hits

mars 2018

PÅSKEAFTEN

Jeg husker ikke sist jeg lot bloggen stå så lenge uten et pip fra meg, men jeg trengte det mer enn jeg turte å fortelle dere alle. Den gode nyheten er at jeg trengte en time-out og bare fokusere på å slappe av som jeg har gjort i flere dager nå. Det å kunne ta en pause fra sosiale medier for å bare være med familien til min kjære i Sauda, det var helt fantastisk. Man kan med andre ord si at pausen min ble en vellykket ferie da været har vært så flott på fjellet. Jeg trodde aldri jeg kom til å si dette, men å kjøre med slalombakken i et så fint påskevær som dette, det var en magisk følelse. Til og med magisk i de øyeblikkene da jeg hadde alt for stort fart til å kontrollere noe som helst, og det eneste jeg klarte å gjøre var å si fuck, fuck, fuck, fuck madeleine, til meg selv. Hvis jeg hadde tatt opp alt jeg sa nedover slalombakken så tror jeg folk hadde fått latterkrampe, for det kommer så mye rart ut av munnen min så fort jeg har ski på bena. Jeg er femdeles nybegynner, men jeg har det så gøy på slalom at det er noe jeg vil fortsette med - altså hva har skjedd med meg? Jenta som ikke var født med ski på bena, vil plutselig bli den jenta. Men det er lettere sagt enn gjort når det kommer til langrenn, for jeg er så dårlig at jeg blir flau over meg selv. Jeg har ikke kontroll over hvilken retning beina mine går i, og derfor sier jeg bare en STOR takk til familien til Kristoffer, for å ha gitt meg feller jeg kunne gå med. Siste dagen i Sauda dro vi på gården mange av dem har vokst opp med for å mate og hilse på dyrene - og jeg må si at jeg forelsket meg i en geit (????). Han var bare så kosete og snill at jeg nesten ikke ville dra derfra.


Vi fikk ikke vært på hytta så alt for lenge på grunn av jobb, så nå befinner jeg meg godt plantet i sengen min i Moss og er klar for dagens festligheter. Jeg håper dere har hatt en god påske til nå, og nyter den siste tiden♥

FINE DAGER I VENTE

På søndag, så bakfull som jeg var, dro jeg innover til Oslo for å gjøre meg klar for en uke i en koffert. Jeg har blitt så vant til å leve i en koffert nå, at jeg føler "vi to" er på eventyr hele tiden. Søndagen var en skikkelig typisk søndag. Du bare vandrer rundt i Oslo's gater uten å egentlig ha noe mål. Siden det var så lite på agendaen tenkte typen og jeg bare hvorfor ikke dra på kino? Det er lenge siden vi har dratt på kino sammen, noe som er så koselig. Jeg elsker å se filmer hjemme i sofaen, men ingenting er som en helt egen kino-opplevelse med varm popcorn og brus i fanget. Så jeg vil uten tvil si at den søndagen var en typisk bra søndag, sånn som den skal være. Vi så Tomb Raider som jeg synes var ganske bra og spilt av en rå dame - men ingenting slår Angelina Jolie for min del.


I morgen skal jeg til Stavanger for å tilbringe påsken på hytten med min kjære og hans familie i Sauda. Jeg ser veldig frem til det siden jeg ikke kan huske sist jeg var på hyttetur i påsken. Å dra på hyttetur i påsken gjør noe med stemningen og man føler litt at det er sånn en påske skal være. Hvertfall for meg som ikke har gjort sånn på mange år. Jeg tror denne hytteturen blir bra for meg, bare det å kunne slappe av og kose ihjel med hunden deres, Bruno.


Ha en riktig god påske♥

MY DAILY ROUTINE - FACE THE CITY

(Annonse for NIVEA)


Over en lenger periode har jeg nå fått testet den nye NIVEA Urban Skin serien med tre produkter som består av en dagkrem, nattkrem og 1 minute detox maske. Jeg vet ikke med dere, men jeg bare elsker å prøve ut hudprodukter, for gleden blir ekstra stor når jeg ser at den er bra for huden min og at den gir resultater. Livet mitt har veldig fort endret seg fra å være normalt til å bare blitt at jeg er all over the place, og jeg befinner meg nesten daglig i storbyen Oslo. Det er lange dager med møter, aktiviterer og festligheter ute på byen som påvirker huden min til de grader. For meg er det derfor viktig at jeg ikke glemmer å ta vare på huden min, selv på hektiske dager, for huden kan reagere hvis den ikke får pleien den behøver - eller fortjener. Hudpleieserien fra NIVEA inneholder grønn te og antioksidanter som beskytter huden mot miljøpåvirkninger som man kanskje ellers ikke er klar over. Jeg som liten hadde en drøm om at det fantes en elv du kunne drikke av, så du hadde ung hud for alltid, siden jeg så det i en film. Men siden den ikke eksisterer, har du derfor hudpleie som stanser aldringen til å forekomme tidligere. Det er vel litt magi det her uansett?


