hits

mai 2011

DAGENS OUTFIT 31.MAI.11

Heyaaa! Jeg er sliten i hodet av å pugge nå. Naturfagen på mandag, samfunnsfag høring i dag og norsk høring i morgen om episk diktning. Det første jeg tenker på episk dikting er epic. Altså masse moro. Haha. Skal bare få lagd middag her hjemme så setter jeg i gang med den epic puggingen min. Haha! Dermed ta en god varm dusj, så slappe av med det som går på tv. Jeg er ingen tv-slave. Lover, hehehe. Ups. Glemte å nevne at jeg også har engelsk muntlig høring etter episk diktning. I hvertfall mye nå!


Lue Carlings Genser Cubus Bukse BikBok Sko Laundry

Ta meg på hodet pose.

Se inn i kamera pose.

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & har du mye å gjøre når det er snakk om skolen ?

- Vi snakkes ! <3

FAILING PÅ G


Inna - Club Rocker Radio Edit (Credz til Kinga)

Heyaaa! Jeg var super flink jente og la meg tidlig i går for å være klar til skolen i dag siden vi hadde samfunnsfag muntlig høring  de tre siste timene. Men.... Sykt gøy å møte opp til skolen når man har avspasering. Love my life. Hvertfall når jeg hører lattern til Malene i telefonen, Carsten som sitter på gangen og ler av meg og Hansi som går utenfor ved Vina og ler. Slemt. Trøstespiste da, så det gikk bra.

Jeg tapte et veddemål også, så måtte gå med bhen utenpå klærene mine. Haha, sykt teit. Det gjenstår bare to muntlige fag nå, så kan jeg endelig senke skuldrene. Nå skal jeg se på Home And Away!


Mat. Elsker mat.

Min spesielle egghamburger. Liker bare det gule, hihi.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Begått en slik fail og møtt opp på skolen da dere har hatt fri før ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 30.MAI.11

Heyaaa! Jeg hadde endelig naturfag fremføringen i dag. Da det nærmet seg min tur skalv jeg helt sykt. Men da jeg stod der oppe ble det bedre etter hvert som jeg snakket mer. Jeg er så glad jeg fullførte og kom meg igjennom den frykten der. Hihi. Imorgen skal jeg ta med Vivian på en pommes frites date som en applaus for oss begge. Nå skal jeg bare se ferdig Top Model og Paradise Hotel, så pugge på samf.


Lue Carlings Tshorte Cubus Bukse Cubus Sko Laundry Solbriller RayBan Klokke Junkyard

Peaceee.

Overglis, ahahaha.

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min og følger du med på Top Model ?

- Vi snakkes ! <3

I DIGG IT, DUDEZ


Nero - Guilt VIP (Credz til Mike)

Heyaaa! Dere må nesten tro jeg elsker skolen min ettersom jeg har posta flere og flere bilder som kun er fra skolen. Men sånn her låter det: Jeg digger å være på skolen! Det er ikke kødd. Gleder meg alltid til å se igjen de samme gode folka som går på skolen min. Vi finner på så masse bull og fanteri at det er ikke rart at de fleste timene går til totalt latter attack. Hahaha. Jeg digger det og jeg digger dere sykt.

Akkurat nå vil jeg bare konsentrere meg med å få fiksa den satans teite skrivemaskinen som ikke vil være til stor hjelp akkurat nå. Haha. Btw, bildene jeg legger ut nå er fra fredagen!!! Brb, oppvasken..


Runar som er ekstremt glad og Daniel med sin Litago.

Pugger på g. Malene "Åhh, det ser ut som jeg har kul pc!!" Hahahahaha.

Amund, Arne, Caroline og Malene. Se så heldig jeg er som går i klasse med disse fete menneskene!

Gutta ser på porno...

Arne tar mennesket planking. Sterke Kasper!

Tar det lungt med Vivian vett.

Her er jeg flink pike og øver til naturfagen som jeg heldigvis fikk utsatt til i dag.

Tommel opp for bloggerne!

Wow, super fint av Malin.

Oh em gee,  rød på tunga.

Vind i håret, hår i trynet = Fristelse til å skinne seg.

Krokanbolla bak i der og jeg som er svært fornøyd med to kjærligheter. Hihi.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvordan er forholdet ditt til skolen & noe du ser frem til hver helg ?

- Vi snakkes ! <3

BESTILLINGER FRA JUNKYARD

Heyaaa! Ziz kom opp til meg i stad og lurte på om jeg hadde noen planer om å bestille noe snart. Da stod jeg mellom et dilemma: Kjøpe speilrefleks eller handle klær på nettet. Klarte ikke å holde meg så valgte klær. Hihi. Men typisk så var tingene jeg ville ha borte, halvparten var borte og det sugde. Derfor ble det en liten handel av en singlet og en caps. Btw, mamma begynner å bli skinnhead. Hahahaha!


Singlett 249kr

Caps 399kr

Hva syns du om bildene ?
Likte du det jeg har kjøpt & hvem nettbutikker handler du på ?

- Vi snakkes ! <3

DEILIGE SANGER

Heyaaa! I går kveld kom Kinga en tur til meg, det var super koselig. Det er så koselig å få uforventa besøk og når det er av jenta mi, love my life! Koste oss med vaniljeis og oreokjeks. Hihi. Nå har jeg tatt meg en varm dusj, og nettopp spist frokost. Tenkte jeg kunne legge ut sangene jeg hører på for tiden.


Benny Benassi Feat Clinton Sparks - Watch YouBob Sinclar Feat Ben Onono - Rainbow Of LoveDanza Kuduro Feat Lucenzo Letra - Don OmarReynard Silva - Down To EarthEtienne Ft Brian Lucas - Bounce (Fresh Mix)Empty Trash - Shades Of LoveSimenA Feat Freddy Genius - TrygdeTaxi 2011

Hva syns du om sangen & bildene ?

Noen deilige sanger du vil komme med eller anbefale ?

- Vi snakkes ! <3

INSPIRASJONEN DENNE UKA

Heyaaa! For en deilig lørdag. Jeg har bokstavelig talt låst meg inne på rommet og fora vaniljeis med oreokjeks og sjokolade saus som stivner på isen. Nammiz. Må si det er kult å se på totally spies, så kommer den varsel lyden de får når de skal på hemmelig oppdrag så tror jeg at det er jeg som får en melding på mobilen siden jeg har den som meldings varsel. Haha. Men på tide med ukas inspirasjon!


Blitt veldig inspirert av hår osv denne uka! Bildene er fra Weheartit.

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best & hva har du blitt inspirert av denne uka ?

