hits

juli 2014

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hvor gammel er du, når er du født?
Jeg er 19 år og er født i 1994, selv om jeg ser ut som en liten drittunge til tider.

Hva er hemmeligheten bak det ryddige rommet ditt? Hvor oppholder du alt rotet ditt?

Hemmeligheten bak mitt ryddige rom er vel at jeg ikke klarer å nyte å være tilstede, hvis det skal være så rotete. Jeg kan få panikk helt ut av det blå, om jeg plutselig legger merke til at det har blitt rotete. Så hvor jeg oppholder alt rotet, er vel der det egentlig skal ligge.

Jeg bare lurer, siden jeg er i samme situasjon selv, om du har vanskeligheter med å finne bh som passer?
Åh, du aner ikke hvor mye jeg sliter med å finne bh som passer til brystene mine. Jeg hater å se etter undertøy fordi jeg som regel alltid kommer ut med ingenting.

Kan du legge ut et bilde av øret ditt? 


Bor Didrik fortsatt hos deg hver dag?
Nei, han bor ikke hos meg lenger.

Tre ønsker av alt i hele verden, hvilke?
At jeg og familien min, ikke minst mine nærmeste vil ha det godt så lenge vi lever, at det blir slutt på all dyremishandling her i verden og at jeg snart begynner å se lyset i tunnelen.

Føler du at du er heldig, hvorfor eller hvorfor ikke?
Både ja og nei. Selv om jeg har det bra, har jeg det for øyeblikket ganske jævlig også. Men man må jo bare tenke positivt? Hvis man har nådd bånn, kan det bare gå en vei, og det er oppover!

Liker du at noen kommer bort og spør om å ta bilder? Skjer det ofte?
Jeg elsker at lesere kommer bort og spør om å få ta bilder med meg. Det er så utrolig koselig at jeg alltid tar meg tid til å hilse på dem, snakke litt med dem og ikke bare tar bilder for så å bli ferdig med en gang. I noen perioder kan det skje sjeldent, mens andre ganger kan det skje overraskende ofte. Dere må virkelig aldri være usikre på om ta bilder med meg. Hvis jeg hadde hatt en kjip dag, eller er ganske stygg den dagen, uansett hva, hadde jeg aldri sagt nei til å ta bilder med dere.

Hva er ditt mest likte bildet på IG?
Vettu hva, dette spørsmålet tok jeg kun med fordi jeg holdt på å sette hjertet i halsen da jeg fant ut hvilket bildet som var det mest likte bildet på Instagramen min. Det er faktisk ganske sykt!


Hva skulle du egentlig hete da du ble født?
Jeg skulle egentlig hete Julie, haha.

Kan du fortelle oss noen sære ting om deg selv?
Jeg hater å drikke fra flasker, det aller beste er i et glass med masse isbiter. Men jeg elsker å drikke melk rett fra kartongen, men ingenting annet. Jeg kan skrike som en ørn og en høne, det er vel litt sært. For litt siden, ikke engang 1 år siden, samlet jeg på skoesker. Det tok til slutt så mye plass på rommet at jeg måtte kaste nesten alle sammen :-(

Hva er favorittbrusen din?
Vann XDXD Neida. Favorittbrusen min må enten være Cola eller Burn originalen. 

Din verste frykt?
Min verste frykt er å se at den personen som betyr mest for meg, ikke lenger er min og at jeg bare må leve med det.

Hvordan var hotellet dere bodde på i London?
LITE! Haha, jeg kan faktisk ikke beskrive det på en bedre måte. Om du har klaustrofobi, ikke bo der. Det var på kanten til at vi fikk panikk over hvor trangt det var der. Men alt i alt, når du drar på shoppingtur for å shoppe, er det ikke så kjipt å sove på et slikt hotell som dette. Men hvis du drar dit litt på grunn av oppholdet også, da er ikke dette det riktige hotellet å dra på.

Hvordan kom dere frem og tilbake fra flyplassen til hotellet?
Til hotellet, tok vi Victoriabussen hvis jeg ikke husker feil på navnet. De bussene går hvert 5/15 minutt og kjører igjennom alle stopp, til det siste stoppet er Victoria før bussen kjører tilbake til flyplassen. Til flyplassen tok vi taxi fra hotellet til Liverpool Street og tog inn til Stansted Airport.

Hvor er de hvite hælene som du brukte på Ida sin bursdag fra?
De er fra Nelly og jeg eeeeelsker dem!

Har du og Didrik vurdert å flytte ut?
Ja, vi har snakket om det en god del. Vi har et drømmehus her hjemme i Norge, men akkurat når det blir må tiden vise

Hva skjer med BeachIt?
Akkurat nå så er det veldig mye som skjer i livene til oss begge. Derfor må BeachIt bli lagt litt på hyllen, før vi kan satse godt på det igjen. Det er ikke gøy å fortsette med noe du egentlig brenner for, selv da gløden har visnet bort. Derfor er det bedre å ta en pause, så satse større.

Skal Didrik være med til Tyrkia?
Nei, han har andre planer.

Er Didrik en del av familien liksom? At du kan være borte og han fortsatt føler seg hjemme hos dere, og kan sitte å se på tv og spise middag med de andre og sånt?
Ja, Didrik har blitt en stor del av familien. Han kan tilbringe tiden sin nede i kjelleren med de andre, og kose seg mens jeg er borte.

Hvorfor vil ikke Didrik være med på bloggen? Kan han være med i en video selv om du kanskje synes det er kleint når han ser på deg lage videoblogg?
Didrik vil ikke være med på bloggen lenger fordi han ikke ønsker det. Han er ikke en offentlig person som meg, så det må jeg og dere bare akseptere :-)

Hvordan holder du kroppen din så vedlike (sykt fin) når du ikke trener så mye?
Det er veldig hyggelig å høre dette, så tusen takk ♥ Jeg har en veldig høy forbrenning som gjør at kroppen og vekten min er veldig lik hele tiden, uavhengig av hva jeg spiser. Noen ganger er det kjekt, andre ganger suger det.

Hvilken størrelse bruker du i Dr.denim buksene? Og hvordan vasker du dine og hvor lenge holder dine seg før dem revner?
Jeg bruker størrelse XS i mine Dr.denim bukser. Jeg vasker dem på 40 grader og de har faktisk aldri revnet før.

Bruker du tumblr? I så fall, hva heter du der?
http://alohamad.tumblr.com/

Lurer på hva slags kamera du bruker for å ta de fine bildene dine og hva slags redigeringsprogram du bruker?
Jeg bruker Canon 600D og redigerer alle bildene mine i PhotoScape2 som er helt gratis.

Kan du legge ut noen bilder av deg selv som barn?
 

Har du noen allergier?
Jeg har faktisk ingen allergier, og det er jeg så forbanna lykkelig for! 

Favoritt frukt, grønnsak og potetgull?
Favoritt frukten min er enten moreller, eple eller jordbær. Klarer ikke å velge mellom disse 3. Når det gjelder grønnsaker, så liker jeg gulrøtter veldig godt. Favoritt potetgull er uten tvil ostepop!

Hva er skostørrelsen din, hvor mye veier du og hvor høy er du?
Jeg bruker skostørrelse 37, veier alt mellom 42-45 kg og er 165 cm høy, med mindre jeg har vokst (håper det).

