hits

mars 2014

YOUNG AGAIN

Åh, nå har jeg vært en tur i byen for å ta sol som jeg har lengtet litt etter. Ser at nesten alle er og tar sol for tiden, rart jeg føler meg blek da??? Noen har spurt om hvor lenge jeg ligger i solariumet når jeg først tar sol. Jeg ligger i enten 20 minutter eller 24 minutter. Takler ikke å ligge der 1 minutt lenger enn dette. Men nå skal jeg over til noe moro!

Da jeg var i Sverige med Ida, kjøpte jeg en hårolje som skal gjøre håret glatt og friskt igjen (young again). Jeg har brukt det i noen dager nå og jeg kan kjenne at håret mitt er bedre. Det ser faktisk mye bedre ut også, det er glattere og de tørre tuppene mine er bortevekk. Men jeg tror håret mitt ville hatt godt av å få en liten klipp nå snart uansett, det er alltid godt. Jeg bruker denne håroljen maks 2 ganger om dagen. Man skal ikke bruke den mer, da kan det fort se fettete ut og det liker vi ikke. Jeg bruker å ta i denne oljen nederst i håret etter jeg har dusjet og det nesten har tørket. Det ble jeg anbefalt da jeg kjøpte den, så jeg våger ikke å gjøre noe annet. Den kostet 349 kr tror jeg, liker den veldig godt hittil og gleder meg til å bruke den fremover ♥




 
Jeg vet ikke om dere kan se hvor friskt håret mitt ser ut på disse bildene, men jeg har ikke gredd håret eller noe som helst her. Kun satt det opp i en strikk. Hadde jeg gjort det til vanlig, ville det vært rotete og langt ifra så bra som det ser ut nå.


Har du noen anbefalinger til håret?♥

NY HEADER

Akkurat nå skulle jeg egentlig blogge om noe annet, men så ble jeg plutselig veldig irritert over hvor lei jeg er den gamle headeren min. Derfor bestemte jeg meg for å bare se om jeg fikk til noe enkelt i PhotoScape2. Jeg liker det veldig enkelt, så det glir rett inn i alle blogginnlegg og designet på bloggen. Valgte derfor å vende bildene mot hverandre og bare legge på en vanlig tekst hvor det står "Madeleine Pedersen". Enkelt og greit. Jeg føler denne beskriver meg på en komisk måte, hårete. Gjør den ikke? Haha. Husker hvor lang tid vi brukte på å få håret så stort som dette på shooten, det tok litt over 1 time å bare kreppe det før vi skulle gre det og forme det. Må si det er utrolig deilig å bare se noe nytt på bloggen min, og det håper jeg dere synes også. Forhåpentligvis liker dere den litt. Om jeg ikke får laget en bedre header enn dette, blir det denne headeren som vil være her en stund. Men som det er nå, føler jeg denne kun er en midlertidig header - spørs litt på hva dere synes også ♥


Hva synes dere om headeren?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD FOR 1500 KRONER

Det ble dessverre ingen kinodate i dag, da Didrik plutselig fant ut at filmen vi skulle se gikk 18:00. Blir derfor en kinodate til uken, så det gleder jeg meg veldig til. Siden jeg nå er hjemme og er klar for søndagsfilmen, kan jeg kjøre i gang en ganske bra konkurranse. I samarbeid med Junkyard får jeg lov til å kjøre en konkurranse hvor dere kan velge dere produkter for hele 1500 kr. På Junkyard er det umulig å ikke finne mye man liker. De har det beste utvalget av sko - hehe, sånn just in case du er skodilla. Kanskje du nå har muligheten til å vinne det du har siklet etter en god stund nå? Konkurransen vil vare i akkurat 1 uke, det vil si at den avsluttes neste søndag.

Det du må gjøre for å delta i konkurransen er:
♥ Like facebooksiden til Junkyard her.
♥ Følge @junkyardnorge på Instagram. 
♥ Legge igjen link til produktene du ønsker & mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. 

MASSE LYKKE TIL!!! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET



Likte du denne konkurransen?♥

SMINKE OG SÅNT

De gangene jeg ikke har en dritt å gjøre, begynner jeg alltid å sminke meg mer enn jeg gjør til vanlig. Denne gangen fikk jeg faktisk til diplineren slik jeg egentlig skulle ønske at den ble hver eneste (sjeldne) gang. Det tok vel kanskje 30 minutter? Blir nok å bare øve seg til man gjør det på 1 minutt. Ellers vet jeg ikke om dere ser noe annet nytt også, JEG har faktisk prøvd meg på litt øyenskygge. Herlighet, venninnene mine burde være så stolte av meg nå. Føler meg som en av dem, haha. Det var ikke mye øyenskygge jeg tok på, tenkte det bare ville være litt moro å se hvordan det ble med litt ekstra på øynene. Jeg har veldig lyst til å lage en sminkevideo, men fordi jeg egentlig ikke vet om jeg gjør alt riktig er det nesten flaut, tanken på at dere skal sitte å se på det. Men jeg har gjort det flere ganger tidligere, og det gikk ganske greit. Så jeg burde vurdere det. Burde også vurdere hva jeg skal ha på etterpå, jeg vil egentlig ikke ut av joggebuksen men er vel litt rart å dra på kinodate i joggebuksen. Kanskje jeg skal bruke mine nye New Balance sko, de er bare helt perfekte.


 







Bruker dere lang tid på å sminke dere & vil dere at jeg skal lage en ny sminkevideo snart?♥

SHOE EXPLOSION

I går kveld brukte jeg nesten hele kvelden på å beundre de nye skoene mine. Jeg er så skodilla at det er ikke til å tro... Jeg hadde bestilt 2 par sko fra Nelly, men jeg må returnere det ene paret ettersom jeg ikke får noe feste i skoen. Bare glir fremover og det kan jeg ikke gå med. De andre skoene jeg kjøpte skal dere få se litt senere. Men nå er fokuset på de beste, og ikke minst fineste skoene jeg har sett på lenge. I ca en mnd har jeg siklet etter noen spesielle New Balance sko på Junkyard, og endelig er de nå mine. Jeg elsker fargekomninasjonen og hvordan skoene er formet, jeg gleder meg super mye til å bruke dem. Bare tenk deg hvor lekre de blir på sommeren med sommerbrune ben. Så vil jeg gratulere meg selv for å ha nådd 14 par Vans, skohyllen min er så fin og fargerik nå at jeg er i lykkerus. Jeg valgte et par med slangeskinn-design, men uten at det er skinn, og de feteste skoene med et sinnsykt stilig design. Det er prikken over i'en på et antrekk. Skulle ønske jeg hadde 10 føtter så jeg kunne brukt mange sko på en gang. Skoene er sponset.

 GLADNYHET: Jeg er veldig glad i merke Sweet SKTBS og de har nå 30% på utvalgte vårnyheter. Trykk her for å komme dit!
 
Disse skoene finner du her.


Disse skoene finner du her.
 
Disse skoene finner du her.

Hvilke sko likte du best?♥

DONUT

I dag ble det jaggu meg donut som jeg skrev tidligere i dag, før jeg dro på jobb. Siden jeg hadde så god tid som jeg hadde, dro jeg og pappa en tur innom posten for å hente et par pakker som jeg har ventet på. Åh, at jeg endelig har fått disse pakkene gjør meg sååå glad. En ordentlig glad-lørdag dette her, vært fantastisk vær i hele dag og jeg har hatt en ganske bra dag på jobben. Enda bedre blir den når lesere kommer innom. Dere er så fantastiske og så snille at jeg har ikke ord, rett og slett herlige er dere! Jeg skal ikke dra bort på feste før senere i kveld, kan hende jeg muligens blir hjemme fordi jeg er veldig trøtt og sliten. Men får se an hvordan formen er etter jeg har spist taco her hjemme, håper den er bedre da ellers blir det sengen i kveld. 

Nå skal jeg straks åpne pakkene og gjøre det klart til noen bilder til bloggen i morgen, så skal jeg se frem til alle filmene som skal vises på TV3 i dag. Synes de har gjort en ganske bra jobb denne helgen med filmer. Første filmen som vises i dag er Charlie St. Cloud med Zaz Efron, den synes jeg er så fin og trist. Så er det etter denne filmen to dramafilmer på rad, applaus! ♥ Kos dere masse i kveld, det skal nemlig jeg.
 







