hits

mai 2012

BESTILLINGER FRA PYNTDEG.NO

Halla! Det har kommet masse nye fint og så mye som er på tilbud nå. Så dere burde sjekke raskt før det aller fineste blir utsolgt fort! Anledningen var jo perfekt så da bestilte jeg meg noe fra pyntdeg.no og er super fornøyd. Gleder meg skikkelig til å få det i posten. Skal forresten holde ny konkurranse på søndag så stay tuned. Da kan dere vinne noe veldig fint! Garanterer dere at dere vil like det svært godt. Ha en fin kveld!


Smykke 187kr Hodeskalle ring 96kr Kors ring 59kr Øredobber 56kr

FAVORITT SHORTSENE MINE

Hei dere! Da tenkte jeg at jeg kunne starte med å legge ut favoritt plagg osv. Ettersom mange er veldig gira på å se dem kan jeg gjøre det nå frem til jeg er tom for favoritt ting. Hvis dere ønsker at jeg skal blogge om noe annet er det bare å komme med forslag! Syns det bare er veldig koselig og gøy å se hva dere vil se mer av. Forresten: Følg meg påå twitter @alohamad, det er der det skjer!!!!!


Badeshortser & olashortsen er fra Quicksilver, nagle shortsen er fra Gina Tricot & siste shortsen er fra BikBok.

SKJELL I HÅRET - VIDEOBLOGG

Hei dere! Det er fortsatt mange av dere som sender meg mailer om hvordan jeg fester skjell i håret. Det ligger allerede video om hvordan jeg gjør det ute på youtube. Men kan legge den inn her igjen så dere ikke trenger å slite med å finne den. Jeg klarer seriøst aldri å holde kjeft når jeg filmer. Veldig irriterende. Har dere lyst til at jeg skal lage enda en hårvideo? Om hvordan jeg krøller håret med rettetang kanskje? Hihi!


Da mener jeg altså disse krøllene, blir kanskje en videoblogg i løpet av denne mnd hvis dere ønsker det!
 

SVART/ HVITT

Alohaa! Tok jo litt flere bilder enn kun de jeg la ut i stad. Tenkte å legge ut resten av dem med litt variasjon. Nemlig i svart/ hvitt. Ofte blir bilder bedre i de fargene, enige? Som for eksempel bilder jeg blir misfornøyd med prøver jeg et siste forsøk i svart/ hvitt. Så ble de plutselig mye bedre!NOROFF OPPGAVE

Halla! I dag ventet jeg på Malin fra Noroff skolen som skulle komme til meg i dag for å ta noen bilder av meg. Grunnen til det er fordi hun har en oppgave om å skrive en histore om hobbyen sin så derfor syns jeg det var kjempe søtt gjort av hun og spørre meg! Jeg hadde det kjempe gøy, den jenta der utstråler masse glede og det er umulig at vi ikke ler av hverandre. Nå skal jeg slappe av litt før det blir junkfood til middag!!!!

MUCH LOVE

Boyaa! Tusen takk for alle de positive tilbakemeldingene på forrige innlegg. Dere er så snille og gode! Vet ikke hva jeg skal si tilbake egentlig.... Da kan jeg bare fortelle dere en ting at jeg snart skal holde enda en konkurranse hvor dere kan vinne noe veldig fint. Nå sitter jeg og deprimerer meg selv med dette "eksemen" eller hva det er. Etter jeg lekteslåss med kjæresten ble det plutselig helt for jævlig. Nå er det virkelig ille. SKOLEDAGER SOM DETTE

Alohaaa! I dag sluttet jeg 12:15, slike skoledager som dette elsker jeg. I norsken hadde to grupper foredrag og skuespill. Synes de var veldig flinke og det var kjempe gøy å se på! På skolen i dag gikk jeg med hestehale etter friminuttet. Det er for meg en stor forbedring ettersom jeg syns operasjons-øret mitt ligner på smeltet stearinlys. Beste måten jeg klarte å beskrive det på, haha. Men er vel litt stolt av meg selv at jeg turte!
Jeg ligger forresten på 20.plass på topplisten i dag!!!!

OLD TIMES

Boyaaa! I dag har jeg vært en kjempe flink husmor. Mens jeg ryddet fant jeg gamle bilder av meg selv og ting jeg hadde tegnet. Herregud så gøy det er å tenke tilbake. Kan si jeg savner det veldig. Men når jeg først har sett noen bilder kan jeg like godt bare vise dere noen av dem!
Kunst & håndtverk oppgaver. (8.klasse)


1.klasse og 7.klasse! 

Konfirmasjonsbildene.

