hits

juni 2013

DAGENS ANTREKK 30.JUN.13

ALOHA. Nå har jeg spist meg mett på poteter, bacon og agurk. Jeg er såå glad i denne brusen som ikke finnes i Norge at jeg skulle hatt en egen koffert fullt av flasker med denne brusen på. Så god er den! Drikker den så mye jeg kan. Det er avgjort at vi skal gå inn til byen i morgen, så da blir det å ta på seg noen gode joggesko så er vi klare. Gleder meg masse! Kanskje jeg finner meg noe fint? Har ikke funnet noe her ettersom det ikke er noen slike butikker der vi er. Noen som har vært i byen og anbefaler noen butikker/ resturanter?


Topp Batoko Skjørt Cubus Sko Dna

4 DAGER IGJEN

Hei dere. Tenk at det kun er 4 dager igjen til vi sitter på flyet hjem til Norge. Det er helt sinnsykt, det har gått så fort. Vi har ikke gjort noe spesielt hittil, kun stranden og hotellet egentlig. I morgen vurderer vi en liten tur inn til byen, så det skal bli gøy å gjøre litt annet! På stranden i dag blåste det helt vannvittig mye at jeg til slutt gikk opp, jeg fikk så vondt i hodet av lyden fra vinden og bølgene. Kommer ikke over hvor mange rumper jeg har sett i dag på grunn av de sterke bølgene, haha. Ettersom jeg og søsteren min dro opp tidligere på hotellet sitter vi nå og er ferdig fikset. Leeeenge til middagen faktisk, hva skal vi gjøre helt til da?..


Toppen er fra Batoko & skjørtet er fra Cubus.

BACK FROM THE BEACH

BOYAA. Helt vannvittig hvor fort dagene går her nede, vi reiser hjem kvelden på onsdag og er ikke i Norge før tidlig på torsdagen. Blir fantastisk å komme hjem til en myk seng og stabilt nettverk. Til nå er det ikke skjedd stort, kun det samme som er stranden. Men jeg ble tatt av bølgen i stad, herregud de er sterke. Haha. jeg må både holde på trusen min og overdelen. Litt gøy med så store bølger da!! I kveld skal vi spise ute nok en gang ettersom pappa også er litt lei maten på hotellet her. Det er lite utvalg av kjøtt, saus osv. Men sånn er det bare, vi får ta det med et smil uansett. Det utvalget vi får gjør oss mette så det er bra!OVERSVØMMELSE

Hei dere! I dag spiste jeg drit god lunsj, poteter i fløtesaus og masse grønnsaker samt godt brød. Det er en brus her nede dem ikke har hjemme i Norge som smaker helt sinnsykt godt. Drikker det hele tiden da vi skal spise. Vet ikke engang hva det heter... Etter lunsjen ble jeg veldig slapp da vi gikk ned til stranden nok en gang, så jeg dro opp på hotellet litt tidligere enn dem andre i dag. Nå skal jeg fortelle dere noe skremmende. Etter jeg var ferdig med å dusje, begynte neglelakken min å flasse av. Jeg stod derfor over toalettet og tok den av, da jeg trakk ned tok det lenger tid enn før at den skulle bli ferdig. I hele fem minutter trakk den ned, og så skulle det bare være DEN enorme høye lyden i tillegg. Trodde det skulle bli oversvømmelse inne på rommet. Visste ikke hva jeg skulle gjøre, før jeg gikk amok på den knappen man trykker ned på for å trekke ned og vips sluttet den. Gjett om jeg var redd a, kjære vene. Hahaha. Det jeg irriterte meg mest over var at jeg ikke gjorde det med en gang, jeg trykker noen få ganger men ikke like mange ganger som den siste gangen da det sluttet.

Nå skal jeg vise dere hvor kort vei det er til stranden, skulle kanskje tatt litt bedre bilder men håper det er bra nok. Jeg står på det samme stede på begge bildene under, bare jeg vrir meg rundt litt til venstre. Da ser man stranden med en gang. Det er under 2-3 minutter til stranden. Det er kun å gå ned bakken dere ser, så over veien så er du på stranden.


Solbrillene er fra Oakley, vesken er fra junkyard, shortsen er fra SheInside & toppen er fra Batoko for dere som lurer.

DINNER TIME

Hei! Som sagt gikk vi ut for å spise i dag. Jeg fikk velge hvor vi skulle spise og jeg visste selvfølgelig hvor vi skulle. Resuranten ligger rett over stranden, så vi hadde den nydeligste utsikten med solnedgangen. Jeg har aldri sett den så flott før! Grunnen til at jeg valgte akkurat den resturanten var fordi de hadde peppersteak, hehe. Jeg har savnet det en god del kan man si. Og endelig litt saus på maten, ikke bare dressing! Da vi satte oss ned kom de med shotteglass til oss med noe som het oso, eller noe.. Det kan sammenlignes med raki mener nå jeg. Vil ikke si jeg er så vant til å shotte før jeg skal spise men... Slik er det hvert fall her i Kreta, er jo gøy å oppleve det. Men jeg lot mitt glass forbli ganske fullt. Etter vi hadde spist god middag, kom de med krydderkake med krem og sjokoladesaus. Det så helt nydelig ut, men da jeg tok første biten kjente jeg den smaken av masse fett. Og det ble for kvalmt for meg, men når de er så gode og gir oss dette, kan jeg ikke annet enn å spise litt mer for å bare vise at jeg "liker" det. Takknemlig var jeg jo. Kjempe hyggelige mennesker som jobbet på denne resturanten, han ene kunne veldig mye svensk så det var artig. Jeg satt litt nede i lobbyen i stad for å få nett, men guess what. Jeg ga opp til slutt, så nå koser jeg meg med bloggingen. Føler alltid at jeg kan skrive ut om mine tanker og opplevelser, noe jeg altså gjør. Men det er bare så godt å få den responsen jeg får fra dere. Ha en kjempe hyggelig kveld videre!


Er så utrolig gøy å gå med disse skoene av to grunner:
1. De får meg til å føle meg superhøy, selv om det kun er snakk om noen centimeter forskjell.
2. De er så knalle at de lyser på bena mine.

Litt forskjell på størrelsene kan man se her. Mamma bestilte vann, jeg bestilte fanta & pappa bestilte øl:Dette er ikke hovedinngangen til hotellet, men en kjappere vei ut fra lobbyen egentlig. Utrolig fin er den i hvert fall:Å holde balansen i flere sekunder var ikke akkurat det som ga best resultater på bildene kan man si:


T-skjorten er fra SheInside (direktelink her), shortsen er fra Batoko, skoene er fra Dna & klokken er fra Larsson&jennings.

Dette er da den nydelige hovedinngangen til hotellet vårt:

Lobbyen på hotellet. Den er ganske stor, den har en terasse på venstre side så man kan se ned til bassenget:Til slutt, de skumle gangene til rommene våres. Jeg hater dem, vet ikke hvorfor:

THEARTEMIS PALACE

Hei dere. Jeg har ikke skrevet noe som helst om hvilket hotell vi bor på, det er fordi jeg faktisk ikke har visst hvordan det staves før nå. Hahaha. Hotellet vårt ligger bare noen 100m ifra stranden, noe vi er kjempe glade for. Theartemis Palace ligger i byen Rethymnon. Hotellet i seg selv er nydelig, eneste som skiller seg ut er stuen/ sengerommet vårt som ser ganske merkelig ut, ellers ser alt skikkelig classy ut. Bare jeg har en seng å sove på er jeg fornøyd! Vi har alt inklusivt på hotellet, men selv om er det ting vi må betale for som mamma og pappa ikke var vant til etter hvordan alt inklusivt har vært i Tyrkia. Det er noen merkelige tider vi kan forsyne oss på. Det er klokkeslett for is, kake, kaffe, drinker, bar osv. Etter 23:00, er ingenting gratis. Disse forskjellige tingene har neesten samme klokkeslett, men det er ganske kjipt når vi er på stranden hele dagen bortsett fra når vi spiser lunsj. Tåpeligste av alt er at treningsrommet er åpent fra 11:00 tiden til 14:00 tiden, og det er kun 5 apparater. Middagen består av en liten buffè, som da vil si at det ikke er stort å velge mellom. Men de varierer litt fra dag til dag, men det er ikke mye det er snakk om. Så i dag skal vi nemlig ut på jakt for en liten variasjon av middagen på hotellet.

