hits

mai 2016

ANTREKK: CRAZY BOMBER

Jeg har blogget i nærmere 6 år, og tanken på hvor jeg begynte og hvor jeg er nå - det er sprøtt å tenke over. Etter 6 år mer blogging, og jeg er fremdeles ikke lei. Jeg kommer nok aldri til å ta denne bloggen forgjeves, og hva jeg får på grunn av den. Jeg må også gi meg selv en klapp på skulderen, for man må jobbe for det og det mener jeg at jeg har gjort. Jeg har hatt mye flaks, men det har kommet fra at jeg har prøvd. Derfor er jeg så heldig som har noen av mine flotteste samarbeidspartnere som har vist seg å være interesserte i et langt samarbeid fremover. Jeg startet med mange sponsorer, men bestemte meg til slutt å ta dette mer seriøst og tok derfor bare på de få jeg likte best og som jeg kunne stole på å ha en ordentlig avtale med.


Antrekket jeg skal vise dere i dag, har jeg mikset opp med produkter jeg har fått sponset fra noen av de jeg digger mest. Junkyard og Urban. Dere vet at jeg har samarbeidet med Junkyard en veldig god stund, men har dere visst at jeg også samarbeider med Urban, selv som en ansatt av denne butikken? Det er noe jeg virkelig er glad for, og setter veldig stor pris på. Bomberjakken er noe for seg selv, og noe jeg ikke har sett før. Nettopp derfor jeg falt pladask for den da vi fikk den i butikken. Den går bra til jeans, skjørt, kjole og you name it! Selv om den var ganske fargerik, ville jeg av egen vilje ta på meg en rosa tettsittende t-skjorte, for å blande den girly looken med streetstyle looken. På føttene har jeg kun gått i svarte og hvite sko den siste tiden, og det var derfor på tide med en ny farge denne gangen. Disse skoene har jeg i andre farger, men jeg har aldri gått med noen så behagelige sko og vil derfor passe på at jeg flere par av dem mens de er tilgjengelige.

Bomberjakke fra Urban (sponset) // T-skjorte fre GinaTricot // Bukse fra TopShop // Sko fra Junkyard (sponset) // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

DINNER DATE AT RESTURANT RO

Det har vært en liten krisesituasjon i heimen de 2 siste dagene, og kan dere tro hva slags mareritt det er spesielt for bloggere? Være uten strøm. På grunn av oppussingen av kjøkkenet måtte de ta strømmen til 3 etasje, der jeg har rom selvfølgelig. Heldigvis trengte jeg bare å gå ned en trapp for å få tilgang til strøm og internett, så dere kan tro hvor mye jeg har trent ned og opp disse trappene nå. Vi trodde ikke vi ville få tilbake internettet, men i natt kom det tilbake og da ble jeg veldig glad. Jeg skulle egentlig blogge i går, men så spontan som jeg var endte jeg opp med en koselig middagsdate på en ny resturant i Moss, nemlig en som heter Ro sammen med Ingvild. Før daten, dro vi ned til feste for å ta antrekksbilder som jeg skal vise dere i morgen - litt sommerlig og fargerikt antrekk kan forventes i morgen. Ingvild anbefalte meg hamburgeren der, så selv om pasta carbonara fristet, fristet den burgeren mer altså. Den var kjempegod, og det var den flotte desserten også. Dere må nesten bli lei av matpratet mitt, men gotta love food you know.


Klokken 18:00 måtte jeg sørge for å være hjemme, være ferdigpakket og straks være klar for å bli hentet av Ida. Vi skulle nemlig til Ida å fikse oss med resten av jentene, før vi skulle på et morsomt vors hos noen gamle ansiktet samt ta veien videre ut på byen. Jeg kan ikke huske sist jeg gikk med kjole på byen, men jeg hadde glemt for digg det var faktisk. I tillegg brukte jeg en kjole jeg har hatt i 1 år, uten å ha brukt den før - men nå liker jeg den bare supermye. Basic, men med mønster som gjør den spesiell fra Asos.


Håper dere har hatt en kjempefin helg & er klar for en ny uke i morgen!


Naaaaam!


Hva har du gjort i helgen?♥

25% RABATT PÅ ALT FRA NLY TREND

Vinneren av Junkyardkonkurransen er: Amanda L. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet veldig snart.


// Innlegget inneholder adlinks.


