hits

juli 2012

KINO

Halla! Da stikker jeg og typen på kinodate for å se Batman. Hørt den er jævlig bra, så dette gleder jeg meg enormt til. Så er jo popcornet der verdens beste.
Og så har vi egen sjåfør da. Godt å se igjen jentami!!!!

SHARE KONKURRANSE: VINN BEACHIT TSHIRT

Setter i gang med en konkurranse hvor vi trekker hele TO vinnere som får en gratis BeachIt tshorte sendt hjem i posten. Det dere MÅ gjøre er å dele bildet på facebook. Det kan dere gjøre ved å gå inn på DENNE linken. Lykke til alle sammen! Dette skal bli kjempe gøy :-)

NEW IN FROM CHIQUELLE.COM AND SHEINSIDE.COM

// Samarbeid med Chiquelle.com

Chiquelle har ufattelig mye fint å velge mellom. Jakken tok jeg i L og er utrolig fornøyd med det! Skoene (størrelse 37) sitter helt perfekt, dette er mine første og høyeste svarte pumps. Elsker diamantene på skoene. Kunne ikke vært mer fornøyd enn det jeg er nå. Elsker absolutt alt jeg har fra denne nettbutikken. 
// Samarbeid med Sheinside.com 

Sheinside har blitt utrolig stort nå i dag og har et helt utrolig stort utvalg av produktet som jeg gjerne vil anbefale dere å ta en god titt på. Denne kjolen er så egyptisk syns jeg, gleder meg til å bruke den! Eneste problemet var at den var trang rundt puppene. Og jeg tok den i XS. Kunne godt tatt den i S, men jeg er stor fornøyd med den!

BYEN

BOYAA! Jeg og mamma tok en liten tur til byen i stad for å ta sol. Så kunne vi jo handle mat i samme slengen. Har kjøpt jordebær, brownies osv så i kveld skal jeg og Didrik feire for at vi endelig har lansert vårt eget merke. Det skal bli så gøy!!! Ellers så skal jeg vise dere bilder av mitt sneakpeek bildet i kveld også. So stay tuned.
Ser dere blåmerket ved rumpa mi? Ja, slik ser det ut, og det er verre i virkeligheten:


BEACHIT TSHORTENE ER KLARE!

Halla! Didrik har vært å hentet BeachIt tshortene i dag, kom hjem til DEN svære esken full av tshorter. Fyfaen så uvirkelig dette faktisk er. Endelig lansert vårt eget merke. Vi starter med en stor share konkurranse senere i kveld hvor vi trekker hele TO vinnere så hold dere oppdaterte, noen som er gira på en tshortene?!SWEETEST THING

ALOHAA! Da er vi hjemme, og gud så godt det var å få se igjen familien sin. De dro meg opp på rommet mitt og hadde en uventet overraskelse til meg der. De har fikset rommet mitt, extreme makeover. Det betyr mer enn dere faktisk tror for meg. Sist de overrasket meg slikt med rom dekorasjoner osv var etter min første operasjon i 7.klasse. Pappa hadde lagd speilvegg til meg og himmelseng. Det husker jeg så godt. Denne gangen kan jeg si at jeg ELSKER rommet mitt. Nye hyller og alt, helt ommøblert!! Ufattelig snilt gjort av dem. De feiret at vi kom tilbake med vin og alt mulig. En fantastisk familie er dette.


Dette maleriet har faktisk min flotte søster på 21 år malt!


PÅ VEI HJEMOVER

Hallo! Da har jeg vært her i to netter og skal reise hjemover. I går var det noe som fasinerte meg helt forferdelig mye. Noah på 2 år fikk en ipad på fanget. Og han forstod seg på absolutt alt, klarte å låse opp, gå inn på youtube, finne videoer han ville se osv. Da jeg var 2 år forstod jeg ikke engang at jeg levde. Der satt jeg virkelig med et sjokkerende ansikt. Utrolig stilig! Og i dag har vi vært på lunsj hos noen venner av familien. Hyggelige mennesker! Toget går klokken 17:00 så får jeg endelig sett familien min igjen, har savnet dem!!!


