hits

juni 2015

ENDELIG ANKOMMET HOTELLET

// Oppholdet er sponset av Junkyard.

Da har jeg endelig ankommet hotellet jeg og 3 andre bloggere skal bo på de neste dagene. Bloggerne som jeg skal være her med er Aurora Mohn, Leandra Valencia og Åshild Ringhus. Vi ventet på sistemann, så i mellomtiden har jeg fått pakket ut, og kommet meg godt til rette på det flotte hotellet. Hotellet jeg bor på heter Comfort Hotel Grand Central, og jeg er i himmelen allerede. Det er så fint her og har allerede fått utforsket litt på dette hotellet. Noe jeg spesielt elsker er at dette er ett vennlig hotell for dyr - hadde ikke hatt noe imot å bo på et dyrehotell for å si det sånn. Ellers har dette hotellet alt jeg trenger for å kunne slappe av. Det er gratis frokost, lobbyshop som er åpent døgnet rundt, trådløs nettverk og ligger VELDIG sentralt til Karl Johan. Jeg må ikke glemme å nevne hvor gode disse sengene er. Jeg gleder meg veldig til å sove i natt, og er veldig sikker på at jeg får meg en god nattsøvn før det er opp å hoppe tidlig i morgen.

De neste dagene skal vi jentene ha en shoot med Junkyard. I morgen blir det å stå opp tidlig for å gjøre oss klare for makeup og hår, deretter styling og så bort til stedet vi skal ha shooten. Timeplanene er utrolig godt utført, og jeg er mega gira på morgendagen og hvordan denne shooten vil bli. Vi har fått titte liiiiitt på det vi skal ha på oss i morgen, men jeg har ingen anelse på hva de har valgt ut til meg. Derfor skal det bli spennende å se!

Men nå skal vi ut å spise litt, så vi snakkes

Så det ikke fint ut?

MAYBE MONDAY DOESN'T LIKE YOU EITHER

I går kveld så jeg filmen American Sniper (finally) som er basert på en ekte historie. Bare å høre den setningen, at den et basert på en ekte historie, tenkte jeg med en gang "Å nei, jeg kommer til å gråte". Det skjedde noe under hele filmen, og eneste gangene jeg tok øynene fra filmen var i do-pausene. Jeg tror jeg aldri har sittet med så mange spørsmål, som det jeg gjorde etter filmen var slutt. Tårene rant, og jeg ble bokstaveligtalt fliret av. Jeg gråter som regel ikke av filmer hvis det er flere i rommet, men med den slutten måtte jeg bare la det fosse, haha. Jeg sitter igjen med ett stort sjokk. Jeg vet ikke hvor mange som har sett denne filmen eller ikke, men for dere som ikke har sett den, lar jeg være å fortelle noe mer. Dere må virkelig få sett den.

Det er mandag, og jeg har ett opp og ned forhold til denne dagen. For eksempel i dag, er den midt på treet. Jeg har veldig mye jeg må få gjort på kort tid, siden jeg skal bort i morgen. Det er ikke ferie, men jobb-relatert så jeg kan ikke etterlate meg noe ugjort arbeid for å dra videre til en annen jobb. Skal fortelle dere mer om hva jeg skal være med på i morgen! Nå må jeg få ut finger'n og kun fokusere på èn ting, og det er å bli ferdig. Enda godt det regner i dag, for da er det ikke like kjedelig å måtte sitte inne. Noe sier meg at jeg kommer til å slappe av godt med film senere, og høre på regnet. Noen andre som blir veldig avslappet av å høre på at det regner ute? Synes det er så koselig.

Husk; Det vil komme en amaaaazing konkurranse til dere i løpet av uken. Jeg må ha holdt den litt tilbake fordi det har vært 2-3 andre småkonkurranser som har blitt holdt på bloggen, så er greit å ha litt oversikt. Og jeg har vel så og si spart det beste til slutt synes jeg

Liker du mandager eller ikke, og hva er dine planer for i dag?

15% RABATT PÅ ALLE PRODUKTER PÅ NELLY

// Innlegget inneholder adlinks.

På søndager tar jeg alltid den store sjekken innom mange nettbutikker bare for å se på nyhetene og bestselgerne. I stad fant jeg ut av at Nelly har 15% rabatt på HELE nettbutikken akkurat nå, og da spratt jeg veldig raskt opp fra sengen og bort på pcen min. Det passet meg veldig bra at de kjører rabatt på alle produktene der, da min svarte skulderveske som jeg kjøpte på BikBok har begynt å bli ødelagt - selvom jeg lukker glidelåsen så åpner den seg og det er litt skummelt når jeg går med litt verdi saker. Jeg har holdt et øye til en Love Moschino veske, men jeg bare synes det er litt drøyt å betale nesten 2000 kroner for en liten skulderveske. Jeg hadde derfor litt flaks og fant en lignende veske hos Nelly fra ett av deres egne merker til under 500 lappen. Likte den utrolig godt, men så fikk jeg øye på mange andre flotte skuldervesker. Jeg forholder meg likevel til svart veske, siden det går til absolutt alt. Så jeg vurderer sterkt å kjøpe denne lille vesken, så jeg kan ha litt mer i den, enn i den jeg allerede eier. Vet aldri når neste gang jeg vil få tilgang til litt rabatter på denne vesken, så skal jeg eller skal jeg ikke slå til???

Ha en strålende (shopping) søndag


1. HER // 2. HER // 3. HER


4.  HER // 5. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER


10. HER  (Denne jeg vurderer å kjøpe) // 11. HER // 12.HER

Noen produkter du liker spesielt godt på Nelly? Show me and tell me why

ANTREKKET FOR KVELDEN

Først vil jeg bare takke for alle fine kommentarer på mitt forrige innlegg. Utrolig snilt at mange av dere tok tiden til å svare meg. Jeg håpet på det beste, men fryktet det verste. Jeg var på ultralyd i går og da fikk jeg bekreftet at jeg har betennelse i spyttkjertelen som har blitt til lymfeknuter. Vanligvis blir pasienter satt på en antibiotikakur med en gang, men de ønsket ikke å gi meg noe fordi dem ville undersøke meg neste fredag med ny ultralyd. Så det føles litt ut som om de ikke helt vet hva det er, med tanke på at de ikke satte meg på antibiotikakur som er anbefalt for alle med betennelse i spyttkjertelen. Jeg ville jo helst slippe å gå rundt med denne kulen i flere uker, for nå kjenner jeg at den er der og den irriterer meg veldig. Men jeg får se på det positivet, jeg får håpe den forsvinner i løpet av uken, hvis ikke måtte jeg bli sendt videre til en hals og øye-lege.