Hjemme hos familien Pedersen er det rent kaos nå. Vi holder på å rive vegger, selge alt av hvitevarer for å gjøre oss klare til et nytt kjøkken. Og vi har støtt på et par problemer som vi må holde ut med i 12-16 dager. Vi kommer nemlig til å være uten komfyr og kjøleskap så lenge, at jeg lurer på hva man kan lage uten å trenge dette? Vi har et lite kjøleskap nede i kjelleren, men det er ikke snakk om mye god plass der. Så til dere som er litt gode på sånt her, dere måååå hjelpe meg. Hva kan jeg lage til frokost, middag og kveldsmat uten tilgang til komfyr?? Flaks for meg som er borte 3 av disse dagene, og nyter dagene i London i forhold til resten av familien. Hørt at vi kommer til å leve på mye fastfood, men det takler jeg ikke i så mange dager altså..


Nå bryter jeg egentlig en regel jeg har lovet meg selv om å ikke bryte, men nå bryter jeg den likevel. Jeg har lovt meg selv om å ikke ha 2 reklameinnlegg etter hverandre, men jeg synes akkurat denne kampanjen får gå siden det er så bra tilbud. På Nelly, bare i dag, så får du 25% rabatt på alt fra Nly Trend og jeg vet det ikke bare er jeg som elsker klærne derfra. Jeg vet ikke om dere andre får mail om disse tilbudene Nelly har, men for dere som ikke får dem i hvert fall så er det jo kjekt å nevne det til dere. Jeg tok en liten titt på nettbutikken for å se etter noen godbiter å dele med dere, og her er de jeg fant;


Husk å legg inn rabattkoden: PINKTREND når du shopper her.1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER // 18 HER


Noe dere likte?♥

THE SMELL OF LOVE

// I samarbeid med Makestyle.no


For øyeblikket smiler jeg stort og det er fordi det ikke er lenge igjen til jeg reiser til London. Jeg drar neste uke med Ida og Victoria, og det blir en liten shoppingtur fra 1.juni til 3.juni. Så vi får litt tid til å slappe av og more oss der, selvom 3 dager går veldig fort - det har jeg lært av tidligere reiser til London, haha. Dette blir en bursdagsgave til Ida fra meg, siden hun blir 22 år 22.juni. Litt tidlig bursdagsgave, men shit au - vi skal til London baby!!!


Så med tanke på at jeg skal til London på en liten shoppingtur, er det noe jeg ikke trenger å kjøpe denne gangen som jeg har kjøpt alle de andre gangene jeg har vært der. Nemlig bodymist fra Victoria's Secret. Det har jeg et helt lager av nå, og det er bare tull å bruke mer penger på dette. Så der kommer jeg til å spare meg litt for penger og litt vekt i kofferten, hehe. De nyeste bodymistene fra VS har jeg ikke vist dere enda, rett og slett fordi jeg har hatt andre ting å blogge om frem til i dag. Tenkte det da ville være perfekt å vise dem her, siden jeg har hatt fri og faktisk bare vært hjemme. I tillegg var jeg så heldig å fikk en ekstra ting, og da endte jeg med en Victoria's Secret parfyme som har en ganske dyp duft, men likevel noe friskt i seg. Alltid skummelt å bestille parfyme over nettet, men siden dette er sponset tok jeg en liten sjanse med en litt ny duft. Det sier jeg meg veldig fornøyd med, siden den falt i smak hos meg.


Pure Seduction finner du her, Aqua Kiss finner du her & Sparkling Citrus Dream finner du her.Parfymen finner du her.


Har dere noen av disse duftene?♥

IT FEELS SO GOOD

Denne uken jobbet jeg kun èn gang på Urban, og det var i dag. En åpningsvakt som gikk kjempefort og kjempebra! Utrolig deilig å tenke på at jeg ikke jobber før neste helg, som spesielt betyr bedre blogging - noe jeg gleder meg masse til. Det er nemlig meldt pent vær fra og med i morgen, så nå har jeg bare ting å se frem til og det elsker jeg. Kanskje det endelige sommerværet kommer nå, for det har jeg virkelig lengtet etter. Jeg har så mye sommerklær som bare ligger urørt i skapet mitt som jeg sikler etter å bruke, forhåpentligvis får jeg brukt noe av dette denne uken.


