hits

august 2013

PEPPES

Da har vi kommet hjem fra en koselig kveld på Peppes. Vi skulle egentlig sitte ute på bryggen, men det blåste helt sinnsykt så vi ble derfor sittende inne i varmen. Noe vi ikke kan klage på! Vi spiste god pizza, halve B'N'B som består av biff, pommes frites og bearnaise- og halve med pepperoni og ananas som pappa er veldig glad i. Vi lot maten synke litt før vi bestilte oss oreokake. Kun jeg og Didrik orket dessert, men jeg vet alltid at mamma spiser litt og så det var like greit når jeg aldri orker en hel oreokake. Den er så ufattelig mektig, men så god! Jeg elsker å se at kjæresten min kommer så godt overens med mamma og pappa, de sitter og ler. Didrik og pappa snakker om uendelig mye de har til felles, så det er en herlig følelse. Didrik har bursdag om noen timer, og jeg klarer ikke å vente med å gi han gaven i morgen. Nesten så jeg vil gi den til han nå, men jeg må bare klare å vente. Jeg bare VET han vil bli sjokkert over hva jeg har kjøpt til han.DAGENS ANTREKK 31.AUG.13

Nå har jeg litt dårlig tid på å blogge så det blir derfor ikke noe spesielt å skrive om nå. Jeg skal kun poste dette innlegget, så går veien til Peppes. Mamma, pappa, meg og Didrik skal feire litt på Peppes i dag. Søsteren min føler seg dessverre ikke så bra og blir derfor hjemme, men vi kjøper jo med kake til hun - haha. Håper dere har en veldig fin lørdag og kos dere masse!
Cardigan fra NecessaryClothing // Jumpsuit fra Tyrkia // Sko fra Ebay // Solbriller fra RayBan // Klokke fra DanielWellington
 

JOLLI TIME - TOO MUCH FUN

I noen av mine siste antrekksinnlegg har jeg postet bilder av Jolli klokker, som antrekksinnlegget i går for eksempel. Jeg skal nå fortelle dere hvorfor jeg elsker disse klokkene, disse er helt geniale og man har det for gøy. Klokkene kan du selv sette sammen til en klokke ved bruk av forskjellige farger, mikse og plutselig har du fått en ny favoritt klokke. Man kan bestille i flere farger. På nettbutikken til Jolli Time er det klokkene kombinert i forskjellige farger så du kan ikke få bestilt èn klokke pga de kommer i en eske med to farger. Etter du har bestilt den pakken med to stk, kan du da ha det gøy og velge andre farger. Denne gangen kan du da få velge èn eller hvor mange du ønsker, fordi du må ha med klokkeviseren. Det er veldig billig på denne siden og jeg har nå selv fått ny favoritt klokke derfra. Det har blitt den jeg hadde på i går hvor jeg mikset hvit, turkis og svart sammen. Jeg sitter skikkelig lenge for å prøve ut nye farger sammen og det er så moro. For å komme til nettbutikken kan du trykke her, de har også en video som viser hvordan du gjør dette tilfelle du er usikker. Dette er ikke et innlegg jeg må ha gjort i samarbeid med Jolli Time, dette er et eget innlegg jeg har valgt å skrive for å anbefale dere disse klokkene. For lite penger får du mye moro, perfekt!

Mine favoritter fra Jolli Time er disse du ser på bilde her. Men den jeg er mest glad i er den til høyre.
 

DAGENS ANTREKK 30.AUG.13

Hei mine lesere! I dag spurte jeg søsteren min om vi skulle trene på Spenst - jeg foretrekker å trene med andre, det gir meg mer konkurranseinstinkt og motivasjon. Men hun kunne ikke i dag, så vi skal derfor trene i morgen i stedet. Jeg må få strammere rumpe, etter jeg ga opp treningen helt i flere mnd ser jeg selv at jeg må stramme den opp igjen. Siden det ikke ble noe trening i dag, ble det sol med Carsten i stedet! Det er så morsomt å se alle fregnene jeg får, haha. Jeg var så varm da jeg kom hjem, heldigvis hadde jeg handlet inn mer fryste jordbær så jeg lagde smoothie med Didrik. Jeg har ingen planer i dag, men kanskje det blir noe senere så vi får se! I morgen og på søndag er det bursdagsplaner for gutten min så det gleder jeg meg veldig til. Vil si tusen takk til dere som har delt tumblrsidene deres, og hvis dere har noen favoritt tumblr vær så snill å del dem med meg. Jeg er desperat etter nye å følge på tumblr!
Sponset genser fra Junkyard // Bukse fra Junkyard // Sponset sko fra Junkyard // Klokke fra JolliTime
 

THIS WEEKS INSPIRATION

Når jeg føler jeg har gjort alt jeg pleier å gjøre på pcen som å sjekke facebook, bloggen, twitter, moss-avis & vg, er det alltid tid for tumblr. Det er så inspirerende å se hva andre mennesker blir inspirerte av, og noen ganger har man den samme inspirasjonen. Jeg har ikke så veldig mange følgere der, jeg har rundt 3000 men det går jo bare oppover så det er gøy! Jeg er fremdeles på leting etter nye tumblr jeg kan følge, så skriv ned din her med hele linken så jeg får kommet direkte inn på den i ny fane. Takk på forhånd til alle som skriver ned sin tumblr 

FØLG MEG PÅ TUMBLR HER
FILMKOS MED KJÆRESTEN

Hahahahahaha, nesten akkurat blitt ferdig med å se Identify Thief. Før vi startet filmen gikk vi ned og lagde oss smoothie. Måtte selvfølgelig finne fram nammenam også. Jeg har blitt så glad i popcorn etter jeg var i Bergen. Ble sittende å smile flere ganger etter de forskjellige scenene fordi jeg ikke kom over dem. To av mine favoritt scener må være fra da dem sitter i bilen og hun begynner å synge mens han prøver å skifte sang til en hun ikke kan, dessverre kan hun alle. Den andre er hvor hun snakker så ufattelig mye at han til slutt begynner å svinge på rattet mens han skylder på at det var grevlinger i veien mens hun sitter der og tror på det han sier. Dette synes jeg var en ordentlig morsom film, det er mange jeg synes er artige men ikke så veldig mange jeg faktisk kan sitte å le av. Men denne filmen var virkelig morsom! Hvis dere vet om flere slike filmer så må dere gi dem til meg. Didrik er ute en kjapp tur nå så blir det enda en film når han kommer hjem. Kos dere videre i kveld!
Det var dessverre noe jordbærsaus inne i disse så heldige Didrik fikk spise begge to, jeg liker ikke når det er ting inne i dem..
 

DAGENS ANTREKK 29.AUG.13

I dag har jeg og Didrik sendt utrolig mange pakker ut fra BeachIt, vi begynner allerede å gå tom for deksler så vi må nok snart bestille mer. Helt vannvittig hvor mange som har bestilt, så dette er vi veldig glade for. På vei hjem fra Posten tok vi turen innom Ica for å handle inn litt middag til i dag. Det blir kyllingfilè med peppersaus og pommes frites. Mens vi handlet fant jeg filmen Identify Thief som jeg egentlig skulle se på kino men aldri skjedde. Derfor kjøpte jeg den i dag og gleder meg til å se den etterpå. Den ser jo så morsom ut! Vi kjøpte donuts også, må jo ta en så kalt DonutCompany dag hjemme i stede. Hahaha, herregud - og ja, det blir smoothie også. Jeg er litt slapp i dag dessverre, men blir nok kvikkere etter litt middag og smoothie senere i dag tenker jeg. Hvordan står det til med dere?
T-skjorte fra Choies // Shorts fra Batoko // Sko fra Footway // Caps fra Ridestore // Klokke fra Larsson&jennings
 

DAGENS ANTREKK 28.AUG.13

Jeg kommer faktisk ikke over at jeg har vært så heldig å få ha gitt ut en Daniel Wellington klokke til en av mine lesere, det er sykt... Men nå skal jeg snakke litt om dagen i dag! Jeg våknet rundt klokken syv i dag tidlig etter å ha hatt et mareritt som jeg nå har hatt to ganger. Drømmer om at noen menn prøver å kidnappe meg, så prøver jeg å skaffe hjelp av politiet men de kommer alltid når vi har forsvunnet til et nytt sted. Det var blant annen Didrik som stakk fra meg mens mennene prøvde å ta meg og ja, åh.. Hater den drømmen så forferdelig mye. Etter vi hadde fått spist litt nesquick til frokost, gikk jeg i dusjen og fikset meg. Vi skulle til mormoren til Didrik for å spise middag der. Vi spiste koteletter med poteter og brunsaus, det var kjempe godt. Må komme dit oftere å spise! Vi tok en tur innom Amfi for å titte litt, men fant egentlig ikke noe spesielt bortsett fra at jeg tok meg en tur innom Nille og kjøpte nærmere 150 shake tyggiser. Det er jo 1.50 kr for èn tyggis, sinnsykt billig. Jeg måtte derfor kjøpe mange så jeg har en stund. Jeg vet allerede nå at mamma kommer til å snike seg inn flere ganger for å ta tyggis av meg. Før jeg dro til Bergen hadde jeg nemlig kjøpt 2/3kg melon tyggiser i Sverige. Da jeg og Didrik kom hjem fra Bergen var det ingen melontyggiser igjen. Jeg hadde mer enn halvparten igjen før jeg dro, så mamma er helt crazy når det kommer til tyggis.
T-skjorte fra Hollywood // Shorts fra Junkyard // Sko fra Ebay // Solbriller fra MadLady // Klokke fra DanielWellington
 

VINNEREN AV VALGRI DANIEL WELLINGTON KLOKKE BLE...

ANJA EDVARDSEN TUVEN!!!!! Gratulerer så utrolig mye med din nye Daniel Wellington klokke. Håper du blir fornøyd med din nye Classic Sheffield klokke fra DW. Jeg er utrolig sjokkert over hvor mange som ønsket å delta i denne konkurransen. Tusen virkelig takk til alle som meldte seg på, nå er både jeg og Daniel Wellington som jeg har vært i samarbeid veldig fornøyde for en slik respons. Kanskje det blir flere slike herlige konkurranser? Det venter allerede en konkurranse om ikke lenge så hold dere oppdaterte! Men til dere som ikke vant, ikke vær skuffet. Jeg er så heldig og får gi ut en rabattkode til alle dere som ønsker å kjøpe en litt billigere Daniel Wellington klokke. Dere vil få 15% avslag på Daniel Welington bare dere bruker koden: Madeleine. Håper noen av dere får en nytelse av å handle en billigere Daniel Wellington. Ha en strålende onsdag videre!


Denne klokken heter Classic St Andrews Lady & den finner du her.

