hits

juni 2014

SOMETHING NEW

Søteste Lana er ikke så veldig vant til å være ute i solen enda, ettersom vi ikke har hatt så veldig flaks med været siden vi fikk hun. Hun er derfor veldig forsiktig, redd og vil til moren sin hele tiden. Litt søtt, fordi man ser at hun alltid titter etter oss og skal bort til oss så fort vi setter oss ned for å bli koset med. Dette er den fjerde kaninen vi har hatt, og foreløpig den kuleste og snilleste også.
"Mammaaaa, kos med meg!!!!!!!!"

ENDELIG, EEEENDELIG sier bare jeg! Nå har jeg kjøpt meg ny tv som er 40 tommer, og den er endelig på plass hjemme hos meg. Helt crazy hvor mye finere rommet mitt ble med et så fint tv som dette her. Det gamle jeg hadde, var så og si 7 år gammelt og ikke så moderne. Nedklistret av stickers og etter en liten stund angret jeg, og ville derfor ta av dem som da etterlot seg ekkelt klister som jeg ikke fikk bort helt. Å ha et så tynt tv, så kult tv - nei vettu hva, nå må jeg gi meg. Bare litt lykkelig over at jeg har kjøpt det selv. Så det er en ekstra god følelse ♥

Har du noen dyr & hva er du fornøyd med, som du har klart å spare til selv?♥

DAGENS ANTREKK 30.JUN.14

Gooooood mandag, mine kjære lesere! Håper dere har hatt en bra helg, for det har hvert fall jeg hatt. Den siste tiden har jeg vel tilbringt mer tid på rommet til søsteren min, enn å ha vært på mitt eget. Vi har sett på filmer, kost oss med snacks og lekt mye med kaninen til søsteren min, Lana. Den har blitt helt gæren nå, gjør stadig vekk nye ting som sjokkerer meg. Snart hopper hun vel opp på ryggene våres, kan jeg tenke meg. 

I dag har jeg overhodet ingen andre planer enn å få satt på plass det nye tv mitt. Jeg har derfor støvsugd hele rommet mitt, tørket støv og gjort det ganske ryddig og pent. Ganske deilig å være på rommet sitt når det er så ryddig. Jeg kan få panikk hvis det er rotete, og det kan skje på et blunk. Det har vel de fleste lagt merke til, hvert fall Didrik som bor sammen med meg. Jeg kan ha sittet på pcen i et par timereller sett litt på tv, og plutselig sier jeg "Herregud, det er så rotete her nå at jeg blir gal og klikker snart." Et ryddig rom, en blid jente ♥

Jeg har på meg en ny bomber-jacket & crop-top (syyyyyykt uvant) fra Junkyard XX-XY i dag og jeg elsker designet på jakken. Så kul som den er, var det overhodet ikke vanskelig å style den opp. Crop-toppen derimot, er litt vanskeligere å bruke - rett og slett fordi det er første gangen jeg bruker en slik topp. Så det er ikke helt meg, men er jo morsomt å ha prøvd i hvert fall. Og til dere som er på Hovefestivalen, eller skal; Ikke glem å ta en tur innom Junkyard sin stand/ butikk på Hovefestivalen, de har mye rått!


 


Bomberjacket, crop top (sponset) & sko fra Junkyard // Bukse fra TopShop // Veske fra RiverIsland // Solbriller fra MadLady // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes du?♥

HVERDAGSSMINKE

Det er ikke ofte du ser et sminkeinnlegg på bloggen min, og det er fordi jeg nesten ikke har peiling på bra sminke... Jeg har funnet sminken jeg liker til min hud, øyne, bryn og lepper. Derfor trenger jeg ikke å bruke mer penger på å eksperimentere meg frem til gode produkter, da jeg er fornøyd med de jeg har nå. Jeg kan vel si en ting, og det er at jeg aldri kommer til å slutte å kjøpe leppestifter. Jeg elsker fargene man kan bruke på leppene, men mange av dem jeg har "fester" seg ikke noe bra på leppene. Så akkurat det eksperimentet her, det vil jeg nok aldri bli ferdig med. Jeg har hørt leppestiftene fra Mac er superbra, så jeg skal teste det ut veldig snart. 

For å gjøre det enkelt, tenkte jeg å vise steg for steg med hva jeg bruker i ansiktet. Håper dere liker det! ♥ 
1. bareMinerals Foundation i farge medium tan. Denne elsker jeg fordi den ikke akkurat dekker over det jeg har i ansiktet (som for eksempel fregner), men eller bare tilsetter huden en ekstra glød.
2. bareMinerals All Over Face Color i farge warmth. Denne bruker jeg kun i kinnene mine for å markere kinnbena mine litt.
3. Eyebrow Liner fra H&M i farge light brown. Denne bruker jeg for å gjøre brynene mine mer fyldige og for å markere dem litt ekstra.
4. Rimmel London ScandalEyes Mascara. Denne mascaraen ELSKER jeg! Den gir en fantastisk lengde på vippene dine og deler vippene opp i perfekte deler.


5. MIYO Lip Me Lipstick i farge no.07 Mandarin Slice. Jeg varierer veldig mye med hvilke leppestifter jeg bruker, men i dag gikk jeg for denne. 
 
Hva synes du & hvilken sminke bruker du?♥ 

HYPE

I dag har jeg vært på Posten med pappa for å hente en pakke, kjøpt meg ny TV på Elkjøp, vært en tur hos farmor sammen med familien og handlet inn middagen i dag. Så, på kort tid har jeg gjort mye i dag og det føles ganske bra. Føles ekstra bra ut da jeg så hvilken pakke jeg hadde fått. Nemlig en ny pakke fra Junkyard! Det er faktisk ganske utrolig, men om jeg ikke tar feil har jeg samarbeidet med Junkyard i nærmere 3 år. Det er så utrolig kult å se hvor stort Junkyard har blitt, hvor mye det har vokst og bare se hvor populært det har blitt. Stadig vekk kommer det inn nye merker på denne nettbutikken, og en ting skal være sikkert; Jeg er forbanna lykkelig over at de har fått in Hype.

To av produktene som lå i pakken jeg fikk var fra Hype. Èn t-skjorte og èn genser. Begge disse to produktene er helt sykt kule, at jeg nesten ville gi dem en klem, men bare nesten. Jeg elsker dette merke Hype, fordi de har så utrolig mye utvalg av design på klær/ sekker/ luer og så videre. De varierer så utrolig bra, og får ting til å se helt perfekt ut. Jeg gleder meg skikkelig til å style opp disse to produktene sammen med noe annet ♥

Jeg regner også med at mange av dere skal på Hove? Du er ganske heldig bare der, men du har kanskje ikke fått med deg at Junkyard skal ha en stand/ butikk på Hovefestivalen. Følg Junkyard på både Facebook og på Instagram >@junkyardnorge< for å få en liten titt på godbitene som vil være til salgs på Hovefestivalen.


