hits

juni 2012

MISS THIS

Alohaa! Savner å høre latteren, se smilet som lyser opp hverdagen min, valpeøynene jeg ikke klarer å si nei til, stemmen som gjør meg så avslappet, kysse de perfekte leppene, lage natt mat sammen, kroppen som gjør meg så trygg og det å sovne på brystet til verdens beste gutt. Den fantastiske gutten som jeg har hjemme i Norge, han savner jeg fryktelig mye. Oss to, Didrik. Favoritten min.CAN'T WAIT

Boyaa! Åh, i morgen skal vi inn til Side by og shoppe. Herregud som jeg gleder meg til å shoppe i favoritt butikken min igjen. Ser den jo kun en gang i året. I dag var det noen av oss som tok noen vann aktiviteter slik at vi andre satt i båten og slappet av med høy musikk. Koser seg nå ja!

SO TIERD

Halla! Vært ute og spist så tok vi en liten shopping runde. Fant ikke noe denne gangen, sparermeg til vi skal inn til selve byen. Hatt en veldig rolig kveld og nå skal det bli godt å legge seg. Kjenner at øya mine ikke klarer å holde seg noe særlig mer oppe. God natt!BEACH IT

Wadduup! I dag sov jeg litt lenger, til 09:30. Ganske deilig. Litt vanskelig å få opp hun mor noen ganger. Hittil har jeg bare storkost meg på stranden med drikke og pingpong. Det var en tysker som hadde drukket alt for mye og ble funnet i vannet. Han var bevisstløs i over 30 minutter og ambulansene var kjempe trege. Når det først kom en, kom det plutselig 5 biler. Det som er greia er at de tenker turister: penger. Vi snakkes med noen tyrkere og de fortalte at hvis det var en tyrker hadde det ikke engang kommet en ambulanse og de måtte ha kjørt selv. Helt latterlig.
Syns det er så gøøy å se hvor krøllete hår jeg får av saltvannet!!! -BIKINIEN ER FRA GINATRICOT OG JEG ER I SIDE.

JUST ANOTHER DINNERNIGHT

Hei dere! Tusen takk for veldig hyggelig kommentarer på de siste innleggene mine. Det er så hyggelig!!! I dag kjøpte jeg en super fin kjole som er fraktet fra en annen by som de også kun hadde en av her. Skal vise dere den i morgen. Ha en god kveld videre! Foressten jeg og mamma har snart svart belte i shopping.ALOHAA

Halla! Tenkte jeg kunne fortelle litt kjapt hvordan ferien vår fungerer og hva slags mat jeg anbefaler osv. Vi står opp rundt 09:00 og drar på stranden og er der helt til ca 17-18:00 hver dag. Vi drar hjem og dusjer, så ut og spiser. Anbefaler STERKT Metab's som ligger skrått bak Side Resort og Hotel Løwe. Maten jeg anbefaler vil være pepper steak, plank steak, chicken fussoli and broccoli, chicken bonbay som er med soppsaus. Jeg ber tar uten selve soppen i sausen. Mye bedre! Ellers er det noe dere lurer på kan jeg svare på det i løpet av denne uken :-)

DAGENS OUTFIT 27.JUN.12

Angående brynene mine: Ja, de er firkantet og markerte. Hva ellers kan jeg få gjort når jeg har en så mørk farge på brynene mine fra før? Jeg må mikse fargen. Jeg liker dem firkantet på meg selv. Det er hver sin smak så aksepter det. Eneste stedet jeg tegner på er foran. Det er fordi håret vokser utrolig tregt der og er ikke like. Derfor tegner jeg dem likt. Skjønner ikke pointet med å kommentere at jeg har firkantet bryn, det vet jeg godt selv. Haha. Er brynene mine et problem for dere, er det en ære for meg og være det problemet.
Tank Sheinside.com Shorts Cubus Sko Tyrkia

JETSKI

Halla! I natt overnattet jeg hos Camilla som bor på hotellet som før het Safran. Husker ikke hva det heter nå. Jeg ble så støl i rumpa av disse sengene på Løwe at jeg tok en natt hos hun. Vi dro på stranda kjempe tidlig, og ser at jeg har fått mye mer farge nå. Vi kjørte vannscooter i dag og fyfaen så gøy det er hver gang! Elsker å kunne kjøre alene uten at noen sier jeg må kjøre saktere. Ikke verst å kjøre helt opp til 80-90 km!!


Takk til pappa som tar fantastiske bilder, heh..