Dere som har lest bloggen min en liten stund vet hvor høyt jeg elsker de bomberjakkene jeg har fra BikBok, som er i grønn og svart. Jeg har lenge spurt om de får dem inn i flere farger, siden jeg aldri har vært så fornøyd før faktisk. I går var dagen godnyheten kom, og en var bedre enn jeg hadde forventet. Den ene fargen jeg hadde mest lyst til å få en bomber i, den kom i butikken deres i går. Nemlig i hvit!!! Jeg har de andre 2 i small, men tok denne i x-small siden det egentlig passer bedre. Jeg er sååå fornøyd, og nå kan jeg si meg fornøyd med den lille shoppingen for nå. Jobber man i Varner, så er det ikke så leit å kjøpe noen ting i ny og ned siden vi får rabatter. Denne jakken kjøpte jeg derfor med god samvittighet! Neste på ønskelisten er en rød skinnjakke, men det er noe som kan vente. I mellomtiden skal jeg nyte den nye jakken, men allerede etter 1 dag har det kommet sminke på kragen fordi jeg beveger meg så mye med overkroppen at den har kommet borti ansiktet mitt. Så det er vel det eneste kjipe med at den er hvit.

Hva synes dere om hvit bomber & hvor jobber dere hen?♥

COZY ON A SUNDAY

Denne helgen har forsåvidt vært ganske rolig i forhold til alle de siste helgene. Trengte en liten rolig helg uten alkohol, og heller bytte det ut med snapple i mangosmak i går. Derfor for første gang på lenge, var det herlig å våkne opp i går. Null fyllesyk, hodepine, kvalme, nada. I stedenfor å bare sløse bort denne dagen i sengen, avtalte jeg med Ida og Victoria at vi skulle på en middagsdate. Victoria er endelig hjemme fra USA, og blir her til august så skal hun reise igjen for å fullføre studiene sine der. Derfor har vi hele sommeren for å gjøre mye sprell sammen, og det gleder meg meg til! I går dro vi til Fredrikstad og spiste på en av resturantene som heter Paa Brygga. Alle bestilte en himla god hovedrett, med en kjempegod dessert til. Hvis det er èn ting jeg sier meg fornøyd med å bruke pengene på, så er det faktisk god mat. Heller det enn shopping og mye annet. Ingenting kan toppe det å hygge seg ute med venner og spise god mat. Vi hadde jo såååå mye å snakke om nå siden vi ikke har sett hun på kjempelenge, og spørsmålet var jo faktisk hvor man skulle begynne. Endte med mye latter, som alltid og en god del spørsmål - oss jenter vett. Før denne middagsdaten var overstått, hadde vi allerede lagt nye planer og de ser jeg frem til å fullføre med disse jentene.


Dette innlegget skulle blitt publisert i går kveld. Men brått skulle pcen oppdatere Windows som da gjorde at den stod i 3 timer uten at jeg fikk brukt den... Men jeg håper likevel dere hadde en fin søndag!♥
Hva bruker du pengene dine mest på & hadde du en fin søndag?♥

ALLE MINE MAC PRODUKTER

Da er det endelig på tide å dele et svært etterspurt innlegg med dere. Først vil jeg bare si at jeg synes det er så koselig at dere spør om slike innlegg, for det hjelper spesielt meg som blogger. Da gleder jeg meg ekstra til å blogge, fordi jeg vet dere venter på akkurat det innlegget. Så hvis det er noe annet dere ønsker jeg skal skrive om eller dele - rop ut!


Det er ingen tvil om at jeg (og mange andre) er stor fan av MAC sine produkter. Jeg har ikke testet ut noe annet fra dette merke annet enn leppestiftene og lipglossene. Jeg er litt sånn som tenker at det er kjipt å bruke mye penger på sminke som du ikke vet om er bra for huden din. Flere som kjenner seg igjen akkurat der? Derfor har jeg holdt meg til det jeg vet er bra, og det er da leppeproduktene jeg skal vise dere nå. Mange av leppestiftene har jeg hatt i faktisk 1-2 år, og etter dem har jeg bare funnet nye favoritter som brukes mye oftere. Jeg har tre farger jeg er helt forelsket i, det er Viva Glam II, Velvet Teddy og Faux. Men min favoritt over alle favoritter kommer vel ikke som noen sjokk, det er selvfølgelig Velvet Teddy. Den dagen de slutter å produsere den, er den dagen jeg slutter å leve. Neida, joda.. Jeg bestilte Velvet Teddy for noen dager siden, sammen med noen andre nye farger jeg ikke hadde testet ut. Jeg har hørt så mye bra om Spirit og Stone, så det ble de to på meg i tillegg. Merkelig hvor bra man føler seg etter å ha handlet nye leppestifter, skummelt er det også. Hvis dere har noen andre leppestifter dere er fornøyde med, så gjerne del dem med meg.
Boundlessly♥Deelight♥Pagoda♥Right Image♥Loud & Lovely♥Double DareJapanese Maple♥ Myth♥Viva Glam II♥Freckle Tone♥Shanghai Spice♥Kinda Sexy♥Velvet Teddy♥Faux♥Brave♥Spirit♥Taupe♥Verve♥StoneSunny Seoul♥Speak Louder♥Girl About Town♥Captive♥Relentlessly♥So Chaud♥Ruby Woo♥Diva


