hits

august 2015

OPPDRAG OPPDAG HUAWEI

// I samarbeid med Huawei.

Den siste tiden har jeg oppdaget noe nytt, nemlig Android mobiltelefonen Huawei P8 som fikk terningkast 6 av VG. Jeg visste helt ærlig ikke hva jeg skulle forvente meg da jeg skulle teste den ut, siden jeg ikke kjente til dette merke så godt. Men litt anelse hadde jeg om denne mobilen. Min mamma har nemlig Huawei P7, og hun har vært veldig fornøyd med den. Etter å ha gjort litt research, skal disse fra Hauwei være utrolig gode mobiler til en god pris. Da jeg mottok mobilen, kom den i en sprek forpakning. Designet på mobiltelefonen er jeg veldig fan av, det er et veldig fint premium alminium design. Ikke at utseendet på mobilen er superviktig for meg, men litt viktig er det synes jeg. For meg som bare har hatt Iphone de siste årene, var det ganske nytt for meg i å holde i en så stor, men tynn Android mobil. Skjermen er ganske stor, så det å gå fra en skjerm på en Iphone, til dette, det var drit gøy. Du ser deg selv så mye bedre og får med mye mer i bildene. Fra jeg da så skjermen og gikk inn på kameraet, begynte jeg umiddelbart å leke litt funksjonene.

Å få en perfekt selfie, er vel lettere sagt enn gjort. Det handler ikke bare om lyset og hvor du tar bildene, men også redigeringen i etterkant. Jeg ble veldig positivt overrasket da jeg så hvor mange redigeringsmåter det var å finne. Noe av det første jeg testet ut heter "Gjør vakker". Inne på denne funksjonen kan du endre på glatthet, forsterke øyer, fjerne øyeringer, lysne og gi glimt i øynene, hvitere tenner og nå over til det morsomme; Mobilen gjør det for deg, eneste du må gjøre er å trykke på hvor hvite tenner du ønsker for eksempel, uten å måtte dra fingeren rundt på bildet av deg. Det er nesten så jeg kaller det god service i en mobil. Den gjør jobben for deg, eneste du trenger å gjøre er å ta valgene. Men man kan også ha det vannvittig morsomt inne på denne redigeringen. Du kan nesten forandre deg til å se ut som en alien med store øyne og sinnsykt smalt ansikt. Jeg testet denne på både meg selv, søsteren min og mamma. Gjett om vi alle lo! Etter du har fått fjernet urenheter og eventuelt gjort andre endringer, kan du også velge filter. Du har hele 16 filtre å kunne velge mellom, før du har fått den perfekte selfien. Jeg digger også denne selfiepanoramaen. Tenk deg at du er med mange mennesker, og alle dessverre ikke får plass i det ene bildet dere skal ta. Da er det så kjekt å ha muligheten til panoramabildet så alle får blitt med! One big happy family, right?

Tenkte å vise dere redigeringen uten sminke, så det er lettere å se forskjellen:

Og for å virkelig vise dere hva den kan redigere:


Hahahaha, jeg har det litt for gøy.

Noe annet denne mobilen har inne på bildetfunksjonen er at hvis det er noe spesielt du ønsker å ta bilder av, for eksempel en foss, graffiti eller Oslo by night med masse lys og trafikk- så har mobilen en egen innstilling på det. Mobilen sørger for at du får den beste kvaliteten på bildene du tar, hvor enn du er. Jeg er utrolig positivt overrasket over hvor mye den har å by på bare inne på kameraet. Du trenger ikke å laste ned apper for å kunne redigere hud, tenner, farger osv. Mobilen har det allerede, og det er jo bare så flott! Til meg som er veldig opptatt av å ta bilder, er dette en mobil jeg kan se for meg vil bli mye brukt fremover.

KONKURRANSE:

Ønsker du deg en Huawei P8? Oppdag noe nytt, akkurat som at jeg oppdaget Huawei P8. Det kan være alt fra et sted, noe du aldri har gjort men har hatt lyst til, kanskje prøve ut ny mat osv. Bare fantasien setter grenser! Legg ut bildet på Instagram, tagg meg som #madeleinepedersenn og #oppdragoppdag eller #oppdagHuawei. Vips så er du med i trekningen om å vinne en Huawei P8. Lykke til!!!

A CLOSER LOOK AT MY PURSES AND WALLETS

Jeg husker for en stund siden at jeg blogget om alle skoene mine, som veldig mange av dere likte så jeg. Derfor tenkte jeg å ta nok en slik en, bare denne gangen med veskene og lommebøkene mine. Lommebøker har jeg alltid likt. De tar ikke mye plass, men likevel får du plass til kortet, mobilen og eventuelt leppestift. Mer trengte jeg ikke på den tiden. Men likevel holdt det ikke med èn lommebok, jeg ville ha litt variasjon. Lommebøkene jeg endte opp med kan brukes til hverdag og til fest. Klassiske, men likevel så spesielle. Etterhvert begynte jeg å innse at jeg trengte noe større, for jeg prøvde virkelig ALT for å få plass til så mye som mulig. Det slet ut lommebøkene mine for å si det sånn. Jeg begynte å bruke dem som veske (som skal kunne ha flere ting i seg) og ikke til det den egentlig var laget til. Glidelåsene spratt opp, det var lommebøkenes måte å si "det er ikke plass til mer". For 2 år siden, var jeg overhodet ikke en veske-jente. Jeg forstod ikke hvordan folk orket å ha noe som skumpet borti dem hele tiden, om det så var på hoftene eller lenger ned og bare hang på en skulder - hvor irriterende var ikke det i lengden? Jeg følte aldri behovet for å trenge en veske til å ha masse dilldall i, men det var faktisk før jeg fikk masse dilldall som jeg tok med meg overalt. Etter min første veske, ble jeg allerede en veske-jente. Jeg elsker å kunne ha med meg alt nødvendig og å kunne bruke vesken som et ekstra tilbehør til antrekket. Så etter jeg kjøpte min første veske, ble jeg bare mer og mer interessert i vesker.

