hits

april 2015

FINT VÆR MÅ UTNYTTES

Etter tannlegebesøket jeg hadde her om dagen, har jeg fått litt smerter etter sjekken. Tannkjøttet mitt har hovnet opp litt, så er derfor ikke så lett å spise hva som helst. Satt på Cafè med mamma og søsteren min i sted og var umulig å spise baguetten jeg kjøpte. Heldigvis, etter paracet og ibux gikk litt av smertene bort. Hvert fall de verste, så nå er jeg veldig fornøyd med å ha mindre smerter. Det er ikke gøy å ha smerter på jobben og så vidt klare å åpne munnen for å snakke med kunder. Jeg vet selv at jeg har en ganske så stor munn, så tenk dere at jeg nesten ikke klarte å få inn tannbørsten i munnen tidligere i dag... Det var litt av et syn! Disse smertene skal visst være borte innen mandagen fikk jeg vite, så det ser jeg veldig frem til. Må også bestille ny tannlegetime for å fjerne de hullene jeg har fått, hehe ops. Kan takke meg selv for at jeg er så glad i godteri, men nå får det jaggu meg skiftes over til mat i stedet.

Som dere sikkert skjønte, tok jeg med resten av girlsa fra familien for å ta en liten tur ned til byen. Det var jo så fint vær i dag, at det måtte bare utnyttes! Verken mamma eller søsteren min hadde smakt på makroner før, og siden jeg likte de så godt de jeg sist prøvde - måtte de også prøve. Mamma likte det, men ikke søsteren min. Gjorde ikke meg noe at det ble 2 på meg for å si det sånn. Etter denne turen, var det rett på jobb for å stenge og det gikk ganske bra i dag det også.

Jeg sov ganske godt i natt, hvis jeg ikke husker feil, men likevel er jeg så trøtt at øynene mine vil lukke seg. Nesten som en krig i sitt eget ansikt. Jeg må jo holde meg oppe litt lenger, for bakt-potet står inne i ovnen og er ferdig om ca 1 time. Det smaker så fantastisk godt til med rømme, kryddersmør, mais og agurk. Sikler i munnen av å bare skrive dette!

Dere får ha en super kveld videre. Vet også at noen går inn i mai måneden ved å drikke - så drikk for meg også!♥
Jeg elsker virkelig å ta slike bilder for tiden. Det er jo fra denne vinkelen jeg ser best ut, haha.

Hva har du gjort i dag?♥

ENDELIG FERDIG

Denne måneden så har jeg tatt trafikaltgrunnkurs med søsteren min. Det var virkelig på tide at jeg gjorde, og med tanke på at typen fikk lappen for ikke alt for lenge siden har motivert meg. Trengte bare et spark i rumpa, så kom jeg meg ned dit. En av grunnene til at jeg har utsatt det har tidligere vært pengene, som videre førte til bare litt redsel/ angst med tanke på at jeg ikke kjente andre på kurset. Stresser og bekymrer meg alt for mye for tiden... Derfor hjalp det veldig å få med søsteren min, så jeg ikke følte meg alene der. Med tanke på at dette kurset rett og slett er kjedelig, var det også veldig gøy. Hadde 2 ganske ålreite lærere som ikke gjorde at man sovnet - hvis dere skjønner. Dro derfra med litt mer peiling enn da jeg kom, og det er jeg veldig fornøyd med. Det er utrolig deilig å tenke på at det ikke er mer kurs nå, og at jeg kan krysse av det på listen. Ikke minst at jeg endelig kan øvelseskjøre lovlig. Nå som jeg allerede er i gang med lappen, eller på god vei så kan jeg ikke stoppe opp. Så skal bestille kjøretimer veldig snart. Kjenner at å være 20 år uten lappen, det er litt dritt. Jeg vil også kjenne denne friheten ved å ha bil og lappen!

Nå skal jeg straks legge frem jobbantrekket til i morgen, men først skal jeg nappe brynene mine. Har gått uten napper et par uker, så brynene har blitt et rot med andre ord. Kjøpte en med zebra print på, så blir nok litt ekstra stas gitt, haha. Ha en riktig god onsdag♥

Har dere gjort noe spesielt den siste tiden?♥NÅR TIDEN IKKE STREKKER TIL

Jeg har virkelig fått følt på det den siste tiden. Når tiden ikke strekker til. Spesielt i går var det umulig å få tid til bloggen - og det tror jeg er en av de første gangene. Da jeg stod opp var det rett på badet for å fikse seg til å se mer våken ut før veien tok videre til tannlegen for en årlig sjekk. Denne sjekken skulle jeg egentlig hatt i fjor sommer, men det var vanskelig å få det til å gå opp med tanke på jobben osv. Jeg må dessverre tilbake for å borre, og det var jeg ganske forberedt på. Jeg er alt for glad i godteri, men etter tannlegebesøket, fikk jeg litt angst for godteriet resten av dagen. Jeg dro nemlig til Sverige med kjæresten og kompisen hans. Vi var der faktisk hele dagen, noe som var sykt avslappende. For første gang kjøpte jeg kun nudler, litt tyggis og potetgull. Jeg turte ikke å kjøpe mer godteri med tanke på besøket hos tannlegen. Det var kanskje litt greit, haha. Noe annet jeg også fikk kjøpt var Anastasia Dipbrow Pomade i fargen blonde. Aldri hadde jeg trodd jeg måtte bruke den lyseste fargen på brynene mine, men etter å ha testet den - er jeg utrolig fornøyd! Vi tittet sååå mye og hadde ikke dårlig tid, frem til vi plutselig så hvor mye klokken var. Etter Sverige turen måtte jeg bli kjørt rett ned til byen for å være med på Vans-kveld med resten av Urban gjengen, som startet 20:00. Det var ganske koselig og lærerikt! Vans skoene har jeg likt så uendelig lenge, og var derfor spennende å få lært litt mer om dem.

I natt så hadde jeg noen så fæle smerter i kroppen av jeg ble redd jeg måtte på sykehuset. Men etter mengder med vann så roet det seg nok til av jeg kunne sove. Det verste var vel tanken på at klokken var 03:30 og jeg skulle stå opp 07:30. Heldigvis gikk det greit å jobbe selv om det ikke ble mye søvn i natt. Is-kaffen gjorde susen for å si det sånn! For første gang smakte jeg på is-kaffen fra Norli med karamell smak, og den var SÅ god. Neste gang skal jeg teste ut sjokolade is-kaffen, så det blir spennende tenker jeg. Måtte så klart ta med vanilje makroner til is-kaffen - endelig fikk jeg smakt på det også! Hørt så mye positivt om disse makronene, men aldri smakt på det, før nå.

Ps: Jeg vurderer helt vilt å kjøpe Olympus Pen kameraet alle snakker om for tiden. Er det noen av dere som har dette kameraet eller har testet det ut?♥
Blitt helt forelsket i disse skoene fra Nike - så fornøyd med at jeg kjøpte dem!

Har du hatt det litt travelt den siste tiden?♥

LAZY DAYS ARE THE GOOD DAYS

Denne søndagen har jeg NULL planer. Men det blir brått en plan - og den skal dere få høre om nå. Jeg kjøpte meg noen nye ting til rommet på fredag, og det jeg virkelig trengte var 2 nye puter til meg og Didrik. Men da jeg allerede var i gang med shoppingen, endte jeg brått opp med flere ting. Jeg kjøpte blant annet et nydelig teppe til å ha på rommet mitt (har et ganske likt et i hvitt), et bilde, en eske til å ha alle permer og ark samlet på et sted og en boks til å ha blyanter og tusjer i. Ganske deilig å få litt bedre oversikt over tingene mine! Det gjenstår nå kun å finne en plass til dette bildet jeg kjøpte, er ikke så mange steder å velge mellom på rommet mitt siden det er liten. Men kanskje det blir litt lettere?? Får en så avslappende og god følelse når jeg leser det. Alt jeg har kjøpt er forresten fra Kid!

Hvis jeg gidder, skal jeg ta en liten rydding i rommet mitt og få ut fingeren og legge ut ting for salg. Er så mye som ikke blir brukt nå at jeg nesten blir sur for å ha kjøpt så mye klær. Får nesten dårlig samvittighet også... Ved matbutikken hos oss, er det en stor boks som man kan legge klær man vil kaste eller som man bare ikke bruker der, slik at det går til noen som virkelig trenger det. Det synes jeg utrolig kjekt! For hvorfor kaste ting som fortsatt holder seg bra, når andre kan få bruk for det? De tingene jeg legger ut for salg som ikke blir solgt på @madeleinepsalg på Instagram, de "kaster" jeg derfor i denne boksen. Så noe nyttig blir det ut av disse klærne og skoene uansett♥

Ønsker dere alle sammen en riktig god søndag!

Er det ikke vakkert?♥

BEAUTY DAY WITH BANGERHEAD

// I samarbeid med Bangerhead.no

Goood lørdag mine kjære lesere! Denne dagen har jeg brukt god tid på å slappe av og få tatt noen bilder til bloggen, før det er på tide med varetelling. Derfor har jeg funnet på noe litt moro å vise dere i dag. Nemlig makeup step by step, som har vist seg å falle i smak hos dere. I dag er det produkter fra Bangerhead jeg skal vise dere, og dette er produkter jeg selv har valgt ut. Jeg er såå fornøyd med hva jeg har valgt, for sminken la seg så pent på huden min. En av favorittene mine ble desidert øyenskyggen og leppestiften. Hvis dere ser på bildene så forstår dere sikkert hvorfor disse falt best i smak hos meg♥

Jeg vet det er veldig mange som forventer rask levering og null toll når de handler på nett. Dette får du på Bangerhead, og ikke bare det, men du får også bonuspoeng på alle kjøp fra nettsiden deres. Noen sier man ikke kan få i både pose og sekk, men det er bare tull! Nå har de også 20% på ALL sminke, og dette tilbudet varer frem til 11. mai - så utnytt det på det fulleste girls! For å komme til kampanjen kan du trykke her.