T-skjorten finner du her og genseren finner du her. (Sponset) 

Skal du på Hovefestivalen i år?♥

KRØLLER

I dag bestemte jeg meg for å kjøre på med krøller. Jeg hadde sovet med fletter i natt, så jeg bestemte meg derfor å ta noen raske krøller i håret før jobb. Jeg pleier faktisk å sove med 2 fletter i håret hver eneste natt, ikke så stramme men bare så det holder seg i strikken. Det gjør at jeg ikke våkner opp med helt syke knuter i håret, og som gjør at håret mitt holder seg bedre. Jeg kan ikke huske sist jeg sov med håret nede, stakkars Didrik da i så fall... Våkne opp til å ha surret seg inn i håret mitt, som han forresten får til uansett hvordan jeg har håret. Jeg kan våkne opp midt på natten, fordi jeg ikke får snudd meg ettersom Didrik ligger på flettene mine. Det er så ubehagelig at jeg nesten får panikk, føler at jeg sitter fast... Men nå skal jeg ikke skravle så mye mer om mine hår-opplevelser, haha.

Håper dere har hatt en fin fredag ♥ 
SOM jeg elsker disse skoene.

Hvordan har du håret ditt når du skal sove?♥

NYTT FRA KREMMERHUSET

I går var mamma, pappa, søsteren min og meg selv på Mosseporten siden det var åpent til 24:00. De hadde massevis av varer på salg! Jeg og Caroline hadde kun planer om å ta turen innom Kremmerhuset, siden de har så godt utvalg på Mosseporten. Vi fant oss 4 ting hver, som vi begge skal ha til rommene våres. Jeg gir ikke opp med å få rommet jeg vil ha altså, haha. Jeg har faktisk alltid bare gått forbi glasset med pinner som dufter så godt (i dette øyeblikket er jeg helt blank for hva det heter). Jeg luktet på det i alle 3 fargene, det stod mellom det i rosa og det i orange. Men jeg fallt for duften i den orange fargen. Det lukter sååå godt. Jeg kan prøve å beskrive det litt bedre; Den duften man lukter etter at man kommer ut av dusjen, og lukter ren og pen. Den lukten elsker jeg. Er det noe jeg også elsker, så er det at der er så billig på Kremmerhuset forhold til andre interiørbutikker. 

Men jeg har litt dårlig tid faktisk, jeg har mye jeg må gjøre før jeg skal på jobb. Dere får ha en riktig god fredag, og ikke minst GOD HELG/ FERIE ♥

Sååå fornøyd!!

Hva skal du i helgen?♥

HÅR

Jeg har fridag i dag fra jobben, noe som er utrolig deilig. Jeg jobber ikke før sent i morgen heller, så jeg får sovet ut da heldigvis. Noe som er enda bedre, etter stengevakten i morgen så jobber jeg ikke før til tirsdagen. Så har goood tid til å kunne slappe av i løpet av disse dagene. Men selv om jeg har fri fra jobben i dag, må jeg en rask tur ned for å ordne noe jeg ikke kan fortelle enda. Jeg har derfor dusjet, spist god frokost og skal slappe av frem til jeg skal ta bussen ned til byen. Men det er veldig trist å være på rommet mitt når tv'en min ikke lenger funker... Jeg har hatt den i 7 år, så det var vel kanskje på tide at den sluttet å virke nå. Både jeg og søsteren min kjøpte samme tv på likt, men hennes fungerte kun i 2-3 år. Så jeg må dra en tur ut for å se etter nytt tv i løpet av denne uken. Jeg er den personen som alltid skal ha tv'en på, uansett hva jeg gjør. Noen som kjenner seg igjen der?

Ellers kan jeg bare fortelle hvor uflaks jeg hadde her om dagen. Jeg farget bryna mine med fargen brun, den er ganske mørk så jeg kan ikke ta brunsvart som jeg faktisk brukte før (why?????). Jeg har en tendens til å dra bryna mine oppover når jeg farger dem,og ikke la de bli liggende der de ligger naturlig. Jeg hadde derfor på fargen i litt lenger tid, 10 minutter. I håp om at de skulle bli mer markerte. Da jeg tok av fargen, tenkte jeg bare oh shit. Fargen gikk ikke av på huden, så jeg har gått 3-4 dager med "møkkete" bryn som ikke har sett bra ut. Men det har roet seg en del nå, men veldig uvant at bryna mine er så mørke uten å ha tegnet på dem. Lærte meg hvert fall en ny lekse, la bryna ligge der de skal :-)

Ellers er det fremdeles noen som lurer på hvordan håret mitt ser ut, når jeg ikke gjør noe med det. På bildene under er det lufttørket, så da kommer det alltid litt fall og krøller i håret mitt: 

Hvordan er ditt naturlige hår?♥

SNIKKSNAKK OM STILEN MIN

 Jeg skriver sjeldent litt personlige innlegg som dette, så derfor håper jeg dere setter pris på det når jeg først åpner meg litt her på bloggen. Det er alltid så mange kommentarer og spørsmål angående stilen min. At jeg har "mistet" stilen min, at jeg har forandret den, at jeg er blitt mye mer jentete - men er det galt da?

Tiden fra 8.klasse til 10.klasse fikk jeg en eksplosjon med fargerike klær, jeg elsket alt som hadde knalle farger på seg og jeg hadde ikke peiling på hvordan jeg skulle kle meg opp. Derfor kjørte jeg på med massevis av farger og så ut som en gående regnbue. Jeg hang veldig mye med gutter på den tiden, og ville alltid være lik dem - avhengig av å gå med store klær og fargerike klær. Jeg ville kle meg akkurat som dem, men tok det til et helt nytt nivå. Jeg begynte sakte men sikkert å roe ned på fargene, og heller variere litt mer enn det jeg hadde gjort tidligere. Det var på den tiden jeg møtte min kjære Didrik, i slutten av 10.klasse.

Kan dere tro at han forelsket seg i meg da jeg hadde en slik stil? Jeg gikk med knall gul jakke, rosa bukse, neon grønne sko og grønn lue første gangen han så meg. Men likevel begynte han å spørre kompisene sine om meg. (JACKPOT!!!)  Det var mange ganger jeg var mer guttete enn han. Jeg likte ikke å sitte som en jente, og satt derfor mye mer guttete fordi stilen min ikke passet til noe annet. Jeg tror grunnen til at stilen min ble mer feminin med årene er på grunn av Didrik. Jeg ville være pen for Didrik, vise meg frem for han og føle meg vakker i det jeg gikk med. Om jeg følte meg pen i alle de store, fargerike klærne jeg gikk med? Selvfølgelig gjorde jeg ikke det. Å bare gå fra en baggy bukse til en tettsittende bukse, følte jeg meg mye mer feminin og pen. Det er ikke bare Didrik som er grunnen, jeg selv er også grunnen til at jeg endret stilen min.  Med alderen passet ikke denne stilen til meg lenger. Jeg ble mer moden og voksen, men stilen var fremdeles for barnslig. Ikke minst så utviklet smaken min seg, på hva jeg likte og hva jeg ikke likte.

Selv på den tiden jeg hadde guttete stil, elsket jeg å dra på fester, jentekvelder og you name it, fordi da følte jeg meg som en skikkelig girlygirl. Selv den dag i dag også, er det den eneste tiden jeg kan ta på meg høye hæler, kjøre på med fantastiske kjoler og føle meg som en skikkelig feminin jente. Men jeg føler meg ikke så feminin til vanlig, når jeg går med store klær og aldri går med tettsittende overdeler. Men det er sånn stilen min er. Jeg er ikke fullt så feminin til vanlig, men slår til på jentekvelder og så videre. I hverdagen min, kan jeg ha en dag hvor jeg kjører på med å være veldig jentete, og andre dager hvor jeg vil føle meg mer guttete. Det er da jeg som oftest bruker snapbacks og ganske guttete overdeler.