Har vi noen av de samme leppestiftene?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Gårsdagen og denne dagen her skal gå til å samle inn så mye energi jeg bare klarer frem til i morgen. Da starter nemlig jobbhelgen min og det passer meg egentlig veldig perfekt. Jeg har hatt så mye fri at både tiden og dagene har flydd bort føles det ut som. Så å komme tilbake til gamle rutiner er akkurat det jeg trenger for øyeblikket.


Nå er det på tide med en ny runde her på bloggen med en konkurranse i samarbeid med mine beste partnere, Junkyard. Nå nærmer sommeren seg med stormskritt og det kan derfor være kjekt med litt nye klær. Premien èn av dere vinner er et gavekort på hele 1500 kroner, som tilsvarer mye fint på nettbutikken til Junkyard. Nå har de også begynt å få inn massevis av sommerklær, og man vet aldri når det er utsolgt. Så her gjelder det å være lur å få tak i det du ønsker før det er for sent. Jeg har vært dum noen ganger og tenkt sånn "kjøper det litt senere" og når jeg endelig er i shoppinghumøret er det utsolgt - hvor irriterende er ikke det? Haha. Uansett; Denne konkurransen er for både jenter og gutter, med tanke på at denne nettbutikken selger mye stæsj til begge kjønn. Konkurransen vil være i nøyaktig 1 uke, hvis ikke det skjer noen endringer underveis. Dere kan også melde dere på så mange ganger dere bare måtte orke!


For å delta:

♥ Like facebooksiden til Junkyard her.

♥ Like facebooksiden min her.

♥ Følge @junkyardnorge på Instagram.

♥ Følge @madeleinepedersenn på Instagram.

♥ Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.


KONKURRANSEN ER OVER
Likte du denne konkurransen?♥

MIN FEIRING

Uten å lage en stor greie ut av det må jeg bare beklage for bloggingen. Jeg har vært så unormalt spontan den siste tiden at det er helt vilt. Familien min har nesten ikke sett meg, de har vært bekymret men jeg har faktisk bare hatt det så gøy! Hadde jeg visst det kom til å bli 4 dager uten blogging, hadde jeg selvfølgelig sagt ifra - men det har vært så uforutsigbart. Heller 4 dager, enn flere uker? Dette er jo favoritt jobben min, men innimellom må jeg ta meg fri til å bare gjøre akkurat det jeg vil når jeg har muligheten til å være med på det. Jeg har ingen spesielle planer fremover, og det er derfor jeg skal sette meg ned med en notatbok som jeg alltid bruker for å planlegge innleggene mine fremover. Skal sørge for at det blir litt variasjon, men bare så det er sagt; Første prioriteten er et innlegg om alle MAC leppestiftene mine som er etterspurt. Høres det bra ut?


