hits

juni 2018

FOTOSHOOT MED DET NYE

Dette er litt uvirkelig for meg at jeg ikke har sagt det til noen, rett og slett fordi det er sykt. Men jeg har nå blitt en av Det Nye jentene (?!?!?!?!). Så dere kommer til å bli bedre kjent med meg i bladet, og jeg kommer til å skrive tekster spesielt innen mote der. Å ha fått denne invitasjonen og muligheten er SÅ stort for meg. Jeg har aldri følt meg viktig for noen, og aldri følt at noen vil ha meg. Dette høres helt forjævlig ut på grunn av måten jeg skriver det på, men det har faktisk vært sånn for meg. Å vite at jeg er del av noe, som Det Nye, det er rart. Jeg har vokst opp med dette bladet, og gledet meg alltid til å få det i postkassen for å lese horoskopet mitt (still do) og alt annet en jente lurte på men aldri turte å spørre noen om. Så å skulle se mitt eget ansikt der nå fremover, det tror jeg kommer til å ta litt tid for meg å bli vant til men shit dette blir bra.


På tirsdag var jeg på fotoshoot med Det Nye i et helt rått studio og jobbet med et helt rått team. Stylingen, sminken, håret og  bildene ble så bra at jeg klarer knapt å vente med å få se noen bilder. Hva vi har tatt bilder for tror jeg seriøst alle kommer til å finne veldig interresant å lese om, så gled dere! Jeg kommer selvsagt til å skrive litt mer om det når det nærmer seg, men frem til da forblir det litt hemmelig♥
ANTREKK: ALDRI FOR MYE BEIGE

Det er selvfølgelig den perioden jeg har mest å gjøre, at solen skal dukke frem og gradene stiger til 30. Men jeg kan ikke klage så veldig mye lenger, siden jeg reiser til Spania til lørdag og der kommer solen til å steke på meg i hele 11 dager. Til tross for mye å gjøre om dagen og jeg har bilder fra alt mulig, har jeg lyst til å vise dere antrekket mitt som jeg hadde på meg denne lørdagen. Jeg har fått helt dilla på å gå med samme farger om dagen, og lage et sett ut av forskjellige styles. Så til en av festivaldagene passet det seg å ha på shorts på grunn av været, og da slo jeg til med å bruke antrekket jeg har ventet så lenge på å få vise frem. Jeg vet ikke med dere, men fargen beige er en av mine favoritter og har vært det veldig lenge. Det er bare først nå jeg finner skikkelig fine plagg med den flotte fargen, som gjør at klesskapet mitt begynner å fylle seg opp med mye beige plagg.


Før vorset som skulle være hos Nora den lørdagen, ville jeg være med Emilia og Ryan til et kult location de ville sjekke ut. Og det endte opp med at vi fant en annen bygning og bare tok alle bildene inne der, og FYSØREN det var nydelig der inne. Det naturlige lyset som kom inn var helt fantastisk og ga bildene den fargen jeg elsker over alt på jord.


Jakke fra NA-KD // Topp fra Vero Moda // Shorts fra Weekday // Sko fra DiaDora // Solbriller fra Mango

#25 UKEN SOM HAR GÅTT

Ukens tanke: Jeg kjenner at jeg må jobbe litt mer med meg selv. Jeg sammenligner meg selv med andre mennesker, og føler meg ikke bra nok. Hvorfor jeg lar meg knekkes på denne måten er en gåte, men jeg tror jeg bare må godta at jeg ikke elsker meg selv. At jeg ikke er der helt enda, men at jeg en dag vil komme dit eller bare være forberedt på at jeg aldri kommer dit. Det handler om å godta, så jeg bør jobbe med å godta at jeg er akkurat som jeg er til tross for at jeg alltid skulle ønske noe annet.


Ukens opptur: Idyll festivalen med jentene mine. Jeg har aldri vært på en festival før, og jeg har nå takket ja til 4 festivaler i år som jeg er glad for at jeg gjorde. En festival er overstått og dette har vært en av de beste helgene på lenge. Jeg fikk nye venner, delte flotte øyeblikk med jentene mine, spiste den beste baktpoteten fra potetbakeren og jeg våknet opp til en kattepus på brystet mitt i helgen. 
Ukens nedtur: Jeg hadde en bloggfri helg, som jeg egentlig er veldig fornøyd med. Men likevel føler jeg at jeg skuffer dere i blant for at jeg er ute og har det alt for gøy til å kunne sette av tid til bloggen. Jeg trenger bare å leve litt ekstra noen ganger, og denne helgen ga meg så mye glede. Oppdaterer jeg ikke bloggen, er hvertfall Instagram oppdatert med både story og poster - ikke glem det!


Ukens sang: TIX - Shotgun. Jeg vil bare skylde på Nora som har satt på denne sangen døgnet rundt i helgen, og føler derfor jeg ikke trenger å si mer enn det. 


Ukens guilty pleasure: Ligge rett ut i sengen uten å sjekke klokken.


Ukens mat: Potetbakeren. Altså jeg tror ikke dere kan forstå gleden min her. Jeg ELSKER poteter, og de hadde baktpotet på Idyll festivalen som gjorde kvelden min på lørdagen. Jeg har snakket om den i to dager nå, og det gjenstår 3 festivaler så ønsk meg og de rundt meg lykke til her.


