hits

april 2018

#17 UKEN SOM HAR GÅTT

Ukens tanke: På LOUDS eventet vi hadde 26.april så gruet jeg meg veldig uten at jeg turte å si det til en sjel. Hvorfor jeg gruet meg er egentlig ikke idiotisk hvis dere spør meg. Jeg skulle plukke ut 5 vinnere som skulle komme på eventet, men jeg tenkte hele tiden "hvem er det som vil møte meg?" - helt forferdelig å tenke sånn. Jeg bare føler at jeg ikke er spesiell, så hvorfor vil noen sette av tiden sin for å møte noen som meg. Jeg var livredd for at ingen skulle melde seg på konkurransen på grunn av meg, så jeg vil bare takke alle dere som meldte dere på. For alle de kommentarene der fikk meg til å føle meg litt spesiell likevel. Så takk fine folk♥


Ukens opptur: Åh det var vært så mange fine oppturer her så la meg bare ta en oppsummering på alt. 1. New York uten tvil, 7 dager i den store byen der var akkurat hva jeg trengte. 2. LOUDS eventet som ga meg mer enn dere aner. Jeg fikk se hvor herlige følgere jeg har og shit jeg er så takknemlig. 3. Konfirmasjonen i Stavanger. Jeg dro dit med kjæresten for å se stesøsteren konfirmeres. Det var så fint og rørende.


Ukens nedtur: Jeg har hatt så mye å gjøre at jeg ikke har vært flink til å oppdatere bloggen, men jeg håper derfor at det hjelper litt at jeg har vært aktiv på Instagram - og ikke vært helt borte?
Ukens sang: Yiruma - River flows in you. Denne er gammel, men så god å høre på når jeg er sliten og bare trenger litt ro.


Ukens guilty pleasure: Bloggerne! Jeg har gått glipp av alt for mange episoder at jeg har blitt abbonnement på Tv2 Sumo nå.


Ukens mat: Maten vi fikk i konfirmasjonen. Det ble servert kamskjell til forrett, hjort til hovedrett og creme brulè til dessert. Altså jeg sikler bare av å tenke på den maten, den var så god.


Ukens flause: Det var en jente foran meg i matbutikken som ikke fikk kjøpt varene ho trengte siden kortet hennes ikke fungerte (den er så kjip). Så ville jeg bare være hyggelig, så jeg sa "jeg kan ta det jeg" siden det ikke var mye ho skulle ha, men da var det som om ho tok det som en fornærmelse og bare gikk derfra. Det var litt flaut på en rar måte.


Ukens lættis: Det må bli da øyet til kjæresten min hovnet opp fordi han mistet iPhonen sin i ansiktet.


⇒ (DENNE ER NY YALL) Ukens must have: En jakke fra Monki som koster 500 kroner i lakk design. Jeg har aldri vært veldig hypet på det før, men jeg forandrer smaken min stadig vekk i klesveien min så denne vil jeg definitivt prøve! Skulle være flink og finne bilder av den - men når ikke engang Monki har jakken på nettbutikken så er det vel bare å gi opp der si.

ALLTID PÅ VEI ET STED

Hvor skal jeg begynne....


Hei dere! Jeg beklager så mye for mitt fravær på bloggen, men jeg kan love dere at dette bare er gode tegn for både dere og meg. Jeg har aldri følt meg så business-woman før, for jeg jobber så mye om dagen og har noe å gjøre hele tiden. Jeg klarer ikke å forstå at jeg er hjemme fra New York engang, altså jeg klarer ikke å henge med på alt jeg gjør om dagen. Samme dagen jeg kom hjem fra storbyen måtte jeg rett hjem for å pakke for en ny reise, og rett tilbake til Oslo for å gjøre meg klar for møter og fotoshoot dagen etter. Så jetlagged som jeg visste at jeg kom til å bli, ville jeg bare bevise meg selv om at jeg kan klare det så lenge motivasjonen og viljestyrken er der. Jeg vet ikke hvilken energi jeg lever på om dagen, for jeg burde ikke fungert siden jeg ikke har krefter igjen kjenner jeg - likevel er det en eller annet turboknapp som har blitt skrudd på her som gjør at jeg klarer å stå på. Alle rundt meg ser hvor sliten jeg er, og det har de helt rett men det er så viktig for meg at jeg gjennomfører dette, for det kommer til å gi resultater i det lange løpet.


