hits

april 2013

KONKURRANSE: VINN AZTEC SEKK FRA ASOS

Hallo dere. Nå er det jammen meg en stund siden jeg har kjørt en konkurranse på bloggen. Så nå er det godt å endelig kunne si at jeg skal kjøre en ny konkurranse. Som sagt skjedde det en feil ved bestillingen av julegaven min som var fra søsteren min. Det ble sendt to sekker som var helt like og derfor ønsket jeg å gi den ene bort. Sekken er både dame og herre, den ble bestilt på Asos. Helt fantastisk sekk, jeg bruker min egen hele tiden og jeg virkelig elsker den. Jeg betaler selvfølgelig frakten for å sende denne godbiten. Konkurransen avsluttes i løpet av helgen. Denne konkurransen er veldig enkel. Eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:

- Like fanpagen min HER
- Deler du innlegget mitt kan du kommentere 5 ganger når du selv ønsker. Dette er valgfritt!
- Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at jeg får kontaktet deg om du er den heldige vinneren. 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


 

FERDIG MED ALLE TERMINPRØVER

Hei dere! Åh så glad jeg er for å endelig ha blitt ferdig med alle terminprøvene. Jeg hadde nynorsk i dag, noe jeg mener er noe dritt og ubrukelig. Ingenting er kjipere enn å dra på en prøve når du ikke er frisk. Det var så deilig da det var overstått. Nå er det kun eksamen igjen, jeg har 5 i vente og gjett om det skremmer meg og stresser meg til tusen. I dag er det russedåp, jeg dropper alkohol når jeg ikke er frisk så blir til at jeg kun ser på. Det er fest etter dåpen så jeg får se an formen, er den grei så tar jeg meg en tur dit og heller drar hjem tidligere. Fått et godt inntrykk av at mange av dere ikke tror jeg er russ kun fordi jeg ikke har lagt ut noe bilder her om det. Eneste grunnen er fordi jeg ikke har vært på noen treff enda, vi får ikke lov til å ha på russebuksen før 1.mai, men i dag er et unntak. Jeg har nå sminket meg litt og skiftet genser fordi vet ikke. Jeg orker sjeldent å sminke meg før skolen, fordi jeg alltid ønsker å sove så lenge som mulig. Hvordan er det med dere?
Verdens deiligste genser som er fra Carlings!

INSTAGRAM FAVORITES

ALOHA. Jeg sa for litt siden at jeg gjerne kunne skrive et innlegg om instagrambrukere jeg ønsker å anbefale til dere. Derfor passer det egentlig helt perfekt å gjøre det på en dag som dette! Det vil sikkert ikke komme som noen bombe at jeg anbefaler noen brukere som kun legger ut bilder av dyr. De er bare så nydelige alle sammen! Dette er fordi jeg elsker dyr, jeg følger mange slike brukere og liker nesten alltid bildene som blir lagt ut -med mindre jeg har likt dem fra en annen bruker fra før, haha. Har du noen instagrambrukere du vil anbefale, eller ønsker å legge igjen din egen instagrambruker? Legg dem igjen her da vel så tar jeg mer enn gjerne en titt!


fridagrahn


annijor


marenviks


elisebahia


creativelyrandom


adrienneeikrem


billabonggirls


juliaglimso


adaekrem


junkyardcom


puppiesforall♥ Følg gjerne insta_animall - insta_dog - insta_animal - dailypuppy 

DETT I DESA

Hei dere. I går etter Albyturen gikk det ikke lang tid før jeg begynte å bli dett i desa og hoste. Burde tatt på meg skjerf og jakke, men neida. For første gang på kjempe lenge tok jeg paracet i går, jeg hater å svelge slike piller, synes det er så ekkelt. Men men satser på at jeg blir frisk fort. Har nynorskterminprøve i morgen og den må jeg på uansett hvordan formen er. Derfor tror jeg det var lurt at jeg ble hjemme i dag. Er det noe jeg må få gjort i dag så er det å ta en tur på posten for å sende unna litt bestillinger, så slappe av og bli klar for i morgen. Det skal bli så deilig å bli ferdig med den siste terminprøven som er i morgen, virkelig! Er dere andre ferdig med terminprøvene eller holder dere på med det nå?

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Hei og god kveld! Skrev litt om dette i går, men tenkte å dele det her på bloggen i samme slengen i tilfelle noen ikke har fått det med seg. Vi har fikset en BeachItClothing instagrambruker nå så dere kan følge oss for oppdateringer og mer. Hvis dere tagger #beachitclothing på bildene deres der dere har på dere et produkt fra kolleksjonen våres gir vi deg shoutout på brukeren vår. Singletten på bilde under er et av produktene vi har i vente i kolleksjonen vår. Vi venter disse singlettene i grå, hvit og svart med forskjellig mønster. Singlettene vil koste 149 kr!! En ting jeg kan garantere dere er at designet på singlettene vil bli drit fete og at dere burde glede dere. Det gjør i hvert fall vi!
ALBYTUR

Hei! I dag ble jeg plukket ut av noen sprudlende jenter fra klassen så var vi på vei til Alby. Der gikk vi en koselig tur med frisk luft og lukten av skikkelig natur. Vi bare gikk og snakket om alt mulig, møtte på veldig mange andre spreke mennesker som var ute og gikk tur. Noe utrolig tilfeldig var av jeg møtte på 3 gamle lærere fra både ungdomskolen og barneskolen. Den ene reaksjonen min var å peke på min gamle lærer som stod rett ved siden av meg mens jeg lagde lyd, samt dette uttrykket ":O"  Det må selvfølgelig ha sett bra ut. Etter turen gikk vi på cafè og spiste god mat mens stemningen var på topp. Vi var 4 jenter som lo hele tiden, smilet var på plass og da kunne det bare ikke bli noe bedre. Kjenner jeg er sliten i ansiktet av å smile. Dagens treningsøkt, check! Jeg har handlet inn to middager til i kveld, så dette skal bli ordentlig godt. Ha en super fin søndag!


