hits

mars 2016

WORKING MY ASS OFF

Dagene mine går stort sett i jobbing, trening og å være med venner. Så det er vanskelig å få tid til alt det man egentlig ønsker, for brått er 24 timer ikke nok timer til å gjøre alt man vil rekke på ett døgn. Noen andre som føler det samme? Jeg har nesten ikke hatt fri fra Urban, og ideène til hva man kan blogge om da fryser litt. Ukene fremover blir det i tillegg mer jobbing enn vanlig, så jeg bør sette meg ned og planlegge litt hvordan jeg skal få tid til alt. Anstrenge meg litt mer enn hva jeg har gjort til nå. Men i morgen har jeg endelig en fridag, så jeg skal prøve å gjøre litt ut av dagen og eventuelt se om jeg får til antrekksbilder. Været har vært ganske rart, det regner, blåser som bare pokker, er overskyet og brått pent vær på èn dag. Så det er nesten stafett å komme seg ut å rekke å knipse bilder for det dårlige været kommer. Men i morgen har jeg troa på at det skal bli en fin dag! I mellomtiden kan dere få se noen bilder jeg knipset på jobben på påskeaften før jeg skulle til mormor for å spise middag der.


Jeg har plutselig blitt kjempeglad i skjørt, som jeg var for kanskje 1 år siden. Såå enkelt og behagelig å ha på, men vinden tok meg nesten på vei til mormor. Brått hadde Marilyn Monroe i en nyere versjon dukket opp, heheh. Angrer virkelig ikke på det kjøpet av settet dere ser på bildene under, så søtt og enkelt!


Jakke, skjørt, genser & skjerf fra Urban // Sko fra Nike // Veske fra River Island


Har du mye å gjøre om dagen og hva synes du om antrekket?

MAKEUP FROM MAKESTYLE

// I samarbeid med Makestyle.


Forrige uke overnattet jeg hos bestevenninnen min Ida, og da tenkte vi begge å slå to fluer i èn smekk som vi alltid gjør. Det består av at vi koser oss mye, men også tar bilder til bloggen min så vi har fått gjort mer. Tro det eller ei, men det er alltid Ida som pusher meg til å gjøre mer med bloggen. Alt fra å si at NÅ skal jeg blogge til at NÅ skal jeg ha med kameraet ut. Det har hjulpet meg, og ikke minst bloggen min å vokse helt sinnsykt. Så jeg er veldig heldig som har hun som en motivasjon rett og slett.


Denne gangen hadde jeg ny sminke å teste ut, som jeg synes er så artig! Noen av tingene var helt nytt for meg, og derfor visste jeg ikke om dette ville bli et fint resultat eller helt på trynet. Hvis det er èn ting jeg gruet meg mest til så var det å tegne på øyenbrynene mine med en penn, det har jeg ikke gjort på flere år. Men over alle forventninger gikk det kjempebra, og det var så lett å påføre at denne skal bli brukt oftere. Noe annet dere ikke har sett meg med før er faktisk rosa rouge i kinnende mine. Ida likte det kjempegodt, mens jeg var veldig usikker fordi jeg føler det ser ut som jeg har malt meg i ansiktet. Men nye ting er skremmende, til og med sminke dere! Fordi det var litt nye ting for meg, tenkte jeg å vise dere før og etter bilder av påføringen av produktene jeg var så heldig og fikk testet ut.
LEGGO!


Steg 1: Det første jeg startet med var å markere øyenbrynene mine med pennen fra Billion Dollar Brows og avsluttet med browgel fra Anastasia.


Steg 2: Da var det på tide å markere kinnbena mine med en ny farge, nemlig rosa kittet fra Blushing Hearts, Triple Baked Blusher.


Steg 3: Etter å ha markert kinnbena, ønsket jeg å fremheve dem mer med highlighter fra theBalm. I tillegg highlightet jeg områder som nesen og overleppen.


Steg 4: Jeg avsluttet med mine to favoritter fra Mac, nemlig Viva Glam II og Deelight lipglossen for ekstra shine.
RESULTAT:


Hva synes dere & bruker dere noen av disse produktene?

SHOOTING DAY

De siste dagene har jeg gjort mye koselig, og tatt livet ganske med ro nå i påsken som har vært ekstremt deilig. Jeg har tilbringet mye tid med bestevennen min og vi har gjort mye gøy sammen, som dere sikkert har fått med dere via snapchaten min. Jeg har knipset litt bilder fra disse dagene, men jeg tenkte å samle det til et eget innlegg i løpet av helgen og fortelle litt hva som har skjedd de siste dagene istedenfor at det skal bli for mye i ett innlegg. For i dag har jeg vært med på noe annet gøy!