Kostene jeg har tatt i bruk i dag er også fra Bangerhead og de finner du her. De 3 leppestiftene til venstre er dessverre utsolgt, men ta gjerne en nærmere titt på dem her.


Det første jeg begynner med er å påføre concealer fra theBalm der jeg ønsker å skjule litt mørke ringer under øynene og spesielt røde områder. Deretter påfører jeg Bronzing Powder fra Max Factor i hele ansiktet, og litt ekstra på kinnbena for å markere dem litt ekstra.


Her bruker jeg Beauty Express Set fra Anastasia. Først tar jeg på voksen som er det første du skal gjøre, for at brynene skal holde seg på plass før man setter på lappen over brynet. Da det er riktig plassert, begynner du å farge brynene dine inne i området til du har oppnådd resultatet du ønsker. Resultatet mitt ser du på høyre bilde.


Øyenskygger fra IsaDora i fargen Khaki Green. Her begynner jeg fra venstre side og bygger meg innover. Jeg starter med den lyseste fargen innerst i øyekroken, deretter soter jeg ut med fargen i midten og avslutter med litt smokey eyes med den mørkeste fargen.En siste finish er leppestiften fra Clarins i fargen Hibiscus så er det ferdig med min beauty dag med Bangerhead:

Hva synes dere?♥

NEW SUNNIES

Denne dagen har gått til å handle litt sammen med pappa, og ikke minst handle litt nye ting til rommet mitt. Rommet mitt har ikke plass til mer, som jeg vet!!! Men jeg klarer bare ikke å slutte å handle ting til interiør når det er så mye fint. Jeg har tenkt til å vise dere disse produktene litt senere denne helgen, for er så mye annet jeg må vise dere nå. Det som står for tur å vise dere nå, er mine nye solbriller.

Jeg har et veldig smalt ansikt, hvertfall der solbrillene skal sitte. Jeg sliter med å finne solbriller som sitter på hodet mitt, og ikke sklir nedover. Drømmen min er å kunne dra solbrillene opp på hodet mitt, å kunne bruke dem som hårbånd (hvis dere skjønner). Derfor tenkte jeg at jeg kanskje burde gå en annen vei i valget om nye solbriller denne gangen. Velge noe jeg ikke har fra før av, kanskje teste ut noe nytt. Jeg har alltid hatt Ray-Ban og Oakley solbriller, men noen sitter bare ikke helt som jeg ønsker. Magefølelsen min landet på noen solbriller fra TRIWA av alle merker. Noe jeg falt for, er at de har små detaljer som jeg ikke klarer å sette fingeren på. De er både gjennomsiktige og er svarte, det ser nesten ut som en svart røykgranat som bare har blitt holdt fast i solbrillene. Bedre forklart får jeg ikke til, annet enn å legge til at jeg elsker dem. De sitter sååå bra på ansiktet mitt, sklir ikke ned og sitter perfekt på hodet mitt da jeg bruker dem som hårbånd. Jeg mottok de i posten i dag, og jeg har ikke tatt dem av siden da jeg pakket dem opp. Dere vet jo også hvordan jeg er med esker, jeg klarer ikke å kaste eskene når de er så fine...


Disse er ikke sponset via bloggen.

Likte dere dem & hvilke solbriller er dine favoritter?♥

ASAN FRESH - VINN ØYA-BILLETTER

// I samarbeid med Asan

Jeg skal starte med å si at jeg har et stort forbruk på parfyme, deodorant, bodyspray og god-luktende bodylotion. Men hvor skal det egentlig stoppe eller når lukter det for mye? Noe av det verste jeg vet om, er å gå rundt å ikke føle at jeg lukter godt, men det er ikke noe særlig å lukte for mye heller. Derfor er vesken min stappfull av diverse ting for at jeg skal lukte godt. Men det hender at det brått blir en liten nødsituasjon og jeg har glemt en av tingene - som jeg føler jeg må ha for å lukte godt nok. Derfor har jeg nå funnet en ny løsning, som er ganske genialt å ha i vesken tilfelle du skal noe uventet.

Asan har nå produsert 3 nye produkter; Dusjkrem, intimvask og intimservietter. Vi er jenter, og vi elsker å lukte godt - ikke minst å føle oss rene overalt på kroppen. Så hva om du er ferdig på treningen og lukter overraskende mye, eller du har stresset så mye før en fest eller jobb at du har begynt å lukte? Det er ikke gøy, og kjører jeg på med mer parfyme blir svetten blandet med sterk parfyme som bare ikke blir en fin miks. Asan fresh er derfor genialt å ha i disse nødtilfellene. De lukter så friskt men ikke for mye! De holder deg fresh lenger og du føler deg fresh. Asan er kjent for å ikke ha sterke ingredienser, men har likevel fått til en kjempe god lukt på disse flaskene. De lukter så godt at jeg kunne hatt denne på parfymeboks.Jeg har så mange eksempler å dele med dere, men kan jo fortelle mitt seneste behov for å freshe meg opp litt. Dette er faktisk snakk om da vi bloggere skal gjøre i stand til en bloggshoot, ting skal være riktig, vinkelen skal være on point og ikke minst så skal bildene bli gode. Omgivelsene rundt deg må se bra ut og ikke være forstyrrende, det er sånne små ting vi henger oss opp i. Blir man raskt irritert og stresser litt for å få til gode bilder, blir man fort varm. Bare mellom disse bildene, tok jeg en liten pause før jeg skulle ta bilder av meg selv, for jeg føler meg automatisk bedre på bilder om jeg føler meg ren og lukter godt. En siste klassiker hvor jeg som regel føler meg litt svett og varm, det er om morgenen. Jeg skal alltid rulle meg inn i dynen som en kebabrull at det til slutt er for varmt. Så en rask dusj med en så godluktene dusjkrem, det er prikken over i'en.

Hvem sier vel nei til å lukte godt når som helst og hvor som helst?♥
Du får kjøpt disse produktene på Coop Obs og Mega, Spar og Eurospar, Meny og Ultra samt på Ica Super.

KONKURRANSE:
Du kan nå vinne ØYA-billetter ved å gjøre noe superenkelt! Det trekkes flere vinnere og premiene er 3 ukesbilletter og 7 lørdagspass. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å fortelle om din nødfreshingssituasjon. Legg ut bilde/ video på Facebook eller på Instagram, deretter hashtag med #nødfreshing. Konkurransen avsluttes 10 mai, og vinnerne kåres på facebooksiden HER. Lykke til!♥

Så, når var din siste nødfreshingssituasjon?♥

ANTREKK 220415

I dag var det lønningsdag, og denne gangen smiler jeg bredt for jeg kan sette mye mer av på sparing enn det jeg vanligvis kunne ha gjort. Jeg har faktisk tittet litt på leiligheter på finn, men jeg er veldig kresen av meg så jeg vil ikke kjøpe/ leie noe bare for å komme meg bort. Jeg har det ganske bra hjemme, så å komme seg bort herfra haster ikke. Da får jeg også litt bedre tid til å se på flere leiligheter. Noe annet jeg har gjort i dag så var det å ta frokosten på Go'bua, etter i går måtte jeg bare rett tilbake dit i dag for å kjøpe pølse i lompe og en toast. Denne kiosken har vært der siden jeg var liten, så er så kos å kjøpe noe nam der!

Etter å ha vært på kurs i dag, var det fremdeles mye sol å finne ute og ble derfor ENDELIG noen antrekksbilder. Der har jeg vært litt dårlig den siste tiden, men var jammen på tide å få til noe da det var varmt nok til å bruke skinnjakken min. Jeg har 2 skinnjakker tror jeg, og den jeg har på meg i dag er den "nyeste" av dem, som derfor var lett å finne frem. Jeg elsker faktisk denne skinnjakken, den er ikke helt vanlig som alle andre - og siden jeg er den jeg er, liker jeg å ha ting alle andre ikke har. Stylet opp denne jakken til en rocka stil i dag, skjorte rundt livet og hullete jeans ♥ Forresten, søsteren min skal få skryt for å ha vært fotografen i dag!


Jakke fra Mistressrocks // T-skjorte, sko og Dr. Denim bukse fra Urban // Skjorte fra Asos // Solbriller fra RayBan

Hva synes dere?♥

NOEN AV BILDENE FRA SHOOTEN FOR PROJECTFASHIONBYOLAV

I dag har jeg hatt det super fint! Det hele startet med at jeg satt på med sjefen min ned til Urban, siden vi startet med å telle lagret i dag før alt er klar for den store varetellingsdagen. Hvis jeg har effektiv og flink (altså fikk telt ferdig alt jeg skulle), fikk jeg fri i morgen og på fredag. Og dere kan tro jeg ble glad da jeg fikk fri! Godt å høre man har gjort en bra nok jobb til å få fri, så da er det bare å gjøre seg klar til lørdag som er varetellingsdagen. Rett etter jobben dro jeg og typen til Alby for å gå en liten tur i det fine været, før vi besøkte noen fra familien hans for å bare så av en liten prat. På denne tiden ble jeg ganske sulten, med tanke på at jeg ikke fikk spist sp mye på jobb, så da ble det toast og pølse i lompe på Go'bua. Beste pølsene, tuller virkelig ikke. Det er noe med å kjøpe pølse fra en kiosk og ikke lage det selv. Rekorden min er 7 pølser på rad, og det er faktisk sykt. Siden det var såååå fint vær, bestemte vi oss for å kjøre til et annet sted for å gå tur. Da satt vi oss på fjellet og bare så utover mot havet, så det var kjempe deilig å bare nyte været på det fulleste!