Om du ønsker å dra på et hotell med bra nett anbefales ikke dette. Nettverket på dette hotellet er ikke stabilt i det hele tatt. For 2 dager siden brukte jeg 1 time på å få nett, og da jeg først fikk nett hadde jeg det kun i noen sekunder før det falt ut igjen. Lengste tiden jeg har hatt stabilt nett er 10 minutter, gjett om jeg utnyttet den tiden! Eneste jeg kan klage på er nettverket, reglene og tidene på dette hotellet, ellers er alt helt toppers. Stranden vi er på er nydelig, men for å ha solsenger koster det 2000 kr for 12 dager. Som vi har, en helt syk pris. Jeg skal selvfølgelig ta en del bilder av hotellet så dere får en litt bedre syn av hotellet, for på nettet har dem tatt bilder av den nye delen. Vi er på den gamle, noe vi ikke hadde en anelse om. Hvis det er noe annet dere lurer på så gjerne kommenter det her, så svarer jeg da jeg kan :-)

PS! Mange av dere lurer på hvordan navnet mitt "Madeleine" uttales. Det uttales "Madelen". Haha.
DAGENS ANTREKK 26.JUN.13

God kveld! Mens jeg var i matsalen og tok meg mat, står det plutselig  en jente ved siden av meg som sier forsiktig "er du Madeleine?". Det var en utrolig søt jente fra Kristiansund. Ikke nok med det, men i lobbyen kom det enda en norsk jente som kjente meg igjen også, hun var kjempe hyggelig! Synes det er kjempe artig når lesere vil gå bort til meg å ta bilder. Synes det er ganske rått å tenke på at jeg er i Kreta, og enda kulere, noen av leserne bor på samme hotell som meg og kjenner meg igjen.


Tskjorte MadLady Shorts Batoko Sko Ebay Smykke SheInside Klokke Gaxs

COCA COLA

Hei nok en gang fra Kreta. Solbrentheten begynner å nærme seg, kjenner pannen min er godt på vei. Så i morgen blir det faktor 30 i ansiktet. Får da å sole meg bak i hele morgen i stedet, har solt meg alt for mye foran allerede. Ellers koser jeg meg masse. Spiller ping pong hver eneste dag, blir like imponert hver gang da jeg tar en ball jeg aldri hadde trodd jeg skulle få til å ta. Alt bra med dere?
Topp Batoko Solbriller RayBan

SUNSET VALLEY

God kveld! Da vi var nede ved stranden gikk vi langs gaten og kjempe langt bort. Ganske utrolig hvor langt vi kunne gå, og hvor stort Kreta egentlig er. Mens vi gikk bortover viste pappa oss en plass på stranden hvor en kattemor passet på sine små kattunger. Det nydelige var at kattemoren tok dem inn i et hull og passet på dem mens hun så opp på oss. En kattemor som tar godt vare på ungene sine. Vi sitter nå på hotellrommene og kan tenke meg at vi alle egentlig er trøtte. Så det blir å se en film som jeg og Caroline gjør hver kveld nå, koselig!
DAGENS ANTREKK 25.JUN.13

Hei søtnoser! I dag er jeg kjempe glad og alt er bra her. Etter middagen bestemte vi oss får å gå ned til stranden for å se på solnedgangen, den er sååå fin her. Vi tok mange bilder og skal så klart vise dere dem senere i kveld. Nå er det på tide med en update fra hva jeg går med i dag!!


Tskjorte SheInside Shorts SheInside Sko Footway Armbånd Oslove

BEACH DAY

ALOHA. Kan ikke tro at nye episoder av The Carrie Diaries ikke kommer ut før om flere måneder, hjelpes. Uansett, jeg har hatt en veldig avslappende dag, som garantert resten av familien min har hatt og. Nok en dag på stranden som ikke overrasker dere tror jeg? I dag la jeg merke til at jeg er litt rød på skuldrene, jeg har kjørt på med faktor 30, men da har jeg nok ikke vært flink nok til å smøre meg ofte. Veldig kjipt allerede på dag 3 her på stranden, haha. Men det skal bli bedre, brunfargen begynner å komme seg sakte men sikkert, og de andre er også brune nå. Det er såååå godt å være sommerbrun! Jeg har fått fregner jeg aldri visste jeg hadde nå, igjen, haha. På stranden i dag var det helt ufattelig mange bølger som også var store. Bikinioverdelen og trusen holdt på å falle av flere ganger. Det er noe jeg blir utrolig flau over. Siste badet jeg tok med pappa så svømte vi litt lenger ut så vi kunne ligge med bølgene (haha?). Plutselig kom DEN enorme bølgen hvor jeg plutselig får øye på at noe flyter med bølgen som snart treffer meg, jeg roper til pappa "hva faen er det der?!?!?!????!?!", helt til det gikk opp for meg at det var en middels stor skilpadde. Jeg svømte som en galing bort fra den. Pappa fikk totalt latterkrampe der han lå på ryggen mens jeg fremdeles var i sjokk over hvor nærme og stor den faktisk var. Noen andre som har opplevd noe artig i det siste?
Solbrillene er fra RayBan, bikinioverdelen er fra Asos, bikinitrusen er fra Cubus & slippersene er fra BillaBong.
JUNKYARD SALE

// Reklame

ALOHA. Selv om jeg er i Kreta for øyeblikket holder jeg meg oppdatert på Junkyard sine sider. De har nå sommersalg på streetwear med 40% avslag på de produktene du handler under denne kategorien. Jeg synes det er ganske deilig nå at det kommer sommersalg, og jeg krysser fingrene for at det kommer et større etter ferien, eller tidligere. Jeg sier det igjen, Junkyard får inn nyheter så og si hver eneste dag, så ta deg en titt innom og kjøp deg en godbit nå som det er salg. Dere får ha en strålende kveld videre, uansett hvor dere befinner dere i verden for øyeblikket. Nå er det nemlig på tide å se ferdig 2 episoder av The Carrie Diaries, løøøøw it.

Trykk på bilde for å komme til salget!

GREAT DAY

Hallo. - Forrige innlegg hvor jeg skrev om russerne på dette hotellet må dere roe dere ned med, jeg snakket kun om de som er på dette hotellet. Blir jo nesten teit å bli sur/ irritert på meg når det er dette vi opplever på hotellet, de eier ikke folkeskikk eller høffelighet. Jeg mener ingenting vondt med andre russere og hallooo, rassist? Nå må dere gi dere. Og når dere til og med kommenterer flere ganger med forskjellige navn når ip adressen er den samme ser jeg ikke på dette som noe annet enn underholdende. I natt så jeg og Caroline på noen episoder av The Carrie Diaries, jeg har gått glipp av så mange episoder hjemme så det passet meg perfekt. Har kun 2 episoder igjen å se nå  i kveld så er jeg ferdig med de som har gått på TV2, jeg virkelig elsker å se på det. Anna er så utrolig vakker og drit kult å tenke på hvor mye hun har opplevd allerede nå. Jeg merker endelig at jeg begynner å bli brun etter å ha fått skille, godt å være sommerbrun igjen. Det er godt å tenke på at jeg fremdeles har god tid på å bli brun, men da har jeg også god tid på å bli solbrent. Siden sist har jeg lært at jeg ikke skal smøre med med gulrot-solkremen med faktor 6. Så nå kjører jeg på med faktor 30 & 20.
DAGENS ANTREKK 23.JUN.13 ++ MER

ALOHA. Middagsbuffeèn var dårlig i dag, maten var nesten akkurat den samme som vi hadde til lunsj. De hadde til og med latt noe av maten fra lunsjen bare stå til middagen så det synes jeg var dårlig. Utvalget var ikke stort og russerne på hotellet her er ikke hyggelige i det hele tatt. De skal kjempe mot absolutt alt, de SKAL ta dette før deg, de SKAL gå foran deg og åååh. Pokker at dette hotellet kryr av dem. I kveld var det underholdning på hotellet hvor barna kunne kose seg, kjempe søtt å se på. Var en gammel dame som tok helt av da det kom zumba damer for å danse. nesten alle satt og småfliret, hvis ikke lo av der gamla stod og danset for seg selv. I morgen blir det å stå opp 08:00 for å dra på stranden som vi gjorde i dag, vi alle er strandmennesker. Hvordan er det med dere?


Kjolen er fra Chicy.se & klokken min er fra Larsson&jennings.

Og så noen SØSKENBILDER, ikke VENNINNEBILDER! Dette er søsteren min, noen av dere får det aldri med dere.

Caroline, min søster altså, snakket til meg i dette glans-øyeblikket.