På tirsdag hadde jeg med meg kameraet gjennom en hel dag fra morgen til kveld, og det var en lang dag for meg med møter og hygge. Akkurat den dagen trengte huden min ekstra pleie, så følg med på hvordan jeg gjorde meg klar til å møte byen med NIVEA:


CHAPTER ONE - FACING THE DAY.

En lang dusj og deretter påføre NIVEA dagkremen med solfaktor 20 som gjør meg fresh er det lite som kan slå.

CHAPTER TWO - GET READY WITH ME

Ingenting er som å påføre sminken på en silkeglatt hud - I'm loving it!
CHAPTER THREE - STROLLING AROUND IN THE CITY

Man har alltid tid til en kaffedate med venninner etter å ha snakket business på jobb.


CHAPTER FOUR - QUICK DETOX

Dager jeg vet blir lange, pleier jeg alltid huden litt ekstra med å påføre en maske i ansiktet. Derfor er 1 Minute Urban Detox Mask fantastisk da den ikke behøver å sitte på lenge.
CHAPTER FIVE - AFTER A LONG DAY

Jeg avslutter dagen med NIVEA nattkremen som er viktig for at huden kan forsterkes og gjøres klar for neste dag.

KONKURRANSE:

Legg igjen mailen din i kommentarfeltet så kan du vinne pakke med NIVEA produkter til verdi av 500 kroner! Ønsker du å lese litt mer om produktene så klikk deg inn her

Advertisement

CAFÈ KOS

Denne uken har vært så turbulent for meg at jeg ikke henger med på noe føler jeg. Det har vært tøft og gøy på samme tid, for opp i det hele vil jeg se flest mulig så fort jeg er i Oslo en dagstur bare. Tirsdagen som var dro jeg på cafè med Lisa for å bare snakke litt og catche up! Vi har ikke hengt så mye tidligere, men det er en søt jente som jeg stortrives rundt. Jeg synes det er sprøtt hvordan Instagram kan føre til et vennskap, men likevel er det noe så fint ved det. Det gir meg et lite push i ryggen når andre snakker fint om noen jeg kunne tenkt meg å bli mer kjent med. Jeg møter aldri folk på nettet som jeg ikke har noen kjennskaper til, det har alltid vært noen i min vennekrets som da har visst hvem den personen er. På den måten der har jeg fått meg mange nye vennskap det siste året, og det er så koselig å tenke over!


Jeg blir borte hele neste uke, så jeg vil så klart få sett jentene mine når jeg endelig har en frihelg og er hjemme i Moss. Vi skal til Martina i kveld for å lage taco og gjøre oss klare for en koselig kveld der, før vi drar ut på byen. Jeg kan ikke huske sist jeg var ute og drakk på byen med venner, så det ser jeg litt ekstra frem til i dag.

ANTREKK: NEVER TOO MUCH DENIM

Jeg har så vidt tørt å lese kommentarene i forrige innlegg, rett og slett fordi jeg var vært redd for hva folk har skrevet. Men jeg gjorde det til slutt, og det ble en god del tårer - men gode tårer denne gangen. Bare det å se hva dere skriver, ikke minst hvor mye, og at dere bryr dere - det er mer enn jeg kunne bedt om. Jeg klarer ikke å svare hver og en av dere, for jeg vet jeg ønsker å si akkurat det samme til dere alle. Jeg setter så stor pris på det, og dere har alle så rett i hva dere skriver. Jeg må ta tid til meg selv, og jeg har glemt meg selv den siste tiden. Så dette skal snus på, og jeg tror det blir noen fine uker fremover selvom det kan bli hektisk. Men jeg må lære meg å si nei til ting, og være så ærlig og si at jeg trenger en fridag til å gjøre absolutt ingenting. Spørsmålet er om jeg tør å si det som det er, eller om jeg finner på en unnskyldning, vi får se.


Jeg var på Strømmen Storsenter i dag med Nora som jobber i Det Nye for å snakke litt om produktene vi begge har testet fra Boots Apotek. Det er helt sinnsykt hvor mye man påvirker hverandre til å gjøre teite ting, men fyfaen som jeg trengte å være barnslig i dag - så mye har jeg ikke ledd på lenge, og jeg elsket det. Siden det skulle være en koselig hang-out slang jeg på meg noen gamle denim favoritter som det aldri kan bli for mye av. Det var kanskje hakket for kaldt, men det var verdt det.