Med tanke på en veldig travel dag, har jeg heldigvis fått noe annet gøy å vise dere. Jeg har nemlig fått noen av bildene fra shooten for projectfashionbyolav. Som jeg hadde shoot med for litt over 1 uke siden. Med tanke på at bildene skulle være veldig "rene" og la klærne snakke for seg, likte jeg de veldig godt. Og jeg har aldri brukt en så stram hestehale før, men etter å ha sett disse bildene burde jeg teste ut dette en gang selv. Det gjorde seg godt ut på bildene iallefall. På disse bildene ser dere også en hvit jakke, den er min favoritt - den er sååå ufattelig stilig! Alle disse klærne som jeg bruker på bildene kan du finne i Olav Aleksander Pop up Store, som lanseres torsdag 23. april klokken 18:00 på STEEN & STRØM MAGASIN, 4 etg.

Sjekk gjerne ut nettsiden Olavaleksander.no og bloggen projectfashionbyolav.blogg.no

© Copyright 2015 Marion Hansen  -  www.marionhansen.no
Likte dere noen av bildene og har dere vært flinke til å være ute i det fine været?♥

HELGEN MIN

VINNERNE AV BRUN OG BLID KONKURRANSEN BLE SARA & REBEKKA! Gratulerer så mye til dere, sjekk mailen deres for å få premien deres i posten♥


Helgen min har vært ganske bra av 2 forskjellige grunner. Den første er vel at jeg har kjøpt meg 2 nye par fra Nike, som vi har fått inn på Urban. Med tanke på at jeg får 40% i butikken jeg jobber, så var det som å kjøpe bare et par da jeg kjøpte to for den samme prisen. God samvittighet med shoppingen er vel det beste! Og nå som jeg prøver å bli kvitt mange av skoene mine også, blir de erstattet med nye sko som jeg vet kommer til å bli brukt mye mer. Jeg kjøpte meg endelig Nike Air Force skoene og Nike Air Max Ultra - begge disse to måtte jeg bare ha. Kjempe lenge har jeg siklet på Force skoene, men nå som nyheten fra Air Max kom ble jeg solgt med en gang. De sitter så ufattelig godt på bena, samt at de er all white errthang.


Såååå fornøyd♥

På lørdag ble jeg og jentene bedt på middag og drikke hos søte Linda. Da jeg kom var det servert wok på bordet og alt var stelt i stand så koselig! Er det en ting jeg ikke husket, så var det at Linda hadde en søt liten vofs, så dere kan tro jeg ble forelska. Jeg er så sur på meg selv for at jeg ikke husket på å ta et bilde av denne hunden, så det får bli gjort neste gang. Så søt er den! Utover kvelden ble det drikkeleker og annet moro, jeg storkoste meg i hvertfall veldig mye og håper på at det ikke blir så lenge til neste gang vi jentene samles igjen. Jeg har faktisk vært så sliten etter lørdagen at jeg ikke var i nærheten av pcen min i går, men nå pcen oppe å går og jeg har en del ting jeg må få ordnet før jeg kan legge den fra meg. Ha en super fin uke, mine kjære lesere!


Toppen og skjørtet er fra Urban (fortsatt i butikk) og skoene er fra Nelly.


Hadde dere en fin helg?♥

HAPPY CUP

Da kan jeg også endelig ta meg helg! Jeg har nesten akkurat kommet hjem fra stenging på jobben, og ble tatt i mot med roser av mamma da jeg kom inn døren som en gratulasjon pga Max Factor. Så dette var jo ganske koselig! Jeg er egentlig sinnsykt trøtt nå, men jeg må bare hive i meg litt mat før jeg må hive på meg fintassen og deretter freshe opp jobbsminken, før jeg skal drikke med jentene i kveld. Før jobben fikk jeg tatt å lest horoskopet mitt i Det Nye. Er det bare jeg som eeeelsker å lese månedens horoskop? Har vært så glad i å lese det siden jeg var liten og abbonerte på TOPP. En god grunn til at jeg fortsatt leser det er fordi det søren meg alltid har stemt, og da lurer jeg på hvordan det er mulig? Det kommer jeg nok alltid til å spørre meg selv om.

Men nå må jeg faktisk lukke igjen pcen og gjøre meg klar til en super koselig kveld. Ha en riktig god lørdag mine kjære lesere! Ikke glem konkurransen som er litt lenger nede på bloggen min da♥


Ååh, søte koppen min fra Indiska!

Hva er planene deres for i kveld?♥

SPAKVELD MED JENTENE

// I samarbeid med Formula

Etter jobben i dag gledet jeg meg utrolig mye til å gjøre ingenting i kveld, eller bare slappe av med andre ord. Jeg, Ida og Anni ville ha en liten spakveld for å slappe av og da handlet vi inn litt godt å kose oss med underveis i denne spabehandlingen. Det var mange artige produkter som vi testet og nå lukter vi alle tre helt himmelsk i ansiktene våres og har babyhud - blir ikke bedre enn dette! Hjemmespa med jentene sine? Det blir virkelig ikke bedre enn dette. Koste oss med musikk, drikke, nutella med jordbær og så klart kokosboller.

Merke vi skulle teste disse produktene for var Formula 10.0.6. Alle disse produktene lukter super friskt og var lett å ta i bruk - noe som kan være veldig greit å informere om er at disse ikke er testet på dyr. Så det går an å produsere mye bra, ikke minst med gode lukter uten å måtte teste det på dyr. Så, alle produktene vi skulle teste ut var blant annet Make-up remover, rens, skrubb, nesestrips, Peel-Off maske og fuktighetskrem. Formula 10.0.6 er en hudpleieserie som er utviklet for ung, uren hud. Men disse produktene som dere ser bilder av under skal gå veldig fint på normal hud også. Eneste er hvis du har litt tørr og sensetiv hud, vær litt forsiktig med skrubben. Siden dette var ansiktsprodukter, er det greit å kunne ha håret litt borte fra ansiktet og der var vi så heldige å få noen pannebånd som hjalp oss med å unngå dette.

Step 1:


Fjern sminken eller generelt huden din med Make-Up Removing Facial Mask for å rense den så godt som mulig før du fortsetter med steg nr 2. Denne sminkefjerneren kan du bruke som en helt normal sminkefjerner, bare at denne lukter mye bedre.

Step 2:


Neste du skal gjøre er å fjerne det som sitter igjen, sørge for at "restene" som ikke gikk av med sminkefjerneren hvertfall blir fjernet med Daily Foaming Cleanser. Etter du har påført denne i ansiktet, la den sitte på litt før du vasker den av med litt varmt vann (ikke så varmt at det er vondt).

Step 3:


Pore Clearing Face Scrub kan du bruke opp til 3 ganger i uken. Ta skrubb på fingertuppene dine og gjevn det forsiktig ut i hele ansiktet. Rens deretter av med varmt vann, før du går videre.

Step 4:


Blackhead Banishing Pore Strips er neste som står for tur. Det første du må gjøre er å gjør nesen din våt slik at strippen ikke forblir tørr når du skal påføre stripsen på nesen. La den tørke i ca 10-15 minutter før du tar den av. Ta den forsiktig og rolig av, det er ikke behagelig hvis man river den av fort (tro meg, heh).

Step 5:


DENNE, denne elsket jeg. Dette er sånn jeg virkelig har det gøy med å teste ut. Dette produktet heter Brightening Peel Off Mask. Påfør denne på tørr hud med ett tynt lag, unngå øyeområdet. La denne masken tørke i 10-15 minutter og start da med å dra av masken fra kjeveområdet.

Step 6:


En siste finish før du er ferdig med ansiktspleien! Påfør Daily Moisturizer With SPF 15 på tørr hud, smør ut med fingertuppene dine og unngå øyeområdet. Du har nå tidenes babyhud.

Etter å ha blitt ferdig med ansiktspleien, er det på tide å kose seg videre med magasiner og nutella med jordbær♥KONKURRANSE:

Du kan nå vinne en goodiebag med 6 herlige produkter til å få til et perfekt hjemmespa. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å dele dine beste hjemmespa tips. Husk å legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. Vinneren trekkes i løpet av neste uke. Lykke til alle sammen!!

VINNEREN BLE VICTORIA! Sjekk mailen din :-)

Har du vært flink å ta vare på deg med litt hjemmespa i det siste?♥

NÅR EN DRØM BLIR VIRKELIG

Jeg har holdt på en hemmelighet utrolig lenge, og en veldig stor en også. Det har vært vanskelig å holde dette tett og ikke fortelle det til alle jeg kjenner, men endelig kan jeg avsløre min store hemmelighet til dere.

Jeg har hørt så mange ganger at bloggen ikke betyr noen ting, at det er bortkastet tid og at man aldri kommer seg lenger enn der man startet. Men en gang for alle, kan jeg nå si at dette bare er tull. For første gang kan jeg bruke meg selv om et eksempel på at en blogg kan åpne nye dører for deg. Vi får hets fordi vi skriver reklameinnlegg på bloggen, men jeg tror dere aldri har forstått hva dette kan bety videre for oss. At det er penger inne i bildet er èn ting, men mulighetene man kan få er en annen ting. Det er derfor man skriver reklameinnlegg for noen spesielle kunder/ merker, det er kunder/ merker du interesserer deg for. Vi kan si nei når vi vil og si ja når vi vil! På grunn av at jeg takket ja til et samarbeid for en stund siden, sitter jeg nå med en modellkontrakt med en av verdens ledende skjønnhetsmerkevarer.

Det hele startet i fjor sommer, da jeg takket ja til et samarbeid med Max Factor Norge. Jeg testet ut en av deres nyeste mascaraer Masterpiece Transform Mascara som dere ser bilder av under. Det gikk ut på at jeg skulle ta før og etter bilder med mascaraen - lett om en plett. Denne mascaraen ga meg et så godt resultat at det var andre som også la merke til dette. Nemlig det internasjonale storselskapet P&G.