Du ser alltid så fresh ut, føler du at siden du har blogg og må ta bilder, må du alltid fikse deg? Altså jeg føler det noen ganger er ork å stelle håret osv om du skjønner.
Jeg liker å føle meg fresh, hvert fall når jeg skal ta bilder til bloggen. Men føler aldri at jeg MÅ fikse meg på grunn av bloggen, fikser meg på grunn av at jeg selv vil. Jeg hater faktisk å sminke meg, så det er nok overraskende mange ganger jeg ikke orker å fikse meg til bloggen og heller velger å blogge om noe annet som ikke handlet om utseendet mitt.

Hvor går drømmeferien din til og med hvem?
Hawaii/ Bahamas med den jeg elsker.

Har du fortsatt kjæreste?
Nei.

Beskriv personligheten din.
Følsom, glad og sprudlende. 

Hvordan er forholdet ditt med kropp og mat? Er du i teorien undervektig? Jeg synes du har blitt litt tynnere i det siste, og jeg ser det spesielt på halsen og i ansiktet ditt. Du er en superflink blogger med en veldig inspirerende stil!
Tusen takk! Forholdet mitt til kropp og mat er ganske bra vil jeg si. Spiser akkurat hva jeg vil, uavhengig av hvor usunt det er eller hvor mye jeg spiser. Jeg spiser til jeg ikke orker mer. Jeg er i teorien undervektig ja :-)

Hvilken størrelse bruker du i alle buksene dine fra TopShop?
De bruker jeg i størrelse 24/28.


Hva slags musikk hører du på?
Jeg hører veldig mye på pop og hiphop.
 
Har noen fortalt deg at du ligner på Sasha Markina?
Jeg leste faktisk en kommentar her om dagen, hvor en sa akkurat det. Veldig gøy!

Hvor kommer du fra?
Jeg kommer fra Norge. Faktisk da jeg og Ida satt på flyplassen i London, for å dra hjem. Begynte hun plutselig å tenke på hvor pene barna til meg og Didrik kom til å bli, fordi hun mente jeg hadde spanske trekk. Måtte bryte ut i latter...
 
Har du gjort noe plastikk kirurgi med ansiktet ditt?
Nei, det har jeg aldri gjort og har heller ingen planer om det. 

Du har kjempe fine markerte kjeveben og kinnbein, er du modell for dette?
Det er veldig hyggelig å høre det, men jeg er dessverre ikke modell for dette.

Hvordan går det egentlig med deg og Didrik? Ser aldri til han lenger.
Jeg elsker han, men det er alt jeg kan si.

Hvor lenge har du og Didrik vært sammen?
Det varte i nesten 3 år.

Hva er det mest romantiske Didrik har gjort for deg?
At han viser at han vil tilbringe tiden sin med meg og at han faktisk er stolt over å vise meg frem, det synes jeg er romantisk.

Ser du for deg en fremtid med Didrik og vil dere gifte dere?
Ja og nei. Jeg ser for meg en fremtid med Didrik. Han vil ikke gifte seg, så det får jeg bare leve med. Jeg vil bare være med han, så om jeg ikke får en ring på fingeren, betyr han uansett like mye for meg.

Har du det bra for tiden?
Nei. 

Hvor godt er forholdet ditt til foreldrene dine?
Det er utrolig bra. De har hjulpet meg så utrolig mye de gangene jeg har vært på bånn, og jeg er så takknemlig for at de er der for meg. De har alltid noe å si, som hjelper meg med å få svar når jeg ikke lenger har svarene på det selv. Hvis det er noen som alltid vil være der for meg, er det mamma og pappa.

Er det noe du misliker med livet ditt nå?
Meg selv. 

Hvordan sier man navnet ditt?
Madelen, men det skrives Madeleine. Mamma og pappa bestemte seg for å være litt kule og skrive det på den måten. Det var veldig oppfinnsomt da???

Hva gjør du når du ikke blogger eller er på jobb?
Da tar jeg en liten time-out fra alt, og koser meg alene på rommet mitt. Da kan jeg ligge i sengen hele dagen, se på filmer og serier mens jeg koser meg med masse snacks. Eller er med jentene mine som gjør meg glad, de har jeg det alltid bra sammen med og vi finner alltid på mye koselig og jeg kan finne på å gå turer.

Hvor ofte vasker du håret ditt?
Jeg vasker håret mitt ca hver gang etter det har gått 2 dager. Håret mitt blir ikke fort fettete, men likevel foretrekker jeg at håret mitt skal se og lukte nydusjet ut.

Er Ida din bestevenn?
Ja, hun er min bestevenn og jeg er veldig, veldig, veldig glad for at jeg har hun i livet mitt akkurat nå.

♥♥♥

Hva synes dere om svarene?♥

HYPE SHOES

Etter å ha brukt nærmere 3 timer på å konvertere en av filmene som varer i kun 4 minutter, fungerte det ikke. Så jeg må ned til JapanPhoto igjen i morgen for å høre hva jeg må gjøre. Det har gått fint å konvertere filmer fra kameraet mitt Canon 600D tidligere, men hvorfor det ikke går nå aner jeg ikke.. Bekjente som tilogmed er flinke på dette, forstår ikke selv hvorfor det ikke går. 

Frem til da kan jeg vise dere noen nye bebbiser jeg har fått fra Hype. De var interesserte i å samarbeide med meg på Instagram, så lykken ble veldig stor da jeg fikk lov til å få disse fantastiske skoene. Jeg var redd de ikke ville passe, om de enten var for store eller for små. Men de passer HELT perfekt. Skal tro jeg var redd for at de ikke passet da jeg tok dem på meg. Men størrelsen er helt normal, så magefølelsen min hadde riktig denne gangen. 

Likte du dem?♥

JEG TROR JEG BEGYNNER Å BLI GAL

I dag skulle videobloggen blitt publisert, helst i dette innlegget. Men det kommer ikke til å skje. Jeg tror pcen min er døende, siden den ikke tar noen filtyper når det gjelder videoer. Jeg har prøvd MP4 som skal gå, men det har ikke fungert. Jeg har prøvd forskjellige konverteringsprogrammer, men ingen har fungert. Problemet er at jeg ikke får åpnet filmene på pcen min engang, fordi det er i MOV-fil. Så hvis noen har tips om hvordan jeg skal få til dette ASAP, vær så snill hjelp meg. Jeg klarer ikke å sove en natt til og tenke på at videobloggen enda ikke er ute på bloggen.

Tenk at noe så lite, skulle bli et så stort problem. Utrolig, er det ikke?


Bevis for at innkjøpsvideoen er spilt inn!!! Er så redd dere tror jeg er en shitty blogger som bare lyver for å slippe unna..
 
Kan noen der ute vær så snill å hjelpe meg?♥♥♥

VIDEOBLOGGEN ER PÅ VEI

Tror dere på meg da jeg sier at jeg har holdt på med forberedelser til videobloggen helt siden klokken 14:00 i dag? Vel, hør nå her. Jeg stod opp, fikset meg og så litt på Orange Is The New Black imens. Jeg la opp alt jeg hadde kjøpt på sengen så jeg hadde alt klart til kameraet begynte å filme. Plutselig kommer jeg på at kameraet til søsteren min ikke har sånn man kan vri skjermen med. Det sugde, fordi jeg vil veldig gjerne se at jeg får vist produktene ordentlig på videoen. Derfor ender jeg opp med å velge mitt, men den var på digital zoom, altså sykt nærme ansiktet mitt selv om jeg satte kameraet langt unna. Brukte lang tid på å skjønne hvordan jeg endret på det. Da jeg endelig fikk endret det og skulle begynne å filme, ble kameraet selvfølgelig tom for strøm :-)))))))))))))))

Så i mellomtiden lagde jeg meg mat, krøllet håret litt ekstra og spiste middag. Så kunne innspillingen av innkjøpsvideoen endelig begynne. Siden det ble filmet med mitt kamera, vil videoen dessverre ikke være ferdig før i morgen. Det beklager jeg for men jeg LOVER at jeg har filmet innkjøpene. Nå trenger jeg bare å få konvertert 2 videoer, som vil ta tusen år og redigere videoen som også tar tusen år... Og få meg frisk luft.