I dag hadde jeg sagt ja til å være med på en fotoshoot i Oslo med et spesielt tema som jeg aldri har vært borte i før. Det var derfor ganske spennende med andre ord! Å prøve ut nye ting er kjempegøy, men også skummelt siden man må ha attituden til temaet korrekt. En venninne av storesøsteren min som heter Silvija hadde fått i skoleoppgave om å tolke denne oppgaven på sin måte, uten noen grenser. Hun lagde derfor sin egen kjole (til modellen, som da var meg) som ble vannvittig fin. Jeg hadde bare sett ett bilde av den, og det var da den ikke var ferdig. Så jeg så den ikke før i dag, og jeg gledet meg til å ha den på meg. Den har mange lag med stoff, som gjør den ganske guddommelig og det passet godt til temaet. Jeg ble sminket av Jenni, som hadde så sykt fasinerende hår at jeg måtte ta bilder av det. Supersøt jente som virkelig har greie på sminke. Vi hadde også litt ekstra hjelp av søsteren til Silvija, nemlig Lydia som sørget for å ta disse behind the scenes bildene i tillegg til at hun alltid passet på at jeg hadde snacks i munn - gotta love it.


Bildene kommer ut i starten av april, og da skal jeg selfølgelig dele dem her på bloggen.


Har du gjort noe gøy i dag?

SPORTY, SUNNY DAY

De siste dagene har det vært helt supert påskevær, og jeg har derfor utnyttet det til det fulleste sammen med venner. Denne uken startet derfor veldig bra, kanskje litt mer sporty enn hva jeg hadde forventet av meg selv. De siste 2 ukene har jeg ikke tatt foten min innenfor treningssenteret, ene uken fordi jeg var syk og den andre uken fordi jeg har vært lat. Så dette måtte vi få snudd litt på, istedenfor å ta foten inn på treningssenteret bestemte Ida, Kinga og jeg oss for å ta en spasertur på Alby. Noe som var ganske morsomt, som jeg tenkte over flere ganger var hvor forskjellig antrekkene våres var. Den ene hadde en helt casual stil, andre så ut til å skulle dra på fest mens den siste hadde blitt spydd ned av leopardmønster. Jeg var den sistnevnte, og når jeg tenker meg om var antrekket mitt kanskje litt over the top med tanke på at vi kun skulle gå oss en tur. På turen ville jeg utforske litt mer enn å bare gå på en sti, så jeg så flere områder med store steiner som var lenger ute på havet og dit skulle jeg. Å komme seg dit var en ting, men å endelig ha fått satt seg ned og bare se ut mot havet var herlig. Man får så lyst til å hoppe uti, men så er det ikke sommer helt enda - men om jeg gleder meg!


Etter å ha slappet litt av på steinene, gikk vi opp til cafèen på Alby og avsluttet turen med en is i finværet. Merkelig å si, men den sjokolade krone-isen var helt sinnsykt god der og da, sier vel litt da jeg sikler i munnen i det jeg snakker om den. Resten av dagen gikk til at jeg så på Harry Potter mens Ida sovnet i sengen min bak meg. Jeg tror det er noe himmelsk med sengen min, for alle som kommer på besøk hos meg blir så søvnig når dem legger seg i sengen min. Godt for dem, ensomt for meg hehe.


Håper dere har en fantastisk påskeferie og at den har startet fra for alle!Har du hatt en fin start på påskeferien?

KRØLLTANGEN JEG BRUKER PÅ HÅRET MITT

Et veldig etterspurt spørsmål er hvilken krølltang jeg bruker på håret mitt, spesielt den siste tiden. Så istedenfor å bare svare i kommentarfeltet (som jeg har gjort), er det litt kjekt å kunne lage ett eget innlegg om den. Krølltangen jeg bruker på håret mitt heter Rapunzel of Sweden og koster under 500 lappen. Denne har jeg brukt i kanskje 3 år, så min begynner å bli ganske slitt nå kjenner jeg - så det er vel på tide å bestille den på nytt veldig snart. Jeg synes det er helt latterlig at man skal bruke flere tusener av kroner på en krølltang, når man kan få en like bra en til en så billigere pris. Da snakker jeg faktisk om den jeg bruker, jeg har testet ut flere dyre krølltanger men jeg går alltid tilbake til den billige. Hemmeligheten bak de perfekte krøllene er selve stangen, hvis den er like tykk fra topp til tå får du de perfekte, store krøllene. Hvis den er tykkest nederst og blir smalere og smalere jo lenger opp på stangen du kommer, så kan krøllene bli veldig rotete. Dette slet jeg mye med før jeg fant den perfekte krølltangen for mitt hår. Selv om den fra Rapunzel of Sweden er favoritten, så kommer MAST krølltangene på en delt 2 plass. Disse har jeg hatt 1 år, og de har blitt brukt jevnlig! Med de krølltangene får du større volum på håret, mens den jeg bruker lager litt volum - som jeg synes holder til den hverdagslige looken jeg velger å gå for. Sammen med favoritt krølltangen, er det èn ting jeg er nødt til å gjøre for å få volumet. Nemlig å snu hodet opp ned, riste på håret som bare rakkern og deretter bruke hårspray for lengst mulig hold.


For å komme meg litt unna de vanlige hverdagslige klærne jeg bruker, stylet jeg opp frisyren min med en god blanding av pyntet og enkelt. Dere har nok kun sett meg i skinnbukser èn gang tidligere, men nå har jeg fått meg en ny en som jeg liker overraskende mye. Det må nok være fordi det så ut som jeg fikk mer former! Til skinnbuksen tok jeg på meg en deilig croptop med gull glidelås detaljer som matchet resten.

Bukse & genser fra IvyRevel (sponset) // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?

