hits

juli 2017

MIN OPPLEVELSE MED PHILIPS LUMEA PRESTIGE

// Annonse.


Som mange av dere sikkert husker begynte jeg på en lyspulsbehandling fra Philips Lumea Prestige for flere uker siden. Denne skulle bidra til å motvirke ettervekst av ansiktshår og hår på kroppen. Det vil si at denne fancy IPL-teknologien gjør sånn at hårveksten våres blir satt på det man kan kalle for en hvilemodus, og vokser derfor mye senere ut enn normalt. Etter kun 3 behandlinger annenhver uke så resulterer dette til at du får glatt hud i opptil 8 uker. Så dette har vært veldig spennende å teste ut over lengre tid, for dette har vært noe helt nytt for meg. Jeg startet på den rett før jeg dro på ferie og siden dette er en behandling man må følge opp, så er det viktig at jeg også brukte den mens jeg var på ferie i USA, for å sørge for at ingenting blir gjort feil eller galt. Mens denne var med på reisefot med meg, lå den godt pakket i en liten veske som fulgte med da jeg mottok dette produktet. Så den ble tatt godt vare på!


Det store spørsmålet nå er vel om den funket på meg. Og jeg er SÅ glad for å kunne si at dette produktet har fungert og gitt resultater på kroppen min. Med slike behandlinger som dette, kan man lett bli litt skeptisk - så for min del synes jeg er er ekstra gøy å kunne dele denne positive opplevelsen med dere. Nå har jeg kun testet den ut på ben og armer, men bare der ser jeg en forandring på at hårene mine vokser mye tregere ut. Det er deilig å kunne slippe å barbere meg like ofte nå. Jeg tar meg selv i å nesten ta tak i barberhøvelen for så å si til meg selv "Jeg har jo ingenting å fjerne". Det er kjemperart, men samtidig så utrolig deilig å spare seg for den tiden der - det tror jeg flere kan si seg enige i, haha.Ønsker du å lære mer om denne lyspulsbehandlingen eller ønsker å teste ut dette produktet kan du bestille HER.

DID U KNOW???

♦ Jeg har alltid hatt lyst til å klippe håret mitt kort. Da er det snakk om skulderlengde eller kortere. Jeg tror en slik forandring kanskje kunne vært bra - hvis ikke, så vokser det ut igjen.


♦ Jeg er ikke glad i smeltet ost med mindre det er på pizza eller et tynt lag med det over gratinerte poteter.


♦ Jeg har alltid hatt lyst til å ta på en slange.


♦ Jeg har dessverre begynt å samle på skoesker igjen. Jeg vet seriøst ikke hva som skjer, haha.


♦ Jeg har aldri prøvd hasj, partydop and so on. Kun prøvd røyk og snus, og nope - not for me.


♦ På skolen i musikktimene var jeg gjerne ho som spilte trommer, fremfor alle andre instrumenter.


♦ Jeg har alltid hatt lyst til å kunne spille piano, men jeg er SÅ dårlig. Det er noe med kraften og følelsene man får frem ved å spille det som jeg bare elsker.


♦ Jeg har aldri klart å lage en blomsterkrans.


♦ Jeg takler ikke brunost, og det at den setter seg fast i ganen. Det er godt i noen sauser, men jeg klarer bare ikke å spise det.


♦ Jeg klarte ikke å høre på hiphop musikk før, da gikk det bare i festsanger som det var skikkelig fart i. Mens nå er det helt motsatt, også fordi jeg slapper mer av med slik musikk enn dunk dunk kinda music.


♦ Da jeg startet i Urban for snart 4 år siden var jeg så sjenert mot nye mennesker at jeg gjemte meg for kunder mesteparten av tiden. Flaks for meg at jeg ikke fikk sparken der si, haha.RIPPED JEANS

Denne helgen så jobber jeg hele helgen og det passer vel egentlig greit med tanke på at jeg er uten kamera frem til søndag eller mandag. Det er helt sprøtt hvor naken jeg føler meg uten kamera, bare det å vite at det ikke er her gjør det bare ti ganger verre enn det trenger å være. Jeg er jo vant til å drasse det med meg overalt, uansett hva jeg skal. Så bare det å kjenne at sekken min er lettere er uvant, men også litt deilig haha. Jeg pakker alltid med meg så sykt mye unødvendig i den sekken fordi jeg vet den har plass til mer. Og da blir det bare mer også... I morgen så skal jeg videre med en gang etter jeg har stengt i Ski for å ikke gå glipp av en kunstutstilling som er i Oslo. Det er litt sprøtt, for jeg hadde aldri trodd at jeg likte kunst på den måten at jeg drar på utstillinger, men der har jeg funnet en ny side ved meg selv. Kjenner jeg er veldig spent på utstillingen i morgen, og burde kanskje få i meg nok søvn nå for dagen i morgen blir veldig lang.


Etter jeg la ut Instagramstory av antrekket mitt og at jeg stod på jobben, så har sykt mange (overraskende mange) spurt meg om hvor buksen er fra. Denne buksen her er fra Dr.Denim i modellen Nora, men er selvfølgelig en ripped modell. Du finner den på Urban & på Junkyard. Jeg har størrelse 26/32, men skulle helst hatt 25/30. Jeg var bare så sykt desperat etter den buksa her at jeg tok den selvom størrelsen var for stod for meg. Så derfor er den litt mer baggy på meg, enn hva den ellers er på andre - men jeg liker det litt.


Sov godt dere♥
Og takk til kollegaen min Oda som stiller opp på shoot på jobben, u rock.

CANDY FOR THE EYE

// Innlegget inneholder adlinks.


Det er så typisk at de dagene jeg endelig har fri på, og håper på at det skal bli sol og skikkelig varmt så slår det helt motsatt. Det er så typisk! Det har seriøst skjedd hver eneste dag jeg har hatt mye fri nå. Jeg skal jobbe denne helgen, så det er jo virkelig typisk om finværet kommer i morgen, det kan jeg nesten love dere at det gjør. Jeg har nettopp gitt fra meg kameraet mitt over helgen, og det lånes nå bort til en veldig spesiell anledning - nemlig bryllup. Så jeg klarer meg uten kamera èn helg, det gjelder bare å finne andre spennende ting å blogge om nå da. Eventuelt ta i bruk litt kamerabilder, nå har jeg jo faktisk iPhone 7 så det kan ikke akkurat bli dårlig kvalitet på disse bildene heller.


