hits

mai 2018

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hva bruker du tiden din på?

Jeg bruker tiden min på alt fra a til å. Det vil si alt fra timesvis på sofaen, til de mest hektiske dagene ever. Jeg foretrekker å bruke tiden min på mine kjære og jobben så klart.


Hvordan ser en vanlig dag i livet ditt ut?

Det er enten eller her; Enten er det mye jobbing med blogg, diverse møter og shoots. Hvis ikke er det å tilbringe mest mulig tid med venner.


Hva er din favoritt mat?

Alt som innebærer noe med poteter. Men gratinerte poteter er desidert det beste jeg vet om. Nå som jeg prater om det, vil jeg lage det enten i dag eller i morgen.


Favoritt årstid?

SOMMER! Det er beste årstiden for meg, spesielt på grunn av bloggen også haha.


Hva er det morsomste du har opplevd? 

Wow, trodde ikke denne skulle bli så vanskelig som det viste seg... Men det morsomste jeg har opplevd må nok bli Universal Studios i Orlando som jeg dro til med en venninnegjeng i fjor. Mest fordi jeg endelig kunne være lille meg igjen, det savnet var stort. Du TROR du vet hva du kan forvente, men det er bare ti ganger bedre. Jeg vil tilbake dit!


Jeg har like semskede, beige nike-sko som deg, og er veldig fornøyd, men syns de kan være vanskelige å style til et antrekk. Kan du komme med antrekkstips til disse skoene?

Jeg kjenner meg igjen i det problemet - jeg følte det var vanskelig å style det opp. Men jeg testet en ting, og det var å se for meg at de skoene var hvite sneakers som går til absolutt alt av nøytrale farger, og fra der stylet jeg de kjempelett. Det er en så basic farge, og favoritt looken min til de skoene er oversized jeans og en enkel topp til. Så kjører du heller litt på med accessories for å gjøre det mer spennende.

 

Kan du begynne å skrive oftere hvor plaggene du har på deg i innleggene er kjøpt?

Det skal jeg absolutt bli! Gøy å høre at dere ønsker det.

Har du noen plan med blogg/instagram? Noe mål du jobber mot?

Nå har jeg klart å få dette til å bli en fulltidsjobb - noe jeg aldri forventet med blogg & Instagram. Men siden dette nå er i boks, ønsker jeg å drømme større og ønsker derfor å få spikret en internasjonal kontrakt med en stor kunde.


Hvor henter du inspirasjon til stilen din fra?

Jeg henter det fra alle jeg følger på instagram, alltid et eller annet jeg liker! Hvis ikke er filmer, Pinterest, og mennesker jeg møter på gaten til stor hjelp.


Favoritt instagramkontoer?

Jeg trenger ikke å si noe annet enn brukernavnet hennes på instagram; Ninauc


Har du kjæreste?

Jeg har fått meg en kjæreste og bestevenn. Sykt klisjè å si, men vi er så kompiser at det er helt sykt. 

Jeg savner junkyard konkuransene dine hver måned. Kunne du ha en junkyard konkurranse i mai og fremover?

Det gjør litt vondt å måtte si dette, men jeg måtte si opp samarbeidet mitt med Junkyard for en større kunde.


Hva liker du å gjøre når du skal koble helt av?

Da legger jeg vekk telefonen, handler inn masse snacks og tilbringer timesvis i sengen med en god film eller serie. 


Trives du godt i eget selskap?

ABSOLUTT JA! Det er litt kjipt å si, men jeg har ikke så mye tid til meg selv lenger grunnet mye jobb. Så derfor er det ekstra godt den dagen jeg endelig har en fridag. 


Trener du ofte?

Jeg trener ikke ofte, men ønsker å få til litt trening hver uke slik at jeg holder meg litt aktiv. Kunne trengt litt tips til hvordan her folkens!


Har du mange venner eller få gode?

Jeg har mange venner, det kan jeg fint si. Men det er ikke alle jeg forteller alt til, det er det veldig få av.


-Hvordan fant du stilen du har nå? Er så mye jeg syntes er kult, men som jeg ikke tørr å gå med... Elsker deg så mye! <3

Åh, dette ble jeg glad av - tusen takk♥ Jeg begynte å utforske med stilen min da jeg gikk på ungdomsskolen, og helt siden da har jeg hatt mange forskjellige stiler. Men jeg tror mange kjenner seg igjen i det jeg skal si nå, og det er når du blir eldre så bare vet du når du har funnet stilen din. Og det finner du ikke ut av med mindre du har prøvd litt forskjellig!


