hits

mars 2015

PÅSKEFERIE

Nå kan endelig jeg også ta meg påskeferie - enn så lenge. Jeg jobber på lørdag, men det er heldigvis noen dager til, og de skal jeg virkelig nyte på det fulleste. Tidligere i dag åpnet jeg på Urban, og dagen gikk ufattelig raskt. Jeg bestemte jeg plutselig for å gjøre litt om på den ene jenteveggen i butikken, og det tar faktisk veldig lang tid. Du må tenke, se for deg ting, løfte, flytte, henge, rydde alt. Vi fikk også inn enda mer nyheter i butikken, så det begynner å se så bra ut i butikken vår nå. Når vi får mye esker med klær/ sko, er det som juleaften og det er ikke kødd engang.

Ida og Malene kom innom jobben og det ble fort til at jeg ble med på Cafe Riis for å kose oss litt der etter jobb. For første gang smakte jeg på en iskaffe jeg likte, så det må jeg bestille neste gang jeg er der, med sjokolade. Jeg drikker vanlig iskaffe med mocca (?) smak, men iskaffe fra en cafè osv, der har jeg ikke funnet noen favoritter. Selv om jeg spiste meg mett på nachos og kylling, måtte jeg bare ha plass til gulrotkaken derfra. Jeg er så glad i gulrotkake, og å endelig smake på den igjen smakte fantastisk. Velfortjent etter en bra dag på jobben! Ganske herlig å ta seg påskeferie da, og at den startet så bra som dette.

Nå sitter jeg og ser på Mean Girls på tven, så nå legger jeg fra meg pcen. Husk påskekonkurransen lenger ned på bloggen min!♥


Har man en bra vippedag, må det faktisk et bilde til.


Måtte også slå til med en selfie med vårjakken min, godt å kunne bruke den igjen!


Hvis dere lurer på det stygge bildet nederst til høyre er det fordi jeg plutselig hadde kult tilbehør på hodet.Har du hatt det fint i påsken så langt & hva har du gjort i dag?♥

PÅSKE-KONKURRANSE: VINN GAVEKORT TIL HELE 2000 KRONER PÅ JUNKYARD

Har alle hatt en god start på uken? Hvis ikke, kanskje dette hjelper litt på humøret! I samarbeid med Junkyard.no er det nå på tide med en ny konkurranse her på bloggen. Og nå synes jeg virkelig denne konkurransen passer helt sinnsykt bra. Hvem vil ikke freshe opp klesskapet sitt i påsken? Kanskje man nå er for stor til å få et påskeegg fyllt med godsaker, så hva er vel bedre enn å få et gavekort på 2000 kroner? Junkyard har fått inn så utrolig mye kult nå, og mine favoritter ser dere på bildene under. Noen av produktene har jeg allerede, men er fortsatt favorittene. Konkurransen er like enkel som alltid, den avsluttes om ca 1 uke.

For å delta i denne konkurransen må du:
Like facebook siden til Junkyard her.
Følge dem på Instagram @junkyardnorge.
Husk å legge igjen mailen din i kommentarfeltet, slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETLikte du denne konkurransen?♥

NYTT FRA URBAN

Kvelden i går var så deilig egentlig, dro til Ida med Malene som endelig hadde perm fra militæret og bare koste oss. Vi lagde først tomatsuppe med makaroni og hvitløksbaguetter. Deretter kjøpte vi ferdig mousse som vi aldri kom til, men smågodtet vi kjøpte? DET spiste vi opp så klart. Brått hadde klokken blitt så mye at det var på tide å komme seg hjem, stakkars Malene sovnet flere ganger på sofaen så hun må ha vært ganske sliten. Hun kom hjem på fredag kveld, og har vært ute av huset hele lørdagen. Sjokkerende nok sov jeg kun til 12:00, med tanke på hvor sent jeg la meg. Jeg var fryktelig redd for at døgnrytmen min skulle fucke seg opp totalt etter i natt, men det gjorde den heldigvis ikke.

Denne dagen har jeg brukt til å se repriser av Masterchef Australia, og finalen er i kveld så den skal jeg få med meg. Heiet på Emelia, dessert-dronningen hele veien, så det var trist hun røk ut i semifinalen. Det står mellom Brent og Laura nå, og jeg aner faktisk ikke hvem jeg skal heie på - de er så flinke begge to! Akkurat nå har jeg spist meg stappmett på indisk mat sammen med Didrik, og det var min tur til å spandere denne gangen. I morgen blir det Oslo på oss, så da er det hans tur igjen. Jeg synes ikke det skal være sånn at gutten/ mannen i forholdet alltid skal spandere, rart han blir blakk da, når jenter vil ha ALT i hele verden? Haha. Føles jo bare herlig å kunne spandere på hverandre synes nå jeg, rettferdig også. Helt ærlig, er det gøy å føle seg som mannen i forholdet noen ganger, i stedet for å være den som alltid blir spandert på. Kan man, så hvorfor ikke♥

Noen av dere ønsket at jeg skulle vise frem det nye jeg hadde kjøpt meg fra Urban. En av grunnene til at jeg faktisk handler så uendelig ofte på Urban er pga jeg jobber i Varnergruppen. Da får man 40% på mange butikker, og Urban er en av dem. Så kan dere forestille dere hvor vanskelig det er å motstå nyheter da du får det billigere? DET GÅR IKKE! Jeg handler heldigvis ikke bare unødvendige ting, men da mener jeg heller ikke at jeg kjøper ting som jeg trenger (for jeg har nok av alt). Jeg elsker å freshe opp kesskapet mitt, dessverre litt for ofte tror jeg. Men så lenge sparingen og lommeboken klarer seg, klarer jeg meg også.


Endelig er sommerskoene i boks! Nye favorittene uten tvil.

Likte dere innkjøpet?♥

I CAN'T GET ENOUGH

Nå har jeg hoppet inn i jobbklærne mine for i dag, og skal straks ned for å ta meg litt sen frokost før jeg skal ned til byen. Siden det er lørdag, er det kun 4 timers stenging på Urban, så disse timene går fort uansett om det er mye å gjøre eller ikke. Planene for kvelden er jeg litt usikker på, trene eller ikke trene? Vi får se an humøret og formen senere i kveld.

Nå skal jeg vise dere mine nye sko, IGJEN. Jeg burde helt ærlig bare skaffe meg en sko-blogg, siden dette er noe jeg virkelig brenner for (hahaha). Denne gangen ble jeg selv veldig overrasket over valget jeg tok. Det stod mellom de svarte og de rosa, men størrelsen min fantes kun i de rosa. Og jeg liker egentlig ikke rosa. Sjokkerende nok gikk jeg for knalle Nike Air Max Thea. Denne modellen har jeg nå i 3 forskjellige farger. Det er de skoene jeg liker best å gå i, så former de føttene mine så søte synes jeg. Dette er ikke sko jeg foretrekker å trene i, testet det ut for litt siden og det tok ikke lang tid før jeg gikk tilbake til mine kjære Nike Lunarglide sko. Derfor er dette perfekte sko til å bruke på jobben, og bare til hverdags når man er ute og finner på noe sprell! Disse rosa skoene kommer jeg til å bruke sååå mye i sommer. Se for dere disse knalle skoene til sommerbrune ben. Alt blir fremhevet bare enda mer, både brunfargen og skoene i seg selv.

Forresten, jeg lurer på om dere er klare for enda en Junkyardkonkurranse?♥


Skoene sponset og de finner du her.

Likte dere skoene & hvilke sko liker du best?♥

BLÅTT SA DU?

Jeg stengte på Urban i går, og så var det på'n igjen i dag tidlig. Dagen min startet ganske dårlig da jeg for første gang kom for sent på jobb. Men med det været som var ute, var det litt vanskelig å unngå dette. Jeg lurer virkelig på hvor mange som kom for sent på skolen eller jobben, det må ha vært så mange! Før jeg dro på jobb fikk jeg vite at jeg ikke burde ta bussen, flere busser hadde kjørt utenfor og taxien var det ventetid på over 1 time, mens Ida sin bil satt seg fast overalt. Jeg gikk derfor til jobben, og de høyeste vinterskoene jeg har går ikke halveis opp til knærne. Så dere kan bare forestille dere hvor varm denne gåturen var, haha. Heldigvis var all trafikk osv mye bedre i dag, etter gårsdagen.