Vi har hatt familiemiddag i dag, og bare kost oss hjemme i heima så derfor tenker jeg å dele noen goodies med dere fra Nelly. Det er veldig lenge siden sist jeg delte et sånt innlegg, og også lenge siden sist jeg har drømt meg bort på denne nettbutikken. Men som alltid; Man finner alltid noe man vil ha derfra. Det er ikke så vanskelig å unngå det akkurat, og nå som jeg sitter på en liten gladnyhet som jeg skal fortelle dere straks så kunne det kanskje vært greit med noe nytt. Jeg får vente å se litt til, kaaanskje jeg bestemmer meg for å unne meg noe litt ekstra eller holder igjen til slutten av august hihi.HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

EN EKSTRA FEIRING

På lørdagen holdt vi en ekstra feiring for Ida som hadde bursdag 22.juni, mens vi var på Bahamas. En ting er å feire den på dette vannvittige stedet med 3 venninner, men man kan liksom ikke helt sammenligne det med å feire det hjemme med hele gjengen. Så selv om det var en litt sen feiring, gjorde vi det veldig spontant og bare "nå til lørdagen blir det". Vi hadde ikke mange dager på å ordne dette, og Ida er jo en som alltid vet hva som foregår så det var veldig vanskelig å kunne skjule dette for alle sammen haha. Vi måtte derfor være litt lowkey og si at noen av oss hadde fri og kunne bli med på et lite vors med Ida hos Nadine. Sannheten var at alle skulle dukke opp hos Nadine og overraske Ida på døra da hun ringte på, og jeg tror ho faktisk ikke skjønte en dritt da alle ropte og skrek til ho på en gang. Flere av oss inkludert meg hadde løyet om at vi ikke kunne komme, noen måtte komme mye senere pga jobb og ja - det var så mye bullshit at det var så gøy å holde det skjult haha. Jeg turte så vidt å gå ut døren fordi jeg var livredd for å møte på Ida samme dagen jeg sa at jeg var på jobb, så jeg gjorde ikke annet enn å holde meg inne den lørdagen helt frem til vi skulle overraske hun.


Feiringen var vellykket og vi hadde en Ida som ble overrasket, så jeg synes vi alle gjorde en god jobb selvom vi hadde kort tid på oss. Vi fortsatte moroa ute på byen og hadde det utrolig gøy sammen. Søndagen derimot hadde jeg en skikkelig hangover, faktisk aldri følt meg så dritt før. Men det sier bare mye om lørdagskvelden, og den var underholdene.ANTREKK: MIXED COLORS

De verste innleggene jeg kan skrive er når jeg har skikkelig dårlig tid, og i skrivende stund kunne jeg ikke hatt dårligere tid. Men jeg må bare få blogget, siden et innlegg som egentlig skulle ut i går kveld måtte vente til denne uken, så derfor kan jeg ikke gå èn dag til uten en lyd. Så derfor tenkte jeg å vise dere antrekket jeg hadde på meg denne lørdagen. Det var et spontankjøp fordi det var sommertema på vorset, og da stresset jeg som bare pokker på jobben og fant meg noe skikkelig billig jeg bare kjørte på med. Jeg har aldri vært så glad i velvet stoff, men kjolene jeg fant på BikBok denne gangen overrasket meg positivt. Det er slike kjoler jeg elsker fordi man kan style dem så forskjellig. Men min absolutt favoritt som dere sikkert kjenner til, er å ta en t-skjorte under. Da blir det ikke så pyntet, men heller en mer chill look. Jeg vet ikke helt hvordan jeg endte opp med å mikse blått med lilla, men man skulle trodd det egentlig ikke funket sammen. Men da jeg prøvde det hjemme så likte jeg det kjempegodt fremfor å ha en svart t-skjorte under. Det fikk bare en litt mer sommerfølelse, og det var den jeg var ute etter. Hvorfor vi hadde sommertema, og spesielt dette vorset forteller jeg mer om i morgen, nå må jeg dra!♥Jakke & t-skjorte fra Urban // Kjole fra BikBok // Sko fra Puma // Solbriller fra Ray-Ban

ANTREKK: PAINKILLER

Onsdagen da vi feiret Thomas var det greit å fokusere på å ikke fryse ihjel siden vi satt der langt utover natt. I tillegg så var det kinda igjennom en skog, og det vil si masse insekter og dyr. Så jeg droppet både kjole og shorts denne gangen, selv om jeg elsker å gå i det. Men da kunne jeg heller bruke favoritten min som er boyfriend jeansen fra Dr.Denim. Det er så mange som har spurt hvor den er fra, og tro meg når jeg sier det; Jeg har sett alle mulige kunder prøve denne, uansett som du er tynn som en stokk eller har skikkelig kurver, så er dette en bukse som er dritrå på deg. Man kan bruke den til alle anledninger også, det er vel det jeg digger mest med den. Den tar seg bra ut på fester, og ganske bra bare til å slappe av i òg. Jeg kan ofte synes at denim on denim kan bli litt for mye, men denne gangen synes jeg det passet ganske greit sammen. Det er greit å ha noe lett man kan ta over skuldrene når man begynner å fryse litt, og denne oversized olaskjorten min er fremdeles en favoritt. Den har jeg hatt i kanskje 6 år, hvis ikke lenger.


For å gjøre antrekket litt mer spicy, valgte jeg å gå for røde lepper. Og det som er fantastisk med denne leppestiften fra Inglot er at den blir matt og sitter godt fast på leppene. Eneste måten du kan få den av på er å bruke en oljebasert sminkefjerner fra Inglot. Så jeg kaller denne for den ultimate fylle-leppestiften fordi du kun trenger å ta på den èn gang.
Skjorte fra BikBok // T-skjorte fra NAKD // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Puma // Belte fra H&M // Smykket fra Nelly // Klokke fra Larsson&Jennings

KVELDER SOM DETTE

Den uken her har vært noe helt annet enn hva forrige uken var. Jeg har hatt kjempemye fri denne uken, og det har virkelig vært den perfekte uka til å ha så mye fri på. For det har vært Larkolluka, noe som betyr mye moro, mange aktiviteter, og masse mingling med flotte mennesker. Heldigvis siden jeg har hatt fri, har jeg hatt et par dager i Larkollen og storkost meg som bare pokker. Larkollen er en annen verden, så fort du kjører inn dit er det bare gode følelser der og man har det alltid like gøy når man er der. Stedet som får deg til å bare tenke gode tanker, kan man nesten beskrive dette stedet som. På tirsdagen som var, var det DDE konsert i Larkollen og dette hadde jo haugevis av folk gledet seg til. Vi hadde et kjempestort vors hos en kompis hvor vi koste oss gløgg ihjel, basically. Vi varmet opp til en bra kveld, og den ble bedre enn jeg kunne sett for meg. Alle var i så godt humør, noen av oss litt for mye (hehe). Det er èn liten ting jeg angrer på fra denne kvelden, og det er vel at man brått stod og hadde fotoshoot med fotografen fra Moss Avis. Samtidig så angrer jeg ikke, for bildene viser bare god stemning  så shit au!