BEACHTIME

BOYAA! Da har jeg og Caroline dratt tilbake på hotellet etter en dag på stranden. Utrolig deilig å bare slappe av! Vi hadde lunsj på hotellet rundt 11 tiden, jeg fikk sjokk over hvor stort utvalget var. Eneste jeg ikke er fornøyd med og ingen av de andre heller, er at vi bestite med alt inklusivt og tåpeligste er at det er klokkeslett på når vi kan hente ting. Tar jeg riktig nå så har vi kun mulighet i frokosttiden, lunsjtiden og på middagstiden. Ellers er det stengt og vi må kjøpe selv. Men men, må vi så må vi. Gleder meg til å se hva slags mat vi kan velge mellom til middagen. En siste ting: Jeg er på ferie så jeg håper derfor dere forstår at jeg ikke svarer like kjapt på alle mail jeg får. nettet her er dårlig, noe det egentlig ikke skulle. Har ikke nett på mobilen en gang og jeg er nesten avhengig av det, haha...

Tanken jeg har på meg på bildene er laget av en bloggleser. Den er utrooolig rå og jeg bare elsker den. Hun lager mange slike singletter og hun er kjempe flink. Så jeg ville mer enn gjerne si jatakk til denne fete singletten som er laget av Madeleine Lohne >Crescent<.

KRETA BABY

Hei dere. Endelig er vi i Kreta etter nesten 5 timer på flyet, jeg sov 4 av timene så det gikk fort for meg. Noe som skjedde på Gardemoen var at jeg og søsteren min plutselig la merke til at Jason Derulo var på samme kiosk som oss. Vi hadde vårt moment, blikk-kontakt også gikk vi selvølgelig på hverandre i kiosken så begge lo, jeg som skulle virke skikkelig kul og sånn. Flyet vårt var forsinket pga en fugl som hadde satt seg fast i den ene propellen... Derfor måtte kjøre rundt i en fil 3 ganger, utrolig kjedelig. Vi måtte det på grunn av at flyet måtte få klarsignal til å kunne lande. Vi har kommet frem til hotellet og jeg synes det er kjempe fint. Alt ser skikkelig luksus ut bortsett fra stuen/ og soverommet vårt. Og beste av alt, vi har badekar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ææææh, sinnsykt digg.


Jeg har alltid brukt bodylotion i ansiktet mitt, noe som ikke er bra i det hele tatt. Det kan gi deg pigmentflekker senere i livet ditt, så endelig har jeg kjøpt meg en ansiktskrem som er bra for min hudtype.LØRDAG ER DE TIL SALGS

Hei dere! Vi i BeachIt har hatt noen uheldige problemer med det nye designet våres. Dette beklager vi fryktelig mye for! Men gladnyheten er at om vi får ordnet det nye designet eller ikke, så er singlettene ute på nettbutikken BeachItClothing på lørdag. Dette betyr altså hvis det nye designet enda ikke er ordnet hopper vi tilbake til det gamle til vi får ordnet det nye. Det er så pass mange som vil kjøpe disse singlettene at vi heller da gjør det på denne måten, så hold av lørdagen til å handle på BeachIt, vi har 8 forskjellige singletter som da betyr at det ikke er mange av en. Derfor er det førstemann til mølla. Singlettene vil jeg selv si er en av de beste tingene vi har produsert, stoffet er stretchy & lommene er perfekte. Jeg virkelig elsker dem. Men mine favoritter er helt klart tiedye & aztec singlettene.

Solbrillene på bildene under er fra BeachIt som du også kan få kjøpt på nettbutikken våres som vil være i orden til lørdag. Didrik har tatt med seg produkter til Bergen for å kunne sende derfra mens jeg har tatt meg ferie i 2 uker.
FINALLY MINE

// Sponsede produkter

ALOHA. Hentet en sponset pakke fra Junkyard i går som jeg har gledet meg til. Jeg har lenge lett etter en knebukse som skal være av denim samtidig som at den skal se bra ut til lange singletter. Absolutt alle shortsene jeg har er for korte til de alt for svære singlettene jeg har. En ting er å klippe opp bukser, men det blir ikke like bra som denne. Jeg fant en helt perfekt en fra SomeWear, jeg sitter i den nå og det føles så bra. Den er helt perfekt, noe jeg har ønsker meg såå lenge. Jeg er litt sær av meg, så jeg falt jo veldig for den sabla tråden som er på denne varen fra SomeWear. Ellers fant jeg en shorts fra Nike som jeg vil si er en skikkelig kose-shorts. Stoffet er perfekt, akkurat som den joggebuksen jeg har fra Nike fra Junkyard. Merket på den er Time Out. Jeg føler meg så utrolig heldig som faktisk får lov til å få dette, Junkyard er nettbutikken som har vært min favoritt i flere år. Skal jeg fortelle dere noe sykt? Det var en leser av denne bloggen som anbefalte meg til Junkyard for et par år siden. Så takket være denne personen startet jeg et tidlig samarbeid med Junkyard, og er fremdeles i samarbeid med dem. Det føles helt toppers!
Direktelink til shortsen her.
 Direktelink til shortsen her

IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN SOM ER PÅ JUNKYARD HER!

NEW DRESSES

// Sponsede produkter

Hei dere! For noen dager siden hentet jeg to forskjellige kjoler fra to forskjellige sponsorer. Jeg valgte å gjøre et litt mer vågalt valg av kjoler denne gangen, jeg er faktisk drit fornøyd & gleder meg til å bruke dem i sommer. Sommerbrun i disse kjolene, det kommer til å se så herlig ut. I kveld skal jeg tilbringe kvelden med min kjære Didrik ettersom han reiser på ferie til Bergen mens jeg er i Kreta. Han får selvfølgelig være her i huset selv om vi drar på ferie, men han vil nok ikke være alene så han reiser derfor til Bergen for å tilbringe litt ekstra tid med faren sin side av familien. Da jeg kommer hjem fra Kreta er jeg hjemme toppen 1 uke før jeg også blir med til Bergen. Bergen er så nydelig om sommeren, jeg kan ikke beskrive det engang. Det er helt fantastisk der! Som jeg gleder meg til denne turen.


Kjolen finner du her.


Kjolen finner du her.
 

HEKTISK DAG

Hallo. I dag har det vært en hektisk dag som dere sikkert har fått med dere, haha. Men enda godt alt er ordnet nå! Jeg har brukt denne dagen til å pakke litt så jeg ikke stresser dagen før vi drar. Til vanlig pakker jeg alltid ca 1 uke før vi skal dra, jeg aner ikke hvorfor. Eller er vel fordi jeg bare vil forsikre meg tusen ganger om at jeg har fått med alt. Jeg har kun toalettsaker igjen som skal pakkes ned, og litt håndkler. Men det kan jeg ta i morgen. Må se hva de andre får plass til osv. For første gang har jeg ikke pakket med nye, utrolig ikke sant? Jeg har halve kofferten igjen å gå på, diiiiiiigg. Kjenner at reisefeberen kommer først etter jeg har begynt å pakke.
 

UFLAKS TIL TUSEN

Hei dere. Som dere sikkert har fått riktig inntrykk av er vi en familie som har utrolig mye uflaks til tider. Denne hendelsen som skjedde nå i dag er den mest uflaksen vi har opplevd. Vi måtte stå opp 07:00, fordi v fikk beskjed om at noen fra Get skulle ordne tvsignal på tven til Caroline og meg. Tiden går og klokken nærmer seg 09:00 uten at noen har dukket opp. Jeg ringer derfor Get og spør hva som skjer, og svaret jeg får tolket jeg som at de hadde glemt det. Så dette var den irriterende starten på dagen. Rundt 09:15 ringer pappa meg og er veldig stresset av seg hører jeg. Han ber meg løpe til kjøkkenet og se på Apollo bestillingen vår, ettersom vi skal til Kreta 22.juni. Jeg spør hva som har skjedd og pappa sier "Apollo ringte meg nå nettopp og sa vi skulle sittet på flyet til Kreta nå, og lurte derfor på hvor vi er blitt av". Jeg bare kjente hele kroppen min var i dette moduset "Å nei...................." Pappa ba meg se på datoen på bestillingen og der stod det avreise 20.06.13. HVOR TYPISK ER IKKE DET?! Jeg synes såå synd på pappa ettersom det egentlig ligger mest skyld på han at han har tatt feil av datoene, men altså det er snakk om vår familie. Selvfølgelig måtte det skje noe slikt. Vi får dratt med et annet fly til lørdag den 22.juni, vi hadde betalt ekstra for å få bedre service på flyet, og ettersom dette er et annet fly er disse pengene svidd av. Toppen av kaka er at vi må ut med 10.000 kr til sammen, fordi vi ikke dro i dag. Det er det kjipeste av alt synes jeg. Men men, det blir Kreta på oss likevel så det er hvert fall noe positivt i tankene her!