DAGENS ANTREKK 27.AUG.13

Vet dere hva som nettopp gikk opp for meg? August er nå snart over og september er rett rundt hjørnet. Det er altså snart kun 4 mnd igjen til jul??? Noen ganger synes jeg tiden går for fort, som om den prøver å se om jeg kan henge med. Didrik har bursdag 1.september og jeg har allerede gaven i boks - noe han ikke vet. Vi skal ut og spise på lørdagen på Peppes med familien min og Didrik for å feire. På søndag er han bare min, da får han sin flotte bursdagsgave og så skal vi ut å spise i Oslo. Det jeg gleder meg mest til er å se ansiktet hans når han ser gaven.
Sponset genser fra Junkyard // Sponset bukse fra Junkyard // Sko fra StylePit // Solbriller fra MadLady // Klokke fra Larsson&Jennings
 

SMOOTHIE

Synes det er veldig hyggelig å trene sammen med søsteren min. Når vi går opp til Spenst snakker vi som bare det og i pausene, og ja. Det er gøy å få gjøre noe sammen bare oss to. På Spenst i dag da vi trente, var det nesten ingen der. Det er første gang jeg har sett kun få mennesker på treningssenteret. Det var siiiiinnsykt digg å ikke måtte vente på at ting skal bli ledige. Skulle gjerne fått trent noen øvelser til, men kjente på bena at de hadde fått nok. Mens jeg tok leggpress snakket hun om at hun hadde en venninne som klarte 120 kg og da ville jeg selvfølgelig vise hun at jeg også klarte det. Jeg trodde egentlig jeg ikke skulle få det til etter å ha trent bena som bare det fra før, men søsteren min fikk hakeslep og jeg fikk et stort smil. Alltid gøy å overraske mennesker med slike ting. Jeg trente kun rumpe og lår i dag, det kjente jeg virkelig da vi skulle gå ned trappene og gå ned en bratt vei etter vi hadde vært på butikken. Bena mine var som gelè. Pappa hadde kjøpt smoothieblanding med jordbær og banan så måtte prøve det ut, det var kjempe godt. Men jeg er fremdeles veldig glad i kun jordbærsmoothie. Hvilken smoothie er deres favoritt?
Jakke fra G-Sport // T-skjorte fra G-Sport // Shorts fra Stadium // Sko fra G-Sport
 GOOD MORNING

I går natt sov jeg kjempe dårlig, jeg våknet med skikkelig smerter i ribbeina mine men i dag er det over. Så planene for i dag er å ENDELIG trene med søsteren min på Spenst. Liker å gjøre det tidlig så jeg er ferdig fikset å klar for resten av dagen selv om jeg ikke har så mye planer da.. Jeg er veldig gira på å få strammet opp rumpa litt, så ettersom jeg ikke er den personen som har så peiling på dette setter jeg veldig stor pris på om noen av dere lesere har noen gode tips mot strammere lår og rumpe. - Det er det jeg vil fokusere på fremover hvis jeg klarer å trene noen ganger i uken. Frister utrolig mye med å lage meg en smoothie etter treningen, Caroline vil nok synes det er veldig godt selv så får se hva det blir til. Har jeg ingrediensene så lager jeg det, hihi. Jeg er fremdeles veldig interessert i å få smoothie oppskrifter så gjerne skriv dem ned, jeg synes jordbær er ufattelig godt men er jo litt godt med nye smaker og. Savner allerede Donut Company, kan det ikke komme til Moss også?! Altså det hadde solgt så ufattelig bra, spesielt jeg hadde vært en fast kunde av donut og smoothie der. Drømmer meg bort i sjokolade-donuts nå.....

Ellers hentet jeg 2 pakker på posten i går da jeg også var der for å sende en del pakker. Den ene var en sponset pakke fra SheInside hvor jeg ventet fire godbiter. Dessverre var den ene kjolen alt for kort så jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal gjøre av den. Kanskje gi den bort i en konkurranse? Jeg fant en fin bikini på nettbutikken, men sommeren er snart over så skulle funnet den tidligere slik at jeg fikk brukt den. Jeg elsker gule bikinier!! Det er super fint når man er sommerbrun, synes ikke dere? For å ikke glemme knall grønn, åh som jeg vil ha det. Jeg kunne ikke bare overse denne, så selv om sommeren snart er over måtte jeg bare skaffe min siste bikini for dette året og heller glede meg til å bruke den neste sommer. Jeg tok et bilde av bikinioverdelen på, men droppet bikinitrusen ettersom de fleste bikinitrusene er prikk like. 
Den er mer gul i virkeligheten, er lyset som ødela litt her akkurat nå. Min sponset bikini finner du her.
 

BEACHIT IPHONECASES FINALLY HERE

I dag er endelig BeachIt dekslene kommet og vi er veldig glade for å fortelle dere at de vil snart være tilgjengelige i nettbutikken våres her. Det er blitt produsert 100 deksler og alle 100 er utrolig fine. Det er ingen tvil om hvilket deksel som ble min favoritt, bølgedekslet er så perfekt og fargene er så fine. Didrik sin favoritt ble det brune med solen med tribalmønster på. Dekslene finnes tilgjengelige i Iphone 4/4s og Iphone 5. Disse vil koste 99 kr med frakt på 10 kr. Dekslene er av hard plast og ikke silikon som vi er svært fornøyde med at vi valgte. Av alle bestillinger som blir gjort fremover vil dere få med et BeachIt deksel, dette vil bli de gamle dekslene våres og ikke de nye som er på bildene under. Jeg har på et deksel selv nå og det er selvfølgelig favoritten. Det sitter som et skudd og jeg håper dere vil bli like fornøyde som oss. Vi kommer til å kjøre et par konkurranser fremover, og forhåpentligvis vil dere like det? Vi vil skrive en status på facebookpagen våres her så fort dekslene er kommet ut på nettbutikken våres. Til da ønsker jeg dere alle en fin mandag! Hvilket deksel ble din favoritt?

MY WATCH COLLECTION

Alle har vel sin egen samling av spesielle ting tenker jeg? Vel det jeg har mest av må være smykker, solbriller, skjorter, luer & klokker. Jeg har brukt klokker så lenge at jeg føler meg naken på hånden hvis jeg ikke bruker en klokke. Jeg elsker klokker, og jeg elsker å kunne bruke det som det perfekte tilbehøre til et antrekk. Det kan faktisk gjøre en litt stor forskjell ved å kun ha på en klokke. Jeg tror jeg startet å samle på klokker i 9.klasse, men begynte ikke å bruke det forsiktig før i 10.klasse. Da brukte jeg for det meste bare et tonn med armbånd, men det gikk over til klokker da jeg først ble vant til å bruke det. Jeg har en egen liten hylle til alle klokkene mine samt mine solbrillefavoritter. Jeg måtte fikse på hyllen for noen dager siden ettersom det hadde blitt et rent kaos der. Nå er det endelig oversiktelig og ryddig der, så jeg er kjempe fornøyd med min klokkehylle. Det verste er at jeg stadig vekk finner meg nye klokker, jeg går aldri lei. Hva er det dere samler på eller har mye av?

Klokkene mine er fra disse forskjellige butikkene:

 ♥  Ebay
 ♥  Kulklokke
 ♥  Junkyard
 ♥  Stylepit
 ♥  Daniel Wellington
 ♥  Larsson&jennings
 ♥  Gaxs
 ♥  JolliTime
 ♥  Oslove
 ♥  Klokker 
 ♥ Swatch

 Noen du likte? 


SHAI - MY DEAR LOVE

Hei dere! Det er ingen hemmelighet hvilken barberhøvel som har gjort mine ben skinnende og fine. Jeg har nå vært trofast mot denne Shai barberhøvelen med seks barberblader nå i flere mnd. Jeg virkelig elsker denne barberhøvelen som er fra Shai. Jeg har aldri hatt så glatte ben før jeg begynte å bruke Shai barberhøvelen og jeg lot mine venner prøve den også. De var svært fornøyde med denne selv og det blir nok dere også. Nå som sommeren snart er over kommer høsten. Men hvorfor ikke ha nydelige, glatte og skinnende ben på høsten og? Jeg føler meg mye bedre etter jeg har barbert benene mine. Det beste jeg vet må være å legge meg i nytt sengetøy, være nydusjet og ha glatte ben. Den perfekte følelsen man får, og nå kan du få den både i sommertider og i vintertider.


KONKURRANSE: 

Til de 100 første som tester ut denne gratispakken på nettsiden til Shai HER, er med i trekningen av øyenbrynskniver & en Chanel lipgloss som du ser på bildene under. Så etter du har bestilt denne gratispakken så kommenter i innlegget at du har gjort dette. Med denne gratispakken vil det komme frakt på 39 kr, og du vil automatisk bli abbonoment. Å være abbonoment på denne siden er veldig kjekt, du får påfyll av blader til Shai barberhøvelen èn gang i mnd til en viss sum. Det beste av alt er at hvis du bestiller denne prøvepakken så er du også med i trekning av ett års forbruk av barberblader. Her er det altså to fluer i en smekk! Så lykke til ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
                                                                                                                                                                             // I samarbeid med Shai & Side 2.

SLEKTSSELSKAP

Da vi kom dit tok det ikke lang tid før vi slang på kjøtt og pølser på grillen. Jeg satt spent og ventet på baktpotet med marinert svinekjøtt. Mitt favoritt kjøtt! Vi spilte fotball og hadde pingpong som vi hadde det veldig gøy med. Ble gjemsel med lillemann, Brage men det varte ikke lenge før vi begynte å hoppe på trampolinen. Jeg tror det er flere år siden jeg hoppet på en trampoline. Gøy var det! Lille Brage synes det var så gøy med alle triksene Didrik kunne ettersom han stod på ski før. Vi har også lille Bertine som jeg er fadder til, en utrolig skjønn jente. Lekte litt med hun før hun ble veldig trøtt og byttet over til pysjen sin. Spiste god kake som tante hadde lagd og det var kjempe koselig å se igjen alle sammen. Dessverre kunne ikke alle komme, men koselig ble det likevel. Tiden gikk kjempe fort der når jeg tenker meg om nå. Skulle ønske vi hadde slike kvelder oftere enn kun èn gang i året. Men vi må nå sette pris på dette, er ikke alltid så mange er ledige til kvelder som dette. Så enda godt vi ble så mange som vi ble, selv om det manglet noen. Hadde dere en fin dag i går & hva er planene deres for i dag?
DAGENS ANTREKK 24.AUG.13

Jeg har nå kommet hjem fra tante og onkel som hadde slektselskapet hos seg. Antrekksbildene ble tatt litt senere da det ble litt mer kjølig, så da var det godt å få bruke den nye Obey genseren som jeg bestilte fra RideStore mens jeg var i Bergen. Til at klokken kun er rundt 22:00 er jeg faktisk ganske trøtt, jeg pleier å være lenge oppe nå men stå opp gry tidlig. Jeg hater det, men jeg får faktisk mer ut av dagen ved å ikke gjøre noe spesielt selv om. I morgen skal jeg trene med søsteren min, og ta sol med Carsten. Men etter disse tingene er gjort har jeg ingen planer. Skal nok bare ta det med ro og slappe av. Noen som forresten vet hva søndagsfilmen er?
Genser fra RideStore // Shorts fra Junkyard // Sko fra Ebay // Solbriller fra MadLady // Sponset deksel fra MadLady
 

OSLO

Vi tok toget fra Rygge til Oslo S og gikk gjennom Karl Johan. Gikk innom et par butikker for å titte på ting vi allerede var på utkikk etter. Jeg har lenge lett etter et stort skjerf, har et stort et fra før av som er fra BikBok. Men jeg ville ha et litt anerledes denne gangen, så for første gang tok jeg turen innon Acne butikken og fant et skjerf som jeg likte godt. Kan vise dere det i morgen hvis jeg får tid! Det er helt sinnsykt å betale nærmere 900 kr for et helt enkelt skjerf. Vet ikke helt hva som gikk av meg men jeg angrer ikke så det er enda godt. Det ble Ben & Jerry's på oss, pause fra litt kaotiske Oslo med uvanlig mye folk for meg. Jeg elsker Cookie Dough og den med brownies så ble disse to jeg spiste. Men en is gjorde oss ikke mette, derfor gikk turen til Friday's som jeg aldri har vært på før. Må si at maten var utrolig god der og servitøren vi hadde var sååå snill og søt mot oss. Jeg hadde biff med bearnaise og pommes frites til middag, det samme hadde Ingvild. Så og si alt ble borte fra tallerkenen. Vi møtte på noen venner i Oslo og vi satt derfor litt sammen på bryggen og koste oss det lille vi var sammen.