Oakley solbrillene jeg bruker kan du kjøpe på junkyard HER.WHAT A BEAUTIFUL DAY

God kveld! Hatt en super herlig dag med Didrik og familien hans. Vi spiste på Gudegården, kjempe koselig sted! Jeg bestilte kyllingfilè med urtesaus og poteter, samme gjorde Didrik. Det smakte absolutt fantastisk. Vi satt der vel i ca 3 timer med ekstrem god stemning til bords, før vi dro videre til kinoen for å se Iron Man 3. Jeg hadde høye forventninger til Iron Man 3, syntes absolutt den holdt seg godt til forventingene mine. Denne dagen har vært så fin og klarer knapt å vente til i morgen når jeg skal på Albytur med noen av jentene fra klassen.DAGENS OUTFIT 27.APR.13

Hallo! Det er et helt vannvittig pent vær ute at jeg ikke har sett makan. Jeg og Didrik skal nå ned til byen for å spise middag med familien hans før jeg, Didrik og Theodor stikker videre til kinoen for å se Iron Man 3. Gleder meg skikkelig til å spise god middag med den koselige familien, og så dra videre for nok en koselig kino-opplevelse. Jeg foretrekker helst å se actionfilmer på kinoen, det digger jeg. Nå som Iron Man 3 er i vente tror jeg dette topper alt. Jeg er skikkelig i hundre, den har fått så bra på terningkast. Publikum ga terningkast 6, så dette ser jeg frem til. Har noen av dere sett Iron Man 3? Uansett, ønsker dere alle sammen en flott lørdag!
Skjorte Junkyard Bukse Nelly Sko Vans Klokke Larsson&Jennings (direktelink her)

BEACHIT SOLBRILLER

Hei alle sammen. Nå kan endelig jeg og Didrik fortelle dere at solbrillene er på vei hjem til oss. De vil være tilgjengelige på nettbutikken våres om ikke lenge. Vi er super fornøyde med resultatet på solbrillene. De vil koste 129 kr og glassene har full UV-beskyttelse. De vil være tilgjengelige i 4 farger, altså som dere ser på bildene under i blå, svart, gul og hvit. Vi gleder oss veldig til å få dem! Fremdeles venter vi på olaskjorter, tanktops, sekker, smykker og iphoneveske. Noen som gleder seg?


GOD MORGEN

God morgen kjære lesere! Jeg stod opp for litt siden og snek meg ned for å lage litt frokost til meg og Didrik. Didrik lå og sov så måtte være ekstra stille, han våkner av ingenting. Ville overraske han litt denne gangen med en god frokost. Vi hadde stappe i tacoform i går, noe som er vannvittig godt. Jeg varmet opp litt av det, ettersom han elsker den maten. Så fikk jeg hjelp av mamma til å lage røre til sånn mini-lapper fordi jeg måtte holde på med å gjøre i stand det andre. Det er super flott vær ute nå, mamma ligger i solseng og griller seg ute, mens jeg og Didrik nå har kost oss med god frokost. Toppen av kaka, så ser vi på Cake Boss på Netflix. Jeg elsker det programmet!Og som veldig mange av dere vet, ryddet jeg rommet mitt i går. Det er spørsmål fra fler om jeg kan vise rommet mitt og jeg knipset derfor noen bilder i går som jeg egentlig skulle postet i går. Uansett, rommet mitt er ikke all verdens ting, lite men det er nok plass!

ASOS BIKINIS

Hei kjære lesere. I dag kom bikiniene jeg hadde bestilt fra Asos og jeg er kjempe fornøyd. Prøvde dem ut i stad og hadde kjempe flaks med størrelsene jeg hadde valgt dem i. Fargene på bikiniene er mye finere i virkeligheten, så knalle og flotte!! Det jeg bestilte ble veldig dyrt og jeg var derfor nervøs for hvor mye toll jeg måtte betale. Men der stod jeg og åpnet postkassen med Asos pakken min nede i boksen. Kjempe deilig at jeg ikke måtte betale noe toll. Så søsteren min hadde helt riktig med det hun sa. Hun kunne bestille 3-4 ganger før hun fikk toll på sin første. Gleder meg så innmari mye til å bruke disse bikiniene til sommeren!

DAGENS OUTFIT 26.APR.13

BOYAA. Da er den nest siste terminprøven overstått og jeg kan ikke være annet enn lykkelig nå. Jeg ble ferdig samtidig som Christine og da vi gikk ut i kantinen snakket vi litt med hvordan det gikk med dem andre. Michelle var så snill og sa hun kunne kjøre meg hjem, så det var veldig hyggelig gjort. Da jeg kom hjem tenkte jeg "Hm, kanskje jeg skal rydde bort hele kaninflokken min under sengen". Endte opp med et helt nytt, rent hjem hos meg. Mamma ble hvertfall sjokkert da hun så rommet, jeg ble det selv, men selvfølgelig stolt. 


Tank HER Bukse Dr.Denim Snapback HER 

-IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN PÅ JUNKYARD HER

AZTEC SHORTS AND ORANGE NECKLACE

ALOHA. Jeg elsker å skrive aloha, får den sommerlige følelsen av å være på Honolulu med kokosnøtt i hånden da. Jeg skal jo til Kreta i sommerferien med familien min og da håper jeg så inderlig på at vi får mulighet til å lære litt om surfing osv, vet Caroline allerede har sjekket litt og ser ut som det er litt håp. Sommer kombinerer jeg med masse glede, varme, grillmat, is og ikke minst den flotte brunfargen man får fra solen og ikke fra et solsenter. Jeg ser skikkelig frem til å bruke mine sommerklær, og har derfor en favoritt shorts som jeg er sikker på at kommer til å bli brukt mye gjennom varmen. Shortsen på bildene under er fra en side jeg fant via favorittbloggeren min Frida Grahn. 


