hits

juni 2011

TRANSFORMERS 3 MED JENTAMI I KVELD


Envy One Song (Credz til Alexander)

Halla! Jenta mi har endelig kommet hjem fra Sardinia!!! Jeg er så glad nå at det kunne ha strålt av meg. Trodde det hadde skjedd noe utrolig galt der nede ettersom ho ikke kom hjem etter en uke, men da fant jeg og Carsten ut at ho kun hadde vært borte i 4 dager... Hadde overhodet ingen anelse om at jeg virkelig kom til å savne ho så forbanna mye i løpet av kun 4 dager. Blir så deilig å se deg igjen, Kinga!Hva syns du om sangen & bildet ?
Skal du se Transformers 3 i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

KOSELIG JENTEKVELD


Gabrielle - Ring Meg (Låta til Kristin, haha)

Halla! I går hadde jeg jentekveld hos meg og det var så utrolig koselig. Vi bestilte kebab pizza fra Campino så var det på med musikken og inn i magen med kake og snadder. Jeg har savnet de sene sommer kveldene hvor vi sitter ute på terrassen og bare snakker om alt fra gutter til å urinere på seg da man kjører scooter. Hahaha. Digger disse fine jentene!!! Tusen takk for at dere tok dere tid til å komme.


Du vet, jeg er jo litt flink da. Hihi.

Jordbær var helt klart ett av høydepunktene.

Ser ganske fristende ut ja. Det var veldig godt og.

Martine, Malin, Caroline, Martine, Kristin og Nathalie + Rebecca som kom senere. Fine jentene!

Nathalie, digger deg fjompen.

Malin sprudlende jentami.

Koser meg med to fine jenter i armkroken.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Så ikke det super koselig ut & hva er planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

GJØR DET KLART FOR JENTEKVELD

Halla! I dag har jeg bedt over noen fine jenter på en liten jentekveld. Satser på at det blir en kjempe koselig kveld med masse latter og kos. Dessverre ikke alle som kan komme, men jeg får ha en ny jentekveld senere da vett. Gleder meg kjempe mye, dere får alle ha en fiiiin dag! Btw, jeg er stressa.Hva syns du om bildet ?
Har du vært på noe jentekvelder i det siste ?

- Vi snakkes ! <3

JORDBÆR KOS

Halla! I går var jeg å trente med søstera mi på Spenst. Var en dude der som raget på ett trenings apparat. Klarte så vidt å holde tilbake lattern da han stod og slo på det. Haha. Så var det rett i dusjen før Martine kom. Vi koste oss med jordbær, det er så nam! Etter at vi hadde slappet av en god del hos meg dro vi til byen hvor vi tok sol med Kris og Dennis. Alle kom ut og brifa med skilla. Haha, 9ggahs 4 evah.


Serrr, jeg elsker beger is med bringebær smak.

Kooozer seg med Martine da vett.

Hva syns du om bildene ?
Er du glad i jordbær & hva gjorde du i går ?

- Vi snakkes ! <3

THIS WEEK'S INSPIRATION


Alexandra Stan - Mr. Saxo Beat

Halla! Hvis det er noe jeg savner så er det den varmen her hjemme, at det er så varmt at du begynner å sutre om at du skulle ønske det var vinter en kort periode. Merkelig det at man syter av kulda når det er vinter, og varmen når det er sommer. Hihi. Vi blir rett og slett aldri fornøyde med mindre vi hadde hatt en fjernkontroll hvor vi kunne styre været. Det hadde vært noe det, haha! Slår til med ukens inspirasjon.


Alle bildene er fra weheartit og fuckyesummer.tumblr.com

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvilket bildet likte du best & enig med at en fjernkontroll som styrte været hadde vært noe ?

- Vi snakkes ! <3

TAR DET LUNGT

Halla! Jeg sov helt til litt over tre i dag, hahaha. Hater at døgnrytmen min er ødelagt. Men det er jo ikke noe stress å få den fiksa. Carsten kom til meg toppen 10 min etter jeg hadde stått opp. Morgentrynet, hallaaa. Vi bare slappet av og nerda artige.no. Hahaha, begynner å digge den siden der. Ellers har jeg bare tatt det lungt i dag og pakka litt til Tyrkia. Går sinnsykt fort, under to uker til jeg reiser! Glæd mæ.Hva syns du om bildet ?
Hva har du gjort i dag & har du vært i Tyrkia før ?

- Vi snakkes ! <3

PEPPES KOS OG SCARY PIKE


Maroon 5 Feat Christina Aguilera - Moves Like Jagger (Credz til Carsten)

Halla! Som dere allerede vet dro jeg på Peppes med Martine og koste oss der med oreokake. Mens vi spiste fløy en måke i full fart og satt seg på bordet rett ved siden av meg. Lett om jeg skrek... Vi dro videre til Lysthuset og spiste der. Jeg var så sulten. Og da vi skulle bli henta la jeg plutselig merke til en liten pike med en hvit kappe som passerte forbi oss. Trodde jeg så syner sånn helt seriøst. Scary shit.

Da vi hadde dratt hjem til meg stakk vi bort til Endre en liten tur hvor vi bare slappet av, må si vi var veldig sosiale. He-he. Veldig random det jeg skal si nå men døgnrytmen min er allerede helt snudd.


Thihihihi, se på kaka. Martine liker ikke sjokoladehhh, hehehe.

Mens jeg derimot, maat<3<3<3

Jeg kan se bakken her jeg står.

When you see it, you shit bricks.

Slappera med fine jentaami!

Hva syns du om sangen og bildene ?
Hva gjorde du i går & er døgnrytmen din ødelagt ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 26.JUN.11

Halla! I dag har jeg grilla meg ute på terrassen med musikk. Zupahdupah digg. Soler meg med en Hawaii olje som gjør at du får farge ekstremt kjapt. Allerede fått nok en ny skille, hiahaiahaho. Etter jeg hadde solt meg stakk jeg på Spenst for å trene. En ting: Har du smørt deg med olje og ikke fjerner det mens du trener drukner du i din egen swette. Derfor trente jeg bare en time og dro hjem for å fikse meg. Haha. Elsker da jeg gir dere så digg informasjon. Om ikke så lenge stikker jeg på Peppes med Martine!


Tshorte Quicksilver (du får kjøpt den på SportShopen og) Shorts BikBok Sko Junkyard

Håret mitt blir alltid så fyldig etter jeg dusjer. Og så eksploderer det til krøller\ bølger.

Sminkefri og blid!

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & vært på Peppes i det siste ?