Jeg shoppet litt på Urban i går, siden vi hadde fått inn noen nyheter jeg bare ikke kunne motstå. Det var blant annet et type skjørt jeg har lett etter så lenge, med litt volum i som ikke bare er helt rett, det ble den svarte joggebuksen jeg fortalte dere om og en søt overdel som hører til det ene skjørtet jeg kjøpte. Jeg kjøpte skjørtet i begge fargene, sånn blir det alltid med meg hvis jeg ikke klarer å bestemme meg for bare èn. Da tar jeg begge! Ikke bra, men godt for klesskapet mitt i hvert fall.

Antrekket mitt i dag har aldri vært mer blått. Jakken er en av mine favoritter, det er en så rolig men herlig blåfarge på den at den kan gjøre et kjedelig antrekk superfint på 1,2,3. Buksene har jeg selv klippet på knærne, og har blitt en av mine favoritter - dere skjønner kanskje hvorfor? Jeg ville først kjøre på med en helt enkel hvit t-skjorte, men kunne ikke motstå Adidas t-skjorten da jeg først fant den frem. Sies det ikke at blått er rått?


Min super digge lunsj! Baguett med karbonade, smør, potetsalat, agurk og salat. Dette er vel den maten jeg spiser mest på jobb, og den smaker jo sååå godt.


Alt er fra Urban bortsett fra t-skjorten som er fra Adidas butikken i New York.

Hva synes dere?♥

KONKURRANSE: BLI MISS VEET 2015

// I samarbeid med Veet

Jeg er veldig glad for å kunne si at jeg er en av de nyeste blogg-ambassadørene for Veet i 2015. Hvorfor jeg identifiserer meg med Veet er så enkelt som at disse produktene faller så godt i smak hos meg, som elsker å ha babyhud etter å ha fjernet hårene fra leggene mine. Etter å ha testet ut noen av disse produktene i går, kan jeg si meg veldig fornøyd med det! Jeg har alltid vært den personen som er skeptisk til alt nytt, og da mener jeg virkelig alt. I stedet for å kjøpe meg en ny mobil, ville jeg heller ha min samme gamle mobil - og den hadde jeg 3 eller 4 ganger dere. Å si farvel med min gamle Acer pc som jeg var så glad i, var så tøft at jeg lot være å kjøpe ny selvom det tok meg flere minutter å komme inn på en nettside - hvordan taklet jeg det? Jo, jeg elsker produktene mine så mye at jeg ikke vil erstatte dem med noe nytt.

Men til du våkner opp litt å tenker at grunnen til at det produseres nye ting er fordi de er utviklet, og fungerer bedre, da er det på tide å sette ned foten. I alle år har jeg kun brukt vanlig barberhøvel, som de fleste andre også har kjennskaper til. Men hva hvis jeg forteller deg at det finnes en krem som fjerner hårene for deg? Jepp, det høres ganske sprøtt ut og det syntes jeg selv da jeg leste på pakken om hva den skulle gjøre. Skjønnhetsmagi kaller jeg dette!

Denne herligheten testet jeg ut i går, og jeg har flere vitner til at det virkelig funket! Veet Hair Removal Cream med lotusmelk og sjasmin for normal hud fjernet hårene på leggene mine på kun 3 minutter. Du trenger ikke å ha mye hår på leggene for at den skal virke, det fikk jeg svar på. Det dette produktet gjør er å løse opp hårene enn å kutte dem av som vi gjør med en vanlig barberhøvel. Og apropo kutt, det er umulig å kutte seg med dette produktet selvom du skal fjerne denne kremen med en plast-spatel. Takk gud for at man endelig har kommet frem til en løsning for ubarberte ben og at det ikke innebærer en sjanse for å kutte seg.

Det beste med dette produktet er at den ikke kun fjerner alle hårene dine i en fart, men den gir deg en så silkemyk hud. Så skal man ut døren, vise bena sine men har glemt å barbere seg? Da er dette produktet for deg. Jeg kan ikke telle på fingrene mine for hvor mange ganger jeg har glemt å barbere bena mine rett før jeg skal ut. Da er det opp i vasken på badet med bena, på med barberkrem og så ta den tunge, lange veien. Men ikke nå lenger!Hvordan du bruker dette produktet er veldig enkelt. Men uansett, alltid les bruksveiledningen før bruk! Det første du gjør er å la kremen være på huden i 3 minutter. Ta tiden nøyaktig, og så bruker du forsiktig en liten dele av spatelen (på venstre bilde) for å teste på et lite område. Fjernes håret lett, kan du fortsette med å fjerne resten av kremen. Hvis ikke, lar du kremen være på litt lenger men IKKE lenger enn 6 minutter. Etter å ha fjernet all kremen skyller du grundig huden med vann etter bruk og deretter tørker den - så har du silkemyke legger.KONKURRANSE:

Miss Veet 2015 skal kåres og hadde det ikke vært fantastisk å få den tittelen? Premien er 5 vax og 5 kremer til vinnerne. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å poste en video på Instagram med temaet "What beauty feels like to me". Du må huske på å hashtagge # Missveet2015NO og # whatbeautyfeelsliketome - så er du med i konkurransen. Lykke til dere!♥Ønsker du å lese mer om Veet og produktene deres, samt følge med på hvem vinnerne blir - følg dem gjerne på facebook her. Ida Wulff vil trekke vinnerne på sin blogg!

Har du prøvd ut Veet produktene før & skal du delta i konkurransen?♥

SOOOOOOL

Jeg har savnet den gode følelsen man får av å se ut vinduet, se at det er så fint vær ute at du bare vil ut å leke nesten, haha. Det er helt uvirkelig hva pent vær kan gjøre med humøret mitt. Det var derfor ganske kjipt å tenke på at jeg skulle jobbe i går mens det var så fint vær ute. Derfor stod jeg opp tidligere, dro først på posten, deretter til Ida og koste oss veldig mye der. Moren hadde lagd utrolig god tomatsuppe med masse forskjellige grønnsaker, så om jeg fikk derfra mett? Gjett om! Jeg hadde ikke all verdens med tid, før jeg startet på jobb. Men vi fikk slappet av, tatt litt bilder og kost masse med den herlige hunden Happy. Artig at hun heter Happy når hun gjør alle rundt seg så glad. Tror ikke jeg har vært borti en mer kosete hund enn denne vofsa. Så nydelig og liten også!!! Bare etter i dag, innså jeg at jeg må bli flinkere til å utnytte dagene mens jeg kan. Er så forbanna kjedelig å sove så lenge, og gå glipp av tiden mens du er våken. Jepp, jeg er et sovedyr som sikkert kunne sovet i 100 år. Men er det noe jeg også liker, er det å være på farta.

I dag må jeg få gjort unna litt ting, og det kjapt. Jeg trenger å få gjort en del i dag, så jeg kan senke skuldrene og bare se fremover - spesielt bare å kunne slappe av. Det er en ting jeg liker. En annen ting jeg liker er at jeg har funnet en ny svart, pen/ kosebukse jeg liker, kanskje jeg kjøper den på jobben i dag. Who knows. Jeg tror faktisk jeg har flere kosebukser enn jeans, er det normalt egentlig?

Har dere vært flinke til å være ute i finværet?♥

LAWRENCE PLAYSUIT

Goood kveld! Jeg har helt siden 11:00 i dag ikke kunne slappet av siden jeg har vært på farten. Jeg skal fortelle mer om denne dagen i morgen, men nå er det noe dere bare er nødt til å se. Den siste tiden har playsuits blitt mer og mer populært, og jeg har begynt å like det mer og mer. Men jeg finner sjeldent en playsuit som sitter fint på meg. Uten noe former, er det ganske kjedelig å gå rundt som en stokk (slemt å si til seg selv, men sånn føler jeg av og til). Derfor, en lur ting er å se etter playsuits med knyting rundt hoftene eller livet. Dette har jeg vært heldig og funnet meg, og en ganske så spesiell playsuit også. Den er hvit (HEAVEN) og har sinnsykt mye mønster på seg som gjør den kjempe unik. Og unik er bra, synes ikke dere? Denne kunne jeg brukt både til hverdags og på fest. Bare det snart blir varmere ute, er jeg klar for å vise meg ute i offentligheten med denne flotte playsuiten. Jeg er forelsket i den♥ Jeg har forresten på meg min nye leppestift fra Mac, Velvet teddy på disse bildene og må si det er en ny favoritt.

Nå skal jeg straks sette inn ristorante pizza med mozarella, og gjøre meg klar for morgendagen. Ha en fortsatt fin kveld!


Playsuiten er sponset og den finner du her, skoene er fra Nelly & klokken er fra Larsson&jennings.