HOTHOTHOT

Boyaaa! Herregud det er så varmt i dag, umulig å ikke svette.... Men jeg må bare si en ting til dere, jeg syns dere er ganske dårlige på å lese innleggene mine når dere faktisk spørr hvor jeg er hen i Tyrkia og hvor lenge jeg skal være der når det faktisk står skrevet i innlegget. Litt irriterende så derfor gidder jeg rett og slett ikke å svare på det. Ellers har jeg det helt greit her i Tyrkia.GREAT EVENING

Alohaa! Etter vi hadde spist middag dro vi på en liten shopping runde, fant meg to kjoler og en kjempe stilig partyveske som jeg er vedig fornøyd med. Postet innkjøpet i morgen. Og jeg ønsker dere alle sammen en riktig god natt :-)

LIVING THE GOOD LIFE

Dere har spurt om vi har fikset hotell rommene ettersom de var så små. Kan informere dere om at alle er like små. Så jeg anbefaler dere ikke dette hotellet, men flaks så skal vi bare dusje og sove her. Hihi! Drar jo på stranden 09:00 og blir der til 18-19:00! Love it.


Jeg og mamma ga vann til denne søte hunden siden den var tørst og sliten. Plutselig kom den tilbake med tre andre små hunder. Det var så søtt!

DINNERTIME

Halla! Nå er jeg kommet hjem på hotellet igjen etter en god middag på Metab's. Sitter i lobbyen og bare surfer litt på nettet mens jeg hører på mannen bak lobbyen snakker med seg selv. Så gleder jeg veldig til stranden i morgen, gjett om det blir ballspill! Ping pong og volleyball<333

I BEACH IT OUT

Just like my sis says! I dag sov jeg og mamma til 14:30, utrolig deilig etter en så lang reise. Det var kjempe deilig temperatur på stranden og maten der var helt knall. Nå skal vi snart ut å spise på Metab's, beste maten skal jeg si dere.


Tank H&M Shorts BikBok Shades Solbrillekonge.no -Aner ikke hvorfor bena plutselig var mye brunere enn resten, haha.Bikinien er fra GinaTricot!

GÅRSDAGENS OUTFIT 23.JUN.12

Hej dere! Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg. Betyr veldig mye! Været ble helt jævlig når vi plutselig skulle ut å spise, lynet og tordnet som faen og gjorde at vi måtte vente ekstra lenge på maten. Just my luck!


Tank Cubus Shorts Billabong Sko Økonomi Sko Klokke Klokker.no Armbånd Tyrkia Hårpynt Big sis sitt

MIN VERSTE NATT NOENSINNE

Dette er noe av det verste jeg har vært med på noen gang. Alt vi skulle var å dra til Tyrkia.  Rett før vi dro slo mamma opp paraplyen inne. Da sa jeg at det betydde ulykke. Og det hadde jeg helt rett i. Denne natten har vært helt grusom. Vi kjørte i knapt 10 minutter før bilen vår ikke ville kjøre i mer enn 45 kilometer i timen og bilen begynte å lukte veldig brent. Alle tre skjønte at vi ikke kunne kjøre med denne bilen. Det var sent på natten, den var rundt halv 4. Vi måtte kjøre til farmor og farfar for å låne bilen deres. Endelig var vi på rett vei, trodde vi. I en rundkjøring skjedde noe helt uforventet. Pappa skulle til å svinge når bilen tok kontrollen og spant rundt. Det var rett før vi krasjet. Det var umulig å styre rattet. Vi hadde uansett ikke flere valg siden vi hadde et fly vi måtte rekke. Under hele veien til Gardemoen klarte ingen av oss å slappe av. Pappa pustet tungt, jeg var livredd og mamma var stum av panikk.

Det gikk fint helt til 1 time på flyet hadde gått. Det satt to drittunger foran og en drittunge bak oss. Den ene foran kastet opp og brakk seg. Mens de andre skulle man trodd var fighters i et videospill. Fremme i Tyrkia og alt vi ventet på var koffertene. Mamma gikk ut fordi hun var røyksugen og jeg fikk kofferten min med en gang og tok derfor følge med mamma. Jeg og mamma stod ute og ventet på pappa i nesten 30 minutter men han kom ikke. Det var noe som ikke stemte. Vi snakket med vaktene men vi fikk ikke lov til å gå inn. Etter lang venting kommer pappa ut, men en koffert mangler. Pappa sin er fremdeles i Norge.

Bussen som kjørte oss til hotellet kjørte plutselig veldig fort og stoppet no inn i helsikes kjapt slik at vi holdt på å krasje nok en gang... Så, da vi ankom Hotel Løwe og så rommet vårt ble alle stille. Det var ikke som det så ut på nettet. Det er kun ET rom hvor jeg ligger i en egen seng ca 20 cm fra mamma og pappa. Håper for guddsskyld at jeg får eget rom fort som faen. Jeg vil helst slippe å se mamma og pappa ligge i spoon. Rommet er så lite at både jeg og mamma fikk panikk. Jeg vil bare hjem nå.

Breaking news: Pappa har rotet bort mobilen sin, jeg ble sperret inne på hotellrommet og kom meg ikke ut.. Ønsker at denne dagen snart er over.