Hahahahahahahahahahahaha, herregud for noen bilder.

FOR FØRSTE GANG

Hallo! I går la jeg plutselig merke til at jeg hadde fått nupper på armene. Tenkte at det ikke var noe spesielt før det kom mer og mer på kvelden. Da ble jeg litt urolig. I dag tidlig våknet jeg med utslett over hele kroppen min og i ansiktet. Mamma har aldri sett noe lignende før og heller ikke pappa. Vet ikke hva det er men går på hydrokortison nå for å se om det roer seg. Kan være pga varmen. Derfor kommer jeg til å tilbringe de neste 24 timene innendørs. Aldri følt meg mer jævlig enn det jeg føler meg nå. Hvis det ikke blir bedre, får jeg bare dra til legen. Yolo XD


Fotograf: Jeanett Haslien

SUMMERTIME

Halla! I dag stakk jeg ut med Viktor for å cruise litt på longboard og skateboard ned til byen. Det var utrolig deilig! Så tok vi en tur innom Campino siden jeg var litt sulten, he-he. Veien tok videre til bryggen hvor jeg og Viktor bare slappet av og kjente på vannet. Etter det møtte vi Endre og Didrik og bare cruiset enda mer. Hatt en knall deilig dag meg bra guttær. Nå tar veien videre ut for å kaste litt frisbee! Kos dere masse i kveld!
 

HÅRET MITT - HVOR FORT DET VOKSER

Alohaa! Mange av dere spørr om håret mitt om hvor fort det vokser osv. Derfor kom jeg på en god idè!! Jeg ble født med ett øret og blablabla, er dere keen på å lese noe om det kan dere lese om det HER og HER. Siste operasjonen jeg tok var i fjor i august hvor de barberte litt av håret mitt helt bort. Nå har det vokst en del, så derfor kunne jeg da vise hvor mye det har vokst siden august. Håret mitt vil jeg si vokser veldig fort. Noe jeg er fryktelig glad for. En av grunnene til at dere aldri ser meg med hestehalet eller håret oppsatt er pga jeg ikke vil vise det korte håret eller øret. Det er fordi jeg ikke er fornøyd med hvordan det ser ut. Føler meg mye mer komfortabel med håret ned så jeg vet det blir skjult godt.Så i løpet av ca 8 mnd har det vokst så mye:- Vokser håret ditt fort? 

WORK ALL NIGHT

Hei dere! I går var jeg på jobb fra 23:00 til 03:00. Jeg var virkelig ikke keen på å dra på jobb i går kveld. Det er alltid at det skjer koselige ting som blir arrangert når jeg dessverre må jobbe. Hate it! Men i dag skal jeg kose meg masse og grille mye. Det er så deilig å tenke på at vi har fri i morgen. Sommerferien bare nærmer seg mer og mer. Eksploderer snart av lykke. Håper dere har en super fin dag i dag, mine geniale lesere!


 

BÅTLIVET

Hei dere! I dag har jeg vært og tatt sol med Martine. Etter det dro vi til butikken hvor vi kjøpte inn en super god kake!! Det ble enda en båttur i dag med gætta. Jeg skal virkelig bli en båt babe i år. Utrolig deilig å bare cruise på vannet! Og med de gutta til stede så gjør det bare stemningen enda bedre. Etter båtturen vi til Moss sushi og spiste vårrull. Det var kjempe nam! Og nå fikser jeg meg til jobben.. Dere får kose dere i kveld!


 

NEW IN

Ååååh! Endelig er parfymen min her! Dere husker kanskje ikke at jeg fortalte om at parfymen Ed Hardy var utsolgt på flytet da mamma og pappa dro til Tyrkia. Derfor hadde pappa vært så søt og kjøpt den til meg i dag. Ble så glad. Jeg seriøst elsker, elsker, elsker den parfymen. Uten tvil min favoritt parfyme. Hadde den i fjor sommer også. Aldri vært så fornøyd med en parfyme før. Hvilken parfyme er din favoritt?BÅTKOS OG ENDA MER KOS

Hei dere! Det er så DEILIG å være ferdig med eksamen. Åh, nå kan jeg bare slappe av frem til sommerferien. Elsker livet nå! Jeg har vært sammen meg god gutta i dag og dratt på båttur. Utrolig deilig å slappe av ute på vannet å så fint vær. Absolutt alle fikk farge, endte opp med å se hvem som hadde blitt mest solbrent. Etter båtturen dro vi til Andreas og badet i bassenget hans før veien tok videre til Nesparken for å gjøre litt gøyale aktiviteter der. Har rett og slett hatt en super bra dag. Og enda bedre blir den i morgen! Enda en båttur står for tur med gætta.