Jeg skulle egentlig trene med søsteren min i dag. Hva skjer med meg? Jeg vet selv at jeg ikke vil få noe spesielt resultat av å trene fordi jeg ikke klarer å kutte ned på godsakene. Men av en eller annen grunn er det litt kjekt å bare få kommet ut døren og føle seg sporty noen ganger. Men trening blir det ikke i dag, dere. I dag er dagen hvor hele Pedersen slekten skal samles for å grille. Det er 1 år mellom hver gang vi ses, og de unge forandrer seg stadig vekk så jeg venter spent på å se hvem som har forandret seg. Skal ikke legge skjul på at jeg er klar for mange poteter i dag. Hva slags planer har dere for i dag?


Ja, noen bilder blir bare bedre når dem er i svart og hvitt. Nå skal jeg over til noe annet som jeg virkelig hadde satt pris på hvis dere leste. Malin kusinen min og Ingvild skal være russ i 2014, de har kommet med dekknavnslipp nå som er "Divinus". De er 22 jenter til sammen som skal ha buss her i Moss. Det jeg ville satt veldig stor pris på, som også ville hjulpet dem er hvis dere kunne likt fanpagen til Divinus 2014 på facebook HER.DAGENS ANTREKK 23.AUG.13

God kveld mine kjære lesere! Da har jeg nettopp kommet inn døren etter en herlig og spontan tur i Oslo sammen med Ingvild i dag. Det var vel i går vi bare bestemte oss for å få dratt i dag, vi snakket om å dra til Oslo i sommerferien en veeeldig god stund men det skjedde ikke. Flaks at begge kunne i dag! Det er alltid at når vi gjør ting spontant kan vi alltid, men hvis vi spør lenge før dagen kan vi ikke. Hvor rart er ikke dette? Å være spontan elsker jeg, er så moro selv om jeg ikke er den mest spontane personen. Men føler meg alltid spontan med Ingvild. Jeg har tatt noen bilder fra i dag, men poster kun antrekket fra i dag nå i kveld ettersom det er litt sent og jeg er sliten etter i dag. Jeg har to nye godbiter som jeg hadde på meg i dag. Solbrillene jeg brukte i dag er blitt mine nye favoritt briller, de er sinnsykt kule og kjempe behagelige å ha på jeg som har et operasjonsøret som vanligvis får vondt av å ha på solbriller etter hvert. Jeg elsker fargen på dem, de er veldig detaljert og spesielle. Klokken jeg har på må være den morsomste og feteste klokken jeg eier. Man bestiller denne klokken i forskjellige farger og når du får pakken skal du sette sammen klokken selv. Utrolig enkelt! Jeg fikk fargen hvit og orange, som jeg har mikset sammen på den måten jeg ville ha. Svenske bloggeren Kenza har akkurat samme klokke men har den i andre farger, og den er super flott! Har dere hatt en bra dag? 


Topp fra Batoko // Skjørt fra Cubus // Sko fra Dna // Sponset solbriller fra MadLady // Sponset klokke fra JolliTime

JENTEKVELD UTE PÅ BYEN

Når jeg sier byen, nei ikke festing men kos på Peppes og Mikroen. Den nye italienske resturanten vi skulle prøve var dessverre stengt i dag på grunn av tekniske problemer. Så derfor bestemte vi oss for å dra til Peppes og sitte ute på bryggen der å spise. Det var utrolig koselig å sitte med disse jentene igjen utenfor skolebenken, du aner ikke. Så mye å snakke om og så mye latter som var til stede der, gud som jeg har savnet disse kjenner jeg. Bare stemmene var herlige å høre igjen. Etter maten hadde synket godt inn var det på tide å dra videre til Mikroen for å bli klare for en quiz. Det var fullt da quizen startet og vi var kjempe gira på å starte. Men når spørsmålene handlet om gammel country musikk, sovjetunionen og den 15 smaksløken på tungen var vi helt blanke. Men jeg ble ganske overrasket over hvor mye forskjellige ting jentene faktisk kunne, jeg slo kun an på spørsmålet "hvilken bokstav er ved siden av u på venste side på tastaturet?" Skulle bare mangle at jeg visste det... Mens vi satt der og klokken nærmet med 00:00 la flere og flere av jentene til at LidoLido satt her også. Han hadde nettopp spilt her i Moss og avsluttet kvelden på Mikroen. Var jo litt stas å se han må jeg si. Ikke hver dag man ser kjente mennesker i lille byen Moss.


Kvelden hadde vært så bra helt til jeg fikk melding av Didrik om at han nettopp ble truet på livet av 3 utlendinger på Melløs, Didrik sa han trodde det var pakistanere men var ikke helt sikker. Jeg var allerede på vei hjem, flaks Nathalie kjørte oss alle trygt hjem. Jeg var utrolig redd for hva jeg kom til å møte da jeg gikk opp på rommet mitt. Kom jeg til å se gutten min fullt av blod? Heldigvis rakk ikke utlendingene å gjøre noe før det kom en bil kjørende forbi. Jeg klarer ikke tanken på hvordan jeg hadde reagert hvis Didrik hadde blitt knivstukket. Og det som irriterer meg mest over alt er hvorfor stolpelysene ikke fungerer?!?!?!? I et område på Melløs er det null lys, og selvfølgelig skulle dette hende Didrik akkurat der. Han hadde gått hjem fra Mikroen med Sondre, men Sondre skulle hjem til seg selv som var den motsatte veien for hvor Didrik skulle. Så fort de splittet veien kom disse 3 utlendingene nærmere Didrik. Jeg møtte ikke på en blodig Didrik, men en ganske skjelven Didrik. Jeg er ufattelig glad for at han kom hjem i god behold. DAGENS ANTREKK 22.AUG.13

Jeg har utrolig dårlig tid akkurat nå. Venter på at Nathalie skal komme å hente meg før vi skal hente fler av jentene. Vi skal ut å spise på en ny italiensk resturante med flotte jenter fra gamle klassene våres. Gleder meg veldig til å spise der! Etter vi har spist og kost oss der skal vi videre til Mikroen hvor vi skal være med på quiz. Det er et utested i Moss, men jeg har aldri vært der før så jeg aner ikke om jeg stavet det riktig engang, haha. Det skal bli så utrolig koselig i kveld vet jeg og god mat også a gitt! Hva skal dere i dag?


Jakke fra Urban // T-skjorte fra Urban // Skjørt fra GinaTricot // Sko fra Stylepit // Klokke fra Gaxs // Smykke fra Chiquelle
 

KONKURRANSE: VINN VALGFRI DANIEL WELLINGTON KLOKKE

I samarbeid med Daniel Wellington er jeg nå så heldig og får holde en konkurranse hvor du kan vinne en valgfri Daniel Wellington klokke. Dette synes jeg er en helt utrolig bra konkurranse fordi premien dere kan vinne er dyr og utrolig fin. Konkurransen kjøres i 1 uke & den er like enkel som de andre konkurransene jeg har hatt. Dette er en konkurranse til både dame og herre, så nå er jeg spent på å se hvor mange som melder seg på denne konkurransen. Håper dere liker den! 

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:

♥  Like fanpagen til DW her 
♥  Følge DW på instagram @danielwellingtonwatches

♥  Linke til klokken du ønsker deg fra DW her
  Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at jeg får kontaktet deg

KONKURRANSEN ER OVER

 


HJEMME ER ALLTID BEST

God morgen lesere. Tenkte å skrive litt om i går ettersom det er da vi dro hjem til lille Moss fra nesten 2 fantastiske uker i Bergen. Jeg har sett at jeg har fått et par nye lesere på bloggen så tenkte å informere dere litt om Bergen. Didrik er kjæresten min, og vi har vært sammen i 2 år til oktober. Helt ekstremt hvor fort det har gått, men det er bare positivt at tiden går så fort med gutten min. Faren til Didrik bor i Bergen med Didrik's stemor, lillesøster og lillebror. De har en utrolig nydelig King Charles som heter Kissy. Den søte lille vofsen sover alltid nede med oss i kjelleren. Men det kan både være super koselig og super irriterende på grunn av at denne lille vofsa er ekstrem på snorking. Vi drar hit flere ganger i året for å besøke denne familien, dette har jeg vært med på nå i snart 2 år og jeg håper på mange fler. Der vi bor i Bergen heter Hjellestad, og det må være det fineste området jeg har sett. Alle husene er så flotte og usikten fra de fleste husene er helt uvirkelige. Vi er super heldige som bor rett ved butikken og bryggen, så det blir mange handleturer samt veldig mange båtturer. Didrik pleier å være der litt oftere enn meg, men det er jo forståelig som bare rakker'n.


I går tok vi flyet som gikk 17:30 til Gardemoen, vi har visst 20 minutter tidlig ute etter å ha landet. Men det var kjempe deilig å få høre. Enda mer glade ble vi etter å ha fått begge baggene våres denne gangen etter min forrige hendelse da baggen min ble borte - men kom hjem til meg dagen etter. Siden jeg bor i Moss tok vi flybussen hjem og møtte på en glad mamma i døren. Mens vi pakket ut og hadde maten som skulle stå i ovnen 1 time lurte pappa på om jeg ville ta en tur i den nye bilen hans. Mens jeg var i Bergen kjøpte han en ny bil, den ble transportert fra Tyskland og er en svart Mercedes - tørr ikke å si nøyaktig navn fordi jeg faktisk ikke husker det... Men utrolig sprek var den! Det er som om den glir på veiene, og den lager så vidt noe lyd. Den er vannvittig classy inni med lys i dørene og på dashbordet. Skal nok få tatt noen fine bilder av denne bilen ja! Både jeg og Didrik sovnet godt i vår kjære seng og er nå klare for smoothie snart kan jeg tenke meg. Skal begynne å drikke smoothie oftere, det smaker jo så ufattelig godt. Men nå skal jeg ut med Nathalie en kjapp tur for å se etter klær til i kveld, ha en fin dag!