Hva synes dere?♥

NEWS

Denne dagen har vært tyyyyypisk meg, ligge i sengen til det til slutt er kjedelig og du faktisk vil stå opp. Jeg gikk ikke ut av sengen min før klokken var 14:00, og det var gøtt! Eneste planene jeg hadde for i dag, var å ta bilder til bloggen, blogge, dra på butikken, lage god mat og deretter kose meg hjemme. Jeg er den personen som har det helt fantastisk i mitt eget selskap, mens andre ganger kan jeg ikke forstå hvordan jeg liker det. I dag har jeg den dagen hvor jeg bare vil være inne, lage god mat med søsteren min og bare gjøre ingenting. Noen ganger er det å gjøre ingenting, det beste jeg vet om, selvom det høres ganske spesielt ut å si.

Dere ønsker ikke å se hvordan jeg ser ut i dag, og det er nesten så jeg unngår speil i dette huset. Derfor kom jeg på at jeg ikke hadde vist dere den nye notatboken min og nye Essie neglelakkene fra vår-kolleksjonen deres. Jeg har allerede en notatbok fra før, men den er ganske stor og er litt mer til jobbing med bloggen osv - hva jeg må huske på å få gjort. Det er heller ikke så deilig å måtte drasse rundt med en stor notatbok, derfor hadde jeg flaks og fant en nydelig en på Kremmerhuset. Jeg kjøpte kun 2 fra vår-kolleksjonen og en helt vanlig hvit neglelakk (jeg er evig forelsket i hvite negler). Det er en farge jeg aldri har hatt på neglene mine før, og det er grå. Så det måtte bare skje at jeg kjøpte denne gråfargen med en liten bit av lilla i seg. Jeg hadde på meg den orange/nude fargen på neglene mine i går og den ser kjempe fin ut. Det er kjempe kjekt å ha denne fargen hvis du vil ha hakket mer farge enn kun nude. Jeg er kjempe fornøyd med innkjøpet! Jeg kom brått på at jeg hadde gått tom for favoritt lipglossen min fra Mac, Deelight og hadde hørt veldig mye om en leppestift som skulle være super fin, nemlig Velvet Teddy - ble derfor litt sminkeshopping forrige uke. Så jeg er veldig spent på hvordan den ser ut på leppene mine! Jeg har også lyst på Brave, men den er virkelig utsolgt overalt HELE tiden.

Likte du innkjøpet mitt & hva er det siste du har kjøpt deg som du er fornøyd med?♥

MOVIENIGHT

Dagen i går ble mye bedre enn det jeg forventet. Jeg hadde ingen planer på lørdag, og tenkte at jeg kom til å råtne i sengen min hvis jeg snart ikke gjorde noe. Jeg endte da opp med å dra en liten tur til byen med Martine før hun skulle ut (noen som hadde liv). Jeg fant meg ingenting, så jeg var egentlig veldig fornøyd med det haha. Jeg har ofte følt at jeg trenger noe nytt, må ha det og må ha ditt - men det behovet har forsvunnet nå kjennes det ut som. Thank god! Men netthandel er en annen ting, jeg tuller ikke når jeg sier jeg har over 50 favoritter på Nelly og sikkert 100 favoritter på Asos...Da jeg kom inn døren igjen, rakk jeg å spise litt pizza med søsteren min og se begynnelsen av en film, før jeg ble hentet av Ida. Vi skulle nemlig hjem til hun og råtne sammen der, romantisk. Brått ville jeg kjøpe lørdagsgodt og se film, så da ble det en rask tur på butikken med Ida og lillesøsteren hennes. Jeg, smarta hadde glemt kortet mitt hjemme hos meg selv - men da kom jeg på max 500 tjenesten som alle DnB kunder får brukt så da ble det lørdagsgodt på meg òg. Ikke lenge etter satt vi der og skulle velge film på Viaplay. Siden vi hadde en liten jente ved siden av oss på 10 år, måtte det jo være noe barnevennlig også. Så da vi gikk inn på familiefilmer, var det kun èn film jeg visste vi måtte se. Maleficent!! Helt ærlig så tror jeg dette er en av mine favorittfilmer. Jeg elsket tornerose filmen da jeg var liten, men hatet den onde heksen. Så å se versjonen fra heksen sin side, det gjorde meg helt oppslukt i filmen faktisk. Blir gira bare av å skrive om den, så tror jeg setter et punktum nå jeg.

Ha en super søndag kjære lesere!♥

Hadde du en koselig kveld i går?♥

NIKE

Da jeg stod opp, gikk jeg rett på badet for å farge brynene mine. De har blitt så stygge og ikke blitt nappet på en stund. Jeg napper aldri brynene mine, hvis jeg ikke har farget dem først. Det er litt for risikabelt! Plutselig har jeg mye mer bryn enn det jeg trodde, og da blir det lettere å nappe brynene. I dag tok jeg også en risk med sminken. Det begynner å bli en stund siden jeg har tegnet på med dipliner, og søren at jeg ikke fortsatte da jeg først begynte. Nå brukte jeg 1 time på badet, og dere kan bare gjette hvorfor! Verste er at det blir et rent søl i ansiktet da jeg må fjerne dette tullet jeg har tegnet på. Til slutt sa jeg bare greit, nå for det bare være. Jeg forstår virkelig ikke hvordan jenter klarer å tegne wing-liner på 1,2,3. Jeg skjønner heller aldri hvor jeg skal starte å tegne på, så den blir fin. Men som sagt, jeg må bare øve mer så kanskje det blir perfekt en dag. Ganske greit at mascaraen gjemmer litt at dipliner i dag, haha. Anyways, siden jeg allerede tok dipliner ville jeg gjøre makeupen litt kulere i dag og endte opp med røde lepper.

Det er helt nydelig vær ute i dag, så jeg skal straks ut døren for å være med Martine så skal vi finne på noe koselig. Først må jeg fortelle dere om min nye Nike crop-top fra Junkyard. Den er så kul! Litt vågalt av meg å velge denne, men sitter igjen med en god følelse og angrer ikke på at jeg valgte den. Det er rart hvor forandret et vanlig genser kan bli, hvis man bare gjør den om til en crop top som denne. Det synes jeg gjorde hele plagget ganske kult. Jeg tok den i størrelse small, så den ikke skulle bli for kort på magen, og lengden synes jeg ble perfekt. Kanskje mitt nye favorittplagg denne våren?♥


Genseren finner du her.

Hva synes dere & hva skal dere i dag?♥

OPPTURER OG NEDTURER PÅ ÈN DAG

Denne dagen har virkelig vært en berg- og dalbane. Det hele startet med at jeg våknet opp, lå i sengen og bare slappet av lenge før jeg bestemte meg for å stå opp. Da tenkte jeg med en gang "okei, jeg har ingen planer i dag. Hva skal jeg gjøre?." Jeg ville ikke sitte inne i hele dag, bare ha null ting å gjøre - jeg ville ha litt action og DET fikk jeg.

Først dro jeg til byen en tur med søsteren min Caroline for å titte litt, men vi fant raskt ut at vi heller ville dra på Mosseporten. Derfor sendte jeg noen pakker raskt på posten, så tok vi veien videre til Mosseporten. Der spiste vi digg mat, før vi startet vår lille shopping. Heldigvis fant jeg ikke noe særlig i butikkene, og det er jeg kjempe glad for - og sikkert lommeboken min òg. Jeg endte opp med å kjøpe nytt foundation pudder fra bareMinerals samt nye farger fra vårkolleksjonen til Essie neglelakken og en søt, liten notatbok fra Kremmerhuset. Jeg skal vise dere dette innkjøpet i morgen hvis dere ønsker! Men akkurat nå er jeg litt slapp og lat - det er unnskyldningen min nå.

Da jeg kom inn døren, satte meg ned på kjøkkenet og tok frem telefonen, bare sluttet den helt å fungere. Skjermen ble bare svart, ingenting på skjermen fungerte men likevel kunne folk ringe, maile meg og sende meg meldinger. Jeg ble ganske frustrert med tanke på at jeg ikke har mistet mobilen i bakken og bare har behandlet den pent. Jeg prøvde å bytte simkort med søsteren min, for å se om det var liv i iPhonen min og det var det ikke. Da endte jeg opp med å snakke med butikken hvor jeg kjøpte den, og fikk beskjed om å levere den inn og at det da ville da 1-4 uker før jeg fikk den tilbake. Etter disse svarene ringte jeg derfor en til og forklarte situasjonen - plutselig lyser mobilen opp og den funket!!! Å klage har sine fordeler noen ganger, haha. I tillegg fikk jeg problemer med Apple ID og iCloud. Men det dropper jeg å fortelle mer om nå, nå er det nok for i dag.

Ha en riktig god helg!♥


Elsker det nye sengetøyet mitt!!! Er det ikke fint?