Onsdagen derimot ble en like morsom kveld da vi feiret Thomas på Danmarkstranda i Larkollen. Guttene skal ha for å ha gjort det lille stedet så utrolig pent og intimt med bord og lys rundt hele området vi satt på. Jeg hater meg selv for at jeg glemte å ta bilder da det ble mørkt, så dere kunne sett hvor vakkert det var der. Jeg har hatt det så gøy denne uken, og jeg gleder meg til nok en morsom kveld i morgen.


Hahaha jeg ler så fælt av dette, fordi vi innså nettopp at Emilie kunne rappe hele sangen vi hørte på.

DET JEG LIKER BEST VED MEG SELV

// Annonse.


Det jeg liker best ved meg selv er også det jeg ikke tar best vare på. Jeg snakker selvfølgelig om håret mitt. Jeg har aldri hatt kort hår, og vet heller ikke når den tid vil komme. Men frem til da må jeg steppe up gamet med det håret jeg har. Jeg har aldri vært hun som er flink til å ta vare på håret sitt, selv om man kanskje skulle trodd det. Jeg bruker aldri hårkur, bruker rettetang alt for mye og håret mitt begynner å bli ganske slitt nå - og det er helt forferdelig faktisk. Hår er noe man ikke kan skjule, og håret mitt er vel noe av det som definerer meg. Så det er litt kjipt å ha så mange øyne på håret mitt, og tenke på at de kan se at det er slitt. Det trenger å bli behandlet bedre, og èn ting er å si det, men en annen ting er å faktisk gjøre det. Jeg har testet piller for hår tidligere, og vært ganske fornøyd - men jeg blir alltid fristet til å prøve ut nye ting, spesielt når jeg ser andre bloggere som også bruker det. Så denne gangen skal jeg sette meg inn i Good For Me Hair Luxious som styrker håret og bidrar til naturlig hårvekst.


Dette produktet er rikt på B-vitaminer (faktisk 8 typer) som er veldig viktig og sunt for håret. Effekten man får av å gå på disse tablettene er det at håret får den næringen den trenger, og litt ekstra. Du tar 2 tabletter om dagen, en på morgen og en på kvelden som vil tilsvare en måneds forbruk. Jeg er veldig spent, for jeg har ikke prøvd disse før, men siden det er nytt i Norge er det spennende å få være med på å teste det. Jeg er med andre ord veldig nysgjerrig på å se hvilken effekt dette kan gi håret mitt, for akkurat nå roper det etter hjelp. Det er nesten en skam å ha langt hår og ikke ta vare på det, så her skal det skje forandringer.Ønsker du å teste ut Good For Me Hair Luxious, så kan du benytte deg av den supre rabattkoden "madde20" som gir deg 20% rabatt.

ANTREKK: CUTE BUT NOT THAT CUTE

Jeg har hatt en kjole hengende over klesskapet mitt en liten stund nå, og bare stirret på den. Fordi den er så vannvittig fin på en unik måte, men så er den også så unik at jeg aldri helt har skjønt når jeg skal kunne bruke den. Sååå siden jeg skulle på en DDE konsert i går, begynte jeg å tenke for meg selv på noe som slo meg skikkelig. Man sier alltid at man venter til den riktige anledningen, men en eller annen gang må man ta saken i egne hender og bare lage den anledningen der og da. Det var akkurat det jeg gjorde i går, med tanke på valg av antrekk og jeg kunne ikke valgt en bedre look for den kvelden. Hvis denne kjolen kommer inn i flere farger enn denne, så kommer jeg seriøst til å kjøpe alle sammen. Den er så behagelig å ha på seg, og man føler seg bra i den - og sånn skal det være.


Den er søt, men ikke så søt fordi jeg stylet den opp med denim jakke og sneakers som gjorde det litt mer casual. Jeg hater å føle meg søt i klær, det er kanskje ikke så feil å føle seg søt, men jeg vil heller føle meg chill i det jeg går i. Derfor ble det en liten vri på denne søte kjolen, og den lille vrien med bare en t-skjorte under kjolen kan endre på så mye. Den kan nok være utrolig vakker uten mye dilldall på, mer sofisikert men det var ikke det jeg var ute etter da den ble kjøpt.
Denimjakke & t-skjorte fra Urban // Kjole fra H&M // Sko fra Puma // Solbriller fra Ray-Ban

LEMONS

Denne mandagen har vært så sykt deilig samtidig som at jeg har gått rundt og følt meg skikkelig ekkel. Jeg startet dagen med å ta sol rett ved meg, og den stanken man får av å ligge i et solarium er så fæl. Så heiv jeg på meg klærne, og gjorde meg klar for å gå hjemover. I det jeg nærmer meg heima, så ringer Martina og spør om jeg snart er klar for å dra en tur til byen for å titte litt. Og for å spare mest mulig tid, droppet jeg å dra hjemmom og så ut som en slabbedask i sentrum. Håret var fettete, satt opp i verdens styggeste dott, joggisen var på, jeg stinket solarium og jeg føle meg bare alt annet enn flott. Til slutt så måtte jeg bare heller prøve å rocke det, og blåse i hvordan jeg så ut og hva jeg luktet. Og for meg å klare det er ganske sykt, for jeg er avhengig av å lukte godt 24/7 og det er ikke kødd engang. Jeg kan til og med bare finne på å spraye meg med godlukt rett før jeg skal legge meg, kun for å lukte godt. Så ja, ble ikke akkurat noe shopping i dag men litt candy for the eye var det absolutt.


Det er en t-skjorte mange av dere har sendt meg meldinger om og spurt hvor er fra. Det er den kule sitron t-skjorten som er fra NAKD. Denne nettbutikken er litt små i størrelsen når det gjelder alt, som jeg har opplevd til nå og derfor bestiller jeg alt i èn størrelse større enn hva jeg ellers hadde gjort. Så i denne har jeg på meg størrelse medium. Elsker slike tullete t-skjorter som dette, og spesielt denne kun fordi det er sitroner og ikke noe annet.
SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Ville du tatt vippeextentions, hvorfor/hvorfor ikke?

- Absolutt ikke. Jeg sliter ikke med lengde på vippene, og synes da at det er bortkastet om jeg skal bruke penger på noe jeg allerede har fra før av.


Hvilken mascara bruker du?

- Jeg bruker Telescopic i gull, brukt den siden jeg gikk på ungdomsskolen og har testet mange fra den tid men denne er en av favorittene ved siden av Max Factor Masterpiece.


Favoritt utesteder å dra til?

- Åh, den er vanskelig fordi jeg ikke har vært på så mange forskjellige utesteder. Men av de jeg har vært på så blir det Stratos & Nini Beach. Men absolutt beste utestedet jeg noengang har opplevd er LIV i Miami.


