hits

april 2011

PIMP AND HOE PARTEEEEY


Signmark - Smells Like Victory

Heyaaa! Det er helt super fint vær ute så jeg har vært ute toppen 1 time og grilla meg nå, siden jeg måtte i butikken å handle inn litt til i kveld. Siden da feirer Michelle bursdagen sin 1.mai og ho blir 17 år! Temaet er pimp and hoe. Jeg kommer ikke til å være kledd i noe hoe aktig for å si det sånn, låner en kjole av Kinga. Men en ting vet jeg, det kommer til å bli sinnsykt morsomt i kveld, glæd mæ sykt!Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du grilla deg ute i solen allerede & hva skal du i dag ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 29.APR.11

Heyaaa! Tror jeg og pappa har kjørt over hele Moss i dag for å se etter kjole. Haha. Men jeg er så kresen til tider så jeg fant ingen på Mosseporten, Amfi eller Ryggestorsenter. Så kom jeg plutselig på at jeg ville kjøpe Bruno Banani parfyme. Men de hadde den ikke på Mosseporten, derfor kjørte vi til Ryggestorsenter og de hadde den heller ikke. Og så til slutt fant vi den endelig på Amfi, heldigvis. Haha.

Vi to har nok forbrent noen kalorier nå. For et teamwork. Haha. Hva gjør man ikke for å finne parfymen som lukter himmelsk. Nå skal jeg snart døtte i meg lasagne før jeg tar en joggetur med pappa. Sporty!


Parfyme Tonic 165kr Favoritt parfymen min ved siden av Puma som også er en favoritt.

Hva syns du om bildet ?
Hvem er din favoritt parfyme ?

- Vi snakkes ! <3

GOD HELG ALLE SAMMEN

Heyaaa! Endelig er dagen jeg har ventet på. Det er helg folkens, sykt deilig å tenke på. I tilegg kommer det til å bli en konge helg. Det har egentlig vært en deilig uke siden vi starta på onsdag, og var i skogen i går så denne uka har godt ganske fort. ØNSKER DERE ALLE SAMMEN EN RIKTIG GOD HELG!


Hils på horn nr 2 i panna mi. Hihi.

Hva syns du om bildet ?
Hva er dine planer for helga ?

- Vi snakkes ! <3

EN OVERRASKELSE

Heyaaa! Jeg begynner å bli gal av alle de rare og spesielle ordene det er i naturfag. Det går meg på nervene at jeg må pugge til hvert eneste ord... Nå hørtes jeg ut som den verste blondien. Haha. Ikke bokstavelig talt, men ikke som en brunette egentlig. Hehe, tulla! Mall world er endelig okei igjen på facebooken min så nå blir det mye swetting etter hvert. Trodde jeg virkelig hadde mistet det for godt.

Jo, en ting til dere. Jeg liker å blande doc i forskjellige farger opp i en docpose slik at det blir en overraskelse over hvem farge jeg får neste gang. Hihihihi. (Du har det ikke mer moro enn du selv lager).


Sløvern i tysken med Kjellern.

Hva syns du om bildet ?
Lager du små overraskelser til deg selv i blandt ?

- Vi snakkes ! <3

POWERNAP PÅ G


Reynard Silva - Down To Earth (Credz til Gud slash carebearz.blogg.no)

Heyaaa! Etter orienteringa som var i Mosseskogen (som jeg tror det heter) er jeg sinnsykt sliten. Vedder på at de andre fra klassen også er det etter innsatsen de hadde! Derfor tar jeg meg en powernap, deretter skal jeg pugge til en sykt awezome prøve i naturfag, bioteknologi. Love it lizm. Også er jeg veldig stressa fordi jeg kanskje ikke finner noe kjole til lørdagen, har kun i morgen på meg. Stress ja!

Men jeg tok en kjapp tur innom på onsdagen i midt timen som vil si, langt friminutt, og titta om jeg så noen kjoler. Enda verre, sykt dårlig utvalg! Men jeg skal be til gud om at jeg finner en i morgen, haha.


Hils på hornet i panna mi da, hihi.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Er du allerede klar for helga og noen som vet om butikker de har fine fest kjoler ?

- Vi snakkes ! <3

MARKA TUR MED HELE 1.TRINN PÅ VGS


Andreas Schuller - Skulls Angels (Credz til Vivian)

Heyaaa! I dag ble det marka tur med hele 1.trinn på vgs. Jeg og Vivian hadde jo hamstra masse food, eller..... 12 påske egg i lillakartong kanskje. Sykt godt. Hihi. Det var helt sinnsykt gøy i skogen, skal se om jeg får redigert noen videoer senere. Men blir nok neste uke tror jeg, gled dere til dem. Lættis fall på noen, syke fail og haha, parteeey i skogen. Jeg har hatt en super morsom og koselig dag. Hihi.


Meg, Vivian, en svært ufornøyd Caroline og en fornøyd Kristin på bakken.

Malene joooo.

Her skulle vi måle omkretsen av en firkant, flinke!

Kvikklunsj er et must når du er på tur!

Amund biffen.

Kristin, Caroline, Malene og Rebecca. Glade tur jenter.

Ninjane som hadde privat fest i skogen.

Runar fant en firfisle!

Tar en pause og spiser godt påskeegg. Hihi.

Småbarna lekte med sanda og bygde sandslott.

Står ved siden av Vivian, dagens verste failer. Haha!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du vært på tur med skolen allerede nå etter ferien ?

- Vi snakkes ! <3

KOM MED FORSLAG TIL MÅ GJØRE VIDEO


Veronica Maggio - Jag kommer Sebab Electro House Remix  (Credz til Kinga)

Heyaaa! Det var egentlig ingen tvil om at jeg ville velge må gjøre video når flere av dere skrev det i kommentarfeltet på hva dere ønsket jeg skulle blogge om. Jeg skal ikke gjøre det alene, jeg har med min awezome bestevenn Kinga som også skal gjennomføre disse tingene dere ber oss om å gjøre. Så håper dere kommer med noen sykt geniale ting vi må gjøre. Haha. Sett i gang å skriv i kommentarfeltet!


Digger deg så satans mye.


Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du noen geniale ting vi må gjøre på video ?!

- Vi snakkes ! <3

TRO MEG ELLER EI MEN DET VAR SYKT DEILIG


Etienne Ft. Brian Lucas - Bounce Fresh Mix (Credz til Kinga)

Heyaaa! Tro det eller ei, men jeg syns det var utrolig deilig å være tilbake på skolen for å se igjen alle de herlige folka. Ser at mange av dem har fått brunfarge nå også, hihi. Men det høres hvertfall ut som de har hatt en super bra ferie. Jeg er selv ganske fornøyd med ferien, ingenting er bedre enn å tilbringe ferien sin sammen med sine gode venner. Jeg håper dere har hatt en superduper bra påskeferie!Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du hatt en bra påskeferie og deilig å være tilbake på skolen ?

