hits

juli 2018

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #7

Nå er jeg utrolig skuffet og irritert på meg selv fordi jeg hadde tatt noen SÅ bra før og etter bilder av rommet mitt, etter jeg fikk nye bilder opp. Disse bildene knipset jeg for en liten stund siden, og har siden da hatt så mye annet å blogge om. Så nå skulle jeg overraske med et skikkelig fint bra og etter innlegg, men nå viser det ser at jeg ikke vet hvor bildene har tatt veien. Jeg har sjekket på begge minnekortene, for jeg vet jeg tok disse med Olympus og ikke Sony, men de er sporløst forsvunnet så det irriterer meg veldig. Derfor lurer jeg på om dere bare vil se hvordan veggene mine ser ut? Eller bare generelt rommet mitt, selv om det er ganske lite. Men i hovedfokus mine favoritter fra rommet!

Siden jeg måtte finne noe annet å blogge om raskt, fant jeg frem Støgga-mappen min som er på skrivebordet og der var det nok bilder til å oppdatere dere med nye uheldige bilder av meg. Jeg digger disse innleggene fordi det viser bare at alt ikke trenger å være så picture perfect hele tiden, og i mitt tilfelle - bloggen trenger ikke å se så himla perfekt ut hele tiden, gjør den?
 Jeg gjør ALLTID noe rart med leppene mine, jeg vet ikke hvorfor :(((
 Skjønner dere eller? Her er leppene igjen. 
 Og igjen..... Jeg.orker.ikke.mer.
 Fregnetrynet på feri si.
 OG LEPPENE ER TILBAKE <3
 Kan dere virkelig tro jeg var 100% edru under Slottsfjell? 
 Jeg trenger hjelp.
 


Leppene :) Klikker :) Bye :)

KVELDSHYGGE I FREDRIKSTAD

Fredrikstad har tatt meg med storm, og det gjorde den byen allerede for flere år siden da det var en greie jeg hadde med noen venninner om at vi alltid skulle dra dit for å spise der etter lønning. Det er bare noe med byen, menneskene og hvor gjennomført ting er der. Du får en annerledes vibe når du er der, og den følelsen elsker jeg. Så fort du drar derfra, vil du bare tilbake igjen med en gang - det er hvert fall sånn for meg. Men det kan også hende det er slik fordi jeg har fått to fantastiske venninner som står meg veldig nær, derfra, som da er Emilia og Nora. På torsdagen fikk jeg møtt Vanessa, som jeg nesten føler jeg har kjent lenge, men bare aldri fått møtt. Jeg, Emilia og Vanessa ville ha en koselig middag ute på St.Raw, for å catche up litt, og for min del bli bedre kjent med Vanessa. Det var koselig å ha en slik kveld som bare førte oss ned til bryggen der vi endte opp med å gå rundt frem til jeg måtte ta toget hjem til Moss. Litt for lite tid sammen for oss tre, men derfor ikke så dumt at vi begynte å snakke om å ta en tur til LA i oktober. Dit måååå vi dra!

Jeg håper at det begynner å regne enten i dag eller i morgen, kun for å ha god samvittighet over å kunne bli hjemme i sengen med serier og snacks. Når det er fint vær er det nesten skammelig å si at man har vært inne, men jeg trenger pauser iblant og litt regn hadde gjort det bedre.
 

 

L A T E    N I G H T S    W I T H    F R I E N D S

 

ANTREKK: BLAZER LOOK

Herregud for noen dager jeg nyter for tiden, det kan ikke bli mer feriemodus enn hva jeg føler på nå. Så det har absolutt blitt utnyttet, og jeg har gjort så mye koselig - spesielt de to siste dagene. Jeg skal skrive mer om gårsdagen i et eget innlegg i morgen, for det ble så koselige bilder at det fortjener et eget innlegg rett og slett. Nå er det all about me, men med STORT fokus på blazer jakken jeg ikke har vist dere før. Denne kjøpte jeg faktisk for en eller to måneder siden på salg hos Nelly til bare litt over 200 kroner. Den er helt rå, og jeg elsker alle måtene man kan bruke den på. Jeg valgte å gå for en åpen look, men med knyting i livet for å forme kroppen min litt mer. Dette er hva jeg elsker med slike jakker, har du ikke mye former så skaff deg en blazer for å jukse deg til litt mer. For å holde blazeren i fokus kjørte jeg på med en svart shorts til, for å få det til å se ut som et sett og spice det hele opp med splitter nye sneakers.