"A women can never have too many shoes". Ikke bare stemmer det, men en jente kan aldri ha for mange vesker etter min mening heller.

Veske fra Louis Vuitton.Veske fra Versace.Bag/ veske fra Adidas.Veske fra River Island.Veske fra River Island.Veske fra Nly Trend.Veske fra River Island.Lommebok fra River Island.Lommebok fra Pauls Boutique.Lommebok fra River Island.

Noen du likte?♥

JUNKYARD

Vinneren av Junkyardkonkurransen her på bloggen ble Julia Elise. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet veldig snart, så sjekk mailen din.


Siden det var så utrolig mange som meldte seg på junkyardkonkurransen her på bloggen, smeller jeg til med en konkurranse på Instagram òg. Den vil være akkurat lik, samme premiepott som gavekort på 1500 kroner. Eneste du trenger å gjøre der er å like bildet jeg har lagt ut på @madeleinepedersenn i samarbeid med Junkyard, følge @junkyardnorge og kommentere "Gjort" under bildet på instagram. Vinneren trekkes om ca 1 uke, og denne konkurransen er som alltid får både gutter og jenter. Good luck!

Over halvparten av klesskapet mitt består av produkter fra Junkyard, og det er overhodet ikke rart når de har så mye fint. De startet med å være en skate/ streetstyle nettbutikk, men har fått inn så mye mer fashion i løpet av dem siste årene. Jeg kan umulig tro at ingen finner noe de liker der, for de har stort sett alt. Favoritt merkene mine fra nettbutikken deres er Nike, Ray-Ban, Adidas, Converse, Reebok, Dr.Denim, Svea, Triwa and so on. Det er så mye å velge mellom, at jeg nesten blir gal. Det siste jeg fikk sponset fra Junkyard er disse herlige genserne fra Nike, som dere ser under. Den lysegrå er baggy, mens den mørkegrå er litt mer tettsittende - but still, I love them both. Den mørkegrå har vært på ønskelisten min i en god stund, og nå er den endelig miiiiiiin.

Nike SB Hoodie finner du her & Nike Just Do It finner du her.

Hvis du finner gavekort på 1500 kroner fra Junkyard, hva vil du handle da?♥

Å TA EN DAG OM GANGEN

Lørdag kveld sovnet min kjære farmor fredelig inn på sykehuset etter å ha vært innlagt i ca 3 uker. Hun hadde en sjelden krefttype de dessverre ikke hadde gode nok medisiner mot. Hun var for svak for cellegift og stråling siden hun ikke klarte å spise og drikke selv mer. De ville gi hun ernæring gjennom drypp i 1 uke for å se om hun ble sterk nok til å ta cellegift. Etter den uken gikk, var hun fremdeles ikke sterk nok. Vi fikk da beskjeden om at hun ikke hadde lenge igjen å leve. Alle fikk seg ett stort sjokk da vi fikk telefonen om at hun nå hadde tatt sitt siste åndedrag. Hun var god mot alle i familien, og jeg vet vi alle kommer til å savne hun fryktelig mye. Hun lagde verdens beste viltsaus, den kommer jeg til å savne smaken av og det vet jeg at jeg ikke er alene om å mene. Selv mot slutten, hadde hun fremdeles litt humor og latter igjen. Og sånn kommer jeg alltid til å huske hun. Positiv og alltid en latter på lur, akkurat som farfar. Himmelen har fått seg en ny engel, og der er hun nå med sin kjære lillesøster og ektemann, vår kjære farfar ♥ Jeg prøver å ta en dag om gangen. Jeg vet jeg vil ha noen gode dager og noen dårlige dager fremover. Så jeg får starte med å blogge på mine gode, og kanskje ta en liten hviledag på mine dårlige. Jeg vil bare informere dere om at det kan bli litt dårlig blogging fremover, men jeg har absolutt ikke glemt bloggen. Det er tross alt jobben min og hobbyen min. Men når ting sliter deg ut både fysisk og psykisk, trengs det pauser.