Det tok meg flere år før jeg klarte å gå med tettsittende jeans, jeg startet med det i 1.klasse på videregående. Både venner og bekjente sa jeg kledde det, og jeg følte meg faktisk bra i det. Siden den gang, har jeg aldri gått tilbake til store baggy bukser. Men derfor beholdt smaken min for store overdeler.

Jeg har aldri likt å skrive om hvorfor jeg nekter å gå med tettsittende overdeler på bloggen, men vet du hva? Det er på tide at jeg aksepterer meg for den jeg er, noe jeg har gjort lenge med arr og merker jeg har. Men det jeg skal fortelle nå, er noe jeg alltid har mislikt ved meg selv og noe jeg alltid kommer til å mislike. Jeg har bare lært meg å godta det.

Mine bryster er ikke like, ja - det sies at ingen bryster er like. Men mine kan du se forskjellen på. Min venstre er en A størrelse og min høyre er en B størrelse. Mitt høyre bryst ser større ut enn det egentlig skulle vært, med tanke på at jeg ikke har ribbein på den siden. Så da går derfor magen min lenger inn på høyre side. Det er utrolig forvirrende, og en ganske kjip situasjon for meg når jeg ikke vil ta silikon. Jeg har googlet så mye om ting som kan få brystene mine til å bli like, men hver eneste gang kommer det opp silikon. Det er derfor jeg bare har godtatt det, siden den gangen jeg la merke til at brystene mine ikke var like, at jeg bare bør skjule litt av formene mine. Håper at det en dag kan løse seg, og at brystene mine vil bli like, uten å måtte ta silikon. Det er lov å håpe!! Om jeg selv fikk velge, ville jeg ikke hatt noen bryster enn å ha bryster men at de ikke er like. 

Men for at jeg ikke skal bli flau over det jeg har fortalt om brystene mine, kan vi heller kose oss med litt gamle bilder av meg:Swag ;P

Dette var faktisk skolekortet mitt i 3 år, som ble tatt i 1.klasse på videregående:


 Går vel greit å vise den lille forandringen gjennom tidene med stilen min, så her er stilen min den dag i dag:


Så hva liker du best, den gamle stilen min eller den nye?♥ Og har du noe du er flau over med deg selv, skriv gjerne som anonym hvis du ønsker det!

NUNUCO DESIGN COMPANY

Jeg tror nesten alle leserne mine vet hva jeg elsker, sko og deksler. Jeg får ikke nok av dette og vil alltid ha mer!! Da jeg hadde iPhone 4, hadde jeg minst 30 deksler. Så dere kan tenke dere hvor surt det var å måtte si farvel til alle de dekslene, da jeg fikk meg iPhone 5/5S. Jeg har kun hatt 3 deksler frem til nå, kanskje det er nok for noen men det er for lite for meg. Heldigvis har jeg nå fått 3 nye, og ikke minst søte deksler fra @nunucodesigncompany på Instagram. Når jeg inngår slike type samarbeid med mennesker på Instagram, er det ikke noe i avtalen som står at jeg skal skrive om det på bloggen. Men jeg blir bare så fornøyd og glad for det jeg får, så hvorfor ikke? ♥ 


Den nydelige hårkransen kan du finne her. (Sponset)

Likte du dekslene og hårkransen?♥

SPØRSMÅLSRUNDE

Hvem har vel ikke savnet spørsmålsrunde på bloggen min? Jeg kjører ikke spørsmålsrunder så veldig ofte, siden jeg synes det er mye bedre å få mange spørsmål når jeg har det så sjeldent. Siden jeg svarte på video med den siste spørsmålsrunden jeg hadde på bloggen, vil det bli vanlig innlegg på bloggen med svar. Håper det går greit! Ønsker også at dere respekterer at jeg ikke vil svare på for personlige ting ♥

Ha en fortsatt fin kveld! Noe du lurer på?♥

RED AND BLACK

Jeg hadde egentlig tenkt til å ha på meg et annet rått antrekk i dag, med gulldetaljer. Men dessverre var det finere vær ute, så jeg måtte droppe den store genseren... Hør på meg, jeg klager når vi først får fint vær. Vettu hva, skjerpings! Jeg fant raskt ut et annet antrekk som funket sammen. Jeg tok frem Obey t-skjorten med rød logo og røde Vans for at det skulle matche litt. For å "heise" antrekket litt mer, tok jeg på en veldig classy jakke som er svart fra BikBok. 

Håret mitt ville dessverre ikke se bra ut i dag, så statisk og fluffy som det var. Hver gang når jeg har en dårlig hårdag, setter jeg det enten opp i en stram hestehale, donut eller bruker solbriller som en hårbøyle. I dag ble det hårbøyle, fordi jeg faktisk ikke orket en ansiktsløftning med stram hestehale, eller bruke lang tid på å sette håret opp i en donut. Det tar lenger tid enn man tror...

Det gikk veldig greit på jobben i dag, men det at det var veldig stille gjorde tiden til å gå tusen ganger saktere enn hva jeg hadde ønsket. Heldigvis ble dagen min bedre da jeg kom hjem og skulle starte på middagen. Jeg lagde hjemmelagd potetstappe med kylling, saus og gulrøtter til resten av familien. Og som de selv sier "hjemmelagd er alltid best". Det er jeg helt enig i. Blir å kose seg med det som er igjen av potetstappen i kveld ♥ Hvordan har dagen din vært så langt?♥

SANKTHANSAFTEN

I dag har jeg og familien vært ute i Larkollen for å være samlet i dag på Sankthansaften. Vi spiste på Losen, som jeg aldri har spist på før. Så jeg var derfor veldig spent på hva jeg skulle spise til hovedrett. Jeg bestemte meg for å gå for lasagne, som alltid er en klassiker og alltid er god. Jeg hadde rett og koste meg med et skikkelig godt måltid sammen med familien. Det er ikke så ofte vi er flinke til å dra ut sammen, men nå som det er sommer har vi allerede gode planer om at dette skal vi bli flinkere til ♥

Nå skal jeg finne frem antrekk til i morgen, siden jeg skal ta tidligvakten på Urban. Så dere får ha en riktig god Sankthansaften videre, kjære lesere!


Min søte fetter Brage og min søte kusine Bertine.

Hva har du gjort i dag?♥

HAPPY B-DAY BESTIE

På lørdag feiret vi Ida som fylte 20 år etter klokken 00:00. Jeg dro til henne mye tidligere for å hjelpe til å gjøre i stand, så å skjule gaven min for hun i flere timer visste jeg at ikke var mulig. Så nysgjerrig som hun er, lot jeg hun åpne gaven sin 10 minutter etter vi kom til hun. Jeg hadde kjøpt 3 kjoler til hun, fra Nelly og kjøpt rosa Moët til hun. Tror hun har fått nok alkohol for resten av året, etter å ha sett alle de andre fine gavene hun fikk. Sååå fornøyd!!