 

WHAT A FUNNY NIGHT

Hei dere! Togturen og bussturen hit til Oslo gikk kjempe bra. Koste oss med en del godteri på veien. Da vi kom frem satt resten av familien ute på verandaen og koste seg. Må si dette er en skikkelig fin og hyggelig familie. Og huset er så hjemkoselig!!! Da jeg, Lars og Didrik skulle legge oss fikk gutta helt spader fordi det var en møll på rommet. De kastet sokker, genser, lommebøker osv etter den. Jeg klarte ikke å få frem at jeg skulle ta den siden jeg fikk totalt lattekrampe. Så fort møllen fløy mot dem, tok det kun 2 sekunder før de begge lå gjemt under dynen. Fikk så vondt i magen, kjente i går at den fikk en gjennomgang. Men det var fryktelig moro! Nå har vi spist god frokost og bare slapper av.

GOOD BYE BERGEN

ALOHA! Da er det på tide å dra videre til Oslo, blir hentet av farfaren til gutta om litt over 1 time. Hektisk her allerede. Heldigvis var jeg smart og dusjet i går kveld. Ellers hadde det blitt totalt kaos. Gleder meg til å overnatte i Oslo hos onkelen. Satser på fint vær disse dagene! Ha en flott dag videre :-) Når jeg er hjemme i Moss er det rett tilbake i kreftsenga (solariumet).
 SISTE KVELDEN HER I BERGEN

BOYA! Nå har det faktisk gått to uker siden jeg dro hit til Bergen. Hatt det kjempe koselig, uendelig gode minner! I dag har vi bare vært ute å slappet av i hagen. I morgen skal vi ta tog inn til Oslo hvor vi skal være hos en av onklene til Didrik frem til søndagen. Mest sannsynlig blir det Sverige tur en av dagene.MOVIEMARATON

ALOHA! Først og fremst kan jeg bare si fort at grunnen til at jeg kun legger ut iphone bilder nå som jeg er her i bergen, det er fordi den tar rett og slett jævlig bra bilder. Og du får redigert dem via iphonen. Det går mye kjappere enn å måtte overføre bilder osv sååå redigere dem. Skjønner? Jeg beklager virkelig. Men jeg har ikke speilrefleks, så blir jeg en dårlig blogger pga det er det synd. Men over til denne dagen. Vært og hoppet litt på trampolinen til Morten med Didrik og Lars som er stebroren til Didrik. Jeg er ganske pyse når det gjelder hopping generelt. Nå skal jeg og Didrik ha film maraton med Pirates Of The Caribbean.

LONGBOARD FAIL

Hahahahahaha. Jeg og Didrik var som sagt ute og cruiset på longboard. Vi kom til en bakke som Didrik kjørte først på bare for å passe på om det kom noen biler. Han klarte seg bra med mitt Sector9 longboard. Så tenkte jeg bare at han klarte det bra med mitt, som kan være veldig usikkert iblant, skulle hvertfall jeg klare det med Madrid brettet til Lars. Jeg kjørte på, kom til svingen hvor jeg begynte å dingle med brettet. Klarte ikke å få kontroll på det i den store farten jeg fikk. Didrik var langt unna men jeg kunne se han. Jeg visste jeg ikke kom til å klare å få kontrollen tilbake. De neste 10 sekundene stod det mellom fall på asfalten eller kjøre rett inn i skauen. Skauen ble det, jeg faceplantet, ble slengt rundt og fikk helt forferdelig latterkrampe. Før jeg fikk sagt noe som helst kom en redd kjæreste bort til meg. Gjett om han fikk den underholdningen av da jeg falt. Hahahaha! Nakken min er av sterke smerter, rumpa mi er hoven så det endelig ser ut som jeg har sprettrumpe og jeg klarer ikke å sitte på den.
 

BOATTRIP

Halla! Da har vi kommet hjem etter en lang fisketur. Det var kjempe gøy, men fy søren så mange bølger. Lettet flere ganger av setet. Jeg ville ikke fiske fordi jeg fikk lov til å ha med denne søtnosen ut på vannet. Nå har vi bare en liten pause før jeg og Didrik skal ut å stå på longboard, det blir kuuz!