- Vi snakkes ! <3

EN LITEN SAMMENKOMST HOS AMUND

Halla! I går var det en liten sammenkomst hos Amund med gamle klassen vår stuc1 som nå er over. Dumt at ikke alle var ledige til å komme, dessverre. Det var kjempe koselig. Men jeg var helt utslitt etter forrige dagen med festing. Fikk kun 5 timers søvn så var det fest hos Amund. Haha. Viktig med noen chille dager i mellom! Jeg var ikke den eneste som var utslitt. Haha. Tusen takk for at jeg fikk komme!


Helena og Malin, søte jentene.

Pornoblikk, hehehe.

Arne, Martine og Rebecca.

Martine og Arne.

Meg, Vilde, Anine og Malin.

Fiiiine Martine!

Flinka som tryna på scootern.....

Meg, Andreas, Malin og Sara.

Amund joooo!

Hva syns du om bildene ?
Hadde du en bra kveld i går ?

- Vi snakkes ! <3

GÅRSDAGENS OUTFIT 25.JUNI.11

Halla! I går trodde jeg at jeg hadde sinnsykt bra tid så jeg ble med pappa på jobben hans som er  Peterson. Jeg fikk lov til å bli med i de høye tårnene. Noia som ffffff. Drit langt ned. Etterpå tok vi en tur på Campino og spiste. Så fikk jeg dårlig tid på å fikse meg men jeg kom meg til Rygge takket været pappa som fikk kjørt meg. Hihi. Skal hilse fra fyllesvinet Arne btw. Haha.


Topp BikBok Tights H&M Sko Eurosko Øredobber GinaTricot

Fugl med fjær i øra, he-he!

Smiiiiiil.

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & hva gjorde du i går ?

- Vi snakkes ! <3

TRENING OG PARTY

Halla! I går dro jeg for å trene, lenge siden jeg har trent pga stress på skolen. Trente i to timer så måtte jeg kjapt inn i dusjen for å gjøre meg klar til fest. Da jeg og Martine ankom festen var allerede folka i slaget. Ble drit morsomt utover kvelden! Hadde det bare fett og storkoste meg. Martine gikk det greit for, ditt fyllesvin. Mens vi dansa følte jeg meg som en dokke som ble hivd rundt omkring. I det ene øyeblikket var jeg oppned på skulderen til folk, i andre øyeblikket var jeg døtta ned på gulvet og dratt i.

Men tusen takk for at jeg fikk komme på festen, Lien! Pappa og jeg stakk for å hente mamma som var hos noen venner. Endte opp med at vi satt ute i teltet helt til klokka 4 på morningen. Sinnsykt koselig!!


Ida Marie og Martine.

Borte her ja, ehehehe.

Slappera på kjøkkenet som du ser.

Av en grunn, digga jeg det bildet.

Gabba, Abdi og Martine.

Carsten og Abdi.

Smiiiiiiiiiiiil.

Meg, Lien og Martine. I det øyeblikket bildet blir tatt kommer Johan snikende inn.

Meg, Martine, Lien, Johan og Andreas. Ikke latter attack her nei.

Thea, Tino, Andreas og Johan.

Kyssss av Ida<3 Toppen jeg bruker er fra H&M.

Hva syns du om bildene ?
Hadde du en bra dag i går ?

- Vi snakkes ! <3

STRIPED NAILS

Halla! Å gå med kun en farge på neglene i en stund blir kjedelig i lengden. Derfor tok jeg fram en annen neglakk og lakkerte dem med striper. Syns det er litt stilig med striper. Neglene mine begynner endelig å vokse så nå håper jeg bare at jeg ikke blir utsatt for noen uhell hvor de uheldigvis knekker, haha.
Syns fargen på bildene over ble merkelige, så her er hvertfall fargene tydeligere. Det er knall rosa striper.

Hva syns du om bildene ?
Likte du neglene og forslag til hva jeg kan dekorere på dem ?

- Vi snakkes ! <3

MOVIE NIGHT

Halla! I hele går var jeg bare hjemme, Michael kom en liten tur til meg på dagen fordi han skulle levere hanskene til Olaf. Så ble vi stående å prate en del. Tok på meg bikini, så ut, sola var borte og jeg ble sur... Haha. Det er så typisk, man er klar for sola og skal ut på verandaen så forsvinner den. Slappet av i hele går, digg. Bestemte jeg meg for å se en film på kvelden. Komedie og kjærlighets film. Den var bra!!Hva syns du om filmen ?
Har du sett den eller syns du den så bra ut og noen filmer å anbefale ?

- Vi snakkes ! <3

TEARS


Chris Brown Feat Justin Bieber - Next To You

Halla! Det var siste skoledagen i dag og alt gikk fint helt til noen lærere kom inn. De fortalte at klassen våres skulle bli splitta. Kjente tårene bare samlet seg i øya mine, ble uklart alt sammen. Det var nok med at klassen ble splitta, men når jeg fant ut at jeg ikke lenger vil gå i klasse med Vivian som har vært klassebuddien min helt fra starten rant tårene som en foss. Jeg har bygd opp ett så bra bånd med denne klassen, STUC1. Og nå er den splittet. Beste klassen i følge oss og mange andre. For en dag...

Dere er en ubeskrivelig bra gjeng, tårene rant ikke av ingen grunn. Så mye latter som vi har hatt sammen, merkelig å si hade til det. Takk for ett fantastisk bra år så får dere alle ha en god sommerferie!


Men med tanke på at vi fortsatt går på skole, det gjør meg glad. Hihi.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du hatt en bra dag så langt & hva skal du i sommerferien ?

- Vi snakkes ! <3

BEEN THERE DONE THAT

Halla! Jeg er greit utmattet i dag, og utrolig tom for energi. Noe som ville gjort meg glad nå er enten deg eller å sette på en søt film og spise masse kaker til. Hihi. Vurderer å finne noe inspirasjon til hva jeg kan lakke på neglene mine i dag. Men ha meg unnskyldt, se om jeg kan plage en levende sjel her i huset.

Hva syns du om bildet ?
Følte du deg passe truffet av teksten ?

- Vi snakkes ! <3

ENDRE'S CRIB MED MARTINE

Halla! Martine overnatta hos meg i går. Evigheter siden sist, så det var kjempe koselig å få dele seng med rumpekompizn sin. Hihihi. Internt hvis dere lurte. Vi stakk bort til Endre's crib og så på film. Endte opp med at jeg satt og brifa med skillsa mine i cod. Damn, im a ninja in cod. Siden vi snakka sinnsykt mye tok vi stille leken. Jeg tapte etter hele 00.02.00 sekunder. Jeg ble så stolt av meg selv da, haha.

