hits

mai 2013

SUMMERTIME - SUMMERLOOK

ALOHA. I dag har vært en lang, rask og flott dag. Jeg sluttet tidligere i norsken i dag, noe som var kjempe digg så jeg fikk tatt helgen tidligere. Martine kom til meg litt før vi skulle til frisørtimen hennes. Vi tok derfor en tur på Gobua for å ta en pølse der. Klokken tikket, det nærmet seg 17:00. Martine var endelig på plass i stolen og klar for sommerlooken. Hun skulle kjøre på med lilla dipdye. Men det var lettere sagt enn gjort. Det skulle egentlig kun ta 2 timer, men de måtte bleke håret hennes to ganger for å få festet lillafargen ordentlig i håret. Vi begge var utrolig  spente på hva resultatet ble. Til slutt endte vi opp medå arbeidet i et stengt senter, damen måtte jobbe overtid, noe hun ikke hadde noe i mot og hun gjorde derfor jobben ferdig. På slutten var hun så hyggelig å ønsket å krølle håret til Martine. Det ble helt rått. Vi ble der til litt over klokken 21:00, men det var verdt det. Martine stråler og er storfornøyd!


Topp her (sponset) Shorts Batoko

- Nei, jeg har ikke lappen. Jeg bare poserer :*:*


Ikke glem fredagskonkurransen på junkyard her.

ÅÅÅÅÅÅH

Hei. Unnskyld altså, men jeg forstår ikke hva jeg skal gjøre for å ordne kameraet. Det har helt mistet fokuset, umulig å ta ordentlig bilder. På HDMI er den på auto, ISO følsomhet er på auto, bildekvalitet er på basic, utløser AE-L er av, fargerok er sRGB, høy ISO-verdi er low. What have I done? Blir så irritert nåååå. Men gidder ikke å syte på bloggen nå. Jeg skal kjapt få i meg litt mat før Martine henter meg før vi skal til frisøren for å ordne håret til Martine. Det blir så råååååått! Skal selvfølgelig ta med kameraet så dere får sett, men så dritt som kameraet er nå blir det nok ikke bra eller kanskje jeg ikke gidder. Hehe, siste sytingen for i dag. Loverrrrrr.
LITT NYTT

Hallo. Håper alt står bra til med mine kjære lesere? Konkurransen jeg holder skal bli avsluttet i morgen, og allerede på søndag starter jeg en ny en som dere vil like GODT. Jeg har vært en tur på Posten i dag. Hentet pakken min fra Nelly og en sponset pakke fra Sheinside. Jeg skal vise dere produktene fra Sheinside bedre, det skal jeg selvfølgelig gjøre det de andre produktene også. Men bare så dere er informert, haha. Jeg har også vært i byen med Martine litt. Hun har bestilt frisørtime i morgen, striping av hår og lilla dipdye. Gleder meg til å være med hun i morgen og se resultatet! Jeg kjøpte meg concealer/ eye brightener og rush/ blush, vet ikke hva som er forskjell, fra bareMinerals. Aldri kjøpt sånn type sminke før, haha. Var litt gøy. Jeg har ganske synlige blodårer rundt øynene mine som jeg i blant irriterer meg grenseløst over. Uansett, veldig fornøyd med innkjøpet. Og ikke minst det jeg bestilte fra Nelly, skrivebordet mitt ble plutselig mye finere nå.

Siden sist jeg klusset med kamera til søsteren min, Nikon D5000, har jeg fremdeles ikke klart å fikse det. Kvaliteten er mye dårligere, og fremdeles trist og grått. Jeg aner ikke hvordan jeg endrer på det. Så om noen av dere hadde klart å forklare litt bedre til meg så hadde jeg satt veldig stor pris på det. Nesten trist å se bildene da dem er så grå. Ufattelig dårlig kvalitet. Hva har jeg gjort?! Dumme dumme meg.


Fra Nelly

Fra Nelly

Fra H&M

Fra SheInside

Fra SheInside

Fra SheInside

Fra SheInside

UPDATE

Hei! Snart helg og det er kjempe deilig å tenke på. I går var jeg en tur i butikken og handlet inn hva vi trengte. Jeg, Caroline og Didrik er fremdeles alene hjemme mens mamma og pappa er i Tyrkia. Vi har fått et budjsett å leve etter på disse 2 ukene. Allerede gått i minus ettersom Caroline måtte til dyrlegen med kaninen vår, som dessverre har blitt syk og trengte medisin. Vi har funnet en merkelig skorpe på ryggen til kaninen ved øret, dette har vi aldri sett før. Så vi er redd det er tegn på kreft... Så budsjettet går i minus der, ettersom vi må til dyrlegen på nytt. Litt merkelig at dyrlegen ikke så denne skorpen da vi først var der. Den er unormalt stor. Noen som har hatt lignende hendelse med sin kanin eller har en tanke om hva det kan være? Kaninen er 8-9 år gammel så den har levd en stund, trist hvis det er kreft som vi er redde for at det kan være.

I denne perioden er det eksamenstid, derfor har jeg andre ting å prioritere mer enn bloggen. Men det lille jeg blogger håper jeg er bedre enn ingenting. Dere er fremdeles de beste, og unnskylder virkelig for mitt fravær. Det er snart over og da kommer bloggtiden min godt på plass igjen. 

BESTILT NY JUMPSUIT

Hallo! Ettersom jeg drar til Kreta i juni har jeg alltid hatt lyst til å skaffe meg en ny jumpsuit. Grunnen er fordi det er så pent og enkelt, topp og shorts sammensatt. Ett veldig enkelt antrekk, men likevel nydelig. Jeg var innom en nettside jeg sjeldent er på, Bubbleroom. Jeg hadde ikke noe forventninger til å finne noe spesielt der fordi produktene som er der ikke er helt min stil. Men gjett om jeg fant en nydelig jumpsuit likevel, jeg elsket fargene på den. Så det tok ikke lang tid før jeg overtalte meg selv til å bestille den. Tenk å være sommerbrun i denne flotte jumpsuiten, wow. Hvis dere har tips til noen andre butikker som har slike type jumpsuit, gjerne si ifra :-)

- Dette skulle egentlig blitt publisert mye tidligere, dumme meg som trykket på feil ved publiseringen. Unnskyld!


Direktelink til den her.
 

SLEEPYHEAD

Hei dere! Norskeksamen er overstått, og enda lykkeligere blir jeg fordi det nærmer seg slutten på den siste innspurten. Resten av uken har jeg ingenting, så nå skal jeg slappe ordentlig av. Jeg kom hjem litt før Didrik og lå i sengen til jeg til slutt sovnet. Da jeg våknet ligger det en søt gutt på brystet mitt med hånden på magen min. Det er så nydelig av han, fordi hver gang han sover så må han nesten alltid ha hånden på magen min. Didrik kom hjem fra Bergen i går, han har vært der og besøkt familien sin, jeg skulle gjerne blitt med men dessverre hadde jeg eksamen. Vi skal på ferie til Bergen i sommerferien, dette er noe jeg gleder meg veldig til. Bergen er et så fantastisk sted. Som jeg har sagt før, hvis Norge var en kropp ville Bergen vært hjertet. Familien der oppe stråler av energi, det er så koselig å bo der den lille stunden vi er der. 
ÆÆÆÆÆÆÆÆÆH

ENDELIG FERDIG MED MATTEEKSAMEN - utenom den til nærmere jul da. Ååååh, sinnsykt deilig følelse jeg sitter igjen med nå. Satt i går og regnet ferdig hele boken. Jeg tør ikke å si om det gikk bra eller ikke på eksamen i dette faget pga jeg har vært så uheldig med det før. Men jeg er stolt av meg selv om tok den tiden jeg trengte, satt der til nesten hele tiden var ferdig. Jeg svarte på nesten alle oppgavene bortsett fra 2 stk som var sånn d og en annen... Jeg er sååå lykkelig akkurat nå! Har kun norskeksamen i morgen, så KK eksamen 5. juni så er jeg ferdig med skriftlig og muntlig er det eneste som er igjen da. Tiden flyr virkelig i mai mnd. Hvordan står det til med dere, klare for å ta ferie snart?

Ettersom jeg er så gira på ferie akkurat nå slenger jeg på med et bilde som gir meg sååå sommerfølelse, lyset og bare alt. Bilde er tatt av fantastiske fotografen Jeanett Haslien. INSPIRASJON

BOYAA! Det er en svensk blogger som jeg har falt pladask for i det siste, nemlig TheCaroline. Jeg er forelsket i smilet hennes, alt er så perfekt ved det. Det er virkelig mitt drømmesmil. Ellers gir hun meg veldig mye inspirasjon, bare med måten hun tar bildene, redigeringen og helheten i alt. En blogger med mye futt i. Hun har varierende bilder, som er fantastisk for meg. Eneste jeg ikke liker er at hun ikke smiler så ofte, hun som har et så flott smil. Drømmer meg bort i henne, tolk fritt. Men hun er litt av en dame skal jeg si dere. Ettersom jeg har skrevet litt om denne dama Caroline, synes jeg andre bloggere fortjener litt ros nå og. Dette er virkelig bloggere som fortjener flere lesere! Jeg har 11 andre favorittbloggere som er Auroramohn  Annais ♥ Krisssy ♥ Matholck ♥ Explode ♥ Ssbk ♥ Annijor ♥ Emmaward ♥ Adriennee ♥ Fridagrahn  Livingdoll.  
 