Shorts HER Smykket HER

HOME SWEET HOME

Hei dere! Nok en deilig skoledag er over. I begge fagene jeg hadde i dag ble det satt av til å gjøre oppgaver. Selv om det er drit kjedelig, går tiden ufattelig raskt så fort man setter seg inn for å gjøre det. Jeg totalt ELSKER torsdager, det er så deilig å slutte tidlig og ha mye tid til overs etter skoledagen. Jeg gleder meg kjempe mye til helgen allerede nå, allerede og allerede, haha. På lørdag skal jeg på kino og se Iron Man 3, den ser så bra ut og jeg elsker slike filmer. Malin fra klassen var så hyggelig og lurte på om jeg ville være med på tur på Alby sammen med andre fine jenter til søndag. Det ser jeg virkelig frem til, jeg ble så glad der jeg satt. At så lite kan gjøre meg så glad, det er fantastisk det!
Jakke Carlings Tskjorte G-Sport Bukse Junkyard Sko G-Sport Sekk Asos Solbriller RayBan

DOWN

Hei dere. Er drit forbanna på meg selv, føler meg som en mislykket jævel. Gidder ikke å syte på bloggen og tenker derfor på at det kunne vært mye verre. Så jeg er egentlig heldig. Jeg er menneskelig, jeg er ikke flink i alt. I natt sov jeg kjempe godt, vanligvis våkner jeg alltid før alarmen ringer, men ikke denne gangen. Det var nydelig vær da jeg gikk til skolen og jeg hadde virkelig en bra dag i dag. Jeg hadde 3 timer pause og dro derfor til Mosseporten med dem andre som hadde fri. Før vi dro tilbake handlet jeg inn to cookies på meny. Perfekt timing da jeg finner ut at vi skal se film i norsken!! Jeg har nok en terminprøve til fredag så skal derfor sette meg ned og øve litt tenkte jeg. 

GUM GUM GUM

Hallo. Er det noe jeg og Didrik søker på, på Ebay så er tyggis. Vi begge elsker tyggis og virker nesten ut som vi begge er avhengig av det, bare jeg er et nivå mer avhengig enn det han er. Denne gangen bestilte vi både hubba bubba og big red. Første gang jeg har smakt big red akkurat når jeg skriver dette og fyttikatta som jeg trekker inn pusten flere ganger. Aldri smakt en sterk tyggis før, så kjennes bare kjempe merkelig ut.WHICH OUTFIT WOULD YOU WEAR?

Hei dere! For litt siden fikk jeg mail fra Sheinside om at jeg hadde vunnet en konkurranse der jeg hadde fått gavekort på 100$. Jeg trodde det først bare var spam, men forstod etter hvert at jeg faktisk hadde vunnet. Jeg ble jo super starstrucked og sjokkert over at jeg hadde vunnet. Jeg er den som aldri vinner ting så det var supergøy. Tingene jeg valgte ut kom for litt siden og tenkte jeg kunne vise det litt morsomt ved å sette det sammen som tre forskjellige antrekk. Hvilket antrekk ville du brukt?

1.Topp HER Shorts HER Veske HER  (Det er forresten salg på denne vesken) Solbriller Rayban Smykket & div armbånd Tyrkia

2. Kjole HER Sko Vans Iphoneveske Junkyard Solbriller RayBan Klokke Larsson&Jennings

3.Topp HER Shorts HER Sko Ecco Smykke HER Solbriller RayBan

 

ETIKK OPPGAVE

Hei. 16.mai skal jeg ha levert en skriftelig innlevering innenfor etikk. Vi hadde frie tøyler for hva vi kunne velge, og jeg har derfor kommet frem til en problemstilling jeg ønsker å skrive om. I den form ønsker jeg at dere kan være litt med på å forme min stil, derfor ønsker jeg å høre deres mening om denne problemstillingen. Derfor ønsker jeg at dere skal skrive ned deres tanker og meninger om hva dere synes om nøyaktig dette. Problemstillingen er: Er det etisk riktig at bloggere kan tjene mer enn soldater som reiser på oppdrag til farlige steder med livet som innsats? 
TODAYS WORKOUT - CHECK

Hei dere! I dag hadde jeg norsktentamen, jeg stod opp 07:10 for å ha litt ekstra god tid. Det føltes som om jeg hadde 1 time på meg, jeg hadde så ufattelig god tid selv når det bare er 10 minutter før jeg egentlig pleier å stå opp. Så jeg ble litt sjokkert overt hvor mye 10 minutter har å si på morningen. Etter norsk tentamen dro jeg hjem igjen og la meg til å sove. Våknet og lagde meg god frokost så fikk jeg melding av Iselin om vi skulle stikke å trene. Det var ikke et nøl engang, så klart kunne jeg være med! Første gang det bare har vært meg og Iselin sammen som har trent, og det var kjempe gøy syntes jeg. Nå har jeg fullt opp med programmer jeg skal se på tv nå, så dette skal bli en bra tvkveld, hehe.


Tskjorten er fra G-Sport, shortsen er fra Stadium & skoene er fra InterSport.

BLOG RECOMMENDATION

Hei dere. Jeg vet ikke helt hva dere synes, men liker dere at jeg tar litt anbefalinger av blogger? Jeg kan gjerne starte med instagram-anbefalinger, hvis dere ønsker det. Denne jenta jeg skal anbefale til dere nå heter Elise Bahia. Grunnen til at jeg liker denne jenta er fordi hun er spontan, har en inspirerende stil og ikke for å glemme hennes skjønnhet. Jeg elsker reiselivet hennes, de fantastiske stedene hun drar til og alt egentlig. Bloggen hennes er så ordentlig med rent design og ubeskrivelige gode bilder.
Besøk bloggen hennes HER

DAGENS OUTFIT 21.APR.13

Heiiiii. I dag har jeg vært på Gobua med Didrik og tok frokosten der. Mamma ville ha nudler så derfor gikk vi for å kjøpe det på en av butikkene som er nærmere meg, og på vei hjem fra Gobua. Ettersom både jeg og mamma liker disse nudlene som er blå og orange best, kjøpte jeg en eske med 30stk. Hehehe. Da jeg kom hjem og mamma fikk øyet på esken full av nudler sa hun "Madeleine, kjøpte du med deg hele Thailand hjem du eller?" Satt på rommet med et lureglis jeg da, haha. Formen min har vært ganske rar i dag, i et sekund har jeg holdt på å svette ihjel mens i andre sekundet har jeg holdt på å fryse ihjel. Forvirrende! Noe annet som er forvirrende er at hver gang mamma har tatt outfitbilder av meg og jeg sier "Ja, takk. Det holder nå mamma." så skal hun selvfølgelig ta bilder helt til jeg tar fra hun kameraet. 
Hoodie Junkyard Jeans GinaTricot Sko Footway Solbriller RayBan

DAGENS OUTFIT 20.APR.13

Hallo. Jeg har akkurat sittet og døttet i meg en saftig hamburger fra Breisand. Jeg elsker den dressingen, kunne spist den med fingrene. For første gang trodde jeg at jeg hadde klart å ta på neglelakk uten noe uhell senere. Tok meg 10 minutter før litt av neglelakken hadde blitt skrapet av fordi jeg tok på sko. Halve moss er borte fordi dem er på Fredriksten festen for russ, jeg hadde faktisk ikke lyst så jeg ble hjemme. Tilbringer kvelden stort sett for meg selv, med mindre det dukker opp noe morsomheter. Jeg håper for mye, jeg bor faktisk i Moss.