- Vi snakkes ! <3

OREO KOZ MED BESTE JENTA

Heyaaa! Nå sitter jeg bare og slapper av med Kinga etter å ha hatt en super koselig dag med ho. Vi stakk opp for å handle inn varer til selveste Oreo is med nonstop strøssel og sjokolade saus. Det var så sykt deilig. Jeg var ganske romantisk og da, jeg ble stappmett så var Kinga fortsatt keen på mere is så jeg ga henne resten av min porsjon. Ntawiii. Btw, siste dagen i feiren. Det har godt alt for fort...


Fineste påskeavsluttningen med herlig oreo is og herligste jenta, Kinga.

Hva syns du om bildet ?
Så det ikke sinnsykt godt ut & kjipt at det er siste dagen i ferien ?

- Vi snakkes ! <3

JEG HAR SKAFFET MEG FANSIDE PÅ FACEBOOK

Heyaaa! Jeg har nå skaffet meg en offisiell fanside på facebook. Den kan du finne ved å gå inn på denne linken maddepaddee.blogg.no! Et lik, betyr ett smil. Hihi. Jeg føler meg ganske så selvdigger etter å ha lagd den. Men jeg mekka den fordi flere av dere har spørt om det og fordi dere kan holde dere oppdatert andre steder enn kun på blogg.no. Håper dere vil følge meg der også, hihi! - Ditt valg.


Setter veldig stor pris på om du trykker liker på fansiden min, just so u know!

Hva syns du om bildet ?
Kommer du til å følge meg på facebook ?

- Vi snakkes ! <3

GRILLFEST PÅ STRANDA


Justice - Civilization

Heyaaa! I går var det grillfest på festestranda med gamle trinnet vårt fra Bytårnet, da mener jeg når vi gikk i 10.klasse. Det var kjempe koselig å ha oss samlet igjen og se igjen alle sammen. Det ble grilling og utrolig mye avslapping. Sykt deilig. Tobias, Karoline og jeg bestemte oss får å bade. Det ble årets første bad for meg og Karoline, usikker med Tobias. Men det var helt sykt kaldt, ikke digg....

Etter vi hadde fått tørket oss gode og varme igjen satte vi oss ute på brygga og tente på en grill som holdt oss varme. Så satt vi der og chilla resten av kvelden. Takk for en super koselig kveld!


Min kjære vakre bestevenn.

Tram, meg, Karoline, Viktor, Kinga og Madelen.

Meg, Hanne-Mari og Siri. Dere er så søte!

Fin gjeng dere.

Tram, Martine og Karoline. Herlig bildet.

Fin stilling jeg har og fine jenta mii! Og stakkars Lee i bakgrunnen som fryser.

Thumbs up for nice people!

KALDT.

Årets første bad jo!

Liten suss fra store Sondre.

Lol, jeg er høy og Sondre skyter meg...

Sondre chillern og ingen killern, eller hva? Haha.

Koozi.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du vært på grillkos enda & tatt årets første bad ?

- Vi snakkes ! <3

GIVE ME OR KILL ME

Heyaaa! Jeg kom liksom helt tilfeldig over noen ting jeg hadde lyst på, hehe. Nej, ikke så tilfeldig egentlig. Jeg satt jo og surfa på nettet på forskjellige ting som falt meg inn i smak. Og halla, vinner jeg i lotto - en gang i fremtiden før 2012, så vet jeg godt hva jeg skal bruke de pengene på. Hoho. Btw, jeg kommer til å dø. "Give me or kill me", selfølgelig får jeg ikke dette. Heahea.

Helt ærlig, hvis hadde jeg vunnet i lotto ville jeg tatt med vennene mine på en uforglemmelig ferie. Jeg ville gitt penger til familien min og gitt penger til veldedighet for de som lider av kreft, sult osv. Hihihihi.
Hva syns du om bildet ?
Noe du likte & hvis du hadde vunnet i lotto, hva skulle du brukt pengene på da ?

- Vi snakkes ! <3

TEGNINGER AV MARCUSEK


Bob Sinclar Feat Ben Onono - Rainbow Of Love

Heyaaa! Jeg ser opp til søstera mi av flere grunner, av den ene grunnen pga hennes tegneferdigheter. Ho er utrolig flink. Ho har inspirert meg til å ville tegne mer og mer. For en stund siden satte jeg meg ned for å tegne Marcusek, min favoritt blogger, jeg digger han! Hihi. Han gjorde nettopp dagen min mye bedre når han la dem ut på bloggen sin, hjertet mitt dunka helt sykt for å være ærlig.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Er du glad i å tegne & hvem er din favoritt blogger ?

- Vi snakkes ! <3

I DIGG IT


Mañana Mañana 2011 - Lættis Weed (Credz til Kinga)

Heyaaa! Jeg har vært på familie middag i dag, denne gangen var det hos farmor og farfar. Jeg forsynte meg faktisk to ganger med poteter, kalkun med viltsaus og grønnsaker. Det er himmelsk. Sverger, de tilsetter noe hemmelig i oppskriften. Haha. Men jeg har det helt fantastisk bra for tiden, and I digg it!Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du det bra & fornøyd med ferien så langt ?

- Vi snakkes ! <3

THE ZUMMERCAR IS BACK

Heyaaa! Jeg våkna i går av at det var rene badstuen inne på rommet mitt, haha. Pappa kom inn å fortalte meg at jeg skulle bli med ned, og på vei ned så jeg sommerbilen våres stå ute. Da hinta jeg bare til pappa at jeg ville ta en harrytur med bilen og det ble det! Det var så deilig å kjenne vinden i håret og bare nyte turen med pappa. Hihi. Vi tok en liten tur innom McDonalds for å kjøpe McFlurry og, haha!


En fornøyd pappa og en stk fornøyd datter etter en bra harrytur i sommerbilen!

McFlurry<3<3<3

Hva syns du om bildene ?
Har fin været kommet til deg & liker du McFlurry ?

- Vi snakkes ! <3

FOOD TIME!

Heyaaa! God morgen, eller om den er god spørs jo litt på om været er bra og om du er ganske glad da. Da syns jeg det er en god morgen, ellers er den vond... He-he. Jeg sov skikkelig godt i natt, irriterende at jeg sjeldent husker drømmene mine. Men jeg er zupahdupah skrubbsulten så jeg skal straks ned på kjøkkenet og lage mat for nå er det food time! Mall World er nede hos meg på face enda, fml hardcore.