Hvordan har din dag vært & er du klar for helg?♥

COZY

Vinnerne av Max Factor konkurransen ble: Kezia, Andrea, Meriam, Dina, Atina, Mia, Ane, Frida, Pernille, Sarah, Kristin, Natalie, Pernille L, Hanne og Ida. Gratulerer så mye til dere! Dere vil bli kontaktet på mailen deres veldig snart.


Mitt andre hjem er vel posten for tiden, for å si det mildt. Jeg selger så mye på salgsinstaen min at jeg nesten går i surr, men det er innmari gøy å se at så mange vil kjøpe klærne mine. Tingene som til slutt ikke blir solgt, gis bort til de som trenger det - bare så dere ikke tror det går rett i søpla. Jeg oppdaterer salgsinstaen en del for tiden, rett og slett fordi det er herlig å ha plass i klesskapet igjen, haha!

I dag bor jeg i koseklærne mine før jeg skal trene med søsteren min senere i kveld. Lader opp med å være lat hele denne dagen - der har du meg. Koseklærne jeg har på meg er fra Ivyrevel og Bik Bok. Denne joggebuksen har jeg i 2 farger, grå og mintgrønn. Herlige er dem begge og disse er noen av joggebuksene som blir mest brukt i huset, både av meg og Didrik haha. Kjenner at de har blitt litt større, så da har jeg han å skylde på der! Genseren jeg har på meg, kan egentlig brukes til mange forskjellige antrekk, men stoffet den har i seg er det jeg kaller for typisk kosestoff. Elsker at den ikke bare er grå, men har litt sølv på seg også. Det gjør genseren så søt, synes ikke dere?♥


Faktisk litt forbanna på meg selv for at jeg ikke har brukt stuen til å ta flere bilder, ble jo plutselig mye enklere med varierte bilder gitt.


Genseren er sponset og den finner du her.

Hva syned dere & hva er deres planer for i dag?♥

KEEP CALM, IT'S ALMOST FRIDAY

I går tok jeg en rask styrkeøkt med Ida hvor vi trente armer og rygg, før vi dro for å ta sol. Vi fikk ikke all verdens med tid til å trene, siden Ida hadde en avtale litt senere på dagen hun måtte rekke. Likevel kjenner jeg på armene mine i dag at de er døde og støle som en robot. Men deilig følelse er det uansett, bedre å trene litt enn å ikke trene noen ting! Den siste tiden, eller egentlig i 4 år har jeg ikke likt å trene armer siden jeg er så forbanna svak i dem. Derfor har jeg fokusert mye mer på ben, og først her om dagen så jeg i speilet at nå må jeg slutte å bare få muskler i bena og få litt på overkroppen også. Siden jeg ønsker meg en spretten rumpe, går nesten alle rumpeøvelsene jeg tar også på lårene. Så fremover må jeg bli myyyye flinkere til å variere.

Jeg har også sett at noen av dere lurer på hva mine treningssko fra Nike heter, og endelig fant jeg ut av det. De heter Nike Lunarglide 5 Atomic Pink. Verdens beste treningssko spør du meg! Disse har jeg hatt i 3 år nå tror jeg, men er like gode å trene i♥ Så skal jeg gi meg selv en klapp på skulderen for å faktisk ha holdt dem rene og pene.Ellers i dag har jeg ryddet og tørket litt mer støv. Det er så irriterende hvor fort støvet kommer tilbake, og det er ikke pent i det hele tatt. Etter denne ryddingen, satte jeg meg ned og endelig ble abonent på Det Nye bladet. Brått skjønte jeg at det er bare tull å måtte kjøpe det i butikken hver eneste måned, når jeg kan bli abonent i stedet. Jeg husker før da jeg var mindre, var favoritt bladet mitt TOPP og da var jeg abonoment i mange år. Og den lille gleden i hverdagen, det å vente på at favoritt bladet ditt skal komme i posten, den savnet jeg. Nå er det bare å glede seg til neste mnd, ny mnd betyr nytt blad!

Jeg fikk endelig kjøpt meg noen nye roser også, og de var bare såååå fine. Jeg klarer aldri å bestemme meg for hvilken farge jeg liker best på roser. Denne gangen ble det en bukett med litt av hvert, og det likte jeg veldig godt. De passet jo helt perfekt til å ha på skrivebordet mitt i favoritt vasen min. Den er så flott å se på, er den ikke?


Alltid kjekt med en boks full av neglelakker!!

Hva synes dere?♥

VINN 2 BILLETTER TIL NICKI MINAJ KONSERTEN

// I samarbeid med Gossip.no

Goood morgen mine kjære lesere! Det er i hvert fall ikke lenge siden jeg stod opp, men en god morgen har det vært. Enda bedre blir den når jeg nå skal fortelle dere en liten glad-nyhet. Jeg er nok en av mange som ikke har fått med seg Nicki Minaj konserten som er i Oslo i dag, og det irriterer meg fryktelig mye. Jeg har begynt å like hun bare mer og mer nå, og når hun endelig kommer til Norge, i Oslo som jeg bare bor 50 minutter unna - da skal jeg gå glipp av det. Jeg har heller ikke muligheten til å dra siden jeg allerede har planer. Jeg får derfor følge med litt nøyere neste gang.

MEN for kanskje noen andre her ute, som ikke har planer og veldig gjerne vil dra på denne konserten i Oslo Spektrum, får du nå muligheten. På Gossip.no kan du nå vinne 2 billetter til Nicki Minaj konserten som er i dag. Er du spontan nok? Eneste du trenger å svare på er: Hvilket år Nicki Minaj slapp ut sitt debutalbum og hva det het. Vet du svaret? Da må du skrive svaret ditt på facebooksiden til Gossip.no HER og tagg en du har lyst til å ha med♥ Vinneren kåres 18:00 i dag, så følg med på både facebooksiden og på Gossip.no. Masse lykke til!

 

Bilde er tatt fra google.

Skal du på konserten i dag & har du vært på en konsert til Nicki Minaj tidligere?♥

GET READY - HAIR AND MAKEUP

// I samarbeid med Dr.Hauschka

I dag tenkte jeg å lage et litt mer utfyllende innlegg om hvordan jeg fikser meg, men ha ekstra fokus på foundation. Jeg har sjeldent brukt flytende foundation, egentlig for det har føltes ut som om jeg har på meg en maske som aldri helt tørker - det er fælt. Derfor har jeg gitt opp å prøve å finne den perfekte flytende foundation, og heller bare gått over til pudder som har vært ganske enkelt å bruke. Jeg fikk teste ut en flytende foundation fra Dr.Hauschka som både luktet godt og var god på huden. Den tørket veldig fort og var kjempe enkel å legge på. Jeg tror dette er første gangen jeg har funnet riktig farge til huden min og kanskje derfor resultatet ble så bra! Det jeg også likte godt med denne, var at den ikke fjerner fregnene mine (selv om jeg ikke er fan av dem, så er det kjekt å ha litt igjen av seg selv med sminke på). Den bare matter litt mer ut, samt gir huden en ekstra glød i hele ansiktet som jeg så enda bedre på bildene.

Dr.Hauschkas foundation er spesielt utviklet av intensivt pleiende, naturlige innholdsstoffer av høyeste kvalitet. Den innebærer granatepleessens, macadamia - og kokosolje som bevarer hudens fuktighetsvinå og gir den beskyttelse. Akkurat det, var det jeg la merke til - at huden min fremdeles var like fuktig etter å ha påført den. Andre ganger har jeg bare følt det stikk motsatte, tørket hud og nei vettu hva.. Det fantastiske med kremen er at den ikke legger seg som et lag, men heller glatter ut ujevnheter i ansiktet ditt. Disse kan du få i 5 forskjellige, og fargen som passet best til min hudtype var chestnut. Du kan lese mer om produktet her og kan få kjøpt makeup produktene her.Det første jeg starter med er å jevne ut kremen med en svamp - som jeg kaller det, haha. Jeg liker ikke å jevne ut med en pensel/ børste og føler det ofte kan stikke, følge med hår og ikke blir like jevnt som det blir med en svamp.Da blir resultatet slik:Etter å ha jevnet ut kremen i hele ansiktet, gjenstår det å sminke seg ferdig så er man et steg nærmere ferdig!Så... Sminken er på plass, hva gjenstår da? HÅRET! Alt du trenger til frisyren jeg skal vise dere i dag er noen hårspenner, strikker, blomstepynt til håret og selvfølgelig det geniale; Donuten. Her har jeg forskjellige størrelser, og bestemte meg for å bruke den minste i dag.