For bare noen dager siden var jeg i New York, i går kveld var det LOUDS event i Oslo og nå sitter jeg her godt plantet i sofaen i Stavanger. Jeg er imponert over meg selv, folkens.


Ha en riktig god helg! Lover å oppdatere mer nå som jeg har mer tid foran pcen♥

LOUDS X BERLIN

(Annonse for LOUDS)


Jeg sa jeg skulle publisere en videoblogg fra turen min til Berlin med LOUDS, og siden dette skjedde så fort, og skjedde mye på kort tid kjenner jeg at jeg bør utdype litt mer om hva som virkelig skjedde her.


Jeg fikk en telefon fra sjefen min i LOUDS, Kirsten, som fortalte at jeg hadde blitt invitert av PUMA til et Highsnobiety release event i Berlin. De skulle ha et unikt slipp på et par nye RS-0 sko, og jeg fikk da reise dit med Kirsten for å være med på dette. Reaksjonen min var ganske tydelig på at jeg var gira og glad, så jeg svarte ja med en gang! Før jeg visste ordet av det var jeg i Berlin og det var bare helt nydelig. Været var perfekt, 18 grader med sol og derfor kjørte vi på med å ta masse produktbilder av klær som snart kommer på nettbutikken. Vi var på plass så tidlig i byen at vi hadde helt frem til klokken 17 på oss, før vi måtte skifte om til mer PUMA vennlige klær før vi skulle på eventet. Da vi kom oss inn på releasefesten fikk jeg hakeslep, for Highsnobiety er sååå stort. De har over 2 millioner følgere på Instagram, og der oppdaterer de oss med release på varer og holder oss oppdaterte på collabs and so on. Så dere kan bare forestille dere hvor takknemlig og paff jeg var over å få oppleve noe som dette.


Å være den personen som blir valgt, det kommer jeg aldri til å bli vant til. Jeg har aldri vært den personen. Folk tror det fordi jeg blogger, er litt kjent og fikk følgere tidlig men nei. På skolen var jeg den som satt ved pulten min, så ned i notatboken og bare ventet frem til læreren ropte navnet mitt og bare plasserte meg et sted. Jeg var heller aldri den heldige som ble valgt da det kom til kjærligheten, eller generelt gutter, siden det alltid var den ene jenta. Jeg var aldri best i noe, noe som resulterte til at jeg aldri følte meg bra nok for noe eller noen. Derfor er dette litt emosjonelt for meg, fordi dette betyr mer enn å bare bli valgt, jeg føler meg sett og det kommer jeg til å leve lenge på.Vinnerne som får bli med på event med meg, Kristine og LOUDS er: Vilde, Linnea, Nathalie, Henriette og Andrea. Dere vil bli kontaktet veldig snart på mail! Husk at dere kan ta med dere en +1 ♥

ANTREKK: CHIC LOOK

Tid i New York: 13:47


Dagene her i New York går så fort at det nesten er litt skremmende. Vi har så mange aktiviteter vi ønsker å få gjort mens vi er her, og jeg tror det er en av grunnene til at dagene går så fort som dem gjør. Det er litt rart å tenke på at vi kom hit på mandag, og vi skal hjem om et par dager bare - altså hvor ble det av den gode tiden? Vi har nesten ikke tid til å slappe av, og det er sprøtt når vi er her en uke og likevel bare går, går og går. Jeg tror at på søndag og mandag får vi mer tid til å slappe av og bare vandre rundt uten å ha et mål, ikke trenge å se på klokken. Heller bare nyte de siste dagene med å titte i butikker, finne en koselig cafè og bare sitte der en stund mens vi blir fascinert over menneskene som går forbi oss.


Vi dro innom Wall Street bare for å ha opplevd det, og lyset mellom alle de høye bygningene var bare så flott at vi knipset antrekksbildene der. Jeg elsker når solen gir det fine og varme lyset man får om sommeren, og akkurat her fikk det meg til å lengte etter sommeren enda mer. Antrekket er en av mine favoritter, og grunnen til det er fordi jeg elsker chic-looken man får ved å gå i et sett. Det er ikke mange antrekk som kan få meg til å føle meg fin, men dette gir meg litt selvtillit og det har jeg bare godt av.