Vi spiste taco og hadde kjempe god brownies til dessert. Hver eneste gang jeg lager brownies hjemme, blir den bare hard og ikke god. Mens når jeg lager brownies borte, som for eksempel på lørdagen, ble den helt perfekt. Så, kanskje litt perfekt timing akkurat det. Vi koste oss og drakk, frem til vi skulle bli hentet for å dra ut på byen. Amanda hadde fikset sjåfør til meg og Ida, og dette er noe Ida har drømt om i evigheter. Hun er utrolig glad i Tesla bilene, og tror du ikke hun ble hentet i en også eller? Det var så godt å se hvor glad hun ble, gjorde bare kvelden min enda bedre. Godstemningen fortsatte ute på byen da alle jentene var samlet til slutt og den avsluttet kjempe bra.  

Jeg håper virkelig du har hatt en fin feiring, Ida. Jeg sier det igjen: Du fortjener kun det beste, love you!♥
Vet mange har lurt på hvor kjolen min er fra, den kan du finne HER! (Sponset via Instagram)

Hvordan har din helg vært?♥
 

SØNDAG

I dag har jeg sovet utrolig godt og veldig lenge etter en morsom kveld med jentene i går. Men jeg var skrubbsulten da jeg stod opp og lurte på hva jeg kunne lage meg til frokost. Det ringer en liten bjelle i hodet, og jeg kommer på at jeg bare kan lage meg noe enkelt som frokostblandingen fra Nestlé Fitness Yoghurtflakes. Den er så god med jordbær at jeg måtte stjele et par fra pappa. Til dere som er ekstra glad i frukt, gjerne ta jordbær, banan og eventuelt blåbær i frokostblandingen for en skikkelig smakseksplosjon! Jeg har bare spist med jordbær hittil, og det er fordi jeg er veldig glad i jordbær ♥

En av grunnene til at jeg har blitt glad i frokostblanding er fordi det er raskt og enkelt, smaker godt og er lite oppvask. I dette huset krangler vi nesten om hvem som må vaske opp. Dessverre sant... Så for oss alle er det vel bare bra at jeg har skjerpet meg med å bruke så mye tallerkener og kjeler. Men likevel kunne lage meg en god frokost! For litt siden kunne dere melde dere på å få en gratispakke med Nestlé Fitness Yoghurtflakes, men alle free samples er tatt. Men du kan få kjøpt denne i butikken. Følg gjerne Nestlé Fitness på facebook HER.Har du en frokostblanding som er din favoritt?♥

 // I samarbeid med Side2 & Nestlé Fitness 

HVILKEN KJOLE?

I dag skal vi jentene feire Ida, min bestevenn som fyller 20 år i morgen. Jeg gleder meg så utrolig mye til å feire bursdagen hennes og for å se reaksjonen hennes når hun får gaven min. Jeg vet at dette vil bli en skikkelig bra feiring! Men for å gjøre i stand til i kveld, er det ganske greit å være 2 stykker som hjelper til. Derfor skal jeg bli hentet av Ida om ikke lenge, for å handle inn det siste vi mangler og så gjøre klart til i kveld. Veldig greit å ha god til hele dagen og derfor starte tidlig med å ordne i stand ♥ Håper bare ikke jeg besvimer av å blåse opp 1000 ballonger.

Eneste problemet mitt nå, er hvilken kjole jeg skal bruke. Den ene kjolen som er fra Hype, har jeg brukt før og den er veldig fin på! Men den andre sommerlige kjolen har jeg ikke brukt enda, og den er jo utrolig fin den også, synes dere ikke? Dilemma....


 

Hvilken kjole skal jeg bruke i kveld & hvorfor?♥

COCA COLA

Nå har denne Share a coke konkurransen vart en stund, og siden sist skulle jeg gi enda en shoutout til en heldig vinner som har delt sitt øyeblikk med Coca Cola flasken. Mange søte ansikter og mange koselige bilder. Men dessverre kan ikke alle vinne, men dere hadde vel et fantastisk øyeblikk med Coca Cola likevel? Coca Cola trekker hver uke ut en vinner som får shoutout på sine sider, du kan følge dem på facebooksiden HER. Husk å hashtagge #ShareaCoke #Norge og du er automatisk med i konkurransen - så lenge du legger det ut på Twitter og/ eller Instagram. Se gjerne den artige konkurransevideoen HER. Klarer du å få til et SKIKKELIG bra øyeblikk med en Coca Cola flaske med ditt navn på? Del det med oss!♥

 Det er på tide å trekke en ny vinner og hele Norges Berit ble @berithoel på Instagram. Gratulerer så mye til deg!!!Synes du slike shoutout-konkurranser er morsomme?♥

// I samarbeid med Side2 & Coca Cola Norge 

NELLY SALE

Åååååååh, greit at Nelly er flinke med å kjøre salg på nettbutikken så ofte. Men må de virkelig ha SÅ bra salg når jeg må spare penger? Helt seriøst, dette er frustrerende og kjipt. Men jeg sier til meg selv at jeg vil finne finere ting i London, enn det jeg har funnet her. Kanskje bare noe jeg innbiller meg, men forhåpentligvis har jeg rett. For hvis ikke, blir det Nelly shopping når jeg er hjemme igjen fra London. Jeg prøver å spare så mye som jeg kan nå, og det har gått overraskende bra! Så jeg har det derfor overraskende bra selv.

Tenk at jeg nå har sett igjennom 42 sider med produkter som er på 50%. Det tilsvarer over 6000 produkter jeg har gått igjennom. Da jeg var halvveis tenkte jeg "okei, jeg burde kanskje gi meg nå.." Men til slutt var jeg på side 42, og hadde plukket ut mine favoritter fra over 6000 produkter. Kanskje det blir deres favoritter også?♥ 


River Island Bodycon Dress her // Ginger Fizz Watercolour Dreams Shift Dress her // Scale Poppy Dress her
 
Little Mistress Sequin Dress her // Alexander Mcqueen Ribless Dress her // Rebecca Stella For Nelly Uniqueness Dress her


French Connection Animal Wave Dress her // Oneness Neon Bodycon Dress her // Nly Trend Sofia Dress her


Odd Molly Etc Moment Short Dress her // Nly Trend Printet Pattern Kimono her


River Island Peaches Fluff Knitwear her // Msgm Maglia Sweater her 


Selected Femme Rihanna Sneaker Fj her // Bronx C Sko her // Dandelion Nylite Canvas W her

// Adlinks

Likte du noe av det jeg har plukket ut fra Nelly salget?♥

LANA

Treningsøkten i går med Victoria gikk kjempe bra, kjenner stølheten blir verre og verre for hver time som går. Skal bli gøy å jobbe i morgen og være mega støl i tillegg, haha. Trente kun ben og biceps i går, så heldigvis er jeg ikke støl overalt.

Man trenger vel ingen chihuahua når man har en kanin, gjør man vel? Neida. Misunner alle bloggerne som har en søt liten vofs de kan posere med, mens jeg har en søt liten kanin. Det funker da, gjør det ikke? Hun heter Lana og er veldig søt, hun elsker å hoppe opp i alt som heter sofa, seng, trapper og you name it. Men selv om hun er en nysgjerrig liten kanin, og ganske tøff - så er hun veldig kosete, og liker å kose tilbake til oss også. Tok tid før hun likte pappa, men nå hopper hun opp til han i sofaen og legger seg ved siden av han. Ja, det er forbanna søtt.


Dette må være det søteste bilde av Lana.