- Vi snakkes ! <3

DOWN MOOD


Skrillex - Reptile Theme Crownd Control Remix (Credz til Emil)

Heyaaa! La meg tidlig i går, var ganske deilig faktisk. Våknet veldig sent og ble liggende i senga og bare la tankene strømme rundt i hodet mitt. Avslappende lørdag tror jeg det kommer til å bli. Alle har jo de dagene hvor man føler seg helt på topp, og plutselig snur det seg helt. Den dagen har jeg i dag. Haha. Har ikke lyst til noen ting, bare bli hjemme og slappe av siden jeg ikke føler meg så veldig bra. It sucks.


Elsker webcam kvalitet. He-he.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Hvordan har du det i dag & planene dine for lørdagen er ?

- Vi snakkes ! <3

TERNING NEGLER


Kid Sister Ft Kayne West - Pro Nails DubStep Rusko Remix(Credz til Nadine)

Heyaaa! Husker dere at jeg skulle ha foredrag i dag? Jeg skal ha på mandag sa læreren... Bajz. Må la nervene ta meg gjennom hele helga. Skal ikke klage mer, jeg for enda lenger tid på å pugge så det er faktisk egentlig bare positivt selvom jeg skulle ønske jeg var ferdig med det nå. Det er helg og da er det på tide å døtte i seg litt mer mat. Mat er som godteri for meg, spiser nesten aldri godteri. I love food<3

Så kul jeg er som tok feit skrift på at jeg elsker mat. Haha, lol... Kjedsomheten startet for litt siden når jeg satt meg ned å mekka dekorasjon på neglene mine. Valgte å ta terning negler. Sykt noob i det men.


Faila litt med prikkene, haha.

Jeg tok disse to bildene mens jeg satt på do og urinerte. Helt sant.

Da har jeg i hvertfall prøvd ut terning negler og da, hihi.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du neglene mine & forslag til hva jeg kan dekorere på neglene neste gang ?

- Vi snakkes ! <3

PAKKE I POSTEN


Pitbull Ft Afrojack, Nayer & Ne-Yo - Give Me Everything

Heyaaa! Mamma er medlem i VeVay produktet og vi får pakke hver tredje mnd. I dag fikk vi enda en og jeg digger å få dem. Haha. Jeg bryr meg egentlig svært lite om hva jeg får, en liten hverdags-overraskelse. Alltid nysgjerrig på hva jeg får i pakken når den kommer. Hihi. Btw, god helg alle sammen!


Hudkremer, Mascara og Lipgloss. Yeeah.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Abonnerer du på VeVay eller andre kosmetikk produkter ?

- Vi snakkes! <3

DAGENS INNKJØP 26.MAI.11

Heyaaa! Jeg og pappa tok en liten tur ned til byen fordi jeg måtte kjøpe inn ark til i morgen som jeg skal ha til fremføringen min. Haha. Ville ha litt farger med på arkene mine som skal være med stikkord. På vei til Amfi løper en kineser ut av en Sushi Resturant og drar seg etter en lyktestolpe og spyr. Pappa var slem og lo, mens jeg syntes synd på gutten mens kompisene tok bilder og lo av han mens han spøy.


Genser Cubus 2 for 199kr Tshorte Cubus 59kr Neglakk Cubus 2 for 39kr

Hva syns du om bildet ?
Litke du innkjøpet mitt & liker du sushi ?

- Vi snakkes ! <3

ENDELIG HJEMME FRA TYRKIA

Heyaaa! Jeg har holdt dette veldig tett, men foreldrene mine har vært i Tyrkia i en uke og er hjemme nå. Det er så deilig å se dem igjen. Små vanskelig å se dem, for damn de er real 9ggahs nå. Føler meg super likblek når jeg står ved siden av dem. Haha. Den uka har gått sinnsykt fort, fikk ikke gjort alle tingene som var planlagt mens jeg var alene hjemme med Caroline engang. Jaja, shit happens big time.

De har tydeligvis savnet junkfood fra McDonalds for det blir det til middag i dag. Haha! Jeg har naturfag fremføring i morgen, gruer meg. Kjenner nervene tar meg nå, men det skal nok gå fint. Håper jeg.Hva syns du om bildet ?
Jeg er ikke alene om at det er super deilig å være alene hjemme ?!

- Vi snakkes ! <3

THIS IS REAL THIS IS ME


Rihanna - California King Bed (Credz til Morgan)

Heyaaa! Rip buksa mi som spjæra etter jeg tok planken på containern. Arrrg, nå er jeg pirat sur. Nå skal jeg bli glad igjen, så brb game Mall World. Så skal jeg ned å smiske litt med sis og se om vi kan kjøpe vaniljeis, oreo, sjokolade saus og daim kuler til i kveld. Hihi. WARNING: Pene bilder under her.


"6iiiiiiii".

"Wuuuut?"

"Gangster"

"WTF??????" - Er i litt tullehumør i dag, hehehe.

Hva syns du om bildene ?
Hvem likte du best & gamer du ?

- Vi snakkes ! <3

RANDOM PLANKING

Heyaaa! Alle har vell fått med seg at det har blitt populært å drive med planking? Det å legge seg på et random sted og strekke ut hele kroppen. Det er så teit, men det er så random at jeg digger det. Haha. Vi hadde fri time (jobbe for oss selv) så jeg stakk hjem til Vivian og slappa av der til vi ble henta av Martin, så stakk vi ned på McDonalds med gutta. Jeg klarte ikke å holde meg unna McFlurry.. He-he.

Plutselig begynte vi å tenke på steder å ta planken. I neste sekund var vi allerede i gang med det. Haha. Det er så random at man må le av det. Klarte å snuble på en vanlig bakke flere ganger. Er det mulig...


Søteste da, Karoline har super pene øyne.

How ya'doin?

Freaks.

Peace.

Trengte litt hjelp ned av noen biffer...

Fail. Han bare dro meg til jeg slapp han!

Lave mennesker trenger hjelp til å komme opp på høye ting.

RANDOM PLANKING!

RANDOM PLANKING x2!

Fine Malene, og Runar... Hva holder du på med?!

Du vet, å snakke er en fin ting det. Det er kvikklunsj og.

Hva syns du om bildene ?
Har du gjort noe planking, hvor & hva er planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

PRESENTASJONSANGST


Frankmusik Ft Far East Movement  - Do It In the AM Lucky Date & Eli Smith Mix (Credz til Maria)

Heyaaa! Jeg har presentasjonsangst. Jeg har alltid hatt det, og jeg hater det. Jeg hater den stemmen som går igjen i hodet mitt og sier jeg ikke vil klare det. Den følelsen av at jeg ser for meg at jeg hyperventilerer foran  hele klassen, stammer, svelger ordene, skjelver, all eyes on me. Være så stille i ett rom at du kan høre deg selv blunke. Det gjelder å møte frykten, å stå foran klassen er frykten min.