Jeg lå faktisk på første plass i går, sykt fett når jeg tenker meg om! Hihi.

Men brb, maaaaat.

Hva syns du om bildene ?
Ligget på første plass der du bor & husker du ofte drømmene dine ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 23.APR.11

Heyaaa! I dag har jeg slappet av litt på verandaen, for første gang på lenge ville jeg ikke sitte ute lengre fordi det var kjedelig. Det er så kjedelig å måtte vente for å bli brun, hihi. Men ting tar tid, det skal være sikkert og visst. Ellers så har jeg bare tatt det helt med ro i dag. Beklager for dårlig bildet, dere...


Tshorte Quicksilver Bukse Quicksilver

Hva syns du om bildet ?
Likte du outfiten min & hva har du gjort i dag ?

- Vi snakkes ! <3

THE INSPIRATION OF THIS WEEK

Heyaaa! Jeg vil takke så mye til Karin som viste meg denne nettsiden summerology.tumblr.com. Helt sykt mange deilige og bra bilder der. Ble veldig inspirert av den siden, så tusen takk for at du linket den i kommentarfeltet. Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen med god mat. Hihi.
Mr. Handsome!


Hva syns du om bildene ?
Har du noen spesielle nettsider du blir inspirert av, i så fall hvem ?

- Vi snakkes ! <3

GÅRSDAGENS OUTFIT 22.APR.11


Rob Zombie - Sick Bubblegum Skrillex Remix (Credz til Kasper)

Heyaaa! Det var visst noen av dere som ble veldig nysgjerrig på hvor jeg hadde kjøpt det jeg hadde på meg i går, så da tenkte jeg at i stede for å svare i kommentarfeltet kunne jeg like godt legge ut outfiten. Den shortsen har jeg kjøpt for over et år siden, bare så det er sagt. Hihi. PS! Jeg elsker den veldig mye.


Tshorte SportShopen Shorts Carlings Klokke Junkyard

Fatzoo tunge.

Noen som har nr til disse gutta? De var sykt digge lizm.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & vel, har du nr til de digge guttene ?!

- Vi snakkes ! <3

FAMILIE MIDDAG

Heyaaa! I dag hadde vi familie middag, farmor og farfar kom for å spise utrolig god mat her som pappa og mamma hadde lagd. Når vi var ferdig med middagen stakk jeg og Caroline for å lage kake som gikk rett til helvete. Vi tok en kakeform som var for stor i høyden slik at kaka var helt saus i midten, så vi måtte flytte den over til en stor form, kaka ble oppned og knakk på midten og, hehe... Kommer mer! Når vi skulle snu den tilbake ble resultatet at det så ut som hulken hadde slått til kaka. Tuller ikke! Haha.

Men hvis vi ser bort i fra uhellet, var kaka helt sinnsykt god! Vi mekka også en glasur ut av det blå, men den ble drit god. Haha. Resten av dagen chilla vi på verandaen med masse prating og fnising, kozii det.


I know, pappa er 9ggah.

Jaja, smaken som teller, heheheheh ;);););)

Mamma er litt kul? Haha.

Masterchef x2 som chiller ute i sola her!

Slappera jo.

Hva syns du om bildene ?
Like flink som oss i å bake kake & hatt en fin dag ?

- Vi snakkes ! <3

TIVOLI FUN


Ghostface Killah, Nate Dogg & Mark Ronson - Ooh Wee

Heyaaa! I går etter jeg hadde rydda litt kom Martine til meg, lenge siden jeg har sett ho så det var super herlig å se ho igjen! Det var jo tivoli i går ved Nesparken så da stakk vi dit hvor vi møtte på Kinga og Tram. Kom flere senere som vi også lekte med! Jeg angrer på at jeg kjøpte sukkerspinn rett før jeg tok Disco. Ble sykt kvalm og ikke minst svimmel. Men hahaha, Kenneth var helt syk med skrikene sine...

Hver gang han skrek blunka han med øya, og skrek helt sykt mens jeg, Kinga og Haris hadde helt sykt lættis. Det var ganske gøy, tihihihi. Så stakk vi til Campino hvor vi spiste god kebab pizza! Nammiz ja.


Bamser, og omg jeg vil ha den kua!

Haris, meg, Kinga og Kenneth.

Haha, ntååå.

HAHAHAHAHAHA!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du vært på tivoli i år og blir du fort svimmel av karuseller ?

- Vi snakkes ! <3

MY NAILZ

Heyaaa! Jeg savner sykt å ha lange negler så jeg kan fikse dem og mekke masse rare mønsteret på dem. Jeg valgte å klippe dem av så jeg ikke skulle knekke neglene i gymmen. Haha. Skal lett begynne å spare igjen nå, de er vannvittig korte. Når jeg tenker meg om, hadde jeg serr sykt lange negler.


Ipod negler.

Fargerike negler.

Moreller og hellokitty negler.

Stripete negler.

Is krem negler.

Random negler.

USA negler. Favoritt lakken!

Valentins negler.

Hva syns du om bildene ?
Hvem var dine favoritter & har du lange negler eller sliter du med å spare ?

- Vi snakkes ! <3

ROMANTISK FILMKOZII MED HO STORESØSTER


The Cataracs Ft Dev - Top Of The World (Credz til Tangen)

Heyaaa! I går så ble det til at jeg og Caroline så på filmen The Roommate. Den var faktisk overraskende bra! Annbefaler dere som liker spennende filmer å se den, sjekk trailern. Hihi. Vi skal ha familiemiddag i morgen så vi må alle stå på med å shine hele huset til i morgen. Jeg skal ta hele tredje etasje, og det vil si badet, hvor det alltid er rotete... Haha. Serrr, maten kommer til å være syykt god i morgen. Hihihi.


Smiiiiil og tommel opp.

Tihih, fregner jo.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du sett The Roommate & hatt familiemiddag i ferien ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 20.APR.11


Jessie J - Price Tag

Heyaaa! Det ble en Sverige tur på pappa, sis og meg. Pappa kalte det en harry tur fordi han mente jeg og Caroline var harry. Den vitsen var så sinnsykt dårlig. Og jeg så tidenes hotteste gutt inne på h&m, fy søren. Hihihi. Pappa måtte faktisk hjelpe meg med å finne bh, og dæven så god smak pappa har når det gjelder bh. Haha! Men da det gjelder kjoler suger han.... Ble hvertfall fornøyd med det jeg kjøpte. Tihi.


Tshorter SportShopen 299kr Bh H&M 129kr

Hva syns du om sangen & bildet ?
Likte du innkjøpet mitt & er du ofte i Sverige ?