TIE DYE

Hallo. I dag har jeg hatt en helt grei dag, hvis jeg ser bort i fra at jeg måtte tilbringe tiden min inne i dag pga matteeksamen som er i morgen. Jeg har jobbet en del nå, og håper virkelig det går bra i morgen. I det jeg pakker sakene på skolebenken i morgen, går ut fra skolen kommer jeg til å smile bredt for meg selv. Jeg kan endelig senke skuldrene, det verste er over. Onkel var hos meg tidligere og hjalp meg med matte, utrolig flink lærer. Skulle ønske Malakoff hadde slike lærere som han, da hadde alle moret seg på skolen. Han har mye humør, og utrolig flink til å lære bort. Han gjør det på dem enkleste måtene, ikke de avanserte som jeg ble lært opp med. Jeg har nettopp spist god middag med søsteren min, og vi skal nå ta en rask tur på Kiwi fordi jeg må handle inn litt mat til i morgen. Er det noe jeg gruer meg mest til på prøver, tentamen og eksamen så er det at magen min skal rumle. Det er noe jeg faktisk er redd for, er ufattelig rar med det der. Forresten, jeg føler meg bedre, mye bedre. Det kan jeg se på hele meg, er ikke lenger like blek som jeg var på den verste dagen. Kjenner jeg har mer energi nå og, fantastisk!


Singletten er fra Ebay som jeg har klippet opp selv.
 

BREAKFAST

Hei og god morgen! Jeg føler meg litt bedre i dag, og det er kjempe godt. Jeg stod opp for toppen 30 minutter siden og er fremdeles ganske trøtt. Skal ta meg en forfriskende dusj etter denne gode frokosten. Jeg er ikke flink til å spise frokost, har aldri lyst på noe på morningen. Men ettersom medisinen jeg går på er så sterk anbefalte legen min å ta det ved siden av frokost/ lunsj. Jeg hater å svelge piller, innbiller meg at de skal sette seg fast i halsen min. Er så flink til å skremme meg selv. Håper i hvert fall dere andre har en god morgen og våknet opp til like flott vær som her.
KONKURRANSE: VINN FASHION VESKE FRA BRIELLA.NO

Hei dere! Jeg er nå så heldig og får holde en konkurranse i samarbeid med Briella.no. Briella kjører nå på med fri frakt ut hele mai mnd, noe som sikkert gjorde de fleste av dere veldig glade nå. Premien her er en Multicolored Fashion Satchel veske til en verdi av 1049 kr. Jeg ble utrolig glad da jeg fikk muligheten til å dele ut denne. Grunnen er fordi jeg har en følelse av at mange av dere liker slike vesker. Krysser fingrene for at det stemmer! Konkurransen blir enkel som vanlig. Grunnen til dette er fordi jeg husker før da blogglisten var litt anerledes hadde bloggerne alltid en vri på konkurransene som gjorde det så vanskelig for meg å vinne. Derfor gjør det det enkelt nå i dag, haha. Konkurransen vil vare frem til helgen, så dere har derfor god tid. Det eneste du må gjøre for å delta i denne konkurransen er:

- Like fanpagen til Briella.no her & like min her.
- Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. 

MASSE LYKKE TIL! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


TANKTOP COLLECTION

ALOHA. Sitter nede i kjelleren med Caroline og ser på Pusur på tv2 sebra nå. Men tenkte at jeg kunne poste et innlegg litt raskt nå og vise dere nyhetene. Vi har endelig fått de 8 siste bildene av singlettene som har vært i produksjon en stund nå. Herlighetene vil snart bli sendt til Norge og vi er super gira på å få dem. Vi er veldig fornøyde med resultatet og håper dere liker dem like godt som det vi gjør. Vi håper vi får dem før juni, men det er veldig usikkert dessverre. Krysser fingrene!! Så fort vi får dem, legger vi dem så klart ut for salg på nettbutikken våres BeachItClothing.com :-) Vi har også vært litt fram og tilbake på nytt design på nettbutikken våres, det er fremdeles usikkert. Men vi er på jakt etter nytt og cleant design, så får se hva vi får gjort unna. Hvilken tanktop ble din favoritt?
LITEN OPPDATERING FRA SYKESTUEN

Hei dere! Tenkte å ta en liten oppdatering fra sykestuen her hjemme. Bloggingen er ikke på topp nå og det er pga jeg er blitt veldig syk. Men feberen har dempet seg, så dette er jeg kjempe glad for! I går hadde jeg og søsteren min film-maraton nede i kjelleren. En av filmene var Casper, den er så fiiiiiiiin. Så også en film med Jim Carrey, Bruce Almighty. Digger den filmen. Jim Carrey må nok være en av de beste skuespillerne, elsker at i nesten hver eneste film får vi en smakebit av samme personligheten som han spiller. Siste filmen vi så husker jeg dessverre ikke. Men det handlet om to venninner som alltid hadde stilt opp for hverandre og aldri sagt nei, så drar dem til Thailand hvor dem møter på en kjekkas som er ute etter noe annet. Han tilbyr dem en reise til Hong Kong hvor de bare kan slappe av. Mens de venter på å få gå ombord kommer det politi med våpen som finner narkotika i sekken til Alice. De blir derfor sendt til kvinnefengsel. Det er mye av handlingen som foregår i dette fengslet. Jeg blir sliten av filmen fordi dommen i Thailand viser seg å være helt idiotisk. Har dem beviser, så fryser dem alle andre bevis som motbeviser at dem er skyldige. Nå har jeg nettopp spist frokost, og skal ta medisinen min. Ønsker dere alle sammen en riktig god lørdag!

Gladnyhet: Det vil komme en oppdatering med BeachIt singlettene i kveld, vi har fått bilder av alle singlettene! Enda bedre så kjører jeg i gang med en ny konkurranse senere i dag. Premien er en verdi av over 1000kr, produktet dere kan vinne tror jeg faller i smak hos veldig mange av dere jenter, så jeg anbefaler dere derfor om å holde dere oppdaterte på bloggen min i dag.


Hvis noen lurer så er toppen fra Stylegodis og joggebuksen fra Junkyard :-)
 

UTSETTELSE AV EKSAMEN

Hei dere. I går nærmere på kvelden følte jeg meg plutselig skikkelig dårlig. Didrik anbefalte meg å dra til legevakten, så jeg fikk derfor onkelen min Lars til å kjøre meg. Farmor ville gjerne være med og det syntes jeg var koselig ettersom mine foreldre er i Tyrkia nå. På legevakten sa dem i skranken at vi måtte vente litt, etter 20 minutter sier dem at de ikke får gjort noe og at jeg må dra til fastlegen min i morgen for å skaffe legeerklæring. Altså i dag. Jeg ble sjokkert over at dem ikke kunne sagt dette tidligere, men fikk ikke gjort noe så måtte derfor dra i dag. Jeg satte klokken på 08:00 for å ringe Malakoff og si ifra om at jeg ikke var i stand til å ha matteeksamen. De satte pris på at jeg sa ifra så tidlig, og de var veldig hyggelig på telefonen. Klokken nærmet seg 09:00 og da hentet onkel meg og farmor. Jeg følte meg så uvel at jeg ville finne ut av hvordan syk jeg var. Da jeg kom måtte jeg ta urin og blodprøve. Noe utrolig morsomt, synes jeg, var at før vi dro hadde jeg nettopp vært på do og tømt blæra. Så sier plutselig damen at jeg må inn og ta en urinprøve. Så der satt jeg på doen, hadde koppen i hånden og lurte på om jeg skulle gå ut for å si at jeg ikke klarte det. Etter testene ble tatt kom jeg inn til fastlegen som lyttet på lungene mine og spurte meg om forskjellige ting. Han sa til meg at jeg dessverre hadde fått bronkittsykdom. Synes det var godt å få vite hva som var galt. Jeg har fått medisin jeg må gå på, men medisinen er såpass sterk at jeg kan få bivirkinger. Gruer meg derfor litt til å se an hvordan jeg er i morgen. Men forhåpentligvis sa han at jeg skulle føle meg bedre til mandagen, det håper jeg virkelig for da har jeg nemlig eksamen. Jeg er veldig glad det ordnet seg i dag, bedre sent enn aldri. Jeg skal ikke ha denne eksamen før nærmere jul, så nå kan jeg slappe litt mer av og konsentrere meg om de til uken :-)Tenkte å fortelle dere noe annet som er litt mer positivt, junkyard har nådd over 8000 følgere på instagram og kjører nå på med rabattkode:


Ikke glem fredagskonkurransen junkyard har her.