Side2 sendte meg en mail og sa jeg måtte ringe dem med ÈN gang for å høre om den store muligheten min. Sminkeselskapet tok kontakt gjennom bloggavdelingen til Side2 og i mailen stod det godt forklart hva dette gjaldt, så før jeg tok tak i telefonen min satt jeg stille en liten stund og bare tenkte "skjer dette virkelig?". For første gang i livet mitt føltes det ut som om alt annet bare forsvant og dette var det eneste som gjaldt der og da. Verden stoppet opp i noen minutter for meg den dagen. Jeg måtte ta meg sammen, puste dypt og så få ut fingeren å ringe. Der fikk jeg høre den store nyheten. Jeg hylte, skrek, pep og hoppet rundt på rommet mitt i flere dager. Men likevel turte jeg ikke å la det synke inn, det var nesten for godt til å være sant. Det begynte som et lokalt samarbeid, som nå har blitt noe mye større enn jeg nesten kunne drømt om.

På grunn av bildene over tok P&G kontakt og ikke lenge etterpå var jeg også det nye internasjonale ansiktet for mascaraen Glamour Extensions 3-in-1 Mascara. Som dere ser på disse bildene:

Jeg har hatt store drømmer om å bli modell siden jeg var liten. Å stå foran kamera har alltid vært noe jeg har likt, og at det nå har kommet en gylden mulighet - det jubler jeg for.  Det tok meg 5 år å komme meg dit jeg er i dag, og det lar jeg nesten tårene trille for. Dere som leser dette, ikke slutt å håp om noe du drømmer om. Min drøm har nå blitt virkelig. Jeg har fått en internasjonal modellkontrakt med selveste Max Factor, lille jenta fra Moss. Det er fortsatt vanskelig å forstå at dette er sant, at det virkelig skjer. Jeg er så glad, jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Dette er en så stor mulighet for meg, og gjett om jeg skal ta den. Nå er det min tur til å oppfylle drømmene mine!

Jeg vil si en stor takk til Side2, hadde det ikke vært for dere så hadde jeg ikke sittet her og smilt fra øre til øre nå. Jeg startet som en liten moteblogger for Side2, som nå har åpnet nye dører for meg. Jeg vil takke for all hjelpen på denne veien til en modellkontrakt med Max Factor. Takket være dere har jeg nå fått muligheten til å jobbe med en så stor kunde som Max Factor. Jeg klarer ikke å få frem ord som kan beskrive følelsene mine nå, ingen ord kan beskrive hvor evig takknemlig jeg kommer til å være for dette.

Jeg må heller ikke glemme mine blogglesere, uten dere hadde det ikke vært en blogg. Dere har virkelig støttet meg på veien og hatt troa på meg i flere år, om at en dag skulle noe som dette skje. Alt vi trenger er litt gnist og håp, det viste dere meg♥


Her bruker jeg Masterpiece Transform Mascara som er en av mine favoritter.

WEDNESDAYYY

Den siste uken så har det vært veldig mye å gjøre for meg, så mye at jeg nesten har lurt på om jeg har fått tid til å blogge. Jeg har aldri hatt den følelsen før, for jeg har alltid fått det til å fungere, men ikke den siste tiden. Å drasse med seg en pc overalt, det kan jeg ikke. Det var vært jobb, bloggen, ærender, MYE stress. Jeg har surret så mye den siste tiden at tanken på å måtte blogge nesten har blitt for mye. Fremover blir det litt mer jobbing, men jeg skal prøve så godt jeg kan får å ta i et tak, så fort jeg ser en mulighet til å blogge skal jeg blogge. Det er mitt mål fremover.

I dag har jeg vært på kurs med søsteren min som varte i nesten 4 timer. Før dette kurset rakk jeg kun å redigere bildene til dette innlegget, men kom aldri så langt som å faktisk blogge. Den siste tiden har jeg ikke tatt mye sol, som har gjort at huden min har blitt blekere. Derfor har jeg gått ned noen fargetoner i hudsminken min og det er fortsatt litt uvant med så "lys" hud, men den går mye bedre til huden min enn for brun foundation - for det ser ikke bra ut. Jeg gikk fra å bruke Medium Tan i bareMinerals Original Foundation til fargen Medium. Brunfargen får vente til sommeren! Ellers har jeg testet ut en ny lipgloss fra Makestyle som jeg likte veldig godt. Noen av mine tidligere rosa lipglosser har ikke lagt seg noe pent på leppene mine over tid, men denne satt fint på hele dagen. Jeg er ikke så glad i rosa lepper, men jeg bøyer meg i støvet for denne♥


Hehe, lipgloss eller leppestift på tenna er jo alltid en klassiker det. Lipglossen finner du her. (Sponset)

Har dere hatt mye å gjøre den siste tiden & hvordan går det egentlig med dere?♥

NEW SPRING JACKET

I går sa jeg lå og sov, ringte det plutselig på døren. Og det er ingen andre enn fedex, så jeg løp ned trappen i bare t-skjorten og skrev under på pakken. Hva som ligger i pakken jeg fikk, skal jeg vise dere nå. Denne dagen har jeg faktisk bare beundret klærne mine, det er vel lov det? Jeg har ryddet rommet, tatt meg en lang dusj og spist pasta med fløte til frokost. Nå gjenstår det å ta en siste finish i klesskapet så det blir mer organisert nå og tørke støv. Jeg blir gal av hvor fort støvet kommer tilbake, men jobben må jo bare gjøres. Jeg må også ta et lakk til med nude på neglene mine, bare så fargen skal synes ENDA bedre. Om dagen går det veldig mye hvit og nude neglelakk på meg, det er så enkle farger som ikke krasjer med andre farger på antrekket - så jeg velger ganske sikkert, heh.

Jeg har endelig fått min nye vår-jakke!!!! Den er fra IvyRevel og er helt crazy. Denne jakken er fra deres nyeste kolleksjon og resten av kolleksjonen tror jeg gjør de fleste greit blakke. De har brukt så mye flotte print på både topper, skjørt, jakker osv at øynene mine nesten poppet ut da jeg sjekket den ut. Jeg venter litt mer derfra, men jakken var et MUST å ha. Den skiller seg virkelig ut, og denne jakken kommer til å se så bra ut til mine høytlivskjørt som går mer og mer utover. Skjørt som ser fluffy ut er desidert min favoritt. Jakken tror jeg også vil se rå sprek ut om sommeren, brune ben og brunt ansikt til denne jakken? Yes please! Jeg har ikke tatt sol på en liten stund nå, og lengter virkelig etter våren og sommeren nå. Nå vil jeg pakke bort alle de tykke jakkene mine og ta frem mine vår-jakker, er det en jakke som skal ligge øverst og alltid være synlig er det nemlig min nye jakke fra IvyRevel. Jeg får virkelig ikke nok av slike jakker som dette♥


Jakken er sponset og den finner du her.

Likte du jakken?♥

BEHIND THE SCENES WITH PROJECTFASHIONBYOLAV

Tidlig i går tok jeg toget inn til Oslo for å rekke en fotoshoot for projectfashionbyolav. Det var såå deilig å bare stå opp, kun rette håret og dra ufikset faktisk. Da jeg kom frem, møtte snille Johanna meg på Oslo S for å sørge for at jeg ikke rotet meg bort i alle gatene her. Vi dro til et studio der vi skulle holde på hele dagen med sminke, klær og så klart shooten. Vi fant på mye moro, og jeg er så gira på å få se resultatet av bildene. Alle disse klærne som jeg bruker på bildene kan du finne i Olav Aleksander Pop up Store, som lanseres torsdag 23. april klokken 18:00 på STEEN & STRØM MAGASIN, 4 etg. Klærne var virkelig helt amazing! Jeg ble forelsket i en av jakkene jeg brukte, så jeg håper virkelig jeg får tak i denne før den blir utsolgt. Alle produktene er limited edition, og er svært ekslusivt så det blir førstemann til mølla!


Sjekk gjerne ut nettsiden Olavaleksander.no og bloggen projectfashionbyolav.blogg.no

Etter en morsom dag i studio, var det på tide å komme seg hjem som viste seg til å være litt vanskeligere enn jeg hadde trodd. Jeg vet ikke hvordan jeg klarte å ta feil tog, med tanke på at jeg har tatt toget flere ganger hjem til Moss før. Da vi tydeligvis hadde passert Nittedal kom mannen for å sjekke billetten min og sa "Du skal til Moss?", jeg smilte og svarte bare ja, da sa han det jeg ikke ville høre, nemlig at jeg var på feil tog. Jeg fikk god hjelp, han ringte et tog som skulle passere neste stoppet, Harestua, hvor jeg da kunne hoppe på det toget og dra inn til Oslo S igjen, for å endelig kunne ta riktig toget hjem. Typisk var toget til Oslo forsinket og det var ingen steder du kunne sitte inne å vente, men da jeg endelig kom på riktig toget og satt meg helt bakerst - kom damen for å ta meg med helt frem på Nsb komfort og ga meg kakao. Det føltes nesten som Polarekspressen. Du føler deg alene og usikker, så kommer det en for å ta deg med helt foran på toget og serverer deg kakao. De var snille og stemplet ikke kortet mitt. Jeg fikk derfor 2 gratis turer med forskjellige tog, og betalte kun for det riktige toget, nemlig toget hjem til Moss. Kvelden som jeg trodde skulle ende dårlig, endte opp ganske bra likevel! Noen ganger er det fader meg positivt å ta feil. Men en ting har jeg lært: Aldri ta Gjøvik toget igjen, Halden Madeleine.

4 tog på èn dag er rekord.


