hits

april 2017

KJOLER TIL 17.MAI

// Innlegget inneholder adlinks.


Mai er rett rundt hjørnet og jeg kjenner at jeg overhodet ikke er klar for det enda, jeg håper ikke jeg er alene om det. Det er på denne tiden av året ting begynner å skje, man har mer å gjøre og ting begynner å bli mer stressende. Jeg er ikke klar for det, men kan man egentlig noengang bli helt klar? Det er mye som skjer i mai, men det er heldigvis mye som jeg kan glede meg til. Denne måneden skal jeg slappe mye av, tilbringe mye tid med venner for å ikke savne dem for mye når jeg skal ut på reisen i nesten hele juni. Men det er enda 1 måned til, så det jeg bør fokusere på nå er hva jeg skal ha på meg på 17.mai. Jeg er litt i tvil om jeg skal kjøpe meg en ny kjole, eller bare gå for den jeg brukte i fjor. Å ha bunad hadde vært så sykt mye lettere... Det er noe av det fineste jeg vet om, og jeg misunner absolutt alle andre som eier en slik flott kjole. Jeg tror jeg skal begynne å sette av penger til å kjøpe meg en bunad til neste år (forhåpentligvis). Men til da, skal jeg holde øynene oppe for andre nydelige kjoler som kan passe bra til å gå med under den flotte feiringen.


Det er bedre å være tidlig ute, enn å være for sent ute og derfor ikke få kjøpt kjolen du vil ha siden størrelsen er utsolgt. Derfor jeg har samlet inn mine favoritter fra Nelly som jeg synes passer kjempebra til 17.mai. Kanskje hvis jeg er litt heldig med budsjettet mitt, så kjøper jeg en av disse kjolene.1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


Har du bunad eller må du skaffe deg en kjole til 17.mai du også?♥

CRACKERS

// Reisen er i samarbeid med got2b


Rett etter brunchen vi hadde, gikk vi tilbake til leilighetene våres for å gjøre oss klare for tidenes sykkeltur som skulle vare i over 2 timer. Det første Anniken og jeg tenkte var "når sist syklet jeg?" og "kan jeg fremdeles sykle?" mens vi så på hverandre og lo oss ut av usikkerheten. Hun var mer usikker enn det jeg var, så jeg følte jeg var ganske lowkey helt frem til jeg faktisk satte meg på sykkelen og krasjet rett inn i en vegg. Jeg hadde ikke vært på sykkelen i 2 minutter engang før jeg igjen syklet inn i en av de andre jentene. Det var en blanding av flaut og jævlig, uansett hva jeg gjorde så mistet jeg balansen. Jeg er bare ganske fornøyd med at jeg ikke har vært på en sykkeldate med han jeg dater enda, for da hadde det nok gått verre for å si det sånn. Heldigvis gikk det dødsbra etterhvert og jeg kunne nyte turen rundt i Berlin. Det var så sommerlig der med alle de grønne plantene at det nesten føltes ut som sommer. Så etter tidenes treningsøkt var det igjen tid for å komme seg hjem igjen, slappe av 1-2 timer for så å gjøre seg klar for middag på Crackers.


Så fort du åpner dørene og skal inn på Crackers blir du tatt litt med storm. For du går inn en gang hvor et gult lys spotter deg i ansiktet mens du går mot det. Deretter fortsetter du inn og forbi kjøkkenet hvor kokkene står, og kommer inn i et helt nydelig rom. Det er det fineste stedet jeg har spist på uten tvil, så fint at jeg følte jeg ikke passet inn på en måte? Men jeg elsket det. Maten, musikken, stemningen og menneskene gjorde den kvelden helt tipptopp.
Har du en spesiell resturant som du gjerne ville besøkt igjen?♥