Vet ikke hva som skjedde med humøret mitt i går, men fyfader så mye jeg smilte. Mer om det kan dere lese på bloggen i morgen!
 

Blazer fra Only // Topp fra Vero Moda // Shorts fra Weekday // Sko fra Nike // Totebag fra Tom Wood // Solbriller fra Mango

EN DAG PÅ HVALER

I går hadde jeg min første dag ute på Hvaler og wow for et sted. Så fredfylt og vakkert! Nora har hytte der, så Emilia og jeg ble med henne ut dit for å ha en koselig dag med god mat og godt selskap. Det er ikke så ofte vi tre klarer å finne en dag vi alle har tid, så at gårsdagen ble på Hvaler var helt perfekt. Vi dro på butikken for å handle inn lunsj som besto av aioli og loff - etter Barcelona har jeg blitt helt dilla på aioli at det skulle ikke vært lov. Det er så godt, og helt nydelig med ferske baguetter. Vi spiste lunsj til en herlig utsikt før vi skiftet til bikini og la oss ned for å jobbe litt med fargen våres. Jeg sliter med å holde fast på brunfargen i sommer ser jeg, så jeg må utnytte solen mens jeg kan og har tid. 


Etter en avslappende formiddag, var det dags for å ta båten og dra på butikken enda en gang. Men nå handlet vi inn til middagen som var taco, det slår aldri feil og det gjorde det heller ikke i går. Jeg kjenner at jeg nesten burde hatt en båt, det er noe med å kjøre på havet og bare kjenne vinden blåse i håret ditt, du føler deg fri. Jeg elsker det, og mest av alt så elsker jeg havet. Havet har alltid skremt meg, men også fascinert meg mest på grunn av alt som eksisterer under oss. Bare TENK hvor mye vi ikke vet, eller har sett på havets bunn. 


Vi avsluttet en herlig kveld med å spille kort mens vi koste oss med noen friske jordbær og så solen gå ned. I dag skal jeg spise ute med Emilia og Vanessa i Fredrikstad, og det kan ikke slå feil.HUDPRODUKTENE JEG BRUKER DENNE SOMMEREN

Nå er ikke jeg den personen som er flinkest på hudpleie eller vet så veldig mye om det. Så jeg skal droppe å leke så profesjonell med produktene, og heller bare fortelle om hvorfor de er bra for meg. Det jeg vet er at dette er rette produkter til mitt ansikt, siden det har gitt langvarige resultater - og er det noe man elsker så er det resultater! Jeg har en normal hud, men om vinteren er den veldig tør. Så noen av produktene endres gjennom året, men de jeg holder meg til mesteparten av tiden er disse som jeg skal vise dere nå.
P R O D U K T E N E     J E G    B R U K E R: 
1 - Clarins Multi Active Jour SPF 20Jeg har brukt denne ansiktskremen i flere år, og det sier litt når jeg fortsetter å kjøpe den gang på gang. Den gir deg så mye fuktighet til huden, som gir deg en fin glød hele dagen.


2 - Clarins Hydro-Essentiel SerumDenne har jeg gått på i ca 2 år, av og på - kommer an på latheten før jeg legger meg. Denne kan du velge å bruke hver morgen og/ eller kveld. Jeg velger å påføre den før jeg legger meg, så serumet får jobbet ordentlig inn i huden mens jeg får skjønnhetssøvnen min. Du våkner opp med en glatt hud, og føler deg litt freshere allerede da.