VINNEREN AV JUNKYARD KONKURRANSEN BLE REBEKKA! Gratulerer så mye til deg og håper du blir fornøyd med de herlige produktene du valgte fra Junkyard XX-XY. Takk til alle som meldte seg på! Kommer en ny konkurranse allerede i dag :-)

DAGENS ANTREKK 21.AUG.13

God kveld dere! Har ikke rukket å blogge før nå dessverre. Etter vi landet på Gardemoen var det litt over 1 time med buss hjem til Moss. Da vi kom inn døren måtte jeg rett opp på rommet mitt fordi mamma hadde nå sett 12 pakker på rommet mitt som var uåpnet og hun klarte ikke å vente lenger, så jeg har masse å vise dere de dagene fremover. Og dagene fremover vil det bli masse blogging! Jeg sitter med en tallerken med hjemmelagde gratinerte poteter foran meg nå, så skal spise det før det blir kaldt. Sov godt, nattii!


Skjorte fra H&M // T-skjorte fra Choies // Bukse fra Junkyard // Sko fra Dna // Bag fra Junkyard // Klokke fra Swatch
 

MOVIENIGHT

I går kveld bestemte jeg og Didrik oss for å lage jordbær smoothie som vi kunne kose oss med til filmkvelden. Ettersom dette var våres siste natt her så vi på flere filmer, men bombe at jeg sovnet etter et par filmer. Klarer aldri å gjennomføre et filmmaraton. I dag er det hjemreise til Moss. Vi bestilte billettene i går og har tenkt å fly hjem. Jeg er veldig glad for at vi skal ta fly hjem og ikke tog fordi jeg har ikke tålmodigheten til å sitte stille på et tog i flere timer, hvert fall da det hjelder Bergen til Moss. Men buss er enda verre. Husker første gangen jeg ble med Didrik til Bergen så måtte vi ta buss fordi det var så mye snø ute. Det tok 16 timer fra Moss til Bergen. Vi måtte stoppe opp flere ganger fordi vi møtte på snøstorm og måtte ta pauser for alle menneskene som satt på bussen. Toppen av kaken så satte bussen oss av på en brygge, og det kom aldri en buss fordi det var sent så det var en eldre mann som måtte ringe til buss-stasjonen og høre om hva som hadde skjedd. Til slutt fikk vi maxi taxi og fikk den gratis som en beklagelse. Det var utrolig snilt! Alle var jo kjempe slitne og trøtte etter en lang, lang tur. Enda godt det ikke har hendt flere ganger. Det var moro første gangen. Mamma gleder seg fryktelig mye til å få meg og Didrik hjem igjen, fikk den søte meldingen av hun i går hvor hun fortalte at hun hadde skiftet på sengen vår og ryddet rommet vårt. Skal bli godt å komme hjem til sengen sin igjen, og den ordentlige blogpspotten min. Jeg vet jeg har fått et par pakker mens jeg var vært her i Bergen så er spent på hvilke pakker jeg har fått. Gleder meg kjempe mye til å vise dere det! Har dere hatt en bra dag hittil & er dere fornøyde med skolestarten?

Til denne smoothien har jeg brukt:

♥  Eplejuice
♥  Vanilje-is
♥  Fryste jordbær

ENDELIG ER DE FERDIGE

Vi har nå holdt på å produsere utrolig kule iphonedeksler i BeachItClothing og vi er blitt utrolig fornøyde med resultatene på alle 4 designene. De er akkurat som vi ønsket at de skulle bli så nå gleder vi oss til å få dem inn i nettbutikken våres. De vil være i nettbutikken våres om 5-6 dager bare, så hold dere oppdaterte! Med en gang vi får dem skal jeg få tatt gode bilder av dem så dere ser de ordentlig godt om dere er litt i tvil, noe som er forståelig. Iphonedekslene er til både Iphone 4 og Iphone 5, dessverre ikke til samsung osv.. Iphonedekslene vil koste 99kr som vi håper er en grei pris, frakten kommer på kun 10 kr og det er jo ganske greit! Vi har fått bildene av hvordan dekslene ser ut nå og jeg tenkte jeg kunne dele disse bildene med dere. Vi starter en twitter konkurranse og en kanskje bloggkonkurranse hvor du kan vinne alle dekslene når vi har fått dekslene. Følg oss gjerne på Facebook hvor vi snart har nådd 7000 likes! Hvilken er din favoritt?

AKVARIET

Lise og Lars startet på skolen i dag, og derfor tenkte Didrik at vi kunne dra tidlig inn til byen for å ta oss mat på en cafè og møte dem når de ble ferdige. MEN slik ble det ikke, vi våknet opp til melding av Lars om at han var ferdig, så derfor måtte vi stå opp raskt og ordne oss til å ta bussen ned. Lise ble ikke ferdig like tidlig som Lars så det ble kun oss tre som ble i byen. Vi spiste på Burger King og gikk til Dressmann for å se på skjorter til Lars. Han fant seg noen skikkelig fine skjorter, synes Didrik burde kjøpe disse selv. Jeg gikk en kjapp tur innom Nille og en annen godisbutikk for å handle Shake tyggis til meg selv - kun 50 tyggis da, heh. Så for å handle inn litt godteri til søsteren min ettersom hun syntes det så ufattelig godt ut. Kjøpte en del kjærligheter til hun så håper hun blir fornøyd! Hvis ikke tar jeg det selv, hihi.

Da vi var ferdige med å titte på ting, tok vi veien opp til Akvariet som jeg hadde sett frem til en stund nå. Vi kom helt perfekt til et sel-show hvor dem viste hvor mange triks dem kunne gjøre, de er så søte og det er så artig å se hvor mye dem kan. Vi gikk deretter inn for å se på flere dyr og noe jeg hadde gledet meg sinnsykt mye til var å se på apene. Men først måtte vi besøke edderkoppene som Didrik hater. Utrolig morsom reaksjon han fikk da ansiktet mitt bare var noen milimeter ifra glasset hvor edderkoppene var. Slappet av litt med kompisene mine i mens han snek seg bort. Beste tiden kom og vi tittet på søte apene. Jeg ville såå gjerne se dem enda nærmere så jeg plystret litt for å se om de kom bort og det gjorde de. Åh, jeg er helt forelsket i disse apene. Så søte og små. Skulle gjerne hatt en slik hos meg nå, det hadde virkelig ikke gjort meg noen som helst ting. Vet også om en mor som hadde falt pladask for disse apene om hun kunne sett dem selv. Hun hadde vel skaffet seg en stol, så sittet og stirret på apene i timesvis. Husker jeg og mamma alltid satt nede i kjelleren og så på apeprogram mens vi satt der og bare "ååååh, ntommin se nå aaaaaa" osv, guri det er gode tider det. Etter det skulle vi til å dra men plutselig var det et sjøløve-show som startet og vi kunne ikke gå glipp av det heller. Utrolig hva disse kunne gjøre, tok baklengs salto, susset hverandre å greier! Utrolig søtt.  Men nå skal jeg døtte i meg en god pizza så ha en fin kveld og ha en god dag på skolen i morgen til dere som skal :-)
DAGENS ANTREKK 19.AUG.13

På tide med å få opp innleggene med antrekkene mine, ble litt dårlig med det denne uken men det skal jeg få endret på. Jeg har vært litt slapp de to siste dagene, men endelig blitt god og energisk i dag. Noe som har gledet meg veldig mens jeg har vært her i Bergen er vennene mine hjemme. Å få telefon og meldinger av venner som forteller meg at de savner meg er så herlig, blir faktisk så glad at det enkelt kunne kommet gledestårer. Jeg gleder meg innmari mye til å komme hjem til dem! I dag kjørte jeg på med knalle farger. Knall farget sko og knall farget neglelakk. Nå sitter jeg og varmer opp til Top Model på TV3, kun fått med meg en episode av dette.... Gleder meg til Top Model Norge starter på TV3, allerede reklame på at det snart begynner så gleder meg veldig. Skal blogge om dagen i dag senere i kveld!
Skjorte fra BikBok // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Dna // Lommebok fra Nelly // Klokke fra Ebay // Solbriller fra RayBan
 

NEON FAVORITE

Dere husker vel mitt store innkjøp av neglelakker? Vel, alle kjøpte jeg på Cubus til god pris. Jeg kjøpte to neon neglelakker jeg aldri har prøvd ut før som heter Ruby Kisses. En grønn og en orange. Jeg MÅ kjøpe resten av fargene fra dette merke på Cubus i morgen, de er så bra. Disse neglelakkene er vannvittig fete, og neon? YES SIR! Neglelakkene koster under 100-lappen og det er jeg veldig fornøyd med. Jeg har vært så usikker på hvem jeg skulle prøve ut først, men det endte opp med den grønne. Jeg gledet meg vannvittig mye til å prøve den ut. Jenta i disken på Cubus fortalte at et strøk ikke er nok, men det er det jo nesten aldri med neglelakker. Så etter jeg hadde publisert innlegget med mine nye neglelakker var det en leser av bloggen min som ga meg et sinnsykt godt tips som jeg aldri har tenkt på før!

♥  Så det du trenger er en enkel hvit neglelakk. Jeg anbefaler den hvite neglelakken fra Essie, ikke den med glitter eller den som er gjennomsiktig, men den som er ordentlig hvit. Så må du selvfølgelig ha en neon neglelakk & om dere er like klønete som meg er det ganske greit å ha en neglelakkfjerner rett ved siden av i tilfeller som å få kommet borte i neglelakken før den har tørket.
♥  
Selv om det anbefales å ikke dra neglelakken helt ut i alle kantene, er det dette jeg liker best og det jeg synes ser best ut. Så påfør den hvite neglelakkene på alle neglene dine og la det tørke før du går over til neste steg som er det kule og sjokkerende.
 Jeg HATER å ta på for mye neglelakk så det tar evigheter til det tørker. Derfor tar jeg tynt lag med neon neglelakken og drar det over den hvite neglelakken jeg allerede har tatt på. Det som er så sjokkerende med dette er at neglelakken blir mer neon enn det den er på flasken.
♥  
Etter dette har tørket fint så er det på tide å vise frem sine vakre neon negler. Eneste problemet er at neon fargen er så knall at selv ikke på disse bildene får frem hvor knall den egentlig er. Hvis dere har noen andre artige tips, skriv dem ned!
SMOOTHIE

God formiddag mine lesere. I går kveld bestemte vi oss for å lage jordbær smoothie, prøvde å få den like god som det den er på Donut Company. God ble den, og vi skal lage den nå etter jeg har blogget. Mens vi koste oss med jordbær smoothien i går, spilte vi kort i nesten hele 4 timer. Tiden gikk super fort. Vi spilte idiot, hopp i havet og vri åtter. Vri åtter er min favoritt, jeg har alltid flaks i dette spillet. Det minner meg så mye om barndommen. Da vi var på hytten og spilte kort i evigheter til jeg sovnet, og pappa måtte bære meg til sengs. Pleide også alltid å gå ned i kjelleren til mamma og pappa for å spørre om de ville spille med meg. Håper på kortspill i dag også, blir nok ikke vanskelig å få til det. Siden det er søndag i dag, har vi ikke noe spesielle planer. Kanskje en tur ut med båten senere. Men i morgen har vi kanskje noen bedre planer, hvis det ikke blir endringer da. Vi har tenkt oss en tur på Akvariet for å se på dyrene. Første gang jeg var her i Bergen var vi også på Akvariet, siden den gang har jeg ikke tatt en eneste tur innom, men det blir det forhåpentligvis i morgen. Jeg må også en tur innom byen hvis det er greit for de andre, skal handle noe til søsteren min. De andre starter på skolen allerede i morgen, så vi tenkte å dra hjem til Moss enten på tirsdag eller onsdag. Sjekke litt på tidene når det går fly så bestiller vi eventuelt i dag. Hva er deres planer for i dag?VINNEREN AV SHEINSIDE KONKURRANSEN ER...