BRUNCH AT THE SOHO HOUSE

// Reisen er i samarbeid med got2b


Å ta med pcen på en reise er èn ting, men å faktisk få tid til å blogge - det er en annen sak. Jeg rakk å redigere bilder og laste dem opp, men mer enn det rakk jeg ikke før jeg skulle ut igjen med bloggerne med crewet. Rett etter vi hadde sjekket inn på Gorki Apartments, skulle vi skifte klær og freshe oss opp litt før vi gjorde oss klare til å spise brunch på Soho House. Jeg har hørt så mye om dette stedet, men jeg har jo aldri i verden hatt mulighet til å prøve det ut før nå. Derfor føler jeg meg litt ekstra heldig, for på under 2 døgn har jeg fått oppleve så mye og da snakker jeg også om stedene vi har lunsjet. Da man kommer inn på Soho House begynner man nesten å lure på om man er på riktig sted. Jeg stoppet bokstaveligtalt opp og sa "whaaat" og begynte å se meg litt rundt. På det stedet der finner du en blanding av alt man måtte elske. Cafè, shopping og hotell i ett. Denne plassen er så gjennomført og jeg satt konstant med rockefot under lunsjen på grunn av den chille viben som var der. Shopping ble det lite av, det var ikke akkurat billige ting der så det ble mer candy for the eyes.


Jeg har knipset så mange forskjellige bilder, at jeg må dele opp innleggene. Jeg synes det er så gøy å fortelle om denne turen, og da mer enn kun noen få setninger. Det er tross alt første gangen jeg er i Berlin, så OM jeg skal dele det litt mer detaljert med dere a!


Har du spist der før?♥

WHAT'S GOOD BERLIN

// Oppholdet er sponset.


Dette har jeg ventet så sykt lenge på å fortelle dere, dere aner ikke! For flere uker siden fikk jeg tilbud om å reise til Berlin i samarbeid med got2b for å fronte produktene deres, ha tidenes shoot og selvfølgelig tidenes opphold. Dette takket jeg umiddelbart ja til, og helt siden da har vi planlagt datoer for reisen osv - og endelig er vi her. Dagen har allerede vært lang og klokken er ikke mye engang. Jeg stod opp klokken 03:00 i natt for å pakke alt ferdig og så komme meg til Gardermoen for å rekke flyet til Berlin. Jeg har stresset som bare pokker flere dager i forveien, fordi det rett og slett har vært uvirkelig at jeg nå sitter i Berlin, og enda bedre; Jeg sitter i Berlin i min egen leilighet på Gorki som stedet heter. Aldri i verden har jeg bodd på finere plass, og å tenke på at dette for 2 dager er mitt, det er så sykt å tenke på. Drømmer jeg? Nei, men fysøren for en fin drøm det ville vært. Jeg sitter i sengen og bare føler meg så utrolig takknemlig og heldig for å få en slik mulighet som dette. I stad var jeg så glad at jeg nesten ville gråte, for det er ganske stort for meg å være med på en reise som denne. Og det at jeg får oppleve den med 4 andre supre bloggere/ instagrammere er amazing, akkurat som leiligheten hehe. Ja, jeg er helt forelsket i leiligheten hvis dere allerede ikke har skjønt det.


Jeg har knipset bilder i hele dag, og vil derfor starte med å vise dere leiligheten jeg bor i HELT for meg selv. De som kjenner meg vet godt hvor lykkelig jeg er akkurat nå over å ha fått mitt eget badekar. Gjett om jeg skal nyte et glass vin i badekaret med masse såpebobler etterpå.
Assa er ikke denne leiligheten helt utrolig?♥

BOTANISK HAGE

Etter helgens festligheter så har det resultert til at jeg begynner å bli litt dårlig. Men jeg har meg selv å takke når jeg fokuserer mer på antrekket, og ikke det at jeg faktisk skal holde meg varm i tillegg. Sånn har jeg alltid vært, selv da jeg var mindre nektet jeg å gå med vintersko - jeg ville ha på sneakers fordi jeg digget dem. Har jeg skaffet meg noen vintersko enda? Jeg har ett par som er foret, og de er jeg sykt stolte av, haha. Tilbake til helgen, før jeg jeg snakker meg bort fra det jeg egentlig blogger om; På fredag var jeg i familiebursdag, og dette er alltid like koselig når man ikke ellers ikke ser hverandre så ofte. Man har alltid så vannvittig mye å prate om, at de timene man er der nesten ikke er nok. Lørdagen var derimot en liten kontrast til fredagen som var veldig rolig. Jeg var bedt på en innflyttningsfest i Oslo, og jeg tror faktisk det er en av de kuleste kveldene jeg har hatt ute på byen der. Bedre enn det kan det vel egentlig ikke bli!