Fikk disse kule pilot solbrillene av Lars, tusen takk!

LAGUNEN

BOYAA! I dag dro jeg, Didrik og Lars en tur til Lagunen med farfaren deres. Syns det senteret er så stort, skulle ønske vi hadde et like stort hjemme i Moss. Men det er for mye å håpe. Haha. Har kjøpt meg noen fine ting som jeg skal vise dere nu! Og nå tar veien videre ut på fisketur. Ha en fin kveld!
Mascara Cubus 179kr Negler Cubus 99kr Shades Cubus 79kr

COLORCLUB NAILS

ALOHA! Rett før jeg dro til Bergen kjøpte jeg meg 4 nye neglakker. Og denne sparkling neglakken er uten tvil blitt min favoritt. Elsker den!


Kjøpt på Vita.

OSLOVE

Dere er dypt savnet. Sender varme tanker til alle dere pårørende, så mye kjærlighet som vi har vist vet vi at kjærligheten alltid vil vinne.DONUT HAIR

BOYAA! Prøvde den donut dotten keg kjøpte på Glitter i stad. Ble en del hår jeg måtte surre ekstra ganger rundt siden jeg har så mye. Men det ble stilig, ettersom dipdye håret mitt syntes på dotten. Haha. Akkurat spist helt sinnsykt god mat. Det er søndag i dag og er veldig nysgjerrig på hva slags planer dere har for i dag? :-)
Definitivt klar over at noen vil kommentere brynene mine. Jeg selv skulle ønske jeg aldri startet med å tegne på bryn, forid nå er jeg avhengig av å tegne på dem. Så, noen haters som skal klage?

NYTER LIVET HER I BERGEN

ALOHA! Som jeg koser meg her i Bergen. I går smakte jeg på ufattelig mye fisk, som smakte helt forferdelig. Ble lurt til å smake på sild på boks. Noe av der verste jeg har smakt. Men alle fikk en god latter! Ellers så vi alle på film i går kveld med godteri og mer.Veldig hyggelig. I dag er det fremdeles regn, så er usikker på hva vi kommer til å finne på i dag. RAIN

Halla! I dag har det regnet en god del, fikk et skikkelig syn på ekte sommervær her i Bergen. Vi har vært en tur på Lagunen og jeg fikk endelig kjøpt meg sånn donuts dott. Blir morsomt å se om jeg faktisk klarer å lage en like bra en som alle dere andre. Noen tips eller er det ubeskrivelig enkelt?ONE WEEK LEFT

ALOHA! Nå har det gått en uke, og har kun en uke igjen her i Bergen. Deilig å tenke på at jeg får leve litt  mer luksus. Det har vært kjempe fint vær i dag og kjørte derfor shorts og singlet! Men noe er veldig kjipt, all brunfargen min er snart borte. Herlige Norge!!! Det vil si at det flasser av så fort jeg går ut av dusjen. Litt kjipt, men bedre å få det av å starte på nytt igjen. 


Tank SoNextYear.com Shorts MadLady.se Armbånd Oslove.no

 
Nå, over til BeachIt tshortene. Under denne teksten vil du se tshortene vi skal ha. Gul med svart logo, hvit med blå logo og svart med blå logo.  Dette var de med flest forespørsler så jeg håper dere blir fornøyde! Er så utrolig spent på tskjortene! Jeg og Didrik gleder oss så utroolig mye og ser ufattelig frem til dette! Vi starter straks med forhåndsbestillinger så det blir førstemann til mølla! Vi synes dette prosjektet blir utroolig interessant, så det blir bra! Hope ya dig!INNKJØP 18.JUL.12

Halla! Som sagt glemte jeg jo helt å poste innlegget om hva jeg hadde kjøpt. Men NÅ skal jeg få gjort det! Skal oppdatere dere litt om BeachIt tshortene senere i kveld. For om ikke lenge skal vi lage pizza med pommes frites og bearnaise. My favorite fooood <3<3<3 