Hva er de best matrettene dine? nevn 3

Gratinerte poteter med grønnsaker, saus og kjøtt - Grillmat (!!!!) - Pasta med brokkoli, kylling, matfløte og kikkoman. 


Hvoor i Asia vil du reise?

Jeg har faktisk aldri vært inne på tanken om å dra til Asia før, så kanskje fått noen tips fra dere der?


Favorite sang atm?

Post Malone - Ball for me.


Hvordan møttes du og kjæresten?

Vi begge jobbet i Urban, så det sier sitt haha.


Hva var det med han som du likte?

Utstrålingen hans. Han er en person som kommer overens med absolutt alle, og det har så mye å si at dere aner ikke.


Har du noen dating tips?

Jeg har ingen datingtips faktisk. Jeg hater å date, jeg synes det er så skummelt...


Kunne du vært med på bloggerne?

Ja faktisk - før hadde jeg sagt nei. Men nå som jeg gjør mye spennende og har det mye bedre kunne jeg godt tenkt meg å i hvertfall prøve.


Hvis du skulle vært med i en realityserie , hvilken ville du valgt?

Jeg er ikke så glad i å være foran kamera på den måten der, men skulle jeg måtte valgt noe ville det vært Farmen kanskje. Jeg vil oppleve hvordan det var før i tiden, og virkelig måtte gi alt for å få til ting. Rett og slett teste meg selv.


Jeg har lest bloggen din helt siden starten av, og jeg må si det er ufattelig gøy å se hvordan du har utviklet deg fra jenta med skate/chill/beach looken, til den sofistikerte og fortsatt herlige jenta du er i dag. Mitt spørsmål til deg er rett og slett hva som fikk deg til å bevege deg bort fra skate-imaget du hadde før, til imaget du har nå.

Dette er det flere av deres som har spurt om så jeg velger å bare svare her, men for alle: Først vil jeg bare si tusen takk! Eneste jeg kan si her er at jeg vokste opp, enkelt og greit. Jeg fant meg selv, samtidig som at jeg fant stilen min.


Processed with VSCO with dog1 preset Processed with VSCO with dog1 preset Processed with VSCO with al1 preset


Et lite spørsmål til, før stilte du alltid et spørsmål til oss lesere ved slutten av innleggene dine, er det en grunn til at du sluttet med det? ♡

Jeg testet en kort stund for å se om folk kommenterte mer, eller mindre etter at jeg fjernet det - og det hadde ingenting å si. Jeg følte bare at ingen virkelig gadd å svare, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne fjerne spørsmålene.


Hey Madeleine. Hva skjer? (Altså en update på hva som skjer i livet ditt) heheheheh savner deg<33333 xoxo klemz hilsen nimz

Hei Nima <33333 Det skjer mye artig i livet mitt om dagen. Skal reise til Amsterdam nå 7.juni med bloggen, og det gleder jeg meg til. Savner deg også og håper alt går bra med deg xoxo.


Hvordan går det med deg om dagen?

Jeg kan ikke beskrive hvor mye dette spørsmålet betyr for en person. Det er så personlig og godt. Det går veldig bra med meg om dagen, det er nesten skummelt å dele det siden jeg er redd noen vil fucke det opp. Jeg er forelsket, jeg har en fantastisk jobb, familie som er der for meg når det trengs, flotte venner rundt meg og kollegaer som heier på hverandre. Eneste jeg kan klage på er at jeg svetter som en gris om dagen.


Hvilke verdier er viktig for deg?

Dette er veldig enkelt for meg å svare på, siden jeg er så sikker på meg og hva jeg ønsker å ha i livet mitt. De verdiene som er viktig for meg er familie, generelt mine nærmeste for de betyr virkelig alt for meg. Samarbeidsvillighet, lojalitet og åpenhet står ganske sterkt etter familie vil jeg si. Jeg tror man helt ærlig må oppleve mye fælt for å klare å sette strenge krav på hvilke mennesker man ønsker å bli omringet av. Jeg er glad for alt det vonde jeg har opplevd, for jeg kjenner meg selv bedre nå, og mine verdier. Å være så bevisst på sine verdier, det er ubeskrivelig godt.