- Vi snakkes ! <3

WANTS FROM BIKBOK

Heyaaa! Helt random kom jeg på at jeg trenger seriøst ny bikini snart, har faktisk bare to par jeg bruker fast. Jeg er ikke noe spesielt fan av bikini, så soler meg som oftest naken. He-he. Det var tull. Jeg titta litt igjennom noen av bikiniene fra BikBok og fant noen fine\ søte som jeg gjerne vil ha. Hihihi.


Hva syns du om bildene ?
Hvem av bikiniene likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

YOU JUST GOT PUNK'D

Heyaaa! I går da pappa kjørte meg hjem etter festen sa han at jeg skulle spille drita for mamma, jeg kunne knapt tro han faktisk sa jeg skulle gjøre det. Men jeg kjørte på jeg! Haha. Man så på hele ho at ho ble kjempe skuffa og så slang ho på en kommentar "Hva har du drukket, jeg ser du har drukket" EDIT: Jeg hadde ikke drukket, så tydeligvis er jeg fjern nok fra før av. Haha. Takk for den mamma!

Så ut som ho skulle felle tårer da vi sa det var kødd. Haha. But you just got punk'd. Nå har jeg jeg spist meg mett på Chicken Currey og skal en liten tur til byen for å se på kjole hvis mamma gidder... Hihi.


Chicken Curry, den var langt ifra god... MEN jeg tvang det ned, hihi.

ELEMENT.

Jeg har skateboard vinger, jeg trenger ikke å drikke Redbull. Yaman.

Hva syns du om bildene ?
Åssen tror du moren din hadde reagert hvis du spilte drita som fasan ?

- Vi snakkes ! <3

FOR EN SUPER BRA KVELD!

Heyaaa! Fy søren for en super bra kveld det var hos Amund i går. Alle var i så godt humør og det gjorde stemningen så bra. Dæven steike. Håper det blir en ny klassefest så fort som fasan. Dere er en skikkelig fin gjeng alle sammen! Vi satt både inne og ute på terrasen mens vi koste oss med musikk. Må si jeg er overrasket over danse skillsa til guttene altså. Tusen takk for at jeg fikk komme, Amund!


Arne, Jenny, Malene og Caroline.

Fine klassen!

Glad i deg, vakre Malene!

Slappera med Anders som er i slaget der ja.

Øljentene som poserer, og lættis jentene nederst. He-he.

Simon og Andreas. Mer enn flørtings på g her skal jeg si dere.

Malin og Sara. Alltid i godt humør de der.

Malene, Arne, Caroline og Daniel. Liker dere!

Arne the pimp.

Som sagt, jeg stor koste meg i hele går med de fine menneskene!

Hva syns du om bildene ?
Ser ikke de ut som en vannvittig fin gjeng !?

- Vi snakkes ! <3

OUTFIT 18.APR.11


Dizzee Rascal & Armand Van Helden - Bonkers (Credz til Mike)

Heyaaa! He-he, solte meg litt mye i stad så jeg fikk røde kinn... Men det gikk over etter en time eller to. Haha. Nå har jeg mekka food som jeg snart skal ete, magen min sulter i hjel nok en gang dere. Jeg gleder meg kjempe masse til sammenkomsten som blir hos Amund (min nr 1 fan av bloggen). Klassen min er jo helt vannvittig bra, så det blir uten tvil en skikkelig bra kveld med masse latter og kos. Hihihihi.


Topp H&M Bukse GinaTricot Sko (?)

Den buksa der spjæra mamma her om dagen da ho satt seg ned med den.... Hahahahaha!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & vært på sammenkomst med klassen før ?

- Vi snakkes ! <3

GOD MORGEN SUNSHINES

Heyaaa! God morgen, sunshines. Jeg håper dere har hatt en kjempe god natt søvn og drømt søtt om makrame hamstrene som endte opp i en grotte fullt av makaroni og tornadoer. Ser dere hvor mye random som kan komme fram hvis jeg bare skriver ned det første jeg tenker på? Haha, det er litt rart... Men har du sett på maken, smaken er som baken. Tulla... Men det er sykt fint vær ute jo!

Ingen spørsmål om jeg stikker ut å soler meg nå snart igjen. Haha. Skal bare få i meg litt mat før jeg går ut og griller meg. Det er sammenkomst hos Amund i dag med klassen, så det skal bli kjempe koselig.


Ser ut som om jeg er lost i en annen gutt og smiler forelskende til han ellernoe. Haha...

Hva syns du om bildet ?
Hva er planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

FOR EN DEILIG SØNDAG

Heyaaa! Fyttii for en deilig søndag det har vært hvis jeg ser bort ifra det ekle besøket av edderkoppen. Jeg har grilla meg ute i sola, vært med pappa i butikken for å handle inn middagen som ble baktpotet. Sykt godt! Baktpotet minner meg så sykt om sommeren, skikkelig grillmat med kjøtt. Jeg har gått med shorts i hele dag, det er ikke gærnt. Vært en skikkelig avslappet søndag, og det skal det bli videre.


Føtter<3<3<3

Baktpotet med smelta smør (sånn jeg eter dem, hehe) og med verdens beste kjøtt! Nam.

Hadde glemt hvor mange fregner jeg hadde, men de kommer tilbake ja. Haha!

Hva syns du om bildene ?
Har du hatt en bra søndag så langt ?

- Vi snakkes ! <3

STEIKER UTE I SOLA


Far East Movement Ft Ryan Tedder - Rocketeer

Heyaaa! Nå har jeg vært ute å grilla meg ute i sola i over 1 time, fikk skille etter shortsen så det ser litt dumt ut... Haha. Jeg kjente at noe kilte på bena mine, men jeg tenkte det sikkert bare var hårstrå eller noe til jeg virkelig kjente at det skilte. Der var det en ekkel nasty edderkopp som mekka spindelvev på bena mine. Tok max 5 sek før jeg var inne. Hahaha! Hater ikke de skrypa, men er IKKE noe fan av dem.

Vedder på at jeg straks stikker ut igjen for å sole meg mere. Haha. Det er så  utrolig deilig vær ute nå. Sommar tider hey hey, sommartider! Må bare game litt Mall World først, hehe. Kos dere videre i dag!


Bildet er fra i fjord når jeg var i Tyrkia, savner det sykt.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du grilla deg litt ute i sola enda eller er det dårlig vær ?

- Vi snakkes ! <3

HERLIG VÆR

Heyaaa! Det var drit fint vær i går så jeg satt ute å solte meg i en time, litt småfett at jeg fikk litt skille da. Hihihihi. I går var jeg med Kinga og Iselin, vi stakk opp til Kiwi for Kinga skulle visst ha gulrøtter. Haha! Det var så fiiint vær i går at vi ble sittende ute og bare chilla litt til vi gikk inn til meg og fortsatte chillinga der. Iselin måtte stikke litt tidligere så ble det en romantisk middag med Kinga. Grrrrr.