ÅSNE OKKENHAUG!!!! Gratulerer så mye med et gavekort på 600 kr på SheInside. Ikke glem at det kommer inn nyheter hver eneste dag, så bruk gavekortet godt. Finner uansett masse fint der, så det vil nok ikke bli noe problem. Til dere andre så venter det 2 andre konkurranser. Jeg starter den andre konkurransen allerede i morgen så det blir litt ekstra moro synes jeg. Disse konkurransene er mine favoritt premier med, så dette må dere bare ikke gå glipp av. Tusen takk til alle som meldte seg på! hjelper veldig på å se hva dere er gira på av konkurranser. Dette innlegget skulle egentlig blitt publisert i går, men jeg var så daff og lå på sofaen nesten i hele går så glemte det dessverre... 


VINN VALGRI PRODUKTER HOS JUNKYARD XX-XY FOR 1000 NOK

God morgen! Nå er det på tide å kjøre i gang en Junkyard konkurranse nok en gang. Junkyard har lansert et nytt merke som heter Junkyard XX-XY og produktene er drit fete. Trykk HER for å komme til nettbutikken. Jeg venter allerede en sponset pakke med produkter derfra. Junkyard konkurransene er blitt en klar favoritt hos dere lesere, noe jeg er utrolig glad og fornøyd for. Denne junkyard konkurransen vil vare i ca 1 uke. Konkurransen går som vanlig og ha en strålende fredag!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:
 

     ♥  Like fanpagen til Junkyard her.
     ♥  Legg til link til produktene fra Junkyard XX-XY du ønsker deg samt mailen din i kommentarfeltet. 


MASSE LYKKE TIL!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


BYEN

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en dag i byen. Ble skikkelig stressende i dag tidlig selv om jeg startet med å ha god tid. Jeg stod opp tidlig for å rekke å dusje før jeg skulle lage god frokost til Didrik og Lars. Men å vekke Didrik var ikke bare bare når han bare ville ligge i sengen hele tiden. Etter jeg hadde lagd maten og vi hadde spist ferdig, har vi rundt 30 minutter på oss å bli klare til å bli hentet av bussen her på Hjellestad. Lars stakk i dusjen mens jeg skulle vente på å rette ut håret, plutselig kommer farfaren hit og vi blir litt stressa. Men farfaren skulle hjelpe faren med noe, så det gikk greit. Vi rakk bussen og møtte Lise i byen. Vi gikk inn i en del butikker og tittet. Jeg kjøpte noen ansiktsmasker som jeg og Lise skal prøve ut i kveld, samt masse nammenam og litt undertøy. Jeg finner alltid mange truser, men bh? Ikke tale om, der finner jeg nesten ingen selv om jeg har normal bhstørrelse. Er bare at de jeg liker er enten full super push up eller så er det noe annet jeg ikke liker med bhen. Men på grunn av ribbeinet mitt som jeg mangler på høyre side må jeg alltid prøve ut forskjellige bher for å se om de sitter eller glir. Jæskla irriterende, men sånt skjer! Etter denne shoppingen spiste vi mat på China Palace, utrolig hvor gøy det er å spise der pga omgivelsene rundt deg. Lise ville ha iskaffe som het Waynes eller noe, så derfor gikk vi dit først så bort til Donut Company hvor jeg møtte på DEN nydelige jenta bak disken. Da vi skulle til å dra snudde hun seg mot meg og lurte på om vi kunne ta bilde sammen. Jeg ble fryktelig sjokkert ettersom hun ikke var liten, så det var ekstra herlig for det er flest små jenter som kommer bort. Dessverre klikket kameraet på iphonen hennes, men så klart kunne vi ta med mitt speilrefleks i stedet! Kjempe, kjempe, kjempe nydelig jente var hun.


Dette bilde beskriver meg og Didrik så sinnsykt godt. 
 

TAR KVELDEN MED GOD SAMVITTIGHET

Jeg har en grå Carhartt snapback som jeg har hatt på i noen innlegg litt lenger under, og det er favoritten. Veldig enkel og så ufattelig kul. Jeg har sett etter den samme modellen, bare i vinrød farge men jeg fant den ikke i butikkene på Lagunen så jeg fant den på Ridestore! Denne nettbutikken har litt av det samme som Junkyard, men bare Junkyard har mye større utvalg. Capsen koster 399 kr, men shit au. Nå som jeg først har funnet den kjøper jeg den. Fant to andre produkter jeg likte så jeg tok like gjerne å bestilte det i samme slengen. Jeg elsker Obey hettegenserne, de er så gode å ha på. Elsket stoffet som er på genseren. Jeg hadde tenkt til å legge til link på genseren, men den er utsolgt nå så jeg tror jeg kjøpte den siste.. Solbrillene jeg fant trodde jeg først var Oakley shades frem til jeg så prisen på 399kr. Merke på solbrillene er visst Dope, men ser veldig like ut som Oakley - noen av modellene. Jeg som har vært solbrilledilla siden 9.klasse kjøpte disse her også. Jeg sluttet en periode med å skrive innlegg om hva jeg hadde bestilt, men nå valgte jeg å gjøre det så det blir mer blogging og det er jo bra. Ønsker dere at jeg skal fortsette med slike innlegg de gangene jeg bestiller ting?


Link til Solbrillene HER & link til snapbacken HER

NEW IN

God ettermiddag! Jeg har nesten akkurat kommet inn døren etter en hyggelig dag på Lagunen sammen med resten av ungdommene her med farfaren og farmoren til Didrik, Lars og Lise. Vi måtte selvfølgelig ta et stopp innom DonutCompany for at de skulle få smake på dette selv. Ettersom vi gikk rundt og tittet fikk jeg anledningen til å handle inn nye neglelakker fra Essie og et par ekstra. Jeg er veldig, veldig, veldig fornøyd med fargene jeg valgte og håper de er like fine på! Det som er så herlig med Essie er at de er prikk lik på som det de er på "flaskene" eller hva jeg skal kalle det, haha. Nå som jeg sitter og blogger er gutta oppe hos Lars og gamer. Det er kjempe fint vær her nå, bare det blåser litt surt men vi skal likevel kanskje ut en tur med båten senere. Hva er deres planer for i dag?


NUDE NAILPOLISH

Glemte helt å fortelle dere at jeg fant nude nailpolish fra Essie på Lagunen i går. Jeg virkelig elsker Essie neglelakkene. Hvis et strøk ikke gjør deg fornøyd, blir det helt perfekt på strøk nr 2. Jeg tror jeg skal kjøpe et par flere neglelakker fra Essie før jeg drar hjem. Vi har selvfølgelig Essie neglelakker hjemme og, men er jo bare godt å bli ferdig med det. Må kjøpe meg en ny hvit Essie neglelakk også faktisk, min begynner å bli så "seig" eller hvordan jeg skal forklare det. Jeg har alltid hatt lyst på en ordentlig neon neglelakk, men finner ingen som blir like fin på neglene som den ser ut. Så hvis noen av dere har tips til en butikk eller nettbutikk som har slike neglelakker, gjerne si ifra!
MAX FACTOR NUDEBLACK TUTORIAL

Da var det endelig på tide med en ny videoblogg her på bloggen. Det er lenge siden sist så er litt ekstra artig for meg, og kanskje dere? Jeg var hos Max Factor og prøvde ut deres nye Wild Mascara samt en makeup look som het Nude Black. Mens jeg sminket meg og ble sminket, ble dette filmet underveis. Jeg visste ikke hva jeg skulle se for meg resultatet ble, men det ble et kjempe bra resultat. Jeg elsker hvordan den er blitt redigert, hvordan det er fokus på tre forskjellige videoer og bilder som bare er blitt mikset sammen. Dødskult. Dette var en veldig artig opplevelse jeg fikk være med på og jeg er kjempe takkmelig for dette. Har dere prøvd ut MaxFactor's nye Wild Mascara?LAGUNEN

I dag har vi vært på Lagunen som jeg sa tidligere i dag. Jeg blir irritert over meg selv hver eneste gang på grunn av dette: Jeg blir ikke båtsyk, bilsyk eller kvalm av karuseller, men så fort jeg skal ta buss blir jeg så kvalm at jeg nesten kaster opp. I tillegg er jo veiene her i Bergen, der vi i hvert fall er nå veldig små så bussene bremser på som bare det og ahh kvalmen kommer så ufattelig fort. Hater det! Jeg ble fort bra igjen etter å ha fått frisk luft og få gått litt på vei til Lagunen. Vi gikk nesten rett til smootie og donut butikken som vi lenge hadde gledet oss til. Smoothien der er så sykt god, pokker at jeg ikke klarer å lage så god hjemme. Den ser ikke noe vanskelig ut å lage, men mye handler om hvor mye man skal ta av ting. Etter vi hadde spist dette gikk vi innom en butikk med utrolig mange fine klokker. Jeg gikk frem og tilbake og så på en spesiell klokke som jeg falt for. Til slutt kjøpte jeg den, jeg bare vet at jeg ville angret at jeg ikke hadde kjøpt den helt til jeg kjøpte den senere da. Den kostet 499 kr og er knall rosa. Jeg hater egentlig rosa så dette er veldig ironisk. Knall rosa er kult til de grader! Rett etter at vi hadde kjøpt klokken gikk vi en tur innom dyrebutikken før vi tok oss mat igjen på McDonalds. Siste stopp etter dette var Coop for å handle inn middagen til i kveld som består av hjemmelagde gratinerte poteter, sommer koteletter og peppersaus. Blir ekstra godt når man spiser det med fler synes jeg, stemningen blir bare så mye bedre. Det kom noen søte lesere bort til meg på Lagunen, åh så ut som de var litt redde for å spørre men det må dere ikke være. Å ta et bilde med dere er det minste jeg kan gjøre, virkelig. Å gi dere en bamseklem kan jeg og! Det ble iphonebilder i dag ettersom jeg ikke gidder å bære rundt på et kamera på bare et senter. Men jeg skal love dere at kameraet blir med når vi skal til byen, da skal jeg ta masse bilder.