SVERIGETUR

Søndagen ble alt annet enn en sløv dag for meg og Ida. Vi har i flere dager, kanskje uker, snakket om at vi snart må komme oss til Sverige for å handle litt mat og godteri. Det er liksom noe man bare er nødt til å gjøre minst èn gang i måneden. Nå som det også er påskeaften på lørdag, passet det perfekt å dra på Nordby Shoppingsenter for å handle inn godteriet der - selvom det er billigere i Norge for øyeblikket. Men det har seg sånn at det beste godteriet, finner jeg i Sverige og sånn er det bare haha. Da vi kom frem tok vi en liten runde på senteret før vi stoppet innom H&M. Der fant jeg siste plagget jeg bare var nødt til å kjøpe meg, nemlig pysjbuksen i Batman printet. For 1 uke siden kjøpte jeg undertøy og nattpysj som bestod av shorts og topp fra Batman-kolleksjonen. For dere som ikke visste det så er jeg Batman frelst. Det har jeg vært helt siden jeg var liten, og det er jeg fremdeles og kommer alltid til å være. Så etter ett spontant kjøp, så vi plutselig at de har fått Espresso House på senteret. Da tok vi en liten pause fra tittingen og koste oss med brownies med krem og iskaffe, før vi fortsatte harryturen.


Vi endte begge opp med å kjøpe flere påskeegg for å overraske noen vi er glade i, og kjøpte selvfølgelig til hverandre. Så det ble mye godterihandel på oss denne gangen, men med god samvittighet. Nå kan påskeaften bare komme, for jeg har masse godteri jeg må spise! Etter Sverige turen, dro vi hjem til meg og lagde en sen middag. Jeg hadde tenkt på poteter hele dagen, og etter å ha handlet inn megastore poteter ble det hjemmelagde gratinertepoteter og bearnaise på menyen. Lagde det i en så stor form at det blir middagen i dag også. Det passer meg helt perfekt.Har du handlet inn godteri til påsken enda?

ALBY

På fredagen fikk jeg fortalt dere litt kort hva jeg drev med den dagen, men det ble mer fokus på antrekk siden jeg ville ha ett eget innlegg om akkurat den dagen. Og hvorfor er fordi jeg knipset en del bilder, som gjør det koseligere å lese ett blogginnlegg - synes jeg i hvert fall. Ida og jeg hadde avtalt på forhånd at hvis det ble fint vær, skulle vi være flinke å utnytte det mens vi kunne. Det gjorde vi med glans! Den dagen hadde vi bestemt oss for å ta en koselig tur på Alby, som er et sted man kan gå fine turer og ta en matbit på cafèen som er der. Uten at vi hadde planlagt det, så vi ut som twins både på håret og antrekkene. Vi begge hadde beige kåpe, svarte bukser, svarte sneakers og krøllete hår. Det var nesten for likt at det ble litt distraherende. For da man så ned på den personen ved siden av seg, så det ut som oss selv. Det ble en gaaanske kort tur på oss, før vi kom frem til cafèen for å ta oss en god lunsj der. Jeg har bare spist der 2-3 ganger tidligere, så menyen var forsåvidt veldig ny for meg. Av alt jeg kunne velge mellom bestemte jeg meg for barnemenyen med softis og pannekaker, haha. Angrer ikke på at jeg tok det heller, for det var sinnsykt godt! Både hovedrett og dessert i èn rett. Vi satt ute og koste oss, frem til det ble litt kjølig siden solen gikk ned. Da dro vi hjem til meg hvor vi koste oss videre med litt snacks og tv!


I går hadde både jeg og Ida en sånn lat dag, så vi dro på Kiwi og handlet inn det vi trengte for å lage den diggeste iskremen. Jeg fikk sånn sykt cravings på alt mulig strøssel, så det ble både sjokoladesaus som stivner, oreokjeks, daimkuler og tuttifrutti strøssel. Gjett om det blir søndagsgodisen.Har du hatt en fin helg?

ANTREKK: BEIGE SHADES

Følelsen av å ha frihelg er jammen meg deilig! Det er disse dagene jeg burde prioritere ting som virkelig er viktig, eller for meg gjelder det vasking og rydding av rom, men det har jeg ikke startet med... Jeg har derimot fått i meg for mye søvn, og levd et slow motion liv de 2 siste dagene. Alt jeg har gjort, har jeg brukt så sinnsykt lang tid på å gjøre at det er irriterende. Selv i dag som jeg skulle ut med Ida, satt jeg på sengen i en evighet for å forberede meg til at jeg skulle sminke meg. Jeg klarer bare ikke å sminke meg med en gang, for det er så forbanna kjedelig, er dere ikke enige? I dag hadde jeg flere grunner til å sminke meg, for i dag skulle jeg slå 2 fluer i èn smekk. Det er så deilig for oss bloggere da vi vet vi får tatt bilder til 2 innlegg på èn dag. For meg så gjelder det både antrekksbilder og selve dagen, hva den har bestått av. Så hva jeg har gjort i dag, skal dere få høre om i morgen.