Viktigste for å få til denne frisyren er å ha en stram og høy hestehale. Deretter tar du hår-donuten og fester den rundt hestehalen, slik at alt håret i hestehalen er på innsiden. Når det er gjort, gjenstår det å skjule denne hår-donuten og da må du dekke til med håret slik at hår-donuten er godt gjemt.For å holde håret ditt formet som en donut, må du huske på å feste på en hårstrikk slik at det holder seg der. Etter det er gjort, starter du med å surre/ eller flette håret ditt slik at det ikke står til alle kanter. Deretter drar du håret så mange ganger rundt hår-donuten som du klarer, og fest håret med hårspenner. Avslutt med litt ekstra på hodet, og mitt valg var derfor hvite blomster!

Resultat:


Et tips til andre med babyhår: Bruk gjerne litt ekstra hårspray så det holder seg liggende, hehe.

Hva synes dere om sminken og frisyren min?♥

BLOGG-SØNDAG

I dag har jeg rukket å støvsuge, moppe gulvet på rommet, vasket alle hyller og speil (inkludert fjernkontroller osv) OG fått ordentlig system i tingene mine. Klokken er kun 16:40 nå og kjenner jeg er rastløs etter å gjøre noe mer. For meg har dette vært en sånn typisk blogg-søndag, og hvorfor skal dere få vite nå. Jeg har tatt bilder til 2 forskjellige innegg som venter - i tillegg ordnet 2 konkurranser som skal kjøres på bloggen fremover + en på Instagram. Toppen av det hele, har jeg endelig fått tatt bilder av flere ting som skal ut på salgsinstaen min, så følg med der senere i kveld (@madeleinepsalg). Skal det kunne komme inn noe nytt i klesskapet mitt, må noe annet ut.

I et soverom, eller generelt et rom i huset - er det alltid en ting jeg ikke kan gå en dag uten. Nemlig duftpinner! Jeg har i en lang stund brukt duftpinnene fra Kremmerhuset, omtrent hatt dem alle - så jeg ville gjerne teste ut en duft jeg ikke hadde hatt før. Denne var ikke fra Kremmerhuset, men sponset fra Makestyle. Hva er vel bedre enn å komme inn i et rom og kjenne hvor godt det lukter? Lukter så rent og godt, spesielt lukten jeg har byttet til nå som heter Warm Cotton. I tillegg til denne, har jeg en egen spray som heter Rain og den bruker jeg rundt i hele rommet. Denne bruker jeg for det meste på sengetøyet mitt. Noen ganger kan jeg få et så kick at jeg går inn på badet og sprayer det ned, altså en bombe med god-lukt. Det storkoser jeg meg virkelig med, haha! Ellers på bildene under har jeg samlet inn favorittene for tiden, og vil gratulere meg selv for å endelig klart å få til et skikkelig bloggbildet, klapp på skulderen!
Favoritt deksel fra Michael Kors og favoritt parfymen fra Victoria's Secret, som lukter helt nydelig!
Duftpinnene finner du her & sprayen finner du her.

Bruker du duftpinner hjemme & har du noen du vil anbefale?♥

LØRDAGENS JOBB-ANTREKK

I dag tidlig fikk jeg plutselig en idè, som jeg nesten burde fått tidligere. Jeg har ingen heldresser/ playsuits som er lange. Derfor, tok jeg fram en av mine favoritt joggebukser fra Urban, og tenkte "hm, kanskje jeg skal teste ut den til en svart t-skjorte?". Da jeg tok det på meg, så det automatisk ut som en playsuit og jeg DIGGET det. Så enkelt og såå behagelig a dere. En god unnskyldning til å kunne bruke joggebukse på jobb, når du endelig finner ut hvordan du kan bære den uten å se slask ut. Så mitt tips til dere er; Har dere en favoritt joggebukse som er litt fin i seg selv, style den opp med en matchende overdel i samme farge, dytt den ned i joggebuksen og vips så har du din egen, spesielle playsuit ingen andre har!

I dag hadde jeg en svært bra dag på jobben, slo budsjettet som bare søren og det føltes ganske deilig å avslutte med sol på brun og blid. Enda bedre da jeg kom hjem til kjæresten og det ventet oss herlig middag. Nå stinker jeg sol, mens jeg koser meg med filmen Hairspray som går på TV3, dusjen får vente litt til. Deilig lørdag? Oh yes!
Alt er fra Urban.

Hva synes dere?♥

VANS NEWS

Jadda, da var litt av min Vans-basill tilbake. Før måtte jeg bare ha sko fra Vans hver eneste gang jeg skulle ha noe nytt, mens nå har den roet seg ned. Jeg har faktisk en periode ikke likt Vans i det hele tatt, men brått har den kommet tilbake. På onsdag da jeg jobbet, hadde vi fått noen herlige nyheter fra Vans som jeg likte kjempe godt. Derfor bestemte jeg meg for å shoppe før lønningen er inne på kontoen, så den brukskontoen kommer til å nesten stå urørt en periode fremover uten null shopping. Det er en så god følelse, når du allerede har kjøpt det du ville ha før du får lønningen, så bare står kontoen der og nesten ikke går nedover etter lønningen har kommet inn. Kanskje ikke måten man bør shoppe på hele tiden, men noen ganger kan det være litt smart også.

Det ble 2 nye produkter med hjem den dagen. En t-skjorte og en hettejakke. Jeg har ingen hettejakker, faktisk kun hettegensere. Så jeg har plutselig fått et lite sånn kick at jeg bare MÅ ha en. Og den jeg kjøpte fra Vans er det nesten ingenting print på, bortsett fra logoen deres på venstre side. Det er ingenting! Jeg elsker stoffet på den genseren, det er samme stoffet jeg har på nesten alle genserne jeg har. Så myke og gode. T-skjorten som ble med meg hjem, forelsket jeg meg først i på grunn av stoffet der også. Det er ikke vanlig t-skjorte stoff, men mykere og "lettere". Dere må nesten dra i en Urbanbutikk for å forstå hva jeg mener med dette stoffet. T-skjorten måtte bli med meg hjem, og det angrer jeg ikke på. Det er virkelig vanskelig å jobbe i en klesbutikk uten å handle der hver fuckings måned, haha.

Det blir en jobb-helg på meg, så får dere andre ha en riktig god helg♥Hva synes dere & hva er det siste du har handlet?♥

MAX FACTOR MASTERPIECE GLAMOUR EXTENSIONS

// I samarbeid med Max Factor

Jeg har testet ut en Mascara fra Max Factor tidligere som het Masterpiece Transform Mascara, den ble jeg veldig fornøyd med, og har derfor sett veldig frem til å teste ut deres nye produkt. I dag har jeg testet ut nyheten Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-IN-1 som er en ny mascara i samme familie. Bare navnet på denne mascaraen ga meg høye forventninger, hvert fall etter å ha testet ut den andre fra Max Factor som levde opp til forventningene. Ofte finner jeg mascara som har en veldig tykk børste som gjør at det er veldig innviklet å treffe helt innerst ved roten på vippene - uten å treffe seg i øynene. Men det er derfor jeg vil skryte ekstra mye av denne nye Max Factor Masterpiece Glamour Extension Mascaraen. Børsten er så enkel å jobbe med, den har to sider med lang tagger og to sider med korte, som gjør det enkelt å kunne påføre mascara helt ned til roten. Det får virkelig øynene dine til å poppe og komme mer frem når du får markert dem innerst ved vippe-roten. De korte taggene gjør det lett å påføre litt ekstra mascara hvis du vil ha litt mer volum og mørkhet på vippene.

Noe den absolutt gjør, er å gi vippene dine lengde, altså WOW! Jeg forstår nå godt hvorfor den også heter Glamour Extensions. Jeg vil nesten kalle det magisk. Å gå fra en lengde på vippene, og til å transformeres til en slik lengde - det er nesten for godt til å være sant, frem til det virkelig skjer. Vil du gå etter en glamorøs look på vippene, da er Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascaraen noe for deg ♥

Jeg er utrolig glad i både Masterpiece Transform og den nye Masterpiece Glamour extensions 3-in-1, så det er vanskelig å velge en favoritt blant disse to. Det jeg liker best ved Transform, er at den gir masse volum veldig raskt. Med den nye Glamour Extensions, får jeg kanskje litt mindre volum, men den gir meg samtidig lenge vipper. Jeg kommer derfor til å fortsette å bruke begge mascaraene, avhengig av hvilken look jeg ønsker å gå for. Ønsker du å kjøpe denne fantastiske mascaraen, trykk HER for å komme rett til kjøpet.
Bruk rabattkoden "glamour" og få 20% rabatt på ALLE produktene fra Max Factor hos Vita.no frem til 26.mars.