Er hun ikke søt?♥
 

MORRATRYNET

Så i dag som jeg har fri fra jobben, våknet jeg selvfølgelig 09:00. Det er så typisk at slike ting som dette skjer, er dere ikke enige? Men av å våkne så tidlig, gjør det bare slik at jeg får mer ut av dagen. Jeg skal nemlig trene med Victoria på Ditt Treningsenter senere i dag, altså hun som har studert for å bli personlig trener i Florida. Det blir utrolig flaut å stå ved siden av hun, jeg kommer til å se ut som et spørsmålstegn. Men man må bare hoppe ut i det, og det er kanskje på tide at jeg gjør noe med det selv. Jeg skal være ærlig og si at jeg sikkert ikke har trent på over 3 mnd. Det er 3 mnd jeg faktisk kunne fått resultater på, som jeg har kastet bort. På hva? Lathet. Jeg tror ikke jeg kommer til å bli så flink til å trene ofte, men et par ganger i uken er en fin start. Jeg kommer heller ikke til å skrive noe særlig om treningen min på bloggen, rett og slett fordi det ikke interesserer meg mye.

Men før jeg skal trene, skal jeg støvsuge rommet mitt og lage meg en god frokost. Dere får kose dere masse i dag ♥ 


 

Hva er dine planer for i dag?♥

DAGENS ANTREKK 17.JUN.14

Det var UTROLIG mye å gjøre da jeg kom på jobben i dag. Forstod raskt at jeg ikke kom til å få en matpause før 15:00, dessverre. På lørdagen var det den siste dagen med mossedager på Urban, som vil si masse salgsvarer og ikke minst masse rot. Det ble til å rydde hele butikken for salg og bak på lageret for å ordne plass til de tusenvis av varene våres. Heldigvis ville snille Maren komme ned å hjelpe meg 1 time, så jeg fikk matpausen min halv tre, og den første matbiten jeg tok var himmelsk god skal jeg si dere.

Mamma og pappa kom og hentet meg på Urban, og ble derfor en rask tur innom Kid fordi mamma skulle bytte noen gardiner. Jeg endte opp med et nytt bilde og 3 fine puter. Så nå har jeg alt for mange puter som jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av, når jeg faktisk skal sove i den. Mangler bare å finne noen freshe dynetrekk, så er jeg allerede på vei til et finere rom ♥ 
Jakke fra Urban // T-skjorte & lommebok fra Asos // Bukse fra TopShop // Sko fra Junkyard // Klokke fra Larsson&jennings

Likte du antrekket?♥

FRUIT SORBET

For litt siden anbefalte søsteren min en ikke så veldig kjent side som man kunne få skikkelig mye inspirasjon fra, Pinterest. Det begynner stadig vekk å bli flere og flere som bruker dette. Dette er nesten en annen versjon av Tumblr, bare jeg liker Tumblr bedre. Men Pinterest er faktisk ikke så verst, finner utrolig mye inspirasjon fra alle mulige bilder her, som jeg ikke engang har sett på Tumblr enda. Jeg er ikke så aktiv enda, men jeg har oppdatert 3 mapper som består av style, beautifood og hjemmeinteriør. Ta gjerne en titt innom her.

Ellers har jeg vært i byen med moren min og tatt sol, som det er en liten stund siden sist. Jeg irriterer meg så grenseløst over at jeg blir skikkelig brun på bena, men ikke like brun på resten av meg. Skulle gjerne vært brunest i ansiktet, om jeg fikk velge. Men sånn er det dessverre ikke, så nok om det. Jeg skal jobbe i morgen, så nå har jeg tatt meg en lang dusj og er klar for å kose meg med fruit sorbet med bringebærsmak mens jeg ser på Orange Is The New Black. Perfekt slutt på mandagen ♥


 

Har du smakt på denne fruit sorbet enda?♥

MANDAG

De 2 siste nettene har jeg sovet så utrolig godt, og sover til sikkert 11:00-12:00. Så gjett om jeg er våken om dagen, haha. Både jeg og Didrik sov så lenge i dag, og ville begge gå opp på Gobua for å ta oss noe å spise der. Jeg elsker å spise en pølse på Gobua, ettersom det alltid kommer søte små fugler som vil ha mat. Ender alltid opp med å gi bort halve lumpen min til fuglene... Men med god samvittighet!

I dag skal jeg begynne å skrive ned en liten liste på nye ting jeg skal kjøpe til rommet mitt. Jeg er veldig lei av at det er så lite farger på rommet, når jeg selv elsker farger. Jeg elsker tropisk interiør, så om noen har tips og råd til hva jeg kan gjøre med rommet, er jeg takknemlig for alle svar jeg får. Jeg vurderer å farge den ene veggen min i en veldig fin orange farge, tror det vil gjøre rommet mitt varmere og finere. Jeg har heller ingen bilder på veggen, kun speil og hyller, så det må også gjøres noe med. En siste ting jeg leter etter er fargerike sengetrekk, med mønster eller bare masse fine farger på. Det er veldig vanskelig å finne slike sengetrekk for meg, så vær så snill og hjelp meg  ♥ Har du noen tips og råd til hva jeg kan gjøre med rommet mitt?♥

MICHAEL KORS

I det siste har jeg blogget veldig lite per dag, faktisk bare 1 gang i forhold til hva jeg som regel har pleid å gjøre. Så jeg ser på meg selv om en dårlig blogger om dagen, og det gjør meg ikke akkurat så bedre på bloggfronten når jeg tenker slik. Derfor skal jeg begynne å tenke mer positivt, faktisk at det fremdeles er folk som leser bloggen min etter nå 4 år med blogging. Det er jeg utrolig takknemlig for, og vil bare si en stor takk til dere alle. I resten av juni jobber jeg ikke så mye som jeg har gjort en stund nå, så da blir det bedre blogging!! Det gleder jeg meg til ♥

Siden jeg ikke har all verdens med tid til å blogge nå, fordi jeg skal spise noe mat før jeg stikker til stranden med kjæresten, kan jeg i hvert fall vise dere noen nye deksler jeg har kjøpt. For litt siden hjalp jeg en venninne med å selge et par deksler, og det ble jaggu meg 2 nye deksler på meg også. Jeg har nesten ingen deksler til min iPhone, så jeg bestemte meg for å slå til med 2 nye Michael Kors deksler. Det ene er helt enkelt, mens det andre er litt mer sånn som jeg digger - nemlig mønster. Leopardprint tror jeg ikke at jeg kommer til å bli lei av med det første. 


 Likte du de nye dekslene mine?♥

MIN FROKOST

Jeg er den personen som aldri spiser noe bra til frokost, men den som alltid spiser usunne ting til frokost. Noen ganger er jeg for lat til å lage meg noe mat, så jeg spiser potetgull. Ja, det er helt utrolig usunt og det er jeg klar over. Men ofte, når jeg bare vil ha noe enkelt så lager jeg meg frokostblanding. Det har ofte vært Nesquick (bombe), som jeg liker veldig godt. Men jeg bestemte meg for å bare prøve ut en ny frokostblanding bare for moro skyld, og denne gangen en som er mye sunnere enn det jeg vanligvis spiser til frokost.

Jeg har ofte sagt at "jo mer usunt, jo mer godt". Men jeg tror jeg burde revurdere dette, og fokusere litt mer på hva som er bra for kroppen og meg generelt. Fremfor å bare spise mye usunt på morgenen. Frokost er det viktigste måltidet, og jeg vet jeg vil føle meg mye bedre om jeg får i meg bedre mat enn den jeg spiser nå om dagen. Det er ofte jeg ikke engang spiser frokost, fordi jeg ikke gidder å lage meg noe. Men frokostblanding er så enkelt og nå også godt!