Ukens flause: Jeg går sjeldent med topper lenger, rett og slett fordi jeg hele tiden må passe på at den ikke sklir ned så puppene synes. På lørdag da Broiler skulle spille, hoppet den ene nippelen frem sikkert 5 ganger og jeg vet seriøst ikke om det har blitt filmet eller blitt tatt bilder av siden vi stod helt foran ved scenen :)))Ukens lættis: På festivalen skulle Nora raskt på do før Broiler, og ga meg derfor mobilen sin og sa at jeg skulle passe på den. Hvis hun ikke kom tilbake om 10 minutter skulle hun bare finne oss rett ved scenen der vi hadde plass. Broiler spilte i 1 time og vi så ikke snutten av Nora en eneste gang frem til Idyll var over. Da kommer en sint Nora bort til oss og forteller at hun har trodd noen hadde stjålet den, så hun hadde fått for seg at hun, full som hun var, skulle stoppe pirattaxier og spørre hvor mobilen hennes var mens jeg hadde passet på den hele tiden. 


 Ukens must have: Jeg trenger hvite sneakers som går til alt, og har hatt et øye på Nike Zoom Fly skoene. Dessverre, nok en gang, er det ikke bare bare å få tak i disse..

FORANDRINGER I VENTE

Noen av dere som har vært innom bloggen min i dag har allerede lagt merke til noen små endringer i designet. Dette er bare starten på noen større forandringer som er i vente. Side2 har valgt å endre på designet sitt som alle Side2 bloggere sitter på, så dette er et eget design for oss som blogger under dem - derfor ikke mulig å få 100% likt design som oss. Det er likevel hyggelig å høre at så mange spør om designet mitt, siden dette er noe jeg er heldig og kan ha siden jeg har kontrakt med Side2. Det er veldig rart, for jeg har hatt kontrakt med dem siden 2013 som begynner å bli en stund siden nå. 


Designet er endret, og blitt litt mer profesjonelt etter min mening - så jeg er veldig fornøyd med forandringen så langt. Det dere ikke vet er endringene jeg personlig har bedt om, som det skal jobbes hardt med å få til. Jeg vil bort fra navnet Maddepaddee siden det er noe jeg ble kalt for nærmere 9 år siden nå. På den tiden var jeg ikke seriøs, jeg satte ikke pris på mulighetene mine og jeg var en ung jente som ikke hadde noen mål med bloggen. Nå vil jeg endre navnet på bloggen min til Madeleine Pedersen, og jobbe med navnet mitt for å bli større. Jeg vet jeg vil bli tatt mer seriøst med et nytt navn, og jeg vil vise verden at dette er en jobb jeg setter veldig høyt og tar seriøst. Jeg vil bare ikke skuffe dere lesere som har fulgt meg så lenge, og dere som nylig har funnet bloggen min. Jeg håper dere kan forstå hvorfor denne forandringen er bra for meg, og håper for all del at dere vil fortsette å følge meg når navnet er i boks♥


Det siste som skal endres på er headeren min, FINALLY! Jeg har 2 fotoshoots når jeg kommer hjem fra Spania som jeg reiser til 30.juni. Da skal headeren byttes ut til en header som passer meg og bloggen bedre. Den trenger mer personlighet og utstråling enn den jeg har nå, så dette er noe jeg gleder meg veldig til.
En siste ting; Jeg skal vise dere denne buksen veldig snart, den har en overdel til - som blir til et sett og det er SÅ kult sammen.

EN DAG MED NOISY

Annonse for Noisy.


Jeg er veldig stolt over å fortelle dere om mitt nye samarbeid med kunden Noisy. Jeg fikk levert mange brett på døren forrige uke, og jeg fikk hakeslepp i sekundet jeg så drikken. Det er vanskelig å beskrive glede min over å få drikkevarer sponset, men enda vanskeligere å beskrive gleden av å ha et samarbeid gjennom sommeren. Mange av dere er kjente med smakene fra før av, noen av dere er kanskje ikke det. Jeg selv har kjøpt Noisy tidligere, men aldri testet ut alle smakene før nå. Drikken er for meg et mye bedre og sunnere alternativ enn brus når jeg ikke drikker stort annet enn vann og juice, så dette er en god miks av hva jeg elsker - juice, og med bobler. 


Noisy er forfriskende og har et fint utvalg av forskjellige smaker som eple og drue, eple, fersken og pære fra original serien + pære og sitron, mango og pasjonsfrukt fra zero serien. Jeg har faktisk ingen favoritt enda fordi jeg synes alle smaker godt på hver sin måte. En av fordelene ved original serien er at den inneholder 60% juice og kan derfor inngå som 1 av 5 om dagen som er anbefalt mengde med frukt og grønt. 


Hvis dette gjorde dere litt tørste, og ble litt våte i munnviken nå anbefaler jeg dere om å sjekke ut konkurransen min på Instagram. Der deler jeg ut 2 brett til 3 heldige vinnere♥
 

PLANENE MINE DENNE UKEN

Fremover har jeg så vidt fri, og i den sammenheng tenker jeg det kan være litt spennende for dere å få en oversikt over hva jeg skal de forskjellige ukene. Jeg holder meg oppdatert på andre bloggere, og henter litt av inspirasjonen til hverdagsinnlegg derfra. Nå sist var det denne som fanget oppmerksomheten min, for det er litt spennende å lese hva de forskjellige bloggerne jeg følger skal. Bare så man kan følge litt nøyere med. I tillegg deilig med et innlegg du ikke trenger å ta bilder til da jeg ser ut som en dass i dag. 