Jakke & genser fra Flat Top // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Belte fra H&M

MIN KJÆRE KROPP - HVA HOLDER DU PÅ MED?

Jeg vet ikke hva som skjedde med meg så fort jeg kom inn døren og gikk opp på rommet mitt i dag. Jeg la fra meg alt jeg hadde, la meg ned i sengen, så opp i taket og tårene bare rant. Jeg er ingen psykolog, men er dette vanlig? Jeg har begynt å få mental breakdown ofte og jeg kan ikke styre det. Jeg må si til meg selv at jeg må ta det med ro, og puste rolig fordi jeg er redd jeg snart besvimer. Det verste av alt er at jeg skremmer meg selv, fordi jeg vet ikke hva som foregår med kroppen min. Jeg vil ikke engang si det til mine nærmeste, men velger å skrive det her? Som om det gir noen mening... Jeg har det så bra for tiden, nesten litt for bra, så... får jeg disse øyeblikkene fordi jeg frykter at alt vil ta en slutt snart? Jeg var på fotoshoot med Ghost forrige uke og jeg tok meg selv i å nesten få en mental breakdown på settet. Det var så nære at jeg til slutt ikke klarte å se fordi øynene fylte seg opp med tårer og jeg så uklart. Jeg kunne kjenne på hele meg og de rundt meg at de så at et eller annet hadde skjedd, siden humøret mitt plutselig endret seg. Jeg hater meg selv for at jeg ikke klarte å skjule det, men den masken klarte jeg bare ikke å ta på meg. Senest i stad var jeg på et møte på Egmont, og jeg kjente nok en gang at øynene mine begynte å fylle seg opp med tårer. Dette er så unormalt, og langt ifra normalt til å være meg det er snakk om.


I skrivende stund sitter jeg skjelven og funderer over hvorfor jeg deler det her med dere, og ikke mine nærmeste. Hva er det som skjer med meg? Spør noen meg om det går bra med meg nå, så kjenner jeg at jeg kommer til å knekke sammen, uten å vite hvorfor.NOE DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

Jeg har aldri likt leopard printet - jeg vet ikke hva det er, men blæh.


Jeg har en uvane med å kun spise eggeplommen. Jeg har gjort det siden jeg var et lite barn, men jeg prøver å endre på det.


Når jeg skriver på et tastatur bruker jeg kun pekefingrene mine. Tydeligvis er det ikke normalt, så hjelp? Venner ler og blir nærmest sjokkerte over hvordan jeg klarer å taste så raskt med bare to fingre.


Jeg har en tendens til å dra i vippene mine uten at jeg enser det selv.


Første jobben min med en inntekt var på et utested som ryddehjelp. Jobb fra 23 til 03 i helgene og jeg var SÅ fornøyd med det. Jeg sluttet fordi jeg begynte å se at dette ikke ble gjort på riktig måte blant personalet og loven. Jeg fikk nok av fulle mannfolk som var kåte, hadde null respekt for deg, og tenkte det var helt greit å ta meg på rumpa mens jeg bar på tårn av ølglass og følte meg hjelpesløs.


Jeg er ikke noe spesielt glad i hamburger. Hvis jeg har spist det en gang, så frister det ikke å spise det på flere måneder. Hamburger gir meg ingenting, buuuuut potatoes do <3


Jeg liker ikke brunost.


Jeg er et skikkelig smørmenneske og kan ha smør på brødskiven, så være ganske fornøyd med det.


Jeg er veldig glad i servelat på brødskiven.


Jeg velger potetgull over godteri, sjokolade osv anytime - it's tha best!


Jeg har veldig lyst til å dra til Lofoten, Island og Bali. Det er mine neste drømmedestinasjoner.


Jeg har ofte mareritt om maskerte menn med kniv og øks som kommer seg inn i huset, og er ute etter å ta alle i familien min. Det verste er at når jeg er i den drømmen, vet jeg allerede hva som kommer til å skje men jeg klarer ikke å komme meg ut av den og det er jævlig. Det starter alltid med at jeg ser ut av soveromsvinduet mitt og møter blikket til en maskert mann langt unna og skriker for full hals til familien min at vi må komme oss ut.


Jeg er overtroisk, men ikke sånn at jeg tror på alt jeg hører. Jeg tror på noe mer enn hva vi kan se, og føler at det er bedre å tro på noe enn ingenting.


BESTE MÅTEN Å VÅKNE OPP PÅ

Å se at solen titter frem, da vet du at det blir en bra dag.