Jeg var veldig dilla på å spise yoghurt før det gikk over til frokostblanding. Litt ironisk at det nå har kommet en frokostblanding MED yoghurt biter i? Kanskje det passer helt perfekt for meg. To fluer i en smekk, det blir jo ikke bedre enn det, haha. Nestlé Fitness har fått en ny frokost blanding som heter Nestlé Fitness Yoghurtflakes, som ble lansert i februar 2014. Dette er et grønt nøkkelhull produkt, som jeg regner med at veldig mange er fornøyde med. Den har flakes som er gode og skikkelig sprøe i melken. Frokostblandingen består av vanlige flak, og flak som er dekket i yoghurt. Gjett om jeg liker de med yoghurt på best!! Denne er best sammen med melk, men den fungerer godt til også yoghurt naturell ♥

Du kan nå få en gratispakke Nestlé Fitness Yoghurtflakes, om du går inn på denne linken HER og legger igjen en kommentar i dette innlegget om at du har fylt ut skjemaet. Det er ikke mange free samples, så er du den heldige som vinner en gratispakke?Har du prøvd ut denne frokostblandingen enda?♥

// I samarbeid med Side2 & Nestlé Fitness 

MOSSEDAGER PÅ URBAN

I går var jeg så sliten etter at jeg hadde jobbet på Urban fra 09:00 til 17:00. Siden det er mossedager fikk du aldri tid til å nesten slappe av, fullt kaos og det var mennesker å se overalt. Jeg åpnet med regionsjefen, Karoline. Det gjorde automatisk at tiden gikk fortere og at jeg hadde det morsommere på jobb. Sist det var så mange mennesker innom må ha vært i juletidene, så for meg føltes det ikke ut som om jeg jobbet i 8 timer, men heller kanskje 4-5. Det var morsomt å være en del av mossedagene for første gang, men innmari deilig at jeg har langhelg frem til tirsdag nå ♥

Jeg lovte at jeg skulle vise dere hvordan jeg stylet om den nye, baggy t-skjorten. Jeg valgte å sette opp håret, som viser ansiktet mer i steden for at jeg skal bli gjemt bak både håret og t-skjorten. Jeg fant et par Vans med slangeskinn mønster, som passer helt perfekt til overdelen. Men, jeg ville ha noe mer! Tok derfor på meg Larsson&Jennings klokken min og gullsmykket fra TopMan fra London. Det er veldig lett å kunne gjøre en stor overdel til litt "mindre" ved å ikke kjøre stort på alt du har på deg. Finn derfor frem en av dine favoritt jeans som er tight og da bærer du t-skjorten, så den ikke bærer deg. Et siste tips: Hvis du synes t-skjorten er litt for lang på ermene, brett den opp 2 eller flere ganger så blir den kortere og kulere. 
Butikksjefen min, Martina! 
Siden vi har syke tilbud og mye salg på Urban, kjøpte jeg disse 2 for bare 150 kr!! De vil bli så utrolig kule til et antrekk som du vil piffe opp med litt mønster. Gå fra kjedelig til kult på 1,2,3.

Hvordan var din dag i går?♥

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND WITH SHAI

Nå er sommeren endelig her, og det vi vil ha nå er glatte ben! Jeg nekter å gå ut døren om jeg ikke har barbert bena mine, de må være silkemyke og skinne. Så heldigvis for meg, har jeg Shai barberhøvelen som redder meg fra denne krisen. Den gjør bena mine glatte som babyhud og påfører bena en mykhet. Shai barberhøvelen er den eneste høvelen jeg har brukt på hvert fall over 1,5 år, og vi skal ha flere år sammen skal jeg si deg.

Jeg har ikke bare tenkt til å skrive om min store kjærlighet for Shai barberhøvelen. Jeg vil nemlig også fortelle dere om DEN fete premien dere kan vinne, ved å kun bestille en prøvepakke HER. Ikke bare får du en gratispakke, men du har også mulighet til å vinne en sommer-goodiebag med disse godbitene:

♥ Et årsforbruk av Shai barberhøvler
♥ Selvbruner fra Clarins (verdi 199 kr) her.
♥ Skjørt fra Ti Mo (verdi 500 kr) herDet eneste du trenger å gjøre for å kunne vinne disse premiene er å bestille en gratis prøvepakke HER, legge igjen en kommentar i dette innlegget og så er du automatisk med i trekningen!! Hvor flott hadde det vel ikke vært å være sommerbrun med denne selvbruneren fra Clarins, i dette fantastiske skjørtet fra Ti Mo?♥
 
// I samarbeid med Side2 & Shai

THFKDLF T-SHIRT

Takket være Instagram, har jeg kommet over mange nye merker som jeg ikke visste eksisterte. En av dem jeg følger på Instagram er @thfkdlf, som produserer akkurat slike type klær jeg liker. Masse mønster og farger. Jeg fikk samples sponset av dem her om dagen, som jeg skulle prøve ut og jeg må si at jeg digger dem! Jeg ba om overdeler i størrelse large, fordi jeg elsker å ha noen baggy overdeler du kan bruke til en skikkelig tight jeans - det blir drit kult. 

Jeg fikk en t-skjorte og en genser. Nå skal jeg vise dere den fete t-skjorten, og spare det beste til slutt! Denne t-skjorten er liiiiitt stor, haha.. Men så lenge jeg klarer å bruke den på riktig måte, vil det nok ikke bli noe problem. Heldigvis er genseren litt mindre - så det er helt supert, siden jeg digget den mest. Jeg tenkte å bruke denne t-skjorten i morgen på jobb, så kan jeg eventuelt vise dere hvordan jeg har stylet meg opp med denne store t-skjorten? 


Dere kan finne t-skjorten her.

 Hvor FET var ikke denne t-skjorten?♥


 

FARGERIK

Da jeg så meg i speilet i dag morges fikk jeg sjokk over hvor solbrent jeg har blitt på nesa og i skinnende mine. Jeg ser jo svart ut i ansiktet på grunn av sminken som dekker over rødhetene. Men det positive er at jeg har fått farge i ansiktet. Etter det har blitt rødt, blir det brunt!! Den setningen har jeg trøstet meg med i alle år, haha. I dag ble det en fargerik morgen på meg. Jeg tok på meg den t-skjorten jeg hadde med mest farger på. Nemlig fordi i dag ville jeg skinne! Denne t-skjorten er faktisk fra SheInside som jeg har hatt i over 1 år nå. Den er likevel en av mine favoritt t-skjorter, hvorfor? Se på den! Kul, baggy og fargerik. Denne er kul til både bukser og shortser, så det er en stor winwin situasjon for meg. 

Siden jeg var så forbanna treig i dag (skylder på diplinersminken). Rakk jeg ikke å fikse meg ferdig hjemme, så tok derfor med rettetang og mascara på jobb. Det har jeg faktisk aldri gjort før, fikse seg på jobb liksom... Men siden jeg tok tidligvakten hadde jeg flere timer på meg med tanke på at det ikke er noe liv på Amfi før 13:00 tiden. Ikke at jeg brukte flere timer på dette, men dere skjønner vel tegningen?

