hits

juli 2015

DAGENS ANTREKK 300715

I dag våknet jeg av at jeg nesten svettet ihjel i sengen. Selvom det føltes helt forferdelig, føltes det så godt å dra opp rullgardinen og endelig se solen igjen. De siste dagene har det vært mye regn, og i forigårs var kanskje den verste regndagen på evigheter her i byen. Men jeg liker også at det regner, for da har jeg en god grunn til å bare være inne. Jeg har perioder hvor jeg kan være veldig på farten hele tiden, og andre perioder hvor jeg bare er på rommet mitt. Den perioden har jeg hatt i 2 uker nå, i dag var vel den første dagen jeg gikk ut sånn ordentlig på en god stund (matbutikken teller ikke). Det har skjedd mye i familien den siste tiden, men mer vil jeg ikke dele her på bloggen. Det er en av grunnene til at jeg har blogget veldig ustabilt de siste ukene. Jeg trengte en pause. Ting begynner å bli bedre og at det var fint vær i dag gjorde ting enda bedre akkurat nå. Noe som gjorde alt enda bedre igjen der, var at jeg og søsteren min dro på kino! Vi så den nye filmen Paper Towns, og jeg likte handlingen og slutten veldig godt. Jeg liker når ting er klisjè, men det er enda bedre når uventede ting skjer.

Så dere. Det var fint vær i dag, frem til klokken ble nærmere halv seks. Da begynte skyene å komme frem. Heldigvis fikk jeg tatt noen antrekksbilder i en ny playsuit i dag, som jeg forresten liker kjempegodt. Jeg har svært få klær i hvitt, og det er fordi jeg alltid klarer å søle på noe av det hvis jeg først bruker hvitt. Tror dere ikke at jeg klarte å søle leppestift på den? Vinden sin feil, alt bare blåste opp i ansiktet mitt og traff så klart leppene mine. Ikke en bra start, men bedre ble det da en søt pus ville være med på bildene mine. Den la seg ned etter hver halvmeter den gikk, og skulle så absolutt gjøre det rundt oss. Den var bare så søt og kosete!!! Jeg er ikke sånn veldig, veldig glad i katter iogmed at jeg ikke vet hvor jeg har dem, de gjør akkurat som de selv vil, så jeg er alltid litt pinglete med katter. Men denne pusen, den var super kosete♥
Playsuit fra IvyRevel (Sponset) // Sko fra Nelly // Ray-Ban fra Junkyard (Sponset) // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

VISSTE DU AT...

Jeg trenger vel ikke å skrive stort om hva dette innlegget skal handle om, så leggoo:

♥ Jeg har møtt Jason Derulo. Jeg møtte på han på Gardemoen da jeg og familien min skulle til Tyrkia. Mens jeg stod med pommes frites i hånden, skulle jeg bort for å ta meg litt ketchup, og da skumpet vi borte i hverandre og bare lo. Det var et romantisk øyeblikk, latter og øyekontakt. Jeg ville ikke spørre om å ta bildet med han, selvom jeg var supergira på det. Jeg tenkte han kanskje ville ha litt fred og ro med maten før han skulle fly. Så det var vårt lille magiske øyeblikk.

♥ Jeg har sikkert 50 truser/ g-strenger i skapet mitt. Hver eneste gang jeg går innom undertøysavdelingen går jeg aldri ut derfra tomhendt. Jeg elsker å shoppe undertøy.

♥ Jeg er en rar samler. Da jeg var liten sparte jeg på runde bokser i forskjellige farger. Senere gikk det over til blader/ magasiner (spesielt TOPP) til hyllen min ble ødelagt fordi det ble for tungt... Etter det, sparte jeg på nærmere 500 tyrkiske armbånd med øyet i miden som skal bringe lykke. Samtidig som denne armbånd-samlingen, fikk jeg en sprø smak for sære øredobber. Jeg gikk med jordbær, skilpadder, kaniner, terninger, bamser osv - dette da jeg var 16 eller 17 år. Deretter ble det neglelakker, skoesker (den samlemanien sliter jeg med å gi slipp på fremdeles) og nå parfymer. Hver eneste gang jeg går inn i en parfymebutikk, sier vennene mine, og spesielt èn person "Du skal IKKE kjøpe en ny parfyme".

♥ Så fort jeg kommer hjem fra et eller annet, hopper jeg rett inn i joggebukse. Virkelig den beste følelsen i verdaaaa! Jeg forstår ikke meg på jenter som klarer å ha på seg en stram jeans hele dagen, God bless you girls.

♥ Jeg er presis. Verste jeg vet er å komme for sent, men når det først hender at jeg er for sen, er det aldri pga meg. Jeg vet ikke om det er vanlig, men jeg planlegger tiden og alt dager i forveien slik at jeg VET jeg har god tid. Jeg fikser meg sjeldent med venninner, fordi jeg liker å ha tilgang til alt jeg trenger hjemme. Så.. Så fort jeg kommer på "før-vorset" hjelper jeg til med å rette håret til venninnene mine så de skal bli klare til vorset - I like it.

♥ Jeg elsket skrekkfilmer da jeg var mindre. Jeg kunne se på det alene i mørket uten å bli redd. Men nå? HAHHH! Aldri om jeg ser det alene. Hvis noen først foreslår at vi skal se skrekkfilm hender det at jeg faktisk prøver å overbevise den andre om at action er bedre.