PLANENE  MINE  DENNE  UKEN:


Mandag - Dagen er satt av for å rydde rom og få det mer oversiktlig til jeg skal være overalt de neste ukene. Jeg er nødt til å ha kontroll og oversikt over alt, spesielt nå som jeg skal pakke for forskjellige anledninger.


Tirsdag - Jeg skal være med kjæresten og forhåpentligvis stikke innom Nike Store butikken hvis jeg har tid, for å prøve noen sko jeg har funnet. På kvelden skal jeg møte Ingvild som endelig har kommet hjem fra Singapore. Jeg har ikke sett hun på evigheter, og jeg gleder meg sååå mye!


Onsdag - Det er duket for nok en shoot med LOUDS og denne gangen skal vi være ute, og ikke inne i studio. Jeg er veldig spent på hvordan shooten blir, men det blir helt sikkert rått. Krysser fingrene for bedre vær bare...


Torsdag - JEG HAR FRI, NULL PLANER! De dagene er gullverdt, men jeg vet selvfølgelig at jeg kommer til å legge noen planer for dagen. Er jeg lur begynner jeg å pakke til Spania som jeg drar til snart, bare så jeg har god tid. 


Fredag, lørdag og søndag - Jeg skal på min første festival med Emilia og Nora i Fredrikstad. Selveste Idyll festivalen, så jeg gleder meg masse. Stemningen, omgivelsene, musikken og nyte dette med jentene blir helt nydelig vet jeg. Jeg blir i Fredrikstad hele helgen, og eneste som er forventningene mine her er at jeg skal kose meg bigtime.


Processed with VSCO with al5 preset 

ANTREKK: NOT DRESSED FOR THE RAIN

Annonse for LOUDS


Jeg kan ikke huske alle gangene jeg våknet av regnet i natt, for det var så kraftig nedbør. Jeg lå og ba til gud om at det ikke skulle begynne å lyne og tordne fordi jeg er redd for sånt. Jeg blir paranoid, tenker at det verste kan skje, og at det kommer til å skje. Hvis jeg begynner å tenke slikt, ligger jeg og svetter ihjel frem til jeg selv klarer å roe meg ned. Så jeg vet ikke hvor lenge jeg holdt meg selv oppe i natt, men det var alt for lenge, det er sikkert. 


Hvis det er en ting som ikke passer stilen min så er det dårlig vær. Jeg har ikke klær som passer til regnfulle dager, som denne søndagen har å by på nå. Da jeg pakket til Oslo i går, var jeg dum og ikke sjekket værmeldingen før jeg var her. Man ser klart at det er noe jeg burde gjort, da jeg kun har med meg sommerklær. Det er meg i et nøtteskall, jeg er aldri kledd for regnet. Det stoppet meg likevel ikke fra å tvinge med meg typen ut i regnet for å ta noen bilder tidligere i dag. Hvis jeg vil vise frem noe jeg har tenkt på lenge, da klarer jeg ikke å legge det fra meg før det er blitt vist. Dere har allerede sett to av produktene fra LOUDS før, men aldri ordentlig stylet opp som nå! Og begge er på salget, wiii.


Siden det er søndag passer det perfekt å fortelle dere at LOUDS kjører salg på utvalgte varer som dere kan sjekke ut HER. Sommersalget gir deg opptil 40-50% på Asfvlt, Bjørn Borg, Birkenstock, Cheap Monday, Ellesse, MAMB, Santa Cruz, Vans og Puma. Happy shopping!♥


Genser fra Holzweiler HER // Shorts fra Weekday // Sko fra Asfvlt HER

EN DAG I NOTTING HILL

Det er som man sier, borte bra men hjemme best. Jeg var ikke 24 timer hjemme engang, før jeg satte meg på et tog inn til Oslo i dag. Jeg vil prøve å få til mest mulig på kortest mulig tid, og det er ikke alltid like lett. Men nå er det filmkveld med kjæresten, og en dobbeldate med et annet vennepar som står for tur i morgen. Så denne helgen skal jeg ikke annet enn å slappe av, og bare kose meg med flotte mennesker. Det er nesten rart å ikke konstant være i bevegelse som det vi var i dagene i London, men jeg må innrømme at det er deilig å ligge rett ut på sofaen nå.


Jeg har noen bilder fra dagen vi var i Notting Hill og sjekket ut den fargerike gaten som heter Portobello Road. Jeg fant en butikk med mye kult, og noe som fanget blikket mitt var noen kule postkort. Jeg angrer så sykt på at jeg ikke kjøpte med meg noen hjem, for noen av dem var helt rå. Jeg shoppet så vidt mens jeg var i London, så jeg kunne unnet meg et par postkort... Eneste jeg fant i byen var en bukse og to par shorts. Det er nesten sjokkerende til å være meg, men jeg var innstilt på å ikke shoppe stort og det sier jeg meg veldig fornøyd med.