Før jeg dro på jobb denne lørdagen knipset jeg et par bilder, så tenkte å slenge inn dem i dette innlegget, når jeg ikke har tatt noen nyere. Grunnen til at jeg hadde hestehale denne dagen var rett og slett fordi jeg ikke orket å dusje dagen før så jeg hadde fett hår. Da hjelper det å bare kjøre på med stram hestehale og litt hårspray, så ser alt bra ut. Haha, herregud... Når jeg tenker meg om, bruker jeg nesten bare å ha hestehale de dagene jeg faktisk har fett hår. Jeg er ellers ikke så veldig glad i hestehale, bortsett fra at det fjerner håret fra ansiktet mitt. Hver eneste gang jeg har hestehale, så føles det ut som om jeg får DEN ansiktsløftningen og øya mine brått har blitt heist opp på hver side. Selv om en stram hestehale ser bra ut, dukker den beste følelsen opp når du tar ut hestehalen etter en hel dag med oppsatt hår. Heaven on earthhhh!!!


Hvilken hårfrisyre går du med minst & hvorfor?♥

FRESH MAKEUP

// Sponset.

Ingenting er bedre enn å skaffe seg ny sminke og koster. Det er vel kanskje litt ekkelt å si, men jeg har sikkert ikke vasket den ene sminkekosten min på 1 år... Jeg bruker den virkelig hele tiden, så jeg vil liksom aldri vaske den. Men tror kanskje både kosten og huden min hadde fått godt av det. Vasker man den bare med vanlig såpe eller shampoo, hvis jeg ikke husker feil? Og så skal det kun stå over natten på et håndkle ellernoe.. Uansett, jeg har heldigvis en annen kost hvis det skulle vært nød. Jeg husker jeg så de nye Real Techniques kostene på H&M, og jeg bare forelsket meg på få sekunder. Ja, utseendet har noe å si. For jeg synes virkelig det var fancy med gullkoster. Det er alltid gøy med nye kolleksjoner og design, uavhengig av hva det er. Er dere enige? Det er sjeldent en liten forandring skader. Nå som jeg endelig har fåt 2 av disse kostene, så gleder jeg meg til å sminke meg pen med nye ferske koster, haha.

Hvert fall jeg har et spesielt lys jeg bare MÅ sminke meg i. Jeg bøyer meg i støvet for dere jenter og gutter som klarer å sminke dere i hvilket som helst lys. Jeg derimot? Gurimalla.... Jeg må alltid sminke meg på badet siden jeg verken har sminkespeil eller det perfekte lyset på rommet mitt. Men jeg har funnet et sånn sminkespeil som faktisk har innebygd lys i seg, så jeg er gira på å teste ut dette på kvelden når det ikke er så mye lys på rommet mitt og se hvordan jeg får sminket meg. Kanskje jeg endelig får sminket meg på rommet, enn å måtte drasse med meg alt frem og tilbake. Opp i alt dette, fant jeg endelig den riktige lipglossen fra Clarins. Jeg har 2 andre lipglosser fra dette merke og jeg er kjempefornøyd med hvordan de er. Denne gangen fant jeg en mer nude farge på leppene i 03. Det hender jeg ikke er i humør til å ha på leppestift, og heller ikke lipgloss med sterke farger, da passer disse nude lipglossene perfekt. Jeg må alltid ha noe på leppene, så for å slippe å tenke på at det blir krasj i looken, slår det aldri feil med nude look.


Jeg vurderer å kjøre en instagramkonkurranse hvor dere kan vinne 2 av produktene på bildene over. Hadde det vært interessant? I så fall, hvilke produkter ville du valgt?♥

CASUAL

Spesielt de siste dagene, har jeg tenkt veldig mye på om jeg skal kjøpe meg Olympus Pen kameraet. Som blogger ønsker jeg å kunne ta bedre bilder enn de under, jeg ønsker mer fokus, blurring i bakgrunnen og ikke minst bedre lys. Jeg har kameraet Canon 600D, og har vurdert å kjøpe nytt objektiv til det. Jeg synes bare det fokuserer litt dårlig på meg, eller generelt ansiktet mitt. Jeg VET jeg har fregner liksom både i ansiktet og på armene, men de kommer seriøst aldri frem på kameraet med mindre jeg kun tar skikkelig close-up. Kanskje derfor jeg burde investert i et nytt objektiv til Canon 600D. Hater å måtte være så usikker på hva jeg skal investere i... Av en eller annen grunn føler jeg virkelig for å teste ut Olympus Pen. Til å være så lite, tar det utrolige bilder og er veldig lett å forstå seg på. Man kan i tillegg redigere bildene på kameraet, rett og slett nesten redigere det ferdig der før du overfører dem til pcen. Kameraet er veldig lite og tar derfor ikke så stor plass i vesken, noe som faller i smak. Kanskje etterhvert investerer jeg i nytt objektiv til kamaeraet mitt, samtidig som jeg har Olympus Pen. Det er vel 2 fluer i en smekk. Viktigste for meg er bare å få testet og lekt litt med dette Olumpys Pen kameraet og se om det lever opp til mine forventninger, forhåpentligvis deres også. Blir jeg fornøyd, kjøper jeg et ekstra objektiv til det og sier meg fornøyd med nytt kamera da. Jeg blir så gira bare av å skrive om det at jeg vil kjøpe ett nå med en gang. Men hvis noen av dere eventuelt har Olympus Pen kamera, kunne dere kanskje fortalt meg litt om hvorfor dere liker det så godt, og hva som kanskje er negativt ved det?