Tank BikBok 99kr Øredobber Glitter 79kr

CHILLIN

BOYAA! I går droppet vi fiskingen og tok heller en longboard tur som var kjempe deilig. Gutta stakk ut igjen senere, da ble jeg og Lise igjen hjemme mens vi så på Raise Your Voice. Den er så gammel og fiin! Vet enda ikke hva vi skal i dag. Har glemt å legge ut innkjøpet også, vil dere se det? Tshortene er snart ute, og da starter vi med forhåndsbestillinger. Så her gjelder det å være kjapp. Stay tuned!GREAT DAY

ALOHA! Har vært skikkelig heldig med været i dag, men da vi var ute på havet med båten kom det plutselig det uværet mot oss. Så derofr dro vi inn, men rett etter skiftet uværet retning. Så nå er det fint vær igjen! Vi har vært ute å skytet litt med luftgevær. Kjempe gøy når man først treffer! Så i kveld blir det enten mer fisking eller longboard tur. Ha en fin kveld!!!

MY SWEET READERS

Halla! Nå har jeg litt dårlig tid ettersom jeg enda ikke er ferdig fikset og skal snart ut. Tror det blir enda mer fisking. Haha, jeg syns det er så gøy. Men over til noe annet. Jeg har fått noen av bildene hvor mine kjære lesere kom bort til meg. Må bare så sagt det, jeg syns det er så søtt!


Søte Marita!

Og enda fler søte jenter: Karoline, Tonje og Vilde!

VG-LISTA

BOYAA! I dag dro vi som sagt til Lagunen, kjøpte meg en fin singlet og øredobber. Viser det senere i kveld! Etter Lagunen dro vi på vg-lista som jeg syns var utrolig dårlig egentlig. Envy var bra! Men ellers ganske kjedelig. Det kom noen søte lesere av bloggen bort til meg, så til dere som kom bort. Gjerne send meg bildene på mailen min så jeg kan legge de ut på bloggen!! :-) Nå skal vi ut å kjøre litt med båten ettersom det er så fint vær nå.SUNSET

ALOHA! Beklager for at jeg kun blogget en gang i går. Men vi ble ute til noe med elleve og fisket mens vi bare kjørte litt rundt i båten. Det var kjempe gøy! Jeg var så sliten når vi kom hjem at jeg utsatte bloggingen til i dag. Er jeg tilgitt? Hihi. Lover å blogge mer i dag. Vi skal på lagunen nå snart og så tar vi kanskje en tur innom vg-lista som flere av dere har spurt om. Dere må ikke være redde for å komme bort til meg å bare hilse. Det syns jeg er skikkelig hyggelig! Noen andre som skal på vg-lista?GÅRSDAGENS INNKJØP 16.JUL.12


Skjorte Carlings 599kr

Denne parfymen skulle jeg kjøpe helt til Didrik ga den videre til Lars som snek seg til kassen og betalte med Didrik sitt kort, nydelige gutten min som kjøpte den til meg!

KRABBEKLO

Halla! I dag dro vi inn til byen og spiste kinesisk mat. Etter vi hadde gjort det var jeg på leting etter en skjorte jeg har lett lenge etter. Jeg fant den endelig her i Bergen! Kan legge ut bildet av den senere. Elsker den! Så tok vi en tur med fløibanen, veldig koselig. Etter det dro vi hjem igjen hvor en kompis av Lars hadde fått driiiit mange krabber. Syyykt!

LONGBOARD CRUZING AND MORE

WADDUUUP! Etter vi hadde spist den gode maten til Lilly stakk vi ut og cruiset på longboard alle fire. Utrolig deilige bakker her i Bergen. Tok en tur på bryggen osv, herlig vær er det! Overraskende nok er det bedre her enn hjemme, haha. Jeg og Didrik tok en kveldstur med søteste hunden Kissy. Og nå skal vi snart inn til byen for å kanskje shoppe litt!!! Ha en fin dag :-)
 

FISHINGTRIP

BOYA! I dag ble det ut på fisketur med familien. Det var utrolig gøy. Jeg har aldri fisket før og gjett hvem som fikk de to første fiskene!!!!!!!! Satt i båten og bare koste oss masse med godteri og brus. Så kom vi hjem til gooood mat. Akkurat nå venter vi på at det skal bli bedre vær ute slik at vi kan stikke ut å cruise på longboard!BERGEN