BÅT BÅT BÅT

Vi lever virkelig båtlivet her på Hjellestad. Vi har vært ute i båt hver eneste dag - lol, kun vært her noe dager men ja. Det ble dessverre ikke noe fisk på oss i går, men morsomt hadde vi det på vannet uansett. På kvelden lagde jeg og Didrik skikkelig middag hvor vi endte opp stappmette som bare det.  Det ble ikke noe Lagunen på oss i går ettersom vi var ute i båten og det ble dårlig vær. Lars og Lise hadde planer for senere på dagen uansett, så derfor velger vi å dra i dag så det ikke kun blir jeg og Didrik. Jeg skal såååå kjøpe smoothie og donut på Lagunen, husker vi var der en av de første dagene det åpnet og det var den køen. Jeg skal som sagt se etter en bukse for Ida og jeg må ha strikker for i dag røk den ene. Vi drar vel til Lagunen om kanskj 1-2 timer så krysser fingrene for at det ikke begynner å regne da. Akkurat nå sitter jeg, Didrik og Lars og ser på Top Gear mens jeg har en sovende vofse ved siden av meg som lager veldig mange rare lyder. FISKETUR OG LAGUNEN I DAG

I går kveld lagde vi brownies og ble greit kvalme etter å ha spist denne. Den ble ganske seig, så jeg har på følelsen av at vi tok litt for mye smør. Vi har nettopp spist frokost, en viss person Lars spiste brownies til frokost. Aldri møtt på en person som er så glad i sjokolade som det han er. Vi har planer om å dra ut på en liten fisketur nå ettersom det er så fint og stille ute på vannet. Etter vi har vært på en liten fisketur så skal vi ta en tur til Lagunen. Jeg vet noe jeg må kjøpe og det er nye hårstrikker. Jeg har kun 3 igjen, og alle holder på å ryke snart. Jeg skal også se etter en bukse for Ida, den er tydeligvis på en butikk som heter Emilie, noen som vet om dem har denne på Lagunen? Bilde er fra i går, lille bebbin vår.DAGENS ANTREKK 11.AUG.13

Jeg og Lise tok turen ned på bryggen med vofsa for å se om vi så iphonen til Morten. Vi fant den dessverre ikke, så den har gjemt seg godt på havets bunn. Hadde vært så artig om vi bare så den lå der. Vi gikk innom kaien med Kissy for å handle inn brød, så gikk vi hjem igjen. Lily skal lage noe av det beste jeg har smakt i dag, nemlig kyllingcurry. Den er så god, langt ifra som de andre jeg har smakt. Like før jeg spør om oppskriften på denne, gjør ikke meg noe å få med denne maten hjem for å si det sånn. Veldig veldig fornøyd med å ha fått tilbake baggen min, kommer ikke over det enda. Fjohh, tenk hvis den hadde blitt helt forsvunnet. Noen av dere lurte på hvor baggen var fra, jeg har svart dere men tilfelle dere har glemt å sjekke komentarfeltet så er baggen min er fra junkyard. Jeg fikk den sponset for over 1 år siden så den er dessverre utsolgt der. Den er helt perfekt! Rett etter vi ble ferdig med å ta disse antrekksbildene begynte det år egne, bloggflaks haha.
Skjorte fra Junkyard // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Junkyard // Snapback fra Junkyard // Klokke fra Larsson&jennings
 

SUNSET BOATTRIP

Hjellestad må være det fineste jeg har sett. Etter vi hadde spist den gode hjemmelagde lasagnen som Lily hadde lagd dro vi ut på båttur i solnedgangen. Det er helt vilt hvor vakkert det er når du selv er på sjøen. Morten, en kompis av Lars som er broren til Didrik ville også bli med oss fire. Vi var vel fire stykk som fisket men bare Morten og Lars fikk. De fikk begge kongesild. Lars hadde klart å sprenge lungene til den ene, mens Morten sin var bra. Vi ble ute et par timer på sjøen og det var veldig koselig. Vi hadde selvfølgelig kjøpt med masse godt og tatt med oss pledd. Da vi kom inn til bryggen og skulle ut av båten hørte jeg plutselig en liten dunkelyd. Det var iphonen til Morten som nettopp falt ned i vannet. Det er sååå uflaks at det skulle skje. Lars ringte iphonen hans nesten med en gang og man kunne se det lyste ned i vannet. Vi prøvde å ringe en gang til, men da funket det ikke. - Så klart.. Vi skal ta en tur ned på Kaien nå snart og da går vi innom bryggen for å se om vi kan se mobilen på bunn ettersom det er veldig klart vann. Det er søndag i dag og vi har derfor ingen store planer. Bare slappe av her på Hjellestad og være klar for uken som kommer. Da blir det tur på Lagunen og tur til byen. Dette gleder jeg meg fælt til! Jeg skal huske på å si ifra hvilke dager vi er hvor til dere som er nysgjerrige :-) Hva er deres planer for denne uken?
Vet om en som har strekt seg rett til topps her ja.LYKKERUS

Vi bestemte oss for å dra ut på en liten båttur, så derfor fikk jeg lånt shorts av lillesøsteren til Didrik som heter Lise. Flaks! Hadde ikke orket å ha på en mørk bukse hele tiden. Vi tok med vofsa Kissy ut også så det var jo bare ekstra kos. Vi kjørte innom Kaien for å kjøpe litt godt vi kunne ta med ut i båten. Tok så klart med drikke og mat til hunden. Da vi kom hjem fokuserte jeg kun på Kissy og la ikke merke til at baggen min som hadde blitt borte lå rett på høyre side av meg. Ååååh, jeg ble så glad da den hadde kommet! Er i skikkelig lykkerus nå. Det hadde vært så kjipt om den ikke hadde kommet og jeg fikk forsikring på det. Jeg vil heller ha tingene min enn pengene det er verdt. Så dette endte fort bra likevel etter opplevelsen i går. Nå sitter både jentene og guttene å spiller vært sitt spill mens jeg sitter og blogger. Lily holder på å lage hjemmelagd lasagne på kjøkkenet og det lukter kjempe godt. Etter middagen skal vi ta en tur ut, bare gå en tur med hunden og kanskje finne på noe sprell.


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 

BEACHIT IPHONECASES

Flyturen til Bergen gikk glimrende helt til vi ventet på baggene våres. Didrik fikk sin med en gang og bare 2 minutter senere sa jeg "jeg har på følelsen av at baggen min er borte". Da sa Didrik "Nei daa, den kommer snart". Plutselig stenger rullebordet eller hva det heter og vi ble stående borte på å snakke med SAS. Utrolig kjipt at baggen min skulle bli borte ettersom alle produktene jeg har i den. Men heldigvis fikk jeg en toalettmappe som jeg fikk brukt. De var bombesikrepå at den vil komme i dag, så vi krysser fingrene. 

Vi har nå kommet godt i gang med nye iphonedeksler til BeachIt som det ser ut til at veldig mange av dere liker. Disse iphonedekslene vil komme til Iphone 4 & Iphone 5. De vil koste 99 kr og frakten kommer på kun 10 kr. Disse er i produsering nå og vi håper inderlig det ikke tar for lang tid før vi får dem. Til da får dere glede dere masse. Vi kommer til å kjøre konkurranse med disse dekslene hvor du kan vinne alle 4.  Lik gjerne fanpagen våres på facebook, BeachIt! Vi har snart 7000 likes, og dette er helt supert. Ha en strålende dag!! Hvilket deksel ble din favoritt?

                            

 

OREO CAKE

Dagen i går gikk til laging av oreokake med Didrik, synes det er så gøy å lage kake og mat. Spenningen mens du lager den og det fornøyde ansiktet ditt når resultatet ble bra. Ettersom dette er en kake som er ufattelig kvalmende vedder jeg på at den kommer til å bli stående i kjøleskapet noen dager. Jeg spiste 1 og et halvt kakestykket i går. Etter jeg og Didrik hadde spist ferdig og slappet av litt tok vi fram baggene våres for å begynne å pakke litt. Jeg tror jeg ble litt reisesyk i går, så fort det gikk opp for meg at vi skulle dra til Bergen i dag så fikk jeg den fæle hodepinen så jeg la meg ned på sengen og slappet av en time eller to. Det er forvirrende med meg og pakking nå for tiden. Før da vi var i Bergen i nesten 3 uker brukte jeg samme baggen, nå som vi skal være der 1 uke får jeg så vidt plass til det jeg har med... Men overraskende nok har jeg fått plass til alt. Nå mangler det bare toalettsaker som jeg fremdeles ikke er helt ferdig med. Vi tar buss inn til Gardemoen klokken syv, så går flyet vårt kvart over ni - eller ti, litt usikker men Didrik husker det vet jeg. Gleder meg sånn til å komme til Bergen igjen, er en stund siden sist nå. Alle de tidligere gangene jeg har vært i Bergen er det vært iphonebilder i dårlig kvalitet i flere uker, men nå som jeg har mitt eget kamera bruker jeg denne muligheten til å ta det med til fine Bergen. Må passe på å få tatt mange flotte bilder mens jeg er her. Gleder meg til å fiske, dra på båttur, stikke ned på Kaien for å handle godteri, dra på Lagunen bare for å titte og dra til byen for å oppleve vakre Bergen mens vi spiser på ChinaPalace eller hva det heter. Gjett om jeg skal spise vårrull, den er så forbanna god der at det er trist vi ikke har like god her i byen.