Blir du ofte gjenkjent på gata?

- Jeg legger merke til at folk ser på meg og skjønner hvem jeg er, det kan både være hyggelig og uhyggelig fordi jeg ikke vet hva dem tenker. Ofte føles det ut som om de ser på meg med et bitchblikk og bare baksnakker, men det kan nok bare være meg som er paranoid. Derfor setter jeg mye mer pris på om folk faktisk vil slå av en prat med meg, enn å bare få noen blikk :-)


Hvis du måtte gått i ett antrekk resten av livet, hva ville det vært?

- EASY! Den svarte chille joggebuksen min fra Flat Top. Fordi: Den funker både som chillebukse hjemme og som en mer stylet joggebukse. Overdelen derimot hadde vært en basic t-skjorte enten i svart eller hvit, min favoritt hettegenser fra Urban Classics over, og så klart Ultra Boost skoene.


Har du så lange øyevipper? eller bruker du serum e.l.? Synes vippene dine er kjempefine!

- Åhh, tusen tusen takk!!! Jeg har faktisk naturlige lange vipper, men jeg har perioder de er veldig korte også. Så her gjelder det å behandle vippene godt, og aldri sove med mascara på. Jeg har kjempelyst til å prøve ut et serum bare for gøy, så hvis noen har noen anbefalinger her, så gi meg en update.
Beskriv drømmemannen.

- Utseendetmessig blir det vanskelig å beskrive drømmemannen, for jeg tror at jeg vil falle for en stikk motsatt av det jeg selv beskriver som drømmemann. Men nå fokuserer jeg mye mer på hvordan personen er og ikke hvordan han ser ut. Så derfor hva jeg ser etter i en mann er at han er trofast, romantisk, full av humor, glad i dyr og en som er stolt av å vise meg frem.


Hvilke serier ser du på uten om PLL? Og hvilken er favoritten?

- Åh det er mange serier jeg har sett på. Men jeg er ferdig med absolutt alle. Meen unntatt PLL så liker jeg Dexter (!!!), White Collar, New Girl og Chosen. Mulig jeg har glemt noen nå, men det begynner å bli en stund siden sist jeg så på noe annet enn PLL.


Hvem tror du er A.D. i PLL?

- Heheehehe nå vet jeg faktisk hvem som er A.D siden vi så finalen i Orlando, jeg har aldri vært så gira før.


Hvilken av karakterene i PLL ville du ha vært, og hvorfor?

- Oi, den der var vanskeligere enn det jeg trodde. For jeg vil ikke være Aria, Spencer, Emily, Hanna eller Alison. Jeg synes ingen av dem karakterne kunne passet meg, men måtte jeg valgt hadde det nok blitt Hanna fordi jeg synes ho kommer med så artige kommentarer innimellom og fordi ho er interessert i mote da seff.


Hva er dine "must have" nå som det er sommer?

- Leppomade, tyggis, bodymist, bodylotion og min kjære denimjakke. Jeg bruker ingenting annet enn den om dagen, så folk begynner vel snart å lure på hvor det har blitt av resten av klesskapet mitt.


Hva skal du i sommer?

- Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tidenes reise sammen med mine 3 venninner som jeg allerede vil tilbake til. Så resten av sommeren nå skal jeg bare jobbe og kaaanskje få til en liten ferie til eller to hihi. Men ingenting er sikkert enda, men krysser fingrene for at ting går riktig vei.


Hvis du hadde vunnet 1.000.000 kr, hva hadde du brukt de på?

- Jeg hadde satt av det til å kjøpe min egen leilighet like fort som de hadde kommet inn på kontoen uten tvil.


Er du en shopper eller en sparer?

- Hmm nå velger jeg å si det andre sier om meg, så jeg vil kalle meg for en sparer. MEN selvfølgelig unner jeg meg noe godt innimellom, men jeg er absolutt en sparer fremfor en shopper. For jeg har ikke behov for å shoppe såå mye med tanke på at jeg er veldig heldig som blir sponset med klær. Så en av hovedgrunnene til at jeg kanskje er en sparer er fordi jeg har vært utrolig heldig der.


Dine favoritter til leppene?

- Alle fra Inglot, bruker seriøst ikke annet på leppene nå om dagen. Anbefales på det sterkeste!!!!


Ser de får Inglot her i Bergen nå, og ser du bruker det merket en del på leppene! Kunne du vist dine favoritter der fra?

- Ååååh så gøy!!! HD Lip Tint Matte i farge 36 & 37 er favorittene her. De ser dere på bildene under her:Dette er farge nr 36 - bruker denne mest.


Dette er nr 37, litt mørkere men fyy så stilig man føler seg i den haha.


Hvilke type p-piller brukte du?  

- Jeg går på Mercilon, det er det eneste jeg har gått på og jeg har aldri hatt noen problemer.


Hva er det første som faller inn i dine tanker hvis jeg sier; "så fint vær, i dag vil det sprute skillpadder"?

- Jeg vet ikke helt hva jeg burde tenke jeg annet enn hva søren? Haha.


Har du lappen?  

- Hehe nei, og det er litt flaut å svare på fordi jeg føler meg lat og som om jeg ikke kommer meg fremover. Men jeg bor så sentralt at for meg er det ikke nød akkurat nå, men å ha lappen gir deg en frihet og den friheten vil jeg ha.


Hvor bor du nå? Hvis du bor hjemme, har du planer/lyst å flytte ut/for deg selv?

- Jeg bor hjemme, men ja jeg har absolutt lyst til å flytte ut for meg selv snart. Jeg tror jeg kan ha veldig godt av det, og det er noe jeg gleder meg skikkelig til.


Tjener du på bloggen?

- Ja, jeg tjener penger på bloggen men på grunn av taushetsplikt og private grunner er hva jeg tjener mellom meg og kundene.


Har du fast stilling på urban nå?

- Jeg har fast stilling på Urban, jeg er egentlig bare en ekstrahjelp men jeg jobber mye mer enn hva jeg er ansatt for. Så det passer meg egentlig ganske bra, for noen uker jobber jeg lite mens andre uker jobber jeg mye.


Vil du studere videre?

- Akkurat der jeg er nå i livet, føler jeg ikke at jeg har behov eller tiden til å studere. Men om det blir slik at jeg legger ned bloggen, kunne jeg tenkt meg å studere tror jeg.


Har du kjæreste?

- Nei, jeg har ikke kjæreste.


Favoritt sneakers?

- Nei Gud, nå spør du vanskelig... Utifra de skoene jeg bruker mest nå så er favorittene Adidas Ultra Boost og alle skoene mine fra Puma.Hvis du måtte velge mellom å jobbe med bloggen eller urban, hva hadde du valgt, og hvorfor?