♥ Jeg har vært forelsket 2 ganger i livet mitt. Det er både den beste og verste følelsen i verden. Men guuud hvor deilig det er å være forelsket! Sommerfugler i magen, det lille smilet man får når man tenker på den andre personen, ikke for å glemme den lille fnise latteren man får. Å være forelsket er virkelig noe alle fortjener å oppleve.

♥ Det er et eller annet med meg og en iphone som ikke er full ladet. Jeg går aldri ut døren hvis jeg ikke har ladet mobilen 100%. Da skal jeg hvert fall ha med meg en lader. Noe alle venninnene mine får seg en god latter av og sier sånn "shit madde du har sikkert sykt lite nå", det er hver gang jeg sier "kan jeg lade iphonen?". Jeg stresser veldig hvis jeg ser jeg har 50% igjen. Jeg frykter mobilen skal skru av seg og at jeg ikke får kommet meg hjem, eller at noe skjer mens mobilen min er av så jeg går glipp av noe viktig. Det kan være alt fra noe i familien, til at en venn i nød trenger hjelp med at noen holder håret mens de kaster opp. Med andre ord; Jeg overtenker alt for mye.

♥ Jeg sliter med å finne hatter som passer til hodet mitt. Til og med venninner har prøvd å hjelpe meg. Ikke engang XS/S passer. Jeg mener HVORDAN?!?!?!?! Helt sinnsykt at vi fikk inn hatter til jente på Urban bare for noen uker siden. Den var onesize, og de passer aldri. Men så dere.... Jeg bestemte meg for å prøve en for moroskyld og vise mine kollegaer at den ikke passer. Den passet!!! Jeg er i himmelen, 2 år har jeg slitet med å finne en hatt som passer. Here it is:Visste du noe av dette & kan ikke dere lesere skrive ned noen litt morsomme fakta om dere selv?♥

MINE JULI FAVORITTER

Jeg er helt klar over at det er sommer, men sommerværet, hvor er det? Det pøser ned med regn, og det er så trist - selvom det er bra for naturen. Jeg kan ikke huske sist jeg var så her "blek" på sommeren. Og det er derfor vanskelig å holde seg til kun en hudsminke. Før da jeg var vanlig sommerbrun brukte jeg alltid Medium Tan eller enda mørkere foundation pudder, men den siste perioden har jeg brukt fargen Medium fra bareMinerals. Problemet med denne fargen er at den så veldig blek/ matt ut på min hudfarge, så jeg alltid måtte blande med en annen farge. Likevel følte jeg aldri at den passet til hudfargen min. I forigårs tenkte jeg å bare sjekke ut hvilke andre farger jeg hadde i denne samlingen. Jeg bestilte hele bareMinerals pakken for veldig lenge siden, så har mange ubrukte pudderet der. Blant dem, fant jeg en som het Medium Beige. Den så litt gul ut, men jeg ga den et forsøk! Den passet hudfargen min perfekt. Det ser ikke ut som jeg har på meg pudder i det hele tatt, for den gir meg bare en ekstra glød i stedet for å dekke til fregnene mine som fargen Medium gjorde. Ønsker jeg litt ekstra farge i ansiktet, uten at det blir toooo much, går jeg over ansiktet med fargen Medium Tan men med veldig lite på kosten. Å gå ut døren med angst for at andre skal si "oiii, du er litt brun i ansiktet eller", det er forferdelig. Been there, done that. Aldri igjen!

Når jeg først skal sminke meg ordentlig, da bruker jeg litt forskjellige sminkeprodukter. Jeg har samlet mine juli favoritter som jeg veldig gjerne vil vise dere. Alt fra hva jeg bruker på huden, brynene, vippene og leppene. Men viktigste for meg, er virkelig hudsminken. Passer ikke den, ødelegges alt annet. Er dere enige?
♥ Det er vel ingen overraskelse om hvilken mascara jeg bruker. Det er så klart Max factor Masterpiece Glamour Extensions. Ikke bare forlenger den vippene, men vippene blir fyldigere og får derfor en litt mer dramatisk look.


♥ Dette er kostene jeg bruker. Den orange har jeg hatt i minst 2 år (elsker den så mye). Jeg husker dessverre ikke navnet på den, men den kjøpte jeg på Asos. Den bruker jeg til hele ansiktet. Deretter har vi Real Teechniques kosten som jeg bruker steder jeg vil markere litt ekstra. Sist men ikke minst min herlige øyenbrynsbørste fra Anastasia. Ene siden har børste og andre siden pensel.


♥ Dette er et vakkert syn dere. Her ser dere hvilke produkter jeg bruker til huden min fra bareMinerals. Medium Tan og Medium Beige er de jeg bruker i hele ansiktet. Warmth og Laugther bruker jeg på kinnbena. Varierer litt med hvilke av fargene jeg bruker, men bruker mest Warmth. Til slutt har vi min kjære elskede Dipbrow Pomade i fargen Blonde fra Anastasia. Den bruker jeg på brynene mine, og jeg må virkelig si at denne er fantastisk. så lett å påføre og resultatet holder seg kjempe lenge.


♥ Her er 2 anbefalinger jeg bare må komme med til dere. Jeg har veldig lange hår på brynene mine. Så selv om jeg bruker Dipbrow på brynene, vil jeg gjerne at hårene blir der de er ment til å være. Derfor er det utrolig kjekt å ha Clear Brow Gel og Tinted Brow Gel fra Anastasia. Jeg bruker ikke begge samtidig! Jeg bruker mest den gjennomsiktige, men til tider om jeg ønsker litt mørkere hår eller ekstra farge på brynene er Tinted å anbefale.


