hits

august 2014

HIMMELSK

Sengene vi har her på hotellet er så sykt gode å sove i. Jeg sover så godt om natten, nesten like godt som jeg gjør hjemme. Men hjemme er alltid best, sånn er det bare. Dette er også første gang vi sover med dyner, og ikke laken bare. Jeg trodde det ville bli alt for vamt med dyne, men da vi har aircondition på rommet så er det bare deilig.

Siden jeg og Caroline sov lenger enn mamma og pappa i dag, har de allerede dratt på stranden. Nå for øyeblikket, gjør vi oss klare for å bli hentet av bussen som skal kjøre oss bort til stranden. Den går hvert 15 minutt, så det er ganske deilig! Det blir å ta frokosten på stranden i dag, siden vi våknet litt sent. Vil ikke bli her på hotellet så veldig mye mer nå, når jeg heller kan spise på stranden. Alle vi i familien har alltid vært strandmennesker, men jeg vil gjerne prøve ut en eller to dager ved bassenget. For det kan jeg ikke huske sist at jeg gjorde.

Dere får ha en god søndag, mine kjære lesere♥

Har du hatt en bra helg?♥

SPORTY DAG

I natt så jeg og Caroline ferdig første sesongen av Chosen. Jeg elsker at det er spenning og action i alle episodene, og ikke minst at det er mange sesonger ute. Eneste som er kjipt er at en episode varer i kun 20 minutter, da er det ikke rart hvis man plutselig er ferdig med alle sesongene på kort tid. Jeg og Caroline kommer nok til å se mye på dette på kveldene, før vi legger oss. Jeg fikk virkelig raskt sansen for denne serien.

Vi har selvfølgelig vært på stranden i dag, hvor vannet var litt kaldere i dag (thank you god). Mamma føler seg ikke så veldig bra, så hun har hatt det litt vanskeligere med varmen enn det vi andre har hatt. I tilegg har mandlene hennes hovnet litt opp, så hun sliter med å spise siden alt gjør så vondt... Jeg håper virkelig det blir bedre for hun snart, det kan ikke være godt å gå rundt sånn.

Etter stranden dro jeg og Caroline en rask tur opp på hotellrommet, bare for å dusje kroppen våres før vi tok veien videre til treningsrommet. En liten stund siden både jeg og Caroline har trent, så gjett om vi kjenner stølheten nå! Det er nesten deilig å ha litt vondt, på god samvittighet over at man har trent. Er dere ikke enige?

Siden vi alle er litt slitne i dag, skal vi prøve ut maten på hotellet og bare være her resten av kvelden. Dere får kose dere masse hjemme i Norge♥Hvordan har deres dag vært?♥

ROLIG KVELD OG GÅRSDAGENS ANTREKK

I går dro jeg og pappa i butikken mens mamma gikk til frisøren for å ordne diverse ting, og Caroline ble igjen på hotellrommet for å slappe av. I dag ble det nesquick til frokost for å si det sånn! Vi gikk ut og spiste på Serena i går, siden vi ikke har all inclusive. Jeg synes faktisk det er ganske greit å ikke ha det, for da vi var i Kreta i fjor fikk vi ikke opplevd stort ettersom vi alltid spiste på hotellet. Så nå drar vi ut hver eneste dag, for å spise på resturanter og for å gå litt mer rundt i byen. Det var utrolig fuktig ute i går, jeg har faktisk aldri opplevd at det har vært så ille før. Eller at jeg har reagert sånn. Sorry for informasjon, men svetten rant på oss alle hahaha.

Jeg og Caroline har også inngått en avtale med at vi skal prøve å trene annen hver dag mens vi er her nede, siden det er treningsrom her. Og det er ganske stort! Selv om det ikke er deilig å trene, gleder jeg meg litt til å ikke kunne unnskylde meg bort fra treningen. Ble fort lat hjemme i Norge, så kanskje dette gir meg litt mer motivasjon.


T-skjorte og sko fra Urban // Shorts fra Batoko // Klokke fra Larsson&jennings // Solbriller fra FrankWalton


Fussoli, brokkoli og kylling. Denne retten har jeg savnet!

Hva synes du?♥

DAG 1 I TYRKIA

Hei dere!!! I dag startet dagen med å bli kjørt av en buss til stranden, derretter en god lunsj etterfulgt av mye steking i solen. Dessverre er det såååå varmt at du ikke engang blir kjølt ned av vannet, men jeg klager ikke, jeg er veldig fornøyd. Det er så rolig på privatstranden at jeg nesten synes det blir litt for rolig. DET ER LOV TIL Å LAGE LITT MER LYD ALTSÅ!! Neida, joda...

Mamma var dessverre så sliten etter i går at hun ble igjen på hotellet for å sove, mens vi hadde det helt knall på stranden i dag. Da vi kom tilbake igjen på hotellet, tok jeg meg en rask dusj så skulle pappa vise meg litt rundt på dette hotellet. Side East Beach Hotell er mye større enn hva jeg hadde trodd. Jeg tror ikke jeg kommer til å gå noen steder alene her, siden jeg kommer ikke til å finne tilbake igjen, haha. Det er 2 blokker, og man kan gå i en tunell under jorden for å gå over til den andre blokken. Det er massevis av barer på dette hotellet, massevis av plass og massevis av privatliv. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd ♥

Jeg vil også beklage hvis dere finner noen skrivefeil i innleggene mine, men jeg blogger fra en minipc som VIRKELIG er mini her nede. Det tar vel bare et par dager så er jeg vant til det, men frem til da; Unnskyld.Litt bilder av hotellrommet vårt:


Er det ikke fint her?♥

FREMME I TYRKIA

Akkurat nå er ting så nærmest perfekt som det kan bli her nede i Tyrkia. Vi har en super fin og ikke minst svær leilighet, som bare er min og søsteren min sin i hele 14 dager. Mamma og pappa har leilighet i etasjen over oss. Vi fikk beskjed om at vi hadde fått rom ved siden av hverandre, men da vi kom så fikk vi beskjed om noe annet... Så det er vel det kjipeste som har skjedd hittil. Men vi klarer oss!!!

Jeg og Caroline ville få ting på plass med en gang, så vi hang opp klærne våres klokken 03:00 på natten, tok frem toalettsakene, la frem alle solkremer og la oss godt til rette i denne flotte leiligheten. Vi alle er veldig fornøyde med alt hittil, så nå blir det å se hvordan stranden er - noe jeg gleder meg masse til.

Men nå må jeg smøre meg inn i solkrem og ta veien mot stranden, snakkes!!!♥


Sliten jente.