Hvordan har deres dag vært så langt, og hva skal dere i kveld?♥

GOOD MORNING

Åh, i dag som jeg kunne sove til 12:00 våknet jeg 06:45 av meg selv. Så ble jeg vekket en time senere av pappa som trodde jeg forsov meg til jobben, en time senere vekket mamma meg og lurte på hvorfor jeg ikke hadde dratt på jobb. Så å få fred i dag var ikke bare bare, haha. Jeg starter ikke før 14:00, så det er veldig deilig. Hvert fall nå som jeg har kjempe god tid. Nesten ferdig å fikse meg nå, mangler bare å gjøre noe med det stygge håret mitt i dag, det er virkelig ikke min hårdag i dag. Kanskje jeg bare tar det opp i en donut. Ikke ofte jeg rekker å blogge før jobb, så nå gir jeg meg selv en klapp på skulderen for å være litt flink. Når jeg først har tid, så hvorfor ikke? Men nå må jeg ned å få i meg litt frokost så jeg er klar for å jobbe, ha en strålende lørdag!♥ At det er sol ute, gjør dagen og humøret mitt så mye bedre.



Hva skal dere i dag & er det fint vær hos dere?♥

TUMBLR INSPO

Etter å ha jobbet på Urban i Moss i dag, er jeg utrolig trøtt og veldig glad for at jeg ikke har noen planer i kveld. Det blir derfor å kose seg med smoothie og popcorn. Didrik er barnevakt for lillebroren sin i kveld, og sover derfor over til søndag. Mens jeg skal dra dit i morgen etter jobb og overnatte til søndag, så det blir veldig koselig. Mens jeg lå i sengen og holdt på å sovne, kom jeg på at jeg ikke har vært innom Tumblr på en liten stund, det måtte derfor fort bli endret på. Jeg har samlet inn noen super herlige bilder som jeg finner så mye inspirasjon i, håper dere liker dem like mye som meg ♥ Nå skal jeg krype ned i sengen min og ta en veldig sen powernap.

Følg meg på tumblr her.




Hva er din tumblr?♥




ZAREIEE

VINNEREN AV RAYBAN KONKURRANSEN BLE JENNY!!! Gratulerer med nye solbriller og sjekk mailen din så fort du kan ♥

Ettersom jeg jobber på Urban på Amfi har jeg blitt kjent med fantastiske mennesker som jobber i de andre butikkene, blant annet Sanaz som jobber på Bianco. Hun fortalte meg for litt siden at hun hadde en søster som har sitt eget klesmerke - akkurat som meg og Didrik. Dette ble jeg da veldig fort interessert i å høre mer om, derfor viste hun meg bilder av hva hun produserte og hun lager t-skjorter som jeg vet dere vil elske. Som tilbehør lager hun også smykker, som jeg har tatt bilder av under. Jeg sa derfor mer enn gjerne ja til å ta litt bilder av t-skjortene og smykkene, for at hun skal få litt mer reklame for det hun lager. Disse t-skjorte typene er veldig kjent fra før av, men hun lager disse med en liten tvist. Så enkle og flotte t-skjorter passer til alt, og derfor enkelt å bruke. Om du vil sjekke ut bloggen hennes, gå inn på Zareiee.com.








Følg hun gjerne på Instagram også, hvor hun heter Zareieeco!

Hva synes du om disse t-skjortene?♥

FISHEYE

I dag stengte jeg på Urban Moss - på Amfi til noen av dere som har lurt på det. Det gikk utrolig fort og jeg har egentlig alltid vært fan av å åpne. Men i dag gikk det egentlig veldig greit å stenge. Da jeg kom på jobb var jeg utrolig trøtt, men gikk raskt over da jeg kjøpte meg iskaffe. Noen av venninnene mine var innom og holdt meg litt med selskap etter de hadde handlet der, det gjorde at tiden gikk mye fortere. Noen av de har kjøpt fisheye, som jeg bare måtte teste ut og det er sykt hvor bra det er. Jeg har et gammelt fisheye faktisk, men dette er tusen ganger bedre så jeg har tenkt til å bestille det på nettbutikken til Boardshop ganske snart. Jeg har heldigvis fri i morgen, før jeg igjen skal jobbe til fredag så nå blir det enda en kosekveld med kjæresten. Forhåpentligvis rekker vi å se film før vi sovner, i går la vi oss halv elleve fordi begge var så trøtte. Hvis dere har noen tips om bra filmer på Netflix, skrik ut!♥



Har du fisheye, i så fall hvordan?♥ 

GÅRSDAGENS ANTREKK 25.MAR.14

Når jeg endelig hadde anledningen til å ta antrekksbilder når jeg var i Sverige i går, gjorde jeg det selvfølgelig. Jeg så at flere av dere var nysjerrige på hvor jakken var fra, og det skjønner jeg godt med tanke på hvor kul den virkelig er. Jeg blogget om den for en stund tilbake, om at jeg ville kjøpe meg denne. Siden det var en grei temperatur ute i går, valgte jeg å ta på meg denne jakken som var perfekt tynn. Utrolig deilig å gå med en så baggy jakke igjen. Ikke minst å endelig bruke de nye Vans skoene som jeg kjøpte i London, ja London! Jeg har ikke brukt dem før nå, jeg forstår ikke hvorfor... Jeg elsket skoene enda mer etter jeg brukte dem i går. Jeg starter på jobb 15:00 i dag, så jeg skal gå ned å spise god lasagne før jeg drar på jobb i dag for å stenge. Dere får ha en super onsdag ♥


 




Jakke og genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Vans // Klokke fra JolliTime // Solbriller fra RayBan

Hva synes dere om antrekket?♥
 

SVERIGE

I dag var jeg med Ida til frisørsalongen Chic & Downstairs for å klippe tuppene litt. Alle vet vel hvor glad en jente er i det lange håret sitt? Ja, Ida var utrolig tøff som faktisk lot frisøren ta av en god del for å friske det opp. Resultatet ble helt sinnsykt, helt sykt... Tok før og etter bilde, der ser man det ekstra godt hvor slitt håret hennes egentlig var. Jeg elsker lengden Ida fikk på håret sitt, det er sånn perfekt lengde jeg kommer til å klippe om kanskje et par år - eller mindre. Etter Ida hadde fått gjort sitt, og gikk fra frisørsalongen fornøyd tok turen videre til Sverige. Denne gangen er jeg stolt over meg selv for hvor lite jeg handlet forhold til hvor mye jeg vanligvis kjøper der. Jeg kjøpte kun 2 potetgullposer og en pose med tyggis. Det jeg kjøpte masse av var drikke, men det var til hele familien så der gir jeg meg selv en klapp på skulderen. Spiste en kjempe god middag der med Ida også, chicken curry. Åh, det har jeg alltid likt veldig godt! 

Gale Ida lurte nesten nettopp på om jeg ville være med å trene etter en hel dag utenfor huset, men det ble det ikke noe av når jeg er så sliten som jeg er nå. Blir å sove kjempe godt i natt i hvert fall. Nå blir det å legge seg ned i sengen, slappe av og ta seg noe godt å drikke - det har jeg kjøpt nok av for å si det sånn ♥


 









Hva har dere gjort i dag?♥

DANIEL WELLINGTON LOVE

I løpet av i dag eller i morgen skal jeg få handlet disse nye hyllene, da blir det mye mer system i alt jeg har på dem. Ikke minst så blir det mye finere også. Nå er alt egentlig fylt seg opp til å bli et tårn med solbriller og klokker, ikke noe fint i det hele tatt. Endelig fått tilbake gløden av å ordne ferdig rommet - wohoo! Jeg skal være med Ida i dag, så kanskje jeg rekker å få kjøpt det, og litt mer i dag. Vi får se, uansett blir det en fantastisk dag vet jeg. Solen stråler og jeg er kjempe klar for denne dagen. 

Dere må ikke glemme å bruke rabattkoden som gir 15% på ALT på nettbutikken til Daniel Wellington, den er kun gyldig til slutten av denne mnd. Rabattkoden er  "madeleine" ♥


 





Har du noen planer for i dag?♥

SMÅ ENDRINGER - STORE GLEDER

I dag så jeg på rommet mitt, tenkte over hvor kjedelig det er uten å ha masse på veggene så nå må jeg våkne opp - gå på internettet for å finne masse inspirasjon. Veggen over skrivebordet mitt er den kjedeligste veggen jeg har, ikke noe annet enn kun to hyller. De er fylt med parfyme, solbriller og klokker. Jeg så på parfymehyllen min og tenkte "hvorfor tar jeg vare på alle eskene til parfymene mine?". Jeg har hatt mange parfymer jeg ikke har brukt fordi jeg er for lat til å ta dem ut av eskene. Jeg velger derfor å bare ta den ene eller en av de to som står klare til bruk. Det ble derfor en liten opprydding i hyllen, og jeg måtte ha to poser til eskene - sier vel litt... Nå har hyllen blitt mye finere, men jeg skal spare av plass til en spesiell ting. Nemlig den nye River Islan bagen jeg har bestilt. Den kostet egentlig rundt 500 lappen, og fordi jeg ventet med å kjøpe den i dag ble den 200 kr billigere. Snakk om flaks! Tror nesten jeg må kjøpe en lengre hylle til parfymene mine, det er både mine og Didrik sine der. Jeg er fast bestemt på å skaffe meg 3 nye hyller, en til over tv, enda en skohylle (jeg kan ikke noe for det, men jeg elsker sko) og en lenger hylle til parfymene og bagen min. Disse hyllene er super billige så det er ingen tvil om at de skal jeg ha. 

