hits

juli 2016

SO MUCH WORK

Jeg har alltid med meg kameraet mitt på jobben for å knipse bilder til instagramen våres som vi oppdaterer daglig, som jeg har ansvaret for. Det synes jeg er kjempegøy!! Så og si hver eneste Urban butikk i Norge har sin egen konto der, og det er for å vise kundene våres hva vi har fått inn - slik at de holder seg oppdaterte på siste nytt uten å måtte ta turen innom butikken. Dette er noe jeg gjør nesten hver gang jeg jobber, og de siste ukene har jeg jobbet mye oftere enn vanlig på grunn av andre ansatte som er på ferie. Dette har vært enda en jobbhelg for meg, og det gjenstår èn stenging til før jeg kan ta meg helg også. Stengingen på lørdager går alltid så fort siden senteret stenger 18:00, men hva planene mine er for kvelden er fremdeles usikkert. Det er alltid spontant og det slår aldri feil etter min mening. Nå er det også pent vær ute, så jeg har ingen planer om å tilbringe denne lørdagen innendørs.


Jeg husker at jeg nesten hele tiden knipset bilder av meg selv på jobben før, men at jeg sluttet med det fordi innleggene ble så like at jeg syntes det ble kjedelig. Men i går kom jeg på at det er en god stund siden sist, så hvorfor ikke blogge om det igjen så lenge det skjer ofte? Siden jeg ellers blogger om hverdagen min osv, kunne jeg like så godt slå til med en gammel vane som er litt bilder fra jobben. Jeg elsker butikken jeg jobber i, og det er sprøtt at jeg har jobbet der i over 3 år allerede - but I'm still counting. Før jeg slutter å skrive må jeg bare nevne hvor TYPISK det er at jeg alltid velger å gå med tighte bukser på de varmeste dagene. Kan ikke huske hvor mange ganger jeg har kjølet meg ned i kjølskapet bak på lageret hittil.
Hvor jobber du hen?♥

STØTVIG HOTEL

På søndagen fikk Ida, Malene og jeg en spontan idè om å stå opp tidlig på mandagen for å dra på Støtvig Hotel som ligger i Larkollen. Det er ikke langt unna her, og vi alle hadde så lyst til å starte morgenen med et beroligende bad der før vi alle skulle på jobb. De gale jentene spurte om jeg ville bli med på trening 06:00 før Støtvig, men jeg bare lo og sa at det kom ikke til å skje. Det holdt med å stå opp tidlig for å bade for meg, haha! Jeg er et typisk b-menneske men det er også godt å kunne våkne opp til en alarm for å få mer ut av dagen enn å sove den bort. Det var nesten så vi følte vi var på ferie de timene vi koste oss på hotellet, og for under 200-lappen var det overraskende mye vi fikk tilgang til. Vi gikk med en gang til ute-bassenget hvor man har en nydelig utsikt ut mot vannet og båthavnen. Det var 4 områder vi kunne bade på, og man følte seg nesten som drittunger fordi vi ville bare overalt flere ganger. Jeg synes det er veldig gøy å svømme, men det som toppet denne morgenen var uten tvil boblebadet. Hvis jeg hadde lukket øynene mine hadde jeg sovnet på et par sekunder.


Bikinien jeg hadde på meg har jeg ikke brukt på noen år fordi bikinitrusen har vært for "stor" for meg, men jeg ville bare prøve den for moroskyld og da passet den! Derfor måtte jeg bare bruke den da den først passet meg, og kan vel ikke legge skjul på hvor glad jeg ble. Etter en forfriskende morgen dro vi på jobb, og så straks vi hadde stengt spiste vi en sen middag ute med flere venner som var kjempekoselig.Har du vært på noe spa den siste tiden?♥