I går ble det bryggekos med Linnea og Mathilda, hvor vi koste oss veldig hele kvelden. Utover kvelden kom det mange kjente ansikter som gjorde at kvelden bare ble bedre og bedre. God stemning og live musikk gjorde susen for de fleste av oss i går, haha. Vi tok det litt rolig i går, med tanke på at det er Urban fest i Oslo i dag. Når det er sagt, ble det store spørsmålet vi alle jenter stresser over; "HVA POKKER SKAL JEG HA PÅ?!?!?!". Det er sååå sommervær ute nå, men siden vi skal drikke hele kvelden/ natten blir det brått kjølig og det verste humøret jeg kan komme i, er om jeg fryser. Det er helt sant og det er forferdelig. Jeg er ikke 100% sikker på antrekket, men jeg har et godt øye til det jeg har lagt frem på sengen nå. Det er ikke en gallafest vi skal på, så her er det hullete jeans og skinnjakke som står på menyen.. I think! Blir å freshe opp det hele med røde lepper, så er jeg klar.

Ha en fantastisk lørdag!!
Skinnjakke fra Zara // Topp og Dr.denim bukse fra Urban // Skjorte fra GinaTricot // Klokke fra Larsson&jennings

Hva skal du i kveld?

LEGE OG SYKEHUS BESØK

I hele dag har jeg tilbragt dagen min hos legen og på sykehuset. Jeg bestilte hastetime for 2 dager siden hos legen, fordi jeg virkelig trenger svar på noe som vokser under kjeven min. Før jeg forteller noe mer, må jeg jo bare fortelle at dagen min startet med at jeg våknet opp til at operasjonsøret mitt blødde, just perfect!!!! Som om jeg ikke allerede hadde nok problemer å fokusere på. For omtrent 1 mnd siden, vokse det en klump på venstre side som ble ca 3 cm stor, og den forsvant etter noen dager uten at jeg føle noe ubehag. Plutselig dukket denne klumpen opp på høyre side av kjeven min for et par dager siden og er ca 4-5 cm stor nå og er vond. Det er ikke godt å komme borti den, bare å få dyttet puten min under kjeven gir litt ubehag. Dette er jeg dritt lei nå, for blir jeg kvitt noen smerter, dukker det opp nye for tiden. Legen min hadde dessverre ingen svar på hva dette var, og ville derfor bare ta en rask blodprøve for å se om det var noen bakterier. Jeg lå på tallet 8 på denne prøven, som er veldig normalt og betyr at jeg ikke har noe særlig bakterier i blodet fikk jeg beskjed om. Så vi begge satt der uten å vite hva denne klumpen var..

Etter svarene på blodprøven, ønsket han at jeg skulle komme meg raskt opp på Østfold Sykehus for å få tatt ultralyd. Da jeg kom frem var det veldig mye venting så klart, og så kommer det en sykepleier som spør om jeg har blitt sendt på feil sykehus, da sa jeg nei, for jeg var på riktig. De mente jeg kanskje skulle helt til Fredrikstad Sykehus for å undersøke dette, men så får jeg beskjed etter enda mer venting at de ikke får tatt ultralyd av meg i dag, fordi de har ingen til å vurdere dette før i morgen. Så klumpen får bli et ubesvart mysterium et døgn til. Jeg har time rundt 10 tiden i morgen på sykehuset, og håper virkelig på svar! Krysser fingrene for at den ikke vokser enda mer, for den er nå så synlig at jeg har dobbelhake på èn side. I tillegg kan jeg ikke se for mye opp med hodet, for da får jeg vondt. Jeg håper på det beste, og at det ikke må en operasjon til for å få fjernet denne klumpen, men vi får se! :-)


Her ser dere da forskjellen på begge sidene mine, kjeven min har rett og slett forsvunnet på høyre side.

Noen som har hatt lignende før?

BILDEDRYSS FRA FEIRINGEN AV IDA 21 ÅR

På mandag fylte min kjære bestevenn Ida 21 år, og da bestemte vi oss for å ta en koselig dag/ kveld på bryggen i Fredrikstad. Jeg tror jeg har spist i Fredrikstad maks 5 ganger, hvis vi ikke tar med fyllematen heheheh.... Det er utrolig koselig å være i Fredrikstad, en veldig fin by og veldig greit at det ikke er langt unna der vi bor. Vi spiste på et sted som heter Paa Brygga, maten der var kjempe god, så god at det måtte bli plass til litt dessert også. Til hovedrett spiste vi jentene indrefilèt og pizza, mens til dessert var det alt fra brownies med bringebær sorbet, banansplit til creme brulè. Det sistnevnte har jeg aldri smakt før, så jeg måtte stjele en bit av Anni sin dessert. Det var overraskende godt, så det blir uten tvil min beste dessert. Jeg er så ufattelig glad i mat at selv om jeg egentlig ikke orket dessert, måtte det ned uansett.

Utover kvelden kom flere av jentene på bryggen for å feire litt ekstra og vi lo, lo og lo frem til det var på tide å ta kvelden og komme seg hjem. Det er så kjedelig å måtte si farvel de gangene man har det så koselig. Men man kan glede seg over at dette ikke var siste gangen, og det smiler jeg for. Litt vanskelig å få til en like fin feiring som jenta selv, men Ida så ut til å kose seg kjempemye i går og da tok jeg meg fornøyd nattan.

Gratulerer så mye med dagen som var, gullSå det ikke koselig ut?

YESTERDAYS OUTFIT

I hele dag har jeg ikke kunnet slappe av, jeg har vært stresset hele dagen og det tror jeg ALLE toppbloggere forstår grunnen til. Når du jobber som blogger på fulltid, er det verste som kan skje at enten pcen din krasjer eller nettet ramler ut. Nettet vi har er ikke til å skryte av akkurat, og helt siden vi oppgraderte det til raskere har vi hatt dårligere nett enn vi noensinne har hatt. I dag har vi verken hatt tv-signaler eller nett. Noe mer irriterende er at man til vanlig kan dele nett fra mobilen. Men det gikk ikke i dag gitt, så hvordan har det seg slik at jeg likevel får blogget nå? Jeg desperat sendte melding til Ida og lurte på om jeg kunne komme over for å få blogget. Jeg har aldri vært så desperat før etter å blogge, nesten litt gøy! Det er en stor lettelse i hvertfall, for endelig får jeg vist dere mitt nye favoritt antrekk.