Hva synes dere?♥

WERK OUTFIT - BLACK ERRTHANG

I dag åpnet jeg på Urban etter nesten 1 uke fri, og det var jammen godt å være tilbake til gamle rutiner (selvom det er digg å sove lenge.) Vi har fått inn så mye nytt at det var en glede å jobbe i dag rett og slett. Helt utrolig at jeg gikk fra butikken uten å handle noe, men nå må jeg virkelig bli litt flinkere med å ikke kjøpe bare for å kjøpe. Jeg kjøper ting som er fint til det og det plagget, så blir det aldri brukt igjen, og det må jeg skjerpe meg med. Må lære meg å heller investere mer i ting jeg kan bruke oftere og som går til mer, målet for dette året tror jeg. Men om jeg klarer det, det er spørsmålet.

Antrekket jeg valgte frem i dag, var sånn halvt våken og halvt i søvne antrekk. Da jeg kom på jobb stod jeg egentlig å tenke "hva i alle dager tok jeg på meg?". Eneste jeg husker fra i dag tidlig er at jeg bestemte meg for å ha på joggebukse, ingenting annet. Sminken ble med på jobb og alt, forstår ikke hva jeg kunne bruke 1 time på i dag morges da jeg ikke sminket meg, haha. Ganske tilfeldig at alt ble svart i dag, men svart er jo bra det også! Jeg bruker sjeldent kun svart, men likte det overraskende godt - jeg har fremdeles stor kjærlighet for fargerike ting ♥ Denne svarte joggebuksen la jeg ut på et av mine nyeste innkjøp for litt over 1 uke siden, så her ser dere kanskje liiiiitt hvordan den ser ut på. Super cozy og clazzy!

Vi kjører forresten en super konkurranse på instagram nå, sjekk ut @urbanamfimoss for å se hva premien er.
Bukse og sko fra Urban // Jakke fra (?) // T-skjorte fra Adidas

Vi har også fått inn 3 nye sett på jobben, og et av de nye settene vi fikk har jeg på meg under her. Jeg ble helt forelsket da jeg prøvde det på, nå gjenstår det bare om jeg skal kjøpe det eller ikke, hva synes dere?Likte dere antrekket mitt?♥

KONKURRANSE: VINN BRUN OG BLID SOLKORT

Jeg elsker å holde konkurranser på bloggen, det er som å kunne gi litt tilbake og si en stor takk for at dere leser bloggen min. Konkurransene jeg har kjørt på bloggen tidligere, har alltid vært en hit hos dere. Men har dere forslag til premier, nettsider/ butikker dere kanskje vil ha en konkurranse med så er det bare å fortelle meg det. Dette er noe som skal være premien deres uansett, så det vikgiste er at DERE liker det.

Nå har jeg endelig fått ordnet enda en konkurranse til dere lesere. I samarbeid med Brun og Blid får jeg lov til å dele ut solkort til noen heldige vinnere. Hvert solkort har en verdi på 80 kr - som tilsvarer litt over 28 minutter sol. Konkurransen vil vare i ca 1 uke, da vil jeg trekke 2 heldige vinnere som får hele 7 solkort hver!! Nå som det nærmer seg vår ute, er det kjekt å få litt farge på kroppen eller hva? Konkurransen vil være like lett som alltid - er som regel da flest melder seg på så det håper jeg går fint♥

For å delta i konkurransen må du:

♥ Følge Facebooksiden til BrunogBlid HER.
♥ Følge Facebooksiden til bloggen min HER.
♥ Legge igjen en kommentar på dette innlegget + mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNERNE ER KÅRET!Likte du denne konkurransen?♥

50 SPØRSMÅL

Jeg får bare bli med på blogg-bølgen som begynner å komme inn i bloggverden akkurat nå. Jeg vurderer å ha en spørsmålsrunde veldig snart, men tenker at det kan være litt greit og ikke minst moro med disse 50 spørsmålene som kommer fra ingensteder - if you know what I mean♥

1. Hva var det siste du skriblet ned på papir? Det siste jeg skrev ned er faktisk tannlegetime og time for nytt pass. Mitt går ut i mai, så er veldig kjekt å få dette i orden før jeg skal reise - hehe.

2. Hva har du alltid i vesken? Mobil, parfyme, deodorant, bodyspray, håndkrem, antibac, tyggis, lader, nøkler, lommebok og hårbørste.

3. Hva bestiller du på café? Jeg er ikke så veldig ofte på cafè, men når jeg først er der hender det at jeg bestiller gulrotkake, nachos og/ eller brus. Jeg smakte for første gang på iskaffen de har på Cafè Riis, og den må jeg bestille meg neste gang jeg er der.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Det er Facebook, Twitter, Outlook, Blogg, VG, Moss-Avis, Kjendiser, Side2, Tumblr (dere kan gjerne følge meg HER), Asos, Nelly, Junkyard og Paypal.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Det blir selvfølgelig de som betyr mest for meg. Bestevennen min Ida, kjæresten min Didrik, søsteren min, mamma og pappa. Jeg har et veldig spesielt forhold til familien min som jeg er så takknemlig for å ha. Er det jenteproblemer, er det kjekt å gå til moren min eller søsteren min for eksempel. Men når det gjelder litt mer jobb-relaterte ting, er pappa veldig god å ha. Jeg kan virkelig dele alt med dem, og de er der alltid for meg♥

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Lilla. Ikke at det er en farge jeg er veldig glad i, men så lenge jeg finner en tannbørste i soft, tar jeg fargen ingen andre hjemme har. Vil ikke oppleve å ta tannbørsten til noen andre, æsj haha.

7. Kan du bytte olje på bilen? Jeg har ikke lappen enda, men jeg har sett Ida bestevenninnen min bytte olje 2 ganger så jeg er ganske sikker på at jeg kan klare det òg.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Det første kjæredyret vi hadde var kanin, deretter fikk jeg mitt eget hamster som het Snippeline. Savner faktisk de gangene hun vekket meg på natten fordi hun ville ha solsikkefrø. Vi har også hatt silkemus, jeg hadde en beige mens søsteren min hadde en grå som hun kalte for Svarte Per. Husker ikke navnet på min men... Alt i alt har vi hatt kanin (som er favoritten til nå), hamster og silkemus.

9. Har du noen piercinger? Ingen piercinger bortsett fra i ørene mine. Jeg har to hull på venstre øre, og ett på det høyre øret. Jeg har faktisk aldri vært inne på tanken av å ta piercing andre steder på kroppen min. Det er fint på andre, men jeg liker det ikke på meg selv.10. Norge på sitt beste? Altså, dette er overhodet ikke et vanskelig spørsmål å svare på. Desidert sommeren! Stranden med gode venninner, sene kvelder med venner, grilling og kos, og nei vettu hva... NÅ vil jeg ha sommer dere!

11. Hva gjør deg lei deg? Hm.. Jeg er veldig følsom så det er svært lite som skal til for at jeg blir lei meg. Det hater jeg faktisk. Jeg kan bla over på en kanal hvor det kun er noen minutter igjen av programmet, og er det en serie for eksempel - og det avslutter med en trist scene sitter jeg og griner for meg selv. Hahaha! Jeg blir veldig følsom når jeg ser på filmer. Etter at jeg så Fast and Furious 7 på kino i påsken, var jeg lei meg i 2 dager etter å ha sett den. Gråt på vei hjem i bilen med kjæresten, prøvde å skjule det så godt jeg kunne ved å stirre ut av vinduet. Jeg er også den personen som kan begynne å gråte av hva andre mennesker forteller at de har opplevd, jeg får liksom så vondt ovenfor dem...

12. Hva gjør deg glad? Jeg kunne skrevet et helt innlegg med hva som gjør meg glad. Men jeg kan jo fortelle dere noen ting i hvertfall! Jeg blir glad av å lage mat (og ikke minst spise mat), venner som er glade, reiser, legge meg i rent sengetøy nydusjet og barbert, dagen lønningen kommer inn på kontoen selvfølgelig, shopping (!!!!!), få andre i godt humør, ryddig rom, gjøre ting spontant, kino, følelsen av å mestre ting og ikke minst ♥DYR♥  Må jo bare avslutte med denne nydelige youtubevideoen:

13. Hva er drømmejobben din? Drømmejobb... Det viktigste for meg er å bare trives i jobben jeg har, at jeg tjener godt nok til å kunne forsørge meg og andre (hvis det er andre i livet mitt). Jeg har alltid hatt en drøm om å bli modell, men å lese intervjuer der modeller selv svarer - så høres det så jævlig ut. Kun drikke te dagen man skal på shoot eller gå catwalk, det funker ikke for meg. De har strenge dietter, og jeg spiser som jeg vil uansett om noen sier jeg må opp i vekt eller ned i vekt. Er det en annen ting jeg alltid har drømt om, så er det å jobbe med dyr. Å bare kose med dem daglig, mate dem - det hadde vært perfekt tror jeg, haha.

14. Abbonerer du på et ukeblad? Ja, det startet jeg med for litt over 1 måned siden. Jeg abbonerer på Det Nye. Det er alltid så mye inspirasjon å hente ut av magasiner, så det er ganske greit å lese litt blader for de som blogger. Alt fra skrivemåten til bilder inspirerer. Jeg vurderer å abbonere på et blad til, men hvilket?

15. Hva var det siste du kjøpte? Ehhhhhh, det var 10 pakker med nudler i kyllingsmak. Gotta love it!

16. Liker du kinesisk mat? Nei, jeg er ikke glad i kinesisk mat utenom frityrstekt kylling med ris - haha.

17. Når var du i kirken sist? Det var for 2 år siden, da min kjære farfar gikk bort. Det kom som et sjokk for alle, siden han var så frisk og sprek for alderen sin. Det verste er faktisk å være i et rom fullt av mennesker som sorger sammen med deg, men også litt godt. Farfar er veldig savnet, og du legger merke til at den humoren som alltid var tilstede er borte.