BRYGGEKOS I SON

Jeg skal virkelig begynne å få med jentene til Son oftere når det er fint vær. Det var så utrolig koselig å bare vandre rundt ved bryggen i går med Victoria mens solen stekte. Med tanke på at Son ikke er langt unna her vi bor, er det nesten så jeg blir frustrert siden jeg ikke har vært der oftere. Sist jeg var der var for flere år siden på en familiemiddag, så det er på tide å lage nye minner med venninner der synes jeg. Vi tok koselige bilder litt rundt omkring der og da kom det en kjempesøt jente bort til meg som fulgte bloggen min. Sånt går man aldri lei, og at folk vil ta bilder med meg er fremdeles sprøtt å tenke på - men jeg setter veldig pris på det. Hverken jeg eller Victoria er noe spesielt glad i sjømat (selv om jeg skulle ønske det), så vi gikk derfor på den italienske resturanten de hadde der. Det ble pizza og pasta på oss, og det var virkelig godt! Vi begynte å passere bortover mot der vi hadde parkert, og tenkte oss først hjem med en gang, men da kom vi på noe annet vi ville sjekke ut. Vi dro innom SonSpa for å undersøke litt priser osv, siden vi har kjempelyst til å ha en dag med massasje der. Jeg har faktisk aldri tatt en ordentlig massasje før, og tror kroppen min og ikke minst meg selv hadde hatt godt av det. Jeg er flink til å slappe av, men jeg tror jeg likevel har mye stress i kroppen som bare ikke forsvinner siden jeg alltid gjør noe. Så vi prøver å få med flere av jentene på dette, og jeg håper virkelig det kan bookes timer der snart, for jeg er så gira på litt ekstra jentekos.


Nå skal jeg sette på en film og kose meg med litt snacks. Ikke ofte jeg har muligheten til det lenger nå som jeg tilbringer mye mer tid ute. Derfor setter jeg mye mer pris på denne alenetiden når jeg først har null planer.

Så det ikke koselig ut & hva gjorde du i går?♥

ANTREKK: MILITARY DRESS WITH A BOHEMIAN STYLE

Om dagen er jeg overalt føles det ut som, og det er så gøy! Hvis dere følger meg på SnapChat så ser dere kanskje at jeg er litt på farten om dagen. Jeg er nødt til å nyte dette mens jeg kan og har muligheten til det. Hva jeg gjorde i går skal jeg lage et eget innlegg om i morgen eller på torsdag, mens nå skal jeg visere dere et kanskje tilfeldig antrekk jeg satt sammen, men som ble et favoritt antrekk. Jo mer jeg planlegger antrekkene mine, jo mindre liker jeg dem virker det som. Dette antrekket satte jeg sammen i en fei. Det blåste ute, men det var likevel sol og pent vær. Så mitt spørsmål var om jeg kom til å fryse litt på grunn av vinden. Jeg vurderte sneakers, men jeg bestemte jeg fort for å velge sandalene jeg elsker og kjøre på med mer detaljer enn bare en enkel kjole til. Det er den perfekte kimonoen etter min mening, og den har jeg brukt litt too much i det siste! Men til dette antrekket gjorde den susen synes jeg, og siden det blåste litt passet det ganske bra.


Jeg tro til Son med Victoria i dag, hvor vi bare koste oss i finværet siden begge hadde fri fra jobben. Jeg knipset noen bilder som jeg tenkte å vise dere en av de neste dagene! Victoria bestemte seg for å ta antrekksbildene av meg der det er mest trafikk, og gjett om vi brukte lang tid. Men en ting er sikkert, menneskene i Son er sååå hyggelige at vi fikk sjokk noen ganger - og det er nesten trist.


Kimono fra BikBok // Kjole fra Nelly // Sko & veske fra River Island // Klokke fra Larsson & Jennings


Hva synes dere?♥

THEME PARTY - PRINCESS

Det er nesten trist at helgene som jeg elsker mest, er dem som også går for fort. Det er sprøtt å tenke på at det er mandag igjen, og tenke på alt jeg har gjort bare på disse 3 dagene. På lørdag etter at jeg åpnet på Urban, var det rett hjem for å pakke med klær og tilbehør til kvelden. En av mine fine venninner, Victoria, skulle feire bursdagen sin og hun bestemte seg for å ikke ha en helt vanlig fest. Men heller krydre opp kvelden med temafest! Temaet ble prinsesser, og det vi måtte gjøre da var å skaffe oss en hvit eller lyserosa kjole samt en krone. Takk Gud for barneavdelingen på H&M som hadde kroner, vi trodde det brått skulle bli vanskelig å skaffe det men det ble det jakken ikke. Krone til under en 50-lappen lagde mye stemning! Vi fikk velkomstdrikker, spiste cupcakes, hadde drikkeleker og gikk ut for å spille beerpong som vi gjør på hver eneste fest. Det er så gøy, men stikk motsatt når man bommer for å si det sånn. Vi hadde ikke helt bestemt oss for hva vi skulle gjøre resten av kvelden, om det ble en tur ut på byen eller fortsette festen hjemme. Det kom ikke som noe sjokk at det ble en tur ut på byen, før vi alle dro hjem til Victoria igjen for å ha sleepover.