Det er skummelt å tenke på hvor mye jeg blir påvirket av at det er pent vær ute, det endrer alt inkludert planene for dagen. Jeg er så klar for å se snøen forsvinne for siste gang dette året, og ikke våge å komme tilbake. Jeg ser frem til mildere vær, tanken på å ikke måtte bekymre seg for å ikke ha på seg varme nok klær, men heller motsatt og endelig få høre fuglene synge igjen som et tegn på at våren er her. Vinteren har vart lenger enn jeg håpet på, og som det sommer-menneske jeg er, får jeg et hint av våren så fort solen titter frem. Det er så mye jeg vil gjøre, så mange steder jeg vil dra til - men det må bli varmere ute for at man skal få en like fin opplevelse som det jeg vet andre har hatt. For meg blir det så veldig begrenset med hva man kan gjøre på denne årstiden, siden jeg ikke er glad i vinteren. Venner kan prøve så mye de vil på å endre det, men det går bare ikke. Gi meg sol og varme, så hører dere ikke meg klage!


Denne lørdagen skulle jeg egentlig inn til Oslo, men det ble litt endringer og den har blitt flyttet til tirsdag istedenfor. Det passer egentlig perfekt siden jeg vil gripe denne dagen, og komme meg på trening for å booste opp energien min. Jeg er ikke flink til å sette av tid til trening når det gjelder dager som allerede er hektiske. Så den kommende uken har jeg mer tid til meg selv, og tid til å fokusere på å trene nok siden jeg har litt å ta igjen.


Ha en riktig god helg!♥
SHOOTING DAY

(Annonse for Egmont Publishing)


I går sørget jeg for å legge meg "tidlig" slik at jeg fikk mest mulig søvn. Hver eneste gang jeg sier at jeg skal legge meg tidligere enn normalt, så skjer det aldri. Men likevel stod jeg opp tidlig, uten noe slumring på telefonen og gjorde meg klar for en lang dag. Jeg måtte huske på å pakke ned alt i håndkofferten som er med jeg overalt, siden jeg skulle hjem til Moss i dag. Så kofferten ble med meg på dagens fotoshoot sammen med Ghost Project. Dette er første og STORE shoot vi har hatt med dem, og det var så gøy å se på alt som foregikk under dagen. Spesielt det å bare se hvor mye tid det faktisk krever. Jeg må også nevne hvor rått location vi var på, det var så enkelt men unikt. Jeg sa rett ut til Kristine at det her kunne vært leiligheten min siden jeg likte den så godt. Det tok tross alt over 1 time å kjøre dit fra Oslo sentrum, så det kunne ikke annet å være rått på stedet vi skulle tilbringe hele dagen.


Det hadde blitt booket inn to andre flotte jenter som så helt amazing ut - så det var skikkelig girlpower under shooten som var gøy. Dagen i dag var veldig viktig for meg, for det fikk meg til å konstant innse hvor mye moro jeg kommer til å ha det med den nye kunden. Jeg får ikke sagt det nok, men å ha fått denne muligheten det er så vilt for en som kommer fra en liten by som meg.


Det ble knipset litt backstage bilder som jeg vil dele med dere, bare for at dere kan få en smakebit av hva som kommer; Men jeg lover dere, dette er bare starten på noe mye større.
22:56

Og årets dårligste overskrift hittil i 2018 går til meg <3


Jeg har skikkelig skrivesperre i dag, og det går så sykt utover humøret mitt at jeg ikke klarer å ta noe seriøst. Sånn er jeg ikke til vanlig, og det har flere merket i dag. Jeg er meg selv, men det er bare den siden som oftest ikke kommer frem. Du skjønner at humøret ditt er annerledes da andre kommenterer at du er rar i dag. Jeg vet selv at jeg ikke har vært rar på en bra måte i dag, jeg har vært stille og bare ikke vært til stede. Jeg liker det overhodet ikke, og er derfor glad for at klokken er så mye nå at jeg bare kan be om en bedre dag i morgen, for den er viktig og spesielt viktig å ha humøret på plass. Det mest frustrerende med dager som dette er at du ikke kan kontrollere humøret ditt. Det eneste du kan håpe på er at det går over fort, men jeg har vært rar i hele dag unntatt èn time da jeg ble intervjuet av noen flotte jenter på BI i dag ettermiddag. Der sjokkerte jeg meg selv med å være normal, og ikke rar som jeg ellers har vært.


Jeg har så mye å være glad for om dagen, så at dette humøret som kom ut av ingen steder skal ødelegge er ganske fucked up. Skjønnhetssøvn er noe jeg trenger nå, for i morgen er det en laaang dag ettersom jeg skal på en fotoshoot.


