hits

april 2012

HA EN FIN KVELD

Wadduuup! Jeg har helt ærlig ikke gjort en dritt i dag. De fleste stikker vel på fester nå ettersom det er natt til 1.mai? Hadde egentlig tenkt selv, men sengen min ville ikke at jeg skulle dra. Derfor kommer Didrik til meg senere i kveld så skal vi se film og kose oss med brownies osv langt utover natten.


Fotograf: Jeanett Haslien
 

PAKKE FRA JUNKYARD.NO

Halla! I dag hadde jeg termin i matte, det gikk helt greit. Dropper å forvente noe slik at jeg ikke blir skuffet! Jeg fikk melding på mobilen om at varene fra junkyard.no hadde kommet frem, så da dro jeg rett fra skolen og opp til posten for å hente pakken. Jeg pakket det opp med en gang jeg kom inn døren og jeg er helt speechless. Jeg elsker capsen, lua og genseren. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd enn det jeg er nå. Sjekk ut nettsiden deres junkyard.no -Du vil ikke angre ett sekund!

FARGET TUPPENE ROSA

Alohaa! Nå har jeg kommet hjem fra bursdagen til farmor som var på Afrodite. Maten der er helt fantastisk!! Etter vi hadde spist oss gode og mette, tok veien videre til farmor og farfar hvor vi ble servert masse gode kaker og frukt. Så er det noen her hjemme som har farget tuppene rosa, nemlig sis!
 FOTO OPPGAVE

Halla! Nå har jeg kommet hjem fra en dag med Thomas og gutta. Startet dagen med å dra til Larkollen hvor jeg skulle stå modell for Thomas som har en foto oppgave som skal være ferdig til tirsdagen. Etter vi var ferdig dro vi ned på Campino med resten av gutta og bare slappet av mens vi spiste oss mette på usunn mat! - Dette skulle ha blitt postet i går. Men blogg.no har vært helt i klikk hos meg i hele går så fikk ikke gjort noe med det, dessverre. Men håper dere i hvertfall har hatt en fin helg!

Sneakpeak av bildene som er uredigerte:
GOD HELG

Halla! Ønsker alle sammen en riktig god helg. Didrik overnattet hos meg i natt, noe som jeg elsker. Ingenting søtere enn å våkne opp til det søte ansiktet hans og den hese stemmen. Bare meg eller er det ganske deilig å høre stemmen til gutter når de er trøtte om morningen? Didrik og Sondre kommer snart, og da skal vi nok ut å spise! Håper på Moss sushi eller kebab mat. Jeg er så sunn i grunn, hihi.

BOARDSHOP.NO

Alohaaa! Åh det er så deilig med fri ettersom andre elever har termin prøver osv. Jeg har termin prøve nå til mandag og jeg vet allerede hvor dårlig det kommer til å gå. Jeg sov til litt over to i dag, det var ganske deilig. Så har jeg siklet litt over noen klær på boardshop.no og tenkte jeg kunne vise dere dem!!


DAGENS INNKJØP 26.APR.12

Halla! I dag var det 30% salg på Mosseporten så da lurte pappa på om jeg og Caroline ville bli med dit for å se på litt klær. Jeg syns egentlig ikke det var så mye bra der, men kjøpte en genser jeg har likt en kort stund nå og svart bukse som jeg har vært keen på ganske lenge i tilegg til litt undertøy, hihihi.


Genser Carlings 139kr Bukse Cubus 209kr
 

VINN 4 VALGFRIE PRODUKTER FRA DOBB.NO

Halla! I samarbeid med dobb.no skal jeg nå holde en utrolig stilig konkurranse hvor du kan gå inn på siden deres dobb.no og velge ut hele 4 valgfrie produkter og legg dem inn på kommentar på innlegget. Alt du trenger å gjøre for å kunne delta i denne konkurransen er å gå inn på facebooksiden og like den. I tilegg til at du skriver at du har likt siden og legger igjen navn og mail. Masse lykke til alle sammen!KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

NY GRANAT KLOKKE

Halla! For noen dager siden bestilte jeg en klokke fra klokker.no og jeg fikk den endelig i dag. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. På klokker.no finner du så mye bra utvalg av klokker. Jeg slet med å finne ut hvilken klokke jeg ville ha siden det stod mellom så mange. I tilegg så det klokker til bra pris!!!!!