Denne jumpsuiten var en av produktene jeg kjøpte på nettbutikken til Asos for toppen 1 uke siden. Hvis denne kommer inn i flere farger, skal jeg pokker meg kjøpe dem alle. En mer behagelig jumpsuit og som ser drit bra ut, skal man lete lenger etter. Den koster under 500 lappen, og jeg er forelsket. Du tar på deg ETT klesplagg, og voilà så har du ett helt antrekk. Det er jo bare helt fantastisk?! I går valgte jeg å style den opp med converse, gull tilbehør og hvit jakke. Gleder meg allerede til neste gang jeg skal ta på meg denne godbiten, haha.

Blogger mer om gårsdagen i morgen, fininger. Da kommer det bildedryss fra feiringen til Ida bestie


Jakke & veske fra BikBok // Jumpsuit fra Asos // Sko fra Converse // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Larsson&Jennings

Hvordan ville du stylet opp denne jumpsuiten?

VINN HÅR OG SMINKE PRODUKTER TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER

// I samarbeid med BliVakker.no

BliVakker.no er Norges største nettbutikk for hår og hudprodukter med over en halv million registrerte kunder. Det er derfor vanskelig å tro at dere ikke har hørt på denne supre nettbutikken! Med tanke på deres gode rykte (og gode produkter) holder de nå den største konkurransen de noensinne har holdt, og hvorfor er vel ikke så vanskelig å forstå? Du kan nå vinne et års forbruk av produkter fra BliVakker.no til en verdi av hele 10.000 kroner. Jepp, du hørte riktig! De trekker faktisk 3 heldige vinnere som får 10.000 kroner hver for å handle for. Tenk så mye du kan shoppe for alle disse pengene. Dette er vel alle jenters drøm, og nå går den i oppfyllelse for 3 heldige jenter. Om du ønsker at dette skal bli deg, bør du melde deg på. Vinnerne annonseres på mail om ikke så alt for lenge, så følg med på mailen din fremover. Kanskje du hopper i taket av glede?

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne flotte konkurransen er å melde deg på i ruten under ved å registrere mailen din.

LYKKE TIL!

RIVER ISLAND LOVE

Jeg er målløs og nærmest så lykkelig som det er mulig å bli etter litt nettshopping nå. For under 1 uke siden, tok jeg en liten tur innom Asos som jeg gjør hver eneste kveld. Hvorfor? De har et så stort utvalg av klær, tilbehør, sko osv - jeg blir helt in loooove i tingene dem har på nettbutikken. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sikkert har over 100 lagrede favoritter på siden min derfra. Dere kan derfor bare se for dere hvor vanskelig det var fra å gå fra 100 favoritter og ned til 3 favoritter. Nummer 1 favorittene ble uten tvil disse flotte sandalene fra River Island. Det er faktisk et av mine favoritt merker, og har vært det i nærmere 3 år. Jeg har en stor kjærlighet for dette merke fordi dem har et svært godt utvalg av crazy og basic. Over lenger periode har jeg hatt slike sandaler i hodet mitt, men jeg har kun sett for meg de populære hvite. Etter å ha skrollet nedover siden og ha fått øye på disse sandalene var jeg solgt. De var litt unike i forhold til de andre sandalene jeg har kikket på, med gull tilbehør og små flotte detaljer.

Så fort jeg fikk åpnet pakken min med 3 nye godbiter, var det å prøve dem alle. Favorittene gikk fra å være 3 til å kun bli 2. Jeg skal vise dere det andre jeg handlet litt senere, men nå skal disse herlighetene komme i spotlight. De er veldig lette å style opp, de er både fine til kjoler, shorts, jumpsuit, playsuit og ikke minst perfekte til tighte jeans. Jeg stod i en evighet foran speilet for å se hva som passet til skoene, og det er så og si alt! De kostet litt under 500 kroner og er virkelig verdt den gode prisen. Jeg har fått nye favoritter, igjen♥Likte dere dem?♥

VINN TUR TIL LONDON FASHION WEEKEND

// I samarbeid med Libresse.

Sommerens must have, uten tvil - Libresse har nå kommet med noen herlige nyheter for oss flotte jenter. Disse heter Tin Cans og er så kjekke å ha! Når jeg er på perioden min, hater jeg å faktisk ha tampongene liggende fremme på skrivebordet eller bare kastet ned i vesken. Det er liksom ikke noe system, og jeg er veldig glad i å ha system i ALLE tingene mine. Med Tin Cans etui blir perioden min litt freshere og bedre, med tanke på hvor søte disse beholderne er. Jeg har allerede fått spørsmål av familie og venner om hva det er, de er jo bare så kule. Da jeg forteller hva disse brukes til blir det et ganske positivt svar, for det finnes jo kun positivt med dette! Jeg er forelsket i spesielt et av printene som er designet av Sarah Arnett. Man kommer faktisk i litt sommermodus av å se på printene på de søte etuiene. I stedet for å "skjule" at jeg graver nede i vesken min etter tamponger, kan jeg nå lett ta frem en av mine Tin Cans stolt og vise frem de kule designene. Oversiktelig og søtt, den perfekte kombinasjonen.

Nå lurer du vel kanskje på hvor man får tak i disse spesialdesignede etuiene? Lucky you girls; Når du kjøper Libresse bind eller tamponger får du det med, men det er kun en kort periode. Stikk innom siden til Libresse for å sjekke ut alle etui designene og finn ut hvilken som er din favoritt. Mensen trenger overhodet ikke å være noe man trenger å gjemme, som jeg ærlig har følt en god stund. Derfor elsker jeg at etuiene er synlige og crazy, så jeg ikke trenger å skjule det mer. Rock your period♥

KONKURRER I FASHION:
Du kan nå vinne en tur til London Fashion Weekend (ikke Week). Ta testen til Libresse på hjemmesiden deres HER og se hvilken fashionista du er. Da er du automatisk med konkurransen. Du kan også bli en lykkelig vinner av et av deres gavekort.