ON MY WAY TO TURKEY

Alohaa! Da reiser jeg til Tyrkia og blir borte 14 dager med mamma og pappa. Gleder meg til å slappe av på stranden fra tidlig om morgen til sent på kvelden. Savner all den gode maten, denne sommeren skal jeg bli brun! Ønsker dere alle sammen en riktig fin sommerferie så snakkes vi i Tyrkia! Hørt at det er fler som skal til Side samtidig som meg. Det er bare å hilse på meg, jeg er ikke farlig. Hihi! En siste ting: Jeg har flyskrekk.AVREISE I NATT

Hei dere! Tenkte jeg bare kunne poste ett innlegg nå som jeg faktisk har tid til det. I dag kommer det til å være kjempe stressende fordi jeg må pakke ferdig, passe på at jeg har fått med absolutt alt osv!!! Men jeg ser virkelig frem til 2 avslappende uker. Blogger senere i kveld!


Bildene er fra Tyrkia 2011, såååååå gira på å dra nå!!!!!!!

RESULTAT AV TANNBLEKING FRA THEWHITEONE.SE

Hallo! Jeg har nå gått på tannbleking i 14 dager fra thewhiteone.se og jeg ser utrolig gode forandringer. Veldig fornøyd! Jeg kan trygt si med hånden på hjertet at jeg vil bestille denne flere ganger. Endelig fått ett hvitere smil! Anbefaler denne tannblekingen til dere alle. Fargene på bildene er litt forskjellige, men ikke mye. Man ser klart ett resultat. - Jeg gikk på den sterkeste tannblekingen og er storfornøyd med resultatet :-)

VINNEREN AV VALGFRIE RINGER FRA TRICOLOR.NO

Hei! På tide nok en gang å kåre vinneren av konkurransen hvor du kunne finne 2 valgfrie ringer fra Tricolor.no. Jeg vil takke for absolutt alle som ble med, utrolig gøy å se at så mange vil vinne. Vinneren er Amalie og gratulerer så mye til deg. Håper du blir fornøyd med ringene!BRA START PÅ DAGEN OG ENDA BEDRE SLUTT

Alohaa! I dag har jeg har jeg vært med Martine og bare kost oss. Dro en liten tur på Go bua hvor de har de beste pølsene. Så tok veien videre til byen hvor jeg, mamma og pappa tok siste innspurten av handling til vi drar til Tyrkia. Så endte kvelden med en fantastisk date med kjæresten.

IRRITERENDE

Halla! Noe av det kjipeste jeg vet ved å våkne opp til er drittunger... Bor rett ved barnehagen, kun noen meter ifra. Noe enda kjipere er at jeg skulle ned å ta meg mat da jeg ser at ingen har handlet inn noe. Men noe som er positivt er at jeg om noen få strakser skal ut med Martine miiin!HAPPINESS

Boyaaa! I dag var jeg med Karoline som har kommet hjem fra Colorado som sagt og det var så merkelig å se hun igjen. Etter 1 år. Men herregud så glad jeg ble da jeg så hun. Hun var så søt og hadde kjøpt to smykker og en ring til meg mens hun var der nede. Tusen hjertelig takk, søte Star!SHE IS BACK

Alohaa! Endelig er dagen kommet, åååh. Er så glad! Jeg skal endelig få se igjen god jenta som har vært på utvekslingsår i Colorado, nemlig Karoline! Hun er alltid like glad og flirer hele tiden. Skal se henne igjen nå om ikke så alt for lenge, gleder meg som en liten unge å se hun igjen.

THANKFUL

Hei mine kjære lesere! Hatt en skikkelig god dag og bare vært mega avslappet. Elsker det! Nå skal jeg kose mej med kjæresten, pappa kommer snart med junkfood til oss. Forresten, dere ser den fine jenta til venstre på dette bildet?
 

Vel, Ida-Marie var så snill og ga meg dette helt uventet:

Tusen hjertelig takk!! Hihihihi, liker spesielt skjorten med hette.

DAGENS INNKJØP 19.JUN.12

Boyaa! Nå har det kommet så mange rå tøffe fake utvidere på Gina Tricot nå, blir helt gal. Måtte selvfølgelig kjøpe dem, love them all!


Topp H&M 149kr Øredobber GinaTricot 79kr & 99kr


KUN 4 DAGER IGJEN

Alohaa! Nå er det kun 4 dager igjen til jeg pakker kofferten og drar til Tyrkia med mamma og pappa. Møter selvfølgelig andre venner der nede så det gleder jeg meg til. Jeg blir borte i kun 2 uker i år. Og jeg skal så klart blogge hver eneste dag -hvis jeg rekker. Så hold dere oppdaterte selvom jeg er borte. Vi skal til Side og bo på hotellet Løwe. Hotellet ser veldig fint ut så jeg gleder meg veldig. Eneste jeg syns er veldig kjipt er at søsteren min ikke skal være med. Ellers er alt toppers. Gleder meg til å shoppe på favoritt butikken min, Quicksilver\ Billabong. GOD FERIE DERE!