Antrekket mitt for i går ble overhodet ikke det jeg egentlig skulle ha på meg, haha. Jeg bare klarte ikke å gå ut av denne kosegenseren, som er en av mine favoritter. Men jeg ville ikke ha på bukse eller noe stramt, og da ble det et lett valg. Skjørt slår vel aldri feil til en litt oversized genser, det er hvertfall noe jeg synes er super pent på jenter. Enda søtere blir antrekket hvis man kjører på med en dott på hårfrisyren. En av grunnene til at jeg liker denne frisyren er fordi det jukser meg til å se litt høyere ut, haha. Lenge siden jeg har hatt denne dotte-sveisen, så kanskje på tide å se den igjen snart.
Genser & skjørt fra Urban // Sko fra Converse // Veske fra River Island // Solbriller fra Triwa

Hva synes dere?♥

WEDNESDAY MOOD

Denne dagen bråvåknet jeg da jeg raskt forstod at noen hadde prøvd å hacke mailen min. Det første jeg gjør hver morgen er å alltid sjekke mailen fra iphonen min. Det funket ikke i dag gitt. Jeg kom meg verken inn på pcen eller på iphonen, og da startet jeg med en gang å forandre på alt når til og med snapchaten min ble hacket. Jeg har en annen som står koblet opp med sin mail, hvis det skulle skje noe, og jaggu meg ble ikke denne personen spammet ned av tilbakestilling og bytting av passord i hytte og pine. Jeg blir så utrolig forbanna og sjokkert over at noen våger å gjøre dette mot meg. Hva er det de prøver på egentlig? Se om de finner noe hemmelig på mailen min eller bare ødelegge for meg? Alle mine viktige kontakter er der, avtaler, regninger, invitasjoner osv. Det hadde blitt en kjipt  å måtte miste alt dette fordi noen kødder med meg. Noe hemmelig finner dere dessverre ikke på mailen min, mine hemmeligheter ligger godt gjemt et annet sted hvor ingen kan finne dem. Nemlig i hodet mitt, og enda godt er det.

Etter gårsdagens harde treningsøkt, er både rumpe og lår helt ute av drift føles det ut som. Det passer derfor perfekt at det er nok en dag med ordentlig sommervær, så jeg kan nyte denne dagen på det fulleste. Hva er vel bedre enn å starte dagen med pizza på terrassen? Litt gøy at jeg har bestilt kosttilskudd-plan når jeg spiser pizza til frokost. Blir spennende å måtte fortelle alt jeg døtter i meg til en personligtrener. Spesielt hva jeg spiser til frokost, haha. Jeg er ett middagsmennesket, jeg kan ikke si noe på det. Jeg spiser heller middag 3 ganger om dagen, enn frokost og kveldsmat. Men opp i vekt skal jeg, så jeg trenger litt ekstra veiledning - det skader i hvertfall ikke!

Hvis finværet holder seg utover kvelden i dag, skal jeg sørge for å få tatt antrekksbilder til bloggen. Ha en super dag, mine kjære lesere♥Hvordan har din dag vært så langt?♥

NIKE

// Innholder annonselenker

Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal få sagt dette uten å høres ut som en person uten ett liv. Men dere husker jeg ble hekta på Pretty Little Liars? På under 2 uker så jeg ferdig alle 6 sesongene som har ca 25 episoder i hver sesong, og som varer i ca 45 minutter. Jeg klarte ikke å skru av etter jeg hadde sett èn episode, for i hver eneste slutt så må du virkelig bare se neste episode and so on... Det er virkelig galskap, men altså fy så trist det er å måtte vente en god stund før slutten av sesong 6 kommer ut. Hva skal jeg gjøre nå? De siste ukene har bare handlet om Pretty Little Liars, og nå er det ferdig. Selvom jeg nå vet hvem A er, må jeg vite hvem denne mannen på slutten er av sesong 6. Det er så slemt å slutte en episode sånn der og ikke slippe ut hele sesong 6. Det har kun vært èn annen serie jeg har vært så her hekta på, og det er selvfølgelig Dexter. Jeg hater fremdeles slutten på den serien, men likevel kan man forstå hvorfor. Men åhhhh, så mye følelser haha!

I dag har jeg vært litt på farten men likevel fått noen timer ute i solen. Det sies at sommerværet endelig har kommet for å bli, men det blir sagt så fort det er 1 dag med knallvær. Vi får ta 1 dag av gangen og bare nyte det mens vi kan. Jeg vil helst unngå å bli solbrent som jeg ble sist, derfor smører jeg meg heller med høy faktor enn å risikere noe annet. Likevel poppet det frem en solbrent nese i dag med 2 cm brun stripe, som faktisk er fregnene mine. De har ikke giddet å spre seg og heller blitt til en brun stripe midt på nesa mi. Det ser veldig rart ut, ser ut som en sjokoladeflekk. Etter jeg kom meg inn og fikk dusjet av meg solkremen som lukter himmelsk, hoppet jeg rett inn i koseklær fra Nike. Jeg har nemlig mottatt en ny topp fra Nike som jeg liker kjempe godt. Måtte bare mikse den opp med favoritt shortsen min fra samme merke da òg. Kan jo aldri bli for mye av det?


Toppen er sponset og den finner du her.

Likte du den?♥

MUST HAVE DENNE HØSTEN

// Innlegget inneholder adlinks.