EKSAMENSTID

Hei dere! Vettu hva, jeg er super glad over at eksamene mine er så tett innpå hverandre. Jeg hadde eksamen i dag, og skal ha en i morgen pluss på mandag. Beste er at da er det så raskt overstått. Og da kan jeg endelig senke på skuldrene å fokusere på sommerferien. Wohoo!!! Åh, tenk at det faktisk snart er sommerferie. Det er helt sinnsykt! Tiden jeg har ventet på så lenge er endelig rett rundt hjørnet. Jeg gleder meg til eksamen i morgen, hør på meg a. Hva har skjedd? Tror nok jeg bare har fått en wake up call etter dagens eksamen. Skriftlig er jo ikke så ille som jeg skal ha det til, følelsen etter å bli ferdig er helt fantastisk! Jeg hadde medie og informasjonskunnskap eksamen i dag. Skulle skrive om ressurser og maktfaktor på oppgave 1. Da tok jeg i bruk KONY2012 og Unicef, ettersom det er noe som har tatt folk med storm. Det var to oppgaver og vi skulle gjøre dem begge, ble til sammen 5 sider og jeg er fornøyd. Gleder meg til å få alle eksamner overstått. Men håper dere har forståelse på at jeg er litt borte fra bloggen min da. Kommer sterkere tilbake, I promise! Masse lykke til på eksamen dere <3

Jeg føler meg så her glad nå, og jeg elsker det:


DAGENS ANTREKK 22.MAI.13

BOYAA. Regnværet tar seg godt ut i byen Moss for øyeblikket, likevel er det nydelig ute synes jeg. Trist, men luften er så frisk ute at det ikke gjør meg noen verdens ting. Å sovne, eller bare ligge inne og høre på regnet ute synes jeg er skikkelig koselig. Mamma og pappa dro til Tyrkia i dag tidlig, misunner dem virkelig for å kunne dra. Men det hadde vært godt å ha dem hjemme så de kunne hjulpet meg litt ettersom eksamenstiden er her. Heldige de er! Jeg har nettopp satt inn mat i ovnen og skal starte på kjøttet om ikke så veldig lenge så blir det god mat rundt bordet i dag skal jeg sørge for. Sikler nesten når jeg tenker på maten som vi skal ha i dag, nam.


Jakke Asos (Caroline sin) Genser Carlings Bukse Junkyard Sko Ebay Sekk Asos Solbriller RayBan 

NELLY

Hallo. Den korte tiden jeg har sittet på pcen i dag så bestilte jeg raskt ny lommebok ettersom den jeg har nå begynner å bli litt slitt, samt kosmetikkholder eller hva man kaller det. Har kjøpt en der før og den er kjempe smart å ha til sminke og annet tilbehør man kan få bruk for. Jeg fant noen andre stilige sko jeg har litt lyst på, men har ikke så lyst til å kjøpe disse skoene enda pga prisen. Jeg elsker jo slikt mønster, så får spare litt penger til disse skoene. Ta med matpakke på skolen i stedet for å kjøpe mat der, så blir det vel litt penger til slutt. Ettersom jeg har lang skoledag to ganger i uken går pengene litt mer enn vanlig. Så å ta med seg matpakke er ganske en smule lurt.


Lommebok HER - Sko HER - Kosmetikkholder HER.
 

VINNEREN AV VALGRITT PRODUKT FRA JUNKYARD ER..

Hei dere! I dag kommer onkelen min og skal hjelpe meg med matte. Fikk litt undervisning av han før, så krysser fingrene for at det skal gå enda bedre i dag. Det er på tide å trekke vinneren av junkyardkonkurransen og må si det er gøy å se hvor mye forskjellig dere velger. Inspirerende ikke minst! Vinneren som får et valgritt produkt fra junkyard ble Kaja som stikker av med et nytt longboard, gratulerer så mye til deg! Til dere andre så vil det bli nye konkurranser fremover som vanlig, så hold dere oppdaterte :-) Tips meg gjerne om hvordan type konkurranser dere ønsker.
VINNERNE AV PINK TICKETS KONKURRANSEN ER...

Hei dere! Det var utrolig vanskelig for meg å velge hvem som skulle vinne muligheten til å få en pink ticket i sin libressepakke. Trengte derfor hjelp her hjemme og ble da enige om at de tre vinnerne av denne konkurransen ble: Ingrid, Symphonies & Helene. Gratulerer så mye til dere, krysser fingrene for at en av dere har en pink ticket i pakken! Junkyardkonkurransen kåres i morgen. Og tenkte jeg kunne oppdatere dere litt om en svensk nettbutikk som har fått inn nye flotte sommerprodukter, falt for flere av dem. Så ta en titt innom nettbutikken til Stylegodis her
 
MATH EXAM AGAIN

Hei dere! Til onsdag 22.mai har jeg eksamen i matte IGJEN. Jeg har hatt eksamen i dette faget flere ganger fordi jeg har stryket. Jeg må nesten le av meg selv, jeg blir aldri kvitt det. Verste følelsen er da jeg føler det har godt så bra på disse prøvene så er det samme karakteren jeg får hver eneste gang, 1. Denne gangen har jeg matteeksamen som privatist ettersom jeg har strøket så mange ganger. Flaut. Jeg skal ha 1P og 2P, 2P er ikke før 27. Men uansett er det stressende for meg, fordi de andre eksamensdagene er rett etter disse. Pluss at forbredelsesdagene for de andre fagene jeg har kommet opp i er når jeg sitter og har matteeksamen. Rått, flaksen er med meg som vanlig. Men ser jeg på det positivet blir jeg fort ferdig og kan senke skuldrene, det blir herlig og skal feires! De andre fagene jeg kom opp i er medie og informasjonskunnskap, kommunikasjon og kulturkunnskap og den siste som er norsk. Det vil si at jeg har vært så uheldig å skal ha 6 eksamen. Jeg kommer til å bli utslitt. Det som er irriterende er at jeg er syk, tror jeg burde ta en tur til legen eller noe slikt for nå har syken vært opp og ned en god stund. Ingen sure miner her i gården, disse dagene fremover vil gå så fort at jeg plutselig har ferie. Wohoo!! Hvilke fag kom du opp i? Lykke til!
DAGEN I DAG

Hei. Sen blogging i dag gitt, både jeg og Didrik er syke etter russetiden så vi har begge bare ligget i kjelleren i hele dag. Didrik er hakket sykere enn meg, han har vært så forskjølet at han har kastet opp. Det har heldigvis ikke skjedd med meg. Vi så på TLC eller hva det heter nede i kjelleren på programmet Little Miss America, jenta som het Laci er prikk lik meg som jeg var da jeg var liten. Både Didrik og pappa sa seg helt enige. Det var som å se meg selv delta i en skjønnhetskonkurranse, bare at jeg hadde det på film og ikke som et minne i hodet. Det var skremmende, hun var så lik meg at jeg faktisk ble redd da jeg satt og så på hun. Noen andre som har opplevd slikt før?

ALOHA! IT'S SUMMERTIME

ALOHA. Da jeg våknet i dag var jeg klam, jeg hadde sovet med t-skjorte og det angret jeg med en gang på da jeg la merke til hvor varmt det var. Det er 29 grader ute, helt sinnsykt. Godværet bare plutselig kom. Jeg og Didrik tok frokosten våres på GoBua, spiste to pølser og koste meg med gul solrik. Didrik tok seg en Twister og cola, det var han fornøyd med. Været i dag er fantastisk, så varmt at jeg kom hjem og hoppet rett i bikinien min. Ikke nok med det, men i dag blir det grillkos! Kjære farmor kommer og skal spise med oss, pluss Didrik skal ha med seg Anders så dette blir koselig. For en bra dag!!! Jeg gleder meg til å spise baktpotet dynket i masse smør, det elsker jeg. Noen andre som har like fint vær hos seg nå?

I dag fikk jeg en pakke fra Sunski, der lå det to par shades som var til meg. Dette har faktisk allerede blitt mine favoritt solbriller, de bringer så mye glede og farger. Jeg synes faktisk disse solbrillene fortjener all oppmerksomheten eller reklameringen de kan få. Dette er solbriller med ordentlig kvalitet, og med rask levering. Disse solbrillene er populære i USA men jeg synes virkelig det er på tide at flere her i Norge skal få øye på disse fete solbrillene. Solbrillene finnes i blå, lilla, rosa og gule. Gratis frakt er det også! Ikke nok med at jeg er forelsket i solbrillene, eskene de kom i var så ufattelig sommer-aktige at jeg ble forelsket i dem og jeg. Bruker dere rabattkoden: maddepaddee får dere 10% avslag på kjøpet av solbriller ut hele mai mnd.

Mamma skulle ta bilder av meg mens jeg slo hjul, ble bra:

Bikini Asos (direktelink her) Shorts Batoko (direktelink her) Solbriller Sunski (direktelink her)
 

17.MAI RUSSEFEIRINGEN

Hei dere! Beklager for at jeg ikke fikk blogget i går. Men jeg kom hjem sent  natten 16.mai dessverre. 16.mai brukte vi mestetiden av dagen på å bare ha det gøy og spyle ned så mange som mulig med vann-geværene våres. Etterfulgt av dette ble det vors hos Nathalie som var kjempe artig. Dette er første gangen jeg ikke har blogget på en dag, jeg føler meg slem. Haha. Men det har vært russetid, så det får gå for denne gangen! Det ble en veldig kaotisk 17.mai. Vi hadde avtalt å stå opp kokken 05:00 for å vekke Mossby, jeg stod og var klar, plutelig får jeg melding om at det ikke ble noe av likevel. Jeg har aldri vært å gretten i mitt liv før. Så skulle det være russefrokost 07:00/ 07:30, jentene var forsinket, moren hadde laget varm mat til oss som da selvfølgelig ble kald. ENDELIG ble jeg hentet, men da måtte vi selvfølgelig hente resten av jentene også, så vi var der ikke før nærmere åtte. Russefrokosten var kjempe koselig, slappe av og bare lene seg tilbake etter den gode frokosten. Jeg, Nora og Iselin bestemte oss at vi ikke skulle hjem å legge oss, men heller gå ned for å se på barnetoget, noe som var kjempe søtt og ikke minst gøy. Ettersom vi nesten av dem eneste russene som stod og så på nede i gågaten ble nesten toget ødelagt ettersom småbarn løp og skrek til oss at de ville ha russekort. Lærerne var strenge på dette, og dem fikk dessverre ikke lov. Dette synes jeg var latterlig, det er 17. mai så hipp hipp hurra! Jeg ga det til dem uansett, og de var småbarn med et stort smil etter dette. Så fetteren min Eirik i barnetoget, så det var kjempe koselig.