Lover å ta bilder av hotellrommet vårt senere i dag!

Hva synes dere?♥

TYRKIA NESTE

Endelig har dagen kommet, hvor jeg og hele familien min skal dra til Tyrkia og bli der i 14 dager. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg trenger dette her og hvor mye jeg gleder meg. ENDELIG! Endelig, er det min tur til å ta ferie. Jeg tenkte bare å stikke en rask tur innom bloggen før vi skal dra, siden jeg ikke er helt sikker på om jeg blogger senere i kveld. Men en ting er sikkert, jeg kommer til å blogge hver eneste dag fra Tyrkia, som består av strandbilder, hotellbilder, antrekksbilder og ikke minst matbilder. Håper dere vil følge bloggen min mens jeg er i Tyrkia! ♥


Dette er da mitt reiseantrekk, hvor jeg bruker verdens DEILIGSTE joggebukse fra Urban.
 
Skal du på noe ferie fremover, eller har du vært?♥ 

NYTT FRA URBAN

I dag tok jeg tidligvakten for sjefen min Martina. Siden jeg ikke hadde jobbet på en stund, tar det litt tid før du henter deg inn igjen. Litt stressende i dag, ettersom vi gjør om butikken og det da er veldig rotete. Til slutt stod jeg der blant rotet og sa til meg selv "hvor skal jeg begynne?". Men jeg hentet meg inn igjen, og heldigvis gikk tiden fort. Da jeg kom på jobb i dag tidlig, stod det sikkert minst 10 - eller flere esker som skulle pakkes opp. Da jeg nærmet meg 5 esker, og begynte å se at det ble mindre, kom det plutselig 9 nye esker, og 2 til senere. Så gjett om jeg har hatt mye å gjøre i dag! Vi har fått inn mange flotte nyheter, og kommer stadig vekk mer.

Da jeg var på varetellingen, fant jeg noen gamle Adidas sko, som jeg allerede har i grå. Jeg ELSKET fargen på skoene, og jeg så størrelsen var 38, og tenkte med en gang "søren, de passer ikke siden de er alt for store". Men jeg hadde flaks, og de passet perfekt! Siden de var såppass gamle, fikk jeg de litt billigere, som også gjorde at jeg kjøpte dem med god samvittighet♥

 


Hva synes du?♥

2 DAGER IGJEN

Wææææ, jeg kan ikke tro at jeg snart drar til Tyrkia. Dagene går så ufattelig fort nå, i forhold til hva det gjorde for 2 uker siden. Da synes jeg at det var så lenge til, at jeg ikke følte jeg skulle på noe ferie. Mens nå, nå er det helt crazy hvor fort dagene går. Håper bare ikke dagene går for fort når jeg er der nede, for de vil jeg virkelig nyte. Jeg har vel brukt 2 timer i dag, på å sortere og bestemme meg for hvilke antrekk som jeg skal ta med meg ned til Tyrkia. Det var ikke lett, men de fineste ble med ♥ Jeg skal prøve å få tatt antrekksbilder hver eneste dag, hvis mamma og søsteren min er in the mood til å ta bilder. Hvis ikke får jeg vurdere å ta med meg kamerastativ.


15 minutter etter jeg hadde tatt dette, kom jeg på at jeg hadde glemt bikini. FLINKA♥

På søndag var jeg og Ida i Sverige for å handle inn litt til familien våres, og selvfølgelig oss selv. Er det noe Ida sier hver eneste gang vi drar fra Sverige så er det "hva sa jeg?", fordi jeg alltid kjøper mye mer enn hva jeg sier at jeg skal. Men jeg har vært veldig flink til å holde meg unna smågodt og potetgull den siste tiden, fordi jeg ikke har funnet det så fristende. Derfor, fant jeg det meget fristende på søndag. Noe annet jeg fant skikkelig fristende å kjøpe var gullsmykke, gullringer, gull-øredobber osv. Jeg er så glad i alt som har gull på seg, så jeg fant litt av hvert på H&M.
 Hva synes du?♥

SISTE INNSPURT

Nå er det bare 4 dager igjen til jeg forlater dette landet, for å endelig kunne ta meg ferie. Siden vi ønsker å få gjort mest mulig før dagen vi skal dra, skal vi ta siste innspurt til ting vi trenger å ha med til Tyrkia i dag. Jeg skal ikke kjøpe noe spesielt, eneste jeg kommer på at jeg trenger er sminkefjerner og that's it. Men det er likevel greit å være med, tilfelle du kommer på noe du hadde glemt. Jeg skal også begynne å pakke litt i dag, så jeg har god til på torsdagen. For hver eneste gang vi skal reise, blir alle stresset og sure på hverandre. Det hadde nesten vært gøy å filmet det, for over den minste ting reagerer man. Det kalles vel litt reisefeber, og den har jeg savnet på en eller annen måte. Det vanskeligste med å pakke vil nok bli HVA JEG SKAL TA MED?!?!?! Kanskje det beste er at jeg faktisk begynner å pakke i dag, det er nok ingen dårlig idè.
 

Hva er dine planer for i dag?♥

LØRDAGEN SIN DET

Jeg ble positivt overrasket over maten på Moments, spesielt desserten. Det tror jeg Victoria ble også! Jeg bestille pasta med kjøttboller til hovedrett, og grillet kanelbolle med jordbær og sitronkrem til dessert. Dere kan umulig mene at dette hørtes kvalmt ut? For det smakte kjempe godt! Åh, den kremen dyppet i jordbær og kanelbolle var bare så godt. Gleder meg til å prøve ut noe annet neste gang jeg spiser der. Jeg regner med at det ikke vil bli så lenge til!

Etter at jeg hadde vært på Moments date med Victoria, var der rett opp på Urban for å sette i gang med varetellingen. Da jeg kom opp, hadde alle kommet godt i gang og jeg trodde dette ville gå ganske raskt med tanke på at vi var 5 stk denne gangen. Sist gang var det bare meg og Martina, så jeg trodde det ville gå mye raskere. Men selv om jeg var der fra bare 17:00 til 23:30, gikk det utrolig raskt og ting gikk ganske bra. Mot slutten la vi alle merke til at vi begynte å bli trøtte, så da begynte vi å nesten le av ingenting. Noen hadde nemlig vært på Urban siden 09:00, så at de fremdeles kunne smile og le, var ganske imponerende må jeg si. Kan si at da alle gikk ut døren etter å ha telt ferdig alt, da var vi lykkelige.  Hadde du det koselig i går?♥

EN GANSKE HEKTISK LØRDAG

Gooood morgen syvsovere♥ I går kveld var jeg på personalmøtet med resten av de som jobber på Urban her i Moss, i tillegg til at regionsjefen ville være med. Så det var veldig koselig og ikke minst koselig møtet! Jeg blir alltid så mye mer motivert etter å ha vært på personalmøtet, og hvert fall da vi alle har gjort en sykt bra innsats i august. Dette går bare en vei, og det er oppover!!

I dag blir det en litt hektisk dag for meg, før jeg endelig kan komme meg hjem og kose meg med Ben & Jerry's på kvelden. Jeg tok på alarm, så jeg ville ha god tid til å blogge og ordne meg, men jeg ville så klart sove litt lenger. Jeg skal starte denne flotte dagen med å spise på den nye resturanten Moments, som har åpnet i byen sammen med Victoria. Jeg har ikke spist der før, så jeg er utrolig spent på maten. Mens jeg har vært på jobb på Urban, har jeg tittet litt på resturanten og den ser utrolig fin ut. Tror dette blir ganske bra jeg! Etter jeg har spist med Victoria, tar veien videre til varetelling med resten på Urban. Nja, kanskje ikke like gøy, men vi får det alltid gøy sammen. Nå er vi mange som skal telle, så det vil nok gå fortere enn sist (YESSSSS)♥

Siden det begynner å bli kaldere ute, har jeg i dag droppet å ta en skjorte rundt livet men å heller kjøre på med en genser. Jeg som har så mange gensere med print, elsker å bruke dem på denne måten. Synes det er ganske kult, men faller det i smak hos dere?♥

KLAR FOR Å FRESHE OPP KLESSKAPET DITT?

Etter jeg var i London og brukte alt for mye penger, sa det stopp. Så helt siden jeg kom hjem fra London, har jeg spart så mye jeg klarer og jeg er overraskende fornøyd med hvor bra det har gått. Det er ekstra godt å få en klapp på skulderen av mamma eller pappa, over at de er stolte av hvor flink jeg har vært. Alle fortjener å høre dette en gang i blant. Det styrker i hvert fall meg, og motiverer meg mer. Det finnes jo så utrolig mange fristelser rundt oss hele tiden. Nye klær, nye sko, ny pc, ny mobil... Uansett om du har kjøpt det du var ute etter, finner du uansett noe nytt. Jeg, for engangs skyld, er fornøyd med alt jeg har nå og er ingenting jeg er ute etter å kjøpe. Disse tidene burde det vært mer av!

Men for dere som er på utkikk etter noe nytt, ute etter å freshe opp klesskapet ditt, da bør du følge med nå. Jeg har gått igjennom alle mine favoritt nettbutikker som selvfølgelig er Asos på på førsteplass, Junkyard på andreplass og Nelly på tredjeplass. Alle disse 3 nettbutikkene har 1 ting til felles, forbanna mye bra produkter! Håper dere liker noen av produktene jeg har valgt ut?

 ASOS:

River Island kjole her // Hype kjole her.


River Island Satchel bag her // River Island Black bag her


Vans sko her // River Island sko her

JUNKYARD:

Obey genser her // Adidas kjole her


Nike jakke her // Adidas leggings her // Adidas genser her


Junkyard XX-XY t-skjorte her // Obey genser her


Nixon klokke her // Nike Air Max Lunar her // Nike Air Max 1 her // Nike Air Force 1 Mid her

NELLY:

Franklin & Marshall dress her // Notion 1.3 dress her // Noisy May dress her (adlinks)


Nike Air Max Lunar1 sko her // Pantara Bomber Jacket her // Nlly Shoes her (adlinks)

Siden det er fredag, har Nelly satt noen super fine festkjoler opp til hele 40%. Trykk HER for å komme til kampanjen!

Likte du noe av det jeg valgte?♥ 

VICTORIA'S SECRET EXPLOSION

De siste ukene har jeg begynt på en ny serie som heter White Collar på Netflix. Jeg har blitt så sykt hekta på denne serien, og jeg liker at det alltid skjer noe. Jeg har aldri før fulgt med på noen serier, men nå følger jeg med på hele 4 serier. De jeg følger med på er Orange Is The New Black, Walking Dead, White Collar og Chosen. Jeg har ikke begynt på Chosen enda, siden jeg og søsteren min skal holde av denne serien til vi er i Tyrkia, så vi har litt underholdning på kveldene. Når jeg først nevner Tyrkia, det er faktisk akkurat 1 uke igjen til vi drar, gleder meg sååå mye!

Så, grunnen til at innlegget heter Victoria's Secret eksplosjon er fordi jeg har nå utrolig mange bodyspray og kremer. Jeg fikk 2 nye fra Vita via instagram og da ble jeg greit fornøyd skal jeg si dere. Jeg elsker å lukte godt, jeg elsker å bare gå rundt å lukte på herlige dufter, så jeg kan vel av en eller annen grunn kalle meg en samler av dufter. Kan også leve med at jeg aldri kommer til å lukte vondt, da jeg har så fantastiske gode dufter nå ♥


 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Har du noen favoritt dufter fra Victoria's Secret?♥

DAGENS ANTREKK 21.AUGUST.14

Åh, denne dagen har vært ganske bra for min del. Jeg har endelig fått den ene lampen min på plass, etter å ha hatt en enorm lampe på gulvet som har tatt så stor plass. Jeg kan endelig se gulvet mitt mer, haha. Jeg har ikke stort rom i det hele tatt, så tenk dere at denne lampen kunne gjøre en så stor forskjell. Jeg har igjen ryddet rommet siden det kommer så fort støv på tingene mine, så har jeg også vasket opp igjen. Er vel litt hyggelig å gjøre, så pappa ikke kommer hjem til masse oppvask! 

Antrekket jeg har på meg i dag, skulle jeg egentlig ikke vise før jeg er i Tyrkia. Men jeg må jo dele noen av de fineste antrekkene mine med dere. Jeg absolutt ELSKER kjolen jeg har på meg, den kjøpte jeg på jobben for kanskje 2-3 uker siden. Dere vet hvor svak jeg er for baggy kjoler, så jeg tvilte ikke da jeg valgte ut denne. Jeg har min i small, og jeg trenger overhodet ikke mindre eller en større størrelse. Den sitter perfekt både foran og bak. Ganske deilig å ha en baggy, langermet kjole. Det var litt vanskelig å bestemme meg for hvilket tilbehør jeg skulle matche kjolen med. Men så fort jeg så bort på skohyllen min, ville jeg bruke mine New Balance sko med en matchende leppestift til. 


 
Kjole fra Urban // Sko fra Schuh // Lommebok fra River Island // Klokke fra Boss Orange // Solbriller fra Quay // Smykke er en gave

Hva synes du?♥

FARGERIK MED SNAPBACK

I dag våknet jeg og faktisk følte meg utrolig våken selv om jeg ikke hadde sovet så lenge i natt. Jeg hadde overraskende mye energi, så jeg startet med å skifte på sengen, deretter å vaske opp på kjøkkenet mens jeg så frem til dagen jeg vil få en oppvaskmaskin, vasket gulvet på rommet mitt og kastet ting som bare har vært i veien. Når jeg først bestemmer meg for å rydde, da skal det gjøres 100% riktig og ikke gjøre noe halvferdig. Det er noe av det verste jeg vet om. Eller det er vel rot... Etter jeg hadde ryddet ferdig alt jeg hadde planer om å rydde, tok jeg meg en velfortjent frokost.

Så var der rett over på å fikse seg for å vise noen av mine favoritter for tiden. Jeg ville være litt fargerik i dag, så jeg bestemte meg for å ta på meg tidenes favoritt t-skjorte fra Hype og en av mine "nyeste" snapbacks fra New Era. Jeg synes disse matchet veldig bra sammen, med tanke på at fargene var litt nedtonet. Derfor ville jeg ikke ødelegge denne nedtonede stilen med knall sminke, men kjørte derfor på med litt lysere sminke. Valgte å gå for Mac Cremesheen Sunny Soul A34 på leppene, en lys øyenskygge og kjøre på med litt ekstra på øynene med bruk av dipliner.

OG! Det er en ting jeg ikke har gjort i det siste, som jeg har dårlig samvittighet for. Det er at dere har vært utrolig snille og lagt igjen så mange kommentarer på bloggen min. Det vil jeg bare si tusen hjertelig takk for. Er det rart jeg liker å blogge når jeg har så forbanna fine lesere?!Hva synes du?♥

VINNERNE AV MAX FACTOR MASTERPIECE TRANSFORM MASCARA

Da har jeg endelig fått gått igjennom alle kommentarene på dette innlegget og fått trukket ut de jeg virkelig vil gi mascaraen til. Det ble 10 heldige vinnere av èn mascara hver. Vinnerne ble: Silje, Charlotte, Marthine, Maria, Marina, Caroline, Iselin, Malin, Susanne og Mia. Gratulerer så mye til dere ♥ Jeg har sendt dere alle sammen en mail, så ta en titt så raskt dere kan!! Til dere andre, tusen takk for deltagelsen. 

I går var jeg sammen med Ida og vi startet dagen med en helt OK frokost. Kanskje like greit at jeg står over hva frokosten inneholdt, så jeg ikke får kjeft haha. Det er vel lov til å spise en usunn frokost i blant? Ida har veldig lenge ikke hatt noe særlig på veggene sine, på rommet. Så vi bestemte oss for å gjøre om på det! Hun fikk 2 nye skohyller (lærer av den beste). Og en fin hylle som ble over tven som det skal bli stearinlys, blomster og bilder på. Siden hun ikke var så ekspert på dette, måtte handymadde ta drillen og imponere litt. Hvem visste vel at å sette opp hyller, kunne være så gøy? Etter vi hadde gjort ferdig rommet hennes, tok vi oss en velfortjent softis på GoBua. 

Ikke så lenge etter det, var det på tide å få med seg premieren av Det Nye Jenta. Jeg er så glad for at jeg endelig har fått kanalen TV 2 Bliss. Det blir å følge med på dette programmet frem til det er over, det er jo så spennende og morsomt at det er kjente ansikter med.Følger du med på Det Nye Jenta?♥

 

NIKE AIR MAX TAILWIND

I dag hadde jeg endelig tid til å dra på posten for å få hentet mine nye kjære sko. Ja, det kom vel som et sjokk for dere alle regner jeg med, eller ikke. Det skumleste med å bestille sko, er å være usikker på størrelsen. Men mine passet, og jeg gikk ned en halv størrelse så mine er i 36,5. Disse fikk jeg sponset via Instagram fra Get Inspired. Dette er noen super flotte sko, de er innmari behagelige å gå med og i tillegg til det, så er de utrolig fine. De lyser opp et antrekk pga denne "tailwind" detaljen som er på skoene. Jeg digger at detaljene har begynt å gå ned til sålene, keep up the good work! 

Jeg har vært opptatt i hele dag, og må dessverre slutte å skrive nå siden jeg har mer å gjøre. Jeg håper dere har hatt en fin dag, og til dere som har begynt på skolen igjen; Lykke til videre♥
Skoene finner du her.

 Var de ikke fine?♥

MIN HELG I BILDER

Så, i går fikk jeg ikke blogget noe særlig ettersom jeg hadde fryktelig dårlig tid. Men da er det vel perfekt å vise hvordan helgen min var i bilder, på denne kjedelige søndagen, eller hva? På fredagen feiret vi som sagt bursdagen til Anni, som blir 20 år nå til tirsdagen. Moren hadde laget utrolig god gryterett til oss, jeg hadde spart meg for middagen til denne anledningen siden vi fikk beskjed om at det var veldig mye mat. Det smakte derfor ekstra godt, og stemningen ble stadig vekk bedre! Jeg håper Anni hadde det super koselig, det hadde i hvert fall jeg.Men sjokkerende nok, var jeg klar for Karpe Diem konsert på lørdagen selv om jeg var utrolig sliten etter fredagen. Dette kunne jeg ikke gå glipp av, det skjedde bare ikke sa jeg til meg selv. Jeg vorset hos Martina, sjefen min på Urban, sammen med alle mine andre kollegaer sammen med regionsjefen. Det var utrolig moro, siden dette er noe vi aldri gjør sammen siden vi som oftest bare ser hverandre på jobben. Spiste oss mette på taco, så var det klart for drikkeleker og mer moro. Konserten starter 22:00, men var litt forsinket. Så fort Karpe Diem kom opp på scenen, begynte mennesker å hyle som gærninger. Jeg er ikke sånn skikkelig fan av dem, men det er alltid stas å se artister live! Jeg gikk glipp av slutten på konserten, ettersom jeg måtte passe på en av mine litt fulle venninner den kvelden. Men det gjorde meg ingenting, hun var tross alt i gode hender ♥ Nå skal jeg ut en tur og nyte denne søndagen, solen ENDELIG har kommet frem igjen.

 Hvordan var din helg?♥

GÅRSDAGENS ANTREKK 15.AUGUST.14

I går da jeg skulle begynne å ordne meg litt smått til bursdagsfeiringen til Anni, bestemte jeg meg for å farge bryna mine. Det skulle jeg IKKE gjort for å si det sånn. Jeg gjør alltid sånne dumme småfeil, rett før jeg skal ting. Bryna ble selvfølgelig for mørke, jeg fikk litt av fargen på huden og på grunn av det er formen på bryna mine merkelige. Så nå er ikke bryna mine annet enn irriterende. Det kan hende det bare er jeg som synes det var en utrolig stor forskjell. Men hele den kvelden følte jeg at da noen så på meg, var det bryna som var i fokus. Haha æsj... Men men! Rett før vi dro til Anni, tok Ida noen raske antrekksbilder av meg. Måtte bare vise frem den nye kjolen min, som jeg elsker sånn ♥
Kjole fra TopShop // Sko fra Nelly // Lommebok fra Asos // Klokke fra Larsson&Jennings // Armbånd & smykke er gave

Hva synes dere?♥

NYTT FRA GET INSPIRED

Åååååh, endelig er det litt sol å se ute! Det gjør meg så glad å endelig kunne ta på klær uten å måtte tenke på at det vil blåse og regne. Men dessverre tror jeg ikke solen vil bli her så alt for lenge, med tanke på de mørke skyene som begynner å nærme seg... Det har regnet så utrolig mye de siste dagene, og en av de første dagene ble jeg drit redd. Det lynet og tordnet helt sinnsykt, det ristet i huset og det ristet i meg. Da jeg var liten, elsket det lyn og torden. Jeg synes det var så kult å titte ut av vinduet mitt mens det lynet og tordnet. Men nå, nå er jeg livredd for dette fordi jeg vet hvor farlig det kan være. 

Ellers har jeg noen herlige nyheter å vise dere fra Get Inspired som jeg har fått sponset via Instagram. Det skal bli godt å bruke dette treningstøyet i Tyrkia, eller kanskje før (tviler). Hotellet vi skal bo på har eget treningsrom, så der skal familien trene som bare søren. Derfor føler man seg litt ekstra motivert med nye treningsklær, og hvert fall det jeg har fått. Jeg har blitt veldig glad i å trene i shorts som er veldig luftig og ikke tettsittende. For å ikke snakke om mønstrete tights, det har jeg aldri hatt før så det var artig å få denne mønstrete tightsen fra Nike! Jeg var så heldig å få med en sportsbh og t-skjorte, som jeg også trengte. En VELDIG fornøyd jente er jeg nå ♥


Shorts her.

T-skjorte her.Tights her.

Sportsbh her.

Hva synes dere?♥ 

SIMPLE BUT CLASSY

Tiden gikk super fort på jobben, og jeg var ganske glad på jobben i dag. Det føltes ganske godt, og selvfølgelig, har man en bra dag så er man en mye bedre selger! Dagen min ble mye bedre da det kom noen supersøte lesere innom for å ta bilder med meg. Det er alltid så koselig! Vi har fått inn masse nytt i Urban butikkene, så jeg sier faktisk at dere MÅ ta turen innom. Vi har fått inn Nike Air Max til jenter, mye fra Flat Top og det fortsetter der. Det kommer stadig vekk nyheter inn, så er du ute etter litt nytt til skolestart så bør du ta turen innom Urban ♥

I dag bestemte jeg meg for å være ganske enkel med antrekket mitt. Jeg tok på meg den nye genseren min fra Flat Top, som er fra Urban. Den tok jeg i størrelsen large, så den er perfekt stor til både når jeg skal ut og når jeg bare skal slappe av hjemme. Selv om antrekket mitt var veldig enkelt i dag, kan litt farge på leppene ha mye å si. Jeg er veldig glad for at jeg valgte ut akkurat denne fargen på leppene. Leppestiften er fra Mac og er i fargen Retro Matte Relentlessly Red A44. Så det å mikse sammen noe enkelt med noe klassisk, kan fort bli en fin blanding synes jeg!


Genseren finner dere på nett her.

Falt det i smak hos deg, eller ble det litt for mye?♥

OPP OG HOPP

På tirsdagen feiret vi mamma og pappa som hadde jubileum etter å ha vært gift i nå 25 år. Det synes jeg er utrolig herlig! Farmor kom og vi spiste god mat, og spiste nesten verdens beste sjokoladekake. Jeg er faktisk ikke noe særlig glad i sjokoladekake, gulrotkake er tingen! Men denne sjokoladekaken var faktisk utrolig god, sånn som jeg liker den. Siden dette var en spesiell dag for både mamma og pappa, hadde jeg og Caroline kjøpt vinglass til mamma og cd'er til pappa. Han er utrolig glad i musikk, og vi vet godt at han ikke er like interessert i vinglass. Så begge ble fornøyde, og selv jeg gleder meg til å kunne bruke disse fine vinglassene.

Jeg sitter nå med vått hår, etter at jeg nesten nettopp har kommet ut av dusjen. Jeg skal ta stengevakten på Urban i dag, så har jeg kun en vakt til i august før jeg har ferie. Det er nesten så ferien min starter nå, siden neste vakten min er 27.august. Så fremover vil det bli bedre blogging, med gode bilder og ikke minst antrekksbilder. Gled dere til Tyrkia, for jeg har så mye fint å vise dere! Siden sommeren er over her nå, rakk jeg ikke å bruke nesten noen av sommerklærne mine. Heldigvis har jeg 2 uker jeg kan få brukt dem på, og det skal jeg med glede vise til dere ♥

HA EN SUPER DAG!

Hva er din favorittkake?♥

LOVE MY ADIDAS

Jeg har endelig fått meg en ny bag til å bruke på jobben, og egentlig generelt hver eneste gang jeg skal ut. Jeg har lenge brukt River Island bagen, men nå var det litt deilig å få en liten variasjon. Min kjære nye Adidas bag som er fra Junkyard, har blitt godt tatt i mot og jeg er allerede forelsket i den. Jeg elsker designet som er på bagen, fargene og formen. Den er perfekt stor og jeg får plass til alt jeg pleier å ta med meg rundt. Jeg går ikke ut døren uten parfyme, bodyspray, bodylotion, deodorant, hårbørste, lader, lepomade og antibac. Dette er noe som alltid er med meg ut! Og denne bagen er perfekt smal i bredden som gjør at det ikke tar like stor plass, som det det gjør i min andre bag.

Jeg har en liten gladnyhet å komme med til dere. Junkyard er veldig godt kjent for å holde events og konkurranser. Nå til lørdag 16.august, klokken 18:00 er det klart for en forbanna bra fest i Oslo på Rockfeller Music Hall. Her vil det være mye musikk, beerpong, mat og ikke minst en drit bra stemning! Det koster 200 kr for inngang, og du må være 18 år. Trykk HER for å lese mer om arrangementet ♥ Jeg hadde planer om å dra dit, frem til jeg kom på at jeg skal på KarpeDiem konsert nå til lørdag. Skulle ønske jeg kunne vært begge steder, men så enkelt ble det ikke..


Bagen finner du her. (Sponset)

Likte du bagen?♥

NEW MAKEUP

Nå har jeg endelig kommet inn døren, etter å ha jobbet siden 09:00-16:00. Rett etter jobb, shoppet jeg for å skjemme meg selv bort litt. Men shoppet ikke bare til meg selv heldigvis. Jeg og søsteren min kjøpte gaver til mamma og pappa som har vært gift i 25 år i dag. Gratulerer såå mye mamma og pappa ♥ Det blir å feire i denne huset i dag med gode kaker, så dette ser både jeg og magen min veldig frem til.

Jeg kjøpte meg ny sminke i dag, siden jeg begynner å gå ganske tom. Jeg kjøpte to bareMinerals Originals pudder, en All-over face color og en blush. Jeg måtte kjøpte to stykker til ansiktet mitt på grunn av at den jeg bruker i ansiktet nå, begynner å bli for mørk siden jeg begynner å miste brunfargen min. Men så kjøpte jeg den andre, fordi brunfargen min vil komme tilbake mens jeg er i Tyrkia. Da er det ganske greit å bruke foundation-pudder som passer til hudfargen, i steden for at den skal bli for "blek". Ellers måtte jeg fylle litt på med den jeg allerede bruker i kinnene mine, nemlig fargen warmth. Men jeg ville prøve ut noe nytt i dag også, bruke en blush som er litt rød/rosa i steden for å bruke bare brun. Blir spennende å se om det kler meg eller ikke, det er iallefall verdt et forsøk... eller to!
Siden jeg handlet litt mye, fikk jeg med litt ekstra sminke og en søt sminkepung. Sier jo ikke nei til det?!

Hva synes du & hva bruker du til ansiktet ditt?♥

MAX FACTOR MASTERPIECE TRANSFORM MASCARA

Jeg har vært så heldig å få testet ut nyheten til Max Factor, nemlig Masterpiece Transform Mascara. En av påstandene som lenge har blitt brukt blant oss jenter, er jo større mascarabørsten er, desto større og tykkere vipper får man. Denne påstanden har jeg i alle år trodd på. Jeg har faktisk aldri funnet en mascara med liten børste som har gitt meg det resultatet jeg har ønsket, før i dag. Man skal tro dette er litt for godt til å være sant, men jeg forstår svært godt hvorfor denne mascaraen heter Masterpiece Transform Mascara. Den gir et umiddelbart volum på hver eneste vippe, fra rot til topp. Jeg har aldri fått mascaraen til å se så bra ut innerst i roten på øyevippene enn det jeg klarte med denne nye mascaraen. Den ga meg en dramatisk look på 1,2,3!! 

Det er veldig mange som påfører mascara på forskjellige måter, men en ting er sikkert, og det er at du alltid skal starte fra roten og utover. Da får du nemlig en tydelig og ekstra definisjon langs vippelinjen. Vippene mine har alltid vært mest dramatiske på tuppene, men nå er det plutselig blitt snudd og er mest dramatiske ved roten. Der jeg også mener at den skal være. Den smale kjernen og de korte taggene på Masterpiece Transform er designet for å fange og nå hver eneste vippe, slik at vippene dine får ekstra volum. Selve kosten er veldig smal og lang, men de små taggene grer vippene på den perfekte måten slik at de ikke blir klumpete. Men heller bare store, fyldige og vakre vipper. Mascaraen koster 169 kr og kommer i fargen black og black/brown. Jeg har testet ut farge black, som jeg er veldig fornøyd med ♥

Med andre ord; Masterpiece Transform viser hva vippene dine er gode for. 
For å ta en nærmere titt på Masterpiece Transform kan du trykke HER

Synes du resultatet var bra? Ja, da bør du delta i konkurransen min hvor jeg nå deler ut hele 10 Masterpiece Transform Mascara. Eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å fortelle om hvorfor akkurat DU vil prøve ut denne mascaraen. Husk å legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg, hvis du er en av de heldige vinnerne.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!Hva synes du?♥

// I samarbeid med Side2 & Max Factor 

FOR EN HELG

Jepp, for en helg sier bare jeg! På fredag var jeg i Larkollen og koste meg sammen med venner. Mange jeg ikke hadde sett på en god stund, siden de har vært ute å reist. Jammen koselig å møtes igjen da, så mye å snakke om og ekstra glade for å se hverandre igjen. Det liker jeg! I går var jeg også i Larkollen faktisk. Tante og onkel hadde Pedersenslekt-selskap hos seg, og der ble det mye grilling og kos skal jeg si dere. Det begynte dessverre å regne så vi måtte sette oss inn, men stemningen fortsatte der likevel.  Det ble en rask tur hjem, før jeg igjen dro til Larkollen for å drikke litt sammen med Martine med venner. Alt i alt, så har jeg kost meg veldig mye denne helgen. Rett og slett fordi jeg har gjort noe nesten hele tiden, og den følelsen er ganske god. Til og med i dag, har jeg satt opp det nye skapet mitt på gangen. Men jeg må kjøpe noen kurver til å ha undertøy og slikt i, før dere kan se bilder! Jeg er iallefall veldig fornøyd med hvordan det ble.  

Denne søndagskvelden blir det å tilbringe ute for å spise god middag, for så å dra på kino. Jeg gleder meg ♥ Ha en riktig god søndag!


Veldig mange har spurt om hvor buksa mi er fra, og den er fra TopShop. Verdens beste bukser!

 
Åh, Brage og Bertine er litt av noen søtinger!

Hvordan har din helg vært?♥ 

DREAM BUT DON'T SLEEP

Jeg har SYKT dårlig tid akkurat nå, men likevel prioriterer jeg bloggen fremfor å gjøre meg ferdig. Vet ikke om dette er dårlig prioritering eller god prioritering, det får gå! Jeg var nettopp og hentet en pakke på posten som er fra Dream But Don't Sleep via Instagram og der fikk jeg en 5-panels caps som jeg er forelsket i allerede. Gleder meg til å ta bilder med den på, men nå ser jeg helt syk ut så det dropper jeg akkurat nå haha. 

Jeg skal i Pedersenslekt-selskap i Larkollen nå, så jeg skal kose meg masse med grillmat og familien. Dere kose dere masse i dag også♥  

Hva synes du?♥

PEPPES

I går avsluttet jeg kvelden min med å dra på Peppes med jentene mine, hvor vi koste oss med mat. Jeg bestiller alltid det samme hver eneste gang jeg er det, rett og slett fordi det er så digg. Snakker selvfølgelig om biff & bearnaise. To av mine favoritter på ÈN pizza, heaven on earth. Da vi alle satt der, begynte vi å tenke på at det ikke har gått opp for noen av oss at Anne-Berit skal studere i Ålesund. Hun satt der selv og ikke følte det var sant selv, men vi har lovt hun å komme besøk og det gleder jeg meg allerede veldig mye til. Hun kommer til å bli en super sykepleier! Hun tar jo så godt vare på alle oss jentene her hjemme. Kvelden ble kjempe fin, og alle gikk derfra greit mette. Jeg ble dessverre så mett av pizzaen at jeg ikke orket min kjære oreodream :-(((((

I dag er det fredda og jeg har til nå bare slappet av, spist god mat og slappet av enda mer. Det er usikkert hva som skjer i dag, men noe blir det garantert. Dere får ha en riktig god helg!♥

Hadde du en bra kveld i går?♥

RED AND WHITE

Så, som sikkert alle jenter noen ganger gjør når de kjeder ser er å sminke seg. Helt uten videre, du har ingen planer, du skal så og si bare vandre rundt i hjemmet ditt og tenke på hvor sløsing med sminke det egentlig var. Men hei! Det er lov til å føle seg flott, selv når man bare skal være hjemme. Denne dagen ville jeg ha i dag, og jeg tok den. Jeg er helt forelsket i den nye Mac leppestiften min i farge Retro Matte Ruby Woo BC3. Den er perfekt rød, knall på leppene og den gjør leppene dine fyldigere. Er det godkjent hvis jeg sier at jeg føler meg som en skikkelig kvinne med den leppestiften? Den tilfører en ekstra glød i ansiktet, på grunn av den sterke og vakre fargen. 

Men når du bruker en så knall leppestift som dette, er det veldig fint å dempe den litt ned med hva du har på deg av klær. Jeg valgte å kjøre på med en hvit genser fra TopShop. Den er litt spesiell, fordi den har et type slangeskinn mønster på seg, selv om det er vanlig tøystoff. Som litt ekstra dilldall til, er det alltid kjekt med et enkelt smykke og eventuelt klokke - som dere ser jeg valgte å bruke til denne looken.


 Likte dere leppestiften like godt som meg & hvilken leppestift er DIN favoritt?♥

HANDYMAN

I går dro jeg og familien min litt rundt for å titte på litt gjenstander til huset. Jeg hadde noe jeg skulle kjøpe, og det var et par hyller + et klesskap. Hyllene jeg kjøpte var til alle parfymene mine og en ekstra skohylle. Dere kan TRO at jeg er fornøyd med en skohylle til, sååå lykkelig a gitt! Jeg har et klesskap på rommet mitt, og et ute på gangen. Men nå har jeg så mye klær at jeg trengte et større klesskap som jeg kan ha ute på gangen. Det jeg har på gangen nå er ikke så stort, så derfor investerte jeg i et større skap så jeg får utnyttet mest mulig plass. 

I hele går ryddet jeg i parfymene mine og ikke minst skoene mine, ganske kjedelig... Men etter å ha fått hyllene på plass, ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Det er ikke snakk om mye forskjell, men selv det lille kan bli mye finere. Klesskapet skal jeg prøve å få satt opp i dag. Jeg gruer meg veldig, for det er et rent helvete å sette det opp på gangen. Lite med plass, men stort klesskap???? Det skal nok gå akkurat! Gleder meg til å vise dere klesskapet så fort det er ferdig. Men nå kan dere se på det lille jeg har fått ordnet med hyllene. Endelig kommer alle skoene og parfymene mine godt frem♥FØR:


ETTER:
Hva synes dere & har dere noen tips om hva mer jeg kan gjøre med rommet mitt?♥

NYTT TRENINGSTØY

Håper alle har hatt en knall start på dagen i dag! Jeg sov kjempe godt i natt, og følte meg helt topp da jeg våknet i morges. Ble en ekstra god start på dagen da jeg endelig hadde fått pakkene jeg hadde ventet på nå. Jeg har fått nytt treningstøy, som jeg virkelig trengte for å holde treningsmotivasjonen oppe. Den har dessverre visnet litt bort i det siste, men jeg er klar som et egg til å begynne igjen. Både Nadine, Ida og Julie er så flinke til å trene for tiden. Smålig flaut å tenke på at det faktisk kunne vært MEG som trente, men at jeg koser meg så mye her hjemme at jeg glemmer treningen.

Da jeg og Ida var i London, skulle jeg kjøpe meg nye sko fra Adidas som het ZX Flux med leopard mønster. De hadde de i alle butikkene jeg skulle kjøpe dem i, men det dem ikke hadde var størrelsen min... Derfor er det så kjekt å tenke over at vi har nettbutikken Junkyard, som nesten alltid er raskt ute med å ha nyhetene på plass. Tror dere ikke jeg fikk Adidas ZX Flux skoene mine?!!? Å yes da, jeg er 1 stk lykkelig jente nå vet jeg. I tillegg har jeg freshet opp klesskapet mitt med nye treningsklær fra KeepFit som er sponset via Instagram. 

FOR EN START PÅ DAGEN♥
Adidas ZX Flux skoene finner du her (sponset), t-skjorten finner du her & shortsen finner du her (sponset via Instagram).

Hva synes dere?♥

DAGENS ANTREKK 05.AUGUST.14

I dag våknet jeg opp av meg selv klokken 09:00, det er helt utrolig!!! Jeg hadde kjempe god tid, dusjet, fikset meg, tok antrekksbilder og nå sitter jeg og blogger. Jeg har dessverre ikke all verdens med tid til å blogge akkurat nå... Jeg skal en kjapp tur til Drøbak med Ida, for hun trengte litt selskap i bilen på denne lille turen. Hun må hente noe i Drøbak for Narvesen på Amfi senteret, så jeg blir jo mer enn gjerne med på en liten kjøretur! Elsker å sitte i bilen og bare følge med på trafikken, synes det er så koselig. 

Jeg jobber for sjefen i dag, siden det var litt krise. Så derfor vil det ikke bli noe mer blogging før senere i kveld eventuelt. Dere får ha en super uke, mine gode lesere♥ 

 


T-skjorte fra Urban // Skjorte fra GinaTricot // Bukse fra TopShop // Sko fra JD // Klokke fra Nixon // Smykke og armbånd er en gave

Hva synes du?♥

JOBB

Gooood mandag, kjære lesere! Jeg har egentlig ferie hele denne uken, men siden det er andre på jobben som har hatt litt krise med å få ta vaktene sine har jeg stilt opp likevel. Det er kun snakk om i dag og kanskje i morgen. Så jeg er fornøyd uansett egentlig! Siden jeg er så varm i dag, orket jeg ikke å la håret være nede. Derfor ble det donut med blomster-tilbehør til. Tenkte bare å stikke en rask tur innom bloggen, for å bare ønske dere alle sammen en riktig god mandag ♥ 


Beklager for utrolig dårlig bilde.. Men det er vel lov en gang i blant?

Hva synes du om frisyren min i dag?♥

NELLY FAVORITTER

Jeg har ikke vært innom Nelly på en liten stund, og det legger jeg merke til da jeg ser hvor mye nytt de har fått inn. Så masse fint a!!!! En av grunnene til at jeg har holdt meg borte fra denne nettbutikken er fordi jeg alltid finner fine ting der, som jeg får lyst til å kjøpe. Men nå kan jeg faktisk ikke kjøpe mer, før jeg har fått meg et større rom eller bare mer plass til klær. Nå for øyeblikket må jeg ha gensere og kjoler hengende over stolen min ved skrivebordet, for at det skal bli plass. Et lite hint om at jeg kanskje bør kvitte meg med litt "gammelt" nå snart.

Det som ble mine favoritter fra Nelly nå, ble uten tvil alle de nye skoene de har fått inn. Jeg elsker slike sneakers, som har et spesielt design og kan være lette å style opp til et antrekk. Sko må være det letteste å style opp med. Derfor begynner jeg alltid fra bunnen, og jobber meg opp til topps. Håper dere liker det som ble mine favoritter, kanskje det blir dine også?♥


River Island Shirt Dress her // River Island Maxi Dress her // Oneness Animal Dress her 
 
River Island Pencil Dress her // Selected Femme Sweat Dress her // John Zack Chiffon Sleeve Dress her


Nike Sportswear Windrunner Jacket her // Nike Sportswear Leg A See Aop her


Rayban Aviator Sunnies her // By Malene Birger Iphonecase her // RayBan Clubmaster Sunnies her


Blink Fuchsia Sko her // New Balance WI574 Sko her // Adidas Zx Flux W Sko her


Adidas A.T Control Sko her // New Balance Running Shoes her 

// Adlinks

Likte dere mine Nelly favoritter?♥

GIRLSNIGHT

I går feiret vi Victoria som snart blir 20 år. Hun hadde gjort det såååå koselig hjemme hos seg og ga oss alle en velkomstdrink. Hun hadde lagd god pizza og kjempe god kake, som alle koste seg kjempe mye med. Etterhvert ble det så utrolig varmt å sitte inne, så vi tok derfor med alt ut og koste oss videre på verandaen resten av kvelden. Stemningen forsvant aldri 1 sekund denne kvelden, den ble stadig vekk bedre og bedre. Kvelden gikk til drikkeleker og teite konkurranser som å ta flest marshmallows inn i munnen. Uansett hvor teit det så ut, hvor teit det var, så vant jeg. Følte meg kul der og da, haha. Uansett hvor koselig denne kvelden ble, var det likevel litt trist å tenke på at dette var siste jentekvelden med Anne-Berit som skal forlate oss for å studere. Hun har alltid så mange gullkorn å komme med, og alltid et smil på lur. Så denne jenta kommer til å bli veldig savnet.

Jeg hadde det så gøy i går og håper feiringen til Victoria ble like fin som hun er!♥ 


Kjolen min er fra Hype!Hadde du det bra i går kveld?♥

ENDELIG HELG

I går var jeg barnevakt med Martine, som passet lillebroren sin på 4 år. Jeg er helt forelsket i den guttungen der. Er det vanskelig å forstå, da han gir deg mange susser på kinnet ditt og alltid vil leke med deg? Vi gikk tur med Levi og jeg må si at Martine er så ufattelig heldig med den flotte utsikten de har ved huset. De kom innom jobben min og besøkte meg i dag, gjett om jeg fikk en suss til a! Ble en ekstra fin vakt på jobben.


Dette er tatt med iphonen min, siiiiiick bra!

Jeg kan endelig ta meg helg, etter å ha jobbet 4 ganger denne uken. Utrolig deilig at det eneste jeg trenger å fokusere på i kveld, er jentene mine og at vi skal ha det forbanna koselig. Vi skal feire Victoria som nå fyller 20 år den 5.august. Kan dere egentlig forstå og begripe at vi er i AUGUST?!?!?!? Dette skal bli en drit bra kveld, og med masse god stemning med jentene mine. Jeg håper dere får en riktig flott lørdag, det skal hvert fall jeg ha ♥ 


Jeg elsker denne jakken fra Urban. Men da jeg kjøpte den var det kun medium igjen, som er ganske kort. Jeg hater å vise frem rumpa mi, så jeg måtte derfor kjøre på med klassikeren. Nemlig å bruke en skjorte under, som skjuler det jeg "har".

Hva skal dere i kveld?♥

GÅRSDAGENS ANTREKK 31.JULI.14

Gårsdagens jobbantrekk var veldig behagelig og luftig. Det passer perfekt til denne sommervarmen som er på senteret vårt der vi jobber. Et veldig luftig skjørt med en lett t-skjorte til, som jeg tok jeg dyttet nede i skjørtet. Det blir veldig raskt null former, når man ikke bygger og lager former i det man bruker selv. Så å gå med skjørt som er luftig, og bruke en t-skjorte til som du lar "henge" litt, det lager litt mer former enn hva du har til vanlig. Det er hvert fall tipp topp for meg!!!

Jeg skal snart sitte barnevakt med Martine, og tilbringe kvelden min med hun. Det gleder jeg meg veldig til! Jeg var også med hun i går for å bare få tankene på litt andre steder. Det hjalp veldig da jeg fikk leke med hunden og den nye kattungen hennes. Jeg blir så forelsket i dyr at det er ikke sunt... Da jeg kom hjem sent på kvelden, ble jeg overrasket av Ida og Nadine som hadde kjøpt roser og godteri til meg. Jeg blir virkelig godt behandlet av jentene mine, og det er jeg så takknemlig for. Dere er de beste♥ 
Skjørt & T-skjorte fra Urban // Sko fra Converse // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes dere?♥