Nå skal dere få se antrekket for dagen! Uten at jeg hadde noen antrekk i hodet, endte jeg opp med dette som egentlig er veldig tilfeldig satt sammen. Eneste jeg hadde bestemt var jakken som er fra Vivikes. Men alt det andre kom litt etter litt. Jeg synes det er vanskelig å sette sammen antrekk når det er kaldt ute, for da blir det litt den der layers on layers - og den er jeg ikke særlig god på. Derfor kjørte jeg en veldig enkel stil i dag med en hvit genser og svart bukse, og bare freshet det litt opp med skjerf og kule sneakers.Jakke fra Vivikes // Genser fra AWA // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra River Island // Skjerf fra Urban // Klokke fra Larsson & Jennings


Hva synes dere?

EN GOD BLANDING

Før jeg la meg i går så gjorde jeg noe som fikk meg til å smile, nemlig å la være å sette på alarmen i dag tidlig. Det føltes så godt å kunne legge meg uten å sette på en alarm, og bare vite at i morgen så kunne jeg sove til jeg våknet av meg selv. Enda bedre var det da jeg våknet perfekt til Ellen Degeneres Show som jeg følger med på, it's the best!! Jeg hadde virkelig en morgen uten noen planer, og derfor bestemte jeg meg for å lage noen planer. Jeg satte inn Ristorante pizza i ovnen, og hoppet i dusjen i mellomtiden. Da pizzaen var klar og jeg var nydusjet, satte jeg på den nyeste episoden av Pretty Little Liars mens jeg bokstaveligtalt lå og spiste i sengen. Det er helt grusomt å tenke på at vi fansen må vente 1 år på den siste sesongen av Pretty Little Liars, fordi slutten var bare for sjokkerende til at jeg kan vente så lenge... Etter ett avsluttende sjokk, begynte jeg å rydde rommet men ble aldri ferdig før jeg måtte fikse meg til byen. På ettermiddagen skulle jeg nemlig ned til byen for å ha en koselig medarbeidersamtale med sjefen min på Urban. Vi dro på Moment's og tok oss en god matbit der. For første gang spiste jeg desserten før hovedretten fordi jeg ikke klarte å vente faktisk. Sånn er det å være et dessert-mennesket! Noen ganger starter man med det beste først, og det var egentlig bare ganske digg. Samtalen vi hadde var kjempe motiverende og fikk luftet så mange tanker at en ny gnist inni meg som selger kom fram under bordet. Det er en spennende tid i vente, og jeg har takket ja til mer ansvar på Urban som jeg gleder meg til å sette i gang med. Møtet gikk så fort at tiden fløy fra oss, brått var det kvelden og jeg skulle videre til den vanlige mathandelen med pappa. Det er faktisk høydepunktet i hverdagen min! Jeg bare elsker å handle i matbutikken, så mye at du aldri har hørt meg si nei til å dra på matbutikken før.


Jeg kjøpte meg nye sko for en liten stund siden som har hjulpet meg mye gjennom dagene. De er så fantastiske å ha på, og enda flottere å se på. Modellen heter Nike Juvenate, og jeg er virkelig frelst. Føttene mine har en så alt for stor kjærlighet for Nike sko, og denne gangen ble det en helt ny modell som jeg er så fornøyd med.

Hva har du gjort i dag & hva er ditt siste innkjøp?

ANTREKK: MY VERY OWN JUMPSUIT

Herregud det var deilig å gå ut av Urban i dag etter å ha avsluttet nok en dag på jobb. Det er nemlig slik at jeg har resten av uken fri (!!!!!!). Så nå blir det mer og bedre blogging siden jeg har litt av hvert å vise dere fremover. Jeg gleder meg kjempemye til å vise dere dette, og det er fordi jeg vet dere kommer til å like det selv. Bedre blir det jo ikke! Etter at jeg var ferdig med åpningsvakten min, gikk jeg ned til Ida på Narvesen for å ta meg en liten matbit der før jeg avsluttet med enda en softis. Hun skulle egentlig ta bildene av meg i dag, etter jobb, men siden hun skulle stenge så ble det litt endringer i planene. For disse bildene måtte ut i dag, det var notert ned og skulle derfor gjennomføres. Så ble det ikke av min faste private fotograf Ida, ble det jaggu meg han pappa. Han var så snill og stilte opp som fotograf og ga seg ikke før bildene var fine. Det som er morsomt er at for hver eneste gang han knipser bilder, blir de bare bedre og bedre. For meg betyr det bare flere muligheter for å kunne ta bilder ute oftere ved litt hjelp, så det blir å tvinge han far flere ganger fremover. Vi dro ned på sjøbadet og tok bildene der for å få med litt vann og sol, noe pappa synes var kjempefint som igjen resulterte til vårbilder.


Antrekket jeg har på meg i dag betyr veldig mye for meg. For jeg har nemlig på meg min kjære jumpsuit fra kolleksjonen, som jeg har designet. Å gå med klærne jeg har designet gjør det hele bare mer virkelig og sprøtt. Men for all del, mest stolt. Tenk at jeg går i noe jeg har designet, noe jeg har jobbet for og noe som er fint? Denne jumpsuiten skriker meg. Jeg elsker de kosete og enkle, og ikke minst hverdagslige jumpsuitene. Min derimot, elsker jeg overalt på jord. Den sitter som et skudd på bena, tight nok men ikke for tight, og jo lenger opp jo mer baggy blir den. Men for å ikke få den for posete, har jeg en justerbar strikk over hoftene slik at den skal sitte enda bedre. Noe som gjør denne litt utenom det vanlige er at den har en liten åpen rygg - det var dessverre for kaldt for å flexe rygg, men skal vise dere det en annen gang.