Ett bilde av meg & sis fra 2011 da vi var på familieferie i Tyrkia.

GRADUATION

Hei dere! Jeg har vært på skoleavslutning på skolen i dag, startet 18:00. Det varte ikke så lenge som jeg egentlig håper på, men den tiden det varte var så klart koselig. Nok en gang klarte jeg å drite meg ut for en full sal av mennesker, eller rettere sagt en full kantine med både barn, ungdommer, voksne og gamle mennesker. Vi skulle opp for å hente vitnemålet våres i kontaktgruppene. Kontaktgruppen til Bjørg gikk opp, jeg gikk så klart opp med dem. Plutselig hører jeg læreren si "Og til slutt.." uten å rope opp meg. Derfor ropte jeg etter læreren mens vi stod foran alle disse menneskene og fortalte at jeg ikke hadde blitt ropt opp. Plutselig hører jeg noen si "Madeleine, du er ikke på denne kontaktgruppa... Du er på Gudrun sin." Eneste jeg klarte å si mens jeg stod der oppe var "Er jeg dum?" mens jeg bare kjente hele meg oset av varme og rødhet. Så der setter jeg meg ned i all walk of shame. Da det endelig blir min tur til å hente vitnemålet mitt av kontaktlæreren min hører jeg flere fra publikumet le. Jeg måtte le selv mens jeg krøp meg sammen ban vitnemålet mitt. Ironiske er at før det startet sa jeg "typisk om jeg tryner når jeg skal hente vitnemålet mitt". Nei da, jeg tryner ikke, jeg bare driter meg fullstendig ut :-)))) Morsomt var det uansett, og enda godt det bare ikke var jeg som fikk en god latter! Takk og lov for at jeg ikke skal tilbake der nå, hahaha. Godt å endelig være ferdig!

Jeg skulle gjerne tatt antrekksbilder av det jeg hadde på meg i dag, men tingen er at jeg hadde ingen til å ta disse bildene av meg. Og jeg foretrekker helst når jeg skal ta antrekksbilder å da la andre ta dem. Så jeg beklager virkelig!!!!! Kan godt ta noen bilder av antrekket i morgen som da blir bedre om det ønskes. Også må jeg bare takke for alle de flotte kommentarene jeg fikk på forrige innlegg, dere er så skjønne.


Toppen er fra SheInside og skjørtet er fra Cubus.

TAKK

Jeg har lenge ønsket å skrive et langt betydningsfullt innlegg på bloggen som skal være dedikert til de beste, dere. Gjennom årene har jeg lagt merke til hvor mer betydningsfulle kommentarene på bloggen min har blitt, jeg tar dem mer personlig enn jeg noensinne har gjort. Det som alltid går igjennom tankene mine når jeg leser kommentarene jeg får er at dere skriver så bra. Jeg tror på det dere sier, og det får meg til å føle meg fantastisk. Jeg har hatt det tøft noen perioder, men dere har faktisk hjulpet meg til å smile. Dere har hjulpet meg mye. Det jeg skriver nå mener jeg virkelig på det sterkeste. Tenk at dere som leser bloggen min kan si så mye bra til meg. Dere kjenner meg ikke, og jeg kjenner ikke dere. Men det er det som gjør dette så flott, så godt! Noen av de sterkeste kommentarene jeg får her på bloggen er at jeg er perfekt, men er jeg egentlig det? Jeg er født med feil, selv med operasjoner har det ikke blitt perfekt. Jeg mangler ribbein på magen som gjør at hvis jeg ligger på ryggen vil den ene siden med ribbein stikke opp, mens på høyre side er det ingenting som gjør at magen min derfor går veldig langt ned på den siden. Jeg har arr flere steder. Jeg ble født med kun et øret. Jeg har hørsel på kun et øret. Etter 3 operasjoner har jeg fått 2 ører, men de er ikke i nærheten av like. Men så tenker jeg over på hva ordet perfekt kanskje egentlig kan bety. Måten man takler arr eller generelt feil man ikke kan gjøre noe med, kanskje det er det som gjør ting perfekt? At man er stolt, selv om man har feil. Viser en slags styrke. Feil er bra, man skiller seg ut. Feil er ikke bare feil, for feil kan være en god ting. Jeg føler det nesten er idiotisk av meg at jeg sitter og skriver akkurat dette. Men tenk, selv med disse feilene jeg har så velger dere å kalle meg perfekt. Det er en utrolig følelse, en følelse jeg egentlig ikke klarer å beskrive. Jeg vil bare at dere skal forstå, forstå hvor mye jeg setter pris på det dere gjør for meg, all den rosen jeg får fra dere. Hver og en av dere er spesielle, mine spesielle lesere. Å være takknemlig er en ting, men jeg setter virkelig stor pris på dere og den gleden dere sprer på bloggen min. Tusen takk.
DAGENS ANTREKK 18.JUN.13

Hei dere. Etter jeg kom hjem fra Ingvild dro jeg og pappa ut en tur for å ta en liten harrytur med sommerbilen. Det var kjempe deilig å få litt luft i håret der jeg satt, virkelig. Pappa ville vise meg en ny stasjonsvogn han har lyst på, så da dro vi og tok en titt på litt biler. Morsomt at jeg og pappa egentlig har veldig lik smak. Men samtidig er det veldig mye som skiller likheten fra oss også. I kveld blir det en alenekveld ettersom Didrik nå dro på hyttetur med gutta. Men jeg klager ikke, alenekvelder er alltid litt godt i blant!


Tank her Shorts her Sko Dna
 

CHICY

// Sponset produkt

Hei dere! Jeg fikk tilsendt 2 produkter fra en side jeg har likt i over 1 år nå, Chicy.se, for noen dager siden, den ene har dere allerede sett som var med en solnedgang på. Den er helt nydelig! Elsket at mønstret fortsatte lenger nedover på armene. Så denne hvite tanken med mange mønstre på falt også i smak hos meg. Den er helt perfekt på lengden, mønstret er av silkestoff som jeg digget veldig. Den er onesize, men jeg vil si den egentlige størrelsen på denne toppen er large. Den dekker rumpa mi og litt mer. Dette er den type tanktop jeg hadde kjøpt hvis jeg så den i en butikk, den er drit enkel samtidig som mønstret er spesielt og drit rått. Denne tanken kommer jeg nok til å bruke veldig mye fremover. Ettersom den er hvit passer den til veldig mye, thumbs up for that! Om dere vil, kan jeg ta bilder av antrekket mitt etterpå så dere kan se hvor fet denne tanken faktisk er. Hvem prøver jeg å lure, selvfølgelig skal dere få se hele antrekket senere!!


Direktelink til tanktopen finner du her.
 

SLEEPOVER

Hei flottinger. I går etter Ingvild var ferdig på jobb, og dro til meg tok det ikke lang tid før vi bestemte oss for å gjøre noe spontant igjen. Vi endte opp med å ha overnatting hos Ingvild som var helt toppers. Vilde kom også, men hun skulle ikke sove over. Så det var en skikkelig jentekveld med masse latter og snakk. Ingvild i går var ganske klønete, hun gikk på ting flere ganger som skadet tottelottene hennes. Den siste gangen begynte hun å blø så mye at det etterlot seg blodspor. Kuleste av alt da, etter hun hadde slått foten sa hun "Åååh, neii. Bare jeg ikke begynner å blø så." Dagen bestemte jeg og Ingvild oss for å lage frokost til de andre kom ned, og det ble så koselig rundt frokostbordet. Husker ikke sist jeg hatt en så koselig frokost før. Jeg har faktisk hatt den perfekte starten på sommerferien, nå gjelder det bare å ikke bli slapp så skal dette bli kjempe bra! 

Ingvild >Datahjarte< var grei og reklamerte litt for BeachIt i går, setter stor pris på det ;pPppP


NELLY GODBITER

// Adlinks

Hei dere. Tenkte jeg kunne lage et innlegg om noen produkter jeg gjerne skulle hatt fra Nelly nå for tiden. Jeg har kjøpt meg nok for denne sommeren, men selvfølgelig er det lov å ha lyst på mer. Hvis noen av dere andre har noen andre nettbutikker som kanskje ikke så veldig mange vet om, gjerne skriv dem i kommentarfeltet. Jeg tar mer enn gjerne en titt blant disse nettbutikkene. Alltid moro med litt nytt!

 
Kjole 1 her - Kjole 2 her


Kjole 3 her - Kjole 4 her


Bukse 1 her - Skjørt her - Bukse 2 herSko 1 her - Sko 2 her - Sko 3 her

Leppestift 1 her - Leppestift 2 her - Leppestift 3 her

VINNEREN AV SHEINSIDE KONKURRANSEN ER...