 

SKOLENYTT

Jeg både fått kommentarer her og fått mail av lesere som gjerne ønsker jeg skal lage et innlegg om nettbutikker. Nemlig fordi ferien snart er over og man ønsker litt nye skoleklær. Trist det ar godt så fort. Jeg elsker jo flere butikker så dette gjør jeg med glede. Utrolig hvor fort ferien er godt og hvor lite jeg egentlig har fått gjort. Jeeze. Misunner de menneskene som er på ferie akkurat nå. Men så er det ikke lenge til jeg skal på en liten ferietur til Bergen da så. Nettbutikkene jeg har tenkt til å vise dere nå er både norske og utenlandske, og fra alle disse butikkene har jeg flere produkter fra som betyr at jeg er ganske fornøyd. Noen nettsider har jeg handlet på i omtrent 3 år, mens andre nettsider er blitt nye for meg men fremdeles ganske bra. Leveringstiden varierer veldig til hvor du bor, noe som sier seg selv. Og utenlandske sider du regne med å få toll hvis det er på over 200 kr. Har du noen nettbutikker du anbefaler, så legg dem igjen her da vel :-)

TRYKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL NETTBUTIKKEN

JUNKYARD - De har et vannvittig stort utvalg av klær, sko, brett og det du kan tenkte deg på nettbutikken. Rask levering som kan være fra 3-8 virkedager. Jeg får som regel mine ting innen 4 dager. Dette er en 100% trygg nettbutikk å handle på. Ikke nok med det, men for hver gang du handler får du poeng. Dette gjør det til at etter mange handler så har du kommet til et nytt nivå og da får avslag da du skal kjøpe produktene du har lagt til i handlekurven. Og det liker vi!SHEINSIDE - Jentebutikk som har så og si alt en jente kunne ønsket seg innenfor klær. De får nye produkter hver eneste dag, noen ganger flere sider med nyheter. Dette synes jeg er et stort pluss! Jeg er innom hver eneste dag for å sjekke ut om de har noe nytt. De har begynt med kosmetikk på nettbutikken, så de overrasker stadig med godbiter. Ettersom denne siden er utenlandsk må du betale toll om produktene du handler er på over 200 kr + det kommer frakt i tillegg. Leveringstiden kan variere veldig på denne siden. Alt fra 1 uke til 3 uker. BATOKO - Nok en jentebutikk, men det er jo dere fleste av som leser bloggen min også. Så det gjør ingenting! Denne nettsiden er en type billigere Runwaydreamz butikk. Shortsene er veldig like, men mye billigere. De har så sommerlige produkter der som jeg gjerne skulle ønske jeg hadde. Hvordan skal man vise den sommerbrunfargen sin bedre enn å kjøpe en ny herlig shorts fra Batoko? Dette er en utenlandsk side som tilsvarer toll nok en gang og fri frakt. Leveringstiden er på ca 1,5 - 2/3 uker. OBS! Størrelsene i shortsene er litt store, så husk på det hvis du skal handle en shorts der.CHOIES - Utenlandsk nettbutikk med toll bare så det er sagt. Denne siden er veldig lik SheInside men fremdeles så skiller den seg ut pga den litt mer jentetestilen. Jeg har nylig fått noen produkter sponset fra denne siden, ellers har jeg aldri handlet på denne siden før ettersom jeg ikke har vært inne på den før. Positivt overrasket over produktene jeg fikk! Like pent som er det på nettbutikken. Leveringstiden på denne nettbutikken er på ca 1-2 uker. CHICY - Svensk nettbutikk som har et nydelig sommerlig utvalg av varer med fri frakt. Jeg har ikke handlet så veldig ofte på denne nettbutikken egentlig. Hvorfor vet jeg ikke. Jeg har noen produker derfra og de er superflotte.Leveringstiden her er på ca 5-14 virkedager. Svenske bloggere som Kenza & Fanny Lyckman bruker mange produkter fra denne nettbutikken. Denne nettbutikken er veldig populær i Sverige. Dette forstår jeg godt på grunn av alle disse herlige og billige produktene -  og noen dyre.ASOS - Åh, dette er en av mine favoritt butikker. Virkelig! Dette er en utenlandsk nettbutikk som tilsvarer toll. Dette er både en butikk til herre og dame. Denne siden kan du nesten bla i evigheter og ikke bli nei av klærne du finner. Stort utvalg, jeg elsker streetstyle og denne stilen har dem mye av på Asos. Jeg har bestilt herfra flere ganger, søsteren min spesielt og vi skal aldri slutte med dette. Leveringstiden kommer helt an på hva du velger på shipping. Jeg har bestilt med express alle gangene og der har derfor kommer en dato opp, som da betyr at den skal ha kommet innen den datoen. Veldig flott!
BESTILT BILLETTER

Hei dere. I dag våknet jeg rundt seks, men sovnet igjen etter kort tid. Gode nyheter!! Jeg og Didrik har nå bestilt flybilletter til Bergen i morgen kveld så nå gleder jeg meg innmari mye. Avslutter ferien med en Bergen tur, ganske greit. Vi blir her ca 1 uke, kanskje litt over? Det vet jeg ikke helt enda. Vi skal starte å pakke litt i dag, men det haster ikke ettersom vi ikke reiser før syv i morgen på kvelden. Jeg foretrekker helst fly fremfor tog selv om jeg har litt flyskrekk. Jeg har ikke tålmodighet til å sitte på et tog i mange timer. Har dere noen planer for resten av ferien?MACKLEMORE & RYAN LEWIS

Jeg har gjort et par slike innlegg tidligere, og har sett ut til å faktisk være til hjelp. Derfor velger jeg å skrive dette innlegget om Macklemore & Ryan Lewis som dere garantert kjenner til. Den 02. oktober kommer Macklemore & Ryan Lewis til Oslo Spektrum for å holde konsert. Disse gutta står bak noen av årets feteste låter som Thrift Shop og Can't Hold Us. Husker at Thrift Shop tok alle med storm her. Hvor enn vi gikk ble den spilt av. Albumet deres The Heist gikk rett inn på førsteplass i USA, ikke overraskende etter hvor høyt de har satt listen. Mange av dere fikk jo opplevd disse live tidligere i sommer på Hovefestivalen. Skulle gjerne vært der selv, men en ferietur stod i veien. Da blir det heller neste år på meg! Noen av dere som skal på denne konserten? I så fall kan dere kjøpe billettene her.De har lagt ut en liten hilsen til Oslo på youtube som du kan se under her:
                                                                                                                                                                                                                     // Reklame

DAGENS ANTREKK 07.AUG.13

I dag skal jeg og Caroline lage oreokake, kommer til å bli så godt. Ikke helt fra bånnen av, men sånn man får kjøpt på butikken. Sist jeg var i Bergen lagde vi det, men halve ble igjen fordi den var så mettende. Den beste oreokaken jeg har smakt er den jeg får på Peppes, jeg elsker den. Skal bli gøy å se hvor god den blir i dag og om den vil se bra ut. Tror faktisk oreokake er favorittkaken min, så kommer gulrotkake. Det er veldig merkelig å tenke over egentlig, da jeg var mindre kunne jeg forsyne meg med dessert flere ganger men nå orker jeg så vidt en hel kake etter middagen. Tror jeg egentlig fant svaret nå mens jeg skrev dette, det er vel bare at jeg forsyner meg for mye med middagen og glemmer å spare litt til dessert. Hvordan er det med dere & hva skal dere i dag?
Topp fra SheInside HER Bukse fra Junkyard Sko fra Dna Solbriller fra Choies HER Klokke fra Larsson&jennings
 

                                                                                                                                                                                                  // Sponset produkter 

TUMBLR O'CLOCK

Nå har jeg stått opp og fikset meg for i dag selv om jeg ikke har noe planer. Men en plan jeg alltid har er blogging. Skal få tatt noen antrekksbilder i dag også. Nå er det tumblr tid, drømme seg bort i fantastiske steder, klær og mennesker. - Selvfølgelig mer å drømme seg bort i på tumblr, gjett om. Det er artig å tenke over hvor mye inspirasjon man finner på slike sosiale medier som tumblr. Dele sin egen inspirasjon med andre mennesker. Jeg har ingenting jeg holder meg unna på tumblr, alt som inspirerer meg reblogger jeg. Jeg har fått en del tumblrsider på instagram som jeg skal bruke tiden min på å se på nå, og hvis du har tumblr så gjerne gi meg den. Jeg heter Alohamad på tumblr.VINN GAVEKORT HOS SHEINSIDE PÅ 600 KRONER

Da er det på tide med en konkurranse på bloggen min igjen. Denne gangen kjører jeg en konkurranse i samarbeid med SheInside som jeg har gjort et par ganger før. Jeg har ofte fått mail fra jenter som er usikre på om dette er en trygg side å handle på. Jeg har aldri brukt mine egne penger på handel der ettersom jeg har fått sponset produkter derfra. Men jeg kan si dere en ting, og det er at nettsiden er trygg men leveringstiden kan variere veldig. Det er også billig der, veldig billig faktisk. Så et gavekort på 600 kr er ikke dårlig på denne nettbutikken. På 1 år, har den blitt ufattelig populær og fått inn så mye nytt at det er helt ekstremt. De får inn nye produkter nesten hver eneste dag!

Eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:

♥    Registrere deg på SheInside her
♥    Like fanpagesiden til SheInside her
♥    Legg igjen samme mail som du registrerte på SheInside i kommentarfeltet.


MASSE LYKKE TIL!

KONKURRANSEN ER AVSUTTET
SJOKKERENDE MEN VELDIG RØRENDE

Husker dere jenta Andrea Gjeldnes som jeg skrev en hilsen til på bloggen? Jeg har hatt kontakt med både hun og moren etter første gang dem skrev til meg. Flotte er de begge to! Jeg fikk en melding av Andrea i stad hvor hun sendte over en link til en side. Jeg visste ikke hva det var, og reaksjonen jeg fikk etter å ha sett og lest dette var sjokkerende men veldig rørende. At jeg har klart å lyse opp dagen til Andrea på denne måten gir meg sååå sommerfugler i magen, kan sitte for meg selv og smile med tanke på hvor god og søt denne jenta er. Det gleder meg hver gang jeg får en melding av hun. Det rørte meg virkelig da jeg leste dette som Andrea hadde skrevet om meg "Jeg ble så rørt over at hun ville vise leserne at også hun ikke er perfekt. Og med alt fokus på hvordan man ser ut, syntes jeg at det var utrolig sterkt. Ingen ord kan beskrive hvor mye det betyr for meg. At hun blottlegger seg på den måten der for min skyld." Det rører meg veldig at hun vil rose meg i et intervju som dette. Jeg kan allerede se at det ser ut til at hun har kommet seg et stykke videre. Og jeg ønsker både hun og hele familien alt godt  ♥ ♥

Dere kan lese hele saken her.


- Bilde er tatt fra nettsiden TK.no

SLAPPE AV MANDAG

Gjett hva jeg har gjort i dag!! Så lenge fikk dere lov til å gjette. Jeg har vært å trent på Spenst som jeg ikke har gjort på over 2 mnd.. Jeg hadde for høye forventninger til meg selv denne sommeren om at jeg skulle gidde å bli mer sporty, meeeen det skjedde ikke. Så mot min egen vilje, ble jeg med Caroline på Spenst i dag - nå burde pappa bli stolt, og sikkert sjokkert. Haha. Det var faktisk deilig å se at jeg fremdeles klarte like harde økter som før. Jeg har fått et kutt over leppen min etter jeg var i dusjen og skulle barbere bena. Jeg tenkte ikke over at jeg burde klødd meg i ansiktet med venste hånden, og ikke høyre som jeg hadde barberhævelen i. Plutselig satt den litt fast i overleppen min og jeg tok den så klart kjapt ut. Jeg trodde ikke det var noe spesielt før blodet begynte å renne. Følte meg som idiot resten av kvelden i går. Bildet under er ikke tatt verken i går eller i dag. Er bare et bilde som aldri er blitt publisert, haha. I dag blir det en slappe av mandag på meg, skal bli med pappa i butikken etterpå for å handle inn maten for hele denne uken. Vi har satt opp et skjema vi skal følge, forhåpentligvis. Ellers har jeg og Didrik begynt å tenke på at vi skal ta en tur til Bergen denne uken, blir der kun rundt 1 uke. Vi må hjem igjen tidlig fordi Didrik skal ta lappen og vi skal på slektselskap.
BEACHIT SHOOT

I går ble jeg med Martine til Gardemoen for å hente en kompis av hun, han hadde nå fått 1 uke fri fra Militæret og han gledet seg til å endelig komme hjem. Hun spurte om jeg ville være med siden hun synes det var så innmari kjedelig å kjøre langt alene, det skulle bare mangle at jeg sa ja til dette. Vi lånte bilen til Lars som var i militæret, kjørte Audi med helt vill lyd i bilen. Sangen som ga best resultat var Edge Of Glory av Lady Gaga, hvem hadde trodd vi skulle treffe de høye tonene på full guffe? Ikke vi i hvert fall... Mens vi stod å ventet på Gardemoen på at flyet skulle landet gikk vi på 7Eleven og det ble 4 kaker på meg, hehe. Jeg klarer ikke å motstå det. Martine kjøpte seg Calzone, litt bedre enn hva jeg kjøpte meg. Da v i kjørte hjem med Lars sjekket jeg Twitter og en jente hadde plutselig tatt snikbilde mens vi stod og ventet på at han skulle komme. Det var sååå søtt gjort, har aldri opplevd sånn "snikbilde-ish" moment før så det var drit søtt gjort.

Jeg har lagt ut to bilder på instagram fra et liten shoot jeg og Didrik tok i går. Første gang jeg og han liksom har samarbeidet sånn som vi gjorde i går. Selv han sa "Madeleine, hvorfor gjør vi ikke dette oftere?". Jeg synes det var skikkelig gøy å høre at han likte det. Før følte han seg ikke så tilpass foran kameraet, men bak det. Det forstår jeg helt, jeg har jo vært der selv. Men bloggen har hjulpet meg MYE. Før lagde jeg bare grimaser, jeg klarte ikke å smile på bilder. Rart å tenke på egentlig, jeg som er så glad hele tiden klarte ikke et eneste bilde hvor jeg smilte. Etter vi ble ferdig med denne lille BeachIt shooten ute, så håper jeg Didrik faktisk innser hvor kjekkas han egentlig er. Han var en kjempe god modell, og fotograf. Synes ikke dere det? Etter vi ble ferdige med denne shooten gikk vi inn, redigerte bildene og gjorde oss klare for nok en kosekveld med masse nammenam. Vi har faktisk sånne kvelder hver eneste kveld, jeg elsker det. Noe jeg elsker enda mer er at jeg og Didrik har nesten prikk lik smak når det gjelder serier og filmer. Aldri har en blitt ufornøyd med hva vi har endt opp med å se på. 

På bildene under har begge på seg størrelse X-large i skjortene.

Skjortene finner du til salgs her.

STARBUCKS SKINNY LATTE KONKURRANSE

Nå skal jeg endelig fortelle dere om denne utrolig stilige konkurransen som foregår akkurat nå på Instagram. Starbucks har fått en ny smak som heter Skinny Latte - forfriskende iskaffe med lite fett og redusert sukker. Tenkte å informere dere om dette, siden jeg regner med at flere av dere er opptatte av å være sunne eller bare til dere som vil synes dette er helt toppers. God smak, men likevel sunnere. Starbucks Discoveries skal nå gi deg den perfekte avslutningen på sommeren. Nå er dem i gang med en bildekonkurranse på Instagram hvor du kan vinne hele TRE brett med Starbucks Discoveries Skinny Latte. I tillegg til denne supre premien for du også TO gavekort på Moods Of Norway - klær til en verdi av 2000 kr. Konkurransen avsluttes allerede 15. august, så nå hjelper det å gi bånn gass.

Alt du trenger å gjøre for å delta i Instagramkonkurransen er:


      ♥  Knips et bilde av ditt øyeblikk med Starbucks Discoveries iskaffe, og last bildet opp via Instagram.
      ♥  Når du skal laste opp bilde må du huske å tagge bilde med #starbucksmomentnor


Bildet du har lastet opp på Instagram vil også bli lastet opp automatisk på Starbucks.blogg.no hvor du får oversikt over hvor mange stemmer både du har og hva andre har. Da er det bare å spre ordet til venner og kjente: Det bildet med flest stemmer vinner konkurransen, så her gjelder det å bruke sosiale medier godt, og ha venner som støtte i denne konkurransen. Masse lykke til! 
 


DAGENS ANTREKK 03.AUG.13

Åh, jeg er nesten litt stolt av meg selv nå at jeg har blitt flinkere til å ta antrekksbilder. I starten var det sånn "Åh, ork. Hvordan skal jeg stå osvosvosv". Ikke bare det, men ikke alltid jeg fikk noen til å ta bildene av meg. Skjønner dem godt, må jo være pisskjedelig for dem... Heldigvis er Didrik blitt mye bedre nå og han har tatt dagens antrekksbilder også. Er litt slapp i dag, kjenner jeg men det er vel kanskje fordi jeg har vært ganske gira, sprudlende og bare utrolig pratsom de siste dagene. Så det måtte så klart komme en time-out dag for meg, den er nok i dag. Haha! Jeg skal skrive om en konkurranse dere bare MÅÅÅ bli med på, det er en drit kul konkurranse. Jeg skal bare gi dere informasjon, jeg skal melde meg på den selv i dag! Mange av dere vil elske den konkurransen her vet jeg. Så følg med i dag, for om et par timer tenker jeg så poster jeg et innlegg om denne konkurransen. Det er litt deilig å være tidlig ute med å få med seg dette. Men jeg kan bare fortelle dere at dere må ha Instagram for å være med i denne konkurransen. Premien er forskjellige ting, noe jeg skal skrive om senere.


T-skjorte fra Chicy HER Bukse fra GinaTricot Sko fra Stylepit Solbriller fra RayBan
 

                                                                                                                                                                                                         // Sponset produkt 

KOSEKVELD MED IDUZ

Ida kom rundt halv syv i går, og før hun kom hadde jeg vært på butikken for å handle inn varene jeg trengte for i kveld. Jeg lagde hjemmelagde gratinerte poteter til oss, Ida hadde ikke smakt dem så jeg tenkte det ville vært til nam. Vi satt og lot mettheten synke litt før vi kjørte på enda en gang med middag. Vi snakket i et kjør og det var så koselig!!! Ettersom det begynte å bli mørkere begynte vi å bære ut godteri og tenne lys så det skulle øke stemningen litt. Jeg tok med dynen min ut som vi senere la oss under. Nabohuset hadde fest så det var ganske artig å høre karaokesyngingen. Martine lurte på om hun kunne komme en kjapp tur innom før hun startet på jobb 00:00, det fikk hun så klart lov til og da ble det masse snakking. Det er så uendelig koselig med slike kvelder fordi man alltid har det så gøy sammen, ikke minst hvor mye vi snakker. Da Ida skulle hjem sa jeg til hun at jeg ikke tror det var så lurt at hun skulle gå hjem alene i mørket, det har skjedd overgrep i gatene her før så jeg liker ikke tanken på at noe sånt skal skje igjen. Så heldigvis var Carsten en reddende engel og kjørte hun hjem. Jeg var ganske trørr etter hun hadde dratt, så jeg la meg rett etterpå. Didrik hadde vært i bursdag til en kamerat fra klassen sin, så han var ikke hjemme før noe med 03:00, nå sitter han og gomler den nye superchipsen med baconsmak. Den er så god. Hva gjorde dere i går?

DAGENS ANTREKK 02.AUG.13

Gooood dag mine kjære lesere.  Nå er jeg nettopp blitt ferdig med å ta oppvasken og har vært ute å tatt noen antrekksbilder. Didrik prøvde seg i går og han var faktisk veldig flink etter å ha fått streng beskjed om hvordan bildene skal se ut, haha. Han tok derfor bildene av meg i dag også, så nå har jeg både mamma og Didrik heretter som kan ta bildene. Jeg synes bildene blir mye bedre når andre tar dem, enn når man bare tar på selvutløser. Det er vel mange som er enige i dette? Men så klart er det litt kleint at andre tar bildene, men man må bare hive seg ut i det så går det naturlig for seg etter dette. Jeg får besøk av Ida-Marie i kveld, så da er det i gang med jentekveld med god middag og masse godteri. Tenkte at vi kunne sitte ute på verandaen våres ettersom vi har denne lange sofaen med puter osv. Så tenner jeg noen stearinlys osv så blir det vel god stemning håper jeg. Koselig blir det uansett, Ida er så god. Hva skal dere i dag?
Kjole fra SheInside HER Sko fra Footway Klokke fra Larsson&jennings Solbriller fra RayBan


                                                                                                                                                                                                        // Sponset produkt 

DAGENS ANTREKK 01.AUG.13

Mine gode, gode lesere. Tusen takk for tilbakemeldingene jeg fikk på historien bak øret mitt og ikke minst at dere delte deres egne opplevelser. Vi har nettopp spist god middag, utrolig hvor ekstra godt sommerkoteletter smaker når man ikke har spist det på en stund. Jeg og Didrik har pakket ned mange BeachIt skjorter som skal sendes avgårde i morgen. Og solbrillene går som det suser nå også, så om du har vært i tvil om å kjøpe et par anbefaler jeg deg å bestille så snart for å sikre deg det paret du ønsker. Dagene fremover skal jeg dele 2 konkurranser med dere, kanskje 3. Selv jeg blir skikkelig gira når jeg får dele dette. Disse konkurransene er helt supre så jeg vil anbefale dere å følge nøye med de neste dagene. 


Topp fra SheInside HER Shorts fra Batoko Sko fra Ebay Solbriller fra Choies HER

                                                                                                                                                                                                     // Sponset produkter

GOD MORGEN

Åååh, i natt sov jeg skikkelig lenge føler jeg selv om jeg la meg noe med 03:00. Føler meg så utrolig kul når jeg legger meg så sent, fordi jeg klarer nesten aldri å være så lenge oppe med mindre jeg har sovet lenge på morgenen. I går kveld lagde jeg og Didrik oss kveldsmat. Jeg pleier aldri å spise kveldsmat fordi jeg aldri blir ferdig med å spise middagen. Kan gomle i timesvis til det er tomt. Jeg lagde meg omelett med potetbiter i, så klart måtte poteter bli med. Det er kjempe godt og får den lille ekstra smaken. Jeg tar potetomeletten på en loffeskive med smør, som gjør at smøret smelter og åh. Det er kjempe nam! Vi har nå vært nede på kjøkkenet og spist Coco Pops til frokost, husker jeg spiste så mye av det da jeg var mindre. Så minner kommer tilbake med denne frokostblandingen! Husker de gangene vi var tom for frokostblanding da jeg var rundt 6-8 år, så tok jeg en tallerken, helte i melk og brukte sukker som frokostblanding. Ikke rart jeg hadde hull i tennene mine da jeg var liten gitt. Jeg har ingen spesielle planer i dag bortsett fra at det er jeg og Didrik som skal lage middagen for familien i dag. Det blir svinekoteletter, ris med barnaise og grønnsaker. Enkel men god middag. Har dere noen tips til god middager, eller hva er din favorittmiddag?


T-skjorten har jeg fått sponset & direktelink til den trykk her.