KONKURRANSE:

Vil du vinne denne nyheten Max Factor Masterpiece Glamour Extensions? Fortell meg hvorfor akkurat DU fortjener å vinne og du er automatisk med i trekningen av 1 Masterpiece Glamour Extensions Mascara. Det vil bli 15 vinnere, så det betyr derfor at vinnersjansen din er litt større. Husk å legge igjen mailen din, slik at Max Factor får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. Konkurransen avsluttes om 1 uke. Lykke til!!!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNERNE ER KÅRET!

Hva synes dere om forskjellen & hvilken mascara bruker du?♥

GODE NYHETER

I går kveld kom brevet jeg hadde ventet på en stund. Dere husker for litt siden at jeg skrev et innlegg om brystene mine, og at jeg hadde undersøkt feilen med mine bryster hos min fastlege. Det ble bekreftet at dette var en medfødt feil (fordi forskjellen på puppene mine var såppass synlige), og at jeg hadde mulighet til å få dekket en operasjon av kommunen. Jeg har hatt 3 operasjoner tidligere på grunn av at jeg ble født uten et øre, så fordi legene skar opp i magen min og fjernet brusket fra det ene ribbeinet, har det dukket opp en klump under mitt høyre bryst som gjør det automatisk mye større enn min venstre pupp. Selvbildet mitt har derfor vært ganske ødelagt for å være helt ærlig. Jeg er så fucked up at jeg ikke klarer å akseptere akkurat denne feilen. Jeg har mange feil fra før av, så at det skulle dukke opp en feil til som bare har blitt verre med årene - det har gått innpå meg, veldig. Selv den dag i dag, hater jeg mesteparten av kroppen min på grunn av denne dumme feilen og det gjør jeg forbanna. Jeg vil elske min egen kropp, hvis jeg ikke kan komme så langt, vil jeg hvert fall kunne se på meg selv i speilet og tenke "wow, det ser bra nok ut". Nei, jeg hater ikke utseendet mitt - men dere skjønner tegningen. Alle har feil man hater, og brystene mine er det jeg hater mest ved meg selv.

Etter at min kjære fastlege sendte inn et brev med beskrivelse på det hun hadde sett, fikk jeg endelig svar i går. Det var ikke en bekreftelse, men en innkalling. En innkalling tenker jeg er bedre enn ingenting. Så jeg må bare tenke positivt og håpe på det beste, jeg kan faktisk ikke gjøre annet. Eneste jeg er litt lei meg for er at denne innkallingen ikke er før i oktober. Så sommerkropp blir det ikke på meg i år, men neste år dere - da skal jeg i hvert fall være mer fornøyd med meg selv. Bare så ingen av dere misforstår, så er det ikke snakk om silikon. Jeg vil heller ta fett fra min egen kropp.


Bilde fra i dag etter jobben, før jeg dro videre til bursdagsselskapet til lillebroren til Didrik. - Måtte så klart handle inn litt nytt fra Urban.

Er det noe du sliter med å akseptere på din egen kropp?♥

ANTREKK 100315

Jeg er faktisk dritt lei å stå foran denne hvite veggen utenfor huset vårt, men jeg gidder ikke å gå tusen mil (haha) for å finne et fint sted med et så stort stativ. Folka her i huset nekter å gå lenger enn til hagen våres, så der har dere grunnen til hvorfor det som regel blir denne hvite veggen. Jeg vet ikke hva dere synes, om dere er litt lei eller om dere bare er fornøyde så lenge dere får sett antrekket mitt. Antrekket jeg har på meg i dag er vel utroooolig behagelig må jeg si. Hvem elsker vel ikke en enkel baggy kjole? Toppen av det, ville jeg ha litt farge på antrekket mitt og da passet de nye skoene mine perfekt til. Disse fikk jeg til jul, men jeg har brukt en evighet på å endelig få brukt dem. Jeg liker de så utrolig godt og vet de kommer til å bli en sommerfavoritt! Jakken jeg bruker er også en av mine favoritter, fargen og hvordan den er designet er bare 100% sånn jeg ønsket meg den. Det eneste som er uvant er at jeg har denne i x-small, mens jeg vanligvis har jakker baggy. Men kanskje på tide å ta en i sin riktige størrelse.

Jeg trenger veldig sårt hjelp på hvordan man kan ha fokuset på kameraet på kun seg selv, altså at bakgrunnen ikke får like mye fokus som det du fokuserer på. Jeg har fått det forklart, men likevel skjønner jeg ikke hvordan jeg fikser det på MITT kamera. Jeg har Canon 600D, så regner med at det ikke er så avansert som jeg skal ha det til. Kanskje jeg bare bør ta turen ned til Japan Photo, og få de til å fikse det for meg. Eller om dere eventuelt har en anbefaling på et annet kamera eller objektiv til mitt, så tar jeg i mot all hjelpen jeg får ♥


Jakke fra Selected Femme // Kjole fra Junkyard  (sponset) // Sko fra Asos // Veske fra Versace // Solbriller fra Quay // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes dere?♥

DR.HAUSCHKA

// I samarbeid med Dr. Hauschka

Gooood tirsdag mine kjære lesere! I dag har jeg fått gjort unna litt ting, som jeg egentlig burde fått gjort i går. En av disse tingene jeg har fått gjort unna nå i dag, er å endelig få tatt bilder til bloggen med Dr. Hauschka produktet jeg fikk for litt siden. Det jeg likte godt her, var at jeg fikk dette produktet for et par uker siden, så jeg fikk testet dem ut litt før jeg skrev om dem. Det er kun 1 produkt jeg skal vise dere i dag, det er en øyekrem som heter Daily Hydrating Eye Cream. Jeg og mamma bytter veldig på å bruke denne øyekremen etter jeg fikk den, så er jo helt supert at flere liker den i huset! Alltid koselig å dele♥

Dr. Hauschka er kjent for veldig fine og rene produkter, speselt hvor friskt de lukter. Da jeg fikk pakken, åpnet jeg hver og en av produktene for å lukte på dem. ALLE, og da mener jeg alle, luktet kjempe godt. Det er ikke ofte hudprodukter og slikt lukter så veldig mye, men det gjorde jaggu meg disse! Lukten kan jeg vel beskrive som (hvis luktesansen min nå ikke streiker) en lukt av sitron blandet med en annen lukt jeg ikke klarer å sette fingeren på. Men godt luktet det, og det synes jeg bare gjorde det hele enda artigere. Jeg har på ingen måter vært flink til å ta vare på huden min, jeg bruker faktisk bodylotion i ansiktet mitt (ikke smart). Derfor, når jeg innser hvor viktig det egentlig er å ta vare på seg selv, passe på at huden får nok næring og fuktighet - da setter jeg ned foten og gjør noe med det.ØYEKREM: Nå til denne populære Daily Hydrating Eye Cream i huset. Denne øyekremen passer til alle hudtyper. Det sier kanskje seg selv, men området rundt øynene er myyye tynnere enn de andre hudpartiene våres fordi den ikke har underhudsfett. Derfor, med hjelp av rosevann, ananas, legestrokkrose og ringblomst - gjør den huden rundt øynene våres fuktig, beroliger huden og ikke minst gjør huden glatt.

Måten du bruker denne øyekremen på er veldig enkelt. Du bruker den hver morgen etter rens med eventuelt ansiktsrensekrem/ vann/ rensemelk (you know it). Deretter påfører du kremen på tuppen av fingertuppene dine og legger den forsiktig på huden rundt øynene.


Hudpleieproduktene kan du få kjøpt her.Hvilke produkter bruker du på huden din?♥

EN BRA START PÅ UKEN?

Jeg er ikke helt meg selv i dag på humøret. Å være deprimert, klage, tenke du ikke er god nok, pen nok, blogger bra nok, rett og slett bare at det ikke er nok - den følelsen styrer meg i dag. Å være blogger, er en konkurranse i seg selv - uansett om man vil innrømme det eller ikke, stemmer det. I dag slo alt dette meg, ganske brått. Jeg har ikke et spennende liv, jeg reiser ikke mye, jeg har ikke de dyreste merkeklærne, tar ikke gode bilder, for å ikke snakke om hvor dårlig jeg er på å skrive. Listen er lang, og den blir stadig vekk lenger og lenger. Jeg sitter hjemme, mens jeg ser på alle disse andre bloggerne som opplever så sykt mye, er med på events osv. Jeg blir invitert dit jeg også, men jeg tør aldri å dra dit fordi jeg føler at jeg ikke passer inn. Av og til føles det ut som om jeg blir styrt av sosiale medier, alltid passe på at ting skal se perfekt ut - rett og slett at ting skal se bra nok ut. Men sannheten er at nei, ting trenger ikke å se så jævlig perfekt ut hele tiden. Men når alle andre får det til å virke sånn, vil jeg være en av dem. Jeg vil være en av de som skriver fantastiske tekster, alltid har noe interessant og spennende å skrive om, tar super gode bilder og bare ser helt smashing ut hele tiden. Jeg sitter fast i en boble som sier at jeg aldri vil bli så god, så hvorfor prøve? Jeg gir opp før jeg prøver, der har du meg. Jeg er så redd for å feile, at jeg ikke kommer til å lykkes føles det ut som. Jeg sammenligner ting jeg gjør med andre, og det må jeg slutte med.