Jeg bestilte ikke russekort, jeg er ikke den som kommer opp med de feteste ordene eller setningene så dret så og si i det. Men jeg fikk lov til å hjelpe andre med å dele ut russekort, så kjørte på! Vi tok lunsjen på Bajazzo, etterfulgt av å slappe av en god del. Så nærmet det seg tiden for å gå i russetoget. Russetoget er noe av det morsomste jeg har vært med på, herregud så gøy det var! Vi hadde kun gått noen meter før noen helte vann og kastet mel på oss. Iselin ble den som ble mest utsatt, hahahah stakkar. Jeg var den heldige som fikk masse flytende melange og cola på meg. Men ettersom vi var mange russ med vann-gevær, fikk vi hevnen vi ønsket oss. Jeg angrer på at jeg tok på med hvit topp denne dagen, hehe. Men alt i alt, jeg har hatt en fantastisk dag med russen. Hvordan var deres 17.mai feiring?

16.mai:
17.mai:
NEST SISTE DAGEN FOR OSS RUSS

ALOHA. I dag den 16.mai er det for oss som er russ den nest siste dagen. Utrolig hvor fort det har gått egentlig, bare tiden generelt. Tenk at allerede i morgen skal vi feire 17.mai!!!! I dag skal vi russ først til Nesparken for å ta russebilder, etterfulgt av Dare Night. Å ta 30 russeknuter på 2 timer, det skal bli gøy! Blir jo skikkelig kaos kan jeg tenke meg. Etter det blir det vanlig fest som alltid på skihytta. I morgen vet jeg det blir et rent helvete å stå opp. Allerede klokken 06:00 skal alle russ i Moss vekke Moss by. Men det skal bli gøy også, etter dette skal jeg på russefrokost hos Anna, så russetog klokken 18:00 og på kvelden blir det nok en fest for oss som er russ. Det blir koselig!!

Dumme meg har klådd litt på kameraet til Caroline, som jeg alltid bruker. Jeg har fått endret på noe med fargene, jeg aner ikke hvordan jeg får det tilbake. Bildene mine er så grå at det blir trist, HATER det. Så hvis noen av dere selv har Nikon D5000, vet dere hva jeg må gjøre?BEGRAVELSEN I GÅR

Hei dere! I går var begravelsen til vår kjære farfar Kjell. Det var tungt, men det var en utrolig fin begravelse. Nydelige sanger og dem flotteste blomstene lå rundt kisten hans. Jeg så for meg at jeg ville totalt knekke sammen, jeg holdt på et par ganger men klarte å beholde roen. Selvfølgelig kom det tårer mange ganger. Det er ikke hver dag man ser dine nærmeste gråte, så dette er noe som går så inn på meg at jeg selv ikke klarer å styre tårene mine. Vi barna hadde en rød rose med navnene våres på som min mor hadde ordnet, de la vi på kisten og det var så nydelig. Den verste dagen er over, det er jeg glad for. Men sorgen vi sitter igjen med, vil være her en god stund. Vi savner deg allerede, farfar.
KONKURRANSE: VINN VALGFRITT PRODUKT FRA JUNKYARD MELLOM 1000-1500KR

Hei dere! Da er det på tide å kjøre nok en konkurranse. Jeg elsker å kjøre junkyardkonkurranser fordi dere blir fornøyde uansett hva premien er. Denne gangen kan dere vinne et valgfritt produkt fra junkyard mellom prisklassen 1000-1500kr, dere velger som sagt helt selv. Ettersom flere av dere ønsker flere longboard konkurranser burde vel dere velge et longboard? Konkurransen vil vare til neste uke, så dere har god tid på å lete etter et produkt. Eneste dere trenger å gjøre for å delta i denne junkyardkonkurransen er:

- Følge @junkyardnorge på instagram
- Legge inn linken til produktet du ønsker i kommentarfeltet + samt mailen din
- Deler du innlegget på Facebook eller Instagram kan du kommentere 5 ganger når du selv ønsker.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETRUSSEFEST

Hei dere! I går var det russefest, selv med hes stemme dro jeg turen dit. Vi hadde vors hos Thea, jeg holdt meg litt unna drikken tanken på at det var begravelse i dag. Men godt humør hadde jeg likevel. Synes denne kvelden var fantastisk bra, det var så koselig. Stemningen manglet ingenting synes jeg. To ting som ødela litt av kvelden av at Campino og Lysthuset stengte 23:00, og at mine favoritt shades Oakley ble knekt. Oppturen var at det gikk an å knekke dem på igjen, noe Iselin fikk til! Dermed, kun en nedtur totalt.
 


Skjorten min er fra junkyard, direktelink HER

Senere i kveld vil jeg ha en ny konkurranse på bloggen i samarbeid med junkyard, så hold dere oppdaterte! Junkyard slår til med salg på disse to datoene, så shop i vei:


BEACHIT SOLBRILLENE ER NÅ UTE

Hei dere! Tenkte å informere dere om at BeachIt solbrillene våres er ute på nettbutikken, de ble det i går og det har allerede kommet en del bestillinger. Det er ufattelig gøy å se at dere liker det vi produserer og designer. Så stor takk til dere! Vi sender produktene ut dagen etter bestillingene, utenom i helger. Vi ønsker så klart at folk skal få produktene sine raskt som mulig. Håper dere som snart får solbrillene deres blir fornøyde! For å komme direkte inn på siden dere kan bestille, trykk HER.
NEW IN FROM KICKS

Hei dere! Jeg er blitt så hes at jeg nå sitter med en ekkel mannestemme, hadde vært greit om den var digg å høre på. Men jeg vil unngå å høre meg selv nå, herlighet. Jeg har aldri vært så hes før, så litt moro er det jo... Jeg er veldig sær, jeg elsker å høre på andre snakke når dem har hes stemme. Da Didrik hadde kommet hjem fra Stavanger (er forresten han som har smitta meg) hadde han DEN hesestemmen, misunnet han helt forferdelig. I går da jeg og Nathalie var i byen var det 2 for 3 på alle Kicks produkter, og jeg liker leppestiftene dem har så derfor kjøpte jeg meg et par nye. Jeg er blitt veldig glad i litt mørke farger på leppende så kjøpte da litt mørkere enn vanlig. De er litt lysere på leppende, elsker fargene på dem. Koster 99kr for 1! Det er så gøy, for til vanlig når jeg bruker mascara føler jeg meg skikkelig fiksa. Men så fort jeg tar på meg litt leppestift føler jeg meg nesten festklar. Ble også en ny Eos lepomade på meg, valgte en i eplelukt som da så klart dufter super godt. FOR EN KOSELIG RUSSEDAG

Hei! I stad ble jeg hentet av Nathalie for å ta en tur til Mosseporten ettersom hun skulle kjøpe seg litt nytt. Jeg tok frokosten min der som var junkfood, smakte veldig godt. Etter dette dro vi for å hente 3 fra russebilen våres. Vi skulle nemlig hente søte Sara på 9 år, som er lillesøsteren til Nora fra russebilen. Sara hadde gledet seg kjempe lenge. Da vi kom til skolen hennes for å hente hun, stod det en flokk med småbarn som var gale etter russen, det var helt sinnsykt. Fikk en smakebit av hvordan kjendiser har det. Det var virkelig en god gjerning! Da vi hadde kjørt hjem søte Sara dro vi til Nathalie hvor vi fikk kose oss med mange forskjellige kaker ettersom det hadde vært konfirmasjon denne helgen. Vi så på film og koste oss kjempe masse! Så har Nathalie og Scarlett vært så snille mot meg, de ga meg litt strykemerker som jeg kunne ta på russebuksen min, så nå er den ikke lenger clean. Russebilen våres er dessverre uten logo pga mye rot, men en russebil er bedre enn ingenting!!
Hetteskjorten er fra junkyard, direktelink HER.
 

BATOKO

BOYAA. Dere husker jeg fortalte om produktene jeg hadde fått fra Batoko? Vel, tenkte å ta fler bilder i dag av de produktene ettersom jeg kun viste to forrige gang. Som sagt ante jeg ikke at jeg ventet 5 produkter, jeg ventet kun på et. Men overraskelser sier jeg ikke nei takk til! Morsomt at en av dere sendte meg link til toppen jeg har på meg under og skrev "Tenkte på deg med en gang jeg så denne toppen", ironiske er at jeg hadde den. Shortsen jeg har på er i lik størrelse som min andre fra Batoko, begge er i XS. De er ikke alt for trange og sitter som et skudd! Klarer knapt å vente til når jeg skal til Kreta og får bruke disse nydelige produktene. Rask levering er det også fra denne nettbutikken og ikke minst billig, så gjerne ta en titt. Jeg synes denne nettbutikken er veldig lik Runwaydreamz faktisk, shortsene er kjempe like. Så dere som ønsker like shortser til billig pris ta heller turen innom Batoko, alltid godt å spare litt penger! :-)
Tanken er dessverre utsolgt, men shortsen finner du HER.
 