Sjekk de fine jentene der!

Hva syns du om bildet ?
Har det vært fint vær hos deg i det siste ?

- Vi snakkes ! <3

MY INSPIRATION THIS WEEK

My bestfriend is what I can call damn. Love you! PS! Bloggen min kommer til å bli det nye WeHeartIt med bildene av Kinga. Just sayin' it.Hva syns du om bildene ?
Ble du like stum som meg når du så bildene ? DAMN.

- Vi snakkes ! <3

VIDEOBLOGG: HVA JEG SKAL BLOGGE OM!

Heyaaa! Jeg prøvde å mekke\ redigere en videoblogg for første gang i går, hahahaha gikk jo sykt bra. Bokstavelig talt, jeg blir flau av å se på meg. Men jeg lover, jeg skal videoblogge oftere fremover!


Sykt deilig bildet i grunn. Hahaha.

Hva syns du om videoen ?

Noen ønsker om hva jeg skal videoblogge om ?!

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 15.APR.11

Heyaaa! Beste starten på feiren: Pappa kommer hjem røsker seg med meg inn i bilen og kidnapper meg! Neida, vi stikker til McDonalds og bestiller food + McFlurry. Når jeg er ferdig med å spise stikker vi til byen for å kjøpe minnekort til kameraet mitt siden det har blitt ødelagt. Så vil plutselig pappa kjøpe en skriver, jeg var jo helt med på det. Haha. Plutselig sier pappa at vi kan stikke inn på Laundry.

Der finner jeg så klart en super digg hvit genser jeg vil ha. Tror pappa er syk, kan ikke huske at han har vært så snill siden ? Nemlig. Husker ikke. Men det er hvertfall en sykt bra start på feiren. Takk pappa!


Genser Laundry 499kr Skriver Clas Ohlson 399kr

Hva syns du om bildet ?
Likte du dagens innkjøp & hatt en bra start på feiren ?

- Vi snakkes ! <3

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!


The Roots - Birthday Girl

GOD PÅSKE! Jeg ønsker dere alle en super duper bra ferie, håper den blir knall bra og at dere spiser masse snadder og er usunn til tusen. Jeg ser hvertfall frem til en sinnsykt bra ferie, ganske avslappende men også en fantastisk ferie med herlige venner. I hvertfall, god påske nok en gang<3Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva er dine planer for Påske ferien ?

- Vi snakkes ! <3

JEG HAR EN DEILIG FØLELSE NÅ

Heyaaa! Jeg har en supahdupah deilig følelse nå, det er kun en dag igjen før det er Påske ferie folkens! Det er jo helt sykt deilig. Jeg husker jeg ikke ville telle hvor lenge det var til påska for da ville det virke ganske lenge, men nå som jeg begynte å spørre folk, er det kun noen få dager igjen til jeg kan skrive GOD PÅSKE!!! Lol, jk... jeg skrev det nå. Fail, heahea. Leksefri i dag, så det blir max chillings i dag!


My ziztah.

Hva syns du om bildet ?
Har du fått Påske ferie eller får du det i morgen ?

- Vi snakkes ! <3

VIDEOBLOGG; MORGEN TRIM OG 2COOL4SCHOOL

Heyaaa! På morgningen i dag fant tilfeldigvis jeg og Karoline en kiwi handlevogn. Så vi tok oss en bumpy ride med den og gikk til skolen. Smarte jenter! På skolen begynte jeg egentlig veldig tilfeldig der også å filme, men det er jo alltid litt fun med videoblogger selvom de er randome? Hihi. Til litt ekstra informasjon: Når jeg sier "klokka er 08:44" er den faktisk 07.44, fail nok en gang... Hehehehe.


Aldri for trøtte for noe slikt nej. Fikk vannvittig sjokk når vi holdt på å krasje i bilen... Heh.


Skjønner dere hva jeg mener med randome videoblogger eller? Haha. Btw, pen skrift.

Hva syns du om videoene ?
Syns du jeg burde legge det ut videoblogger oftere ?

- Vi snakkes ! <3

ALOHAA


Disco Freak - Why Single Edit

Heyaaa! På skolepcen fant vi ut at vi hadde lydinnspilling. Henger etter jeg... Det er jo bare kjempe kult. Jeg og Karoline spilte inn lyd når vi leste tysk og damn Karoline hørtes ut som en tysk dame. Det var sykt morsomt å høre på. Ellers har jeg fått sixpack takket være den latterfulle skoledagen. Det er litt kult synes jeg. I morra er det ingen prøver så jeg skal shake rumpa på zumba i kveld. Glæd mæ!


Fj0rtiz.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Skulle du trodd du hadde sixpack etter så mye som du ler ?

- Vi snakkes ! <3

NETTET MITT BLIR RAPED


Dan Le Sac Vs Scroobius Pip - Sick Tonight Doctor P Remix (Credz til Mike)

Heyaaa! Tok litt egen trening her hjemme siden jeg må bli hjemme å pugge på geografi prøva som vi har i morgen. Jeg ser frem til en sinnsykt digg munche kveld på meg. Gryterett til Paradise Hotell og gelè med vaniljesaus til Tough Love som starter etter. Hihi. Digger det programmet, han mannen er jo proff på kjærlighets livet. Haha. Btw, jeg begynner å bli rik på Mall World. Dette må feires. He-he. Random.

Nettet mitt kommer og går, derfor kaller jeg det raped. Det er som om noen stikker nett kabelen inn og ut, og ja. Tenk dirty mind nå og du skjønner hvorfor jeg kaller det raped. Hihi. Men brb, munche for livet!


Btw, pappa sa dette var verdens beste kokosbolle. Sen aprilssnarspøk.

Mmm, McFlurry bokser bak meg<3<3<3 Elsker dem så mye at jeg tar vare på dem...

Uansett, tommel opp for en sicko mat-dag på meg!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Liker du kokosboller & problemer med nettet noen ganger ?

- Vi snakkes ! <3

BILDER FRA COUNTRY MODELL SHOOTEN


Kingda Ka 2010 - Andreas Schuller Feat Hanna Romøren

Heyaaa! Sykt uheldig med været i dag. Regnet i hele dag og det suger vilt mye. Men jorda trenger vann så, lol jk.... ikke som om det interesserer meg, men vi trenger det jo... Heller det enn globaloppvarming. Bildene fra country modell shooten er her. Jeg stod i en rennende elv og frøs seriøst av meg føttene, men smertene gikk over da jeg mista følelsene så det gikk jo egentlig ganske bra da. Haha!


Hahaha, fint utrykk!
Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvem av bildene likte du best & vært regn hos deg i dag og ?