Hvis dere har flere spørsmål - still dem i kommentarfeltet og jeg svarer dere der♥

 

PUMA DEFY - 3 ANTREKK

Annonse for LOUDS


Er det noe jeg liker med å være ambassadør, så er det på grunn av alt jeg gjør som er utenfor min komfortsone. Jeg har ikke troen på meg selv, men det at andre har det og sier til meg at dette klarer du, det motiverer meg og gir meg lyst til å klare det. Bare det å lage video for meg er seriøse saker, noe jeg ikke er bekvem med og noe jeg innerst inne egentlig hater. Men de gangene jeg får det til, da er det gøy - og jeg vil kjenne på de følelsene om og om igjen. 


Jeg fikk en challenge (som jeg vil kalle det) og fikk beskjed om å prøve å lage en videoblogg der jeg styler ett plagg til 3 forskjellige looks. Jeg så for meg mye arbeid, overtenking og bare masse slit. Men vet dere hva? Da jeg satt og redigerte alle klippene gikk det opp for meg at dette fikser jeg. Til å være første gang så gikk det bedre enn jeg så for meg og det var derfor gøy for meg å se. Så gøy at jeg nå vil gjøre mer video! Fokuset skulle være på den nye skoen til PUMA, Defy, som har lansering 31.mai - den kommer i forskjellige farger, og jeg fikk velge fritt hvilken jeg ville fronte - og det var ingen tvil om hvilken sko som snakket til meg her. Noen så fete sko, og bare enda bedre å gå med.


Link til alle plaggene står under filmen♥

Antrekk 1: Jakke HER - T-skjorte HER - Skjørt HER - Solbriller HER


Antrekk 2: Genser HER - Skjørt HER - Totebag HER


Antrekk 3: Genser HER - Bukse HER 

ET ETTERLENGTET JENTEVORS

Jeg er imponert over meg selv over å ha klippet og limet ferdig en video som forhåpentligvis kan bli publisert allerede i morgen. Grunnen til at jeg er imponert er fordi jeg klarte faktisk å få gjort det ganske kjapt! Så siden jeg hadde en så fin opplevelse med det tidligere i dag, tenker jeg at det kanskje er på tide å gjøre mer video som jeg har sagt til meg selv og de rundt meg. Dagen startet med jobbing, men gikk veldig fort over til noe helt annet så fort jeg kom hjem til Moss. Jeg ble dratt med for å bade av Martina, og det var heeeeelt nydelig. Så nå har vi akkurat kommet inn døren, skal grille og gjøre oss klare for en koselig kveld med venner - elsker alltid å catche up med folk jeg ikke har sett på en stund.


Jeg har enda ikke fått blogget om bursdagsfeiringen til Emilia i Fredrikstad enda, så derfor kommer det nå - bare noen uker senere, haha. Det var så utrolig hyggelig siden hun virkelig hadde stått på for å gjøre den kvelden bra, noe hun fikk til med glans. Hun hadde ordnet med heliumballonger, slushmaskin, beerpong, photobooth and you name it. Jeg trodde kvelden hadde nådd toppen på vorset, men stemningen ble stadig vekk bedre og det ble så god stemning på Nini Beach den kvelden. Jeg kjenner at et slikt jentevors var virkelig etterlengtet, og akkurat hva jeg trengte. Jeg drikker ikke så ofte lenger, ikke på grunn av noe spesielt - men jeg vil heller spare alkoholinntaket til de kveldene som virkelig betyr noe, enn å bare drikke hver helg bare for å ha noe å gjøre. Jeg føler at samfunnet forteller deg at du burde drikke hver helg, for alle andre gjør det, men jeg er ikke der lenger.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOTOSHOOT MED LOUDS

Annonse for LOUDS


Herregud for en dag dette har vært, og hvor fort den har gått. Jeg startet dagen min 06:00 - trodde jeg... Men når du lar kjæresten ligge ytterst, er det en stor sjanse for at han skrur av alarmen din og du brått får dårlig tid. Dette skjedde med meg i dag, men heldigvis ikke så farlig da det eneste jeg trengte å gjøre var å skylle ansiktet, kle på meg og pakke med meg mat. Det er gjort på 1,2,3 og derfor elsker jeg dager hvor det er fotoshoots. Du møter opp usminket, og lar alle andre gjøre "møkkajobben" for deg. Du møter opp som en vandrende zombie, og i det andre øyeblikket ser du smashing ut etter en glowup takket være de som står for hår og makeup. I dag trengtes det skikkelig kjente jeg, så nå gjenstår det kun å se hvordan resultatet av bildene blir. 