Men over til noe annet spennende: Junkyard har nå STORT salg på tusenvis av varer til opptil 80%. Du sparer derfor helt sinnsykt mye på å handle på deres Finale Sale. Shop med god samvittighet!♥

TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL SALGET!
 

Gleder du deg til innkjøpsvideoen & har du tatt en tur innom Junkyard for å sjekke ut salget?♥

YESTERDAYS OUTFIT

Veldig mange har spurt om når innkjøpsvideoen kommer, og det kan jeg si at det blir det ikke noe av. Jeg beklager virkelig, men jeg liker ikke å videoblogge. Neida, jeg bare tuller med dere. Den kommer enten i dag eller i morgen. Det er bare at kameraet mitt er sykt dårlig til å filme, så jeg skal se om det blir bedre med søsteren min sitt gamle kamera. Jeg pleide alltid å videoblogge med det kameraet før, så det blir kanskje litt bedre kvalitet. Utrolig nok så er det slik at kameraet mitt kun filmer i en filtype, og den går ikke på min datamaskin eller redigeringsprogram. Så det må derfor mye til for å konvertere den, og kvaliteten blir enda verre. Jeg har snakket med JapanPhoto og det eneste som kan hjelpe er å kanskje forandre litt på ISO'en, men jeg vil fremdeles få dårlig kvalitet og må i tillegg konvertere den. I steden for å gå igjennom det, blir det lettere med kameraet til søsteren min, som filmer i den filtypen som datamaskinen min tar. Og kvaliteten er bedre der, hvis jeg ikke husker feil. Det blir å enten satse på at det blir bedre med kameraet mitt om jeg forandrer litt på ISO'en, eller å velge noe trygt. Tror jeg går for det siste. Litt risky med mitt... Det er også en av grunnene til at jeg sjeldent lager videoblogger. Jeg vil egentlig lage det hver eneste uke, men når kameraet ditt filmer så ræva blir det ræva også..

 I går dro jeg til Nadine for å kose meg med resten av jentene mine. Vi storkoste oss som vi ALLTID gjør sammen. Det er faktisk helt sinnsykt hvor gøy vi jentene har det sammen, og hvor flinke vi er til å lage god stemning. Det er aldri noen som er utenfor, og det er så godt å se hvor glade jentene er. Smiler jo bare mer når de er i godt humør, ikke sant det? Vi bestemte oss for å dra ut til slutt og kose oss videre der.

Gårsdagens antrekk, eller med andre ord kjolen jeg brukte, den var helt fantastisk fin. Midt i blinken på slike type kjoler jeg liker og det kommer nok ikke som et sjokk hos dere. Jeg elsker når kjoler ikke sitter stramt, men likevel er fine. De begynner jeg å få en god del av nå!Likte du kjolen & gleder du deg til innkjøpsvideoen?♥
 

HELLOOO FRECKLES

I dag vekket pappa alle i huset klokken 10:00 for å gjøre oss klare til å dra på stranden. Det var helt nydelig vær på stranden i dag, vannet var varmere enn det jeg har badet i, i år. Så det var utrolig deilig å bare hoppe ut i vannet fra bryggen om og om igjen, ekstra moro da familien din også hopper. Men minus farmor og mamma da, det har jeg forståelse for haha. Det er faktisk første gangen i år vi har vært på stranden med farmor, så det var ekstra koselig. Selv om det er meldt dårlig vær i morgen, håper jeg likevel på at finværet holder seg noen dager til. Gjør ikke dere?♥

Jeg vet ikke helt hva det er, men plutselig i dag fikk jeg mye mer farge i ansiktet og på kroppen enn det jeg har fått de andre gangene jeg har solt meg på stranden. Med samme faktor og alt, bortsett fra en mye bedre solkrem til ansiktet fra Clarins. Men jeg la merke til at den fikk fregnene mine virkelig til å komme frem...


Nå ble jo lyset på rommet alt for lyst, er brunere enn dette men SAMMA DET! Heller brun i virkeligheten enn på bilder, haha.

Hvordan har deres dag vært så langt, fin?♥

ARTE LIMITED

Jeg har endelig fått skaffet meg en plakat til å ha over hyllene mine, som jeg forresten syntes ble kjempe fint. Jeg elsker plakaten, den er alt jeg egentlig ser etter. Det tok jammen tid for å finne en plakat som var 100% det jeg lette etter, men jeg er utrolig glad for at jeg endelig fikk tak i den plakaten. Jeg har en plakat til, men denne ble favoritten som skulle opp på veggen med en gang. Det hadde vært så fantastisk hvis jeg fant en lignende plakat i skikkelig stor størrelse, som jeg kunne hatt under skohyllene mine. Selv om rommet mitt er stappfullt av dilldall, mangler det fremdeles så mye på veggene. Jeg fikk forresten denne gjennom Instagram.
Det ser kanskje litt rart ut siden hyllen ikke går under hele plakaten, men grunnen til at jeg har tatt den midt på er fordi jeg må kjøpe en lenger hylle. Jeg har kjøpt så mange nye dufter i London, så de må jo få plass de også!

Hva synes du?♥
 

ADIDAS

I dag kjørte jeg på med den nye t-skjorten min fra Adidas. Den er så blomstrete og fin, så det var ikke vanskelig å style den opp. Jeg skulle egentlig ha på meg en shorts fra Urban, men den hadde visst søsteren min tatt. Derfor måtte jeg komme opp med noe annet, en bukse ble alt for varmt så hvorfor ikke et enkelt skjørt? 

Jeg er ganske fornøyd med at jeg valgte å ha på meg dette i dag, for i dag har det vært så lummert ute.... Ikke for å nevne hvor varmt det er på senteret der jeg jobber. Det har vært utrolig mye å gjøre på jobben i dag, blant annet å pakke opp nye varer til å gjøre om skoveggen. Det tar lang tid skal jeg si deg! Men jeg klager ikke, for da går tiden fort og det passer meg helt perfekt. Da jeg ikke har noe å gjøre på jobben kan jeg stelle meg i et hjørnet og begynne å danse så utrolig teit. Enda teitere å faktisk dele det med dere, for nå er det ingen hemmelighet lenger. Så lenge jeg har mine største hemmeligheter for meg selv, går det fint å dele noen av de små med dere ♥ 


 
T-skjorte fra Adidas // Skjørt fra Bershka // Veske fra RiverIsland // Klokke fra Nixon // Sko fra Urban


Ganske så forfriskende med en slik en i varmen♥♥

Hvordan har din dag vært så langt?♥

BEACH DAYS LIKE THIS

I går kveld gikk jeg og Didrik ned til stranden for å bade. Da vi gikk hjemmefra, fristet det ikke å bade så jeg droppet derfor å ta med bikini. Dessverre angret jeg ganske raskt på det da jeg kjente hvor varmt det var i vannet. Så jeg har lovt Didrik å være med på å ta kveldsbad mye fremover! 