BESTILLINGER FRA JUNKYARD.NO

Wadduuup! I samarbeid med junkyard.no har jeg nå bestilt noen sjuke varer til overraskende bra pris. Jeg vil anbefale dere alle å sjekke ut nettsiden. De har så mye forskjellige varianter av klær og diverse. Garanterer deg at du ikke går ut av siden før du har surfet der evig lenge. Junkyard.no har lenge vært favoritt nettbutikken og hvorfor? Fordi det er utrolig god service der, du får varene i løpet av 2-6 dager. Jeg har aldri hatt noe rot med bestillinger derfra. Så det trenger dere ikke å bekymre dere noe for! :-)


449kr 

349kr

199kr
 

DAGENS OUTFIT 24.APR.12

Wadduuup! Nå sitter jeg nydusjet her etter å ha tatt ut skjellene jeg hadde i håret. Eneste som er ganske kjipt med å ha skjell i håret er at det blir så forferdelig rufsete øverst ved hodebunnen. Som fører til at du mister mer hår enn vanlig når du tar dem ut igjen. Men fyttikatta så deilig det er å ha helt glatt hår nå. Ny klipt hår og alt! Klipper bare tuppene hver tredje mnd. Nå skal jeg øve litt til medieterminen!!
Tshorte Didrik sin Bukse BikBok

FOREDRAG

Halla! Jeg vet ikke om mange av dere vet dette. Men jeg har aldri likt å ha fremføringer noen sinne. Hver eneste gang jeg går frem og står foran klassen føler jeg meg som en liten jente igjen uten noe back up. Jeg syns det er skummelt og skremmende. Jeg blir kjempe nervøs og får panikk slik at jeg alltid må ha med meg manus fordi jeg vet jeg vil få hjerneteppe. I dag hadde jeg ett kort foredrag om blogg.no i kk klassen fordi vi kanskje skulle ha en felles blogg. Kun det blir jeg nervøs av. Foredrag for meg er som å få muligheten til å ydmyke meg selv foran en klasse. Så godt selvtillit har jeg innenfor fremføringer.


Malene luringen tok snikbildet av meg under fremføringen. 

HEKTA

Wadduuup! I stad møtte jeg Didrik og Sondre så stakk vi inn til meg siden det straks var middag. De guttene der sier så ufattelig mye rart sammen, haha. Morsomme gutter uten tvil. Akkurat nå har jeg tatt meg flere paracet i håp om at formen snart endrer seg her. Jeg er så møkk lei av å ha slik hodepine. 


Spooooon gutta!

Akkurat nå sitter jeg og er hekta på denne sangen: 


KÅZI

Halla! Jeg tror jeg aldri har vært en så kjapp tur på skolen før. Det føltes ut som om jeg begynte å koke når jeg satt i kantinen, så på grunn av det dro jeg hjem. Derfor går dagen i dag til å bare slappe av å få i meg litt drikke og mat. Jeg er forferdelig dårlig på å drikke, det er sikkert det som øker hodepinen osv. NY SKJORTE

Halla! Jeg har passe vondt i hodet i tilegg til at jeg er veldig slapp. Så derfor skal jeg bare være inne i dag og slappe av. Sitter nå med Martine og ser på tv, vet ikke helt hva annet vi kommer til å gjøre. Kanskje lage noe god mat ellerno. Dere får i hvertfall kose dere den siste fridagen før skolen i morgen. Gleder meg allerede til søndagsfilmen!! Forresten, fått nok en ny skjorte av Didrik som er fra Carlings. 
LAST NIGHT

Halla! I går dro jeg på festen hos Ida-Marie. Jeg fikk sjokk over hvor mange det faktisk var der egentlig, haha. Men det var jo koselig! God stemning og det er det jeg syns slår ann best. Jeg var sykt sulten så jeg og noen andre begynte å lage mat osv. Skyldig hvis det er tomt for pølser. Nå sitter jeg med godgutten min og bare ser på tv før vi skal opp på Gobua for å kjøpe de beste pølsene ever.