Det er noe av det verste jeg vet om. Men jeg elsker den følelsen man får etter man er ferdig. Kan sammenlignes litt med den følelsen du får når du er forelsket. Men langt ifra så god som den. Hihihihihi.Hva syns du om sangen & bildet ?
Hvordan er det med deg når det gjelder fremføringer foran klassen ?

- Vi snakkes ! <3

GODT I GANG MED MÅ-GJØRE VIDEOEN

Heyaaa! På skolen i dag dro jeg hjem i friminutte for å hente jakka mi, var super kaldt når det blåste. Følte meg dum når jeg måtte bruke ekstra krefter mot vinden så jeg ikke ble tatt av den. Haha. Jeg, Kinga, Tram og Vivian dro ned til byen for å gjøre litt av må-gjøre video tingene. Og vi er godt i gang! Over halveis ferdig nå, så det er ikke lenge igjen. Noe av det var serr kleint. Kunne fått bot av den ene tingen.

Jeg mediterte foran inngangs døra og vakten kom å snakket til Tram som filma. Haha, taper. Kinga måtte også snakke som "eksen" sin til en random. Gud, det var gøy! Haha, jeg måtte spørre randomz om de syntes rumpa mi var stor, det var litt.... flaut. I tilegg stod vi modeller inne på Gina Tricot. Haha.


Vivian, krokanbolla mi. Apropo krokan, nå fikk jeg lyst på krokansjokolade.

En konsa Madeleine og en sliten Vivian.

Du er gris, Vivian. Oink oink.

Malin den sprudlende & fine jenta!

Hva syns du om bildene ?
Gleder du deg til må-gjøre videoen er klar ?

- Vi snakkes ! <3

DEILIG OG SLØV DAG

Heyaaa! I dag har det vært en sykt deilig og sløv dag med Caroline. Vi stakk på kjøkkenet og mekka poteter og kjøttboller med bearnaise og brokkoli. Det er så godt. Forsynte meg to ganger. Hihi. Etter det gikk vi ned til kjellern og sløva der til vi begynte å leke med flasker helt random. Lite å gjøre? Lett, haha.


Nam, mat.

Hahahaha, dette gjorde vi en god stund... Det er faktisk vanskelig!

Ntaaa, se så snill ho ser ut a. Hihihihi.

Ser ut som en liten unge her.

Pc g33k.

Hva syns du om bildene ?
Hva har du gjort i dag & hva slags mat liker du spesielt godt ?

- Vi snakkes ! <3

WANTS FROM JUNKYARD

Heyaaa! I går var jeg nede i kjellern med søstera mi sent på kvelden og ble sittende å snakke om gutter osv. Hihi. Det var egentlig veldig koselig og moro. Siden vi snakker sjeldent om sånt til hverandre, siden vi syns begge det er litt rart og fortelle sånt til hverandre. På skolen gikk jeg på skyvedørene så favoritt armbåndet mitt røk.. Fml. Og jeg slapp å fremføre i dag, blir på fredag i steden. Lml. Hahaha.

Tok også første mann til toalettet med Vivian siden vi begge måtte urinere så sykt. Jeg vant, yeeah. Fant noen diverse deilige ting fra den fete nettbutikken junkyard. Om det bare kunne vært billigere...


Deilig til tusen.

Hva syns du om bildet ?
Noe du likte & hvem nettbutikker liker du ?

- Vi snakkes ! <3

HELGEN ER SNART OVER

Heyaaa! Jeg har hatt en kjempe bra helg, med tanke på at den snart er over er utrolig kjipt. Håper dere i hvertfall har hatt en fin helg dere og. Resten av søndagen min går til pugging til naturfag fremføringen jeg har om ernæring og helse- dyretesting med kosmetikk. Endelig noe jeg interresserer meg om. Haha! Skal så klart se søndagsfilmen som går i dag og kose meg med is, går sjeldent glipp av dem.

Vet egentlig ikke hvorfor jeg gidder å gjøre dette. Egentlig for å vise min vakre side til dere. En kort advarsel: Får du enkelt mareritt, ikke se på bildene som snart dukker opp på skjermen. Credz til Hetle. Han er så flink til å gi meg en ekstrem make over. Dere kommer sikkert ikke til å se så mye forskjell...


Prøve testing på om jeg passer til piercing. He-he.

Enkelt å ikke legge merke til den enorme tomatsuppa i panna mi.

Har ikke tannbørste lengre, så har litt urene tenner for øyeblikket. Ellers er jeg fornøyd med alt annet.

Oh dear. Dette bildet syns jeg er skummelt, jeg blir redd meg selv.

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best & hatt en bra helg ?

- Vi snakkes ! <3

SLAPPERA MED TO SØTE OG OREO

Heyaaa! Jeg var så trøtt i går at jeg la meg i stede for å se på film med sis... Ditcher, hej. Ville ikke stå opp fra senga i dag, jeg sov utrolig godt i natt!! Men våkner alltid når jeg tar en dusj, hihi. Nå slapper jeg av med to søte, Kinga og Tram mens vi spiser vanilje is med oreokjeks, daim kuler og sjokolade saus. Vi har også filma litt inn til MÅ GJØRE VIDEOEN! Vært sløve med filmingen, jeg beklager...


Paparazzi.

Ja Madde, her følger man med. He-he.

Gul.

Tram sløvern.

Smakebit av litt av må gjøre videoen. Egg<3<3<3 Dakar Kinga...

Hva syns du om bildene ?
Noen siste ønsker eller noen du vil vi skal hilse til på må gjøre videoen ?

- Vi snakkes ! <3

KOSEKVELD


White Lies - Death Chase & Status Remix (Credz til Mike)

Heyaaa! Jeg har vært super trøtt i hele dag, så nå blir det kosekveld resten av lørdagen. Vært flink pike og lagd mat sammen med min søster, Caroline. Satser på at vi finner noen filmer vi kan se i kveld og bare kose oss nede i kjellern nå som vi faktisk har den for oss selv! Eller har dere noen film tips !?Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du noen tips til bra filmer vi kan se ?

- Vi snakkes ! <3

NYTELSE

Heyaaa! Kaka jeg og Christine lagde i går ble superfail, den var alt for myk. Men den var spiselig og var overraskende god. Jeg ville lage den med masse kjærlighet, og Christine ga meg et dumt blikk hver gang jeg sa det. Skjønner ikke helt hvorfor. Alt smaker bedre når det er lagd med kjærlighet. Hihi. Endte opp meg at vi lagde den med masse stress. Ville jo bli ferdig før Dennis og Jørgen skulle komme hit.

Vi slappet av i kjelleren med znadder og filmen Date Movie. Den er så genial! Haha. Dennis og Christine stakk senere mens Jørgen ble igjen siden han natta hos meg. Det var veldig koselig. Hihihi, jebad.