Vi ble flinkere etter hvert, og som takk fra Endre sperra han meg ute på verandaen. Så kom han ut, løfta meg opp og heiv meg uttafor terrassen, trodde han serr skulle slippe. He-he, Martine ble veldig redd da.Hva syns du om bildet ?
Hva gjorde du i går & er du en zwett cod gamer ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 21.JUN.11

Halla! Jeg har tatt det helt lugnt i hele dag faktisk. Prøvde å se hvor mange armhevninger jeg klarte på kjøkkenet mens jeg venta på rundstykkene, klarte bare 18.... Haha, flink ja. Styrke er ikke min beste side for å si det sånn. Ellers har jeg grilla meg mer ute i sola på verandaen, skal bli deilig å ta en dusj etter å ha latt svetten renne. Hehe, er så gøy å dele så nyttig informasjon med dere noen ganger. Hehe!


Topp H&M Shorts BikBok Bikini BikBok Sko Junkyard Solbriller Solbrillekongen

Like flaut hver gang når enten mamma eller pappa ser i vinduet mens jeg blir tatt bildet av...

Nyeste solbrillene mine, og jeg digger dem.

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min og hva skjer i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

THE SUN IS MY NEW BFF

Så lenge Kinga ikke er her hjemme.... Haha. Tanken på at Kinga er i Sardinia nå og koser seg helt sinnsykt masse, fu. Heldige deg. Håper ho hvertfall har det hysterisk morsomt og finner på mye bull og fanteri som jeg alltid vet ho gjør. Haha. Jeg har ligget ute å steka meg en god stund ute i sola. Shaizee som jeg elsker sola og varmen. Nå er det heller ikke lenge igjen til jeg stikker på feire. GLÆD MÆ!!!


Denne sangen er utrolig, den er så fin! Kjerringa der er syk, hør så høyt ho kommer opp. Sjalusi....

Hva syns du om sangen ?
Kan tenke meg at du elsker sol og varme selv ?

- Vi snakkes ! <3

VELDIG DEILIG

Halla! Kun 10 minutter etter jeg posta innlegget i går fortalte Andreas at vi hadde fri i dag og i morgen. Super deilig! Irriterer meg kun over en ting. Ifølge skolen våres må vi være på skolen i antall timer i året. Vi følger dem ikke opp når vi får fri på den måten, hva er vitsen med å fortsette å gå på skolen i stede for å få ferie og bare hente vitnemålet på torsdag? Vi gjør overhodet ingenting på skolen uansett, bøker og pc er levert inn. Vi møter opp, og så får beskjed om at vi kan dra hjem. Make no sense to me. Hahaha.

He-he. Vivian hadde ikke fått med seg at vi hadde fri i dag, og ho trengte rettetanga si så etter 7 ubesvarte anrop fra Vivian kom ho på døra mi. Hihi, ilu. Nå skal jeg steke meg ute i sola. Kos dere i dag!


Most trynet, diiiiiigg.

Hva syns du om bildet ?
Hvordan er det på skolen din når det gjelder sommerfeiren ?

- Vi snakkes ! <3

SWEET DREAMS

Halla! Slutta veldig tidlig på skolen i dag så jeg ble med søstera mi på en joggetur. Etter joggeturen ble jeg hjemme en lang stund før jeg stakk på bmx for å henge med Endre, Anders, Emil, Simon, Thomas og Anders L. Morsomt å være med de gutta, kommer alltid noe sprøtt ut av munnen dems. Hahaha. Jeg er ganske utslitt nå, så det skal bli kjempe deilig med en god natt søvn. Good night and sweet dreams.Hva syns du om bildet ?
Hva har du gjort i dag & er du utslitt om dagen ?

- Vi snakkes ! <3

KONKURRANSE: VINN SUPER FETE SOLBRILLER!

Halla! Jeg har fått til sendt super fete solbriller i posten som er fra solbrillekongen. Tenkte jeg skulle være snill å velge bort ett par av dem som jeg kan legge igjen på bloggen og holde en konkurranse. Derfor slår jeg til med en konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne super fete solbriller. Alt du trenger å gjøre er å si at du er med, skrive fornavn og etternavn samtidig som du legger igjen epost adressen din i kommentarfeltet så jeg får kontaktet deg om du vinner. LYKKE TIL ALLE SAMMEN!!!DENNE KONKURRANSEN ER AVSLUTTET! TUSEN TAKK FOR ALLE SOM BLE MED!

LAZY SUNDAY


Cody Simpson - On My Mind (Credz til Kinga)

Halla! I dag har det vært en sløv dag for meg. Tvang meg selv til å sove lengre siden søndager alltid er lame. Haha. Men i går så jeg en super fin film, Beastly. Satt og gråt en god del gjennom filmen. Den var så zhøt, hihi. anbefaler de som liker kjærlighets filmer å se den. Lett om jeg skal se den en gang til slash mange flere ganger. Nå venter jeg på at søndagsfilmen på tv3 skal starte så æ kan kose mæ.Hva syns du om sangen & bildet ?
Enig med at søndager alltid er lame ?

- Vi snakkes ! <3

KOZIII PÅ ØREÅSEN

Halla! I går var jeg på Øreåsen hvor det var fest hos Erik. Det var kjempe koselig å bli kjent med nye folk. Men damn så mye styr som skjedde med naboene og purken siden noen var litt ufine. Haha. Purken kom heldigvis ikke så fæsten fortsatte. Noen ble helt lost, stakkars... Men tusen takk for at jeg fikk komme! Nå skal jeg nyte søndagen og tenke på at jeg snart er på skolen og spiser stekt ris. I love food.


Ole, Erik og meg. To stk drita gutter.

Henrik tsjillern, loner...

Sevil og Ida. Fine jenter!

Meg og Ida. Toppen er fra H&M Shortsen er fra H&M

Rafael rasta fari broooor!

Askiboy.

Kule solbriller, he-he.

Slappera ja.

Hva syns du om bildene ?
Hva gjorde du i går & planene for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 18.JUN.11

Halla! I går kjøpte jeg to par solbriller i Oslo, klarte ikke å gå forbi en gate fullt av solbriller. Jeg har solbrille fetish. Haha. Var en tur i byen med jenta mi, Kinga i stad. Fant meg en super deilig skjorte som jeg har sikla etter når jeg så Andreas kjøpte den. Han likte svært godt å gni det inn i trynet mitt at han hadde den skjorta. Og endelig har jeg den nå også, muahhaa. Har sinnsykt dårlig tid nå, så må stikke.