Etter jeg var ferdig med å rydde i parfymehyllen, har jeg vært ute en tur med Martine og hennes nydelige hund, Levi. Vi stoppet på GoBua for å ta oss softis, det var så utrolig godt. Siden vi først var ute, kunne vi like godt dra å ta sol - nei, hunden var selvfølgelig ikke med å tok sol............ Har veldig lyst til å bare bli litt brun igjen, få den lille gløden man får om sommeren tilbake. Vet at så alt for mange kjenner seg igjen der. Det er ikke snakk om at jeg skal ta det mange ganger i uken, men bare så brunfargen ikke forsvinner med en gang. Nå er Didrik på vei hjem og jeg er klar for en kosekveld med filmer på Netflix. Jeg har fri fra jobben i morgen og det er derfor deilig å kunne sove lenge med kjæresten sin ♥ Dere får ha en fin kveld videre!

FØR:



Rene tårnet dette her.

ETTER: 




Hva har dere mye av/ eller hva samler dere på?♥
 

VISSTE DU DETTE OM MEG?

♥ Jeg elsker elefanter og sjiraffer, de er så nydelige.

♥ Jeg elsker å handle undertøy, men når det kommer til bher finner jeg sjeldent noen jeg liker og som sitter bra.

♥ Jeg har en ting for sko, parfyme, leppestift, klokker og stearinlys - har alt for mye av alt.

♥ Ofte når jeg kjeder meg og ikke har noe å gjøre, begynner jeg alltid å kjede-spise. Da blir alt mye bedre med en gang.

♥ En av grunnene til at jeg ikke klipper håret mitt kortere er ikke bare fordi jeg vil ha langt hår, men fordi jeg skjuler brystene mine med håret. Tanken på at folk noen ganger kan se formen på brystene mine freaker meg ut.

♥ Jeg får panikk så fort jeg ser at jeg kun har 49% strøm på mobilen.

♥ På fester er jeg den som danser hele kvelden frem til festen er over, da slukner jeg på 5 minutter.

♥ Favorittsangen min Hurts - Stay, kan jeg ikke høre på fordi den kun vekker dårlige minner. Men jeg må likevel ha den på spillelisten min. Så fort den kommer på, må jeg bytte sang med en gang.

♥ Nettene før jeg skal på jobb, sover jeg aldri godt fordi jeg er redd for å forsove meg. Må sjekke minst 10 ganger at alarmen er på, før jeg kan legge meg til å sove.

♥ Tror det er noe psykisk galt med tankegangen min hver eneste gang jeg tar fly. Jeg innbiller meg at om jeg tenker på at flyet kommer til å styrte, så vil det skje.

♥ Jeg har sceneskrekk, eller bare generelt skrekk for at alle skal se på meg og at jeg har deres fulle oppmerksomhet. Noen ganger kan jeg bli så nervøs at jeg ikke klarer å uttale ord riktig og begynne å stamme litt.

♥ Jeg elsket å synge før, sang hver eneste gang jeg fikk muligheten til det. Men nå er jeg utrolig usikker på stemmen min og kan ikke huske sist jeg sang for meg selv.

♥ Jeg ser på meg selv som en snill og energisk jente, men også som en veldig kjedelig person.

♥ Jeg har med meg antibac, tyggis, lepomade og parfyme nesten overalt. Jeg får panikk hvis jeg føler at jeg ikke lukter godt, har rene hender, begynner å kjenne at leppene mine er tørre og at ånden min ikke lukter godt.

♥ Da jeg var litt yngre, lot jeg alltid andre jenter få gutten jeg likte så jeg ikke såret noen. Men da det kom til Didrik, var jeg bestemt på at jeg skulle få han. Det funket, gjorde det ikke?



Visste du noe av dette om meg? Og fortell meg noe de fleste ikke vet om deg, gjerne flere ting!♥

NEW IN FROM VICTORIA'S SECRET

Mens kjæresten min, Didrik, var på ferie på Bali kjøpte han en gave til meg på en av flyplassene de måtte mellomlande på. Han skrev så mange ganger til meg at jeg kom til å elske gaven. Jeg krysset fingrene for en liten og søt ape, men det var litt for mye å håpe på. Da han kom hjem hadde han satt gaven min på nattbordet mitt, han ba meg om å snu meg og da jeg så gaven var det utrolig søtt gjort av han. Først la jeg bare merke til at det var en sminkepung, så la jeg merke til at den var fra Victoria's Secret. Jeg hadde faktisk tenkt til å kjøpe en lignene sminkepung da jeg var på flyplassen i London. Men da jeg så prisen tenkte jeg at jeg må være sprø hvis jeg betaler så mye for bare en sminkepung. Så det var en utrolig fin overraskelse at Didrik kjøpte denne til meg, uten at han hadde spurt meg om hva jeg likte egentlig. Victoria's Secret er vel noe de fleste jenter liker, så man kan aldri bomme helt der. Tusen takk for en fin, fin gave kjæresten min♥


 





Var den ikke fin?♥

ENDELIG KAN JEG TA MEG HELG

Nå kan jeg også endelig ta meg helgen etter å ha jobbet i dag òg. Gikk super bra på jobben i dag, har fremdeles MASSE energi så det er super deilig. Pappa kjørte meg til jobben og da fortalte jeg han at vi hadde mange fine herregensere på salg - 3 for 400 kr, det er en utrolig god pris. Så mens jeg stod ved kassen og pakket opp de nye varene fra Obey, kommer plutselig pappa ruslene inn for å se på salget. Han gikk ut av butikken med 3 nye fete gensere, pappa det!! Ettersom det fremdeles er prisfest på Amfi Moss så var det ufattelig mange innom Urban i dag, møtte på flere lesere som var kjempe greie. Veldig hyggelig at dere ville komme bort å hilse på meg♥ Gjør alltid dagen enda bedre! 

Det er dessverre veldig stygt vær ute, så ingen antrekksbilder i dag som jeg egentlig hadde planer om. Derfor blir det bare vanlige inne bilder så dere får sett litt av hva jeg har hatt på meg i dag. Jeg må virkelig si at jeg elsker skjorten jeg har rundt livet. Det gjør et antrekk så mye mer spesielt enn å faktisk droppe den, tenk at en skjorte kan forandre stilen så mye. Antrekket mitt i dag ville vært kjedelig om jeg ikke hadde brukt skjorten i dag. Kan ikke huske at jeg har brukt den mange ganger, så nå skal den bli godt brukt fremover.

Nå skal jeg lete etter ny musikk, dritt lei spillelistene mine. Men til dere som vil er det bare å følge dem. Jeg har 2 spillelister, en roligliste her og en mer partyliste her.










Alt jeg har på meg her, er faktisk fra Junkyard. 

Gjerne legg igjen din spilleliste i kommentarfeltet, jeg er desperat etter ny musikk♥  

NELLY FAVORITTER - MARS

Jeg har endelig fått ryddet rommet som det skal være, jeg er veldig streng på hvor ting skal stå - kanskje en liten (stor) uvane? For eksempel en parfyme, må stå på samme stedet hele tiden. Gud, jeg føler meg som Monica fra Friends i skrivende øyeblikk. Jeg har faktisk helt glemt at det har vært stort salg på Nelly, og var da alt for treg med å bestille da jeg kunne fått det litt billigere. Jeg bestilte meg derfor noe i stad, som jeg håper kommer til å hjelpe på treningsmotivasjonen min. Er det en ting jeg synes er så trist med meg selv, er det at jeg klarer ikke å være fornøyd med kroppen min med den rumpa jeg har. Ja, hva i all verden er det jeg sier? En rumpe ødelegger for meg. Det blir for dumt, men jeg må bare stå på for å gjøre meg selv fornøyd. Kanskje jeg blir fornøyd på halveien? Eller bedre, bare aksepterer kroppen min. Det er vel målet mitt.