PAR10

Halla! I dag er det en liten fest hos Ida-Marie med masse god mennesker. Det skal bli kjempe koselig!! Jeg ser virkelig frem til en bra kveld. Forresten, noen i huset her skal farge tuppene sine rosa om ikke så alt for lenge. Hmm, ganske stoka på å se hvordan resultatet blir!!! Dere får ha en jævlig bra kveld!
Blir ikke fest uten Hannah Montana! Didriken som kjøpte til meg, drita2012.

PAKKE I POSTEN


Perry 2012 - Baby T

Boyaaa! American Pie Reunion var jævlig bra, elsker filmer som får meg til å le så mye. Vi var tidlig ute så vi dro på Cafè Riis og slappet av der en stund. Jeg var drit keen på å jobbe i går så derfor spurte jeg Martine om jeg kunne ta hennes vakt. Så da ble det jobbing på meg se! Alltid deilig med litt ekstra i lønn. Våknet opp til en pakke i posten, en veldig forsinket pakke fra miinto.no! De var veldig anderledes i virkeligheten syns jeg så er usikker på om jeg vil ha dem selv eller om jeg kanskje skal gi dem bort.
 


 

KINO

Halla! Nå stikker jeg på kino med guttaboyz og skal se American Pie filmen. Jeg må være den lateste personen i dag, tok dem flere minutter for å overtale meg til å gidde å gå ned til byen som kun tar 15 minutter. Jeg er så sykt sporty om dagen. Gleder meg veldig da, hih. Popcornet er så godt der.DAGENS INNKJØP 20.APR.12 OG MER+++

Halla! I dag ble jeg hentet av Martine så dro vi hjem til henne en tur og lekte med de søte hundene hennes. Etter det dro jeg ned på Kirkeparken for å møte sæsten min så gikk vi litt rundt i byen og titta. Didrik var så søt mot meg og kjøpte en veldig fin skjorte til meg. Jeg er ganske sliten og jeg har en irriterende hodepine som kommer og går så jeg tar meg en powernap nuu! Dere får ha en fin dag :-) Forresten, jeg vil takke dere som sender meg sanger på spotify. Jeg digger det så utrolig mye!


Skjorte Urban 249kr
CHANGED

Wadduuup! I dag hadde jeg rettslære termin, tror det gikk helt greit. Rettslære er ikke mitt beste fag så jeg er fornøyd med å bare få stå karakter mildt sagt. I natt trodde jeg at jeg måtte kaste opp flere ganger. Den kvalmen var under hele termin prøven. Noe jeg virkelig var rett skulle skje var at jeg kastet opp i klassen... Men formen er litt bedre nå! heldigvis! Siden dere er nysgjerrige på hvordan jeg så ut før kunne jeg jo finne noen bilder og vise dem til dere. Får se om dere syns jeg er forandret eller ikke, hihi!


7.klasse 2007

8.klasse 2008

8.klasse 2008

9.klasse 2009

10.klasse 2010

1.vgs 2011

1.vgs 2011

2.vgs 2012

2. vgs 2012

GALAXY NAILS

Alohaa! Jeg har lenge synes at galaxy negler er så utrolig fett. Og endelig fant jeg det faktisk, haha. Henger nok veldig etter alle andre med negl produkter osv. Men denne galaxy neglakken var veldig stilig og fra nelly.com!! Vurderer å bestille den, det var jo en ganske billig pris på den også. BIG WANT!!!SOVESANGENE MINE

Halla! Mye snakk om at dere savner innleggene med musikk. Må si jeg er enig, men for tiden er jeg så blakk for nye sanger faktisk. Så hvis dere har noen, gjerne kom med dem! Tenkte derfor at jeg kunne legge ut noen av sovesangene mine. Faller meg lettere i søvn hvis jeg hører på triste sanger.

    

    

    

    LAZER

Halla! De som har markedsføring hadde termin i dag som vil si oss andre hadde fri. Først jublet jeg, men så fant jeg ut at jeg skulle gry tidlig opp i dag siden jeg skulle inn på sykehuset for å ta laserbehandling. Føler meg som idiot da man skal ligge der med de knall fete solbrillene, dette skrev jeg med 100% ironi. Nå sitter jeg med Didriken min og venter på middagen!! - Dette innlegget skulle blitt postet mye tidligere.