Nå kan du få hele 15% rabatt på alt fra kolleksjonen min på Junkyard.no her - så sjekk det ut og bruk dette tilbudet før det er for sent. Det varer fra og med i dag, helt frem til 19.mars. Rabattkoden er "MADDEXXXY"!


Jakke fra IvyRevel (sponset) // Jumpsuit fra Junkyard (har størrelse XS i den) // Sko fra Nike // Caps fra Urban // Veske fra Louis Vuitton // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?

MIN TIRSDAG

Nok en dag med åpningsvakt på Urban er overstått, og i dag var det fantastisk å dra på jobb. Solen skinte og da visste jeg allerede klokken 07:30 på morgenen at det skulle bli en fin dag. Formen er endelig bra igjen og energien min er tilbake, som jeg er veldig glad for. Endelig en ny uke hvor jeg kan bruke opp tapt energi fra forrige uke, haha. Det beste med denne åpningsvakten i dag var at jeg sluttet 15:30, som betydde at jeg kom til å oppleve finværet mens det fortsatt var lyst ute. Uten å egentlig ha noen særlige planer for dagen, endte jeg opp med flere planer enn forventet - som vanlig. Min snille bestevenn kom innom med softis til meg med mitt favoritt strøssel, nemlig tuttifrutti og sursøtt jordbærpulver med vanlig jordbær strøssel i bånn av begeret. Evigheter siden sist jeg spiste softis, så det var heeeelt magisk å smake på det igjen. Så er det så klart en glede i seg selv å bli overrasket med småting på jobben. Mot slutten av dagen på Urban, tok vi bilder til Instagrammen våres som trengs å bli freshet opp litt med nye bilder og produkter. Med en hjelpende hånd fra Ida, ble det flere bilder enn jeg hadde planlagt siden det alltid er lettere når man er flere.


Etter jobben skulle jeg og Ida til Alby for å nyte det fine været, men før vi kom så langt ville vi ta en matbit på Cafè Riis først. Jeg vet ikke helt hva som skjedde med tiden, men etterhvert begynte vi å innse at vi fikk dårlig tid. Vi var begge fast bestemte på å få med oss solnedgangen, og det var som man rett og slett kjørte etter solen for å finne den fine plassen å se solnedgangen på. Vet dere hva det verste er? Jeg hadde nesten glemt hvor vakker solnedgangen er, før jeg så den igjen i kveld. Det er et øyeblikk man bare får ro i sjelen, og det var veldig godt. Så godt at det er ny solnedgang som står på planen i morgen, gleder meg allerede! Da skal vi sørge for å få litt bedre tid til å nyte det, enn det vi fikk i dag. For her ble det å slenge seg over gjerder, spurte opp bratte bakker for å ikke gå glipp av den. Det var absolutt verdt det, men i morgen, da skal jeg ha god tid til å se på den.


Nå får jeg klappe igjen pcen for å være litt sosial med Ida som ligger bak meg og har fulgt med på meg helt siden jeg begynte å redigere bilder som er over 1 time siden. Ha en fin kveld videre!


Hvordan har din dag vært?

NO PANTS ARE THE BEST PANTS

I dag våknet jeg på den aller verste måten å våkne opp på, nemlig å tro du har forsovet deg til jobben. Jeg har aldri kommet forsent på jobb før, og det skjedde heller ikke i dag. Jeg visste jeg stengte i dag, men av en merkelig grunn så jeg på klokken da den var 09:05 og trodde jeg hadde forsovet meg da jeg ikke startet før 15:00. Det gir ingen mening, haha I know. Likevel etter at jeg på få sekunder var lysvåken, nektet jeg å stå opp så tidlig og la meg igjen for å sove noen timer til. Jeg stod opp rundt 12:00, som var sinnsykt deilig og tok meg en varm dusj før jeg varmet gårsdagens middag til frokost. Beste måten å starte dagen på, og enda bedre da man hopper inn i kosetøyet sitt med favoritt tøflene på føttene. Bare somle seg igjennom huset og vite at man har god tid er nesten skummelt, for brått har man somlet så mye at man får dårlig tid. Det skjedde med meg i dag... Jeg tok meg så alt for god tid til å sitte i sengen og se på tv, ta selfies osv at klokken plutselig var mer enn det jeg trodde. Da måtte man dessverre ut av kosetøyet og inn i jobbantrekket sitt for å gjøre seg klar for stenging på Urban. Mandager er alltid den dagen hvor det er mest å gjøre, og i dag som formen er kjempebra skrudde jeg på turboknappen og fikk gjort masse på jobben. Siden jeg fikk gjort mesteparten på jobben i dag, kan jeg fokusere enda mer på salg og service mot kundene i morgen når jeg kommer til en ryddig butikk. Fantastisk følelse!


Nå for øyeblikket sitter jeg og blogger, mens Ida ligger i samme stillingen som alltid når hun er her. Nemlig tatt over hele sengen min med Victoria's Secret teppet over seg og iPhonen godt klistret til hånden. Søt er hun òg! Vi avtalte nemlig å se sesongpremieren av Paradise Hotell sammen i dag, og nå venter vi begge spent på at det snart skal starte.