 


Hvor skal du i sommer? :-)

BESTILT FRA CHICY.SE

Hei flottinger! Åh, jeg gleder meg til å vise dere hva jeg nettopp har bestilt. En av de fineste kjolene jeg noen gang har sett fra www.CHICY.se!! En utrolig fin galaxy kjole som jeg bare gleder meg til å faktisk holde i mine egne hender. Anbefaler dere på det sterkeste å sjekke ut siden :-)


 459kr

HAPPY

Halla! GUD så koselig det var å se igjen kjære Camilla. Det er rundt 3 år siden sist. Alt for lenge siden. Vi koste oss kjempe mye snakket om alt fra a til å. Dro til butikken for å kjøpe inn noe godt og så ble det til filmkos med masse jenteprat som vanlig. Ser frem til å se hun igjen om ikke lenge!
 

LOOKING FORWARD TO A GOOD DAY

Halla! I dag får jeg besøk av Camilla som jeg ikke har sett på år og dager. En av mine barndomsvenner som jeg husker best faktisk. Vi hadde det alltid så gøy før på overnattinger og alt annet. Gleder meg til å se igjen den samme gamle hypre Camilla. Dere får ha en riktig god dag, lesere!
 
Brynene mine ble sykt annerledes på dette bildet la jeg merke til nå, haha wtf.

VINN 2 VALGFRIE RINGER FRA TRICOLOR.NO

Halla! Kjører jeg i gang med nok en konkurranse. Og det er viktig at dere leser det jeg skriver. ENESTE dere trenger å gjøre er å gå inn på Tricolor.no og finne 2 valgfrie ringer du ønsker og poste begge linkene i kommentarfeltet. Husk også å legg igjen mailen! Lykke til dere :-) Hvis dere kunne gjort meg og Tricolor en tjeneste gå inn på fansiden og lik så dere blir holdt oppdaterte på når det kommer ut nye flotte produkter!!!

 
- Noen har problemer med å kopiere linkene, derfor kan dere som ikke får det til bare legge igjen navnet på ringene!!!

DAGENS OUTFIT 16.JUN.12

Alohaa! Da har jeg fikset meg ferdig til festen i kveld, gleder meg kjempe mye. Feire litt ekstra for at det er sommerferie! Ha en flott helg dere :-)


Topp Sheinside.com Bukse GinaTricot Sko Husker ikke Klokke DanielWellington.com
 PAKKE FRA SHEINSIDE.COM

Hei dere! I dag fikk jeg ENDELIG pakken fra Sheinside.com må si jeg ble urolig for hvor lang tid det tok. Men det er verdt absolutt all ventingen. Den kom helt perfekt siden i dag er det fest og gjett om jeg skal bruke den. Dette må være den fineste pyntetoppen jeg eier. Utrolig fin!


 LIVET ER HERLIG

Halla! Tenkte å vise dere en musikkvideo som garantert vil bli en sommerhit for veldig mange av dere. Musikkvideoen syns jeg er utrolig gøyal og det er en humoristisk sang man får på hjernen. Dere kjenner nok igjen en eller fler i denne musikkvideoen og. 
 

SUMMERVACATION

Alohaa! Deilig å ha sommerferie, det føles ikke ut som det. Men det bryr jeg meg svært lite om! Så lenge jeg ikke er på skolen er jeg fornøyd. Lepestiftene i forrige innlegg ble det en del spørsmål om. Lyse fargen heter Fearless 7712 og den røde vet jeg ikke pga den allerede er utsolgt...I GOT NEW FAVORITES

Halla! Har prøvd ut de lepestiftene jeg fikk tidligere i dag og herregud jeg er så fornøyd. Elsker fargene. Den ene er lys og søt mens den andre er mer sexy og knallere. Digger dem begge! Helt klart to nye favoritter. Bruker som oftest bare lepestift på fester så skal bli gøy å få brukt dem!
 PAKKE FRA EYESLIPSFACE.NO

Hei! I dag fikk jeg pakken fra Eyeslipsface.no hvor jeg hadde valgt ut super fine lepestifter og mer. Har tatt en nøye titt igjennom det og jeg er kjempe fornøyd. Fargene er så fiiiine, gleder meg veldig mye til å få brukt dem. Anbefaler dere å ta en titt der, det er faktisk utrolig billig der!!LYKKERUS

Halla! I dag rundt klokken 08:00 når jeg hadde tatt meg sommerferie blir jeg oppringt og blir fortalt at jeg har kommet opp i rettslære muntlig. Først tenkte jeg hva faen, men så begynte jeg å gråte. Jeg var så klar for ferie nå og så kom dette. Etter å fått en del meldinger fra andre elever fortalte de at på VGS2 kommer alle opp i KUN muntlig eller skriftlig. Derfor ble jeg passe forbanna og gira på å få vite om dette var riktig eller ikke. Jeg ringte dem for å høre om dette stemte, de sa det var en feil og at jeg bare skulle ta meg sommerferie. Verdens fineste ord akkurat nå. Derfor kom tårene. Krever 10 millioner for at de fikk meg til å gråte million tårer for ingenting, hehe. Blir paff over hvor elendig dette systemet er. Men men, fuck the system! Gjett om jeg gosser meg over de folka som lo av meg siden jeg kom opp i muntlig nå, den som ler sist ler best.