Lørdagens festligheter stoppet ikke oss jentene fra å kose oss mer på søndagen. Da startet vi dagen med pizza og serier på tven, som var akkurat den søndagen vi trengte. Etter å ha ryddet bort alt fra temaet, pakket vi tingene våres og dro hjemover for å gjøre det klart til en koselig grillkveld hos meg med Ida og Malene. Så denne helgen har nok vært den koseligste på lenge!


Hvordan har din helg vært?♥

ANTREKK: COZY IN THE SUNSET

De 2 siste dagene har jeg vært evig takknemlig for at jeg har hatt fri. Det har vært så fantastisk vær ute, så jeg lå på verandaen i flere timer i går og solte meg - noe huden min faktisk trengte. Men siden jeg brukte for lav faktor på hele kroppen inkludert ansiktet mitt endte jeg opp solbrent som bare søren. Det kokte i ansiktet mitt hele kvelden, og det passet egentlig veldig dårlig da vi var på Losen i Larkollen og hygget oss med mange. Jeg våknet hos Victoria med Ida, og ble kjørt hjem tidligere på dagen for å få mye ut av dagen. Det var litt overskyet i starten, men solen kom frem etterhvert og da la jeg meg ut på verandaen igjen med familien min og fikk litt ekstra farge. Denne gangen brukte jeg en av de høyeste faktorene vi hadde hjemme for å ikke bli dobbelt så ille i dag, det hjalp heldigvis og jeg håper på at rødheten har roet seg ned til i morgen. Da er det nemlig på tide med bursdagsfeiring!!


Den jenta jeg er utenom bloggen er hun som ALLTID har på seg denne kose-shortsen så fort jeg er innendørs. Det er verdens beste shorts som jeg har hatt i 3 år. Den brukes ca hver dag egentlig, og jeg blir knust da den må vaskes fordi jeg elsker den. Jeg nektet å gå ut av shortsen i dag, og tenkte heller at jeg kunne shortsen til et kult antrekk. Jeg kan ikke si jeg gjorde så mye, annet enn å slenge på mer koseklær som passet til å ha på seg utendørs. Så en ekstra topping av det hele; Min kule caps fra The Hundreds.


Genser fra BikBok // Shorts fra Urban // Sko fra Nike // Caps fra The Hundreds (Sponset) // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

ANTREKK: BLACK TURTLENECK

Jeg har noen spesielle tendenser til å velge alt for varme antrekk de dagene jeg er på jobb, og det skjedde i går - igjen. Denne gangen var det helt ekstremt dårlig! Da jeg stod opp 07:25 var det overskyet og kjølig ute, jeg så ikke annet enn gråe skyer på himmelen og tenkte "endelig får jeg brukt det antrekket jeg har fantasert om". Jeg starter dagen med støvsuging av butikken, og brått begynner sola å skinne inn der jeg jobber. Jeg går frem og tilbake under airconditionet som vi har i butikken for å kjøle meg ned, for jeg gikk med all black errythang som bestod at svart bukse, svarte sko og svart turtleneck genser på jobb. Bra jobba det? Jeg overlevde jobben i klamhet og mye svette over leppa, og gledet meg til å gå ut i frisk luft fordi det ENDELIG hadde blitt litt overskyet. Tror jeg aldri har jublet over det før, men i går bar det priceless. Det eneste jeg kunne bedt om var litt vind og skyer på himmelen, og det fikk jeg.


Antrekket mitt passet været utover dagen og da skulle jeg jaggu meg knipse noen antrekksbilder i byen mens jeg rakk det. Det var egentlig perfect timing siden rett etter jeg hadde tatt bildene begynte det å regne litt smått noe jeg egentlig sa meg fornøyd med. Dere har garantert lagt merke til at disse skoene blir brukt ofte, men de er verdens beste for mine føtter - har så mye kjærlighet for de skoene. De gjorde resten av antrekket som jeg stylet opp med en oversized turtleneck genser som har et åpent snitt på begge sider av hoftene og mine favoritt jeans! For å piffe opp antrekket synes jeg Versace vesken gjorde sitt siden det har et Medusa design med svart og gult i seg.


Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra Versace // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

SUNNY DAYS IN MY NEW DENIM DRESS

Før jeg la meg i går bestemte jeg meg for å ta på alarm i dag tidlig så jeg kunne ha god tid før jobb. Jeg tok meg en lang dusj, lagde meg makaroni og bearnaise til frokost just because I love it og satt meg ute på hverandaen. Det er virkelig ikke tull når jeg sier at hver eneste gang jeg skal jobbe, så er det tidenes sommervær ute. Derfor slappet jeg av 1 time ute med resten av familien min, og søte Lana. Dere husker kanskje for en liten stund tilbake så hadde Lana blitt dårlig. Hun ville ikke spise, og var overhodet ikke seg selv i flere dager så vi tok hun med til dyrlegen. Hun gikk på medisiner, og har nå lenge vært den Lana vi kjenner og ler så mye av. Tror jeg kunne skrevet et evig innlegg om denne kaninen, men jeg skal holde det kort; Hun er den kuleste kaninen vi noensinne har hatt og hun legger seg alltid ned ved siden av deg på kveldene for å kose med deg før man legger seg. Jeg kan ikke kalle meg den ultimate toppbloggeren uten en hund, men Lana er my kind of dog kan man vel si. Hun oppfører seg mer som en hund enn som en kanin, og jeg digger det.


På grunn av det fine været kjørte jeg på med min nye denim kjole. Jeg har flere slike kjoler i klesskapet mitt og måtte bare skaffe meg denne òg. Den var sååå behagelig å jobbe med i dag på Urban. Når det er sagt så endte jeg opp med gnagsår og vannblemmer på føttene fordi jeg gikk til byen i splitter nye sko i dag. Du kan kalle meg smart!

Kjolen min er sponset & den finner du her.


Likte du kjolen & hva har du gjort i dag?♥

WEEKND

Er det virkelig søndag allerede? Tiden flyr i godt lag, og det er ingenting jeg kunne sagt som hadde gitt mer mening enn dette akkurat nå. På fredagen etter jeg hadde jobbet på Urban, dro jeg hjem for å slappe av litt før jeg skulle ut. Det ble en sen og koselig sommerkveld ute på Fuglevik med supre mennesker. Men jeg kunne ikke bli så altfor lenge, selv om det ble senere enn forventet. For jeg skulle jobbe på lørdagen og trengte å få sovet ut, siden etter steningsvakten var det klart for en veldig etterlengtet kveld. Hos Nadine hvert eneste år arrangerer hun en fest som kalles fiesta hvor det er mexikanskaften med taco, pinjata og mye moro. Det var et veldig sommerlig tema, og siden jeg for litt siden kjøpte meg en enorm oppblåsbar flamingo måtte jeg jo bare få brukt den til denne anledningen. Jeg hadde nesten glemt hvor stor den var, før snille mamma blåse den opp for meg mens jeg var på jobb haha. Den ble en stor favoritt den kvelden skal jeg si dere, og chillespotten min dagen etter. Vi visste ikke hva kvelden hadde å by på, men vi var en flott gjeng med jenter som ble med på alt spontant. Det ble derfor ut på byen på oss jentene, noe som bare var gøy siden vi var mer pyntet enn vanlig - og hadde kledd oss til et tema. Jeg tror noen mennesker kanskje lurte på hvorfor jeg i all verden gikk med denne kjolen på byen, og hadde jeg visst vi skulle på byen hadde jeg tatt med skift haha.


Kvelden var vellykket, og i dag våknet alle vi jentene sammen - bortsett fra jeg som hadde bestemt meg for å sove med den enorme flamingoen i natt (???). Vi dekket på til god frokost, lagde vafler og koste oss med iskaffe før det var på tide å komme seg hjem. Nå sitter søsteren min og venter på at jeg skal bli ferdig med å blogge, så vi kan gå ut å teste ut Pokemòn Go spillet haha.
Så det ikke gøy ut & har du hatt en fin helg?♥

ANTREKK: SILKY MOOD

Etter å ha hatt fri i nesten en uke fra jobben var det hardt å stå opp 07:15 i dag tidlig, etter å ha sovet i mange flere timer tidligere. Men det er nesten deilig å komme tilbake til gamle rutiner, føler meg alltid bedre/ flinkere da. Så jeg stod opp litt tidligere enn vanlig bare for å fikse meg ekstra til jobben for å ta antrekksbilder rett etter jobben. Hele vakten føltes ut som 3 timer, alt gikk så fort og det var så mange kunder innom som gjorde dagen morsom! Ida sluttet nesten likt som meg, og hadde time hos frisøren for å fikse litt på håret. Jeg kjøpte med meg pommes frites og avioli, og spiste meg mett på dette samtidig som jeg var med hun til frisøren. Tror det luktet pommes frites overalt, men I love it!