Instagramkonkurransen hvor en følger vinner et gavekort på 1500 kroner hos junkyard, blir trukket enten i kveld eller i morgen på Instagram. Så FØLG MED!♥  @alohaamad.

 Har du blitt solbrent enda?♥

SOMMER

Jeg har vært på stranden i hele dag sammen med resten av jentene mine. Victoria som har vært borte fra oss i flere mnd, har endelig kommet hjem fra Florida. Tror jeg aldri har sett en hvit person så svart før, for en fin brunfarge! Alle sammen har fått litt farge på seg etter denne dagen, inkludert meg selv. Vi var seks jenter som koste oss med musikk og snacks. Siden jeg allerede hadde badet 2 ganger tidligere, føltes det ut som om vannet var varmere - så det er jo bare bra. 

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og se om jeg kan lage meg noe godt. Skal nemlig ta tidligvakten på Urban i morgen, så det er derfor greit å være helt uthvilt i morgen. I kveld tror jeg at jeg skal starte på en ny serie, nemlig Orange Is The New Black. Jeg har ikke sett sesong èn, så jeg har veldig mye å kose meg med fremover. Jeg har hørt at denne serien skal være veldig bra, så er det verdt et forsøk?♥


Siden vi hadde med sjokolade som smeltet, ble det sjokoladesaus til jordbærne - utrolig godt!

Hvordan har din fridag vært?♥

BEACH PLEASE

Må si jeg er smigret over hvor gode dere kan være mot en person dere egentlig ikke kjenner engang. Både her på bloggen, på Twitter og på Instagram. Det at dere faktisk kan si så mye fint om en person, viser bare hvor godhjertet dere selv er. Det håper jeg dere forstår. Så tusen takk for alle tilbakemeldinger og kommentarer jeg har fått de 2 siste dagene ♥

I dag våknet jeg av en melding fra Ida som kjedet seg utrolig mye. Det tok derfor maks 5 minutter før vi ordnet oss til stranden, og fikk med Nadine. Dessverre blåste det utrolig mye på stranden, ble bare mer og mer overskyet at vi bare var på stranden i litt over 1 time. Men den timen vi var der, koste vi oss med masse snacks! Siden vi ikke ville dra hjem hver for oss, dro vi alle til Ida for å hoppe på trampolinen. Ja, det er gøy og vi hadde latterkrampe.


Siden denne lommeboken er såpass ny, vet jeg ikke hva som er opp eller ned enda - et godt eksempel er da dette bildet. Hvordan kan jeg være så forbanna blind...

Hvordan har dagen din vært?♥

LIKELIFE

Åååååh, er det noe jeg skal begynne å hamstre inn nå så er det overdeler som har mønster på seg. Jeg gikk igjennom overdelene mine i stad, og til å være MEG har jeg faktisk ikke mange med skikkelige mønster på. Så det var nesten skuffende.. I noen sekunder tenkte jeg for meg selv "har jeg mistet stilen min?". Det er forvirrende de gangene jeg tenker sånn.. Men opp med humøret!! Jeg fikk nemlig en ny genser fra @likelife via Instagram, som kom i dag. Denne genseren tok jeg i størrelse large, som er en helt perfekt lengde for meg som er 165 cm. Den er passe baggy og ikke for lang.

Siden jeg ikke kunne vente med å vise dere denne genseren, ville jeg prøve ut noe "nytt" med sminken. Jeg har nemlig ikke brukt mascara på de nederste vippene på flere år. Grunnen til at jeg ikke gjør det til vanlig er vel fordi jeg fikk for edderkopp vipper og følte at øynene mine forsvant. Men med litt lys øyenskygge, dipliner og eyeliner ble det bedre, men jeg vet ikke helt om det er for "mørkt" eller om jeg faktisk liker det. Hva synes dere?♥ 
 
Genseren finner du her.

Likte du genseren og hva synes du om sminken?♥

SHARE A COKE - KONKURRANSE

Jepp, nå er det på tide med en ny og morsom konkurranse! Denne gangen vil det være en shoutout som er premien. Denne shoutouten vil foregå på alle sosiale medier. Det du må gjøre for å delta i denne morsomme konkurransen er å finne ditt navn på en Colaflaske, så skal du ta en selfie som du legger ut på Instagram, Vine eller Twitter (må være åpen profil) og hashtagge #Shareacoke og #Norge. Du vil da både få en shoutout av Coca Cola Norge og meg. Shoutouten du får av meg vil være på Instagram, Twitter og på bloggen min. Det er derfor UMULIG å ikke få noen følgere med denne shoutouten. For å følge med på hvem som får shoutout fra Coca Cola sin side & for å lese om konkurransereglene kan du følge med HER. For å følge dem på facebooksiden deres for mye moro, trykk HER.

Første vinneren er allerede trukket og hele Norges Julie ble @juliedborresen på instagram & @julieborresen på Twitter ♥ Gratulerer så mye til deg!!! Det vil bli trukket en vinner til, som vil få en shoutout av meg - så ikke gi opp. Se gjerne konkurransevideoen for Coca Cola HER.Skal du delta i denne konkurransen?♥

// I samarbeid med Coca Cola Norge & Side2

FRIDAY

Nå er det endelig fredag, og jeg skal ta min siste vakt på Urban for denne uken. Det blir stenging på meg og det passet meg egentlig helt perfekt når jeg ble så lenge hos Nadine i går. Jeg tok meg en lang og varm dusj denne morgenen, som var utrolig deilig. Jeg skal bruke det nye hårbåndet og den nye jakken min som er fra BikBok i dag. Den var så utrolig fin at jeg bare måtte kjøpe den i går. De hadde så mye salg i butikkene at jeg kjøpte meg to like jakker, bare i to forskjellige farger til hele 50%!! Jeg elsker når det er så bra salg som dette her, da shopper jeg gjerne med god samvittighet. Men jeg vet jeg må være forsiktig frem til jeg skal til London 16.juli. Er allerede på god vei til å spare til shoppingturen. 

Nå skal jeg ned for å ta meg noe å spise før jeg drar på jobb. Kos dere masse i dag og ha en riktig god helg! ♥ 


 

Likte du hårbåndet?♥

PUST, DET ER SNART HELG!

Det kan jeg trøste meg med, at det snart er helg. Det skal bli kjempe deilig med helg og bare ta en avslappet, og ikke minst velfortjent helg etter denne uken. I dag tok jeg tidligvakten som gikk overraskende fort i dag, for engangs skyld. Ida var så snill og kom ned skikkelig tidlig på morgenen i dag, bare for å snakke litt og det er alltid koselig. Jeg rakk ikke å sminke meg noe før jobb i dag, fordi jeg brukte alt for lang tid på å krølle håret mitt. Denne krølltangen er litt spesiell, fordi den gir deg ikke akkurat krøller som du kanskje så for deg. Men du får mer volume og fyldigere hår ved å bruke denne, og derfor liker jeg den veldig godt. Det er bare så kjipt at jeg bruker lang tid på å fikse håret, men det er livet med langt hår så jeg kan ikke klage!Nå sitter jeg i stuen sammen med herlige jenter. Vi dro nemlig rett til Nadine etter jobb for å grille og kose oss. Det regnet og var dårlig vær, men har man tak over grillen er alt løst. Vi grillet ute, men satt inne og spiste grillmaten, som var sykt godt. Ikke hver dag jeg har anledningen til å grille etter jobb, så dette var utrolig koselig. Vi skal nå se en film før vi skal se finalen av Paradise Hotel, bare i håp om at noen slipper kulen så det blir litt action. Dere får ha en super torsdagkveld, det skal nemlig jeg ha ♥Hvordan har din torsdag vært så langt?♥