I går ga jeg opp å blogge. Jeg kan ikke skryte så mye av Get når vi mister nettet hver eneste dag. Sånn har det vært helt siden vi oppgraderte til "bedre" nett fordi vi hadde så dårlig fra før, heh. Etter vi oppgraderte til bedre nett, har det blitt dårligere mens vi betaler mer (?). Jeg kan ikke telle på fingrene på hvor mange ganger vi har hatt folk her for å løse problemet. Men en ting er sikkert, problemet er fortsatt ett problem. Hvert fall meg som har bloggen som jobb. Verste som kan skje for en blogger, er jo faktisk det å miste nettet. Det begynner jeg å bli møkk lei av for å si det sånn. Jeg vet aldri når på døgnet vi har stabilt nett, og i går hadde jeg uflaks hele dagen. Det kommer til et punkt der du ikke gidder å vente lenger, og heller håper på bedre nett dagen etter. Noe som irriterer meg grenseløst er at det vanligvis skal være mulig å dele nett via mobilen til pcen, men av en merkelig grunn funker det ikke lenger. Tro meg, jeg har prøvd utallige ganger. Noen ganger har det vært så dårlig nett at jeg må ha dratt til en venninne for å få nett. I går ble jeg så irritert og rastløs at jeg heller prøvde å kose meg med Pretty Little Liars. Jeg har blitt så hekta.

Jeg har nådd over 100 favorites på Nelly. Jeg må faktisk spørre dere; Er dette normalt? Haha, hjelpes... Når du tror Nelly ikke kan få inn finere plagg, så vips kommer dem ut av det blå. Selv om ikke sommeren er helt over enda, er det uansett greit å være tidlig ute med å skifte ut sommerfavorittene med litt høst-nyheter. Jeg er allerede godt i gang med å rydde i klærne mine og det skal bli godt å bli kvitt en del, tro meg. Plagg jeg sparte fra i fjor, som jeg trodde jeg kom til å bruke denne sommeren - som aldri skjedde for eksempel. Det er på tide å si farvel til de plaggene for godt. Men en godnyhet er jo det at når noe skal bort, får man plass til noe nytt! Det er aldri feil å freshe opp klesskapet sitt med litt høstnyheter. Av over de 100 plaggene jeg har lagret på Nelly, så har jeg funnet mine topp 23. favoritter. Det går i jakker, boots, sunnies og ikke minst luer. Jeg liker egentlig ikke høsten så godt, men jeg kan ikke sette ord på hvorfor jeg ikke gjør det. Så kanskje jeg bør gi den en sjanse?


1. her // 2. her // 3. her


4. her // 5. her // 6. her


7. her // 8. her // 9. her


10. her // 11. her // 12. her


13. her // 14. her // 15. her


16. her // 17. her // 18. her


19. her // 20. her


21. her // 22. her // 23. her

Likte du noen av produktene - hvilke?♥

DETAILS X MAGAZINE

De 2 siste dagene har det varme og fine været begynt å komme tilbake, er ikke helt høst enda - heldigvis. Jeg var for opptatt i går til å sole meg på verandaen, men i dag fikk jeg heldigvis 2 timer ute i solen. Jeg ble veldig utålmodig at jeg til slutt ikke klarte å sole meg lenger. Det er så rart, for før kunne jeg ligge ute i timesvis og bare slappe av, mens nå takler jeg så vidt 2 timer. Jeg fikk ikke så veldig mye farge iogmed at solen ikke stekte sååå mye, kanskje været er enda bedre i morgen. Da skal jeg jaggu meg slappe av på verandaen med en kald cola. Jeg solte meg med joggebukse og bikini, why? Jo, det har seg slik at jeg blir mye fortere brun på bena enn det jeg gjør på resten av kroppen. Så derfor tror jeg og håper jeg at jeg kanskje kan ta igjen brunfargen på bena hvis jeg dekker dem til, haha. Satser på finvær i morgen, så kanskje jeg har en sjans til å få mer farge i ansiktet. Det er en så stor forskjell på ansiktet og bena mine at jeg ikke kan gå i shorts/ kjole. Dritt lei av å høre "oi, du er sykt brun på bena i forhold til ansiktet ditt". Jada, jeg er klar over det. Jeg ser det erryday.

Jeg har tatt en liten rydderunde i sko-hyllene mine og skal i løpet av helgen få lagt ut litt sko for salg på instagram @madeleinepsale. Dette er sko jeg faktisk ikke har brukt, og sko jeg så vidt har hatt føttene mine i. En av grunnene til at jeg selger noen av skoene er fordi noen av dem brått ikke passer??? Jeg ble så lei meg da jeg skulle prøve de nye Adidas Superstar med blomster på, og de ikke passet. Det er et par andre som også ikke passer, det er surt altså. Men opp i denne ryddigen, fikk jeg noen nye favs og de har jeg på meg på bildene under. Disse skoene kaller jeg tupp-meg-i-ræva-sko.
Ny favoritt lakk fra Essie og gamle favoritt sunnies fra Quay.