De siste dagene har det vært så usedvanlig varmt ute at det ikke har holdt med å sole seg på verandaen. Det blir for varmt og du får ikke kjølt deg ned ved å sette deg inntil fryseren. Det er ganske koselig å se at så lite som Moss er, er det likevel så utrolig mange som er på stranden når solen er her. Det har vært sydenvarme her i Moss. Senest i stad målte vi 36 varmegrader på stranden og det er ganske sykt! Kan tenke deg hvor behagelig det var å sette seg inn i bilen som hadde stekt i solen siden klokken 11:00 i dag :-))))))))))))  


 Hvordan er været hos deg?♥

JOBBANTREKK

Først og fremst vil jeg si at jeg kondolerer til alle dere som mistet noen dere var glad i 22.juli 2011. Det kan aldri bli glemt, og disse menneskene som har blitt til vakre engler vil heller aldri bli glemt. Dere vil alltid være i våre hjerter♥


I dag tok jeg tidligvakten på Urban etter en utrolig avslappende kveld på mandag. Jeg var med familien hele dagen, og var på stranden og badet. Selv om det kanskje er litt kaldt i vannet, er det utrolig forfriskende og det er ganske deilig.

Det var veldig stille på Urban i dag, så jeg fikk heldigvis god tid til å rydde og gjøre klart alt etter det har vært salg i halve butikken. Nå er alt tilbake på fullpris, men vi har mange flotte nyheter. Jeg fant meg 3 nye godbiter i dag, men det får jeg nok ikke kjøpt denne måneden da jeg shoppet som en gærning i London. Men, jeg vil veldig gjerne vise dere de nyhetene. Det er utrolig kult å bruke slike baggy kjoler når du kanskje ikke har en dritt å bruke, da er den så enkel og du kan style den opp med fete sneakers, sunnies og eventuelt annet tilbehør. Hvorfor gjøre det så vanskelig, når det er så lett? Jeg har allerede et antrekk i hodet som jeg skal bruke til den grå kjolen. GLEDER MEG ALLEREDE! 


Kjole fra TopShop // Sko og jakke fra Urban // Klokke fra Larsson&jennings
Favoritt skoene mine for tiden!


Tenk at noe så enkelt som dette, kan bli så kult på. Helt rått!

 
Tidenes beste frokost♥

Hvordan har din dag vært?♥

DIGG MED DUGG

Goooood kveld, kjære lesere! Nå skal jeg fortelle dere om noe jeg har blitt helt forelsket i, og noe dere vil forelske dere i også.

Dere har fått med dere den nye isen til Hennig-Olsen som heter Dugg? Hvis ikke, bør du lese ekstra godt etter nå. Denne isen, Dugg, kommer i seks smaksvarianter. Fire Frozen Yoghurt i smakene Vanilje med honningrippel og mandler, jordbær, mango og pasjonsfrukt og selvfølgelig originalen. Så har vi to igjen som er Fruit Sorbet i smakene pære og bringebær. Dugg Frozen Yoghurt er laget på yoghurt naturell og er frisk og ikke minst god i smaken. Det finnes en original som er så stor som 800ml og 3 andre smaksvarianter i litt mindre størrelser. Det som er så bra med disse er at de har et høyt innhold av frukt og bær, og et lavt fettinnhold for de som sliter med å finne god is som er sunn og ikke minst smaker GODT. Dugg Fruit Sorbet, som er min favoritt, er laget med utgangspunkt i bær og frukt, bare med et høyt innhold. Jeg er ikke så nøye på om det jeg spiser er veldig sunt eller ikke. Men jeg skal med hånden på hjertet si at jeg spiser disse nye smaksopplevelsene med god samvittighet, med tanke på at de faktisk er sunnere. Det er nettopp det Dugg har valgt å utvikle, med tanke på at det skal være et litt sunnere alternativ i smakfull hverdagskos. Siden jeg nå har kommet inn på hverdagskos, skal jeg fortelle dere om den herlige konkurransen som følger med.

For å kunne være med i trekningen av 6 begre fra Hennig-Olsen (av hver smak) må du gjøre dette for å delta:

♥ Hastagge bildet ditt på Instagram med #dugg2014 og bildet skal vise DIN hverdagskos.
♥ Dere må også referere til Dugg sin facebookside (facebook.com/duggfrisk) og Instagramkonto (@duggfrisk).

De kårer vinnere fra og med uke 24 og konkurransen avsluttes 3.august. Dere vil få premien deres på et elektronisk gavekort som kan veksles ut i is i butikken. - Ganske greit så du ikke får smeltet is på døra, eller hva? Du kan også følge med på andre sine bidrag til konkurransen på bloggen til Dugg her.
 
Vinnere annonseres på Facebooksiden til Dugg HER på vinnerbildet. Masse lykke til!!Min favoritt ble uten tvil Fruit Sorbet med smak av søte bringebær. Lenge siden jeg har smakt en så frisk og god is som dette. Kanskje det blir din favoritt også?Hvilken smak er din favoritt & skal du delta i denne konkurransen?♥

// I samarbeid med Side2 & Hennig-Olsen

DAG 4 I LONDON

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN ER MADELEN HERMANSEN!♥ Du vil bli kontaktet veldig snart, og gratulerer så mye.


Den siste dagen startet som vanlig ned en god latterkrampe fra badet. Jeg satt i sengen og sminket meg, da jeg plutselig hører at noe sprekker/ knuser på badet. Da åpner Ida døren, smiler så utrolig lurt med rennende tannkrem i munnviken og sier "ops". Hun hadde klart å sprekke dolokket på badet. Hun visste ikke hvordan jeg ville reagere, før jeg fikk latterkrampe og hun begynte å le også. Hun hadde klart å ødelegge dolokket ved å bare sitte på det, som vi hadde gjort alle dagene. Så selvfølgelig, vi kunne jo ikke gå en dag uten at NOE bare måtte skje, haha.

Vi pakket ned det siste vi manglet, før koffertene var fulle og vi var klare for hjemreisen. Vi tok taxi til Liverpool Street, og på veien så jeg utrolig mange flotte bygninger at jeg ble målløs. Så nydelige gater at jeg bare måtte knipse et par bilder på veien. Da vi endelig kom oss på toget til Stansted Airport, fikk jeg plutselig latterkrampe og den ga seg aldri. Kan ikke engang svare på det nå heller, men tror jeg bare fikk latterkrampe fordi jeg var sliten og bare tenkte tilbake til alt det morsomme vi hadde opplevd under turen. Jeg har hatt det så utrolig koselig og ikke minst gøy mens jeg har vært i London med Ida. Tusen takk for en forbanna bra tur, Ida!