..... Ida Martine! Gratulerer så mye med gavekort på SheInside. Kos deg med å finne noen skikkelig godbiter! Tenkte bare å spørre om dere liker slike konkurranser som dette. Fordi da spør jeg om jeg kan holde flere slike konkurranser om dere ønsker. Til dere andre som liker denne nettbutikken, ikke glem at de får inn nye produkter nesten hver eneste dag. Elsker det! 


LIVET SMILER

Hei dere. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten kosetid med Ingvild på Peppes før hun måtte dra videre på jobb. Jeg elsker at nesten hver eneste gang vi har vært sammen så har det alltid blitt sånn veldig spontant. Vi spiste oreokake på Peppes, den er helt sykt god der. Samt sjokoladesausen og vaniljeisen ved siden av, helt fantastisk! Ingvild slutter på jobb 20:30, så da skal hun komme hjem til meg hvor hun får servert hjemmelagde gratinerte poteter, selv jeg gleder meg skikkelig til det. Hun er en så solstråle, det er helt sinnsykt. Hun er positiv HELE tiden, aldri sett henne sur eller ikke i humør. Forresten, takket være dere gode engler vant hun konkurrangen på Hovefestivalen, så tusen takk for hjelpen hver og en enkelt av dere. Jeg kjenner at denne sommerferien allerede kommer til å bli ganske så bra!
SUMMERVACATION

ALOHA! Jeg har endelig sommerferie, herregud for en fantastisk følelse jeg sitter igjen med nå. Eksamen min gikk bedre enn forventet. Jeg hilste på sensoren mens hun sa "Åh, så fin du er!", det hjalp faktisk humøret mitt enormt mye akkurat da. Både sensoren og Bjørg smilte forferdelig mye at det roet mye av nervene mine. Jeg gikk ut med en 3, jeg tar det med et smil. Foredraget har egentlig ikke så veldig mye å si, altså om du kan det utenatt eller ikke. Det er innholdet som er fokuset, og derfor skulle jeg ønske jeg hadde jobbet enda mer med innholdet og ikke selve fremføringen. Fordi da hadde jeg fått bedre karakter. De ga meg ros for noen av svarene jeg ga på spørsmålsrunden, haha spørsmålsrunde... Jeg ble faktisk imponert over hva jeg husket og kunne der og da. Så jeg tar denne karakteren med et STORT smil og er klar for å ta meg ferie en god stund, jeg vil si en stor takk til all hjelpen jeg har fått av dere og støtten <3 Dere er fantastiske, mine solstråler!

Forresten, ser noen av dere at jeg har klippet håret? Jeg ba mamma klippe litt mer enn vanlig for at håret mitt skal kunne vokse sammen i lengden og bli tykkere. Jeg er kjempe fornøyd med nytt og friskt hår. Nå er jeg sommerklar!!


Smykket er fra Gullsmed & jumpsuiten er fra Bubbleroom.
 

SNART FERDIG

Hei dere! Nå er jeg dum og stresser meg selv opp til i morgen. Jeg er rolig i et sekund, så tenker jeg på eksamen. Men herlighet, jeg har snart sommerferie! Åh, det kribler i magen. Uansett hvordan det går på fremføringen min i morgen skal jeg ta absolutt alt med et smil, gå ut døren med gledestårer. Fordi jenta som faktisk var på nippet til å droppe ut flere ganger bestod. Jeg gjennomførte virkelig! JEG ER SÅ FORNØYD! Snart får jeg tid til å faktisk være avslappet i flere mnd fremover, uten å tenke på en prøve eller fremføring. Hvor digg er ikke det?! 
KVELDENS ANTREKK

Hei dere! Jeg og Didrik bestemte oss for å dra ut og spise i dag, koble litt ut fra eksamensjobbingen osv. Helt ok! Derfor var det å hoppe ut av jumpsuiten og inn i litt varmere klær. Vi spiste god middag på La Gondola. Vi blir alltid så trøtte etter vi har vært der og spist, så derfor gikk vi turen hjem og satte oss til rette i hver vår plass. Kjenner jeg er litt søvning fremdeles. Jeg har fått nye favoritt sko, og det er dem jeg bruker på bildene under som er fra Dna. Det som er så forbanna kjipt er at verken iphonekameraet mitt eller Canon kameraet klarer å få frem den nøyaktig fargen på skoene. De er knall neon i gul, helt fantastiske sko! Jeg elsker dem virkelig, og de var ikke så dyre heller. Kun 399 kr for disse fete skoene! Føler meg kjempe gøy selv om det kun er snakk om noen cm forskjell, haha.
Genser HER (Sponset) Bukse GinaTricot Sko Dna Solbriller RayBan Klokke HER (Sponset)
 

DAGENS ANTREKK.JUN.13

Hallo mine lesere. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tur på Gobua for å spise frokost der. Mens vi satt og spiste kom det plutselig noen søte pippiper bort som ville ha mat, jeg synes de var så søte at jeg bare måtte gi dem mat. Plutselig kom det 5 stk, jeg ble jo i lykkerus av å se hvor søte dem var. Jeg ville prøve å se om den ene søte fuglen turte å fly opp til hånden min hvor jeg holdt en liten bit av lumpen min, den fløy opp men bare noen cm ifra ombestemte den seg. Men det var supersøtt uansett da. Kjøpte mat flere ganger for å dele med dem, haha. Både jeg og Didrik satt vel der som to idioter og matet fuglene. Men som jeg ønsker og tenker da så tenkte sikkert pippipene "Åh, endelig noen kjempe snille mennesker som gir oss masse mat. Nam, nå blir vi mette!!" 
Skjorte BikBok Jumpsuit HER (Sponset) Sko HER (Sponset) Bag Junkyard Solbriller Oakley
 

Se så søte dem er a, ååååååååååååh!
 

NEW IN AGAIN

Hei dere! Jeg bestilte jumpsuiten for litt over 1 uke siden fra Bubbleroom og den kom i dag! Herlighet, den sitter super pent på kroppen. Ser ut som jeg har skikkelig former, på grunn av strikken. Love it! Jeg skal selvfølgelig ta å vise dere med bilder hvordan den ser ut på. Men det blir nok ikke i kveld. Jeg hentet også pakken min fra Runwaydreamz, jeg hadde bestilt en shorts som egentlig kostet 600kr. Men med frakt ble den dyrere, noe av det jeg nesten har angret mest på. Jeg er den som alltid kjøper billige ting, så jeg kan kjøpe mye. Men derfor tenkte jeg at jeg kunne unne med denne shortsen til den prisen. Den er kjempe nydelig og den er sååå fin om sommeren til sommerbrun hud. Jeg er kjempe fornøyd! Nå kan jeg si meg ferdig med årets sommerhandel. Virkelig. Kjøpt alt jeg har ønsket meg og likevel har jeg penger igjen. Nå sitter jeg og ser på The Graham Norton Show. Jeg har gjort meg ferdig for eksamensjobbing i dag, og er kjempe fornøyd hittil. Ha en superduper bra helg!

- IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN PÅ JUNKYARD HER! En annen ting jeg vil informere dere om er at hvis dere følger @junkyardnorge på instagram vil dere kunne delta i mange herlige konkurranser som holdes kun på instagram. Det er fantastiske premier så dette anbefales virkelig til dere som liker junkyard!

KOSEDRESSEN

// Sponset produkt

Hei dere! Våknet rundt klokken 08:00 i dag, og våknet ordentlig etter å ha tatt en god dusj. Jeg har eksamen på mandag, så derfor har jeg fri i dag. Veldig godt egentlig. Nå rusler jeg rundt i min nye kosedress dra SheInside. Ikke dress sånn bokstaveligtalt, men et sett. Det er kjempe godt å ha på, bare dulle rundt i det. Haha! Jeg sliter litt med å finne ut av hvordan jeg skal starte med å legge fram fremføringen min til mandag, men det roer meg ved tanken på at jeg har tre dager på meg enda. Keep it up, Madde.


Direktelink til produktet her.
 