Akkurat nå deler jeg ut et av disse etui eskene med alle designene. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i min blogg-konkurranse er å legge igjen en kommentar med hvilken fashionista du ble. Husk å legg igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. Vinneren trekkes om et par dager. Jeg ble Evolving Fashionista, hva ble du?

LYKKE TIL GIRLS!
Likte du de nye spesiallagde etuiene og hvilken er din favoritt?♥

GÅRSDAGENS ANTREKK

I går var været så vanskelig å lese, i det ene sekundet var det stekende sol og over 20 grader, andre sekundet regnet det og var overskyet. Men det var en ting jeg var bestemt på å ha på meg i går, og det var min fineste kimono fra River Island. Denne har jeg hatt i 2 år snart? Kanskje mer, men denne elsker jeg mest av alle kimonoene jeg eier. Tenk hvor enkelt og "kjedelig" antrekket mitt ville vært i går hvis jeg hadde en svart eller hvit kimono på meg. Den fra River Island sprer så mye moro synes jeg! Føler meg skikkelig fresh og bra mens jeg har den på meg, så den passet derfor perfekt i går. Siden det foregår mye på denne kimonoen, ville jeg roe det litt ned, men likevel freshe det opp med en grå magetopp, hullete jeans og avslutte det hele med noen flotte sommer-sandaler.

Mens jeg var i byen med Ida i går, hadde jeg så mye dilldall i hendene mine at det var på tide å kjøpe en liten skulderveske. En perfekt, svart liten veske som jeg får plass til iphone, lipgloss, kortholder og nøkler i. Den er helt perfekt! Endelig trenger jeg ikke å ha en stor veske med meg kun for å få plass til all dilldalle, sier meg veldig fornøyd nå. Denne vesken kommer nemlig til å bli brukt i kveld, nå gjenstår det bare å finne ut av resten av antrekket så er jeg klar for bursdagsfeiring!!

Ha en herlig lørdag, mine kjære lesere.
Kimono fra River Island // Topp og sandaler fra Urban // Bukse fra TopShop // Solbriller fra Triwa // Klokke fra Larsson&jennings // Veske fra BikBok

Hva synes dere?♥

NEW IN FROM MAC

Her om dagen så jeg over Mac samlingen min og savnet litt lettere leppestifter. Jeg har veldig mange mørke og knalle, men ikke mange som fungerer som nude eller gir en naturlig look på leppene. Derfor slo det meg at nei, jeg får ikke dratt til London nå med det første, men på Kicks nettbutikken har de et ganske stort utvalg. Eneste som er skummelt er jo at du ikke helt vet om de passer leppene dine, siden du kun ser fargen på nettet, og ikke på deg selv. Jeg ble så usikker på så mange farger, at jeg endte opp med flere enn jeg hadde planer om. De jeg bare skulle ha var i hvert fall Brave og Faux, alle de andre ble ganske spontant - but still, jeg fant de perfekte leppestiftene synes jeg. Virkelig fine og nøytrale! Selv om jeg ikke trengte alle disse leppestiftene, går det fort tomt for mine gamle og derfor kjekt med noe nytt. Jeg gleder meg fryktelig mye til å kunne rocke alle disse leppestiftene. Nå som det nærmer seg sommer, vil jeg gå for litt roligere farger på leppene - hvert fall nå. Jeg synes det er HOT med ganske mørke lepper også, men nå er det en lysere tid i vente si, haha.

I morgen kommer det forresten antrekksbilder på bloggen!♥


Denne leppestiften som heter Japanese Maple og lipglossen Boundlessy Beige er perfekt til den nude looken. Eneste negative med denne lipglossen er at den er litt seig, i forhold til min andre lipgloss favoritt fra Mac - nemlig Cremesheen.


Denne fargen heter Shanghai Spice og er også helt nydelig til looken nude. Denne gir bare litt mer glans på leppene!


Denne fargen heter Freckle Tone, og den synes jeg en perfekt om man ønsker litt farge på leppene men ikke mye. Tror denne kommer til å bli brukt mye fremover, nye favoritten.


Denne fargen heter Brave, som er Kylie Jenner sin favoritt gjennom tidene. Den har vært utsolgt hver eneste gang jeg har forsøkt å kjøpe den, og nå er den endelig min. Denne leppestiften får leppene til å se fyldigere ut, gotta love it. - Litt lysere i virkeligheten.


Denne fargen heter Faux. Etter at jeg så min kjære bestevenn med denne på leppene, var jeg bare nødt til å få tak i den. Den er veldig lik Brave, men igjen litt mørkere. Den er ikke like mørk som på bildene, som det den er på leppene. Den er litt matt rosa/ brun på leppene, og det er virkelig tommel opp her.


Denne fargen heter Matte So Chaud. Jeg bare ELSKER rød leppestifter som er matt i fargen. Jeg har 2 andre røde leppestifter fra Mac, men denne her - WOW. Perfekte røde lepper får du med denne.

Har du noen Mac favoritter & hadde du noen av de over?♥

FANTA PHOTOBOMB

// I samarbeid med Fanta.

Nå skal jeg fortelle dere om noe sykt moro! Dette holdt jeg på med i dag, og skal tro de i huset begynte å lure da de så jeg satt med en fanta over hodet mitt. Jeg hadde begynt å lure hva folk hadde drevet med, hvis jeg så dette på gaten. Men etter å faktisk blitt informert om HVORFOR folk gjør det nå, blir jeg selv med for gøy. I sommer har fanta et konsept som de kaller Fanta Photobomb. Har dere kanskje lagt merke til at det har kommet symboler på fanta flaskene i butikken? Vel, dette går ut på at vi skal benytte oss av de symbolene som er printet på flaskene for å lage morsomme bilder under hashtaggen #fantafotobombe.

Selvom dette bare er kjempe gøy i seg selv - og jeg hadde noen helt ville ideèr, men hadde knapt med tid. Er det faktisk enda mer pluss i dette konseptet! De beste bildene som blir brukt under hashtaggen kan vinne mange flotte premier. Premiene dere kan vinne er alt fra 2 srk iPad Air - 64 BG, 10 stk kinobilletter (gis bort to og to, litt kjekt så man ikke drar på kinoen alene, right?) og ikke minst kuponger på Fanta. Det er jo bare helt fantastisk? På flaskene jeg mottok var det kyss og en boble med spørsmålstegn som ble min oppgave å løse ved bruk av fotobomb. Husk; Det finnes mange andre artige symboler på flaskene, finn den du liker best og gjør noe moro ut av det, og del ditt øyeblikk med fanta flasken på Instagram.