Dagen derpå kommer selvfølgelig spørsmålet om man er fyllesyk, den hangoveren slo meg da det nærmet seg ettermiddag. Likevel var noen av oss freshe nok til å ta turen bort til den botaniske hagen. Det var faktisk veldig random, for jeg nevnte det tidligere på lørdagen at jeg en gang ville dit. Og brått ble det planen på søndagen, og der var det så mye fint å se på. Mangel på energien gjorde vel besøket litt kortere, men jeg vet jeg skal tilbake dit og gjett om det skal knipses mer bilder da.

Har du besøkt Botantisk hage før?♥

DANIEL WELLINGTON EVENT

// I samarbeid med Daniel Wellington.


Jeg har på en måte skjermet meg veldig fra bloggverden, selv om jeg er en liten del av den. Men når det kommer til det sosiale som events, da har jeg backet helt ut fordi jeg har hørt at det er så overfladisk og det er noe jeg virkelig ikke liker. Likevel så må en gang være den første, og jeg er derfor sinnsykt glad for at jeg ble invitert til Daniel Wellington eventet i Oslo som var i går. Det var bobler i glasset, dj-bord og menneskene der var så hyggelige at jeg ble paff. Jeg visste ikke hvilke forventninger jeg skulle ha, men alt gikk over mine forventninger og denne kvelden er seriøst en av de beste jeg har hatt på lenge. Så mange kjente ansiktet i tillegg til mange nye, det var en god blanding og det gjorde susen.


Eventet var i en liten feiring for at DW endelig har åpnet en flagship store på Karl Johans gate 25, rett ved siden av Zara. Sin første i Norge, that's huge!!!! Butikken ser helt amazing ut og det samme gjør utstillingen med alle deres klokker, inkludert deres nyeste kolleksjon som er gjort i samarbeid med Kendall Jenner. Det gikk litt fort med champagnen i svingene, og da gikk det brått fra å være sjenert blant menneskene til å bli klovnen - i hvertfall sånn jeg føler det, haha. Jeg kommer virkelig ikke over at mitt første ordentlige event var så bra, jeg vil nesten spole tilbake og oppleve kvelden på nytt. I loved it♥Så det ikke koselig ut?♥

ANTREKK: ALL BLACK X RED LIPS

Herlighet for en flott torsdag jeg hadde i går! Jeg startet dagen nok en gang med en tidlig treningsøkt med mah bestfriend, denne gangen trente vi det jeg hater og ellers prøver å droppe - nemlig armer og rygg. Jeg er så dårlig på å trene dette fordi jeg vet jeg er svak i overkroppen i forhold til i bena. Jeg elsker å trene ben, men det er fordi jeg vet hva jeg skal trene, og har mine rutiner der. Så thank god for at Ida er flink til å trene overkroppen, for da er det noen som kan hjelpe meg og pushe meg litt. Armene mine er helt ødelagte i dag, og enda godt jeg har en fridag for disse armene får ikke til en shiiiit i dag vet jeg.


På ettermiddagen dro jeg inn til Oslo for å møte min kjære Ingvild. Hun leser som bare pokker til eksamen, men hun hadde litt tid til overs og kunne derfor bli med meg på et spennende event som jeg skal fortelle dere om i morgen. Jeg var så usikker på hva jeg skulle ha på, fordi jeg ikke ville være for pyntet så derfor tok jeg på meg vanlig chille klær og stylet det litt opp med røde lepper som jeg ikke har brukt på SÅ lenge. Det er allerede noen som har spurt hvilken leppestift det er, og det er min 3 år gamle leppestift fra Mac i fargen Ruby Woo. Den er faktisk så gammel at det ikke går an å bruke den med mindre jeg har en leppomade med meg.Jakke & solbriller fra XX-XY // Genser fra Thrasher her (sponset) // Bukse fra TopShop // Sko fra Puma // Veske fra BikBok