Likte dere noen av detaljene?♥

SPØRSMÅLSRUNDE

Nå begynner det å bli en god stund siden sist jeg hadde spørsmålsrunde her på bloggen. Jeg har sett flere av dere har en del spørsmål dere legger igjen i kommentarfeltet, så da er det like greit å kjøre en på nytt. Det hender det er noen spørsmål jeg overser ved uhell, eller at dere kanskje ikke får med dere at jeg har svart på dem. Derfor er det vel litt bedre å få svart på alle spørsmålene dere lurer på i ett eget innlegg på bloggen. Er det noe dere lurer på?♥TRIWA - BLUSH SKALA

Jeg elsker at noen av dere lesere elsker klokker like mye som meg. Det var èn klokke dere ikke hadde fått sett så gode bilder av, og det var klokken min fra Triwa. Jeg la kun ut ett bilde av denne klokken, og det begynner å bli en veldig god stund siden. Jeg har nesten ikke fått beundret denne skjønnheten selv. Først bestilte jeg en klokke i en annen modell, men den var alt for stor for det lille håndleddet mitt. Derfor måtte jeg returnere den og bestemte meg like gjerne for å ta en annen godbit derfra. Denne gangen måtte jeg lese litt nøyere på informasjonen om klokkene, så jeg ikke valgte en stor en. Det er ikke alltid lett å avgjøre størrelsen utifra bilder og jeg tok litt feil pga den lille feilen jeg gjorde der. Heldigvis fikk jeg øye på en annen herliget, og denne gangen leste jeg nøye om informasjonen på klokken. Klokken jeg valgte heter Blush Skala, og det som fikk meg til å falle for den modellen var rett og slett hvor ren den var på designet. Den lyse beige fargen med ett så rent ur til, det var alt jeg ville ha. Jeg kunne så klart valgt en annen fin modell, men jeg vil heller ha ulike klokker enn mange like. Uret er 36 mm mens stroppen er 18 mm. Jeg kan faktisk ikke ha noe særlig større enn dette. Det er veldig kjedelig, for jeg sliter med å finne klokker og armbånd som passer til håndleddet mitt. Jeg skulle kjøpe meg ett nytt Hermes armbånd da jeg var i New York, men ingen passet meg... Da kom furteleppa frem skal jeg si dere, haha. De hadde ingen andre størrelser enn onesize. Det er vel rart å si, men jeg skulle ønske jeg hadde større håndledd (?). Vi jenter har mye rart for oss...

By the way, jeg er forelsket i plakaten jeg har brukt på disse bildene.

Likte du klokken?♥

SOMETHING NEW

Herreguuuuud, jeg kan ikke tro det er lørdag i dag. De siste dagene har gått så fort unna, helt ærlig trodde jeg det var fredag i dag. Jeg har èn ting jeg kan skylde på, en god grunn også. Jeg har blitt helt oppslukt i Pretty Little Liars. Søsteren min satt på en episode her om dagen, så jeg kunne gi serien en sjanse. Brått hadde vi sett ferdig sesong 1, eller jeg hehh. Det blir bare mer og mer spennende for hver episode og jeg får ikke nok. Jeg har sett så mye på det at jeg faktisk lå etter med en dag. Det er ikke ofte jeg tar feil av hvilken dag det er pga jeg har vært oppslukt i en serie. Men det er så verdt det, haha. Jeg har noen andre favoritt serier og, Dexter på nr 1 og Choosen på nr 2. Heldigvis ikke lenge igjen til Chosen slipper den nye sesongen!!!! Can't wait.

Ellers denne uken har jeg handlet litt nye klær, god terapi med andre ord. Jeg visste allerede før jeg dro til byen hva jeg skulle ha, og det tok jaggu meg ikke lang tid før jeg hadde flere plagg i hendene mine og stod ved kassen for å betale. Ganske bra fangst og jeg gleder meg så mye til å bruke de nye klærne. Den stripete genseren jeg kjøpte i rød og svar, har jeg allerede i grå og den er favoritt genseren min. Går til alt, den er så god og ha på og jeg elsker lengden på den. Jeg tok large i alle de genserne iogmed at jeg gjør alt for å dekke til rumpa mi. De er veldig fine å ha til skjorter rundt livet, gir antrekket et ekstra pluss etter min smak. De 3 andre plaggene jeg kjøpte var den røde genseren med høy hals, den har jeg i grå og svart fra før av - og at den kom inn i rød var litt sånn vågalt for meg. Bruker sjeldent rødt, så alltid litt gøy å teste ut noe nytt! Samme med den svarte toppen, jeg må lære meg å bruke litt mer topper og ikke bare oversized t-skjorter og gensere. Litt kjekt å kunne ha på shorts uten at folk tror du bare går med en overdel, if you know what I mean. Så gjenstår det siste genseren, nemlig den grå. Den er helt enkel, men less is more right?


Alt er fra Urban.

Likte du noen av plaggene?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Jeg vil veldig gjerne som blogger kunne gi noe tilbake til dere lesere. Jeg ser at konkurranser er noe dere liker veldig godt. Jeg prøver så ofte som mulig å kunne kjøre konkurranser på bloggen min, og er det èn konkurranse som alltid faller i smak hos dere, så er det Junkyard konkurransene. Jeg ønsker så gjerne at dere skal komme med forslag til hvilke nettsider/ premier dere ønsker å kunne vinne her på bloggen. Selv om sannsynligheten kanskje er liten, skader det ikke å prøve! Det kan være alt fra sminke, hårprodukter, klær, sko, klokker osv. Hvis du/ dere kommer på noe, ikke nøl med å skrive det til meg.