Har du hatt en fin start på uken?

MY LATEST OUTFITS PART II

Vinneren av Junkyardkonkurransen er: Victoria Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet på mail veldig snart.


Denne helgen var for meg bare vært kaos med tanke på at jeg har vært syk, det var vært mye jobb samt at jeg prøvde å være litt sosial i går. Den siste uken som jeg har vært syk, har jeg kun dratt på jobb og deretter dratt rett hjem for å legge meg og slappe av. Energien min har vært forsvunnet i alt for lang tid nå, at jeg i går ble rastløs etter å være litt sosial selvom jeg ikke har blitt helt frisk. Litt uggen i formen enda, og litt forskjølelse å fremdeles se men feberen er borte og det er jeg så glad for. Det endte opp med at jeg drakk med noen venner i går og hadde det veldig gøy, men til tross for at jeg ikke var helt frisk ble det litt tidligere natten på meg enn vanlig. Jeg er i hvert fall veldig glad for at jeg ble med ut i går, kroppen min hadde ikke klart å bli sengeliggende èn dag til. Nå til uken jobber jeg heldigvis bare 3 ganger på Urban, så da har jeg masse tid til å bli frisk og bli bra på bloggfronten igjen. Her er det nemlig halspastiller for alle penga! Helt vilt hvor mye man savner å være frisk og flink på bloggfronten da man først er syk, men det skal det bli orden på denne uken. Nå har jeg vært syk lenge nok synes jeg.


Jeg kom på at det er en liten stund siden sist jeg oppdaterte dere med mine siste antrekk. Det er et innlegg som faller veldig i smak når jeg leser blogger, så forhåpentligvis liker dere det også. Det er vanskelig å holde kikk på alle antrekkene jeg poster på bloggen, med tanke på at jeg ikke har en evig forside med mange innlegg. Derfor er det på tide med en ny runde hvor jeg har samlet alle de siste antrekkene mine. Håper noen av dem har falt i smak hos dere!


Ha en riktig god søndag Det vil komme en instagramkonkurranse på @madeleinepedersenn veldig snart, så følg med der.
Hvilke antrekk likte du best?

KONKURRANSE: VINN 3 PLAGG FRA XX-XY BY MADELEINE PEDERSEN

Fremover nå er det en morsom tid i vente, spesielt for dere følgerne! Fra og med i dag av, kommer det til å bli kjørt igang flere konkurranser hvor dere kan vinne produkter fra kolleksjonen min som jeg designet i samarbeid med Junkyard XX-XY. Fremdeles helt uvirkelig å tenke på at jeg har vært med på å designe dette, men derfor helt forbanna gøy at jeg nå kan trekke en heldig vinner som kan vinne noe jeg har lagt hardt arbeid ned i. Før jeg går over til selve konkurransen må jeg bare takke dere alle for støtten dere har vist meg for denne kolleksjonen. Skulle gjerne gitt dere alle sammen en god og varm klem!


For å delta i konkurransen må du:


Følge @junkyardnorge på Instagram.

Følge @madeleinepedersenn på Instagram.

Linke opp til dine 3 favoritt plagg fra kolleksjonen min og lime dem inn i kommentarfeltet her.

Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.


Link til kolleksjonen HER.


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!
Likte du denne konkurransen?

FAVORITES FROM NELLY

Vinneren av Junkyardkonkurransen er: Maylen. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet veldig snart.


Jeg har dessverre blitt veldig syk, og har derfor ikke vært flink på bloggfronten. I går var den verste dagen, men den er heldigvis over - det var nesten så jeg ville grine av smerter. Jeg har fått forkjølelse, mistet stemmen, feberen er også på plass og i tillegg til alt dette har jeg generelt smerter i kroppen som kommer og går. Jeg sover fryktelig dårlig om nettene, våkner opp av at jeg er klam som bare rakkern.. Det er UTROLIG dårlig timing at dette skal skje nå, med tanke på at jeg jobber hver eneste dag denne uken, bortsett fra i morgen heldigvis. Det er ikke en mulighet engang å bytte bort vaktene, for nå er det kjempeviktig at jeg stiller opp for sjefen på Urban fordi vi har mye å gjøre frem til prisfest-dagene er over på mandag. Jeg kommer meg igjennom jobbdagene så lenge jeg lever på smertestillende og halspastiller. Opp i alt dette, så har nesten hele familien jeg bor under samme tak blitt syke bortsett fra storesøsteren min. Her er det alt fra omgangsyken til feber og kaldsvetting på nesten alle mann. Største frykten min denne uken er at jeg skal få omgangsyken, det kan bare ikke skje. Jeg har ikke tid...


Det er vel en selvfølge at man ikke tar selfies da man er syk, så da måtte jeg raskt finne noe annet å blogge om bare så dere ikke tror jeg har glemt dere. Det er første gangen jeg tar opp pcen på nesten 2 dager, og da jeg først tar den opp måtte jeg en liten tur innom Nelly. Fant utrolig mye fint, som sikkert faller i smak hos dere også.


Nå må jeg skifte til jobbantrekket mitt, så dere får ha en kjempefin dag!1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER // 18 HER


Så du noe du likte?