Mamma og pappa hentet oss på flyplassen, det var et ganske herlig syn. Jeg kom hjem til at mamma skjemte meg bort med baktpoteter, marinert svinekjøtt og saus. Etter jeg hadde spist, viste jeg frem alt jeg hadde kjøpt og ikke minst gavene jeg hadde kjøpt til dem. Jeg har jo sett at veldig mange av dere vil at jeg skal lage en innkjøpsvideo fra London, så skal jeg ta med gavene jeg kjøpte til familien min også?♥ 

Hva synes du om bildene?♥

DAG 3 I LONDON

Må være noe spesielt med airconditionet vi har på hotellet, det sluttet tydeligvis å funke på natten.. Det er jo da vi helst vil at det skal fungere, men vi har klart oss 2 netter og klarte oss den siste natten i London med det. På morgenen i går, våknet jeg av at jeg plutselig la merke til at det kom en uvanlig høy lyd inn på rommet vårt. Vi bor rett ved siden av trafikken så den hører vi hvert eneste sekund, men denne gangen var det en ny lyd. Jeg forstod raskt at det var brannalarmen, og måtte raskt vekke Ida som var i sin helt egen verden. Den stoppet plutselig opp og jeg gikk derfor ut i gangen for å se hva som skjedde, det var heldigvis ikke noe brann og alt var i orden. Men jeg vil heller bli vekket av alarmen på iPhonen min enn å våkne av brannalarmen neste gang.

I går fikk jeg endelig kjøpt meg nye sko, som jeg er veldig fornøyde med! Måtte innom 3 butikker for å finne størrelsen min. Jeg bruker 37, for dere som sikkert begynte å lure om jeg nesten måtte ha spesialstørrelse. Vi sa flere ganger til hverandre at NÅ skulle vi ikke kjøpe mer. Men heheh, det var tomme ord for å si det sånn. Til slutt måtte jeg bare si stopp, for stakkars lommeboken min som får svi for dette... Vi har kjøpt så mye fint her nede, og jeg gleder meg forbanna mye til å vise det til dere. Snill som jeg er, har jeg valgt å vise dere en liten smakebit av alt.Ikke sant vi har funnet oss mye fint?!♥

DAG 2 I LONDON

Jeg er helt målløs over hvor snille menneskene er her nede. De kommer helt tilfeldig bort til deg, gir deg ros for håret ditt og vippene dine. For å ikke snakke om at de spør om å få ta bilder av deg, det er helt sinnsykt. Dette gjaldt en mann som kom bort til meg, og tydeligvis ville gjøre en jente glad med ordene han sa til meg. Men jeg sa snilt ifra om at jeg helst ikke ville blitt tatt bilder av. Det respekterte han og det tok jeg med et smil. Det vi har hørt mest av her, må nok været antrekkene vi hadde på i dag. Både unge og voksne damer kommer bort og spør hvor vi har kjøpt kjolene våres hen. Vi sier med glede at de er fra TopShop!!! 

Dagen startet med at jeg og Ida måtte gå tilbake til hotellrommet vårt da Ida plutselig la merke til at jeg hadde en rød flekk på min hvite kjole. Ja, dette er jenters verste mareritt. Wait for it: Jeg trodde jeg hadde blødd igjennom, sykt ekkelt og flaut at jeg skriver dette men jeg må le. Det var heldigvis ikke blod, og jeg hadde heldigvis ikke blødd igjennom. Men kan tro hva andre mennesker har lurt på da de så den flekken. Endte opp med at jeg satt i undertøy på rommet og tørket kjolen etter å ha vasket den godt med såpe. En litt spesiell måte å starte dagen på, men den startet heldigvis med en god latter på oss begge.


Søte cafèen som vi spiser frokosten våres på hver dag.

Selv om vi mistet en god del tid med kjole-hendelsen, tok vi det raskt igjen med den effektive shoppingen våres. Det er så mye salg i London nå, at jeg ikke trenger å tenke om 2 ganger før jeg kjøper noe. Siste butikken vi skulle innom før vi skulle dra for å spise middag, var Abercrombie & Fitch. Som dere sa, var det vanskelig å finne frem men heldigvis var det en norsk familie som hjalp oss med å vise veien. Men likevel klarte vi å gå feil, og var selvfølgelig fremme ved butikken da den var stengt. Derfor blir det å ta turen innom der i dag i stedet. 

Må bare fortelle dere hvor vakkert det er i London på kveldene, bygningene og belysningen gjør meg smålig forelsket. Jeg trodde London var vakkert på dagen, men kveldstidene er desidert flottest. Vi avsluttet en perfekt dag ved å spise middag på Angus Steakhouse. Saftigere biff har jeg ikke smakt, herregud som jeg elsker biffen der. Skal si dere at vi sov kjempe godt i natt. To stk fornøyde jenter og endelig en aircondition som fungerer som den skal. 
Fått meg nytt navn da folkens, Marilina ;PP

Likte du antrekkene våres & har du en flau opplevelse du vil dele med meg? Haha♥

GOD MORGEN

Jeg vil veldig gjerne skryte av en ting mens vi er her nede. Vi har en utrolig søt liten utsikt fra vinduet vårt her på hotellet. Men når det er sagt bråker det helt sinnsykt på natten at det gjorde så vi slet med å sovne. Dessverre fungerer ikke airconditionet vi har på rommet... Våknet opp klam og svett selv om den står på 18 grader. Så det må vi få fikset på i dag så vi sover bedre i morgen, ingen fare!

Vi har nå begge dusjet for å føle oss mye bedre, og er klare for dag nr.2 med shopping. Både jeg og Ida skal bruke 2 nye kjoler fra Topshop og det gleder jeg meg til å vise dere senere i dag på bloggen. Vi skal besøke Primark, Abercrombie & Fitch, Selfridges og sikkert noen av de butikkene vi allerede handlet på i går. Gleder meg kjempe mye, vet jeg skal innom noen skobutikker for å kjøpe nye sneakers. De har så utrolig mange kule sko med design på her nede, det er ikke bra for meg eller lommeboken min. Huff....

Dere får kose dere masse i dag♥

Lille blogg spotten min her på hotellrommet. Hvis jeg har noen teite skrivefeil, må dere ha meg unnskyldt fordi det er himla vanskelig å skrive riktig på denne minipcen..
Hva er dine planer for i dag?♥ 

DAG 1 I LONDON

Må først og fremst beklage for at det ikke ble et sent innlegg i går. Ble til at vi la oss tidlig og fikk noen timers søvn enn ingenting! Vi tok fly fra Rygge Flyplass og var ikke fremme på Tune Hotel før ca 12:00. Mye venting på flyplassen og hvert fall mye kø på bussen. Men så fort vi kom frem, skiftet vi raskt til noe annet siden det var sykt varmt å gå med bukse i dag. Vi startet rett på shoppingen og var sikkert på TopShop i 2 timer. Der svidde jeg av mest penger også, opsi.

Vi har allerede shoppet sykt mye og det er fremdeles første dagen våres her nede. Men vi skal ta det litt med ro nå resten av kvelden. Blir å gå ut å spise litt god mat før vi legger oss (for å spise nammenam). Håper dere vil like bloggingen min fra London. Vi lurer også fælt på hvor butikken Abercrombie & Fitch er, så hviss noen av dere kan forklare oss det, ville det vært supert.


Kjolen min er fra Urban.