- Det er et utrolig vanskelig spørsmål å svare på fordi det er to helt forskjellige jobber. Bloggen har gitt meg så mye som jeg aldri trodde jeg kunne få oppleve, samt inntekter som har hjulpet meg enormt. Urban derimot har fått meg til å bli mer utadvendt, det har gitt meg nye vennskap og fått meg til å vokse på stilen min som faktisk har forandret seg en del. Jeg kan faktisk ikke velge, det hadde vært trist uansett hvilken jobb jeg hadde "ditchet".


Beskriv din favorittdag.

- De spontane dagene hvor du ikke vet hvor du ender opp hen, men de stedene ender opp med å være de beste øyeblikkene.


Vil du studere? Hva ville det vært?Digger bloggen din, liker at du er så ekte i forhold til visse andre bloggere, det setter jeg stor pris på <3 du er et stort forbilde! Digger deg!:-)  

- Åhhh, tusen tusen takk for så gode ord. Det betyr så mye for meg, du aner ikke♥ Jeg vil ikke studere nå, men gjerne senere. Da hadde jeg villet studere noe innenfor økonomi, markedsføring eller mote.


Nå vet jeg ikke om du har hatt et slikt innlegg før, men ettersom jeg er en ny leser så spør jeg! Kunne du hatt et innlegg om dine favoritter til leppene og vist dem på? Du har så utrolig mange fine farger, hehe! :-)

- Det kan jeg ordne vettu! Alltid koselig med litt innspill fra dere, om hva dere ønsker at jeg skal blogge om.


Hvem er han du dater fortiden?

- Jeg ønsker ikke å si så mye akkurat her, fordi jeg har lyst til å holde det litt for meg selv.


Har du noen gang blitt venn med noen av leserne dine?

- Ja!! Det er utrolig hyggelig skal jeg si deg.


Hvordan går det med kjærlighetslivet?

- Det går bra det!


Noe du aldri har gjort, men som du tenker du MÅ gjøre før du dør?

- Hoppe i fallskjerm (og egentlig alt som innebærer sykt adrenalinkick), klippe håret kort, reise til et land og hjelpe dem som lever i fattigdom.


Kan du si 3 funfacts om deg selv?

- Jeg kan skrike som en ørn, jeg får knyttneven min inn i munn & jeg elsker smør.


Hva slags type gutter liker du?

- Dette er SÅ vanskelig å svare på fordi jeg er sjuuuuuukt kresen. Men humor er veldig viktig, det å kunne by på seg selv, jordnær og bare er en god gutt tvers igjennom. Det høres kanskje ikke så kresent ut, men for å være ærlig så vet jeg nesten ikke selv hva jeg leter etter før jeg har funnet det.


Liker du noen for tiden?

- Ja.


Hvem er ditt forbilde?

- Jeg har faktisk ingen forbilder.


Hva bruker du mest av gstreng og hipster? Hva syntes du om gstrengbikini?:) kjempefin blogg!<3

- Tusen takk <3 Jeg bruker gstreng mest, og har ingenting imot gstreng bikini - kunne bare ikke funnet på å gå med det selv.


Hvor henter du inspirasjon fra i forhold til klesstilen din? I love it!!

- Tusen, tusen takk!! Jeg henter den fra mennesker jeg ser på gaten og på sosiale medier.
Hva liker du aller best ved seg selv personlig og utseende-messig? :-)

- Sånne spørsmål her liker jeg ikke, men hmm. Utseendetmessig blir det vel håret mitt, og personlig vil jeg nok si er det at jeg en god lytter (?). Haha herregud dette er så vanskelig å svare på.


Hva liker du best ved vennene dine?

- At de er spontane, det er noe jeg bare eeeelsker.


Hvilke venner drar man fra, og hvilke er verdt og kjempe for? Etter din mening.

- Du skal ikke måtte kjempe for å beholde venner, det sier vel sitt. Venner er der og stiller opp for deg i alle situasjoner. Hjelper deg opp når du har nådd bunnen og som interesserer seg i livet ditt. Det å bare få en melding om hvordan det går - det viser så sykt mye.


Hva synes du om baksnakking? Gjør du det?  

- Jeg baksnakker, det gjør vel alle. Men det jeg synes det går på er hvor mye drittslenging det ligger i baksnakkingen, og der er ikke jeg. Jeg er ikke en av de som trenger å baksnakke, for det gir meg ingenting, men om andre ønsker å snakke - greit, da er jeg med i samtalen men er ikke den som har mest å komme med for å si det sånn. Selvfølgelig er det noen navn som gjør at jeg har mer å si, men da skal de virkelig ha gjort noe som ikke er greit.


Kan du utdype denne saken om Didrik uten å si for mye? Det er jo helt drøyt hva han har gjort, og tenker at han gjorde det samme med deg - og nettbutikken deres. Tv2 hjelper deg har jo allerede utlevert navn og bilde så vi vet jo at han er en bedrager men hva slags effekt har det hatt på ditt liv? Full forståelse om du ikke vil utdype men nyskjerrigheten er stor siden Tv2 alt har utlevert en stor sak om han, og ett nytt firma.

- Jeg ønsker ikke å utlevere noe informasjon om han eller hva han driver med.


Blir 20 år, i år og jeg får stadig spørsmål fra familie og venner om når jeg har tenkt til å ta lappen, føler meg litt presset til å ta lappen bare for å ha den, føler du det slik? Eller tar du det bare litt som det kommer?

- Hahaha jeg føler den så sjuuuuuukt. Alle spør meg om når jeg skal ta lappen og jeg sier bare "hehehe snart". Men jeg gjør jo ingenting med det, jeg er i gang med lappen men har bare tatt en alt for lang pause nå som har gjort at jeg har stoppet opp. Likevel tar jeg det litt som det kommer, jeg føler at hvis jeg hadde vært litt mer avhengig av bil, så hadde jeg nok gitt bånn gass for å få lappen raskere. Så det er tydelig at det ikke er helt nød her.


Er det noe mer dere lurer på, så still spørsmål her så svarer jeg når jeg kan♥

STREET VIBES BY GANESHFOTO

Halleluja så deilig det er å endelig ha helg!!! Endelig startet den for meg også, litt sent kanskje men likevel - nå kan jeg senke skuldrene og bare nyte resten av kvelden. Det ene jeg la merke til, og som jeg kinda ikke har savnet er at når jeg jobber så mye som jeg har gjort nå, da er det lett å finne godbiter i butikken. Du får øyet for et spesielt produkt, og du får det ikke ut av hodet helt frem til du prøver det og bare tenker "fuck, jeg må kjøpe de". Det opplevde jeg i stad, men er så fornøyd over at jeg faktisk kjøpe de skoene jeg prøvde. De er så unike både i modellen og i fargene, så er nok et av de fineste parene jeg eier nå.


