hits

august 2016

IT'S TIME

Jeg klarte meg helt greit på jobben i dag, til tross for at jeg våknet gjennomvåt av svette og feber i dag morges. Rakk ikke å dusje før jeg måtte komme meg til jobben, så følte meg pretty freshhh på jobben i dag si! Jeg hadde forresten en bloggfri dag i går med god samvittighet. Jeg har vært forkjøla en god stund, uten å bli helt frisk - faktisk i over 1 måned nå. I går ble formen brått verre etter jeg hadde vært på jobb og malt litt hos oss så jeg ble sengeliggende hele dagen. Det føltes ut som om halve ansiktet hovnet opp, samt et kraftig trykk fra innsiden av nesen og kinnet mitt. Kanskje på tide å ordne en legetime snart(?). Selv om jeg er syk, så har jeg en ganske stå på-vilje når det gjelder jobb. Jeg har jobbet hver dag denne uken og har fri fra Urban i morgen. Det er ikke akkurat en fridag, for jeg skal inn til Oslo og være sminkemodell for Max Factor på et event med den nye mascaraen på bildene under. Typisk at jeg skal bli på mitt "sykeste" når jeg jobber mest og skal på slike events. Jeg takker faktisk alltid nei til å stille opp på slike ting, siden det er noe nytt og nye ting skremmer meg. Men dette året har jeg gått utenfor komfortsonen min flere ganger så å si nei denne gangen var ikke et alternativ engang. Jeg gleder meg masse, og tror det skal bli kjempegøy! Kameraet skal være med, og følg gjerne med på Snapchaten min Alohaamad - kommer garantert til å knipse litt videoer og bilder der.


Sjekk ut profilen min på Instagram, er en sinnykt fin premie dere kan vinne @madeleinepedersenn♥


Til tross for at jeg var syk i går måtte jeg lage meg det beste jeg vet her i værda. Nemlig mine kjære hjemmelagde gratinerte poteter! Så glad i dem at jeg vurderte et eget innlegg om bare de potetene, men det er kanskje litt drøyt.

Hva er det beste du vet om å lage?♥

BEIGE BOMBER FOR THIS FALL

Denne uken jobber jeg en del på Urban, og må derfor planlegge blogginnleggene mine godt. Så det som skal skje denne uken er at rett etter jeg er ferdig på jobb, hopper jeg rett uti den andre jobben (bloggen) som er å knipse bilder så fort jeg er utenfor butikken. Beste tiden jeg kan knipse bildene på er selvfølgelig midt på dagen, men når jeg stenger på Urban blir bildene som oftest knipset på kveldstidene. Det var da jeg hadde tid nok i dag, for eksempel! Det er ingen som stiller opp så mye som det Ida gjør når det kommer til bilder til bloggen, og det er jeg fader meg heldig med. Uten hun vet jeg ikke hvor få bilder jeg hadde hatt til bloggen, eller hvor dårlige de hadde vært. Med bare 30 minutter, måtte vi finne et location å ta bilder på før det mørknet til. Det vil dere også se på bildene hvor fort lyset endret seg, men det er også litt pent synes jeg.


Jeg har skaffet meg drømmejakken denne høsten og den kunne jeg ikke vente med å vise dere. Jeg er kjempeglad i bomberjakker, men har liksom aldri funnet den ene jeg bare mååå ha, før jeg så denne. En beige bomber som er perfekt til alle anledninger, og en farge som går til alt. Når det er sagt, ville jeg ha basic farger under jakken i dag, og gikk for en oversized t-skjorte som jeg bare digger. Den er lang foran, men enda lengre bak og går litt opp på sidene slik at den gir hoftene litt ekstra former som jeg liker. Jeg fant også frem noen gamle favoritt sneakers som jeg tror kommer til å bli brukt mye denne høsten og det kommer ikke som noen sjokk at de er fra Nike.

Bomberen & t-skjorten er sponset & de finner du her // her.


Likte du jakken?♥

ANTREKK: BASIC AT WORK

Jeg måtte ta meg en forfriskende dusj for å føle meg fresh på jobben i dag, deretter lage favoritt frokosten min som er pasta med fløte og kikkoman. Det slår aldri feil, uansett hvilket måltid det er. Siden jeg både svetter og fryser tok jeg en beslutning om å bruke skjørt og t-skjorte på jobben. Det er alltid mye å gjøre på lørdager, og ender alltid opp med at jeg står under viften så det ble det perfekte antrekket i dag. Det var faktisk fullt kjør helt siden jeg om til jobb og til jeg dro fa jobben i dag. Selv om vi stengte 18:00 i dag, var det fremdeles kunder i butikken og jeg klarte ikke å kaste dem ut. Så det ble litt shopping på overtid for dem, og det gjorde meg ingenting siden det hadde vært en så bra dag på jobben. Uken som har gått på Urban avsluttet virkelig med et stort smell i dag. Jeg håper ikke dere har så mye imot at jeg skriver litt om jobben min iblant - litt vanskelig å unngå når jeg jobber litt mye om dagen.