Dette er jokke, jeg mener Christine. Ho er en jokker, jeg mener en kul jente.

Lørdagskos.

Ren nytelse. Mmm!

Hva syns du om bildene ?
Hatt en fin helg hittil, prøvd å lage oreokake før & hvordan gikk det ?

- Vi snakkes ! <3

DET VIL BLI EN BRA KVELD


Danza Kuduro Feat Lucenzo - Don Omar

Heyaaa! Askim gutta, Jørgen og Dennis kommer til meg i dag sammen med den kjære spesielle Christine slash jokkern. En liten advarsel jeg har på lur. Jeg og Christine skal bake oreo kake til dem. Høres ut som de slavene... De kommer nok til å bli matforgiftet, så salmonella og bli lagt inn på sykehuset etter at "masterchefene" lagde dem en god kake. Kommer på nyhetene og hele pakka. Heh.

Greit, jeg er litt drøy. Skylder på at jeg overtrøtt. Jeg må skynde meg i dusjen og få fiksa meg ferdig før Christine, jokkern, kommer til meg så vi kan starte på oreokaka. Ser frem til en bra kveld med taperne.Hva syns du om sangen & bildet ?
Digg med helg & hva er planene dine for helga ?!

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 19.MAI.11


Benny Benassi Feat Clinton Sparks - Watch You

Heyaaa! Vi hadde jo matte tentamen i dag, og siden det er mitt svakeste fag gikk det veldig dårlig. Jeg har bestemt meg for å melde meg på sommerskole så jeg kan lære anderledes tekniker på å forstå matte bedre. Vil ikke sitte igjen med matte resten av livet heller... Jeg har også vært hos mormor for å feire bursdagen til hennes i dag, gratulerer så mye med dagen! Jeg er veldig glad i deg, Sissel. Hihi.

Dagens outfit er egentlig morgendagens outfit... Sløve klær på skolen, skiftet jo til pyntet stil når vi var hos mormor. Etter det tok jeg på meg det her. Som frister meget mye å bruke på skolen i morgen.


Skjorte BikBok Tights H&M Eple Kiwi (he-he)


Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & skal du melde deg på sommer skole ?

- Vi snakkes ! <3

LAZY DAY IN MY ASS

Heyaaa! I dag har jeg vært syyykt merkelig. Hatt en slik rydde energi i meg. Jeg har vasket opp, rista mattene, rydda litt på badet og tatt rommet mitt som virkelig trengtes. Og nå skal jeg snart sette i gang med å vaske speilene mine+ støvsuge huset. Malene fikk meg skikkelig dilla på den sangen under her. Beskriver stikk det motsatte av meg i dag faktisk. Hahaha! Ha meg unnskyldt, rydde<3<3<3Hva syns du om sangen ?

Hvordan føler du deg i dag & liker du å rydde ?

- Vi snakkes ! <3

MATTE ER SOM DOP FOR MEG


Bob  Sinclar Feat Ben Onono - Rainbow Of Love

Heyaaa! Overskriften må nok være den beste vitsen i hele år som jeg har dratt. Haha. Jeg hater matte. Hadde det vært mulig å drept matte, hadde jeg mekka en crazy mafia gruppe som drepte matte. Håhå, nå var jeg litt badass. Vi har matte tentamen i morgen og jeg føler meg helt på topp med tanke på at jeg har vært så lat at jeg ikke har pugga. Hehe. Man har fasit til matte. Det er min unnskyldning i dag. Hihi.Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du tentamen denne uka & liker du matte ?

- Vi snakkes ! <3

UKENS INSPIRASJON

Heyaaa! Hadde enda en ekstra dag fri, haha. Elsker livet mitt akkurat nå. Ser at det er en god stund siden jeg har lagt ut inspirasjonen min. Da er det nok på tide å dele inspirasjonen min med dere igjen da. hihi. Ps! Noen bra musikktips? Er fattig på bra musikk for tiden...
Bildene er fra Summerology og Weheartit.

Hva syns du om bildene ?
Har du noen bra musikk tips å komme med ?

- Vi snakkes ! <3

17.MAI FEIRING

Heyaaa! Jeg sto opp klokka halv åtte siden jeg trodde ting skjedde da... Haha. Super kult å tenke på at jeg kunne sovet frem til tolv etter at det skjedde litt av hvert i går. Hihi. Men jeg dro til byen hvor jeg møtte Tram og Kinga så loka vi bare rundt. Jeg ble sykt stressa over hvor mange det var der, men fytti fasan så mange det var i gågata! Jeg og Kinga stakk til mormor der de andre fra familien spiste middag.

Vi feiret 17.mai hos mormor i år. Det var kjempe koselig, og det skjedde noe vannvittig flaut takket være min mor som alltid er flink til å drite meg ut. Jeg håper dere har hatt en kjempe fin 17.mai feiring! Hihi.


Pappa, Caroline, Kinga, mormor og mamma.

Wierdoz.

Altså enkelt å greit. Familien min er sykt spesiell.

Min vakre mormor, Sissel. Glad i deg!

Peneste bildet av meg hittil ja. Og sprøe pappa i bakgrunn, og fine jentami så klart.

Drittværet i Moss. Kult...

Hva syns du om bildene ?
Har du hatt en bra 17.mai feiring med familien din ?

- Vi snakkes ! <3

GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN!

Heyaaa! I går når jeg var i byen skjedde det to ting: En søt leser av bloggen min kom bort til meg å spørte om ho kunne få en klem. Første gang det skjedde, og jeg kjente varmegradene bare økte i ansiktet mitt. Hihi. Henrik og en annen russ var etter meg på Amfi. De hadde gevær og jeg ville virkelig ikke bli spruta ned så jeg løp inne på Amfi. Flaut. Etter det møtte jeg på Hetle min og Dennis. Vi venta i to drøye timer på at Christine skulle bli ferdig med Kambo kor og Camping. Plutselig var vi i Askim.

Vi pina Christine hele veien frem til Askim om å ikke fortelle hva eller hvor vi skulle siden ho lot oss vente i to timer. Så dro vi hjem til Jørgen og så på film, he-he. Husker ikke ingenting fra filmen... Hihihi. Det er 17.mai i dag, jeg kommer til å være sykt opptatt. GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN!Hva syns du om bildet ?
Hva er dine planer for 17. Mai & skal du se på russetoget ?