Det passer helt perfekt å endelig ha mottatt de første bildene fra shooten jeg hadde med Øyvind Ganesh i Oslo. Vi gjorde som sagt 2 forskjellige looks, og første looken vi shootet var street. Det er litt sprøtt å si, men jeg trodde kanskje at dette ville bli den beste shooten med Øyvind. Men etter vi også fullførte den siste looken så tror jeg nesten jeg må si at den kanskje ble best? Jeg har ikke sett resultatene av siste shooten enda, men jeg gleder meg veldig til det. Man fikk bare så avslappende vibber i den shooten, og det tror jeg kom frem på bildene.


Ha en riktig god lørdag♥

Sjekk gjerne ut Instagramkontoen hans @Ganeshfoto.

F L O W E R S.

Alt jeg gjør nå er å jobbe på Urban, men jeg har mye mer fri neste uke og det vil derfor bli bedre blogging da. Siden jeg har 2 jobber, kan jeg ikke blogge like bra hver eneste dag - og jeg bare håper dere forstår det. For akkurat sånn som det er på Urban nå, trenger de alle de kan få. Dere har garantert hørt om skyteepisoden som skjedde på Blå i Oslo denne lørdagen. Veldig mange fra Urban dro dit for å kose seg, jeg skulle egentlig blitt med men jeg var allerede bedt bort. I det skyteepisoden skjedde, så var det mange av våre som fortsatt var der. Noen så mer enn de skulle ønsket, andre tok det helt fint der og da, fram til nå. En reaksjon kan komme opptil 2-3 dager etter en slik hendelse, og nå trenger mange fri for å komme seg til rette igjen. Heldigvis ble ingen truffet av gjerningsmannen, og det er jeg så glad for♥


Jeg skal straks på jobb, og har derfor ikke all verdens med tid til å sitte på rumpa. Jeg fikser meg ikke en shiiit til jobben om dagen, så det er vel hovedgrunnen til hvorfor ansiktet mitt ikke er med på bildene under. Det er supersalg i butikken, så å svette med sminke i tillegg er ekkelt og da lar jeg sminken bli igjen i heima. Buksen jeg har på meg er den jeg kjøpte på Topshop, som jeg måtte opp 3 størrelser i. Den sitter kjempebra på bena, men i livet er den litt stor. Så da er det kjekt å bare style det litt opp med beltet, en liten ekstra detalj som spiller stor rolle. Jeg har forresten kjøpt meg to nye belter, og fargen på det ene er såå pent. Gleder meg til å vise dere det!

Btw; Hvis noen vet om en helt plain boyfriend jeans i svart eller grå så si ifra til meg asap!!

OPPDRAG BLI BRUN ÅRET RUNDT

// Annonse


Hvis det er èn ting jeg angrer på at jeg aldri startet med da jeg var på den lange ferien min, så er det tabletter for brunfargen. Alle jentene jeg reiste med gikk på Betakaroten tabletter unntatt meg. Mine grunner var ganske dårlige, for jeg tok meg bare ikke tid til å skaffe det. Men ja, jeg fikk veldig farge på turen, men dessverre er den nesten helt borte nå. Jeg har prøvd alt for å beholde brunfargen så lenge som mulig, men det slutter ikke å flasse av og jeg begynner å bli så lei. Jeg begynner i tillegg å tenke på at jeg virkelig burde startet med Betakaroten tidligere... Men så passer "bedre sent enn aldri" kjempebra inn her, for det å ta vare på brunfargen din er aldri for sent. Derfor startet jeg på det i dag. Jeg føler meg mye bedre når jeg er brun og jeg føler jeg bare gløder mer, og det begynner jeg å savne allerede nå. Så målet mitt nå er å få tilbake en gylden brunfarge som kan vare hele året, og det at noen kapsler kan ha så stor betydning for det - det synes jeg er gøy! Det kan også hende at jeg skal reise mer i år, og da tror jeg disse kan komme godt med slik at jeg får en mer langvarig brunfarge denne gangen. Så da blir dette med på min kjære must have liste, blant mye annet nødvendig.


Disse kapslene fra Good For Me  som heter Betakaroten Gold er en ny og forbedret versjon av deres ellers populære Betakaroten. Den gir deg en dyp brunfarge, litt ekstra sommerglød og det er tilsatt ekstra antioksidanter. En liten fakta som jeg lærte meg forleden er at jeg trodde man kun fikk resultater hvis man var ute i direkte sollys, men det trenger man ikke for at dette skal fungere. Men så klart; Direkte sollys gir den beste effekten. Men det er ofte jeg har så mye å gjøre at jeg ikke rekker å være ute i solen, så disse tror jeg er helt perfekte for meg.


Så hvis dere er like glad i være brun som det jeg er, har jeg en liten gladnyhet til dere: Bruk rabattkoden madde20 og få rabatt på Betakaroten Gold

SKÅL FOR NYE ANSIKTER

Jeg hadde forberedt meg til en skikkelig stressende helg, og jeg hadde ganske rett i at den ble stressende. Men heldigvis så tar man seg raskere sammen, og bare må komme seg igjennom en slik tid uten at det blir for mye. Jeg har en tendens til å bli ekstra stresset når det er buss for tog, og det er det helt frem til 7.august. Så dette må jeg bare komme meg igjennom med en bedre innstilling snart. Jeg begynte på jobb klokken 13 i går, og så fort klokken hadde blitt 18 måtte jeg skynde meg med oppgjøret for å komme meg raskest mulig til Fredrikstad for å gjøre meg klar til en feiring og sleepover der.


Fine, fine Nora fyller 23 år nå på mandag og da tok hun feiringen i går sammen med haugevis av nydelige jenter. Jeg fikk seriøst hakeslep da jeg kom inn og bare så rommet fyllt av pene ansikter og jenter som hadde skikkelig stil. Fortsatt litt sjokkert over hvor pen den gjengen der er, men herlighet å gøy det var å hilse på dem. Jeg kjente veldig få, og man kan ofte bli litt nervøs av å dra steder der man kjenner 5% av de som er der. Likevel er det noe med nye mennesker, ferskt kjøtt (haha) og nye vennskap. Gamle meg hadde nok aldri dratt, nettopp med tanke på hvor liten jeg hadde følt meg blant så mange ukjente mennesker. Den jenta er ikke jeg lenger, og det er jeg fader meg så fornøyd med også. Jeg er så glad for at jeg hadde tid til å feire bursdagen til Nora, og oppleve hvordan disse jentene morer seg. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og det kjenner jeg at jeg har skikkelig godt av. Sosialisere meg enda mer, og faktisk bare fortsette sånn - det tror jeg kan få meg langt.Håper dere har hatt en fin helg!♥