♥ Selv om jeg er en leppestift jente, har jeg fått en stor kjærlighet for Cremesheen Glass lipglossene fra MAC. Spesielt disse 2 fargene Right Image og Double Dare. Blant disse 2 har jeg en annen favoritt også, Deelight. Men den er dessverre tom, så må kjøpe meg ny asap.

Har du noen juli favoritter?♥

FLAWLESS

En ting er å legge seg nydusjet i en seng som nettopp er blitt skiftet på. Men enda bedre er det med nytt sengetøy! Det er rart den følelsen man får, hvertfall jeg, av å skifte på sengen med et helt nytt sengetøy. Jeg har en favoritt side som jeg har bestilt sengetøy fra tidligere, og som noen av dere allerede kjenner til, er det Ellos jeg snakker om. Jeg kjøpte et tropisk sengetøy med masse grønne blader på, som jeg forelsket meg i. Fikk den gode tropiske følelsen da jeg hadde på det sengetøyet, men man kan jo ikke bare ha ett sengetøy, jeg vil ha variasjon! Derfor tok jeg nok en titt på Ellos sin hjemmeside, og denne gangen ville jeg ha noe enkelt. Jeg likte et sengetøy som var i hvitt og grått. Tykke striper på den ene siden og tynne striper på andre siden. Derfor to sengetøy i ett! Merkelig at jeg kan snakke så mye om sengetøy. Virkelig 170 ord på bare det... Dere likte så godt mitt forrige sengetøy jeg skrev om, så kanskje dette også faller litt i smak?

Jeg mottok Det Nye bladet for bare noen dager siden, og første jeg kunne si var WOW! For ett forsidebildet de har tatt av nydelige Jamina. Nok en herlig utgave av Det Nye bladet. Blir så utrolig hekta på disse bladene når man først begynner å abonere. Så fort man har lest ferdig månedens utgave, blir man nesten i dårlig humør fordi man ikke får neste bladet før om 1 mnd. Men det er herlig å vente på noe godt. Nesten så jeg vurderer å abonere på ett nytt blad, men er så usikker på hvilket blad jeg bør velge..
Link til sengetøyet finner du her.

Hvilke blader abonerer du på?♥

KONKURRANSE: VINN MAST PACK FRA MAKESTYLE TIL EN VERDI AV 4000 KRONER

I samarbeid med Makestyle.no

Jeg er så heldig og får holde en super konkurranse i samarbeid med Makestyle.no. Denne konkurransen har jeg gledet meg SÅ mye til å kunne poste her på bloggen. Kanskje fordi premien er helt vilt rå? Du kan nemlig vinne Mast Pack, som består av Mast rettetang, Mast Vol.1 og Mast Vol.2 krølltangene. Dette er produkter som jeg bruker fast, det kommer litt an på hvilken look jeg skal gå etter. Men uansett så har jeg alle 3, så hadde det ikke vært herlig å ha alle disse 3 selv? Verdien av denne premien er på hele 3765 kroner. Stor premie, og er derfor en av de beste konkurransene jeg har hatt på bloggen. For å vise dere hvor bra disse produktene er, har jeg tatt bilder av resultatet etter å ha brukt dem. Det er veldig vanskelig å velge en favoritt, med tanke på hvor forskjellige resultatene blir. Men i dag ble det Mast Vol.1, som er på det nederste bildet. Jeg elsker volum!!!!!!

Konkurransen vil vare frem til 4.august, og eneste dere trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:

♥ Følge Makestyle på Facebook her.
♥ Følge @makestyle på Instagram.
♥ Følge meg på Instagram, @madeleinepedersenn.
♥ Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet den heldige vinneren.
♥  PS: Deler du konkurransen på sosiale medier, kan du melde deg på flere ganger.

Sist men ikke minst svare på dette spørsmålet; Hvor mye har Makestyle i frakt?

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Likte du denne konkurransen?♥

DAGENS ANTREKK 210715

Dette innlegget ble postet mye senere enn jeg hadde forventet. Slik går det når man finner alt annet så mye mer interessant, enn å sitte på stumpen med pcen. Da jeg startet å redigere bildene, ville jeg plutselig rydde rommet, plutselig smake på tyggiser og brått lakke neglene. Haha, at det går an... Er ikke bare bare å gå igjennom 119 bilder, når så og si alle er ganske like. Man blir nesten syk i hodet. Men er det noe som virkelig gjør en gal, så er det når nettet henger seg. Just perfect!

I dag følte jeg for å gå med joggebukse og null sminke, men jeg følte ikke for å se ut som en slask nok en gang. Så etter å ha tatt på meg litt sminke, fikk jeg en bedre idè. Jeg kom på at hvis jeg finner en sort t-skjorte, som matcher til joggebuksen, kan jeg style det om til en jumpsuit. Jumpsuit er bare såå behagelig, pent og enkelt! Jeg lagde da bare min egen hjemmelagde jumpsuit for en dag. Det har vært litt overskyet og kaldt i dag, så siden jeg allerede var inne på fargen svart, ville jeg gå all in. Svart bukse, svart t-skjorte, svart jakke og svart veske. Eneste som var i en annen farge var nemlig skoene mine, de var kritt-hvite! Hvite skinnsko er desidert en favoritt hos meg nå for tiden, eller generelt hvite sko. Ganske risky å bruke hvite sko, men man klarer jo ikke å motstå det heller.