Nå skal jeg lukke igjen macen og se American Psycho som jeg ikke har sett på lenge♥ Ha en riktig god lørdag!
Jeg har fått en del spørsmål om hvor t-skjorten er fra, og den er fra Acne Studios.

SKETCH

I dag er siste dagen våres i London, og det er litt rart å tenke på at dette var en tur vi ventet så lenge på - og at den nå plutselig er over. Dagene har gått så fort, mye på grunn av at vi har hatt det så bra her. Det har blitt en god del gåing på turen, mye titting i butikker men også mye tid til å bare vandre rundt og se ting - noe jeg virkelig foretrekker. Om det ikke er stedene, så er det menneskene der som fascinerer. Du kommer deg ikke vekk fra inspirasjonen som er rundt deg her, og jeg tar til meg alt jeg ser. Jeg ble veldig inspirert i Notting Hill som vi sjekket ut i går. Jeg vet ikke hva det er med sidegatene og hjemmene til menneskene der, men jeg følte meg så full av en indre ro da jeg gikk der. Et sånt øyeblikk der du kjenner en spesiell følelse som strømmer igjennom hele kroppen, og du kjenner på følelsen av å være lykkelig. Klarte jeg å forklare det godt nok? Jeg håper det, for det var godt.


Da vi var ferdige å se i Notting Hill tok vi metroen tilbake til Oxford Street for å komme oss videre til resturanten Sketch, et dritkult sted. Jeg føler du ikke drar dit for å få en matopplevelse, men heller en opplevelse av atmosfæren og omgivelsene i rommene. Det er flere rom med forskjellige stiler, og rommet som imponerer deg mest er toalettene. De er formet som egg, og du får en gøyal opplevelse med å gå på do der. Så om du bare skal ta deg en kjapp lunsj, eller noe leskende - sjekk ut toalettene bare for gøy.GRAND PARK PADDINGTON COURT

Noe som jeg ikke har vist dere, men som jeg bare er nødt til å gjøre er å vise hvor pent strøk vi bor i. Da vi gikk fra Paddington Station første dagen og med kartet på iPhonen ble vi veldig sjokkerte da vi kom inn i et så pent strøk og tenkte "hæ, skal vi virkelig bo her?". Gaten vi bor i er så fin med blomster langs veiene, arkitekturen fascinerer meg og rensligheten er vanskelig å overse. For hver dag som går legger jeg merke til nye detaljer i gatene, og det er slike ting jeg synes er gøy å få med seg. Hotellet ligger rett ved Hyde Park, så veien til Oxford Street er basically rett frem hele veien. Beliggenheten her må jeg skryte veldig av når det kommer til matbutikker og fine resturanter. Det skal ikke mer enn 5-10 minutter til fots for å gå forbi en indisk, steakhouse eller italiensk resturant som ser nokså fristende ut. Derfor er dette hotellet en anbefaling fra meg, om dere ikke ønsker å måtte ut med alt for mye penger. Det koster oss 2000 kroner per person for å være her fra 12-15.juni. Med den servicen (som nesten er for mye til tider) og omgivelsene rundt oss er dette knallbra. For eksempel; Jeg gikk ned til resepsjonen i går kveld og spurte om mer dopapir, og forventet å få det i hånden. Men de skulle komme med det senere så vi ikke måtte bære på noe. Samme med dagen før, på hotellfrokosten; Jeg manglet kniv og gaffel på bordet, og gikk derfor bort for å hente bestikk. Jeg stod med hendene klare for å ta imot bestikket, og da sa hun "Jeg kan følge deg til bordet ditt, og legge bestikket der". 


Selve hotellrommet vårt er på andre siden av gaten, hotellet eier en stor del av gaten (kanskje hele??) så vi har vår egen lille "leilighet" som jeg vil kalle det. Vi bor på The Devonshire Terrace og det er såååå koselig utsikt herfra♥​
ANTREKK: SHORTSEN JEG BOR I

Å våkne helt uthvilt i dag og vite at dagen kom til å bli bra var helt fantastisk. Vi hadde på alarm tidlig nok til å rekke hotellfrokosten, eller hvert fall jeg og Nadine. I natt hadde dessverre Ida migrene, og følte seg dårlig da hun våknet. Så vi tok derfor med frokost opp til henne på sengen, og etter en lang dusj følte hun seg bedre heldigvis. Da var det på med finstasen, føle seg freshere enn hva vi gjorde i går og gripe dagen. Vi har bare gått rundt i byen, sjekket ut sidegater og kost oss på en ellers så fin dag. 


Det var SÅ fint å våkne opp til sol, og bare vite hva man skulle slenge på seg i dag morges. Jeg bor så og si i den nyeste shortsen min fra Weekday, grunnet fordi den passer til absolutt alt. Stoffet, passformen og fargen er helt perfekt om du spør meg. Til å ha en liten rumpe, har jeg endelig funnet en shorts som faktisk er fin på rumpen min, så jeg er i himmelen egentlig. Med litt vind, og vite at vi skulle gå en del i dag tok jeg på meg en behagelig silkegenser for å være sikker for å ikke bli litt frossen. Jeg vil nok si at jeg nailet antrekket i dag - helt ærlig så følte jeg meg sykt bra i antrekket og det var deilig.
Genser fra Gina Tricot // Shorts fra Weekday // Sko fra Acne Studios // Totebag fra Tom Wood // Solbriller fra Mango