STILLHETEN SOM BETYR SÅ MYE

Det har vært så utrolig mange flotte sommerkvelder her hjemme og jeg vil aldri at det skal ta slutt. Jeg vet ikke hva som har skjedd med meg, men jeg kjenner at jeg setter mye mer pris på ting - helt plutselig. Ikke engang vet jeg hva dette har kommet av, men jeg føler jeg blir fortere glad nå. At den minste ting gjør at jeg kan smile bredt, og at jeg tar øyeblikk mye mer til meg. Det slo meg veldig da jeg var ute på en båttur med her om dagen, og jeg bare tok meg selv i å ha det så utrolig koselig ute på vannet. Mens andre lo, danset og tullet, satt jeg på rumpa i noen sekunder og bare så på dem og smilte. Den stillheten der betyr så mye, for det er øyeblikket jeg tar meg selv i å være lykkelig der jeg er nå. Den følelsen er så spesiell, og den har jeg hatt mye i det siste. Den kvelden ute på båten, vi var der til sent på kvelden og avsluttet det hele med å grille i mørket før jeg dro hjemover.


Som jeg fortalte dere i går skulle jeg på en shoot i dag, og den gikk dritbra! Vi shootet med streetlook rundt i byen, og avsluttet det hele med en tropisk look ute i jungelen som jeg vil kalle det. Det var på Bygdøy, og vi skulle egentlig shoote på stranden. Men det begynte å regne, så da kjørte vi litt lenger ned og begynte å utforske steder hvor vi seriøst ble over 2 timer. Han jeg shootet med er helt vill på lys, og jeg må si jeg er skikkelig gira på å få disse bildene. Man fikk en så tropisk vibe på det stedet at dit vil jeg tilbake igjen en annen gang.CURLY LOOK

Akkurat nå sitter jeg og halvsover mens jeg skriver dette innlegget etter en lang dag. Det er omtrent 2 timer siden jeg kom hjem fra jobben, og tanken på at jeg kunne vært hjemme tidligere hvis det bare hadde gått tog - det er sååå lame. Jeg har tatt frem kofferten min for å pakke klart til i morgen, men slapp av, jeg skal ikke langt. Bare over til Oslo for å gjøre en shoot som egentlig skulle vært gjort for lenge siden. Jeg kjenner at jeg savner å ha andre flinke fotografer rundt meg som knipser gode bilder med sine sjuke kameraer, i forhold til mitt. Det er ikke at jeg ikke er fornøyd med mitt, men jeg bare vet at det finnes så mye bedre der ute at jeg fantaserer om bedre kamera. Sååå... Jeg tror jeg skal begynne å spare til et nytt kamera, men uten å ha deadline for når jeg skal kjøpe nytt. Når jeg endelig finner det, så har jeg pengene enn at jeg skal betale det med penger jeg egentlig ikke har. Uansett; Morgendagen er noe jeg gleder meg veldig til, samme med å klappe igjen denne pcen og få skjønnhetssøvnen min.


Hadde det vært opp til meg, så hadde jeg gjerne krøllet håret mitt hver eneste dag - men tiden samarbeider ikke så veldig med meg om dagen. Heldigvis hadde jeg litt ekstra tid til overs denne gangen. Og jeg må si at det er deilig å endelig ha litt mer volum i håret, i forhold til hva jeg ellers har. Håret mitt er håpløst om dagen når det gjelder litt ekstra volum, så er det noen som har noen små triks akkurat her så kan jeg trenge litt hjelp asap før jeg snart klikker.OH THAT DRESS THOUGH

Sent i går kveld, egentlig da jeg hadde tenkt til å legge meg innså jeg at jeg har jo ikke sett ferdig siste sesongen av Skam. Så istedenfor å legge seg ved midtnatt, var jeg derfor våken til nærmere 03:00 for å få med meg siste episodene. Jeg holdt dessverre ikke ut, og så ferdig den siste episoden i dag så nå kan jeg endelig slappe av. Jeg er sånn som ikke klarer å legge fra meg en serie, for jeg bare MÅ se hva som skjer videre helt frem til øya mine ikke klarer mer. Det er litt kjipt faktisk, for tiden går så sinnsykt fort da og døgnrytmen min fucker seg opp veldig fort. Jeg har nå ingen serier jeg følger meg på siden PLL er ferdig, Skam er ferdig og jeg trenger en ny en. Så hvis dere har noen tips til noen serier jeg kunne likt, pliiiiiis gi meg noen tips. Må ha noe å se på den tiden jeg har null ting å gjøre.


Jeg hadde et samarbeid med NA-KD på Instagram i dag, og igjen er jeg nødt til å vise dere noe av det fine jeg fikk her på bloggen. Jeg får ikke betalt for å vise der her eller noenting, så dette gjør jeg kun fordi jeg vil og ikke fordi jeg må. Jeg skjønner ikke hvordan jeg endte opp med denne kjolen, for den er egentlig ikke meg i det hele tatt, men så bare ble den meg på et eller annet vis. Den er skikkelig rar, spesiell og fin - en bra match for meg med andre ord. Det er noe veeldig unikt med den kjolen her som bare gjør at jeg digger den, selv om jeg veldig fort kan ha blandede følelser om den.


Jeg har forresten fått en fantastisk rabattkode som gir dere 20% rabatt på alt derfra i 48 timer, så sjekk ut instastoryen min♥
ANTREKK: SKIRT VS WALL

Jeg sitter på veldig mye følelser om dagen, og jeg klarer ikke å finne ut av hvordan jeg skal få skrevet det ned på bloggen. Ingenting negativt, bare så sykt mye varme følelser og jeg må få det ut snart. Jeg har det så bra nå, veldig bra nå og jeg er redd for at det skal endre seg. Den uflaksen har jeg hatt så mange ganger før, men jeg har valgt å gi faen og gjøre det jeg føler for - så får det heller slå tilbake på meg senere selv om jeg har stått på mitt. Det er omtrent et år siden jeg endelig fant meg selv, forstod at jeg turte skremmende ting og lærte meg å komme ut av komfortsonen oftere. Jeg var vant til å være sperret inne i et egg som endelig klekket, og jeg lærte meg å føle meg fri på en helt ny måte. Jeg vet at jeg er den beste utgaven av Madeleine som jeg noensinne har vært, og det har jeg også kjempet for i en lang og tøff tid. Å nå et slikt mål gjør at man kan senke skuldrene, og bare ha det gøy. Det er akkurat det jeg gjør, og jeg har det så bra. Jeg håper det bare for guds skyld fortsetter slik.