Skjorte Carlings 299kr De tre øverste solbrillene har jeg fått av Kinga Tusen takk!!!

Random butikk i Oslo 50 kr per stk.

Random butikk i Oslo 50 kr per stk

Hva syns du om bildene ?
Likte du innkjøpet mitt & er du solbrille dilla ?

- Vi snakkes ! <3

VG-LISTA 2011

Halla! I går var jeg på Vg lista og det var sinnsykt stappa der. Vi møtte på Haakon som jeg ikke hadde sett på evigheter og mange andre. Som for eksempel lesere av bloggen min. Enda en flau dag, men dere skal vite at jeg syns det er skikkelig koselig når dere kommer bort til meg og sier så fine ting. Hihi. Noen av leserne mine måtte jeg tilogmed få hjelp av så jeg kom meg inn med Iselin. Siden vi var dumme nok og skulle kjøpe mat mens de andre stod i køen. Så hadde de plutselig gått inn... Hahaha, flaks.

Det var så tung luft og trangt helt innerst i publikumet at vi rygga litt tilbake og ble stående å se litt på både storskjermen og live. Funka ganske bra. Jeg er fornøyd med dagen i går, det var moro og koselig!


Haakon, Tyrkia kompissen min!

Det er så fint av Iselin.

Vg-lista 2011.

Jentene mine!

Meg, Nhung, Marthe og Iselin.

Hahahahahaha, halla.

Jenta mi.

Humøret på plass, ja.

Jej liker dej.

Noen søte lesere av bloggen min som ville ta bildet med meg, hihi.

Erik og Kris var HELT KLART favorittene blandt publikum.

Love you!

"MOOOOOOOO"

Hva syns du om bildene ?
Var du på vg-lista 2011 & syns du det var bra ?

- Vi snakkes ! <3

OSLO MED JENTENE


Subskrpt - We'll Be Fine (Credz til Mike)

Halla! Da har jeg endelig fiksa meg ferdig og pappa har kommet hjem så jeg kan få pæng. Jeg, Kinga og Iselin drar inn mye tidligere for å spise og slappe av i Oslo før VG-lista starter. Gleder meg kjempe masse. Haakon som jeg ble kjent med i Tyrkia skal dit, skal bli super koselig å se igjen han sossen tar. Muahaha. Krysser fingrene for at det blir bedre vær utover kvelden. Håper dere får en kjempe fin dag!Hva syns du om sangen & bildet ?
Kommer jeg til å se deg på Vg-lista top 20 i år ?!

- Vi snakkes ! <3

VG-LISTA TOP 20 I MORGEN


Toby & Helfner - On My Mind

Halla! I morgen skal jeg på vg-lista top 20 med Kinga, Iselin og Charlotte. Har faktisk aldri vært på vg-lista før, så skal bli litt morsomt å se hvordan det er. Fleste av jentene drar dit kun fordi Chris Medina som skal opptre. Hihi, det er søtt. Han har jo smeltet mange jenters hjerter. Mitt er allerede smeltet. Det er meldt dårlig vær i morgen, dessverre. Nå skal jeg se filmen Red Riding Hood og så legge meg. Natta!Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du sett Red Riding Hood & skal du på vg-lista i morgen ?

- Vi snakkes ! <3

BYKOS

Halla! Både i går og i dag har jeg vært med Vivian i byen siden vi har hatt noen veldig sløve skoledager. I går fant jeg den perfekte toppen til festen jeg skal på om en eller to uker. Litt usikker. Håper bare så inderlig på at den forstatt er der når jeg har penger. Haha. Ellers så har vi i dag bare trimma rundt i byen, det er jo mossedager nå og det er helt stapp fullt av mennesker i byen. Nesten litt skummelt syns jeg.

Denne dagen blir bare bedre og bedre. Fikk vite at vi ikke har engelsk eller norsk i morgen og i tysken har vi ikke lærer. Jeg kan oversette for dere: Jeg har fri i morgen! Jeg skjønner nesten ikke poenget med at vi skal gå på skolen når det er sånn her. Men vi har antall timer vi må følge opp på skolen i året, dritt.


Koser seg på Rasoi kafeen ja. Bare sånn før du blar videre nedover. Bildene ble tatt i går.

Slush jenta.

En trøtt og syk jente.

Taper som sølte slush på hvite toppen sin. Taper!

Hva syns du om bildene ?
Har du vært shopping nå som det er mossedager ?

- Vi snakkes ! <3

STRANDA MED VIVIAN

Halla! I dag var det såå sløvt på skolen at jeg valgte å bare ta en liten tur innom. Men jeg så overhode ingen fra klassen min der så da tok jeg meg selv fri. Hihihi. Derfor stakk jeg og Vivian ned til stranda og bare slappa av der. Det var drit varmt i starten, men typisk... Når vi skulle opp av vannet som forresten var veldig kaldt ble sola borte. Og vi ble liggende å fryse begge to. Haha, fol... Men det var jo koselig!


Det er så deilig å være på stranda med venner mens man hører på musikk!

Slappera på stranda.

Ntaaa! Og så ÆSJ, sjekk skyene...

Zhøte Vivian! Pent uttrykk jeg har da...

Strand hår er så ekkelt syns jeg, hahaha. Håret mitt blir så merkelig av saltvann.

Hva syns du om bildene ?
Hvordan er været hos deg & vært noe på stranda i det siste ?

- Vi snakkes ! <3

FOR EN HERLIG OG FLAU DAG


Al Axif Feat Gnucci Banana & Crossfire - Sick In Head (Credz til Maria)

Halla! I dag har jeg rukket å gjøre helt sinnsykt mye. Jeg stakk på joggetur med Michael, det var ganske morsomt. Haha. Swett joggetur. Så etter en god og kald dusj ringer Teddy (Christian) meg og spørr om jeg blir med ut med han og Tommy. På vei for å møte dem skjer noe utrolig flaut, og noe veldig søtt. To søte jenter roper navnet mitt og kommer bort til meg og spørr pent om de kan få ta ett bildet med meg. Ble så flau at jeg måtte le og smile som bare det , hihi! Med tanke på at jeg nettopp hadde dusja, pinlig.


Søt leser av bloggen min, Celine Maria. Herregud så flau jeg var......

Enda en søt leser av bloggen min, Marthe. Nydusja og flau, herlig!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hatt en bra dag & ikke sant jeg har søte lesere ?!