Har du vært i London & har du noen butikker eller resturanter å anbefale?♥

STRANDKRØLLER

Gooood formiddag, mine kjære lesere. I går tok jeg kveldsvakten på Urban, og ville derfor sove så lenge som mulig. Jeg bestemte meg for å krølle håret mitt, slik at jeg skulle få litt ekstra volum som jeg manglet i går. Disse krøllene kaller jeg for strandkrøller. De er så fine og minner meg bare som håret ditt etter å ha vært en dag på stranden. Det liker jeg veldig godt! Kjipt håret mitt bare ikke ser slik ut etter en dag på stranden, haha. Den er fra MakeStyle og jeg kjøpte den for litt over 1 mnd siden. Jeg fulgte med på bloggen til Kristin Gjelsvik, der hun hadde så forbanna fine krøller. Måtte jo bare herme der!! På bildene er håret fremdeles krøllete klokken 22:00 på kvelden. Så de holder seg super godt uten å måtte bruke hårspray.

En annen ting; Gjett hvem som stikker til London i natt?!?!??!?!?! Herregud, jeg gleder meg så utrolig mye til å endelig kunne oppleve London. Vi skal være der 3 netter, pcen er med så det blir mye blogging fra London. Jeg blogger senere i kveld litt mer detaljert om turen og hvor vi skal bo osv, så vi snakkes da ♥


 

Hva synes du?♥

FAMILIEKOS PÅ EN SØNDAG

I går tidlig gikk jeg opp på søndagsbutikken for å handle inn ingredienser til muffins. Plutselig satt jeg i sengen og ble kjempe gira på å lage muffins. Det var finale mellom Tyskland og Argentina i går, så da lagde jeg like greit muffins som vi kunne kose oss med nede i kjelleren alle sammen. Da klokken nærmet seg 18:00, var det på tide å dra ned til byen med mamma, pappa, Caroline, Didrik og farmor. Vi skulle nemlig prøve ut en resturante vi ikke hadde spist på før. Nemlig Alexandro's! Maten der var helt nydelig, så der drar jeg gjerne på date med Didrik i en senere anledning. En veldig fin avslutning på søndagen med familien samlet ♥Hadde du en fin søndag?♥

NOEN BILDER FRA I GÅR

I går var jeg på en koselig vinkveld hos Shima, som jobber på BikBok. Altså min nabo på Urban! Jeg har ikke kjent hun så lenge, så det var derfor utrolig hyggelig å bli bedt på en koselig kveld hos henne. Vi koste oss med vin og snacks, frem til veien tok videre til TivoliAmfi. Varnafestivalen hadde sin siste kveld her i går, så det kunne jeg ikke gå glipp av. Hørte så mye bra fra andre bekjente og venner, så måtte jo ta turen dit med jentene. Er det en ting jeg synes er skikkelig bra, så er det at slike festivaler som dette skjer i Moss. Det skjer nesten ingenting i lille Moss til vanlig, så å se halve Moss på samme sted var helt utrolig. Det bør skje ting som dette oftere! Det er jo så koselig ♥


 
Dette er Shima, for dere som ikke visste det. Ganske fet og har den sykeste latteren jeg noensinne har hørt. Jeg kan prøve å forklare det; Vanlig grynting holder hun ikke på med. Bytt ut vanlig grynting med froskelyd, så har du latteren hennes.

Hvordan var din kveld i går?♥

AUQUA SWIMWEAR

Jeg må nok ha fått tak i tidenes flotteste bikini, via Instagram. Modellen er veldig lik Trianglswimwear, men stoffet er annerledes formet og designet på bikiniene er litt mer spesielle. Jeg fant min favoritt veldig fort, og den heter Cara bikini Ocean Rush. Jeg har aldri flaks med at bikinier uten knyting sitter bra på meg - hvert fall ikke på den bittelille rumpa mi. Men jeg ble positivt overrasket, om jeg kan få lov til å si det. Den satt bedre enn jeg hadde forventet. Triangl bikiniene jeg har, er litt for store. Så jeg må trene meg til en større rumpe om jeg noen gang skal kunne få brukt dem. Heldigvis kan jeg nå bruke den nye favorittbikinien min fra Auqua Swimwear! Gjett om den skal bli med til Tyrkia dere ♥ 
Bikinien finner du her. (Sponset via Instagram)

Hva synes du?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD FOR 1500 KRONER

Gooood fredag alle sammen! Nå skal jeg ikke godsnakke med dere alt for lenge. Jeg skal nemlig på stranden så fort jeg har postet dette innlegget. Jeg har vært på jobb frem til nå, så nå er det rett på stranden for å ikke gå glipp av det fine været.

Det er på tide med å kjøre en ny junkyardkonkurranse, siden det er en ny måned. Konkurransen vil fungere som alltid, bare at denne gangen kan du kommentere så MANGE ganger du vil for å øke din vinnersjanse. Premien er valgfri produkter til hele 1500 kroner.

Alt du må gjøre for å delta i konkurransen er:

♥ Like facebooksiden til Junkyard her.
♥ Følge Junkyard på Instagram: @junkyardnorge
♥ Legge igjen mailen din i kommentarfeltet, slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETLikte du denne konkurransen?♥
 

KNALLBRA TRENINGSØKT

Jepp, det var ingen unnskyldninger for å droppe treningsøkten selv om det var pent vær ute i går. Jeg og Nadine var super klare for en hard økt, og gjett om den ble det! Jeg lærte meg utrolig mange nye øvelser til ben og rumpe, takket være Nadine som er super flink til å trene. Kjenner at rumpa mi er på god vei til å bli skikkelig støl nå. På en side er det deilig, på den andre siden er det irriterende. Jeg har også alltid bare tatt squats med 15 kg fordi jeg har trodd jeg ikke har klart mer. Men klarte over det dobbelte, så det er vel litt bra det. Ga ikke opp, og det er nøyaktig sånn jeg ønsker at det skal fortsette med.

I dag vet jeg ikke helt hva jeg har planer om enda. Kanskje stranden siden det er så nydelig vær ute. Man må jo utnytte det fine været på det fulleste, vet aldri når det brått snur! Dere får i hvert fall kose dere super mye i dag ♥ 


 Hva er dine planer for i dag & har du noen gode rumpeøvelser du vil dele med meg?♥

SOMMERMODUS

Kinodaten i går med Didrik gikk helt glimrende. Vi satt begge under hele filmen og holdt på å le oss ihjel. Jeg gruet meg egentlig veldig til å dra på kino i går på grunn av det utrolig varme været, tenkte det ville være skikkelig lummert i kinosalene. Men vi fikk sal 5, som er luksussalen og den var så god! Perfekt å sitte i en så god stol og se på 22 Jump Street. Så dere skjønner meg bedre, jeg elsket filmen!

I dag har jeg fri fra jobben, så denne dagen skal jeg utnytte på det sterkeste. Jeg har ligget ute i solen i nesten 2 timer nå og stekt med god-musikken i ørene. Å ligge ute på solsengen med musikk i ørene, minnet meg bare på sydenturer. Det føltes nesten ut som om jeg var i syden i noen sekunder, og det var en ekstremt deilig følelse. Hvert fall når det ikke er lenge igjen til jeg skal til Tyrkia. Jeg måtte ta en liten pause fra varmen og lagde meg derfor rundstykker og tok meg yoghurt til frokost. Utrolig glad i banan og fersken i youhurt smakene. Så frisk og god! Men dagen er fremdeles flott, så jeg skal legge meg ut igjen for å sole meg litt mer, før jeg skal på trening med Nadine. 

KOS DERE I DET FLOTTE VÆRET ♥


Hodekransen er fra MadLady & klokken er fra JolliTime(sponset)
Bikinioverdelen min er fra Zinke & underdelen er fra Cubus.