Hva synes dere?♥

NEW IN

Nok et mirakel har skjedd i livet mitt den siste tiden og det var at jeg stod opp klokken 07:00 VALGFRITT for å trene i dag. Jeg skjønner ikke hva som skjer noen ganger, men jeg går fra å være verdens lateste mennesket til å ville være den mest sporty dama på 1,2,3. Jeg trente styrke med Ida i dag og vi fikk virkelig kjørt oss på de nye maskinene som har kommet inn. Det er de med trapper, og de har jeg et hat/ elsk forhold til. Mens vi gikk bortover mot dem sa jeg til Ida at det føltes ut som om jeg skulle møte fienden min nå. Jeg klarte kun 10 minutter forrige gang jeg gikk på den, mens i dag hadde vi et mål om å klare 30 minutter. Så det er store forskjeller, og det resulterte til masse svette. De siste minuttene ble jeg nesten sur fordi jeg var så sliten, men jeg nektet å gi opp og det var så sykt deilig å gjennomføre det. Vi har lovet hverandre om å trene 3 ganger i uka frem til vi drar på ferie i sommer og det løftet der kan bli hardt.


Jeg har en kjapp tur innom BikBok i går og plutselig fikk jeg øyet på noen enkle vesker som bare skrek "kjøp meg". Det endte opp med at jeg dro tilbake i dag og kjøpte en av veskene. Jeg har jo en Calvin Klein veske som er favoritten, men stoffet på den er så ræva at det er slitt som fy og ikke går ann å få bort. Derfor måtte jeg skaffe meg en ny en som går til alle farger, og da ble det denne. Kjempebillig og det tror jeg lommeboken min ble glad for.


Hva synes dere om vesken?♥

FOOD COMA

Denne dagen har vært langt bedre enn hva jeg trodde den skulle bli. Det startet med at jeg har våknet alt for mange ganger i natt og ikke klart å sovne igjen, før mye senere. Det resulterte til at jeg ikke våknet før klokken var over 11 og jeg følte meg automatisk uvel. Da tok jeg en lang dusj før jeg avtalte å henge med Ida selvom vi ikke visste hva vi kom til å gjøre. Det endte med at vi startet dagen med skifting av hjul, deretter en iskaffe på Cafè Norli og så bestemte vi oss for å dra til Son. I byen vår så er det så få steder å spise at det som regel alltid blir de samme stedene vi spiser, det kan til tider bli kjedelig. Så da ble det å kjøre til Son for å ta oss en god middag der. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg har blitt så sinnsykt dilla på hamburger ute på resturanter at det er vilt. Jeg husker ikke sist jeg spiste noe annet ute enn hamburger haha. Denne burgeren var så god at jeg ville få plass til mer, og da ble det å dra ned glidelåsen på buksa. Kanskje litt ufint å gjøre offentlig, men halloooo. Det er helt forferdelig å spise seg god og mett med høytlivsbukse som bare kveler magen din når du sitter. Du vet du har plass til mer, men pga buksa du har på så er det umulig. Da går man til andre løsninger!!


Senere på kvelden dro vi hjem til meg og lagde skikkelig god middag, pluss at vi kjørte på med en mini spaday. Jeg har spist så mye god mat i dag at jeg er i matkoma nå, eneste jeg gleder meg til nå er å legge meg i sengen og høre på musikk til jeg sovner.


Hoodien er sponset & den finner du her.


Hvordan har din dag vært?♥

SNAPCHAT LATELY

Haha det er sprøtt hvordan det bare går fra at jeg skulle blogge om noen syke sko til at jeg bare ender opp med iPhone bilder. Grunnen er absolutt innafor, det er fordi jeg skammer meg over hvor dårlige bildene ble av skoene i forhold til hvor fete de er. Det er en så spesiell farge på dem, at de må bli knipset i et spesielt lys for at fargen kommer nok frem på bildene. Så hvis jeg har tid i morgen, skal jeg få med meg noen ned til sentrum for å shoote bilder av skoene der og forhåpentligvis blir de bra nok.