Hvis håret mitt har en god dag i morgen, blir det litt av en konkurranse her på bloggen. Så kan dere gjette hva den innebærer?♥
Jakke fra BikBok // T-skjorte, bukse & sko fra Urban // Veske fra River Island // Solbriller fra Triwa // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

DEN LILLE SORTE

Jeg fortalte dere for omtrent 1 uke siden at en av mine nyeste skuldervesker gikk i stykker veldig fort. Men den kostet heldigvis under 150 kroner, så det var ikke verdens undergang, selvom jeg likte den godt. Siden den gikk i stykker, måtte jeg da på utkikk etter en ny en. Da kom jeg på et av mine favoritt merker i lommebøker og vesker, nemlig River Island. Jeg har hatt en stor veske fra dette merke i over 1 år, og den er fortsatt så god som ny - og den har gått igjennom mye folkens, tro meg. Jeg har 2 eller 3 lommebøker fra samme merke, og de har holdt seg utmerket godt. Så jeg tok derfor turen innom Asos som har verdens BESTE utvalg av vesker/ lommebøker osv, for å finne meg en ny skulderveske. Det tok meg maks 10 minutter før jeg fant den perfekte vesken, enda mer perfekt enn det jeg hadde tenkt meg. Den var helt perfekt i størrelsen, pene detaljer med en super kombinasjon av sort og gull. Skuldervesken har 3 forskjellige rom, jeg kan ha det minste til husnøkler, det mellomstore rommet til for eksempel lipgloss, neglfil, eller noe lite du ikke vil skal blandes med noe annet og til slutt det største rommet til parfyme, mobil, lader osv. Den har alt! Og jeg elsker den geniale løsningen på flere rom. Jeg er imponert, og prisen jeg kjøpte vesken for? Kun 179 kr, siden den var på salg!! Den originale prisen var uansett ikke mye, under 300 kroner. Det er nettopp det jeg elsker med River Island. Man får alltid så himla mye flott for pengene. Så jeg har fått alt jeg var ute etter; En veske med stor nok plass, perfekte farger og som går til hverdagsantrekk (som på bildene under) eller et mer pyntet antrekk som jeg skal vise dere veldig snart her på bloggen.

Vesken er dessverre utsolgt, som ikke kommer som noen sjokk, men sjekk den gjerne ut her hvis dere ønsker♥
Skjorten er sponset og den finner du her.

Har du noen favoritt merker på vesker/ lommebøker?♥

NYE SOMMERSKO

Jeg er så utrolig glad nå. Jeg hadde time på sykehuset i Kalnes 08:40, og jeg har knapt sovet i natt. Så spent og nervøs har jeg vært. Så fort jeg satte meg i stolen og legen kom bort til meg, sa han "det er ikke noe farlig du har, så bare slapp av". Det var så godt at det var det første han sa. Etter at de har fått undersøkt prøvene de tok, kom de frem til at det var lymfeknuter over spyttkjertelen, og det er grunnen til at det kan være vondt og kulen har vært så synlig de 2-3 siste ukene. I løpet av helgen har den blitt mindre og mindre synlig, og i dag er den på sitt minste. Bare litt til nå, så er den helt borte! Men jeg skal på kontroll etter sommeren, bare for å sjekke for sikkerhetsskyld. Har kulen blitt større igjen i mellomtiden, må jeg kontakte dem så blir det nok en operasjon for å få den fjernet. Uansett; Jeg er så glad for at det ikke var noe mer alvorlig. Fjohhh...

Jeg har faktisk GLEMT at jeg har kjøpt meg nye sko, siden etter jeg mottok dem gravde jeg dem ned med resten av klærne mine så jeg ikke så esken mer. Må nesten le av hvor sykt det egentlig er. Glemme å ha kjøpt nye sko liksom! Men da jeg kom på at jeg faktisk hadde kjøpt dem, da ble jeg veldig glad fordi disse er helt nydelige. Tror jeg må kjøpe meg ett annet lignende par snart, i en annen fin farge. Det er de ultimate sommerskoene. Så flotte til å bare gå til stranden med, eller jentekvelder og ikke minst bare å bruke til ett pent hverdagsantrekk. Jeg har sett for meg ett antrekk som består av en nydelig playsuit og disse skoene. Må nesten få til noen antrekksbilder snart med disse skoene, så man kan se dem stylet til ett antrekk.


Skoene er fra Nelly, men er dessverre utsolgt for øyeblikket.

Likte dere dem & har du kjøpt deg noen nye sommersko?♥

THROUGH MY IPHONE

I dag stod jeg opp 08:30 for å gjøre meg klar til en ny dobbeltime på trafikkskolen jeg kjører på. Jeg er faktisk redd for å kjøre i trafikken, noe jeg fant ut av første gangen jeg satte meg bak rattet. Men det er vel noe kanskje alle kjente litt på i starten? Jeg får det liksom ikke til å gå over, men det blir vel bedre etterhvert jo mer jeg lærer. Jeg svetter nesten når jeg kjører, da lurer jeg på hvor gjennomvåt jeg kommer til å være på oppkjøringen hahaha... Neida, må ikke være slem mot meg selv nå. Han sa jeg har blitt mye bedre siden sist, og det var godt å få ro i sjela si litt si!