- Vi snakkes og jeg digger dere, lesere ! <3

MCFLURRY

Halla! Rett etter jeg hadde posta det forrige innlegget ringte Michael meg. De stod visst utenfor huset mitt som betyr, råning med lettsykkelen!! Det var så fett når vi kjørte fort. Endte opp med å henge med Thomas, Michael, Minh, Kevin og Karoline. Jeg, Karoline og Michael stakk på McDonalds for å kjøpe McFlurry, på veien tilbake tok jeg og Michael E6! Sykt deilig å kjøre fort. Fart og spenning. Digger det.

Denne dagen har gått drit tregt, klokka går så vidt fremover syns jeg. Om ikke så alt for lenge burde jeg hoppe inn i trenings klærene mine for jeg skal ut å jogge med Michael. Lett om vi er sportye ja, haha!


Michael og Karoline. Usunne som spiser mcflurry i hverdagen. Skuffende, he-he.

Jeg er gærn på lettsykkel jooo.

Hva syns du om bildene ?
Er du den personen som digger fart og spenning ?

- Vi snakkes ! <3

I LOVE MY LIFE SO F*CKING MUCH

Halla! Jeg kom ikke opp i eksamen, elsker livet mitt!!!!!!! Jeg gikk igjennom lista og lette etter navnet mitt, så løper Vivian ut til meg og skriker at ho ikke kom opp. Da tenkte jeg hvertfall at jeg kom opp. Så sier ho "Ingen fra C klassen kom opp!!" Der smilte jeg seriøst så mye at jeg kunne trodd jeg spjæra munnen min. For en deilig følelse. Nå kan jeg endelig sette meg inn i ferie modus. Love my life<3<3<3

Noe merkelig skjedde i byen i dag. En god del folk jeg ikke ante hvem var sa hei til meg flere ganger og fulgte etter meg. Det var litt creepy. Hahaha. Jeg, Vivian og Andreas stakk på Rasoi kafeen og slappet av der en god stund. Nå venter jeg på at Michael skal ringe meg så vi skal råne med lettsykkelen hans!


Såååååå glad!

Hva syns du om bildet ?
Hva er planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

EKSAMEN I MORGEN


Rihanna - Only Girl (In The World)

Halla! I morgen får vi vite om vi kommer opp i eksamen. Kun 20% kan komme opp i 1vgs, så jeg føler meg litt lettet. I tilegg til at det kom en del fra klassen min opp skriftelig er det mindre sjangs for at de trekker ut noen fra klassen min. Derfor ber jeg til Gud om at jeg ikke kommer opp i muntlig eksamen. Da gråter jeg. Hvis jeg slipper eksamen, kommer det gledestårer og en kjempe stor bamseklem til de som er rundt meg. Hihihihi. Tørr ikke å håpe på for mye, nervene tar meg. Jeg gruer meg så jævlig nå!


Stirreblikk halla! Gad damn it, jeg er så redd for hva morgen dagen vil bringe, lykke eller helvete.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Gruer du deg til eksamen eller har du hatt eksamen ?

- Vi snakkes ! <3

INSPIRATION THIS WEEK

Halla! Siden jeg ikke er i stand til å gjøre noe annet nå, som vil si 0 ting å blogge om slår jeg til meg ukas inspirasjon. Føler meg mæd ditcher når Martine ringte og lurte på om ho skulle ta en tur til Moss og jeg sier jeg ikke kan siden jeg er syk. Ahh, fml hardcore. Hater å være syk.

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

SYK JENTE

Halla! Da jeg mener syk jente mener jeg ikke psykisk syk, men fysisk syk altså. Haha. Jeg har blitt skikkelig forskjøla mens tårene renner og feberen er på topp. Det er så udigg akkurat nå som det er fint vær og ikke lenge til ferien. Skal holde meg inne å døtte i meg halspastiller så det holder og ta paracet til jeg blir frisk. Kjenner følelsen angående i morgen begynner å ta innpå meg nå. Gruer meg veldig mye.


Fiiiine Malene!

Hva syns du om bildet ?
Hvordan er formen din & har du det bra ?

- Vi snakkes ! <3

HAPPINESS


Lady Gaga - The Edge Of Glory

Halla! Det må virkelig stråle av meg, hvis det ikke bare er av lysene bak meg. Hihihihi. Jeg er så glad nå. Har den ekstra glade følelsen inni meg, og jeg vet ikke hvorfor. Jo, det gjør jeg egentlig. Merkelig egentlig, siden vi snart får vite om vi kommer opp i eksamen eller ikke. Jeg burde jo grue meg som f. Men i istede er jeg super glad! Langhelgen er over nå, og jeg håper dere har hatt en fantastisk langhelg.Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du hatt en bra langhelg & klar for skolen eller har du ferie ?

- Vi snakkes ! <3

ZUMMERFEELING


Madonna - Like A Virgin (Intern kusine humor, hehe)

Halla! Jeg har så sommerfølelse nå at jeg snart ber noen om å kverke meg. Køddaa, vil ikke gå glipp av sommeren da. Heahea. Malin og jeg har vært ute på verandaen og grilla oss i sola. Super deilig, fikk en liten god latter når vi så den "fine" skilla vi begge fikk... Dere får kose dere videre i dag! Peace out ☮


Beste kusina!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du zummerfeeling & planene dine for i dag er ?

- Vi snakkes ! <3

FOTOSHOOT MED MALIN

Halla! Som dere vet overnatter verdens fineste og beste kusine hos meg i natt. Og da har vi en annen tradisjon om at vi alltid går ut og tar en liten fotoshoot. Jeg fikk helt sjokk av de pene bildene av Malin. Vedder på at modell yrket er neste stopp! Hihi, nå forer vi sjokolade is mens vi slapper av i senga. Kozii!Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

SLEEPOVER AV FINE MALIN

Halla! Malin overnatter hos meg i dag, kommer til å bli så kjedelig. Omg, hvordan skal jeg takle det her eller gidde å ha ho på overnatting. Selve kusina mi, herregud. Neida, haha. Dette skrev jeg bare fordi ho så hva jeg skrev. Hihi, ilu da. Vi har spist kaka som jeg og Karoline lagde i går, så tok vi en tur på Kiwi siden den er søndags åpen. Og Malin vet hvordan man gjør Madde flau. Ved å synge høyt "like a virgin".

Endte opp med at begge sang den til slutt, fint kor. Feel my sarcasm. Vi har en slik tradisjon av å lage macaroni med kikkoman saus. Så det skal bli veldig nammiz. PS! Jeg er normal klem Malin. HAHAHA.


Malin er IKKE normal bare så dere har fått det klart.

Malin synger den fine sangen... "like a virgin"

Fj0rtizzzz.

Innkjøring forbudt. Kusine humor...

Nta, se på Malin aaa.

Eh.. Ja, her koser man ser? Retardo.