Så siden dere skal slippe å se hvor dårlige bildene ble av skoene, tenkte jeg å blogge om noe annet som er ganske basic. Jeg har mine perioder hvor jeg seriøst spammer på SnapChat (@alohaamad), mens andre ganger legger jeg så vidt ut noe. Men de gangene jeg da først legger ut noe, sørger jeg for å lagde de på mobilen slik at de blir spart til et innlegg som dette. Jeg liker litt å blogge om SnapChat lately, for da blir det noe annet enn dette søket etter perfeksjon på bloggen min. Den siste tiden har jeg i tillegg begynt å vurdere nytt kamera og/ eller ny linse til kameraet mitt for å få enda bedre bilder. Man blir liksom aldri helt fornøyd, fordi man alltid vil nå lenger med bildene man tar. Det er litt irriterende til tider.
Er du aktiv på SnapChat?♥

BILDEDRYSS FRA HELGEN

Helgen går så alt for fort, og jeg har gjort så mye at det føles ut som om dette har blitt gjort på flere dager. Men neida, dette er bare gjort på 2 dager og jeg kjenner hele kroppen min trenger denne søndagen mer enn noensinne. Rett etter jeg hadde fått blogget på fredagen var det å hoppe inn i finstasen og freshe opp sminken litt for å gjøre oss klare for kvelden. Sara og jeg bestemte oss for å bare ta middagen på Karl Johan slik at vi ikke fikk for dårlig tid med tanke på at du skulle ut på Blå senere. Vi endte derfor opp med å spise hamburger og søtpotetfries på Fridays og tok en sykt god drink som var Strawberry Mojito. Dette var faktisk ganske overraskende for meg, fordi jeg liker ellers ikke mojito men denne smaken passet midt i blinken for meg. Jeg er ho som alltid bestiller søte drinker og kan si til bartendere "bare lag en søt drink". For jeg elsker alt som er søtt, haha.


Jeg hadde aldri vært ute på Blå før, og jeg er egentlig sjokkert over at jeg ikke har vært der tidligere fordi musikken der er så chill. Jeg tror jeg aldri har danset så mye før, og hatt så mye latterkrampe på en gang - men jeg elsket det. Beste av alt etter byen var det å legge seg i en digg hotellseng og bare glede seg til frokosten dagen derpå. Vi avsluttet vår koselige sleepover med første episoden av Skam før vi begge måtte dra hjemover. Jeg gleder meg sååå mye til neste gang jeg får sett trynet til Sara igjen, for fyttikatta for en fet dame.


Hvordan har helgen din vært?♥

ANTREKK: BLACK COAT WITH GIRLFRIEND JEANS

Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet med Sara og vi skal straks gjøre oss klare for kveldens festligheter. Jeg møtte faktisk Sara på første Urban Kick-offet jeg var på siden hun også jobber her. Vi klikka med en gang, og har helt siden da hatt litt kontakt. Så da jeg fikk høre at hun kom til Oslo i påsken, da måtte vi bare få til noe koselig sammen. Det er jo snart 2 år siden, så det er helt sinnsykt hvor fort tiden har gått! Men jeg er derfor kjempeglad for at vi endelig får møttes og vi like gjerne bare booket oss et rom på Comfort Hotell haha. Da slipper vi begge med å stresse avgårde senere, og kan derfor bare kose oss i hele kveld og se frem til en deilig frokost i morgen.


Det har snødd litt i Oslo, så da måtte jeg bare droppe det antrekket jeg egentlig skulle ha på meg i dag for å så finne et nytt. Da ble det hettegenser som ikke er noen sjokk, og den nye favoritten min fra Dr.Denim. Jeg har litt delte meninger om den buksa akkurat nå, den satt perfekt helt frem til jeg vasket den for noen dager siden. Så tror jeg har ødelagt den litt.... Men jeg er så glad i den at det ikke skulle sjokkert meg hvis jeg finner på å kjøpe den på nytt.


Jakke & solbriller fra XX-XY // Hettegenser fra Urban Classics // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Henry Kole // Veske fra Calvin Klein


Hva synes dere om antrekket?

ELLESSE

Den siste tiden har så sykt mange merker blitt mer kjente fordi folk fronter forskjellige logoer som andre tar til seg. Jeg synes det er kjempegøy å følge med på dette, selv om ikke alt faller i smak hos meg. Men jeg synes det er fett fordi folk går mer ut av komfortsonen sin nå i dag, enn det man noensinne har gjort. Det er hvertfall hva jeg har sett, og fremdeles legger merke til. Thrasher og Fila er vel det som har vekket min interesse, men den siste tiden har jeg også begynt å like Ellesse - og jeg visste ganske lite om det, så jeg begynte derfor å lese litt om merke. Leser jeg historiens bakgrunn på de forskjellige merkene, gjør det at det blir mer interessant for meg å faktisk bruke plaggene òg. Dette startet som skitøy, men utvidet seg senere til mer mote og sportselig look. Det jeg alltid synes er kjekt å finne ut, er hvorfor de valgte akkurat den logoen - hvorfor ikke en annen. Logoen skal ha slått sammen ski og sport, og derfor laget logoen utifra tuppen av et par ski og en tennisball for å vise hva de står for. Kjekt å vite folkens? Det synes i hvert fall jeg.