Dagen min har ikke bestått av noe annet enn fotoshoot med LOUDS-teamet og å få sett mange nye varer som kommer i nettbutikken om ikke alt for lenge. Jeg gleder meg veldig, for jeg har allerede planer om noen varer jeg mååå ha. Blant annet Champion genseren jeg la ut på Instagram - altså hallo! Den kommer i en skikkelig fin rosafarge også, så jenter; GLED DERE!


EN NY GODBIT I KLESSKAPETTiden flyr, og det gjør at jeg glemmer så mye jeg har gjort - det er irriterende for jeg vil fortelle dere alt jeg gjør. For noen uker tilbake fant jeg en t-skjorte fra Acne Studios som jeg ble obsessed av. Jeg tenkte på den flere dager i strekk, frem til jeg bestemte meg for å kjøpe den og bli en fornøyd drittunge som jeg visste at jeg kom til å bli. Det verste med å like noe som dette er at det er Limited Edition produkter, da har du ikke så god tid på å bestemme deg. Med slike ting kjenner jeg alltid på en spesiell følelse inne i meg, og da vet jeg at jeg skal kjøpe denne fordi jeg elsker den. Dette er en basic but not that basic t-skjorte, og den gjør et kjedelig antrekk ti ganger bedre. Jeg klarte ikke å vente med å bruke den, derfor ble den med meg på Stratos festen som var 11.mai, og jeg følte meg rå så i den.


Disse bildene er redigert i appen UNFOLD - den vil jeg tipse dere om, for den er så enkel og fin å bruke hvis du vil gjøre noe litt ekstra med bildene og/ eller videoene dine♥

BILDEDRYSS FRA 17.MAI

Jeg sitter og funderer over på hvor lenge det skal være tillatt å være sliten etter 17.mai, for jeg kjenner fremdeles at både hodet og kroppen min enda trenger et par hviledager til. Derfor gjør det meg absolutt ingenting å sitte inne denne lørdagskvelden og se tilbake på den fine feiringen med godt folk mens jeg venter på baktpotet i ovnen. Den store dagen er en lang dag, og selvom det er fokus på å feire så kjenner jeg at jeg hele tiden tenkte på at jeg måtte klare å holde ut hele dagen. For feiringen er ikke bare bare, man blir helt ødelagt på slutten av kvelden for energinivået har vært høyt hele dagen, så høyt at du til slutt spiller på de siste kreftene dine og det plutselig sier pang og du må takke for en flott dag. 


Dagen startet med champagne frokost med mange herlige folk som var en av mine høydepunkter fra dagen. Vi hadde reservert bord på Coyo nede på Sørenga rundt 15:00, så siden vi hadde det så hyggelig på frokosten ble vi der helt frem til vi skulle spise middag! Timene mellom frokosten og middagen gikk så fort at før vi visste ordet av det måtte vi komme oss nedover for å gjøre oss klare for en god tre-retters middag på Sørenga. Jeg har aldri spist der før, kun gått forbi et par ganger og jeg har alltid hatt lyst til å prøve det - så veldig gøy at den muligheten dukket opp på 17.mai. Maten var god, og drinkene var bare enda bedre. Til en annen gang kunne jeg gjerne tenkt meg å ta med venninner ned dit for å nyte en flott utsikt, mens vi koser oss med en god cocktail. 


Etter middagen gikk alt i ett kjør, og eneste vi gjorde var å kose oss gløgg ihjel med venner frem til det var på tide å takke for seg. Dette er en av mine fineste feiringer, og jeg håper dere hadde en like flott feiring som det jeg hadde♥​


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: BLOMSTRETE I GRØNN

Jeg sitter på balkongen i leiligheten til kjæresten min nå, og er så fornøyd over gårsdagen. Det var en lang dag, men litt av en minnerik dag. Jeg skal blogge om dette i morgen forhåpentligvis, men akkurat nå skal jeg dele noen andre bilder med dere før jeg forsinker absolutt alt på bloggen. Sånne ting gjør meg stresset, når jeg ikke får blogget i riktig rekkefølge og bare stokker om på bildene. Så nå skal jeg gjøre riktig, og vise dere noen bilder fra 16.mai - den dagen var så varm at det fremdeles sjokkerer meg når jeg tenker på det. Jeg dro inn til Oslo med håndkofferten min og en totebag på skulderen. På vei til leiligheten kjente jeg at ryggen min var våt, og jeg angret fort på klesvalget mitt der jeg gikk. Jeg hadde på meg en stoffbukse og penskjorte som var alt for varmt. Jeg fikk fort panikk for jeg har ikke tenkt over at jeg har solgt mesteparten av sommerklærne mine på Tise, og derfor er uten sommerklær. Det ble derfor noen hastekjøp på nettet, og jeg venter nå på en ny pakke med sommerklær jeg forhåpentligvis blir fornøyd med.