Det er nå på tide med nok en konkurranse her på bloggen min. Denne gangen i samarbeid med selveste Junkyard. Junkyard er en av mine favoritt nettbutikker, og det er derfor veldig gøy å kunne kjøre konkurranser i samarbeid med dem nesten hver mnd som det jeg gjør. Man finner alltid noe man har lyst på, kanskje ikke rart når de har ett så stort utvalg av produkter. Man kan aldri ha for mye klær, ikke sant? Nå kan en av dere bli så heldige å vinne produkter til hele 1500 kroner. Konkurransen er for både jenter og gutter, og vinneren trekkes om ca 3 uker.

For å delta i konkurransen må du:
♥ Følge Junkyard på Facebook her.
♥ Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

LYKKE TIL!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETLikte du denne konkurransen?♥

HEKTISK DAG

I natt sov jeg så utrolig dårlig, jeg våknet hele tiden av at jeg var så varm og det passet meg veldig dårlig. Jeg hadde et viktig lunsjmøte i dag som jeg dessverre ikke kan røpe for dere helt enda, men det er noe spennende på gang. Jeg kan knapt vente med å fortelle dere dette! Dette året og neste år kommer til å by på mye for meg, og jeg ser veldig frem til å starte på dette prosjektet. Dream big, er det ikke det man sier? Det har nesten blitt en drøm nå. Etter lunsjmøtet stakk jeg en kjapp tur innom Urban fordi vi har fått utrolig mange fine nyheter både til gutt og jente. Jeg måtte bare få tak i disse produktene før det var for sent, og lucky me så fikk vi påfyll av varene i dag så størrelsen min var inne. Jeg gleder meg til å vise dere godbitene, kan se om jeg får tid til å vise dem på bloggen i morgen!

Så etter litt shopping, møtte jeg søsteren min for å gå ned til treningssenteret. Vi trener på samme sted og det er derfor kjekt å kunne trene sammen. Jeg liker overhodet ikke å trene alene, jeg vet ikke hva det er men jeg stresser og klarer ikke å fokusere på det jeg driver med. Derfor veldig greit å ha en treningspartner så jeg slipper dette, og heller får litt konkurranseinstinkt. Søsteren min er sterkest i armene, mens jeg er den sterkeste i bena. Så vi prøver liksom å konkurrere mot hverandre på treningen, det er både gøy og motiverende. Vi vet hvordan vi skal pushe hverandre, og få den andre til å prøve mer vekter uten å gi opp så lett. Jeg tror jeg er svakere i armene enn det jeg egentlig er, så å få en til å overbevise deg om at du kan, det er alt jeg trenger for å klare det. Jeg ser frem til den dagen jeg klarer å overbevise meg selv om dette, men på veien dit er det nyttig å ha en som hjelper deg. Jeg har vært veldig dårlig på trening de siste 2 mnd, og det er nesten så jeg skammer meg. Jeg har rett og slett vært lat, men det skal forhåpentligvis bli snudd på nå.


Jeg har aldri hatt bedre treningssko enn disse fra Nike som heter Lunarglide. Jeg har hatt dem i nærmere 3-4 år, love them so much.

Hvordan har din dag vært & er du flink til å trene?♥

TUMBLR INSPIRATION

Vinneren av Makestyle konkurransen ble Lena. Gratulerer så mye til deg! Vennligst sjekk mailen din i løpet av uken, så du får mottatt premien din.


Antrekksbildene jeg hadde planer om å ta i dag, ble dessverre litt utsatt på grunn av regnværet. Derfor så jeg at det er en liten stund siden sist jeg oppdaterte dere med inspirasjonen min fra tumblr. Jeg har blitt litt mer aktiv der nå, med tanke på at jeg har lastet med tumblr appen på iphonen min. SÅÅ genialt å ha når du ikke har en dritt å gjøre på mobilen, og kjeder deg ihjel. Takk Gud for at vi har tumblr. Jeg har overhodet ikke styr på hvor mange jeg følger på tumblr, men jeg vet jeg aldri kan følge for mange. Jeg er på utkikk etter nye tumblrsider hver eneste dag, så er du på tumblr kopier inn direktelinken så kan jeg ta en titt på din! Man kan aldri få for mye inspirasjon. Og er det ett sted jeg elsker å finne inspirasjon fra, er det tumblr. Ikke bare stilmessig, men også i tankegangen. Har jeg en dårlig dag, så er det noen tekster som treffer meg så i hjertet og får meg til å bli litt klarere i hodet. Som blogger, er det lett å gå tom for idèer til bilder og oppsett av produkter, og på tumblr finner man så mye genialt. Det har virkelig hjulpet meg. Tumblr saved my laif.

Hvis du ønsker å sjekke ut min tumblr, trykk HER.