// Sponset produkter 
 

LIBRESSE - PINK TICKET COMPETITION 2013

Hei dere. Nå har jeg fått vite om en konkurranse jeg synes er gøyal og ikke minst drit bra. Libresse skal gjemme pink tickets i Libressepakkene rundt omkring i butikker. Det morsomme er at hvis man finner en, kan man bli med om å konkurrere om en shoppingtur til New York. Det er jo helt vannvittig! Det er kun 2 stk som vinner denne turen. Skattejakten begynner den 03.jun.13 og vil pågå i ca 2 uker. Uten om denne konkurransen her så pågår det også ukentlig konkurranser på Libresse, for eksempel på Libresse sin Facebookside hvor man kan vinne shopping på Nelly.com! Det er så klart mye mer man kan vinne, og alle premiene er helt fantastiske. Men selvfølgelig, den konkurransen som topper det hele her må være turen til New York, tenk deg det!! Utenom butikkene så kan man også delta i den store skattejakten på nett hvor man kan finne digitale pink tickets fra uke 23. Jeg vil anbefale dere å følge Libresse på Facebook for å få med dere oppdatert info om kampanjen. 

Jeg er heldig å får dele ut pink tickets til dere allerede nå. For å gjøre denne konkurransen litt mer interessant ønsker jeg at dere skal fortelle meg hvorfor dere fortjener å vinne dette. Jeg deler ut 3 slike pakker. Og denne konkurransen som jeg holder vil vare ut denne uken! Masse lykke til!

- HUSK Å LEGG IGJEN MAILEN DIN

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET// I samarbeid med Libresse 

WIZ KHALIFA

Halla! Forrige gang jeg skrev et slikt innlegg var det for Wyclef Jean. Denne gangen skriver jeg innlegg for Wiz Khalifa. Wiz fra Pittsburgh har gjennom kort tid, eller skal jeg si få år blitt en av hiphopens aller største stjerner. Han deburterte allerede i 2005, men det var med mixtapen Kush & Orange Juice, mange som husker den? Den ble gitt ut gratis tidlig i 2010 som da virkelig fikk starten på hans karriere, han ble virkelig satt på kartet da. Er det en låt som lyser i hodet mitt når noen nevner Wiz så er det Black and Yellow, den sangen tok helt av. Etter den låten ble det en rekke med nye hits som No Sleep, Roll Up, Work Hard, Play Hard og ikke minst nr 1 hiten av dem alle Young, Wild And Free hvor andre artister og var med som Snoop Doog og Bruno Mars. Wiz Khalifa er nå aktuell med sitt album O.N.I.F.C! Endelig kommer en av de største stjernene på hiphop-himmelen til Oslo med et sinnsykt show. Han kommer til Norge for å spille på Oslo Spektrum fredag den 11. oktober med fri alder.  Ønsker du å kjøpe billett allerede nå så gå inn på billettservice HER for å sikre deg en billett nå! Mange som har planer om å dra på konserten?// I samarbeid med tornadobooking

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DIDRIK SVARER

Si noe veldig rart om Madde som hun ikke vil dele med oss?
- Noen ganger sover hun med munnen åpen og lager lyder som høres ut som en søt liten hund.

Hvilken klesstil liker du egentlig?
- Jeg er en av de som liker det litt større MEN liker også å gå penere kledd til tider.

Synes du hun kler seg litt gutteaktig?
- Vanskelig å definere hva som er gutteaktig idag, men nei det syns jeg ikke.
 

Hvor gammel er du Didrik?
- 18 år.

Er du russ du og?
-  Ja, jeg er russ:-)
 

Hvordan er hun personlighetsmessig?
- Verdens mest fantastiske person.

Er hun en rolig eller rastløs person?
- Hun er rolig hvis hun har noe å gjøre eller se på og rastløs hvis hun kjeder seg.

Hva skal dere gjøre etter VGS?
- Madeleine skal ta seg et friår mens jeg har søkt litt forskjellige skoler :-)

Kjøper dere ofte gaver til hverandre?
- Hvis godteri og nammenam er gaver så JA.
 
Drømmereise?
- Samme om det er varmt eller kaldt så lenge hun er der!

Hvilket bilde synes du er det fineste av Madde?
- Det vet hun godt.Hvilken linje går du?
- Jeg går Idrett :-)

Har dere mange diskusjoner/ krangler? Og hvor lenge kan det vare?
- Når vi først diskuterer eller krangler går det veldig fort over heldighvis.

Hvordan startet dere opp BeachIt, og hvorfor?
- Jeg satt hos pappa i Bergen mens Madeleine var i Tyrkia og prøvde frem fargekombinasjoner på tskjorter så fikk jeg en glimrende idè! Fordi å skape noe selv er gøy!

Pinligste som har skjedd deg?
- Kanskje den gangen jeg lånte en sykkel og ble påkjørt på en campingplass, sykkelen ble ødelagt heh..
 

Hvor mange søsken har du?
- Jeg har ingen HEL-søsken men har èn halvsøster og to halvbrødre.

Hvordan er den perfekte date med Madde?
- Å bare være med hun er nok for meg.

Kan dere lage videoblogg sammen?
-  Nei, dessverre.

Har alltid lurt på en ting! Har skjønt det slik at dere bor sammen. Men blir det ikke noe krangling og litt mye tid sammen? 
- Det blir såklart litt diskusjoner men det fungerer veldig fint.
 

Hvortid skal du og Madeleine flytte for dere selv?
- Det har vi ingen planer om enda :-)

Hva 3 ting liker du best med Madde, og hva liker du minst?
- Ansiktet, fregnene og det stooore gliset. Det jeg liker minst er nok da hun tar all plassen i sengen og jeg får 15cm liggeplass!

Om Madde skulle gjøre noe fint/ romantisk for deg, hva skulle det vært?
- Ta meg med på en kritthvit strand på et varmt sted HINT HINT.

Hvilken hårfrisyre liker du best å se hun i?

- Når hun ikke gjør noe med det, bare lar det henge.Ser du en framtid med hun?

- Absolutt!

Har dere hatt en skikkelig krangel før?

- Har vært noen, men som alltid går det fort over.

Hva er det verste Madde har gjort?

- Hun er bare søt og snill hun, gjør aldri noe galt :-)

Hva pleier dere å gjøre når dere er sammen? (Dere er sinnsykt søte sammen!)

- Egentlig det meste, spise,sove, se på tv. Det vanlige.

Åssen ble dere sammen?

- Etter mye frem og tilbake så fant vi ut at vi burde egentlig være sæster.

Hvordan ble du forelska i Madde?

- Da jeg så bilde av henne på facebook, damn så fin.

Når ble du kjent med henne?

- I slutten av 10'ende klasse cirka.

Er hun glad i leserne sine?

- Hun forguder dem!

Hva er det mest romantiske du har gjort mot Madde tror du?

- Da jeg tok med henne til Gol rundt juletider, det var utrolig koselig.Hvor lenge har dere kjent hverandre før dere ble sammen?

- 1 og et halvt år cirka.

Visste du hvem hun var før dere ble kjent?

- Nope.

Synes du Madde har forandra seg mye siden du møtte henne`?

- Ikke så veldig , litt annen stil i klesveien men ingenting stort.

Madde er jo over 18, holder hun på å ta førerkortet, eller skal hun ikke ha det?

- Ser ikke ut som at hun skal ta det med det første.

Hvordan er det når halve familien bor i Bergen, mens du bor i Moss?

- Det går veldig fint, jeg har hatt det sånn hele livet egentlig så det er ikke noe forskjell.Hvor lenge har dere vært sammen?

- Vi har vært sammen i 1 år og 8 måneder cirka :-)

Hvem av slekten din bor i Bergen?

- Pappa, broren min, søsteren min, farfar og farmor, og 3 av onklene mine :-)

Hva var det som gjorde at du falt for Madde?

- Hun var bare ekstremt nydelig.

Hva liker du best med hun på utseendet?

- Øynene eller fregnene. Kaaanskje den søte nesa.

Kommer familien din godt overens med henne, og du med hennes familie?

- De kommer veldig godt overens allesammen.

Hva mener du er det viktigste i et forhold?

- At personen du er sammen med er en du har blitt veldig glad i og det forblir sånn.
 

Har du et kallenavn på hu, og har hu på deg?

- Egentlig ikke, noen slengnavn innimellom men ingenting som sitter.

Hvor lenge likte du Madde før dere ble sammen?

- Sikkert over et år, har vært forelsket i hun helt siden jeg ble kjent med hun!

Det søteste/ skjønneste Madeleine har gjort til deg?

- Kanskje bursdagen min eller da hun ga meg et A4 ark som var fyllt med ting som hun likte ved meg og hva som gjorde at hun var forelsket.

Står du nær foreldrene til Madeleine, hvis du skjønner?

- Jeg håper det, det er noen av de mest fantastiske menneskene jeg har møtt iallefall!