Været i dag har vært veldig ustabilt, men da vi skulle ut døren var det å ta antrekksbilder nå eller aldri. Da dro vi bort til et av de stedene jeg har tatt bilder tidligere, bare at det nå er enda finere. Det er så mange flotte planter rundt der, og siden den nye snapbacken min er litt tropisk av seg synes jeg det passet bra der. Jeg må skjerpe meg litt med antrekkene mine, det har blitt mye svart den siste tiden og jeg vet ikke hvorfor... Heldigvis gjorde capsen antrekket kulere, og jeg er faktisk helt in looove. Jeg har fått så mange fine kommentarer på den i dag på jobb, og det er alltid stas. Det var litt kjølig på morgenen, så jeg slang på meg Adidas jakken men tenkte ikke på bena mine da jeg valgte å gå med skjørt. Det var heldigvis ikke et dårlig valg når det har vært klamt som bare rakker'n i hele dag.Jakke fra Adidas // T-skjorte og skjørt fra Urban // Sko fra Nike // Caps fra Adidas (Sponset) // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

SNAPCHAT LATELY

I hele dag har jeg holdt på med å rydde rommet mitt som om jeg har skrudd på en turboknapp. Men likevel er jeg ikke halveis i å ha et ryddig rom igjen, fordi jeg begynte å se i skapene mine og fant klær jeg ikke lenger bruker. Så da kom jeg på at jeg har en gammel instagrambruker jeg har som en salgskonto (madeleinepsale). Den har vært død lenge, men det var på tide å vekke den igjen. Jeg har lastet opp en del klær der allerede, men en del har allerede blitt solgt. Jeg har kun sjekket skapet mitt inne på rommet, og det ute på gangen gjenstår det å ta en titt på. Vet aldri hva jeg kan finne på å selge, allerede lagt ut noen produkter jeg har elsket høyt haha - på tide å sende dem videre til noen nye lovers.


Rommet har vært mitt "lekested" i dag, og jeg har derfor ikke gjort noe spesielt. Så jeg tenkte derfor å slå til med et nytt innlegg med mine siste snapchat øyeblikk! Det er flere tusen som følger meg der, men jeg vet aldri om det er så mange herfra som leser bloggen min som følger den. Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, legge meg ned i sengen for å se på en film og gjøre meg klar for åpningsvakt på Urban i morgen.Følg meg gjerne på SnapChat; Alohaamad.


Er du aktiv på SnapChat?♥

ANTREKK: ALL BLACK PARTY LOOK

Vinneren av Junkyard konkurransen ble Barbro! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart.


Før jeg sier noe som helst annet; WOW! Jeg vet ikke hva jeg skal si til mitt forrige innlegg, dere har gjort meg helt målløs. Jeg føler ikke at en takk er nok for å beskrive hvor takknemlig jeg er for tilbakemeldingene. Kommentarene deres ga meg nesten en ekstra push for å fortsette det jeg driver med, og det setter jeg så stor pris på. Jeg lover å svare på alle kommentarene straks, for dette er noe av det fineste jeg har opplevd på bloggen før. Tusen hjertelig takk til hver og en av dere♥


I helgen hadde noen av oss jentene bestemt oss for å teste ut et utested i Fredrikstad som jeg aldri hadde vært på før. Det er flere år siden vi jentene har vært ute på byen der, så det var på tide å komme seg dit! Men før vi gjorde noe som helst mer, var det på tide å samle girsla for å fikse oss sammen som vi alltid gjør. Vi sminket oss, vorset litt og koste oss så mye. Jeg og Anne-Berit ble litt tidligere ferdig med å fikse oss enn de andre, så vi stakk ut i gaten for å knipse litt festantrekk bilder. For det kan jeg ikke huske sist jeg delte med dere. Jeg hadde på meg et skjørt som egentlig har blitt for lite for meg, jeg sliter med å få det over lårene mine uten av det lager lyder i sømmene dessverre haha. Overdelen sjokkerte meg og kanskje de andre - for jeg går aldri med topper som kan vise litt utrigning. Men det passet så bra til skjørtet, for det ble gjort om til en nesten kjole. Vi dro ut på Nini Beach som gikk over forventningene etter hva jeg hadde hørt tidligere, og vi hadde det så gøy.Uten å ha planlagt det, er faktisk hele antrekket mitt fra Urban.


Hva synes dere?♥

EN EVIG KAMP JEG ENDELIG VANT

Jeg håper ingen tar dette innlegget som en vinkling mot kroppspress, for det var det jeg ville bortifra. Uansett hvilken kropp du lever i, kommer du alltid til å søke etter det du ikke har. Derfor er det viktig å jobbe med seg selv, akseptere hvordan man ser ut og eventuelt jobbe hardt for å oppnå resultater som du ønsker. Så unnskyld til dere nysgjerrigperer som ønsker å høre hvor mye jeg veide på mitt minste, for det kommer jeg ikke til å skrive. Drit i tall, tall skal ikke bestemme hvem du er, tall skal ikke kontrollere deg. Det er bare tall.