Gutten vi bare forlot der, hehe.

NERVENE TOK OVER

Wadduuup! I dag hadde jeg matte eksamen. I hele går sa jeg til meg selv at dette kom til å gå helt ræv. Noe det også gjorde. Nervene tok over da jeg satt med arket foran meg med blyanten i hånden. Varmen inne i rommet var helt forferdelig. Føltes ut som jeg skulle falle sammen når som helst. Eneste jeg gledet meg til var å pakke sammen sakene og gå med et smil. Om at jeg endelig er ferdig. Jeg er forbredt på det verste og tenker ikke noe på det beste. For meg er det umulig å se noe lyst på det. Jeg tok en tur innom kiosken på vei hjem og kjøpte meg stektris. Jeg spurte om jeg kunne varme den i ovnen til dama bak disken. Jada, det kan du, sa hun. BULLSHIT! Ble plastisk mat til tusen. Jeg er så heldig.
Hehe, hva skulle man ha gjort uten saks. 

KONKURRANSE: VINN SOLPASS PÅ BRUN OG BLID

Hei dere! Da er det på tide med en ny konkurranse hvor jeg deler ut solpass til TO vinnere. Solpasset er på 100kr samtidig som du får 20% mer tid! Eneste dere trenger å gjøre er å like facebook siden til brunogblid. Etter du har gjort det skriver du i kommentarfeltet at du har likt siden og er med, tillegg til at du legger igjen navn og mail adressen. Lykke til! Jeg har alltid elsket brun og blid. I fjor sommer tok jeg sol toppen 2 ganger i uken helt til jeg fikk det resultatet jeg ønsket. Tenkte at jeg kunne vise dere noen bilder av den brunfargen jeg fikk ved å gå på brun og blid. 


____________________________________________________________________________________________________________________
 DENNE KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

JEG ER SÅ UHELDIG

Boyaaa! Hahahahhaa. Må fortelle dere noe morsomt. Jeg og typen står ofte på longboardet mitt sammen. Som vil si at det går enda fortere og i tillegg til at det blir konkurranse om hvem som styrer. Jeg klarte å tryne rett før jeg føk inn i en busk da vi stoppet. Skrapet opp huden og lente meg bakover siden jeg fikk så latterkrampe. Hører Didrik sier høyt "NEEEI!" Og der hører vi lyden av favoritt solbrillene mine som knakk. Utroooolig kjipt og jeg er så uheldig noen ganger. Skadet meg plutselig en god del ganger etter fallet. OG jeg gikk glipp av middagen i dag. Just my luck!


Dette ble mitt siste bildet med mine favoritt solbriller. - Singletten er fra junkyard.no!

BESTILLINGER FRA EYEZLOW.NO

Halla! Hatt det kjempe gøy i dag. Nå resten går til pugging til matte eksamen som er nå til fredagen. Været distraherer meg bort fra å pugge. Typisk at så fint vær kommer nå som man har eksamen. En av dere anbefalte meg nettsiden Eyezlow.no og tusen takk til det! Jeg har bestilt tre varer derfra og jeg er stor fornøyd. Utrolig stilige capser, tshorter og gensere. Gleder meg til når det kommer ut mer på den nettbutikken!


Genser 50$

Tshorte 35$

Caps 50$

FRIIDRETT

Alohaa! Noe jeg missliker med denne varmen er at det blir vanskeligere å sovne i varmen. Ellers stor koser jeg meg i dette flotte været som har kommet til Moss. Vi hadde friidrett på skolen i dag, derfor dro vi til stadion hvor vi kunne holde på med det der. Daniel og Kaja går på friidrett så derfor var de lederne for i dag. Utrolig hvor gode de er! Jeg syns faktisk det var kjempe gøy så jeg håper vi får gjort mer av det. Nå er det så fint vær ute så derfor skrur jeg av pcen om noen få minutter for å sole meg i hengekøyen som jeg virkelig liker <3<3<3 Ha en strålende dag!


Haha, snapshot. Som Carsten sa i stad, det ser ut som jeg har vinger.Dette er Carsten som har vært min private sjåfør i dag. Flinke lettsykkel sjåfør! 

FOR EN DAG!

Halla! Jeg har tilbrakt mest tid på verandaen og solt meg veldig lenge. Fy søren jeg får så evig mange fregner om sommeren. Helt sykt! Etter jeg hadde solt meg en del dro jeg ned til stranda med gutta for å spille volley ball men banen var opptatt så derfor spilte vi bare fotball. Det var veldig morsomt og utrolig deilig takket være det syke sommer været som har vært i hele dag. Det ble Campino etter stranda siden jeg var sulten og tørst. Hihi. Så har jeg og Didrik vært en tur innom mormoren hans og bare slappet av der før det ble cruzingz på vei hjem med longboard.
 