Det første stedet du ville dratt med Madeleine? Du og Madeleine er no det skjønneste paret jeg noen gang har sett!

- Hawaii, lett!

Hvilken linje går Madeleine & er hun hyggelig?

- Hun går allmennfagli studiespesialiserende og ja, hun er veldig hyggelig :-)

Hva er det beste ved hun som person?

- Utstrålingen og oppførselen.

Syns du at Madeleine er for avhengig av deg?

- Nei, det syns jeg ikke.

Hvordan gjør hun det på skolen?

- Hun gjør det bra når hun gidder!

Trives du med å bo med Madde? Blir det aldri litt "mye" når man bor sammen og er oppå hverandre hele tiden?

- Jeg elsker å bo med hun ! Jeg synes det ikke blir for mye.

Når skjønte du at det var hun du ville ha & hvordan går det med deg, Didrik? 

- I slutten av 10'ende klasse! Med meg går det fint :-)

Kan du si noe vi ikke vet om henne?

- Hun kan se èn sesong av et kakeprogram på èn dag, slå den!

Snakker hun ofte om bloggen?

- Nei, men hun blogger jo en del mens jeg er tilstede!

Snakker du bergensk?

- Nei, men jeg kan!

Hvordan er hun på fest?

- Hun er som regel rolig.


VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN ER.....

Hei dere! Det har vært en sinnsykt morsom konkurranse for meg med tanke på hva premien er. Jeg ble sååå glad da jeg fikk lov til å holde en slik konkurranse med den feteste konkurransen jeg har hatt hittil. Det at dere også kommenterte og sa dette var en kjempe bra konkurranse, lyste det opp av hele meg! Vil si en stor takk til absolutt alle som meldte seg på, like gøy hver gang når jeg ser hvor mange som har kommentert! Vinneren av junkyard konkurransen som får sitt nye cruisebrett ble Victoria. Gratulerer sååå mye til deg! Skal prøve å få holdt flere konkurranser fremover! Gjerne kom med ønsker til hvordan konkurranser dere vil ha her på bloggen.PERFECT SATURDAY

Hei dere! Dette har vært en perfekt lørdag. Det har vært kjempe koselig i Larkollen på familiemiddagen. Det var bursdagen til farmor for litt siden så derfor feiret vi den i dag. Det var god mat og kjempe god dessert som bestod av både frukt og kaker. I mellom tiden lekte vi så klart med ungene, Brage og Bertine. Var ute og blåste bobler som dem likte kjempe godt, og syntes var super morsomt. Jeg skulle gjerne tatt fler bilder, men jeg var faktisk for opptatt med å sitte på mobilen. Det var virkelig koselig! Og noe enda bedre. Tante og onkel spurte sånn litt/ halveis om vi kunne passet huset i sommer et par uker, det hadde vært DIGG. Et helt fantastisk hus, det var det ingen av oss som sa nei til. Nå går kvelden til å slappe av og se på lørdagsfilmen ettersom vi alle er gode og mette. Hatt en fin lørdag så langt?FAMILYDINNER TODAY

Hei dere! Klokken halv fem befinner jeg og min familie (inkludert Didrik) hos Lise og Lars hvor hele familien til pappa er samlet for å spise middag. Det blir kjempe koselig. Søte Bertine som jeg er fadder til & Brage er alltid underholdningen, så dette blir bra. De har et så nydelig hus, stort og åpent, med bra beliggenhet i Larkollen. Skulle gjerne hatt et slikt hus selv. Før vi tar turen dit skal jeg en kjapp tur på posten før det stenger for å sende noen pakker fra salgsbloggen min, kjempe gøy å se at så mange var interesserte. Og dette er første gang det ikke har vært noe kluss, så dette jubler jeg for! Tingene jeg får fra junkyard havner på Ica Maxi med Mypack, det er kjempe digg. Så jeg hentet en pakke i går derfra, og jeg er utrolig fornøyd! Skal vise dere bedre bilder senere. Har dere noen planer denne lørdagen?
Jeg elsker klistremerker, så valgte selvfølgelig et par. Klistremerkene finner du HER & HER.
 
// Sponset produkter.
 

THIS HAS BEEN THE MOST UNHEALTHY DAY EVER

ALOHA. Herregud i dag har jeg bare gomla godteri og mat hele tiden. Jeg ble med mamma og pappa i butikken. Gikk ut fra butikken med to potetgullposer, ben&jerry's, brus og selvfølgelig fikk jeg overtalt mamma til å lage gulrotkake med meg. Gulrotkake er min favorittkake, hva er din? Den var helt sinnsykt god, den ble ferdig for omtrent 20 minutter siden. Beste gulrotkaken jeg har smakt noensinne. Nå skal jeg snart sette meg ned og spise Sørlands chips med den spanske paprika smaken. Det er den beste smaken, nam!
FANTASTIC

Hei dere! Jeg må bare så sagt en ting, som vanlig. Det at dere kommenterer på bloggen, bruker tiden deres på å lese den, samtidig som dere er snille og gode mot meg på både Twitter og Instagram, ikke for å glemme Snapchat betyr så mye for meg! Det er ufattelig søtt av dere. Dere som er unge, at dere klarer å skrive så bra som dere gjør, jeg blir skikkelig overrasket. Jeg er nesten redd jeg snart er tom for ord, dere er fantastiske mot meg. Jeg vet ikke hva jeg skal få gjort eller sagt, som viser at jeg er så takknemlig som det jeg er. Men jeg håper så klart at dere har en liten anelse om hvor mye dette betyr. Jeg håper dere har en fantastisk langhelg, og til dere som har meg på snapchat: SEND MEG VOFSE-VIDEOER!-IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN PÅ JUNKYARD HER!

FRI, FRI OG MER FRI

Hei! Jeg synes det er så utrolig deilig med fri nå. Få noen dager til å slappe av før eksamen starter. Dette er akkurat det jeg trengte nå, både pga skolen og ting som har skjedd med familien. Familien er blitt enige om at begravelsen skal bli neste uke, jeg gruer meg. Begravelser er det verste jeg vet om, å ta et siste farvel med noen som har betydd mye for deg. Jeg gruer meg til å gå opp til kisten å legge på en rød rose. Jeg vet jeg kommer til å knekke sammen, hvis jeg ikke allerede har gjort det. Men familien min er sterk, vi tar det bedre enn forventet. Noen tårer kan man ikke styre, men det er helt greit. Tusen hjertelig takk for alle gode kommentarer jeg har fått <3TUSENFRYD KAOS

Hei dere! I går var jeg som sagt på Tusenfryd, vi kom nærmere syv, skulle egentlig dra rundt 5. Men når det er 9 stk som skal dra, blir det selvfølgelig litt venting osv. Hele veien dit var jeg skikkelig gira, endelig får jeg tatt karuseller, 2 år siden nå!!!! Jeg følte meg som en liten unge igjen, var så gira at det nesten kom gledestårer. Da vi kom frem sa vi bare "Oh shit", russebiler overalt. Skulle ta bilde, men glemte det helt. Det var vannvittig mye biler. Køene var ubeskrivelig lange. Vi valgte å stå i en kø som var nærmerst der vi parkerte bilen vår "Clueless". Etter å ha stått der lenge, rukket å bli våte igjennom både jakker og sko, ikke minst russebuksen, kommer det en vakt og roper "Dere som ikke skal kjøpe alkohol kan gå forbi denne køen". Jeg skulle ikke ha alkohol så jeg ble så irritert samtidig som jeg lo, det er så typisk!!! Da vi kom inn etter å ha stått i kø lenge, måtte flere av oss jentene på do, jeg var en av dem. Tror dere ikke det var en lang kø der og eller? Joda, her stod vi å ventet en stund. Enda bløtere og kalde, men gøy var det selv om. Vi bestemmer oss for å gå til noen av berg-og-dalbanene, vi blir målløse da vi ser køene. De var evig lange, vi hadde ikke hatt sjangs til å ta noen karuseller om vi ikke stod der ca 1 time. Fristet ikke for noen av oss jentene, og etter 1 time var alle gjennombløte så endte opp med at vi dro hjem uten å ha kjørt karuseller. Kun fått en opplevelse av å ikke ha for store forhåpninger på slike dager. Vi var en av tusen som tenkte "Det regner, sikkert mange som dropper å komme dit da". Det var også noen russ som kom bort til meg og spurte om jeg var maddepadde, det var kjempe gøy!


Da vi var på vei hjem var vi alle enige om at vi måtte ta oss turen innom Campino. Aldri vært så lykkelig for varm mat før, da dem kjørte meg hjem lå jeg på pizzapakken og kunne sovnet. Det var så godt og varmt, haha. 


RUSSENS DAG PÅ TUSENFRYD

Hei dere! Er litt krise her i gården akkurat nå. Jeg har kjøpt Tusenfryd billett, og det er dessverre meldt dårlig regn. Men problemer er at jeg har såååå lyst til å dra tid, men at været skal være dårlig får meg til å måtte stå mellom et vanskelig dilemma. Ha det gøy i regn, eller selge billetten å bli hjemme. Vet ærligtalt ikke hva jeg skal gjøre, og jeg må finne ut av det ganske fort.... Faen heller, fant det ut mens jeg skrev nå, jeg drar dit. Tror jeg, HAHA. Ææh, jeg drar, blir hentet nå snart. HEJDÅ! Herregud så mye man får gjort ut av 5 minutter.