Rett etter jobb så hadde jeg og Ida litt tid til overs, derfor ble det knipset litt antrekksbilder selv om jeg ikke hadde noen planer om det. Følte det ikke var noe spesielt ved antrekket mitt i dag, men alt trenger jo ikke å ha den absolutte wow-faktoren for å kunne egne seg på bloggen? Utenom det, så elsker jeg disse plaggene som sitter så behagelig på kroppen. Skjørtet er favoritten her, det er semsket skinn og er så deilig å ha på. Dette måtte jeg selvfølgelig ha i sort òg!
T-skjorte & skjørt fra Urban // Veske fra Versace // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson & Jennings // Solbriller fra Asos


Hva synes dere?♥

BACK ON TRACK

Eksisterer det mennesker som faktisk gleder seg til å dra på jobb igjen etter å ha hatt ferie? Da må jeg bare si at jeg virkelig beundrer dere. For jeg derimot var ikke klar for jobb i dag. Jeg elsket å ha ferie, å ikke ha måtte ha noe å stå opp til unntatt stranden hver dag. Men hvis jeg skal se på det positivet så er det kanskje greit at ferien er over, siden jeg ble mer forkjøla i Spania på grunn av aircondition som står på hele tiden. Nå gleder jeg meg bare til å bli 100% frisk, så jeg ikke trenger å hoste alle i ansiktet inkludert kunder på Urban. Det er nesten så jeg skremmer dem bort da jeg kommer med mine hosteanfall ut av det blå. Bortsett fra det, så var det godt å komme tilbake på jobb likevel og få gamle rutiner tilbake. Siden jeg følte meg litt shitty i formen, er det alltid en god idè å sminke seg friskere. Føler meg alltid bedre da, enn å føle meg dårlig og å se dårlig ut.


Jeg hadde stengevakt på Urban, og derfor hadde jeg god tid til å ordne meg. Det endte opp med at jeg krøllet håret, men ganske kort tid etter angret siden jeg hadde ofret både svette og tid for krøller som nesten hadde falt ut før jeg kom meg til jobb. Jeg prøvde i tillegg ut en ny mascara i dag, som dere kommer til å se en liten post om på Instagram nå den 31.august hvor det også vil bli avslørt en konkurranse dere bare ikke kan gå glipp av. Skulle gjerne vunnet den premien selv, men kan kan ikke akkurat delta i konkurranser som arrangeres på egne kontoer haha.


Ha en fantastisk helg!♥

Hvor jobber du hen?♥

UNBLOGGED PICTURES FROM SPAIN

Hangoveren slo alle ganske hardt i går, men noen mer enn andre. Jeg og Martina nektet å ligge inne hele dagen, så vi bestemte oss for å ligge ved bassenget. Det eneste jeg hadde i bakhodet var at det var min siste dag med sol og steking, så det skulle jeg ikke gå glipp av. Jeg brukte den dagen til å få litt farge på ryggen, siden jeg hater å sole meg der egentlig... Jeg blir rastløs og det er bare ikke måte på, haha. Jeg endte opp med solbrent stump, men det sier jeg meg fornøyd med. Bedre med noe farge enn ingenting si! Da vi var ferdige med å sole oss, var det på tide å starte med pakkingen og vasking av leiligheten som gikk ganske fort. Før vi visste ordet av det var vi på vei til flyplassen og bare noen få timer ifra å være i Norge. Det er sprøtt å tenke på at dette, i en alder av 21 år, er min første sydentur med venninner og den kunne ikke gått bedre. Det er ingen andre jeg heller ville ledd, svettet, synget, danset og køddet med så mye som det jeg har gjort med disse jentene. Jeg har hatt det så forbanna gøy hver dag nå, at det nesten er fra for ansiktet mitt å kunne slappe av. Aldri smilt så mye i strekk før, og det har de seg selv å takke for.