ALOHA! Reisen gikk kjempe fint, første gang vi ikke har hatt noe problemer. Sist gang tok vi fly og da fikk jeg glovarm te over bena husker jeg. Haha, heldige meg. Når vi kom frem ble vi tatt i mot såååå bra. Er virkelig glad i denne familien, føler deg alltid så hjemme hos dem. Veldig nysgjerrig på hva vi skal i dag! Forresten, god morgen :-)DAGENS INNKJØP 14.JUL.12

Halla! Da tok jeg noen siste innkjøp før jeg reiser til Bergen med kjæresten min, Didrik. Blir der i 2 uker, og skal kose meg med verdens beste mat. Gleder meg ufattelig mye til å se igjen denne gode familien. Veldig stresset nå ettersom vi drar om under 1 time. Reisefeber.....
Tingene er fra Vita, GinaTricot og H&M!
 

WHO ARE YOU?

ALOHA! Jeg har blogget veldig lenge, og over lang tid har jeg alltid lurt på hvem dere egentlig er. Jeg vet dere er utrolig hyggelig og alt det der. Men ettersom jeg deler så mye av livet mitt med dere, er jeg veldig nysgjerrig på hva dere driver med osv. Gjerne legg igjen en kommentar på hvem du er og har du blogg, sjekker jeg den gjerne ut!
Fotograf: Jeanett Haslien

MY FAVORITE FOOD

I dag var jeg med Martine en siste gang før jeg drar videre i morgen. Ser virkelig frem til dette. Dro i butikken for å kjøpe inn favoritt maten min og endelig fikk jeg spist det! Litt av en fornøyd jente nå ja. Ellers går denne dagen til å pakke en del. Blir trossalt borte i 2 uker. 


Jeg elsker virkelig dette, poteter og bearnaise. Hva er din favoritt mat?

NEW IN FROM SONEXTYEAR.COM

// Samarbeid med SoNextYear.com

Evig lykke! Søsteren min kom inn på rommet mitt med en pakke. Det tok kun EN dag før jeg fikk pakken, herregud så glad jeg ble. Toppen jeg valgte er mye kulere i virkeligheten. Elsker at det er nagler på den. Dere vil garantert elske denne nettsiden, det er klær fra runwaydreamz der!! Shortsene er til å sikle av. Elsker dem, ganske sikker på at jeg snart bestiller meg en shorts derfra.
Hahahahahahahaha, sjekk forskjell på brunfargen på dette bildet. Ser jo helt latterlig ut. Lucky me!

VINNEREN AV GOODIEBAG MED PRODUKTER FRA ELF.NO

Wadduuup! Vil takke for absolutt alle som har blitt med i konkurransen, utrolig mange. Veldig morsomt å se dere er så interesserte! Vinneren ble Sandra Nysæter og håper du blir veldig fornøyd med produktene. Gratulerer så mye!

-Formen min er opp og ned, selv mamma går meg på nervene da hun kryper opp i sengen min ved siden av Didrik som passer på meg mens hun susser meg overalt. Der og da var det irriterende, men hun er ufattelig søt. Hater å ikke være frisk når det er ferie, og enda verre sommerferie. Men dere får ha en fin kveld videre :-) GOOD MORNING

Halla! I går kveld ble jeg plutselig veldig dårlig, smålig kvalm. Men det stakk helt jævlig i magen min, Didrik ble ganske redd fordi han trodde det kunne være noe med blindtarmen som han har hatt før. Men kom frem til at det kan ha vært mat forgiftning, altså noe jeg har spist som jeg reagerte på. Vet enda ikke hva. Etter flere timer gikk det endelig over. Gutten min passer godt på meg, satt oppe i natt kun for å sjekke at alt var bra med meg. Tuller ikke når jeg sier dette, Didrik er drømmegutten.