3 - Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads & Self-Tan DropsNoen husker kanskje at jeg reklamerte for dette på Instagram for en stund siden. Jeg må si at jeg er så overrasket over hvor mye denne har blitt brukt i sommer. Du tar noen dråper og blander det inn i hudkremen din (eller solkrem) - som en del av din morgenrutine. Før du legger deg går du gjennom ansiktet med en Self-Tan Pad, og dagen etter våkner du opp brunere uten noe søl eller klin. LOVE IT!


4 - GlamGlow SupermudVet ikke hva jeg skulle gjort uten denne! Den fjerner hudormer så raskt og du kan både se og kjenne at den jobber med huden din. Jeg gikk på den populære black peeling masken før som var et rent helvete å ta av. Denne er minst like bra spør du meg OG du slipper smertene, for her skyller du av masken etter den har stivnet. Den er litt dyr, men innholdet varer veldig lenge som gjør at den er verdt det.

BILDEDRYSS FRA SLOTTSFJELL

Hvis det er noe jeg kommer til å huske i en lang tid fremover fra Slottsfjell, så er det hvor mange flotte mennesker jeg møtte på. Jeg føler selv at jeg har visnet og egentlig nesten blitt et gjenferd som bare går igjen på bloggen og Instagram uten at folk tenker noe særlig over om hvem jeg er. Jeg var større før enn hva jeg er nå, så derfor blir jeg så sjokkert når personer kommer bort til meg og spør om jeg er Madeleine Pedersen. For shit ja, jeg er hun men at dere kjenner meg igjen for å være en offentlig person - det kommer jeg aldri til å bli vant til. Det er vanskelig å finne ord på hvor mye dette betyr for meg, men som mange av dere sikkert så på festivalen så er det ikke mange sekunder før jeg nesten kjenner noen tårer trille. Jeg blir blank i øynene, jeg vifter med hendene i ansiktet mitt siden jeg blir så rørt og sjokkert. Bare vit hvor mye det betyr for meg å bli lagt merke til, og at dere tar dere tiden til å slå av en liten prat med meg. For å ikke snakke om å ta bilder med meg!! Det gir meg nesten bakoversveis å vite at folk vil ta bilder med meg. Dere får meg til å føle meg så bra og ikke minst litt viktig. Det er jeg evig takknemlig for, så tusen takk <3


Jeg håper ikke dere begynner å gå lei min festival sommer, for det gjenstår enda en festival som jeg skal på i august og det er Findings. Det jeg har likt veldig så langt, er hvor forskjellige alle festivalene er. Så til neste år kan jeg kanskje bare bestemme meg for èn som jeg går all inn for, og som passer meg best. Spørsmålet som gjenstår er bare hvilken festival jeg liker best. Det vet jeg nok etter siste festivalen som jeg gleder meg veldig til!

At jeg fikk se en så fin solnedgang som dette, kommer jeg til å leve lenge på. Det er noe av det fineste jeg vet om, og det gir meg en så frihetsfølelse av å bare se den gå ned.

ANTREKK: FESTIVAL LOOK

Denne dagen har vært ganske fin, samtidig som at jeg føler at jeg har gjort alt for lite. Dagen startet med at jeg dro til posten siden jeg har solgt noen ting på Tise, og for dere som ikke følger meg der er det bare å skrive @madeleinepedersenn i søkefeltet så finner dere meg. Jeg selger litt klær og sko siden stilen min stadig vekk forandrer seg. Da er det greit å selge noe, og da ønske nye ting velkommen! Det å gå opp til posten var i seg selv en treningsøkt, for fader så svett jeg var da jeg stod og skulle trekke kølapp. Jeg klager absolutt ikke over at vi har fint vær, men litt vind hadde vært flott det. Etter at pakkene var sendt og det var i boks, dro jeg hjem for å nyte noen episoder av Love Island (jeg er så hekta på alt som handler om lykke og kjærlighet), før jeg dro til Sverige med mamma og pappa. Nå er jeg klar for å se Are You The One finalen fra siste sesongen på Viafree, giiiiira.