Skjorten min er fra Junkyard & Solbrillene er fra Oakley.

BEACHIT TANKTOPS & SOLBRILLEKONKURRANSE

Hei dere! I dag var vi så heldige og fikk tilsendt 2 nye bilder av to forskjellige tanktops. Smilte fra øret til øret da vi så hvor fete dem ble! Disse singlettene vil koste 149 kr, akkurat den samme prisen som solbrillene. Når vi først snakker om solbriller, så ikke glem konkurransen vi kjører på facebook hvor du kan vinne 4 splitter nye BeachIt solbriller. Eneste du trenger å gjøre for å delta i den konkurransen er å dele og like bilde. Det gjør du ved å trykke HER. Hva synes dere om singlettene & hvilken er din favoritt til nå?HVIL I FRED

Jeg hadde litt av en skoledag i dag. Starten på denne dagen var helt perfekt, russebuksen var på og jeg var supergira. Jeg satt i klasserommet med Carsten mens andre gjorde russeknuter. Plutselig ringte mamma meg og sa "Har du hatt prøven din? Kan du komme hjem?" Jeg spurte hva som har skjedd og mamma sa at farfar er dø. Akkurat der ble alt stille og tårene kom. Heldigvis var Anine snill og kunne kjøre meg hjem. Der møter jeg på moren min som er forvirret, trist og redd. Caroline var på skolen og pappa fikk vi ikke tak i. Jeg så ut av vinduet og så pappa sitte i bilen, han visste ingenting. Jeg gikk ned i kjelleren fordi jeg ikke turte å være tilstede da mamma skulle fortelle han hva som hadde skjedd. Det jeg hørte var "Tor, det har skjedd noe med farfar" Det var ille nok for meg å høre. Jeg kan ikke se for meg hvordan pappa egentlig har det. Men papparen min, han er så sterk, han er flink og han skal nok ta det bra. Jeg er så glad for at farfar sovnet rolig inn, men likevel kan jeg ikke forstå det, han var jo ikke syk. Farfar var en sprudlende mann, med god humor, en god farfar. Men med tiden la vi merke til at han ble mer stille. Vi forventet bare ikke at dette skulle skje allerede nå. Hvil i fred kjære farfar <3BEACHIT SUNGLASSES

Hei allesammen! Idag har vi ENDELIG fått BeachIt solbrillene vi har ventet på. Da de kom ble vi veldig fornøyde med resultatet i og med at de ble akkurat som vi ville ha dem. Vi valgte så klart speilglass fordi vi syns det er det som ser kulest ut. Glassene har full UV-beskyttelse, altså at de passer på øynene dine ute i solen ! De vil bli tilgjengelig i nettbutikken vår i løpet av morgendagen. Disse vil koste 149 kroner. Brillene passer til både gutt og jente så det er bare å få seg et par uavhengig av hvilket kjønn du er. Håper dere blir like fornøyde som vi ble når vi fikk de!KONKURRANSE: VINN ET LONGBOARD FRA JUNKYARD

BOYAA. I samarbeid med junkyard kjører jeg nå tidenes råeste konkurranse. Jeg får lov til å dele ut et Dusters California Cruisebrett til en av dere. Begge disse brettene koster 1371kr. Nå som det blir varmere ute og snøen har smeltet, så er det ingenting som er bedre enn å starte sommeren med å ha et nytt cruisebrett. Jeg valgte ut hvilke brett som er med i konkurransen og håper da selvfølgelig på at dere er fornøyde med valget jeg har tatt. Skulle gjerne hatt begge disse brettene selv, elsker fargene og detaljene på dem. Konkurransen avsluttes i løpet av helgen. Konkurransen er veldig enkel, det eneste du trenger for å delta i konkurransen er:

- Følge Instagram brukeren til @junkyardnorge
- Velge hvilket brett du ønsker mest, altså skrive nr 1 eller nr 2.
- Legge igjen mailen din i kommentarfeltet, samt hvilket brett du ønsker, slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren som stikker av med et nytt cruisebrett. 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Nr 1.

Ønsker du litt mer informasjon om brettet eller å se flere bilder, trykk HER.
 
Nr 2.

Ønsker du litt mer informasjon om brettet eller å se flere bilder, trykk HER.
 

VINNEREN AV KONKURRANSEN & SPØRSMÅLSRUNDE - DIDRIK SVARER

Hei dere. Håper dere har hatt en kjempe fin helg! Nå er det virkelig lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde. Tenkte jeg kunne ta en liten vri denne gangen og la Didrik svare på spørsmål. Altså bare så det er sagt, det blir ingen videoblogg av dette her. Det skal han få slippe, haha. Nå har dere sjangsen til å spørre om både kjærlighetslivet vårt, om Didrik og da om meg. Så kjør på! Denne spørsmålsrunden lar jeg vel vare sånn ca halvuke, eller kanskje hele uken. Kommer an på hvor mange spørsmål som kommer inn :-)  

SPØRSMÅLSRUNDEN ER OVER!

Nå er det på tide å kåre vinneren av Asos konkurransen jeg hadde hvor man kunne vinne en fantastisk aztec sekk. Kjempe hyggelig å se at så mange var interesserte i denne. Vinneren av konkurransen ble Pernille Mercedes, gratulerer så mye til deg! Til dere andre: Det vil komme en konkurranse til om ikke så alt for lenge!LIKE MY PHOTOS? -FOLLOW ME ON TUMBLR!

ALOHA MY CHICKAS. Mens jeg venter på at Didrik skal komme hjem så mamma endelig lager middag surfer jeg litt på tumblr. Drømmer meg alltid bort i flere bilder og tenker på hvordan det hadde vært å hatt det, eller spise det, være på dette stedet osv. Følger veldig mange sommeraccounter, det er fordi jeg er et sommermennesket, jeg elsker alt ved sommeren. Hvis du liker bildene mine, kan du kanskje følge meg også? Jeg heter Alohamad på tumblr, ettersom mange fremdeles spørr om det.


BATOKOLOVE

ALOHA. Som dere vet er det super flott vær her i Moss, og jeg gikk da ut for å ta noen bilder. Denne gangen tok søsteren min bilder av meg. Jeg vet ikke hva det er, men jeg blir nervøs da hun tar. Det er vel bare fordi jeg er mer vant til at mamma tar de fleste bildene av meg egentlig. Tingene jeg skal vise dere under fikk jeg sponset. Det som ga meg sjokk var at jeg trodde jeg bare kom til å få denne shortsen, men da jeg hentet pakken på posten var den større enn jeg forventet. De hadde sendt meg 5 produkter, og jeg ble så glad. Ville bare gi dem en stor klem alle sammen. Jeg er så takknemlig for tingene jeg får, for meg er det utrolig stort å få dette. Det viser at de faktisk finner meg interessant og synes jeg gjør en god jobb. Det betyr så mye for meg. Ikke minst denne overraskelsen da jeg hadde fått mer enn jeg forventet. Jeg har aldri vært superfan av shorts, men etter å ha fått 2 shorts fra Batoko må jeg si jeg elsker dem. De er sinnsykt fete og sitter superbra på kroppen. Jeg tok min i XS, og den sitter som et skudd. Har blitt forelsket i neon-naglene som er på shortsen! Skal vise dere resten om ikke lenge :-)
Tank HER Shorts HER Sko Tyrkia Solbriller Oakley Klokke Kulklokke.no (HER) Armbånd Oslove
 

GOOD MORNING

Hei dere! Våknet opp til utrolig flott vær, og da syntes jeg virkelig det var en god morgen. Jeg hoppet fort i dusjen, tok meg en lang og varm dusj så nå er jeg klar for en avslappende dag. Jeg har fått noen ting jeg gjerne ønsker å vise dere så jeg skal ut å ta litt bilder i det fine været. Jeg kommer til å avslutte konkurransen min nå i kveld, så hold dere oppdaterte! Uansett hvem som vinner den, så kommer denne sekken til å bli elsket. Jeg fikk en enda bedre morgen da jeg gikk inn på instagram og ikke kunne tro det med mine egne øyne. Katya_khot har tegnet meg enda en gang, hun prøver virkelig å tømme meg for ord. Jeg er så takknemlig for dette, at en via instagram har tegnet meg og at den blir så bra er vannvittig stilig. Jeg er virkelig en heldig jente, vet jeg. Hvordan har dere det i dag?

DAGENS OUTFIT O4.MAI.13

Hei dere! I kveld hadde jeg egentlig tenkt meg på en liten jentekveld, men ettersom en av jentene ikke er helt friske droppet vi det. Får heller ta det en annen gang når alle er i toppform. Jeg har kjøpt inn brownies i dag, så blir til å kose seg alene til Didrik kommer hjem fra Stavanger i morgen. Det skal bli godt å få han hjem igjen. Jeg må også beklage litt for dårlig kvalitet på bildene under, vet ikke helt hva som skjedde med kameraet der... Ser nesten ut som om det er malte bilder, altså dårlig malt. Ønsker dere alle sammen en riktig god lørdag!