Jeg har derfor tatt meg god tid på Nelly for å finne noen super fine godbiter til dere. I samme slengen lagt til produktene jeg selv handlet i stad. Første gang jeg har kjøpt en treningstopp, håper virkelig jeg tør å bruke den. Ingen har noensinne sett meg i en så trang topp, ikke meg selv engang. Så det vil nok bli en sjokkerende overraskelse når jeg har tatt den på meg, kanskje positiv men dessverre kanskje negativ. Vi får se!♥ Det er en første gang for alt, det trøster jeg meg alltid med.


Sunny Day Jumpsuit her // History Coat her // Peta L/S Dress her 


Lucy Flare S/S Dress her // Abitino Dress her // Ribless Dress her


Tropical Print Crop Top her // Must Veronica Long Skirt her // Snake Print Bikini her 


Pro Capri Nike Tights her // Ladies X Fit Tank her  (bestilt) // Pro Ss V-Neck Nike her  (bestilt) // Fly By Compression her (bestilt)

// Adlinks

Likte dere noe av det over? ♥

TODAYS

I dag morges var det så utrolig godt å våkne opp til kjæresten som smilte til deg, første jeg så var smilet hans og jeg elsker det. Det har jeg savnet utrolig mye, og endelig er han tilbake igjen. Snille Ida kjørte meg på jobb i dag, og jeg var klar for å åpne nok en prisfest dag. Det varer helt til i morgen og er knall tilbud i butikken våres, Urban. Jeg kjøpte noen super gode jordbær som jeg koste meg med på jobben, tror nesten jeg skal kjøpe dem i morgen også ettersom jeg åpner da. Tror hele meg lyste opp da Didrik kom inn og overrasket meg på jobben, fniste litt og det har jeg ikke gjort på en god stund. Jeg brukte en av mine nye snapbacks i dag, utrolig lenge siden sist jeg brukte det og nå er det virkelig på tide å bruke dem igjen. Jeg har litt vondt i ryggen nå, sikkert fordi jeg bare har løftet på veldig mye på jobben i dag. Derfor blir det å legge meg ned i sengen og se på tv, før jeg setter i gang med resten som skal gjøres i dag. Siden Didrik kom hjem er det allerede blitt bomba på rommet, gutter altså.


Skjorte fra BikBok // Hettegenser, sko & snapback fra Junkyard // Bukse fra TopShop // Klokke fra StylePit

Hva synes dere & er det noe du har begynt å bruke igjen som du brukte før?♥
 

KONKURRANSE: VINN RAYBAN SOLBRILLER

God kveld, mine kjære lesere ♥ Jeg har bare kost meg med Didriken min i hele dag, frem til han ikke klarte å holde øynene åpne lenger. Jeg bestemte meg derfor å starte en super konkurranse i dag, i steden for i morgen, ettersom jeg ikke har noe annet å gjøre i dette sekund. I samarbeid med Sunglasses Shop kan du nå vinne solbrillene på bildet under. Jeg har dem faktisk selv, fra samme nettbutikken og jeg er kjempe fornøyd med dem. Mine første RayBan solbriller i den modellen, blir nok ikke de siste. Konkurransen vil være nesten like enkel som alltid og varer i 1 hel uke. Det vil si at den avsluttes neste torsdag.

Eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:

♥ Like facebooksiden til SunglassesShop her.
♥ Kommentere på facebooksiden deres "Enter maddepaddees Give Away".
♥ Legge igjen mailen din her på bloggen slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

MASSE LYKKE TIL!! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET
 

Likte du denne konkurransen?♥

KOSEDAG

I går bestemte jeg meg for å ta kosedag med meg selv. Jeg lagde meg god middag, men manglet kun rømme så da ble det en tur opp på butikken. Jeg har gitt navn til en bakke her jeg bor, djevelbakken. Det er den verste bakken, og en bakke jeg elsker. Grunnen til at jeg hater den er fordi den er så utrolig bratt at om jeg er rett i ryggen ramler jeg fremover. Så gjenstår det grunnen til at jeg elsker den, da jeg skal gå opp bakken må man lene seg så sykt framover at man kjenner alle benmusklene. Så jeg går jo da der for meg selv, beføler bena mine for å kjenne på musklene mine. Enkelt og greit! Men, om jeg først skal på butikken blir det ikke bare rømme. Kjøpte meg 3 poser potetgull, burn, dippe og gulrøtter som jeg liker veldig godt for tiden. Før var det brokkoli, men nå elsker jeg gulrøtter igjen som jeg gjorde da jeg var liten. Hvis du ikke har prøvd det enda, må du lage deg poteter og fiskepinner. Ved siden av lager du en dippe (som mange bruker til potetgull og grønnsaker). Kjøp rømme og holidaymix, så er det helt utrolig godt til poteter og fiskepinner! Det er vel en av de rettene jeg husker best siden da jeg var liten, gledet meg alltid til å komme hjem etter skolen for å spise det til middag. Savner egentlig veldig at alle er samlet og spiser middag sammen. Men når noen har jobb og slikt må man prioritere det først. Det er derfor jeg alltid gleder meg sånn, når vi endelig får spist samlet igjen.

En flott kar kom å la seg i sengen min i dag tidlig, husker jeg fikk sånn refleks og skvatt litt ettersom jeg bare plutselig hadde en ved siden av meg. Men det var jo ikke hvem som helst heller, bare fine kjæresten min som endelig har kommet hjem fra Bali etter å ha vært der i 10 dager. Jeg tror jeg aldri har sett han så brun som det han er nå, så tommel opp! Jeg skal være med han i hele dag, det er vel ingen bombe? Savnet han veldig, så utrolig godt å ha han hjemme igjen. Dere får kose dere masse i dag♥



Er du den som også kjøper mye mer enn det du egentlig trenger når du er i butikken?♥

NIGHT THINKING, DAY DREAMING

Åh, jeg elsker overskriften. Den er bare så fin og enkel. I hele går lå jeg i sengen, så det er derfor jeg ikke blogget mer i går kveld. Fant ut hvorfor jeg hadde kastet opp og det var på grunn av noe jeg hadde spist tidligere på dagen. Jeg har heldigvis blitt bedre i dag, kjente det med en gang etter jeg tok meg en lang og varm dusj. Satt meg ned i dusjen og tenkte over hvor mye jeg savnet å ha et badekar. Men så lenge det er varmt vann, er jeg kjempe fornøyd. Jeg vil bare slappe av i dag, som jeg sier veldig mange ganger. Men jeg elsker å ha dager hvor jeg ikke gjør noe særlig, bare sette av den tiden til å gjøre alt det jeg elsker. Da snakker jeg om å ligge i sengen, se på tv, være på tumblr og se på masse fint på nettet. Jeg har fått lønning i dag, men gud hvor redd jeg er for å bruke den. Må bli mye flinkere til å spare, og bli mye flinkere til å motstå fristelser ♥


 





Er du flink til å spare eller sliter du også litt med å motstå fristelsene?♥

SYK

I dag hadde jeg masse energi da jeg våknet i dag, jeg tok helt av med snapvideoer til Ida og bare visste denne dagen ville bli bra. Jeg var super gira da jeg åpnet på Urban og startet raskt med å gjøre jobben som trengtes. Men da klokken var rundt 11:00 følte jeg meg plutselig ikke så bra, fikk feber og hodepine. Jeg fikk heldigvis tatt smertestillende mot hodepinen men feberen gikk ikke bort, frem til jeg begynte å bli veldig kvalm. Jeg kjente plutselig at det var på vei opp i halsen og måtte derfor be noen om å passe på butikken mens jeg måtte på do og kaste opp. Tok ikke lang tid etter jeg hadde kastet opp at jeg fikk noen til å ta resten av tidligvakten min, heldigvis. Trodde jeg klarte å holde ut, men da jeg kastet opp ville jeg bare hjem dessverre. Så jeg har vært i sengen helt siden jeg kom hjem og skal tilbringe resten av kvelden i sengen. ♥  Skal heldigvis ikke jobbe før til fredag, så har god tid til å bli frisk igjen. Blir å slappe av med tvprogram, god mat og koseklærne mine nå. Ha en fin kveld videre! 


Brukte de nye skoene mine fra New Balance i dag, utrolig fornøyd med at jeg valgte dem i svart.