Selv om jeg har postet bilder hver dag på bloggen, er det fremdeles mange bilder jeg aldri la ut. Man er alltid litt slitne etter reiser, så kameraet har hatt en liten pause i dag. Da får jeg endelig skvist alle de ubloggede bildene inn på bloggen et sted!


Før jeg avslutter innlegget vil jeg bare si tusen hjertelig takk for alle kommentarene jeg har fått den siste tiden. Dere er så gode og snille mot meg♥


Hva synes dere om bildene?♥

ANTREKK: DENIM SHORTS

Jeg tror jeg aldri har hatt det så gøy på vors og fest før som det jeg hadde i går. Det er alt for mye som skjedde til at jeg kan skrive ned alt her i innlegget. Men for å prøve å holde det kort, kan jeg gi det et forsøk; Vi vorset i leiligheten og jeg fikk lyst til å leke noe annet enn "jeg har aldri". Så jeg fant ut at jeg like gjerne kunne lage en drikkelek ut av Uno kortene. Den slo ganske bra an med tanke på at alle forlot leiligheten i godt humør! Gjett om jeg skal kjøpe meg Unokort når jeg kommer hjem a! Vi fortsatte litt av vorset på et utested som heter Ultra, før vi bestemte oss for å dra bort på Velice som er 5 minutter unna. Der er det alltid stappfullt uansett hvilken dag det er, og denne kvelden hadde alle det sinnsykt gøy. Hvis denne kvelden hadde blitt filmet, så tror jeg folk hadde hatt latterkrampe i god tid fremover etter å ha sett alt som skjedde, men for at dere ikke skal gå glipp av alt; Kan dere sjekke ut Snapchaten min Alohaamad for å se litt av gårsdagens/ nattens festligheter.


Jeg bestemte meg for å kjøre på med et enkelt antrekk siden det er så varmt, så da tok jeg frem den gamle Levis shortsen min. Den har jeg ikke brukt på lenge siden den har vært for stor, frem til nå som jeg har lagt på meg. Til shortsen tok jeg den nyeste toppen min og noen behagelige sneakers jeg kunne bruke på byen. Jeg fikk anledningen til å prøve ut den ene leppestiften min fra MAC i fargen Stone, og jeg vet ikke helt hva jeg synes om en så mørk farge på leppene, kanskje et hat/ elsk forhold til den for øyeblikket.Topp fra Urban // Shorts fra Levis // Sko fra Noodles // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

DINNER AT LA CAÑADA PLAYA

Vi bestemte oss for at da vi dro ut for å spise på La Cañada Playa, skulle det virkelig nytes og alt skulle være verdt hver eneste krone. Det er imponerende hvor mye vi har spart på å ikke spise ute, men vi kjøpte akkurat det vi ønsket med god samvittighet og vet dere hva? Det smakte som aldri før, det var herlig alt sammen og jeg ble så målløs over hvor pent det var der i tillegg. Atmosfæren der var kjempekoselig og man følte at man virkelig kunne slappe av, istedenfor at man måtte sitte så pent og så videre. Det føler jeg på flere steder når jeg spiser ute, men her vi var kunne man rett og slett bare slappe av. Mens vi spiste oss mette på en fantastisk middag, kunne man se utover mot havet og det var nesten som en film. En veldig fin en.


Jeg har lagt merke til at jeg ikke er så flink til å ta hverdagsbilder her nede, og det skal jeg endre på. Det er så mye fint å se her nede at jeg må skjerpe meg! Derfor ble det ikke bare antrekksbilder som ble tatt, men også dagen vi hadde det koselig ved stranden. Vi dro hjem litt tidlig, og trodde vi kom til å legge oss tidlig men det skjedde ikke.. Derfor ble det en veldig sen morgen i går, så vi stod opp mye tidligere i dag og skal ligge ved bassenget frem til Martina (som også er den gamle sjefen min fra Urban) kommer til oss, så skal vi dra på stranden. Hun skal sove her èn natt før hun skal videre og det skal bli SÅ gøy. Gjett om vi skal ha det fett i dag!