Dagene før 17.mai har gått i ett sett og plutselig var det faktisk grunnlovsdagen. Jeg startet med champagnefrokost hos Anni med resten av gjengen. Vi hadde veldig flaks, for vi var i en leilighet bare 1 minutt unna barnetoget. Så vi hadde full kontroll over tiden og planene hele tiden. Etter det søte barnetoget gikk vi bortover mot Peppes for å fortsette drikkingen og feiringen der med mange godfolk. Helt fullstendig crazy hvor stappfullt det var overalt. Nesten trist at det til vanlig er så lite liv i denne byen, når man på feiringer møter på så mange. Er dere ikke enige? Alt for mange klager på at det er så stille i denne byen, men det er vel fordi akkurat DU og så mange andre sitter inne og klager på det istedenfor å faktisk gå ut. På formiddagen tok jeg også en kjapp tur opp til mormor, som bor i rett ved der vi var for å spise litt god mat og hilse på resten av familien der, før jeg igjen gjorde meg klar til mer moro. Klokken 18:00 var det klart for russetog, og det er noe man bare aldri går glipp av. Jeg håpet på at jeg ikke skulle bli spylt ned av noen russ, men min kjære bestevenn skrek jo "ta Madde" så da var det egentlig gjort. Ble heldigvis ikke bokstaveligtalt spylt ned, men kald ble man hehe. Vi fortsatte festen utover kvelden, men tok tidlig natten flere av oss fordi vi var helt utslitte. Viktig å høre på kroppen sin, og det tror jeg flere kjente på i går.


Jeg håper virkelig alle hadde en fantastisk 17.mai feiring og spiste masse godt! Jeg la til slutt igjen kameraet inne, for jeg var livredd for å miste det. Så mange bilder ble det ikke, men kan dele de få som ble tatt♥Jakke fra BikBok // Kjolen fra River Island // Veske fra NLY // Sko fra Jeffrey Cambell // Hodepynt fra Asos


Hvordan feiret du i går & hadde du det gøy?♥

MY FAVORITE IS BACK

Dette 17.mai rushet kjenner jeg tar innpå kroppen min om dagen, spesielt bare i dag. Sov så dårlig at jeg våknet tidligere i dag, og i tillegg våknet av at jeg hadde mareritt om en veps?? Egentlig ikke så tilfeldig, siden jeg for 2 dager siden dusjet med en veps på badet. Stod der som den redde ungen med barberhøvelen i hånden og shampoo i øyet, mens den fløy inn og ut av dusjen. I går fikk jeg slappet av som bare pokker helt fra klokken 10:00 på morgenen og frem til sent på kvelden. Det ble en Sverigetur med noen venner for å handle inn alkohol osv til 17.mai, og litt grillmat til senere på kvelden da det ble grillkos i Larkollen. Det var så koselig å se igjen så mange ansikter, noen nye mens det var mange gamle fra videregående. Mye latter og kos den dagen, og det skal det jammen meg bli mer av i dag med gode venninner.


Opp i dette har jeg endelig rukket å bestille min kjære MAC favoritt, Velvet Teddy på nytt etter jeg mistet min forrige... Jeg er den som aldri mister ting, roter bort ting og så skulle det selvfølgelig skje med leppestiften jeg var mest glad i. Fargen på denne leppestiften er noe helt for seg selv. Selv om den er brun, har den litt rosa og nude toner i seg som avgjør hvordan den blir på akkurat dine lepper. Det er et eller annet ved den som gjør at leppene dine ser større ut, og det er vel en av tingene jeg liker ganske godt med den. Den sitter godt på leppene, og blir ikke smørt utover linjene som jeg opplever med mange andre leppestifter. Dette er den perfekte hverdags OG partylooken jeg går for når det gjelder farge på leppene. Rart den er en favoritt?


Har du noen MAC favoritter?♥

LATE NIGHTS ON THE BEACH

På mandag ble det som sagt grilling med alle jentene og gutten vår Shawn. Det ble litt sent på kvelden, men været var så fint at det passet egentlig veldig perfekt å ta det sent. Vi dro på butikken for å handle inn alt vi trengte, deretter ned på Sjøbadet for å gjøre det klart til grilling og kos. Å grille med venner på stranden er sinnsykt undervurdert. Det er så sjeldent vi klarer å få samlet alle disse personene, at når vi først satt og koste oss kom vi ikke over at vi faktisk fikk samlet alle. Det var så koselig å se alle ansiktene igjen, og bare snakke mye tull. Vi har allerede lovet hverandre å bli flinkere til å gjøre dette sammen, så nå gjelder det å få det til også!