FØRSTE DAG I LONDON STRAKS OVERSTÅTT

Annonse - inneholder sponset produkt fra LOUDS


Det at jeg prøvde å holde meg våken frem til klokken 03 kan jeg bare angre på nå som jeg føler meg som en zombie, og ser ut som en. Jeg har aldri hatt ringer under øynene før, hvertfall ikke som jeg kan huske, så det at jeg har det i dag sier litt om mangelen på søvn. Selvom det har vært lite søvn siden vi kom til London, har vi holdt ut ganske så lenge og ingen har klaget - det er et mirakel hvis du spør meg. Det viser kanskje litt om hvor mye vi har gledet oss til å bare komme oss litt vekk og kunne være sammen, som ikke alltid er like lett å få til når alle jobber og er i forskjellige byer hele tiden. 


Vi bor på Park Grand Paddington Court de tre dagene vi er her, og Ida skal ha skryt for å ha funnet et så fint hotell på kort tid. Servicen her er kjempebra, og du legger merke til at det er veldig renslig på hotellet. Vi fikk ikke sjekket inn da vi først kom, siden vi var fremme veldig tidlig. Så vi satte fra oss bagasjen, før vi gikk nedover langs Hyde Park for å komme oss til Oxford Street. Det er 2 år siden sist jeg var der, og følelsen av å gå igjennom der er helt annerledes nå. Jeg føler jeg bare prioriterer ting på en helt annet måte nå, en sunnere måte og at turen ikke nødvendigvis blir bedre bare av å shoppe som gamle meg trodde. 


Nå sitter vi i sengen og stusser veldig over hva vi skal ha til middag. Det frister veldig å bare kjøpe med noe tilbake til hotellrommet, sette på en skikkelig jentefilm og få en ordentlig god natt søvn etter filmen.
Føler seriøst ikke at dere ser meg med annet enn denne totebagen, men jeg elsker den så mye og den er så fin. Den gjør alle antrekk flotte! Sjekk den gjerne ut her♥ Et lite tips; Skal dere på Topshop, bestill Fruit Tea med Passionfruit smak og med lyche popping boba (eller en annen smak du foretrekker). Du finner det i første etasjen ved kassen. Det er heeeeeelt nydelig. 

I MORGEN REISER JEG VEKK

Jeg har store problemer om dagen, og det er å si nei til ting, eller i det minste spørre om man kan ta det en annen gang. For nå er hele kalenderen min fullbooket frem til august, og når det skjedde vet jeg ikke. Det er gøy og nytt for meg å ha ting å gjøre hele tiden, samtidig som at jeg har et lite savn til de late dagene jeg kunne ligge inne i 2 til 3 dager i strekk og gjøre absolutt ingenting. De dagene kommer en annen gang vet jeg, men det jeg også vet er at de kommer ikke til å dukke opp på veldig, veldig lenge. Og det er cool, for jeg har så mye spennende på gang. Jeg kom nettopp hjem fra Amsterdam, og kofferten ligger fremdeles på gulvet og er så vidt blitt pakket ut av, og skal nå pakkes på nytt for en ny tur.


Jeg skal til London i morgen med en venninnegjeng, og det kommer nok til å bli kjempekoselig. Satser på at været er litt bedre der, enn hva det er her for øyeblikket så blir alt tipptopp vet jeg! Denne turen jeg skal på er kun for min egen del, ikke noe jobb og så det blir kanskje litt uvant men veldig gøy. Mens vi er i London skal vi feire Ida som fyller år 22.juni, og det er bakgrunnen til hvorfor vi skal dit med det første. Jeg tror denne turen kommer til å by på så mer enn bare shopping som jeg har vært der for før, grunnet fordi jeg selv er interessert i andre aktiviteter og opplevelser enn hva jeg var for noen år tilbake. Det tror jeg også resten av gjengen er enige i, nå drar vi for å oppleve byen og ikke bare shoppingen.


Jeg må opp mellom 02-03 i natt for å ta buss inn til Gardemoen med Ida fra Moss, (kjenner jeg dør litt av den tanken bare) så jeg tror rett og slett jeg skal døgne for første gang? Eller ikke helt, men vente med å sove til jeg sitter på bussen, deretter flyet og så bussen til hotellet vårt i London. 


Processed with VSCO with al5 preset

Processed with VSCO with al5 preset

TRENGER DU SERIETIPS? HER ER 10 SERIER JEG DIGGER

Før var jeg den personen som aldri så på serier, jeg foretrakk filmer fremfor serier fordi jeg ikke hadde tålmodigheten til å vente så lenge på svar. Det samme gjelder med bøker. Jeg klarer ikke å lese bøker fordi jeg blir så nysgjerrig på hva som skjer videre men likevel ikke har tålmodigheten til å måtte lese meg igjennom en hel bok for så å få svar. For ca 2-3 år siden ble jeg helt hekta på serier etter at jeg så på første serien ever på Netflix, Dexter. Jeg ble obsessed, og jeg elsket at jeg hver eneste dag kunne sette av én time til å se en episode før jeg enten la meg eller dro ut. Siden den gang har jeg fått stor interesse for serier, og tenkte å gi dere noen tips til serier - basert på hvilke serier jeg liker og har sett. Kanskje vi har noe til felles, så det kan bli gøy å se! 