Hva heter du på tumblr?♥

GIKK JEG PÅ EN SMELL ELLER IKKE

Å være blogger er veldig deilig, men på mange måter også ganske skummelt. Året 2014 var da jeg begynte å tjene mye penger på bloggen, men også få mer sponsede ting, og da ble det fryktelig viktig for meg å holde styr på sparing, skatting osv. Jeg hadde aldri vært borte i dette før, så ja, jeg var alltid redd for at jeg skattet for lite. For som dere har fått med dere, får hele landet vite om hvilke bloggere som har gått på en smell eller ikke. Det blir offentliggjort. Jeg skjønner ikke helt hvordan noen synes noe så privat som ens inntekt skal bli snakket om i media. Ulempen ved å være kjent, uten tvil. Gjør du noe feil, da skal fader meg alle få vite om det. Det er ett slag i trynet fra før av, men ut i media skal det. Den listen ville jeg aldri være på, heller aldri den som var fra forbrukerombudet som tok tak i bloggerne som ikke var flinke nok til å markere sine innlegg som spons, reklame, annonse osv.

Det har vært så mye styr og kaos rundt dette, at jeg har vært alt for stresset til å skrive noe om det. Jeg husker jeg var livredd for å være på den listen fra forbrukerombudet. Jeg gransket den sååå nøye for å se om navnet mitt stod der, men det gjorde det ikke! Selvom jeg var veldig sikker på at jeg ikke skulle stå der, var jeg redd de kunne være så strenge som å finne ett sted der man hadde glemt å nevne noe. Man vet jo aldri. Jeg ga meg selv en god klapp på skulderen der. Og noe vil jeg gjerne avslutte med å si; Jeg vet mange av dere lesere ikke føler det er troverdig når bloggere skriver om sponsede produkter, eller reklame generelt. Men vi har valget mellom å si ja eller nei, avhengig av om det interesserer oss eller ikke. Jeg har takket nei til mange innlegg, og det er store beløp jeg har "tapt", da snakker jeg om femsifrede beløp per innlegg, tilsammen over ett sekssifret beløp. Helt ærlig har jeg ikke tapt noenting, for jeg har vært troverdig mot dere og meg selv. Bare for å nevne et eksempel til dere, takket jeg nei til å skrive om et produkt som skulle fjerne cellulitter på kroppen for maks 2 måneder siden, selvom beløpet jeg fikk for det var ganske høyt. Det interesserer meg bare ikke. Enkelt og greit. Jeg vil heller sitte igjen med god samvittighet, enn med mye penger og ingen samvittighet.

Så over til noe dere ikke får sett her på bloggen. Nemlig skatting av pengene våres. Det har vært min største frykt som blogger å gå på en skattesmell. Det er litt annet i en klesbutikk, hvor ikke media skriver om det, fordi du ikke er en kjent person. Som blogger vil jeg allerede ikke gå på en skattesmell, og ikke nok med at det er ille nok, så skal folk skrive om det i artikler overalt i media. Mennesker spredt rundt i hele Norge kommenterer sakene, sier bloggere er noen små drittunger som ikke vet hva penger betyr, og tror de kan lure seg unna skatt. Altså, unnskyld meg? Voksne kvinner og menn ute i arbeid kan også gå på en skattesmell, ikke kun bloggere. Mennesker har så mye unødvendig hat ovenfor bloggere at det er til å spy av. Vi er mennesker vi også, vi gjør feil. Men som alle andre, vi lærer av feilene våres. Dropp spydigheten. Hvordan ville du følt deg om hele Norge fikk vite at du gikk på en skattesmell?

Alt dette har jeg bekymret meg mye for. Så mye at jeg faktisk har endt opp i tårer flere ganger. Men halleluja så glad jeg ble da jeg så at jeg skal få igjen på skatten i går. Det er en stor lettelse. Til tider har jeg vært fristet til å skatte mindre enn 40% som jeg i utgangspunktet skal, men å bare høre ordet skattesmell, har virkelig fått meg til å ikke kjøre av veien. Hver eneste måned selvom jeg visste jeg hadde skattet nok ut i fra mine beregninger (og kalkulatoren), ville jeg ikke være 100% sikker, men 110% sikker og derfor la jeg alltid til 1 ekstra tusenlapp. Det lønnet seg. Gud for en deilig følelse jeg sitter igjen med nå.


Over 5 år som blogger, og fremdeles ikke gått på noen smell. Det sier jeg meg veldig fornøyd med!

Har du noen tanker og meninger rundt dette?

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

Huff, jeg har vurdert dette innlegget ganske lenge. Skal jeg eller skal jeg ikke? Men helt ærlig så må vi bloggerne slutte å ta oss selv så høytidelig, alle er stygge i blant, eller stygge og stygge du. Man kommer alltid til å ha noen mindre fine bilder blant de pene, og sånn er det bare. I stedet for å kun vise det beste av det beste, hvorfor ikke vise de verste? Det er jo bare å le av det, litt selvironi må man ha på bloggen! Noen av bildene jeg har er faktisk så ille at jeg ikke kan legge dem ut, mange av dem hvor jeg gjesper så enormt at man kan se ned i halsen min, neida, joda. Ikke langt ifra hahah... Mange stygge bilder har jeg også slettet, med tanke på at jeg trodde jeg aldri kom til å skulle poste en slikt innlegg som dette. Men OM jeg angrer på at jeg slettet dem. Måtte derfor ta meg en liten titt innom hardisken for å se om det skjulte seg noen skjulte skatter der. Og gjett om jeg fant noen. Fra nå av, skal jeg virkelig ta vare på fæle bilder som blir tatt. For en dag vil man le av dem, og da vil jeg le godt.

Likte dere dette innlegget?♥