 

VINNEREN AV IPHONE DEKSEL

Alohaaa! Da er det på tide å kåre vinneren av iphone deksel >lykkelabben. Må si det er utrolig gøy å se at så mange ville bli med på denne konkurransen. Tusen takk for det! Vinneren er Nathalie Lindgjerdet og gratulerer så mye til deg :-) Du vil bli kontaktet av disse jentene om ikke lenge. Hvis du er interessert i å skaffe deg et slikt deksel kan du gå inn på DENNE linken for å kjøpe. Ha en fin kveld videre!!!


SLETEN

Halla! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en epic skoledag. Husker ikke forrige gang jeg lo så mye i løpet av en skoledag. Vi holder på med noe veldig gøy i medie timene. Vi skal lage film og manus helt selv. Filmen vår kommer nok til å bli passe lættis. Jeg er ganske sleten og trøtt nå, så blir en powernap om noen få strakser. Nå vil jeg ha mat siden jeg kjeder meg men jeg er veldig mett, den er litt kjip.


Fotograf: Jeanett Haslien

Hva syns du om bildet ?
Når pleier du å slutte på skolen ?

- Vi snakkes ! <3

GOOD NIGHT!

Alohaa! I dag har det vært en sjukt deilig dag. Våknet opp med verdens søteste ansikt, så hentet Martine meg og Didrik siden vi var keene på pølse på Gobua. Jeg og Martine var ganske trøtte, så vi stakk hjem til meg og tok en powernap. Så tok veien videre til moss sushi senere på dagen, derrettet tur med hundene til Adrian. Jeg ble helt forelsket i de nydelige hundene. Tror de ble forelsket i meg og.

Hva syns du om bildene ?
Har du hatt en bra helg & har du husdyr ?

- Vi snakkes ! <3

WORK FOR GOD SAKE

Wadduup! For det første så er jeg forbanna og for det andre så er jeg sulten. Hver eneste gang folk slår til med en vill fest er det selvfølgelig den helgen jeg jobber. Hva er oddsen på det? Pissed off. I hvertfall når det blir plassert enormt mange gode mennesker på et sted. Å tenke at jeg går glipp av denne festen som er i dag fordi jeg må jobbe er sykt kjipt. Men det positive er at jeg tjener penger! Og det er jo bare flotters. Ellers sitter jeg nå i jobb outfiten og klar til å dra egentlig. Dere får ha en kanon bra kveld!


Kall meg duckface, blir bare tent av det.

Hva syns du om bildene ?
Pleier slike hendelser å skje med deg ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 14.APR.12

Halla! Avtalt lenge å gå ut å spise med Viktor, endelig fikk vi gjort det! Det var så koselig å se igjen han. Fikk Emil til å kjøre oss, jeg har aldri vært i en bil med så syk bass før. Hele meg ristet, var helt vilt! Haha. Etter vi hadde spist dro vi for å møte Jostein og Minh i byen. Endte opp med ny skjorte og caps.


Skjorte Carlings 199kr Caps Carlings 99kr

Hva syns du om bildet ?
Likte du innkjøpet mitt & hva har du gjort så langt i dag ?

- Vi snakkes ! <3

TIRED

Boyaaa! Det er så deilig med helg nå, herregud. Det er en ting en aldri kan gå lei. I dag har jeg vært hos farmor og farfar en tur for å hilse på resten av familien. Etter det dro jeg og didrik for å spise mat i byen som var veldig kuz. Endte opp hos Anders hvor jeg sovnet i diggeste sengen. Og nå har jeg kommet meg hjem, ferdig med skifting på sengetøy og faktisk klart til å legge meg. For jeg er seriøst mega trøtt. Men nå fikk jeg plutselig veldig lyst på oreo med melk. Fuck. Kanskje jeg stikker i butikken, hehe.Hva syns du om bildet ?
Har du noen spesielle planer for helgen ?

- Vi snakkes ! <3

BUSY WOMÆN

Halla! I går var formen igjen dårlig, men etter litt kakao og varm mat i tilegg til paracett ble formen bedre. Derfor ble jeg med Martine og Eve som forresten var en kjempe søt jente på bowling etterfølger av at vi dro på en bondegård hvor det var så søte geiter!!! Tok oss en tur på Gobua og spise softis før vi tok en runde på amfi. Kjøpte meg to nye øredobber som jeg er forelsket i. På kvelden stakk jeg og Martine til Anders der Didrik også var. Svetteste stedet for å game er cribet til Anders. Ha en fin helg, dere!! :-)

- Noen av dere lurte på om jeg kunne lage en videoblogg om hvordan jeg fikset frisyren med skjell i håret. Det ligger allerede en slik video ute HER!