- Vi snakkes ! <3

DEAR GOD I WANT THIS SHIT

Heyaaa! Dette suger vilt, jeg finner alltid ting jeg vil ha når jeg er blakk. Det er en av de verste tingene jeg vet om, hater det... Nå for tiden ville jeg seriøst trenge penger. Til både klær og mat, og til venner siden de fyller år osv. Jeg får bare fortsette med å sikle etter disse super deilige tingene. Omg.


Litt blanding her pga fest kjolene, men de er jo rålekre!

Hva syns du om bildet ?

Fant du noe du likte & hva har du lyst på for tiden ?

- Vi snakkes ! <3

INSPIRASJONEN MIN DENNE UKA

Ukens inspirasjon er hippies, digger stilene og faktisk alt egentlig. Make love not war<3 Når jeg får barn skal jeg la håret dems vokse ut så jeg kan skaffe dem dreadz, born with style! Digger dreadz så sykt mye. Vurdert å skaffe meg det selv faktisk... Men skulle ønske jeg hadde baller nok til å ta det selv, uten om å tenke på konsekvensene fra kjefting fra min mor og far da. Hehe. Peace!
Nydeligste guttungen, og han har dreadz!!! Elsker foreldrene, fifææn.

Hva syns du om bildene ?
Hva inspirerer deg denne uka & hvem bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

ZUPAH DUPAH GREAT

Heyaaa! Jeg kunne sove to timer lenger i dag siden vi hadde en innlevering i norsken. Hvis vi leverte den i løpet av helga eller i dag tidlig kunne vi komme senere. Det var sinnsykt deilig skal jeg si dere. I løpet av dagen ble det jævlig fint vær ute! Så derfor stakk jeg hjem og tok med kameraet til sis på skolen. Thihihi. Jeg er litt badass noen ganger... Men det er helt sykt fint vær ute, våren er her, finally!


Klokka ni om morran, hihi!

Steffen tapern.

Vivian solbolla.

Sunshine.

Vivian og Henrik slappera.

Sløvt.

Runar gladgutten!

DC capsen til Henrik da vett.

Litt glad da.... Hehe.

Hva syns du om bildene ?
Begynner vår været å komme hos deg ?

- Vi snakkes ! <3

DETTE ELSKER JEG


2AM Club - Only For Me

Heyaaa! Det er en veldig avslappende søndag på meg i dag. Forskjølelsen begynner å komme tilbake, men jeg er MacGyver Junior så dette takler jeg med et stort smil.

Jeg elsker å smile. Føler meg så mye bedre når jeg smiler. Hvis jeg smiler til folk og de gir et smil tilbake blir jeg ekstra glad. Det betyr så mye å se vennene mine smile, le og bare ha det kjempe knall. Får jeg dem til å smile, føles det ut som om ingenting kan bli bedre. Eller å vinne lotto hadde ikke vært så gærnt... Hahaha! Jeg vil bli husket som den smilende jenta/ gladjenta som alltid er i godt humør.Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva er det du absolutt elsker å gjøre ?

- Vi snakkes ! <3

MIN AWEZOME BROR MIKE KEENAN


Bonobo - Kiara (Credz til bror, Mike Keenan)

Heyaaa! Jeg fant min awezome bror, Mike Keenan gjennom Facebook. Han er en super fet kar med sinnsykt mye humor og en super tiltrekkende bart. Jeg liker den kule fiskehatten hans også. En vanlig samtale med han består av mye latter, thank good for that! Stilen hans er ganske turn on for mange damær. Han har en zupahdupah deilig musikksmak, må understreke at barten er fet, zupahdupah fet.

Mike Keenan, du er en jævlig rå kar! Aldri tvil om det der, just sayin' brother from another mother.  Longboard og isdate til sommeren hvis du lever så lenge. Zick fett! Jeg iluer deg, bror<3 PEACE OUT!


WU-TANG!

Skillsa bror.

Halla damer!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva sier dere til stilen hans damærrr & ser han ikke fet ut?

- Vi snakkes ! <3

JEG BLE REDDET I GÅR

Heyaaa! Etter Hair Musikalen var jeg temmelig sliten og trøtt. Var en lang dag. Hadde ikke spist mye heller, ganske sikker på at det er derfor jeg ble slapp. Når jeg kom inn døra stod mamma med varmet gratinerte poteter med kjøtt og peppersaus. Det var så søtt og snilt gjort! Jeg kjeda livshiten ut av meg etter å ha vært hjemme maks 30 minutter når jeg hører noen kjente stemmer rope navnet mitt utenfor.

Der sto Kinga og Tram. Jeg ble reddet! Følte meg som Julie som lette etter sin Romeo, bare at det var to stykker denne gangen... He-he. Vi bare slappet av max og hadde en god del ting vi snakket om. Hihi.


Seriøst, dere er så randome..... Men jeg liker det.

Dirty mind?

Glad i mat!

Hva syns du om bildene ?
Hva gjorde du i går & hva syns du er deilig etter en lang dag ?

- Vi snakkes ! <3

FOTOSHOOT OG HAIR MUSIKAL

Heyaaa! Fotoshooten jeg hadde ute i Larkollen gikk bra, håper jeg... Haha! Vi fant ut at det hadde vært bra om jeg sto i en rennende elv, så da tok jeg av meg på bena og tok bildene ute i vannet. Fikk småling kramper, men jeg mista følelsene i bena til slutt så da gikk det egentlig helt greit! Haha. Stråene slash pinnene som var rundt oss gikk både meg og Thomas på nervene. Å kutte seg ble helt normalt.

Malin om å så på shooten så dro vi hjem til henne og spiste hamburger. Nam! Så ble jeg spørt om å joine Hair musikalen på parkteateret. Glad at jeg ble med for, DET VAR HELT SINNSYKT BRA!


Thomas!

Vi ville ikke gå rundt hele elva til andre siden, så vi prøvde på å ta båt... Funka dårlig!

For de som har fot fetish, det har de nok ikke lengre.. HEHE

Ble litt fasinert av de fine kuttene mine....

Hva syns du om bildene ?
Har du sett Hair musikalen eller andre musikaler ?

- Vi snakkes ! <3

COUNTRY MODELL SHOOT I LARKOLLEN


Inna - Sun Is Up

Heyaaa! For noen dager siden spørte Thomas (som også har lagd denne headern jeg har) om jeg ville stå modell for han siden han hadde en skole oppgave med å lage et CD-cover. Jeg sa så klart ikke nej til noe så morsomt! Vi hadde flere sjangere å velge mellom, men vi gikk for country. Så jeg stikker til Larkollen nå for å ha country fotoshoot. Det skal bli kjempe gøy, glæd mæ til å se resultatene!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Stått modell for en kompis pga en skoleoppgave før ?