Ellers i dag la jeg meg nedpå etter kjøretimene jeg hadde, og så gjorde meg menneskelig nok til å dra på en harrytur til Sverige med Ida. Man blir liksom så glad for å dra til Sverige, for jeg drar dit ikke for å shoppe klær osv, men mat og godteri! Det er så mange gode minner fra Sverige siden da jeg var liten, og det var liksom så stort å gjøre det med familien. I hvertfall, det blir mye god mat fremover og jeg har hamstret inn med favoritt nudlene mine så jeg har det en god stund nå òg. Blir jo ikke bedre enn det! Må ha noe å spise på før jeg skal dra på sykehuset i morgen for å få svar på hva kulen min er. Jeg har time 08:40, så jeg kan knapt vente med å endelig få bekreftet hva jeg har. Det er ikke gøy å gå rundt uten å vite hva jeg har på kjeven min, så bare èn natt til så kan jeg forhåpentligvis slappe av.

Jeg har ikke tatt noe særlig bilder med kameraet den siste tiden, så hvorfor ikke slå til med enda en through my iphone?♥

Hva synes du om bildene?♥

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

// I samarbeid med Veet.

Det er ingen tvil om hva jeg bruker på bena mine denne sommeren. Sommeren er den årstiden man viser frem bena mest, og man vil jo helst ikke ha tørre og hårete legger da. Det har vært tider hvor jeg har hatt så dårlig tid, at rett før jeg har gått ut døren i shorts eller kjole, har jeg kommet på at jeg ikke har barbert bena. For meg er det krise, for jeg liker ikke å vise frem bena mine hvis de ikke er nybarberte og har babyhud. Jeg er med andre ord veldig opptatt av myke og nybarberte ben. En av grunnene til det er vel fordi jeg føler meg super fresh når bena mine skinner og andre også legger merke til dette. Da er det ikke bare jeg selv som føler at de faktisk skinner, men andre ser det òg!

Jeg får veldig ofte spørsmål om hva jeg bruker på bena mine, hvordan jeg får disse silkemyke leggene osv. Jeg er stolt over å kunne si at jeg er en av blogg-ambassadørene for merke Veet. Det har jeg vært i hele 2015, og jeg er fremdeles veldig fornøyd med produktene! De har utrolig mange supre produkter som fjerner hår, både korte og lange på maks 6 minutter. Jeg bruker overraskende nok en krem på bena mine som fjerner hårene og etterlater de silkemyke og rikelig med fuktighet. For å gjøre det hele litt bedre, så kan man faktisk fjerne hårene sine uten å kutte seg. Det hender jeg har dårlig tid, og da kan det ofte bli et par kutt her og der. Men med denne kremen, så følger det med en spatel (plastisk blad så dere forstår litt bedre) som gjør at du umulig kan kutte deg mens du fjerner kremen. Denne kremen kan brukes til under armene, ved truselinjen, armene og på bena dine. Den lukter veldig godt og den er så lett å ta i bruk. Jeg har testet den både på armene og på leggene mine, og jeg har bokstaveligtalt fått babyhud.Hvordan du bruker dette produktet er veldig enkelt. Men uansett, alltid les bruksveiledningen før bruk! Det første du gjør er å la denne Veet-kremen være på huden i 3 minutter. Ta tiden nøyaktig, og så bruker du forsiktig en liten del av spatelen (på venstre bilde under) for å teste på et lite området. Fjernes håret lett, kan du fortsette med å fjerne resten av kremen fra der du ønsker å fjerne hår. Hvis ikke det går av etter 3 minutter, lar du kremen være på litt lenger men IKKE lenger enn 6 minutter. Etter å ha fjernet all kremen skyller du grundig huden med vann etter bruk og deretter tørker den - så har du silkemyk hud.


Ønsker dere mer informasjon om Veet produktene, samt følge med på hvem vinnerne blir - følg dem på Facebook HER.

KONKURRANSE:
Miss Veet 2015 skal kåres og DU kan få denne supre tittelen. Premien er 5 vax og 5 kremer til vinnerne. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å poste en video på Instagram med temaet "What beauty feels like to me". Du må huske på å hashtagge # Missveet2015NO og # whatbeautyfeelsliketome - vips så er du med i konkurransen. Lykke til dere!♥

TRIANGL SWIMWEAR

På mandagen fikk jeg endelig hentet pakken jeg har ventet på. Det skjedde noe surr i leveringstiden at den ble sendt i retur, men heldigvis sendte de den ut igjen til meg og da gikk det kjempe raskt. Det er så vanskelig å vite når Fedex er på døren din med tanke på at de sjeldent ringer før de er på vei, for brått har de forsøkt å levere den uten at noen har vært hjemme. Men som alle andre, vi er jo også på jobb eller har ting å gjøre? Jeg fikk da gitt dem adressen til arbeidaplassen min, så da visste jeg at noen hadde mulighet til å ta imot pakken. Da løste det seg ganske lett likevel!