Tank Batoko Jeans GinaTricot Sko Vans

COCA COLA

BOYAA! Jeg har vært forbanna treg på å skrive om singlettene jeg bestilte fra Batoko. Men det er bare positivt jeg har å si om den siden bortsett fra en ting. Den røde singletten er ikke helt som den er på bildet på nettbutikken. CocaCola skriften er rosa, ikke hvit. Så derfor er favoritten min blitt den hvite. Både pga skriften & selve formen på den. Leveringen var super rask & det kom ingen toll. Men sier seg selv at bestiller man på over 200kr, så blir det toll hvis det er fra utlandet du bestiller. Jeg har allerede bestilt en ny shorts derfra som jeg gleder meg til å få! 


Den er dessverre utsolgt på Batoko for øyeblikket.

Dere må ikke glemme at Junkyard nå kjører 20% rabatt på hele butikken frem til søndag (trykk på bildet):


HEAT-FORM-FIT

Hei dere! Fikk nytt treningstøy for noen dager siden. Jeg er superfornøyd! Tightsen er litt for stor så skal derfor bytte den, men uansett så er den kjempe deilig å ha på. Stoffet er deilig og jeg har aldri hatt en mønstrete tights før, men det er kjempe kult! Har ny tskjorte også, har ingenting negativt ved å si om den. Stoffet er knall der og. Det som fikk mitt fokus da jeg åpnet esken var de super freshe treningsskoene som er fra Reebok. Jeg hadde plutselig fått med en hårføner, og jeg forstod ingenting før jeg leste mer om disse skoene. Disse skoene, ved hjelp av hårføner, hjelper deg med å forme skoene riktig etter din fot-form. Hvor genial oppfinnelse er ikke det? Jeg ble sjokkert. Så rask og så enkelt! Dette er den type sko som passer til både løping, treningssenter og som bare vanlige flotte fritidssko. Det er en film ute angående disse skoene så jeg tenkte å legge ved den så kan dere se miraklet selv. Disse produktene får du kjøpt på InterSport!
// Reklame

BEN & JERRY'S

Hei dere! Nok en fridag, nok en sovedag. Våknet for litt siden og har dusjet, så nå sitter jeg og er klar for å spise litt Ben & Jerry's. Planene for i dag er egentlig ingenting hittil i hvert fall. Får se om jeg finner ut av noe eller om jeg bare tar en avslappende dag, som jeg nesten alltid gjør. FRANCE MANICURE

BOYAA. Akkurat nå sitter jeg og ser på Luksusfellen Sverige, blir sjokkert hver eneste gang det går. Men samtidig er det ganske lærerikt. Mens jeg har sett på det, begynte jeg å lakke neglene mine. Jeg har endelig fått litt negler så derfor kjørte jeg på med fransk manikyr. Jeg synes det er mye penere med fransk manikyr når man faktisk har litt lange negler, så jeg synes jeg er på grensen. Et problem med neglene mine er at de er veldig svake. Hvis noen av dere har tips til noe som gjør negler sterkere og/ eller slik at de vokser fortere, gjerne si ifra her.

KLAR FOR KOSEKVELD

Hei dere! I dag har jeg rukket litt av hvert faktisk. Jeg dro ned til byen for å ta sol, lenge siden jeg har tatt det så deilig med litt brunfarge på kroppen igjen. Tar det IKKE ofte! Etter det hentet pappa meg, så dro vi en tur på Ica for å handle inn middag. Selvfølgelig valgte jeg litt godteri også, gleder meg til å åpne Ben & Jerry's Cookie Dough senere i kveld. Skal skru på netflix og kose meg masse. Har fri i morgen også, så derfor bruker jeg den tiden jeg kan for å slappe av og bare kose meg. Middagen i dag blir kjøttkaker med brunsaus og poteter med grønnsaker så klart. Det skal bli så godt det. Kos dere masse i kveld dere og <3SPENST OM NOEN FÅ STRAKSER

Hallo. I dag som jeg har fri våknet jeg nøyaktig 08:28, veldig irriterende. Jeg prøvde å tvinge meg selv til å sovne igjen, men det funket jo selvfølgelig ikke før klokken ble nærmere 09:30. Da sov jeg til litt over tolv. Ettersom jeg har en fridag sendte jeg melding til Christine, som også har fri, og spurte om vi ikke skulle ta en tur på Spenst. Hun ble selvfølgelig med så jeg skal snart møte hun på veien, så går vi sammen opp for å trene. Aldri trent med hun før, så er veldig nysgjerrig på hvordan det blir! Koselig og artig blir det i hvertfall. Ha en fin dag!
Shortsen er fra Stadium & tskjorten er fra G-Sport.

Som jeg nevnte tidligere blir russebilen vår sponset av junkyard & her er noen av produktene mine som jeg skal bruke mye gjennom russetiden:


BIKINI BESTILT FRA ASOS

ALOHA! Jeg har nettopp kommet hjem fra en god middag ute med min fantastiske Didrik på La Gondola. Den maten er så utrolig god! Rett før vi dro ut for å spise, bestemte jeg meg for å bestille bikini fra Asos. Jeg har aldri bestilt bikini fra nettet før, så jeg er fremdeles litt nervøs for at det kanskje ikke var lurt. Jeg må alltid prøve det der og da for å være sikker. Så nå er jeg virkelig spent på om det sitter bra på meg eller ikke. Jeg er også ikke den type person som bruker over 300kr på en bikini topp, så jeg sitter igjen med litt dårlig samvittighet av det jeg nettopp har kjøpt. Tror det faktisk nesten er et av de dyreste plaggene jeg har kjøpt selv av alt jeg eier. Jeg kjøpte to bikini overdeler som kostet 700kr hver. Jeg sitter med en klump i halsen nå, haha. Nå vet jeg at jeg ikke kommer til å bruke penger på en god stund, he-he :-)


Direktelink til bikini HER.

Direktelink til bikini HER.

Direktelink til bikini HER.