Og jeg har fått med meg at det er stor etterspørsel om singletter og en haug med farger angående BeachIt. Vi er bare i oppstartfasen, noe som tilsier at vi har et startbudsjett som vi skal designe for, fargerikt og kompliserte design er veldig dyrt. Vi har ikke penger til å starte rett på kompliserte design dessverre, så jeg håper dere liker og setter pris på arbeidet vi har gjort hittil! Vi kan også ha en tredje farge med tshorter. Vi har kommet frem til at 2 hovedfarger vil være svart og hvite tskjorter med blå logo. Vi ser også veldig imot gul med sort logo, den likte vi godt. Fortell hva dere synes og ikke vær redd for å sende en mail til maddepaddeeblogg@hotmail.noSWEETEST GIRL

Halla! Jeg og Didrik satt på Campino og spiste mens jeg ventet på at Martine skulle ringe meg. Jeg fikk endelig se igjen Martine min og gud så glad jeg ble!!!!!!! Ååååh. Hun har fått seg ny katt som er super søt, tror jeg er forelsket i den. Nydeligste katten jeg har sett! Vil også takke for alle kommentarene jeg har fått i det siste.


Åååååååh, søteste!
 

NEW IN FROM DOBB.NO

// Samarbeid med Dobb.no

Fikk tilsendt to flotte produkter her om dagen. Armbåndet er skikkelig sommerlig og det liker jeg kjempe godt. Ringen er råstilig, elsker at det er hull i den if you know what I mean. Anyways, veldig fornøyd. Ta gjerne en titt på nettbutikken, veldig mye fint der!


 

GIFT FROM MY SWEET BOYFRIEND

Halla! Jeg var med Sondre og Didrik i stad. Tok en tur i butikkene litt rundt omkring og jeg så en jævlig fet singlet på XXL ved merke Roxy som er et surfemerket. Didrik la selvfølgelig merke til at jeg tittet på han, derfor var han så snill og kjøpte den til meg. Fikk så dårlig samvittighet fordi han kjøpte den, men tanken på at kjæresten min kjøpte den ble jeg uendelig glad!


 BEACHIT TSHIRTS!!

BOYAA! Vi har akkurat kommet frem til at vi kan ha 2 tskjortefarger! Vi har bestemt at den ene skal være hvit med blå logo! Det vil ta litt tid (8-14 dager) før vi får dem hit! Vi kommer også til å ta noen bilder som vi skal bruke i en slags "Lookbook" ! Målet vårt er å få solgt 100 av disse! Hvis vi klarer det så har vi mange muligheter ! Det vil si at vi kan lage det dere ønsker mest! Dette er noe jeg og Didrik virkelig brenner for og det hadde vært så utrolig morsomt å klare dette! Jeg håper dere liker og vi jobber meget hardt for å få dette til! Tskjortene vil komme til å koste 199kr ! Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å kontakte oss på maddepaddeeblogg@hotmail.no så svarer vi med èn gang!

 

Mitt spørsmål til dere er hvilken farge vil dere ha på den andre? Logoen skal være blå på begge i førsteomgang! Vi kommer også til å ha enda en share konkurranse om gratis tskjorte! Stay tuned! 

 
Dette er den fargen vi SKAL ha med, altså bestille. Og den under er vår personlige favoritt:


GIRLS1ST

// Samarbeid med Libresse


Hei dere unge jenter! Som alle jenter har det, er det da de unge som ofte går med mange spørsmål rundt i hodet. Du er usikker på hvem du skal spørre, du er redd for hvordan de reagerer, om du blir ydmyket osv. Derfor har Girls1st, et initativ fra Libresse for å få jenter til å prøve ut nye, spennende ting nå kommet med sin egen nettside der DU anonymt kan spørre om hva som helst. Som for eksempel din første mensen, første kyss osv. Der kan du være helt sikker på at du blir anonym. Girs1st støtter deg hele veien og du burde ikke være sjenert for å spørre om noe!!! Klikk HER for å sjekke ut denne spennende nettsiden som kun er der for å hjelpe deg :-)

 

NEW RECORD

ALOHA! Jeg sjekket statistikken min i dag og gud som den har steget. Da sjekket jeg bare blogg.no for moroskyld og jeg fikk hakeslep da jeg så hvilken plass jeg lå på. Jeg ligger på 12.plass med 8555 lesere. Dette er ny rekord og helt nytt for meg. Jeg vet virkelig ikke hva jeg har gjort for å fortjene dette her, men vil bare si tusen hjertelig takk til absolutt dere alle for deres støtte og de flotte kommentarene jeg får. Jeg vet ikke hvordan jeg klarer å få vist hvor takknemlig jeg er for dette. Men en ting er sikkert, det er pga dere jeg ligger der. Dere har hjulpet meg så mye og gitt meg fantastiske tilbakemeldinger både her og der. Nok en gang tusen takk, mine herlige lesere!
 