18. Hvilken farge liker du best på neglene dine? Hvit, grå, nude, lysebrun, svart, fransk manikyr og gull.


19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Nei, og det håper jeg for gudsskyld ikke at jeg må oppleve heller.

21. Hvor lang tid bruker du om morningen? Hm, det er litt vanskelig å svare på egentlig. Har jeg dårlig tid, gjør jeg ting raskt, mens har jeg god tid bruker jeg alt for mye tid... Men når jeg skal på jobb, står jeg opp 07:45 og er klar når klokken er ca 08:30. Det kommer litt an på hvor mye jeg fikser meg osv, men som regel er jeg ferdigsminket og ferdig stelt hår and god to go!

22. Banner du ofte? Ja, jeg gjør det veldig ofte hvis jeg skal være ærlig. Men det er heldigvis ikke skikkelig fæle banneord. Jeg bruker for det meste å si faen og jævlig. Kan være alt fra "jævlig godt, faen så fin du er i dag" til å bruke det i anledninger hvor jeg er forbanna, da kan det gå mye i helvete, haha.

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? En natt, hvertfall som jeg kommer på. Liker ikke å telte uansett, klamt, lukter ikke godt og nei, sengen min er mye bedre.

24. Hvor mange søsken har du? Kun en storesøster.

25. Hvor mange steder har du bodd? Jeg har bodd på samme stedet helt siden jeg ble født, og det sier jeg meg veldig fornøyd med!

26. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Det sier vel sitt når det eneste jeg kommer på kanskje er føttene mine? LOL. Bør bli litt snillere mot meg selv, tror jeg.

27. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Nå er det ikke sånn at jeg skal sitte å klage over ditten og datten. Men jeg er minst fornøyd med rumpa, magen og puppene mine. Men jeg har mine gode grunner til dette. Rumpa mi vil jeg ikke selv se på en gang, derfor dekker jeg rumpa mi til med store overdeler hver eneste dag. Magen min består av arr, mangler et ribbein som gjør at formen på magen min bare ser ganske rar ut. Puppene mine er i forskjellige størrelser, mer enn normalt som jeg har fått bekreftet av fastlegen min. Jeg skal heldigvis snart gå gjort noe med dette, og det gleder jeg meg til :-)

28. Er det viktig å feire bursdager? Viktig og viktig, men det er så koselig! En dag hvor man feirer en spesiell person, det synes jeg man skal gjøre for å vise at man setter litt ekstra pris på den personen og ja, å feire bursdager er litt ekstra glede i hverdagen spør du meg. Det er koselig å bli sett, å bli satt pris på - så mye at noen vil tilbringe dagen sin med deg, for å feire deg.

29. Har du tatt vare på klesplagg fra du var liten? Nei, jeg har ikke tatt vare på noe klesplagg siden jeg var liten. Men jeg vet mamma og pappa har tatt vare på noen av skoene mine siden jeg var liten. Spesiel noen Nike sko, som er så søte, haha.

30. Nevn en ting som er irriterende ved å blogge? Det er vel at lesere forventer at man skal tåle å høre negative ting som seg selv, bare fordi man er blitt en offentlig person. Nei, bare fordi man er en offentlig person så er det ikke mer akseptert å rakke ned på den personen. Det er ikke greit uansett hvem du er. Jeg har hørt jeg har for stor nese, for stor munn, stygge tenner, burde legge på meg osv. Sånne ting forstår jeg ikke at folk finner greit å kommentere. Men enda verre er det hvis de føler seg bedre etter å ha publisert noe negativt om en blogger...


32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
Uff, det er ikke mange glass skal jeg si deg... Kanskje 2-3 glass? Dette er noe jeg prøver å bli flinkere til, men er så vanskelig å drikke når du ikke er tørst føler jeg. Andre som også føler det slik eller er det bare meg?

33. Når legger du deg om kvelden? Når jeg har fri fra jobben kan jeg legge meg alt fra 23-05 på natten. Likevel sover jeg aldri lenger enn til 12:00 uansett, så døgnrytmen kommer fort på plass igjen. Da dagene jeg jobber, prøver jeg å legge meg senest 00:00.

34. Favorittfag på skolen? Nå har jeg ikke gått på skolen på over 2 år, men jeg elsket gym. Kommunikasjon og kultur-kunnskap var også et fag jeg likte godt.

35. Potetgull eller smågodt? JA TAKK BEGGE DELER!

36. Siste filmen du så? Fast and Furious 7. Slutten er virkelig det fineste og tristeste♥

37. Det mest romantiske du har gjort? Det må nok ha vært å ha overrasket kjæresten på bursdagen med roser på gulvet, favoritt middagen hans på bordet og Louis Vuitton sko som gave. Tror ikke jeg har sett større øyne enn den dagen han pakket opp gaven sin.

38. Den perfekte vertinnegaven? Hm, roser er vel aldri feil? Hvis ikke noe annet snacks ved siden av kanskje!

39. Hvor gammel er faren din? Han er 56 år.

40. Har du vært i avisen? Ja, både i dagbladet, Veckorevyn og Moss-Avis. Dagbladet gjaldt instagram-kjendiser, Veckorevyn handlet om mote og Moss-Avis skrev om meg pga bloggen hadde gjort en stor suksess.

41. Et sitat du liker? "Maybe home is nothing but two arms holding you tight when you're at your worst."42. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Det husker jeg faktisk ikke, så det må nok være en stund siden.

43. Hvem er forbildet ditt? Jeg har faktisk ingen forbilder.

44. Er du forfengelig? Tja, til en viss grad kanskje.

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Jeg har veldig lyst til å dra til et sted og ta godt vare på alle mulige dyr. Dette gjelder også for barn i fattige land, jeg tror det ville blitt en lærerik opplevelse for meg. Å reise jorda rundt, det hadde vært noe det. Men når man gjør dette, så er det så mye jeg føler man må gi slipp på. Og det er ikke jeg noe særlig flink på. Noe annet som jeg ikke har råd til, men som jeg virkelig vil gjøre en gang er å dra til et annet land, på et skikkelig luksuriøst hotell og bare skjemme seg selv bort som bare pokker.

 46. Har du vært gift eller forlovet? Nei, men jeg har fått spørsmålet "vil du gifte deg med meg?". Jeg ønsker å gifte meg når jeg blir litt eldre. Jeg tror dette fører to mennesker enda nærmere hverandre, og andre rundt dem vet at de er tatt - som jeg synes er viktig å respektere. Det er noe så fint, og også en tradisjon i vår familie så dette er virkelig noe jeg ønsker. Men ikke noe stort bryllup, bare med de nærmeste som virkelig er der for deg. Det er det viktigste♥

47. Hva kjøper du helst: Klær, vesker eller sko? Klær! Sko får jeg for det meste sponset, mens klær er noe jeg handler mest selv. Vesker kjøper jeg ikke mye av, jeg har jo nå kjøpt favoritt vesken min I New York fra Versace, så hvorfor kjøpe en til? Det holder med en dyr veske hvert fall nå :-)48. Føler du deg ung eller gammel for alderen? Hm, jeg føler meg ikke akkurat gammel - men kanskje mer moden enn veldig mange andre på min alder. Jeg føler meg ung, men moden. Grunnen til dette er vel veldig mye for det jeg har gått igjennom i livet mitt, både psykisk og fysisk smerte. Brått kom det til et nivå, der jeg måtte bli den voksne i situasjonen og føle på et ansvar ikke mange andre på min alder hadde. For å ikke glemme økonomi! Der har jeg lært meg veldig mye, som jeg skal ta med meg videre i livet. Jeg føler meg veldig voksen av meg pga sparing osv, det tror jeg er en av de første stegene til å faktisk bli voksen. Lære seg om sparing, pengebruk, verdien av ting and so on.

49. Hvilke uvaner har du? Å sove lenger enn det jeg trenger, bite negler, bruker veldig lang tid på å drikke opp noe, lage middag til frokost og si hæ hele tiden. Det er sykt irriterende selv for meg, så tenk på de stakkarslige menneskene som omgås med meg...

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med alle spørsmålene? Lage meg en alt for sen frokost/ middag.... Så fort jeg våknet i dag, slang jeg meg over godteriet jeg har på rommet mitt og ble mett på det. Men så har dette innlegget også tatt nesten 2 time å svare på, så nå ser jeg frem til kylling med stekt ris, egg, grønnsaker, creme fraice og kikkomen med sursøtsaus♥ Begynner alltid med masse annet, når jeg egentlig skal blogge..

Likte dere dette innlegget?♥

NYTT FRA NELLY

I går fikk jeg endelig hentet Nelly pakken på posten som jeg hadde ventet en stund på. Jeg bestilte 4 produkter, og tightsen jeg hadde bestilt var den jeg gledet meg mest til å motta. Den var dessverre litt for stor rundt hoftene på meg og satt derfor ikke så godt som den skulle ha gjort. Men mamma likte tightsen veldig godt, og hun tok derfor den i stedet for at jeg trengte å returnere den tilbake. Det vil si at jeg fremdeles er på utkikk etter en grå tights. Jeg synes de er så fine og vil ha en så alle tightsene jeg har ikke er helt crazy haha. Heldigvis passet alt det andre jeg kjøpte! Jeg kjøpte meg en rosa treningsgenser fra Adidas, som jeg faktisk har i svart også. Jeg fryser så fort på treningen at det er greit å ha flere gensere å velge mellom. På treningen er det også greit å alltid ha en vannflaske, så da kjøpte jeg like så godt min egen fra Nike. Det som desidert ble favorittene mine fra innkjøpet er NLY skoene. Jeg har lett etter sorte sko med lave heler en god stund og kom brått på at Nelly alltid har et godt utvalg av sånne sko. Skoene satt som et skudd på føttene mine, og var så behagelige å gå inne med den litte stunden jeg prøvde dem. Gleder meg super mye til å kunne bruke disse til våren med hullete jeans - først må det bare bli en god del varmere ute før jeg våger å gå ut døren uten sokker.