Jakke fra Zara // Genser fra Weekday // Bukse fra Nelly // Sko fra Acne Studios // Sekk fra Forever21 // Solbriller fra Mango

BLI MED PÅ LANSERINGS EVENT I OSLO

(Annonse for LOUDS)


Selv om jeg er i New York så er det mye som foregår hjemme om dagen, og i denne anledningen mye med LOUDS. Det er så mye spennende ting som vi enda ikke har delt med dere, men det skal sies at det også nå er mye vi kan dele - og det elsker jeg. Siden vi nå har lansert hva vi holder på med, ønsker vi å holde et lite og intimt event hjemme hos Kristine i Oslo. Der vil dere få se flotte varer som stilige klær, litt tilbehør og selvfølgelig et fint utvalg av sko, slik at dere får en smakebit av hva som vil komme i nettbutikken snart. Vi satser på fint vær slik at minglingen kan foregå både utendørs og inne i leiligheten, men skulle det bli dårlig vær holdes alt inne - så event blir det uansett! Dere vil alle få en goodiebag som jeg kan love dere at det er mye fint i, samt at det blir servert vin og snacks♥


K O N K U R R A N S E


I den anledningen får jeg plukke ut 5 av mine blogglesere som får være med på dette eventet + at dere får ta med dere en venn. Dato for lanserings eventet er 26.april kl. 18:00 og de av dere som melder dere på må være over 18 år siden det vil bli servert alkohol. Eneste dere trenger å gjøre for å være med er å legge igjen mailen deres i kommentarfeltet og like @louds.no på Instagram, så annonserer jeg vinnerne veldig snart på bloggen! Lykke til.

Denne genseren er en av mange freshe varer som vil bli solgt på nettbutikken til LOUDS♥

ANTREKK: GIRLS

Tid i New York: 10:08


Nå har vi nettopp fått i oss frokosten på hotellet her og den er så god, men ganske overpriced. Enda godt vi kun er her èn uke så det ikke blir alt for mye penger som går til frokosten. Så langt har vi nesten ikke brukt en krone på noe som helst her, så jeg er spent på å se når det eksploderer og vi begge bruker for mye penger. Jeg har ikke shoppet noe enda, til tross for at jeg har vært innom butikker jeg ville i. Det virker som om det ikke er min periode til å shoppe på i disse dager. Vi skal innom Saks Fifth Avenue i dag for å titte, og hvis jeg ikke finner noe der heller så er jeg ganske sikker på at jeg reiser hjem uten å ha handlet noe. Ikke at det er noe galt i det, men for meg er det ganske sykt og det vet jeg at de rundt meg synes også. Jeg er egentlig nødt til å finne meg en tykk genser mens vi er her, for det er kaldt og surt - noe jeg ikke pakket til da det var meldt bedre vær, men shit au!


Og dere; Jeg beklager for at jeg alltid ser bort til venstre på bilder så fort jeg har håret opp. Jeg irriterer meg SÅ mye over det, men bildene blir best da føler jeg heheh.


Jakke fra egen kolleksjon // Genser fra LOUDS // Bukse fra Nelly // Sko fra Puma // Sekk fra Forever21

SMOOTHIE BOWL

Tid i New York: 08:58


Gårsdagen var utrolig lang, og for hver gang jeg reiser så langt glemmer jeg litt hvor jetlagged man faktisk blir. Det ble en veldig tidlig morgen på oss siden vi kjørte fra Moss til Gardermoen for å rekke flyet 11:10. Vi valgte å hoppe over sminken og heller bare få på oss klærne, så kjøre avgårde for å ta en litt bedre frokost på flyplassen. Martina pratet om et sted de hadde megagod smoothe bowl, og dette er noe jeg aldri har smakt før så dette var jeg helt med på å teste ut. Jeg likte det så godt, og vil bare tipse dere om det - for jeg føler det er så vanskelig å spotte denne når man går i taxfreen. Stedet heter Haven og har mange friske fristelser å velge mellom. Det er et veldig hipt og fint sted, i tillegg til at man får litt fred noe jeg liker veldig godt når jeg skal reise. Jeg skal absolutt tilbake tid neste gang jeg skal reise til utlandet, for dette var en frisk og god start på dagen.