Jeg har hatt problemer med å komme meg opp i vekt i flere år, jeg har gått til legen for å få hjelp og jeg har gått til en personlig trener for å få hjelp. Men den eneste hjelpen jeg egentlig trengte var meg selv, å være min egen motivasjon. Jeg trengte å innse at jeg var viktig for meg selv. Det sies at man noen ganger må treffe veggen for å komme seg på bena igjen, og det var det som skjedde med meg. Jeg kunne se på meg selv i speilet og hate alt jeg så, fordi jeg følte meg for tynn. Jeg følte meg som en voksen dame som var stuck i en barnekropp som jeg bare ville ut av. Å leve i en kropp du ikke trives i, det er vondt og sånn var det for meg hver eneste dag i flere år. Jeg prøvde flere ganger, men jeg ga opp før jeg fant viljestyrken til å fortsette. Sommeren som er den beste årstiden som jeg gledet meg til hvert år, var også den årstiden jeg gruet meg til hvert eneste år. Mens andre koste seg på stranden, holdt jeg meg på verandaen i bikinien fordi jeg ikke ville at mennesker skulle se kroppen min, for så misfornøyd var jeg. Jeg ble så lei av å være lei meg og av å ikke tenke godt om meg selv, at jeg bare måtte prøve èn gang til.


Denne dagen visste jeg aldri når skulle komme, men jeg hadde troen på at èn dag skulle jeg endelig se at jeg klarte målet mitt. Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd jeg klarte å gå opp i vekt og holde det så stabilt som jeg har gjort nå i 4 måneder. Så det store spørsmålet; Hvor mye har jeg gått opp? Jeg har gått opp ca 13-15 kilo. Det er faktisk en DEL, men noe av det er også muskler. Selv om jeg nå har klart å gå opp så mye, er målet mitt 5 kilo til og så se om jeg er fornøyd da. Jeg kommer ikke til å gi meg før jeg kan se meg i speilet og smile.


Noen av dere lurer kanskje på hvordan jeg klarte å gå opp i vekt selv om jeg hadde en unormalt høy forbrenning som ofte var en pain in the ass. Det er så enkelt som å spise oftere i løpet av en dag, mer variert, få rutiner og KOS deg med maten. Spis når det passer for deg, og drit i hvis du er den eneste som er sulten. Jeg har aldri hatt et så bra forhold til mat som det jeg har nå og jeg har alltid vært glad i mat. Det var bare en lang periode jeg var mye deprimert som gjorde at jeg ikke spiste så mye hver dag, jeg spiste kanskje 2-3 ganger om dagen og det var stort sett middag og kveldsmat. Jeg gjorde det ubevisst. Det kom til et tidspunkt i fjor der jeg sykmeldte meg fra jobben fordi jeg slet med mitt private liv, inkludert meg selv. Jeg var så sliten. Eneste som fikk meg igjennom denne perioden var mitt tryggeste sted som er rommet mitt og serien Pretty Little Liars (believe it or not). Den serien fikk meg til å tenke på andre ting mens jeg lå i sengen min 2 uker i strekk. Jeg skulle mer enn gjerne vært hun som trøstespiste, men den jenta ble ikke jeg. Det jeg spiste den gang, spiser jeg fremdeles - men jeg spiser mer. Jeg har ikke endret om på kostholdet mitt, den er fremdeles usunn men jeg varierer mer som gjør den sunnere - velger jeg å tro.


Så hvem er jeg nå? Jeg gråter ikke lenger fordi jeg er lei meg, jeg gråter fordi jeg er lykkelig. Jeg har aldri hatt det så bra som det jeg har nå, og det er fordi jeg tar mine egne valg og fokuserer mer på meg selv som jeg skulle gjort tidligere.


Jeg klarte det, og jeg klarte det på egenhånd.
Disse er tatt for litt over 2 år siden.
Samme buksene, men en helt ny jente på høyre side.


Så dette er meg i dag, med noen ekstra kilo på kroppen and still counting;

Noen av dere tenker sikkert hvor disse kiloene har lagt seg, noe jeg også tenkte før jeg begynte å se tilbake på gamle bilder. Kiloene har lagt seg på hele kroppen min, men der jeg ser den største forskjellen er på bena og armene mine - noe jeg er veldig fornøyd med.