Nok en dag har vært fylt med varme og sol, og jeg har hatt så sinnsykt god flaks som hadde fri i dag med tanke på været. Jeg stod derfor opp litt tidligere i dag for å spise god frokost, og deretter legge meg ute på solsengen. Men dessverre har ikke bare denne dagen vært positiv. Dere vet sikkert at vi har en kanin som heter Lana? Hun har ikke spist noe særlig de siste dagene, så storesøsteren min ble så engstelig at hun dro til dyrelegen med hun for å ta prøver osv der. De barberte magen hennes for å ta røngten men fant dessverre ikke ut av hva det kunne være. Vi har derfor fått medisiner på sprøyter som vi skal tvangsfore hun med frem til fredag for å se om hun har blitt bedre. Hvis hun ikke er bedre, må hun tilbake for å få narkose og operere - og dere vet kanskje hvor stor risikoen er for av små dyr ikke overlever slikt. Vi har hatt flaks èn gang før med Lana da hun måtte ha narkose, så jeg håper hun tåler det denne gangen også hvis det må til... Lana er faktisk den beste kaninen vi har hatt av alle de 4 vi har hatt tidligere. Hun er så familiesyk, veldig kosete og har full av personlighet, så vi er alle bekymret for å miste lille Lana banana.

Så det ikke koselig ut?♥

TEST DEG - DU HAR ET ANSVAR

// I samarbeid med Boots Apotek.


Det tok meg flere tanker, timer, samtaler og meninger før jeg bestemte meg for å takke ja til å skrive dette innlegget. Rett og slett fordi det er et emne få velger å snakke om og å skrive om. Men det som slo meg er at dette er noe som er SÅ normalt, så hvorfor skal klamydia være et så skjult tema? Dette er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen som kan oppstå, men likevel så få som vet om de har det eller ikke fordi de ikke tester seg. Eneste måten å beskytte seg mot klamydia er bruk av prevensjonsmiddelet som er kondom. Det som er mest skremmende er hva som kan skje hvis du ikke tester deg, og du faktisk har denne infeksjonen. Nå som det også er en kjent tid for veldig mange, nemlig russetiden, er det spesielt viktig å teste seg å passe på. Det er fort gjort å bli smittet, og like enkelt å bli kvitt dette via en antibiotikakur som er gjort på 1 uke.


Jeg selv fikk hakeslep av å ha tatt research på dette. Visste dere at denne diagnosen stilles hos rundt 22 500 mennesker hvert år, som testes positivt for klamydia og det i bare Norge? Det er også slik at vi jenter er flinkere til å teste oss etter et partnerbytte, i forhold til gutta - så fortsett med det jenter. Det de fleste er ubevisste om er at det ikke alltid er slik at man får symptonene av klamydia, og det er nettopp derfor man BØR teste seg uansett for å være på den sikre siden og slik at du slipper å smitte andre. Du har nemlig et ansvar for at du ikke smitter andre. Noen er så "heldige" og får symptomene, og de vil man merke 1-2 uker etter smittetidspunktet. Så selv om klamydia er den mest normale diagnosen å få, er det skummelt hva den kan føre til. Uten den riktige behandlingen kan noen få en alvorlig infeksjon som oppadstigende infeksjon og betennelse i eggledere, som fører til økt risiko for ufrivillig barnløshet - med andre ord at man kan få problemer med å bli gravid og graviditet utenfor livmoren.


Så til alle dere som gjerne vil teste dere, men ønsker å være mer anonyme; Boots Apotek selger en klamydiatest og bak på pakken står det steg for steg hva du trenger å gjøre for å teste deg riktig for infeksjonen. Derfor gir Boots deg under russetiden gode tilbud på klamydiatesten og andre herlige tilbud til deg som er russ. Trykk her for å sjekke ut den ultimate russepakken.

Nei, det er ikke så vanlig å be mamma om å ta bilder av meg med en klamydiatest som dere sikkert kan se.


Hva føler/ tenker du om dette temaet?♥

THIS WEATHER

Søndagen min ble akkurat som jeg ønsket at den skulle bli. En varm sommerdag, hvor jeg tok på meg min nye bikini fra Triangl Swimwear og lå på verandaen og solte meg i flere timer. Jeg tror kroppen min hadde godt av å få litt sol på seg, for det er lenge siden solen har sett meg for å si det sånn. Men solen tok i litt vel mye, og etterlot seg litt solbrenthet - men heldigvis ikke mye. Jeg var før hun jenta som klarte å ligge lenge i solen uten å gjøre noe, mens nå blir jeg helt sinnsykt rastløs at det er ikke måte på. Derfor var det perfekt timing at jeg og resten av jentene tekstet hverandre om at vi ville gjøre noe. På grunn av det fine været bestemte vi oss for å dra ned på bryggen å ta litt mat og drikke der i solen. Endte opp med at vi møtte på flere venner der, som var kjempehyggelig! Eneste jeg angrer på denne søndagen var at jeg tok på meg bukse og genser, for det stekte meg ihjel solen. Det har jeg derfor lært av, og står det 24 grader i skyggen skal man helst unngå et slikt antrekk heretter.