Flyturen var lang, men likevel føltes så kort siden vi ble underholdt med mange filmer. Den første filmen jeg valgte å sette på var Breathe, og jeg har aldri kjempet så hardt for å holde tårene tilbake igjen som det jeg gjorde der. Jeg vil ikke være den jenta som gråter på flyet, og alt snørret bare renner. Noe som bare så helt sykt ut var Martina som satt ved siden av meg og døde av latter på grunn av filmen hun så, mens jeg så ut til å knekke sammen av tårer.


Så fort vi kom frem til hotellet, pakket vi ut alt vi hadde med og kom oss ut med en gang for å ikke sløse bort tid. Vi var begge slitne, så vi valgte å bare gå litt rundt i byen og heller starte alle aktivitetene i dag♥Jeg bestilte Sunrise Bowl og den var med så god mangosmak!!

#16 UKEN SOM HAR GÅTT

Ukens tanke: Jeg er så takknemlig for jobben min og dem jeg jobber med. Det var først skummelt å bli ført over til PEOPLE ettersom jeg kun har jobbet med Side2 tidligere. Men at disse to har slått seg sammen kunne ikke gitt bedre resultater, og jeg ser så lyst på framtiden min nå. Jeg blir tatt godt vare på, og hva jeg sier blir hørt og prioritert. Jeg føler meg rett og slett viktig, og det er godt.


Ukens opptur: At en hemmeliget jeg har holdt på siden desember endelig ikke lenger er noen hemmelighet. Det er så deilig å kunne fortelle alle at jeg er ambassadør for LOUDS for det er bare så sykt. Folk har trodd jeg har vært helt syk i hodet for å ha sagt opp jobben min, uten å kunne fortalt noen hva jeg har sagt opp jobben min for. Tilbakemeldingene jeg har fått til nå er så fantastiske, og jeg blir såååå glad♥


Ukens nedtur: Jeg føler jeg har pakket med for lite og for mye til New York. Hvordan den kombinasjonen der er mulig må dere ikke spørre meg om. Men hver eneste gang jeg pakker er jeg alltid redd for å pakke med for mye, for jeg hater at ting bare ligger i kofferten uten å bli brukt OG jeg er redd for å ha med for lite.


Ukens sang: Asap Rocky - Asap forever. Jeg gleder meg til sene sommerkvelder og ha på denne i bakgrunnen.


Ukens guilty pleasure: Ungkaren i Paradis. Altså jeg elsker datingprogrammer og alt som innebærer kjærlighet.


Ukens mat: Etter at jeg og sjefen fra LOUDS hadde vært på Highsnobiety event med PUMA i Berlin (!!!!!) så var vi sykt sultne, men fant ingen steder å spise i nærheten. Så etter at vi hadde gått et stykke spottet vi McDonald's og det har aldri smakt bedre.


Ukens flause: Jeg tok en Britney da vi var ute å lunsjet i Berlin. Glemte helt hvordan jeg må sitte med et skjørt, og forstod litt for sent inn i lunsjen at guttene lenger bak hadde sett min lille Britney hendelse der de satt og lo, og så på meg gjentatte ganger. Veldig moro gutta hehe :-)


Ukens lættis: På taxfreen på Gardermoen gikk det et voksent par foran meg og de så ut til å være litt gretne siden det var veldig tidlig på morgenen. Så klarte håndtaket på håndkofferten hennes å falle av og reaksjonen hennes var som dette "kan mer gå galt?" mens ho stod med håndtaket i hånden. Jeg var skikkelig trøtt, og alt var bare helt latterlig gøy så tidlig på morgenen.

DEN STORE HEMMELIGHETEN

(Annonse for LOUDS)


Den store hemmeligheten som jeg har holdt hemmelig for alle kan jeg endelig dele med dere nå. Dette er så stort for meg, så uvirkelig at det virkelig nå skjer og at dagen har kommet. Som dere vet sa jeg opp jobben min i slutten av 2017 på grunn av en stor mulighet som dukket opp. Jeg fikk nemlig tilbud om å være ambassadør for et nytt konsept her i Norge, og det at folk gir meg den tilliten, velger å la meg være med på denne reisen, det er utrolig stort. Jeg og Kristine dro sammen for å møte den hemmelige kunden i desember, og etter at de viste oss presentasjonen om hva vi nå skulle bli en del av, satt vi begge med verdens største smil - og jeg overdriver ikke når jeg sier dette. Jeg satt og bare tenkte for meg selv at endelig, endelig blir jeg en del av noe jeg virkelig brenner for. Helt siden desember har vi dratt på møter sammen, innkjøp sammen og virkelig jobbet tett med hverandre for å ha en god dialog. Vi har alle fått lov til å komme med innspill til det nye konseptet, og vi har blitt et så godt team - noe som har resultert til at vi sitter her i dag og kan være stolte.