HVIL I FRED

Hei dere! Den 09.05.mai gikk en flott kvinne og familiemedlem bort. Det var en tøff krig mot kreften. Håper du har det mye bedre i himmelen. En slik kvinne som deg vil bli godt husket. Vi var i begravelsen i dag og må si det var en utrolig fin begravelse. Hvil i fred, Grethe <3


 

MITT MÅL FOR DENNE SOMMEREN

Alohaa! FOR et flott vær det er i dag, herregud jeg blir så lykkelig av det. Når jeg skulle gå til skolen i dag tidlig til vanlig tid var det 15 grader i skyggen. Ble helt sjokkert. Utrolig hvor fort sommerværet kommer på plass. Hittil i dag så har jeg hengt litt med Didrik og Endre. Vi dro til butikken og kjøpte jordbær, granateple og mer! Pappa har kjøpt en stor hengekøye som er på verandaen også. Jeg vet jeg kommer til å tilbringe masse tid i den. Haha! Målet mitt for sommeren er å få denne skillen og bli ENDA brunere enn på disse bildene. - Hva er ditt mål for sommeren?


- Favoritt parfymen min Ed Hardy <3 <3 <3 <3
CAPSER

Boyaaa! Jeg sov skikkelig godt i natt og våknet ved siden av flotte kjæresten min. Han er så søt når han sover! Dere er ganske keene på skjorte, lue, caps, instagram osv innlegg nå for tiden. Så derfor starter jeg med å skrive et innlegg om capser nå i dag. Gjerne kom med forslag til hva du ønsker å se mer av på denne bloggen. - Virkelig ikke fan av videoblogger, men KANSKJE jeg kan lage en hvis jeg ikke føler det blir for kleint. Haha!


Obey caps fra Junkyard.no


Caps fra Carlings


L.A Lakers caps fra Junkyard.no


DC caps fra Junkyard.no
 

ZUMMER'S UP

Hallo flottinger! Flere av dere lurte på hvor kjolen fra forrige innlegg er fra og den er fra miinto.no!! Har skrevet om kjolen før, men det er visst en stund siden nå. I dag har jeg tilbrakt tiden min med familien her hjemme ettersom det har vært så fint vær. Sommeren begynner virkelig å nærme seg nå, det samme gjør sommerferien. Jeg gleder meg så ufattelig mye. Herregud, det skal bli en så bra sommer dette her! 


Tshorte BikBok Shorts GinaTricot

BIRTHDAY PARTY

Hei dere! Beklager for at jeg har blogget litt dårlig de siste dagene. Men mest av dagene har gått til å sove siden jeg har vært så slapp og sliten. Og i går var jeg på Michelle's 18 års bursdag. Hun var så fiiiiiin! Det er så koselig når det er fullt av godfolk plassert på samme sted. Jeg tok dessverre ikke så mange bilder i går, noe jeg irriterer meg fryktelig over. Men koste meg masse! Og tusen takk for at jeg fikk komme, hihi.
Hahahahahahahahahahaha.

Flotteste kusinen!! Love you.

PAKKE FRA DOBB.NO

Alohaa! Bestilte noen få ting fra dobb.no for litt siden og endelig har de kommet. Tror jeg nettopp har fått meg ny favoritt ring. Den er så enkel og skinnende! Så elsker jeg virkelig ringer/ smykker / øredobber i sølv. Aldri vært noe spesielt glad i gull faktisk. Veldig fornøyd med tingene.
 


- 50 % I HELE MAI PÅ DOBB.NO! RABATTKODE: VÅRYR

GOOD DAY

Halla! I dag er det kjempe fint vær ute. Skal grille senere i dag med flotte mennesker så det blir nok veldig koselig. Dere får ha en kjempe fin helg og kose dere kjempe masse. Legger merke til at jeg virkelig trenger penger nå. Jeg er godterisyk nå!!! Jeg hadde fri fra skolen i dag og, til dere andre som ikke hadde det: Må ha vært kjipt. Det var utrolig deilig å tilbringe hele morgen i sengen. Hihihi. Dere får kuze dere kjempe mye i dag :-)


- Ligger forresten på 21.plass i dag. Lykke!!!!!!!! 

