spørre her i kommentarfeltet så svarer jeg!IT'S SUNDAY

BOYAA! Nettopp kommet hjem etter å ha vært en liten tur med Martine. Vi dro og tok solarium før vi dro videre til Mcdonalds fordi Martine ville ha mat der. Jeg tok meg en mcflurry med nonstop, det er sååå godt. Noe av det beste etter å ha tatt sol må være da du går ut og kjenner kulden bare stuper mot deg, det er så deilig. Didrik er ikke helt frisk så han ligger under dynen, så senere i kveld skal jeg lage middag til oss i huset som blir chicken curry. Nam nam sier jeg. Ha en flott søndag alle sammen!HEALTHY FOOD INSPIRED

Hei dere! Fitness inspirasjon blir mer og mer populært. Nyttårsforsettene har virkelig satt foten i bakken på mennesker. Trening og mat er det blitt så mye fokus på nå at jeg faktisk blir skremt. Det er stilig å se at mange har kommet så godt i gang med målene sine men jeg synes det begynner å bli litt for mye nå. Instagram fitness-accounter hyller mennesker som er syltynne, spiser en bit salat til frokost osv. Jeg vil ikke si det er sunt, vil dere? Jeg følger selv fitnessbrukere, en av hovedgrunnene er fordi det er sjokkerende å se hvor tynne mennesker som plutselig er inspirasjonen nå i dag. Hvor er det blitt av de vakre menneskene med FORMER? Mennesker med former som elsker kroppene sine. Det kaller jeg inspirasjon. Veltrente mennesker er så klart inspirerende det og, men dere forstår hva jeg mener. Jeg er ikke så opptatt av hva jeg spiser og hvor mye jeg trener. Jeg trener fordi jeg vil bli flinkere og sterkere. Jeg har ingen planer om å bli tynnere, det vil jeg ikke. Så nå er jeg blitt så inspirert av all denne fitnessinspirasjonen som flyr rundt at jeg nå mener det virkelig er på tide å hylle alt det usunne vi spiser og har, usunn mat jeg elsker deg. Jeg er for glad i usunn mat og har ingenting i mot det. Frokosten min i dag bestod av dette:

OLD PICTURE

Hei dere! Sitter å ser på Hairspray som går på tv3 nå, ååååh den er så fin og stråler så mye positiv energi ut av den. Sitter å vrikker litt på hoftene hver gang det kommer en ny sang. For en nydelig musikal! Søsteren min ryddet litt i kjelleren i stad og fant noen gamle bryllupsbilder av mamma og pappa. De var så søte og så unge! Mamma var bare 22 år mens pappa var 31 år. Noen som synes jeg ligner på foreldrene mine & var det ikke et nydelig bilde av dem?

MORNING SMOOTHIE

God morgen søtinger! Nå har jeg endelig fått tilbake min Didrik og det er jeg kjempe fornøyd med. Kjempe koselig å våkne opp til hans smilende ansikt. Da vi våknet bestemte vi oss for å lage deilig frokost med smoothie. Smoothien ble vannvittig god, pleier alltid å blande bringebær og jordbær sammen. Blir alltid så godt! Pleier dere å lage smoothie, i så fall hva pleier dere å lage da?

DAGENS OUTFIT 01.MAR.13

ALOHA! På skolen i dag skjedde det noe rart med skolepcene. Det var noe galt i fylkessystemet og det stod at kontoen var sperret så fort vi skulle inn på pcen. Det som var irriterende var at vi da måtte ha historieprøven forhånd. Jeg hater å skrive forhånd rett og slett fordi jeg skriver jævlig stygt. Når jeg først skriver skikkelig stygt gir jeg enda faen i det og skriver enda styggere. Vet ikke hvordan det gikk på historieprøven, hver gang jeg sier det gikk bra får jeg 1 eller 1/2. Så det har jeg sluttet med for lengst. I norsken kunne vi dessverre (hehe dessverre ja) ikke ha foredraget fordi vi faktisk er nødt til å bruke pcen for å kunne holde det foredraget vi skulle ha. Det var egentlig mange grupper som skulle fremføre i dag men kun en gruppe fikk fremført. Didrik har kommet hjem fra Beitostølen og jeg er i lykkerus! Gjett om vi skal kose oss i kveld, har gulrotkake i kjøleskapet som skal bli spist i dag.
Jakke Carlings Tskjorte Hollywood Bukse RutStore Sko DinSko Sekk Asos Skjerf BikBok Lue Junkyard Solbriller RayBan Deksel Ebay

- IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN PÅ JUNKYARD HER