Garantert at noen reagerer på at jeg er naken, men nei. Jeg er ikke naken, uansett om jeg er det eller ikke. YOLO XD

STEM PÅ DENNE GUTTEN

Halla! Det hadde vært en stor tjeneste for både meg og Christoffer Lien hvis dere stemte på han i denne konkurransen om å vinne den beste sommerjobben! Eneste dere trenger å gjøre er å gå inn på DENNE linken å trykke på "like" for å stemme på han. Tusen hjertelig takk på forhånd! 20. PLASS PÅ TOPPLISTEN

Hei! Fikk melding av en leser på facebook som fortalte meg at jeg lå på 20.plass på topplisten i dag. Vil bare si tusen takk til dere alle for at dere leser bloggen min og legger igjen så utrolig mange fine kommentarer. Det høres kanskje rart ut, men dere får meg faktisk i så mye bedre humør. Ikke bare er dere gode, men dere er også jævlig geniale! Vil bare informere dere om at det blir to konkurranser som venter de neste ukene. Så henger jeg ikke helt med på om jeg har sommerferie i morgen eller ikke. Haha!
 

PAKKE FRA POINTSHOP.NO

Hei dere! Husker dere at jeg lagde innlegg angående VIP medlemskap i pointshop og du fikk ett kamera tilsendt hjem til deg for kun 5 kr? Mitt kom i dag, og det kameraet er kjempe søtt! Digger det skikkelig. Perfekt at det kom før jeg drar til Tyrkia. Men hvis dere lurer på noe mer angående kamera, please kontakt pointshop for bedre svar enn det jeg kan komme med! Er i hvertfall veldig fornøyd med det :-)VISSTE DERE DETTE?

Halla! Tenkte jeg kunne lage ett innlegg angående ting dere kanskje ikke visste om meg. Gøy å ha slike ting, får se hvor mye dere vet eventuelt!

 • Jeg spiser kun eggeplommen, hater det hvite.
 • Jeg elsker poteter og bearnaise, syns det er tusen ganger så bedre enn godteri.
 • Jeg er en skikkelig dyre elsker, glad i absolutt alle dyr.
 • Jeg er utrolig følsom. Ser jeg en trist scene på en film gråter jeg ofte mer enn dem i filmen.
 • Jeg har sett et lik, stemorfaren min.
 • Jeg er mest ufornøyd med magen min av alle ting på kroppen.
 • Shades Of Love av Empty Trash har vært favoritt sangen min siden 2004 ca.
 • Jeg slenger som oftest klær på vask fordi jeg ikke har plass til dem på rommet, og hater at dem alltid kommer tilbake så fort. 
 • Jeg er digger personer som er spontane.
 • Jeg syns gutter som står på longboard, bruker caps og singlett er veldig turn on.
 • Aldri helt forstått hvorfor det er så gøy når gutter tuller og tar seg på niplene men så fort jentene gjør det er det teit.
 • Kleint å innrømme det, men jeg spiller Mall World på Facebook hele tiden. Avhengig til tusen! 
 • Jeg hører kun på ett øret og har alltid lurt på hvordan det er å høre på to ører.
 • Da jeg var rundt 4-5 år elsket jeg Mr.Bean og en dag viste jeg fuck you tegnet til absolutt alle mennesker som gikk forbi fordi Mr.Bean hadde gjort det på tv. Jeg trodde det var det samme som å vinke.
 • Jeg er overhode ingen skolelys, men klarer meg greit på skolen.
 • Jeg har ofte dager hvor jeg blir deprimert uten å vite hvorfor.
 • Jeg elsker å synge, danse og alt som innebærer fart og spenning.
 • Jeg hater høyden min.
 • Folk sa jeg lignet på Linni Meister og Tom fra Tokio Hotel før, det var mitt verste år.
 • Før jeg fikk iphone 4 hadde jeg Sony Ericsson w995 siden 2008. Jeg knuste den i Middagsåsen da jeg stod på snowboard og mistet den mens jeg jogget over en bru. Kjøpte den samme 3 ganger fordi jeg var så fornøyd med den.
 • Det kan hende Malin kusinen min spontant blir med til Tyrkia om 11 dager!

 


Fotograf: Jeanett Haslien

HEKTAAA

Gammel eller ny, jeg kunne ikke brydd meg mindre. Denne er jeg helt sykt hekta på for tiden! Legg gjerne igjen sanger du er hekta på for tiden, kanskje jeg blir hekta på noen nye?