FINALLY SOME FREEDOM

Hei dere! Ble små snakk i medie om at vi har fri på onsdag og torsdag, jeg ble kjempe glad. Endelig få litt fri. Noe enda bedre, russebilen vår er sponset av junkyard og tingene kom i dag! Jeg valgte ut en samme genser som jeg har valgt derfra før, grunnen er fordi min ble misfarget i vaskemaskinen. Ganske kjipt ettersom det ble en av mine favoritt gensere. Men velkommen igjen skal det være, min kjære genser. Når det først er snakk om russ. Jeg skal ikke på noen treff som Stavanger og Tryvann, bare dumme ting som skjer der. I fjor var det flere som ble voldtatt og en døde. Jenter er mer i fare enn det gutter er, og jeg takler ikke slikt så jeg blir ikke med. Men det er Fredriksten denne lørdagen og fler prøver å få meg med dit, men jeg er dessverre enda usikker... Akkurat nå sitter jeg og ser på home and away. Elsker det programmet. Litt før det pakket jeg og Didrik litt BeachIt stuff som skal sendes av gårde. Gleder meg til å få det andre vi har bestilt inn, masse nytt!


Vet det vil komme spørsmål om jeg ikke skriver dette. Det er et fødselsmerke jeg har på ringefingeren min.


BIKINI SHOPPING

Hei lesere. Digger å starte innleggene med å si det faktisk. Ikke at jeg gjør det så ofte, men uansett. Det er liksom den følelsen av å endelig vite at det er folk som leser bloggen min Kjempe gøy! Som sikkert mange av dere vet skal jeg til Kreta med resten av familien i sommerferien. Didrik vurderer å bli med, men han er litt usikker. Jeg og mamma har startet å se litt på bikinier osv. En ferie i utlandet og bading i saltvann = stygg bikini. Derfor er vi på utkikk etter noen nye. Vi har allerede sett mange bikinier på Asos, jeg har to stk jeg skal bestille derfra. Men det er alltid lurt å se på flere steder før jeg kjøper noe, tanken på at jeg kanskje finner noe dobbelt så fint etter en betaling suger. Så hvis noen av dere kunne tipset en annen nettbutikk med fine bikinier, gjerne skriv dem ned. SØNDAG OG DU VET DET ER KOSEKVELD

Hei dere! Både jeg og Didrik har vært litt slappe. Jeg var ganske ille i går, orket ikke mat eller noe. Fikk et lite innblikk av å besvime der jeg stod og nesten mistet balansen. Sier seg selv at det ble slik pga mangel av mat og vitaminer. Jeg og Didrik har nettopp kommet hjem fra et lite sushi besøk sammen med Theodor, lillebroren til Didrik. Sykt hvor fort han gutten vokser og stemmen blir mørkere. Morsomt er det så klart. Det er søndag og det er selvfølgelig kosekveld. Skal lage god mat til søndagsfilmen som går i kveld, The Karate Kid. Har faktisk ikke sett den enda, så gleder meg. I morgen har jeg tysk tentamen, gruer meg litt men skal bli deilig å få det overstått. Forresten: Vi har nå fått lagt inn postoppkrav på BeachItClothing, så til dere som da ikke har fått bestilt pga mangel på dette. Da er det bare å kjøre på!MY FAVORITE BLOG

God kveld! Jeg har sittet og drømt meg bort i utseendet til en av mine favoritt blogger. Nemlig Frida Grahn. Den jenta er så nydelig. Følger henne på instagram, selvfølgelig! Jeg er forelsket i kroppsfasongen hennes og egentlig alt ved hun. Hun har så sterke trekk og kler seg drit bra. Kommer vel ikke som noe som helst overraskelse at jeg elsker håret hennes heller? Hun har nylig tatt dipdye, og første jeg tenkte var wow. Hun kler nok alt den dama der. Bloggen hennes anbefaler jeg på det sterkeste. Oppdaterer bra og bildene er fantastiske. Bloggen hennes finner du her.
// Alle bildene er tatt fra Frida Grahn sin blogg.

VINNERNE AV IPHONEVESKE & JB BILLETT + SMILEINNLEGG

God morgen. Da er det på tide å kåre vinnerne av konkurransene jeg har holdt. Veldig hyggelig å se at dere setter pris på hva jeg gjør for dere lesere. Det gir meg bare ekstra lyst til å ville gi dere enda mer. Vinnerne av iphoneveskene ble: Sigrid Verpe av rød iphoneveske &  Sine Mari av gul iphoneveske.  Vinneren av JB billetten ble Nelly Smedsrud. Gratulerer så mye til dere alle sammen!

Så har jeg vært så heldig å få tilsendt mange fine smilebilder av mine flotte lesere, dette er noe jeg virkelig setter pris på, så tusen hjertelig takk til absolutt alle! Jeg har hatt et problem med mailen min, at jeg ikke har fått motatt alle bildene dere har sendt, kun tomme bilder. Så hvis noen ikke har blitt med, da beklager jeg så mye.. Må si jeg har ufattelig nydelige lesere, og så snille som dere er. Ønsker dere alle sammen en flott helg!MY NEW ESCADA - CHERRY IN THE AIR

Hei dere! Jeg har nettopp kommet hjem fra å ha sett Mosserussens russerevy. Noe av det råeste jeg har sett på lenge. Helt utrolig sjokkert over hvor flinke dem var. Ikke minst hvor tøffe jentene og guttene var. Satt og lo så mye, fikk en favoritt. Og det var kinesiskescenen, herregud å bra det ble spilt. Jentene var lekre og guttakrutt tok stripping til nye nivåer. Neida, joda. Jeg er så glad for at jeg dro på denne. Jeg og Martine dro til Amfi litt før det startet, jeg skulle kjøpe meg en parfyme jeg har blitt forelsket i etter jeg var hos Ida og luktet parfymen for første gang. Min nye Escada, jeg elsker deg. Nå skal jeg se på film med Didrik og spise en litt sen middag :-)SNEAKPEEK

Hei! I dag har jeg vært på posten etter skolen for å hente noen pakker. En pakke til Didrik som han har fått av meg & to andre pakker. Skal skrive mer om disse produktene om dere ønsker, derfor får dere en sneakpeek på hva jeg har hentet. Jeg elsker absolutt alt og jeg er klar for sommer!