DEXTER


Sjanger: Krim og thriller. Du blir fascinert over at en person kan ha et dobbeltliv som Dexter. Han er en far, ektemann og god bror samtidig som at han er en seriemorder utenom det vanlige. Han dreper kun mennesker som har gjort fæle ting. Så i denne serien heier du faktisk på seriemorderen fordi han kvitter seg med helt fucked up personer.


CHOSEN


Sjanger: Action thriller. Du blir allerede dratt inn i serien i første episode og forstår raskt hva serien går ut på. Utvalgte personer får en boks på døren der det ligger en pistol og et bilde av den du må drepe. Dreper du ikke personen på bilde vil du eller noen av dine nærmeste bli drept. Denne er det lenge siden jeg har sett, og den skal jeg absolutt starte på igjen nå snart, for dette er en serie du ikke klarer å legge fra deg.


UNABOMBER


Sjanger: Krim. Serien er basert på en ekte historie som skjedde mellom 1979 og 1995 som automatisk gjør serien bedre med en gang. En terrorist sendte ut brevbomber i USA til helt tilfeldige mennesker som drepte 3 personer og skadet 23 andre før han ble tatt. Dette er en av de mest omfattende menneskejaktene i FBI´s historie. En av de beste seriene jeg har sett - så denne anbefales på det sterkeste.


MINDHUNTER


Sjanger: Krim. Denne serien går utpå å få mer forståelse for seriemordernes motiver og bakgrunner ved bruk av kriminalpsykologi og kriminalprofilering. Serien tar opp ekte hendelser og intervjuer med seriemordere som sier helt forskrudde ting, som gjør at du sitter igjen tom for ord. Denne så jeg mens jeg var i Budapest og jeg ble avhengig av å se episoder rad på rad. 


SHOOTER


Sjanger: Action, drama og spenning. Serien er basert på filmen ved samme navn, som jeg regner med at dere kjenner godt til. Bob Lee Swagger, snikskytteren,  er en veteran som blir utsatt for komplott og må renvaske seg. Han blir med på å gjøre et siste oppdrag som viser seg å være livsfarlig da det setter familien hans i fare. Filmen var bra, men serien er bare enda bedre. 


STRANGER THINGS

Sjanger: Grøsser og science fiction. Til tross for at mange kjenner til denne MÅ jeg bare nevne den til dere som enda ikke har sett den. Det handler om en liten gutt som forsvinner på et mystisk vis, politiet begynner ettersøking mens kompisene starter sin egen leting etter kameraten som er forsvunnet. Her handler det om en annen dimensjon som løfter serien og min interesse skyhøyt.


DARK


Sjanger: Science fiction, drama og thriller. En tysk serie som tok meg med storm. Du irriterer deg litt over tysken i starten, men blir fort vant til språket og glemmer det derfor raskt. Hvis du likte Stranger Things, kommer du garantert til å elske denne som er hakket mørkere. Barn forsvinner, men her er ikke spørsmålet hvor eller hvordan men når. Alt handler om tid, og historien gjentar seg gjennom mange års mellomrom som gjør at noen begynner å huske ting fra deres barndom. Herfra kommer hemmeligheter frem, og nye gåter må løses. Denne anbefales på det sterkeste.


13 REASONS WHY


Sjanger: Drama. En meget omdiskutert serie, men en serie som traff meg veldig. Serien tar opp viktige temaer om hva som foregår blant unge, foreldre og voksne. Alt fra mobbing, trakassering, voldtekt and you name it. Den kan være drøy for veldig mange, så det er en serie som ikke alle bør se. En jente tar livet sitt, og spiller inn 13 kassetter og forteller grunnene til hvorfor hun gjorde det. Videre byr det på flere gåter og spørsmål om hva som virkelig skjedde med Hannah Baker, for sannheten er vanskelig å få frem.


RIVERDALE

Sjanger: Drama. Riverdale er en småby hvor alt virker som en dans på roser frem til skolestarten begynner. Et dødsfall på en av skolens gutter, Jason Blossom, etterlater seg småbyen i sjokk. Det ingen vet er at familien Blossom sitter på mørke hemmeligheter. Serien byr på mange gåter og mysterium som tenåringene begir seg utpå, det resulterer flere dødsfall. Du blir med en gang oppslukt i serien, for det skjer stadig vekk ting som gjør at du sitter igjen og tenker what det actual fuck. Dette er en av mine favoritt serier for øyeblikket, og innholdet i serien blir bare bedre og bedre desto lenger inn i serien du kommer.


SAFE

Sjanger: Drama, krim, spenning og thriller. Tom sin datter og hennes kjæreste forsvinner etter at hun finner ut en mørk hemmelighet til noen i byen. Tom begynner letingen etter datteren og forstår raskt at han vet veldig lite om menneskene som står han nærmest. Jeg så nettopp denne serien ferdig, og etter min mening falt den veldig i smak til tross for at Dexter-stjernen ikke var så flink til å snakke britisk som var litt forstyrrende til tider. 


Har du noen serier å anbefale?♥

MIN FØRSTE GANG I AMSTERDAM

Annonse: Sponset tur med LOUDS.


Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg har vært i Amsterdam for første gang og jeg forelsket meg i arkitekturen. Et sted som har blitt snakket om så mye, en by jeg har hørt så mye om, et sted jeg alltid har villet dratt, og det nå gikk i oppfyllelse. Jeg klarte ikke helt å tro at jeg var der før jeg satt i en båt med flotte mennesker gjennom Amsterdam og hadde noen sekunder for meg selv for å tenke, før jeg snudde meg til Kristine og sa "Jeg elsker livet". Jeg kan ikke tro at det egentlig var en businesstur siden vi koste oss så forbanna mye hele tiden. Hele grunnen til at vi skulle hit var for å møte Colourful Rebel og sette i gang et prosjekt som jeg gleder meg til å annonsere når den tid kommer. Hva jeg driver med nå, er akkurat hva jeg har ønsket meg i livet og jeg får gåsehud av å tenke på hva jeg får oppleve som en 23 åring i en bransje jeg aldri trodde jeg skulle passe inn i. Men jeg har funnet min plass her, og den gir jeg ikke fra meg så lett.


Jeg er så takknemlig for å være ambassadør for LOUDS, og jeg trenger ikke å si stort for dere kan bare se hvor bra det er på sosiale medier. Jeg kan med hånden på hjertet fortelle dere at dette er det beste samarbeidet jeg har hatt. Jeg trodde jeg aldri skulle få reise til utlandet med samarbeidspartnere gjennom bloggen og Instagram, men guess what - det uvirkelige skjedde og det skjer gjentatte ganger. Jeg er så heldig♥


Jeg var i Amsterdam én natt, og det er umulig å få skrevet ned alt uten å skrive flere A4 sider. Derfor lar jeg bildene fortelle for seg selv!


Ønsker dere alle en riktig god lørdag!

SCRUNCHIE DILLA

I perioder, spesielt om sommeren, er det slitsomt å ha håret nede for oss som har langt hår. Jeg blir sliten av å hele tiden måtte prøve å få styr på håret mitt når det går til alle kanter. Det var vel i desember jeg begynte å leke litt med håret mitt og se hva jeg kledde, for til tross for at jeg har langt hår, er jeg verdens lateste på å gjøre noe med det. Jeg føner det, og that´s it. Jeg krøller det en sjelden gang, men det er for sjeldent til å nevnes faktisk. Det er et slit å ha langt hår for min del da det er så mykt at det er vanskelig å bare få det opp i en dott på hodet. Så mitt løsning var å lage en hestehale, og så rulle håret rundt hestehalen for å få lage en lignende dott som andre. Bare en mye lavere dott som du kjenner kiler deg i nakken hele tiden. MEN ikke nok med det, så har jeg begynt å gå med lav hestehale. Det er litt befriende å kunne ha oppsatt hår siden jeg aldri egentlig trodde jeg kunne rocke det. Disse frisyrene kan lett bli ganske kjedelige, så jeg har blitt helt dilla på scrunchies nå av en rar grunn. De har eksistert i alle år, men nå har jeg fått øynene opp for dem. Jeg har fem favoritter som jeg rullerer på å bruke, og tenkte nå å vise dere mine favoritter samt skrive hvor dem er fra. 


Det skal så lite til for å lage en fin og sommerlig frisyre♥Fra Nelly.


Fra Nelly.


Fra Nelly.


Fra Glitter.


Fra Glitter.

FRAGRANCE GARDEN PARTY

Reklame for VASS PR (???) Invitert i hvertfall he-he


Jeg er fremdeles veldig ny når det kommer til å møte opp på events som en influencer. For å være helt ærlig, så ga jeg det mange sjanser i begynnelsen da jeg ble litt kjent, men jeg ble så skuffet over oppførselen til visse personer og bare innså at jeg ikke ville bli omringet av slike mennesker. Jeg følte meg ignorert, alene og som en nobody. Sånt er kjipt når du vet hva du selv er verdt, og du prøver så hardt å prate med mennesker men de ser på deg som om de er så mye bedre. Det er dårlig gjort, og det gjør litt vondt. Derfor tok jeg en lang pause fra event-verdenen og holdt meg litt for meg selv og i det skjule. Men nå som jeg ert mer sikker på meg selv, mer komfortabel rundt mennesker jeg ikke kjenner og vet hvordan jeg skal takle det, så har jeg gitt det noen forsøk igjen. Denne gangen har det vært kjempegøy og jeg har gått fra events smilende og fornøyd med å ha fått nye venner. 


Senest i går var jeg invitert på en hagefest full av dufter og blomster. Jeg fikk litt hakeslepp da jeg kom siden det var så pent der med alle bordene og blomstene de hadde ordnet i stand med. Og koseligere ble det da flotte jenter kledd i sommerlige plagg dukket opp en etter en. Jeg har aldri hatt så lyst på nye parfymer og sommerklær på et event før, men i går - shit så mye fint det var å lukte og se på. Jeg hadde med meg Nora på eventet, og hun ble også sjokkert over hvor mange flotte antrekk det var å se på hagefesten. Vi fikk med oss en nydelig goodiebag hjem, og blant godbitene oppe i der fikk jeg en av parfymene jeg forelsket meg i, fra i går. Jeg tror jeg har funnet min parfyme, og den er fra Missoni.Dette er parfymen jeg snakker om fra Missoni - altså GUUUUD for en tropisk og frisk duft.