Hvis dere lurer på noe mer, still meg spørsmål i kommentarfeltet og jeg svarer så fort jeg har tid♥

I N G L O T

Å stå opp av sengen min i dag var en kamp mot meg selv etter gårsdagens styrkeøkt. Hverken armer eller ben er veldig hjelpsomme i dag, så med solen som stekte på verandaen var det like greit å ta en liten day off og bare slappe av. Skyene kom dessverre litt utover dagen, og da tenkte jeg at det passet bra med å knipse litt bilder av et nytt sminkemerke jeg skal teste ut. Tydeligvis har mange hørt om merke Inglot, mens jeg henger veldig etter. Jeg kjenner flere som har byttet ut mange kjente sminkemerker med Inglot fordi det er bedre - sies det. Så jeg er ganske klar for å teste ut dette og se om jeg har funnet meg et nytt favorittmerke. Det var et produkt jeg ikke klarte å vente med å prøve, som er de matte liptint glossene deres som skal være kjent for å være bra. Jeg prøvde en i rosa og en i brun, begge overrasket meg positivt! Jeg har aldri testet ut matte lipglosser før nå og må si jeg skal skaffe meg flere. De sitter sinnsykt bra på leppene, og er vannfast - noe jeg forstod etter jeg prøvde å fjerne dem med en vanlig sminkefjerner. Så et tips; Skaff dere sminkefjerner for vannfast sminke. Nå gleder jeg meg til å teste ut resten av den nye sminken min. Viser det gjerne på bloggen hvis dere ønsker det!


Det er et innlegg dere har ventet lenge på, inkludert meg selv, som gjelder hvordan jeg klarte å gå opp i vekt. Innlegget er endelig ferdigskrevet, så det vil bli publisert i morgen hvis jeg tør. Det er skummelt å være så åpen på bloggen, siden jeg har vært lukket så lenge. Men det er på tide å åpne meg litt igjen kjenner jeg.
Har du testet ut dette merke?♥

CLOSER LOOK AT MY DW'S

Denne dagen har startet så bra at jeg nå er sliten av å gå rundt å smile for meg selv. Da vet du at du er lykkelig. Ida, Nadine og jeg har lenge snakket om å dra til syden sammen i august og den gode nyheten er at den endelig er booket!! Vi skal ta oss en liten ferie på litt over 1 uke i Spania, som da blir en perfekt avslutning på sommeren. Jeg har ikke vært på ferie i syden på over 2 år, så jeg kommer til å trenge denne ferien vet jeg. Så etter den gode nyheten, var humøret og energien på topp så jeg bestemte meg for å dra på treningssenteret for å ta en styrkeøkt der. Jeg har ikke trent på over 2 måneder, fordi jeg har fokusert så mye på maten og nesten glemt treningen. Så nå skal jeg jobbe med å finne den perfekte balansen, så er jeg noen skritt nærmere målet mitt.


Etter mitt opphold i Portugal og etter at jeg fortalte om mitt hemmelige oppdrag, har dere vært så snille mot med med alle de fine tilbakemeldingene. Det vil jeg virkelig takke for! Betyr så mye for meg å høre dette, siden denne opplevelsen forandret meg. Bloggpostene fra Portugal fikk mye oppmerksomhet, og spesielt tilbehøret mitt fra Daniel Wellington. Flere av dere har spurt om hvilke modeller de forskjellige klokkene er, og da tenkte jeg at det passet bra med et eget innlegg hvor dere kan ta en nøyere titt på klokkene og sjekke de ut på hjemmesiden deres. Jeg er veldig glad i begge modellene, men den minste klokken er min favoritt rett og slett fordi den er bitteliten.


Classy Sheffield finner du her & Dapper Sheffield finner du her - denne har jeg mørkebrun reim på.


Hvilken modell likte du best?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Nå er det på tide med en ny runde her på bloggen med en konkurranse i samarbeid med mine supre samarbeidspartnere, Junkyard. Nå har forhåpentligvis sommeren kommet for fullt - eller hvis ikke snart og det kan derfor være kjekt med litt nye klær. Premien èn av dere vinner er et gavekort på hele 1500 kroner, som tilsvarer mye fint på nettbutikken til Junkyard. Nå har de også begynt å få inn massevis av sommerklær, og man vet aldri når det er utsolgt. Så her gjelder det å være lur å få tak i det du ønsker før det er for sent. Denne konkurransen er for både jenter og gutter, med tanke på at denne nettbutikken selger mye stæsj til begge kjønn. Konkurransen vil være i nøyaktig 1 uke, hvis ikke det skjer noen endringer underveis. Dere kan også melde dere på så mange ganger dere bare måtte orke som øker sjansene deres til å vinne.