Visse ting egner seg ikke til å bli skrevet om på bloggen, og det er så mye mer som foregår i hodet mitt at dere aner ikke. Det er helt sinnsykt å klage på dette, men jeg kan ikke styre hva som foregår i hodet mitt akkurat nå. Noen ganger trenger jeg bare å få skrevet det ned, og derfor har jeg bloggen som en redning. Jeg har såååå uendelig mye å være takknemlig og glad for, så skal disse små tingene komme og ødelegge humøret mitt brutalt. Jeg hater denne dagen, og klokken er kun 17:22. Heldigvis har jeg ikke disse dagene ofte, men når de først er her, da slår det til hardt. I morgen er vel alt mye bedre, og da skal jeg utnytte morgendagen mens jeg kan.Hvordan har du det i dag?♥

SØNDAGEN MIN

I dag sov jeg til kvart på ett, og det var så deilig etter denne helgen å endelig kunne sove ut. Da klokken nærmet seg litt over ett, fikk jeg melding av Ida som lurte på om jeg ville bli med til Sverige med hun og Anni. Jeg tenkte meg om 2 sekunder, og svarte ja med en gang. I stedet for å bare bli sengeliggende, som fristet veldig - var det også deilig å komme seg ut av sengen og over til Sverige for å handle litt mat og godteri. Til vanlig, må jeg ha hjelp til å bære med alle posene og brettene med brus opp til døren min. Men denne gangen trengte jeg ikke hjelp, som betyr at jeg ikke kjøpte så mye som jeg vanligvis pleier å gjøre. Det var DEILIG å se på kontoen, i stedet for at den brått var ganske lav. Jeg kjøpte nesten bare mat og drikke til familien min, men litt godteri sørget jeg jo for å kjøpe + sikkert 20 pakker nudler. Jeg har siklet etter nudler så lenge nå at det første jeg gjorde da jeg kom inn døren var å sette på vannkokeren.

Nå skal jeg legge bort pcen, tenne lys, ta frem godteriet og gjøre meg klar for en herlig filmkveld. Friends With Benefits starter på TV3 om litt under 20 minutter og den er jeg så klar for å se♥ Ha en super søndag, mine kjære lesere.


Dette var forresten frokosten min, McChicken meny med cola å drikke + cheeseburgeren til Ida.

Hvordan har din søndag vært & skal du se søndagsfilmen?♥

ALLE KLOKKENE MINE

I dag tidlig rakk jeg kun å pusse tenna, kle på meg, ta på pudder i ansiktet og fikse brynene før klokken brått var 08:15. Ida startet på jobb en halvtime før meg, så i stedet for å måtte gå ned, eller ta buss så takket jeg ikke nei til å sitte på ned. Da fikk jeg god tid til å fikse meg på jobben, før jeg åpnet. Rettetangen og alt var med, haha. Veldig deilig å egentlig fikse seg på jobben, men tror ikke jeg skal starte med det. For er veldig deilig å kunne sove litt lenger, jeg er den som sover så lenge som jeg kan også før jeg må stå opp.. Hvordan er dere?

Med tanke på at jeg har jobbet i dag, så har jeg ikke rukket å tatt antrekksbilder mens det var fint og lyst ute, selv om jeg virkelig ville det i dag. Derfor tenkte jeg å vise frem alle klokkene mine, som dere har spurt om. Didrik fant en kjempe smart klokkeboks på finn for litt siden, og tenkte at det var midt i blinken for meg som har så mange klokker liggende. Jeg synes den var så fin at den ble bestilt med en gang! Denne gjorde virkelig klokkene mine finere, føler jeg. Nå trenger jeg ikke å åpne en eske og lete igjennom klokkene, for nå er dem alle pent organisert i en klokkeboks. Merkelig at jeg hadde akkurat så mange at jeg fylte hele boksen, ikke for mange og ikke for få. Etter at jeg sluttet med å samle på skoesker, har jeg fått en ny hobby - samle på klokker. Folk har hver sin hobby, og dette er min. Men selv om jeg samler, er det fortsatt noen jeg prøver å bli kvitt. For å sjekke ut hvilke klokker jeg selger, kan du søke opp @madeleinepsalg på Instagram♥Likte du noen av klokkene & hva har du mye av?♥

ROLIG TORSDAG MED JENTENE

I går ble det mye mer stressende dag, enn det var forutsett. Her om dagen kjøpte jeg noen enorme batterier til å ha i Hamron Kardon høyttaleren, siden ledningen hadde ryket. Og av en eller annen rar grunn, hadde pappa fått for seg at jeg ikke skulle ha disse. Typisk at jeg fant ut av at pappa hadde returnert dem den dagen jeg skulle bruke dem. Måtte derfor opp på treningen hans for å få tilgodelappen, deretter kjøre på Biltema for å kjøpe de på nytt. I mellom disse stoppene var det mye mer rot enn dere aner, men det blir så rotete å skrive om dette at det gidder jeg ikke, haha. Vi fikk til slutt musikk, og det var jo det som var planen!

Vi lagde poteter med grønnsaker, viltsaus og kylling - som er en av middagene jeg, Anni og Ida alltid spiser sammen. Til dessert hadde vi Dream Diplom-isen, og den hadde jeg faktisk aldri smakt på før i går. Vi tok den smaken med karamell og brownies, eh ja... Ganske kvalmende men den var jo kjempe god. Så det blir ikke siste gangen jeg kjøper den isen. Utover kvelden ryddet vi litt og shinet hele leiligheten til Anni, merkelig hvor gøy det blir å rydde når man er flere. Apropo rydding, så bør jeg så å få ryddet rommet mitt litt i dag. Men først skal jeg ned på Urban for å se hvordan lanseringen av det mye merke vårt AWA er, og senere på kino med søsteren min og gjengen hennes for å se filmen Chappie. OM jeg gleder meg a♥
Ida sa jeg måtte ta et bilde med noen venner så det så ut som jeg hadde venner, funket det? ;P

Hva skal du i dag?♥

VEIEN TIL PERFEKTE BRYN

I dag stod jeg opp tidlig for å komme meg ned til helsestasjonen for å endelig få tatt vaksinen jeg må ta. Jeg skal som sagt snart på ferie og da var det en vaksine jeg trengte for å unngå smitte osv der nede. Så da har jeg endelig fått tatt Hepatitt A og det føles goooooodt å kunne stryke det fra må gjøre listen. Snille Ida var med meg ned og holdt meg med selskap, men hun har sprøyteskrekk så jeg måtte sette meg inne i en krok så hun ikke så sprøyten dakar. Jeg har faktisk ikke noe sprøyteskrekk i det hele tatt, men grunnen til dette må nok være fordi jeg er oppvokst med mye sprøyter og samt smerte med tanke på alt jeg har vært igjennom. Det var en periode da jeg var litt mindre, som jeg ikke taklet noe som minnet meg om sykehuset, så da jeg skulle rotfylle tannen min, måtte jeg faktisk ha full narkose. Men den skrekken har jeg endelig kommet over, og den kommer mest sannsynlig aldri tilbake igjen.

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg fikser brynene mine. Jeg har vist dere det tidligere, men jeg har fått kjøpt meg den mest geniale måten på å få perfekte bryn. Jeg som veldig mange andre, har lange hår på brynene mine og derfor kan de raskt leve sitt eget liv og stå til alle kanter. Når jeg tegner på brynene, er det ikke som regel der de blir, men nå har jeg endelig funnet ut en måte å få brynene til å bli på plass og se like fikset ut hele dagen. Jeg har aldri vært noe særlig fornøyd med brynene mine, men etter jeg kjøpte Anastasia Clear Brow Gel har jeg begynt å like dem svært godt. Brynene mine kommer aldri til å bli brows on point greiene som tar av nå, men bare tanken på at jeg har blitt fornøyd selv, det er jo kjempe bra! Og kanskje dette kan løse problemene deres også? Det skader aldri å anbefale ting man selv har testet ut, så kanskje dette passer perfekt for deg/ dere♥

Uten sminke på brynene:

Det første jeg starter med å gjøre er å fylle forsiktig ut til kanten av brynene med litt BrowGel fra Anastasia i fargen chocolate, for å markere dem litt ekstra:Deretter fortsetter jeg med å markere litt ekstra helt innerst på brynene der jeg har liiiiitt hår. Etter jeg er ferdig med dette, tar jeg frem selveste Clear Brow Gel fra Anastasia, som ser slik ut:Da blir resultatet slikt med før og etter bilder:
Kosegenseren er sponset og den finner du her.