Vi snakkes mer i morgen, og satser på at det gode humøret er tilbake da!
WHAT A DAY

(Annonse for Egmont Publishing)


Det er noen ekstremt hektiske dager denne uken, men det er bare så deilig at det endelig skjer mye. Jeg har aldri vært den jenta som må takke nei til å ta en kaffe eller lunsj fordi jeg ikke har tid, men det er det store endringer på nå og vennekretsen min legger godt merke til det. Så fort jeg ser noen ledige dager nå, så er det om og gjøre å planlegge noe koselig raskest mulig med venner. Neste uke får jeg sett mer til vennene mine igjen, og det kribler i magen kjenner jeg! Denne uken derimot så er det fokus på å jobbe og stille opp på det jeg kan. Spesielt i dag har det vært et under at jeg enda ikke har sovnet etter så hektisk som den har vært. Det er mye hemmelige prosjekter som foregår, og et av mine største er med Ghost som jeg har skrevet mye om - det er ikke lenge igjen til jeg kan fortelle hva dette er nå, og jeg vet jeg sier det ofte men nå nærmer det seg! Før jeg dro på møtet med Ghost i dag så var jeg en rask tur på Egmont for å hente noen andre spennende produkter jeg snart skal vise dere. Under møtet var det viktig å endelig få satt datoer på ting, lufte nye ideèr og innspill for å få dette dritbra.


Det eeeeeeer så vanskelig å holde tett på hva dette er for noe. Det blir derfor så rått når vi alle endelig kan fortelle hva vi har drevet med så langt i 2018 og å kunne snakke fritt om alt innen det her. Det er vanskelig å tease dere uten å si for mye, så jeg må nesten slutte å skrive her før jeg avslører ting jeg ikke skal.


Jeg dro rett på et event på Jessheim Storsenter i dag etter møtet, og jeg vil bare si takk til dere som møtte opp. Jeg ser ikke på meg selv som en person det er verdt å møte, så at noen av dere kom - det betyr mye.
EN KVELD JEG SENT VIL GLEMME

Det er så uvant for meg å ha flere innlegg som ikke publiseres samme dagen som jeg har gjort noe. For første gang på lenge er innlegg klare til å publiseres en dag i forveien og det er så rart for meg. Jeg har aldri hatt så mye å gjøre som det jeg har nå, og tro meg når jeg sier det folkens - det vil bare skje mer fremover. Livet som en influencer på fulltid begynner å synke inn her, og jeg begynner å like det veldig godt. Jeg opplever mer nå, enn hva jeg har gjort med flere jobber og det beviser at jeg har gjort et riktig valg.


På torsdag var jeg så heldig og fikk noen Golden Circle billetter til The Chainsmokers av en bekjent av meg, og jeg sitter fremdeles og er takknemlig. Jeg blir så glad over slike ting som det her at folk nesten tror jeg overdriver selvom jeg ikke gjør det. Jeg gikk glipp av dem i fjor og det var så dritt husker jeg siden jeg er fan av musikken deres. Så med kort tid på å finne en gjeng jeg kunne ha med meg på en konsert så spontan som dette, samlet jeg en fin gjeng og vorset litt med dem før vi dro til Telenor Arena. Den konserten tok helt av, og trolig en av mine beste opplevelser på en konsert ever. Jeg elsker å kunne danse til de jeg hører på, og bare leve i øyeblikket. Lysshowet imponerte meg og det samme gjorde musikken deres. Så å kunne dele en slik opplevelse med flotte mennesker, det var helt rått.


Jeg må revurdere om et helt hvitt antrekk på en konsert er så lurt til neste gang. Jeg slapp billig unna denne gangen, men kun fordi vi hadde så god plass.

HEMMELIGHETEN BAK MINE MARKERTE LEPPER

Vi har alle vært borte i leppestifter som ikke sitter mer enn et par timer før det ser ut som du har klinet 5 timer i strekk med en fyr. Leppestiften er over leppekanten, og det ser bare klinete ut. Det har irritert meg i årevis, for alt jeg ville ha var bare en leppestift som satt bra hele dagen. For 2 eller snart 3 år siden var jeg i Oslo for å ta en kaffe med en hyggelig dame, og hun åpnet øynene mine for et merke som heter Inglot. Det var så nytt i Norge på den tiden at jeg fikk med meg 2 matte liquid lipsticks hjem for å bare teste dem. Og jeg sverger på alt jeg har prøvd av leppeprodukter, at dette er det beste noensinne. Jeg følte meg nesten som et nytt menneske som kunne slippe stresset om at det så jævlig ut etter et par timer og behovet for å måtte påføre mer på leppene, for den satt hele dagen. Det har vært jenter som spør meg hvordan jeg får leppestiften til å sitte så bra hele tiden - og dette er hemmeligheten.