- Vi snakkes ! <3

LANGHELG


Andreas Schnuller Feat Alyssa - Not! 2011

Heyaaa! Jeg hadde helt glemt at vi hadde fri i morgen. Så jeg fikk det bekreftet av noen i går at vi hadde langhelg. Sykt fail om jeg hadde stopp opp tidlig for å dra på skolen... Har overhodet ingenting imot en ekstra dag fri, eller skal jeg si to?! Dropper å gå i tog på 17.mai. Ahh, skal bli så sykt deilig. Btw, denne dagen kommer til å bli en utrolig bra dag. Sikkert den beste mandagen jeg har hatt. Hihi.


Konsentrert sa du?...

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du langhelg & hva er dine planer for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

SLITEN ETTER EN KJEMPE KOSELIG DAG

Heyaaa! Beklager for sent innlegg, men jeg har sittet uten nett i flere timer etter jeg kom hjem fra konfirmasjonen. Jeg som var sykt klar for å blogge, så mista jeg nettet... Haha. Men det var kjempe koselig i konfirmasjonen. Gratulerer, Ole! Ble servert masse god mat, dessert og kakene var helt utrolig gode. GUD! Jeg vil ha oppskriften på den ene sjokolade tingen. Forsynte meg to ganger i smug. Thihihi. Ole, jeg håper du har hatt en kjempe bra dag og at du er veldig fornøyd med gavene du har fått!!


Min kjære søster Caroline og min mor Trine.

Maten.

Konfirmanten ble drita på 0.7%

My ziztahhh.

Pappa er så hvit...

Godt humør der ja!

Fine foreldrene mine.

Jeg er en liten linselus....

Kakene osv.

Sjokoladeeeeh<3

Den sjokolade dingsen der, ah mouthgazm.

Ole konfirmanten!

Hva syns du om bildene ?
Så det ikke koselig ut & hatt en fin helg ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 15.MAI.11

Heyaaa! Jeg har noen utrolig supre venner. Jeg er jo ikke akkurat den med de fineste klæra osv. He-he. Så jeg har alltid ett problem når det kommer til jentekvelder, bursdager, fester, konfirmasjon osv osv. Men de er heldigvis motepolitiet og hjelper meg med å finne klær jeg kan låne osv. Denne gangen lånte jeg en bluse av Vivian og en høylivs shorts av Madelen. Takk gud for at dere finnes!

Jeg skal i konfirmasjonen til fetteren min, Ole, nå snart. Skal bli kjempe gøy! Ah, gleder meg til å se all den gode maten og alt det digge Ole får! Men nå må jeg nesten stikke før foreldra mine roper. Haha.


Bluse låner av Vivian Høylivs shorts låner av Madelen Sko Skoland

Brun på bena og bleik i ansiktet. Haha...


Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & vært i noen konfirmasjon eller skal nå ?

- Vi snakkes ! <3

SJAKK NEGLER

Heyaaa! Det er evigheter siden jeg har posta innlegg hvor jeg har dekorert neglene mine. Teite grunnen til det er fordi jeg bruker hvit og svart neglakk til nesten alle dekorasjonene jeg gjør på negla mine og fordi neglene mine er korte. Men de har begynt å vokse nå igjen! Faila litt, kjøpte feil hvit farge, den er jo helt gjennomsiktig. Ikke første gang jeg kjøper feil neglakk. Men samma, mekka sjakk negler jeg. Hihi!Hva syns du om bildene ?
Tips til en butikk hvor jeg får kjøpt ordentlig hvit neglakk ?

- Vi snakkes ! <3

GOD MORGEN


Mac Miller - Donald Trump (Credz til Ask)

Heyaaa! Det er veldig deilig å tenke på at fredag den 13'ende er over. Jeg hadde nesten ingen uhell i går, hvis vi ser bort i fra det som skjedde på skolen. Jeg har snakka med noen av vennene mine som fikk bot. Nevner ingen navn, hihi. Men makan til uflaks!!! Brukte fredagskvelden min i går på å skrive ferdig engelsk stilen og fortsette på naturfag fremføringen min. Flink pike, og nå skal jeg straks zwette litt.

Jeg våkna tidlig i dag, åtte... I helgene våkner jeg tidligere når jeg egentlig vil sove lenge.  Ah, dilemma nå. Skal jeg risikere å spise en kake som kanskje er til en spesiell anledning eller skal jeg droppe?...Hva syns du om sangen & bildet ?
Skjedde det noe med deg i går & sover du lenge eller våkner du tidlig i helgene ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 13.MAI.11

Heyaaa! Jeg var så trøtt da jeg kom hjem fra skolen at jeg tok nok en powernap. Jeg våkner av en melding og at søstera mi kommer inn å spørr om jeg skal være med til Mosseporten siden pappa skal ha noe. Der så jeg den bra muligheten til å kjøpe meg noe. Hihi. Jeg var serr halv våken når vi var der. Jeg var så trøtt. Rakk bare å pusse tenna og parfymere meg så satt jeg i bilen. Btw, digg med helg nå!


Genser Carlings 249kr Bh H&M 129 kr String H&M 69.50kr Neglakk H&M 39.50kr Mascara H&M 170kr Hårbånd  H&M 19.50kr

Hva syns du om bildet ?
Likte du det nye innkjøpet mitt & deilig med helg ?!

- Vi snakkes ! <3

VÅT OG SAMTIDIG SOM EN BRA DAG PÅ SKOLEN

Heyaaa! I dag nøyaktig 09.00 på skolen fikk vi vite hvem som kom opp i skriftlig eksamen. Jeg kom ikke opp og jeg var i lykkerus. Så glad at det kom gledestårer når jeg klemte på bolla mi, Vivian. Hihi. Veldig bra start på dagen, helt til jeg skulle inn i timen. Jeg ble spruta ned av russene, fine mascaraen som rant i ansiktet mitt vett, tørr ikke å ta tilbake når jeg tenker på konsekvensene med hele russe gjengen.

Ypper du mot en russ, eller noen få, kommer det dobbelt så mange. Feigt... Skulle med glede tatt igjen, haha. Ble to timers frysing til jeg kom hjem og kunne varme meg. Hihi! Mista solbrillene mine også, fml.


Mm, blå tunge.

Runar tar det lungt.

Bolla mi og iiiiiiiiiiis.

HAHAHAHAHAHA! Russene var så snille mot Tææn. Zucker x10000000.

Hva syns du om bildene ?
Har du blitt tatt av russen i år ?

- Vi snakkes ! <3

FLERE BILDER FRA COUNTRY SHOOTEN

Heyaaa! I stad hadde jeg en alvorsprat med min kjære mor og far om at jeg skader meg for mye. At de er livredde så fort jeg går ut døren for at jeg skal skade meg, at jeg blir alvorlig skadet. Høres ut som om de snart gir meg ordre om at jeg må gå med beskyttelse. Haha. Og jeg har et problem om hva jeg skal ha som under del til konfirmasjonen som er nå til lørdag. Fikk ikke lov å bruke olabukse av min mor...