Hva skal du i dag?♥

HVA HAR SKJEDD MED MEG?

Ja, hva har skjedd med meg i dag? Det spørsmålet stiller jeg meg selv hele tiden nå. Jeg har vært i fysisk aktivitet siden tidligvakten på Urban i dag, hvor jeg jobbet sammen med råeste regionsjefen Karoline. Veldig lærerikt å jobbe med hun! Hun er god med kunder og har super bra idèer til butikken. Så man blir ganske inspirert og åpen for nye ting med hjelp av andre, det skal jeg ikke legge skjul på. I hele dag har vi ordnet i stand til FINALE SALE på Urban. Opptil hele 70% på massevis av varer, og ikke for å glemme mye på 50%. Både sko og klær er til salgs. Blant annet kjente merker som The Hundreds, Carhartt, Vans, Nike, Converse osv. Kom en tur innom, for jeg lover deg at lommeboken din vil bli lykkelig etter en tur innom Urban.

Etter jobben dro jeg og Ida på Ditt Treningssenter for å ta en treningsøkt. Begge hadde jobbet siden 09:00 i dag, og jeg er utrolig fornøyd med hva jeg allerede har fått ut av dagen. Kan gi seg selv en klapp på skulderen for å ha vært flink i dag! Men dagen min slutter ikke der, i kveld skal jeg på kinodate med typen og da skal vi se 22 Jump Street. Jeg elsket (fremdeles elsker) 21 Jump Street, så det skal bli kjempe morsomt å se 2'ern. 

Ønsker dere alle sammen en riktig god tirsdag ♥
Verdens kuleste t-skjorte fra Hype som du kan finne her. (Sponset)
 

Har du hatt en fin dag hittil & har du sett 22 Jump Street?♥

BLACK AND WHITE

Jeg beklager for at jeg ikke har blogget tidligere i dag, men når dere leser videre nå i dette øyeblikket her, vil dere forstå hvorfor. I hele dag har jeg ligget i sengen min, uten å ha bevegd på meg. Jeg har vært for oppslukt i Orange Is The New Black, så mye at jeg fikk sjokk da jeg så hvor mye klokken plutselig hadde blitt. Det tok litt tid før jeg kom ordentlig inn i serien, men nå digger jeg den virkelig. Pausen fra serien var helt ok, tok meg en varm dusj og nå er det tilbake til sengen for å se videre på Orange Is The New Black.

Jeg skal ta tidligvakten på Urban i morgen, så blir tidlig kvelden på meg i dag. Ha en fortsatt fin kveld!♥ 


Dette har selvfølgelig ikke blitt tatt i dag.

Hvordan har din dag vært?♥
 

DRAWINGS OF ME

I dag har jeg følt meg så dårlig at jeg til slutt måtte ned og si til foreldrene mine at hvis jeg ikke blir bedre, må vi dra på legevakten. Aldri følt meg så slapp, varm og opplevd de smertene jeg hadde før. Men det har heldigvis godt over, så det ble ikke en tur på legevakten - og det er jeg veldig glad for.

Enda gladere blir jeg da jeg tar en titt igjennom bilder jeg er tagget i på Instagram, der følgere har tegnet meg. Det som er ganske sykt er hvor flinke de er. De har hver sin måte å tegne på, hver sin inspirasjon og det inspirerer meg ufattelig mye. De får med så viktige detaljer, som ser så bra ut. De treffer liksom midt i blinken på tegningene av meg. Det jeg også veldig gjerne vil si, er at jeg er veldig takknemlig. At folk setter seg ned med blyant/ tusj/ maling osv og bestemmer seg for å tegne MEG, meg liksom, det overrasker meg veldig positivt. Derfor jeg blir så glad over at folk finner det interessant å tegne meg. Jeg elsker å vise frem hvor dyktige dere er. Så nå skal jeg dele noen super flotte tegninger med dere ♥


 

Tegnet av @linnrebecka på Instagram.

Tegnet av birgtte.blogg.no

Hva synes dere?♥

GÅRSDAGEN

I går dro vi til Nadine for å kose oss med god mat og god drikke. Jeg og Ida var utrolig sultne på baktpoteter, så vi satte jo inn maten våres mye tidligere enn alle de andre. En time holdt ikke, 15 minutter holdt ikke, men endelig holdt det etter å ha ventet 15 minutter til. Den følelsen av å spise den bakte poteten vi hadde ventet så lenge på var fantastisk. Det var verdt å vente, haha.

Nadine hadde ordnet kaker og boller, søt som hun er. Hun vet hvordan man ordner i stand til at ingen skal gå derfra med tomme mager for å si det sånn. Mens noen dro videre ut, dro noen hjem. Jeg var en av dem som dro hjem ettersom jeg var utslitt etter å ha jobbet mye denne uken. Så i dag har jeg sovet til klokken 14:00. Sikkert ikke sovet så lenge siden i fjor. Men det var deilig å våkne opp av seg selv, kanskje ikke så sent som dette. Men da går heldigvis dagen fortere, for jeg vil bare bli ferdig med denne dagen og få startet på en ny uke♥


 


Nadine passet verdens søteste hund, Diva. Jeg er forelsket!

Hadde du en bra kveld i går?♥

JUNKYARD

I dag fikk jeg en skikkelig kickstart på dagen. Vanligvis står jeg opp 07:30, men jeg ville sove til 07:45 i dag. Tenkte overhodet ikke på at Ida som jobber på Narvesen og starter en halvtime før meg. Så der stod jeg på badet, uten klær og fikset hår, mens jeg hører en bil stoppe utenfor. Den følelsen jeg fikk der, den var jævlig skal jeg si dere haha. Måtte fort finne klær jeg skulle kaste på meg og da passetJunkyard kjolen perfekt til anledningen, men i det jeg var i trappen kom jeg på at jeg ikke hadde på meg truse. Ja, helt sant, jeg hadde nesten glemt å ta på meg truse. Tenk hvor ille det ville blitt?????? Litt trøtt og ikke helt våken i dag morges.

Men i hvert fall, til å ha fått en "knall" start på dagen, dro jeg fra jobben med å ha slått 50% altså over budsjettet vi hadde i dag. Så jeg tar meg en ganske velfortjent helg nå! Jeg skal til Nadine med resten av jentene og spise litt, og deretter kose oss videre utover kvelden. 


Kjolen finner du her. (Sponset)
 
Hva synes du om antrekket mitt & hva skal du i dag?♥

FIN PÅ VIN

Haha, herregud overskriften Madde... Men som sagt, alle vi jentene var hos flotteste Victoria i går og drakk oss fine på vin. Noen mer enn andre, siden noen hadde fri og andre måtte jobbe. Men like gøy har vi det uansett sammen, med og uten drikke vil nå jeg si. Vi satt ute i finværet med musikk og fikk oss en skikkelig kosekveld sammen. Håper på at vi får til kjempe mange slike kvelder fremover, for disse jentene er så gode. Nesten uvirkelig at så mange forskjellige og unike jenter kommer så godt overens, og at vi er en gjeng. Blir jo bare bedre og bedre kjent med hverandre for hver eneste gang vi møtes, det liker jeg ♥

Siden jeg hadde tatt tidligvakten i går, sovet kjempe dårlig, men likevel dro ut til Victoria, kan dere bare forestille dere hvor GODT jeg sov i natt. Da jeg våknet smilte jeg, var så fornøyd for en god natts søvn. Snille Ida kjørte meg til jobben tidlig i dag også, så den startet ganske bra og vil slutte bra. Jeg skal nemlig fortsette å se på The Walking Dead med min kjære Didrik. Vi kommer nesten aldri lenger fordi den ene alltid blir trøtt og sovner, hehe hei...