NORSK MUNTLIG EKSAMEN

Hei dere. Jeg fikk vite hva jeg kom opp i eksamen i dag. Jeg så på flere ark, "nei, navnet mitt står ikke der heller.." Plutselig ser jeg navnet mitt, jeg frykter det verste men kom opp i det beste av de tre jeg kunne ha kommet opp i. Jeg kom opp i norsk med tema modernismen. Skulle ønske jeg fikk språk og litteratur på 1800-tallet, det har vi hatt om den siste stunden og det jeg husker mest av. Men modernismen skal jeg klare. Jeg skal ha eksamen klokken 09:00 på mandag, førstemann ut. Wohoo!! Jeg får nesten gledestårer av å tenke på det, jeg har snart gjennomført min siste eksamen på videregåendeskole. Jeg klarte det virkelig! Ettersom temaet mitt er modernismen så skal jeg bruke tiden min i dag i hvert fall på å samle inn så mye som mulig stoff som er relevant til dette og så rydde opp og sortere mer i morgen. Jeg har nesten 4 dager på meg, så dette skal gå fint. Hvis noen av dere har hatt noe om modernismen på skolen eller bare vet mye om det, gjerne send meg det på maddepaddeeblogg@hotmail.no. Setter pris på alt jeg kan få nå! Vi fikk beskjed om at det er lurest å ikke ta med alle kompetansemålene, men heller fokusere på 2 av dem. Men vi må være obs, fordi det vi ikke har om er det vi får spørsmål om etter vi er ferdige med vårt 10minutters foredrag. Spennende og skummelt på en gang. Men jeg tar det mye mer rolig enn vanlig fordi jeg synes det er verre å ha foredrag foran hele klassen enn å ha det slik det er nå med eksamen. Flere som har det slikt regner jeg med?
TUSENFRYD

Hei. Jeg og Ingvild dro litt over 10:00 på vei til Tusenfryd, kjørte selvfølgelig feil først da. Oss to og stedsansene fungerer bare ikke, hahaha. Da vi kom fram var vi begge helt sinnsykt gira, ingen av oss har kjørt karuseller på lenge. Den første karusellen vi tok var ThunderCoaster, det er begge sin favoritt. Den er så ufattelig morsom, og den varer litt lenger enn dem andre. Prøvde å vinne dumle godteri flere ganger, men lommeboken min ble bare mindre og mindre så ga opp til slutt, kjøpte heller noe annet godt. Etter vi begge hadde spist oss mette på kebab, så tok det ikke lang tid før vi kom frem til at vi heller skulle gå litt rundt å unngå karuseller. Endte opp på et sted hvor vi ble veldig lenge, der man kjører elbiler sammen med mange andre. Sinnsykt gøy!!! Herregud, føltes ut som jeg hadde lappen. Så proff var jeg :-))))) Følte meg som en djevel der jeg jagde på Ingvild, haha. Til slutt var det bare en halvtime igjen til Tusenfryd stengte så vi kjørte til byen for å ta litt sol. Det var en perfekt slutt på denne herlige dagen. Popper alltid opp nye fregner jeg ikke visste jeg hadde etter jeg har solet meg. - Og til dere som kom bort til meg, utrolig hyggelig å møte dere! Gjerne send meg bildene dere tok til mailen min så legger jeg dem med glede ut.

EN ANNEN TING: Ingvild er med i en konkurranse om å bli årets blogger på Hove. Hun er nok den jenta som ville passet dette best. Hun stråler av energi, snakker hele tiden og er bare helt rå. Hadde dere vært noen engler, så vær så snill gå inn her for å stemme på >Datahjarte< (Ingvild sin blogg). Både jeg og Ingvild vil sette veldig stor pris på dette. Det går an å stemme en gang per dag, så vær så snill og hjelp denne flotte jenta. 

DAGENS ANTREKK 12.JUN.13

ALOHA. Da er jeg endelig kommet hjem fra en helt fantastisk artig dag på Tusenfryd med Ingvild. Jeg lager et blogginnlegg med egne bilder av den dagen i kveld. Følte meg kjempe fargerik i dag, og jeg var såå glad i hele dag. Måtte forandre litt på antrekket siden i går ettersom været ikke var så varmt som vi trodde. Spiste kebab for flere timer siden, anbefales ikke når du er på Tusenfryd. Men hovedpoenget er at jeg er sulten nå, så lager meg nok noe mat etter dette er publiset nå. Ha en fortsatt fin dag!


Jakke Asos (Caroline sin) T-skjorte HER (Sponset) Bukse Junkyard Sko Dna Klokke Larsson&Jennings
 

SNEAKPEEK PÅ MORGENDAGENS ANTREKK

BOYAAA. I morgen skal jeg på Tusenfryd med Ingvild, wohoooo! Gleder meg som en liten drittunge nå. Først var vi 4 stk, men sakte men sikkert ble det bare 2 til slutt som kunne dra. Så det blir med og Ingvild, med mindre noen andre kan bli med likevel. Jeg gleder meg uansett, og det skal bli en bra dag vet jeg. Herregud tenk alle tingene jeg skal kjøre i morgen, flere år siden sist. Fikk jo ikke kjørt noe som helst på Russens dag ettersom det var helt fullt overalt. Køene startet lenge før inngangen til køene osv. Kaos! Men nå, endelig. Håper virkelig på bra vær i morgen. Fant frem antrekket jeg skal ha i morgen, så gleder meg masse. Fått en ny favoritt t-skjorte som jeg har fått sponset fra SheInside. 

DAGENS OUTFIT 11.JUN.13

Hei dere. Sluttet tidlig på skolen i dag ettersom jeg ikke kom opp i religion og etikk i dag. Så nå gjelder det bare å se om jeg kommer opp i historie, norsk eller tysk. Med flaksen min blir det nok tysk, haha. Uansett, snart ferie. Jeg og mamma har vært på butikken og handlet inn middagen i dag. Så nede på kjøkkenet lukter det himmelsk nå, blir en ordentlig god middag i dag. Det gleder jeg meg veldig til! Følte at jeg kom fra et romskip i dag så mye galaxy-sammenhengende farger jeg hadde på meg i dag. Jeg er fremdeles ikke blitt sååå veldig kjent med kameraet mitt, så enda ikke helt fornøyd med kvaliteten som er på bildene. Men det funker, flaks for meg at jeg elsker å redigere bildene på PhotoScape2.
T-skjorte MadLady Shorts SheInside Sko HER (sponset) Lommebok Nelly Solbriller Oakley
 

KONKURRANSE: VINN GAVEKORT FRA SHEINSIDE PÅ 600 KR

Hei søte lesere! Nå er det på tide med nok en konkurranse her på bloggen, jeg elsker å kjøre konkurranser her. Det er sååå gøy å se hvor mange som er fornøyde med konkurransene jeg holder. Gjennom dette året har SheInside FORT blitt veldig populært blant bloggere. Jeg husker første gang jeg ble sponset av dem som var i fjor sommer, helt sinnsykt hvor mye det har vokst og ikke minst hvor populært det har blitt nå. En helt fantastisk side med vannvittig stort utvalg av forskjellige stiler. Jeg er nå heldig å får dele ut et gavekort til en av dere, konkurransen er veldig enkel (suprise). Konkurransen varer til helgen, som vanlig.  Det eneste du trenger for å delta i denne konkurransen er:

- Registrer deg på SheIside her.
- Like fanpage siden til SheInside her.
- Legge igjen mailen din i kommentarfeltet (samme som du registrerte på SheInside).

LYKKE TIL!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETLink til kjolen HER. - Dette har blitt min favoritt kjole!

BEACHIT TANKTOPS

ALOHA. Da har vi endelig fått singlettene som har tatt lang tid nå. Jeg kom hjem til en full boks med stilige singletter, valgte selvfølgelig mine favoritter med en eneste gang. Singlettene er helt perfekte! Stoffet er veldig mykt og glatt, det er stretch. Men de er i medium og large. Det er en større forskjell mellom disse størrelsene og det er at medium kan regnes som S/M mens large bare er large. Singlettene vil koste 149 kr per stk. De finnes i mange forskjellige design som vises under på bildene. Vi er begge kjempe fornøyde. Håper dere liker dem like godt som det vi gjør! De vil ikke bli lagt ut på nettbutikken våres enda, det er fordi den er under oppussing enda :-) Solbrillene på bildene under er fra BeachIt, som er på nettbutikken våres. Utrolig hvor mange vi har solgt allerede av disse! Hvilken tanktop ble din favoritt?

Large er 70 cm.

Medium er 65 cm.
VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN ER.....

...Emilie Torsvik. Gratulerer så mye til deg! Håper du plukker ut noen herlige godbiter fra junkyard. Denne uken vil det bli muntligeksamen på meg, jeg gruer meg veldig nå egentlig. Men likevel er det noe som kribler inn i magen min, og det er på grunn av at det snart er ferie for meg og. Jeg kan bare drømme, men det hadde vært himmelsk om jeg ikke ble trukket opp i muntlig. Selv om sannsynligheten er 0,00001. Men hva skulle man gjort uten drømmer? Si det. Og vet dere hva? Jeg har blitt solbrent. Solt meg i dag med en ganske lav faktor pluss tatt en 1 timers joggetur med typen i stekende sol. Lurt det Madde, veldig lurt. Alle kommer til å le av meg i morgen, jeg er drit rød. Aldri vært sånn før, hahahahhaa.