Antrekket mitt den dagen ble fort endret til en behagelig og nydelig sommerkjole så raskt jeg kom opp i leiligheten. Du vet du er svett når du nekter at kjæresten din kan ta på deg på noen minutter. Uansett, kjolen løste mange problemer og det var så befriende å gå med kjolen hele dagen. Etter en dag i den kjolen har jeg klart å overbevise meg selv om at jeg skal gå mer i kjoler denne sommeren.


Kjole fra NA-KD // Sko fra Common Projects // Solbriller fra Mango // Totebag fra Tom Wood // Belte fra River Island

KJOLEN TIL DEN STORE DAGEN

Jeg skulle egentlig publisere ett innlegg i går, men det ble for sent og det får derfor vente til litt senere. 


Nå er den store dagen her, jeg sitter med vått hår, rumpa bar og blogger i en oversized t-skjorte. Men kan med all hast si at jeg ligger litt bak med alt som skal gjøres, men det er 3 flinke gutter bak meg som allerede jobber hardt på kjøkkenet for å gjøre alt klart til en stor frokost hos oss. Gjestene kommer klokken 09, da er det nonstop hele dagen. Jeg vet ikke om dere vet det, men jeg har aldri feiret 17.mai i Oslo før og jeg kjenner jeg gleder meg sånn. Stemningen, været, menneskene og maten - det er så mye jeg ser frem til og alt begynner snart. Heldigvis mangler jeg kun å føne håret, ta på leppestift og selvfølgelig ta på meg min flotte kjole. Det er så kjipt å ikke ha en bunad på denne flotte dagen, men det er noe jeg skal spare til og eventuelt få kjøpt neste år. Det er noe så vakkert, noe jeg gjerne ønsker å kunne gi i arv senere.


Jeg bestilte en nydelig kjole fra Asos, som alltid har kjoler til alle anledninger. Fargen var ikke vanskelig å velge da jeg ønsket en sofistikert kjole men med farger som passer til dagen. Det ble en mørkblå kjole, som har skikkelig puff på underskjørtet - noe jeg aldri har hatt før, men noe jeg uten tvil skal ha igjen.


Gratulerer med dagen alle sammen! Må dere kose dere gløgg ihjel i dag♥
KJÆRE SOMMER, DU KOM BRÅTT

Reklame - inneholder reklamelenke fra LOUDS


Kjære sommer, du kom brått. Disse varme dagene innebærer en god del søvnproblemer og svetteproblemer for min del. Men mye godt selvom, som for eksempel at jeg så vidt rører sminkepungen min! Det er veldig deilig å la huden puste og ikke ha et lag med sminke som irriterer huden hele tiden. Jeg har blitt mye flinkere til å gå uten sminke, og jo mer farge jeg får desto mindre sminke blir det. Jeg gleder meg til å se hvordan denne sommeren blir for min del siden jeg har et mål om å ha ansiktet mitt være i fred, unntatt de gangene jeg skal på noe spesielt. Det er greit å sminke seg i ny og ne, jeg kommer ikke akkurat til å la den sminkepungen stå urørt. Jeg vil bare jobbe med meg selv, ikke skamme meg for at jeg har fregner og andre rødheter i ansiktet. Alt er jo normalt å ha, så hvorfor har jeg en tendens til å føle meg tvunget til å skjule det? Ikke vet jeg, og heller ikke de rundt meg. Så sommer 2018, du skal jobbes med.


Jeg sitter med leggene i kryss nå, og på kort tid er det allerede klamt og ekkelt. Noe sier meg at jeg bør komme meg ut på verandaen og sole meg i det fine været. Det er akkurat hva jeg skal gjøre nå. Det tar meg overraskende lang tid før jeg får farge om dagen, men jeg gir meg ikke. Solfaktor 30 er fremdeles der jeg vil holde meg what so ever.