Jeg skal straks ut å finne på noe sprell med vennene mine, siden vi atter en gang har nydelig vær her. Det blir eventuelt grilling, og det har vært svært etterlengtet fra min side. Jeg håper dere også nyter godværet og har fått en superfin start på uken.
Har du hatt en fin helg & hvordan har din dag vært så langt?♥

WORK MODE

Denne helgen har vært min jobbhelg, og det er endelig deilig å kunne ta seg helg nå! Gårsdagen hadde jeg det veldig koselig med venninner. Vi dro ned på basaren som er på bryggen, og tok oss et par drinker. Siden jeg skulle jobbe i dag, ble det bare en skikkelig rolig men god stemning i går kveld. Med friske ben, droppet vi å betale for taxi, og tok oss heller en morsom gåtur hjem før jeg og Ida sovnet godt i sengen min.


Morgenen i dag, var alt annet enn kjip. Jeg våknet opp til det fineste sommerværet på veldig lenge. Jeg gikk raskt ned på kjøkkenet for å sjekke temperaturen ute, og der stod det at det var 20 grader i skyggen. Følselsen av å ta på seg en t-skjorte og shorts, så være ready to go var rett og slett fantastisk. Det eneste som ødela litt av den gode følelsen var vel det at jeg skulle stenge på Urban mens alle andre koste seg ute i finværet. Heldigvis kommer morgendagen, og jeg håper virkelig det er like fint, hvis ikke finere vær i morgen. Kjenner jeg har litt å ta igjen! Nå for øyeblikket ligget jeg i sengen med pcen og startet nettopp å se på filmen som går på TvNorge, National Treasure med Nicolas Cage. Den filmen er like bra hver gang jeg ser den, spør du meg. Jeg vet ikke hva planene er utover kvelden, men skjer aldri at jeg ligger i den sengen her hele kvelden så jeg er allerede nysgjerrig på hva denne lørdagen har å by på.


Jeg håper dere alle får en strålende lørdag!Hvordan er været hos deg & har du gjort noe koselig i dag?♥

ALLE PARFYMENE MINE

Dette har vært et veldig etterspurt innlegg over lenger tid. Jeg blogget om det èn gang i fjor, men det er alltid greit å blogge om det igjen siden man ikke vet hvor mange nye lesere man har fått. Derfor har jeg veldig lyst til å dele alle mine parfymer med dere, og også fortelle dere hvilke parfymer som er mine favoritter. Det er ingen tvil om at jeg elsker parfymer, eller generelt alt som lukter godt. Jeg har alltid hatt en liten samlemani for parfymer, dette fordi jeg elsker å lukte godt og å høre at andre synes jeg lukter godt. Jeg tror det er en avhengighet, men den avhengigheten sier jeg meg fornøyd med. Duftene som jeg til vanlig faller for er tropiske, sterke men friske dufter. Det er en skjult ingrediens som gjør at jeg faller for de samme parfymene hele tiden, og jeg vil så inderlig finne ut av hva denne ingrediensen er - hva som gjør at jeg bare måååå ha den parfymen. Noe som er gøy å tenke over er at man faktisk ikke kan bestemme over hva som lukter godt, det er noe luktesansen allerede vet på forhånd - rart å tenke på, men sånn er det. Men man må heller ikke glemme at parfymer ikke lukter det samme på andre, som det en parfyme gjør på deg selv på grunn av din egen kroppslukt. Ofte jeg spør venninner om hvilken parfyme de har brukt, så bruker de en parfyme jeg aldri selv kunne kjøpt fordi den ikke lukter sånn på meg. Derfor nøyer jeg meg veldig med de parfymene jeg har fått fatt i. Mine topp 3 favoritter er Black Opium fra YSL, Scandalous fra Victoria's Secret og AberCrombie & Fitch. Den sistnevnte tør jeg nesten ikke å bruke siden jeg kjøpe den i utlandet, men den er min favoritt over alle favoritter.


Er det spesielt å si at jeg gleder meg til hver dag når jeg skal ta på meg godlukt?


Denne parfymen fra Ed Hardy er veldig gammel, men jeg har så mange gode minner med den at jeg ikke klarer å kaste den.