Øredobber GinaTricot 79.50 kr

Hva syns du om bildene ?
Likte du de nye øredobbene ?

- Vi snakkes ! <3

BEACH HAIR

Wadduup! I går fikset jeg håret mitt litt og flettet skjell i håret. Jeg absolutt elsker det siden det minner meg så mye om sommeren. Og fordi jeg syns det ser veldig fint ut, selvfølgelig! Etter jeg var ferdig med å fikse håret kom Martine og hentet meg. Så tittet vi litt rundt i byen før veien tok videre til Anders hvor resten av gutta var. Alle ble sultne, så derfor dro vi ned til byen nok en gang for å bestille mat og ta det med til Anders. Mat <3<3 Veldig deilig kveld må jeg si! Slappet av en god del med denne fete gjengen.
Dette er bilder fra forrige gang jeg gjorde det. Fant ikke kameraet nu, hehe...

Hva syns du om bildene ?
Hvordan pleier du å fikse håret ditt ?
 
- Vi snakkes ! <3 

DAGENS OUTFIT 11.APR.12

Wadduuup! Jeg har en irriterende hodepine som kommer og går nå. Men å klage gjør ikke at hodepinen forsvinner. Jeg vet faktisk ikke hva planene for i dag er, skal kanskje til Martine og pimpe opp bilen hennes litt. Men som sagt, ingenting er avtalt. Vet i hvertfall at jeg skal i butikken i dag, veldig keen på oreo og melk. Det har blitt det nye kose snadderet om dagen. En ting til, jeg har blitt veldig glad i melk.
Hettegenser SportShopen Bukse Cubus Sko Junkyard.no
 
Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten & hva er favoritt snadderet ditt ?

- Vi snakkes ! <3 

INSPIRATION THIS WEEK

Halla! Jeg elsker onsdager. Jeg starter 09:40 og slutter til vanlig 13:45. Men i dag hadde vi gym prøve, som jeg forresten fikk en 4 på. Kunne gjort det mye bedre, men fornøyd er jeg! Ettersom vi har prøve er det ingen overraskelse at vi kan få gå tidligere. Så derfor elsket jeg denne onsdagen. Jeg har vært slask på å legge ut inspirasjonsbilder til dere. Så nå syns jeg det virkelig var på tide å forandre litt på det!!!

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ? 

- Vi snakkes ! <3 

KANELSNURRER OG ENDA MER KOS

Alohaaa! Hengt med Emil og Didrik i dag som fikk besøk av min kjære mor som var ganske selskapssyk. Jeg later som jeg ikke liker det, men herregud så søt mamma er. Didrik kommer hit snart og da skal vi lage kanelsnurrer og kose oss videre i kveld. Det skal nok bli gøtt!!!Hva syns du om bildet ?
Når du først baker, hva pleier du å bake ? 

- Vi snakkes ! <3 

NEW TELEPHONE

Wadduuup! Formen var visst ikke akkurat så veldig bra i dag heller så ble hjemme i dag. Satser heller på å komme meg på skolen i morgen. Hele familien som bor under dette taket er syke så det er nok noe som går nå. Mens Didrik var i Bergen kjøpte han ny mobil til meg, må si jeg trodde han tullet først men nå sitter jeg med ny mobil i hånden. Samsung touch telefon. Endelig har jeg fått en jævla touch telefon, hehe. Didrik er veldig søt, tusen takk! Det var så godt å se han igjen i går at dere aner ikke.
 

Hva syns du om bildet ?
Har du touch telefon, i så fall hvordan ? 

- Vi snakkes ! <3 

KOSER MEG

Alohaaa! I dag har jeg vært hos farmor og farfar på familiemiddag. Der borte får du servert den beste maten. Jeg elsker da vi blir bedt på poteter, grønnsaker, viltsaus og kalkun. For det er det beste hun kan lage til meg! Jeg fikk også påskeegg, man er aldri for stor til det!!! Tusen takk farmor og farfar. Nå sitter jeg og venter på at Americas Next Top Model skal starte derretter følgene av Paradise Hotell.