Bortsett fra å bruke den nye t-skjorten min fra Ellesse i dag, har jeg jobbet på Urban Byporten for første gang. Det var kjempegøy, og jeg koste meg veldig mye der - kanskje mer enn hva jeg forventet. Jeg fikk også møtt på en som følger meg og det at dere deler det med meg er SÅÅ koselig. Dere må vite at jeg seriøst elsker det.

T-skjorten er sponset og den finner du her. Jeg har den i størrelse medium.


Hva synes du & er det noen merker du har fått sansen for i den siste tiden?♥

SÅ MANGE FØLELSER

13 Reasons Why, for en serie sier bare jeg. Du blir følelsesmessig involvert i serien fordi du vet det er en realitet av hva som foregår den dag i dag. Budskapet i denne filmen er så bra, og det er så viktig at flere skjønner at de kan være med på å gjøre en forskjell som kan ha en stor betydning for noen andre. Ved å bare vise at du bryr deg litt og lytter for eksempel - det er vel ikke så vanskelig? Denne serien her vil jeg anbefale til absolutt alle, uavhengig av kjønn og alder. Jeg sitter igjen med så mange tanker, følelser og spørsmål etter å ha sett ferdig denne serien på under 2 døgn. Noe som ga meg en kraftig flashback var episoden med rådgiveren på skolen deres. Jeg selv har gått til rådgiver på videregående av andre grunner enn det som det handler om i serien og tror dere jeg fikk den hjelpen jeg trengte? Nei. Jeg fikk beskjed om å droppe ut av skolen for å få det bedre, og det var bare uker før det var sommerferie. Det jeg trengte var støtte og motivasjon, ikke råd til å gi opp. Ikke alle er egnet til å ha en slik jobb, og det skjønte jeg da jeg automatisk reiste meg opp og gikk derfra. Det var som en refleks, noe som bare sa ifra til meg at jeg burde gå. Du åpner deg som en bok og deler personlige ting med en som skal sitte der for å hjelpe deg, men eneste du får svar på er at du ikke skulle sagt en dritt. Man skal ikke føle seg mer shitty etter et slikt besøk, men det gjorde jeg. Det var første og siste gangen jeg gikk til en rådgiver. Det var to lærere (en på ungdomsskolen og en på videregående) og en helsesøster som forstod at jeg ikke hadde det bra uten at jeg hadde sagt et ord til dem. Det sa så mye om dem og det betydde mye for meg.


Alle sliter med sitt, uansett om det er noe stort eller lite. Folk trenger hjelp, støtte og en skulder å kunne lene seg på uansett hvor ung eller gammel man er. Man må bare prøve å være litt mer åpen om hjelp, selv om man ikke vil virke svak, oppmerksomhetssyk eller være redd for hva andre skal tro/ synes om deg. Jeg har vært der selv, fikk noen slag i trynet men det gikk bra til slutt.
Har du noe du vil dele med meg & har du sett serien?♥

LØRDAGSKOS

Vinneren av junkyardkonkurransen er: Karina. Gratulerer så mye! Du vil bli kontaktet veldig snart♥


Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en helg uten planer, og det er så merkelig. For jeg husker at jeg alltid før hadde helger ledig hvor jeg bare var hjemme, kjedet meg og så på filmer til jeg var drittlei. Jeg er med andre ord veldig glad for at det har forandret seg, selvom det alltid er koselig med slike kvelder. Men når man blir bedt over på grilling og hygge med venner, da er det få ting som kan få meg til å bli hjemme. Det ble derfor raskt en tur på butikken for å handle inn alt vi trengte, deretter var det musikk og meget etterlengtet grillmat som stod på menyen. Det har som sagt vært så supert vær ute, at å få muligheten til å grille tidlig i april - det er jo bare helt sykt. Da det begynte å nærme seg kveld, så ville man liksom ikke helt ende kvelden og det ble derfor lagt nye planer om å dra ut på byen og fortsette moroa der. Og jeg skal si dere en ting; Jeg skal ALDRI dra ut med t-skjorte, hettegenser og olajakke igjen. Svettet som bare pokker ute på dansegulvet, og dere vet oss jenter, man nekter å ta av seg plagg når antrekket er on fleek med absolutt alt på. Så dere kan bare gjette hvor mange pauser jeg tok fra dansegulvet, før jeg var ute der igjen haha.