Siden jeg var ganske trøtt når jeg kom hjem tok jeg en powernap. Jeg syns det fungerer sykt bra, men føler meg alltid så fjern etter jeg har tatt en powernap. Litt funny samtidig. Hihi. Brb, game Mall World.Hva syns du om bildene ?
Hvem bildet likte du best & tar du ofte powernapz ?

- Vi snakkes ! <3

KAN IKKE HUSKE SIST JEG VAR SÅ FLAU


Lil Eddie - Save Those Words (Credz til Hetle)

Heyaaa! Vi hadde utegym, slåball og det hadde regna som vil si at gresset fortsatt var vått. Jeg hadde stor fart så jeg tryna og slædda bortover første gangen når jeg skulle løpe. Andre gangen hadde jeg for stor fart til å stanse så jeg måtte døtte bort Sara og en til, hvis ikke hadde jeg løpt dem ned. Tredje gangen satset jeg og ble et resultat av at jeg sklei på rumpa bortover så jeg trodde boksern spjæra... Haha. I mattetimen ble det konkurranse om hvem som kunne lage best dyrelyd mellom meg og Jørgen.

Jeg lagde høne lyd og fikk annmerkning. Fml! Etter skolen tok jeg ørneskriket og endte opp med at folk så sykt rart på meg. I tilegg til noe annet som var super flaut i timen. Kan ikke huske sist jeg var så flau.Hva syns du om sangen & bildet ?
Blir du fort flau & hatt noen vonde uhell i gymmen ?

- Vi snakkes ! <3

STRANDKOS


Lady Gaga - Judas Electro- Dubstep Remix (Credz til Kinga)

Heyaaa! I dag hadde vi sykt digg skoledag. Vi slutta 11.15 og jeg elsker det, hihihi. Vi så på en ganske merkelig dokumentar i geografien. Farget mennesker som levde ute i regnskogen og aldri hadde sett et hvitt mennesket før. De mente at de hvite stod opp fra de døde. Haha. Rart at folk faktisk lever sånn. Ble litt inspirert av noen av tegnene de brukte. Som å slå seg i hodet, som betyr godt\ nam. Hahahahha.

Martin kjørte oss ned til sjøbadet, snill som han er. Vivian skrek i bilen, mens vi andre nøt the bumpy ride. Haha. Kunne trodd han ene mannen hadde sett et spøkelse sånn han glodde på meg... Skummelt.


Hadde det liksom helt sykt morsomt på skolen i dag. Oh em gee.

Vivian sin standar pose, og mitt fine utrykk når jeg ser på spesielle Christine.

Vivian, du er så biff!

Bzzz, det var utrolig kaldt i starten. Men så ble det meget forfriskende.

This is not Baywatch.

Varme sanda<3<3<3

Kaldt jo.

Awwwwwwww.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du badet enda & når er det tidligste du slutter på skolen ?

- Vi snakkes ! <3

MY DAY BE LIKE

Heyaaa! Denne dagen har vært en ren berg-og dalbane. Et sekund full av energi, i et annet sekund trøtt som et egg. Aproppo egg, det er evigheter siden jeg har spist egg av spesielle grunner etter en syk samtale. Haha. Denne dagen vil bli hutti heita kjedelig. Norsk muntlig i morgen, har på følelsen av at jeg vil bli ropt opp og må fremføre i morgen så setter av dagen til pugging. Kjedsomhet. Dette skal bli gøy.


G33k.

Hva syns du om bildet ?
Hva er dine planer for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

HARRY TUR

Heyaaa! Det er ganske irriterende at du bestemmer deg for at når du kommer hjem skal du sette deg ned med leksene å være flink pike men så går det helt den motsatte veien når du ser fristelsene som er rundt deg. Umulig å unngå facebook og umulig å si nei til pappa når han spørr om vi skal ta en liten harry tur i sommer bilen vår så det kanskje frisker opp hjernen min. Haha... Det var det pappa sa.


Caps er et bra alternativ så du ikke får alt håret i trynet. Haha.

Mamma er så sykt paparazzi.

Tsjillern.

Fj0rtiz<3<3<3

Hva syns du om bildene ?
Hva slags fristelser kan ikke du motstå ?

- Vi snakkes ! <3

NOEN BLE VISST SPRUTA NED AV RUSSENE

Heyaaa! Noen ble vist eiiiiiiiiiiiid av russene i dag, Malene? Hahahaha. Zucker. Når jeg og Vivian var på vei opp fra byen fikk jeg et vått besøk av russene. Vannkrig er jo gøy. Og ydmykelse foran alle i kantina hørtes bare enda bedre ut for Malene... Super genialt. Stressfull dag, har samf og engelsk til i morgen!


Dette var gøy, fikk se bollekinnene mine komme fram. Hehe.

Så peneeee.

Vivian er litt søt, lol jk ho er drit søt.

Fikk en super kul sjåfør, Tobias, til å kjøre meg hjem.

Hva syns du om bildene ?
Skulle du ønske du hadde lengre helg ?

- Vi snakkes ! <3

JEG VANT 30 MILLIONER I LOTTO!

Lol jk, det var tull. Men skulle gjerne ønske det var sant... Hele dagen min har vært satt av til pugging til norsk eksamen, vi kjører en liten prøve eksamen så vi skal forstå hvordan det er. Litt anderledes føler jeg. Vi blir delt opp i grupper i morgen og får et tema vi skal snakke om. Altså i grupper, og ikke sånn venneløs opplegg. Det er litt kult. Nervene tar meg ikke så veldig denne gangen, takk og lov for det. Hihi.

Ahh, det er mega kjipt å tenke på at det er skole i morgen. Har stort sett holdt meg hjemme hele helga med besøk. Det er jo klart koozi det. Uuuh, sesong premiere av Top Model Usa i morgen. Glæd mæ!


Strike a pose.

Hva syns du om bildet ?
Har du hatt en bra helg & klar for skolen ?

- Vi snakkes ! <3

NYSGJERRIGHET KAN TA LIVET AV EN


Jørgen Nesmoen - Foralltid

Heyaaa!  Jeg var jo med Kinga i går, og seriøst vi filma noe helt sykt random at jeg sitter og ler av oss enda. Haha. Blir nesten flau over at vi seriøst filma det der. Hahahaha. Greit, skal slutte å gjøre dere nysgjerrige. Håper dere har fått i dere mat, for det glemte jeg helt i går. Satt og døtta i meg 140 kcal x2, jeg mener god morgen yoghurt. Man blir jo ikke mett av sånt greier, bare stopper magen for å romle.

Følte for å si dette. Jeg missliker å være nysgjerrig, at folk hinter til ting som gjør meg mer og mer nysgjerrig. men aldri får vite hva det er. Nysgjerrighet kan ta livet av en. Ikke bokstavelig talt da. Heahea.