Har du noen av de samme parfymene som meg & hvilke dufter liker du best?♥

FOR MYE AV DET GODE

Den siste tiden har jeg lagt merke til at jeg er litt slappere enn jeg vanligvis er. Dette har jeg kommet til bunns i, og jeg vet nå hva grunnen er. Jeg har rett og slett fått for mye av det gode, og det gjelder da søvn. På fridagene mine den siste uken har jeg droppet å ha på alarm 10:00 eller 11:00, noe som har resultert til for mye søvn. Fremover vil jeg bruke alarmen hver dag, for at slike ting som dette ikke skal skje. Men noe som hjalp meg veldig i går, var å endelig trene igjen. Jeg har hatt vondt i nakke, og tidligere i føttene mine som har gjort at jeg har tappet litt med på treningen. Men nå er ting på plass igjen, og det var så digg å trene i går med søsteren min.


Etter jeg hadde kommet hjem fra treningen, satte jeg meg foran pcen for å begynne å blogge. Jeg rakk å skrive maks 2 setninger før Ida ringte meg og lurte på om jeg var klar for å bli hentet, siden vi skulle ta sol. Da rakk jeg ikke blogging der, og bestemte meg heller for å ligge 28 minutter i solariumet da jeg ikke hadde solt meg på nærmere 6-7 mnd. Sykt bra valg, sant? Endte opp med å bli mega solbrent på magen og rumpa, noe som gjør at jeg sliter med å ha på meg bukse i dag. Men men, mye å glede meg til å dag likevel! Nadine og Ida kommer til meg senere, da skal vi slappe av og kose oss med litt drikke før veien fører oss videre til en gøyal kveld. Forbanna deilig med fri i morgen, takk Gud for det.


Ha en kjempefin dag videre, og nyt fridagen i morgen!

Hvordan er formen din for tiden & trener du ofte?♥

PUMA IS BACK

Før jeg begynner å skrive om det jeg egentlig skal, tenkte jeg å gi dere en liten update på hva som har skjedd denne helgen. Det har vært en bloggfri helg, og det kjenner jeg at jeg bare har godt av innimellom.


Fredag: På fredag hadde jeg fri, og den brukte jeg til å sove ut litt før jeg hadde en hel dag med koselige planer. Malene kom nemlig hjem denne helgen fra sjøforsvaret og vi bestemte oss derfor for å ta en koselig cafèdate med Ida på Cafè Riis. Atmosfæren der er så koselig, så det stedet slår aldri feil. Vi hadde sååå mye å snakke om, mye latter og ikke minst mye vi ville gjøre på kort tid. Å bare ha èn dag med Malene går fortere enn man tror, så det skal bli gøy å få hun hjem til sommeren, da skal vi 3 finne på mye tull.


Lørdag: På lørdag som var, var vi bedt bort på en b-day fest. Så en slik dag for oss jentene betyr å chille, spise digg middag, starte rolig med sminken og bruke evigheter på å bare somle for morroskyld. Vi fikk også festet med Nadine og Julie som kom fra Oslo, så det var kjempekoselig. Akkurat som gamledager, og flere av dem skal det bli til sommeren da de kommer tilbake til Moss.


Søndag: Er det virkelig noe å si om denne dagen? Selveste hangover dagen som betyr mye å ha. Vi startet dagen med en kebabrull på Campino, før Ida og Nadine kom til meg. Men etter å ha fikset sengen sovnet alle 3, og det var vel stort sett det som skjedde den dagen.


Nå over til hva jeg VIRKELIG vil vise dere! Det begynner å bli en liten stund siden jeg var på Urban Kick-offet. Mens vi var der den helgen, så fikk vi med oss noen godsaker hjem. Og jeg ble målløs for å si det sånn! Vi fikk splitter nye Puma sko, som var kjempefine. En modell til guttene, og en modell til oss jentene. Vi fikk sneakers med en babygrønn farge på seg og før den dagen, innså jeg ikke hvor pen fargen faktisk er. Jeg tror dette er de nye favoritt skoene mine, men jeg er så redd for å bruke dem siden de er så fine å se på. Jeg husker jeg brukte Puma da jeg var liten, men at det en god stund forsvant fra å være populært til å nesten bli litt ukjent. Men Puma er tilbake, og det med store skritt.Hva synes dere om skoene?♥