Dritt rettetang som begynte å brenne og gnistre på rommet mitt. RIP!

Melkespreng, kusine humor x2.

Hva syns du om bildene ?
Noen rettetanger du vil anbefale & planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

KOSEKVELD MED KAROLINE

Halla! I går var jeg med søte jenta som heter Karoline. Vi mekka brownies og hjemmelagd glasur. Det var kjempe godt, spiste oss kvalme på glasuren så vi nesten ikke orket selve kaka. Haha. Etter vi hadde spist stakk vi ut med scootern til Karoline. Jeg kjørte scooter for første gang og jeg holdt på å krasje i en parkert bil... Epic fail. Men etter vært ble jeg pro da, og Karoline satt på med meg. Følte meg mega bad som kjørte ulovlig. Og på første gangen hadde en bak på... Haha. Hadde en kjempe koselig kveld i går!


Is er nam.

Mami paparazzi og to jenter som har bakt god kake.

Master chefene.

Søte Karoline.

Mobil g33k.

Ufattelig pent, daaaaamn!

Fj0rtizzer.

Zåri mamma. Jeg ser kanskje uskyldig ut, men er ganske baaad. Hihihihi.

Hva syns du om bildene ?
Koste du deg i går & liker du brownies ?

- Vi snakkes ! <3

ENDTE OPP MED EN BRA KVELD


Lady Gaga - Marry The Night Zedd Remix (Credz til Kinga)

Halla! Jeg skulle på Summerfiesta i Fredrikstad og ha det utrolig fett der med flere fine folk. Men så kom det noe i veien. Pappa ble matforgiftet og han holdt seg på badet i evigheter pga han kastet opp. Ble så urolig for han at jeg ikke ville forlate han. Derfor droppa jeg Summerfiestaen og ble med pappa på sykehuset. Han er mye bedre nå. Det var kaos på Summerfiestaen, politiet kom og stengte festen tidlig så jeg og Kjell hadde litt flaks som ikke dro dit, wasted money lett. Da sparte vi hvertfall 335 kr.

Jeg og Kjell dro til Eirik i Larkollen hvor det var en avslappa kosefest med artige mennesker. Det var kjempe fett der og det endte heldigvis opp med en bra kveld til slutt. Takk for at jeg fikk komme, Eirik!


Philip bongen & Eirik kongen!

Partygutten Eirik.

Even, Eirik. Philip, Olaf og Simen koser seg.

Meg, Camilla og Kjell.

Kooooz.

Meg og Olaf i godt humør.

Philip og Carsten tha dj's.

Meg, Simen og Eirik.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du blitt matforgiftet før & var du på Summerfiestaen ?

- Vi snakkes ! <3

GÅRSDAGENS OUTFIT 10.JUN.11

Halla! Makan til stress som var i går fra hytt og pine. Hadde utrolig uflaks i hele går, men det avslutta veldig bra syns jeg. Forteller dere mer om det etterpå. Akkurat nå er jeg sykt keen på å få i meg noe mat. Sulter ihjel her jeg sitter. Men slenger ut gårsdagens outfit!


Topp H&M Tubetopp GinaTricot Bukse GinaTricot Sko Eurosko

Trodde jeg ville slite i å gå med skoene, men de var veldig behagelige å gå i!

Buksesmekken halvt oppe, hundreåførtiåtte.

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min og hadde du en bra fredag ?

- Vi snakkes ! <3

NYE SMYKKER

Halla! God helg alle sammen. Dere får kose dere masse nå i helga, noen av dere har jo allerede sommerferie. Misunner dere veldig mye. Kinga kom en kjapp tur innom meg i stad for å levere noen smykker ho sa jeg kunne få. Ho vet at jeg elsker rasta smykker osv, og smykkere var drit digge! Jeg har noen av de like fra før, men hadde ganske flaks siden de holder på å ryke. Tusen takk, jenta mi!


Digge smykkene jeg fikk av Kinga!

Nam nam nam.

Så mekka jeg noen smykker selv, hihi.

Hva syns du om bildene ?
Likte du smykkene & hvem likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 09.JUN.11

Halla! Jeg har vært litt rundt i byen med pappa og mamma i dag for å se etter klær. Trengte nye finklær, så koselig at de ble med. De svarte høyhælene mine er ødelagte etter en fest hvor jeg mista deler av skoene mine. Haha, flinka. Derfor sa mamma at hvis jeg ødela de enda mer lot pappa meg kjøpe nye sko. Men så slem er jeg ikke, mamma er badass. Det ble nye sko uansett, haha. God helg da, hehe.


Tube topper GinaTricot 59kr Shorts H&M 249kr Øredobber GinaTricot 129kr

Mamma vet hvordan ho smisker til seg ting når jeg blir med på å kjøpe det. Haha.

Så fant jeg meg sko.

Digget dem, men lurer på om jeg klarer å gå i dem lenge...

Sko Eurosko 399kr

Hva syns du om bildene ?
Likte du innkjøpet & hva likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

I LOVE MY LIFE SO BAD


Mac Miller - Don't Mind If I Do (Credz til Sunroad)

Halla! Jeg har langhelg nå og jeg elsker livet mitt. Andre pinsedag til mandag, og jeg har fri i morgen. Grunnen til at jeg har det er fordi jeg ikke har brukt studiedagen min. Det vil si at du kan jobbe eventuelt hvor du vil så lenge du holder på med skolearbeid. Derfor søkte jeg om lov til det i morgen og jeg fikk lov! Så jeg blir hjemme i morgen for å jobbe med geografi oppgaven samtidig som jeg skal sove lenge. Hihi!Hva syns du om sangen & bildet ?
Ser du frem til en digg helg & hatt studiedag ?

- Vi snakkes ! <3

DIGG DAG MED GENIALE VENNER

Halla! I dag slutta vi før elleve fordi vi holder på med ett geografi prosjekt som vi skulle holde på med resten av dagen. Jeg, Christine, Nathalie og Vivian stakk ned til Møllebyen (siden det er det vi har om) og knipsa mange bilder fordi vi skulle sammenligne gamledager osv med hvordan det ser ut og er nå i dag. Vi var sinnsykt heldige med været. Vi slappet av en god del og hadde det bare super digg!

Når vi var ferdige stakk vi bort på Lysthuset hvor Thomas, Veum, Sondre og Jostein var. Gad for noen geniale folk! Hahaha. Nå er det overskya men over 30 varmegrader ute. Brb, isen venter på meg. Hihihi.


Er man å handler er det en hemmelig regel på at man skal ha handlevogn!

Dagen er ikke den samme uten bolla. Hihi.