NEW IN FROM SMEJFASHION.NO AND MADLADY.SE

// Samarbeid med Smejfashion.no

Utrolig fornøyd med disse produktene. Kjolen sitter som et skudd og jeg elsker VIRKELIG klokken som det er så mye detaljer på. Selv moren min ønsket virkelig denne klokken, nå som jeg har den får vi begge godt brukt for den.
// Samarbeid med Madlady.se 

Guuuud som jeg elsker min nye shorts og øredobber. Jeg digger disse øredobbene med fake utvidere, og disse var med hodeskaller. Score!!!! Shortsen tok jeg i en litt større størrelse fordi jeg ønsket å ha den litt stor. Veldig glad for at jeg gjorde det, og fargene på shortsen er helt stunning!!!JETSKI PICTURES AND MORE

BOYAA! Først nå funket det å overføre vannscooter bildene fra den første uken jeg var i Tyrkia. Tenkte jeg da kunne dele dem med dere ettersom dere har spurt om det. 
 Dagen vi skulle sjekke ut måtte vi ut av hotellrommet før 12:00, da tenkte jeg bare fuck, hvor dusjer jeg nå? Derfor måtte vi dusje i fellesdusjene ved bassenget. Så ganske smart ut der jeg stod med shampoo og alt. Flyet vårt var også 30 min forsinket. Men det gikk fort! Ufattelig deilig å endelig være hjemme igjen. Skal ha kosekveld med gutten min, så får dere kose dere masse videre dere og!READY, SET, GO!!!!

ALOHA!  Da har dagen kommet for at vi skal få armbåndene ut i salg! Vi har et begrenset antall så vær kjapp! Vi er på vei til å åpne en nettbutikk men det kommer til å ta en stund. Derfor kan dere kjøpe første runde med armbånd allerede idag! De koster 99kr per stk! Send mail til maddepaddeeblogg@hotmail.no eller send Facebook-melding til Didrik! Her er en liten titt på hva dere kan kjøpe! Vi har et begrenset antall så det er førstemann til mølla! Vi starter å sende ut allerede imorgen! :-)

 

Vi har også en SHARE konkurranse på Facebook, trykk HER for å delta! Del bildet og vær med i trekningen om et gratis BeachIt armbånd i posten!! Håper dere liker det nye merket! Vi kommer med oppdateringer på tskjortene om ikke lenge! Husk å lik facebook pagen til Beachit og følg oss på Twitter.
 SISTE KVELDEN

ALOHA! Siste kvelden vi spiser ute, veldig rart å tenke på sånn egentlig. Ellers, vi spiste på Serena i kveld og la igjen et brev til sossegutten vår fra Fredrikstad, nemlig Haakon. En skikkelig type! Håper han blir glad av dette brevet, hihi.

GOING HOME TOMORROW

Wadduuup! Åh, endelig er dagen her. Dagen før vi skal reise hjem. Kjenner jeg har skikkelig reisefeber. Gleder meg til å komme hjem for å se igjen alle vennene mine og selvfølgelig mine nærmeste. Det har vært en hyggelig ferie, men mer enn annet skulle jeg ønske søsteren min hadde blitt med. Det blir ikke det samme uten hun! Flyet vårt går 00:25 på lørdag natt. Vi er hjemme på Gardemoen rundt halv 4 tiden. Shortsen på forrige innlegg er forresten fra Quicksilver\ Billabong. Altså herfra! Ha en fortsatt fin ferie, blogges i kveld :-)

HAWAII BAR

BOYAA! I dag dro Benedicte og Anne Britt hjem. To stykker mindre, kommer til å bli litt merkelig. Ellers spiste vi på Hawaii Bar i dag, sinnsykt god bearnaise der. Nå sitter jeg som en loner i trappa. Fullt i lobbyen, buhu. Skal snart legge meg, og kom nettopp en random mann bort og spurte hva jeg drev med. I Tyrkia er de ikke sjenerte nei! Dere får ha fin fin kveld og sove godt.
Singletten er fra Cubus som var en tshorte, har klippet den selv.