SLAPP

Hallo. Jeg våknet i dag og var ufattelig slapp, varm så det holdt og hodepine. Begynner å bli snufsete og halsen min lager en fæl lyd i blant. Didrik er redd det kan være tegn på lungebetennelse men det håper jeg så inderlig ikke. Didrik er på vei hjem fra skolen, jeg har da vært hjemme som dere kanskje har skjønt. Når han kommer hjem håper jeg på at vi kan lage noe god mat til vi skal se resten av The Avengers, vi var trøtte i går og derfor så vi ikke hele. Blir koselig det. Noen andre som er blitt syke? God bedring til dere i så fall <3

BIG DONUT

Hei dere! Jeg viiiirkelig beklager for dårlig blogging. Jeg har vært uten nett siden i går kveld, rakk ikke å blogge før nettet ramlet ut. Endelig er nettet tilbake igjen og jeg er fornøyd. Jeg følte jeg skuffet dere lesere skikkelig... Sittet inne og nesten tryglet om at nettet skulle komme tilbake så jeg fikk blogget. Kjenner at en dag uten å blogge virkelig ikke er den samme. Jeg prøvde meg på en stor donut i dag, fikk det til utrolig nok. Jeg har ikke så tykt hår, så brukte derfor litt tid for å dekke over hele donuten. Men ble fornøyd med resultatet selv om donuten nesten er like stor som hodet mitt er. Hahaha. Også er det alltid gøy at folk blir så fasinert er donuten min, folk må alltid klå og spørre. Det er bare gøy synes jeg! Forresten, jeg holder allerede en JB konkurranse. Men om du ønsker å vinne fler billetter trykk HER.

HVA SYNES DERE?

Hei dere. Veldig mange har allerede lagt merke til at jeg og Didrik er full i gang med ny vårkolleksjon i BeachIt. Smykkene, solbrillene og skjortene er ferdig produserte om ikke så veldig lenge. Ettersom vi bestiller en del tar det selvfølgelig lenger tid. Jeg er kjempe fornøyd med hvordan produktene ser ut, og kan så vidt vente til å få se dem i virkeligheten. Vi har forresten lagt ut 3 gensere på BeachItClothing til de som enda er interesserte, og de er på salg! Jeg er usikker på om alle har fått med seg hvordan skjortene vil se ut, og tenkte derfor å dele det med dere her. De vil koste 249kr og kommer til å være tilgjengelig i størrelsene: M, XL & 2XL. Håper dere liker dem! Hvilken ville du valgt?KONKURRANSE: VINN GOLDEN CIRCLE BILLETT TIL JUSTIN BIEBER DEN 18. APRIL

Hei dere! Dette ble en skikkelig spontan konkurranse, men når det gjelder slike konkurranser som dette sier jeg mer enn gjerne ja. Grunnen er fordi jeg vet mange av leserne mine er fan av Bieber og jeg ønsker da å kunne gi dem glede av å kunne vinne akkurat denne billetten. I samarbeid med en ny butikk som heter Briella får jeg lov til å trekke ut en vinner som får en golden circle billett til Justin Bieber den 18. april, noe jeg synes er helt sykt! Denne nettbutikken Briella selger både rimelige varer og ekte merkevarer. Produktene på nettsiden synes jeg faktisk er veldig flotte, mye forskjellig og det er bra! Konkurransen avsluttes til fredag, så derfor må du være kjapt ute med å melde deg på! Konkurransen er veldig enkel, eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:

- Like fanpagen til Briella HER
- Sjangsen din øker om du deler innlegget og/ eller eventuelt liker bilde på forsiden til Briella
- Legge igjen mail i kommentarfeltet slik at jeg får kontaktet deg om du er den heldige vinneren


MASSE LYKKE TIL! Ps: Dette er kun for billetten, ikke fly og hotell. Derfor er det en fordel til dere som befinner dere i Oslo områtet eller på egen måte kan komme seg til Telenor Arena på konsert dagen.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET  // I samarbeid med Briella

WARM BODIES

Hei dere! Åååh, for en liten stund siden da søsteren min Caroline hadde vært i London med noen venninner så hadde de dratt på kino for å se filmen Warm Bodies. Da hun kom hjem anbefalte hun meg den på det sterkeste, og ENDELIG kommer den til Norge. Den filmen skal jeg virkelig se, den ser bra ut og søsteren min som er filmproff sa selv at den var drit bra. Filmen handler da om zombier, men med en litt annen vending enn vanlig. En zombiegutt ved navn R som er veldig følsom blir betatt av denne levende jenta Julie. Noe helt uventet skjer, i stedet for å spise hjernen hennes så redder han hun fra å bli spist. Dem tilbringer mer tid sammen og R begynner å føle ting han ikke har følt som zombie før, hva kan det være? - Filmen har Norgespremiere 12 april over hele landet, denne må jeg bare se. Har du lyst til å lese mer om filmen så trykk HER
// Reklame

DAGENS OUTFIT 08.APR.13

God dag mine flotte lesere. I dag har jeg bare slappet av, jeg burde virkelig kommet meg opp på posten for å hente en klokke jeg har bestilt. Jeg er så lat når jeg tenker meg om, fyttikatta. Nok om det! Jeg har vært så heldig og fått tilsendt et par sko fra Ecco, dette merke var helt nytt for meg, samme var skoene. Jeg var skeptisk i starten, kun fordi jeg aldri har hatt slike sko før. Men etter å ha sett på dem litt, prøvd dem og gått med dem er det faktisk en av de skoene jeg liker best som jeg er eier av. Skoene er så gode å gå i, stoffet er så ekstremt deilig. Beste av alt, de er super enkle å kombinere klær med la jeg merke til. Trodde det ville bli svært vanskelig faktisk men jaggu meg tok jeg feil! 
Skjorte Junkyard Genser Carlings Bukse GinaTricot Sko ECCO Solbriller RayBan


FORRESTEN: Ikke nok med at jeg er heldig og får et par sko, men nå er dere også heldige. Alle som kommenterer dette innlegget (som ønsker) er med i trekningen av en av disse iphoneveskene. Verdien av disse er 899 kr. Husk å skriv hvilken farge du ønsker & legg igjen mailen din så trekker jeg ut to vinnere i løpet av uken. Lykke til :-)