One soul in two bodies.

Love you.

Hva syns du om sangen & bildene ?
At folk gjør deg nysgjerrig men aldri forteller deg hva det er suger, right (or left)?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 07.MAI.11


Leaf Feat Sky Blue - Uh Oh (Credz til Maria)

Heyaaa! Vi passer lille fettern våres, Brage akkurat nå. Han er jo super nydelig. Men han er så grisete når det gjelder mat osv så både jeg og Caroline prøver å holde han utenfor rommet vårt. Haha.... Når han stikker skal Kinga komme til meg så skal vi gjøre litt av Må gjøre video tingene. Vi har ikke startet enda dessverre. Så det blir på tide å sette i gang! Haha. Dere har noen syke ideer, dere er så geniale!


Genser Laundry Bukse BikBok

Hva syns du om sangen & bildet ?
Likte du outfiten & hva er dine planer for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

SLAPPERA MED FILM OG OREO- ICECREAM

Heyaaa! Pappa har endelig fått rumpa i gir, det sto i feil gir. Hehe. Okej, den vitsen der var sykt teit. Haha. Jeg og Caroline skal i hvertfall se I Am Number 4, den ser ganske grei ut. Og hovedskuespilleren er jo ikke akkurat stygg heller så. Hihihi. Vi skal hvertfall slappe av med film og oreo- icecream. Kinga som viste syke skills som virkelig tok mer enn kaka når det gjelder den oreo isen. Zupah dupah godt.

Vaniljeis med sjokolade saus og oreokjeks er jo bare satans deilig. Burde forsyne meg først med sjokoladesausen så ikke Caroline tar all sausen. Dere får ha en kjempe fin dag og kose dere videre.


Pappa kom faktisk hjem etter 5 timers venting... Men han gjorde det opp med maten da. Hihi!

Ah, nam.

Hva syns du om bildene ?
Så ikke det sykt fristende ut & sett I Am Number 4 ?

- Vi snakkes ! <3

RANDOMNESS


Nesmoen - Afraid

Heyaaa! Jeg sitter og venter på at treige pappa snart kommer hjem så vi kan stikke i butikken for å kjøpe inn litt godiz. Skal nemlig ha en romantisk film aften med min kule søster, Caroline. Som elsker meg mer enn noen andre og sjokolade saus. Ikke det at ho klipper opp sjokoladesaus flaskene for å seriøst gjøre dem helt tomme for sjokoladesaus heller. Haha, lol. Ho gjør faktisk det der. Spesiell? Lett.

Det er super mange av dere som lurer på hvem mascara jeg bruker. Dere får bare lure videre, jeg har ingen planer om å fortelle det. Neida. Jeg bruker TeleScopic i gull, den er drit bra og anbefaler den!!!Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva er dine planer for helga & hvem mascara bruker du ?

- Vi snakkes ! <3

FOTOSHOOT MED EMILIE

Heyaaa! I går lekte jeg med Emilie og ho ga meg en omvisning i det nye utrolig fine huset. Jeg ble litt satt ut at det fantes så pene hus der jeg bodde... Haha. Men det umulige er mulig, folkens. Husk det!!! Først skulle vi egentlig bare leke som var avtalt. Det førte til at vi dro til en liten random shoot. Haha.Hva syns du om bildene ?
Hvem likte du best & tror du på at det umulige kan være mulig ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 05.MAI.11

Heyaaa! Jeg beklager for sinnsykt dårlig blogging de siste dagene. Men jeg vil heller blogge sjeldent, enn å blogge om noe inzaane kjedelig om dere forstår? Uansett, jeg skada meg i gymmen siden jeg er så flink til å holde meg på bena. Løp på veggen to ganger, og den ene gangen tryna jeg på en jernstang, haha. Så resten av dagen halta jeg og føltes ut som om jeg bare gikk med en høyhæla sko. Hahahaha!

Så prøvde jeg på brasse spark på en superstor gummiball som gikk rett til helvete, tryna rett på ryggen. Et ord, digg<3 Love my life sometimes, srsly. Men nå er jeg super trøtt så jeg legger meg nå jeg. Hihi.


Tshorte SportShopen Bukse Cubus Sko Laundry Klokke Junkyard

Smiiiiil.

Å så glad jeg skulle være i dag da. Hihi.

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & hatt en bra dag ?

- Vi snakkes ! <3

EARGAZM


Nesmoen - Softspot

Heyaaa! Sangen over her er så sykt eargazm og zupahdupah fet. Noe enda fetere er at det er Jørgen som har mekka den. Unnskyld, mener Gud. Skillsa som faen. Jeg har litt dårlig tid nå, siden jeg skal straks opp til Emilie og se på det nye huset ho har flytta inn i. Gleder meg for å se på det. Hihi.Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva skal du i dag & sykt skillsa av Jørgen, right ?

- Vi snakkes ! <3

HATT EN FABELAKTIG DATE

Heyaaa! Klokka 08.00 ringte Karoline Star meg og fortalte at ho hadde fått scooterstopp nede i byen, derfor løp jeg fra skolen og ned til ho for å hjelpe henne. Jeg er så snill! Og når vi hadde midt time stakk jeg og noen fler ned til byen og da fikk jeg dratt til en gammel dame med pommes fritesen min. Ikke hardt, men jeg fikk dylta sånn skikkelig borti henne. Uhell, det var flaut. Ho så stygt på meg og stakk...

I går hadde jeg en fabelaktig junkfood date med Karoline på McDonalds. Mcflurry med oreo, nam<3<3<3 Vi fikk vilt latterkrampe da en liten gutt mista ballongen og så sykt stygt på Karoline... Hahahaha.


Tok ingen bilder i går, men her er hvertfall fiiiiine Karoline og en sånn random jente som har lættis.

Hva syns du om bildet ?
Har du venner som failer ofte & er du ofte utsatt for uhell ?

- Vi snakkes ! <3

HÅRET MITT


Willow Smith - Whip My Hair

Heyaaa! Mange av dere har lurt på en god del ting om håret mitt. Om det er falskt eller ikke, om det er rett eller krøllete, om jeg bruker noe spesielt for å beholde lengden på håret mitt, om jeg bruker noen spesielle produkter for å unngå slitasje av håret og mye mer!

Håret mitt er ekte. Jeg har spart siden 2008-2009, da nådde håret mitt til brystene. Det vil si at håret mitt vokser drøyt kjapt. For å få håret til å vokse unngår jeg å gjøre mest mulig med det, ved å bare la det vokse naturlig og lar være å rette det ut osv. Bare noen få ganger jeg føler meg på topp og vil rette ut håret. Hihi! Jeg unngår å føne det og gre det (får sjeldent knuter). Jeg bruker overhodet ingen produkter. Men jeg klipper tuppene mine hver tredje mnd. Fullfører absolutt alt naturlig med det, gjør ingenting.