Jeg har fremdeles en del bilder fra Slottsfjell og jeg tenker ikke å la de slippe unna bloggen da det er så mange fine. Opp i alt kaoset som foregikk der, rakk jeg å ta noen bilder av antrekket mitt, takket være Agri som er en fotograf. Han hadde litt freetime og med en så dyktig fotograf trengte vi seriøst bare 10 minutter før vi begge var fornøyde med innholdet. 


Gidder ikke engang å beklage for at dere ser denne shortsen så ofte, for jeg elsker den så mye. Den passer til alle overdeler, så det betyr nesten at jeg bør skaffe meg flere lignende. Hvis dere har sett noen lignende i samme passform, men i andre farger - tell me!
Skjorte fra BikBok (Martina sin hehe) Shorts fra Weekday // Sko fra Jim Rickey // Totebag fra Santai // Skjerf fra Hermes // Solbriller fra Mango

DE PERFEKTE FESTIVAL BUKSENE

Annonse for Louds


Etter en så hektisk helg kunne jeg nesten droppet macen og latt den bli igjen hjemme, for jeg har ikke rørt den et sekund fordi timeplanen har vært så tight. Fra fredagen til i dag har jeg vært i Tønsberg på Slottsfjell sammen med resten av Det Nye gjengen og flotte kollegaer som jobber i Egmont/ People. Jeg visste ikke hvilke forventninger jeg skulle ha til Slottsfjell siden jeg digget Stavern, men festivalen var bra og jeg hadde det veldig gøy. Det eneste jeg har lagt merke til at jeg sliter med når det kommer til festivaler er at jeg tenker alt for mye på hva jeg skal pakke med, og spesielt hva jeg skal ha på meg. Det er så alt mulig anledning at det nesten gjør det verre. Heldigvis fikk jeg plukket ut noen nye varer fra Louds, og de kom tidsnok til da jeg skulle reise - så det var helt nydelig. Rask på leveringen, og produktene jeg valgte ut falt også veldig i smak.


Varene jeg valgte ut var en bukse fra Levis og noen sko fra Jim Rickey. Begge disse varene har jeg hatt på meg i en tidligere shoot i studioet med Louds, og jeg digget produktene så mye at jeg måtte bestille de nå. Buksen - altså oh my god!!! De små detaljene på begge sidene av benia er hot, og passformen er akkurat som jeg liker det på jeans. Dette er ingen highwaist bukse sånn egentlig tror jeg, men jeg bestilte den litt større for å kunne kjøre en oversized stil med en enkel topp til. Skoene jeg valgte ut sjokkerte jeg meg selv med ved å digge. Det er borrelås på dem, og jeg vet ikke hva det er, men det er bare så fuckings genialt og sparer meg for de sekundene du må ned på kne for å knyte lissene. Jeg kjenner at lysten for flere sko med borrelås er veldig stor nå.


Her kommer det litt bilder fra antrekket mitt første dagen på Slottsfjell. Stor takk til @agrisoltan som kunne hjelpe meg med bilder <3


Link til buksen HER, llink til skoene HER & link til solbrillene HER.

ANTREKK: PUMA THUNDER ELECTRIC

Klokken er litt over 18, og til tross for at jeg egentlig har god tid stresser jeg likevel over at jeg skal være et annet sted om 3 timer HVIS ting går som planlagt. Det sier litt om hvor uvanlig det er for meg å ha så her god tid, det stresser meg. Ellers i dag har jeg gjort alt annet enn å stresse, jeg sov lenge, slang på meg bikinien og dro ut til Larkollen for å sole meg med Martina og Silje. Det var ikke lenge vi var på land, før vi ble med noen venner ut med båten og solte oss på vannet istedenfor. Jeg har ikke hatt en eneste dag her hjemme hvor jeg har hatt tid til å bare legge meg ned for å sole meg, og kun slappe av. Så denne dagen passet meg helt perfekt. Jeg ser at jeg mister fargen veldig fort om dagene, så nå gjelder det å bygge opp brunfargen på nytt og forhåpentligvis blir den der lenger. Har noen egentlig tips til hvordan brunfargen kan vare lenger? Jeg smører meg med bodylotion hver dag, men likevel flasser det som bare pokker...