- Vi snakkes ! <3

NAMMIZ MED JUNKFOOD

Heyaaa! På onsdag spørte jeg super snilt om jeg kunne få McFlurry av pappa. Men han sa det fikk vente til fredagen. Nå sitter hele familien og koser seg med junkfood fra Mcdonalds. Haha! Høydepunktet denne dagen. Jeg skal la maten kose seg i magen min! Jeg har shinet rommet mitt, tørket støv, tatt buret til kanina mi og vasket opp. Tror jeg burde bli en vaskepike når jeg blir større. Thihihi.


Nammiz!

Pommes frites, fanta og McFlurry!

Ups.... Selvutløser får alltid bildet ved de beste øyeblikkende.

Hva syns du om bildene ?
Hva er høydepunktet ditt på en fredag ?

- Vi snakkes ! <3

DEILIG MED HELG


Outrageous 2011 Promo Coucheron Ketz Club Mix (Credz til Vivian)

Heyaaaa! Har hatt sykt sløv dag på skolen. Vi hadde fire timer hvor vi kunne jobbe hvor vi ville, så jeg og Vivian dro hjem til meg for å mekke lasagne. Hihi. Nammiz. Fire timer som vi kunne chille, deil. Så ikke greia med å gjøre oppgaver når det ikke skulle innleveres eller tittes på så vi droppa dem. Hihi. Hadde tysk prøve i de to siste timene, føler det gikk ganske greit. Men jeg vet jo aldri helt sikkert.

Det er sykt heftig å tenke på at det er helg nå igjen. Ukene går helt vilt kjapt for tiden. Jeg håper dere får en knall bra helg og har det fett, jeg ser frem til McFlurry'en min som skal ned i min mage<3<3<3Hva syns du om sangen & bildet ?
Deilig med helg & hva er planene dine ?

- Vi snakkes ! <3

BILDER PÅ SJØBADET OG DAGENS FAIL


Jan Wayne Vs Raindropz - Numb Alex Gap Shorty Treatment (Credz til Vivian)

Heyaaa! Jeg, Vivian og Karoline dro en tur ned til Sjøbadet for å ta noen bilder siden vi slutta tidlig. Det var ganske deilig vær! Vi sa til hverandre flere ganger at vi ikke måtte tryne ned i vannet osv. Jeg og Karoline bestemte oss for å vasse, og da jeg skulle gå opp igjen klarte jeg jo uten tvil å ramle ute i vannet. Årets første halvbad, halla! Vivian hadde sykt lættis siden jeg fikk kramper til tusen. Haha!

Karoline hadde det ganske morsomt med å se på meg når jeg tryna. Så lenge jeg får folk til å le er jeg fornøyd! Hihi. Forventa at det skulle skje med noen av de andre, ikke meg... Dagens fail. Hahaha.


Swetter litt før vi stikker til sjøbadet.

Solbolla.

Vivian ler av meg som vanlig, ikke noe nytt. Hehe!

En liten tur innom skolen fordi noen måtte urinere, og jeg ville ha pære.

Sooooool.

Ntåååh.

Jævla aper.

Haha!

Chillern med spiss stein i rumpa...

En liten hårvask.

Vivian tar outfit bilder med noen flotte figurer i bakgrunn.

DIGGER DET BILDET!

Siden jeg fikk kramper, mista følelsene i fingrene og bena var de noen snille slaver og hjalp meg. Nta.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Falt ute i sick kaldt vann før & klarer du å holde deg når du ser folk failer ?

- Vi snakkes ! <3

SYK


David Guetta Feat Flo Rida And Nicki Minaj - Where Them Girls At ? (Credz til Kinga)

Heyaaa! Begynte å få feber i går kveld. Forventa at den skulle være borte i dag. Det var den dessverre ikke, så jeg måtte droppe skolen. Men jeg brukte 10 minutter på å bestemme meg om jeg skulle stikke på skolen selvom jeg var syk eller bli hjemme å kjede meg til tusen. Vil ikke ha fravær jeg skjønner dere, hihi. Jeg ble hjemme og slappet av i senga før jeg begynte med litt husarbeid. Hahaha!

Ganske dritt å ha smerter i munnen pga visdomstennene vokser, feber og kvalme på en gang. Hihihi. Max nedtur å være syk når sola steiker ute. Får bare satse på at jeg er frisk i morgen. Ha en fiiin dag!


Åh, så tøff'a.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva pleier som regel du å gjøre når du er syk ?

- Vi snakkes ! <3

COD GAMING PÅ G


Sum 41 - Pieces

Heyaaa! I går var jeg hos Endreboy1 og gamet cod. Jeg er så amatør i det spillet at det var som Endre bare spilte med seg selv egentlig... Hehe. Men fikk ny rekord i å drepe folk da, hele 15 personer! Hvor sick er ikke det? Haha. Vil ikke si hvor mange han drepte. Moren til Endre hadde bakt kanelboller som var sykt gode. Master Chef! Vi hadde gamet i to timer, damn som tiden fløy. Begynte å kjenne swetta.

Jahren kom senere og tror du ikke det ble swetting på g? Haha. Når jeg kom hjem tok jeg meg en dusj, så nappa jeg bryna mine så tenkte jeg lol jk, vil ha monobryn! Det var høydepunktet den kvelden, ja.


Endre swetter cod!

Et sitat fra Espen "Øyenbryn er fett, jeg har bare ett!"

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva gamer du & liker du kanelboller ?

- Vi snakkes ! <3

JEG VIL HA DEG


Lupe Fiasco - I Don't Wanna Care Right Now (Credz til Ask)

Heyaaa! På skolen i dag glemte jeg å ta med pålegg til knekkebrødene, sykt godt å spise tørre knekkebrød... Hehe. Derfor har jeg gleda meg til å komme hjem så jeg kan munche. Men halla, har ikke noe god food. Blir meksikansk gryterett senere i dag. En av favoritt rettene mine. Nå vil jeg bare ha oreo!


Ahh, kom til meg Romeo <3

Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva vil du ha akkurat nå & så ikke kaka helt sykt god ut ?!

- Vi snakkes ! <3

DET BLIR EN AVSLAPPA MANDAG


Dillon Francis - Masta Blasta (Credz til Endre)

Heyaaa! På skolen ble det vannkrig igjen, uskyldige meg ble spruta på av to tapere.... He-he. Hevnen er søt, gutta! Beklager Hansi, men måtte dele det. I naturfagen snubla jeg i en stol, og tryna rett inn i en annen stol og ned på bakken. Det så helt sykt teit ut. Haha. Nå skal jeg snart døtte i meg god middag og vente på at Top Model starter, så glede meg til det sugne programmet Paradise Hotel starter.