Ha en finfin dag, kjære lesere♥


Skjorte fra BikBok // T-skjorte fra LOUDS her // Shorts fra Levi's // Solbriller fra Mango

JEG HAR KJØPT MEG MAC

Etter å ha tatt en pause fra bloggen i helgen for å bare slappe av med mine nære, er jeg tilbake igjen med full energi og klar for å ta nok en uke med storm. Forrige uke føltes det ut som om jeg var overalt hele tiden, uten noe pauser. Det er sjeldent jeg gjør så mye at jeg ikke husker hva jeg gjorde, men der er jeg akkurat nå. Hadde det ikke vært for kamerarullen min på iPhonen hadde jeg ikke klart å følge med på mitt eget liv.


Det har skjedd mye, og igjen bare mye herlig! Jeg har dokumentert noen av høydepunktene og mitt største høydepunkt fra forrige uke er uten tvil at jeg har fått meg Macbook Pro. Altså jeg synes det bare er så sykt, at det ikke klarer å synke inn hos meg eller de rundt meg. Verken mine venner eller ansatte på Egmont trodde jeg noengang kom til å kjøpe meg Mac, selvom de sa jeg måtte skaffe meg det. Spesielt agenten min, Vilde, hun hadde litt av en reaksjon da jeg dro opp macen fra totebagen min og sa "SE HVA JEG HAR KJØPT!! ER DU STOLT?". Jeg kan uten tvil si at ho ble overrasket og veldig stolt, og det er jeg selv. Jeg ville egentlig aldri ha mac siden jeg synes det er så dyrt, og Acer pcen jeg har fungerer og var bra nok (trodde jeg). Jeg forstod ganske kjapt etter at jeg ble overført til Egmont, at jeg måtte få meg en nyere pc som støttet flere programmer enn hva min gamle pc gjorde. Så nå er det absolutt ingenting som stopper meg fra å gjøre en god jobb.


Jeg sliter med å gi slipp på ting, og prøve nye ting når det kommer til alt det tekniske - så jeg har en liten jobb foran meg, men det blir bare gøy!
ANTREKK: SUNDAY STROLL

Man får nesten dårlig samvittighet av å sitte inne foran pcen og blogge, når været er så utrolig fint men jobben må gjøres folkens. Jeg har tatt flere bilder enn hva jeg kan huske fra helgen som har vært, og det i seg selv sier litt om hvor fjern jeg har vært. Jeg har hatt mye i tankene, heldigvis bare gode, men det er så mye som skjer at jeg glemmer mye - og det er ikke likt meg å gjøre. Etter å ha sett noen bilder kom jeg på at jeg ikke engang har publisert dem, men har så mye fint å si om den dagen at jeg rett og slett måtte ta frem pcen og blogge nå. Søndagen som var hadde jeg og kjæresten min en koselig date hvor vi kjøpte oss softis med makroner fra Pascal, og satt oss i slottsparken for å nyte solen. Jeg tror vi begge ble sjokkerte over hvor god den softisen var, så god at vi nå har sagt at dette må bli en vane for oss å gjøre. Kjenner at jeg vil ha den softisen allerede nå igjen, så kanskje jeg skal lure til meg en til i morgen når jeg drar inn til Oslo igjen.(Første gang jeg har klart å ta et vellykket gå-bilde, så stolt!)

Kjole fra H&M // T-skjorte fra Sixth June // Sko fra Acne Studios // Totebag & ringer fra Tom Wood // Solbriller fra Mango

VI ER LIVE

Annonse for LOUDS


Dere kan bare tro om jeg fikk en kick-start på dagen i dag så fort jeg våknet opp til en mail om at nettbutikken nå er live. Det er ikke lenge siden jeg følte at det var evigheter til, og nå har dagen kommet hvor alt er ute. Det er så kult, og igjen - så rått å få være en så STOR del av dette med Kristine. Tiden fremover kommer til å bli bedre og bedre. Det håper jeg dere vil følge med på og finne ut av hvorfor. En annen ting jeg bare må tilføye er at det er så rart å se meg selv stå modell for varene nettbutikken. Det er så rart, vanskelig å beskrive det med ord, men fader så gøy!!! Jeg har aldri sett for meg at jeg noen gang skulle få gjøre dette, og nå som det er gjort vil jeg bare fortsette. Jeg sitter og rister på hodet mitt, rett og slett fordi jeg ikke kan forstå hvor mye godt som allerede har skjedd meg dette året. Jeg er så lykkelig, og LOUDS er mye av grunnen til det.


Bruk koden LOUDS og få 10% rabatt på hele kjøpet deres♥ Trykk deg inn på nettbutikken HER.