DAGENS OUTFIT 17.MAI.12

Hallo godinger! Gratulerer så mye med dagen <3 Håper dere har hatt en uforglemmelig fin dag alle sammen. I dag var jeg i byen selvfølgelig og hilste på en del kjente personer før veien gikk videre til tanten til kjæresten min med resten av familien hans hvor vi skulle spise middag. Maten der var kjempe god. Leit at vi gikk glipp av desserten ettersom vi måtte videre. 


Jakke Caroline sin Kjole Only Sko Martine sine Solbriller Solbrillekongen.no Ringer Diverse steder
NYTT DESIGN

Hei dere! Jeg var så heldig og fikk melding av en herlig jente som hadde laget design til meg. tusen hjertelig takk. Deilig med litt forandringer!!! Hva syns dere? -Forteller om min flotte 17.mai dag senere i kveld. Veldig stresset akkurat nå. Ettersom jeg snart skal ut igjen, hehe.


 

BESTILT FRA RIDESTORE.NO

Halla! Først og fremst vil jeg takke en spesiell person som anbefalte meg denne siden ridestore.no. Utrolig mye digg der! Jeg har da bestilt en hoodie derfra i størrelse XL som jeg gleder meg fryktelig til å få. Anbefaler dere om å ta en titt innom denne fete nettbutikken, dere finner dere garantert noe rått!


799 kr

LANGHELG TIL TUSEN

Halla! Herregud så deilig det er med ekstra lang helg. Ser virkelig frem til denne flotte helgen. Skal få andre ting enn matte eksamen i tankene mine. Deprimerte i hele går at nok er nok. Faktisk ingen spesielle planer i dag. Skal ta en tur til byen med gutta om ikke så lenge. Ha en god langhelg dere!BLOGGER JEG LESER

Hei dere! Jeg har vært utrolig slask på å lage et innlegg angående hvilke blogger jeg leser. Derfor var det greit på tide at jeg gjør det nå. Jeg leser utrolig mange blogger men dette er da de jeg leser oftest\ flere ganger om dagen for å være helt ærlig. Hvilke blogger leser du, har du noen blogger å anbefale?

Bloggene er i random rekkefølge 

beaeks.


tuvaw.


livingdoll.


ulrikkelund.


haawt

ÅÅÅH NEI :@!£#f4?!!!

Jeg kom opp i matte eksamen skriftlig. Nå skal jeg med glede fortelle dere hvor ubrukelig og dum jeg er i det faget. Siden første vgs har jeg fått stryk i matte. Jeg måtte ta det opp i fjord, altså ha eksamen i det og strøk der og. I år strøk jeg på tentamen i matte og nå kom jeg opp i eksamen igjen. Jeg vet seriøst ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har hatt matte timer etter skolen men det har ikke hjulpet meg noe særlig. Så nå sitter jeg å tenker på hvor jævlig dette kommer til å bli. Garantert en del som lo da de så jeg kom opp. Men da kan jeg bare le så det holder av at jeg får sommerferie 13.juni son of a bitchesss. 

Humøret jeg vil være i:


Humøret jeg er i:


NEW IN

Wadduuup! Ettersom mamma og pappa kom hjem i dag tidlig hadde vi på forhånd avtalt hva dem skulle kjøpe til oss. Jeg ville ha ny mascara og parfyme. Mascaran har kommet frem. Men ettersom parfymen ble utsolgt kommer den tilsendt i posten innen denne uken er over. Glede! Hvilket mascara bruker du?
 


GUESS WHO'S BACK

Halla! Foreldrene mine har vært i Tyrkia en uke nå og kom hjem i dag tidlig. Utrolig deilig å ha dem igjen med tanke på at de skal tilbake til arbeid og ikke bo på ett luksus hotell som de nettopp gjorde. Bildene var helt syke. Misunnelse til tusen. Nå skal vi være sunnesen og spise hamburger som står på menyen! Gleder meg så alt for mye til når vi drar til Tyrkia i sommerferien. Nesten rett etter skoleslutt, hihi!!!

SUNDAY

Boyaaa! Søndager. Jeg er så dritt lei den dagen. Like lei søndager som jeg er skolen. Du bruker hele søndagen på å si at det ikke er noe å gjøre mens du deprimerer deg selv ved å tenke på at det er skole dagen etter. I så fall har jeg lekt litt med Martine i dag. Og nå sitter jeg nydusjet og klar for god frukt!

GÅRSDAGENS OUTFIT 12.MAI.12

Alohaa! I går prøvde jeg som sagt å gjøre minst mulig slik at jeg ikke var trøtt på jobben. Jeg jobbet alene i går, noe jeg aldri har gjort før. Tror jeg aldri har jobbet så effektivt før. Men det gikk helt greit, bare jeg syns det var skummelt at jeg måtte ha alt under kontroll selv. Haha. Nå får dere ha en fiiin dag!