Hva syns du om bildene ?
Har du fått påskeegg & følger du med på disse programmene ?

- Vi snakkes ! <3 

LOVE

Halla! God morgen. Kjenner at jeg begynner å bli litt bedre, men denne såre halsen gjør meg ganske pissed off for å være helt ærlig. Kjæresten min kommer hjem i kveld fra Bergen og jeg gleder meg så veldig veldig mye til å få se han igjen. Spesielt det mest sjarmerende smilet jeg noen gang har sett.

Hva syns du om bildene ?
Hva er dine planer for i dag ?

- Vi snakkes ! <3 

I HOPE THAT I'M BETTER TOMORROW

Alohaaa! Noe jeg har lært meg nå, nok en gang er å kle på meg mer da det er kaldt ute om kvelden. Jeg lærer aldri av den der. Siden jeg kun har tilbringt tiden min inne i dag i håp om å bli frisk til i morgen, har jeg ryddet litt. Jeg ser ut som en krakk som er laget av det dårligste treet. Dere får ha en fin kveld videre!

Hva syns du om bildene ?
Har du sett på noen av filmene som har gått på tv i dag ?
 
- Vi snakkes ! <3 

NY HEADER

Halla! Herregud jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg for hvilken header jeg skal bruke. Jeg har fått så utrolig mange fine sendt til mailen min, tusen takk!!! Denne headeren her mekket jeg faktisk selv, kunne vært mye bedre. Haha. Men så er jeg den verste på å lage headere. Designet mitt er forvirrende, menyen står under hverandre. Så får se om jeg får fikset det eller om det bare kommer til å forbli sånn. Hva syns dere om bildet ?
Likte dere den nye headeren ?

- Vi snakkes ! <3 

DAGENS WANT

Halla! Gud så deilig det var med kylling snitzel, grønnsaker, ris og poteter med peppersaus. Akkurat nå sitter jeg og ser på fimen Agent Cody Banks 2. Tenk så fett det hadde vært å være en spion/ agent. Jeg har for mange drømmer til å bli oppfylt, jeg. Når jeg er syk pleier jeg alltid å surfe på forskjellige nettbutikker. Så klart forelsker jeg meg alltid i noe. En siste ting: Kunne dere please ha likt denne siden Hope - Jeg får litt gratis klær der. Både jeg, Didrik og Hope vil sette stor pris på om flere liker :-)
Alt fra junkyard.no

Hva syns du om bildene ?
Hvilken vare likte du best ?

- Vi snakkes ! <3 

SICK

Wadduuuup! Lucky bastard som sitter her nå og døtter i seg kakao. Jeg har blitt syk med hodepine og sår hals. De eneste to tingene jeg ser frem til i dag og gleder meg til er at vi skal ha favoritt maten min og at kjæresten min kommer hjem fra Bergen i morgen. Den fantastiske gutten der savner jeg veldig.


Fotograf: Jeanett Haslien

Hva syns du om bildet ?
Har du klart å holde deg frisk i påsken ?
 
- Vi snakkes ! <3 

FLOTT KVELD

Boyaaa! I går var vi på fest hos Lien og så utrolig gøy det var. Herregud. Kunne kjenne at magen min allerede etter en time begynte å bli stram. Vanvittig latterfull kveld med super gode venner. Det skjedde så mange morsomheter der. Herregud for en bra gjeng. En stor takk til Lien for at jeg fikk komme!!Hva syns du om bildene ?
Hadde du det bra i går kveld ? 

- Vi snakkes ! <3 

DAGENS OUTFIT 06.APR.12

Alohaaa! Nå sitter vi ferdig fikset og er klar til å snart dra på festen i Larkollen. Elsker å stikke på fest med kusinen min, da ser jeg ikke dum ut alene. Hehe, i love you. Gleder meg så utrolig mye til denne kvelden. Carsten har endelig kommet hjem fra Italia, skal bli godt å se igjen den tullebukken der!!
Skjorte Cubus Bukse Malinsin Pumps Martinesine Smykke BikBok Ringer Pyntdeg.no

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & planer for i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

HASTVERK

Halla! Må si jeg er misfornøyd med nye blogg.no designet. Hater endringer i ting, hvertfall på sosiale medier. Trenger ikke mer moderne nettsted. Jeg var fornøyd med den vi hadde jeg.... Men gidd å sippe mer over det. Hehe. Jeg satt barnevakt med Martine i går, veldig koselig. Torstein og Adrian kom over, må si jeg ikke har hatt slike samtaler før. I hvertfall som jeg kan huske. Makan til random snakking. Mekka grandiosa og bare koste oss med å se Alvin og gjengen 3. Åååh, jeg vil ha sånne søte ekorn.