ANTREKK: BALENCIAGA

Etter en langhelg i Oslo er det veldig godt å komme hjem igjen til Moss. Dagene jeg er hjemme føler jeg er mer avslappende enn dager jeg er i Oslo, og ikke at det kommer som noen sjokk akkurat. Men spesielt nå kjente jeg at det var deilig å komme hjem og kunne være inne i timevis uten at jeg skal ditt eller jeg må datt. Jeg har storkost meg i Oslo denne helgen, og hatt ekstra med tid til å gjøre hva jeg vil - så nå er energien min ganske tom siden jeg ikke har fått ladet opp. Derfor dere, er det deilig å ha late dager som jeg har foran meg nå.


Jeg kan ikke huske at jeg skrev noe om hva jeg shoppet mens jeg var i New York, men på antrekket mitt er det faktisk to ting som er splitter nytt. Jeg handlet faktisk kun 4 ting i nyc, men det kostet likevel litt. T-skjorten jeg har på meg, lette jeg etter overalt uten hell, helt frem til jeg fant den på siste forsøk. Den er bare så sexy, som flere andre har kommentert. Den andre tingen som er nytt er skoene. Denne modellen har jeg hatt før, men de ble dessverre ødelagte i dempingen at jeg nå var nødt til å skaffe meg noen nye siden mine forrige var så høyt elsket. Jeg elsker kanskje disse mer, siden de går til flere looks, enn de forrige som var litt crazy i fargefronten.T-skjorte fra Balenciaga // Bukse fra Weekday // Sko fra Nike // Solbriller fra Mango // Ringer fra Tom Wood

NOEN ENDRINGER I HVERDAGEN

Annonse for New Nordic Norge


Jeg har blitt introdusert for et nytt kosttilskudd, og kunden kommer fra samme sted som meg, altså Moss, så jeg synes dette var litt moro. Som en offentlig person er det spennende å få teste ut nye ting på markedet, spesielt når det er noe jeg ellers er veldig nysgjerrig på. Jeg føler meg som en prøvekanin - noe jeg bare digger, for jeg har makten til å si om jeg er fornøyd eller ikke med hva jeg prøver ut i en lenger periode. I et par måneder nå så har jeg gått på noen nye kosttilskudd gummies fra Hair Volume som skal gi håret ditt et sterkere, fyldigere og sunnere hår. Noen av næringsstoffene i disse gummiene vedlikeholder ikke bare normal hårvekst, men de er bra for neglene og huden din også. En av hovedgrunnene til at jeg ble nysgjerrig på produktet var fordi disse er tyggbare, du slipper altså å måtte svelge tabletter som jeg selv kan ha litt blandede følelser om. Jeg vet mange sliter med dette, så tenkte dette kunne være kjekt å dele! På toppen av kransekaken så smaker de godt uten noen kunstige smakstilsetninger, faktisk så godt at jeg kunne spist det som vanlig godteri siden de har en god smak av eple.


Så til det store spørsmålet som alltid stilles, funker det? Det er ikke bare jeg som kan bekrefte at disse har gjort noen endringer på meg, men blant annet de rundt meg har reagert på at jeg har mer volum i håret mitt - og dette er så STORT for meg, for jeg har slitet med flatt hår veldig lenge siden jeg har langt hår. Jeg har kuttet ut rettetang og alt som er fordi jeg har innsett at jeg kun trenger mer volum i håret for at jeg skal være fornøyd, og det er jeg nå.


D Ø G N D O S E

To tabletter daglig til et måltid - jeg velger å ta disse etter frokosten.

K O N K U R R A N S E

Siden jeg har vært fornøyd med produktet, ønsker jeg å la 5 heldige blogglesere teste ut Hair Volume og få dette tilsendt hjem til seg. Legg derfor igjen mailen din i kommentarfeltet, så trekker jeg vinnerne veldig snart♥


Les mer om produktet ved å gå inn på denne linken HER. Du kan få kjøpt produktet på VITA.

EN HERLIG DAG I SOLEN

Jeg dro til Oslo i perfekt tid denne gangen, siden været bare blir bedre og bedre. Selv på hektiske dager, som jeg ellers ville stresset på, gjør meg roligere på grunn av det fine været. For eksempel i går, natt til lørdag, klarte jeg ikke å sove godt fordi jeg hadde så mye jeg måtte gjøre helt fra morgen til kveld. Rart som det er, var det som om solen bare ga meg energi til å ikke fokusere på stresset men heller bare fokusere på å gjøre det. Det er lenge siden jeg har hatt en dag der jeg har en mental breakdown, og det er utrolig godt å tenke over. Kanskje det er fordi været gir meg så mye lykke, eller at jeg endelig klarer å få tid til å mikse jobben med venner så jeg aldri føler meg helt vekke fra dem.