Tshorte Quicksilver Shorts Quicksilver Klokke Utlandet\ Tyrkia Solbriller Solbrillekongen.no


PAKKE FRA OSLOVE.NO

Hei dere! Jøss, som jeg blogger nå. Hahaha! Jeg fikk pakken min i dag, super glad!!! Jeg fikk kjempe fine fargerike armbånd fra Oslove.no. Veldig fine til sommertiden syns jeg. Noe jeg setter pris på ved denne siden er at inntekten går til Røde kors. En kjærlighetserklæring til vår flotte hovedstad Oslo!

 

KLOKKENE MINE

Halla! Fått flere spørsmål om jeg kan legge ut bilder av alle klokkene mine og skrive hvor dem er fra. Siden jeg ikke har noe annet å gjøre akkurat nå tenkte jeg at jeg kunne gjøre det. Favoritt klokken min må enten være nixon granat klokken eller den hvite klokken. Passer til absolutt alt! Jeg elsker dem!


Granat herfra Gul herfra Hvit utlandet Grønn herfra  Rød herfra Blå herfra Orange gave fra Kinga
HAPPY ENDING

Hei og god morgen, dere! Det ble en ganske fin slutt på kvelden i går. Didrik kom til meg, så spiste vi disse gode bollene som jeg forresten fikk av søsteren min. Tusen takk, big sis! Vi har faktisk vært sammen i over 7 mnd. Det går så ekstremt fort, noe jeg elsker. Jeg er så ufattelig glad i den gutten der.


 

SWEET DREAMS

Halla! I dag har jeg vært med Didrik og Sondre, vi dro en tur til byen hvor vi først var på Campino og spiste. Dessverre var ikke gutta mette nok så derfor dro vi på Moss Sushi og spiste der. Begynner allerede å bli trøtt så tenkte jeg bare skulle skrive et innlegg og ønske dere en riktig god natt. Hihi :-)
 

HJELPER TIL MED LEILIGHETEN

Halla! I går kveld satt jeg med Didrik og søsteren min og vi fortalte rampestreker som vi hadde gjort da vi var små og skumle ting vi hadde opplevd. Noe som førte til spøkelseshistorier. Innrømmer at jeg ble seriøst redd til slutt. Hjertet mitt dunket helt forferdelig fort. I dag har jeg hjulpet Martine litt mer med leiligheten hennes. Satt sammen sengen og dro hjem til der hun bodde før for å hente enda mer klær osv. Herregud, leiligheten begynner virkelig å få forandringer nå. Gleder meg skikkelig til slutt resultatet!
 

NÅR MAN ER ALENE HJEMME

Wadduuup! Hver gang jeg er alene hjemme skrur jeg musikken på full guffe å synger så høyt jeg kan. Går rundt i bare svær tshorte og leter etter noe godt i kjøleskapet. En uendelig deilig frihet når alle er borte fra huset. Det skulle hendt mye oftere. Da du driter i om døra til badet er oppe mens du er på do. Jeg føler meg ganske badass da. Nå geeker jeg litt rundt på nettet. Følg meg på twitter og tumblr!!!


 

VINNEREN AV VALGFRIE PRODUKTER PÅ DOBB.NO

Hei hei! Da er det på tide å trekke vinneren av dobb.no konkurransen hvor du kunne velge ut hele 4 produkter som du skulle få. Kjempe gøy å se at så mange deltok i konkurransen. Vinneren av dobb.no konkurransen er Tam!!! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet av dobb.no om ikke så lenge :-)GODGUTTEN

Halla! I dag har jeg faktisk ikke gjort noe som helst. Jeg har egentlig bare slappet av og lagd god middag sammen med søsteren min. Ser ut til at dere er keene på å se alle klokkene mine, kan lage et innlegg om dem så fort som mulig så får dere sett. Akkurat nå koser jeg meg med godgutten min, Didrik.

 

PAKKE FRA LUTCH.NO

Halla! Har fått pakken fra lutch.no og må si jeg har blitt ganske dilla på klokker for tiden. Bestilte en i rød og er veldig fornøyd. Stilig at den er bøyelig, du kan følge dem på facebook pagen HER eller gå direkte på nettsiden deres for å sjekke ut hvor mye forskjellig dem har der. Anbefaler dere å ta en titt!