Nå har jeg blitt helt hekta på en ny serie som heter 13 Reasons Why, og skal nå sette på enda en episode. Jeg klarer ikke å stoppe for jeg er så sykt nysgjerrig av meg...

Hva har du gjort i helgen?♥

LEKTER'N

Det er rart hvor mye fint vær kan påvirke humøret mitt for tiden, men jeg elsker det. Jeg hadde ett møte i Oslo i går med Side2, som jeg nevnte tidligere på bloggen. Vi hadde litt tekniske problemer forrige gang, så derfor gjorde vi det litt enklere slik at jeg heller dro inn til Oslo for å få det gjort ordentlig enn over et Skypemøte. Jeg gleder meg som bare pokker til å fortelle hva jeg skal nå i april, så jeg går rundt og bare venter på når jeg kan få grønt lys så jeg kan dele det med dere! Jeg kan røpe litt da, og det er at jeg skal reise nå i slutten av denne måneden, og dette stedet har jeg alltid hatt lyst til å dra til.


Etter møtet med Side2 var det stekende sol og seriøst 18 grader ute, og da passet det helt perfekt til mine neste avtaler den dagen. Jeg skulle nemlig spise på bryggen med flotte Nora. Vi har snakket sammen så lenge, men aldri møttes før vi til slutt bare fikk ut fingeren og endelig fikk tid til det. Jeg er så glad for at vi endelig fikk gjort det! Været kunne virkelig ikke blitt bedre i går, så planen våres var å spise på Lekter'n og bare kose oss masse med god mat og drikke. Det var trossalt fredag i går, så litt god drikke måtte vi unne oss på en så fin dag. Gleder meg allerede til neste gang vi finner på noe sprell♥


Forresten så har Junkyard fått påfyll av Thrasher nå, så sjekk det ut før det er utsolgt HER.
Så det ikke koselig ut?♥

SHOOTING DAY

I dag var det opp litt tidlig for å gjøre alt ting klart til en fotoshoot i Oslo med en veldig søt jente. Det hele startet med at jeg ble kontaktet på Instagram og ble spurt om jeg ville shoote en gang, og det kommer vel ikke som noen sjokk at man sier ja da. Feeden hennes var amaaazing og man ser lett at denne dama tar bra bilder. Så man utnytter denne muligheten når den først dukker opp! Vi begge kunne denne uken, og da ble det fort avtalt dag og klokkeslett. Jeg pakket med meg litt diverse ting i håndkofferten og før jeg visste ordet av det var shooten allerede godt i gang. Vi fant mange kule locations og sørget derfor å ta mest mulige bilder før vi gikk videre til neste. Det var såå koselig og fint vær i Oslo i dag, at det hjalp veldig på å holde varmen i kroppen med tanke på at vi shootet ute. Jeg gleder meg skikkelig til å se bildene, men også se hvordan bildene av hun ble siden jeg spurte om jeg skulle ta noen av henne òg. Det var så kult der vi knipset noen av bildene, at der var det ikke bare jeg som skulle være modellen si. Er det èn ting jeg eeelsker å skryte av, så er det at jeg tar så sjukt kule bilder av folk at jeg sjokkerer meg selv noen ganger. Nesten så man blir mer ivrig å se resultatet av dem, enn de av deg selv.


Fikk knipset noen raske bilder av det ene stedet vi shootet på med mitt eget, men det kan ikke måle seg med de andre bildene vi tok. Sjekk gjerne ut profilen hennes på Instagram @photographybysiri.Den søte bomberjakken er sponset & den finner du her.