I LOVE MONDAYS

Halla! Jeg elsker mandager, av tre grunner i dag. Hadde ikke matte, vi sluttet tre timer tidligere i dag som vil si at jeg sluttet 11:15!!! Og det helt åpenbarte alle de bra programmene som går på tven i kveld. Følger med på America's Next Top Model All Star, digger det! Og selvfølgelig alle de andre programmene som starter etter Top Model. Jeg er fremdeles syk så blir hjemme i dag, hehe... Ha en fin dag dere!

EN TYPISK SØNDAG

Hei dere! I dag har det vært en typisk søndag synes, en veldig koselig en og. Jeg har vært hos Karoline i dag og lagd kjempe god mat og laget brownies. Vi så på Mamma Mia ettersom vi begge var ganske gira på å se en skikkelig jentefilm og det var det nærmeste vi kom til. Det har vært kjempe koselig hos Karoline, ler alltid like mye med den gøyale jenta der! Håper dere har hatt en kjempe fin helg!

SEN GOD MORGEN

Wadduuup! Jeg jobbet i natt og må si dette er en av de nettene jeg ikke hadde det noe særlig gøy. Å dra på jobben når du har feber, en fæl dunkende hodepine og hoster i ett sett, så møter man til drit høy musikk og fulle mennesker kunne jeg gjerne blitt hjemme. Men skal ikke klage når jeg får lønnen! I dag skal jeg bare slappe av og prøve å bli frisk. Nå blir det å lage seg god frokost! Fristet veldig med bakt potet, hehe.PAKKE FRA DANIELWELLINGTON.COM

Alohaa! Fikk pakken fra DanielWellington.com i dag. FOR en ubeskrivelig pen klokke. Det må uten tvil være den fineste klokken jeg har. Elsker gullfargen som er på klokken, det gjør klokken så fin. Og endelig er den min! Stor fornøyd jente er jeg nå. Den skal jeg virkelig være forsiktig med. Jeg anbefaler dere å ta en kjempe god titt på nettbutikken til Daniel Wellington, disse klokkene er helt fantastiske.

SEE YA

Halla! I natt sov jeg drit dårlig, det kjenner jeg på hele kroppen nå. Jeg har fått ny klokke som jeg skal vise dere senere i dag, herregud så fin den er! Blitt helt klokkedilla jeg, hihi. Nå venter jeg på at Martine skal komme å hente meg før veien tar videre ned til byen. Veldig glad i Martinemin.PAKKE FRA THEWHITEONE.SE

Hei dere! Fikk nok en pakke i posten i dag fra TheWhiteOne.se som dere da forstår er en nettside for tannblekings produkter. Jeg prøvde ut denne nå nettopp og jeg ser allerede bra resultat etter første bruk. Det er kjempe enkelt å påføre og disse 30 minuttene går utrolig fort. Dette skal du gjøre i hele 14 dager hvor du ser VIRKELIG ser resultat. Gleder meg som en liten unge til det! Jeg vil anbefale deg denne tannblekingen hvis du ønsker å oppnå hvitere tenner kjapt. Denne var overraskende bra. Håper dere fortsatt har en strålende fredag!Før og etter bildet:
PAKKE FRA TRICOLOR.NO

Alohaa! I dag kom pappa hjem med en pakke til meg som var fra Tricolor.no. Smilet gikk fra øret til øret. Da jeg pakket opp kom det noen overraskelser fra nettbutikken også som jeg ikke visste jeg fikk. Jeg er så fornøyd nå, skal bli kjempe herlig å få gå med dette fremover. Noe jeg er overrasket og glad for er at på Tricolor er det vannvittig flotte ting til så billig pris! Anbefaler dere på det sterkeste å ta en titt. Dere vil garantert finne flere og ikke bare en ting dere liker. I tillegg som bonus er det fri frakt og rask levering. Dere får ha en fin helg! :-)VINNEREN AV BLUE Q RING

Hei dere! Da var det på tide at jeg trekte vinneren av blue q ring. Like gøy hver eneste gang å se hvor mange som vil være med på konkurransene mine. Vinneren ble Liv Myrlid Herfjord. Gratulerer så mye til deg! Det blir en ny konkurranse nå til søndagen så følg med!!!!!! SLEEP TIGHT

Alohaa! Gud så deilig det var å se igjen gode Martine min. Vi tok sol på brunogblid så stakk vi videre hjem til hun hvor vi bare slappet av. Hun har tross alt sin egen leilighet så derfor må vi jo nyte det så godt som mulig! Begynner å se skikkelig bra ut der nå. Tenkte jeg bare kunne lage ett innlegg og si god natt til dere. Hihi, som om jeg kommer til å legge meg så her tidlig skjer ikke. Nå blir det nudler som står for tur her i huset!COOKIE TIME

Halla! Åh, i dag var det en kjempe deilig skoledag. I kk var vi så heldige og fikk lov til å spise kake osv. Noen fra klassen hadde laget kjempe gode kaker, herregud så gode de var. Det beste var at etter vi hadde spist kake fikk vi lov til å dra hjem. Score! Om noen få strakser skal jeg ut med Martine og ta sol i hvertfall. Etter det vet jeg ikke helt hva som skjer, men det finner vi nok ut av veldig fort. Skal i hvertfall slappe av en del!
 