Dere som kjenner meg litt vet hvor glad jeg er i parfymer, og nå fikk jeg en goodiebag fullt av det? Oh my god jeg er så lykkelig.

ANTREKK: STRIPETE TIRSDAG

Jeg har blitt helt dilla på kjoler om dagen, det at du får et helt antrekk ved å bare bruke ett plagg er det jeg digger. Sleng kjolen over hodet og der har du looken din for i dag. Det er hva jeg kaller luksus! Jeg har som sagt funnet nye skatter, og nok en kjole er ny i klesskapet til tross for at jeg skrev om en annen i går. Kjærligheten min for kjoler stopper virkelig ikke. Det er bare så perfekt om sommeren. Den stripete kjolen er enkel å style opp med et par sneakers, men den passer like bra til med et par heler. Dette er en kjole jeg kan se for meg at jeg kan bruke i mange år fremover på grunn av den enkle og rene stilen. Den er oversized til tross for at jeg kjøpte den i en liten størrelse, men det var hele poenget. Jeg kunne ikke hatt den noe særlig mer baggy, da hadde det blitt for posete. Men på grunn av knytingen i livet, gir den deg litt kvinnelige former som jeg mangler - og derfor er dette blitt en av mine favoritt kjoler denne sommeren.


Jeg var på et event i dag, og der var det hagefest med dresscode; romantisk & floralt eller bohemsk, fruktig & flagrende. Man kan enkelt se hvilken stil jeg gikk for.
Kjole fra Nelly // Totebag fra Santai // Sko fra Diadora // Solbriller fra Kaibosh

DEN PERFEKTE HVERDAGSKJOLEN

Jeg har sett ferdig sesong 2 av 13 Reasons Why og det er farlig hvor avhengighetsskapende det er. Jeg er ikke personen som klarer å se en episode hver dag, for jeg er heller den jenta som setter av flere dager til å KUN se på serier. Jeg må vite alt, og jeg vil vite alt nå. Folk hører nesten ikke fra meg på dager de periodene jeg ser på serier. Men nå heldigvis, nå er det ingen serier jeg ikke har rundet for å si det sånn. Det føles kjipt, så hvis noen har noen serier å tipse meg om så kjør på! Jeg liker serier som Mindhunter, Dark, Dexter, Stranger Things, 13 Reasons Why, Riverdale, The End of The Fucking World, Pretty Little Liars og Gossip Girl. Jeg har begynt på The Rain, men jeg sliter litt med å bli hekta - noen andre som sliter med det samme? Jeg blir lett distrahert i denne serien, og det irriterer meg litt siden jeg virkelig få med meg hva som skjer, haha.


Over til en nytt emne; Jeg har funnet meg den perfekte hverdagskjolen som passer til absolutt alt. Enten om det er en helt vanlig dag, fest og/ eller antrekk til stranden. Det er altså en kjole som kan brukes til forskjellige anledninger og for meg er det alltid en investering når det er noe du kan bruke om og om igjen. Kjolen jeg snakker om er fra Weekday, som er en av mine favoritt butikker jeg handler mye i. De har alt du ønsker deg på et sted, og jeg har aldri opplevd å gå ut av den butikken der uten å ha funnet meg noe fint. Nå som sommeren kom før våren, basically, har jeg ikke rukket å skaffe meg sommerklær siden jeg solgte så mye av det på Tise. Så til alle som må hastekjøpe sommerklær, dra innom Weekday♥


Noen som kunne tenkt seg et innlegg med mine kjole-favoritter?


Processed with VSCO with al5 preset

Processed with VSCO with al5 preset

Processed with VSCO with al5 presetJeg drømmer om en slik bakgård, altså wow.

PIZZA OG VIN I PARKEN

FOR et vær det har vært til nå, jeg håper dette været kan bli her for alltid for det gir meg så mye glede og energi. Jeg får lyst til å gjøre alt i dette været, men også ligge rett ut på solsengen og nyte solen. Jeg legger merke til at jeg blir veldig søvnig av at det er så fint vær hele tiden, og det er nesten bare til hjelp når jeg ellers sliter med å få sovnet på natten fordi det er så varmt. Sydenværet er helt nydelig, og jeg nyter det kanskje litt for mye til å ta meg pause for å blogge, noe jeg gjør nå, for jeg trenger sårt pause fra solen.


Jeg har noen koselige dager å fortelle dere om, og vil ta frem spesielt én av dem. Jeg er helt ny på det å sette meg i en park i Oslo og bare kose meg gløgg ihjel, men fader så herlig det er! Det er noe jeg har lyst til å gjøre mye av i sommer, spesielt etter sist jeg var i Sofienbergparken med en fin gjeng. Vi pakket med oss pledd, kortstokk, vin og dro innom TGR for å skaffe oss en frisbee for å ha det mest mulig gøy. For å toppe det hele dro vi innom en Resturant for å bestille med oss litt takeaway pizza og herregud det smakte så godt. Det sjokkerer meg hvor lite som skal til for å ha det koselig, og likevel er jeg så dårlig på å komme med forslag om å bare dra i en park.


Jeg vet ikke hvor lenge vi var i parken, men la meg bare fortelle dere at høyrehånden min hovnet opp etter å ha holdt på med frisbee hele kvelden :-)