Så hva har jeg takket ja til?


Jeg har takket ja til å være ambassadør for LOUDS som har gått under dekknavnet GHOST helt frem til nå. Det er en helt ny nettbutikk som leverer det beste av sports fashion og gir deg tilgang til eksklusive kolleksjoner, stiltips, lanseringer og konkurranser. Dette er nettbutikken for unge, urbane og stilbevisste jenter som kan bli inspirert av den flotte miksen av kjente brands. Som ambassadør skal jeg ta dere med på så mye gøy, og virkelig gjøre alt for å kicke ass.


Vi er jenter som heier på jenter!


Det jobbes i spreng for å lansere nettbutikken, så følg oss på Instagram @louds.no i mellomtiden.

ANTREKK: MY VERY OWN DESIGNED JACKET

Jeg har ingen dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget mens jeg har vært på en spennende tur i Berlin som dere sikkert har fått med dere. Aldri har jeg tatt så mye bilder overalt, og filmet så mye som jeg har gjort - så jeg gir meg selv en klapp på skulderen. Jeg er dårlig på å filme meg selv, men filmet i hvertfall gjennom en hel dag som jeg tror dere kan like godt - den skal klippes sammen og gjøres klar raskest mulig så jeg kan legge den ut på bloggen. Det er greit at video er kleint for meg, men det finnes så mange forskjellige måter å gjøre det på, så jeg tror kanskje jeg har funnet min greie. Men det gjelder å se når jeg ser igjennom alt jeg har filmet. Det er så mye jeg må gå igjennom at jeg ikke vil begynne.


I går var jeg i Berlin, i dag er jeg i Norge - så snakk om travle dager. Jeg klarte å få satt av noen minutter til å knipse et par antrekksbilder underveis i det hele, for dette måtte jeg få tatt bilder i. Jakken jeg har på meg var jeg med på å designe for noen år tilbake, og jeg liker den bare enda bedre nå enn hva jeg har gjort tidligere. Så kjære Madeleine; Fader for en god jobb du gjorde noen år tilbake.


Jeg er så sliten og kjenner at jeg gleder meg til å legge hodet mitt på puten - så dere får sove godt, for det skal jeg ♥Jakke fra min egen collab kolleksjon // Genser fra Weekday // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Solbriller fra Mango // Totebag fra Santai

LUNSJDATE PÅ ALBERT BISTRO

En veldig etterlengtet date med Linda ble det orden på i dag, og det var så fryktelig godt å se hun igjen. Det er en jente med skikkelig baller og mye glede, så jeg kjente at dette var noe jeg hadde savnet veldig. Jeg møtte hun ute på byen hjemme i Moss for noen helger tilbake, men fikk ikke pratet så mye som jeg håpet på siden det var så mange mennesker å catche up med. Så siden jeg hadde en day-off i dag med null planer, kunne jeg prioritere å treffe noen venninner igjen som jeg ikke har sett på en god stund, og da mener jeg å ha en skikkelig snakkis og mimre tilbake til de gamle dagene. At det var nok en dag med sol, gjorde bare avgjørelsen om hvor vi skulle spise lunsjen lettere. Jeg er veldig glad i resturanten Albert Bistro som ligger på Aker Brygge, så siden hun ikke hadde spist der før dro vi dit og spiste ute for å nyte været. Jeg kan kanskje ikke kalle det for en lunsj, for maten vi spiste var litt heavy og ganske mye mat. Men det var ingen tvil om hva jeg ville ha til mat, så da ble det lette måltidet endret fort. Vi kjørte til og med på med makroner til dessert, så OM vi har kost oss i dag dere.