Til tross for antrekket mitt i dag, var jeg barnevakt for 2 skjønne jenter sammen med noen venninner. Det er ikke akkurat det beste man burde ha på seg når man skal fly rundt med sykt aktive barn, men det gikk fint. Jeg la ikke merke til det før nå at veggen bak meg nesten er i samme farge som skjørtet mitt. Og siden jeg svært ofte sliter med overskrifter fikk jeg bare den "aha" idèen da seff.T-skjorte fra Ellesse // Skjørt & sekk fra Forever21 // Sko HER (sponset) // Solbriller fra Michael Kors // Klokke fra Triwa

EN SOMMERKVELD

Jeg virkelig elsker å være tilbake i Norge, og dere er nok møkklei av å høre meg si det - så jeg skal slutte. Men jeg har savnet vennene mine så mye og er derfor ekstra koselig å se dem igjen, spesielt i går. Jeg stod og stinker svette samtidig som jeg pakket ut av koffertene da det plutselig ringte. Det var ikke snakk om at jeg kanskje skulle være med til Larkollen, men setningen lød faktisk slik "Vi skal hente pizza straks, og du skal være med til Larkollen". Det første jeg tenkte var "fuck, hva gjør jeg med potetene mine som står i ovnen?". Da måtte jeg så klart ta dem med til Larkollen og ete dem der, haha. Det er ikke meningen å virke gal etter poteter, men sannheten er at jeg er gal etter poteter. Hvis jeg er i dårlig humør, har en kjip dag eller bare vil glede meg selv litt ekstra så er potetene der for meg. Dette høres bare sykere ut jo mer jeg skriver, så jeg setter en punktum her.


Sommerkvelden i går var akkurat sånn jeg ønsket å ha i sommer. Vi feiret bursdagen til Thomas med god mat og drikke, god kake, musikk og spill til sent på kvelden. Da folk begynte å bli trøtte og slitne, så var det bare noen av oss som trengte noe mer før vi tok kvelden. Derfor gikk vi ned til bryggen og tok oss et kaldt kveldsbad. Det var kaldt, men også sinnsykt gøy og ikke minst en fin avslutning på en alt for fin kveld.

Solbrillene mine er sponset & de finner du her.


Bruk rabattkoden MADELEINEP15 og få 15% rabatt på alt på Junkyard utenom salgsvarer. Denne gjelder tom 16.juli♥

INNKJØPENE FRA FERIEN

Jetlaggen har slått meg hardt for å si det sånn. Allerede første dagen jeg kom hjem, var jeg hjemme maks 2 timer før jeg satte meg i bilen sammen med Martina og var på vei mot Oslo for å tilbringe natten der. Det er først i dag, etter stengevakt på Urban at jeg har følt at jeg virkelig er hjemme og kan slappe av. Så ja, så mye som folk ville ha meg med ut på byen så måtte jeg lytte til kroppen og si nei. Det svir litt fordi jeg savner disse ansiktene, men det får jeg muligheten til å ta igjen senere. Nå er det tid for at kroppen min kan slappe av, og komme seg inn i gamle rutiner. Denne lørdagen har kun gått til å tilbringe tid med familien min og nyte en ordentlig grillmat måltid som jeg har savnet så mye. Plutselig mens jeg satt med rosèvinen i hånden, slo det meg at jeg ikke hadde blogget på 2 dager og da satt jeg hjertet mitt i halsen. De dagene jeg har vært hjemme har gått så fort og jeg har følt meg skikkelig fjern, så jeg har ikke helt fulgt med på tiden kan man si.


Jeg nærmer meg ferdig med å pakke ut av koffertene, og har derfor funnet frem alt det fine jeg har kjøpt som jeg skal vise dere nå. Jeg shoppet ikke akkurat så veldig mye på denne turen, men jeg brukte litt mer penger enn jeg forventet. Jeg sprakk shoppingbudsjettet, men jeg er likevel fornøyd med tanke på det fine jeg fant. De beste innkjøpene mine fra turen er helt klart t-skjortene med tanke på hvor lang tid det tok å finne dem, det er snakk om år. Jeg skulle kun kjøpe den med bambi og gudinnen, men selgeren klarte å overbevise meg med nok en t-skjorte og da var jeg solgt. Klarer en selger å få meg til å kjøpe mer enn det jeg kom for, da er du en god selger for å si det sånn.Michael Kors solbriller kjøpt i New York. Jeg er faktisk ikke noe glad i dette merke, men jeg falt for utseendet så da ble det dem. Jeg seriøst bare elsker solbriller med speilglass.TopShop boyfriend jeans kjøpt i New York. Jeg tror dette er en av de fineste buksene jeg eier atm, den er full av roser bak på bena og stumpen også.Calvin Klein veske kjøpt i Miami. Så fort jeg så denne så måtte jeg ha den. Kjærlighet ved første blikk. Bare sjekk den fete fargen på vesken, so in love!Forever 21 skinnsekk kjøpt i Miami. Jeg følte meg som en drittunge med skolesekk den første dagen jeg brukte den her, men nå bare eeelsker jeg den. Endelig en sekk som ikke er for stor, men som jeg får plass til alt jeg trenger i.Forever 21 kjole kjøpt i Miami. Tenk at jeg allerede har klart å få flekker på den som er vanskelig å få av, tyyyypisk!Givenchy t-skjorte kjøpt i Miami. Dette er den populære t-skjorten jeg har snakket om, og lett etter i 3 år. Jeg ville egentlig ha den i hvit eller i en fersken farge, men jeg er så glad for at jeg tok den i svart egentlig.Givenchy t-skjorte kjøpt i Miami. Det som er veldig spesielt med den her er at hullene på t-skjorten er laget med syre, og gjør den derfor veldig unik. Stoffet er mer glatt også, og helt sjukt fet på.Calvin Klein veske kjøpt i Orlando. Folk synes jeg er veldig rar akkurat her, men samma!! Jeg kjøpte denne fordi jeg synes den er stygg, men fordi den er stygg så synes jeg den blir insane kul. Noen som skjønner greia???Calvin Klein veske kjøpt i Orlando. Den er ikke så fin akkurat nå, men jeg skal redesigne den så det blir en crossover veske. Akkurat nå er den bare til å tvinne rundt hånden, og sånt bruker jeg overhodet ikke.Forever 21 skjørt kjøpt i Orlando. Denne fargen stemmer ikke overens med sin virkelige farge. Den er mye mer vasket ut, og såå unik i fargen. Det var nærmest umulig å få frem fargen på bildene, så må ta noen ute slik at dere kan se hvor fint det virkelig er.Forever 21 skjørt kjøpt i Orlando. Igjen så stemmer ikke fargen på bildene, men denne er mer mørk og matt. Jeg kaller dette for det ultimate slutty-skjørtet, men så fort du prøver skjørtet på er det noe helt annet.