Vivian, Christine og Nathalie. Geniale jenter, digger dere.

Simen joooo.

Sløvern i fin været.

Det var ganske skummelt å stå der med tanke på at det var langt ned. Hih.

OH SNAP!

Trutemunn lizm.

Slappera på Lysthuset da vett.

Hva syns du om bildene ?
Fint vær hos deg & har du dager hvor du slutter sykt tidlig ?

- Vi snakkes ! <3

CHILLE DAG

Halla! I dag har det bare vært en chille dag. Utrolig deilig å ikke ha flere lekser denne uka. Vil takke alle som har blitt medlem på fanpage siden min på facebook, morsomt å se at dere følger meg andre steder enn kun på blogg.no! Ikke for å glemme hilsningene jeg har fått. Hihi, søtt. Har endelig skaffet meg mail til bloggen for dere som lurer på noe spesielt eller har noe dere vil sende meg. Da er det bare å kontakte meg på maddepaddeeblogg@hotmail.no! Alltid kooziii med brev og jeg svarer så klart på alle!Hva syns du om bildet ?
Hva har du gjort i dag & like glad i lekser som meg? He-he

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 07.JUN.11

Halla! Jeg slutta ekstra tidlig i dag siden vi har en så kul lærer. Han synger opera for oss noen ganger. Haha. I dag måtte vi tilogmed synge opera med han. Hvis jeg sier det var pent, lyver jeg. Lærern vår er rå flink til å synge opera! Jeg kan endelig gå en dag uten å tenke på at det er muntlig høring slash lekser til i morgen. Deilig følelse, like deilig som at jeg snart skal spise mat. Men til da, brb game Mall World.


Skjorte BikBok Bukse BikBok Sko Laundry Caps Junkyard

Just hangin' you know.

Hej sløv, wadduuup?


Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & sløvt med lekser eller har du mye ?

- Vi snakkes ! <3

JEG HAR BLITT TEGNET AV KRISTINE

Halla! I går fikk jeg til sendt ett bildet på emailen min av Kristine. Når jeg så hva det var for noe, kom det enorme smilet frem. Jeg hadde blitt tegnet. Det er utrolig søtt gjort. Du er kjempe flink til å tegne! Det er så koselig når lesere gjør sånt. Hihi. Tusen takk for en kjempe fin tegning, Kristine. It made my day.


Takk igjen for en super fin tegning, Kristine Gresseth!!

Hva syns du om bildet ?
Søtt når lesere gjør sånt og ikke sant tegningen var super fin !?

- Vi snakkes ! <3

BYEN OG FLAUSER


Nipsey Hussle Feat Lloyd - Feelin'  Myself (Credz til Selcuk)

Halla! Nå har jeg kommet hjem fra en liten tur i byen med mamma. Kan starte med å fortelle dere noe flaut. Det begynte å pøse regnet mens vi var i en butikk utenfor Amfi. Vi måtte inn på Amfi igjen, derfor løp jeg raskt og holdt på å mista buksa ned på knæra. Ganske flaut å tenke på at jeg flasha rumpa til randomz hvis noen så på meg akkurat da. Haha. Så tok vi en pause og koste oss med oreo kake. Hihi.

Martine som har vært borte fra meg i 5 uker er hjemme igjen!!! Møtte på ho i byen og det var så koselig godt å se igjen go'jenta mi. Epic fail: Mamma fikk ikke av seg en sko ho prøvde i en butikk så ho måtte få hjelp av noen som jobba der. Haha, akward moment. Kjøpte meg bare nytt undertøy og strikker.


Mami.

Kult å bli tatt bildet av mens man snakker.

Mamma er 9ggah.

Digg å få krusete hår pga den satans fuktigheten det var i lufta.

Paparazzi mor.

D-o-p-a.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Skjedd noe lignende flaut med deg før ?

- Vi snakkes ! <3

JEG VIL ALLEREDE HA HELG

Halla! Å være tilbake på skolen var kjipere enn jeg hadde sett for meg. Vil allerede ha helg nå. Jeg tror litt av den surheten min kommer av at jeg sov lite siden det regna i natt, og at jeg våkna nesten hver eneste gang det hadde gått 30 min. Sykt irriterende natt for meg. Haha. Det var utrolig nøyaktig med den 30 minutters søvnen, jeg våkna seriøst ofte etter det kun hadde gått 30 min. Haha, powernap next.


Kult med arr etter å ha tryna på en jernstang.

Elsker da Vivian ser dumt på meg.

Digger'æ bolla.

Chillern i kantina!

Hva syns du om bildene ?
Allerede keen på helg du og ?

- Vi snakkes ! <3

HÅPER DERE HAR HATT EN KNALL BRA LANG HELG!

Halla! Jeg tror jeg er forelsket. Jeg har aldri følt noe så sterkt for en før. Første gangen var jeg betatt, andre gangen besatt og nå tenker jeg ikke på annet enn deg, kjære sol<3 YOU JUST GOT PUNK'D! Eller hvis dere trodde noe annet da. Hihihihi. Har grilla meg ute i sola sammen med Caroline og mamma. Så har jeg lagd middagen som var taco. Jeg er ikke glad i det egentlig, det er kjedelig smak.

Jeg har starta med ny tanntråd og nytt munnskyld (som jeg serr får brekninger av) Random. Okej, skulle bare ha noe å skrive om. Heh, peace out ☮ HÅPER DERE HAR HATT EN KNALL BRA LANG HELG!Hva syns du om bildet ?
Har du hatt en knall bra lang helg og klar for skolen ?

- Vi snakkes ! <3

THE INSPIRATION THIS WEEK

Halla! Begynner å gå meg selv på nervene. Sitter og dramatiserer en scene når jeg taper penger på Mall World og later som om jeg gråter da. Jeg har så mye å gjøre nå... Haha. Men det er visst på tide å legge ut inspirasjonen min denne uka! Så kom nettopp sola tilbake, så brb. Stikker ut og 9gger meg.

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best & planene dine for i dag er ?

- Vi snakkes ! <3

DET ER UKULT


Skrillex - Kill Everybody

Halla! Jeg har hatt en kanon digg lang helg. Føles ut som om jeg har hatt en ferie, ikke langhelg, men en lang ferie faktisk. Haha. Men super ukult at dette er siste dagen til å nyte det chille været uten at du må tenke på at du sitter på skolen når du egentlig kunne grilla deg hjemme på verandaen. Jeg stikker i allefall ut på verandaen for å 9ggeh meg. Dere får ha en kjempe fin dag videre og kose dere masse!