I morgen reiser jeg til Berlin og flyet går 07:25 noe som betyr at jeg ikke må legge meg så alt for sent. Dagen starter veldig tidlig for meg, og det er fullt kjør hele dagen i Berlin, så jeg er nødt til å få nok søvn for at jeg skal ha energi til hele dagen. Husk å følg meg på Snapchat og Instagram for å få raske oppdateringer fra turen♥ANTREKK: SPRING FEELS

(Annonse for Egmont Publishing)


Dette har virkelig vært en finfin dag og den er enda ikke over. Jeg startet dagen før sola hadde stått opp, og det var derfor en god følelse da solen endelig skinte frem på vei til jobb. Det er sprøtt hvor mye solen kan gi meg på så kort tid, det bare gir meg så mye glede og energi for dagen. Spesielt i dag, som kom til å bli en bra men lang dag hjalp det på humøret at det var sol og man endelig fikk et hint av at våren er her. Det var nemlig duket for nok et møte med Ghost på Egmont, noe vi har fast hver måned for å få en liten heads up på hva som har skjedd siden sist og hvordan tiden fremover vil se ut. Alt er så profesjonelt som gir meg en indre ro og gjør slik at jeg bare kan nyte den tiden her, hvor det kommer til å skje mye. For tro meg når jeg sier det, jeg har aldri hatt så mye å gjøre før og jeg er mektig imponert over influencere som klarer å ta på seg så mye arbeid HVER dag. Hardt arbeid gir resultater, det skal sies!


Kristine og jeg hadde litt fritid etter vårt først møte for dagen, og gikk derfor ut for å nyte solen mens vi kunne før vi skulle i et nytt møte etter lunsjen. Det skal sies at dette er en bra dame, og det er gøy at vi jobber så tett med hverandre når det gjelder kunden.
Kåpe fra Zara // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Weekday // Sko fra Nike // Solbriller fra LeSpecs

HAFJELL

Helgen er over, og jeg er absolutt klar for en ny og spennende uke etter å ha hatt en veldig fin tur i Lillehammer. Jeg har ikke følt meg så sprek på lenge, men jeg har stått på ski 2 helger på rad dere - først i Sauda og nå i Hafjell, det må jeg si er sykt til å være meg. Likevel kan jeg ikke legge skjul på at jeg liker slalom bare mer og mer for hver gang jeg står. Dessverre var ikke jeg og Martina så heldige med været på lørdag da vi skulle stå i bakken. Vi så at det var litt tåkete og at det snødde, men vi forstod ikke hvor mye tåke det virkelig var før vi faktisk stod ned bakkene. Du klarte ikke å se flere meter foran deg, og samme var det bakover. Siden vi stod i 3 timer, var vi heldige noen ganger og kunne kjøre ned bakken uten at det føltes ut som om vi kjørte i blinde så DET var godt det.


Jeg har alt for mye jeg må gjøre i dag, og kan ikke forstå hvorfor jeg enda ikke har begynt å pakke. Det er som om jeg ikke er meg selv for tiden, for hadde jeg vært det ville jeg vært godt i gang med å pakke til mine to reiser de neste dagene. Jeg burde være stresset som bare pokker nå, men jeg føler ingenting. Det er både deilig og skummelt. Jeg reiser til New York nå til mandagen som bare er så urealistisk, for det har gått så fort! Det gikk fra å være alt for lenge til, til å seriøst skje nå om noen dager. Men det er èn reise før mandagen, og det er til Berlin som jeg ikke har fortalt dere om. Grunnen er fordi dette har skjedd så fort, jeg fikk flybillettene og siste informasjonen jeg trengte for reisen i går. Jeg gleder meg til å fortelle dere mer om dette, men akkurat nå er jeg nødt til å starte med pakkingen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her ser dere hvor tåkete det var, så man så vidt klarer å se hva som var bakken og ikke bak meg.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: MY FAVORITE