DAGENS OUTFIT 08.MAI.12

Halla! Jeg har ikke gjort så mye til i dag unntatt å vært med Martine en kjapp tur til leiligheten hennes for å se hvor langt hun har kommet. Vil takke for alle de hyggelige tilbakemeldingene på håret mitt! Veldig koselig at dere syns det er så fint. Hihi! Rakk å ta litt bilder i stad so here it goes, sweethearts.


Vest Vet ikke Skjorte Carlings Bukse Malin sin Sko Junkyard.no
I JUST GOT DIPDYE HAIR

Alohaaa! Rett etter jeg postet forrige innlegg tok det ikke lang tid før jeg bare tenkte "Screw it, angrer jeg så farger jeg det bare tilbake" No stress pga jeg har så langt hår. Derfor gikk jeg og Caroline til butikken for å kjøpe farge. Ble fornøyd med resultatet, men tror jeg vil gå for enda lysere neste gang!OUTFIT 07.MAI.12

Hallo! Gjett hva jeg nettopp la merke til. Jeg tok sendte inn fravær til lærerne jeg hadde i dag om at jeg skulle være borte 8mai og ikke den 7 mai som egentlig stemmer. Er det mulig, hahaha.... Får se om jeg får ordnet opp i det. Tok forresten sol i dag med Malin kusinen min, nå skal jeg endelig bli brun igjen!


Genser BikBok Vest Carlings Bukse Malin sin Sko Junkyard.no Caps Junkyard.no Solbriller H&M Lommebok SportShopen
MY HAIR IS SO BORING

- Å se slike bilder som dette, får håret mitt til å se helt tragisk ut og kjedelig. Jeg er så keen på å gjøre slikt med håret mitt. Men usikker på hvem farge, syns lyse blondt er veldig pent. Kanskje jeg tar det, i dont know. Men nå har jeg gått så lenge uten å gjøre noen forandringer. Litt små stoka kan man si!
 

MORNING

God morgen søte lesere! Det er en så enorm stor frihet i huset akkurat nå. Jeg elsker det! I morges skulle jeg på skolen men etter å ha sett hvordan formen min var ble det til å bli hjemme. Syken har vært frem og tilbake. Men begynner å bli mye bedre. I dag vet jeg at jeg bare skal kose meg og slappe av.


- Old pictures, savner å være skikkelig brun!

GULLBREV.NO

Halla! Jeg kom over en side som virket veldig interessant, nemlig Gullbrev.no. Det er en side der du faktisk kan bli kvitt det kjedet eller det armbåndet som bare ligger å slenger. Altså, konseptet er at du bestiller et gullbrev fra Gullbrev.no, du mottar gullbrevet altså en konvolutt, putter gullet som du ikke bruker eller vil bli kvitt i en konvolutt. Konvolutten er forsikret såklart, det vil si at hvis det skulle bli borte mens det ligger i konvolutten får du erstatning. Det ligger en tydelig beskrivelse av hva du skal gjøre i konvolutten du får!

Du kan se på nettsiden deres hvor mye du får for hvert gram og karat, noe som er utrolig kult. Så hvis du har et gullarmbånd eller gullsmykke som bare ligger der så er dette et kjempetilbud! Du skriver under på en avtale som gjør at de får et oppdrag av deg som sender gullet om å kjøpe det. Du kan tjene mye penger på ting som ligger å slenger! Men ikke glem, hør med foreldre eller foresatte om det er greit før du sender gullet avgårde! Glemte en ting: Hvis du bestiller før 00:00 mottar du også 2 gratis flax lodd!KOSEKOS

Halla! I går etter at jeg var ferdig med å hjelpe til i leiligheten til Martine osv dro jeg en kjapp tur hjem før jeg skulle være med Didrik til stefaren sin som jeg aldri har møtt sammen med lillebroren. Da vi kom til området der han bor ble jeg sjokkert over hvor fine hus det var der. Noen av husene så fuckings ut som å blitt lagd i sims! - Sitat inspirert av sis. Stefaren's hus var helt fantastisk fint. Spiste kjempe god mat og koste oss veldig. Vi tok en liten gåtur for å se på alle de fine husene og! Jeg ville ikke dra derfra.
 

NY LEILIGHET

Alohaa! Jeg ble hentet av Martine for å hjelpe henne med å bære inn ting til den nye leiligheten hennes. Hun har flyttet for seg selv nå, jeg er så stolt av deg!!! Fyfan det kommer til å bli så vilt bra detta her. Vi stakk en tur til Lucky og koste oss litt der med pølser og brus før veien gikk videre til Gobua. Kosekos!