Jeg har endelig fått brukt de nye skoene mine fra Puma som jeg kjøpte i Barcelona og jeg er så forelsket. Jeg kan ikke tro at jeg vurderte å ikke kjøpe dem, når jeg liker de så godt som jeg gjør. De skiller seg ut fra hva jeg har fra før av, og det er som regel de som blir elsket mest. Modellen er Thunder Electric og har nylig vært release på dem, så det kommer fremdeles nye og fine farger i denne modellen. Nesten litt skremmende i og med at jeg er redd for at det skal komme finere sko jeg vil ha. MEN det skal sies at jeg er meget fornøyd med disse <3 Genser fra Acne Studios // Shorts fra Weekday // Sko fra Puma // Totebag fra Tom Wood // Solbriller fra KaiBosh

KUNSTNERISK DATE

På vegne av alle vennene mine beklager jeg for at jeg er så vimsete for tiden. Jeg dobbeltbooker meg i hytte og heita, og forstår ikke hvordan det går an at JEG gjør dette - jeg som er så kontrollfreak, men på samme tid ønsker å være spontan. Det er der krasjet skjer. Det er flaut å måtte avlyse noen hyggelige planer fordi jeg allerede har avtalt med noen andre, det er sånn man holdt på når man var liten.. Men nå har jeg fått tilsnakk av flere venner som ber meg om å ta det mer med ro før jeg går på en smell med alle planene mine. Så jeg skal lytte til det, og derfor da en rolig dag i dag.


Jeg dro tidlig inn til Kristoffer i går for å lage frokost til oss, før vi ville få mest mulig ut av dagen og jeg scoret noen wifey poeng der for å si det sånn. Planene for dagen var egentlig ingenting før klokken 20:00, da vi var invitert på vinkveld hos et annet par som forresten var kjempehyggelig! Det vi bestemte oss for å gjøre var å kjøpe lerret, akryl maling, pensler og komme oss opp til Ekeberg for å sitte der og male. Kristoffer har foreslått å ha maledate flere ganger uten hell fordi jeg rett og slett er så dårlig når det kommer til å være kunstnerisk. Men man vet vel ikke ordentlig før man har prøvd, sant? Vi satt på et pledd, koste oss med litt iste og potetgull - og bare lot hendene gjøre jobben. Det var rart, for jeg visste ikke hva jeg kom til å ende opp med, men er ganske fornøyd med hva som ble det endelige resultatet. Vi så på hverandre, lo litt, og malte videre. Nå kjenner jeg presset for å gjøre neste daten våres enda bedre, så kom med noen morsomme tips fordi jeg trenger det hehe.

Ganske fornøyde med maleriene til å være første gang si.

INSTAGRAM FAVORITTER

Det føles ut som om jeg først nå har kommet tilbake fra ferien min i Spania, siden jeg hoppet rett fra et hotell til et annet, og denne gangen Farris Bad. Det har vært en lang og fin ferie som jeg aldri kommer til å glemme. Det jeg vil glemme nå er alkoholen og fyllesyken som er å kjenne på denne mandagen her. Dette er første dagen på flere uker jeg har fått sovet ut, uten å ha på en alarm og det er helt amazing. Jeg kjenner at jeg trengte å starte denne mandagen litt sent, bare for å kunne samle på krefter og gjøre meg klar for nok en hektisk uke som er rett rundt hjørnet. Planen i dag er å gå igjennom klesskapet for å kvitte meg med ting, for å kunne ha litt bedre samvittighet over shoppingen min i Barcelona. Skal noe nytt inn, har jeg avtale med meg selv om at da må noe gammelt ut.