Hva har du gjort i dag?♥

SMOOTHIE O'CLOCK

Jeg er så møkklei alle spillelistene mine på Spotify, og verste av alt er at jeg er så desperat etter å finne ny musikk at jeg ikke finner noe. Det er sjeldent jeg ikke foretrekker å høre på musikk, men akkurat nå er det ganske lame. Jeg har alltid vært mest aktiv på Good Vibes listen min, men den siste tiden har jeg gått over til roliglisten min Close your eyes. Den listen hadde jeg lagt til sanger som jeg alltid hørte på da jeg var lei meg og ikke hadde det bra, så det vekker mange minner - men på en god måte. Jeg hører nå på emosjonelle sanger, men det påvirker ikke humøret mitt mer. Jeg blir glad av å høre på dem, og det beviser litt om hvor langt jeg har kommet. Hvis dere har noen sanger eller lister å anbefale meg om å høre, så gjerne del dem med meg!


Etter jeg trente i går så fikk jeg et så sykt behov for å handle inn ting til smoothie. Det slo meg at det er lenge siden sist, og at jeg ville snu litt på det. Jeg husker jeg alltid lagde meg smoothie hjemme før, det var liksom som litt ekstra snacks for meg. Så i dag etter å ha spist frokost, lagde jeg meg en god smoothie som virkelig var etterlengtet.Ser det ikke godt ut?♥

WANTIES FROM NELLY

// Innlegget inneholder adlinks.


Dagen min startet nøyaktig 08:00 i dag, og det tok ikke lang tid før noen av vennene mine sendte meg snap og spurte hvorfor jeg var oppe så tidlig. Det sier litt om hvor lenge jeg pleier å sove til ellers, haha. Jeg bare elsker å ligge lenge i sengen, våkne, sovne og slappe av helt til jeg virkelig må stå opp. Grunnen til at jeg stod opp tidlig var fordi jeg skulle ha et Skypemøte, men det var litt tekniske feil som gjorde at det ble flyttet til fredag. Så jeg er veldig spent, og gleder meg til å fortelle om dette litt senere i april.


Jeg var hos Martina, sammen med Camilla og Ida i går for å sette opp en budsjett på den lange turen vi skal på nå i sommer. Å dra til New York, Miami, Bahamas og Orlando vet vi ikke blir billig - så det er viktig å sette av nok, og det tror jeg vi har klart å planlegge nå. Det er derfor shoppestopp frem til jeg reiser i juni, men likevel må jeg bare kunne kose meg med å se litt goodies fra Nelly. Det skader jo ikke, men om man blir fristet til å kjøpe? Heh, gjett om. Gruer meg til da alle sommernyhetene kommer inn, da blir det vanskelig å holde fingrene fra fatet tror jeg.1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


Hva synes dere?♥

ANTREKK: FAUX FUR

Denne helgen har vært sååå morsom, som alle helgene den siste tiden har vært. Eneste kjipe som skjedde denne uken var vel at det var buss for tog, det har aldri gjort meg så forbanna som det gjorde denne lørdagen. Jeg hadde varetelling 18:00 i Ski, og tok derfor buss dit 17:30. På den veien skulle det visst skje litt av hvert, og jeg var ikke på varetellingen før nærmere 20-30 minutter etter stenging. Men heldigvis gikk det dritfort og alle var fokuserte da vi først var i gang. Vi ble ferdige så fort at jeg rakk å dra hjem for å fikse meg fort, og så på vors med jenteene før vi skulle på byen. Om jeg vil få med meg alt som skjer? Gjett om, haha.


Antrekket jeg har på meg i dag synes jeg er litt lættis, hendelsen bak det digger jeg. For 1 uke siden stod jeg og skulle hjelpe Ida med å velge jakke til antrekket sitt før vi skulle på byen. Da tok jeg frem en pelskåpe som jeg prøvde for gøy og jeg følte meg så sjukt boss at jeg sa hun måtte si ifra da hun skulle selge den. Da gikk samtalen slik:


"Jeg kjøper den sånn serr liksom"

"Serr? Da selger jeg den nå"

"Ææh hvor mye skal du ha for den?"

"Hm, hva tenker du?"

"3 drinker på byen?"

"Deal"


Kåpe fra Lindex // T-skjorte fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Henry Kole // Veske fra Versace // Klokke fra Triwa // Solbriller fra Quay //


Hva synes dere?♥