// Adlinks

URBAN KICK-OFF 2016

For en helg, wow.... Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal starte, eller hvor jeg skal slutte. Jeg har vært ansatt på Urban i over 2 år, og i år var det endelig min tur til å få oppleve Urban Kick-offet. Forventningene var store, men det som skjedde var over alle forventninger. På lørdagen startet dagen allerede med foredrag 10:15 på hovedkontoret til Varner i Oslo og skulle holde på helt frem til 21:00. Lørdagen og søndagen skulle vi nemlig gå igjennom alle merkene som Urban har, lære litt mer om bakgrunnen og hvordan det har vokst. Utrolig mye informasjon å ta inn, men det var så lærerikt! Timeplanen var detaljert til punkt og prikke, altså vi hadde ikke nok med tid til å gjøre noe annet enn det som stod på planen og dagen gikk i ett kjør. På den tiden var det umulig å bli kjent med de nærmere 100 menneskene som var det, pluss minus. Vet helt ærlig ikke hvor mange vi var, men det var folk overalt. Etter mange foredrag fra tidlig på morgenen, fikk vi beskjeden alle hadde ventet på. At det var på tide å skifte til middags og afterparty antrekket. Vi fikk 25 minutter på oss, og der tror jeg alle jentene satt på turbo-knappen. Vi stresset så mye at vi hadde det så forbanna gøy på toalettene. Da alle var klare, satte vi oss tilbords og koste oss med en ganske så god middag, og ikke minst en enda bedre dessert. Før vi visste ordet av det, var det på tide å ta med vinglasset inn i den store salen, for nå skulle nemlig Awards-utdelingen begynne.


Jeg klarer ikke å huske hvor mange Awards det ble gitt ut, men det var mange som fortjente å vinne prisen de vant. Det var DEN gode stemningen i salen, og for flere hadde kvelden så vidt begynt. Prisene som ble utdelt var alt fra beste økning, service, årets superstars, årets nykommer, best på sosiale medier osv. Det var så mange flotte priser som ble utdelt. Da vi var over halvveis, kom prisen Årets beste på salg og service. Der er alle Urban butikkene delt opp i 3 regioner, utifra hvor butikkene ligger. Vi som jobber på Moss er med i gruppen som heter Regjeringen som består av 41 personer. Alle ventet i spenning på å se hvilken region som kom opp på den store skjermen, og brått stod det Regjeringen. Vi vant, og alle gikk ned overlykkelige for å motta prisen. Siden vi i Moss er en såppass liten butikk, var dette SÅ stort siden vi ikke forventet noen flere priser. Men der fikk vi oss et stort sjokk. Av alle Urban butikker i hele Norge, gikk vi av med 2 priser til. Den første prisen for Beste bidragsyter for Urbanshop.no som sjokkerte oss, og så en pris vi fikk hakeslep av - bokstaveligtalt.


Neste Awarden satt vi fra Moss og egentlig allerede hadde forstått at vi hadde vunnet det vi kunne. Men så skjedde noe uforventet. Prisen de skulle dele ut denne gangen var Best på sosiale medier. Da Moss kom opp på skjermen var det mye som gikk rundt oppe i hodet. Da vi skulle ned for å motta prisen, sa dem at jeg burde ta i mot den prisen og da kom tårene. Det var SÅ godt for det var gledestårer og latter i ett kjør. En bekreftelse på at man har gjort noe riktig og at det blir lagt merke til. Den stående applausen, alle klemmer og kyssene på kinnet etter den prisen, da var det ikke lett å få bort tårene. Moss gikk fra null priser til å vinne hele 2 (!!!!!!). Etter denne kåringen, var det bare å fortsette den gode stemningen på selve festen - som var kanonbra. Før det var på'n igjen 09:00 på søndagen, hvor vi fra Moss igjen vant en Instagram-konkurranse - wiiiiii.


Takk for gode ord, mennesker, mat og drikke. It was amazing!!


Har du hatt en bra helg & så det ikke gøy ut?♥

WE DID IT AGAIN

Huff, den siste tiden har det blitt mange cafè besøk. Men det er bare så innmari koselig, at man ikke kan si nei! Hele atmosfæren der, de du er der med og det du spiser - alt er så bra. Man blir ikke forstyrret og man snakker i en all evighet om alt og ingenting. Så..... I går, gjorde jeg og Ingvild det igjen. Men denne gangen var det fryktelig spontant! Hun spurte meg tidligere på morgenen om jeg ville på cafè med hun, og det ville jeg såå gjerne men på grunn av møtet jeg skulle i kunne jeg ikke. Etter 30 minutter og 1 ny melding på iPhonen ble møtet utsatt til i dag og da var det på med sminken og antrekket, for så å komme meg ned til byen med Ida. Ingvild tok toget fra Oslo, siden hun studerer der så jeg endte opp med å henge alene i byen i ca 1 time. Grunnen er ganske teit egentlig, men jeg forteller det likevel. Ingvild var ikke i Moss før 13:00, mens Ida startet på jobb klokken 12:00. Noe som betydde at jeg hadde sjansen til å sitte på ned enn å måtte ta taxi eller buss. Dette er ikke akkurat noen hemmelighet, men jeg er redd for å ta buss alene og finner derfor alltid andre løsninger. Kanskje kalle det en mild angst for å være alene i en buss hvis det går an å si? Det er uansett teit, I know but I can't help it.. I mellomtiden holdt jeg min kollega fra Urban med selskap, frem til Ingvild kom.