Mens jeg har ligget i sengen alt for lenge denne morgenen med en hodepine som helst skulle vært borte, har jeg samlet noen av mine Instagram favoritter som jeg vil dele med dere. Dette er profilene som gir meg mye inspirasjon, motivasjon og mer lyst. Måten de tar bilder på, måten de kler seg på og måten de oppfører seg på er noe jeg blir dratt mot. De er spesielle og derfor personer som skiller seg ekstra ut i feeden min, nettopp fordi de kjører sin egen stil. Det elsker jeg!


D E T T E    E R   M I N E    F A V O R I T T E R

Har du noen favoritter du vil dele med meg? Og ønsker dere at jeg skal ha en runde nummer 2 med dette, men da med norske profiler som det er verdt å følge?

BILDEDRYSS FRA STAVERN DAG TO

Reklame - sponset Stavern billett.


Jeg klarer virkelig ikke å forstå hvem som klarer tredagers med alkohol. Bare på dag nr to som var i går kjente jeg at jeg slet litt med å komme i gang og generelt komme i festhumør. Så jeg orket faktisk ikke å drikke bare for å drikke, og tok det derfor i mitt tempo. Det kjenner jeg var ganske lurt, for i dag stod jeg opp uten å være fyllesyk og det på en festival er gull. De beste artistene er på scenen i dag, så jeg har spart på kruttet frem til nå. Post Malone skal opptre, og jeg krysser nå fingrene for at han ikke har dobbeltbooket seg som Young Thug gjorde i går, og dessverre ikke kom på Stavern. Det var utrolig kjipt siden det var en jeg hadde gledet meg veldig til å se live siden jeg liker musikken hans. Ironisk nok at det skjedde på fredag den 13, nesten så det blir litt artig.


Jeg har aldri visst om jeg var et festivalmenneske eller ikke før jeg har fått testet det litt nå, og jeg må si at jeg elsker vibbene her. Det er et sted du må være sosial, og jeg trenger det pushet i ryggen innimellom for å være helt ærlig. Stemningen dabber aldri av, og det er bare så skjønt å se at så mange mennesker kan kose seg så mye på et sted. Jeg har møtt så mange herlige mennesker her allerede, fått noen nye venner også - og viktigste av alt så har jeg kost meg skikkelig. Det er derfor gøy å tenke på at vi har enda en dag igjen her på Stavern, og kjenner jeg meg selv riktig så kommer jeg ikke til å spare på kruttet i dag.


Jeg vil si tusen takk til dere som kommer bort for å slå av en prat med meg. Det er kjempehyggelig, og jeg liker veldig godt å bli litt kjent med dere som følger meg. Så kom bort og si hei til meg i dag <3 Det setter jeg bare pris på!FESTIVALHELG

Reklame - sponset Stavern billett.


Så det var ikke lange pausen jeg fikk etter ferien i Spania. Allerede samme dagen jeg kom hjem måtte jeg pakke ut og så pakke inn igjen for å gjøre meg klar for en festival helg allerede dagen etter, altså i går. Jeg vet ikke hvordan jeg får det til uten å ville legge meg ned å grine siden jeg er stresset, men på en eller annen måte håndterer jeg stresset annerledes enn hva jeg ville gjort for bare noen måneder siden. Det er trolig nok fordi jeg har blitt vant til å alltid være på farten, for det er jeg, mer enn noensinne. Jeg synes det er gøy, og det er noe jeg selv har valgt å gjøre - være spontan, takke ja til ting, og få ting til å gå rundt. Så langt går det kjempebra, og det stopper ikke her.


Vi kom til hotellet vi skal bo på i går, og fikset oss raskt for å komme oss avgårde til Stavern festivalen. Dette er min første festivalsommer så jeg er så gira, og beste av alt så får jeg dele dette med min flotte Emilia - SOM har begynt å blogge nå. LOVE IIIIIIT! Det er en merkelig følelse av å høre noen andre taste i vei på tastaturet og vite at de også har en jobb de må gjøre. 