Hahahaha, det er ukult så kommer jeg med thumbs up bildet.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Ukult at det er siste dagen i langhelga ?

- Vi snakkes ! <3

HJEMME ETTER EN BRA KVELD

Halla! I går stakk jeg til Larkollen siden det ble filmkveld hos Thomas. Siden noen av folka var treige stakk vi ned på stranda fordi noen av oss ville bade. Det var skikkelig deilig å bare slappe av der nede. Hadde egen taxi sjåfør som jeg satt bak på med scootern og, Thomas. Folka kom og da stakk vi inn i garasjen hvor de hadde filmen på stor skjerm. Sykt digg. En av filmene skjønte jeg serr ikke. Haha, fml.

Jeg overnatta i Larkollen hos Thomas siden jeg ville få sett ferdig filmene, eneste muligheten ellers hadde jeg blitt rasende av å bare få sett halve. Hihi. Så har jeg bare sola meg i dag, sinnsykt deilig!!!!


Romantikken ankom hos Thomas i går, så søte Ask og Kine er. Aww!
Pene og glade Vilde.

Søte hundene til Thomas.

Gjør Vilde klar med bikinien for å badehhhh.

Tommel opp sommerfølelse.

Forfriskende lett! De tok årets første bad i går. Eller hvertfall Kine.

Veum, Thomas og Vilde.

Hei alle sammen, dette er Ask.... Du er så sykt merkelig noen ganger.

Så i gang med filmkvelden, men en misfornøyd Madde etter at Veum tok fra meg potetgullet. Haha.

Hei alle sammen, dette er Ask. Igjen...

Dagen i dag, en liten tur ut med Malin og Thomas som dreper meg nå snart.

Hva syns du om bildene ?
Hatt en fin lørdag & grilla deg ute i sola i dag ?

- Vi snakkes ! <3

OUTFIT 03.JUN.11

Halla! Ferdig med å steke meg ute i sola for i dag, fikk endelig tilbake skilla mi nå. Haha! Nå skal jeg bare spise middag med familien så stikker jeg til Larkollen for å ha filmkveld hos Thomas med flere supre mennesker. Vi har planlagt det lenge så nå var det virkelig på tide! Glæd mæ. Ha en fin dag, dere!


Paparazzi sis.

Topp Junkyard Shorts BikBok Sko Laundry

Jeg sov med fletter i natt, og her ble det jo ett sykt krøllete resultat. Haha!

Brifer litt med det fine været da, hehe.

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & hva skal du i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

STEKER UTE I SOLA

Halla! Jeg drømte i natt at det begynte å snø i Juni mens jeg var på skolen. It was only just a dream! Merka en enorm lettelse når det ikke var sant. Hahaha. Lite sjangs for at det skulle skjedd, men nesten alt er mulig. Hihi. Siden det er så fint vær ute stikker jeg for å steke litt  i sola. Adioz dudez and chickz.Hva syns du om bildet ?
Hva er planene dine for i dag & er det fint vær hos deg ?

- Vi snakkes ! <3

GOLDEN SUN NAILS


The Cataracs - Julia

Halla! Nå har jeg tatt meg en lang varm dusj etter en lang joggetur med Pedersen familien. Ps: Det skjer en gang i livet av mamma blir med på det. Love you mom<3 Haha. Det var skikkelig koselig å jogge med familien. Jeg har også gjort noe annet fett. Jeg har dekorert neglene mine. Brukte gull- neglakk og dekorerte dem med sol mønster. Nå skal jeg bare chille videre i langhelga. DAMN SÅ DIGG!


Thih, brukte gull neglakken til mamma jeg.

For å få til solen brukte jeg ett neglakk-sett hvor det følger med mønster lapper som er fra Cubus.

Veldig dårlig bildet, men....

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du neglene mine & hva har du gjort i dag ?

- Vi snakkes ! <3

FOR EN DEILIG FØLELSE

Halla! Jeg fikk ett skikkelig kick i dag tidlig om at jeg hadde forsovet meg, men halla! Har langhelg jo. Haha. For en deilig følelse å tenke på at jeg faktisk kan sove lenger i to ekstra dager. Nå fikk jeg serrr lyst til å se på en film. Kanskje The Notebook? Hihihi. Men først skal jeg ned på kjøkkenet og lage mat fordi jeg er veldig glad i mat. Det er passe fint vær ute nå også. Forresten, god morgen alle sammen!Hva syns du om bildet ?
Glad du kan sove lenger i to dager ekstra ?

- Vi snakkes  <3

GRILLKOS PÅ FESTESTRANDA


Chris Cornell - Scream (Credz til Karoline)

Halla! Det ble brått til at jeg og Karoline ville grille på festestranda. Derfor dro jeg i butikken for å handle inn grillpølser, marshmallows, lompe, drikke osv. Jeg spiste hele 4 pølser, rekord. Jeg som ikke engang er noe spesielt glad i pølser spiste 4 stk!!! Haha. Karoline var litt mer glad i marshmallows. Det kom en jente fra Litauen bort til oss, så det var veldig morsomt å måtte snakke engelsk med ho. Hihi.

Ho sa at ho likte Norge siden ho syns det var mange glade folk her. Så nevnte ho at ho visste hva "fyfaen" betydde, og at ho likte det ordet. Haha. Spesielt, men det var søtt. Og ho hadde en søt bikkje!


Koz daa.

Serrrrr, kommer alltid en latter attack stund med deg!

Som for eksempel her... Haha.

Jeg er så mæd proff fotograf.

Morn du.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva har du gjort i dag & hva er den beste grillmaten ?

- Vi snakkes ! <3

DET ER LANGHELG + PAKKE I POSTEN

Halla! -Jeg er vilt badass som har skrevet noe annet enn "heyaaa" føler det var så last day nå lizm. Haha. Jeg har langhelg, trodde det ikke kunne bli bedre. Ferdig med norsk muntlig høring, veldig deilig. Kan dere tro at det er 1.juni i dag?! Det går sinnsykt fort nå merker jeg. Ikke mange skoledager igjen. Knall fint vær ute nå også. ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD HELG! -Hvis du har langhelg, hihihi.

Jeg kommer hjem og sis kommer inn med to poser til meg. Gjett hva, tingene fra junkyard har kommet frem. Ah, love it. Det gikk skikkelig fort denne gangen. Men capsen er litt for svær, typisk. What to do.


Junkyard<3<3<3

Capsen står ut på kantene litt for mye. Dilemma om jeg skal selge den eller ikke.

Hva syns du om bildene ?
Likte du tingene fra junkyard og deilig å tenke på at det er 1.juni allerede?!

- Vi snakkes ! <3