Så det ikke godt og koselig ut?♥

ANTREKK: BEACH INSPIRED OUTFIT

Det er sprøtt at vi har vært her 1 uke allerede, og reiser hjem om bare få dager. Det har gått alt for fort, og det er sykt! Men de siste dagene nytes, og dagen i går har vært den beste hittil uten tvil. Jeg knipset litt bilder som jeg skal bruke i et mer hverdagslig innlegg, mens jeg skal vise dere antrekket mitt nå. Dette antrekket hadde jeg planlagt i hodet mitt før jeg dro til Spania, men jeg hadde ingen anelse om at denne kjole/ toppen skulle være så gjennomsiktig og kort bak (!!!). Thank God for at jeg pakket med meg en kort olashorts som jeg måtte ha på meg under denne overdelen. Hvis ikke hadde jeg blitt lei meg over at antrekket jeg så for meg aldri ble knipset under ferien. Men det var en ting jeg fikk lyst til å gjøre med antrekket og det var å få det mer strand-inspirert. Derfor kom jeg på at jeg hadde en strandhatt som jeg ikke hadde brukt enda, samt at jeg ville style dem opp med favoritt solbrillene mine. Jeg elsker fargen på glassene og de gjør så mye i helheten på dem - ønsker meg dem i en annen farge også faktisk, men det kan vente.


Jeg tenkte meg ikke om da jeg sa jeg ville ta antrekksbildene nede ved stranden, for der er det stappfullt av mennesker. Vi prøvde flere steder, men det var umulig å ikke få med mennesker på bildene. Derfor endte jeg opp med å bokstaveligtalt shoote bildene nede på stranden. Men der ble det både nippler og rumper med på bildene, så av alle antrekksbildene som ble knipset var det disse som kom best ut av all nudenessen.

Overdel fra Nelly // Sko & veske fra River Island // Hatt fra H&M // Solbriller fra Ray-Ban


Hva synes dere?♥

PICTURES FROM YESTERDAY

Vi tilbringte de første dagene ved bassenget siden vi bare ville bli vant til denne varmen. Men nå derimot, har vi blitt strandmenneskene på tur! I går skulle vi egentlig stå opp tidlig for å komme oss på stranden og få mye ut av dagen, men ingen var den første til å stå opp da alarmen ringte så da sov alle videre... Når vi først kom oss på stranden tok det ikke lang tid før vi måtte dra hjemover igjen for å fikse oss siden vi skulle spise ute. Dette er andre gangen vi spiser ute her nede, vi alle sitter faktisk med sjokk over at vi ikke har gjort det oftere. Så gårsdagens middag-opplevelse var noe for seg selv, det var så deilig å få i seg skikkelig mat og bare nyte alt som kom på bordet. Vi ville ikke avslutte kvelden for tidlig, så vi tok en liten tur gjennom ett annet marked, deretter så vi etter en bar/ resturant for å sette oss ned. Der tok vi en drink og spilte kortspillet som heter Uno. Jeg spilte det før første gang i går som de fikk litt sjokk over da jeg spurte "hva er Uno?", jeg har alltid vært hun som har elsket vri-åtter men nå elsker jeg jaggu meg Uno også. Mens vi spilte dette koste vi oss med en drink hver og hadde det bare kjempegøy.


Nå venter jeg på at jentene skal komme tilbake med pizza, siden jeg måtte bli igjen å blogge ferdig slik at vi rekker Habaneras i dag igjen. Ganske sykt hvor mye vi jentene spiser og drikker når vi er i leiligheten, haha. Vi har 5 dager igjen her nede, og det er skremmende hvor fort alle dagene går. Men da er det viktig å gjøre mye ut av de mens vi kan._


Så det ikke koselig ut?♥

ANTREKK: ADIDAS AND BRAIDS

Kort fortalt bestemte Ida, Nadine og jeg meg for å lage taco i leiligheten - har man alt man trenger tilgjengelig, hvorfor ikke bare lage god mat der? Faktisk sykt hvor mye penger vi har spart på å ikke spise ute hele tiden, alt fra lunsj til middag. Det har vi bare tatt i leiligheten. Ferie på budsjett, men for moroskyld egentlig! Etter vi hadde spist taco begynte vi å gjøre oss klare til å gå ned til byen for å sjekke ut markedet som er der. Der fant jeg favorittgodteriet mitt i en godtebod. Da jeg var liten og reiste til Spania med familien, var det dette godteriet jeg alltid ville ha. Så da minnene kom tilbake, måtte jeg bare kjøpe det selv om det ikke er noe spesielt ved det. Smaker fremdeles akkurat det samme som det gjorde da, og det var godt for både munnen og magen. Siden vi skulle opp tidlig i dag for å rekke stranden, begynte vi å gå litt hjemover, men da stoppet vi opp ved en iskremcafè vi måtte teste ut. Jeg følte meg som en liten drittunge igjen i den cafèn og det var så fantastisk.