Dagen i går var så fin på alle mulige måter. Jeg gikk rundt med kjæresten i Oslo's gater og tittet, så satte vi oss ned på en koselig plass for å drikke litt lemonade som jeg er helt dilla på om dagen. Jeg kjøpte noe som kommer til å sjokkere alle rundt meg, og det skal jeg blogge om veldig snart - jeg lover. Da klokken nærmet seg 15 var det tid for å møte Anja og dra på showrommet til BodaSkins for å mingle og nyte rooftop utsikten. Det jeg ikke forventet var å FÅ en av disse dyre og flotte jakkene, og jeg ble så glad at jeg stammet til de som jobbet der. Må meddele at de fikk en skikkelig god klem av meg etter den flotte gaven!


Utover kvelden ble det konsert på Rockfeller med kjæresten og mange gamle kollegaer, samt gode venner. Det er derfor ikke vanskelig å forstå at gårsdagen var så fin.

VLOG FRA LOUDS EVENT

Annonse for LOUDS


Jeg er så glad og takknemlig for at dette eventet ble filmet av vår dyktige fotograf, slik at dere kan se vårt koselige treff med de heldige leserne og vinnerne for første gang. Vi hadde et intimt event med LOUDS for litt siden, hvor vi viste frem litt av varene som kommer i nettbutikken og så klart noen spesielle høydepunkter som for eksempel en helt rå goodiebag. Jeg blir nesten litt tårevåt av å skrive, for jeg er bare så sjokkert over hvor snille dere er. Dere som møtte opp på eventet i bakgården til Kristine Ullebø var så laidback og lette å prate med - som gjorde det lett for meg. Ting som dette kan ofte være skummelt for meg, og noe jeg alltid takker nei til. Men noe sa til meg at jeg bare måtte kjøre på, og det er akkurat hva jeg gjorde. Kvelden endte opp i latter, dansing og hygge - og det var faktisk SÅ kjipt at det var over etter kort tid. Jeg har pratet med flere som møtte opp på eventet over meldinger om at vi må møtes igjen, slik at vi kan bli bedre kjent♥


Jeg synes personlig dette er noe vi bør få til oftere, ha koselige kvelder sammen der man blir bedre kjent og faktisk bare har det gøy. Jeg vil møte dere, jeg vil takke dere og jeg vil se hvem som støtter meg i jobben jeg holder på med. Jeg hadde ikke vært der jeg er nå i dag hvis det ikke hadde vært for dere, så takk kjære følgere.

 

ANTREKK: HOW I LOOK ON RAINY DAYS

I går var første dagen på lenge jeg bare hadde planer med venninner og ikke noe jobb. Jeg kjente at det var så godt å bare ta det helt med ro, uten noe stress om å prestere godt nok for noen. En skikkelig jentekveld var akkurat hva jeg trengte, og det hadde jeg med Emilia i Fredrikstad. Vi dro først ut for å spise på en chill resturant, der jeg også bestilte min første frivillige øl noensinne (!!!!!). Jeg absolutt HATER øl, men jeg har så lyst til å like det og har hørt at dette bare er en tilvendingssak - er det noen som kan bekrefte dette eller fortelle sin historie om hvordan dere klarte å like øl? Det høres så rart ut å spørre om det, men jeg klarte det med vin og har så lyst til å få det til med øl. Smaken er bare så spesiell og rar, men jeg vil også kunne kose meg med en kald pils i varmen. Ha den samme nytelsen som resten av flokken har, hahah.. For å oppdatere dere med hvordan det gikk med ølen i går, så klarte jeg ikke halve glasset engang, men at jeg i det hele tatt drakk flere slurker gjør meg en smule stolt.


På veien hjem til Emilia dro vi innom matbutikken for å kjøpe litt snacks til jentekvelden og jeg tror vi klarte å dekke alle behovene våres. Vi hadde søtt, salt, surt og you name it - det var ikke noe vi ikke hadde i går. En ting jeg må si er at du vet så godt at du er omringet av flotte mennesker når tiden går alt for fort og man begynner å lure på hvor tiden ble av. Emilia er en av de menneskene, og jeg gleder meg såå mye til å feire henne neste helg♥Kåpe fra Filippa K // Hettegenser fra Urban Classics // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Totebag fra Tom Wood