Det går bra brusjan.

DRITT GARASJE

Halla! Jeg og Didrik skulle opp på posten i stad for å sende ett par ski og jeg skulle sende noen brev. Men skiene stod i garasjen og pappa var på ett møte så vi måtte finne nøklene selv. Etter å ha prøvd garasje nøklene tenkte jeg at pappa kanskje hadde nøkkelen inne i bilen. Derfor sprang jeg opp for å hente nøkler og låste opp bilen. I det jeg var i action så kom naboen ut som virkelig ikke er noe fan av meg -Vet faktisk ikke hvorfor. Men gjett om de kommer til å overdramatisere og fortelle det til pappa. Lattizzz. Poenget er at vi kom aldri til posten, hehe.


Denne  hettevesten er fra h&m og skjorten er fra Carlings til dere som har lurt.

BESTILLINGER FRA TRICOLOR.NO

Hei dere! Åååh, som jeg liker instagram. Dere er så snille som liker og kommenterer bildene mine! Tusen takk! Som gjengjeld vil jeg igjen ha TO konkurranser de to ukene her. Så følg med, starter ny konkurranse hver søndag de neste to ukene. Tenkte å vise dere noen flotte og morsomme produkter som jeg bestilte gjennom tricolor.no. Det er jo SÅ billig der, herregud. Anbefaler dere å ta en titt på den nettsiden.


Alt dette for under 300,- lappen! 

BROWNIES

Alohaa! Veldig gøy å se at folk har begynt å følge meg på Instagram (Alohaamad), gjerne legg igjen navnet ditt her så jeg kanskje kan følge deg? Hihi! Som sagt lagde jeg og Didrik brownies i går. Elsker den sprøe overflaten på brownies, den er for god. Hadde kun 3 timer på skolen i dag. Flere andre som sa det bare var bortkastet å dra på skolen i dag. Men nå skal jeg døtte i meg litt god mat, sulten 24\7 skulle man trodd. Forresten, tenkte jeg kunne legge ut spotify listen min:  Daamn


I love you!

KOSEKVELD SENERE

Hallo! I dag har jeg egentlig ikke gjort noe som helst bortsett fra å leke med iphonen. Kommer ikke over at pappa og mamma faktisk bare kjøpte en til meg. Har hatt den forrige mobilen siden 2008 da, så kanskje jeg forstår det litt. Jeg har akkurat vært å tatt sol med min flotte og fiiine mor. Dermed dro vi til butikken for å handle inn brownies siden jeg og Didrik skal lage det senere i kveld og kose oss. Begynner å bli forskjølet nå og. Men er nok frisk i løpet av uken! Ha en fin kveld videre!INSTAGRAM

Hallo! Pappa kjøpte iphone 4 til meg i stad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fyfaen, ett år etter alle andre. Hahaha, alikevel. Lykke til tusen. Det er så deilig å tenke på at jeg nå kan ta bedre bilder og ha instragram og alt på mobilen. Fyttikatta. Så til dere som har spurt meg forferdelig mange ganger. Ja, nå kan dere følge meg på instagram: Alohaamad TIRED

Boyaaa! Jeg tenker ikke på annet enn ferie og varme når jeg skal på skolen. Det nærmer seg Tyrkia for meg snart, utrolig kjipt at søsteren min ikke skal være med. Men jeg skal nok få det gøy likevel. Kjøpe med noe fint hjem til både min søster og kjæreste. Ellers i dag har jeg vært skikkelig trøtt. Vurderer en powernap, men de funker ikke så bra på meg egentlig. Umulig å vekke meg før jeg har sovet i 2 timer, helt sant.PAYPHONE

Wadduuup! Åååh, jeg er så utrolig hekta på denne fine sangen av Maroon 5 Ft Wiz Khalifa. Går i repeat tusenvis av ganger, verdt denne overdramatiseringen her. Fordi denne sangen hører jeg virkelig på mye! Jeg har forresten oppdatert salgsbloggen min nå så ta gjerne en titt ved å gå inn på DENNE linken. 
 

NÅ KAN DU FÅ DIGITAL KAMERA SOM VELKOMST GAVE

Hallo! Nå har pointshop.no kommet ut med et eksklusivt kamera til en veldig god pris, en verdi av 350kr! Dette kameraet er 5 MP digital kamera med 5.0 megapiksler. Noen ganger kan et større kamera ta mye plass når du eventuelt skal ut med venner. Hvem vil ikke ønske seg å ta flotte bildeminner? Derfor er dette kameraet ganske bra til å få tatt bildene der og da med bra kvalitet. Du kan nå prøve dette digital kameraet i 14 dager med VIP medlemskap på pointshop for kun 5 kr og dermed få nytt g MP digital kamera i posten som velkomst gave. For et tilbud!
 