Hva synes dere & hva bruker du på brynene?♥

VICTORIA'S SECRET BODY MIST

// I samarbeid med Makestyle

I løpet av 3 dager har forkjølelsen min vært litt opp og ned, men likevel vært frisk nok til å jobbe heldigvis. I dag varierer det veldig, ganske så dett i desa men alt annet begynner å bli mye bedre og jeg håper jeg er frisk så fort som mulig. Det er ikke godt å være syk, jeg hater det. Da man gikk på barneskolen var det helt himmelsk å ha fri fra skolen, men nå, ikke like gøy. Jeg tar det derfor litt med ro disse dagene, selv om jeg er rastløs etter å komme meg på treningen igjen.

Jeg må snart slå meg selv hardt i hodet og si til meg selv, at nå er det nok Madeleine, nå trenger du ikke flere parfymer. Men jeg klarer ikke å motstå disse fristelsene når de er rett foran meg. Jeg ga opp skosamlingen min, men byttet det ut med parfymer. Da jeg snakker om parfymer mener jeg bodymist sprayene fra Victoria's Secret. De lukter jo så sinnsykt godt og er så kjekt å ha slike. Jeg elsker å lukte godt, men har en like stor frykt for å stinke parfyme som jeg har å bare stinke. Derfor bruker jeg mer bodymist spray, enn parfyme. Det er en veldig god lukt, men ikke fullt så sterk som vanlige parfymer. Er det èn ting jeg har med meg i vesken overalt, så er det bodymist fra Victoria's Secret. Men siden de har hundrevis av disse, bytter jeg på hele tiden. Likevel har jeg mine favoritter, og etter å ha mottatt 5 nye bodymist fra Makestyle, har jeg fått 2 nye favoritter. Jeg har hørt det er så mange andre jeg burde kjøpe, så kan dere ikke bare fortelle meg deres favoritter?♥


Du finner duftene her, her, her, her og her.


Mine 2 favoritter, lukter sååååå godt!

Hvilke VS bodymist er dine favoritter?♥

@URBANAMFIMOSS

I dag startet kveldsvakten min fra 12:00 til 20:00, så det er mye lenger enn hva det vanligvis pleier å være. Da er den fra 15:00, men det blir jo penger i lomma og det smiler jeg stort for. Jeg trenger nemlig hver eneste krone nå, for jeg har flere reiser på gang som jeg virkelig skal oppleve. Det er virkelig målet mitt for dette året, reise dit jeg vil og faktisk kunne nyte god mat ++ litt shopping. Akkurat dette kaller jeg for heaven on earth, det blir jo ikke bedre enn dette. Alt ligger nå i planlegging og få tatt vaksinene som gjenstår å få tatt, så er alt i boks - elsker den følelsen.

Vi på Urban har endelig vært så heldige og fått vår egen Instagram @urbanamfimoss! Her kan du følge oss for updates, inspo og nyheter. Men en av grunnene til at jeg spesielt nevner jobben min i dette innlegget, er fordi vi den 6.mars skal lansere et nytt klessmerke som heter AWA i alle Urban butikkene. Vi vil derfor at så mange som mulig skal så mulighet til å høre om dette før denne dagen har kommet. Vi har flere morsomme happenings på agendaen som du virkelig bør få med deg.

KONKURRANSE:
Det vil være konkurranser hvor du kan vinne klær fra AWA til en verdi av 1000 kroner, gavekort til en verdi av 500 kroner og gavekort til en verdi av 300 kroner. Er dette noe du vil delta i? FØLG MED NÅ.

Alt du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å følge oss på Instagram @urbanamfimoss, så er det gjort!♥ Håper så mange som mulig melder seg på og at vi ser akkurat DEG hos oss på fredag. Vi ses!


Slenger ut antrekket for i dag også, er helt forelsket i den nye dr.denim buksen min fra Urban.

Skal du delta i konkurransen?♥

NEW FAVORITE MAKEUP

Min kjære familie, kjæreste, venner og bekjente gjennom årene vet GODT at jeg har hatt mine dårlige perioder med bryn. I starten på videregående skole, var det et eller annet galt oppe i hodet mitt som sa "hei, du skal ikke tegne på firkanta tykke bryn med en hard øyenbrynspenn fra hm eller?". Så klart startet jeg med det, og ingen turte å fortelle meg hvor stygt det var, før jeg en dag droppet å tegne på. Folk gikk forbi meg og fikk sjokk, jeg følte meg som en jente uten bryn selv om jeg hadde massevis av hår der. Etter alle de komplimentene jeg fikk, begynte jeg å tegne på svakere - frem til jeg gikk tilbake til å tegne på hardt, men ikke firkantet. Jeg er vel en av tusenvis av andre jenter som har eksprimentert veldig med brynene sine. Og til slutt, NÅ har jeg funnet ut av hva som kler mine bryn best og hva jeg liker best.

Nå legger jeg H&M pennen på hyllen for godt, og sier velkommen til mine nye favoritter fra Anastasia. Hvis du ikke har testet ut produktene til Anastasia, gjør det - du kommer ikke til å angre, du kommer til å elske dem. De finnes i mange forskjellige farger, og jeg har nå 3 av fargene som jeg bruker til forskjellige anledninger. Vil jeg gå for en veldig naturlig look, velger jeg den lyseste jeg eier, Taupe, vil jeg markere litt ekstra bruker jeg favoritten min som er Chocolate (denne bruker jeg nesten hver eneste dag) og til slutt den siste fargen Dark Brown, som jeg enda ikke har rukket å teste ut. Det viktigste av alt, er å ha riktig børste/ pensel til å påføre denne øyenbrynsgelen på. IKKE ha for tykk børste, det startet jeg med og fyyyy det var vanskelig å tegne på riktig i starten. Du sparer så mye tid hvis du bare finner en riktig børste/ pensel. Derfor valgte jeg så klart den som hører til Anastasia produktene og det er så mye lettere å påføre gelen - og det ser så mye bedre ut!♥


Nyeste produktene mine. Håndkrem er et must nå som det er kaldt!

Har du testet ut Anastasia produktene & hva synes du?♥

PINK LIPS AND SILVER T-SHIRT

Hele denne uken har jeg hatt planer om å ta antrekksbilder med denne t-skjorten jeg har på meg i dag. Da jeg endelig fikk tid, skulle det regne som bare pokker og blåse som bare det. Derfor ble det utsatt, frem til i dag. Antrekksbilder ble det ikke, siden det har regnet hele helgen. Men bilder fikk jeg tatt! Det ble de typiske madde bildene som jeg alltid tar inne på rommet mitt. Grunnen til at jeg ikke tar bilder andre steder i de 3 etasjene vi bor i, er fordi det beste lyset er på rommet mitt. Er det ikke bra lys, nei da gidder jeg ikke å ta bilder. Bra lys eller ingenting. Jeg ser alltid for meg hvordan fargene på bildene vil bli, og hvis de ikke har det riktige lyset kan jeg fort bli sur og gi opp - så måtte komme på noe annet å blogge om. Tror dette er noe de fleste bloggere føler seg veeeeeldig igjen i.

T-skjorten jeg har på meg i dag er fra Ivyrevel og er utrolig fresh. Jeg tror nok ikke jeg skal bruke denne toppen mens det er sol ute, da blender jeg nok alle jeg møter på med tanke på den sølve firkanten som t-skjorten består av. Den er veldig spesiell, og er utrolig kul til høytlivs-skjørt og bukser. Leter jeg etter et festantrekk, så er t-skjorten midt i blinken. For å freshe opp bildene litt, måtte jeg kjøre på med en knall leppestift fra Max, Girl About Town. Denne har jeg faktisk ikke fått brukt så veldig mye med tanke på hvor knall den faktisk er. Skal jeg bruke denne leppestiften, må resten av antrekket bestå av enkle/ rolige farger.

Ha en super fin søndag♥


T-skjorten er sponset og den finner du her.

Hva synes dere & har dere hatt en fin helg?♥