Jeg tok på meg noe av det mest behagelige jeg har med på denne turen, som er Adidas kjolen min. Den er så comfy og ikke minst kjempekul synes jeg. Jeg orket ikke å gjøre så mye med antrekket, men noen ganger stemmer det at less is more. Da Ida flettet håret mitt (som hun har mast om så lenge) løftet det antrekket. Jeg har nesten glemt at hårfrisyrer kan være med på å forme et antrekk. Så kanskje vi ser mer av hårstylisten Ida på bloggen fremover!Kjole fra Adidas (sponset av Junkyard) // Sko fra Noodles // Solbriller fra Asos


Hva synes dere om antrekket og håret?♥

ANTREKK: PARTY OUTFIT

Gårsdagen hadde vi noen koselige planer senere på kvelden etter litt taning i solen. Vi jentene har allerede fått litt brunfarge her nede, og det er så gøy. For første gang bruker jeg høyere faktor enn det jeg har gjort før, da har jeg alltid bare startet på noe lavt. Men jeg har blitt litt mer obs på huden min nå så her i leiligheten har vi alle faktorer på plass. Mens vi er her i Spania fikk vi med oss at noen andre jenter fra Moss også var i området, så det vi gjorde var å invitere dem over på vors her i gårkveld og så dra ut på byen. Er det noe jeg ikke visste her, så er det at klubbene er åpne til nesten 08:00 på morgenen, så vi dro ut da klokken var rundt 02:00 og hadde det ganske koselig så lenge det varte! Vi var litt slitne og trøtte, så vi festet ikke til morgenen haha.


Jeg pakket med meg noen festantrekk, siden jeg visste det kom til å bli en tur ut på byen en av dagene. Så da fikk jeg endelig anledningen til å bruke den gule toppen min, som jeg nylig kjøpte i svart siden jeg elsker den. Jeg elsker formen på toppen, hvor pen og enkel den er på - så dere skjønner kanskje hvorfor jeg kjøpte den i svart òg. Jeg har svært få girly topper i klesskapet mitt, så denne i knallgul gjorde susen.


Det er mange av dere som spurte meg på SnapChat i går om hvilken leppestift jeg hadde på meg. På bildene har jeg på meg Lip Tint Matte fra Inglot i fargenummer 16. Denne sitter på hele kvelden uten at du må ta på mer, gotta love it! Det er så deilig å slippe å tenke på at man må ta på seg mer på leppene. Eller så er det bare jeg som er forbanna lat.

Topp & skjørt fra Urban // Sko & veske fra River Island // Klokke fra Larsson & Jennings


Hva synes dere?♥

FIRST DAY AT THE BEACH

Å ta på seg et par med slippers, sette seg i taxien og se på alt rundt deg på veien til stranden var godt for sjelen. Lite kunne toppet det, men sand mellom tærne mine og lyder av bølger i bakgrunnen var det jeg trengte for å innse at jeg virkelig er på ferie. Jeg er på min første sydentur med venninner og den har startet så bra allerede! Vi tilbringte hele dagen på stranden, men det ble ikke mye bading siden det var ganske mye strøm i vannet som dro deg bortover uansett hvor mye du kjempet for å stå på et spesielt sted. Det var trening for bena, og trening blir det null av under dette oppholdet for å si det sånn. Det er ikke ofte jeg er på ferie, og når jeg først er det skal det fader meg ikke prioriteres trening her. Skulle gjerne vært så sprek på tur, men det er dessverre ikke jeg. Etter en fin men kort dag på stranden var vi nødt til å komme oss hjemover for å rekke å dusje og fikse oss litt før vi skulle til kjøpesenteret som heter Habaneras. Jeg fant dessverre en superfin skinnjakke i samme butikken jeg kjøpte min grønne (Stradivarious), men jeg måtte bare snu ryggen til den. Allerede overvekt på kofferten så jeg kan ikke la det bli mer nå faktisk.