Ikke glem å tagg bildet ditt med "fantafotobombe for å kunne delta i konkurransen. Lykke til!♥


Litt glad i fanta exotic si!

Skal du delta i denne morsomme konkurransen?♥

WORK OUTFIT

I dag sov jeg så godt, våknet til og med før alarmen min gikk. DET skjer ganske sjeldent. Men gud hvor deilig det var å kunne ligge noen minutter ekstra i sengen, det er alltid godt å ha tid til overs. Jeg hadde store planer om å ta bilder av et nytt sommerantrekk jeg har satt sammen, men da jeg kikket ut av vinduet var det ikke annen enn grått og trist. Det regner innmari mye ute nå, så da var det bort med sommerklærne og fram med et varmt og godt jobb-antrekk. Er det noe jeg mener, så er det at alle jenter burde ha minst en cardigan i garderoben sin. Hvert fall lik denne jeg har på meg, det føles ut som et teppe som man bare kan pakke seg inn i på slike dager som dette. Ingenting er mer behagelig enn å ha på seg behagelige klær på jobb, tror jeg traff midt i blinken i dag. Hvis jeg kunne, hadde jeg tatt på meg joggebukse - men skal jo se litt ordentlig ut på jobben, så derfor tok jeg på de godeste buksene, nemlig dr.denim buksene. Jeg er så frelst av disse buksene, kjøpte faktisk en ny modell fra dr.denim som jeg skal vise dere i løpet av uken. Den er så fin! Litt mer jeans, enn sånn tights-aktig. Store spørsmålet er om jeg skal klippe hull i den på knærne eller ikke, blitt litt forelsket i bukser med hull i seg. Jeg har faktisk funnet frem 3 andre bukser jeg tenkte å klippe opp. Men vet dere har spurt om å få se hvordan jeg gjør det, så da skal jeg lage steg for steg til hvordan man lager sin egen hullete bukse. Kunne det vært noe?♥

Ha en riktig god onsdag!
Cardigan, genser & bukse fra Urban // Sko fra New Balance // Veske fra River Island // Klokke fra Triwa

Likte dere jobbantrekket mitt?♥

SUNNY DAYS

Vinneren av Daniel Wellington konkurransen er Ragnhild! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart.


Jeg vet hvor mange av dere som så gjerne skulle vunnet denne konkurransen, men ikke gjorde det. Derfor har jeg fikset en rabattkode til alle mine herlige lesere, så dere kanskje blir litt glade likevel? Rabattkoden "maddepaddee" gir dere 15% rabatt på alle produktene hos DanielWellington frem til 15.juli. Håper gleder dere selv, eller en du er glad i med denne herlige rabattkoden♥

I dag har jeg slått meg helt til ro på verandaen med familien. Vi har solt oss, spist is, lekt med kaninen våres og faktisk tatt livet med ro. Jeg har vært så på farten de siste dagene at jeg ikke har fått solt meg ute i det nydelige været. Derfor, å smøre seg inn i solkrem som lukter sommer og kokos, det var så godt. Noe så lite, ble noe så herlig i dag. Toppen av dette, ringte jeg isbilen for å høre når neste gang den skulle kjøre ut for jeg har så gira på is haha. Den kommer i morgen, men da er jeg allerede på jobb så jeg ikke får vært som en liten unge og peke på isen jeg vil ha på plakaten. Så, jeg ville ha is i dag. Det ble en tur på matbutikken hvor jeg og søsteren min hamstret med oss hele 4 forskjellige isbokser/ på pinne. Tror isen holder seg i et par dager nå altså, hehehehe.

Neste som står for tur nå er å lage meg en herlig smoothie til mellommåltid. Long time no see! Jeg har noen supersøte smoothie kopper som jeg bare må få vist dere om det ikke blir for mørkt før jeg har laget det. Forelsket i dem er jeg! Og dere? Det er snart klart for en ny konkurranse på bloggen som jeg VET dere vil elske. Jeg bare sier det; Gled dere, jenter!

Hvilken konkurranse tror du jeg har ordnet for dere denne gangen?♥

VIDEOBLOGG: TUTORIAL MED MAX FACTOR & DET NYE

God mandag, kjære lesere! Som sagt var jeg i Oslo i slutten av mai for en morsom innspilling sammen med Max Factor og Det Nye. Innspillingen jeg var med på var en liten tutorial med Linda Wickmann, hvor hun viste hvordan man skulle legge sotede øyne looken, bedre kjent som smokey eyes. Ikke nok med det, men hun viste også frem min favoritt mascara, Masterpiece Transfrorm Mascara, og hvordan man påfører den på vippene for best resultat. Det er den perfekte siste touchen, for å få en perfekt look på øynene. Vanligvis ser jeg andre med smokey eyes i svarte toner, men på meg ble det brune toner så det ikke skulle bli en for dramatisk look siden jeg har brune øyne. Jeg fikk også bekreftet at jeg har lagt smokey eyes på meg selv helt feil, jeg trodde man skulle ha det helt opp til øyenbrynene - men det blir litt toooo much! Derfor, med litt hjelp av makeup-artisten selv, får vi nå sett hvordan man legger den perfekte smokey eyes looken en gang for alle. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, gikk fra å se kjempe trøtt ut, til å være kjempe klar for en kveld ute med jentene♥


Alle sminkeproduktene som har blitt brukt på meg, kan dere kjøpe på Vita.no. Min favoritt Mascara Masterpiece Transform Mascara (som egentlig koster 169kr) og alle andre mascaraer fra Max Factor får dere nå til kun 99 kr frem til 20.juni.

De fleste av dere som har mottatt Det Nye bladet, har kanskje fått med dere at jeg er i deres nyeste utgave? Det er veldig stort for meg, og også veldig gøy med tanke på at det er snakk om min favoritt mascara. Det kan jo ikke bli annet enn min favoritt, når den gir meg et så godt resultat. Dere kan bare se på bildene selv, så kan dere se hvor mye mascaraen gjør med mine vipper. Er det rart den heter Transform?
Kjempe stas!!!!

Likte dere smokey eyes tutorialen?♥

FRIYAY

Etter gårsdagens treningsøkt er jeg ganske dø i hele kroppen. Jeg var jo ganske forberedt på å være støl, siden jeg ikke har trent på 2 mnd. Men fy altså, er det en ting jeg ikke savner så er det å være støl, haha. Likevel er det tegn på at da har jeg hvert fall trent! Jeg vurderte å trene i dag også, det kan jeg bare glemme. Får lade opp til søndagens økt i stedet. Jeg har i hele dag bare slappet av, unntatt de få gangene jeg har gått ut døren for å gjøre noen ærender. Greit å få det gjort, når man først har muligheten til det.

I den nye utgaven av Det Nye, finner du meg i deres blad og jeg er sååå glad! Det er rart at det plutselig dukker opp bilder av deg selv i det bladet du leser mest. Men jeg blir veldig glad, for da tenker jeg mye mer over at noe riktig gjør jeg, og det er motiverende. Samme med den perioden i fjor da det var plakater av meg selv i Urban butikkene. Rart å gå på jobb og bare se seg selv på en plakat, man føler at man har oppnådd noe, og da vil man på en måte nå nye høyder. Noe som slår dette igjen! Jeg har flere hemmelige prosjekter i vente, og det er så jeg sliter med å ikke fortelle dere det. Det er noe jeg allerede har vært med på før, og noe annet helt nytt - og litt større. Uansett, jeg gleder meg til denne tiden♥ Første som skal ut nå, er min tutorial med Max Factor og Det Nye, hvor jeg ble sminket av Linda Wickmann. Denne innspillingen gjorde jeg i slutten av mai, så det skal bli kjempe gøy å se videoen selv. Aner jo ikke hvordan jeg ser ut mens jeg blir sminket, brått gjør jeg noe rart - eller ikke. Gøy blir det uansett, haha! Videoen kommer jeg til å legge ut nå til søndagen, så dere får sett den.

Ønsker dere alle sammen en riktig god fredag!


Jeg synes det er så gøy å ta slike bilder som dette! Grunnen er vel fordi det alltid blir de samme tankene som strømmer igjennom hodet mitt hver eneste gang. "Hm, hva slags dilldall skal jeg ta rundt bladet nå?", "Oi, har jeg den her? Den må jeg ta med!" & "Er ikke denne helt ny?". Haha, uff..

Hvilke blader leser du & er du flink til å trene?♥

LATELY

Det er ikke ofte jeg har følt at jeg ikke har hatt tid nok, men de siste dagene har jeg ikke funnet tid til å blogge. Jeg vet det er jobben min, så det er derfor kjipt å vite at jeg ikke prøver 100% for å klare det. Men noen ganger kan jeg faktisk ikke dra hjem for å blogge, jeg kan ikke gå med pcen under armen i byen. Det er greit å være en dårlig blogger innimellom, men jeg vet selv godt at jeg har vært det en stund nå. Fordi jeg selv føler det, føler jeg alle rundt meg synes det også. Derfor er det så greit å vite hva jeg kan gjøre bedre til neste gang, dere! Videoblogger venter - kommer en nå til søndagen også, antrekksbilder blir det mer av og ikke minst flere flotte konkurranser på bloggen for å gjøre litt opp for meg. Det er takket være dere, at jeg har kommet så langt som jeg har gjort. Så jeg må kunne gi noe tilbake, og at jeg da kan dele ut flotte premier? Det gjør jeg med glede♥

I går føltes det ut som om 24 timer var 8 timer, alt gikk så fort i går! Dagen staret med at jeg hoppet i dusjen, deretter kastet jeg på meg sminke og klær for å komme med meg til byen med Ida. Vi trengte begge ny, fersk sminke samt titte litt da vi først var i byen. Brått romlet magen til oss begge, og turen gikk derfor til Alexandro's. De har tidenes beste peppersteak der. Jeg bestiller det samme der hver gang, rett og slett fordi jeg liker det så godt. Etter middagen, tittet vi enda mer i byen før jeg skulle på salgskurs med Urban på kvelden. Ikke bare var det lærerikt, men også super motiverende! Jeg var vel ikke hjemme før klokken var nærmere 00:00, så dagen i går, den var ganske lang. Jeg sov derfor litt lenger i dag, så var det å få på seg treningstøy for å trene med søsteren min. Ingen av oss har trent på en stund, så det var hardt altså. Jeg tok kroppsanalyse, så skal jeg nå bli flinkere på å ha rutiner på maten jeg spiser. Siden jeg vil opp i vekt (minst opp 10 kg), skal jeg spise 5-7 ganger om dagen. Jeg må derfor bli flinkere til å planlegge det jeg skal spise, og jeg er bestemt på å nå målet mitt. Så jeg har en spennende tid i vente, og er gira på å komme i gang.


Søteste Lana har fått langt hår, dør av sveisen hahaha.

Hvordan har dine siste dager vært?♥

MISS VEET 2015

// I samarbeid med Veet.

Denne dagen har vært såå fantastisk! Jeg startet dagen med å varme opp hjemmelaget gratinerte poteter, som jeg lagde i går. Dette har jeg ikke laget siden februar, så det måtte endres på fort. Det smakte bare helt himmelsk!!!! Etter en god frokost, stod det andre ting for tur. Noe kanskje mange synes er kjedelig å gjøre, mens andre er vant til det. Det er selvfølgelig snakk om barbering av legger.

Dette er blitt en vane for meg å gjøre hver eneste gang jeg dusjer, men det å kutte seg på barberhøvelen er like fælt hver eneste gang. Ikke nok med det, men jeg har alltid så uflaks de gangene har har fått lange negler igjen, at jeg klarer å dra barberhøvelen over en av neglene mine. Dette skjer så og si hver gang! Nesten så jeg har fått litt barberhøvel-skrekk. Heldigvis har Veet kommet med et produkt som gjør at du på ingen måter kan klare å kutte deg, men likevel få bort all hår fra leggene. Og dette bare på noen minutter!!! Veet In-shower Hair Removal Cream etterlater huden din silkemyk og et resultat av null hår. Dette kan brukes til de gangene du har mye hår på leggene, eller de gangene du så vidt har noe på leggene. Jeg har testet ut dette produktet i begge disse situasjonene, og leggene mine er plettfrie for hår hver eneste gang. Bedre blir det ikke♥
Dette er som sagt en krem du skal påføre i dusjen, men med tanke på hvor liten vår dusj er - er det kanskje litt bedre å vise det på denne måten.


Start med å påfør kremen med den rosa (myke) siden på svampen der du ønsker å fjerne hår - denne går til armer, armhulen, legger og bikinlinjen. Etter du har påført kremen, lar du den virke i 3 minutter uten at det kommer noe vann borti. Test et lite område for å se om håret løsner med den hvite siden av svampen, hvis det ikke løsner lar du det virke i 3 minutter til. Men 6 minutter er maks! Fjernes håret lett, er det bare å fortsette å bruke den hvite siden av svampen i sirkler til alt hår er borte. Avslutt det hele med å skylle deg godt etterpå, og vips så har du silkemyk hud♥
Ønsker du mer informasjon om disse produktene, eller bare følge med på oppdateringene til Veet? Følg Veet på Facebook HER.

KONKURRANSE:
Du kan nå bli Miss Veet 2015 ved å gjøre et par raske trinn. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å poste en video om "What Beauty Feels Like To Me" på Instagram og hashtagge #missveet2015NO #whatbeautyfeelsliketome. Premiene dere vinner er 5 vax & 5 kremer. Konkurransen avsluttes 1. august♥

Lykke til!!!

KONKURRANSE: VINN VALGFRI DANIEL WELLINGTON KLOKKE

De siste dagene har jeg mailet litt rundt for å høre rundt med samarbeidspartnere som kunne likt å ha en konkurranse på bloggen min. Det er jo SÅ sjeldent de sier nei, og det gjør meg veldig glad. Håper også dere blir litt ekstra glad for at jeg holder konkurranser på bloggen min. Denne gangen holder jeg en konkurranse i samarbeid med DanielWellington. Premien er en valgfri klokke fra deres nettbutikk, og så fine klokker som de har tror jeg dere finner dere en klokke veldig fort. Kanskje ikke du trenger en ny klokke, men vil glede en av dine nærmeste med en ny en? Da synes jeg du bør melde deg på uten å nøle! Konkurransen vil vare i ca 1 uke, og dette er en konkurranse for både jenter og gutter.

For å delta i konkurransen:

♥ Følge @DanielWellingtonWatches på Instagram.
♥ Gå inn på DanielWellington og velge hvilken klokke du ønsker deg. Deretter kopierer du direktelink til klokken du vil ha inn i kommentarfeltet.
♥ Husk å legg igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

LYKKE TIL BÅDE JENTER OG GUTTER!!!!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETLikte du denne konkurransen?♥

THANK GOD FOR SUNDAYS

Jeg fikk tatt noen raske bilder i går, men plutselig hadde klokken blitt 17:00 og da måtte jeg bare løpe ned for å ta på meg skoene. Derfor måtte bloggingen bli i dag i stedet, siden jeg hadde ikke veldig lyst til å bære på pcen min i Oslo's gater. I går var det nemlig tid for innflytningsfesten til Julie. Det er så rart å tenke på at hun har flyttet til store Oslo, med tanke på hvor lite det er her i Moss. Men det må jo bare gjøre det kjempegøy! Jeg har allerede vært der en gang tidligere, og jeg er fortsatt like forelsket i denne leiligheten som jeg var etter første besøket. Noe av det beste med denne leiligheten må være hvor høyt det er opp til taket. Elsker når det er høyt og åpent. Vi kjørte bil inn selv, men GPS i Oslo er fader meg ikke bare bare si. Vi kom frem til slutt, selv om vi var litt sent ute men morsomhetene fortsatte hele kvelden og det var kjempe gøy å se igjen alle jentene. Selvfølgelig kjempe koselig å hilse på nye ansikter også. Husker jeg var så gira hver eneste gang det kom inn en ny person at jeg stilte meg opp i en kø - og jeg var den eneste i køen errytime.... Skjønner ikke hva som foregår i hodet mitt noen ganger, men ivrig? Det var jeg, haha.

Med tanke på at festen var i Oslo, var vi så heldige og fikk sove over. Veldig godt å ikke måtte stresse seg hjem igjen. Hvert fall da klokken bare er 01:00, er liksom ikke akkurat da man vil dra fra festen. Er som regel da festen kommer til nye høyder. Koselig var det, og om knappe 2 uker er det enda en innflytningsfest som står for tur. Klarer knapt å vente, det skal bli så koselig♥

Jeg vil takke Gud for at vi har søndager. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten denne hvile dagen, og det mener jeg.
Beste comboen ever! Er så frelst.

Og litt iphonebilder fra gårsdagen:Har du hatt en fin helg?♥

ANTREKK 050615

Selv om solen skinte i dag, var det ikke varmt nok til å vise frem en av mine favoritt shortser. Så det får vente til en annen gang, i mellomtiden kan jeg vise dere min første pen-bukse. Samtidig som denne er veldig crazy, er den veldig pen av seg som gjør at denne kan brukes til mange fine anledninger hvor man skal kle seg pent. Det jeg likte godt med denne buksen er at den har knyting i livet, så denne kan jeg heise opp dit jeg ønsker å ha den uten av den skal ramle, eller ikke sitte godt nok fast. Jeg synes denne var veldig fin til å ha som en høytlivs-bukse. Stoffet på den er så luftig og lett, at det er så jeg nesten bruker denne som en kosebukse snart tror jeg. Pen er den, og denne tror jeg er såå fin til en lang cardigan/ kimono - det må testes ut!

Ellers, ser dere noe nytt med håret mitt? Ingenting stort, men jeg har klippet håret litt mer enn jeg vanligvis pleier å gjøre. Jeg har veldig lyst til å teste ut bryst-lengde på håret mitt. Altså at det stopper rett under brystene mine. Jeg synes den lengden er utrolig fin! Men siden jeg ikke har hatt denne lengden på mange år, klipper jeg det gradvis oppover i stedet for å ta farvel med alt håret brått. Det må være så kjipt å være misfornøyd med en hårklipp, og den følelsen vil jeg bare ikke ha så her er det greit å være pinglete mener nå jeg. Jeg har fått mange spørsmål om jeg har farget håret mitt mørkere den siste tiden, men jeg har ikke gjort noen som helst ting med det. Så kanskje håret mitt lever sitt eget liv om dagen?
Genser fra Urban // Bukse fra Ivyrevel (Sponset) // Sko fra Nelly // Veske fra River Island // Solbriller fra Ray-Ban // Klokke fra Triwa

Likte dere antrekket?♥

SOMETHING NEW, MESSY AND CLEAN

Det første jeg gjorde da jeg våknet i dag var å løpe ned for å sette på rundstykker i ovnen. Jeg hadde planlagt min morgendag veldig godt. Og hvordan den så ut var slik; Spise rundstykker og gulrotkake til dessert mens jeg ser på Pitch Perfect 2. Elsker slike musikalske filmer! Blir jo bare i så godt humør av å se på det, er dere ikke enige? Dette er uten tvil en av de beste morgenene jeg har hatt på lenge. Ikke bare var morgenen bra, men jeg sov også kjempe godt i natt! Jeg lagde gulrotkake fra bunnen av her om dagen. Jeg bare fikk sånn kick en dag og bare tenkte til meg selv at i dag skal jeg lage gulrotkake. Det er favorittkaken min, spesielt kremosten som er på toppen! Er vel nærmere 2 cm krem, men hører ingen klage så haha.

I dag har jeg fått hentet 2 pakker som jeg har ventet på. Blant annet pakken min fra Nelly hvor jeg kjøpe 2 ting som jeg lover å vise dere veldig snart! Den andre pakken er en sponset pakke fra Junkyard, hvor jeg fikk tidenes genser. Den er så fin og enkel, så liker jeg at den er litt oversized. Jeg har blitt bitt av Adidas-basillen som jeg har hatt en veldig god stund. Litt vanskelig å bli kvitt den, når det stadig vekk kommer inn mer fint fra Adidas. Men, så er det dette luksusproblemet som jeg kaller det. Kommer noe nytt inn, må noe gammelt ut. Ikke bare det, men man må også få plass til det nye. Derfor måtte jeg ta en liten rydding i klesskapet mitt igjen. Jeg er så fæl til å bare brette det sånn stygt for å bli kvitt rotet på bakken raskt. Men i dag måtte alt ut og brettes pent på nytt, så nå er skapet mitt finere og ryddigere! Er det fint vær i morgen, lukter jeg antrekksbilder på bloggen - I promise you that♥
Direktelink til genseren her. (Sponset)


Alle disse klistremerkene distraherer meg så vannvittig mye om dagen at jeg satte i gang med å fjerne dem i stad. Gjett om jeg angrer på at jeg satt dem på med det første a. Er ikke halveis med å ha fått dem av engang...

Likte du genseren & rydder du i klærne dine ofte?♥

MINE TOPP 20 FAVORITTER

Hvis det er en nettbutikk jeg er innom faktisk hver eneste dag så er det Nelly! Ikke fordi jeg handler der hver uke, men jeg finner alltid noen skjulte skatter. Jeg fikk hentemelding på en pakke fra Nelly i dag, som jeg skal vise dere når jeg får hentet den i morgen. Men siden jeg ikke skal vise dere det jeg har handlet, tenkte jeg å kunne vise dere mine topp 20 produkter fra Nelly. Alle disse produktene har jeg lagret i "Mine Favoritter". Om jeg kunne, hadde jeg gjerne kjøpt alt dette men det blir vel litt for mye av det gode, selv om jeg pleier å si at man aldri kan få for mye av det gode. Her er det derfor et godt eksempel på hvorfor man kan få litt for mye av det gode - bare SE hvor mange godbiter jeg har på siden min. Jeg holder veldig igjen på handelen min siden jeg sikkert er en av tusenvis som tenker "det kommer inn noe finere snart" og vips når det har gått et par uker/ mnd gjentar den setningen seg om og om igjen. Liten boble man aldri kommer seg ut av for å si det sånn haha!

Ellers er jeg blitt frisk igjen, sitter med bare litt forkjølelse men nå er det på tide med bedre blogging igjen altså. Det gleder jeg meg til! Derfor lurer jeg på om det er noe spesielt dere ønsker å se/ lese om på bloggen min? Tar imot alle tips her altså♥ Har lest at flere av dere ønsker innlegg om håret mitt og kjolene mine. Det skal jeg få ordnet veldig raskt. Men ellers, noe annet dere er nysgjerrige på?


1. HER // 2. HER


3. HER // 4. HER // 5. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER


9. HER // 10. HER


11. HER // 12. HER


13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER


17. HER // 18. HER


19. HER // 20. HER

// Adlinks

Likte dere noen av favorittene mine?♥

THROUGH MY IPHONE

Jeg har gjort mye den siste tiden, men har liksom ikke tatt noe særlig bilder av det annet enn et par iphone bilder. Så har tenkt at det ikke har egnet seg til et helt blogginnlegg. Jeg har jo kamera, men jeg gidder ikke å drasse rundt på et speilrefleks kamera om jeg kun skal ut å spise. Andre bloggere er mye flinkere på å ta det med seg overalt, men dumme meg tenker "kvaliteten på iphonen duger den også". Hadde jeg bare hatt med det store kameraet mitt, hadde det nok vært mye mer å vise frem på bloggen. Så jeg vurderer sterkt å kjøpe Olympus Pen kameraet siden det er lite og tydeligvis veldig bra! Får komme meg ned til en kamerabutikk og bare sjekke det ut. Det hadde vært deilig å ikke måtte ha en stor veske bare for å drasse rundt på et stort kamera. Heller kjekt med plass til både et bra kamera og andre ting.

Siden mobilen min nå begynner å fylles opp med mange bilder, kan jeg jo vise dere litt av livet mitt gjennom disse bildene. Sammensetningen av disse bildene er ganske random, men det er jo livet mitt også tenker jeg. Det har vært Peppes turer, Oslo-turer, shopping, latskap, selfies og bare mye random jeg har tatt bilder av. Men er man ikke modell på en mandag, får man vise frem andre ting som er bra nok for bloggen si♥

Ønsker dere alle sammen en riktig god uke!Hva synes dere om bildene & vil dere kanskje ha et blogginnlegg der jeg viser frem alle kjolene mine?♥