Vi hadde ikke snakket noe særlig om hvilket cafè vi skulle på, men endte opp med at vi dro på en cafè vi ikke hadde vært på før. I hvert fall ikke sammen! Så derfor litt morsomt å teste ut nye menyer osv fra andre steder enn det samme gamle (selvom gulrotkaken fra Cafè Riis aldri slår feil). Vi dro på cafèen Brandstrup og tok en liten lunsjdate der før vi begge hadde andre planer for tur. Jeg virkelig elsker at jeg har fått så god kontakt med Ingvild igjen, og nå som vi begge blogger har vi såååå mye på lur allerede. Da daten var over, dro jeg bort på Ditt Treningsenter for å ta en styrkeøkt der før jeg sa meg fornøyd og dro hjem igjen. Da stod det en ny episode med Pretty Little Liars, The Shannara Chronicles og Catfish the TV-show for tur med storesøsteren min. Ganske innafor!!


Gjorde du noe koselig i går?

ANTREKK: BRIGHT WITH A PONYTAIL

Som om det ikke var nok snø i går, våknet jeg til bare enda mer i dag. Så mye at valget mitt av sko var helt på trynet i dag.... Jeg har igjen vært på farten denne dagen, men siden jeg knipset litt bilder osv er det bedre å ha det i et eget innlegg hvor jeg kan skrive litt mer utfyllende om det der. Eneste jeg kan si var at jeg overhodet ikke hadde sett for meg å ta antrekksbilder i dag, og droppet derfor dusjen. Men så spontan som jeg er dreit jeg i hvor fett håret mitt var i dag, satte det opp i en stram hestehale og dynket det ned med hårspray. Jeg hadde nemlig et møte tidligere i dag, som ble utsatt til i morgen så jeg droppet da å dusje heh. Før jeg visste ordet av det, satt jeg på med Ida ned til byen siden hun skulle på jobb mens jeg hadde noen andre planer. Tror jeg aldri har fikset meg så raskt før, men likevel sett menneskelig ut haha.


Antrekket mitt i dag var først veldig tilfeldig valg, før jeg gikk over til hvilken jakke jeg ønsket å bruke. Da bestemte jeg meg med en gang å gjøre antrekket litt lysere. Det er ikke første gangen dere ser denne kombinasjonen hos meg, det er det en stor grunn til - fordi jeg bare elsker lysegrått og lyseblått sammen. Nå som det også er så hvitt ute, ble det bare enda mer lys stemning i bildene som jeg likte. Det er veldig rart, men så fort jeg tar på meg den blå jakken så bare vet jeg at det blir en bra dag. Den gjør et eller annet med humøret mitt som jeg ikke kan sette ord på, men positivt er det.

Jakke & skjerf fra Urban // Genser fra Adidas // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?

WHAT A WHITE DAY

Jeg vet ikke hva som har skjedd med kroppen min den siste tiden, men jeg har hatt så uendelig med energi at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av den. I går for eksempel, så startet jeg dagen med en åpningsvakt på Urban som gikk kjempebra. Selvom jeg var sliten etter jobben, hadde jeg pakket med meg treningsbagen fordi jeg skulle være flink å trene etter jobben, noe jeg faktisk gjorde. Det ble en styrkeøkt på nesten 2 timer siden jeg tok meg god tid til å gjennomføre alle øvelsene ordentlig. Da jeg sa meg ferdig og skulle gå ned trappene, var det så bena mine sviktet og ikke klarte å ta meg imot.. Men det stoppet meg ikke fra å faktisk GÅ hjem i halveis regn og snø. Med musikk i ørene, så stoppet det meg ikke. Jeg holdt på å gå på snøra flere ganger, og med de gelè bena mine etter treningen var det bare sykt at jeg ikke endte opp på bakken. Følelsen av å endelig komme meg inn døren, dusje og legge meg i sengen var så himmelsk at jeg dessverre lukket øynene før jeg kanskje skulle gjort det... Så grunnen til null blogging i går var rett og slett fordi jeg var så sliten, og det var vel kroppen sin måte å si ifra at jeg burde sove litt. Det er kjempegøy å ha mye på planen, men man må virkelig ikke glemme å ta det litt med ro.


Det var en god følelse av å kunne sove ut i dag, og bare se frem til hva dagen hadde å by på. At det var mye snø ute å se, var kanskje ikke beste måten å starte dagen på med tanke på at jeg er veldig lei snø. Den kommer og går, som gir meg en følelse av at våren aldri vil komme. Jeg er rastløs etter varmere vær! Til tross for at det snødde ute, tok jeg turen ned til byen for å møte min kjære kusine som jeg ikke har vært med på evigheter. Vi tok en iskaffe og gulrotkake på Cafè Riis som ikke slo feil på en dag som dette. En veldig avslappende, men koselig onsdag med andre ord.


Hvis noen lurer så har jeg på Velvet Teddy fra Mac på leppene.


Hva har du gjort i dag?