Jeg setter fremdeles veldig pris på hvis dere kan komme med tips til hva vi jentene kan finne på her nede! Jeg har ikke vært her på kanskje 10-15 år (?) så jeg har null peiling på det man kan finne på her.
Når sist var du på ferie & hvor var du da?♥

HELLO SPAIN

Fredagen og lørdagen min har vel vært tidenes surrehue dager for meg. Det var 2 dager til jeg skulle reise til Spania og jeg hadde ikke begynt å pakke. Jeg er vanligvis hun som alltid starter 1 uke i forveien for å sørge for at jeg har god tid, og ikke minst at jeg pakker med alt jeg trenger. Men siden det er 2 år siden jeg har vært på en sydenferie, klarte jeg ikke å få det inn at jeg skulle reise - så jeg begynte ikke å pakke ordentlig før på lørdag etter jeg stengte på Urban. Tror dere jeg var stresset eller? Jeg skrev ned den lengste checklisten på mobilen for å holde styr på hva jeg hadde pakket ned og ikke. I tillegg måtte jeg sørge for at Ida sitt også fikk plass i min koffert siden vi bestemte oss for å dele. Ingen av oss skulle ha med så mye at det hadde fyllt opp en koffert alene, så hvorfor ikke slå det sammen tenkte vi? Men da vi kom på Rygge Flyplass skjønte vi at det kanskje hadde vært lurest å ta med hver vår bagasje, siden vi fikk overvekt på 2 kilo og dette var bare til Spania... Heldigvis kostet det under 200 lappen, så det ordnet vi ganske fort før vi endelig satt på flyet til Spania.


Området vi bor på i leiligheten til Nadine og familien hennes heter Guardamar. Det er et veldig rolig område som passer oss ganske bra! Det er privatbasseng rett over gaten der ble vi liggende i går i noen timer. Vi har vært veldig slitne etter reisen som hvert fall alltid jeg blir, så vi har ikke utforsket noe enda. Men hvis noen av dere har noen tips til hva vi kan finne på mens vi er her nede hadde det vært supert! Vi er her frem til 24.august, så rop ut.


Ingen av oss var modeller i går så det ble veldig få bilder. I tillegg må jeg informere dere om at nettet her nede er ustabilt, så jeg vet ikke helt når på døgnet jeg får blogget. Dette innlegget skulle ut i går, men det var nærmest umulig, haha.
Har du vært i Spania i år?♥

ANTREKK: BROWN LEATHER JACKET

I dette øyeblikk sitter jeg på et hotellrom i Karl Johan mens kusinen min står på badet og fikser seg. Vi skal nemlig på en innflyttningsfest til Ingvild her i Oslo, og da dro vi inn tidlig i dag for å få slappet av litt før vi skal drikke. Vi har shoppet litt (kan man kalle 2 leppestifter for shopping?) og har bare gått ute i det fine været. Det er virkelig den perfekte dagen til at sommerværet skulle komme tilbake. Humøret mitt blir alltid bedre med pent vær, og jeg håper for gudsskyld ikke at dette kun er meg. Fint vær resulteter til en happy Madeleine. Malin og jeg skal straks begynne å vorse litt på hotellrommet her før vi skal komme oss til Grunerløkka hvor festen skal være. Vi gleder oss så mye!


Det er ikke ofte jeg knipser antrekksbilder i Oslo, men når jeg først er her er det obligatorisk ting å gjøre for oss bloggere. Men skrekken for å gjøre det i en folkemengde er der fremdeles, så vi tok det like gjerne i gaten hotellet vårt ligger. Jeg har gledet meg kjempemye til å bruke dette antrekket helt siden jeg bestilte denne skinnjakken på nettet for litt over 1 uke siden. Bestilte med express siden jeg måtte ha den før jeg drar til syden, og jeg er SÅ fornøyd. Brunfargen på skinnjakken har en liten sjarm i seg som jeg falt for, og i tillegg ser jeg ikke denne fargen på skinnjakker ganske ofte - så det kommer vel ikke som noen sjokk at den måtte jeg bare ha. Den kostet litt under 1000-lappen og det synes jeg var en veldig grei pris med tanke på hvor fin den er.


Ha en fin torsdag, kjære lesere♥
Skinjakke fra Asos // Kjole fra TopShop // Sko fra Converse // Koffert & Veske fra River Island // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

LET'S TALK ABOUT NAILS

Hvis det er èn ting jeg har gjort i dag så er det å nyte fridagen min. Jeg sov lenge og uten å våkne opp til en alarm, sånne ting setter man pris på når man først får litt fri. Så jeg la fort planer for hva jeg skulle gjøre i dag, og dagens planer består stort sett av å beholde meg i sengen. Jeg hadde alltid filmkvelder med meg selv før og det har det ikke blitt mye av den siste tiden. Derfor har jeg i hele dag sett på filmer/ serier som jeg liker, blant annet fått sett nyeste episoden av Pretty Little Liars - men altså er jeg den eneste som synes denne sesongen har vært den dårligste hittil?