Hvordan har din dag vært?♥
 

MIN FROKOST

Frem til nå har jeg ligget godt i sengen og spist god frokost som jeg lagde tidligere i dag. Pasta med fløte og kikkoman saus. Dette er det jeg spiser oftest til frokost. Mamma pleide å lage det da jeg var liten, frem til jeg klarte å lage det selv. Spist det i alle år, og er så enkelt og godt. Siden det er veldig usunt måtte jeg bare legge på to blader for at det skulle se sunnere ut, funket det? Det er så rart, alt det jeg elsket at mamma lagde før, lager jeg selv nå. Nesten så jeg skulle lagd det i hemmelighet fordi mamma lager den alltid best. Sånn kommer det nok alltid til å være at mamma lager det bedre, men det gjør meg overhodet ingenting. Pappa er veldig flink til å lage mat han og, må jo ikke glemme fattern. Men nå må jeg ned å ordne noe med skatten. Jeg vil endre på hvor mye jeg skatter til litt mer så jeg er 100% sikker på at jeg vil få tilbake mye som mange andre gjør, enn å gå på en skattesmell. Like greit så jeg kan senke skuldrene og bare slappe av ♥
 

Hvordan har dagen din vært så langt?♥

MONDAY

Jeg har denne mandagen fri fra jobb og skal derfor slappe av, vurdere i 5 minutter til om jeg skal lage hjemmelagde gratinerte poteter og ta en tur på posten. Okei, kan bare glemme de 5 minuttene for å tenke ut om jeg skal lage det eller ikke. Poteter it is!! Alt for lenge siden sist jeg spiste det, snakk om kanskje 3 uker nå og det må jeg få endret på nå. Det som er så deilig med den maten er at jeg tar med poteter på jobb for å spise det til lunsj. Like god da den er kald faktisk. Pleide å ta det med på skolen før, og gjett om folk stirret. Men ingenting slår den gangen jeg bestemte meg for å ta med meg en halv vannmelon på skolen. Jeg hadde stirret på den personen selv om han/ hun gikk med en så stor vannmelon på skolen, haha. Men nå har jeg tenkt til å spørre dere om ett kjapt spørsmål. En leser spurte her om dagen om jeg kunne ha ett innlegg som enten var fun facts eller visste du dette om meg, vil dere at jeg skal lage ett slikt innlegg?♥



 Har du noen planer i dag?♥

CAFÈ RIIS

Et veldig etterlengtet innlegg som jeg har utsatt frem til denne dagen, på grunn av bedre tid - torsdagen. Vi vant en BjørnBorg konkurranse på Urban Moss og fikk da dra ut å spise sammen. Sammen med oss fra Urban Moss, fikk vi en kveld med Jamina som jobber for BjørnBorg. Tror alle vi på Urban fikk hakeslep over hvor jordnær og vakker den dama var. Strålte av hun til hun kom og til hun dro. Vi spiste alle sammen en god middag på Cafè Riis og koste oss med god drikke. Til dessert tok noen gulrotkake og noen brownies, jeg kommer ikke over hvor god den er. Vi fant et tema alle likte å snakke om, nemlig hunder. Åh, som jeg storkoste meg under det temaet. Kvelden var helt kanon bra og tiden gikk så fort! Jeg måtte dra litt tidligere hjem enn de andre fordi jeg skulle åpne på Urban dagen etter, så da ville jeg få i meg nok søvn så jeg var klar for ta tidligvakten på fredagen. Synes så absolutt at vi burde få til flere slike kvelder sammen, forhåpentligvis en gang med alle ♥


 





Nå skal jeg krype tilbake til sengen under dynen og se på MasterChef Australia, mens jeg gleder meg masse til søndagsfilmen på TV3, Bad Teacher. Kos dere masse videre i kveld♥

Skal du også se søndagsfilmen i kveld?♥

SPONTAN KVELD MED JENTENE

I går satt 4 jenter hjemme hos seg selv og holdt på å dø av kjedsomhet. Jeg fikk en melding av Christoffer som lurte på om vi skulle på byen i Fredrikstad, jeg fikk fort lyst til å dra ettersom det fristet mer enn  bare ligge hjemme. Så jeg snakket med de andre jentene, så var det plutselig rene kaoset i husene. Ingen var fikset, så på 30 minutter dusjet jeg og sminket meg halveis ferdig til Ida kom for å hente meg. Aldri blitt ferdig så raskt før. Klokken var allerede litt mye, så den tiden vi var hos Ida for å fikse oss ferdig gikk ganske fort kan jeg si. Jeg dro på byen med Ida, Anni og Nadine. Ble en veldig bra kveld i går selv om det ikke var så veldig mange kjente ansikter der. Ingenting skjedde og vi kunne bare nyte kvelden. Møtte på noen fine blogglesere, så det er alltid gøy!! Vi var hjemme veldig sent i går, rundt fire eller fem så jeg sov til klokken 15:00 i dag. Det er lov noen ganger, hvert fall nå. Fått sovet ut for resten av uken tror jeg, haha. I dag er det søndag og er den offisielle slappe av dagen med masse mat og godteri her. Det er så fælt å våkne opp så sulten som jeg var i stad, så nå skal jeg ned å ta meg noe pasta greier til frokost. Åh, det blir så godt det! Ha en super dag ♥


 

Brukte denne kjolen forrige helg også. Men siden jeg aldri dro ut, var det på med den nok en helg.
 

Hva gjorde dere i går kveld?♥

NEW DETAILS IN MY ROOM

I går kveld dro jeg og Ida på Mosseporten for å titte litt kjapt, vi hadde under en halvtime på oss så vi fikk ikke sett ordentlig godt. Jeg ville veldig gjerne innom Kremmerhuset for å se om de hadde fått noe nytt. Det var veldig lenge siden sist jeg var innom der og det var derfor så mye spennende å se på at tiden gikk alt for fort. Jeg fikk derfor kun handlet 3 ting, og måtte tilbake i dag etter jobb for å handle resten -og titte litt ekstra. Jeg sluttet en halvtime før Ida på jobb, så jeg tok meg god tid på Kremmerhuset da jeg allerede visste hva jeg skulle ha der. Jeg fant verdens beste duftlys på Kremmerhuset, jeg er nesten sur på meg selv over å ikke ha kjøpt det tidligere. Det luktet mandarin og koriander, herlig duft var det! Åh, som jeg sa til Ida i bilen "jeg får masse spytt og sikkel i munnen av å bare lukte på det, vil spise det opp". 

Gledet meg så fryktelig mye til å komme hjem og bare sette på plass alt det nye jeg kjøpte. Verste følelsen jeg hadde var nok at jeg var redd det ville bli veldig stygt og ikke passe sammen. Men jeg traff midt i blinken! Jeg er utrolig fornøyd over hvor fint og mer levende det ble på rommet mitt. Gleder meg som bare søren til å tenne det nye duftlyset ♥


 



FØR OG ETTER BILDER:




Og en litt nærmere titt på detaljene:




Hva synes dere, ble det ikke super fint?♥

HELG, HELG OG MER HELG

Jeg har ikke så alt for god tid til å blogge nå, så det vil bli bedre blogging senere i kveld (forhåpentligvis) og i morgen. Kvelden i går var helt super og det skal jeg lage et eget innlegg om, mens nå skal jeg blogge litt kjapt fordi jeg har en godtemoms bak meg. Det er ingen andre enn Ida. Hun hentet meg på jobb ettersom jeg tok tidligvakten i dag - gikk kjempe fint i dag så gleder meg til å ta tidligvakten i morgen òg! Det er endelig helg nå, hva jeg og Ida skal vet vi fremdeles ikke. Det blir kanskje en tur til Anni, hvis hun føler seg bedre da. Da vi kom hjem til meg skulle jeg egentlig ut å ta antrekksbilder, men tror dere ikke det begynte å regne? Så typisk da jeg har på noe jeg virkelig digger. Spesielt buksen min fra Nelly, dere får derfor ett lite glimt av hvor kul den er nå ♥

HA EN RIKTIG GOD HELG, KJÆRE LESERE!



 Har du noen planer for helgen?♥

TODAYS, MAYBE?