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og skal vente på to herlige jenter som skal komme til meg om ikke så lenge. Vi skal på fest hos Lien og de festene er så vanvittig koselige! Stemningen er alltid så bra der, må skyldes de gode menneskene. Jeg gleder meg i hvertfall kjempe mye til en fantastisk kveld!!!Hva syns du om bildene ?
Hva syns du om det nye designet på blogg.no ?

- Vi snakkes ! <3

BARNEVAKT

Halla! Nå sitter jeg og venter på at maten skal bli ferdig. Haha, høres ut som om jeg lever ett kongerikt liv her. Jeg skal spise så tar veien videre til å møte Martine og bare kjøre litt rundt tenker jeg. For vi skal ikke sitte barnevakt før på kvelden og det er jo en ganske god stund til. Har allerede skikkelig koseplaner om hva vi skal gjøre. Aldri sittet barnevakt før, jeg. Så skal sørge for at dette blir bra, hihi!

Hva syns du om bildene ?
Har du sittet barnevakt før ?

- Vi snakkes ! <3

FEELS LIKE HANGOVER

Halla! Noen ganger da jeg våknet etter å ha sovet for lenge føles det ofte ut som om jeg har hangover. Utrolig irriterende, haha. Igjen har flere av dere spurt om spotify listen min: Daamn Veldig stilig å se at såppas mange av dere liker musikksmaken min. Tusen takk for anbefalingenen av sanger, må si jeg fant noen nye jeg ble dilla på! I dag skal jeg kanskje til Sverige så til Sarpsborg, vet ikke helt hva som skal skje i dag men noe skjer. Så blir det barnevakt med Martine til kvelden, det kommer til å bli koselig!Hva syns du om bildet ?
Hva er dine planer for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

RACEFUN

Halla! Martine ringte meg, fortalte at hun stod utenfor og at vi skulle ut på tur. Da spratt jeg opp fra joggebuksa og maten, dro på meg buksen og løp ned. Vi var en tur innom Jeløya, Halmstad og litt andre steder. På E6 kjørte vi race med noen andre gutter. Fyfaen det er så utrolig rått å kjøre om kapp. Bare kjipt vi ikke skulle kjøre samme vei som dem videre på E6... Det er i hvertfall alltid like kos med bilturer!

Hva syns du om bildene ?
Har du gjort noe gøy i dag ?

- Vi snakkes ! <3

TIDSFORDRIV

Halla! Kan fortelle dere ting jeg gjør hver gang jeg kjeder meg. Jeg sminker meg slik jeg ikke går til vanlig. Jeg pleier å gå ned på kjøkkenet og kjede spise eller bare lage noe mat. Ellers går jeg gjennom tshortene mine og leter etter plagg jeg kan klippe til singletter. Og i dag har jeg faktisk gjort alt dette. Ble mest fornøyd med min flintstone tshorte. Den er ganske zøt. Og Martine kommer en tur snart, wihu!


Flintstone <333333333333

Hva syns du om bildene ?
Hva pleier du å gjøre når du kjeder deg ?

- Vi snakkes ! <3

MY PLAYLIST

Alohaaa! Fuck alle fluer, en vekka meg faktisk i dag som irriterte meg grenseløst da den flydde på veggen hele tiden. Ser ut til at dere er veldig interesserte i musikken min. Spotifylisten min finner dere her: Daamn! Tenkte jeg kunne legge ut de sangene jeg hører på for tiden. Forresten, hvis noen av dere har noen ganske smude sanger å komme med gjerne add dem i kommentarfeltet. Keen på litt nytt!