Jeg har tenkt litt tilbake på alle de innleggene jeg postet på bloggen om de sprøe neglene mine. Jeg gjorde så mye gøy (og rart) med dem da jeg hadde lange negler, og dessverre ble de ganske ødelagte for 1-2 år siden. Jeg ville teste gelènegler og det føltes fantastisk å ha lange negler, men tanken på at det ikke var mine likte jeg ikke. Jeg følte jeg måtte passe på dem hele tiden, og det var irriterende. Til slutt begynte de å bli løse, og jeg tok de til slutt av på egenhånd. Det skulle jeg aldri ha gjort fordi etter det ble mine negler like myke som gelè. Jeg kunne vri dem i alle kanter uten av de knakk og det var rett og slett ikke noe styrke i dem. Så da kjøpte jeg produkter for å behandle neglene mine og nå er de sterkere enn de noensinne har vært. Noen har bare sterke negler, men den jenta var ikke jeg og til de som sliter sånn som meg - tenkte jeg et innlegg som dette kunne passe.

♥ Apricot er en behandlingsolje for neglene som tilfører fukt og styrke til neglene. La den være på både neglene og huden rundt i noen minutter før du fjerner det med papir og skylder hendene med vann.


♥ Ridge Filling er min favoritt som jeg bruker hver eneste gang jeg skal ta på ny neglelakk som et underlag. Den fikser flisete negler og beskytter neglene samt som den gjør dem sterkere.


♥ De to siste neglelakkene er dem jeg bruker når jeg skal ta fransk manikyr på neglene mine. I stedenfor å bruke en gjennomsiktig neglelakk som en siste finish bruker jeg en som har litt rosafarge i seg for å få neglene til å se mer rene og pene ut.


Hva bruker du på neglene dine?♥

WANTIES

// Innlegget inneholder adlinks.


Jeg skulle kanskje tenkt at å ha litt nye sommerklær innen jeg dro på ferie hadde gjort susen, men det har jeg helt glemt og blir derfor ikke noe nytt på meg under denne turen. Det er jo et kjempestort shoppingsenter i Spania, så kanskje jeg finner noe der. Jeg fant så mye fint på Nelly nå at det er litt irriterende at jeg ikke sjekket opp dette tidligere... Men likevel er det deilig å ha droppet denne sommershoppingen - har jo spart litt penger på grunn av det skjønner jeg, haha. Denne sommeren har jeg fått blitt skikkelig dilla på mønstrete klær, uansett om det er med få farger eller er en fargebombe. Viktigste for meg er at det skal være behagelig å gå med, og når jeg sier det betyr det ikke tettsittende plagg. Svetteringene kommer fort og det å alltid måtte dra ned/ opp ting for at det skal holde seg på plass orker ikke jeg. Så baggy klær har utentvil vært en stor favoritt hos meg, og det i flere år! Nelly synes jeg har stor variasjon av baggy klær og tettsittende klær, og derfor er det på min topp 3 liste over favoritt butikker på nett. Noe jeg vet flere tenker på er jo at nettbutikker skal være trygge å handle på og der scorer Nelly ganske høyt.


Nå skal jeg få i meg en alt for sen middag etter dagens kveldsvakt på Urban. Ha en fortsatt fin kveld!1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER // 18 HER


19 HER // 20 HER // 21 HER


22 HER // 23 HER // 24 HER


Likte du noen av produktene over - i så fall hvilke?♥

FAMILY CELEBRATION

Formiddagen i går hadde jeg avtalt å ta en kaffe og spise lunsj med min gamle sjef på Urban, som også er en venninne av meg. Vi har så mye vi kan le av og se tilbake til som kollegaer, så å ta en kaffe og snakke om mye rart var bare kjempekoselig! Vi begge hadde flere ærender vi måtte gjøre den lørdagen, så det ble en rask lunsj før vi begge måtte komme oss videre. Jeg hadde en morsom kveld å se frem til siden min kusine Malin feiret bursdagen sin sammen med en venninne. Men dere vet hvordan vi jenter kan være samme dagen vi skal ut? Får panikk av å ikke vite antrekket for kvelden, ting går ikke helt som planlagt og tiden begynner å bli knapt. Heldigvis for meg i går så hadde jeg god tid, så god tid at jeg faktisk kom litt tidligere og hjalp til med å gjøre istand til festen. Vi var et fullt hus med mange nydelige jenter som hadde det gøy. Jeg derimot satt med både alkohol og grønn te for multitaske litt. Jeg har blitt forkjøla og blir ikke kvitt den heller. Den siste tiden har jeg begynt å lure på om jeg kanskje har fått bronkitt igjen, som jeg hadde for noen år tilbake - men jeg håper det bare er en vanlig forkjølelse som snart forsvinner.