Jeg bruker kun Inglot Lip Tint HD Matte leppestiftene for de er så bra, og de markerer leppene på en måte du aldri har opplevd før. Du slipper å få merker på vinglasset, leppestift på sugerøret når du er på vors og du kan kysse/ kline uten av de smitter av og derfor kaller jeg disse for den ultimate hooke-leppestiften. Litt harry å si men jeg må bare få frem hvor bra de sitter. De mørkeste fargene, inkludert den røde jeg har på, er så sterk i fargene at jeg vil ikke anbefale å kline med de (thank me later) - for de kan få farge som kan se ut som en svak blush i ansiktet (haha). På grunn av hvor bra de sitter på leppene, så går de ikke av med vanlig sminkefjerner. Derfor bruker jeg en oljebasert sminkefjerner fra Inglot som er 10/10 og voilà så er fargen borte på sekunder. Jeg er ikke glad i å sminke leppene mine større, men for de som liker det, så er denne også bra til akkurat det.


Litt nyttig informasjon som jeg elsker å dele med de som spør om merke Inglot er at dette ikke er testet på dyr♥OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargen jeg har på leppene her er 31! De andre fargene jeg bruker som er i brun-nyanser er 17, 36 & 37.

VLOG - MINE FAVORITTER FRA BOOTS APOTEK

(Annonse for Boots Apotek)


Jeg har vært så heldig og har fått æren til å teste ut noen av de nye produktene på Boots Apotek i sammenheng med deres Grand Opening her i Norge. De fleste av oss har vel besøkt et Boots Apotek for eksempel i London og sett at det er noe helt annet enn Apoteket her hjemme. Det blir det nå forandringer på nå som Nye Boots Apotek åpnes her også. Her er det spesielt fokus på beauty produkter, og jeg har fått velge ut mine favoritter som jeg nå skal snakke mer om i denne videobloggen som ligger under her. Det er fremdeles veldig nytt for meg å gjøre slikt, så vær litt snille mot meg please. (Hvis noen vet hvordan jeg får denne YouTube videoen større på bloggen, så kontakt meg - jeg finner ikke ut av det og trenger hjelp asap.)


Jeg kommer til å være på åpningen av det Nye Boots Apotek Ullensaker, på Jessheim Storsenter, tirsdag 13.mars. Der vil jeg være fra klokken 16:00 til 18:00 for å snakke med dere, sjekke ut spennende makeup- og beauty produkter og bare ha det gøy! Det hadde vært kjempegøy å møte noen av dere, så ikke nøl om å komme - jeg elsker å møte følgerne mine. Meld dere på HER, dette er et arrangement på Facebook. De 300 første handlende kundene får en goodiebag til en verdi av 350,-♥ SES DER!


Kjøpet må være på over 200,- på handelsvarer, og gjelder ikke legemidler.

ANSIKTSKREMEN JEG BRUKER

Jeg må bare starte med å si at jeg er så glad for alle tipsene dere kommer med for tiden. Det hjelper meg veldig til å være motivert og ikke stå stille med hva jeg kan blogge om. Det er veldig lett å få skrivesperre, så å ha dere som kommer med innspill er til stor hjelp. Senest i går kveld tror jeg at jeg leste en kommentar med mange gode tips, og dere må bare fortsette - for det noteres ned! Så takket være innspill og noe dere savner på bloggen skal jeg nå vise dere litt hudpleie som jeg bruker siden det var vært veldig etterspurt. Jeg har perioder der jeg er flink til å bruke serum, produkter å rense huden med - men når jeg går tom, eller bare blir sløv på det så er det alltid èn krem jeg påfører på huden min og det er Clarins Multi-Active Jour daycream. Akkurat nå har jeg den som går for tørr hud siden vi er i den årstiden jeg sliter med nok fuktighet uansett hva det er snakk om. Ellers bruker jeg den samme, bare for alle hudtyper og med solfaktor. Vi blir utsatt for strålinger som også ikke bare kommer fra solen, så det er viktig å beskytte huden med kremer som har faktor i seg.


Denne ansiktskremen bruker jeg samt noen flere som jeg lagde en video om i går og den blir publisert denne uken (!!!). Jeg er veldig spent på hvordan den blir, siden det ikke er jeg som redigerer den. Der prater jeg litt mer om andre produkter og hva som er bra med dem, men jeg hadde ikke med Clarins kremen på den videoen. Det er litt greit å få frem at jeg bruker denne i tillegg, siden det er en krem jeg har brukt i flere år fordi jeg er så fornøyd.