Tøyer ut litt, hehe.
♥♥♥

Følger du med på noen serier for tiden?♥

DEL DITT SOMMERANTREKK OG VINN ET UNIVERSALT FASHION-GAVEKORT PÅ 2000 KRONER + STARBUCKS DISCOVERIES SKINNY CAPPUCCINO

Gooood helg mine kjære, flotte lesere! I dag har jeg endelig fått brukt mitt nye sommerantrekk som minner meg som festivaler, god stemning og som gjør at jeg kommer i skikkelig sommermodus. Jeg ville gjøre en liten blanding av antrekket. Jeg gikk for en utrolig mønstrete, baggy overdel og kjørte på med et skikkelig classy skjørt til mine herlige Vans sko. Som litt ekstra tilbehør tok jeg på meg en veldig fin klokke, samt solbriller - som er et MUST på sommeren. Ingen sunnies, ingen sommer! Det perfekte tilbehør til et perfekt sommerantrekk.

Nå kan du også dele ditt sommerantrekk på Instagram og være med i trekningen av mengder med Starbucks Discoveries Skinny Cappuccino + et universalt fashion-gavekort på 2000 kroner. Dette er en deilig iskaffe med lite kalorier, lettere melk og redusert sukker. Selv jeg foretrekker helst iskaffe fremfor annen kaffe. Du kan finne Starbucks Discoveries Skinny Cappuccino og de andre gode iskaffene i Discoveries-serien, som er i kjøledisken i din nærmeste matvarebutikk.

Alt du trenger å gjøre for å delta i denne bildekonkurransen er:

♥ Knips et bilde av ditt favorittantrekk i sommer med Starbucks Discoveries iskaffe og last opp på Instagram.
♥ Husk å hashtag #starbucksdiscoveriesno

LYKKE TIL!!

Følg gjerne med på landingssiden til Starbucks HER for å kunne se ditt og andres bidrag + å kunne stemme på sommerantrekket du liker best.


Genser og skjørt fra Urban // Sko fra Junkyard // Klokke fra DanielWellington // Solbriller fra FrankWalton

Hva synes dere om mitt sommerantrekk & skal du delta i denne konkurransen?♥

// I samarbeid med Side2 & Starbucks Norge

DAGENS ANTREKK 03.JULI.14

Jeg sov så utrolig dårlig i natt. Jeg var helt våken når klokken var 02:00, kunne dratt og trent liksom... Sov i sikkert bare 4 timer, kanskje litt mer. Det er ikke så veldig deilig når du skal ta tidligvakten på Urban. For å ikke føle meg helt jævlig på jobb, fikset jeg meg og tok på meg den nye genseren min fra Hype. Følte meg fresh på 1,2,3!! Erik fra Nixon kom en tur innom og slo av en prat med meg, så det var kjempe hyggelig. Sliten som jeg er, skal jeg til Victoria senere i dag for å kose meg litt med jentene mine. Blir vel et glass vin eller to. Med tanke på at jeg jobber i morgen skal jeg ikke drikke noe særlig. Kvelden blir bra uansett, så lenge jeg er med jentene mine. Ida har kommet hjem fra Spania i natt også, så gleder meg til å se igjen bestevennen min ♥  
Sko og genser fra Junkyard (sponset) // Bukse fra GinaTricot // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes du?♥

SIDE EAST BEACH

Det er 2 år siden jeg var i Tyrkia sist, og jeg skal med hånden på hjertet si at jeg har savnet det stedet utrolig mye. I alle år, siden jeg ikke kan huske engang, har vi alltid dratt på familietur til Tyrkia. I fjor var vi på Kreta, noe jeg likte veldig godt. Men jeg savnet Tyrkia likevel. Så i år skal vi endelig tilbake til Tyrkia på en familieferie! Pappa var litt crazy her om dagen og bestilte hotell og reisen, uten å ha snakket med meg. Så det var litt av en overraskelse skal jeg si dere, med tanke på at vi skal betale alt selv. Men hotellet vi skal bo på, synes jeg er kjempe fint. Aldri vært der før, så skal bli morsomt å oppleve noe nytt. Vi har alltid vært i Side, og det skal vi denne gangen også, men bare at det er litt borte fra der vi har pleid å være før. Hotellet vi skal bo på i 2 uker heter Side East Beach og har en privatstrand som bare ligger noen minutter fra hotellet. Hotellet er ganske nytt også, så det er ganske moderne i forhold til de hotellene vi har vært på tidligere. En morsom forandring! Vi reiser nedover 28.august og det kribler i magen allerede ♥
 

Var det ikke fint & hvor skal du hen i sommer?♥

LTD EDITION - TYBURN

Det er så merkelig hvordan jeg aldri får nok av tilbehør som klokker. Det er nesten så jeg bruker de som armbånd, fremfor å faktisk bruke de for å se hvor mye klokken er. De er bare så utrolig fine synes jeg, og at en så liten detalj kan gjøre en så stor forskjell er vakkert.

Siden jeg er inne på vakkert, skal jeg nå vise dere min fineste klokke jeg noensinne har eid. LTD Edition - Tyburn heter klokken min, og den skal jeg aldri gi slipp på. Dette er en spesiallagd klokke med minimalistisk stil, et unikt design og har de fineste materialene. Jepp, den har et unikt design som gjorde at jeg falt pladask for denne nydeligheten. Den blå pastellfargen er superfin, klokken i seg selv synes jeg har en fin kombinasjon av gammelt og nytt. En veldig luksuriøs klokke etter min mening. Larsson&Jennings har fått inn 2 nye modeller etter Tyburn klokken, som er fra LTD Edition. Dere kan se hele serien her.


 


Direktelink til klokken her. (sponset)

Likte du klokken?♥

DAGENS ANTREKK 01.JULI.14

I natt sov jeg skikkelig dårlig, våknet 05:00 og trodde jeg hadde forsovet meg til jobben - det var helt jævlig.. Men en lettelse da jeg kunne sove i litt over 2 timer til. Overraskende nok, til å ha sovet dårlig, hadde jeg en ganske bra dag på jobb. Lysvåken og ville nesten feste (danse) til hver eneste sang som kom på i butikken. Jeg brukte den nye buksen min på jobben i dag, den er utrolig baggy og mønstrete, så måtte derfor style den opp med noe enkelt, som en ensfarget t-skjorte. Men for at det skulle bli litt mer jentene, valgte jeg å kjøre på med en hvit jakke!

Jeg er utrolig trøtt, så jeg vurderer å enten legge meg ned i sengen og slappe av med litt tv eller ta meg en powernap. Tror jeg går for det første, hvis ikke blir jeg ikke trøtt i kveld kan jeg tenke meg. Men jeg må nesten slutte å blogge nå, vi har ikke nett så jeg deler derfor nett fra mobilen - og det er ikke lurt å bruke for lang tid da. Kos dere videre i dag ♥


 
Jakke fra BikBok // T-skjorte fra Urban // Sko og bukse fra Junkyard  (sponset) // Lommebok fra Asos // Klokke fra JolliTime // Solbriller fra FrankWalton

Hva synes du?♥