  

  

  

  

Hva syns dere om sangene ?
Har du noen deilige sanger å anbefale & hvilken sang likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 03.APR.12

Halla! Nå sitter jeg å døtter i meg litt crispo sjokolade mens jeg ser på det latterlige programmet Paradise Hotell. Det blir virkelig bare dårligere etter hver eneste sesong. Jeg er ganske sleten så gleder meg til å legge meg. Det er lenge siden jeg har lagt ut outfit bilder nok en gang, så her kjem dem!
Vest H&M Skjorte Carlings Bukse Gina Tricot Sko H&M Caps Junkyard.no Klokke Husker ikke

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten & ser du på Paradise Hotell ?

- Vi snakkes ! <3

CONGRATZZ AGAIN

Gratulerer så mye til Kristoffer som har fått lappen!!!! Vi dro med en gang til Sverige med Lien, Thomas og Martine. Kjørte om kapp på E6 med både biler og personer som kjørte lettsykkel. Det er så fett. Må si det alltid er like koselig å dra på slike turer med venner. Hvertfall da det er litt ekstra glede over at en har fått bil lappen. Overraskende nok kjøpte jeg ingenting bortsett fra to energidrikker. Shit, drita XD

Hva syns du om bildene ?
Stikker du ofte til Sverige ?

- Vi snakkes ! <3

MY WEST IN NEW DESIGN

Boyaaa! Ser ut til at dere likte vesten jeg kjøpte i går best. Den er kjøpt på herreavdelingen på h&m så vet dere det. Da jeg kjøpte den var jeg allerede bestemt på at jeg skulle redesigne den ved å klippe av en tshorte å sy den på ryggen på vesten. Resultatet ble drit rått, love it!!! Så vil jeg informere dere om at det har kommet ut mer på salgsbloggen, trykk HER for å komme direkte til innlegget. Ha en fin dag! :-)

Hva syns du om bildene ?
Likte du den nye redesignet vesten ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 02.APR.12

Alohaaa! Jeg og Caroline satt nede i kjelleren, snakket om diverse saker osv. Pappa kommer ned og lurer på om vi vil være med til Mosseporten en tur. Selvfølgelig ville vi det! Må si det er koselig å være ute med pappa, gjør det ikke så ofte ettersom han jobber mye. Så da vi får muligheten takker vi så klart ja til det. Veldig glad i den pappsen der. Kjøpt inn litt oreo, sjokolade osv så skal kose meg veldig i kveld.


Skjorte H&M 199kr Vest H&M 149kr Skjorte Cubus 49kr

Hva syns du om bildet ?
Hva likte du best av innkjøpet mitt ?

- Vi snakkes ! <3

NY HEADER

Wadduuup! Sigurd som driver med denne nettsiden (facebook.com/SDUdesigns) var så hyggelig og ville lage en ny header til meg. Liker at det var litt sånn påskefarger osv i headern. Så denne skal jeg definitivt ha gjennom denne ferien. Hvis dere gjerne har lyst til å lage header til meg er det bare å sende dem til maddepaddeeblogg@hotmail.no! Blir svært glad for mailer fra dere geniale og gode lesere.


En stor takk til Sigurd!!

Hva syns du om bildet ?
Likte dere den nye headeren ?

- Vi snakkes ! <3

PAKKE I POSTEN

Halla! Didrik overnatter hos meg i natt og måtte stå opp ekstra tidlig for å rekke toget ettersom han skal til Bergen i ferien. For en uke siden bestilte jeg noen ting fra miinto.no og jeg er veldig fornøyd! Venter fortsatt på de øredobbene jeg har bestilt derfra også. Som dessverre ikke kom i dag. De er utrolig deilige, herregud som jeg vil ha dem. Nå er jeg ganske sulten så nå er det tid for litt frokost her!!

Hva syns du om bildene ?
Likte du de nye tingene mine ?

- Vi snakkes ! <3

WILD WEST

Boyaaa!! Ah, aldri vært mer fornøyd med innsatsen jeg gjorde på jobben i går. Det var så deilig at vi ryddehjelpene fikk skryt i går. Kom hjem sent i går, jeg sov så lenge i dag at jeg til og med gikk glipp av Sverige turen og treningsøkten. Får ta det igjen i morgen!! Jeg klippet opp en ola jakke i stad. Ble veldig fornøyd! Nå skal jeg og gutta spise middag om noen få strakser.Hva syns du om bildene ?
Likte du vesten & hva skal du i dag ?

- Vi snakkes ! <3