 

GOOD NIGHT

Halla! Nå sitter jeg og Didrik på hver vår pc. Jævlig sosiale! Mekket kanelsnurrer sammen i stad, de ble perfekte. Nå skal jeg være så flink og skru av pcen min for å være mer sosial. Eller helt ærlig, jeg prøver å endre på livet mitt. Sitter for mye på pcen. Sjukaste! Mer på pcen enn ute om dagen. Så vi sneikz!

LONGBOARD

Boyaaa! Kommet en del spørsmål angående longboardet mitt så derfor lager jeg ett eget innlegg om det. Jeg fikk mitt første longboard av min supre søster Caroline. Siden da har jeg stått på det. Merket på longboardet er Sector 9, cruise brett og det anbefaler jeg selvom jeg kun har stått på få longboard. Men det er utrolig deilig å stå på det. Det er mykt og enkelt å svinge med det i tillegg til at hjulene er ganske behagelige. Etter min mening så syns jeg det er enklere å stå på longboard enn skateboard!!!!!! 

Fordi longboard er en mer trampoline følelse, du synker liksom nede i det. A kind of. Longboardet ble kjøpt på Laundry og det har også vært på nettsiden junkyard.no. Det koster over 2000 kr men det er uten tvil verdt hver eneste krone! Husker dessverre ikke hvor langt det er for øyeblikket. Hehehe...

PAKKE FRA DINGSEKONGEN.NO

Halla! I dag har jeg fått pakke fra dingsekongen.no hvor jeg bestilte en klokke og ett deksel til kjære Martine som en sen gratulasjon med lappen i tillegg til en takk siden jeg ofte sitter på med hun. Jeg er dødsfornøyd med det jeg valgte og klokken kommer uten tvil til å bli en ny favoritt. Klokken jeg valgte er ikke lenger på siden deres, men ta titt på de andre gøyale klokkene og diverse andre saker som dem har. De har sjuuukt fete Iphone deksler, så til dere som har det: Sjekk ut siden nå med en gang!!!

PAKKE FRA KIMSTORE.SE

Halla! Jeg bestilte noen varer fra kimstore.se for ca en uke siden. Jeg er veldig fornøyd nå som jeg sitter med dem rett foran meg. Jeg er også veldig fornøyd med tingene. Neglene du ser på bildet under er slik du bare fester på kanten. Så derfor der det jo enda mer proft ut. Nå gjelder det bare å spare negler.
 

NYTER GODVÆRET

Alohaa! Nok en skinnende dag hjemme i Moss. Jeg blir så mye gladere av det fine og varme været merker jeg, haha. Jeg stod på longboard til skolen i dag, for en fri følelse det er. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjør det oftere. Tenker jeg skal nyte det så lenge jeg kan. Derfor solte jeg meg litt ute i dag og sovnet i det fine været mens jeg våknet av at en ekkel edderkopp var på meg. Ha en fin dag dere!DAGENS OUTFIT 02.MAI.12

Boyaaa! Hittil har jeg bare hjulpet mamma med litt husarbeid osv mens jeg har vært litt ute i solen i dag. Det var 18 grader i skyggen bare! Herregud, jeg gleder meg så fælt til å se bladene være ferdig vokste. Ser så frem til dette. Det skal bli en så bra sommer, en sommer som jeg har en så fantastisk kjæreste.


Genser Vans Shorts Quicksilver Sko Junkyard.no Klokke Husker ikke
THE WANTED

Halla! Det er jo en sang av The Wanted som alle sikkert hører på nå for tiden: Glad You Came? Den er jo kjempe fin, men Caroline søsteren min sendte meg en annen av The Wanted i går og den er så utrolig fin, slike sanger er så gode og høre på uansett i hvilket humør du er i! Seriøst, jeg elsker den <3<3<3

CRUISE DAG

Alohaa! Jeg kan ikke huske dagen jeg hadde det så gøy som det jeg hadde i går. Cruiset rundt på longboard med gutta i byen. Det var så koselig og gøy å se alle cruise i det fine været. Vi cruiset til Campino siden det var noen sulte gutter, så tok veien videre ned på bryggen og bare slappet av der. Til vi dro til Endre senere og slappet enda mer av der. Jeg og Didrik stakk hjem til meg senere på kvelden for å lage brownies og se på The Social Network ettersom jeg ikke hadde sett den. Den var veldig bra!

 

SOMMERVÆR

Halla! Til å være 1.mai og være så sykt sommervær nå tror jeg ikke vi kunne bedt om noe bedre. Alle i familien ligger ute og tæner mens jeg er den som faktisk ikke gidder. Jeg sovnet i går før Didrik kom hit, hehe flinke meg. Derfor tar vi brownies og film i dag! Blir taco med familien og, så det blir koselig. 


Duckface XDDDDDD