Nå er vi straks klare for dag to her på Stavern, og i dag skal Young Thug på scenen som jeg gleder meg ekstra mye til. Ha en riktig god helg <3


Processed with VSCO with dog2 preset

Processed with VSCO with dog2 preset

Processed with VSCO with dog2 preset

MY FIRST SWIMSUIT

En ting jeg ikke har skrevet noe særlig om er hvor jeg og kjæreste har bodd hen på vårt opphold i Barcelona. Og jeg kan ikke hoppe over den biten, for det hotellet her er på en god nummer to på mine favoritt hoteller som jeg har bodd på. Vi bestemte oss for å legge litt penger i hotellet og få en ekstra fin avslutning på ferien våres i Barcelona. Så da vi søkte på hoteller med 3 netter så vi på hoteller til 6000-8000 kroner. Og hotellet vi synes var finest var faktisk det som kostet minst, og da var det greit å bestille det med en gang før det gikk opp mer i prisen. Så det ble totalt 3100 kroner per person for 3 netter - og det er et sted jeg vil bo på igjen uten tvil. En av grunnene til at vi falt for Hotel 1898 var utsikten på takterrassen, den var HELT amazing og enda finere i virkeligheten enn på bildene. Så var det hvor sentralt hotellet lå til, du gikk bare i en sidegate og så var du ute på den store shoppinggaten med luksuriøse merker. Så dette passet oss veldig, siden vi er ganske så moteinteresserte vil jeg si.


De ansatte er så hjelpsomme og snille mot gjestene som har gjort oppholdet vårt til det beste på lenge. Jeg skulle bare ønske vi hadde fått mer tid på takterrassen siden den var så fantastisk. Jeg fikk til og med prøvd ut den nye badedrakten min!! Vet bare ikke helt om jeg ser mer barn ut i den enn hva jeg allerede føler haha.NIKE AIR VAPORMAX PLUS

Jeg nevnte i går at jeg har kjøpt meg noen nye sko her nede, og kan allerede si at det ble enda et par i dag - som betyr at jeg må selge litt ting når jeg kommer hjem. Det er den eneste måten jeg klarer å bruke skoene med god samvittighet. Jeg har ikke kjøpt noe vilt dyrt, men likevel så er to par med sko mye synes jeg. Jeg har lenge hatt lyst til å skifte litt av skoene jeg har hjemme, og få litt mer unike styles på hyllen min. Jeg er på god vei til det nå kjenner jeg, og er derfor så gira på å dele noen bilder av de nye skoene mine med dere.


Gårsdagens innkjøp av sko ble et par fra Nike, i modellen Vapormax som jeg allerede har et annet par i. Men dette er en Plus modell, så den er litt annerledes og litt mer ekstra i stilen. Jeg lette etter disse i New York da jeg var der med Martina tidligere i år, og da var det kun herrestørrelse som var tilgjengelig. Jeg sjekket sååå mange skobutikker at jeg hele tiden hadde et håp på å finne dem, men uten hell. Så i går gikk vi innom butikken 24 Kilates bare for gøy, og tror dere ikke jeg fant dem der?! Kristoffer kunne se på ansiktsuttrykket mitt at disse skoene skulle bli med meg hjem, og det gjorde dem. Modellen er helt super og jeg gikk med dem i dag, sååå fornøyd!


BARE SE HVOR FINE SNEAKERS


 

ANTREKK: NØYTRALE FARGER

Så var man i Barcelona...


Det er absolutt ikke meningen å være så fraværende på bloggen, men tiden har ikke strukket til da det har vært ting å gjøre hele tiden. Jeg kjenner at det er litt kjipt å ikke være like tilgjengelig for dere som jeg ellers pleier å være. Dagene er fullbooket med planer noe som resulterer til at jeg ser jeg burde vært her lenger for at tiden skal strekke til. Likevel, siden jeg har vært avlogget så har jeg sett så mye fint som jeg skulle ønske jeg kunne ta bilder av med øynene mine. Det hadde spart meg for mye tid, og mange flotte bilder on the run. 