Jeg er altså ikke så her rød, håper jeg. 


INZPIRATION

God morgen alle sammen! Jeg har nettopp stått opp og sitter nå i et mørkt rom med pcen på full styrke ettersom jeg har en sovende Didrik i sengen som sikkert ikke vil bli forstyrret. Sommeren nærmer seg virkelig, denne uken har jeg eksamen. WÆÆ! Helt vannvittig, mange har allerede sommerferie og jeg er klar som et egg! Tenkte å dele noen skikkelig sommerbilder med dere nå for å gi dere et ekstra kick.
MY SUNSKI SHADES ON

Hei dere. Jeg har nesten akkurat vært nede i byen for å undersøke kameraet. Det har blitt mye bedre så jeg er kjempe glad igjen! Våknet opp til et fantastisk sommervær så jeg har tatt på meg bikinien og klar for å sole meg. Føler meg så ufattelig blek forhold til mamma og pappa som har kommet hjem fra Tyrkia nå. I løpet av 2013 har de allerede vært der 2 ganger, og skal nå tredje gangen med oss barna 22 juni. De har ingenting å klage på i hvert fall. Hvordan er været hos dere & hva er planene deres for denne sommeren?


Bikini GinaTricot Shorts Batoko Solbriller HER (Sponset)

ALT ER GALT I DAG

Hei dere. Jeg er i kjempe dårlig humør i dag, helt siden i går. Det har vært problemer med iphonen min ettersom jeg skulle bytte over til Telenor. Måtte ringe hele 5 ganger på grunn av problemer. Familien våres er den familien som har opplevd mest møkk av alle vi kjenner. Hatt prolemer med tv, nettverket, datamaskinene og mobilene. Nå har jeg problemer med mitt nye kamera. Fokuseringen suger og bildene blir kjempe dårlig. Enda bedre, skulle nettopp overføre alle bildene jeg hadde tatt ute med søsteren min nå og plutselig går det ikke an å åpne dem eller noe som helst. Føler jeg har spurt folk om nok nå, så jeg får vel nesten bare ta en tur ned til byen i morgen på JapanPhoto å spørre om hva jeg skal gjøre med kameraet. Jeg som trodde blogglivet startet for fullt nå, haha. 

Dette ble bilde med best fokus av alle, men likevel er kvaliteten helt ræva når det er i den originale størrelsen:Toppen er forresten fra Sheinside & er sponset. Direktelink til den her.

Jeg har ingen anelse av hvordan det ble sånn her på over halvparten av bildene, men søsteren min prøvde å fikse kameraet så kanskje hun fikk innstilt det på et format jeg ikke har på datamaskinen. Men uansett så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre nå i det hele tatt og jeg føler meg veldig desperat. Så hvis en eller annen engel her ute klarer å se hva problemet ber jeg på mine knær om å fortelle det.- IKKE GLEM FREDAGSKONKURRANSEN PÅ JUNKYARD HER!
 

LIBRESSE - FINN DIN PINK TICKET PÅ MIN BLOGG

// Annonse

Hei dere! Nå har jo den offisielle skattejakten på en Pink ticket startet. Den startet allerede 03.jun.13, så den er godt i gang. Denne konkurransen varer kun i 2 uker hvor du kan finne pink tickets på forskjellige nettsider hos Libresse, Side2 og hos bloggere så klart. Premien er en shoppingtur for 2 til New York, for en DRØM. - Det er 2 som kan vinne denne turen, så ikke gi opp jenter! Andre premien dere kan vinne er shopping hos Nelly.com, ikke dårlig det synes jeg. Tenkte å informere dere litt om hvor dere kan finne Pink tickets. Det er på Periodical som er Libresse sin Iphone mensenkalender, Libresse sine facebook sider, Libresse sin Instagram konto (@libresse_norge)og på Side2.no. MEN nå over til det som virkelig er rått. Jeg har gjemt 4 pink tickets på bloggen min, de kan være hvor som helst som for eksempel på arkivet eller kanskje på innlegget under. Klare for skattejakt? KJØR PÅ!
 NEW BEBBIS

Hei dere! Jeg var en kjapp tur i byen med pappa i stad. De har endelig kommet hjem, men fy steike å bruke dem er. Herregud det er så urettferdig! Veldig godt å se dem igjen. Det skal bli deilig at noen andre tar husvasken litt nå og. Jeg tenkte det var nå eller aldri (lolllll) da pappa tok med meg en tur inn på Japan Photo. Det var tilbudpris på kameraet jeg har ønsket meg en stund, nemlig Canon Eos 600D med obkjektiv 18.55 mm. Ettersom jeg hadde kortet mitt i lommeboken tenkte jeg bare "DO IT". Så jeg kjøpte kameraet med objektivet, fjernkontroll, nye minnebrikker og fikset forsikring for dette i 4 år. Totalsummen på alt det jeg kjøpte ble på 4270 kr. Aldri kjøpt noe så dyrt før så dette var litt skummelt. Jeg er kjempe fornøyd. Var utrolig gøy å se hvor lite jeg forstod på kameraet først. Hva skulle jeg gjort uten sosiale medier nå i dag, ikke mye skal jeg si deg. Så mye enklere å få svar fra mennesker på så kort tid. Etter Japan Photo, dro jeg og pappa på Posten for å hente en pakke jeg har fått sponset av Footway. De hadde skoene jeg har siklet etter i noen uker nå, nemlig tie dye skoene. Det beste av alt er at det mønstret er på mine favorittsko, Vans. Gotta love it. Skal selvfølgelig ta bedre bilder med dem på, se så fine!!!!
Link til Tie Dye skoene her & link til de blå skoene her.

DAGENS ANTREKK 06.JUN.13

ALOHA. I dag hadde jeg en ganske grei skoledag. Vi startet medietimene med å ta litt bilder til avsluttingen for 3.klassingene. Men dessverre var få folk interesserte i å bli tatt bilder av. Derfor endte det opp med at Tram tok outfitbilder av meg utenfor skolen, haha. Jeg har 2 fantastiske innlegg som jeg gleder meg til å skrive i dag, så hold dere oppdaterte. Jeg er LYKKELIG!
Skjorte Carlings Topp Batoko Shorts Batoko Sko Ebay Sekk Asos Klokke Larsson&Jennings Solbriller RayBan

SKY

Hei dere. Nå er jeg endelig ferdig med skriftlig eksamen, hadde den siste i dag. Jeg skrev til sammen 8 sider, satt der til 12:15. Jeg er fornøyd med hva jeg gjorde, brukte den tiden jeg trengte og var glad jeg ble ferdig før 13:35. Oppgavene vi fikk synes jeg var litt vanskelig, men etter mye kladding og tenking fikk jeg skrevet 8 sider til slutt. Jeg har historieprøve på fredag, typisk at vi må levere tilbake bøkene i morgen. Men jeg får bare si ifra om at jeg virkelig må ha boken til fredag. Jeg gruer meg litt, men alt gjør meg så mye mer positiv da jeg ser for meg følelsen av å være ferdig. Tenk, allerede neste uke er det klart for muntlig trekk i eksamen. Ææææææh! DET gruer jeg meg helt vannvittig til. Jeg hater foredrag, blir nervøs og stressa i tillegg til jeg får en skjelving i stemmen jeg sjeldent blir kvitt. Jeg klarer heller meg ikke uten manus, for hukommelse har jeg ikke mye av. Haha. Herregud så deilig det skal bli når jeg er ferdig med abslutt alle eksamner. Gledestårer, bare vent. Tok bilde mens jeg gikk hjem i stad, noen glodde og trodde sikkert jeg søkte etter dekning på iphonen.KONKURRANSE: VINN GAVEKORT TIL 1OOO KR PÅ JUNKYARD

ALOHA. I samarbeid med Junkyard kjører jeg i gang en ny konkurranse her på bloggen. Nå er det ikke ET produkt du kan vinne. Men et gavekort på 1000kr, som da tilsvarer at du kan velge fler produkter til totalsummen som er 1000kr. Junkyard får inn nyheter nesten hver eneste dag, nå er sommerklærne godt plassert i butikken. Hva er vel bedre enn å starte sommertiden med litt nye klær?! Konkurransen vil vare ut til helgen som vanlig. Eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:

- Like fanpagen til Junkyard her.
- Følge @Junkyardnorge på instagram her.
- Ønsker du å få større sjanse til å vinne: Ta bilde av dine favorittplagg fra junkyard, tagg @alohaamad og @junkyardnorge   på instagram så kan du kommentere 5 ganger når du selv ønsker.
- Viktigste av alt: Husk å legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. 