Genser HER // Sko HER // Vannflaske HER - Adlinks


Likte dere det?♥

DID YOU KNOW FACTS

Jeg er UTROLIG glad i dag!!!!!! Jeg var ute for å sjekke i postkassen om det hadde kommet noe til meg, og det hadde det. Jeg ventet ikke dette brevet allerede nå, men jo tidligere jo bedre for meg. Jeg fikk brev fra Oslo universitetssykehus, og denne gangen har de innkalt meg til en sjekk allerede nå i mai. Jeg fikk et brev fra dem for litt over 1 mnd siden, da de skrev at sjekken ikke ville bli før i oktober. Da ble jeg faktisk lei meg... Men av en eller annen grunn, var det min tur til å ha litt flaks nå. Veien til to like bryst, er rett rundt hjørnet føler jeg nå - og endelig kommer jeg til å føle meg bedre med meg selv♥

Det er litt vanskelig å bli kjent med meg gjennom bloggen, og det skjønner jeg at dere klager litt over. Men det private jeg har, det personlige for meg, det er for privat til å dele på bloggen. Men jeg kom på at jeg kan ha litt fakta, bare fortelle det kort og enkelt uten å si for mye. Det blir en god blanding av merkelig fakta og dyp fakta, forhåpentligvis blir dere litt bedre kjent med meg. Jeg vil veldig gjerne bli kjent med dere leserne også, så gjerne skriv 10 random fakta om deg selv og publiser det her på bloggen min. Det er litt koselig å kunne kjenne dere litt også, det er trossalt dere som motiverer meg til å blogge.


Kimono her & shorts her. (Sponset)

♥ 1. Jeg liker kun eggeplommen. Eggehviten minner meg for mye om gelè og jeg liker ikke gelè så veldig godt. Synes det derfor er kvalmende å tenke på at dette skal man spise ved siden av annen mat og ikke som dessert. Farfar var akkurat lik der!

♥ 2. Jeg har trolignok stressangst.

♥ 3. Jeg er utrolig dårlig på å få i meg nok vann. Jeg drikker ikke med mindre jeg faktisk ER tørst.

♥ 4. Første jobben min var på en nattklubb, som ryddehjelp.

♥ 5. Jeg har aldri gått i en barnehage, men siden vi bor rett ved en barnehage pleide jeg å gå dit nesten hver eneste dag for å leke med andre. Grunnen til at jeg aldri har gått i barnehagen er fordi mamma alltid var hjemme ettersom ryggen hennes ble ødelagt da hun fødte søsteren min og sykdommen hennes gjorde at hun ikke kunne være ute i arbeid lenger.

♥ 6. Da jeg gikk på barneskolen gikk jeg på dansing. Men etter å ha hatt min første opptreden på en scene, fant jeg ut at jeg hadde sceneskrekk og sluttet derfor med dansing. Jeg synes det fremdeles er gøy å danse den dag i dag.

♥ 7. Jeg har også gått på badmington, som jeg fremdeles synes er kjempegøy. Jeg hadde det så gøy på treningene (for ofte latterkrampe) så det førte til mange situps og løperunder som straff. Jeg tok det (tydeligvis) ikke seriøst nok og måtte derfor slutte.


♥ 8. Jeg ble mobbet på barneskolen på grunn av at jeg ble født med bare ett øre.

♥ 9. På ungdomsskolen, i en liten periode, ble jeg forfulgt av en mann. Han visste alltid når jeg gikk til skolen, og alltid når jeg sluttet. Jeg har vitnet mot han 2 ganger. Denne mannen har blitt tatt for andre grove ting, og har nå fått sin dom men venter på plass i fengslet. Denne mannen bor i samme gate som meg.

♥ 10. Det er kun 3 stk i Pedersen-familien som har brune øyne. Det er meg, søsteren min og farfar som er dypt savnet.

♥ 11. Jeg tar som oftest taxi ned til byen fremfor å ta bussen som koster meg 18 kr. Grunnen er fordi jeg overtenker hva som kan skje på bussen, og å ikke sitte der med noen jeg kjenner liker jeg ikke tanken av. Det er alt fra å ramle i bussen, til å bare bli stirret på.

♥ 12. For et par år tilbake gikk jeg til psykolog, men følte det var som å snakke til en vegg som bare sa "ja, det skjønner jeg." Jeg fortsatte derfor hos helsesøster på både ungdomsskolen og på videregående (hun ble flyttet til videregåendeskole). Hun var så snill mot meg og gjorde ting litt lettere.

♥ 13. Jeg har takket nei til å være med i flere tv-program. Grunnen til dette er fordi jeg er redd for å bli fremstilt feil og å ikke kunne være meg selv foran kamera.

♥ 14. Siden jeg kun hører på ett øre, sier jeg hæ 1000 ganger selvom jeg hører hva andre sier. Det har bare blitt en fæl vane, helt siden jeg var liten.

♥ 15. Det mest unødvendige jeg pleier å kjøpe, skulle de fleste tro var sko eller klær. Men det er faktisk ting til rommet mitt, jeg kjøper ting uten å ha plass til det eller vite hvor jeg skal gjøre av det. Skjerpings!!

♥ 16. Jeg er veldig mye for meg selv fordi jeg elsker å være i mitt eget selskap.

♥ 17. Tallet 17 var favoritt tallet mitt da jeg var liten. Grunnen var fordi jeg lurte på hvor pen jeg kom til å være da. Da jeg ble 17, ble favoritt tallet mitt 18, i håp om at jeg skulle se bedre ut da. Nå har jeg ingen favoritt tall lenger, haha.

♥ 18. Jeg har kun hatt 1 ordentlig kjæreste, og han er jeg fremdeles sammen med.


Fortell 10 ting om deg selv♥ Var det noe du visste om meg over?

MY NELLY FAVORITES

VINNEREN AV PÅSKE-KONKURRANSEN MIN BLE PIA! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart :-) 


Nå tror jeg det er nærmere 2 måneder siden sist jeg viste dere mine Nelly favoritter. Jeg vet dere har klaget litt på at jeg har hatt denne hver eneste måned, men jeg blogger om dette de dagene jeg ikke er i humør til å blogge om andre ting, eller rett og slett har null ideèr om hva jeg kan blogge om. Da er dette en god løsning, for jeg vet mange av dere handler på Nelly selv! Så har jeg også fått så mange spørsmål om jeg kan vise dere noe på ønskelisten min (blant annet vesker osv). De har nettopp fått inn mange vårnyheter og listen min på favoritter på Nelly, den blir stadig vekk lenger. Jeg bestilte meg 3-4 ting for nærmere 2 uker siden som jeg skal vise dere når jeg har fått hentet det på posten i morgen. Så kjedelig at jeg har måttet vente på denne pakken litt lenger enn forventet på grunn av påsken, men da blir det bare enda deiligere når jeg først får dem. Det har seg sånn at når jeg kjøper noe nytt, må noe annet bort. Det blir derfor en liten oppdatering på salgsinstaen min om et par dager, så følg med på @madeleinepsalg♥1. HER // 2. HER // 1. HER


4. HER // 5. HER


6. HER // 7. HER


8. HER // 9. HER


10. HER // 11. HER // 12. HER


13. HER // 14. HER // 15. HER


16. HER // 17. HER // 18. HER


19. HER // 20. HER // 21. HER


22. HER // 23. HER // 24. HER


25. HER // 26. HER


27. HER // 28. HER


29. HER // 30. HER // 31. HER

Likte dere favorittene mine & har du noen av tingene over?♥

// Adlinks

HVORDAN JEG FARGER BRYNENE MINE

Det har vært en stor etterspørsel om hvordan jeg farger brynene mine, og jeg har ventet litt med å blogge om det siden det ikke er lurt å farge dem for ofte. Jeg farger dem kanskje hver eneste måned eller sjeldnere. Fargen holder seg veldig bra, og det er gjort på null komma niks! Eneste feilen jeg har gjort før er å ta for mørk farge på brynene, da setter fargen seg mye hardere på huden din siden det er en krem du skal påføre på brynene. Jeg har derfor gått fra brunsvart, til askebrun og nå holder jeg meg til fargen brun. Det beste med å farge brynene, må være at du endelig ser at det har vokst mer hår enn sist du farget dem. Det gjør det derfor lettere å nappe dem som du ønsker, når du kan se hvert eneste hår på brynene. Med andre ord; Jeg napper ikke brynene mine før jeg har farget dem.

♥ Dette er pakken jeg bruker, den inneholder alt du ser på bildet. Så det eneste du trenger utenom denne pakken, er tørre og fuktige pats til å ta av kremen etterpå.♥ Før du i det hele tatt starter med dette, husk å rense ansiktet ditt før bruk.LET'S GO!♥ Det første du starter med er å klemme ut ca 2 cm fra tuben med krem. Så tar du tuben med vann, og drypper ca 10 dråper ned i bollen med kremen. Etter dette er gjort, blander du det godt sammen som jeg har gjort på bildet nr 3. Husk å blande det ordentlig godt, før du påfører det på brynene med børsten.♥ Jeg velger å ha kremen sitte på i 10 minutter. Vanligvis kan du velge mellom alt fra 5-10 minutter, men siden jeg ikke har en veldig mørk farge, velger jeg å la den sitte på ut tiden sin. I mellomtiden bruker jeg tiden på å høre på en av mine nyeste sanger som jeg har blitt ganske dilla på, samt beundre mitt nye sengetøy.