Jeg og kjæresten kom til Barcelona i går, og typisk som det er kommer vi på det varmeste på lenge har vi fått høre. Jeg var allerede sliten i går da vi kom til hotellet vi bor på i 3 netter, men jeg ville likevel utforske litt - dessverre var energien helt borte så gårsdagen var nesten blurry for min del. Siden jeg er så glad i antrekket jeg hadde på meg i går klarte jeg ikke å skippe det å ta bilder av det til tross for hvor SJUKT sliten jeg så ut. Fineste fargekombinasjonen jeg har hatt på lenge, og skjorten er så luftig og god på varme sommerdager som dette. 


I dag har jeg både shoppet to ting og vært på et museum som jeg skal blogge om i morgen - gled dere. Kan dere gjette jeg har kjøpt?<3Skjorte fra Riccovero // Shorts fra Weekday // Sko fra Nike // Totebag fra Santai

TOSSA DE MAR

Som jeg fortalte dere dro vi til byen som heter Tossa de Mar for å få en litt annerledes opplevelse med flotte sidegater, nydelig arkitektur og for å gjøre noe annet enn å bare ligge på stranden. Vi bor på Lloret de Mar så måten vi kom oss til byen på var å kjøre båt dit. Båtturen i seg selv var kjempefin, og man fikk se så mange syke boliger på kanten av klipper. Da vi kom frem la jeg umiddelbart merke til at byen var annerledes utifra utseendet og alt var bare så vakkert. Du kunne snu hodet ditt til venstre og høyre, for å se inn i sidegater og alle gatene var fine å se på. Det var spesielt èn jeg fant som jeg elsket, det er den gaten jeg tok bildene i fra i går - og noen flere i dette innlegget her. Jeg har aldri vært på en slik plass før og ville tatt så mye bilder av alt og ingenting. 


Det er fascinerende å se på alt man kan selge i butikkene her, mye dilldall men det synes jeg alltid er så gøy å se på. Etter at noen av oss hadde shoppet litt, så vi en koselig resturante som vi spiste en god lunsj på, før vi utforsket flere gater. Vi tok båten tilbake til Lloret og kunne ikke vært mer klare for å hoppe i bassenget etter en dag uten bading - det var himmelsk! 


Kvelden avsluttet med min livrett, baktpotet, og mye latter rundt peisen. I morgen skal vi på et badeland som ligger rett ved oss, og det skal bli SÅ gøy å være en liten unge denne dagen.Maten min var ikke like spennende men::)))SE så fin familie jeg er her med!

LEVER DET GODE LIV

Hei! Jeg lever enda for de som har sjekket bloggen min hver dag nå i flere dager...


Tiden har gått så fort siden jeg sist åpnet macen og blogget. Nå for øyeblikket befinner jeg meg i Spania med kjæresten og familien hans, og her skal jeg være frem til 11.juli - så det har tatt noen dager for å hente meg inn. Dessverre har jeg vært litt uheldig på veien og har endt opp med hovne armer. Jeg trente første dagen med Elena som er søsteren til Kristoffer, og der var det 100 burpees og nedover som stod på menyen. Dagen etter hovnet høyre armen min opp, og dagen etter hovnet venstre armen min opp. Så jeg har ikke klart å løfte dem over brystet på noen dager nå, og har følt meg så sykt hjelpesløs. Ikke ofte man må be kjæresten som å hjelpe deg med å sette en hestehale.


Alt er bedre nå, og er ganske sikker på at det er enda bedre i morgen - så jeg GLEDER meg. Vi tok en pause fra stranden i dag og har besøkt en utrolig fin by som heter Tossa. Det har blitt tatt så mange fine bilder at de får et eget innlegg i morgen + litt bilder av den fine familien jeg er her med.


Ha en riktig fin kveld, så snakkes vi i morgen <3