For å delta:

♥ Like facebooksiden til Junkyard her.

♥ Like facebooksiden min her.

♥ Følge @junkyardnorge på Instagram.

♥ Følge @madeleinepedersenn på Instagram.

♥ Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET
Liker du denne konkurransen?♥

GUEST ON THE SCANDINAVIAN TOP MODEL

// I samarbeid med Daniel Wellington.


Natt til fredag 24.juni sjekket jeg mailen min før jeg skulle legge meg, og da skjedde noe som bokstaveligtalt har forandret livet mitt allerede. Det var noe jeg virkelig aldri hadde trodd kom til å skje, men det skjedde og det kom uventet. Jeg har i mange år samarbeidet med Daniel Wellington og reklamert for deres klokker. Denne gangen nådde samarbeidet våres nye høyder. De spurte om jeg ville bli med dem til Portugal 27.juni for å være gjest på Top Model Skandinavia og representere deres klokker der, samt være et ansikt foran kameraet. Det første jeg tenkte var faktisk "Hva i all verden leste jeg nettopp?". Jeg leste det flere ganger for meg selv, og måtte til slutt fortelle dette til familien min for å samle meg igjen. Selv om det var en STOR mulighet for meg, så er jeg min største fiende når det gjelder ting som dette. Jeg har ikke tro på meg selv, så ja av både glede og frykt kom det tårer - fordi jeg visste ikke om jeg klarte å si ja selv om jeg ville. Jeg hadde ikke mange dager å tenke over dette på, så jeg sendte en rask mail til min sjef på Side2 og den telefonensamtalen jeg fikk var alt jeg trengte. Jeg trengte å gjøre dette for meg selv. Jeg trengte å komme meg ut av komfortsonen min og ha troen på meg selv. Og vet dere hva? Jeg takket ja.


Så denne reisen kunne jeg ikke gjennomføre alene. Min snille kollega og venn, Ingvild kunne bli med meg på denne reisen til Portugal. Før vi visste ordet av det var vi der. Samme dagen vi kom satt vi i et møte til sent på kvelden for å gå igjennom hvordan morgendagens innspilling skulle foregå. Jeg fikk manuset og da var det bare å gjøre seg klar. Tirsdagen var det fullt kjør fra 07:00 til 17:00 og med tanke på hvor sjenert jeg er foran kameraet gikk det over alle forventningene mine. Jeg hadde så mange flotte mennesker rundt meg som hjalp meg igjennom dette. Nå gjenstår det bare å se hvordan det blir på skjermen! Det kommer til å vises i Danmark, Sverige og Norge til høsten.


For første gang på veldig, veldig lenge er jeg endelig stolt over meg selv.


Ser du på Top Model?♥

MOVIENIGHT

Etter denne uken har jeg vært så sliten, siden det var vært mye som har foregått rundt meg. Derfor var det ganske perfekt at resten av jentene ville ha en edruhelg med film og kos hos Victoria, for denne helgen var jobbhelgen min på Urban i tillegg. Så uken min startet med jobb i utlandet, og fikk 1 hviledag før det var på'n igjen. Men denne hviledagen var jeg først på Cafè Riis og spiste mat, før vi skulle på kino og se Central Intelligence med girsla. Jeg tror vi alle lo under hele filmen, og det elsket jeg. Så da vi var ferdige på kinoen, var alle så glade og i godt humør at vi bestemte oss for å ta en liten drink på Mikrobryggeriet før vi dro hjemover. Så med andre ord; Min hviledag ble egentlig alt annet enn en hviledag. Jeg kjenner på hele kroppen at jeg trenger en kosekveld med jentene med masse snacks og annet digg akkurat nå, så nå er neste spørsmål hvilken film vi skal se på Netflix. Romantisk og komedie er nok det som passer best for lørdagskvelden, så hvis noen av dere har noen fine tips til bra filmer innenfor disse sjangrene - let me know! Siden vi alle kommer rett fra jobb og er slitne, så har vi ikke knipset noen spesielle bilder, men kan dele de få vi knipset før vi ga opp.


I morgen kan jeg endelig fortelle dere hvorfor jeg var i Portugal, og jeg skulle så gjerne publisert det i dag fordi jeg klarer snart ikke å holde det hemmelig mer. Men èn natt til skal jeg nok tåle. En ting kan jeg si; I morgen kommer jeg til å smile helt frem til jeg legger meg.


Så ikke dette koselig ut?♥