I dag skal jeg ut med resten av de jeg jobber sammen med på Urban Moss. Vi vant en konkurranse alle Urban butikkene hadde, og da fikk vi en premie som er veldig flott! Vi skal ut og spise på Cafè Riis, der jeg forresten spiste i går òg. Vi skal i tillegg spise middag sammen med kjæresten til Stian Blipp, så det gleder jeg meg veldig til. Det blir nok utrolig koselig. Vi skal pynte oss litt, og den "litt" pyntestilen har jeg ikke. Jeg har overhodet ingen pyntetopper, men jeg fant heldigvis en enkel t-skjorte som er fra Ivyrevel som jeg kan bruke. Jeg vurderer å slå til med hatt som jeg aldri har brukt før. Må se hvordan det blir etter at jeg har tatt på meg alt og ordnet meg ferdig. Wii, dette skal bli så koselig!♥


 
Favoritt parfymen min Escada Born In Paradise, aldri luktet noe bedre! Ivyrevel t-skjorten finner dere her. (Sponset)

Hvilken parfyme er din favoritt?♥ 

CAFÈ KOS

I går bestemte jeg og Emilie oss for å møtes i dag, ta en liten kosetur ned til byen for å spise på en cafè. Dette er noe jeg aldri gjør, så jeg lot derfor Emilie bestemme hvor vi skulle hen. Vi endte opp på Cafè Riis og der hadde de den nest beste gulrotkaken jeg noensinne har smakt! Mamma sin er bedre, det må jeg bare få frem her. Vi tok oss gulrotkake til dessert og jeg tok meg nachos til lunsj. Kjempe godt, men den posjonen jeg fikk hadde nok mettet 3 fulle mager. Det ble liksom aldri mindre på tallerkenen min. For èn posjon det var! Men godt var det, virkelig og jeg synes det var super deilig å bare slappe av med Emilie. Vi snakket om super mye, hva vi ønsker å gjøre til høsten og må si jeg er stolt over Emilie for hvor flink hun har vært. En vannvittig sterk jente som jeg har kjent siden barneskolen ♥


 











Har du hatt en fin dag i dag?♥

DAGENS ANTREKK 12.MAR.14

I dag har jeg vært en tur i byen med Emilie som jeg ikke har sett på veldig lenge. Super koselig var det å se hun igjen! Skal fortelle mer som det i et innlegg senere i dag. Men nå er det fokus på dagens antrekk. Flinke Emilie tok bildene av meg, og må si hun var flink og ikke minst snill som spurte om ting jeg selv ikke tenkte på. Hun skulle vært min personlige fotograf hun. Selv om det var fint vær ute i dag, lot jeg meg ikke lure av den sure vinden. Derfor tok jeg på min favoritt jakke samt skjerf fra samme butikk og tok på noen stilige converse sko som ga antekket litt mer farger. Det var ikke snakk om at jeg skulle ha håret nede da det blåste så fælt ute, så en stram hestehale ga meg nesten en ansiktsløftning. Kjennes virkelig sånn ut noen ganger, haha. Nå skal jeg skifte til kosebukse, denne høytlivsbuksen tar nesten livet av meg her.

Husk å bruk rabattkoden "madeleine" på DanielWellington som gir deg 15% rabatt før mars måneden er over ♥


 








Jakke & skjerf fra Urban // Genser fra Junkyard // Bukse fra TopShop // Sko fra Ellos // Solbriller fra RayBan // Klokke fra DanielWellington

Hva synes dere?♥

EYELASHES

I dag har jeg vært flink føler jeg - lov til å skryte av seg selv noen ganger! Jeg tok turen opp på posten for å sende noen pakker, da jeg kom hjem vasket jeg opp og shinet rommet mitt. Jeg føler meg automatisk så mye bedre selv, da det ikke er rotete på rommet mitt. Kan fort bli i dårlig humør om det er rotete på rommet mitt, dessverre. Men ikke nok med det, jeg fikk med Ida ut på en liten powerwalk. Det var så fint vær ute at jeg måtte virkelig gjøre noe mer ut av dagen. Vi gikk nesten 1 mil og det er jeg veldig fornøyd med, veldig koselig å gå slike turer med venninner. Man finner alltid så sykt mye å snakke om. Veldig mye teit også, men det får gå.

Jeg hadde en veldig bra vippe-dag i går, og det fikk jeg overraskende nok i dag også. I dag var de faktisk mye lengre enn det jeg forventet. Prøvde ut en ny mascara, som jeg sjeldent gjør fordi jeg er blitt så glad i Telescopic og Rimmel London. Tenkte at det er like greit å bare prøve, det første som slo meg var at det stod "lash lengthening" på den. Da ble jeg automatisk mye mer gira på å prøve den ut! Den var utrolig bra faktisk og jeg tror jeg har fått en ny favoritt, eller topp 3. Jeg vet ikke om man får kjøpt denne mange andre steder, men denne her vet jeg finnes på BliVakker i hvert fall ♥ 


 





Hva har dere gjort i dag & hvilken mascara bruker du?♥

GLEDE

Wiiiii!!! Solen er fremdeles å se og jeg måtte slå til med noen morgenbilder til bloggen når det perfekte lyset var der. Jeg får alltid best bilder på dager som dette, og derfor en glede å våkne opp i dag tidlig. De siste to dagene har jeg våknet nøyaktig 07:00 - litt merkelig egentlig. Men nå skal jeg ned å ta meg litt Coco Pops til frokost og se på tv, før jeg skal ordne meg litt. Det rosa plastikk glasset jeg har i hånden er så deilig å drikke juice og vann fra. Ida prøvde å drikke smoothie med sin, og det funket veldig dårlig med sugerøret. Så om dere kjøper et slikt plastikk glass, bytt ut til et annet sugerør! Begge to kjøpte det i London på Victoria's Secret. En siste ting før jeg går ned å spiser: Dere må se Endless Love med Alex Pettyfer!! Den var så utrolig fin og trist, like greit at søsteren min måtte dra hjem litt tidligere for ellers hadde hun bare stirret på meg sånn som jeg gråt. Anbefales virkelig til dere som liker kjærlighetsfilmer♥









Hvordan er været hos deg nå?♥
 

LAZY MONDAY

I hele dag har jeg følt klokken skal være mye mer enn det den er akkurat nå. Føler jeg har kommer litt foran tiden, klarer ikke å beskrive det med andre ord. Denne dagen har vært så god, jeg har hatt god tid i hele dag til å faktisk ikke gjøre noen ting. Slike dager er deilige, og det var akkurat en sånn dag jeg trengte nå. På denne late mandagen har jeg hatt min beste vippe-dag på kjempe lenge. De skal alltid være lengst da jeg ikke skal noe, noen som kjenner seg igjen der? Åh, det er så typisk vettu! Jeg har hele denne kvelden på å skjemme meg bort. Det som står for tur nå er å se en ny film med Alex Pettyfer som er en kjærlighetsfilm. Husker at jeg var så forelsket i han da jeg var mindre og at han var så kjekk i Wild Child. Andre som også hadde et lite crush på han? Etter å ha kost meg med kjærlighetsfilm, er det smoothie som står for tur etterfulgt av tannbleking hvis det frister senere i kveld. Dere får ha en super fin mandagskveld ♥

Ikke glem å bruk rabattkoden "madeleine" for å få 15% rabatt på hva som helst på Daniel Wellington sin >nettbutikk<. Koden varer ut mars!
 








Nydelige klokken finner du her.

Hvem hadde du crush på da du var mindre, og hvem har du crush på nå?♥

DAGENS ANTREKK 10.MAR.14

Åh, blæææ. Jeg stod opp i dag, hoppet rett i dusjen for å gjøre meg klar til å ta antrekksbilder ute med søsteren min. Men kameraet mitt må virkelig hate meg, jeg hater det også så det går fint. Det er super bra på nærbilder, men å ta hele bilder er den ren idiot på. Jeg har Canon Eos 600D. Noen der ute som vet hva problemet er? Lurer på om jeg skal ta meg en tur ned til Japan Photo nok en gang, forrige gang jeg var der sa de at alt var som det skulle etter de trykket på en knapp. Men det gjorde ingen forskjell. Like uskarpt ble det da jeg skulle ta antrekksbilder. Det kan selvfølgelig ha noe med lyset på bildene under, som dere ser veldig godt. Men det er bare så kjipt at det skal være sånn nesten hver eneste gang. Vil ha et kamera som tar flotte bilder uansett, og som kan ta et skarpt bilde selv om man skjelver litt.

Bortsett fra det har jeg det bra i dag. Solen skinner og jeg føler meg mer våken enn jeg har følt meg på lenge. Rommet mitt er ryddig og pent, alt er som det skal nå. Mangler bare litt mat i magen nå så er alt perfekt!♥



 






Genser fra TopShop // Skjorte fra Asos // Bukse fra Junkyard // Sko fra Urban // Solbriller fra RayBan // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes dere & hvilket kamera har du?♥

BLACK IS BLACK

Jeg har fått smaken for svart veldig mye i det siste. Ikke at det eneste jeg skal gå med skal være svart, men bare å bruke ting som er svart. Jeg jobbet på Urban denne fredagen, og hadde siklet etter noen vannvittig flotte sko fra New Balance etter jeg var i Fredrikstad og jobbet der. De var så utrolig kule på etter å ha sett en kunde prøve dem. Derfor tok det ikke lang tid før jeg gikk bak på lageret for å hente ut min størrelse i disse skoene. Bruker 37 til vanlig, men i New Balance skoene måtte jeg ta 37,5. De sitter som et skudd og er så gode å gå i. Kjennes ikke ut som om du har på deg noe på bena nesten. Slike sko som dette kan du style opp med hva som helst, fordi det er svart! Det sies at svart ikke er en farge, men jeg elsker svart. I tillegg til disse skoene, slang jeg på Shiboya jakken jeg har likt veldig lenge. Noen husker den kanskje fra et tidligere innlegg jeg hadde på bloggen (?). Den er veldig stor i størrelsen, så det holdt derfor med xsmall på meg og lang er den uansett. Både skoene og jakken er ufattelig stilig sammen, så jeg må nesten lage et antrekk ut av dette i løpet av uken. Nå som jeg ikke skal jobbe før på fredag og lørdag, har jeg ingen unnskyldning for dårlig blogging. Så denne uken satser jeg på at jeg får tatt mange antrekksbilder - spørs bare om jeg får noen til å ta bilder. 