Nå befinner jeg meg i Lillehammer sammen med Martina, og vi ligger ganske døde i sengen etter en tur i bakken. Vi bestemte oss for å dra hit for noen uker siden, for å ha noe litt annet å gjøre så fort det ble helg. Jeg føler at vi har blitt skikkelig reisebuddies uansett om det er til et annet land eller bare et annet sted her hjemme. Det er veldig gøy, og ekstra kjekt med en som liker å gjøre spontane ting hele tiden! Vi kom til Lillehammer i går, og kjørte så klart innom det folk er helt ville etter, nemlig bolleland - de populære espabollene. Jeg ble jo ikke imponert at all, men det kommer kanskje ikke som noe sjokk da jeg ellers ikke er noe særlig glad i boller.. Bilturen tok noen timer, men føltes likevel så kort ut siden vi kjørte i fint vær og alltid hadde noe fint å se på. Så fort vi kom frem til huset vi bor i denne helgen, knipset vi noen raske bilder før solen gikk ned. Jeg føler dere har sett dette antrekket hundre ganger nå, men jeg er bare så glad i det så da får dere se det enda en gang - heldige som dere er!


I kveld skal vi ut en tur for å se hva utelivet i Lillehammer har å by på, og jeg har aldri vært her før så det kan bli spennende.

Jakke fra Asos // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Sekk fra Forever21 // Solbriller fra Ray-Ban

STILL MEG SPØRSMÅL

Jeg tar til meg det dere spør meg om, og gir meg tips om - noe jeg håper dere ser. Derfor velger jeg å ikke engang utsette det èn dag, siden jeg fikk spørsmål om dette i går. Så jeg tenkte jeg skulle sette i gang med nok en spørsmålsrunde siden jeg ser dere har noe dere lurer på. Spør meg som absolutt hva som helst, for jeg synes det bare er gøy å svare!♥


NOE NYTT I KLESSKAPET

Plassen i klesskapet mitt blir bare større og større siden jeg selger unna ting på Tise om dagen. Jeg så noen av dere hadde kommentert og spurt om det er lov å selge produkter vi har fått sponset. Og jeg forstår absolutt hvorfor dette spørsmålet kommer, fordi det kan virke ganske shady som jeg er enig i. Men siden jeg som influencer får produkter som jeg skatter av, og så velger å selge det videre, må jeg igjen skatte 25% av varen. Så sånn sett synes jeg det er rettferdig måten dette blir gjort på, og håper dere kanskje ble litt klokere på dette også? Mye av varene jeg har solgt er gamle, noe jeg ikke har rørt på år og ting jeg føler jeg har "brukt opp". Jeg kjenner jeg trenger litt nye ting for å bare føle meg litt bedre, og føle meg mer motivert. Det er ikke mye å velge i om dagen, så derfor selger jeg unna en del så jeg bare kan handle litt nytt. Det tror jeg blir kjempebra! Jeg ser selv at stilen min forandres, og da må man ta farvel til gamle godbiter.


Jeg viser egentlig sjeldent mine siste innkjøp på bloggen, for jeg bare er verdens fjerneste på å komme på innspill til min egen blogg. Men jeg må bare vise dere mine to siste innkjøp fra Weekday, for jeg er så fornøyd. Jeg fant en loose fit bukse som var helt nydelig i fargen, og den klarte jeg ikke å glemme, så det kaller jeg for kjærlighet ved første blikk. Den ble med meg hjem, sammen med en helt hvit og enkel genser som er litt oversized. Jeg kjenner at jeg trenger litt enklere valg i hverdagen når det kommer til klær, og disse to var midt i blinken.

#14 UKEN SOM HAR GÅTT

Dette er et innlegg jeg ser tydelig at flere av følgerne mine har savnet, og jeg kan forstå hvorfor. Dette er ikke et innlegg der ting skal se så perfekt ut, men et innlegg der dere bare blir bedre kjent med meg. Jeg skal innrømme at jeg blir veldig glad av å høre at dere har savnet dette, for det viser at dere ikke bare liker det "fine" jeg legger ut, men også det mer personlige. Så jeg skal nå prøve å huske på å ha dette fast i måneden, kanskje ikke hver uke, men prøve og se hvor lenge det slår an hos dere.


LEGGOOOO!


Ukens tanke: Nå er det kun 14 dager til jeg reiser til New York med Martina, og jeg stresser allerede. Noe jeg ikke behøver å gjøre for denne turen blir såååå bra.


Ukens opptur: Hytteturen med kjæresten i Sauda. Det er så innmari godt for kroppen, for en slik hyttetur består kun av å hygge seg og ikke stresse med noe som helst. Og som dere kjenner til har jeg ikke hatt det så lett i det siste, derfor hjalp denne turen veldig, hvor jeg bare koblet helt av og fokuserte på meg og de rundt meg.