ANTREKK: SIMPLE IN BEIGE

Nok en spennende dag er over for min del, og jeg gleder meg til å kunne fortelle mer om denne dagen allerede på torsdag. Jeg har vært på en video-innspilling i dag på Egmont med en ny kunde som jeg synes er skikkelig stas. Det går egentlig aldri helt opp for meg at en kunde velger meg, blant mange andre. At jeg blir valgt liksom... At noen liker meg så godt at de vil ha meg, de vil jobbe med meg. Jeg har flere ganger vært en av de profilene det står mellom, men gang etter gang har jeg mistet avtaler fordi de har funnet noen bedre. Det er litt surt, litt vondt men mest av alt lærerikt. Så å endelig være den som blir valgt, det betyr så mye for meg at jeg ikke klarer å sette ord på det. Senest i dag fikk jeg høre om nok en kunde som vil jobbe med meg. Jeg klarte ikke å skjule gleden min engang, og rett etterpå fikk jeg lov til å ta med meg fire poser med potetgull - KAN dagen bli noe bedre? Jeg tviler sterkt.


Men dagen ble bare bedre! Jeg tok en matbit med Anja som jeg ikke har sett på en stund nå, og det var veldig hyggelig med en liten catch up siden sist. Vi begge hadde ikke all verdens med tid, så vi var derfor produktive og knipset bilder før vi måtte videre. Det er lenge siden jeg tok bilder i denne kåpen, og det var derfor på sin plass å style den opp enkelt igjen. Jeg kan ikke beskrive det, men jeg bare elsker absolutt alt ved den kåpen.Kåpe & genser fra Asos // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Belte fra H&M // Ringer fra Tom Wood // Smykke fra Weekday // Øredobber fra Bjørklund

PEOPLE KICKOFF 2018

(Annonse for PEOPLE)


Denne helgen har vært så fin at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne. Så jeg velger å bare starte på det beste med en gang. For litt siden ble en stor del av Side2 ført over til Egmont, noe som nå betyr at People og Side2 har slått seg sammen for å gjøre det som allerede er bra enda bedre. Det har vært veldig betydningsfullt og turbulent for meg som nå kun er blitt en influencer på fulltid, å få være med på den flyttingen der. Det har allerede skjedd så mye bra på kort tid, og 2018 har så vidt begynt. Det føles ut som en enda bedre start for meg enn hva jeg kunne sett for meg, og bare det gir meg så mye. Det var derfor en stor glede å bli invitert på People Kickoff som var denne fredagen. For første gang fikk jeg en nærmere titt på hvem jeg jobber med og hvilken flott gjeng vi egentlig er på dette huset. Det startet med litt presentasjoner som var lærerikt og ganske viktig for oss som influencers. Merking av kommersielt samarbeid blir bare strengere, rett og slett til et helt nytt nivå. Flere av punktene hadde ikke jeg fått med meg en gang, for merkingen blir stadig forandret uten av vi får beskjed - så hvem sin feil er det egentlig at man merker for dårlig til tider? En fellesmail hadde hjulpet veldig.


Etter flere lærerike presentasjoner var det på tide med snacks, bobler og styling før felles avreise til middagen som fant sted i Oslo sentrum. Litt senere fikk vi en overraskelse da det ble en intimkonsert der vi var, som jeg synes er veldig spesielt og fint. Resten av kvelden gikk til mingling og mye snakkis som jeg er glad for. Det er ganske hyggelig å bli kjent med resten av bloggerne som du er en del av. Det er vanskelig for meg til tider å komme inn på andre influencers for jeg føler at jeg ikke er like viktig som dem, men det er noe jeg virkelig er klar for å endre på."DU SER SÅ LYKKELIG UT"

Det er fordi jeg er lykkelig, og det er skremmende å dele det med så mange. Men sånn skal det ikke være? I så mange år har jeg blitt grillet så fort jeg har skrevet på bloggen at jeg har det bra og er lykkelig. Det var som om folk var ute etter å ta meg psykisk fordi de ikke ønsket meg lykke i livet. Hvordan folk er i stand til å gjøre det mot andre mennesker, det er noe jeg aldri kommer til å forstå. Det finnes personer der ute jeg kanskje ikke burde ønske alt godt i livet, men jeg lever bedre med meg selv om jeg ønsker andre godt, selv dårlige mennesker. Til syvende og sist så er lykke noe som ikke kan kjøpes, og for dem som finner den lykken, de har et godt liv foran seg og det er det jeg ønsker at alle skal få oppleve. At noen ikke ønsket meg den lykken, det knuste meg for mange år siden. Jeg vet at jeg ikke gjorde noe galt, det var heller en annen person som lot meg gå igjennom så mye fordi jeg var naiv og kun så det beste i mennesker og ikke det verste. Jeg kom meg opp på bena igjen, tok alt det jævlige jeg hadde opplevd og gjorde det om til en lærepenge som gjorde meg sterkere. Den lykken, det er den jeg lever på nå i dag. Alt det vonde jeg opplevde, det ville jeg ikke byttet ut mot noe annet. Det har formet meg som menneske, og gjort meg til en person som nesten er overbevist om at jeg kommer til å klare meg, uansett hva som skjer i livet mitt.