Jeg har oppdatert salgsbloggen, ta en titt HER! Veldig mye er allerede blitt solgt, så det blir å legge ut mer i kveld.


 


Jakken finner dere her, skoene er ikke på nettbutikken men er i Urban butikkene!

Hva synes dere?♥

LAST NIGHT

I går fikk jeg 8 herlige jenter til meg, for å kose oss kjempe masse før vi skulle ut i Fredrikstad på Tigertiger. Jeg hadde ordnet sjokoladekake, gelèshots, gelèshots i jordbær og Martine lagde marengs. Det var utrolig godt, tok ikke lang tid før jeg tok meg et kakestykket. Vi hadde det super gøy, koste oss med musikk og hadde det ekstra gøy med glowsticks. Men noen fikk i seg litt for mye å drikke i går, og kunne derfor ikke bli med ut på Tiger. Jeg selv måtte bli igjen fordi det var mye å rydde opp og jeg hadde en valp jeg måtte passe på grunn av noe som skjedde i går. Ble litt kaos, men det var gøy så lenge det varte må jeg si. Bare trist det endte slik.

Ble vekket av Didrik skikkelig tidlig i dag for å fortelle meg at han skulle til Bali, spontant men er jo bare gøy det! Jeg tror han skal være i Bali i 10 dager, så han får nok en super fin brunfarge mens han er der. Misunner han ganske mye, han koser seg i Bali mens jeg er hjemme i kalde Norge. Huff, kjenner jeg begynner å bli ganske reisesyk nå. Nesten kjedelig å være hjemme og ikke gjøre noe på en god stund. Jeg har ingenting å se frem til for tiden, så en reise hadde gledet meg mye! Jeg vil rett og slett ikke gjøre noe som helst i dag. Ligge i sengen i mine nye koseklær og døtte i meg godteri til jeg kaster opp. Okei, ikke så mye godteri men dere skjønner hva jeg mener. Ha en fin søndag♥


 







Hadde du en bra kveld i går?♥

RELAX

GOOOOOD HELG ♥ Våknet litt tidligere enn det jeg ventet meg, men det som skinte inn i rommet mitt gjorde meg utrolig glad. Endelig har solen kommet tilbake her og jeg håper den blir denne gangen. En bra start på dagen, etterfulgt av en kanon bra kveld i vente. Jeg skal vise dere mine nye koseklær fra BikBok, garantert at tusenvis av dere allerede har dem. Jeg handler nesten aldri på BikBok, men da jeg kjente på stoffet måtte jeg bare ha det. Jeg ville egentlig ha joggebuksen i grå, men de hadde ikke størrelsen min så jeg fant derfor en annen farge jeg likte veldig godt. I skrivende stund sitter jeg allerede i koseklærne mine. Jeg tror jeg kommer til å ha på dem helt til i kveld. Jeg er helt forelsket i stoffet på genseren og buksen - også er de så søte og!

Men siden jeg har våknet "tidlig", kan jeg ta meg en lang og varm dusj, før jeg begynner å ordne litt smått i stand til i kveld. Like greit å bli tidlig ferdig, så det ikke vil ta en evighet. Håper dere koser dere masse i dag og ha en riktig god lørdag♥


 

Var den ikke fin?♥

ENDELIG ER DET HELG

Åååååh, endelig er helgen kommet! Jeg har gledet meg så utrolig mye til denne helgen i hele 3 uker. Jeg er veldig sliten etter denne uken, spesielt etter tidligvakten i dag så nå venter en god lasgne på meg! Kjøpte meg nye koseklær på BikBok i stad som jeg har gravd meg inn i nå. Handlet uheldigvis litt mer enn bare koseklærne, så det skal jeg vise dere enten senere i kveld eller i morgen. Jeg har besøk av Martine og hennes nydelig vofs for øyeblikket , som også skal på jentekvelden hos meg i morgen. Vi skal ordne litt gelèshots og litt andre morsomme ting til i morgen. Ordnet kake, og flinke Martine skal lage marengs til i morgen. Føler det blir en utrolig bra kveld i morgen - hallo, kake og marengs?! Kan det bli bedre lurer jeg på.. Aldri smakt på marengs før, men Martine sine gleder jeg meg fryktelig mye til å smake på. Blir å slappe av i kveld med litt kos (godteri), og se frem til morgendagen♥


Lunsjen min + biler ♥♥♥♥♥♥
 
Hva skal du i kveld?♥

SLEEP TIGHT

Jeg hoppet rett inn i kosebuksen min fra Nike etter å ha kommet hjem fra jobben. Utrolig hvor mye jeg kan elske en bukse, spesielt denne buksen her. Tror jeg bruker den nesten hver eneste kveld. Siden jobben har jeg spist middag - stroganoffgryte, innsett mine irriterende uvaner. Uten at jeg tenker over det, biter jeg negler til jeg selv må si stopp. Den andre uvanen min er at uten at jeg legger merke til det selv, begynner jeg alltid å rive av meg mascara på vippene mine. Jeg må slutte med det siden jeg ødelegger vippene mine. Enda verre var det før  (snakker om 8.klasse-9.klasse) da jeg var så fornøyd med vippene mine at jeg sov med mascara en dag for å beholde lengden på vippene mine. På ungdomsskolen hadde jeg min sykeste vippe-periode. Jeg hadde de lengste noensinne, det så ut som edderkoppbein. Langt ifra pent da jeg brukte mascara både oppe og nede. Nå bruker jeg kun mascara oppe siden det får vippene mine til å se lenger ut - føler jeg da, men vet ikke om det stemmer?

Etter å ha sett ferdig flere tvprogrammer, var det på tide å sette seg ned foran pcen og skrive et siste blogginnlegg for dagen. Vært litt dårlig med bloggingen hver eneste dag, men jeg har hvert fall fått publisert noe hver eneste dag. Jeg skal sørge for bedre blogging denne helgen og ut neste uke. Da har jeg ingen spesielle planer og kan derfor fokusere på bloggen - og krysse fingrene for supert vær ute så jeg kan ta antrekksbilder. Liker overhodet ikke å ta antrekksbilder inne... Men siden jeg skal ta tidligvakten på Urban i morgen må jeg legge meg nå snart. Det er supertilbud på vinterjakkene på Urban Moss. Vinterjakker til 99 kr og opptill 299 kr. Kom, kom, kom!!!

Sov godt, mine kjære lesere♥



Hva er din uvane/ uvaner?♥

FREDRIKSTAD

I dag skulle jeg inn for å jobbe sammen med Johanne i Fredrikstad. Snille Ida ville kjøre meg dit så jeg ikke rotet meg bort der. Hadde uten tvil rotet meg bort der på egenhånd, jeg eier ikke stedsans. Jeg jobbet på Urban fra 12:00 - 16:00 for å bare få litt ekstra opplæring i de tingene jeg var mest usikker på. Så det var veldig hyggelig, ikke minst morsomt å jobbe med Johanne. Kjempe kul dame! Det gikk veldig greit der føler jeg. Etter jeg var ferdig, møtte jeg Ida som skulle kjøre meg hjem igjen. Men da vi så frozen yoghurt kiosken måtte vi ta turen bort dit, jeg prøvde å lage en skikkelig WeHeartIt yoghurt men det ga jeg opp etter det første jeg tok på... Møtte også på en skjønn leser av bloggen min, alltid så hyggelig å ta bilder sammen med dere - blir såååå glad♥ Jeg vet faktisk ikke hvor dere er fra en gang, så det er så hyggelig å møte på dere hvor enn jeg er!