Jeg er en liten jente, med lite former og det er derfor litt vanskelig å finne bikinier som jeg liker. Spesielt siden brystene mine ikke er like. Jeg har i alle år brukt sånn bikini som går tvers over med frynser og masse annet på, for å skjule mest mulig. Men etter at jeg mottok min første Triangl bikini i en annen passform, ble jeg forelsket. Altså ja, jeg får ikke brukt den før jeg har fått ordnet på brystene mine, men den satt overraskende pent på! Og det ser ut til at man har mer pupper enn man egentlig har - så det nøyer jeg meg med. Heretter skal jeg begynne å handle bikinier som har denne formen, for det ser dødsbra ut og det føles herlig å kunne si at jeg faktisk ble litt fornøyd på bryst-fronten. Triangl bikiniene er svært populære, og man forstår hvorfor. De har ett utrolig bra utvalg av bikinier og farger, de har designet nye kolleksjoner som ser amazing ut i tillegg. Bikinien jeg valgte denne gangen, er ikke deres nyeste kolleksjon, men en av de nyeste. Veldig søt og fin, og elsker fargene på bikinien. Denne kommer til å se så bra ut på en sommerbrun kropp!
Denne bikinien fikk jeg sponset via Instagram.

Likte dere bikinien?

HVORDAN KLIPPE HULL I BUKSENE DINE PÅ 1,2,3

Endelig har jeg fått funnet frem alle buksene jeg ønsker å klippe opp. Jeg sitter igjen med et stort sjokk, og det er over hvor mange bukser jeg egentlig har?! Trodde ikke jeg hadde så mange bukser som jeg hadde, men jaggu meg ble jeg overrasket nok en gang. Jeg skal i dag vise dere hvordan dere kan klippe hull i deres egne bukser på bare 1,2,3. Det er super enkelt, men er ganske skummelt hvis man ikke har gjort det før! Man vil jo overhodet ikke ødelegge noen av buksene man eier, så selv jeg lærte et lite triks på hvordan jeg kunne klippe hull i dem uten at det ble for stort og for lite. Det viktigste er å finne en bukse du ikke bruker så ofte, som du med andre ord ikke liker så godt. Da kan du nemlig ha denne som en liten test, før du går over til buksene du virkelig liker.

Det du trenger for å lage hull i buksene dine er så klart et par bukser, en saks og deg selv som skal ha på buksen mens du klipper. Ja, litt skummelt men det kan bli helt feil om du klipper i buksen uten å ha målt den på deg selv. Derfor, hvordan kan man måle bedre enn å måle mens man har den på seg? Da velger du selv hvor du ønsker at hullene skal starte på kneskålene, og blir derfor lettere å gjennomføre det.


De to første buksene til venstre er fra Junkyard XX-XY og de til høyre er fra Dr.Denim.

Steg 1: Ta på deg buksen, gå den til og start med å napp ut en liten stoffbit ved kneskålen der du ønsker at snittet (hullet) skal gå.Steg 2: Når du har funnet ut av hvor du ønsker å klippe ut stoffbiten, ta frem saksen mens du holder i stoffet og klipp forsiktig i en rett linje over til andre siden av sømmen.Steg 3: Stoffbitene du skal ha klippet av skal være på ca samme størrelsen under. Men det kommer litt an på om du ønsker store eller små hull i buksene dine. Har du klippet litt skeivt (noe som skjer iblant), rett opp ved å klippe litt ekstra på de områdene som er skeive.Resultat:

Til slutt gjelder det kun å gjøre èn viktig ting, og det er å gå dem inn! Da får de en litt mer naturlig look på hullene, og tråder osv begynner å komme frem. Da har du den perfekte hullete jeansen.Et godt eksempel er å se på denne Dr.Denim buksen som jeg klippet opp for kanskje 2 mnd siden:
Likte du dette innlegget?

MY VICTORIA'S SECRET COLLECTION

Jeg har tenkt litt. Jeg føler jeg bare skuffer og skuffer dere for tiden med bloggingen min. Med tanke på at det er en klump under kjeven min som bare vokser og vokser, er det greit å vise litt andre ting på bloggen. Jeg er ikke gira på å stille meg opp foran kameraet og føle at jeg ser bra ut, når det eneste jeg fokuserer på er den ekle klumpen. SÅ mine kjære lesere. Jeg har derfor bestemt meg for å dele litt andre ting på bloggen i mellomtiden - til denne klumpen er borte. Kom med forslag til hva dere ønsker å se på bloggen, noe dere kanskje ønsker jeg skal snakke om eller vise dere. Jeg har 3 ting i tankene, første som skal ut nå er alle bodymistene fra VS, deretter hvordan jeg klipper hull i buksene mine og så den utroooolig etterlengtet videobloggen som jeg ENDA ikke har redigert. Jeg trenger tips til gode redigeringsprogram altså. Alt er bedre enn MovieMaker som jeg tidligere har brukt, og hatet (hehehhe).

Første gangen jeg handlet noe fra Victoria's Secret var på Londonturen med jentene i starten av 2014. Da ble jeg virkelig forelsket i de lette, tropiske og gode duftene deres. Det var også deilig å kunne spraye seg med noe godluktende, uten at det skulle bli for voldsomt og sterkt, nemlig bodymist. Jeg synes derfor det var genialt med disse fra Victoria's Secret, og jeg endte opp med å kjøpe 6 stk første handleturen - I think. Men jeg måtte jo selvsagt bare handle litt såpe og noen parfymer til. Etter den gangen, klarte jeg ikke slutte med å kjøpe dette, jeg var i London i fjor sommer hvor jeg nok en gang kjøpte mer derfra. Da trodde jeg at jeg hadde fått nok, men det viste seg å ikke være lett. De hadde kommet med nye herlige dufter da jeg var i New York i i slutten av november, og da endte jeg opp med å kjøpe hele 13 stk bodymist og 2 parfymer, men ikke alle var til meg, men uansett. Da var jeg allerede oppe i en god del body mist og parfymesamlingen begynte å vokse den òg. Det viste seg at de begynte å selge Victoria's Secret produkter på noen nettbutikker jeg samarbeidet med, og da valgte jeg jo bare enda flere bodymist og parfymer. Det var allerede vanskelig nok å snu seg bort fra dette når de er så billige i utlandet, men å kunne få det gratis? Det kunne jeg ikke si nei til. Nå går jeg rundt og bare venter på at hyllen min snart skal ramle ned fordi det er for mye vekt på den.