MASSE LYKKE TIL ALLE SAMMEN! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Mine favoritter fra Junkyard for øyeblikket: 

LESEDAG

Hallo. I dag var jeg på skolen til litt rundt 10:00, vi skulle møte opp for å hente forberedelsesarkene til eksamen som jeg har i morgen. I morgen har jeg eksamen i KK, og det er den siste skriftlige eksamen min. Det skal bli kjempe deilig å bli ferdig, selv om jeg har en historieprøve allerede på fredag. Men eksamen er så mye verre egentlig, for historieprøven er en samtaleprøve -noe som egentlig stresser meg veldig, men eksamen er verre. Uansett! Det skal bli så godt å bli ferdig, snart sommerferie. HERREGUD! Hvordan står det til med dere og skolen, klare for ferie?


T-skjorten min er fra Quiksilver.

YOPLAIT DOUBLE 0%

// Reklame

Hei! Som sagt, skriver jeg sjeldent reklameinnlegg. Dette er fordi jeg ikke interesserer meg så veldig i det jeg får sjans til å skrive om. Men da det kom til Yoplait Double 0% tenkte jeg meg om to ganger. Jeg har aldri matlyst om morgenen, det eneste jeg klarer å spise på morgenen er yoghurt, men det er så sjeldent på grunn av at jeg er kresen. Da jeg leste litt mer om Yoplait Double 0% begynte jeg å tenke om kanskje dette er noe for meg. Jeg vet godt at frokost er det viktigste måltidet, så jeg har veldig gjerne lyst til å prøve ut dette. Kanskje jeg liker det kjempe godt, kanskje ikke. Men det er gjort en endring i denne Yoplait Double 0% yoghurten. Jeg vet ikke om dere vet dette, men denne yoghurten er Norges mest populære lettyoghurt som nå er blitt proppet enda fullere av naturens frukt og bær. Det er nok en del av dere som tenker mye på sukker innhold og fett, da kan jeg fortelle dere at denne er tilsatt uten fett og sukker. Det er blitt sagt av mennesker som har spist denne at de freldemes skulle ønske det var mer fruktsmak og større fruktbiter i denne. Så nå er det endelig blitt endret, for å gjøre folket fornøyd. Det er jo kanonbra! Hvis dere ønsker litt mer informasjon, eller bestille over nettet så trykk her.


Både jeg og mamma var noen kjempe yoghurtspisere før, mamma er det fremdeles. Det er kun jeg som glapp ut. Så med en gang min kjære mor kommer hjem fra Tyrkia skal jeg med glede spørre hun om vi skal kjøpe dette for å teste det ut, det sies at det er litt av en smaksopplevelse. Dette gleder jeg meg til å prøve ut! Spiser dere ofte yoghurt, i så fall hvilken? 
 

 

EGOPICTURES

Hei dere. I dag gadd jeg å fikse meg, så hvorfor ikke utnytte den tiden med å ta egobilder? Jeg har hatt en skikkelig god dag i dag selv om jeg ikke har gjort noe. For i går vasket nemlig jeg og Didrik hele huset, først med støvsuger, så med mopp med rengjøringslukt som dufter himmelsk. Ikke nok med det, vi vasket klær i maskinen og vasket opp etter gårsdagens mat. Vi tok alle tre etasjer, så nå er det så godt å gå rundt i huset og tenke på at absolutt alt er rent og dufter godt. Har en produktomtale som kommer senere i kveld, så hold dere oppdaterte!

Så et bilde jeg dedikerer til min kjære favoritt som alltid gjør meg så lykkelig, nemlig min Ed Hardy parfyme. Bedre duft har jeg aldri opplevd før. Jeg kjøpte min på Ebay ettersom de ikke selger dem i Norge lenger. Takk og lov for at vi har Ebay.

T-skjorten min er fra BillaBong/ Quiksilver.

NEW IN FROM ASOS

Hei dere. Bestilte spontant litt nytt fra Asos, enda en jumpsuit som jeg fant til en bra pris synes jeg. Eneste jeg var i tvil om er pga den er rosa, en sånn utvasket farge hvis dere forstår. Jeg er ikke glad i rosa plagg i det hele tatt, men er forandret jeg jammen meg meningen. Jeg er kjempe fornøyd med den, eneste er at jeg skulle ønske den var litt strammere på de trådene. Men jeg kan få mamma til å sy om dem og klippe de litt kortere så er det fikset. Den faller sakte men sikkert ned mot kløfta og jeg hater å vise det. Jeg falt for en sånn blush/ rouge kost eller hva man kaller det. Den var så kul i fargene, haha. Hvor ironisk er det ikke at jeg kjøper sånt når jeg så vidt bruker slikt? Jeg fant en leppestift på Asos i samme slengen, ettersom den var billig kjøpte jeg den også. Men den var mer brun på bilde enn det den var i virkeligheten, var visst rosa den også. Men den er litt fin, så lenge jeg ikke tar på mye. Jeg bestilte med DHL, og den kom i dag, tok mindre enn 1 uke, drit kjapt. Jeg har ikke måttet betale toll enda, men kanskje det sier seg selv når jeg betaler ekstra kostnader får å få den kjappere, litt usikker. Men kan gjerne informere dere senere om jeg får en tollregning i posten.
Link til kosten her & link til leppestiften her.

Link til jumpsuiten her.


VINNEREN AV FASHION VESKE FRA BRIELLA ER...

.... Anne Rebekka!!!! Gratulerer så mye til deg, håper virkelig du blir fornøyd med din splitter nye fashion veske fra Briella. Til dere andre så er det alltid nye konkurranser hver mnd, så hold dere oppdaterte. Som alltid, kom gjerne med forslag til hvordan type konkurranser dere ønsker. Jeg tar i mot alt, og setter veldig stor pris på det :-) 
HANGOVER III

Hei dere. I går var jeg som sagt på kinodate med Didrik. Etter jeg hadde publisert outfitinnlegget på bloggen i går, hadde vi kun 20 minutter på oss å komme oss ned. Jeg gikk i nye vans sko uten sokker, som endte opp med at jeg fikk vannblemmer på begge føttene, det var irriterende vondt. Jeg ble litt skuffet over Hangover III faktisk, trodde den kom til å være mye bedre enn de andre to. Det er nok fordi det skjedde mye mer i de andre filmene, og da var det at dem hadde hangover også. Denne gangen skjedde jo det morsomste helt på slutten, først da lo jeg ordentlig. Stakkars Stu... Jeg ble hentet av Ingvild rundt 23:00 og da kjørte vi hjem til hun, vi skulle egentlig se film men endte opp med å kjøre folk fra fester osv. Vi begge synes det er skikkelig gøy og hyggelig å bare kjøre bil. Vi ble stoppet av politi for å ta sånn kontroll hvor Ingvild måtte ta alkoholtest og vise førerkortet, det var litt kult da. Følte oss litt crazy i noen sekunder der.DAGENS ANTREKK 01.JUN.13

ALOHA. Ååh, kjempe fint vær ute! Tok endelig dagen til å ta noen outfitbilder ute, med hjelp av min kjære søster. Det er så deilig å få med den flotte naturen i bakgrunn. Jeg har egentlig veldig dårlig tid, må gå med en gang etter jeg har publisert dette innlegget. Jeg skal nemlig på kinodate med Didrik å se Hangover III. Gleder meg ufattelig mye!!
Kjole her (sponset) Veske her (sponset) Sko Ebay Klokke Larsson&Jennings
 

EN GOD MORGEN

Hei dere! For første gang på en evighet har jeg sovet til ca 13:00, så utrolig deilig! Haha. Pleier alltid å våkne rundt 5-9. Utrolig kjipt, og det går utover Didrik. Han liker det, neida, joda. Før så kunne jeg sove til 15:00 osv, men nå har jeg ikke en sjanse. Våknet opp til en sol stekende inn på rommet mitt. Ser pollen har kommet seg skikkelig på vinduet mitt, så det må nok vaskes om ikke lenge. Jeg sitter nå med en syvsover bak meg, venter på at han våkner så kan vi gå ned og lage oss en god frokost. God morgen til dere alle sammen  

Her om dagen kom Didrik hjem med en liten gaveeske i hånden fra en gullsmed. Smilte fra øre til øre da jeg så hva han hadde kjøpt til meg: