hits

juni 2017

SEE YOU SOON NORWAY

Tid i Newark: Onsdag 13:35


Tre flotte, lange og morsomme uker er over for nå og jeg kjenner jeg gleder meg til å komme tilbake til gamle rutiner. Vi har levd så godt disse ukene, og vi har vel alle gått over budsjettet vårt på denne turen. Men jeg synes det er velfortjent når man er på en slik ferie som dette, unn deg noe ekstra godt uavhengig om det er shopping eller mat. Dette har vært en once in a lifetime opplevelse, og jeg tror jeg aldri kommer til å kunne dra på en så flott ferie igjen - men er lov til å drømme. Tre uker er veldig lenge, men jeg må likevel skryte av oss for å ha rukket å oppleve så sykt mye på de forskjellige stedene vi har vært. Jeg har aldri vært så sliten i bena før, enn det jeg har vært på alle de gåturene vi har vært på. Minner for livet, og det betyr så mye for meg. Det er lenge siden jeg har hatt en så rolig og god ferie som dette, så litt hardt er det å dra hjemover nå. Men jeg kan uten tvil si at jeg savner mine kjære, og derfor har tre uker vært lenge nok. Siden vi har gjort så mye under denne reisen så tenkte jeg eventuelt å lage en liten reiseguide - fortelle litt om de forskjellige stedene vi har vært, hva som har vært positivt og hva som har vært negativt så dere blir litt smartere på akkurat det. Så rop ut om det er ønskelig!


Det var siste dagen ved bassenget i går, og vi lå vel der helt frem til det begynte å lyne. Velkommen til Florida sier bare jeg, haha. Aldri sett makan til så mye lyn og torden på så kort tid. Dagen har allerede vært ganske lang i og med at vi stod opp 05:00 i dag for å bli kjørt til flyplassen i Orlando slik at vi ble flydd til Newark som tar oss hjem til Norge. Eneste kjipe er jo at vi er stuck her i nesten 8 timer, så thank god for at jeg har pcen akkurat nå.


Ønsker dere forresten at jeg skal lage et innlegg med alle innkjøpene mine fra turen?♥


 

ANTREKK: ALL BLACK

Tid i Orlando: Tirsdag 11:53


Etter en dag i Universal Studios, så var vi ganske klare for en ny dag på den nye parken Volcano Bay. Dette er en badepark som har vært åpen i under 2 måneder hvis jeg ikke hørte feil av taxisjåføren, så det er splitter nytt og derfor fremdeles litt de trenger å forandre på. Ikke ment som negativt, men det var litt mye kaos i den parken og det er fullt forståelig siden det er såppass nytt. Vi fikk en klokke "Tabutabu" som vi skulle gå med hele dagen for å scanne inn hvilke sklier vi ville ta. De fleste skliene lå på en ventetid på ca 1 time, mens andre lå opp til nesten 3 timer. Det som var negativt her var at du kunne ikke ta andre sklier i mellomtiden uten av tiden på den sklien du scannet inn blir satt på pause. Så med andre ord; Tiden pauser for den sklien du står i kø for hvis du velger å gjøre noe annet i mellomtiden. Jeg skulle heller ønske at man kunne scanne inn alt man ville, så har man full oversikt på klokken om hvem man rekker og ikke rekker. For vi stod i kø for en sklie i 3 timer, og det er ikke såååå gøy med tanke på at man vil ta så sykt mye annet også. Men alt i alt så var det likevel kjempegøy da man først fikk tatt skliene, så det er absolutt noe jeg anbefaler til dere som elsker vannparker osv.


Parken ble stengt utover dagen fordi det var en storm på vei, så derfor dro Martina og jeg tilbake på hotellet for å dusje før vi dro til outleten nok en gang. Jeg fant den diggeste joggebuksa ever til 80 kroner så da ble den selvfølgelig med meg hjem den dagen. Jeg kan forresten ikke vente med å komme meg hjem til Norge for å kunne ordne håret mitt og ansiktet mitt ordentlig. Det er umulig i den fuktigheten her, haha.

T-skjorte fra Nike HER (sponset) // Shorts fra Dr.Denim HER (sponset) Sko fra Adidas // Solbriller fra Michael Kors // Belte fra H&M

UNIVERSAL STUDIOS - FROM DRY TO WET REAL QUICK

Tid i Orlando: Mandag 23:28


Dagene her i Orlando går så det suser, og det er nesten litt stressende med tanke på hvor liten tid vi har igjen her. I morgen er allerede siste dagen våres, og det er faktisk ganske sykt med tanke på at vi for bare få dager siden synes det var mye igjen av ferien. Nå nærmer ferien seg mot slutten, og jeg har aldri opplevd så mye som det jeg har gjort på 3 uker før. Vi har liksom aldri hatt en hviledag, men alltid hatt noe på skjemaet hvis dere skjønner? Så etter vår første shoppingdag og generelt første dag i Orlando, skulle vi til Universal Studios i går og gå i to av parkene som var der. Vi var der fra det åpnet og nesten helt til det stengte, så dere kan bare forestille dere om hvor slitne vi så ut da det nærmet seg kvelds.


Vi startet med Harry Potter, og det er seriøst det beste jeg noensinne har opplevd. Jeg skal seriøst ha Harry Potter maraton når jeg kommer hjem, for dette her var så bra at jeg må oppleve det gjennom filmene på nytt. Vi jobbet oss nedover, og tok seriøst alle karusellene og stimulatorene som var der unntatt det som kun var for barn hehe. Allerede i tredje karusell var vi gjennomvåte og det gikk seriøst ikke ann å gå uten å føle ekkel fordi alt bare var ekkelt. Derfor bestemte vi oss for å kjøpe nye klær, så da gikk vi all inn som turiste og fans - og kjørte på med Minions oversized t-skjorter så vi brukte dem som kjoler. Det er nesten det beste vi har gjort, for om vi mistet hverandre kunne vi bare se etter noen andre i en knall gul minions t-skjorte. Så med nye, freshe antrekk kunne vi bare nyte resten av denne dagen som bestod av litt kvalme, svimmelhet og mye latter. Jeg elsker å føle meg som et barn, og det å kunne dele det med 3 andre minions var så gøy.

Og dere; Har dere sett noe makan til så turister før?

Jeg skulle ønske jeg kunne tatt mange bedre bilder under denne aktiviteten, men det å shoote her ble litt glemt da man hadde det så utrolig gøy.

ANTREKK: EASY TIGER

Tid i Orlando: Søndag 00:04


Altså wow.... Vi har ikke vært i Orlando en natt engang, og jeg elsker livet her allerede. Flyet vårt gikk klokken 11 i dag morges, noe som resulterte til at rommene våres ikke var klare innen vi var på hotellet. Derfor skiftet vi fort til noe litt varmere, tok på oss solbrillene og lot bagasjen stå igjen. Da bestemte vi oss for å sjekke ut den gigantiske outleten Orlando har å by på. Jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente med tanke på at det bare hørtes ut som en vanlig outlet med visse produkter. Men dette er noe av det største jeg har vært borti, vi var der rundt klokken 14 og vi var ikke hjemme igjen på hotellet før klokken var litt over 22. Det sier litt om hvor bra det faktisk var der! Vi alle har svidd av penger på shopping, og dette var den siste dagen vi hadde til shopping her. For i morgen og dagen etter skal vi på Universal Studios for å oppleve litt ekstra moro før vi er klare for hjemreise.


Jeg rakk å knipse noen bilder i går kveld på Bahamas før det var på tide å pakke ned alt og gjøre seg klar for en tidlig morgen. Denne "kjolen" jeg har på meg er faktisk en t-skjorte for gutta fra Junkyard. Så fort jeg så den tenkte jeg med en gang at den skal jeg ha fordi jeg vil bruke den som en baggy hverdagskjole OG som en nattkjole. Jeg elsker å sove i store t-skjorter og bare chille i dem, så denne var helt perfekt for meg. Logoen med tigeren på gjorde bare det lille ekstra som jeg søkte etter, så en hvit basic kjole? Absolutt ikke.


Og litt skryt til Ida for å ha flettet håret mitt, ho er pro.Jakke fra Flat Top // Oversized t-shirt fra XX-XY HER (sponset) // Sko fra Converse // Veske fra BikBok // Solbriller fra Ray-Ban

 

LAST DAY IN THE BAHAMAS

Tid på Bahamas: Lørdag 07:47


Det er så sprøtt å tenke på hvor fort dagene her nede har gått med tanke på at vi skulle være her i akkurat èn uke. Vi alle tenkte at det var her vi kom til å få mest tid til å bare slappe av, og at dagene ville gå sakte fordi vi ikke skulle noe spesielt. Det har vi derimot tatt helt feil av. Aldri har jeg opplevd at en uke har gått så fort som denne, og det tror jeg er fordi vi har hatt det så avslappende. Vi har storkost oss hver eneste dag, og alltid hatt noe å gjøre helt frem til det er kvelds. De siste dagene ble vi fort litt mer rastløs av å bare ligge i solen, og det tror jeg er fordi vi begynner å kjenne litt på at vi skal dra videre. Siste dagen på stranden var i går, og i hele dag har vi slappet av ved bassenget èn siste gang. I morgen er en ny dag, på et nytt sted og jeg kan ikke vente med å oppleve Orlando for første gang med jentene mine. Dette skal bli så bra vet jeg♥


Jeg er så uendelig glad for denne opplevelsen og oppholdet på Bahamas. Tenk at lille jenta for mange år siden sa at èn gang vil jeg reise til Bahamas, så skjedde det i en alder av 22 år. Drømmen ble en virkelighet, og det er ikke siste gangen jeg kommer til å besøke dette stedet. Herlighet for et flott sted.


Dette innlegget skulle blitt publisert i går, men nettet funket dessverre ikke - beklager så mye. Krysser alt jeg har for at nettet er bedre i Orlando!

ATLANTIS HOTEL

Tid på Bahamas: Torsdag 11:01


Dagen startet ganske tidlig i går da vi hadde signet opp på for å være med på Blue Lagoon Island. Det var overraskende billig, og man fikk tilgang til veldig mye som var inkludert. Du fikk mat, drikke, solsenger, madrasser og tilgang til vannparken der for bare 89 dollar. Med tanke på hvor dyrt alle andre aktiviteter er her nede, var dette megabillig for oss. Vi ble hentet av en båt som kjørte oss til øyen rundt 09, og da hadde vi hele dagen til mye moro frem til klokken 16 da vi ble hentet av siste båten. Jeg er en ganske drittunge når det kommer til vannparker, og andre morsomme ting - så noen av oss stakk bort dit nesten med en gang. Da var man nødt til å ha på vester for å være sikker, og så kunne man bare løpe ut i vannet og herje rundt som det man bare ønsket. Jeg innså fort at jeg hadde mer høydeskrekk enn det jeg trodde, for plutselig hadde jeg klatret opp på toppen og eneste måten å komme seg ned på var jo faktisk å hoppe. Etter første hopp så var alt så sjuuukt gøy, bortsett fra solbrentheten som slo oss senere på kvelden.


Vi spiste ute på en resturant i går siden det var siste kvelden for Robin og Helene. Så da tenkte vi å gjøre noe litt koselig sammen den siste kvelden, og da ble det til at vi dro på det berømte Atlantis hotellet for å sjekke ut akvariumet. Det er noe av det sykeste jeg har vært borti, og igjen får jeg en uvirkelig følelse av at jeg faktisk er her. Hotellet er jo kjempedyrt, men etter klokken 18 så kan man komme inn dit gratis og sjekke ut diverse ting. Så siste vi sjekket ut var casinoet, og der vant faktisk Martina greit med penger - det var så gøy!


Sist men ikke minst; Bursdagsjenta våres, Ida. Gratulerer så mye med dagen vennen♥ Love you!


MARINA VILLAGE

Tid på Bahamas: Tirsdag 17:53


I går så bestemte vi oss for å spise ute selv om vi kanskje burde følge det stramme budsjettet vårt. Det er såå vanskelig når man vil oppleve litt av maten her nede, jeg trenger virkelig hjelp haha. Eneste som lar meg gå over budsjettet er det at jeg skal jobbe mye fremover, i tillegg til at jeg skal holde meg unna shopping på ganske lenge kjenner jeg. Sååååå da klokken nærmet seg middagstid dro vi og det norske kjæresteparet ned til Marina Village på Bahamas for å spise noe der. De andre tipset oss om et sted som var ganske kult, så vi tenkte at vi burde teste ut maten der selv om de bare testet ut drinkene. Maten var litt skuffende, så vi gir det et nytt forsøk i dag - bare på et nytt sted. Er det ræva også, så er det biff og poteter på hotellrommet resten av oppholdet. Det er ikke kødd engang, vi har faktisk kjøpt det inn for å sikre oss litt god mat her. Det er litt krise for meg her som elsker peppersaus og bearnaise, for her vet ingen hva det er - og heller ikke i Miami.


Før stranden i dag så ordnet vi en liten aktivitet som jeg garantert kommer til å skrive mer om i morgen. Men jeg kan i hvert fall dele med dere at dette stedet heter den blå lagunen. Det var overraskende billig i forhold til mye annet her, så her slo vi til asap.SWIMWEAR X UNDR

Tid på Bahamas: Mandag 17:42


Det skjedde dessverre noe veldig fært i går med de norske vi inviterte over på middag. Natt til 18, så ble de utsatt for tyveri mens dem sov på hotellrommet. De ble frastjålet alt av verdisaker og stod der seriøst uten noe penger, og de er på Bahamas. Dette er sånt man ser på filmer, men aldri tror man skal oppleve. Det første de tenkte på var at de måtte få kontakt med de andre norske på hotellet, altså oss. Så fra og med siden da har vi vært med dem nesten hele tiden. Det var også en av grunnene til at vi inviterte dem over på middag i går slik at vi hvert fall kunne prøve å få det litt koselig. De skal være her helt til torsdag, så vi har gjort en avtale med dem om å låne dem så mye penger de måtte trenge under oppholdet slik at de kan fortsette å nyte denne ferien. Vi har med andre ord fått noen nye venner her, og det er kjempekoselig. Veldig hyggelige, så det er bare koselig å kunne hjelpe.


Før stranden i dag hadde jeg SÅ lyst til å få knipset noen bilder av min nye badedrakt (!!!!). Sist jeg hadde badedrakt på meg var vel i Tyrkia i 2006 ellernoe. Men den nye badedrakten vi har fått inn på Urban er faktisk dritrå og den kommer i en skikkelig fin rød farge også. Jeg valgte svart for å være helt safe, og fordi jeg ville ha en badedrakt som er litt basic. Ryggen derimot er ikke basic, og det er ryggen jeg elsker mest ved den. Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at den faktisk er sjukt fet. Man kan stramme den på ryggen slik at den sitter så tight som du ønsker.


Badedrakten er sponset & den finnner du her.

 

BEACH LIFE

Tid på Bahamas: Søndag 18:54


Denne dagen har vært så utrolig deilig skal jeg fortelle dere. Det har endelig begynt å synke inn at vi er på Bahamas og det i seg selv er bare sykt. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt ordet sykt under denne reisen, men flere vil det bli haha. Vi dro først på et supermarked for å kjøpe inn litt diverse mat og drikke, slik at vi kan spise frokost og middag på hotellrommet noen dager. Det er ikke en sjanse at vi klarer å holde oss til budsjettet her hvis vi skal spise så mye ute hver eneste dag. Så vi får tenke litt lurt fremover, og heller bruke pengene på litt andre ting istedenfor.


Til å bare være vår andre dag på Bahamas, så har denne dagen virkelig levert. Det var kjempegodt og varmt på stranden i dag, vannet er helt blått og man blir fascinert av fargen. Havet har alltid vært en inspirasjon for meg, og å se noe så vakkert som dette gjør bare alt så mye bedre enn det allerede er. Nå sitter vi alle med litt solbrenthet her og der fordi solen har vært så sterk i dag. Men da kan jeg heldigvis være fornøyd med at vi knipset bilder tidlig i dag, før herr Rudolf dukket opp i ansiktet mitt.


Nå må jeg kjappe meg litt siden jeg har dårlig tid. Vi har bedt over 2 andre norske som bor her på hotellet på middag hos oss, så nå må jeg nesten prioritere middagen litt så gjestene ikke blir skuffet.

Btw; Jeg har aldri sett makan på så mange fregner i ansiktet mitt før. Kanskje bare veldig lenge siden ansiktet mitt har sett så mye sol??

ANTREKK: DENIM SKIRT AND CROSSOVER BAG

Tid på Bahamas: Lørdag 23:39


Dette har vært en meeega lang dag, og det er så godt å tenke over at vi nå endelig er på Bahamas. Jeg er her, men det har bare ikke gått opp for meg helt enda. Tenk at lille meg på kanskje 13 år drømte om å dra til Bahamas en gang, men tenkte at jeg aldri kom til å ha råd til en slik reise. Mange år senere og jeg sitter her. Det er så uvirkelig, og det er egentlig denne opplevelsen med jentene også. At vi kan nyte dette sammen, og faktisk vite at dette er en reise vi aldri kommer til å glemme er en fin tanke. Jeg skal være på min drømmedestinasjon i hele 7 netter, og bedre kunne det ikke blitt. Eneste negativet her er at det er ganske dyrt her, og vi bor på et hotell som heter Paradise Harbour Club & Marina. Det ligger litt unna sentrum, samtidig som det er et pluss fordi vi slipper mye bråk i forhold til hvordan det var i Miami. Vi har SÅ mye vi vil gjøre her, men det vil bli begrenset med aktiviteter på grunn av budsjettet. Så jeg er spent på å se hva vi fikser denne uka.


Vi tok taxi over bruen og inn til sentrum for å få i oss middag før vi skulle legge oss, og så sliten som jeg har vært droppet jeg å ordne meg noe spesielt. Jeg føler varmen gjør meg ganske slapp, og jeg orker liksom ikke å sminke meg så mye hver gang. Så derfor ble det et veldig avslappet antrekk i dag med et nytt denim skjørt som jeg ikke har vist dere før. Det er såå behagelig og stretchy!
Topp & skjørt fra Urban // Sko fra Converse // Veske fra Adidas // Solbriller fra XX-XY

G I V E N C H Y

Tid i Miami: Fredag 23:03


Åhh, jeg har nettopp kommet hjem fra en kinokveld med jentene og herregud så gøy det er å oppleve dette i utlandet. Jeg har aldri vært på kino i et annet land før, så selvfølgelig oppførte jeg meg som en unge så fort vi gikk inn dørene. Tidligere i dag så var planen stranden for å bli litt brune før vi skulle inn til Miami sentrum for å titte litt en siste gang. Det begynte å lyne og tordne på sekunder. Så da ble det fort til at vi dro opp til hotellrommet og kastet på oss noen klær for å heller dra inn tidligere. Vi spiste lunsj på Hard Rock Cafè før vi dro videre inn til Miami Designer District.


Det er spesielt èn ting jeg har gledet meg til på denne turen når det gjelder shoppingen, og det er å dra på Versace og Givenchy. Dette er to av mine favorittmerker, og jeg hadde derfor holdt igjen litt på shoppingen fordi jeg var sikker på at jeg kom til å svi av noen lapper her. Da jeg kom inn på Givenchy butikken så hadde jeg et siste håp om å finne en spesiell t-skjorte. De har byttet designer nå, så det er mye endringer som ventes og derfor vil ikke gamle kolleksjoner nødvendigvis komme tilbake igjen. Jeg har lett etter en av disse i 3 år, og jeg spurte en utrolig koselig mann der om han hadde denne t-skjorten selv om den ikke hang ute. I det han kom opp trappene med riktig t-skjorte i hånden, da dunket hjertet mitt så fort og jeg visste øyeblikkelig at jeg skulle ha den. Meeeen det ble ikke det eneste, så jeg endte opp med 2 sinnsykt fete t-skjorter som jeg gleder meg til å vise dere litt senere!


Akkurat nå skal jeg bare blogge ferdig før jeg skal få meg et par timer med søvn, før vi skal dra til Bahamas. Så vi snakkes der♥
Yup, jeg har sprengt shoppingbudsjettet.

EVERGLADES

Tid i Miami: Torsdag 19:25


Selv om vi var greit fyllesyke hele gjengen i går, stoppet ikke det oss fra å dra på en av aktivitetene vi hadde gledet oss kjempemye til. Det skal faktisk denne gjengen ha for, at vi har avtalt mange kule aktiviteter på denne turen og at vi faktisk gjør det. I går så ble vi hentet av en ganske fancy buss som skulle kjøre oss tl Everglades for å kjøre båt i sumpen og se på alligatorer. Jeg visste ikke helt hva jeg hadde i vente, men jeg kan med hånden på hjertet si at dette gikk over alle forventninger. Da vi kom frem etter en kjøretur på rundt 50 minutter, så skulle alle bli sendt til en mann som skulle fortelle oss litt om alligatorene før vi faktisk fikk gå fritt der. Man kan ikke kalle det et show engang, for det var bare informasjon han ga oss mens han stod ved siden av flere av dem. De alligatorene på bildene under er reddet fra å bli skutt, pga de ble sett på som rovdyr og andre mente at de skulle bli drept da siden de blir sett på som en fare for mennesker. Så de som jobber her er med på å redde flere slik at de kan fortsette livet sitt videre. Selvfølgelig ikke helt i det fri, men dette stedet er helt vilt stort hvor de kan gå fritt overalt. Everglades er noe helt annet enn en vanlig park med dyr som er fanget, og det er nettopp dette de fleste ikke vet så derfor tenker jeg det bare er kjekt med litt ekstra informasjon om det her.
Han her har en egen instagramkonto hvor han viser hvordan det er å jobbe med dem, og i tillegg hvor godt de tar vare på alligatorene.Her kunne de få av oss som turte komme inn for å kjenne på alligatoren, men det måtte gå raskt og forsiktig for å ta hensyn til dyrene. Vi fikk ganske klare instrukser om hva vi måtte gjøre, og nøyaktig hvor vi skulle sitte for at den ikke skulle bli irritert. Dere aner ikke hvor deilig det var å stryke på dem!


Her ble vi kjørt til et helt nydelig sted lang unna alt for å oppleve hvordan det var å møte på alligatorer som gikk fritt rundt. Den ene gangen mistet jeg de andre og gikk helt for meg selv. Jeg var så livredd at jeg skvatt så fort 2 øyenstikkere fløy forbi meg. I tillegg ble jeg informert om at alligatorene kunne hoppe opp for å angripe deg, og det gjorde nesten at jeg tissa i trusa.

Bak denne stengte porten bor menneskene i denne landsbyen, mens foran her er det marked hvor de selger ting de lager. Sååå flott å se og oppleve alt dette.

ANTREKK: RIVER ISLAND SUMMER LOOK

Tid i Miami: Onsdag 23:35


Kvelden i går ble fort endret til å gå fra turbuss til å ende opp på det sykeste utestedet her nede. Vi gikk rundt og tittet litt i gatene lenger nede her i området. Det skal hotellet ha skryt for, beliggenheten er helt utrolig her. Vi er rett ved alt, og så sentralt at det ikke tar lang tid til noen steder. Sparer oss for tid og krefter - hørtes lat ut, men det er fordi jeg er lat. Da vi hadde vært innom Dash butikken og stod utenfor bare for å tenke litt over hva vi skulle videre, stoppet det en fyr som begynte å prate med oss. Etter kort tid fikk vi med oss at han var promotør, og at han kunne få oss inn på utestedet LIV med VIP behandling og bord. Jeg tror vi alle fikk hakeslep da, for vi har snakket litt om at vi gjerne ville dratt på det utestedet her, og nå skjedde det brått. Derfor avlyste vi alt annet vi hadde på agendaen for å gjøre oss klare til en vill kveld med festing. Og etter å ha opplevd utelivet i Miami, må jeg bare si wow.... Uten tvil det beste jeg har opplevd hittil med utesteder og generelt stemningen. Det er faktisk crazy hvor mye det å bare være en jente kan gi deg.


Flaks for meg så knipset jeg noen bilder av antrekket mitt i går før jeg skiftet til festantrekk. Jeg må bare fortelle en kort historie om denne kjolen for det er litt funny. Jeg vurderte å ikke kjøpe denne SÅ mange ganger fordi jeg synes den var så stygg at den ble litt kul. Det er så mye jalla på den, at jeg til slutt tenkte "en gang kommer jeg vel til å få bruk for den". Og den gangen ble i går.Hele antrekket er fra River Island unntatt klokken som er fra Larsson & Jennings.

POOL AT THE ROOFTOP

Tid i Miami: Tirsdag 17:34


Til nå har vi bare slappet av i toppetasjen ved bassenget i hele dag. Det var egentlig meldt bare dårlig vær mens vi skulle være her i Miami, men det har heldigvis bare blitt bedre og bedre. Solen dukker oftere frem, og i dag ved bassenget - da stekte det. Det var kjempedeilig å ligge på solsengene og se rett over til South Beach. For vi har faktisk hotellet rett over gaten til denne populære stranden. Dessverre fikk vi ikke sett Kourtney Kardashian (:///), men det går bra siden vi har har det helt topp her. Jeg burde kanskje tenkt meg to ganger om før jeg bestilte en drink her, for han spurte om jeg ville ha den sterk og selvfølgelig vil jeg ha det. Men det er noe helt annet her enn hva du får ute på byen i Norge for å si det sånn, haha. Det er så fint her at jeg satt i en evighet og bare koste meg på solsengen med å se på utsikten. Man ser dette på bilder, filmer og inspo sider og undrer om det virkelig ser så fint ut i virkeligheten - og det kan jeg absolutt svare på at ja, det er pokker meg like fint i virkeligheten hvis ikke finere. Alt er så blått og vakkert her.


Nå tenkte vi oss ut for å shoppe litt, og eventuelt ta en liten tur igjennom byen med den fantastiske turbussen her. Så det blir spennende å se hva denne kvelden har å by på, klokken er jo ikke mye her nå så vi har god tid til å planlegge litt mer.
D I N E R

Tid i Miami: Tirsdag 00:38


Første dagen i Miami er over, og det har vært en laaaang dag. Vi spiste først en alt for dyr frokost på Sugar Factory, som vi senere skjønte var litt populært. Så tviler litt på om vi kommer til å spise der igjen med tanke på prisen og tipsen man må/ bør gi der. Derfor har vi nå handlet inn matvarer som skal holde til frokost i flere dager fremover, haha. Etter vi hadde spist frokosten, så var det på tide å komme oss til stranden. Det har vært litt overskyet i dag, men alle fire jentene har fint klart å bli solbrente allerede nå. Så jeg gleder meg til se hvor tomater vi ser ut på slutten av ferien. Jeg husker at jeg hadde en lang periode hvor jeg trodde at desto høyere faktor jeg smører meg med, desto lenger tid tar det før jeg blir brun. Men det er bare tull og tøys. Jeg smører meg med faktor 20 og 30, noe jeg aldri ville gjort for flere år siden. Fargen sitter faktisk lenger nå, og det er selvfølgelig ikke noe jeg kan klage over. Endelig et problem løst, nå gjenstår det bare noen få andre. Det er sjukt fuktig her i Miami, så det er vanskelig å fikse seg sånn 100%.


Det ble en ganske rolig dag i dag, og spiste derfor ute på en Diner i koseklær og deretter en liten shoppingtur på Lincoln Road. Jeg elsker å gå uten sminke når jeg først begynner å føle meg litt brun, og det er bare sunt for huden så her kommer det bare goder med. I morgen skal vi sjekke ut bassenget som er på toppen av hotellet her, og det gleder jeg meg til.


Btw; Sjukt irriterende for en moteblogger å måtte gå med dette happy hour armbåndet under oppholdet her :-))))

DE FEM MINUTTENE SOM GIKK INNPÅ MEG

Tid i Miami: Mandag 03:40


I dag, eller det blir egentlig i går med tanke på at jeg blogger midt på natten nå. Men uansett; Det var siste dagen våres i New York, og derfor ville vi oppleve det alle snakker om. Nemlig å oppleve den utrolige utsikten på Empire. Jeg har vært der èn gang før, og det var sent på kvelden med et utrolig lysshow som jeg liker å kalle det. Jeg har alltid hatt lyst til å oppleve den utsikten på dagen når solen skinner og man kan se absolutt alt, og det ble oppfylt i dag. Svetten rant nedover pannen, men shit å fantastisk det var å stå der oppe og bare se utover. Ikke minst å endelig være tilbake der! Klokken tikket og vi hadde ikke mye tid igjen før vi måtte komme oss innover til flyplassen rundt 16:00 tiden. Derfor tok vi en siste turisttur innom Grand Central Station, før vi begynte å gå tilbake til hotellet vårt. På veien tilbake gikk vi forbi en uteligger, og det var helt sprøtt. For plutselig fikk vi en feeling på at vi bare måtte stoppe opp og gi han litt penger. Det endte opp med at vi satt og pratet med han i 5 minutter, og på de 5 minuttene fortalte han så mye at jeg ikke klarte å holde masken lenger. Jeg begynte bokstaveligtalt å gråte, og det var mye på grunn av hva han har opplevd i gatene her i New York. At folk kan være så jævlige mot mennesker som ikke har så mye, det gjør meg kvalm. Jeg kan ikke forklare dere hvordan det var å prate med han, men det var bare så spesielt. Det påvirket meg kanskje mer enn hva jeg skulle ønske, men jeg er jo et mennesket med følelser og denne gangen ble det litt mye.


Flyet vårt til Miami var forsinket med flere timer, og det er grunnen til at jeg sitter og blogger midt på natten. Men nå er jeg kjempetrøtt og kjenner jeg er klar for å nyte 6 dager i Miami. Natta fra meg, og god morgen til dere♥


SATURDAY STROLL

Tid i New York: Lørdag 22:43


Å faktisk våkne opp i New York i dag var en ganske uvirkelig følelse. Da begynte det å synke inn at dette faktisk skjer, og at vi skal være på farten i 3 uker. Men plassen vi skal tilbringe minst tid på det er faktisk i New York, så siste dagen våres er allerede i morgen. Det vil si at vi har gjort så sykt mye på kort tid, og det synes jeg er så forbanna imponerende. Spesielt etter å ha sjekket helse-appen på iPhonen og sett at vi har gått 3 mil på under 2 døgn. Det er derfor innafor å si at man har sykt vondt i bena da jeg sitter her med vannblemmer og smerter i ryggen haha.


Vi startet dagen med en typisk Amerikansk frokost med pannekaker, friske bær og sirup mens vi så over veien og hadde utsikt mot Central Park. Det var nemlig det som stod på planen i dag, å kose oss i denne parken. Man blir litt ekstra starstrucked når man tenker over hvor mange filmer som er blitt spilt inn akkurat her, litt sånn shit is getting real følelser. Noe annet som også ble en slik opplevelse var da vi dro på American Museum Of Natural History. Assa herregud å mye sprøtt og spennende man så her. Jeg prøver virkelig å begrense meg på SnapChat nå, men det er ganske vanskelig av og til skal jeg si dere med så mye kule ting å se på. Siste tiden av denne dagen brukte vi på å shoppe litt og nyte en god middag før vi faktisk var helt utslitte rundt klokken 21 og dro hjemover til hotellet.


Neste gang dere hører fra meg befinner jeg meg i Miami, så vi snakkes der!♥

Morsom historie:
Jeg ble fridd til i Central Park og sa selvfølgelig ja.


SUP NEW YORK

Tid i New York: Fredag 23:09


I skrivende stund befinner jeg meg på et hotell som heter Club Quarters i New York sammen med Camilla, Ida og Martina. De siste 2 dagene har vært så uvirkelige og bare bestått av stress med tanke på reisen. Vi bestilte i oktober, og har helt siden da tenkt at dette er uvirkelig at vi skal på en så flott reise. Nå er vi endelig her og med passe jetlag har vi likevel gjort sykt mye i dag. Så fort vi kom oss til hotellet, brukte vi typ en halvtime på å freshe oss opp for å komme oss ut og nyte været. Det er 26 grader her, og det er er perfekt fuktighet her nede så jeg elsker livet akkurat nå. Vi gikk igjennom Time Square på veien til å finne et spisested, og til slutt så var vi så sultne at vi tok det vi så med en gang. Det var litt greit å få i seg et ordentlig måltid med tanke på at vi skulle gå ganske mye i dag. Vi hadde avtalt i en god tid at vi skulle gå over Brooklyn Bridge, og det er helt sinnsykt hvordan det faktisk er å oppleve det. No shame for å være en skikkelig turist i denne byen her, for det er så mye å oppleve. Etter vi kom oss over brua like hele alle fire, gikk vi innom en matbutikk, kjøpte noe nam og satt oss i parken mens vi så på den fine solnedgangen over byen.


Det er sprøtt hvordan jeg har gått glipp av så mye av den fineste byen siden sist jeg var her, men jeg kan uten tvil si at jeg har mye å se frem til. Vi har hele morgendagen og hele dagen på søndag frem til kvelden før vi reiser videre til Miami.


JEG ER SÅ LYKKELIG NÅ!!T-skjorten er fra Junkyard (sponset) & den finner du her.

FORANDRINGER

Jeg har gledet meg så sinnsykt mye til å vise dere det endelige resultatet av veggene mine som ellers bare har vært kjedelige. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men jeg kjenner jeg har forandret meg når det gjelder interiør og litt stilmessig. Før så har jeg alltid tenkt alt for mye, og det har bare resultert til skuffelser. Denne gangen bestilte jeg posters i hytt og pine, og bare tenkte at på et eller annet vis så skal jeg få det til uten å tenke nøye igjennom hva jeg bestiller. Så med andre ord så ga jeg mer faen og det viste seg å være et veldig smart valg. Posterne er sponset, men jeg får ingenting for å skrive om dette på bloggen når dette er et samarbeid som går på Instagram & Snapchat. Men jeg er bare SÅ fornøyd at jeg må vise dere det her selv om.


Det å sitte på rommet mitt og bare stirre på veggene fordi jeg nå er så fornøyd, det har nok aldri hendt før. Det er som å se en del av meg på veggen, og det er ganske kult å endelig kjenne på. Jeg har fått stylet om litt av veggen over tvbenken min, men jeg vil dele dette resultatet med dere i første omgang - så kan dere gjerne få se resten av rommet litt senere hvis dere ønsker det. Posterne på denne nettsiden er faktisk ganske billige i forhold til hva jeg så for meg, så det er fremdeles 5 posters som ikke er hengt opp. Da ble det å velge ut de jeg likte aller best og velge ut de som kom til å passe sammen, og overraskende nok ble det litt rosa feels selv om jeg ikke er så glad i denne fargen.


FØR:
ETTER:

FØR:

ETTER:
Bruker dere rabattkoden "MADELEINE25" så får dere 25% rabatt på posters fra Desenio fra 6.juni og frem til 8.juni♥

SUNDAY X 2

Helgen har gått i ett, og det digger jeg ganske mye. Jeg hadde min siste vakt på lørdag før jeg også endelig kunne si at jeg har sommerferie. Jeg begynner å få ganske reisefeber nå, og kjenner at det kribler greit mye i magen. Kanskje litt stress som skyldes denne kriblingen i og med at jeg ikke har begynt å pakke enda. Jeg reiser om nøyaktig 4 dager, og kofferten er helt tom. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer det, men jeg får meg bare ikke til å begynne å pakke. På grunn av at jeg har gjort så mye i helgen så har jeg så vidt rukket å være hjemme - det får være unnskyldningen min her. For rett etter jeg hadde stengt på lørdag, da var det raskt hjem for å skifte før jeg skulle på grillkos og vors med jentene. Dagen derpå som er selveste hangover dagen, da satt jeg på tog på vei inn til Oslo mens jeg synes det var et mirakel at jeg hadde klart å komme meg opp. Da var the gang og jeg ute for å få oss litt frisk luft, samt at vi stoppet innom et sted for å ta noen runder med dart før vi dro på Lille Saigon for å spise middag der.


Selv om vi har vært så heldige og fått en ekstra søndag denne gangen, så har jeg fått gjort mer enn det jeg hadde trodd. Dagen startet med et personalmøtet med Urban gjengen, og planen var egentlig å dra rett hjem etter det - men så måtte jeg ta parishjulet. Det gjorde at jeg misset toget mitt hjem, men heldigvis ble jeg kontaktet av en fan fra Snapchat som hadde lyst til å møte meg fort før neste toget gikk. Så jeg ble litt reddet der! Og så koselig som han var i tillegg, det gjør meg så glad.Jeg lånte bort kameraet mitt denne helgen, så nå får dere nyte 4 bilder som er tatt med den nye mobba<3 Jeg får tilbake kameraet i morgen, så da blir det bedre bilder.

 

NEW SNEAKERS

Du vet når du har satt av en dag til å shoote ute, og få knipset nok bilder til bloggen - men så fucker været opp alt? Det skjedde selvfølgelig i dag. Men med tanke på at det bare har regnet og vært overskyet, så fikk jeg tid til å gjøre andre ærender. Jeg fikk handlet inn noen siste ting til rommet mitt, og det er nå mye bedre. Sprøtt hvordan små detaljer kan gjøre så mye, men jeg elsker det! Dere skal få se det veldig snart, jeg må bare analysere alt og se om det er noe mer jeg behøver å gjøre, eller om jeg skal si meg fornøyd. Et par andre ting jeg har gjort i dag er å hente noen siste pakker på Posten før jeg reiser avgårde. Det er nøyaktig en uke til jeg drar, og jeg har nå fått nye sommerklær fra Junkyard som jeg gleder meg til å bruke i et varmere strøk.


På reisen skal vi gå ganske mye siden vi har bestemt oss for noen aktiviteter som består av mye tid på bena. Det er da viktig med gode sko som jeg kan gå mye i, uten å bli den personen som klager over å ha vondt i føttene. Det er alltid dritt å være den personen som klager, nå nå har jeg sikret meg tidenes sneakers som redder meg. Jeg har hørt mye om dem, spesielt fra visse personer, men aldri virkelig fått opplevd hvor gode de er å gå i før i dag. Adidas Ultra Boost er desidert de beste og mest behagelige skoene jeg har hatt på meg. Det sier litt når jeg har brukt dem inne, helt siden jeg pakket de opp. Jeg skal ikke skryte for mye uten å ha testet dem ut en hel dag, men jeg har aldri følt en så god demping i sko som i disse.

De er sponset & de finner du HER.

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Jeg har aldri følt meg så mye som en rengjøringsdame som det jeg har gjort i dag. Fyfader så flink jeg har vært, og jeg har endelig gjort litt om på rommet mitt. For å være ærlig så tror jeg at jeg trengte en liiiiten forandring på rommet, bare så det henger med siden jeg også forandrer meg. Skammer meg ikke like mye nå over å se hvordan rommet mitt ser ut, for nå er jeg veldig fornøyd - endelig fått litt mer av Madeleine på veggene. Gleder meg til å vise dere det veldig snart!


Men nå skal jeg over til en annen morsom ting. Det er juni og hvor sykt er ikke det??? Jeg føler jeg er helt tom for sommerklær, som veldig mange andre gjør nå også. Så derfor kjører jeg i gang en ny konkurranse i samarbeid med Junkyard, hvor premien er et gavekort på 1500 kroner. Garantert litt nye sommerklær med dette for å si det sånn. Meld dere på så mange ganger dere ønsker, og som alltid - konkurransen er for the ladies and gentlemen♥


KONKURRANSE AVSLUTTET


 → Like facebooksiden til Junkyard her.

→ Like facebooksiden til bloggen min her.

→ Følge @junkyardnorge på Instagram.

→ Følge @madeleinepedersenn på Instagram.

→ Legge igjen mailen din i kommentarfeltet