Antrekket jeg hadde på meg i går har jeg hatt et elsk og hat forhold til. Kjolen har jeg hatt en stund, men ikke brukt fordi jeg ikke helt har visst hva jeg har syntes om den. Men med riktig styling og anledning fant jeg ut av at jeg elsker den. Jeg venter på en lignende kjole i turkis som også er fra River Island og det gleder jeg meg til.Hadde du en fin lørdag?♥

K H A K I

Første morgenen på lenge jeg ikke har våknet av alarmen på mobilen, og det føles så godt! Jeg har som sagt endelig langhelg, noe jeg har sett veldig frem til for nå skal jeg kose meg med fri så lenge jeg kan. Blant annet skal jeg møte jentene straks, så skal vi vorse litt før vi tar veien videre ned til Mikroen. Hver eneste torsdag er det quiz der og det har vi blitt ganske rutta på nå. Etter quizen er ferdig fortsetter den koselige stemningen med mye musikk som alltid, og i dag er vi flere enn til vanlig, så satser på ekstra stemning i kveld.


Det er et antrekk jeg har hatt i hodet i en all evighet etter jeg var i London, og det har vært med en av de nye jakkene mine fra Adidas. Jeg kjøpte en som var knallgrønn og så fant jeg senere drømmejakken jeg hadde lett etter så lenge som er i khaki farge, eller som man også kan kalle det for - military. Men været har ikke vært så pent den siste uken så jeg rakk derfor bare å knipse noen kjappe bilder med den jakken på. Jeg tok den i størrelse large i herremodellen, selv om jeg ønsket meg en i medium. Siden jeg hadde ønsket meg den så lenge skulle ikke en størrelse stoppe meg, så den er litt oversized but I like it. Den er kjempekul til baggy kjoler og til tighte jeans som jeg bruker den mest til. Hvis noen av dere skulle lure så har jeg nesten kun disse jakkene i herremodellene fordi jeg liker passformen og lengden bedre, enn hva jeg gjør med damemodellen. Jeg får ofte spørsmål om disse jakkene, så hvis det er ønskelig kan jeg gjerne lage et innlegg med alle jakkene jeg har fra Adidas og skrive hvor dem er fra?Likte dere fargen på jakken?♥

PUMA: THE PERFECT DETAIL

Jeg må bli flinkere til å takke nei til å være med på ting når resultatet blir null blogging. Men for øyeblikket må jeg nesten bare gripe mulighetene mens jeg kan, nå som jeg snart drar på ferie og en av venninnene våres snart flytter til utlandet. Heldigvis i dag så stenger jeg på Urban, og etter 20:00 har jeg fri resten av uken!!! Gleder meg så mye til litt fri og ro slik at jeg kan fokusere mer på bloggen. Jeg skulle egentlig ut med Veronica i går for å knipse bilder, men på 2 sekunder haglet det ned med store mengder regn så da gikk den planen i dass. Bortsett fra det så ble det en fin kveld uansett, avsluttet kvelden med kino hvor jeg så filmen Lights Out. Tenkte at hvis jeg turte å se The Conjuring på kino, tør jeg å se denne også. Jeg føler meg ganske tøff som har sett 2 skrekkfilmer på kino i år, men det kan holde for i år egentlig..


Neste søndag reiser jeg til Spania, og jeg har allerede begynt å planlegge hva jeg må pakke ned til turen og hva jeg må handle inn for å ha alt klart. Men det hender at jeg må ta litt pauser å få fokuset over på noe annet, for eksempel på de nyeste skoene mine fra Puma som er fra Urban. Jeg har siklet på dem i 2 uker etter vi fikk dem inn i butikken, og endelig ble dem mine med god samvittighet! Jeg har hatt shoppestopp den siste tiden og heller blitt kvitt klær, men et nytt par med sko kunne jeg unne meg. Jeg har så lenge lett etter sneakers med gulldetaljer som virkelig synes, og det gjør dem på disse skoene. Men jeg leter fremdeles etter drømmeskoene mine som er Adidas Superstar skoene i helt gull - så hvis noen av dere vet om noen nettsider de har dem på, skrik ut. Jeg har lett i 1 år snart.Modellen på skoene heter Puma Suede Platform Gold.


Hva synes du om skoene & hva er ditt siste innkjøp?♥