Så å høre fra venner, bekjente, følgere og anonyme at de kan se på meg at jeg er lykkelig - det er stort. Jeg ble rørt av en melding jeg fikk på Instagram som lyder slik; Må bare si at jeg synes du ser så lykkelig ut på bildene dine for tiden og det gjør meg så glad! Håper du har det så bra som det ser ut som.


Vi må bli flinkere til å ønske hverandre godt.


Jeg trengte ikke å sette ord på lykken min for at noen skulle forstå hvordan jeg har det i dag, fordi jeg strålte av lykke. Jeg har det så godt der jeg er i livet nå, og av ingen store grunner. For hver dag som går blir jeg mer og mer kjent med meg selv, og det gjør meg trygg på meg selv, noe jeg skulle vært for mange, mange år siden. Jeg vet ikke hvor denne lykken kom fra, den kom brått, men jeg er så glad for at jeg fant den.

JEG GJORDE NOE SOM SJOKKERTE ALLE

Yess, jeg dro FRIVILLIG til Kongsberg for å stå på slalom denne mandagen som var. Jeg vet ikke hvor mange jeg sjokkerte med å gjøre dette, men la oss bare si at flesteparten sendte meg melding og lurte på hva jeg holdt på med. Jeg vet ikke helt hva som gikk av meg, men jeg kjente jeg nesten trengte å stå på slalom for å ikke miste den lille teknikken jeg har klart å få på plass etter helgen i Sauda. Jeg har ikke blitt noe bedre, det tør jeg heller ikke å påstå at jeg er - for dette er noe jeg trenger mye øvelser på. Jeg har ikke hatt ski på bena siden jeg var bitteliten, så det er litt som å sykle - du har det inne, men du må bare få det frem igjen. Velger nå å ikke gå for mye inn på at jeg syklet rett inn i en vegg da jeg var i Berlin med Got2Be i 2017, for det var flaut nok der. Men poenget her er at jeg kan jo sykle, det var bare evigheter siden sist. Jeg tror det er litt sånn med ski også, men her er det noe helt nytt jeg står på som er slalomski.


Hvordan vi endte opp i Kongsberg Martina og jeg, var fordi ho veldig gjerne ville ha meg med på en avslappende tur for å ha det gøy. Jeg kan ikke takke nei til sånt, for jeg har det aldri kjedelig med hun. Vi kjørte innover tidlig på morgenen og stod vel i bakken i ca 4-5 timer. Det var litt beroligende å dra med en som ikke lurte meg opp i svartløypen som sist, så vi holdt oss til de grønne og røde løypene - og det holder for meg som er så nybegynner. Da blir det mer ski på bena enn ski i lufta for å si det sånn haha. Det var kjempefint i Kongsberg og jeg likte bakkene der så godt siden jeg klarte å holde balansen for en gangs skyld. Jeg sa til og med til Martina at dager som dette må vi få til oftere.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN DAG MED MYE GLEDE

// Annonse for Egmont Publishing.


Denne dagen har vært så produktiv og slikt bare digger jeg - da får jeg bare enda mer lyst til å fortelle om dagen min og hva jeg har gjort. I går tilbragte jeg en dag i Oslo med min store kunde som går under dekknavnet Ghost Project. Allerede klokken 10 var vi på plass på showrommet til Vans, bortsett fra at Kristine og jeg ble noen minutter forsinket fordi vi så klart ikke fant riktig dør. Vi må ha sett ut som to idioter som gikk igjennom busker og bakgårder for å finne riktig dør. Vi fant den til slutt, og så fort vi kom inn dit ble vi overrasket av maskoten deres, Jenni. Hun smeltet hjertene våres, og ganske sikker på at den hunden har smeltet flere. På showrommet møtte jeg på noen kjente ansikter, så det er gøy å jobbe videre med personer jeg allerede har jobbet med tidligere. Vi storkoste oss på besøk, men vi måtte videre for å få gjort flere viktige ærender i løpet av dagen. Neste som stod for tur var et besøk på showrommet til Hartmanns som dere garantert kjenner til! Her gikk det i mye av det samme, bare prate og se litt på hva dem har. Det er så mye fint at man blir litt gæren av å dra på showroom. Man blir rett og slett blendet med fine ting - og det kan jeg ikke klage over. Det er ingen tvil om at både Kristine og jeg har funnet oss noen favoritter, og noen av dem ser dere på bildene under samt hvor mye annet fint det er der.


Nå må jeg begynne å pakke litt og gjøre meg klar for en langhelg i Oslo, vi snakkes!