KONKURRANSE AVSLUTTET// Reklame 

FERDIG FOR I DAG

Hei! To timers gym på skolen så ferdig for i dag, snakk om deilig start på uken. Jeg bare tar på meg shorts, joggebukse over, tar på meg gymsko og klar til å gå til skolen. Dropper sekk og alt annet, det er så deilig. Det er på en måte som en gratis treningsøkt, haha. Jeg har nå spist god frokost selv om det ikke er den sunneste, enkelte foretrekker usunt. Jeg foretrekker jævlig usunt. Spiste mcdonalds mat i går, herregud det er godt etter man ikke har spist det på lenge. - Det er kjempe gøy å se at så mange sender meg smilebilder på mailen min, bare fortsett å send inn!
Tskjorte, shorts & sko er fra G-Sport.SEND ME A SMILE

ALOHA! Jeg er så glad i dere lesere hvis det er mulig å si? Alltid så koselig å logge inn og se så mange gode kommentarer jeg får. Derfor vil jeg gjøre noe litt hyggelig tilbake. Send meg et bilde hvor du smiler til maddepaddeeblogg@hotmail.no og så vil det bli lagt ut i et STORT smileinnlegg av mine fantastiske lesere. Dette avsluttes i løpet av uken. Kjør på!

AVSLUTTET


Fotograf: Jeanett Haslien

KVELDEN I GÅR

Hei dere. Jeg hadde litt dårlig tid i stad så derfor utsatte jeg å blogge om kvelden i går til nå hvor jeg fikk litt bedre tid. Jeg skulle ha med hjemmelagde gratinerte poteter til Ingvild, alle skulle hjelpe til med noe. Middagen bestod av hjemmelagde gratinerte poteter, bearnaise, grønnsaker og helt fantastisk kyllingfilè. Det startet klokken 19:00, og tiden gikk alt for fort syntes jeg. Vi hadde det så gøy, snakket om masse jentegreier, hadde konkurranse om å ta det støggeste bilder av seg selv. Sånne kvelder er så herlige, og med disse jentene samlet på et sted kan det ikke bli annet enn bra stemning. Ingvild hadde vært så nydelig, hun hadde vært i New York og kjøpt en liten gave til meg. En neglelakk og leppestift, elsket fargene! Jeg håper viiirkelig at det ikke tar like lang tid til vår neste jentekveld.RUSSEBIL

Hei og god morgen! Nå har jeg nettopp tatt på meg noen klær som godt kan få litt maling på seg ettersom jeg og resten av gjengen skal ordne på russebilen. Blir å lakkere den ferdig ettersom vi har vært sløve på det. Nysgjerrig på hvor lang tid det tar. Men uansett er det ikke noe biggie, jeg har jo ikke noe planer for resten av dagen uansett. Det er lenge siden jeg har giddet å ta håret i en donut, rett og slett fordi jeg sjeldent får det til. I dag ble det oppsatt hår, passer veldig bra ettersom det er sol og varmt vær ute. Ønsker alle sammen en riktig god søndag!DETTE SKAL BLI EN BRA KVELD

Hei dere! I dag er endelig dagen her. Dagen hvor jeg skal på jentekveld med flotte jentene mine. Begynner å bli en stund siden sist så det skal bli kjempe koselig å være samlet igjen. Denne gangen skal jentekvelden være hos Ingvild i Larkollen. Vi skal lage masse god mat og bare ha det kjempe bra! Jeg må starte litt med maten før jeg tar den med videre fordi å tilberede det tar litt lang tid. Malin kusinen min er her og vi har nå fikset oss ferdige. Dette skal bli en flott kveld!
Kjolen min er fra Nelly & kjolen til Malin er fra Chiquelle. Skoene mine er fra Footway.

OBEY STARSTRUCKED

GOD KVELD! Har alle hatt en bra start på helgen? Jeg hadde tenkt meg ut med Martine i kveld men ettersom formen ikke er på topp har jeg kun vært hjemme og slappet av. Kjenner jeg begynner å bli forkjølet nå også, håper virkelig ikke det er en forkjølelse som varer lenge. På instagram brukeren min Alohaamad for noen dager siden, var det noen jenter som skrev til meg at Obey sin tumblr hadde repostet et bilde av meg. Jeg ble jo super gira og irritert på likt fordi jeg ikke fant tumblr siden. Men i dag fikk jeg en mail fra en hyggelig jente som sende meg link og i sekundet jeg åpnet fanen, så det var et bilde av meg så ble jeg kjempe starstrucked, noe så ufattelig rått!!!

NB!!! Jeg er på russebil med 8 andre flotte tjejer og vi søker enda etter sponsorer. Hvis noen av dere har noen tips/ forslag å komme med enten skriv dem ned i kommentarfeltet her eller bare send meg en mail til maddepaddeeblogg@hotmail.no så sjekker jeg det ut med en gang. Alle sponsorer er bra! Setter veldig stor pris på om noen kunne tatt seg tid til å hjelpe noen jenter med dette :-) DET ER HELG

DET ER HELG! Endelig!!! Helg var akkurat det jeg trengte nå for øyeblikket. På skolen i dag skulle jeg egentlig hatt en gruppefremføring i KK3 med Christine. Men læreren våres ønsket at vi skulle gå igjennom stoffet til dem forskjellige gruppene mye mer så derfor rakk vi kun en gruppe i dag. Kjempe flaks, fordi jeg og Christine var nemlig etter denne gruppen. Vi eller hvert fall jeg satt og så på tiden hele tiden og tenkte "åååh jess, et minutt mindre til vi slutter!!". I norsken i dag var vi så heldig og fikk slutte 20 minutter før. Det passer perfekt fordi jeg måtte nemlig til byen med Nathalie for å kjøpe bengalakk til russebilen våres. Ja, vi henger skikkelig etter. Sløve bilen sin det! Etter dette ba jeg Nathalie sette meg av på Kiwi fordi jeg ville overraske Didrik med litt innkjøp. I kveld blir det chicken curry og masse nammenam. 


Genseren min er selvfølgelig fra favorittbutikken min junkyard!! 