TUMBLR

Filmen Maleficent var mye bedre enn jeg ventet meg, og jeg hadde store forventninger til denne filmen. Jeg elsker at for engangs skyld får man høre begge sider av historien vi har blitt fortalt helt siden vi var små, og ikke bare hører den "fineste og beste". Så må jeg si at jeg elsker at man har kommet opp med denne nye "utviklingen" av filmer, som å faktisk fortelle 2 sider av en sak. Det gjorde filmen mer spennende. Ingen blir født slem, og det er nettopp dette filmen viste. Jeg fikk tårer i øynene i den ene scenen og skal innrømme at om jeg hadde sett den alene, hadde jeg grått, mye. Så fort denne filmen kommer ut på dvd, skal den bli min. Desidert en av mine topp 10. beste filmer - kanskje topp 5 òg.

Om det er noe jeg har savnet å gjøre på datamaskinen min, så er det å surfe på tumblr. Jeg har ikke vært så mye på tumblr i det siste, så det var derfor veldig mye inspirasjon å finne denne gangen. Noen ganger glemmer jeg faktisk å gjøre det jeg elsker mest, som for eksempel dette. Derfor er det fantastisk å være tilbake på tumblr, etter en laaang stund ♥

FØLG MEG PÅ TUMBLR HER.
Likte du bildene & hva heter du på tumblr?♥

MALEFICENT

Åååh, jeg har hatt fridag i dag fra jobben så den har jeg brukt for å sove ut skikkelig - noe jeg har gjort, haha. Frem til nå har jeg ligget i sengen og kost meg med litt smågodt (som jeg forresten har vært flink til å holde meg unna for tiden). Nemlig brukt hele denne dagen på å glede meg til å dra på kino med mamma og søsteren min, Caroline. Vi skal se filmen Maleficent med Angelina Jolie. Jeg elsker denne dama, så jeg er såååå spent på hvor bra denne filmen er. Det er vel ikke bare meg som synes hun er rålekker i denne filmen?


Har du sett filmen & likte du den?♥

MUST HAVE THIS SUMMER

Dessverre fikk jeg dårlige nyheter av Didrik i går, som hadde slått armen skikkelig etter et fall på longboardet. Det var usikkert på om han hadde brekt den, ettersom han ikke kunne beskrive følelsen annet enn at det var verre denne gangen enn sist han brakk armen sin. Men han har heldigvis ikke brekt den, men likevel må han få tatt røntgen for å finne ut av hva som har skjedd. Det blir derfor å slappe av med Didrik i dag og være sykepleieren hans frem til armen er bra igjen ♥

Siden jeg bare har jobbet i dag og ikke fått tid til å gjøre noe annet i dag, har jeg ingen bilder å dele med dere. Derfor tenkte jeg å kjøre på med litt MUST have this summer fra Nelly og Asos. Jeg synes de stadig vekk får inn masse fint. Spesielt Asos, det er min favoritt nettbutikk. Bare trist det er så mye toll og at de ikke har en norsk side på for eksempel Nelly har... Men kanskje en gang i fremtiden, da hadde jeg hoppet i taket av lykket. Det er så mye fint jeg har lyst på der, men tollen stopper meg ettersom det er så dyrt. Selv om det kanskje ikke blir noe nettshopping på meg på en stund, kan jeg i hvert fall drømme meg bort i alle disse godbitene:

NELLY:


Leopard Print Dress her // Printed Floral Dress her // Cut Out Dress her // Pina Colada Playsuit her


Nike Vintage Hood her // Nike Iponecase her // Nike Pro Splatter Tights her


Peixe Underwire Set her // Rose Laser Cut her // Jolly Melody Bikini Set her


Jeffrey Cambell sko her // U Authentic Brazil sko her // Sugarfree sko her


Multicolor bracelet her // Komono Wizard her

 // Adlinks

ASOS: 


Longline Duster Jacket her // Floral Cocoon Jacket her // Leopard Print Jacket her


Dondri Shift Dress her // Summer Dusk Print Dress her


New Balance sko her // New Look sko her // New Look Slip On her
 

Hawaiian Rose her // Asos Felt Floppy Hat her // Summer Garden her
 
Likte du noen av produktene over?♥ 

JUNI

Jeg må ha hatt den beste starten på juni noensinne. Jeg dro til Fredrikstad med Nadine og Ida i går, for å gjøre noe 1.juni og ikke bare sitte hjemme. Derfor ville vi spise ute, ta med oss godt humør og nyte god mat ved bryggen. Og gjett om vi gjorde det!!! Middagen jeg spiste var lasagne. Tror jeg aldri har smakt bedre lasagne enn denne. Selv om vi var mette, måtte vi ha plass til dessert da vi leste at dem hadde mango sorbet med bær og frukt. Noe så forfriskende på en så fin og varm dag, det var prikken over i'en. Det var så godt at jeg vil dra dit mye oftere, for det er så mye finere i Fredrikstad enn hvordan det ser ut her i Moss. Det er nesten dødt her... Så å dra over til nabobyen, det er ganske greit ♥

I dag stod jeg opp til den herligste meldingen på facebook på lenge. Nadine og Anne-berit ville på stranden, og gjett om jeg ble med! De andre jentene hadde dessverre ikke fri i dag, så de var ikke like heldige som oss. Vi opplevde stekende sol, 24 grader og en ordentlig dukkert på Trondvik. Så pinglete som jeg er, hadde jeg ikke trodd at jeg ville være den første til å ta hodet under vannet. Men der ser man, ting kan forandre seg, og det fort. Vi ville svømme ut til flåten, og ble sittende fast der, da vi dessverre fikk øye på brennmanet... Ble ekstra brune, siden solen stekte på oss der ute. Alle dro hjem med skille og er allerede gira på neste gang vi skal på stranden i dette FINE været!Har du hatt en fin start på juni måneden?♥

SUNSET

I går tok jeg stengevakten som kun er på 4 timer på lørdager. Når jeg alltid tar åpningsvakter som er på 7 timer, går stengevaktene så sykt fort - og det er mega deilig. De siste dagene har jeg blitt flinkere til å gå hjem fra jobben, rett og slett fordi Didrik har kommet ned til meg. Veldig koselig å gå hjem, når det er så fint vær som det er nå! Været har uten tvil kommet for å bli denne gangen. Det har vært superfint vær de siste dagene og de blir bare varmere. Etter jobben i går var det utrolig deilig å bare legge seg ned i sengen for å slappe av litt. Vi spiste kjempegod middag og lot den synke litt før Didrik ville gå en tur. Da ble det på med joggesko og glede seg til solnedgangen ved festestranden. Himmelen var rosa, lilla, gul og orange. Det var så fantastiske farger på himmelen at jeg ble så rasende når kameraet mitt ikke fikk fargene til å se like fine ut, som de gjorde i virkeligheten. Det er veldig deilig å ta kveldsturer sammen med kjæresten, og dette er noe vi for øyeblikket skal bli mye flinkere til ♥

Er du flink til å gå kveldsturer?♥