♥ Etter 10 minutter, blir resultatet mitt slik:


Jeg vet ikke om dere ser den store forskjellen på bildene, men viktigste er jo at man ser det i virkeligheten uansett så! Etter disse nærbildene ble tatt, var det rett på badet for å nappe dem, haha.

Farger du brynene dine?♥

GÅRSDAGEN I BILDER

På torsdag var jeg hos Ida med Kinga, og da avtalte vi å dra på tivoli neste dagen. Jeg var såååå gira og gledet meg faktisk super mye til å dra på tivoli. Ganske lenge siden sist, og i tillegg fikk jeg ikke dratt på Tusenfryd i 2014, så karuseller var et stort savn. En av mine favoritt karuseller var på plass på tivoliet, nemlig discoen! Åh, den er så morsom dere. Klarer aldri å holde munn når jeg tar den, og man får så lett latterkrampe av den. Neste karusellen som stod for tur, var en nyere versjon av Freak-Out. Den som nesten går helt rundt. Men da vi satt i karusellen, begynte jeg plutselig å føle den gikk helt rundt - da ble jeg kvalm og var vel rett før jeg besvimte med andre ord. Da vi gikk ut av karusellen sa jeg "den der gikk rundt!!!!" mens Kinga og Ida var så sikker på at den ikke gikk helt rundt. Plutselig fikk jeg øye på karusellen noen minutter etter at vi hadde tatt den, og fikk bekreftet at den gikk helt rundt. Da tok det litt av for oss alle 3, haha. Det ble en liten pause, så avsluttet vi med Freak-Out. Etter 3 turer i karusell, var det over og ut for meg og Kinga. Heldigvis unngikk jeg å kaste opp, i forhold til en annen her (hehe).

Etter tivoliet, skulle det være familiemiddag med farmor i huset her. Så da jeg kom inn døren, luktet det som jul. Vi spiser alltid kalkun på høytider og i går var det endelig på tide å få spise kalkun igjen. Det smakte himmelsk, så godt at det både ble kveldsmaten min i går og middagen min etter jobben i dag.

Husk å melde deg på påskekonkurransen min lenger ned på bloggen, før det er for sent♥ Ha en riktig god påskeaften!
Sorry for iPhone bilder men...

Hva gjorde du i går & når sist var du på tivoli?♥

ADIDAS BASILLEN

Hvem har vel ikke blitt tatt av Adidas-basillen lurer nå jeg på. Jeg rekker i hvert fall hånden min høyt opp i været, jeg virkelig elsker Adidas. De har overrasket veldig mye det siste året med ville print og design på klærne at dette måtte jo bare jeg også ha. Jeg elsker både de enkle t-skjortene og de med ganske mye print på. Det neste som står på ønskelisten er nå den svarte Adidas joggebuksen med hvite striper på sidene - for dere vet jo hvordan det står til med meg og joggebukser, just gotta have it! Jeg har heldigvis fått sikret jeg mesteparten av de andre Adidas produktene som jeg har ønsket meg. Men likevel får jeg ikke nok...  Nyeste jeg har fått inn av Adidas er nemlig denne herlige gymposen, billig er den òg. Ikke nok med at jeg elsker fargene i bassenget når solen reflekterer de forskjellige stripene i vannet, men også bare sydenfølelsen som kommer tilbake på denne gymposen. Jeg synes den er litt vel pen til å bare bli brukt til en gympose (den må virkelig bli sett av flere), så denne kommer jeg nok til å slenge over skulderen da jeg skal en liten tur ut av huset. Freshe farger, det liker jeg og spesielt på denne gymposen!♥

Husk å meld deg på påskekonkurransen min lenger nede på bloggen!
Gymposen finner du HER. (Sponset)

Så dere noe dere likte?♥

ANTREKK 020415

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg viste dere antrekket mitt. Greia er at jeg har SÅ god tid til å ta bilder av antrekkene mine hver eneste dag, men jeg hater alle stedene jeg kan ta dem. For eksempel disse bildene som ble tatt i dag, det var sånn jeg tok bilder i sikkert 2010. Likevel klarer jeg ikke å finne på bedre steder å ta bilder. For å stå midt ute i veien med et enormt kamerastativ, mens andre mennesker ser på? Nei, det klarer jeg ikke. Området jeg bor på er ikke fint, ingen fine steder å se når man snur ser rundt. Da må man ta bilen og kjøre en tur for å finne et sted, men det er ikke lett det heller skal jeg si dere. Eneste jeg får trøste meg med er alt godteriet jeg har, og at det i hvertfall ble noen antrekksbilder. Får søke på Google om fine områder å ta bilder, i håp om å finne noe.

Litt i klagehumør på bildene mine i dag. Men da vil jeg veldig gjerne høre om dere vet om noen gode sider/ programmer i å redigere bilder i? Photoshop har jeg gitt opp, hehehe... PhotoScape2 er der jeg redigerer alle bildene mine nå, men hadde vært deilig med noe nytt tror jeg.
T-skjorte HER (sponset) // Bukse HER (sponset)// Sko fra Converse // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

LAST NED SOLO-APPEN GRATIS OG DELTA I KONKURRANSEN

// I samarbeid med Solo

Har dere hatt en fin skjærtorsdag så langt? Min har startet utmerket godt! Ble så klart litt godteri til frokost, eller litt før frokosten kan man vel si. I dag har jeg aldri følt meg gulere, og det skjønner dere kanskje godt hvis dere leser dette innlegget. I dag skal jeg nemlig fortelle dere om en konkurranse som er i gang. Det første jeg vil starte med å spørre om da er om dere har sett denne Solo reklamen? Hvis du ikke har fulgt med på reklamen, bør du VIRKELIG følge godt med nå.


Det første som popper opp i hodet mitt når jeg tenker på Solo er sommer og Norge faktisk. Ingenting minner meg mer om sommeren enn det Solo gjør. Så har jeg som liten alltid husket den ene Sabeltannfilmen (håper ikke jeg tar feil nå), hvor det alltid var en flaske med Solo i vannet, bundet til en stolpe ved vannet. Det husker jeg så utrolig forfriskende ut, jeg kjente alltid vannet i munnen der haha.

Nå har det seg slik at Solo har kjørt i gang en konkurransen hvor du man vinne ekslusive premier. Premiene du kan vinne er lue, caps, hodetelefoner, genser, håndkle, solbriller osv. En av produktene som ble min favoritt er Solo-genseren. Jeg har alltid ønsket meg en god strikkegenser, og enda bedre når den er så fargerik og god! Den lyser jo opp så fort du tar den på deg. Det eneste som kanskje er litt kjedelig for dere Solo-fans der ute, er at disse produktene kan man ikke kjøpe. Men, man kan vinne de! Og man kan vinne disse produktene så lett, skal jeg si dere.Det du må gjøre for å delta i Solo-konkurransen er:

♥ Laste ned Solo-Goodiebag appen på telefonen din. Har du Android laster du den ned HER & hvis du har iPhone laster du den ned HER. - Hvis dere lurer så er dette helt gratis.
♥ Følg godt med på Solo sin reklame på TV.
♥  Hver Solo-reklame har sin egen kode som registreres av appen, da får man vite med en gang om man har vunnet.
♥ Vinner du ikke produkter, vinner du uansett noe som heter Solo-cash.
♥ Solo-cash kan brukes for å "kjøpe" gratis Solo, en Solo koster 10 Solo-cash. Du kjøper derfor Solo med poeng, så her vinner man noe uansett!
♥ Hvis du ønsker litt tips til hvordan du kan vinne, følg gjerne Solo på Facebook HER og add Solo på Snapchat @solosoftdrink.
Denne konkurransen varer i hele 2015, så du har god tid på å skaffe deg Solo-produktene. Eneste er at disse produktene jeg har vist dere er i et begrenset antall, men kommer derfor nye produkter, etter at alle disse er gitt ut til vinnerne.

Likte du denne konkurransen & hva er din favorittbrus?♥

FAMILIEDAG I SVERIGE

I dag sluttet pappa litt tidligere på jobben, for å ta seg litt fri. Vi hadde bestemt at i dag skulle vi dra inn til Sverige, som vi gjorde da vi var mindre og bare kose oss. Det ble som gode gamledagene, spiste på samme stedet vi har gjort i alle år og bestilte hamburgermeny. I den ene interiørbutikken vi var i på Nordby shoppingsenteret fant jeg en utrolig fin vase i matt, og den falt jeg pladask for. Slike ting som dette kjøper jeg med som samvittighet, for det er ting man alltid ville kunne trenge. Nå har jeg en vase i hvit, grå og matt sort - så jeg er meget fornøyd nå! Ser så bra ut på skrivebordet mitt. Skal vise dere dette i morgen, for kjøpte med en gang roser jeg måtte ha i den!

Siden det er påske, måtte jeg bare utnytte dette på det fulleste. Bokstaveligtalt! Jeg kjøpte det største påskeegget jeg fant, for å fylle det opp med godteri til meg og Didrik. Føler meg alltid som et lite barn igjen, så fort jeg går inn i en godteributikk. Dessverre var det for lite til alt godteriet jeg hadde kjøpt + colabrettet, haha. Men da er det bare å fylle på påskeegget helt til det ikke er mer igjen. Sitter å sikler etter hver eneste godbit som er oppe i der, eneste godteriet vi mangler nå er favorittgodtieriet vårt som er gusher. Det smakte jeg for første gang på mens jeg og kjæresten var i New York. Etter den turen, har vi bestilt godtieriet på Ebay, og venter på 5 nye pakker med 46 stk i hver der allerede. Glad i godteri sa du? Oh yes!

Ikke glem påskekonkurransen litt lenger ned på bloggen da folkens♥
Verdens beste popcorn!

Har du gjort deg klar for påsken med godteri?♥