Nå er dere faktisk så heldige med denne fredagskonkurransen på junkyard at dere kan vinne et valgfritt Bantam brett fra GLOBE! Er du gira på dette trykker du selvfølgelig inn på denne linken HER. Ønsker alle sammen en strålende helg!HYPE BEANIE

JEG ER OVERLYKKELIG! Min Hype beanie kom i dag rett i postkassen min, ufattelig deilig at jeg ikke måtte opp på posten for å hente den. Jeg elsker fargekombinasjonen som er på luen. Det kom ikke noe form for toll på denne luen, frakten var heller ikke noe dyr. Totalsummen for både luen og frakten kom på kun 218 kr for å være helt nøyaktig. De har masse annet rått på hjemmesiden, så om du vil sjekke den ut gå inn her

NEW FAVORITE

Hallo. Det er superflott vær ute noe som gjør meg uendelig glad her jeg sitter. For 2 dager siden var jeg på posten for å hente en pakke fra Sheinside, trist det tar litt lang tid med frakten osv men det er helt klart verdt ventingen. Denne gangen bestilte jeg noe jeg faktisk ikke har turt å gå med før. Selv om det er galaxy ser man variasjonen fra både lengden og størrelsen, ikke minst mønstret på min nye oversized tshirt med galaxy print. Jeg er veldig nysgjerrig på hva jeg kommer til å kombinere denne med, men det skal bli gøy vet jeg!


Direktelink HER.

SÅÅÅÅÅ TRØTT

BOYAA. De siste nettene har jeg holdt Didrik våken ved å kile og irritere han til de grader. Hvorfor jeg gjør det er fordi jeg er oppmerksomhetssyk, jeg virkelig elsker latteren hans og fordi jeg ikke vil han skal sovne før meg. Vi ligger i sengen og bare snakker sammen langt utover natten og jeg elsker det. Kjenner at det begynner å merkes på meg at jeg er veldig trøtt... Ettersom jeg slutter tidlig i morgen vet jeg allerede at Didrik må holde ut med nok en slik irriterende natt med meg. ILU DIDDI!
 
Skjorten H&M Hoodie Junkyard

SOMMERVÆR

Hallo. Jeg har nå akkurat kommet hjem fra skolen. Daniel var så snill og sa han kunne kjøre meg hjem, så det var hyggelig gjort synes jeg. I dag har skoledagen min faktisk vært koselig. Jeg har som sagt 3 timers pause i skoletiden fordi jeg ikke har sosiologi. Derfor dro jeg og noen venner på mcdonalds og spise lunsj der, kjempe nam. Da vi kom tilbake og skulle ha norsk var det noe ganske muffins. Læreren vår som alltid pleier å komme tidsnok var plutselig rundt 20 minutter for sent ute. I mens tiden gikk satt flere fra klassen ute og slappet av fordi det var et kjempe flott sommervær ute. Læreren kom til slutt og timene gikk faktisk veldig fort, samme i tysken som jeg har til 16:25 egentlig. Men i dag fikk vi lov til å gå tidligere, kjempe digg. Må på posten i dag for å hente hubbabubba 24-pack som jeg bestilte fra ebay for litt siden, hehe.THANK YOU MAD FOR A LOVELY SUPRISE

ALOHA. Jeg hadde planer om å hente en pakke på posten en av dem første dagene i påskeferien. Dum som jeg var tenkte jeg ikke at det var stengt. Derfor fikk jeg ikke hentet denne pakken som var fra Madlady før i dag. Men da jeg pakket opp og så hva det var smilte jeg fra øret til øret. Jeg ble så uendelig glad!! Jeg hadde endelig fått påskeegg!! Jeg fikk ikke påskeegg i år, og så kom denne nydelige overraskelsen. Virkelig, det synes jeg var søtt gjort av dem. Helt uventet og enda bedre, jeg elsker all godisen jeg fikk. Det søteste av alt, mens jeg åpnet egget og delte det i to lå det plutselig et par solbriller pakket inn i egget. Enda en overraskelse i en overraskelse. THANK YOU MAD <3

NAM

Hallo. I dag da jeg våknet følte jeg meg ikke så veldig bra og ble derfor hjemme. Blitt litt bedre, tror jeg bare har vært en del slapp fordi jeg ikke har fått i meg riktige mengder med vitamin osv. I natt sov jeg heller ikke noe særlig godt, jeg sliter med å sove hvis det ikke er helt mørkt på rommet. Og gardinene dekker ikke akkurat så bra over vinduet så det distraherer meg for mye til at jeg sovner. Rart egentlig. For før måtte jeg alltid ha døren åpen, mens nå må alt lys være borte. Caroline og mamma lagde muffins i går så ble til at jeg spiste noen i dag, kjempe gode. Etter en litt lang diskusjon med pappa på telefonen etter at han mener jeg ikke bidrar til noe her hjemme, noe som faktisk sårer meg ble vi enige til slutt. Foreldre skal alltid mene at det de ser er det vi gjør. Jeg gjør mye når dem ikke er hjemme, og det blir jo plutselig sjokkerende for dem da de får vite det etter å ha blitt sure på meg. Tror noen i huset har stått opp med feil ben i dag i hvertfall. Nå skal jeg straks på posten for å hente to pakker, kan med glede vise det til dere senere om dere er nysgjerrige. Ha en fin dag!WORK OUT

Hei dere! For litt siden spiste jeg god mat til frokost sammen med Didrik. Neste som står for tur nå er trening på Spenst. Ca 1 uke siden jeg trente der nå, så blir deilig å få tilbake følelsen av å være ferdig med en treningsøkt. Jeg vil ikke ha så mye fokus på trening på min blogg, finnes nok av dem der ute. Uansett så trener jeg ikke så veldig ofte i uken og mener da at det ikke er vits at jeg skriver noe spesielt om kosthold osv fordi jeg faktisk spiser hva jeg vil. Jeg har høy forbrenning, det er nok stort sett derfor jeg kan spise hva jeg vil og bare drite i å trene noen ganger. Jeg er ikke så opptatt av trening som en del andre er, og jeg er for glad i usunn mat. MEN nok prat, nå må jeg stikke!!
Tskjorte & sko G-Sport Shorts Stadium
 

ART BY PERNILLA LINN

Hallo og god morgen! Jeg våknet for ca 30 minutter siden, andre gang i ferien jeg har sovet lenge. Kjempe deilig! I går kveld gikk jeg inn på varsler fra Instagram og så at en jente hadde tagget meg i et bildet. Jeg gikk selvfølgelig inn og fikk hakeslep da jeg så hva det var. En som heter Pernilla Linn har tegnet meg og jeg ble ufattelig overrasket, ikke minst glad. Tegningen var helt utrolig fin og hun var dødsflink. Må bare si tusen millioner takk, virkelig en flott overraskelse på en søndagskveld <3 Var hun ikke kjempe flink til å tegne?!