Hvor bor du & hva gjør du for tiden?♥
 

NEW DRESSES FROM ASOS

Jeg er på den late siden i dag. Kroppen fikk virkelig kjørt seg da jeg trente styrke med Ida i går. Jeg ble faktisk veldig stolt over oss begge over hvor flinke vi var. Startet treningsøkten med å løpe 5 km og så fikk armene kjørt seg godt. Ga hverandre high five og motiverte hverandre. Sånn skal det være!♥

Forrige uke bestilte jeg og søsteren min litt fra Asos. Om du finner deg noe fint derfra, gjerne gjør det med en venninne så tollen blir billigere for dere begge to. Jeg og søsteren min fikk toll-regning på 1098 kr, veldig kjipt å måtte ha betalt alt dette alene, ikke sant? Ble en 500 lapp på hver av oss og det sier jeg meg fornøyd med. Jeg kommer til å handle sammen med venninner på utenlandske nettbutikker fremover for at vi begge skal kunne spare oss for mye toll. Jeg skulle egentlig bestille en annen kjole, enn den jeg bestilte fra River Island. Men problemet med den kjolen jeg ville ha, var at den ikke sendte til Norge og det var utrolig kjipt å lese. Men jeg fant meg en annen kjole fra Lipsy! Jeg har en litt blandet smak på kjoler, men liker det sånn. Den Lipsy kjolen skal jeg bruke nå til lørdagen da jeg skal være vert. Gleder meg så innmari mye til denne helgen, ha de herligste jentene hos meg før vi skal ut å finne på mye sprell.





Har du noen planer for helgen enda?♥

SPORTY DAG

Åpnet på Urban i dag som jeg har gjort de siste gangene. Jeg elsker å ta tidligvakten, bare ta på rolig musikk på morningen og vaske butikken. Det er koselig! Jeg var utrolig sliten etter jobben i dag, så var godt å legge seg ned i sengen og se på tv i 1 time. Nå skal jeg ut og være sporty med Ida. Vi skal på Ditt å trene litt nå, første dagen på lenge jeg har orket å gjøre så "mye". Blir alltid så utslitt etter jobben, men nå er det på tide å få litt ekstra energi i kroppen. Håper det blir en bra styrkeøkt i dag, det er jeg kjempe gira på. Like bra som den jeg hadde med pappa, det krysser jeg fingrene for. Da var bena og armene mine virkelig kjørt. Men nå har jeg dårlig tid, må skifte til treningsklærne mine og så blir jeg hentet av Ida. Vi snakkes!♥





Hva har du gjort i dag?♥ 
 

SLEEPOVER

På lørdagen overnattet jeg som sagt hos Ida. Vi satt barnevakt for lillesøsteren og lillebroren hennes. Til middag ble det god taco, lillebroren hadde lagd en perfekt posjon på tallerkenen hans og han mistet den selvfølgelig rett på bakken. Haha, åh den som så utrolig god ut og! Hanne og jeg elsker klappeleker, det man alltid pleide å gjøre da man var liten. Så jeg og Hanne storkoste oss med dette mens Ida satt der og bare tenkte "herregud.....". Vi hadde ikke kjøpt inn noe godteri til barna, så det ble derfor en litt senere tur i butikken for handle og for å hente Anni. Etter barna hadde lagt seg endte det opp med at jeg ble sminket av Anni, kom på den ideèn mens jeg satt på do - bare så dere vet det. Jeg bruker ikke sånn våt foundation og slikt til vanlig, så jeg følte meg så møkkete i ansiktet. Men tanke på resultatet, ble det kjempe fint. Anni er super flink til å sminke seg, sminker noen ganger de andre jentene også.







 Didrik har kommet hjem fra Bergen nå, så han kom hjem på en perfekt dag etter at jeg var i Sverige med Ida i går. Jeg skulle bare kjøpe lasagne og vitamin drikke, men kjøpte flere kg med godteri. Dette blir å nytes i kveld med guttenmin. Jeg har ikke sett Oscar-utdelingen så jeg skal se den på TV3 nå snart. Fikk med meg at Leonardo ikke fikk en Oscar, så det var veldig trist å høre egentlig. Og en siste ting jeg lo av, Jennifer Lawrence klarte ikke å holde seg på bena på den røde løperen. Jeg digger den dama men herlighet så synd det er på hun noen ganger, haha. Dere får kose dere masse videre i kveld♥

Har du sett Oscar-utdelingen enda eller skal du se den nå snart?♥

HVA ER DIN DRØMMEPREMIE?

Jeg vet ikke hvor mange som allerede har fått med seg dette, men Libresse kjører nå en ganske stilig konkurranse nå for tiden. Det er en konkurransender du kan vinne drømmepremien din verdt 100.000 kroner. Hvilken drøm ville gått i oppfyllelse for deg om du vant din drømmepremie? Mange har drømmer de gjerne vil oppleve, men noe som stopper de fleste er pengene. Så derfor synes jeg denne konkurransen er helt utrolig fin, hvor du kan oppfylle kanskje flere drømmer en bare èn med 100.000 kroner. Det er veldig enkelt hvordan denne konkurransen foregår. Du skal samle poeng ved å kjøpe Libressepakker som har konkurranseetikett. På den måten kan du skrape deg frem til poeng. I utvalgte butikker finner du også pakker med doble poeng. Men dette er ikke det eneste du kan gjøre. Du kan nemlig også samle inn poeng ved å spille et mobilspill som du kan laste ned ved å søke på "Libresse Catch" i appstore/ google play. Spille kan også spilles på web ved å gå inn på kampanjesiden HER.





Beskriv hva du drømmer om. Blant de 50 med mest oppsamlede poeng velger en jury ut en vinner basert på den beste beskrivelsen av drømmepremien. Er du klar for å vinne din drømmepremie, klar for å vinne hva du vil? Gå inn HER for å komme i gang!


Selv om det ikke er her på bloggen du skal skrive hva din drømmepremie er, vil jeg veldig gjerne høre om det hvis du vil dele det med meg♥

// I samarbeid med Side2 & Libresse

KONKURRANSE: VINN EN UKE PÅ LAPOINT SURFCAMP BALI FOR 2 I SOMMER

Ja, dere hørte riktig. Dette må være den sykeste konkurransen jeg noensinne har kjørt på bloggen. Det skal mye til for å toppe denne! Som dere husker skal jeg til Bali med Lapoint, men når har jeg ikke bestemt enda. Så i mellomtiden har jeg fått lov til å kjøre tidenes konkurranse her på bloggen i samarbeid med Lapoint. Dere kan nå vinne 1 uke for 2 i Bali med alt inkludert til en verdi av 10.000 kroner. Sjekk ut full pakke level 1 her.  Ikke bare skulle min drøm gå i oppfyllelse, men nå får jeg gitt dere denne muligheten også. Konkurransen er for alle, men for de som er under 18 år så vinner de en uke på Lapoint's Ungdoms surfeleir på Stad i Norge. Link til surfcampen finner du her

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:
♥  Like fanpagen til Lapoint på facebook her.
♥ Svare på hvor på Bali Lapoint campen ligger og sende det til konkurranse@lapoint.no - Gå inn på Lapoint's Bali sider for å finne ut hvor det ligger.
♥ Fortelle meg hvorfor akkurat du og din venn skal få dra på denne fantastiske opplevelsen i kommentarfeltet.
 ♥Legge igjen mailen din, skrive hvor gammel du og din venn er slik at Lapoint får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren i kommentarfeltet.

Vinneren vil bli trukket av ingen andre enn Lapoint selv. Vinneren annonseres på facebooksiden til Lapoint 15.april, så følg med. Den som svarer rett på spørsmålet, og har den kuleste grunnen til hvorfor akkurat han/ hun og vennen bør vinne vinner premien. Lykke til!♥ 


Likte du denne konkurransen?♥

// I samarbeid med Lapoint

KRØLLER

I går kveld var jeg så usikker på hva jeg skulle gjøre med håret mitt i dag tidlig, ha midtskill, rett hår eller sideskill og krøller? Jeg bestemte meg ikke før jeg var i skuffen da det ble krøller til slutt. Krølltangen jeg bruker heter Remington, hvis jeg ikke tar feil nå koster den enten 399 eller 499 kr. Veldig god pris til en så bra krølltang. Jeg hadde kjempe god tid i dag, så jeg lagde meg derfor god mat og satt meg ned i kjelleren med mamma og pappa. Pappa kjørte meg til jobb i dag, så det var deilig å kunne ha så god tid om morningen. Jeg hadde enda en super bra dag på jobb, gikk derfra kjempe fornøyd og sånn skal det være! I natt skal jeg sove hos Ida som skal sitte barnevakt, blir veldig koselig og jeg gleder meg♥
 

 




Buksen er fra Topshop og toppen er fra Urban.

Hva skal du i dag?♥