Jeg må også finne tid til å pugge til samfunnsfag prøva vi skal ha i morgen i tre kapittler. Gruer meg litt, men det skal nok gå helt greit. Håper dere har hatt en bra mandag så langt og fortsetter med det! Hihihi.Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du hatt en bra mandag så langt ?

- Vi snakkes ! <3

MIN INSPIRASJON DENNE UKA

Heyaaa! Sitter å surfer over nettet og kommer igjennom noen sykt digge bilder. Kommer ikke over hvor deilig det ser ut å leve det livet der. Det er noen få ting som inspirerer meg utrolig mye, surfing. Flyte gjennom bølgene, ahh.... Nå skal jeg ikke mumle mer, ta heller en titt på bildene!

Hva syns du om bildene ?
Hva inspirerer deg denne uka ?

- Vi snakkes ! <3

ROMANTISK LONER FILMKOS

Heyaaa! Hahahaha..... Romantisk loner filmkos skal det bli vett! Foreldrene mine har lagd en kjempe god middag og nå skal jeg se And Soon The Darkness. Den ser spennende ut, og sis sa den var bra. Jeg forventer den skal være bra siden søstera mi er ganske film ekspert. Ha en kjempe fin søndag, dere!


Sommerkotelett, gratinerte poteter og grønnsaker med peppersaus. Nam! Det skal jeg kose meg med.

Slappe av med deilig mat og med bra film forhåpentligvis. Hihihihi.

Hva syns du om videoen & bildet ?
Hva skal du i dag & sett den filmen før ?

- Vi snakkes ! <3

BURSDAGSFEIRINGEN HOS TRAM


LMFAO - Party Rock (Credz til Tom)

Heyaaa! I går orker jeg ikke å blogge når jeg kom hjem. Jeg var så utrolig trøtt og ville bare legge meg egentlig. Hihi. Men det var kjempe koselig. Vi startet med å spise pizza slash sushi, jeg tørte ikke å smake på sushi. Hihi. Etter spisinga gikk det over til lapp-lek hvor vi måtte gjøre det som stod på lappen. Så fikk vi ganske danse kramper og danset veldig, veldig mye. Baby I like it!

På slutten ble det Singstar, nesten alle var samlet og sang. Det var koziii. Bursdagen gikk egentlig ganske fort når jeg tenker meg om. Tusen takk for at jeg fikk komme og håper du hadde det bra, Tram!


Noen av guttaaaaaaa.

Sitter med verdens beste jente, Kinga.

Muffinsene forsvant på magisk vis.... ned i magen min. Hihi!

Trakk lapp og måtte mate hverandre i blindet. Haha.

Mia, Iselin, Åste, Tram (bursdagsbarnet), Sadia og Tonje. Fine jenter!

Tar av ja.

Sjekk Viktor bak i der, hahahahahahahahahhaha!

Tram, Kinga og grisen, Vivian.

Digga det bildet av Michelle!

Muffins<3<3<3

Akkurat i det sekundet bildet ble tatt, sprakk Sang en ballong rett foran trynene våres. Haha.

Singstar kos.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hadde du en bra lørdag & så ikke de muffinsene gode ut ?!

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 02.APR.11


Mohombi Feat Akon - Dirty Situation

Heyaaa! Da er hvertfall jeg ferdig fiksa, god og mett etter sinnsykt god middag! Jeg er litt stressa nå siden det ikke er lenge til burdagsfesten starter og jeg somler med et eller annet. Typisk, sånn seriøst. Men jeg ser frem til en skikkelig bra bursdag med mange fete mennesker!!!


Sko Skoland Kjole fra BikBok (tror jeg) Låner den av Vivian!

Smiiiiiiiil.

Fin peis bak i der. He-he.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & hva skal du i dag ?

- Vi snakkes ! <3

OUTFIT VS OUTFIT


Katy Perry Feat Kanye West - E.T

Heyaaa! Skal i bursdagsfest i morgen og jeg hadde virkelig ingen peiling på hva jeg skulle bruke. Derfor kontaktet jeg motepolitiet, altså Vivian. Ho har alltid ideer og forslag til hva jeg kan ha på meg. Ho lot meg låne en kjole og en shorts som jeg kunne velge mellom. Tror jeg går får kjolen, men uansett vil jeg vite hva dere likte best. Hihi! Btw, jeg har overlevd aprilnar dagen. Fjohh, snart over.


Shorts vs kjole! Er helt sikker på at jeg går for kjolen, hihi.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva ville du valgt, kjolen eller shortsen ?

- Vi snakkes ! <3

VIDEOBLOGG: APRILSNAR SPØKEN 2010

Heyaaa! Alle har jo fått med seg at det er aprilsnar i dag?! Lur dritten ut av vennene dine, få det på film. For et år siden lurte jeg familien min med at jeg hadde kutta meg på kjøkkenkniven. De fikk jo passe panikk. Mamma gikk opp for å hente Caroline og pappa siden mamma ikke taklet blodet, som var neglakk. Haha. Var så fett. Men jeg fikk en god del kjefting om at jeg ikke må tulle med sånt. Hihihihi.

Derfor har jeg lovt å ikke kødde med dem i år siden mamma ble så redd sist gang. Heh. Skal faktisk ikke lure noen i år. Jeg er ikke så flink til å lure folk, heller flink til å bli lurt. He-he. Her er et lite minne:


Blir nesten bare flau over lattern min. Hehe. Men pappa er litt av en sexbombe eller hva? Hahahaha!

Hva syns du om videobloggen ?
Har du noen aprilsnar-spøker du vil dele ?

- Vi snakkes ! <3

DET ER ENDELIG HELG


Årets dekknavnlåt: Andreas Schuller - Moment Magnitude 2011 (Credz til Endre)

Heyaaa! Ahhhhh, sykt deilig med helg! Jeg er så gira nå og skal seriøst få til en bra helg. Det er akkurat det jeg trenger nå. That's woord. Akkurat nå sitter jeg og hører på sykt deilige sanger som Endre viste meg i går. Fy faen så digge. Bare hør på den over her! Vivian ligger foran meg og har det ikke så bra. Ho har feber og forkjølelse. Stakkars jenta. Haha, ho er så søt. God bedring, solbolla<3

Jeg har ikke tid til å stikke hjem etter skolen fordi jeg skal bli med Carsten hjem og bare chille der. Aner ikke hva vi skal gjøre, men det blir i hvertfall en god start på helga. GOD HELG ALLE SAMMEN!


Begynner å savne den sola der.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Noen sanger du vil anbefale & deilig med helg tenker jeg ?

- Vi snakkes ! <3