Ukens nedtur: Lørdagen da jeg og en flott gjeng med venner dro ut på byen. Vorset var heeelt 10/10 men det var bare fullstendig kaos ute. Alt for mye mennesker overalt, så høy musikk og støy i alle kanter at man ikke kunne snakke med folk. Det gjorde at jeg ikke klarte å more meg, og bare lengtet hjem til sengen så jeg og flere andre dro hjem.


Ukens sang: Camila Cabello - Never be the same. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få en sånn sang på hjernen, men dere skal se hvor jente jeg blir når jeg synger på den for meg selv haha.


Ukens guilty pleasure: Drikke alt for mye capri-sun! Det er flere år siden sist jeg kjøpte flere esker med dette i Sverige, men oh my god så godt det er med en skikkelig kald capri-sun <333


Ukens mat: Middagen hos mormor på søndag. Hun lagde en skikkelig påskemiddag med poteter, grønnsaker, saus, kjøttboller og reinsdyrkjøtt. Her er det ingenting som heter for mye av det gode, dere.


Ukens flause: Jeg falt i heisen i slalombakken før jeg i det hele tatt klarte å få den mellom bena, noe som er min største "frykt" fordi jeg hater å drite meg ut. Jeg bare haaater at så mange folk ser på meg, så det hjalp ikke da en dame ropte høyt NEI NEI NEI NEI STOPP HEISEN :-)))))


Ukens lættis: Fikk meg en ny venn på gården i Sauda, eller egentlig flere. Men her ser dere klart hvem som er fornøyd med et nytt vennskap og hvem som ikke er det:
ENKEL OPPSKRIFT PÅ FLØTEGRATINERTE POTETER

Så hva er egentlig greia med meg og poteter?


Det hele startet da jeg var liten (barneskole liten) og var på en resturant i Spania med familien min. Jeg hadde fått bakt potet, men jeg ville ha enda en, og slik fortsatte det til jeg hadde fått i meg nærmere ni bakte poteter. Jeg husker ikke mye, men jeg husker de som jobbet der var helt sjokkerte og trodde dette var en spøk for hver gang en ny bestilling på bakt potet kom til samme bord. Helt siden den gang har folk hørt denne historien og kalt meg for potetkongen, og da sagt at jeg får så og så mye penger for å spise enda en bakt potet - noe jeg klarte og fikk penger for (haha). Det er vanskelig for meg å begrunne hvorfor jeg elsker poteter så mye som jeg gjør, men det er bare så godt! Gratinerte poteter, bakt potet, potetstappe, kokte poteter, stekte og what so ever - gi meg en potet og du ser meg smile fra øre til øre. For mange er poteter bare et tilbehør på tallerkenen, men for meg så er det the shit om dere skjønner greia. Jeg spiser poteter hver uke, og flere ganger i uken kun fordi det er så godt. Gjennom årene har jeg lært meg å tilberede poteter på flere måter takket være mamma som lærte meg opp siden jeg var veldig liten. Hver eneste gang mamma lagde noe godt, så ville jeg at hun skulle lære meg det så jeg kunne lage det uten å trenge hjelp. Jeg husker ikke hvor liten jeg var, bare at vi alle satt nede i kjellerstuen ved peisen og forsynet oss med fløtegratinerte poteter, som jeg bare synes var så fantastisk godt. Helt siden den gang har jeg vært obsessed med å lage dette hver måned, og nå vil jeg dele denne enkle oppskriften med dere!


DETTE TRENGER DU:


Matform, helst i glass

Poteter (no shit)

Matfløte

Salt

Pepper

TILBEREDNING:


1. Skyll potetene godt, men la skallet være på siden mesteparten av næringen kommer fra skallet.

2. Hakk opp potetene i tynne skiver, deretter legg de på rekke og rad i formen.
3. For hver "etasje" med potetskiver, krydrer du dem med pepper og salt utifra hvor glad du er i krydder.

4. Hell matfløten over potetene i formen og avslutt med å krydre litt ekstra på toppen.
5. Sett potetene midt i ovnen på 200 grader, og på varmluft i 1 time - tro meg, det er verdt ventingen!


SE HVOR JUICY DETTE ER:
♥♥♥