BESTILLING FRA DANIELWELLINGTON.COM

Hei dere! Kjempe gøy å se at så mange vil være med i konkurransen jeg har nå. I går bestilte jeg en ny klokke som er fra danielwellington.com. Det er så flotte klokker der! Jeg elsker klokker!!!! Gleder meg til å få klokken tilsendt hjem. Dere geniale lesere får nå en rabattkode som er: Madeleine til DW slik at dere får 15% billigere handel på den nettbutikken. Håper dere finner noe veldig flott der inne :-)

Klokke 175$

KONKURRANSE: VINN BLUE Q RING FRA PYNTDEG.NO

Alohaaa! Da skal jeg ha en flott konkurranse i samarbeid med pyntdeg.no. Det du kan vinne er en blå q ring som er utrolig fiiiin. Det du må gjøre for å delta i denne konkurransen er å gå inn på facebook siden deres og trykke på liker. Det kan du gjøre HER. Etter du har gjort det kommenterer du på innlegget at du har likt siden samtidig som du MÅ legge igjen mail adressen din. Ønsker dere lykke til alle sammen!!!! :-)


DENNE KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

GRØNT DIPDYE HAIR

Halla! I går var jeg en kjapp tur med Didrik før veien tok videre til Malin. Tok ikke lang tid før vi fant på noe latterlig. Vi tenkte at vi kunne prøve å farge håret til Malin med grønn konditorfarge. Trodde jeg skulle tisse i buksa når vi stappet håret hennes ned i et glass med konditorfarge. Resultater ble faktisk ganske proft. Og det var jævlig rått. Men ulempen var at fargen satt seg fast på hendene våre og flere steder. Lurer på om hun i det hele tatt fikk ut alt i håret etter hun dusjet. Hahahahaha. Det kommer en fin konkurranse senere i kveld, så hold dere oppdaterte!
 


Dama mi bak i der.
PAKKE FRA PYNTDEG.NO

Hei dere flottinger! Tenkte jeg kunne poste dette innlegget før veien går videre for å sitte barnevakt i kveld med typen og storebroren hans hos stefaren. Et av de flottete husene jeg har vært i. Det er så pent der. Jeg har fått pakken fra pyntdeg.no allerede nå! Herregud så glad jeg ble. Tingene er jo ENDA finere i virkeligheten. Gleder meg skikkelig til å bruke smykkene i de perfekte anledninger. Siden dere er noen så fine lesere kan dere bruke en rabattkode slik at dere får smykkene 15% billigere der. Rabattkoden er Madeleine <3 Ha en flott kveld dere!
 

GÅRSDAGENS INNKJØP 02.JUN.12

Hallo dere! Vet ikke hva som har skjedd men plutselig har skjell hårvideoen min ikke fungert. Tydeligvis pga sangene jeg har brukt i den. Latterlig spørr du meg, hatt den der evig lenge der. Så derfor syns jeg det er fullstendig latterlig. Men men, har lagd en ny hårvideo + sminkevideo som blir postet i dag tror jeg! Så tenkte jeg å vise dere det lille innkjøpet mitt fra i går når jeg måtte kjøpe meg nye sko pga jeg har hull i mine.
 
Sko H&M 99kr

VINNERNE AV SOLPASS PÅ BRUNOGBLID

Hallo! I dag har jeg holdt på med en videoblogg som dere snart skal få se. Den blir ikke ferdig til i dag, men kanskje i morgen? Hihi. Tusen takk til alle som har meldt seg på brunogblid konkurransen. Alltid like gøy å se hvor mange ivrige lesere jeg har! Vinnerne er Marte Berge Engedal og Ine Sundli Eek!!! Gratulerer så mye til dere begge med solpass. Håper dere blir fornøyde! De vil bli sendt så fort som mulig.BESTILLING FRA SHEINSIDE.COM

Hallo mine geniale lesere! Tror jeg kanskje skal filme litt inn til videobloggen i dag. Er ikke helt sikkert. Men i hvertfall har jeg bestilt meg en litt spesiell classic streetwear skjorte fra sheinside.com! Jeg digget den skikkelig. Anbefaler dere å ta en titt der, veldig jenteklær der og ufattelig stilige ting der. Det er nok ikke siste gangen jeg bestiller noe derfra. Kjempe gira på å få den, satser på at den er fremme før jeg drar til Tyrkia!


                38$

JUNI

Alohaa! Vi er seriøst kommet til juni nå, herregud tiden begynner å fly nå. Ikke lenge til jeg burde begynne å pakke heller. Skal nemlig til Tyrkia den 23.juni og skal være der i 2 uker med mamma og pappa. Når jeg har kommet hjem skal jeg dra til Bergen med kjæresten i 2 uker. Gleder meg så fryktelig til å se igjen den familien. Ordentlig god familie med masse humor. Gleder meg!!!! - Skal du noe spesielt denne sommerferien? :-)


Tyrkia 2011