Hvis det eksisterer en sykdom hvor man lider av å måtte lukte godt hele tiden, så har jeg den.
Det ser ut til å ha blitt brukt mye bortkastet penger, men overraskende nok har jeg fått mye av dette fra andre + kjøpt mens det har vært tilbud. Ren flaks!

Har du noen favoritter fra Victoria's Secret, og har du noen av dem over?

DÅRLIG START PÅ UKEN

Jeg har hatt en ganske dårlig start på denne uken, og det er kanskje ikke så veldig vanskelig å forstå. Jeg var igjen på nok en ultralyd klokken 10:50 med klumpen jeg har under haken min på høyre side. Denne gangen var det en annen lege som sjekket meg, og etter å ha sjekket meg sa han "kulen har dessverre ikke blitt mindre, så du må bli sendt til Fredrikstad sykehus kjappest mulig". Det var ikke sånn jeg hadde forestilt meg at dagen skulle starte. Jeg ble hastesendt til Fredrikstad sykehus, men da vi kom dit visste ingen av legene hva jeg var der for, og de hadde tydeligvis ikke blitt særlig informert. Det synes jeg var veldig dårlig med tanke på at jeg måtte stresse meg inn dit, og deretter få vite at ingen visste hva jeg var der for så jeg da måtte vente 1 time før jeg hadde en lege som kunne sjekke meg. Jeg fikk beskjed om at jeg egentlig skulle blitt sendt direkte til Kalnes, og ikke dit jeg ble sendt. Enda kjipere var det å høre fra øre-nese-hals legen at jeg hadde kastet bort nærmere 500 kroner på ultralyd, da jeg skulle blitt sendt hit med en gang og ikke til ultralyd for sjekk 2 ganger av fastlegen min. De kan uansett ikke gjøre annet enn å sende meg videre til en som er spesialist, som legen selv sa. Men da vet jeg hvertfall det til neste gang.

Så etter å ha snakket litt med legen, gjaldt det å finne verktøyet han skulle bruke for å undersøke meg. Siden de har flyttet til Kalnes, måtte de finne annet verktøy som funket. Altså ikke det riktige, men noe som duger med tanke på at han egentlig ikke jobbet her. Det tok brått mye lenger tid siden de ikke fant noen ting og trengte batterier til lys osv. Men endelig finner de noe som kan brukes, og da får jeg beskjed om at de kommer til å stikke en lang sprøyte inn i klumpen for å få tatt en prøve. Det freaket meg litt ut, med tanke på at jeg har gått igjennom litt fæle ting i mine tidligere operasjoner. Brått kom det en sykepleier og sa til meg "Lukk igjen øynene dine, du kan ikke se dette!" mens hun holder meg for øynene så jeg ikke kan se noenting. Da freaket jeg enda mer ut, for jeg forstod ikke hva som foregikk. Jeg skvatt veldig da jeg kjente et langt stikk som gikk opp under haken min og at jeg kjente noe ble sugd ut. Jeg så ingenting, og jeg ante ikke hva som skulle komme ut av klumpen. Det var heldigvis over etter kort tid, og jeg fikk bekreftet av legen at dette enten er svuls, syste eller fettklump. Jeg kommer til å få svar i løpet av denne uken, så jeg håper på det beste, igjen. Det ble en overraskende lang dag for meg, med tanke på at jeg ikke var hjemme før 16:00.

Nå skal jeg ta meg en lang og varm dusj, før jeg skal lage meg noe godt til kveldsmat. Vi snakkes!Har du hatt en bra start på uken?

HOLMENKOLLEN

Etter å ha gjennomført 3 forskjellige locations med 3 forskjellige temaer dagen før, var det endelig på tide å komme seg opp og gjøre seg klare for Holmenkollen. Jeg har aldri vært på Holmenkollen før, så jeg var ekstremt gira bare på å få sett utsikten derfra. Da vi kom opp dit, mistet jeg nesten pusten. FOR en flott utsikt vi hadde! Ble så glad og rolig i sjela føltes det ut som, oppe i høydene og skulle ha shoot - det ble en bra dag kan man si. Det bar 27 grader og stekende sol, så eneste var at vi alle sikkert ønsket å ta på oss bikinien og smøre oss inn i solkrem. I stedet ble det på med vintersko, vinterjakke og lue. Varmt var det, men det gjaldt å holde fokuset på noe annet. Skulle man fokusere på at det var varmt, ble det bare varmere. Vi tok gruppebilder og bilder av hver og en av oss i alle antrekkene før vi hørte "It's a wrap people!!!!". Alle jublet og smilte der og da. Man blir fortere utslitt når man er i varmen og holdt på som det vi gjorde. Så dere kan bare tenke dere hvor deilig det var å skifte til noe litt mer passende for varmen, sette seg på en resturant og drikke kald brus. Vi avsluttet turen med å spise middag sammen, før folk måtte rekke tog og bussene sine.