Enten i 2008 eller 2009 hvor jeg klippa håret kort i Tyrkia ved et uhell... (Jeg er helt til venstre)


Så vokste det endelig ut igjen, hvor jeg var utrolig dum og slet det ut. Men nok en gang, det vokste ut:


Nå i dag har jeg så langt hår hvis jeg retter det ut, rekker meg faktisk ned til rumpa. Haha.


Ellers har jeg dager hvor håret mitt bare tørker og ser slik ut! Da har jeg bare fall, noe som er sjeldent. Siden jeg vanligvis har veldig mye bølger slash krøller.

Noe negativt om håret mitt:

Håret mitt tåler ikke fuktighet\ rått i lufta. Da blir det sinnsykt krusete og stort...


Håret mitt takler ikke kulden. Det blir stort, bølgete\krøllete og blir stivt på en måte.


Håret mitt tåler ikke regn, da får jeg slike inzaane krøller.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Visste du at håret mitt ikke takler de tingene & åssen hår har du?

- Vi snakkes ! <3

BODY BALANCE

Heyaaa! For ca en uke siden avtalte jeg med Scarlett til å bli med henne på Body Balance og sjekke ut åssen det er. Vet ikke helt om det er min greie, men å henge etter tau fra taket hørtes egentlig veldig fett ut. Ninjaer lizm. Så gleder meg til å prøve det ut.


Treningstøy på g og fjortis på f. - Egentlig fjortis på g også.

Hva syns du om bildet ?
Trener du noe spesielt & prøvd ut Body Balance før ?

- Vi snakkes ! <3

3. VERDENSKRIG STARTET I GÅR KVELD

Heyaaa! I går skjedde det noe utrolig awezome.... 3. verdenskrig startet på facebook om Finn svensken (et teit spill) med Mamma, Carsten, Alexander og Steffen. Heldigvis beseiret jeg i hvertfall en som er slaven min fra nå av, mamma tok oppvasken når ho tapte mot meg og skal mekke kake til meg. Det skal bli kos. PS! Innerst inne slo jeg disse gutta, just so u know. Muahahaha. Suck on that, suckers.

Btw: Den uber lange hånden gikk støtende inn mot et hull som fanget et akvariums-tak med egne tenner for å logge av bruk for en organisasjon mot fortvilet kjønnshemmedemarsvin kokere. Jeg er ikke random.


Haha, sucker.

Forventer at mamma lager en bryllupskake til meg nå. Heahea.

Hva syns du om bildene ?
Gjør meg en tjeneste og skriv ned det første du tenker, på noen setninger ?

- Vi snakkes ! <3

RUSSEKNUTENE ER I GANG!


Chris Brown Feat Tyga - Make Love

Heyaaa! Russeknutene er tydeligvis i gang. Flere folk går med en frykt for å bli tatt av russene, haha. I dag var det Malene og Caroline som ble dynket med vann, Kristin som ble stengt inne på doen og Michael som ble forfulgt av flere russer i 10 min selvom han prøvde å løpe unna dem, så avsluttet russene med et kyss hver på Michael. Han så ganske så bli og fornøyd ut der han sto. Damemagnet jo.

Gleder meg til å se hva mer fanteri russene i 2011 skal gjøre. Haha. Akkurat nå slapper jeg bare av, men skal snart sette meg ned å gjøre engelsk innleveringen til i morgen. Se om jeg får tid til å trene og.


Rett før jeg bryter ut i latter... Haha.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har russene startet med knutene hos deg ?

- Vi snakkes ! <3

HATT EN KOSELIG DAG MED KINGA


Mohombi - In Your Head (Credz til Kinga)

Heyaaa! I går stakk jeg og Kinga fra Øreåsen til Skredderåsen for å hente tingene våres fra bursdagsfesten. Med andre ord, vi brukte nøyaktig 1 time, 34 minutter og 11 sekunder. Ja, jeg tok faktisk tiden... Haha! Etter vi hadde henta tingene våres hos Michelle fikk vi pappa til å hente oss slik at jeg og Kinga dro til Lysthuset for å spise kebabtallerken. Det var så sinnsykt godt akkurat da. Haha!

Da vi var hjemme hos meg var vi begge super trøtte og slokna etter litt. Jeg fikk sykt dårlig samvittighet at jeg sovna, og når jeg våkna var Kinga borte, ingen spor etter henne, ho var savnet... Av meg. Hihi.


To sultene jenter satt å venta i 40 min på at Lysthuset skulle åpne. Haha.

Sulten jo.

Taper jo.

Beste jo.

Skal slutte å si jo, men halla for en rype.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hadde du en bra helg & vært sliten i det siste ?

- Vi snakkes ! <3

BILDER FRA PIMP AND HOE PARTY


SimenA Feat Freddy Genius

Heyaaa! I går var jeg på Pimp And Hoe party hos Michelle som feriet 17 år, gratulerer så mye med dagen!!! Vi stakk til Tææn for å fikse krøllene til Haris (retta dem ut for første gang). Haha. Et sykt syn skal jeg si dere. Da vi var på vei opp til Michelle kunne vi høre musikken på lang avstand. DIGG! Huset var dekorert og masse godteri sto framme med brus. Sinnsykt deilig, og Michelle var jo rålekker!

Vi hadde det super fett  med musikk, dans, drikke og godteri. Alle var i godt humør nok en gang og det er det viktigste. Koselig kveld ja. Tusen takk for at jeg fikk komme på bursdagsfesten din, Michelle.


Slappera i det fine været med jenta mi og kjærlighets frukt, Lychee.

For første gang rettet noen ut håret hans, og DAMN tok sykt lang tid.... Haha.

Bursdagsbarnet Michelle som var rålekker.

Lipgloss lizm.

Viktor, meg, Marlene, Tram, Iselin og Kristoffer bak oss.

Tonje, Marlen, Iselin, Kinga og Tram. Dere var kjempe fine! - Er fortsatt også da, hihi.

Marlen, Kamilla, Michelle, Elise, Iselin og Tonje.

Meg og Kamilla. Do ar så fet.

Zå peeeen xDxD<3<3

Lien, Kristoffer og Carsten. Pimp's.

Ja, her er man ganske sur liksom.

Haris og Kinga, liker det bilder der.

Kamilla og Viktor. DIGGER DET SÅ SYYKT AV DERE!

Være omringret av herlige mennesker og gode venner, da kan virkelig ikke livet bli bedre syns jeg.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Enig med at disse menneskene er super fine & hatt en bra lørdag ?

- Vi snakkes ! <3