Skjorte Carlings Bukse GinaTricot Klokke DanielWellington

WOW, WOW AND WOW

BOYAA. Jeg er helt sjokkert. Skjedd så ufattelig mye rart og bra denne helgen. I går fikk jeg en tegning som var ubeskrivelig flott, makan til talentfull dame. For meg, å oppleve noe slikt som det er ufattelig stort. Det er ikke noe man opplever hver dag, og da jeg fikk øye på dette ble jeg helt målløs. Hva skulle jeg si til denne dama? Takk? Følte at det ikke holdt. Hun har tatt seg tid til å tegne meg, og det jeg sier er takk. Jeg føler nesten det er slemt i denne sammenhengen, føler jeg burde sagt noe som er mer betydningsfullt enn takk. Bare det tok kaka. Til jeg nå fant toppen av kaka. En jente på twitter oppdaterte meg om noe vilt som nettopp haR skjedd. Jeg Gikk på instagram, fikk sjokkutbrudd. Hva skjer, herregud, hva i all verden, seriøst?! Den samme dama Katya Khot har tegnet meg, denne gangen på en genser. Hva i all verden skal jeg si til hun nå, tenker jeg bare. Jeg har forsikret meg om at hun vet dette betyr mye for meg. Noe enda bedre er at jeg kan få denne genseren, noe jeg selvfølgelig har sagt ja takk til. Hvor CRAZY er ikke dette her?!
ONE SHORTS, THREE OUTFITS -WHICH OUTFIT IS YOUR FAVORITE?

ALOHA. Det er noe jeg har helt glemt å fortelle dere her på bloggen. Altså, hvordan har jeg klart det?! For et par dager siden fikk jeg mail av min favorittblogger Frida Grahn. Hun lurte på om jeg ville bli med i et intervju hos det svenske magasinet Veckorevyn. Da jeg svarte hun måtte jeg selvfølgelig begrense at jeg egentlig var i hundre og sykt starstrucked, like før jeg skrek. På så kort tid har hun til og med kommentert bloggen min, fulgt meg på instagram og kommentert flere bilder. Så ut i fra inntrykket jeg har fått av hun hittil så er hun en dødsrå jente, som tar godt vare på sine fans, he-he. Sitter og gliser lurt for meg selv akkurat nå. Intervjuet vil ikke bli postet før en gang i juni, men skal så klart oppdatere dere da! Ellers var jeg sent oppe i går, lå i sengen til Caroline og så på film med hun. Filmen vi så het Pitch Perfect, akkurat min type humor. Jeg digget den skikkelig, lo flere ganger under filmen. Den er litt Glee-ish, men bare film. Anbefales virkelig til dere som liker slikt.

Etter vi hadde sett filmen begynte hun å fortelle om spøkelseshendelser osv. Jeg blir fort redd av sånt selv om jeg later som ingenting, før jeg plutselig skal gå alene inn på rommet mitt. Da løper jeg bort til lyset mitt, skrur det på og ser om det er noen på rommet mitt. Vi satt oppe til ca 3 og hun viste meg flere Ghost Stories klipp som er basert på ekte hendelser. Ting som har blitt tatt opp på bilder, film og lyd. Den ene skremte driten ut av meg, så jeg sa til Caroline at vi nå måtte se på noe annet. Men neida, hun ga seg ikke. Trodde jeg aldri kom til å nå sengen min. 

Nr 1.

Topp HER Shorts HER Solbriller RayBan

Nr 2.

Topp HER Shorts HER Solbriller RayBan

Nr 3.

Topp HER Shorts HER Solbriller RayBan

AMAZING DRAWING

Herregud, nøyaktig noen minutter siden bare fikk jeg varsel på instagram om at noen hadde tagget meg. Elsker det nye systemet på instagram, bare så det er sagt. Plutselig ser jeg en tegning av meg, og en som skriver på et språk jeg overhodet ikke skjønner noen ting av. Men herregud, dette er noe av det råeste jeg har sett på lenge. Ble skikkelig skjelven av å se den, den er jo helt vannvittig fet. Tenk at noen faktisk tar seg tid til å gjøre slikt, og at dette er en tegning av meg!!! THANK YOU KATYA_KHOT OPPDATERING

Hei dere! Da her jeg brukt litt tid på å gå igjennom litt av hvert av plagg og tilbehør, har enda ting jeg ikke har lagt ut. Men tenkte at det er bedre å ikke legge ut alt for mye på en gang, forrige gang jeg la ut mye ble det helt kaos på mailen min. Tenkte derfor å bare si ifra at produkter er lagt ut på salgsbloggen min så nå er det bare å ta en titt. Vil komme et par luer senere, tenker jeg.DAGENS OUTFIT O3.MAI.13 ++ MER

Hei dere! Ettersom nesten alle fra 3VGS på skolen har dratt til Stavanger fikk vi "fri", eller lettere sagt avspasering/ organisert studiearbeid. Denne uken her har godt så fort synes jeg. Formen min er endelig mye bedre, dette er jeg super glad for. Jeg har vært så tett i både desa og hodet at jeg bare har ligget i sengen og sett ferdig hele Glee. Altså 44 episoder på ca 40 minutter hver, jeg har sett ferdig dette på mindre enn 3 dager. Haha, litt sykt egentlig... Hva skal jeg se på nå????? Sett ferdig Klovn, America's Funniest Home Videoes, Glee og Cake Boss. Noen tips? Hahaha. Ellers har jeg ryddet i skapet mitt, og funnet ganske mye jeg tenkte å selge. Så derfor anbefaler jeg dere om å ta en titt på salgsbloggen min senere i dag. Det vil bli solgt til billig pris absolutt alt sammen! Kan hende jeg finner litt mer, ettersom jeg kun har tatt klesskapet nå. Kanskje det blir et par solbriller, smykker, klokker osv. Så hold dere oppdaterte.


Ønsker dere en litt bedre titt på kjolen så trykk HER. Den er litt anderledes enn på siden og det er derfor jeg ønsker å selge denne fordi jeg ikke føler en passet helt til meg. Så forhåpentligvis blir den en favoritt hos noen andre.
Tank Cubus Jeans Junkyard Klokke Larsson&Jennings
 
-IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN PÅ JUNKYARD HER

WHAT HAVE I DONE WITH MY HAIR?!

BOYAA. Jeg har lenge hatt planer om å gjøre noe nytt med håret mitt denne sommeren. Forrige sommer valgte jeg å gå for blond dipdye., veldig forsiktig. Noe jeg var veldig fornøyd med, men det var alltid noe som manglet. Jeg har hatt ønsker om å ta orange, grå/blå, grønn og turkis dipdye denne sommeren. Man får gjort så mye gøyale ting med håret sitt, så hvorfor ikke?! Derfor prøvde jeg meg ut i stad med hjelp av min kjære søster, og resultatet synes jeg var drit fett. Uvanlig og stilig. 

FAKE PROFIL

Hei dere. Noe som oftre pågår hos folk som har blogger, eller andre type hjemmesider er at dem blir utsatt for mye dritt. I denne sammenhengen at andre lager falske profiler av deg. En ting er å lage fake profil av meg, men på instagram er det to stk som samarbeider og har laget fake bruker av både meg og Didrik. De skriver til hverandre, og jeg blir så kvalm av det. Jeg forstår ikke hvordan dem kan få det bedre med seg selv ved å utgi seg for å være andre. Eneste muligheten for at folk skal slutte å gjøre slikt er jo nesten om man slutter å legge ut bilder. Men det vil jeg ikke. Det finnes andre løsninger og det er å rapportere og hjelpe meg til å få dem til å slette disse brukerne. Begge har blokkert meg så jeg får ikke gjort noe som helst. Derfor ber jeg om deres hjelp, vær så snill. Skrem dritten ut av dem og rapporter. Takk på forhånd :-)

Hvis dere vet om noen andre fake profiler av meg hvor som helst, vær så snill og skriv dem ned her. 

HOSPITAL

Hallo. I dag dro jeg og Pappa inn til sykehuset i Oslo for å ta laserbehandling på øret mitt. Jeg vet ikke om så veldig mange av dere vet dette, ettersom det er lenge siden jeg har skrevet om det. Men jeg ble født med bare et øret, det andre øret som var på høyre side var bare av kanten og øreflippen. Derfor har jeg gått igjennom 3 operasjoner, den siste gjorde jeg for ca 1,5 - 2 år siden og etter den operasjonen har jeg måttet gått til laserbehandling hver 3 mnd. Denne gangen var den siste og det er jammen meg deilig synes jeg! Etter alt som har hendt er det deilig å tenke på at det er over, så mye smerter og arr, barbert hår og nå er det over. Wohoo!
RUSSEDÅP

Hei! Kjempe deilig å ha fri på denne dagen. I går var det russedåp, men for meg ble det ikke så moro. Jeg satt i bilen og tok paracet fordi jeg ikke følte meg bra. Men likevel var det herlig å se andre koste seg sånn, skulle ønske jeg var i den formen selv. Etter russedåpen dro vi til tivoliamfi for å feste der. Formen min ble bare verre utover kvelden så derfor fikk jeg pappa til å hente meg. Kom hjem til en mor som veldig gjerne ønsket å lage god og varm mat til meg. Jeg la meg ganske tidlig og våknet ganske tidlig på denne dagen. Enda verre i dag og kanskje ikke så rart da men tilbringer tid på en strand hvor det blåser helt vilt. Så denne dagen tilbringer jeg tid med sengen, netflix hvor jeg ser på Glee og mat.