Siden vi jentene hadde forskjellige tider på buss og tog som vi skulle ta, tok vi oss 1 time hvor vi vandret rundt på Karl Johan og tok en liten shoppingrunde. Perfekt avslutning på en bra tur! Jeg endte opp med å kun kjøpe èn ting på Weekday, men det var fordi jeg ikke hadde plass til å handle mer - hvis ikke hadde jeg virkelig gått bananas der inne. Weekday har faktisk nesten nettopp kommet til Oslo, og det er så mye fint å finne der at jeg må ta turen tilbake om ikke alt for lenge. Nå som Weekday har kommet, krysser jeg både fingre og tær for at River Island kommer også - DET ville tatt av det.

Denne turen har vært utrolig gøy å være en del av, det er nesten så det har gått for fort. Men jeg har blitt kjent med mange herlige mennesker, og gleder meg til å møte dem igjen. Jeg er veldig takknemlig som fikk bli med på denne opplevelsen, og håper på flere som dette. Bildene fra shooten skal jeg selvfølgelig dele med dere her på bloggen, men det er enda en liten stund til de kommer ut. Så i mellomtiden kan dere se resten av bildene som ble tatt på denne turen:
Jakke fra Junkyard HER (sponset) // Genser & sko fra Urban // Bukse fra TopShop // Veske fra Versace // Klokke fra Larsson&jennings // Solbriller fra TriwaHvilke butikker skulle du ønske kom til Oslo?

FARRIS&JUICE

// I samarbeid med Farris.

Gjennom årene har vann uten og med bobler falt veldig i smak hos meg på grunn av de herlige smakene som er tilsatt. Men jeg har faktisk ikke vært så flink til å prøve ut noe nytt. Finner jeg en smak jeg er veldig glad i, kjøper jeg den frem til jeg er lei den - så bare slutter jeg å kjøpe det, før jeg blir dilla igjen. Men innimellom blir jeg litt revet med når andre mennesker fronter nye smaker osv. Man blir jo så innmari nysgjerrig selv! Så igjen har jeg blitt revet med på å prøve ut noen nye smaker som har overrasket meg stort.

Farris&juice har kommet med en ny smak av ananas og sitron. Det er en forfriskende drikk av lett boblende mineralvann fra Farriskilden med 50% fruktjuice. Drikken er ren og naturlig, og uten tilsatt sukker eller kunstige tilsetningsstoffer. Derfor kan man nyte gode drikker som dette med god samvittighet òg! Jeg var faktisk litt skeptisk nyheten til Farris&juice, for jeg liker kun den saften som er igjen i ananasen, men ikke selve ananasen (ja veldig spesielt, I know). Overrasket ble jeg, for den smakte veldig godt og friskt! Jeg er veldig glad i sitrus-smaker fra før av, så å få en fin smakskombinasjon av surt og friskt - det falt veldig i smak hos meg. Jeg tror dette blir en av sommerdrikkene i år, som vil falle i smak hos veldig mange. Liker du mineralvann med smak, så synes jeg du absolutt bør prøve ut denne nyheten


Ønsker du mer informasjon, eller bare er nysgjerrig på smakene Farris har, besøk Farris på Facebooksiden deres HER.

Har du smakt på nyhetene fra Farris&juice enda?

BILDEDRYSS FRA GÅRSDAGENS SHOOT MED JUNKYARD

// Oppholdet er sponset av Junkyard.

I går var det fullt kjør siden 06:45. Dagen startet med at vi satt nede alle bloggerne og spiste en god frokost, før vi skulle møtes i lobbyen for å møte designerne osv. Med tanke på hvor tidlig vi stod opp, er det sykt hvor fort dagen gikk likevel. Men hva er det man ikke sier? Tiden går fort når man er i godt selskap! Vi var på forskjellige suiter som var helt amazing, vi var på et gymlokalet for å imponere med treningsskills og tok bilder ute i Oslo's gater. Mellom alle disse shootene fikk vi litt ekstra energi under lunsjen som forresten smakte helt himmelsk. Men det var den eneste pausen vi fikk, frem til neste måltidet. Deretter var det opp for å freshe opp sminken, skifte om til nye klær og så fortsette denne shooten. Brått hørte vi "Der har vi den!" og vi var ferdige for dagen. Da måtte vi skynde oss tilbake til hotellet for å skifte klær, sminke oss og gjøre oss klare for middag med hele gjengen. Stedet vi spiste på het Lilleasian og der var det mye god mat å velge mellom. Jeg endte opp med stekt ris og våruller som jeg er veldig glad i. Men jeg stoppet ikke der; Dere kjenner jo meg. Jeg har alltid plass til litt dessert. Derfor ble det gulrotkake til dessert, mens de andre tok oreo. Jeg ble så mett at jeg nesten måtte kneppe opp buksen min,  men tro meg, det var rett før den spratt opp av seg selv.

Etter en lang dag, var vi endelig tilbake på hotellet da klokken var nærmere 23:30. Skal tro jeg sov godt i natt dere!! Nå sitter vi på hotellrommene og venter på å bli sminket til neste shoot som skal være på toppen av Holmenkollen. Så dette tror jeg blir kjempe bra, utsikten kommer hvertfall til å være syk.

Ha en riktig god torsdag

Hva er dine planer for i dag?