BEACHIT BRACELETS

ALOHA! Kjenner jeg begynner å bli temmelig lei av å dra på stranden hver eneste dag, derfor sover jeg litt lenger så dagen ikke blir like lang. Luring jeg. Ellers, hold dere oppdaterte på @BEACHITSHIRTS på Twitter. Kommer snart ut med mer informasjon, so stay tuned!

Har forresten fikset BeachIt armbånd, hva syns dere?!

SHOPPING AGAIN

Wadduuup! Visst faen har Tyrkia sin egen Ullared. Haha. Men jeg liker ikke klærne som er det, er kun det samme som det alltid har vært der i alle år. Men jeg kjøpte meg noen nye par sko! Så de er jeg veldig fornøyd med. Så var jeg vill på prutinga, herregud det tok av. Skulle seriøs blitt filmet.
Toppen er fra Carlings!Ringene er fra Dobb.no!

Dagens siste innkjøp <3<3<3

BEACHING YOU KNOW

Boyaa! Malin en veninne fra Norge er også her i Tyrkia så vi lå på samme sted på stranden i dag. Veldig hyggelig! Tok en liten shopping runde i Sunset Shop som er på Tropic Beach. Helt fantastiske bikinier der må jeg si! Kjøpte meg to stykker.


Fargerike bikini overdelen min er fra Cubus!

KONKURRANSE: VINN GOODIEBAG MED PRODUKTER FRA ELF.NO

Halla! I samarbeid med ELF kjører jeg nå i gang en konkurranse hvor det blir trekt flere vinnere som får en goodiebag med 5-6 produkter. Eneste du må gjøre er å like facebook siden til Elf HER og så kommentere på innlegget at du har likt siden samtidig som du legger igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den ene heldige vinneren. Lykke til dere! :-)

GOD KVELD

Alohaa! Nå sitter jeg i lobbyen med Camilla og Benedicte. Akkurat spist, og skal straks bort til Serena og kose oss der. Håper dere har en kjempe fin ferie og tusen hjertelig takk for all støtten angående BeachIt. Betyr utrolig mye!

SHOPPING

Halla! I går var vi på shopping og som jeg gledet meg til å gå inn i favoritt butikken min! Men jeg fant kun en ting der inne som jeg likte. Utrolig skuffet for årets kolleksjon. Gikk ut med tre plagg, et til meg selv. Og gaver til min søster og kjæreste. Men genseren jeg kjøpte digget jeg til tusen.


Veldig fornøyd!

HAPPY

Halla! Ble dessverre ikke noe shopping i dag ettersom det er fotball. Men i morgen blir det! Favoritt butikken min er Quicksilver\ Billabong som ligger nederst langs stranden i Side. Elsker absolutt alt der. Ellers har jeg kost meg på stranden og spist god middag!


Noen av dere tror tydeligvis at det er puppa jeg flasher i solbrillene. Må dessverre meddele at det er mitt venstre ribbein.
BIG NEWS

Alohaa! Jeg skal lansere en engelsk versjon av bloggen min. Ingen forandringer med den vanlige, bare at den blir tilgjengelig på engelsk også. Jeg og Didrik skal fra nå av lage et merke som heter BeachIt. Designet blir sjukt digg og merke\ klærne vil bli surf/ aloha /laydback stil. Ønsker veldig gjerne å se hvor mange av dere som er interesserte i å kjøpe dette. Det vil overhodet ikke bli noe dyrt! Så kommenter hvis dere er interesserte i dette innlegget er dere snille. Det vil være til stor hjelp. Bildet under er logoen vi vurderer å trykke på klærne. Kanskje vi får mekket en bedre. Who knows! Er dere interesserte, let me know. Det vil nok være ute om 1-2 mnd, kanskje litt lenger. Bilder av klærne vil da komme om ikke så lenge! Frem til da, stay tuned :-)